Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Fermierii iau credite pentru campania de toamnă!      *** Controalele pe teren, aproape de final la APIA      *** Apel către cetăţenii oraşului Mioveni!      *** 30 de ani de Club Speleopit 600      *** Grupul Nova Muzica cîntă la Piteşti      *** Paula Breazu, înmormîntată vineri      *** Mort sub gard     *** Tînăr cu infarct, la 19 ani      *** Hoţii au luat pontul de la proprietar      *** „Fotbalul te pedepseşte!“      *** Porcişteanu a făcut show la Craiova Super Rally!      *** FC Star Sport şi ACS Viitorul sînt lideri!      *** Vizită la Primărie      *** Şah: Premii pentru 52 de participanţi      *** Cupa României, faza a II-a     *** Premieră cu Constantin Cotimanis şi Adrian Păduraru      *** Profesorul criminal s-a întors!     *** Ucigaşul din Stoeneşti a cerut revizuirea      *** Creşteri de preţuri în imobiliare    

 


Şi-a pierdut portofelul în tîrg, la Piscani Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 17 august 2017

Jandarmii l-au găsit şi l-au dus proprietarului

Şi-a pierdut portofelul în tîrg, la Piscani

 

O persoană care a venit să se distreze de Sfîntă Maria la tîrgul care are loc anual, la Piscani, a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care a constatat că nu mai are portofelul. În acesta avea actele şi aproape două milioane de lei, în euro.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 985

Continuare
 
Găsit mort în casă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 august 2017

Singur şi bolnav, un bărbat de 70 de ani,  

Găsit mort în casă

 

Un bărbat în vîrstă de 70 de ani, din comuna Cetăţeni, a fost găsit fără suflare, marţi seara, chiar în locuinţa sa. Emil Ghiţă îşi ducea traiul singur, într-o casă modestă situată în zona Cetăţenii din Deal, iar ultima dată a fost văzut în viaţă săptămîna trecută, de nişte vecini. De-atunci nu a mai ieşit din casă. Acest lucru i-a dat de gîndit unui consătean care a decis într-un final să-i facă o vizită bătrînului, anticipînd o nenorocire. Din păcate, chiar aşa au stat lucrurile, iar omul n-a mai făcut altceva decît să anunţe incidentul la 112.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 424

Continuare
 
Şoferul de 80 ani s-a oprit în pom Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 17 august 2017

Reflexele nu l-au mai ajutat?

Şoferul de 80 ani s-a oprit în pom

 

La 80 de ani, Eftimie M., din Bucureşti, încă mai conduce autovehicule şi credea că o face ca la carte! Marţi, omul a provocat un accident în comuna Stolnici, poliţiştii stabilind că bătrînul este responsabil de rănirea unei pensionare în vîrstă de 71de ani, pasageră în autoturism. Avînd în vedere vîrsta înaintată a celui de la volan, este posibil ca reflexele să-i fi jucat feste.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 715

Continuare
 
Soţul a scăpat-o din ştreang Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 17 august 2017

A avut zile!

Soţul a scăpat-o din ştreang

 

Ieri dimineaţă, o femeie în vîrstă de 47 de ani, din comuna Buzoeşti, satul Şerboieni, a fost salvată din ştreang. Emilia B. a ajuns la Spitalul Carol I Costeşti, acolo unde medicii i-au acordat ajutorul necesar şi a rămas sub supraveghere medicală. Victima era bolnavă şi, ieri, avea programare să meargă la medic pentru o consultaţie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1348

Continuare
 
Drogată şi goală puşcă pe stradă! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 17 august 2017

Tînără din Cîmpulung

Drogată şi goală puşcă pe stradă!

 

Scene uluitoare, săptămîna trecută, în cartierul cîm­pulungean Grui! O tînără în vîrstă de 30 de ani a fost văzută, ziua-n amiaza mare, defilînd goală puş­că pe stradă, în timp ce bolborosea cuvinte fără nici o noimă. Trecătorii îşi făceau cruce şi-şi spu­neau „Doamne-fereşte!“, crezînd că artizana scene­lor sexi şi-a pierdut minţile şi are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Aşa că unii dintre ei au sunat la 112, iar tînăra a ajuns la spital.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3659

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Se caută voluntari pentru reabilitarea traseului Valea lui Stan

Salvamontistul Relu Nica a creat pe Facebook grupul Împreună reabilităm Valea lui Stan, cu ajutorul căruia intenţionează să reabiliteze traseul montan. „Împreună cu voi am construit refugii, am consolidat traseul Valea lui Stan, am realizat chiar şi un heliport la altitudine. În timp ce lucram la heliport mulţi dintre voi mi-aţi spus să vă chem şi la următorul proiect. Astfel, Valea lui Stan are încă o dată nevoie de noi. Apelez iar la ajutorul vostru pentru a reamenaja acest traseu foarte drag tuturor. Avem în dotare momentan: grup electrogen, polidisc, maşină de găurit, cabluri, echipament de protecţie (mănuşi, ochelari). Totuşi avem nevoie de încă cîteva materiale respectiv: metal, electrozi de sudură, mîncare, benzină, pînză pentru polidisc şi foarte multe mîini agere care să ajute la realizarea acestui proiect. Vă aştept începînd de luni 21.08.2017, ora 12, la intrarea pe vale. Orice fel de ajutor este binevenit. Pentru alte informaţii vă stau la dispoziţie la nr de tel 0733156564. Acelaşi Relu“, a scris salvamontistul.

I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 621

Continuare
 
Tîrgurile de animale, interzise! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 august 2017

Alertă maximă din cauza pestei porcine africane!

Tîrgurile de animale, interzise!

 

După ce a fost confirmată pesta porcină africană la animalele din gospodării din Satu Mare, medicii veterinari argeşeni sînt în alertă, impunîndu-se măsuri de prevenire a răspîndirii bolii! Pesta porcină africană este o boală virală a porcinelor domestice şi sălbatice, cu evoluţie rapidă şi mortalitate de 100% pentru porcii care se îmbolnăvesc. Boala nu se transmite la om.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2224

Continuare
 
Turistă sfîşiată de dulăul unei pensiuni Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 17 august 2017

A venit în vacanţă şi a ajuns la spital!

Turistă sfîşiată de dulăul unei pensiuni

 

Victoriţa Bondei, de 58 de ani, din Bucureşti, a trăit, zilele trecute, clipe de coşmar după ce a fost muşcată aprig de cîinele proprietarilor unei pensiuni din Rucăr, unde venise împreună cu soţul său să petreacă minivacanţa de Sfînta Maria. Femeia a reuşit să se salveze în cele din urmă şi a ajuns la spital în stare de şoc, cu răni profunde la gamba stîngă.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1532

Continuare
 
A căzut cu copilul în canal! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 17 august 2017

La Mioveni, gurile de canal pot schilodi

A căzut cu copilul în canal!

 

O femeie din Piscani s-a accidentat, duminică seara, după ce a căzut într-o gură de canal din Mioveni. Alexandra Georgiana Moga este mama unei fetiţe de 2 ani şi ne-a precizat că incidentul s-a produs chiar la intrarea la o terasă din oraş, în faţa clienţilor aflaţi la mese şi a prietenilor care au sărit să o scoa­tă din gura de canal şi să-i ţină copilul pe care-l avea în braţe şi care a fost la un pas să fie şi el acciden­tat.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1295

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 16 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Dubă distrusă de foc 

După ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a intervenit în localitatea Vultureşti, sat Bîrzeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o dubiţă parcată pe un drum forestier. Maşina a ars în totalitate, de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau care nu era izolat corespunzător.  

Dosar penal pentru trei infracţiuni

Iulică D., în vîrstă de 38 de ani, din comuna Căldăraru, a fost tras pe dreapta, duminică, de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 4 Buzoeşti. În urma verifdicărilor făcute de oamenii legii a reieşit că acesta avea o concentraţie de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat. În plus, omul mergea cu maşina pe DN 65A, prin Buzoeşti, şi fără a avea permis de conducere. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sînge pentru stabilirea alcoolemiei. Acum, el s-a ales cu dosar penal şi urmează să suporte consecinţele faptelor sale.    

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 484

Continuare
 
Preotul a murit în stradă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 16 august 2017


Preotul a murit în stradă

 

Preotul parohiei Vedea a murit, sîmbătă dimineaţă, în timp ce încerca să urce în maşina lui. Părintele Ion Prodan, de 66 de ani, a căzut ca fulgerat şi orice încercare a echipajului Serviciului de Ambulanţă Argeş de a-l readuce la viaţă a rămas fără rezultat. Preotul tocmai se întorcea de la un bătrîn căruia îi dăduse sfînta împărtăşanie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1666

Continuare
 
Găsit mort, în fosa septică Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 august 2017


Găsit mort, în fosa septică

 

Sfîrşit înrgozitor pentru un bătrîn în vîrstă de 90 de ani, din comuna Călineşti, satul Cicăneşti. Trupul lui Ion P. a fost găsit plutind în fosa septică din curtea gospodăriei. Din primele indicii pare că omul şi-a pus capăt zilelor, deşi rudele susţin că bătrînul nu avea motive şi nici nu dădea semne de depresie.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 832

Continuare
 
Poliţistul i-a făcut KO Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 16 august 2017

Şmecherii cu BMW şi-au găsit naşul în trafic

Poliţistul i-a făcut KO

 

Şi-au găsit naşul în trafic! Trei romi, care se dădeau şmecheri cu un BMW pe şosea, s-au şicanat cu un motociclist, pe ruta Borleşti - Bascov. Manevrele periculoase, viteza excesivă pe trasee foarte scurte şi accelerarea fără motiv, care au pus în pericol toţi participanţii la trafic, le-a ieşit prin piele celor trei. Aceştia au fost imobilizaţi şi predaţi mascaţilor, cel pe care îl şicanase fiind poliţist, fost luptător de K1, lucrător al Serviciului de Intervenţie Rapidă şi poliţist cu misiuni în Kosovo.   

Comentarii (10) | Vizualizari: 2167

Continuare
 
S-a spînzurat în dormitor Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 16 august 2017

Supărat că l-a lăsat nevasta,

S-a spînzurat în dormitor

 

Un bărbat de 48 de ani, din satul Capu Piscului, comuna Godeni, a fost găsit spînzurat, luni seara, în locuinţa sa din localitatea menţionată anterior. Nimeni nu ştie cu exactitate ce l-a împins să-şi pună capăt zilelor, însă cei care l-au cunoscut vorbesc că supărarea de a fi părăsit de soţie şi patima sa pentru alcool au fost punctele de plecare ale acestei tragedii. Poliţiştii cîmpulungeni care s-au deplasat la faţa locului pentru a ancheta acest caz spun că nu sînt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza morţii, cadavrul tînărului prezentînd indicii clare de suicid.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1365

Continuare
 
A ajuns cu BMW-ul pe terasă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 august 2017

La un pas să fie linşat de clienţi

A ajuns cu BMW-ul pe terasă

 

Accident teribil, ieri după-amiază, în comuna Lunca Corbului. Un şofer vitezo-man, aflat la volanul unui BMW Z4, a pierdut bolidul sport de sub control şi s-a oprit pe terasa unui bar. Cornel C., de 29 de ani, din comuna Tufeni, judeţul Olt, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă şi a spulberat 3 din cei 15 clienţi aflaţi la mese în faţa localului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1526

Continuare
 
S-au lovit două BMW-uri Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 august 2017

Accident la Lunca Corbului

S-au lovit două BMW-uri

 

Un accident în care au fost implicate două autoturisme marca BMW a avut loc, joi seară, în comuna Lunca Corbului. Mai multe echipaje ale ambulanţei şi SMURD au mers în zonă, însoţite de echipaje ale poli­ţiştilor, după ce în dispecerat se anunţase că în urma coliziunii sînt trei persoane rănite. Din fericire, doar o femeie a avut nevoie de transport la spital, celelalte două avînd doar cîteva zgîrieturi.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4411

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 5306

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 21.08.2017

4.339 vizitatori unici

 
  
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter