Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** „Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“      *** Poşta îşi cere scuze!      *** Tîrgul de Toamnă, la Bowling      *** Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni      *** Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori      *** A murit pentru o sticlă cu bere      *** 23 de persoane munceau la negru      *** Maşină nouă, făcută zob la Albota      *** CS Mioveni, neînvinsă cu Mihali!      *** Meciuri cu 10, 9 şi 7 goluri      *** FC Argeş şi CS Mioveni vor juca marţi!      *** Eftimie: „Nu am avut nici şansă“      *** Lincar: „Ne-am apărat ca la Rovine!“      *** Au învins, dar n-au convins!      *** Şapera: „Apărarea a făcut diferenţa“      *** Costescu: „Precizia aruncărilor ne-a costat“      *** Din Suedia nu a mai ajuns acasă      *** Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!      *** Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei     

 


Pompieri avansaţi în grad Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 16 septembrie 2017

Sărbătoare la ISU Argeş

Pompieri avansaţi în grad

 

Ieri, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a avut loc festivitatea organizată cu prilejul împlinirii a 169 de ani de la eroica bătălie din Dealul Spirii din 13 septembrie 1848, devenită ulterior „Ziua Pompierilor din România“. În cadrul ceremoniei au avut loc avansări în grad, a fost dezvelită o placă  cu numele tuturor comandanţilor şi a fost prezentat drapelul de luptă primit miercuri, de la preşedintele României, Klaus Werner Iohannis.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 724

Continuare
 
Adriana Molfea, manager interimar la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 septembrie 2017

Numire la Judeţean

Adriana Molfea, manager interimar la spital 

 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti are un nou manager interimar. Acesta a fost numit în funcţie ieri şi este vorba despre Adriana Molfea, consilier juridic în cadrul Consiliului Judeţean Argeş.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 786

Continuare
 
De unde vin numele cartierelor Piteştiului Imprimare E-mail
(8 voturi)
sâmbătă, 16 septembrie 2017


De unde vin numele cartierelor Piteştiului

 

Denumirile care îi înconjoară pe piteşteni ascund poveşti interesante. Nu toţi ştiu însă de unde vin numele, vechi sau mai noi, ale principalelor cartiere ale oraşului.    


Comentarii (3) | Vizualizari: 1473

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Riscă să ajungă la închisoare

Oamenii legii de la Secţia 3 de Poliţie din Piteşti l-au prins pe Alexandru B., în vîrstă de 18 ani, din Piteşti, în timp ce conducea o maşină pe strada Argedava din Piteşti, fără a avea permis de conducere. Pentru acest lucru, pe numele tînărului a fost întocmit un dosar penal şi acum urmează să suporte consecinţele faptei sale. Vă reamintim că pentru conducerea pe drumurile publice fară permis de conducere primiţi o pedeapsă cu închisoare de la unu la cinci ani.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 568

Continuare
 
Spărgător din Cîmpulung, trimis în judecată Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 septembrie 2017


Spărgător din Cîmpulung, trimis în judecată

 

În timp ce cîmpulungenii sărbătoreau zilele municipiului, Cristinel Sîrbea, în vîrstă de 50 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, a spart un magazin din Piaţa Centrală. A furat ţigări şi băutură, fiind prins la scurt timp după comiterea faptei. Anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a bărbatului.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 708

Continuare
 
Învăţătorul Popescu, judecat Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 16 septembrie 2017

Implicat în două cazuri de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor

Învăţătorul  Popescu, judecat

 

Anul trecut, pe 3 noiembrie, poliţiştii DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti, cu sprijinul  Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat trei percheziţii domiciliare într-un dosar vizînd săvîrşirea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor şi pornografie infantilă de către patru persoane, din Bascov şi Cîmpulung.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 845

Continuare
 
Vader este liber Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 16 septembrie 2017

Instanţa a înlocuit arestul preventiv în lotul „Prostituţie de lux în Piteşti“

Vader este liber

 

Suspecţii din dosarul „Prostituţie de lux“ în Piteşti sînt liberi. Aceştia au părăsit arestul după ce Tribunalul Argeş a înlocuit măsura cu arestul la domiciliu. Cererea a fost făcută atît de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism, cît şi de inculpaţi, fiind admisă. Potrivit sentinţei, nici unul dintre ei nu are voie să părăsească domiciliul decît cu aprobarea instanţei.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1140

Continuare
 
Muncipiul Cîmpulung, transformat în izlaz comunal Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 septembrie 2017

Ruşine autorităţilor locale!

Muncipiul Cîmpulung, transformat în izlaz comunal

 

Municipiul Cîmpulung a fost transformat de proprietarii de animale care locuiesc la periferie într-un adevărat izlaz comunal. Din primăvară, de cînd dă colţul ierbii, şi pînă toamna tîrziu, zeci de vaci şi cai sînt aduse la păscut pe spaţiile verzi din cartierele urbei. În ciuda faptului că municipalitatea le pune la dispoziţie fermierilor, contra unor taxe modice, izlazul de pe platoul Grui şi alte suprafeţe pentru păşunat, aceştia vînează orice zonă de verdeaţă, chiar şi în zona centrală, sub nasurile autorităţilor, insensibile la mirosul de bălegar.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 669

Continuare
 
Copiii, despăgubiţi pentru mama moartă-n accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 septembrie 2017

Tatăl şi concubinul au solicitat în instanţă

Copiii, despăgubiţi pentru mama moartă-n accident

 

Pe 17 noiembrie 2010, Cati Ionela Lungu, de 22 de ani, din satul Jugur, co­muna Poienarii de Muscel, plecată la muncă cinstită în străinătate pentru a-i asigura familie sale, rămasă în ţară, un trai mai bun, şi-a găsit sfîrşitul într-un cumplit accident rutier care a avut loc pe un drum naţional din nordul Italiei, în apropierea oraşului Cremona. Tatăl victimei, Romeo Lungu, declara la a­proa­pe un an de la producerea tragediei că fata lui a fost vîndută unor tra­ficanţi de carne vie, care au sechestrat-o şi au obligat-o să se prostitueze, iar într-un final, pentru că povestea risca să se afle, au omorît-o, înscenînd accidentul rutier, nu înainte de a-i lua şi din organe.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1450

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Fetiţă accidentată

Un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a acordat primul ajutor unei fetiţe de 5 ani accidentată pe  DN 73, în Ţiţeşti. Copilul prezenta traumatism cranio-cerebral frontal şi scurgeri de sînge din nas în urma unui accident rutier produs între un autoturism şi o căruţă.    
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 629

Continuare
 
Patronul de la Clemans, lăsat liber Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 15 septembrie 2017


Patronul de la Clemans, lăsat liber

 

Omul de afaceri Florente Cleianu s-a întros, ieri, acasă, după ce împotriva lui s-a luat măsura controlului judicar. Afaceristul acuzat de evaziune fiscală şi spălare de ban a depus o garanţie de 500.000 lei. În 2012, omul de afaceri a mai fost cercetat într-un dosar tot de evaziune fiscală, tot de către Parchetul de pe lîngă Tribunalul Mehedinţi. El susţine că este vorba de acelaşi dosar, din care s-a făcut disjungere.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1158

Continuare
 
Ucis de ambulanţă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 septembrie 2017

Ieri, la Lunca Corbului,

Ucis de ambulanţă

 

Ieri, la prînz, în comuna Lunca Corbului, un bărbat a fost accidentat mortal. Călin Constantin, de 38 de ani, din satul Mîrghia, comuna Lunca Corbului, a fost lovit de o ambulanţă. Bărbatul traversa pe trecerea de pietoni din centrul comunei. Poliţiştii au de­marat o anchetă sub acuzaţia de ucidere din culpă.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1346

Continuare
 
Îmbrîncit la şcoală, are rinichiul rupt! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 15 septembrie 2017

Copil de 7 ani, în stare gravă

Îmbrîncit la şcoală, are rinichiul rupt!

Atenţie, profesori, atenţie, părinţi!

 

Un incident grav a avut loc la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Costeşti, miercuri. Un elev în clasa I a ajuns la spital cu hemoragie internă provocată de ruptură de rinichi, după ce a fost lovit de un coleg. A fost operat de urgenţă, iar poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. De asemenea, în unitatea de învăţămînt este în curs de desfăşurare o anchetă internă, fiind vizate învăţătoarea care nu a anunţat-o pe mama copilului de incident şi cele două profesoare de serviciu care, deşi s-au aflat în curte, habar n-au avut de ceea ce s-a întîmplat.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 2087

Continuare
 
ISU Argeş a primit Drapelul de Luptă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 14 septembrie 2017

Ieri, de Ziua Pompierilor,

ISU Argeş a primit Drapelul de Luptă

 

Moment unic pentru pompierii argeşeni, ieri, de Ziua Pompierilor din România: înmînarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al judeţului Argeş. La festivitate, una dintre cele mai grandioase din istoria armei din ultimii ani,  au participat preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, primul ministru Mihai Tudose, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, secretarul de stat, Raed Arafat, şi alte oficialităţi.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 694

Continuare
 
El este suspectul tentativei de viol Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 septembrie 2017

Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi la Poliţie!

El este suspectul tentativei de viol

Cazul Dezaxat sexual, liber pe străzi


Poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor pentru identificarea şi depistarea unui individ suspect principal într-un dosar de tentativă de viol. Imaginile cu acesta au fost surprinse de camerele de supraveghere aflate în apropierea zonei în care a acţionat individul. Este vorba de bărbatul care, la începutul lunii septembrie, pe strada Gheorghe Şincai din Piteşti, s-a dus la maşina unei tinere, şi-a dat pantalonii jos şi i-a cerut fetei să-i facă sex oral.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1697

Continuare
 
Hoţii de lemne, trimişi în judecată Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 14 septembrie 2017


Hoţii de lemne, trimişi în judecată

 

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvîrşirii mai multor infracţiuni: furt de arbori, favorizarea făptuitorului, conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.     


Comentarii (2) | Vizualizari: 742

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 5442


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Maşină nouă, făcută zob la Albota
De cand Passat B6 este masina noua?
17/10/17 16:09 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Aveti atatea nemultumiri si stati cu mainile in san? Mergeti fratilor si plangeti-va la inspectorat trebuie sa ii potile...
17/10/17 14:11 Mai mult...

Balta Nana, ideală pentru crap!
IN PRIMUL RAND INTREBATI ORICARE PESCAR CARE A FOST PE ACEASTA BALTA CATE RESTRICTII ARE ACEASTA BALTA, IN PRIMUL RAND T...
17/10/17 13:42 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Calea de acces nu este folosita de locuitorii cartierului Teilor, acea intrare exista de acum 40 de ani de cand a fost d...
17/10/17 12:53 Mai mult...

Eftimie: „Nu am avut nici şansă“
Auziti si voi la Eftimie, zici ca de ce-l injura lumea: el spera ca la meciurile viitoare sa castige cu sansa. Sa joace ...
17/10/17 12:36 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter