Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Încăierare cu furci Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 03 martie 2017

Şase persoane au ajuns la spital

Încăierare cu furci

 

 Un motiv banal a dus la o adevărată baie de sînge, miercuri seară, în comuna Tigveni, cătunul Momaia. A fost o încăierare generală între două tabere de rudari, şase dintre ei ajungînd la spital. Puţin a lipsit să se ajungă la crimă. Ieri, trei erau încă internaţi, ceilalţi trei putînd pleca acasă, după o noapte în care au stat sub observaţie medicală. Rromii s-au bătut cu parii şi cu furcile, cei spitalizaţi avînd multiple tăieturi şi înţepături.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 929

Continuare
 
A furat piranda şi a murit Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 03 martie 2017

A făcut accident fugind de urmăritori

A furat piranda şi a murit

 

 Moartea a lovit din nou, ieri-dimineaţă, pe DN 73, în comuna Schitu Goleşti. Un tînăr de 23 de ani, din comuna Crîngurile, judeţul Dîmboviţa, a avut parte de un sfîrşit cumplit, după ce autoturismul pe care-l conducea, în mare viteză, a intrat într-un cap de pod, iar apoi într-un gard din beton şi fier forjat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1861

Continuare
 
Gravidă rănită într-un accident rutier, la Poieniţa Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 02 martie 2017

Gravidă rănită într-un accident rutier, la Poieniţa

 

 Două autoturisme au fost serios avariate, marţi seara, după ce au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc în comuna Bălileşti. Din fericire, persoanele care se aflau în cele două maşini, printre care şi o tînără însărcinată, au suferit traumatisme minore, sperietura fiind mai mare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 415

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 02 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Maşină răsturnată în Ciofrîngeni

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în comuna Ciofrîngeni, unde un autoturism se afla răsturnat pe plafon. Şoferul, de 27 de ani, a fost scos din maşină de către persoanele aflate la faţa locului şi a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului.

    I.Ivănoiu 

A furat un telefon mobil

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, l-au identificat pe Nicuşor-Florin A., de 23 de ani, din Piteşti, bănuit de săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări, oamenii legii au stabilit că în cursul lunii decembrie a anului 2016, în timp ce se afla în zona centrală a Piteştiului, profitînd de neatenţia unui bărbat, i-ar fi sustras acestuia din buzunar, un telefon mobil. Prejudiciul, în valoare de 1000 de lei a fost recuperat şi predat bărbatului. În cauză sînt continuate cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.  

    I.Ivănoiu

12 permise reţinute

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a neregulilor constatate, oamenii legii au dat 259 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 62.475 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

    I.Ivănoiu

Fără carnet şi băut la volan

Andrei C., de 21 de ani, din comuna Mihăeşti, a fost depistat de  poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Bughea de Jos, pe DJ 735, în comuna Bughea de Sus, în timp ce conducea un autovehicul, fără a avea permis de conducere. Mai mult decît atît, tînărul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. El avea o concentraţie de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.

    I.Ivănoiu

Hoţ încarcerat la Mioveni

Oamenii legii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Topoloveni. Mandatul îl viza pe pe Mirel Andrei A., de 29 de ani, din comuna Rociu, condamnat la 5 ani închisoare pentru săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni.   

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 437

 
A refuzat să fie predat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 02 martie 2017

Căutat de italieni pentru furturi

A refuzat să fie predat!

 

 Autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pe numele lui Alexandru Ionuţ Dumitrescu, aflat sub control judiciar. Ajuns în faţa Curţii de Apel Piteşti, individul a precizat instanţei că refuză să fie predat. Magistraţii au aplicat legea, l-au arestat preventiv şi au dat dispoziţie ca bărbatul să fie pus la dispoziţia autorităţilor din Peninsulă pentru a fi cercetat în mai multe cazuri de furt, în care are calitatea de suspect.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 625

Continuare
 
Lucrările, neefectuate, dar trebuie plătite! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 martie 2017

Bătaie de joc pe bani publici!

Lucrările, neefectuate, dar trebuie plătite!

 

 Este deja de notorietate faptul că cea mai importantă instituţie culturală din Cîmpulung, Casa de Cultură „Tudor Muşatescu“, se află, de 14 ani, într-un proces de reabilitare care parcă nu se mai termină. La fel ca şi în cazul proiectului Kretzulescu, lucrările de consolidare, restaurare şi punere în valoare a ce se vrea un palat al culturii la Cîmpulung nu au fost duse pînă la capăt de cei care s-au angajat să redea cîmpulungenilor strălucirea de altădată a clădirii, monument istoric inclus în patrimoniul naţional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 610

Continuare
 
Puşi să strîngă fecalele Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 martie 2017

Au îndurat umilinţe greu de imaginat

Puşi să strîngă fecalele

 

 Activitatea procurorilor DIICOT Piteşti în anul 2016 a fost făcută publică de structura centrală, în cadrul bilanţului anual. Remarcăm faptul că, spre deosebire de 2015, a crescut numărul dosarelor nesoluţionate, însă a crescut numărul inculpaţilor trimişi în judecată, ceea ce înseamnă că şi cauzele au fost mai complexe. De asemenea, nu a avut loc nici o achitare. De departe, cel mai complex a fost cel al „Sclaviei de la Berevoeşti“, cauză care a fost împărţită în mai multe dosare. Patru dintre acestea au trecut de camera preliminară şi va începe judecata. Prim-procurorul Valentin Preoteasa, şeful DIICOT Argeş, a explicat că, în anul care s-a încheiat nu a fost dată nici o achitare,  nu a fost restituit nici un dosar de la instanţă şi nu a fost dată vreo soluţie de infirmare a rezoluţiei procurorului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1049

Continuare
 
Vreme caldă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 01 martie 2017

Vreme caldă

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 12 martie. Potrivit acesteia, pînă pe 8 martie, vremea va fi deosebit de  cal­dă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 13 şi 17 grade Celsius. În  ultimele zile ale intervalului de prognoză vremea se va răci, iar media maximelor va oscila între10 şi 12 grade. Temperaturile minime vor fi în creştere pînă în dimineaţa de 2 martie, cînd se vor atinge, în medie, 4  grade. În 3  şi 4 martie, minimele termice  vor fi apropiate de pragul de  îngheţ, apoi vor creşte pînă în 8 martie, cînd vor ajunge din nou la 4 grade, iar pînă la finalul intervalului de prognoză vor scădea spre 1 grad. Va ploua temporar în noaptea de 1 spre 2 martie şi după data de 6 martie.  

 I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 224

 
Drumul din Pîrvu Roşu, plin de gropi Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 01 martie 2017

Locuitorii, nemulţumiţi, cer primarului să îl repare

Drumul din Pîrvu Roşu, plin de gropi

 

 Cîţiva locuitori ai satului Pîrvu Roşu ne-au se­sizat faptul că drumul care trece prin zona în care ei locuiesc este plin de gropi şi noroi. A­cestea, după ploaie, sînt pline cu apă, iar şoferii nu mai ştiu pe unde să ocolească, să nu dea în ele. Ei ne-au trimis şi cîteva fotografii de la faţa locului.

Comentarii (1) | Vizualizari: 351

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 01 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Ciofrîngeni

Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă  de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în comuna Ciofrîngeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. La stingerea incendiului a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ciofrîngeni. Au ars aproximativ 2 tone de baloţi de fîn şi 10 mp anexă din lemn. Cauza incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise. 

I.Ivănoiu

Supraponderală, în stop cardio-respirator

Membrii un echipaj cu autospeciala de transport victime multiple de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit pentru transportul unei paciente de 77 de ani, supraponderală, de la sediul Spitalului Judeţean la Secţia Boli Infecţioase. Pe timpul deplasării, pacienta a intrat în stop cardio-respirator, s-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a solicitat sprijinul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, care a continuat manevrele, cu succes, pacienta fiind transportată la spital.   

   I.Ivănoiu

Bărbat de 65 de ani, mort la Bogaţi

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni a intervenit în comuna Bogaţi, la un pacient de 65 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a solicitat sprijinul unui echipaj al Ambulanţei cu medic, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.

I.Ivănoiu

15 şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea accidentelor, precum şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 134 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.126 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 15 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Şofer sub control judiciar

Vlad D., de 23 de ani, din Piteşti, a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Piteşti, în timp ce conducea, pe strada Exerciţiu, un autoturism Volkswagen care avea numere provizorii. Poliţiştii au constatat că tînărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În anul 2015, a provocat o tamponare, iar poliţiştii i-au suspendat dreptul a mai conduce autovehicule. Ulterior, a fost prins conducînd cu permisul suspendat, drept pentru care i s-a întocmit dosar penal. Şoferul a continuat însă să conducă şi a mai fost prins de poliţişti. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, acesta fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Ieri a fost dus la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti, procurorul luînd împotriva lui măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.    

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 472

 
„Firezu“, taxator pentru parcare, la Primărie Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 01 martie 2017

În lipsa unei iniţiative a autorităţilor locale

„Firezu“, taxator pentru parcare, la Primărie

 

 În vremurile în care reabilitarea centrului istoric era scenariu de film SF, nu de groază, precum în timpurile noastre, la Cîmpulung existau parcări cu plată. 555 la număr, iar şoferii plăteau doar un leu.  Exista şi o firmă care concesionase de la Primărie serviciul de amenajare şi pază a locurilor de parcare, Agromec pe denumirea ei, iar treburile au mers bine o juma’ de vară şi o juma’ de toamnă. Anul 2009. Apoi totul a fost la liber, iar părţile implicate în contract au început tot felul de certuri şi de procese, pînă cînd totul a fost dat uitării. La început de 2016, an electoral, subiectul a intrat din nou în actualitate, însă, la nivel de teorie, căci, în practică, n-am sesizat vreun demers în acest sens din partea autorităţilor locale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 798

Continuare
 
DNA, interesată de specialişti Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 01 martie 2017

DNA, interesată de specialişti

 

 Direcţia Naţională Anticorupţie nu pare să se clatine în urma scandalurilor în care a fost implicată în ultima vreme, ba, mai mult, doreşte o consolidare, în sensul că a scos la concurs trei posturi de specialişti. Potrivit anunţului postat pe site-ul oficial, instituţia amintită angajează două persoane specializate în evaluarea proprietăţilor imobiliare şi una în cadastru şi geodezie. Concursul va avea loc pe 22 martie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 781

Continuare
 
7 avansări înainte de termen Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 01 martie 2017

De Ziua Protecţiei Civile,  

7 avansări înainte de termen

 

 Ieri, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a avut loc o festivitate organizată cu prilejul Zilei Protecţiei Civile. S-a sărbătorit împlinirea a 84 de ani de la înfiinţare, pe 28 februarie 1933 luînd fiinţă, sub denumirea „apărare pasivă“, avînd ca scop „să limiteze efectele bombardamentelor aeriene asupra populaţiei sau resurselor teritoriului“. La ceremonie au participat reprezentanţi ai administraţiei judeţene şi locale. Pe lîngă obişnuitele discursuri, în cadrul ceremoniei au avut loc şi 7 avansări în grad, înainte de termen.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 763

Continuare
 
S-a îmbogăţit în puşcărie Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 01 martie 2017

Escrocul tot escroc rămîne!

S-a îmbogăţit în puşcărie

 

 Despre Codruţ Adrian Romaniuc, de 39 de ani, din Galaţi, se poate spune fără doar şi poate că este de profesie escroc. Specializarea şi-a făcut-o în perioada lungă pe care a petrecut-o în închisoare. Spre deosebire de alţi colegi de celulă, acesta a reuşit performanţa de a face bani frumoşi chiar şi în spatele gratiilor. Inventiv şi cu spirit întreprinzător, acesta a găsit o metodă prin care a strîns în cont zecii de mii de lei şi de euro. Singurul efort pe care trebuia să-l facă pentru a se îmbogăţi era să vorbească la telefon. Şi a tot vorbit! Numai că asta i-a adus în plus o condamnare de peste 16 ani! Acum doar de el depinde dacă va continua să strîngă bani în acest mod ori se va potoli!

Comentarii (1) | Vizualizari: 1611

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Copil blocat în dormitor

Membrii unui echipaj de urgenţă  de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au fost solicitaţi să intervină în Piteşti, pe strada Teilor, pentru deblocarea uşii de la dormitorul unui apartament situat la etajul doi, întrucît în interior se afla blocat un băiat de 9 ani. S-a pătruns în locuinţă pe geamul de la balcon,  cu ajutorul scării culisabile, şi s-a deblocat uşa.     

I.Ivănoiu

Incendiu la o maşină

Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în comuna Bradu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism staţionat în parcarea unui hypermarket. Incendiul a pornit de la o scînteie produsă ca urmare a nefuncţionării sistemelor de protecţie. 

I.Ivănoiu

Bătrînă resuscitată

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit, în sprijinul unui echipaj al Ambulanţei în Piteşti, pe strada Negru Vodă, la o pacientă de 88 de ani, inconştientă, în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, cu succes, pacienta fiind transportată la spital.

I.Ivănoiu

Femeie cu suspiciune de accident cerebral

Un echipaj de urgenţă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în Piteşti, pe strada Petru Rareş, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul al patrulea. S-a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de la intrare, în interior fiind găsită proprietara, de 67 de ani, cu suspiciune de accident vascular cerebral. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor şi a transportat-o la spital.

I.Ivănoiu

Bătrîn de 91 de ani, găsit căzut în casă

Un echipaj de urgenţă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit pe strada Calea Bucureşti din Piteşti, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul întîi. S-a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de la intrare, în interior fiind găsit proprietarul, de 91 de ani, căzut în sufragerie. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor, dar bătrînul a refuzat transportul la spital.

I.Ivănoiu

Dosar penal din cauza alcoolului

Cristian M., de 39 de ani, din Piteşti, a fost depistat de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Petrochimiştilor, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul s-a ales cu dosar penal.

I.Ivănoiu

Cu tractorul fără să aibă permis

Ion M., de 63 de ani, din comuna Ciomăgeşti, a fost depistat de  oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu în timp ce conducea, pe DJ 678 G, un tractor, fără a avea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Vitezoman, amendat de poliţişti

Daniel C., de 31 de ani, din comuna Miroşi, a fost prins de poliţiş­ti din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Cîmpulung, fiind înregistrat cu aparatul radar cu o viteză de 105 km/h. Şoferul a fost amendat, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.   

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 409

 
Începe procesul fostului primar din Nucşoara Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 februarie 2017

Dosarul a trecut de Camera Preliminară

Începe procesul fostului primar din Nucşoara

 

 Dosarul DNA de trimiterea în judecată a fostului primar din comuna Nucşoara, Corneliu Berevoianu, şi a altor trei persoane, Liviu Fulga, Nae Bălăianu şi Leontina Veronica Berjea, la data faptelor, referent superior în cadrul Primăriei comunei Nucşoara, a trecut de Camera preliminară, ceea ce înseamnă că procesul poate începe. Judecătorii Tribunalului Argeş au constatat că administrarea probelor din dosar a fost făcută cu respectarea prevederilor legale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 408

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 4437
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Emilian Dragnea este învestit prefect
mai zilele trecute Soare isi numara zilele de mandat de prefect sperand sa ajunga un fel de Pendiuc al prefecturii Arges...
24/03/17 00:32 Mai mult...

Căldura se taie pe bază de tabel
Cine plateste caldura data de termo calor când afară sunt +17-20 grade??? :grin
23/03/17 19:30 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Ba Mihai, e clar ca lumina zilei ca SCM e de ochii lumii. Ce tot incerci tu sa explici si faci propaganda din subiectul...
23/03/17 14:36 Mai mult...

Emilian Dragnea este învestit prefect
Stai linistit Soare ca in curand se va face o alta schimbare Vine Oprescu si apoi tu
23/03/17 10:43 Mai mult...

Proiectul de la Viitorul Ştefăneşti dă roade!
Primăria, ar face bine,sa se ocupe și de asfaltata drumurilor,transportul în o um în Valea Mare,nu sa plătesc taxe...
23/03/17 07:11 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 24 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter