Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Argeşul, lider la banii pe cercetare     *** Fermierii pot lua adeverinţe pentru credite     *** Patronii, obligaţi să supravegheze sănătatea angajaţilor     *** Se plimba, gol puşcă, pe stradă!     *** A dispărut de acasă şi s-a spînzurat      *** Au fost evacuaţi toţi locatarii din bloc      *** Băiat de 13 ani a căzut din căruţa cu pepeni     *** Şi-a rănit soţia în accident!     *** Se închide stagiunea la Filarmonică     *** „Domnişoara Christina”, la Cinematograful „Bucureşti”     *** Rezultate CM 2018     *** Campioana mondială, chinuită!      *** Caseta tehnică      *** Unirea Bascov, în Liga a III-a!      *** Primarul Stancu: „Aşteptam promovarea de 3 ani!“     *** Dulcea: „Dedic victoria bascovenilor“nbsp;   

 


Tînăr fără permis şi-a omorît doi prieteni! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 01 iunie 2018

La Schitul Goleşti,

Tînăr fără permis şi-a omorît doi prieteni!


Cumplit accident rutier, miercuri noaptea, pe „Şoseaua morţii”, la Schitu Goleşti! Doi tineri, în vîrstă de 17, respectiv 18 ani, ambii din satul Coteşti, comuna Godeni, şi-au pierdut viaţa, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în plin în spatele unui autobuz, fiind proiectat ulterior în şanţul de pe marginea drumului. Şoferul maşinii, de 18 ani, din aceeaşi localitate, a ajuns în stare foarte gravă la spital şi, potrivit poliţiştilor sosiţi la faţa locului, nu poseda permis de conducere. În autobuz nu se aflau pasageri. Oamenii legii au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 2196

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Au ars 3 tone de rumeguş

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Oarja, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 3.000 mp de vegetaţie uscată şi 3 tone de rumeguş. Concluzia pompierilor a fost că s-a folosit  intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1010

Continuare
 
Casă mistuită la Şuici Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 mai 2018

Maşina pompierilor nu a încăput pe drum

Casă mistuită la Şuici


Nenorocire petrecută în noaptea de marţi spre miercuri, în comuna Şuici, satul Rudeni. O casă şi anexele acesteia au fost distruse de foc, în urma unui scurtcircuit petrecut la tabloul electric. Din nefericire, proprietarul, un om în vîrstă de 66 de ani, s-a uitat neputincios cum munca lui de-o viaţă este distrusă de foc. Pompierii nu au putut ajunge cu maşina pînă la gospodăria lui, din cauza drumului care era în pantă şi foarte îngust. Intervenţia a durat 6 ore, numai că militarii nu au mai putut salva mare lucru, întreaga gospodărie fiind mistuită.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1615

Continuare
 
Au fost date amenzi de peste 10.000 de lei Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 31 mai 2018

Cazul „Produse întoarse cu mătura la Kaufland“

Au fost date amenzi de peste 10.000 de lei


La sfîrşitul săptămînii trecute, atenţia opiniei publice a fost captată de o ştire prin care se relata faptul că, la magazinul Kaufland, din cartierul Craiovei, o angajată  întorcea produsele de patiserie cu coada măturii! Scena a fost filmată de către un client care a postat imaginile pe contul său de Facebook, acestea fiind ulterior şterse.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1884

Continuare
 
Pipăia minore în autobuz Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 mai 2018

Justiţia l-a lăsat liber!

Pipăia minore în autobuz


Judecătoria Piteşti a dat sentinţa într-un dosar de agresiune sexuală. Un băr­bat, în vîrstă de 60 de ani, avea plă­ceri bolnave, obişnuind să urce în au­to­buz şi să pipăie copile­le, le mîngîia şi se împin­gea în ele în timpul călă­toriei. Poliţiştii l-au prins, fiind deferit justi­ţiei. În tim­pul judecăţii, bărbatul care este fami­list şi are copii a avut o atitudine nesinceră, ne­gînd acuza­ţiile şi refuzînd să dea de­claraţii. Cu toa­te aces­tea, a fost condam­­­nat la o pedeapsă cu suspen­dare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2512

Continuare
 
Curtea de Apel Piteşti amînă pronunţarea Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 mai 2018

În cazul triplului omor de la Valea Bădenilor - Stoeneşti,

Curtea de Apel Piteşti amînă pronunţarea


La Curtea de Apel Piteşti s-a derulat, joi, 24 mai, apelul procesului în cazul triplei crime petrecute în aprilie 2016, în Valea Bădenilor - Stoeneşti. S-a ajuns la această instanţă după ce Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş, părţile vătămate şi unul dintre inculpaţi, Pavel Laurenţiu Durleci, condamnat la detenţie pe viaţă, dar care între timp a decedat în condiţii suspecte, au atacat decizia Tribunalului Argeş, prin care tatăl şi fratele crimanalului au fost achitaţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1259

Continuare
 
Meşterul Dorel şi-a incendiat maşina Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 mai 2018

În timpul unei manevre banale,

Meşterul Dorel şi-a incendiat maşina


Un Opel a fost distrus în urma unui incendiu, marţi seară, din cauza unei manevre neinspirate a proprietarului. La rîndul său, bărbatul în vîrstă de 38 de ani a ajuns la spital, avînd arsuri de mîini şi pe picioare. Omul a fost rănit în timp ce încerca disperat să tragă autoturismul cuprins de flăcări din parcare, pentru a nu lua foc şi celelalte maşini din apropiere.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1619

Continuare
 
Proxeneţii, patroni de bordeluri în Anglia Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 31 mai 2018


Proxeneţii, patroni de bordeluri în Anglia


Descinderi la 15 locaţii, ieri dimineaţă, fiind vizaţi mai mulţi indivizi suspectaţi de trafic de persoane. Aceştia sînt bănuiţi că deţin mai multe bordeluri în Maidstone, comitatul Kent, din Regatul Unit, obligînd tinere românce să se prostitueze în acele case de toleranţă. Suspecţii fac parte dintr-un clan din Piteşti, zona Ştrand şi Popa Şapcă, mai mulţi membri ai familiei fiind acuzaţi de infracţiuni de acelaşi gen. În ciuda faptului că au primit ani grei de închisoare, indivizii nu s-au speriat, conducîndu-şi afacerea din spatele gratiilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2480

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

15 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea şoferilor asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii rutieri au dat 128 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 41.200 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 15 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1141

Continuare
 
Ce mai fură argeşenii! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 30 mai 2018


Ce mai fură argeşenii!


Loviturile mari date la pont au pălit în faţa găinăriilor hoţilor mărunţi care riscă ani grei de închisoare pentru furtul unor găini, haine puse la uscat sau o bormaşină electrică. Poliţiştii au înregistrat în decursul acestui an o mulţime de furturi mărunte a căror valoare, în unele cazuri, nu depăşeşte 100 sau 150 de lei, care, sincer, le ocupă timp preţios ce ar putea fi folosit în alte cazuri mai grave. Pornind de la acele sesizări, am fost uimiţi să aflăm că există şi hoţi care fură bunuri insignifiante.   


Comentarii (2) | Vizualizari: 1622

Continuare
 
Copil torturat de alţi copii Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 30 mai 2018

 Cruzime fără margini!

Copil torturat de alţi copii


Caz cu adevărat şocant, în comuna Merişani, acolo unde mai mulţii copii au batjocorit un băiat în vîrstă de 7 ani. Limbajul folosit, gesturile greu de descris în cuvinte pe care le-au făcut agresorii, la rîndul lor copii, ne arată realitatea crundă. Trăim într-o lume în care educaţia şi valorile au devenit motive de insultă pentru derbedeii care pun preţ pe violenţă, agresiune şi nonvalori. Este incredibil faptul că acei derbedei s-au şi filmat în timp ce torturau un copil fără apărare, ulterior lăudîndu-se cu isprava lor. Cazul a intrat în atenţia Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti.    

Comentarii (5) | Vizualizari: 1751

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Vitezoman amendat

Andrei T., de 23 de ani, din Găeşti, a fost prins de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism marca BMW pe Bd. Petrochimiştilor, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 102 km/h în localitate. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoarea de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1073

Continuare
 
Maşină făcută zob de avalanşă pe Transfăgărăşan Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 mai 2018

Turiştii au mers pe drumul interzis pentru a face fotografii

Maşină făcută zob de avalanşă pe Transfăgărăşan


Două maşini au fost surprinse, duminică după-amiază, de o avalanşă produsă pe Tran­sfă­gă­răşan, în zona cascadei Capra. Deşi drumul nu era securizat, nefiind deschis circulaţiei, turiştii s-au aventurat în acea zonă pentru a face fotografii, neconştientizînd riscul la care se expun. Zăpada s-a desprins de pe un versant angrenînd şi pietre şi a căzut pe Transfăgărăşan. Una dintre maşini, marca Ford a fost făcută zob. Fiind vorba de un drum interzis circulaţiei în această perioadă, firmele de asigurări nu dau despăgubiri. În maşină se aflau două copile care s-au ales doar cu o sperietură. Mama uneia dintre fete, Maria A., a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind surprinsă de avalanşă pe marginea şoselei.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2034

Continuare
 
Supărat pe Dragnea, s-a urcat pe Judeţean Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 29 mai 2018

Protest la înălţime

Supărat pe Dragnea, s-a urcat pe Judeţean


Duminică dimineaţă, supărare mare pentru un bărbat de 45 de ani, din Piteşti, care a decis să protesteze la înă­­lţ­ime! Omul a urcat pe Spitalul Judeţean, s-a aşezat în fund pe marginea clădirii, cu picioarele în afară, şi a început să îşi strige nemulţumirile. În principal, era furios pe faptul că are de plătit mai multe amenzi, spune el primite pe nedrept, dar şi pe sistem, mai ales pe pe liderul PSD, Liviu Dragnea.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1309

Continuare
 
Bătrîn păcălit cu 30.000 lei Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 29 mai 2018

Metoda „Accidentul“ a făcut o nouă victimă la Piteşti

Bătrîn păcălit cu 30.000 lei

Un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie Cîmpina l-a prins pe complice


În ciuda numeroaselor ştiri publicate şi a avertis­men­­telor, date de poliţişti, infractorii continuă să facă victime prin metoda „Accidentul“. Sîmbătă, la Piteşti, un pensionar a rămas fără 30.000 de lei, după ce a fost contactat de „fiul“ care îi spunea că a rănit grav o femeie. Din fericire, un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Cîmpina a reuşit să pună mîna pe individul care fusese trimis să ridice banii. Citiţi cu atenţie materialul următor ca să aflaţi metodele folosite de escroci şi nu vă mai lăsaţi păcăliţi!   

Comentarii (4) | Vizualizari: 2042

Continuare
 
Turist rătăcit în Făgăraş Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 mai 2018


Turist rătăcit în Făgăraş


Un turist din Sibiu s-a rătăcit, duminică seara, în munţii Făgăraş. Acesta a alertat salvamontiştii care au pornit în căutarea lui.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1178

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 6588
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-au băgat mortul în altă criptă
In cimitirul SF.Gheorghe(vechi)este dezastru,mergeti sa filmati,sunt balariile de 2 m ,te mananca serpii.Nu poti sa merg...
23/06/18 12:33 Mai mult...

Măsuri pentru intrarea în legalitate a utilizatorilor clan...
Ce bine ar fi ca Apa Canal sa si presteze serviciile pe care le factureaza. Cum ar fi mentinerea canalizarilor in stare ...
23/06/18 11:58 Mai mult...

Elevii vor reducere pe toate liniile de transport din Piteş...
Foarte bine,sper sa realizeze...Este benefic pentru elevi.
23/06/18 11:37 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Eu am primit și plătit factura de 0,01 lei.Am mers special la casieria societății pentru a-mi tăia și chitanță.B...
23/06/18 09:09 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Transmiterea acestor facturi se face gratuit, de angajaţii noştri, nu prin poştă. ==> Prea multi salariati!!! Or fi...
23/06/18 08:33 Mai mult...

căutare personalizată

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info