Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul      *** Şoferiţa nu a acordat prioritate      *** Rănit grav în timp ce traversa strada      *** Accident din cauza papucilor de plastic      *** Faceţi educaţie rutieră copiilor!      *** Din vagonul cu aburi, în prisaca sub soare      *** O amintire cît o viaţă!   nbsp;  *** Un autobuz fantomă      *** „Planeta Petrila“      *** AJF premiază copiii şi juniorii     *** Piteştiul, în cifrele strategiilor      *** Abuzul nu e abuz fără prag      *** Şi-au scos iubitele la produs   &nbp; *** Furau curent electric      *** Stă 3 ani şi 6 luni în Penitenciarul Mioveni      *** Condiţii foarte bune de picnic la Făget!            

 


Poliţist local, a accidentat o femeie Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 iunie 2017

Beat fiind,

Poliţist local, a accidentat o femeie

 

Duminică seară, în comuna Albota, un Mini Cooper a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în şanţ. Şoferul, un ofiţer de la Poliţia Locală Piteşti, era băut. Accidentul provocat din vina sa s-a soldat cu rănirea unei femei, pasageră pe locul din dreapta.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1247

Continuare
 
Fetiţă omorîtă de maşină Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Lăsată nesupravegheată pe stradă,

Fetiţă omorîtă de maşină

 

O clipă de neatenţie a fost de ajuns pentru o copilă în vîrstă de 5 ani. Micuţa a fost spulberată de o maşină, sîmbătă, în comuna Dîrmăneşti. Orice încercare de a o readuce la viaţă a fost sortită eşecului. Victima provine dintr-o familie de rromi şi mai avea acasă patru fraţi. Cel de-al şaselea copil era pe drum, mămica fiind însărcinată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2124

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Conducea, la 16 ani

Vineri noaptea, poliţişti de la Sec­ţia Nr. 1 de Poliţie din Piteşti l-au prins, pe bdul Republicii, pe un băiat în vîrstă de 16 ani, din Piteşti, care conducea maşina fără a avea permis. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

A băut şi a plecat cu maşina

 Poliţiştii din Mioveni l-au tras pe dreapta pe Adrian A., în vîrstă de 49 de ani, din Piteşti. Ei au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul maşinii. El avea o concentraţie de 0,93 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru această infracţiune, poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele lui şi va suporta consecinţele faptei sale.

Băut şi fără permis

Poliţiştii din Ştefăneşti l-au prins pe Constantin B., în vîrstă de 51 de ani, din Călineşti, care conducea un tractor pe DN 7 - Ştefă­neşti, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. El avea o concentraţie de alcool de 0,43 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru cele două infracţiuni, omul s-a ales acum cu dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 523

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Se vorbește, se citește...

 

Benzi în pregătire

Primăria Piteşti pregăteşte ceva interesant la ieşirea spre Trivale: un trotuar este lăţit exact ca pentru o bandă-două de biciclişti, iar cel din faţa Restaurantului Cornu a fost deja marcat ca bandă de biciclete - aceasta practic a înlocuit trotuarul - deşi unele maşini parchează peste ea. Sîntem curioşi ce urmează. Nu ne trebuie chiar pasaje subterane pentru biciclete, ca în Olanda sau Finlanda, dar măcar să putem vedea o gîndire valabilă şi coerentă pentru traficul pe două roţi.

2 mari şi 13 mici

La Agenţia pentru Plăţi şi Prestaţii Sociale există ca beneficiar de alocaţii şi o familie cu 11 copii aflaţi în plată - pe lîngă alţi doi care au depăşit vîrsta. Atunci cînd am cunoscut-o, acum cîţiva ani, spunea ceva în sensul că un copil îl hrăneşte pe părinte tot atît cît părintele pe copil şi de la un număr în sus am observat că o duc mai bine, pe măsură ce familia sporeşte. Felicitări!

VIP  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 409

 
A rănit un motociclist Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Din cauză că a trecut pe roşu,

A rănit un motociclist

 

O şoferiţă grăbită a rănit, duminică seară, un motociclist. Poliţiştii care au făcut cercetările la locul coliziunii au stabilit că tînăra de la volan trecuse pe culoarea roşie a semaforului. Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 791

Continuare
 
Scandal, cu spray lacrimogen, în ţigănia Rudeni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Două persoane, mamă şi fiică, au ajuns la spital intoxicate

Scandal, cu spray lacrimogen, în ţigănia Rudeni

 

Două persoane, mamă şi fiică, din comuna Mihăeşti, au ajuns, la Spitalul Municipal Cîmpulung pentru a primi îngrijiri medicale, după ce au fost implicate într-un scandal în care unul dintre protagonişti a folosit un spray lacrimogen. Se pare că cele două victime s-au intoxicat cu substanţa iritantă şi au dat alarma la 112.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 815

Continuare
 
Copil dispărut Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112!

Copil dispărut

 

De aproape o săptămînă, părinţii unui băiat din Costeşti nu ştiu nimic de copilul lor. Marian Alexandru Cîrstea, de 15 ani, a dipărut de acasă, şi orice încercare a familiei de a-i da de urmă a rămas fără rezultat. Nici poliţiş­tii cărora li s-a cerut ajutorul nu au avut mai mult noroc. Dacă cineva l-a văzut, este rugat să sune la 112.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 809

Continuare
 
Şi-a dat foc în maşină Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 iunie 2017

La 30 de ani, nu a vrut să înfrunte boala

Şi-a dat foc în maşină

 

Era tînăr, vesel, avea o iubită, serviciu, maşină... şi o viaţă liniştită. Cel puţin, aşa arăta viaţa lui Dorel Ion, de 30 de ani, din Costeşti, prin ochii altora. În realitate, tînărul era măcinat de suferinţă, ceea ce l-a împins la un gest ce i-a şocat pe cunoscuţi. Şi-a dat foc în maşină, din trupul său rămînînd doar o mînă de oase. A lăsat în urmă un bilet de adio, care elimină orice urmă de îndoială cu privire la deces.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2247

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 01 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 214 şoferi, sancţionaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 214 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 59.998 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie nouă permise de conducere şi au fost retrase şase certificate de înmatriculare.

Conductă de gaze avariată la Mioveni

Marţi seară, în urma unui accident rutier, a fost nevoie şi de intervenţia pompierilor. După anunţarea evenimentului, la faţa locului a fost trimis un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni. Ei au ajuns pe strada Părăşti, unde avusese loc accidentul, şi au asigurat zona, prin luarea unor măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, deoarece, în urma acestuia, o conductă de gaze a fost avariată şi exista posibilitatea ca aceasta să devină un pericol pentru cei din zonă.

 Găsit în stop cardiorespirator

La Serviciul de Urgenţă 112 au sunat, marţi, locuitori din comuna Stolnici, anunţînd că un bărbat are nevoie urgent de ajutor. La faţa locului a plecat imediat un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-a­jutor calificat de la Secţia de Pompieri din Costeşti. La adresa indicată de cei care au sunat la 112, echipajul a găsit un bărbat în vîrstă de 67 de ani, care se afla deja în stop cardio-respirator. Ei au început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare şi au cerut şi sprijinul unui echipaj al Ambulanţei, cu medic. Acesta a continuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, acestea nu au dat nici un rezultat şi omul a fost declarat decedat.   

Copac căzut pe şosea

Locuitorii din comuna Moşoaia, din satul Ciocănăi, au sunat marţi după-amiază la Serviciul de Urgenţă 112. Ei au solicitat sprijinul pompierilor, deoarece nu se puteau descurca singuri. Astfel, la faţa locului, a fost trimis un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Membrii acestuia au intervenit prompt şi au îndepărtat un copac destul de mare, care era căzut pe şosea şi care a blocat accesul maşinilor în zonă.     

Foc la adăpostul de animale

Ieri dimineaţă, după ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung a plecat spre localitatea Bughea de Jos, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un adăpost de animale. După ce pompierii au stins focul, au constatat şi pagubele. Astfel, a ars adăpostul de animale, care era confecţionat din lemn, fiind distrus pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi, dar şi 200 kg de fîn, 0,5 metri cubi de scîndură şi 4 tocuri de uşi. Focul a pornit de la un scurtcircuit, din cauza unui cablu electric care era defect sau nu era izolat corespunzător.  

Grupaj de A.Roşu  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 867

 
Fondurile le ia o primărie, problemele le rezolvă alta Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 01 iunie 2017

Mănăstirea Cetăţuia - Negru Vodă, motiv de dispută între administraţiile Cetăţeni şi Stoeneşti   

Fondurile le ia o primărie, problemele le rezolvă alta

 

Primăria comunei Cetăţeni se lăuda, în anul 2011, cu implementarea unui proiect de dezvoltare regională care viza Mănăstirea „Cetăţuia - Negru Vodă“. Valoarea totală a proiectului, semnat de primarul de-atunci, Ion Toader, şi oficiali din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului“, se ridică la suma de 1.040.880 de lei. Prin acest proiect, teoretic, se urmărea valorificarea potenţialului turistic local prin promovarea identităţii culturale, în scopul creşterii gradului de atractivitate ca destinaţie turistică a comunei Cetăţeni.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 892

Continuare
 
Închis după ce a bătut un poliţist Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 01 iunie 2017

Instanţa l-a condamnat

Închis după ce a bătut un poliţist

 

O pedeapsă de 1 an şi 9 luni are de executat Alexandru Ionuţ Albu, de 26 de ani, din Piteşti. Tînărul a lovit un poliţişt, anul trecut, în septembrie, după ce el însuşi ceruse ajutor la 112, susţinînd că a fost victima unei agresiuni. Sentinţa este definitivă, iar piteşteanul a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 1529

Continuare
 
Rottweilerii au atacat un cal Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 01 iunie 2017

Apel la 112

Rottweilerii au atacat un cal

 

Un cetăţean din comuna Bascov a sunat, marţi, la 112, cerînd ajutor după ce calul său fusese atacat de doi cîini din rasa rottweiler. Omul spunea că nu se poate apropia nimeni de animalele agresive şi îi era teamă că-i va omorî trăpaşul.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1343

Continuare
 
Primarul Stancu, pigulit la fonduri europene Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 01 iunie 2017

Percheziţii la Primăria Bascov

Primarul Stancu, pigulit la fonduri europene

 

Descinderi, ieri dimineaţă, efectuate de procurorii DNA la Primăria Bascov. Au fost ridicate mai multe documente. Edilul declara că „vizita“ procurorilor anticorupţie are legătură cu inundaţiile din 2014. Pe surse, s-a aflat însă că acesta ar fi doar începutul şi doar un punct de ple­care, urmînd ca procurorii să ia absolut tot la puricat, vizînd în special modul în care au fost cheltuiţi banii publici şi cum au fost accesate anumite fonduri europene.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 1972

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Beat, la volan

De multă inconştienţă a dat dovadă, luni, un bărbat în vîrstă de 61 de ani, din comuna Mihăeşti, care a plecat băut la volanul maşinii sale. Constantin S. a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie rutieră care se afla pe DN 73 şi, după ce i-au fost verificate actele, a fost pus să sufle în etilotest. Aparatul indica o concentraţie de alcool de 0,84 la mie în aerul expirat, ceea ce în sînge înseamnă o alcoolemie dublă. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

9 permise suspendate

 Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au acţionat pe principalele străzi din judeţ, atît pentru fluidizarea traficului cît şi pentru controale. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 171 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 42.830 de lei, cele mai multe pentru viteză excesivă. Printre conducătorii auto prinşi pe picior greşit se numără şi 9 ghinionişti cărora le-au fost suspendate permisele de conducere. De asemenea, oamenii legii au retras 7 certificate de înmatriculare, după ce s-a constatat că inspecţia tehnică periodică era expirată. Documentele vor putea fi recuperate abia după ce conducătorii auto vor face doavada că au trecut cu maşina pe la ITP.      

Angajatul a delapidat

Cum lucra zilnic cu bani, încasînd de la clienţi, angajatul unei firme de distribuţie nu s-a putut abţine şi a  luat pentru cheltuieli proprii. Cînd reprezentanţii firmei şi-au dat seama, au făcut plîngere, Daniel Catrina fiind deferit justiţiei. Judecătoria Piteşti l-a condamnat pe salariat la 1 an şi 4 luni închisoare, cu suspendare, pentru delapidare. În plus, are obligaţia de a presta 120 de zile de muncă în folosul comunităţii. Fostul angajat va trebui să plătească firmei suma de 123.951,71 lei, actualizată potrivit indicelui de inflaţie, la care se adaugă dobînda legală. Decizia instanţei nu este definitivă.        

Acţiune de prevenire dulce

Acţiune inedită, ieri, organizată de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti. Oamenii legii au mers în intersecţia de lîngă Finanţele Publice şi au stat cu ochii pe şoferi. Cei care conduceau prudent aveau centurile de siguranţă puse, acordau trecere pietonilor erau... îndulciţi. Conducătorii auto erau traşi pe dreapta şi li se oferea cîte o îngheţată. Acţiunea a avut ca aliat Unilever România, care a oferit „recompensele“ dulci.     

Pompierii au salvat o pisică

Obiectivul pompierilor este acela de a salva vieţi fie omeneşti, fie ale animalelor. Prin urmare, nu este de mirare că, luni după-amiază, cineva a sunat la 112, anunţînd că o pisică a căzut într-un canal. Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Petrochimiştilor, şi cu ajutorul unor dispozitive au legat pisoiul şi l-au tras afară din canal.   

SMURD-ul, la 7 cazuri grave

Luni, echipajele SMURD au intervenit la 48 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Au existat însă şi 7 cazuri grave în care a fost necesară intervenţia echipajelor de terapie intensivă mobilă. Majoritatea acestora au fost cazuri de insuficienţă cardiacă dar şi un accident rutier. Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă este singurul care este însoţit şi de medic pe durata intervenţiilor.    

Grupaj de M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 698

 
Liviu Muşat, achitat Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 31 mai 2017

 Directorul ADR Sud Muntenia a scăpat

Liviu Muşat, achitat

 

Argeşeanul Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, trimis în judecată de DNA, a fost achitat de Tribunalul Bucureşti. Acesta era acuzat de abuz în serviciu. Procesul a durat aproximativ 1.000 de zile, după cum însuşi directorul ADR a scris pe contul său de socializare.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 997

Continuare
 
Percheziţii la un depozit din Clucereasa Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 31 mai 2017

Într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziţii la un depozit din Clucereasa

 

Zece percheziţii au fost organizate în Argeş, Ilfov, Giurgiu şi Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş. Două dintre descinderi au avut loc la o firmă din Clucereasa şi în depozitul deţinut de societate în aceeaşi localitate. Prejudiciul adus statului de cei implicaţi ar fi de un milion de lei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1213

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 4854
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Furau curent electric
De ce nu aveti curaj sa spuneti ca indivizii prinsi erau tigani???Si ca ei altceva nu stiu sa faca decat sa fure si sa i...
24/06/17 09:27 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Foarte bine , a fost un conducator bun dar acum cand lucrurile s-au rezolva adica promovare luat nume Fc. Arges apar tot...
24/06/17 09:22 Mai mult...

Poliţiştii locali nu pot amenda şoferii absenţi
Legea 61 de ce nu o aplica ?
24/06/17 09:24 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Este o mare realizare ca,in sfarsit s-a recuperat marcas FCArges ! Restul e barfa si ,ce e simpatic isi dau cu parerea t...
24/06/17 09:25 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Sa va spuna acest personaj cum a contribuit la desfintarea centrului luand fraudulos complice cu FRF transferandule la D...
24/06/17 09:26 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 


 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter