Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Detinuţii primesc zile cîştig, la pedeapsă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 15 martie 2017

Senatul a adoptat legea

Detinuţii primesc zile cîştig, la pedeapsă

 

 Plenul Senatului a adoptat, luni, proiectul de lege prin care deţinuţilor care execută pedepse în condiţii de supraaglomerare li se oferă o compensare, pentru fiecare perioadă de 30 de zile de detenţie, urmînd să le fie scăzute încă 3 zile executate din pedeapsa aplicată. Recompensa a fost adoptată de guvern în toamna anului trecut, printr-un proiect de lege care a fost trimis spre adoptare Parlamentului. Ministerul Justiţiei încearcă astfel să stopeze condamnarea României la CEDO pentru condiţiile precare din închisori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 498

Continuare
 
Şi-a dat foc în casă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 15 martie 2017

Moarte anunţată

Şi-a dat foc în casă

 

 La 85 de ani, o femeie din comuna Arefu a hotărît să îşi pună capăt zilelor. Asta după ce, de ceva timp, îşi anunţase apropiaţii că se va sinucide. Nimeni nu a crezut însă că îşi va duce planul la îndeplinire. Femeia a ales o moarte cumplită! A fost găsită arsă în pat, în noaptea de luni spre marţi, după ce a incendiat încăperea în care locuia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

Continuare
 
Criminalul s-a întors acasă Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 15 martie 2017

Cazul Ucisă în faţa copiilor

Criminalul s-a întors acasă

 

 Constantin Cornel Diaconu, de 44 de ani, a fost prins luni seară. Bărbatul care şi-a ucis concubina cu 15 lovituri de cuţit nu a ajuns în arest, aşa cum spera toată lumea, ci la spital, după ce a avut o tentativă de suicid. Înainte ca poliţiştii şi jandarmii să intre peste el în casă, să-l captureze, individul şi-a provocat la gît două tăieturi superficiale, a dat drumul buteliei şi, spune el, a băut hipoclorit. Această ultimă de-claraţie i-a obligat pe medici să-l ţină sub observaţie, fiindu-i prelevate şi probe toxicologice.

Comentarii (6) | Vizualizari: 1755

Continuare
 
Turiştii israelieni, salvaţi de pe munte Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 14 martie 2017

După eforturi de zeci de ore ale salvamontiştilor,

Turiştii israelieni, salvaţi de pe munte

 

 Turiştii israelieni rămaşi blocaţi, sub Vîrful Moldoveanu din Făgăraş, la refugiul Viştea au fost salvaţi ieri de salvamontiştii argeşeni. Salvatorii au depus eforturi pentru a ajunge la cei trei tineri încă de duminică, de la primele ore ale dimineţii, dar misiunea lor s-a dovedit una extrem de dificilă, din cauza vremii urîte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 439

Continuare
 
Bătut cu crosa de golf de iubitul fostei concubine Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 martie 2017

A vrut să-şi recupereze lucrurile, dar a încasat-o rău

Bătut cu crosa de golf de iubitul fostei concubine

 

 Deşi nu avem cunoştinţă să fie terenuri de golf în arealul comunei Poienarii de Muscel, constatăm că, totuşi, crose pentru acest sport se mai găsesc. Ele sînt însă utilizate în alte scopuri, mai agresive, fiind transformate, de obicei, în arme redutabile. Duminică seară, un bărbat de 50 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, s-a certat cu un altul în vîrstă de 40 de ani, dintr-o localitate din Moldova, iar acesta din urmă a adus în plus la harţă un argument contondent, o crosă metalică de golf, cu care şi-a lovit adversarul, băgîndu-l în spital. Nu ştim cu certitudine ce relaţii există între cei doi bărbaţi, dar, sigur, nu sînt unele sportive.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 614

Continuare
 
Victimele atentatului Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 14 martie 2017

Nenorociţi de un şofer băut

Victimele atentatului

 

 În urmă cu mai bine de două săptămîni, un grup de cinci români a fost spul­berat de un tînăr care s-a urcat băut la volan. Aceştia lucrau la o spălătorie auto şi au fost accidentaţi în timp ce aşteptau lîngă un gard să le vină rîndul la curăţat maşinile. Martorii au declarat că şoferul ar fi intrat în ei inten­ţionat, însă acest lucru nu a fost probat. Patru dintre ei au suferit răni grave, doi fiind în stare critică, iar al cincilea a murit ulte­rior într-un spital din Londra.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 760

Continuare
 
Vremea se va încălzi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 14 martie 2017

Vremea se va încălzi

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 26 martie a.c. Potrivit acesteia, vremea se va încălzi, astfel încît se vor înregistra temperaturi diurne situate, în medie, de la  10 grade, pînă la 15 grade Celsius la sfîrşitul primei  săptămîni a intervalului de prognoză. Din 19 martie,  regimul termic nu va mai avea variaţii importante, media  temperaturilor maxime urmînd a se situa între 13 şi 16 grade. Valorile minime nocturne vor fi cuprinse, în medie, între 2...4 grade, exceptînd intervalul 17 - 19 martie, cînd aceastea vor marca o scădere, iar în noaptea de 17 spre 18 martie se vor consemna valori uşor negative, de -1 grad, în medie. Local şi temporar va mai ploua, mai însemnat cantitativ posibil  spre sfîrşitul săptămînii viitoare.

I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 451

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Buzoeşti

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în  Buzoeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului a ars funinginea de pe coş. Focul a pornit din cauza faptului că nu a fost curăţat de funingine coşul.  

I.Ivănoiu 

Foc de la o ţigară aruncată pe cîmp

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au fost solicitaţi să intervină în localitatea Bughea de Sus, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 4.000 mp de vegetaţie uscată şi babele din lemn ale unui gard. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit din cauza fumatului în locuri nepermise. 

I.Ivănoiu 

Coş de fum, în flăcări

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Merişani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului a ars funinginea de pe coş, din cauza faptului că el nu a fost curăţat.

I.Ivănoiu 

18 şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a stat în prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi în conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost date 156 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 57.850 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 18 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu 

Prins băut la volan

Oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe Florian G., de 26 de ani, din Piteşti,  care conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

I.Ivănoiu 

Conducea un autoturism neînmatriculat

Marian C., de 31 de ani, din comuna Leordeni, a fost depistat de poliţişti ai Formaţiunii Rutiere Topoloveni în timp ce conducea un autoturism prin Leordeni, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Şoferului  i-a fost întocmit dosar penal.    

I.Ivănoiu

Cu Mercedesul pe ţeava de gaze

Duminică seară, un şofer grăbit a încălecat cu maşina o ţeavă de gaze! Daniel C., de 26 de ani, conducea un Mercedes. Din cauza vitezei, la Mărăcineni, în apropiere de sensul giratoriu de la intersecţia către Mioveni, a pierdut controlul volanului. Maşina a zburat de pe şosea şi a izbit ţeava de gaze de pe margine. Şoferii aflaţi în trafic au sunat la 112, şi un echipaj de pompieri a mers în zonă, pentru a lua măsuri împotriva unei eventuale explozii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.      

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 495

 
A muşcat un jandarm! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 14 martie 2017

A ajuns în arest pentru ultraj

A muşcat un jandarm!

 

Alin Andrei Stănişteanu, de 30 de ani, din Piteşti, a ajuns, duminică noaptea, în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Bărbatul este acuzat de ultraj, du­pă ce a agresat un jandarm în timp ce omul legii încerca să-l imo­bilizeze. Stănişteanu este o cunoştinţă veche de-a poliţiştilor, în trecut fiind reţinut tot pentru ultraj. O faptă similară a comis şi la Constanţa.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 924

Continuare
 
Femeia a distrus totul cu toporul Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 14 martie 2017

Să te fereşti de muierea furioasă!

Femeia a distrus totul cu toporul

 

 Atac incredibil asupra unui depozit de colectare a fierului vechi, situat la intrarea în comuna Albota, lîngă groapa de gunoi! O femeie în vîrstă de 34 de ani, din comuna Mălureni, înarmată cu un topor, şi-a făcut singură dreptate, supărată fiind pe angajaţi. A distrus tot ce i-a stat în cale. Ca să nu fie prinsă de agenţii firmei de pază, femeia a zbughit-o către groapa de gunoi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1023

Continuare
 
Criminalul a fost prins Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 14 martie 2017

Cazul Ucisă în faţa copiilor

Criminalul a fost prins

 

 Constantin Cornel Diaconu, de 44 de ani, a fost prins aseară. Cel care a ucis-o pe Denisa Elena Dumitru, de 30 de ani, concubina lui, cu 15 lovituri de cuţit, 8 dintre acestea în zona gîtului şi a feţei, s-a întors într-o casă a familiei lui şi a încercat să se sinucidă. După crimă, individul a fugit, şi întreaga comună a fost împînzită de poliţişti care voiau să-i dea de urmă. În timpul căutărilor, individul a sfidat pe toată lumea şi, pe cînd oamenii legii încercau să-l prindă, şi-a sunat soacra, martoră la crimă, zicîndu-i: „Ai dormit bine fără fii-ta?“ Înainte de a fi capturat, Diaconu s-a tăiat la gît şi a dat drumul la butelie, încercînd să-şi pună capăt zilelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2368

Continuare
 
Poliţiştii i-au vînat pe şoferii băuţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 13 martie 2017

164 de conducători auto au depăşit viteza legală

Poliţiştii i-au vînat pe şoferii băuţi

 

 Săptămîna trecută, de joi şi pînă sîmbătă inclusiv, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au făcut mai multe controale printre şoferi. Oamenii legii încearcă prin aceste acţiuni pe care le fac să prevină evenimentele rutiere, precum şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun ei şi la care îi expun şi pe ceilalţi participanţi la trafic dacă nu respectă regimul legal de viteză şi se urcă băuţi la volan.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 774

Continuare
 
Cal lovit de două maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 13 martie 2017

Animalele nesupravegheate, un pericol pentru şoferi

Cal lovit de două maşini

 

 Sîmbătă seara, pe DN 7C, în localitatea Merişani, a avut loc un accident de circulaţie. Un cal care nu era supravegheat de stăpînul său a ieşit pe şosea, în faţa unei maşini, şi era să provoace o tragedie. Nu este primul caz în care un animal intră direct pe şosea şi maşinile dau peste el.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 544

Continuare
 
Trei turişti israelieni, blocaţi pe munte Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 13 martie 2017

Au vrut să ajungă pe Vîrful Moldoveanu

Trei turişti israelieni, blocaţi pe munte

 

 Trei turişti isrelieni au rămas ieri blocaţi în Refugiul Viştea (2.310 m) de sub Vîrful Moldoveanu, în Masivul Făgăraş. Două echipe de la Salvamont Nucşoara au plecat ieri să-i salveze pe tinerii care nu aveau echipament corespunzător şi erau epuizaţi din cauza efortului depus pe munte.

Comentarii (1) | Vizualizari: 528

Continuare
 
95 de pistoale aruncate pe cîmp Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 13 martie 2017

Cine a avut interes să scape de ele?

95 de pistoale aruncate pe cîmp

 

 Nici prin minte nu i-ar fi trecut sîmbătă unui localnic din Albota că va ajunge în centrul atenţiei! Bărbatul se ducea pe jos către un teren pe care cultivase grîu, să vadă stadiul culturii. El a găsit aruncate pe cîmp 95 de pistoale. A anunţat poliţia, fiind demarată o anchetă. Armele cu aer comprimat au fost ridicate, spre a fi expertizate. Oamenii legii încearcă acum să afle cine a aruncat revol­verele.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1030

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 13 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Tînăr dispărut, găsit de poliţişti

Oamenii legii din cadrul Postului de Poliţie din Poiana Lacului şi poliţiştii ai Poliţiei Municipiului Slatina au continuat verificările privind dispariţia de acasă a lui Ştefan Andrei Stan, în vîrstă de 19 ani. Ei au constatat că acesta a plecat de bunăvoie de acasă, fiind găsit în municipiul Slatina. Tînărul nu a fost victima nici unei infracţiuni şi a fost dus acasă, la familia sa.  

Antonela Roşu  

S-a încuiat în dormitor

Sîmbătă după-amiază, după un apel primit la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au mers în Piteşti, pe strada Aleea Papuceşti. La adresa indicată, ei au deblocat uşa dormitorului de la un apartament situat la parterul unui bloc. A fost cerut acest lucru deoarece în interior rămăsese blocată o fetiţă în vîrstă de doi ani. Pompierii au intrat în apartament pe geamul de la dormitor şi au deblocat uşa. Din fericire, fetiţa nu a avut nevoie de nici un fel de îngrijiri medicale.   

Antonela Roşu 

 S-a urcat băut la volan

Oamenii legii de la Formaţiunea Rutieră Ştefăneşti l-au tras pe dreapta, la control, pe DN 7 din Ştefăneşti, pe Ionuţ L., în vîrstă de 32 de ani, din Bucureşti. Poliţiştii au constatat că omul se urcase băut la volanul maşinii după ce consumase băuturi alcoolice. El avea o concentraţie de 0,61mg/l de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul de Geriatrie şi Boli Cronice din Ştefăneşti, spre a i se recolta probe biologice de sînge pentru stabilirea alcoolemiei. Pentru că s-a urcat băut la volan, s-a ales cu dosar penal şi riscă închisoare de la unu la cinci ani sau amendă.

Antonela Roşu 

 Dosar penal pentru alcool

Ion Sorin M., în vîrstă de 26 de ani, din Piteşti, a fost prins băut la volan de poliţiştii de la Biroul Rutier din Piteşti. Bărbatul avea o concentraţie de 0,53 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru acest lucru, pe numele omului a fost întocmit un dosar penal şi acum urmează să suporte consecinţele faptei sale. El riscă închisoare de la unu la cinci ani sau amendă.

Antonela Roşu 

 Avea numerele expirate

Poliţiştii din oraşul Mioveni l-au oprit, pe strada Petre Zugravu, din localitate, pe Robert Adrian S., în vîrstă de 26 de ani, din Mioveni. În urma verificărilor făcute de oamenii legii, a reieşit că maşina avea numerele de înmatriculare expirate, iar şoferul se afla şi în stare avansată de ebrietate. Robert Adrian S. avea o concentraţie de 0,71 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru cele două infracţiuni, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Antonela Roşu 

 Conducea băut prin Ştefăneşti

Degeaba poliţiştii tot fac apel la şoferi să nu se mai urce băuţi la volan. Ei nu respectă acest lucru şi sînt prinşi şi sancţionaţi de oamenii legii. Este şi cazul lui Liviu Vasile I., în vîrstă de 50 de ani, din Piteşti. El a fost tras pe dreapta de poliţiştii din oraşul Ştefăneşti, pe DN 7, din localitate. După verificările de rigoare, oamenii legii au con­statat că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, avînd o concentraţie de 0,42 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Antonela Roşu 

 Tracta o semiremorcă neînmatriculată 

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti l-au oprit la control, în trafic, pe Gabriel Nicolae O., în vîrstă de 48 de ani, din municipiul Turnu Măgurele. El se afla la volanul unui autoturism care tracta o semiremorcă  neînmatriculată sau neînregistrată. Conform Noului Cod Penal, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă.  

Antonela Roşu

Logan distrus de foc

 Ieri după-amiază, o Dacia Logan a luat foc în timpul mersului. Şoferul tocmai încerca să iasă de pe o uliţă, cînd a văzut fum ieşind de la motor. A coborît şi imediat au izbucnit flăcările. Cum pe autoturismul avea montată o butelie cu GPL, de teamă să nu se producă o epxlozie în apropierea caselor, maşina a fost împinsă de pe uliţă, pînă în mijlocul şoselei. Acolo maşina a ars ca o torţă. Deşi la faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Curtea de Argeş, pompierii nu au putut să salveze mai nimic din autovehicul. Acesta a ars în proporţie de 95%. Maşina fusese cumpărată chiar ieri, iar noul proprietar pornise la drum să încerce autovehiculul. Se spune că incendiul a fost provocat de scurgeri de combustibil la compartimentul motor.      

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 533

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 4567
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Ratări pe bandă rulantă!
D-le Pelici ce se inampla Cu Nastasie,Alin Popa Popescu. Iamandi jucatori din care cunosc ereau de baza mai ales ca su...
26/04/17 08:07 Mai mult...

Primării amendate de DSP
dragi conducatori ,scote ti primarii astia din functii ca ei omoara oamenii in loc sa puna personaLprofesionist care sa ...
26/04/17 08:08 Mai mult...

„Vreau buget pentru promovarea în Liga I!“
Cînd vor veni vremea să facem valuri pe stadion Poftiți la stadion Hei, Hei Argesu Forzza Dică Succes, succes,...
26/04/17 08:08 Mai mult...

A trecut pe roşu, provocînd accidentul
cu siguranta omul si-a preschimbat permisul, sa fie valabil 10 ani, ca nu cumva sa plateasca taxele abuzive si controlul...
26/04/17 08:07 Mai mult...

Preotul „zbura“ cu Mercedesul
va dati seama cu ce viteza a mers apoi ca sa recupereze timpul pierdut?
26/04/17 08:07 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Miercuri, 26 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
miercuri, 26 aprilie 2017
EUR 4.5355
USD 4.1620

Flag Counter