Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Bisericile, pline de credincioşi!      *** Bambi a fost salvat pe DN 7!      *** Veniţi la GATA!      *** Doar un punct la Călăraşi!      *** La un pas de o tragedie!      *** Campionii de la Cupa Budeasa!      *** Filmul meciului      *** Locul 1 pentru CS Dacia      *** Eduard Şerban, campion mondial!      *** Înfrîngere pe Bega!      *** A ajuns cu BMW-ul pe terasă      *** S-a spînzurat în dormitor      *** Poliţistul i-a făcut KO      *** Preotul a murit în stradă      *** Găsit mort, în fosa septică      *** 30 de opriri ale apei calde, lunar      *** De ce se moare în Argeş      *** Apel la protejarea vieţii şi sănătăţii copiilor     

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A lovit o fată şi a fugit!

Ieri, o tînără a fost lovită de maşină, în timp ce traversa regulamentar. Adela S., de 32 ani, din comuna Potcoava, se afla pe trecerea de pietoni de la ieşirea de pe strada Negru Vodă şi intrarea pe strada Dumbravei, în Piteşti. A fost izbită de un Citroen de culoare neagră, al cărui şofer, în loc să oprească, şi-a continuat drumul, dispărînd. Victima a fost transportată la spital, unde s-a stabilit că are leziuni uşoare. Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au făcut cercetări pentru depistarea şoferului. Oamenii legii spuneau că este doar o chestiune de timp pînă cînd conducătorul auto va fi găsit, avînd în vedere că ştiau exact ce maşină a fost, avînd chiar şi numărul de înmatriculare. 

M.Sandu

Mai multe maşini noi înmatriculate

Conform Asociaţiei Constructorilor Europeni de Automobile şi Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România, înmatriculările de autoturisme noi în UE au crescut cu 2.1% în iunie 2017 faţă de aceaşi perioadă a anului trecut, ajungînd la un volum de 1.491.003 unităţi. România a înregistrat în iunie 2017 cea mai mare creştere procentuală din ţările UE, de 47%. Pe primele 6 luni ale anului, România se situează pe poziţia 19 în UE, cu un volum de 45.008 autoturisme noi înmatriculate, o creştere cu 27% faţă de perioada similară din 2016. În ce priveşte constructorii de automobile, cele mai multe maşini înmatriculate în Europa în primele şase luni sînt ale grupului VW cu 1.979.087 unităţi, în creştere cu 3.0%, urmate de Grupul Renault cu 878.062 unităţi, în creştere cu 7.0% (din care Dacia 247.709 unităţi, o creştere de 11.1% faţă de perioada similară 2016) şi grupul PSA cu 848.352 unităţi, în creştere cu 2.2%. Maşinile Ford au 580.840 unităţi noi înmatriculate, în creştere cu 3.1% faţă de 2016.    

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 458

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iulie 2017

Se vorbește, se citește...

 

Se poate mai rău

Odiosul Florin Tecău zicea că puţin şi rar. Manu, în campanie, zicea că nouă ne trebuie cineva cu mult şi des. Dar acum a început să se comenteze că, odată ajuns în funcţie, deviza sa corectă e de fapt: nimic şi deloc.

Vina cea mai mare

La început, unii rîdeau de Simona Halep că n-are pagină de Facebook şi nu ştie ce e ăla selfie. Poftim, acum şi-a făcut. Dacă intri pe pagina ei, te iei cu mîinile de cap: toţi dezaxaţii ţării, ba şi unii din alte ţări, o înjură, o jignesc şi îi toarnă lături în cap, la fiecare meci pierdut, reproşîndu-i că e doar locul 2 mondial, şi nu e locul 1, ca ei.  

VIP


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 425

 
Jandarmii au verificat comercianţii şi producătorii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iulie 2017

Acţiune, ieri, în Piaţa Centrală din Cîmpulung

Jandarmii au verificat comercianţii şi producătorii

 

Jandarmii din cadrul Detaşamentului 7 Cîmpulung au organizat, ieri de dimineaţă, o acţiune de prevenirea şi combatere a comerţului ilegal, în Piaţa Centrală şi în Piaţa de angro. Activitatea, coordonată chiar de noul comandant al subunităţii, căpitanul Liviu Radu, a fost de această dată una preventivă, însă, pe viitor, jandarmii nu vor mai fi aşa de amabili şi-i vor sancţiona pe cei care încalcă legea.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 655

Continuare
 
Opel lovit de tir Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 15 iulie 2017

Ieri, pe varianta Prundu - Craiovei,

Opel lovit de tir

 

Un Opel a fost transformat, ieri, într-o grămadă de fiare, după ce şoferul neatent a tăiat calea unui tir. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara şoselei, fiind necesară intervenţia pompierilor de la descarcerare. Şoferul vinovat a refuzat să meargă la spital, motivînd că nu a păţit nimic.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 662

Continuare
 
Înjunghiat pentru o femeie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iulie 2017


Înjunghiat pentru o femeie

 

Nicolae Radu, de 38 ani, din comuna  Izvoru, a ajuns, joi seară, la spital, fiind tăiat la gît. Bărbatul a fost victima unei agresiuni. Totul s-a petrecut acasă la el, acolo unde s-a încăierat cu trei bărbaţi. Motivul pentru care s-a ajuns la scandal pare a fi o femeie, cumnata victimei.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 873

Continuare
 
Rămîne fără permis două luni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iulie 2017

Din cauza numărului mare de programări online,

Rămîne fără permis două luni

 

Ion Drăgan a venit, zilele trecute, la redacţia noastră, semnalîndu-ne un fapt cu care se confruntă toţi şoferii: perioada mare de aşteptare pentru preschimbarea permisului de conducere. Omul este nemulţumit de faptul că a mers la Serviciul Public de Înmatriculări şi Permise Auto Argeş pentru a-şi preschimba permisul de conducere, care expiră în aproximativ două săptămîni, şi că nu poate intra în posesia altuia nou decît peste două luni. Autorităţile susţin că se confruntă cu lipsă de personal, lucru care duce implicit la creşterea perioadei de eliberare a documentelor solicitate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 665

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Accident la Morăreşti

Membrii unui echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în comuna Morăreşti la un accident rutier. Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că Anton S., de 62 de ani, din Piteşti, conducea un Chevrolet din direcţia Piteşti spre Rm. Vîlcea, iar într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi a intrat într-o autoutilitară condusă de Petru S., de 58 de ani, din Tîrgu Mureş. După impact, Chevrolet-ul a izbit un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului, o fată de 9 ani, pasageră în Chevrolet, a fost rănită uşor, avînd o contuzie la umăr şi o rană la cap, dar a fost refuzat transportul la spital.     

 O casă a luat foc de la un trăsnet

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au intervenit în comuna Valea Mare Pravăţ, satul Valea Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă construită din bîrne de lemn şi acoperită cu tablă. În timpul incendiului au ars acoperişul şi tavanul pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, contorul electric şi 12 ml de instalaţie electrică. Pompierii au concluzionat că incendiul a fost cauzat de un trăsnet.                                    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 166

Continuare
 
La Permise, s-au sistat programările Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 iulie 2017

Soluţie de criză:

La Permise, s-au sistat programările

 

Avînd în vedere aglomeraţia şi timpul mare de aşteptare pentru obţinerea unor documente de la Ser­­­viciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş, şeful de serviciu, comisarul şef Emil Angheloiu, vine în sprijinul celor care vor să fa­că înmatriculări definitive, provizorii, obţinerea şi reînnoirea permisului de conducere.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1894

Continuare
 
Sportivii au distrus maşinile Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iulie 2017

Cazul Au jucat X şi O pe Audi

Sportivii au distrus maşinile

 

Trei adolescenţi şi-au găsit un mod inedit de distracţie. Au distrus nici mai mult, nici mai puţin de 13 maşini, în comuna Budeasa, în seara de 24 mai. Ce urmează? Păi, cei trei teribilişti vor fi trimişi în judecată, iar părinţii lor vor primi nota de pla­tă! Asta nu e tot! Doi dintre ei au ratat şansa de a merge la o olimpiadă de juniori, după ce au fost excluşi din lotul de kaiac-canoe la care erau înscrişi. Cînd au comis fapta, cei doi sportivi erau în cantonament la Complexul Sportiv Naţional Bascov din Argeş, şi în zilele următoare ar fi trebuit să concureze la Regata Internaţională a României pentru juniori. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1339

Continuare
 
Femeia a jefuit femei în Germania Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 14 iulie 2017

Curtea de Apel Piteşti a dispus arestarea ei

Femeia a jefuit femei în Germania

 

Pare neobişnuit, dar şi femeile pot deveni la fel de agresive ca bărbaţii. Elisa Căldăraru, din ju­de­ţul Vîlcea, este o dovadă a acestui fapt. Curtea de Apel Piteşti a admis cererea de arestare pre­ventivă a femeii, în baza unui mandat european emis de o instanţă din Germania. Femeia este acuzată că a jefuit alte trei femei. Urmează să fie predată autorităţilor nemţeşti, pentru a fi trasă la răspundere.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 726

Continuare
 
Aşchia i-a străpuns inima Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 iulie 2017

Accident de muncă mortal

Aşchia i-a străpuns inima

 

Marţi seara, un bărbat în vîrstă de 40 de ani şi-a găsit sfîrşitul într-un mod cumplit, în timp ce era la muncă. O aşchie din lemn, de la un co­pac pe care îl tăia, a sărit şi i-a străpuns inima, iar omul, de meserie fasonator mecanic, a murit pe loc.

    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2063

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Tînără accidentată

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri  Bradu a intervenit, în localitatea Albota, la o pacientă de 28 de ani, care prezenta dureri la omoplatul stîng, în urma unui accident rutier produs între două autoturisme. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale şi a transportat-o  la spital.    

 Incendiu la un tablou electric

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în localitatea Tigveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tablou electric din incinta unei societăţi comerciale. Au ars elementele combustibile ale tabloului electric, pompierii concluzionînd că focul a pornit de la un scurtcircuit electric la un  cablu electric defect sau neizolat corespunzător.    

Textile retrase de la vînzare

În cadrul unui control tematic efectuat de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş la produsele textile, au fost prelevate 10 probe, care au fost trimise la analize la un laborator autorizat. Comisarul şef adjunct al CJPC Argeş, Adrian Popescu, ne-a spus că, din cele 10, două probe au ieşit neconforme cu privire la compoziţia fibroasă. Una scria pe etichetă, şi alta era realitatea, în sensul că, în loc de 100% bumbac, procentul era mai mic! Au fost retrase de la vînzare treninguri şi tricouri în valoare de 800 lei.    

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 765

Continuare
 
Căruţaşul, proiectat pe asfalt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 iulie 2017

La Curtea de Argeş,

Căruţaşul, proiectat pe asfalt

 

Noaptea, pe strada Valea Iaşului, din Curtea de Argeş, o şoferiţă nu a observat o căruţă. Din cauză că atelajul era nesemnalizat corespunzător, iar căruţaşul nu purta vestă reflectorizantă, conducătoarea auto a observat prea tîrziu vehiculul, pe care l-a lovit din plin. În urma impactului puternic, căruţaşul a fost aruncat pe asfalt. A ajuns la spital cu capul spart. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 896

Continuare
 
Criminalul a cerut revizuirea pedepsei Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 11 iulie 2017

După ce a ucis un bărbat cu ţapina,  

Criminalul a cerut revizuirea pedepsei

 

Atît Tribunalul Argeş, cît şi Curtea de Apel Piteşti i-au respins cerereaCriminalul a încercat în acest an să obţină o revizuire a sentinţei la Tribunalul Argeş, însă instanţa i-a respins cererea, considerînd-o ca inadmisibilă. Simion a făcut apel la Curtea de Apel Piteşti, dar nici aici nu a avut sorţi de izbîndă, magistraţii considerînd acţiunea ca nefondată.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 980

Continuare
 
Povestea unui sclav de la Berevoeşti Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 12 iulie 2017

Unde te duce viaţa...

Povestea unui sclav de la Berevoeşti

 

A trăit clipe de coşmar! La simpla povestire a atrocităţilor la care a fost supus, ţi se face pielea de găină. Pe trupul lui se văd urmele adînci ale bătăilor pe care le-a suportat. Acestea stau dovadă a faptului că nu fabulează. Tremură din tot corpul, articulează cu greu cuvinte, însă este co­erent. Îşi ţine mîinile căzute pe lîngă corp, este foarte slab şi abia poate să meargă. Unul dintre degete îi este strîmb, din cauza unei fracturi pentru care nu a primit îngrijiri medicale. Poveştile lui din vremea sclaviei sînt cutremură­toare. Clipele trăite în timpul prizonieratului său au fost relatate şi în sala de judecată, acolo unde a dat ochii cu călăii lui. Constantin Florian Bratu, de 37 de ani, din comuna Lunca Corbului, este unul dintre sclavii stăpînilor din Berevoeşti. 

 


Comentarii (3) | Vizualizari: 2113

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A căzut de pe motocicletă

Membrii unui echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în Albota, sat Cerbu Deal, la un pacient de 32 de ani. Acesta era motociclist şi avea zgîrieturi pe mîini şi picioare în urma unei căzături de pe motocicletă. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale, dar acesta a refuzat transportul la spital.  

Bătrîn căzut, preluat de SMURD

Un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţă SMURD  de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în Curtea de Argeş, pe strada Banu Mărăcine, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul 2. S-a pătruns în locuinţă pe fereastra de la balcon, cu ajutorul scării culisabile, în interior fiind găsit proprietarul, de 75 de ani, conştient, căzut în hol, în imposibilitatea de a se deplasa. Echipajul SMURD i-a acordat asistenţă medicală şi l-a transportat la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 616

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 5112
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

30 de opriri ale apei calde, lunar
Citesc si ma minunez de cate belele au cei bransati la Termoficare. Eu nu am avut nici o zi de intrerupere a apei cal...
16/08/17 15:17 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Rezolva politia Bascov totul.copilului meu i sau furat bani și documente ,cu toate înregistrările de la o cârciumă ...
16/08/17 15:17 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Acest aspect nu este știut de poliția Bascov sau Merișani ?spre ghinionul lor că a fost un polițist ,ce_ar fi fost ...
16/08/17 14:51 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
cati dintre martori sau dintre cei sicanati l ar fi ajutat pe motociclist daca nu era antrenat?
16/08/17 14:51 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Niste infecti
16/08/17 13:30 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 24.07.2017

4.277 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter