Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Fiul trăieşte din mila oamenilor     *** Bebeluş suspect de rujeolă!     *** Helios şi Dara, în căutarea alpinistului mort în avalanşă     *** Uniforme noi şi staţii de emisie-recepţie, pentru locali     *** 5.250 de elevi şi preşcolari, la Mioveni     *** Concerte educative, săptămînal, la Filarmonica Piteşti     *** Întîlnire cu marii operatori economici     *** Şedinţă cu directorii de şcoli privind noul regulament     *** Mihai Eminescu, omagiat la Mioveni      *** Viorica Dăncilă, propusă ca viitor premier      *** Formularul 600, obligaţie pentru 2.000 de argeşeni     *** Deszăpezire, la prima oră, la Mioveni      *** Solist de muzică populară, în arest     *** Arestat după ce a bătut un şofer     *** Mistreţii au distrus peste 50% din izlazul comunal, la Lereşti     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Întăriri din Liga I la CS Mioveni!     *** Roşu: „Avem nevoie de doi atacanţi!“     *** Olteanu: „Vrem o clasare în primele 6!“     *** Înfrîngere pentru România U 17     *** Robert Petre, în probe la FC Argeş     *** Cantonamente la Voina şi Sătic!    

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Un aragaz, motiv de panică în Prundu

Marţi, în urma unui apel primit la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu a fost trimis în Piteşti, pe Bdul Petrochimiştilor. Cei care au sunat au sesizat faptul că la adresa indicată se simte miros de gaze care vine dintr-un apartament situat la etajul şapte. La faţa locului s-a constatat că este vorba despre un aragaz lăsat nesupravegheat, în funcţiune, iar flacăra se stinsese. S-a aerisit locuinţa şi s-au luat toate măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor pînă la sosirea unei echipe de la compania de gaze, care a confirmat faptul că nu există scurgeri de gaze.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1122

Continuare
 
Obligaţi să plătească gunoiul neridicat! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 noiembrie 2017

Cîmpulungenii de pe strada Boboc,

Obligaţi să plătească gunoiul neridicat!

 

Consiliul Local a aprobat, în decembrie 2016, rezultatul negocierii între comisia Primăriei şi a Consiliului Local şi Financiar Urban în ceea ce priveşte taxa de salubrizare: 7,50 lei de persoană, pentru un număr de 22.500 de locuitori. Astfel spus, Primăria varsă firmei de gunoi suma, indiferent cît încasează, rămînînd „să se spele pe cap“ cu restanţierii.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 1399

Continuare
 
Avansări în grad, la IJJ Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 noiembrie 2017

200 de jandarmi, la evenimentele de 1 Decembrie  

Avansări în grad, la IJJ Argeş

 

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, 16 ofiţeri şi subofiţeri de la IJJ Argeş au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1541

Continuare
 
„Titoaşcă“ şi „Parfum“, condamnaţi Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 30 noiembrie 2017


„Titoaşcă“ şi „Parfum“, condamnaţi

 

În octombrie 2016, Cornel Alexandru, zis Titoaşcă, Adrian Ionuţ Baronescu, zis Parfum, şi Adrian Ionuţ  Popescu au ajuns în atenţia oamenilor legii, fiind acu­zaţi de şantaj, lipsire de libertate şi loviri şi alte vio­len­­ţe. Primii doi au fost reţinuţi, Popescu fiind pla­sat sub control judiciar. În iulie, Judecă­toria Pi­teş­ti i-a condamnat pe toţi trei, însă decizia a fost contes­tată. Ieri, Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa defi­ni­tivă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3730

Continuare
 
Primar condamnat Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 noiembrie 2017

După ce a rămas fără mandat,

Primar condamnat

 

Pe 12 iunie 2015, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung în vederea verificării indiciilor privind săvîrşirea infracţiunii de conflict de interese al primarului de la Vlădeşti, Cristian Dică Hristu. În paralel, edilul s-a judecat şi pe latură administrativă, contestînd decizia Agenţiei Naţionale de Integritate şi pe latura penală. În vară a pierdut mandatul de primar, fiind eliberat din funcţie în baza deciziei ICCJ, iar ieri, Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat la 2 ani închisoare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2256

Continuare
 
A murit Gabriel Fulgeanu! Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017

Doliu la Primăria Piteşti!

A murit Gabriel Fulgeanu!

 

Doliu la Primăria Piteşti! Gabriel Fulgeanu, angajat al acestei instituţii, a trecut în nefiinţă! Moartea sa, în urma unei ocluzii intestinale, a fost un şoc atît pentru familie, cît şi pentru colegi. Gabriel Fulgeanu împlinise, pe 16 noiembrie, 59 de ani şi lucra în cadrul Compartimentului Audit Intern din cadrul Primăriei Piteşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4232

Continuare
 
Kia, proiectat în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017

Două maşini s-au lovit, la Şuici

Kia, proiectat în şanţ


Un Kia şi un Volkswagen s-au lovit, ieri, în comuna Şuici, un pasager ajungînd la spital. În urma impactului, Kia s-a răsturnat în şanţ. Poliţiştii au stabilit cine se face vinovat de evenimentul rutier, după ce au făcut cercetările şi măsurătorile la faţa locului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1206

Continuare
 
Pietonul a ajuns pe capota unui Logan Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017


Pietonul a ajuns pe capota unui Logan

 

Ieri dimineaţă, pe Bdul I.C. Brătianu, a avut loc un accident rutier, în urma căruia un pieton a fost rănit. Omul a ajuns la spital cu capul spart, avînd nevoie de îngrijiri medicale. În urma cercetărilor, s-a stabilit că victima traversase neregulamentar. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, bărbatul s-a întors din drum, fiind luat pe capotă de un Logan care circula regulamentar.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 2065

Continuare
 
„Am făcut tot ce este omeneşte posibil“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017

Dragoş Şerb, despre deputatul Radu Vasilică:

„Am făcut tot ce este omeneşte posibil“

 

Aflat în stare gravă în spital, deputatul Radu Vasilică are nevoie de sînge. Oamenii cu suflet care doresc să ajute la salvarea unei vieţi o pot face direct la Centrul de Trans­fuzii Piteşti, cu precizarea că donează sînge pentru Radu Costin Vasilică - Spitalul Clinic de Urgenţă Flo­reasca Bucureşti. În timp ce parlamentarul se află în comă, deputatul Cătălin Rădulescu a lansat acuzaţii la adresa medicilor de la Spitalul Judeţean Piteşti, spunînd că aceştia nu şi-au dat seama că Radu Vasilică avea artera femurală secţionată şi din acest motiv s-a ajuns la amputarea piciorului. Doctorul Dragoş Şerb, cel care s-a ocupat de parlamentar la Camera de Primire a Urgen­ţelor din Piteşti, susţine că, o oră şi jumătate, a stat tot timpul lîngă deputat, iar acesta a plecat către Bucureşti cu tensiunea bună şi puls în piciorul drept, ceea ce în­semna că nu are vase principale de sînge secţionate.   

Comentarii (7) | Vizualizari: 4362

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Pieton rănit în accident, dus la spital

Echipajele SMURD au intervenit, luni, la 35 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Dintre acestea, la trei  s-a deplasat şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu Ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a mers în municipiul Piteşti, pe strada Depozitelor, pentru a-i acorda ajutor unei persoane în vîrstă de 78 de ani, care avea traumatism cranio-cerebral şi o rană la mîna dreaptă, în urma unui accident  rutier pietonal. După ce i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, a fost transportat la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1394

Continuare
 
Doi răniţi în accident, la Mărăcineni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 noiembrie 2017


Doi răniţi în accident, la Mărăcineni

 

Un accident rutier a avut loc, ieri, în apropiere de benzinăria LUKOIL, din Mărăcienni. În intersecţia DJ 703K, şoseaua care vine dinspre Budeasa Mică spre Mărăcineni cu DN 73, drumul dintre Piteşti şi Cîmpulung, şoferul unui Golf nu a acordat prioritate, lovind un Logan care circula regulamentar.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1656

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc bucătăria

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie 2 din Topoloveni a plecat spre localitatea Priboieni, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-o bucătărie. Focul a ars aproximativ 10 metri pătraţi de lambriu din lemn, totul pornind de la jar sau scîntei care au căzut dintr-o sobă aflatî în încăpere.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

Continuare
 
CAR ELISAN, neimplicat în cazul fraudelor Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 noiembrie 2017


CAR ELISAN, neimplicat în cazul fraudelor

 

Aşa după cum v-am informat, săptămîna trecută, pe 22 noiembrie, poliţişti specializaţi în investigarea infracţionalităţii economice, împreună cu luptători din cadrul Serviciilor pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 9 percheziţii la locuinţele unor persoane, precum şi la sediile unor societăţi comerciale şi instituţii financiare nebancare din judeţele Argeş şi Mehedinţi, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de comiterea unor ilegalităţi economico-finaciare.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 876

Continuare
 
Lovit de un Logan în timp ce traversa strada Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 noiembrie 2017


Lovit de un Logan în timp ce traversa strada

 

Un bărbat în vîrstă de 52 de ani, din Cîmpulung, a ajuns, duminică seara, la spital, pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost implicat într-un accident rutier, care a avut loc pe strada Republcii, din municipiu. Din fericire, chiar dacă a fost lovit în plin de o maşină, în timp dce traversa strada, victima, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a ales cu traumatisme minore.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1287

Continuare
 
Condamnat la 6 ani pentru tentativă de omor Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 noiembrie 2017

A vrut să-l ucidă pe fiul profesorului Peligrad

Condamnat la 6 ani pentru tentativă de omor

 

Instanţa a dat sentinţa în dosarul de tentativă de omor în care Mihai Proca, de 53 de ani, a fost judecat după ce l-a bătut pe Cezar Peligrad, fiul profesorului de Matematică, Sorin Peligrad. Victima a stat în comă două săptămîni după care şi-a revenit în mod miraculos. Agresorul are de ispăşit 6 ani de închisoare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2118

Continuare
 
Elev în clasa a VIII-a, tîlhar Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 28 noiembrie 2017


Elev în clasa a VIII-a, tîlhar

 

Un adolescent în vîrstă de 15 ani a fost dus în arest, duminică seară, fiind acuzat de comiterea a două tîlhării. Puştanul urmărea trecătorii şi îi ataca, smulgîndu-le din mînă bunurile, după care o rupea la fugă. Antonio Păun, despre el fiind vorba, este elev în clasa a VIII-a la Şcoala Ţiţeşti. Pe numele său, procurorul a luat măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Asta înseamnă că o dată pe săptămînă, de la cursuri, va fi obligat să se prezinte şi la Poliţie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1953

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 5856

 


 
 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Povestea tinerilor de pe Facebook
Ii cunosc pe amandoi, sunt vecin de scara...Florin e un baiat de nota 33, de pus la rana. Aia e o sifilitica descreierat...
16/01/18 20:51 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Pai si ADP pentru ce platim? Daca vreau sa-mi fac butic pe trotuar mi se spune ca n-am voie, ca-i domeniu public. Atun...
16/01/18 18:39 Mai mult...

Noi recorduri pentru baschetbaliştii piteşteni!
Partidul Ceausescu Romaniaaaa!!??!!??!!
16/01/18 14:57 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Ce nu inteleg, daca esti plecat de acasa, chiar esti plecat...cum te poate pune la plata? Sincer mi se pare penibil. Ave...
16/01/18 13:44 Mai mult...

Povestea tinerilor de pe Facebook
Fetelor țineți-o tot asa pe facebook, iar băieții buni să-i lăsati de-o parte. Felicitari ca Facebook a reușit sa...
16/01/18 09:57 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei

 Prima Pagina Curierul Zilei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Vineri, 05.01.2018

--- 5.346 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter