Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 


Răpus de infarct, la 32 de ani! Imprimare E-mail
(3 voturi)
duminică, 12 noiembrie 2017

Fost angajat la BCCO Piteşti,

Răpus de infarct, la 32 de ani!  

 

Andrei Gottwald, în vîrstă de 32 de ani, a avut parte, sîmbătă seara, de o moarte ful­gerătoare după ce i s-a făcut rău şi a căzut în stradă. Cauza decesului urmează a fi stabilită cu exactitate de-abia după efectuarea necropsiei, dar toate semnalmentele duc către un infarct. În urma lui, au rămas soţia şi cei doi copii minori.     


Comentarii (4) | Vizualizari: 5493

Continuare
 
Intoxicată cu monoxid de carbon Imprimare E-mail
(2 voturi)
duminică, 12 noiembrie 2017


Intoxicată cu monoxid de carbon

 

O tînără de 24 de ani, din Cîmpulung, a ajuns, vineri seara, la Urgenţă, în stare de semiinconştienţă, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon în timp ce făcea baie.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1053

Continuare
 
Găsit mort în casă de nepot Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 12 noiembrie 2017


Găsit mort în casă de nepot

 

Radu Bidilă, în vîrstă de 75 de ani, din satul Popeşti, comuna Purcăreni, a fost găsit mort în casă de nepotul său.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1132

Continuare
 
Participa la concursuri cu diplomă falsă Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 12 noiembrie 2017

Şofer de Ambulanţă, condamnat

Participa la concursuri cu diplomă falsă

 

Un angajat al Serviciului de Ambulanţă Argeş a fost condamnat de Judecătoria Piteşti după ce a participat la şase concursuri organizate de instituţia amintită, obţinînd un post de şofer, deşi diploma de studii prezentată era falsă. Instanţa l-a condamnat la 8 luni închisoare cu suspendare şi prestarea unor ore de muncă în folosul comunităţii. Pînă cînd sentinţa va rămîne definitivă, Ionuţ Mirel Leca va rămîne pe postul de ambulanţier.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1883

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 12 noiembrie 2017


Se vorbeşte, se citeşte...

Cîţi pentru Argeş?

De sărbători, CJ trebuie să aleagă iarăşi oameni pentru 10 premii de excelenţă „pentru Argeş“ - se aşteaptă propuneri pînă miercuri şi s-a convocat deja „Comitetul de excelenţă“ să să scormonească pentru propuneri. După ce s-au dat şi anul trecut şi se tot dau o droaie de premii de „fii ai Argeşului“, la un moment dat o să fie nevoie de multă imaginaţie ca să găseşti atîţia excelenţi şi fii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 715

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc contorul electric

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Merişani, sat Borleşti,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la contorul electric al unei locuinţe. Exista riscul ca incendiul să se propage la întreaga casă. Au ars contorul electric, izolaţia cablurilor electrice şi 1 mp izolaţie din polistiren. Pompierii au concluzionat că focul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric la contorul defect.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 615

Continuare
 
Lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

Din cauza unui şofer neatent,

Lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni

 

Un şofer imprudent a provocat, ieri dimineaţă, la Cîmpulung, un accident rutier care ar fi putut avea urmări tragice. Bărbatul a lovit cu maşina un pieton care traversa strada regulamentar, pe zebră, însă, din fericire, victima s-a ales cu traumatisme care nu i-au pus viaţa în pericol.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 755

Continuare
 
A vrut să vîndă suedezilor extasy Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

Arestat la Piteşti pentru trafic de droguri

A vrut să vîndă suedezilor extasy

 

Curtea de Apel Piteşti a e­mis un mandat de arestare pe numele lui Constantin Mitiţă, de 36 de ani, cău­­tat de autorităţile suedeze pentru trafic de droguri. Bărbatul pare să facă parte din­tr-o reţea extinsă, dat fiind cantitatea mare de stupefiante cu care a fost prins. Acesta împreună cu alţi 4 complici transportau 62.000 tablete de extasy, clasifica­te în ţara respectivă ca droguri de mare risc.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 834

Continuare
 
Filmat în timp ce fura un telefon Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

A luat un Samsung Galaxy S8

Filmat în timp ce fura un telefon

 

Un tînăr a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce fura un telefon dintr-un magazin Orange, situat în Jupiter City, din Piteşti. Se pare că el ori nu ştia de existenţa acestora, ori era la prima abatere de acest gen, deoarece nu s-a ferit nici o clipă de camerele video amplasate în magazin.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1162

Continuare
 
Patronul Bistro 27, condamnat Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Patronul Bistro 27, condamnat

 

Instanţa a dat condamnarea în dosarul penal al patronului localului Bistro 27, Cătălin Iulian Brînduşi, după ce afaceristul a provocat un accident rutier şi a fugit. Afaceristul a făcut un acord de recunoaştere a vinovăţiei şi a fost condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare. Timp de 2 ani nu are dreptul să conducă nici un fel de vehicul, nici măcar scuter.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 3206

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A luat foc magazia

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a intervenit în municipiul Cîmpulung, strada Constantin Brâncoveanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie. Au ars deşeuri de cauciuc şi mase plastice pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp. Concluzia pimpierilor a fost că incendiul a fost cauzat de jarul din cenuşa depozitată în apropierea materialelor combustibile.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 545

Continuare
 
Musafirul a plecat cu telefonul Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Musafirul a plecat cu telefonul

 

A ajuns în arest pentru furtul unui telefon. Deşi valoarea aparatului nu era una foarte mare, infracţiunea comisă va putea avea consecinţe grave asupra lui Adrian Doru Burciu. Bărbatul este eliberat condiţionat şi mai are de executat un rest de pedeapsă de peste 1.000 de zile.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 795

Continuare
 
Răzbunare împotriva unei ziariste Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

 La Cîmpulung,

Răzbunare împotriva unei ziariste

 

De o surpriză neplăcută, dar şi şocantă, a avut parte, miercuri de dimineaţă, colega noastră de la publicaţia online, Ioana Ştefan, care s-a trezit atît cu maşina, cît şi cu uşa de la intrarea în apartamentul în care locuieşte, undeva în zona Rotunda, „pictate“ cu o substanţă roşie. Jurnalista crede că la mijloc a fost vorba despre o răzbunare prostească şi bănuieşte că autoarea „operelor de artă“ este o ve­ci­nă, mutată de curînd în bloc, cu care a avut o dispută pe marginea locului de parcare. A fost sesizată Poliţia, fiind deschis în acest caz dosar penal pentru distrugere.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 1257

Continuare
 
Traficant de droguri, pedeapsă cu suspendare Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

După ce a încercat să bage cannabis cu drona la Penitenciarul Mioveni,

Traficant de droguri, pedeapsă cu suspendare

 

O prevedere legală din noul Cod de Procedură Penală permite infractorilor să încheie un acord de recunoaştere a vinovăţiei, iar în acest fel primesc o pedeapsă mai uşoară sau pot scăpa doar cu o amendă penală în funcţie de gravitatea faptei pentru care se face acordul. Din acest motiv întîlnim situaţii ca şi cea prezentată astăzi, în care un traficant de droguri poate scăpa cu o pedeapsă cu suspendare. Andrei Laurenţiu Coman, în vîrstă de 22 de ani, din comuna Dîrmăneşti, a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri şi introducere de drogui de mare risc într-un penitenciar. Tînărul este cel care în luna februarie a încercat, cu ajutorul unei drone, să ducă droguri unor deţinuţi la Penitenciarul Mioveni.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1134

Continuare
 
Carambol pe Calea Bucureşti Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

Şosele blocate de accidente

Carambol pe Calea Bucureşti

 

Patru maşini au fost serios avariate, ieri, pe Calea Bucureşti, în Piteşti. După impact, şoferii au avut versiuni diferite, astfel că poliţiştilor le-a fost greu să stabilească cine este vinovatul. Chiar şi după ce au lămurit aspectele, între conducătorii auto au existat contradicţii. Unul dintre ei a cerut ajutorul în mod public, pe un cont de socializare, încercînd să găsească martori oculari.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1359

Continuare
 
S-au ciocnit TIR-urile Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Şosele blocate de accidente

S-au ciocnit TIR-urile


Nici nu se reluase bine traficul la Morăreşti că un alt eveniment rutier a paralizat traficul pe DN 7, de această dată, la Valea Ursului. Petrică A., în vîrstă de 35 de ani, din judeţul Dîmboviţa, conducea un TIR către Vîlcea. Într-o curbă uşoară la dreapta, nu a adaptat viteza şi, în încercarea de a nu pierde controlul volanului, a frînat. Asfaltul era ud, din cauza ploii, iar remorca grea, a derapat şi a ajuns pe contrasens, fiind lovit de un alt TIR care venea dinspre Vîlcea spre Piteşti, condus de Constantin C., de 61 de ani, din Bucureşti. Acesta din urmă a ajuns în şanţ, după ce s-a răsturnat pe-o parte. Deşi era rănit uşor, Constantin C. a refuzat transportul la spital. Ambele TIR-uri implicate în coliziune erau încărcate, unul cu piese auto, celălalt cu frigidere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 929

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 5736

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter