Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Corbi

Luni noaptea, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş au mers în comuna Corbi, în satul Stăneşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o anexă. Focul a distrus anexa din lemn pe aproximativ 30 de metri pătraţi, un metru cub de lemne de foc şi 6 metri lineari de gard din lemn. Incendiul a pornit de la faptul că a fost aruncate cenuşă şi jar nestins în apropierea unor materiale combustibile. 

   A.Roşu 

 Accident de muncă la Lazăr Company

 Vasile Oproi, în vîrstă de 50 de ani, din Budeasa, este electrician auto la Lazăr Company. Ieri, omul lucra la o autobasculantă, încercînd să îi repare stopurile. La un moment dat, bărbatul avrut să se urce în cabină, să verifice tabloul de siguranţă din interiorul acesteia. Deoarece este un bărbat corpolent, el s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate. În urma acestui accident de muncă, omul s-a lovit la cap şi a fost dus cu ambulanţa la spital.  

  A. Roşu

Şoferii care parchează pe trotuar, amendaţi

 Ieri, Poliţia Locală Piteşti a făcut controale care i-au vizat exclusiv pe şoferii care parchează pe trotuar. Astfel între orele 8 şi 12, mai multe echipaje de la Serviciul Rutier au mers în Centru, dar şi pe strada Exerciţiu, unde le-au dat 36 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care au blocat în totalitate trotuarele şi accesul pietonilor. Amenda este cuprinsă între 580 şi 725 lei. Acest tip de controale vor avea loc în toate cartierele din Piteşti. Poliţiştii locali fac un apel pe aceasta cale către şoferi să parcheze regulamentar, astfel evitînd să fie sancţionaţi contravenţional.

A.Roşu

 A căzut în balcon

În urma unui apel primit luni la Serviciul de Urgenţă 112, un echipaj cu ambulanţă SMURD şi unul de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au plecat spre strada Horia Cloşca şi Crişan. La adresa care le-a fost indicată, ei au trebuit să deblocheze uşa unui apartament care este situat la etajul unu al unui imobil. Pompierii au intrat în locuinţă pe geamul de la balcon, iar înăuntru a fost găsită proprietara, în vîrstă de 69 de ani. Femeia era căzută în balcon, iar echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor. După aceea, femeia a refuzat să meargă la spital.

A.Roşu

I s-a făcut rău în casa de schimb valutar

Un incident care putea avea urmări tragice s-a petrecut, luni după-amiază, la Curtea de Argeş. O femeie în vîrstă de 41 de ani, care era angajată la o casă de schimb valutar, a fost găsită inconştientă, după ce i s-a făcut rău şi a leşinat. În urma primirii unui apel la Serviciul 112, un echipaj de urgenţă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş au plecat spre Bdul Basarabilor, unde era casa de schimb valutar. Un membru al familiei a trecut pe la locul de muncă al femeii şi, vrînd să intre, a observat că uşa e încuiată, iar pe geam a văzut-o pe femeie pe scaun, cu ochii închişi. Pompierii au tăiat uşa metalică blocată şi au preluat-o pe aceasta, transportînd-o la spital.

A.Roşu

170 de şoferi, sancţionaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 170 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 58.130 lei. De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, nouă permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare.   

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 561

Continuare
 
Criminalul din Coteşti, tot în spital Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 22 martie 2017

După ce a acuzat probleme de sănătate pe perioada detenţiei preventive,

Criminalul din Coteşti, tot în spital

 

 Fostul miliţian din satul Coteşti, comuna Godeni, care şi-a înjunghiat mortal concubina, la începutul lunii noiembrie 2016, este în continuare internat în Penitenciarul Spital Jilava, din cauza problemelor de sănătate. Pe 1 martie, Tribunalul Argeş a constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive a lui Ion Ispas şi a menţinut-o pînă la o nouă verificare a acestei măsuri. În dosarul penal deschis pe numele bărbatului, la Tribunalul Argeş, fiica victimei, Alina Elena Micu, s-a constituit parte civilă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 576

Continuare
 
Copiii au fost amprentaţi de criminalişti Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 martie 2017

În Ziua Porţilor Deschise la Poliţia Argeş,

Copiii au fost amprentaţi de criminalişti

 

 Ieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au început manifestările prilejuite de Ziua Poliţiei, care va fi sărbătorită, sîmbătă, pe 25 martie. Activităţile de ieri au fost destinate copiilor, prin organizarea Zilei Porţilor Deschise la IPJ Argeş. Elevi de la licee şi şcoli gimnaziale au putut vedea cum sînt prelevate amprentele, ce maşini folosesc poliţiştii în timpul acţiunilor lor, dar şi noua motocicletă din dotarea Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 708

Continuare
 
Vindeau otrăvuri adolescenţilor Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 22 martie 2017

Patru grupări, destructurate de poliţişti

Vindeau otrăvuri adolescenţilor

 

 Ieri dimineaţă, au avut loc, în Argeş şi Bucureşti, 58 de percheziţii la persoane bănuite că vindeau droguri şi substanţe psihoactive. Suspecţii cumpă-rau de pe internet substanţe sintetice, pe care le preparau după o reţetă care ar face orice vraci să pălească de invidie, numai că rezultatul final nu avea deloc efecte curative, ci îi ducea pe con­su-matori direct la spital, într-o stare de agitaţie şi comportament asociat beţiei. Cîştigurile erau enor-me pentru traficanţi, aceştia ţinînd cont doar de cererea de pe piaţă, nu şi de riscurile asupra con-sumatorilor. Cu adevărat grav este faptul că, în aproximativ un an, cît au vîndut fiertura toxică, au ajuns la spital peste 100 de persoane, majoritatea adolescenţi de pînă la 17 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1943

Continuare
 
Povestea nebunilor din Cîmpulung Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 21 martie 2017

Statistică mai puţin cunoscută

Povestea nebunilor din Cîmpulung

 

 După o întreagă viaţă de chin şi de zbucium, plătind cu greutate birul în lupta pentru existenţă, fiecare, după cum îl „tăia“ capul, oamenii străzii alcătuiau un tablou al unei lumi necunoscute şi dispreţuite de toţi: lumea haimanalelor şi a plevei, lumea vagabonzilor, a hoţilor, a stricatelor, a lepădăturilor omeneşti. Cei mai mulţi dintre aceştia nu ştiau anul cînd s-au născut, n-au frecventat şcoala... educaţia lor le-o făcea strada.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1434

Continuare
 
Risc însemnat de avalanşă în Făgăraş! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 21 martie 2017

Traseele montane sînt închise

Risc însemnat de avalanşă în Făgăraş!

 

 Sîntem în toiul primăverii, însă la munte a nins în ultima perioadă şi sînt pericole pentru cei care se aventurează pe traseele montane. Potrivit buletinului nivometeorologic emis de către Centrul de Prognoză Sibiu, riscul de avalanşă este de gradul 3, însemnat la altitudini peste 1.800 de metri, şi de gradul 1, la altitudini inferioare, în creştere cu o treaptă la altitudini mari.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 346

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Conducea fără permis

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Lunca Corbului l-au oprit în trafic pe Ionuţ Cristian M., în vîrstă de 21de ani, din comuna Stolnici. După ce i-au cerut actele la control, poliţiştii au constatat că el conducea maşina fără a avea permis de conducere. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, iar acum riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.   

Antonela Roşu 

 Prins băut la volan

Poliţiştii de la Formaţiunea Rutieră Costeşti l-au tras pe dreapta, pe DJ 504, pe Gheorghe S., în vîrstă de 55 de ani, din comuna Izvoru. După verificările efectuate, a reieşit că omul se urcase băut la volan, avînd o concentraţie de 0,51 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal. Vă reamintim că şofarea de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sînge se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă. 

   Antonela Roşu

 136 de şoferi, sancţionaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 136 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 46.850 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 17 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.    

Antonela Roşu

Nu scapă de arest

Săptămîna trecută, Andrei Alin Stănişteanu, de 30 de ani, din Piteşti, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de ultraj, după ce a avut o altercaţie pe stradă cu o patrulă de jandarmi. Cînd să fie imobilizat, individul l-a muş­cat pe unul dintre oamenii legii de braţ. Ieri, la Tribunalul Argeş s-a judecat contestaţia depusă de Stănişteanu la sentinţa de arestare preventivă a Judecătoriei Piteşti. Magistraţii au apreciat că decizia arestării preventive este temeinică şi au respins contestaţia inculpatului, acesta rămînînd în continuare închis.

     M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 460

Continuare
 
ISU Argeş a stins 25 de incendii în week-end Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 martie 2017

ISU Argeş a stins 25 de incendii în week-end 

 

La sfîrşitul săptămînii trecute, echipajele ISU Argeş au stins aproximativ 25 de incendii de vegetaţie uscată de pe terenurile virane. Numărul lor a fost atît de mare mai ales că a existat un cod galben de vînt puternic şi era posibilitatea extinderii focului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 375

Continuare
 
Instanţa le-a prelungit arestul la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 martie 2017

Judecaţi pentru proxenetism, n-au obţinut controlul judiciar

Instanţa le-a prelungit arestul la domiciliu

 

 Aşa după cum v-am informat, trei dintre indivizii din Cîmpulung reţinuţi în urma descinderilor din 5 octombrie 2016 au fost trimişi în judecată pentru infracţiunea de proxenetism. Cezar Marius Nicolae Dragnea, Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică şi-au recunoscut o parte din fapte, iar pe 5 aprilie 2017 vor avea prima înfăţişare în faţa magistraţilor de la Judecătoria Cîmpulung, unde este înregistrat dosarul. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 550

Continuare
 
Ciobanii au dat foc pe un deal, la Godeni Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 21 martie 2017

Flăcările s-au văzut de la kilometri distanţă

Ciobanii au dat foc pe un deal, la Godeni

# Focul a mistuit aproximativ 2 hectare de vegetaţie uscată în zona fostei cariere de la Coteşti - Aninoasa

 

 Alarma s-a dat din nou, duminică seara, în jurul orei 18, la Godeni, pe un deal din satul Coteşti, în apropierea fostei exploatări miniere. Din fericire, deşi s-au întins pe o suprafaţă mare, flăcările au provocat pagube minore, fiind stins în cele din urmă de pompierii din Cîmpulung şi Aninoasa, cu sprijinul reprezentanţilor serviciilor locale pentru situaţii de urgenţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 576

Continuare
 
S-a spînzurat în garaj Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 21 martie 2017

Ieri, la Bîrla,

S-a spînzurat în garaj

 

 Descoperire şocantă, ieri, în comuna Bîrla! Un tînăr şi-a găsit mama în ştreang. Femeia profitase de faptul că toţi cei ai casei erau plecaţi, punîndu-şi capăt zilelor. Deşi medicul sosit la faţa locului a încercat să o resusciteze, Ioana Oanţă, de 55 de ani, nu a mai putut fi readusă la viaţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1279

Continuare
 
Iranian prins cu cartuşe la uzină Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 21 martie 2017

 A fost reţinut la Mioveni

Iranian prins cu cartuşe la uzină

 

 Un şofer de tir iranian a făcut cunoştinţă cu rigorile legilor din România şi chiar cu ares-tul, după ce a fost prins avînd asupra lui mai multe cartuşe de vînătoare şi ţigări de con-trabandă. Ieri, bărbatul a fost eliberat, însă va fi cercetat penal, riscînd să fie condamnat în ţara noastră.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1045

Continuare
 
Maşină răsturnată la Merişani Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 martie 2017

Maşină răsturnată la Merişani

 Clipe de coşmar, ieri, pentru un şofer bucureştean şi pasagerul său, după ce s-au răsturnat cu maşina. Cristian C., de 40 de ani, conducea un Matiz, mergînd dinspre Curtea de Argeş, către Piteşti. În comuna Merişani, conducătorul auto a observat mult prea tîrziu că în faţa lui este o coloană de maşini oprită. A frînat brusc şi, ca să nu lovească maşina din faţă, a tras de volan. Deşi  a vrut să evite un accident, în timpul manevrei, a pierdut controlul volanului, maşina a ieşit de pe şosea, a izbit un cap de pod din beton şi s-a răsturnat. Şoferii din trafic, au sunat la 112 anunţînd evenimentul nedorit. Pînă la sosirea echipajelor de poliţie şi SMURD, martorii au repus Matizul pe roţi. Din fericire, nici şoferul, nici pasagerul care se afla în autoturism pe locul din dreapta nu au fost răniţi.  

 M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 406

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Accidentat în timp ce traversa drumul

 Un băiat de 15 ani a fost accidentat, ieri, pe DN65B. Alexandru A. a încercat să traverseze drumul neregulamentar, fiind lovit de un autoturim marca Opel care circula regulamentar. Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi a fost transportat de o ambulanţă SMURD la Spitalul de Pediatrie Piteşti pentru investigaţii medicale.  

   I.Ivănoiu

A făcut atac de panică la incendiu

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au intervenit în comuna Lereşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. Echipajul SMURD a preluat o femei de 76 de ani, mama proprietarului, care prezenta atac de panică şi a transportat-o la spital. Incendiul nu s-a extins, iar focul a pornit din cauza faptului că nu fusese curăţat coşul de funingine.   

  I.Ivănoiu

29 de şoferi lăsaţi fără permis

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea  evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 393 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 123.396 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 29 de permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu  

Ziua Porţilor Deschise, la IPJ

 În perioada 21 - 24 martie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş organizează o serie de activităţi prilejuite de sărbătorirea Zilei Poliţiei Române. Cu prilejul aniversării a 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne, a devenit deja o tradiţie ca poliţiştii să fie alături de cetăţeni pentru a sărbători. Mîine, între orele 9 şi 11, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş îşi deschide porţile pentru a fi vizitat de elevi şi preşcolari. Aceştia vor fi întîmpinaţi de poliţiştii Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic şi cei din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale. Miercuri, începînd cu ora 11.30, jurnaliştii acreditaţi sînt invitaţi să participe alături de poliţişti, la Cupa Presei la TIR, ediţia 2017, eveniment organizat în poligonul Budeasa. Joi, începînd cu ora 10, pe platoul Casei de Cultură Mioveni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş va prezenta tehnica  Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic cea a Serviciului Acţiuni Speciale. Tot în aceeaşi zi, la stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, va fi organizat, în cadrul Cupei Ziua Poliţiei la Fotbal, un meci între echipa de fotbal a IPJ Argeş şi echipa procurorilor din cadrul unităţilor de Parchet din Piteşti.Activităţile se încheie vineri, începînd cu ora 12, cînd poliţiştii argeşeni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pe traseul Piaţa Primăriei - Piaţa Vasile Milea.

I.Ivănoiu  

A luat foc tonomatul de cafea

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au fost solicitaţi să intervină în Piteşti, pe strada Bibescu Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tonomat de cafea. În timpul incendiului au ars elementele din plastic ale tonomatului. Pompierii au concluzionat că sursa probabilă a incendiului a fost  un cablu electric defect sau neizolat corespunzător unde s-a produs un scurtcircuit. 

I.Ivănoiu  

Bărbat de 48 de ani, resuscitat

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit, în sprijinul unui echipaj al Ambulanţei, în Piteşti, strada George Coşbuc, la un pacient de 48 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, cu succes, pacientul fiind transportat la spital.

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 451

Continuare
 
Concubinii, accidentaţi de aceeaşi căruţă Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 20 martie 2017

Unde nu-i cap, vai de...

Concubinii, accidentaţi de aceeaşi căruţă

 

 Au ajuns la spital, fiind răniţi serios în urma unui accident de căruţă. Li s-a întîmplat sîmbătă unui bărbat şi concubinei acestuia, din comuna Domneşti. Cei doi au fost victimele unui accident stupid în care şi-ar fi putut pierde viaţa. Reacţiilor lor ar putea stîrni rîsul, numai că bieţii oameni au ajuns la spital cu răni serioase, ceea ce nu mai e deloc amuzant.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 544

Continuare
 
A ars acoperişul capelei Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 martie 2017

Curăţenia de primăvară a adus necazul

A ars acoperişul capelei

 

 Sîmbătă după-amiază, pompierii au fost chemaţi să intervină la capela Bisericii Maica Precista, situată pe strada Griviţei, în Piteşti. Ardeau un perete din lemn şi acoperişul. Totul după ce femeile care se îngrijesc de lăcaşul de cult au făcut curăţenie în curte şi grădină şi au dat foc gunoaielor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 598

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 4582
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Domnul Hiru este un om foarte capabil sa conduca o institutie, ii place sa fie lider, e indragostit de aceasta meserie,e...
28/04/17 11:32 Mai mult...

Strategie de dezvoltare „copy-paste“
Sa te fereasca pronia cereasca sa ai nevoie de ceva de la Primaria Campulung! Majoritatea functionarilor de acolo plimba...
28/04/17 11:33 Mai mult...

Misiune grea cu ilfovenii!
Pitesti fara fc arges este trist.dica trebuie sa ramana.ce se intampla cu brandul?
28/04/17 08:41 Mai mult...

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Dupa cravata individul pare sa fie din gruparea nemaipomenit de profesionista si cinstita poreclita "ALDE". Dupa acesta ...
28/04/17 08:42 Mai mult...

A vîndut apă colorată în loc de motorină
culmea zgarceniei sa ai masina diesel si sa bagi motorina de pe marginea santului
28/04/17 08:42 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 29 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
sâmbătă, 29 aprilie 2017
EUR 4.5333
USD 4.1453

Flag Counter