Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Bisericile, pline de credincioşi!      *** Bambi a fost salvat pe DN 7!      *** Veniţi la GATA!      *** Doar un punct la Călăraşi!      *** La un pas de o tragedie!      *** Campionii de la Cupa Budeasa!      *** Filmul meciului      *** Locul 1 pentru CS Dacia      *** Eduard Şerban, campion mondial!      *** Înfrîngere pe Bega!      *** A ajuns cu BMW-ul pe terasă      *** S-a spînzurat în dormitor      *** Poliţistul i-a făcut KO      *** Preotul a murit în stradă      *** Găsit mort, în fosa septică      *** 30 de opriri ale apei calde, lunar      *** De ce se moare în Argeş      *** Apel la protejarea vieţii şi sănătăţii copiilor     

 


Lovită de maşină în timp ce traversa strada Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 iulie 2017

A ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost

Lovită de maşină în timp ce traversa strada

 

O femeie din Boteni a ajuns ieri în stare gravă la spital, după ce a fost lovită în plin de o maşină, în timp ce traversa strada. Tot în urma acestui accident, două autovehicule au fost avariate, iar poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung au demarat cercetările, pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 601

Continuare
 
Doar 11 au trecut de proba practică pentru permis Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 iulie 2017

Sistemul de supraveghere audio-video i-a speriat pe aspiranţii la dreptul de a şofa

Doar 11 au trecut de proba practică pentru permis

 

Examenul pentru obţinerea permisului de conducere va fi mai greu de fraudat, pentru că s-a trecut la supravegherea audio-video şi a probei practice. Măsura a fost luată după ce în ultimii ani au fost înregistrate mai multe cazuri de fraudă la obţinerea permisului de conducere, cel mai celebru caz fiind înre­gistrat la Piteşti, unde, după cum bine se ştie, mulţi poliţişti au ajuns în spa­tele gratiilor după ce ani la rînd au luat mită, eliberînd permise pe bandă rulantă. În Argeş, sistemul de supraveghere video este funcţional din 12 iulie, iar la Cîmpulung de joi, 20 iulie.                                                                                                             

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 924

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 De la Bîlea Lac, la spital

Un bărbat în vîrstă de 39 de ani a avut nevoie, miercuri seara, de ajutorul de urgenţă al unui echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Punctul de Lucru Cota 2000. Omul se afla pe DN 7C, în zona Bîlea Lac. Se simţea rău şi avea greţuri şi vărsături. I s-au acordat îngrijirile medicale şi apoi a fost transportat la spital. La kilometrul 30, el a fost preluat de un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş.    

Foc la o casă nelocuită

Miercuri dimineaţa, nişte locuitori din Mioveni au sunat la Serviciul 112, să anunţe un incendiu. Un echipaj cu o autospecială cu apă de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a mers pe strada 1 Decembrie 1918, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă nelocuită. Focul a distrus podul casei pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi, fîn şi aproximativ o tonă de deşeuri textile. Incendiul a pornit de la fumat în locuri nepermise.     Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 566

Continuare
 
S-a oprit cu tirul într-un stîlp de electricitate Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 iulie 2017

Pierzînd controlul volanului, după ce a lovit un tei

S-a oprit cu tirul într-un stîlp de electricitate

O clipă de neatenţie se putea transforma într-o adevărată tragedie. Şoferul unui tir a pierdut controlul direcţiei şi a lovit violent un pom şi un stîlp de electricitate, aproape de miezul nopţii de miercuri, pe Bulevardul Ion Mihalache din Cîmpulung. Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat decît pagube materiale. Cazul este cercetat acum de poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 785

Continuare
 
Distras de soţie, a zobit 4 maşini Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 iulie 2017

Ieri, la Dobrogostea,

Distras de soţie, a zobit 4 maşini

 

Accident cu patru maşini implicate şi 6 per­soane rănite, între care doi copii! Doar cinci dintre cei care au suferit leziuni au mers la spi­­tal, cea de-a şasea persoană refuzînd trans­portul la unitatea medicală. Accidentul a avut loc din cauza unui şofer care, neobser­vînd maşinile din faţa lui care mergeau uşor în co­loană, a lovit autoturismul din faţa lui şi l-a împins în celelalte, avînd loc o reacţie în lanţ.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2429

Continuare
 
A murit scriitorul Mitică Georgescu Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 iulie 2017

Doliu printre vînătorii argeşeni

A murit scriitorul Mitică Georgescu

 

Doctorul inginer Mitică Georgescu a trecut în nefiinţă. Fostul inspec­tor de vînătoare din cadrul Direcţiei Silvice Argeş, care vreme de mulţi ani a organizat partidele de vînătoare ale lui Nicolae Ceauşescu, a trecut la cele veşnice la vîrsta de 85 de ani.    

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 883

Continuare
 
Maşina a luat foc de la iarba aprinsă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 iulie 2017

Ieri, pe un cîmp la Oarja,

Maşina a luat foc de la iarba aprinsă

 

Un Logan s-a făcut scrum, ieri, pe un cîmp la Oarja. În ciuda intervenţiei pompierilor, autoturismul a fost distrus complet. Motivul incendiului este unul incredibil. Totul s-a petrecut din pricina unui incident stupid.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 943

Continuare
 
Bolnav de ciroză, bruscat şi înjurat de mamă Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 iulie 2017

Imagini şocante, surprinse în cartierul Rotunda, din Cîmpulung

Bolnav de ciroză, bruscat şi înjurat de mamă

 

Imagini şocante, postate de o cîmpulungeancă pe pagina unui grup constituit pe un site de socializare, pentru a arăta lumii întregi comportamentul grobian al unor vecini-problemă, care au lăsat „şatra“ pentru apartamentul de la bloc. Într-un filmuleţ, realizat cu telefonul mobil, apare un tînăr, aflat în suferinţă, întins pe iarbă, cu pantalonii sau pijamalele „în vine“, gemînd şi urlînd, în timp ce maică-sa îl ocărăşte ca la uşa cortului şi trage de el, ca să-l ia de-acolo.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1356

Continuare
 
Motociclist lovit de o maşină în intersecţie Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 iulie 2017

A avut noroc şi a scăpat nevătămat

Motociclist lovit de o maşină în intersecţie

 

Mare noroc pe capul unui motociclist în vîrstă de 48 de ani, din Bucureşti, care a scăpat teafăr dintr-un accident rutier, petrecut, ieri după-amiază, pe DN 73, la ieşirea din Cîmpulung, spre Braşov! Chiar dacă motocicleta a fost lovită în plin de un autoturism ce venea din sens opus, bărbatul s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 757

Continuare
 
Răzbunarea s-a întors împotriva lui, nu în adversari Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 iulie 2017

A intrat cu maşina în rude

Răzbunarea s-a întors împotriva lui, nu în adversari

 

Scandal mare, duminică, în comuna Miceşti! Mem­brii a două familii au avut un conflict, lăsîndu-se cu pumni şi picioare de ambele părţi. Totul ar fi putut trece drept o banală încăierare, însă întreg scan­dalul a luat o turnură periculoasă atunci cînd un tînăr aflat la vo­lanul unei maşini a accelerat, dema­rînd în viteză spre grupul adversarilor pe care do­rea să-l nimicească. Ghinion! În loc să-şi lovească duşmanii, şi-a lovit pro­pria mamă şi pe mătuşa lui. Viteazul şofer este cer­cetat acum pentru tenta­tivă de omor.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1311

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A refuzat să meargă la spital

După ce marţi s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială şi unul cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu au mers în Piteşti, pe strada Petrochimiştilor, pentru a debloca uşa unui apartament situat la etajul doi al unui imobil. Pompierii au intrat în locuinţă cu ajutorul scării culisabile, pe geamul de la dormitor. În interior a fost găsit proprietarul, un bărbat în vîrstă de 72 de ani, care era băut şi avea julituri la mîna dreaptă şi la piciorul drept. I s-au acordat îngrijirile medicale, dar a refuzat să meargă la spital.    

Femeie de 83 de ani, găsită moartă

Echipajele SMURD au intervenit marţi la 28 de cazuri pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă. La două dintre acestea a fost solicitat şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Printre acestea se numără şi cazul unei femei în vîrstă de 83 de ani. Echipajul cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a mers pe strada Calea Bucureşti, iar la adresa indicată au găsit-o pe femeie decedată. Din păcate pentru ea, nu se mai putea face nimic şi nu a mai fost nevoie să se efectueze manevrele de resuscitare.   
Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 563

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Dosar penal pentru băutură

Poliţiştii de la Biroul Rutier din Piteşti l-au prins băut la volan pe Anton Tiberiu F., în vîrstă de 46 de ani, din Piteşti. Bărbatul s-a urcat la volanul unei maşini după ce, în prealabil, consumase băuturi alcoolice. El avea o concentraţie de 0,73 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru fapta sa, el s-a ales cu un dosar penal şi va suporta rigorile legii.    

S-a urcat băut la volan 

Gheorghe Gabriel B., în vîrstă de 41de ani, din Călineşti, a fost tras pe dreapta, la control, de oamenii legii de la Poliţia Oraşului Ştefăneşti. Ei au constatat că omul conducea maşina după ce se cinstise bine cu băuturi alcoolice. În plus, el nici nu avea permis de conducere. Poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie de 1,15mg/l de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul de Geriatrie din Ştefăneşti, pentru a i se recolta probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru băutură şi lipsa permisului.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 588

Continuare
 
Au furat maşina unui consătean Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 iulie 2017

Trei tineri din Rucăr au fost condamnaţi

Au furat maşina unui consătean

 

Trei tineri din Rucăr au fost condamnaţi recent, la Judecătoria Cîmpulung, după ce la începutul acestui an au furat maşina unui consătean. Pe lîngă faptul că au plecat cu autoturismul din curtea omului şi s-au folosit de el, nici unul nu avea permis de conducere. Doi dintre autorii faptei sînt fraţi şi au crescut la Complexul de Servicii pentru Copilul Aflat în Dificultate din Rucăr, iar cel

de-al treilea este originar din comună.      


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 642

Continuare
 
Bătăuşii Boceanu, doar amendă penală Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 19 iulie 2017

Pentru că victimele şi-au retras plîngerile,

Bătăuşii Boceanu, doar amendă penală

 

Trei bărbaţi de etnie romă din municipiul Cîmpulung au fost trimişi în judecată, pe 27 aprilie 2017, pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, după ce la mijlocul lunii martie a acestui an au provocat scandal într-o sală de jocuri situată în buricul tîrgului, pe strada Republicii, lovind doi angajaţi. Scandalagiii au fost judecaţi sub măsura controlului judiciar, care a fost dispusă pe o perioadă de 60 de zile, din 26 aprilie şi pînă pe 26 iunie 2017.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 838

Continuare
 
Lovitură dură pentru proxeneţii de lux Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 19 iulie 2017


Lovitură dură pentru proxeneţii de lux

 

La o lună după ce au ajuns în arest, proxeneţii de lux din Piteşti au primit o nouă lovitură din partea procurorilor. DIICOT a cerut prelungirea arestului preventiv, iar Tribunalul Argeş a admis cererea. Astfel, întreg lotul de 36 inculpaţi a mai primit un mandat. Doi dintre ei se află în arest la domiciliu, ceilalţi sînt împărţiţi prin mai multe aresturi din ţară.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1808

Continuare
 
Copil rătăcit la Valea lui Stan Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 19 iulie 2017

Jandarmii s-au temut că-l sfîşie urşii

Copil rătăcit la Valea lui Stan

 

O drumeţie pornită pe unul dintre traseele dificile a creat luni emoţii atît organizatorilor, cît şi oamenilor legii. Nu din pricina obstacolelor şi a dru­mu­lui accidentat, aşa cum s-ar crede, ci din cauză că un copil a dispă­rut în canionul Valea lui Stan. Ştiind că zona este populată de urşi, jan­darmii montani şi salvamontiştii au pornit imediat în căuta­rea băiatului în vîrstă de 13 ani, temîndu-se să nu fie atacat de ani­male.    

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 930

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 5112
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

30 de opriri ale apei calde, lunar
Citesc si ma minunez de cate belele au cei bransati la Termoficare. Eu nu am avut nici o zi de intrerupere a apei cal...
16/08/17 15:17 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Rezolva politia Bascov totul.copilului meu i sau furat bani și documente ,cu toate înregistrările de la o cârciumă ...
16/08/17 15:17 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Acest aspect nu este știut de poliția Bascov sau Merișani ?spre ghinionul lor că a fost un polițist ,ce_ar fi fost ...
16/08/17 14:51 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
cati dintre martori sau dintre cei sicanati l ar fi ajutat pe motociclist daca nu era antrenat?
16/08/17 14:51 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Niste infecti
16/08/17 13:30 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 24.07.2017

4.277 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter