Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** La 60 de ani, fraţii s-au bătut cu toporul     *** Şoferul, desemnat viceprimar     *** „Am fost condamnat cu martori falşi“     *** Moartea ciorilor din parc, suspectă    *** Asistente rănite grav în accident!     *** Şoferul, condamnat pentru ucidere din culpă     *** Au fost arestaţi doi suspecţi     *** Promovabilitate de 50% la simularea Evaluării!     *** Muzeul Judeţean expune la Veneţia     *** PSD i-a retras sprijinul deputatului Rădulescu     *** MedLife a preluat 80% din Solomed     *** Cum se vor ridica rablele     *** „Pensionarul“ Petrică, din nou la vedere!     *** Filmele săptămînii 16 - 22 martie     *** FC Argeş - Ripensia Timişoara, azi, la ora 11, Mioveni - ASU, luni, la 18.00     *** Champions League - optimi, retur     *** Meci decisiv pentru intrarea în Top 6!     *** Doar Crivac, titular la Naţională!     *** Începe returul     *** Curiozităţi pescăreşti     *** 16 zone de pescuit în Argeş!    

 


O femeie a rămas fără 8.500 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 februarie 2018

Jefuită de trei bărbaţi din Iaşi

O femeie a rămas fără 8.500 lei


La începutul acestei luni, trei bărbaţi din comuna Motca, judeţul Iaşi, au intrat în casa unei femei din comuna Lunca Corbului, de unde au plecat cu suma de 8.500 de lei. Cei trei au fost prinşi de poliţişti şi acum urmează să suporte consecinţele.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1186

Continuare
 
Dosare pentru furt de energie electrică Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 22 februarie 2018

Controale ale jandarmilor în Argeş

Dosare pentru furt de energie electrică


Ieri dimineaţă, jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la o acţiune comună de control, în colaborare cu reprezentanţi de la Distribuţie Energie Oltenia. Acestea au avut loc în oraşul Ştefăneşti, dar şi în comunele Slobozia şi Ştefan cel Mare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1182

Continuare
 
Vinovaţii riscă să fie daţi afară! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 22 februarie 2018

Primarul ia poziţie în cazul medicului bătut

Vinovaţii riscă să fie daţi afară!


Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a fost printre primii care au solicitat începerea unei anchete care să stabilească modul în ca s-a ajuns ca medicul de gardă de la spital să fie bătut în incinta instituţiei. Vă reamintim că, sîmbătă, la Spitalul Sfîntul Spiridon din Mioveni, un însoţitor al unui pacient a iscat un adevărat scandal, bătîndu-l pe medicul de gardă Samir Dallou, deoarece a considerat că acesta nu a acordat îngrijirea necesară amicului său.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1857

Continuare
 
Incendiu la Primăria Poienarii de Muscel! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 februarie 2018


Incendiu la Primăria Poienarii de Muscel!

Flăcările au cuprins acoperişul instituţiei, însă au fost stinse la timp, iar pagubele sînt minime


Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi să intervină, ieri de dimineaţă, pentru a stinge un incendiu izbucnit la sediul Primăriei Poienarii de Muscel. Flăcările cuprinseseră o porţiune din acoperiş, iar riscul propagării acestora era maxim. Din fericire, focul a fost lichidat din faşă de cîţiva angajaţi ai Primăriei. Nu au fost înregistrate victime.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 789

Continuare
 
Se masturba în maşină Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 22 februarie 2018

Cu ochii la fetele de la Dinicu,

Se masturba în maşină


Scene şocante, marţi după-amiază, în plin centrul municipiului Cîmpulung! Un bărbat în vîrstă de 37 de ani, din comuna Bughea de Sus, a fost reţinut de o patrulă de Jandarmi şi dus la Poliţie pentru audieri, după ce a fost surprins de o adolescentă în timp ce se masturba şi făcea gesturi obscene în autoturismul proprietate personală, pe jumătate dezbrăcat. Individul este acum cercetat penal, în stare de libertate, pentru ultraj contra bunelor moravuri, fiind, totodată, sancţionat contravenţional pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 2558

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Va sta şapte luni la închisoare

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Poiana Lacului şi cei ai Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Curtea de Apel din Piteşti. Acesta este pe numele lui Ionel Pavel, în vîrstă de 51 de ani, din comuna Moşoaia. Omul a fost condamnat la şapte luni de închisoare pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru distrugere. Bărbatul a fost încarcerat.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 874

Continuare
 
Şi-a dat foc cu benzină Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 februarie 2018


Şi-a dat foc cu benzină


Pe fondul consumului de alcool şi al tulburărilor psihice, Marian Mărunţelu, în vîrstă de 56 de ani, din Valea Bădenilor, comuna Stoeneşti, a recurs la un gest necugetat, care ar putea să-l coste viaţa: s-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1322

Continuare
 
Deputatul Radu Vasilică a ajuns acasă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 februarie 2018

După două luni şi jumătate de spitalizare, a fost externat din Spitalul Floreasca

Deputatul Radu Vasilică a ajuns acasă


În urmă cu cîteva zile, deputatul Radu Vasilică, în vîrstă de 41 de ani, a fost externat din Spitalul Floreasca, unde a fost internat în luna noiembrie, anul trecut, şi unde a stat timp de două luni şi jumătate. După o perioadă mai lungă petrecută pe Secţia ATI, a fost transferat la Secţia Ortopedie a respectivului spital.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 4033

Continuare
 
Foşti poliţişti, martori în procesul stăpînilor de sclavi Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Pe 7 martie, la Tribunalul Argeş,

Foşti poliţişti, martori în procesul stăpînilor de sclavi


Patru noi dosare au fost înregistrate la Tribunalul Argeş, la începutul anului 2017, avînd ca inculpaţi pe stăpînii de sclavi de la Berevoeşti, care sînt acuzaţi de trafic de persoane şi constituirea unui grup infracţional organizat. În acest proces, 26 de persoane s-au constituit părţi civile, iar 4 sînt părţi vătămate. La unul dintre rpcoese, au fost citaţi ca martori doi foşti poliţişti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 820

Continuare
 
Liber după ce a călcat un medic în picioare Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Pentru că aşa a hotărît instanţa,

Liber după ce a călcat un medic în picioare


Aflat în timpul serviciului, un medic a fost călcat în picioare de un individ beat. Camerele de supraveghere au surprins momentul, imaginile scoţînd în evidenţă agresivitatea ieşită din comun a individului. Bătăuşul a fost reţinut. În timp ce era dus în arest, încătuşat, tînărul care a dat dovadă de un astfel de comportament a sfidat pe toată lumea, rîzînd cu aroganţă, fără pic de urmă de regret. Mai mult, ieri, tînărul a fost eliberat de Judecătoria Piteşti, împotriva sa fiind luată măsura controlului judiciar.  

Comentarii (4) | Vizualizari: 1669

Continuare
 
Duba mascaţilor a omorît un om Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

În timp ce poliţiştii se întorceau de la percheziţii,

Duba mascaţilor a omorît un om


Accident cumplit, ieri dimineaţă, provocat chiar de către un echipaj de oameni ai legii. Duba mascaţilor a lovit un bărbat în comuna Mălureni, victima suferind leziuni grave, acesta murind la spital, unde ajunsese cu burta spartă şi un picior fracturat. Agentul care a condus maşina este cercetat penal. Se spune că mascaţii mergeau cu viteză, iar maşina a derapat pe zăpadă, într-o curbă, ajungînd pe contrasens. La scurt timp după ce a fost rănit pietonul, în aceeaşi curbă, un taximetrist a pierdut controlul volanului şi a lovit maşina poliţiştilor.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 2114

Continuare
 
A spart geamul farmaciei cu piciorul Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 21 februarie 2018

Pentru că medicamentele nu i-au fost pe plac,

A spart geamul farmaciei cu piciorul


Un bărbat din Valea Mare Pravăţ a ajuns în atenţia poliţiştilor cîmpulungeni după ce, în urmă cu cîteva zile, s-a dat în spectacol şi a spart geamul unei farmacii, nemulţumit de medicamentele pe care urma să le cumpere. Pentru gestul său, individul va fi cercetat penal pentru distrugere, urmînd să plătească şi contravaloarea pagubei.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1139

Continuare
 
Percheziţii la Muşăteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 21 februarie 2018


Percheziţii la Muşăteşti


Ieri dimineaţă, ofiţerii Serviciului de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Economică, din cadrul IPJ Argeş, au organizat percheziţii la o societate de exploatare a lemnului din comuna Muşăteşti. Administratorul firmei era suspectat că ar fi vîndut lemne fără factură. Au fost ridicate mai multe documente.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1573

Continuare
 
Militarii au ajuns cu bine în Afganistan Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

„Vulturii Carpaţilor“ se pregătesc să preia autoritatea de la „Inimile neînfricate”

Militarii au ajuns cu bine în Afganistan


Cei aproximativ 400 de militari din cadrul Batalionului 30 Vînători de Munte „Dragoslavele“ au ajuns cu bine în Afganistan şi efectuează în aceste zile operaţiuni de recunoaştere şi patrulare, pentru acomodare, alături de colegii lor de la Batalionului 280 Infanterie „Căpitan Valter Mărăcineanu“ din Focşani, care vor reveni în ţară, urmînd ca în scurt timp să aibă loc ceremonia de predare-primire a autorităţii.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 851

Continuare
 
Falsificatori de euro, prinşi Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Ieri, în timpul unor descinderi,

Falsificatori de euro, prinşi


Au cumpărat telefoane mobile cu bancnote false de 100 de euro. De fapt, tranzacţiile erau făcute doar pentru a putea plasa valuta falsă pe piaţă. Ieri, cinci suspecţi au fost aduşi la audieri la sediul DIICOT Piteşti. Indivizii sînt suspectaţi că ar fi efectuat 17 tranzaţii, unele dintre ele în Argeş.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1903

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Jandarmii s-au întîlnit cu elevii

Jandarmii de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş s-au întîlnit, ieri, cu elevi ai claselor a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială Adrian Păunescu, din Piteşti. În cadrul acestora au fost prezentate elevilor şi profesorilor, expuneri referitoare la prevenirea şi combaterea agresiunilor fizice de orice fel, a agresiunilor verbale, comiterii unor fapte de natură contravenţională sau chiar penală, prevenirii consumului de alcool sau consumului ilicit de droguri, prezentarea unui mod normal de comportare în societate. Discuţii s-au purtat şi în ceea ce priveşte absenteismului nejustificat de la ore, abandonul şcolar, formele violenţei în şcoală şi respectarea legislaţiei în ceea ce priveşte ordinea şi siguranţa publică. Obiectivul acestor întîlniri cu elevii este cel de prevenire şi promovarea ideii de educare a copiilor pe baza respectului şi a modului de comportare civilizat în şcoală şi în societate. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 957

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 6138
embedgooglemap.net
 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 Comentarii

Din Porsche, în arest!
Alina, pai parca tu erai cu Narcis asta vara si cu Marcel trăiesti de cand erai cu porumb ca mereu il vedeam ca urca pe...
16/03/18 22:31 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Dragason Alina Mihaela, tu trebuie sa înfunzi pușcăria cel puțin 5 ani pentru, sechestrare, șantaj ,furt , instig...
16/03/18 21:49 Mai mult...

A fost prins cel care i-a vîndut drogurile
si toleranta pt. infractori, toleranta pt. prea multe rele.
16/03/18 10:40 Mai mult...

Cadrele didactice sînt evaluate psihologic anual
OK! Dar in mod obligatoriu va trebui sa fie introdus si pentru PARLAMENTARI. :zzz :zzz :roll
16/03/18 09:50 Mai mult...

3 puncte sînt obligatorii!
Cand Ciuca faulteaza aiurea,pune o pasa ideala de gol sau marcajul la golul 3 e inexistent ,aparare rarefiata si vezi ma...
16/03/18 09:49 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 26.02.2018

--- 4.488 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter