Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 


Două victime în accident, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 19 noiembrie 2017

Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum,

Două victime în accident, la Cîmpulung

 

Două persoane au fost rănite, dintre care una grav, în urma unui accident rutier care a avut loc, vineri seara, în cartierul Schei, din municipiul Cîmpulung. Din primele investigaţii ale poliţiştilor sosiţi la faţa locului, două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre conducătorii auto a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Cele două victime au fost transportate cu două Ambulanţe la spitalul din Cîmpulung, iar oamenii legii urmează să stabilească cu certitudine circumstanţele producerii accidentului.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 891

Continuare
 
Un primar pierde mandatul Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 noiembrie 2017

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit:

Un primar pierde mandatul

 

Agenţia Naţională de Integritate a scos de pe scena politică încă un ales local din Argeş. Vorbim despre primarul comunei Aninoasa, Ştefan Benonie, care a fost găsit incompatibil după ce a îndeplinit simultan atît funcţia de primar, cît şi aceea de administrator al unei firme, fapt sancţionat prin lege. Sentinţa este definitivă şi a fost pecetluită de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe parcursul a mai bine de patru ani de procese.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1389

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Societate comercială amendată

Joi, oamenii legii de la Poliţia oraşului Costeşti au făcut controale la patru societăţi comerciale din localitate, pentru a verifica modul de organizare al pazei. În urma acestor controale, la una dintre societăţile comerciale controlate s-a constatat că nu a fost întocmit planul de pază avizat în condiţiile Legii nr. 333, din anul 2003. Reprezentantul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional, conform legii menţionate. El a primit o amendă în valoare de 2.000 de lei.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 780

Continuare
 
Poliţiştii, reprezentaţi de aceiaşi sindicalişti Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 17 noiembrie 2017

Au avut loc alegeri la SNPPC Argeş

Poliţiştii, reprezentaţi de aceiaşi sindicalişti

 

La sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au avut loc, joi, alegerile membrilor Biroului Teritorial Argeş al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual. Alegerile s-au desfăşurat fără emoţii, fiind înscrişi la candidaturi tot foştii membrii, a căror rămînere în funcţie a fost reconfirmată pentru încă 5 ani.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 777

Continuare
 
Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 17 noiembrie 2017

Anchetă la Liceul Lipatti pentru o fetiţă cu personalitate

Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare  

 

Situaţie conflictuală la Liceul de Artă Dinu Lipatti din Piteşti, care a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş! Cauza este legată de o fetiţă de 6 ani din clasa pregătitoare care ar perturba orele. În ultimele două zile s-a constatat la clasa respectivă un număr mare de elevi absenţi, iar reprezentanţii ISJ-ului cred că ar putea fi legată de problema apărută. Chiar învăţătoarea ar fi sugerat părinţilor fetiţei să o mute la altă şcoală, fapt cu care ei nu sînt de acord, potrivit informaţiilor de la ISJ.   

Comentarii (5) | Vizualizari: 1779

Continuare
 
Fraţii Dobre au ieşit din arest Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 17 noiembrie 2017


Fraţii Dobre au ieşit din arest

 

După o noapte petrecută în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, unul dintre fraţii Dobre a fost eliberat. Adonis Dobre, de 36 de ani, şi Ionuţ Dobre, de 31 de ani, au fost reţinuţi, fiind acuzaţi că au provocat un scandal în timpul unui botez din Piteşti. Ieri, doar unul dintre ei a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Aflaţi din materialul următor ce au decis procurorul şi judecătorul.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1374

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 16 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Femeie în stop cardio-respirator

Miercuri seară, un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a fost trimis pe strada Libertăţii, din Piteşti, pentru a acorda primul ajutor unei femei în vîrstă de 61 de ani. La sosirea echipajului, femeia se afla în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, dar fără nici un rezultat, femeia fiind declarată decedată.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1056

Continuare
 
Pietoni amendaţi Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 16 noiembrie 2017


Pietoni amendaţi

Este a patra zi consecutivă în care poliţiştii rutieri au intensificat controalele şi acţiunile pe străzi. Încă de luni, aceştia au demarat acţiunea de prevenire a accidentelor de circulaţie, fiecare zi fiind dedicată, pe rînd, şoferilor sau pietonilor. Serviciul Rutier Argeş a împărţit pliante pietonilor care traversau strada regulamentar, iar ieri, peste 80 de pietoni au fost amendaţi pentru că au traversat prin loc nepermis sau circulau direct pe şosea. „Neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii şi abaterile săvîrşite de pietoni sînt două dintre cele mai importante cauze care favorizează apariţia accidentelor rutiere“, a declarat inspectorul principal de poliţie Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvînt al IPJ Argeş. Acţiunile continuă şi în weekend, cînd poliţiştii vor  „pune“ radarele pe şoferii vitezomani.    
M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 1706

 
Creşterea salarială a poliţiştilor, doar pe hîrtie Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 noiembrie 2017

Dumitru Coarnă, preşedintele SNPPC, a explicat:

Creşterea salarială a poliţiştilor, doar pe hîrtie

 

Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, s-a aflat, ieri, la Piteşti, alături de alţi doi colegi din Biroul Executiv Central, respectiv Neculai Isache, secretar general, şi Claudiu Staicu, trezorier general. Motivul, alegerile membrilor din biroul teritorial al SNPPC Argeş. Înainte de a avea loc alegerile pentru funcţiile din birorul teritorial, cei trei au ţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au vorbit despre negocierile privind salariile poliţiştilor, dar şi despre proiectul legislativ privind întărierea autorităţii poliţistului, aflat în dezbatere.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5124

Continuare
 
Vulcanizarea a ars ca o torţă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 noiembrie 2017

Au vrut să ardă deşeurile

Vulcanizarea a ars ca o torţă

 

O hală de vulcanizare a ars ca o tor­ţă, ieri dimineaţă, în Piteşti, în zona fostei fabrici de bere. Pompierii nu au putut să salveze nimic din construcţie sau din produsele depozitate în interior. Incendiul ar fi pornit, spun pompierii, după ce, în apropierea vul­ca­­ni­zării, cineva ar fi dat foc unor deşeuri.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2033

Continuare
 
Fraţii Dobre, reţinuţi! Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 16 noiembrie 2017

După un scandal la botez,

Fraţii Dobre, reţinuţi!

 

Dedicaţiile de la lăutari au fost un prilej de scandal la un botez din Piteşti, în urmă cu aproximativ o lună. Dacă atunci nu s-a suflat o vorbă despre încăierarea în timpul căreia patru persoane au avut de suferit, ieri, doi dintre bătăuşi au fost reţinuţi. Adonis Dobre, în vîrstă de 36 de ani, şi Ionuţ Dobre, de 31 de ani, cunoscuţi ca Fraţii Andone, au fost duşi în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, ordonanţa fiind emisă pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 4717

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Au furat bani dintr-un chioşc de ziare 

Marţi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au prins un băiat, în vîrstă de 15 ani, şi pe Eduard M., în vîrstă de 18 ani, ambii din comuna Băiculeşti, fiind bănuiţi de furt calificat. Din cercetările efectuate de oamenii legii a reieşit că, în cursul zilei de marţi, cei doi au furat 2.500 de lei dintr-un chioşc de ziare din Curtea de Argeş. Din fericire, banii au fost recuperaţi şi returnaţi părţii vătămate. Cercetările continuă în acest caz.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 775

Continuare
 
Cheltuieli umflate pentru şanţuri Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 noiembrie 2017

Cum aruncă Primăria Cîmpulung cu banii

Cheltuieli umflate pentru şanţuri

 

Aşa cum v-am informat într-o ediţie trecută a ziarului, Camera de Conturi Argeş a desfăşurat un audit financiar la Primăria Cîmpulung, în luna septembrie a acestui an. Au fost verificate conturile anuale de execuţie bugetară pe anul 2016. Constatările găsite au fost trecute într-un raport de audit, semnat la finele perioadei de control.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1105

Continuare
 
BMW X3, făcut zob de un Golf Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 noiembrie 2017


BMW X3, făcut zob de un Golf

 

Nu a oprit, deşi exista un indicator Stop care îl obliga să facă asta, şi a provocat un accident rutier. Urmarea pare desprinsă din scenariul unui film de acţiune. Unul dintre şoferi a fost rănit după ce un Volkswagen a făcut zob un BMW X3. Atît de dur a fost impactul, încît de la BMW au sărit şi arcurile.    


Comentarii (3) | Vizualizari: 2359

Continuare
 
În loc de whisky, alcool cu apă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 noiembrie 2017

Vindeau restaurantelor din Piteşti

În loc de whisky, alcool cu apă

 

Oprit în trafic de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, un bucureştean a fost prins cu zeci de sticle de whisky contrafăcut. Acesta venise la Piteşti să livreze marfa către un client care la rîndul lui intenţiona să o vîndă unor patroni de localuri. Produsul vîndut ca whisky de calitate era în realitate apă colorată cu alcool.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1587

Continuare
 
Penescu, liber Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 noiembrie 2017


Penescu, liber

 

După aproximativ 5 ani petrecuţi în deten­ţie, omul de afaceri Cornel Penescu este liber. El a părăsit, ieri, Penitenci­arul Mioveni după ce Tri­bunalul Argeş a res­pins contes­taţia procu­rorilor DNA la decizia de eliberare condiţionată a afaceristului.     


Comentarii (3) | Vizualizari: 1837

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 5736

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter