Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Viteza l-a băgat în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 februarie 2017

Ieri, la Clucereasa,

Viteza l-a băgat în şanţ

 

 Ieri dimineaţă, un braşovean a trecut pe lîngă moarte, după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 73, la Clucereasa. Se spune că acesta ar fi avut viteză, din acest motiv lovind un alt autoturism pe care, de asemenea, l-a proiectat în şanţ. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar coliziunea a avut ca rezultat pagube serioase.

Comentarii (3) | Vizualizari: 702

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Mandat internaţional pentru furt

Miercuri, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş l-au prezentat Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Piteşti pe Ionel Stan, în vîrstă de 41 de ani, din Piteşti. Bărbatul era dat în urmărire internaţională după ce, pe numele său, autorităţile judiciare din Austria, de la Viena, au emis un Mandat European de Arestare pentru furt. Pentru punerea în executare a mandatului, poliţiştii au beneficiat de date suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE, din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române. Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 ore, iar ieri a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. El urmează apoi să fie extrădat în Austria.    

A.Roşu 

 Incendiu la Cîmpulung

Mai multe anexe dintr-o gospodărie au luat foc la Cîmpulung, pe strada George Topîrceanu. La adresa indicată, la Serviciul de urgenţă 112, au ajuns în scurt timp un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung. Focul a distrus mai multe anexe din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi şi a pornit de la coş de fum amplasat necorespunzător şi neprotejat termic.   

A.Roşu 

 Căprioară salvată de pompieri

Miercuri seară, la Serviciul de urgenţă 112 s-a primit un apel prin care se cerea ajutor pentru salvarea unei căprioare. La faţa locului a fost trimis un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu. Căprioara era în dreptul comunei Oarja, pe autostradă, la kilometrul 106. Animalul se afla prins în gardul de protecţie al autostrăzii, iar pompierii au folosit accesoriile din dotare pentru salvarea lui.

A.Roşu 

 Erau cu ochii după furat

Oamenii legii de la Secţia Nr. 3 de Poliţie din Piteşti au făcut verificări în locurile aglomerate şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea furturilor din genţi şi din buzunare. În timpul acestor acţiuni, ei le-au prins pe Maria B., în vîrstă de 20 de ani, Dafina S., în vîrstă de 48 de ani, ambele din comuna Băiculeşti, Lenuţa N.D., în vîrstă de 43 de ani, din comuna Bascov. Au mai fost prinse Cristina Timişoara C., în vîrstă de 32 de ani, Elena K., în vîrstă de 42 de ani, o adolescentă de 15 ani, Florentina Gabriela C., în vîrstă de 21 de ani, Magdalena C., în vîrstă de 52 de ani, toate din comuna Merişani, care umblau împreună şi erau cu ochii după persoanele neatente de la care să poată fura. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional, conform Legii nr. 61/1991, cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei.

A.Roşu 

209 şoferi, sancţionaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 209 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 44.765 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

A.Roşu 

 Transporta ilegal molizi

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Domneşti l-au oprit miercuri, la control, pe DJ 703 I, în comuna Mălureni, pe Vasile N., în vîrstă de 48 de ani, din comuna Aninoasa. El se afla la volanul unei autoutilitare care transporta o cantitate totală de 6,883 metri cubi de cherestea, molid, fără a avea avizul de însoţire valabil. Pentru acest lucru, Vasile N. a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 171/2010, cu o amendă în valoare de 5.000 de lei. De asemenea, a fost confiscată şi întreaga cantitate de lemne din autoutilitară, care apoi a fost predată Ocolului Silvic din Muşăteşti. Totodată, în temeiul aceluiaşi act normativ. a fost confiscată şi autoutilitara folosită la transportul lemnelor.

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 392

 
CSM se opune legii răspunderii magistraţilor Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 februarie 2017

Pe motiv că există deja un statut în acest sens,

CSM se opune legii răspunderii magistraţilor

 

 Proiectul de lege privind răspunderea magistraţilor face vîlvă, Consiliul Superior al Magistraturii respingînd iniţiativa, pe motiv că există deja prevederi în acest sens şi o lege în plus nu ar face altceva decît  să perturbe activitatea magistraţilor, care, prin noi legiferări, s-ar simţi puşi sub presiune. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, judecătorul Ion Rebeca, preşedintele Secţiei Civile din cadrul Curţii de Apel Piteşti, şi purtător de cuvînt al instituţiei amintite, a explicat că, în prezent, magistraţii pot fi sancţionaţi de CSM.

Comentarii (8) | Vizualizari: 516

Continuare
 
Un armăsar era să-şi omoare stăpînul Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 februarie 2017

Un armăsar era să-şi omoare stăpînul

 

 Nicolae F., de 33 ani, din Schitu Goleşti, a fost la începutul acestei săptămîni victima unui accident casnic care putea să-i fie fatal. Bărbatul a fost lovit în piept, cu copitele, de calul pe care îl are în gospodărie şi cu care-şi  cîştigă existenţa, iar acum se reface pe patul spitalului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 438

Continuare
 
10 dintre proxeneţii cîmpulungeni, sub control judiciar Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 24 februarie 2017

Judecătoria Cîmpulung le-a dat voie să părăsească domiciliile

10 dintre proxeneţii cîmpulungeni, sub control judiciar

 

 Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung a cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru lotul de 10 inculpaţi, dintre cei 25, acuzaţi de proxenetism, însă, marţi, completul penal a hotărît să le fie înlocuită această măsura preventivă cu cea a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, din 21 februarie şi pînă pe 21 aprilie 2017.          

Comentarii (2) | Vizualizari: 572

Continuare
 
Din Porsche, în arest! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 24 februarie 2017

După ce i-a furat concubinei bunuri de 150.000 euro,

Din Porsche, în arest!

 

 Povestea de dragoste dintre doi piteşteni s-a sfîrşit prost pentru femeie, care a rămas fără bunuri în va­loare de 150.000 de euro. Asta, din cauză că bărbatul nu a plecat cu mîna goală din casa ei, ci cu bijuterii, genţi de firmă şi alte bunuri de valoare. Ieri, Cosmin Cristian Porumb, de 26 de ani, din Piteşti, a fost audiat de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti şi a ajuns în arest, după ce pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1959

Continuare
 
Coteţe cuprinse de flăcări, pe Creţişoara Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 23 februarie 2017

Coteţe cuprinse de flăcări, pe Creţişoara

 

 Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, ieri dimineaţă, să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie, care a izbucnit la periferia municipiului, undeva pe dealul Creţişoara. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că, de fapt, ardeau nişte coteţe.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 345

Continuare
 
Şoferul nevătămat, maşina făcută zob Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 februarie 2017

Viteza, bat-o vina!

Şoferul nevătămat, maşina făcută zob

 

 Un tînăr de 19 ani, din Berevoeşti, a avut mare noroc că a scăpat teafăr dintr-un accident rutier spectaculos, pe care tot el l-a provocat, ieri dimineaţă, în comuna Lereşti. Mai mult decît atît, el se poate considera norocos şi prin prisma faptului că nu a omorît pe nimeni, după ce maşina pe care o conducea cu viteză a scăpat de sub control şi a ajuns pe trotuar, izbind cu putere gardul unei gospodării şi oprindu-se 50 de metri mai jos, lîngă o fîntînă dezafectată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 345

Continuare
 
Rănite grav şi încarcerate Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 23 februarie 2017

După ce au izbit o sărăriţă,

Rănite grav şi încarcerate

 

 Grav accident rutier, ieri dimineaţă, pe DN 73, la intrarea în Cîmpulung, dinspre comuna Schitu Goleşti! Două persoane au ajuns la spitalul din Cîmpulung cu multiple traumatismem după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un utilaj de deszăpezire, al cărui şofer era băut. Una dintre victime, aflată în stare foarte gravă, a fost transferată la un spital din Bucureşti.

Comentarii (1) | Vizualizari: 758

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A murit la 46 de ani

Marţi seară, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a fost solicitat în comuna Mălureni, în satul Păuleasca. La adresa indicată, au găsit o femeie în vîrstă de 46 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. S-a început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a solicitat în sprijin un echipaj al Ambulanţei, cu medic, care a continuat manevrele. Din păcate, acestea nu au mai dat nici un rezultat, iar femeia a fost declarată moartă. 

A.Roşu

 Incendiu la Berevoeşti

Marţi după-amiază, două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung au mers în satul Berevoeşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă. Focul a distrus acoperişul acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Incendiul a izbucnit de la coşul de fum care avea în apropierea lui materiale combustibile.   

A.Roşu

 Maşină arsă la Curtea de Argeş

O maşină care era parcată pe marginea drumului a luat foc marţi după-amiază la Curtea de Argeş, pe strada Elena Cuza. La faţa locului a ajuns un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş. Au ars componente ale motorului, focul izbucnind de la un cablu electric care era defect sau neizolat corespunzător.

A.Roşu

 Fetiţa nu a putut să deschidă uşa

Un echipaj de urgenţă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au fost solicitate să intervină în Piteşti, pe strada Calea Craiovei, pentru deblocarea unei uşi a unui apartament care este situat la etajul doi al unui bloc. În interior se afla o fetiţă în vîrstă de 8 ani, care nu putea să le deschidă uşa părinţilor. Pompierii au intrat în casă pe geamul de la balcon, pe care l-a deschis chiar fetiţa. Ei s-au folosit de scara culisabilă, iar după ce au intrat în casă, au descuiat uşa, care avea cheia în yală.

A.Roşu

 22 de şoferi au rămas pietoni 

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 163 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.080 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

A.Roşu

 A furat două motoferăstraie

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală din Valea Mare Pravăţ au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru furt calificat. Oamenii legii l-au prins pe Alin D., în vîrstă de 40 de ani, din Bughea de Sus, care este bănuit că, în perioada decembrie 2016 - ianuarie 2017, ar fi intrat în două case din comuna Bughea de Sus, de unde ar fi sustras două motoferăstraie, în valoare totală de 2.154 de lei. Acestea au fost recuperate şi returnate păgubiţilor. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria din Cîmpulung Muscel, cu propunere de trimitere în judecată.

A.Roşu

 Băut la volan

Adrian D., în vîrstă de 40 de ani, din comuna Moşoaia, a fost prins băut la volan de oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Poiana Lacului. El mergea cu maşina prin comuna Moşoaia, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice, avînd o concentraţie de 0,61 mg/l de alcool pur, în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pentru că a băut şi s-a urcat la volan, dar şi pentru că a refuzat probele biologice, pe numele omului a fost întocmit un dosar de cercetare penală şi urmează să suporte consecinţele faptelor sale. El riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani sau amendă.  

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 497

Continuare
 
S-a cerut arestarea în lipsă Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 23 februarie 2017

În cazul grupării indivizilor care clonau carduri,

S-a cerut arestarea în lipsă

 

 La mijlocul lunii ianuarie, patru indivizi au fost arestaţi preventiv fiind acuzaţi de procurorii DIICOT Argeş de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat şi  infracţiunilor de operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice, falsificare de instrumente de plată electronică, acces fără drept la un sistem informatic, punerea în circulaţie de valori falsificate, efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi spălare de bani. Ieri, DIICOT a cerut arestarea în lipsă a altor 4 indivizi, urmînd ca în zilele următoare să mai fie reţinute alte persoane din grupare. Potrivit anchetatorilor, suspecţii au clonat peste 1.000 de carduri ale unor cetăţeni străini, pe care le valorificau fie scoţînd numerar de la bancomate, fie cumpărînd diverse mărfuri pe care le vindeau în ţară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 583

Continuare
 
Vor fi 2.000 de oameni audiaţi Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 23 februarie 2017

După ce au obţinut fişe medicale de la Biolife,

Vor fi 2.000 de oameni audiaţi

 

  În timpul unor percheziţii efectuate de poliţişti în luna noiembrie la clinica medicală Biolife, au fost ridicate teancuri de documente, emise de angajaţi pacienţilor care au trecut pragul unităţii. Acum, pentru a afla cîte dintre fişele emise au fost false, vor fi chemate la audieri aproximativ 2.000 de persoane. Fiind un dosar complex, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Piteşti au cerut ajutorul colegilor din teritoriu. Aşadar, nu vom asista la o procesiune în faţa Poliţiei Piteşti, audierile urmînd a fi făcute în secţiile de pe raza de domiciliu al tuturor celor de pe „lista neagră“ a oamenilor legii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1365

Continuare
 
Dan Manu rămîne achitat! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 februarie 2017

Curtea de Apel Ploieşti a dat, ieri, sentinţa:

Dan Manu rămîne achitat!

 

 Ieri, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au dat sentinţa în procesul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu. Acesta a fost judecat la Piteşti sub acuzaţia de ucidere din culpă, fiind achitat de instanţă. Rudele omului de afaceri Gheorghe Martinescu, decedat la 17 zile după ce a fost accidentat de fostul şef al Serviciului de Medicină Legală Argeş, au contestat decizia la Curtea de Apel Piteşti, după care au cerut strămutarea. Magistraţii prahoveni, acolo unde s-a judecat apelul după strămutare, au decis să menţină decizia prin care Dan Manu a fost achitat. De asemenea, au fost respinse pretenţiile matriale ale contestatorilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 825

Continuare
 
Justiţia argeşeană, independentă! Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 23 februarie 2017

Preşedintele Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa

Justiţia argeşeană, independentă

În ciuda posibilelor presiuni făcute la adresa judecătorilor

 

 Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au pierdut procesul la Curtea de Apel Piteşti. Ieri, s-a dat pronunţarea, fiind respinsă contestaţia în anulare depusă de familia prezidenţială. Procesul s-a judecat la Piteşti, după strămutarea de la Curtea de Apel Braşov, în aprilie 2016. În judeţul vecin, familia prezidenţială pierduse definitiv imobilul situat în centrul Sibiului, despre care adversarii preşedintelui susţin că ar fi fost obţinut ile-gal. În 1997, casa a intrat în proprietatea statului, fiind vîndută chiriaşilor. Klaus Iohannis, pe atunci primar al Sibiului, a cumpărat în 1999 partea unui urmaş al vechilor proprietari decedaţi de multă vreme, calitatea acestuia fiind însă contestată de foştii chiriaşi, care cumpăraseră imobilul de la stat. !

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 745

Continuare
 
Se încălzeşte vremea Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 februarie 2017

Se încălzeşte vremea

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 5 martie. Potrivit acesteia, vremea va fi  într-un proces de încălzire pe  parcursul acestei săptămîni, astfel că spre sfîrşitul acesteia se vor atinge valori medii ale maximelor de 13...17 grade Celsius şi ale minimelor de 3...6 grade, temperaturi mult mai ridicate faţă de mediile multianuale. În schimb, în perioada 26-28  februarie, scăderea semnificativă a tempe­raturilor se va  concretiza printr-un regim apropiat de cel normal pentru perioada din an, cu temperaturi maxime diurne cuprinse între 5 şi 9 grade şi minime cuprinse între -4 şi 0 grade Celsius. Pentru primele zile ale lunii martie  sînt estimate temperaturi în creştere uşoară şi treptată. Precipitaţiile, predominant sub  formă de ploaie, vor fi de aşteptat în jurul datei de 25.  

   I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 458

 
„E îndrăgostit de mine, dar mă vinde!“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 februarie 2017

Anunţ inedit în Curierul

„E îndrăgostit de mine, dar mă vinde!“

 

 Un piteştean a postat un anunţ inedit şi haios, care atrage atenţia din primul moment. Dragoş M. are 39 de ani şi lucrează în domeniul bancar. Bărbatul a pus la vînzare o maşină Volkswagen Passat Break B6, Diesel, de culoare argintiu metalizat, fabricaţie 2007. Omul cere pe ea 5.199 de euro, negociabil. Are la bord 204.900 km, capacitate cilindrică 1.968 cm3, 140 CP, cutie de viteze automată, Euro 4. Telefonul la care îl puteţi contacta pe proprietar este 0751244364.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 933

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 4437
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Emilian Dragnea este învestit prefect
mai zilele trecute Soare isi numara zilele de mandat de prefect sperand sa ajunga un fel de Pendiuc al prefecturii Arges...
24/03/17 00:32 Mai mult...

Căldura se taie pe bază de tabel
Cine plateste caldura data de termo calor când afară sunt +17-20 grade??? :grin
23/03/17 19:30 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Ba Mihai, e clar ca lumina zilei ca SCM e de ochii lumii. Ce tot incerci tu sa explici si faci propaganda din subiectul...
23/03/17 14:36 Mai mult...

Emilian Dragnea este învestit prefect
Stai linistit Soare ca in curand se va face o alta schimbare Vine Oprescu si apoi tu
23/03/17 10:43 Mai mult...

Proiectul de la Viitorul Ştefăneşti dă roade!
Primăria, ar face bine,sa se ocupe și de asfaltata drumurilor,transportul în o um în Valea Mare,nu sa plătesc taxe...
23/03/17 07:11 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 24 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter