Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul      *** Şoferiţa nu a acordat prioritate      *** Rănit grav în timp ce traversa strada      *** Accident din cauza papucilor de plastic      *** Faceţi educaţie rutieră copiilor!      *** Din vagonul cu aburi, în prisaca sub soare      *** O amintire cît o viaţă!   nbsp;  *** Un autobuz fantomă      *** „Planeta Petrila“      *** AJF premiază copiii şi juniorii     *** Piteştiul, în cifrele strategiilor      *** Abuzul nu e abuz fără prag      *** Şi-au scos iubitele la produs   &nbp; *** Furau curent electric      *** Stă 3 ani şi 6 luni în Penitenciarul Mioveni      *** Condiţii foarte bune de picnic la Făget!            

 


Băiatul are complicaţii la plămîni Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 27 mai 2017

Cazul „Copil spulberat de o maşină“

Băiatul are complicaţii la plămîni

 

Băiatul de 13 ani, din comuna Dragoslavele, rănit grav în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri de dimineaţă, pe şoseaua principală ce străbate localitatea, se află în continuare internat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni“, din Bucureşti.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 807

Continuare
 
Pietonul lovit a murit Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 mai 2017

Cazul A băgat un om în comă

Pietonul lovit a murit

 

După aproximativ 12 ore de comă, Ion Constantin, de 70 de ani, a murit în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, din cadrul Spitalului Judeţean. Piteşteanul a fost victima unui accident rutier petrecut pe aleea care duce către Spitalul Judeţean. A fost lovit de un Seat care dădea în marşarier. Şoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1542

Continuare
 
Incendiu de la maşina de spălat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 mai 2017

Atenţie la aparatura electrocasnică!

Incendiu de la maşina de spălat

 

Panică, ieri-dimineaţă, în rîndul locatarilor unui bloc turn din Cîmpulung, după ce o maşină de spălat dintr-un apartament situat la etajul al doilea a luat foc. Un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri din localitate a intervenit cu promptitudine şi a stins fo­cul înainte ca acesta să se extindă în toată locu­inţa. Din cauza fumului dens degajat, proprietara apartamentului s-a intoxicat cu fum şi a fost trans-portată la spital, avînd şi un atac de panică.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 902

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Sute de amenzi date de poliţişti

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 216 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 50.590 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 17 de permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Foc la un tablou electric

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Poieniţei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric al unei locuinţe. Au ars elemente din plastic şi cablul e­lec­tric de la tabloul electric. Pompierii au concluzionat că focul a pornit din cauza supraîncălzirii unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Găsită moartă în casă

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Alunului, la o pacientă de 59 de ani, găsită decedată. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.    

Cu tractorul, fără a avea permis corespunzător

Mihail Gheorghe C., de 35 de ani, din Ştefăneşti, a fost depistat pe strada Sticlelor de către oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti în timp ce conducea un tractor, fără a avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.     

Accident cu 4 victime, la Stîlpeni

Membrii unui echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au fost solicitaţi să intervină, în comuna Stîlpeni, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului au fost patru victime. Echipajul SMURD a asigurat acordarea de îngrijiri medicale şi transportul la spital a trei victime: o femeie de 47 de ani, un bărbat de 59 de ani şi unul de 70 de ani. Cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.    

Grupaj de I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 122

 
Rudarii cosesc în locul ADP-iştilor Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 26 mai 2017

Vin cu căruţe şi camionete la Cîmpulung

Rudarii cosesc în locul ADP-iştilor

 

Dacă, înainte de alegerile locale de anul trecut, muncitorii de la ADP erau văzuţi periodic acţionînd pentru întreţinerea spaţiilor verzi din preajma blocurilor şi nu numai, supunînd la grea încercare nervii locatarilor cu huruitul motocositoarelor, după turul de scrutin, municipalitatea din Cîmpulung a lăsat-o mai moale cu această activitate, punîndu-i pe oameni, în multe zone ale oraşului, să se descurce singuri. Şi cum la oraş nu mulţi au o coasă la îndemînă, orice ajutor din afară es­te binevenit, chiar dacă vorbim de etnicii rudari din comunele limitro­fe care au împînzit cartierele municipiului, tragînd vîrtos brazdă după brazdă prin iarba crudă, crescută din belşug printre blocuri, sub imboldul ploilor abundente.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1089

Continuare
 
Căzut în stradă, răpus de băutură Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 26 mai 2017

A plecat de la cîrciumă şi a ajuns la spitalul din Cîmpulung

Căzut în stradă, răpus de băutură

 

Alcoolismul, ca mod de viaţă, a devenit un subiect banal pentru omenire, în condiţiile în care acum, la mare vogă, sînt stupefiantele şi etnobotanicele. Alcoolismul este de cînd lumea... Am crescut auzind despre beţivi la tot pasul şi... văzînd beţivi la tot pasul.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 748

Continuare
 
Băieţelul, în comă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 mai 2017

Internat la „Bagdasar Arseni“,

Băieţelul, în comă

 

Starea de sănătate a băiatului de 13 ani, din comuna Dragoslavele, lovit în plin de o maşină, miercuri de dimineaţă, pe drumul naţional ce străbate localitatea, este în continuare critică. Accidentat grav la cap, copilul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni din Bucureşti, după ce a fost stabilizat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Cîmpulung. Băiatul se află tot în comă, iar prognosticul medicilor privind o evoluţie favorabilă a stării de sănătate este rezervat.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1089

Continuare
 
Poştaşii, revoltaţi Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 26 mai 2017

Ieri, la Oficiul Nord,

Poştaşii, revoltaţi

 

Discuţii aprinse, nervi întinşi la maximum şi tensiuni, ieri, în Oficiul Poştal Nord, acolo unde în fiecare dimineaţă se strîng poştaşii pentru a lua corespondenţa pe care o distribuie în Piteşti! Angajaţii şi-au spus nemulţumirile în faţa directorului Oficiului Judeţean de Poştă Piteşti, Gabriel Chiriţă. În zadar a încercat acesta din urmă să-i liniştească pe subalterni, că oamenii nu s-au mulţumit doar cu promisiuni.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1006

Continuare
 
A băgat un om în comă! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 26 mai 2017

Dînd cu spatele,

A băgat un om în comă!

 

Un piteştean se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost victima unui accident, în urma căruia, în mod normal, ar fi putut scăpa doar cu o zgîrietură. Asta dovedeşte că, atunci cînd e să ţi se întîmple, tot dai de ne­caz! Ion Constantin, de 70 de ani, din Piteşti, a fost lovit de o maşină care ieşea din parcarea de lîngă Spitalul Jude-ţean, dînd cu spatele. Bietul om a fost lovit atît de rău, încît se află în comă profundă, fiind lovit la cap, la mîini şi la un picior.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 2041

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 29 de şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 171 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 49.432 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 29 de permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Vitezomană, prinsă de radar

Maria E., de 41 de ani, a fost depistată de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un Audi pe bulevardul Fraţii Goleşti, avînd viteza de 108 km/h, înregistrată de radar. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare totală de 1.305 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Conducea cu numere false la maşină

Adrian Nuţă V., de 40 de ani, din Piteşti, a fost prins de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti  în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, compus dintr-un autoturism şi o remorcă, aceasta avînd montate placuţe de înmatriculare false. În cauză a fost întocmit dosar penal.

A luat foc un cablu electric

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în oraşul Mioveni, pe strada Părăşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un stîlp electric. A ars un metru liniar de izolaţie cablu electric. Pompierii au concluzionat că focul a pornit de la un  scurtcircuit electric produs la cablul electric defect sau neizolat corespunzător.

Pisică moartă în fîntînă

Un echipaj de urgenţă de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în comuna Stolnici, satul Vlăşcuţa, pentru asanarea unei fîntîni publice. Din fîntînă au fost scoase o pisică moartă şi aproximativ 7 mc de apă.  

Grupaj de  I.Ivănoiu 

 Şoc anafilactic de la un covrig

Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a fost chemată ieri, pe strada Schitului, din cartierul Găvana. Acolo, un bărbat abia mai putea respira şi se um­fla, văzînd cu ochii. Medicul şi-a dat seama imediat că pacientul suferise un şoc anafilactic. Dacă iniţial echipajul medical a crezut că omul o fi fost muş­cat de o albină, în scurt timp s-a lămurit că necazul i se trage piteşteanului de la un... covrig. Bietul bărbat cumpărase un covrig cu susan, fără să aibă habar că e alergic la susan. A muşcat de cîteva ori din produsul de panificaţie şi apoi i s-a făcut rău. Din fericire a fost dus repede la spital, pentru a putea fi salvat.     

M.Sandu

Femeie găsită moartă în casă

Membrii unui echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Teilor, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul trei. S-a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de la intrare cu ajutorul accesoriilor din dotare, proprietara, de 68 de ani, fiind găsită în dormitor, în stop cardio-respirator. Echipajul SMURD a efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.   

Şoferiţa conducea cu 129 km/h prin Piteşti

Adriana Dana Ţ., de 19 ani, din comuna Răteşti, a fost prinsă de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce se deplasa cu un BMW pe bulevardul Fraţii Goleşti, din Piteşti, cu viteza de 129 km/h, înregistrată de aparatul radar. Şoferiţa vitezomană a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare totală de 1.305 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

Grupaj de I.Ivănoiu 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 739

 
Hoţ prins cu cursa de şoareci! Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 25 mai 2017

În timp ce scotocea după furat,

Hoţ prins cu cursa de şoareci!

 

Nici prin minte nu i-ar fi trecut unui pensionar de 72 de ani, din comuna Vultureşti, cît de utilă îi va fi o banală cursă de şoareci pusă în casă! Nu doar că l-a scăpat de rozătoare, dar cursa cu pricina a prins şi un hoţ! Ghinionistul care a intrat să fure şi a dat peste altceva a ajuns în arest. El a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1459

Continuare
 
Vandalii au jucat X şi O pe Audi Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 25 mai 2017

Au distrus într-o noapte 14 maşini, la Budeasa

Vandalii au jucat X şi O pe Audi

 

Trei tineri s-au distrat vandalizînd nici mai mult, nici mai puţin de 14 maşini în comuna Budeasa. Poliţia este pe urmele lor şi în scurt timp le va trimite „nota de plată“ pentru ineditul hobby! Asta, după ce faptele lor au fost filmate de camerele de supraveghere montate în localitate. Chiar dacă totul s-a întîmplat pe timpul nopţii, imaginile vorbesc de la sine. Vandalii au luat la rînd autovehiculele parcate în afara şoselei, înţepînd cauciucurile şi zgîriind tabla. Pe un Audi au jucat X şi O şi au desenat un organ sexual bărbătesc.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 2177

Continuare
 
Copil spulberat de maşină! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 25 mai 2017

Cînd se întorcea de la şcoală,

Copil spulberat de maşină!

 

Cumplit accident rutier, ieri de dimineaţă, în comuna Dragoslavele! Un băiat în vîrstă de 13 ani, din locali-tate, a  ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Municipal Cîmpulung, după ce a fost lovit în plin de un autoturism, pe drumul naţional care străbate comuna. După ce a pri-mit îngrijirile medicale de urgenţă, dată fiind gravitatea traumatismului suferit în urma accidentului, medicii de la UPU au decis să-l transfere pe băiat cu un elicopter SMURD la o unitatea spitalicească din Capitală.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2592

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 24 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Pompierii, alertaţi pentru miros de gaze

Membrii unui echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au fost solicitaţi să intervină în Cîmpulung, pe strada I.C. Brătianu. Pompierii au fost  sesizaţi că se simte miros de gaze din-
tr-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc. Echipajul de pompieri a securizat zona şi a asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, pînă la sosirea echipei de la compania de gaze. În urma măsurătorilor efectuate, nu s-au confirmat scăpări de gaze.   

Maşină făcută scrum

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pe A1, la Km 109, pe sensul de mers Bucureşti - Piteşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism ce se afla în mers. Au ars elementele combustibile ale autoturismului, în proporţie de 90%. Pompierii au concluzionat că focul a pornit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.    

14 permise, reţinute de poliţişti

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este   prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost date 180 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.187 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 de permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Prins băut la volan

Irinel G., de 41 de ani, din comuna Corbi, a fost depistat de  oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism, pe DN7C, în comuna Bascov, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Dosar penal din cauza alcoolului

Marian I., de 52 de ani, din Bucureşti, a fost prins de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti în timp ce conducea, pe DN7 Ştefăneşti, un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,87 mg/alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Geriatrie si Boli Cronice Ştefăneşti, pentru recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Avea numerele expirate la maşină

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului l-au depistat, în comuna Uda, pe Petrişor U., de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, avînd numerele de înmatriculare provizorii expirate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Grupaj de I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 615

 
Angajat Provident, condamnat pentru delapidare Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

După ce şi-a însuşit din banii firmei,

Angajat Provident, condamnat pentru delapidare

 

Emanuel Surdu, un fost angajat al Instituţiei Financiare Nebancare Provident, a fost condamnat recent la închisoare, după ce şi-a însuşit o importantă sumă de bani din fondurile societăţii. Bărbatul a fost judecat pentru delapidare, rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, pe 20 decembrie 2016, fiind înregistrat la instanţă pe 13 martie 2017.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1366

Continuare
 
Cinci magistraţi vor la Judecătoria Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

Avalanşă de cereri din partea celor ce vor intra în complete

Cinci magistraţi vor la Judecătoria Piteşti

 

În această lună, Consiliul Superior al Magistraturii analizează cererile de transfer venite din partea judecătorilor. În judeţul Argeş, cea mai solicitată este Judecătoria Piteşti,  acolo unde doresc să lucreze cinci magistraţi, deşi sînt disponibile doar trei locuri. Există însă şi cereri a doi magistraţi care doresc să plece de la Judecătoria Piteşti. Iată mai jos lista completă a cererilor de transfer al judecătorilor.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1341

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 4854
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Furau curent electric
De ce nu aveti curaj sa spuneti ca indivizii prinsi erau tigani???Si ca ei altceva nu stiu sa faca decat sa fure si sa i...
24/06/17 09:27 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Foarte bine , a fost un conducator bun dar acum cand lucrurile s-au rezolva adica promovare luat nume Fc. Arges apar tot...
24/06/17 09:22 Mai mult...

Poliţiştii locali nu pot amenda şoferii absenţi
Legea 61 de ce nu o aplica ?
24/06/17 09:24 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Este o mare realizare ca,in sfarsit s-a recuperat marcas FCArges ! Restul e barfa si ,ce e simpatic isi dau cu parerea t...
24/06/17 09:25 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Sa va spuna acest personaj cum a contribuit la desfintarea centrului luand fraudulos complice cu FRF transferandule la D...
24/06/17 09:26 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 


 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter