Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Argeşul, sub nămeţi!      *** Bătaie în Primăria Ştefăneşti!      *** Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă!      *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei      *** Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor      *** Dacia face angajări!     *** La noapte, trecem la ora de vară!      *** Mîine este Buna Vestire     *** „Un an în Provence“      *** Marşul pentru viaţă, în Piteşti     *** Spectacol extraordinar la Filarmonică     *** Filmele săptămînii 23 - 29 martie      *** Meciuri amicale internaţionale      *** După puncte, în Moldova!      *** Andreas Dincă, campion naţional!      *** Puşcaş şi-a făcut campanie în Argeş!      *** Începe noul sezon de Formula 1      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuitul la avat, primăvara     

 


Spînzurat de streaşina casei Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 februarie 2018


Spînzurat de streaşina casei


Disperarea şi singurătatea l-au împins pe un bărbat în vîrstă de 73 de ani la sinucidere. Omul şi-a vîndut sufletul diavolului şi s-a spînzurat. Trupul lui a fost văzut de un vecin. Zăcea atîrnat de streaşina casei, fără suflare. Cînd a fost dat jos, omul era mort de ceva vreme, iar manevrele de resuscitare nu se mai impuneau.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1405

Continuare
 
Judecătorii, sufocaţi de dosare Imprimare E-mail
(5 voturi)
sâmbătă, 17 februarie 2018

La Horezu, un magistrat la 4.600 cauze

Judecătorii, sufocaţi de dosare


Cifre ameţitoare, ieri, la bilanţul activităţii pe anul care a trecut, al Curţii de Apel Piteşti. Pe rolul celor 13 instanţe din circumscripţia Curţii de Apel Piteşti au fost în total 151.700 cauze, dintre care aproximativ 105.000 nou intrate, unele dintre acestea de o complexitate mare. Ce înseamnă acest lucru? Un volum foarte mare de muncă pentru magistraţii cărora le-a fost repartizat un număr mare de dosare. Un caz particular, demn de luat în seamă, este cel al Judecătoriei Horezu, unde, pe o perioadă de 6 luni, a lucrat un singur judecător, căruia i-au fost repartizate nici mai mult, nici mai puţin de 4.600 de dosare. În aceste condiţii, ce pretenţii să mai avem la celeritate în dosare şi la eliminarea erorilor judiciare. Principalul factor care a dus la această situaţie este de departe lipsa de personal şi comple­xi­tatea dosarelor.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 1513

Continuare
 
Veteranul erou Butoi, în ring cu un fost campion naţional Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 februarie 2018

Primul meci de box în scaun cu rotile din România!

Veteranul erou Butoi, în ring cu un fost campion naţional


Ionuţ Claudiu Butoi, militarul cîmpulungean care a fost rănit grav, pe 31 august 2008, în timpul unei misiuni de patrulare în teatrul de operaţii din Afga­nistan, a trecut cu bine peste această cumpănă şi se bucură în continuare de viaţă, fiind implicat activ în diverse activităţi, chiar dacă se află ţintuit într-un scaun cu rotile. Tînărul s-a recăsătorit, merge la ser­viciu, conduce maşina, se distrează cu prie­tenii şi, cel mai important lucru, face sport de performan­ţă, re­uşind să cîştige anul trecut titlul de campion na­ţional la tir cu arcul - secţia paralempice, dar şi două me­dalii, aur cu echipa şi argint la individual, la Jocu­rile paralimpice Invinctus. Mai mult decît atît, Ionuţ Claudiu Butoi se pregăteşte pentru o nouă provocare: un meci de box cu Nicolae Stan, fost campion naţio­nal al României, aflat la rîndul său într-un scaun cu rotile, după un incident de stradă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 941

Continuare
 
Soţia, sergent la unitatea militarului decedat Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 17 februarie 2018

Una dintre soţiile militarilor morţi în accidentul de la Valea Urdii, subofiţer în Armata României

Soţia, sergent la unitatea militarului decedat


Prezent, pe 23 ianuarie 2018, la Cîmpulung pentru a se întîlni, în cadrul unei ceremonii oficiale, cu militarii Batalionului 30 Pro­tecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor“, înainte de plecarea aces­tora într-o nouă misiune în teatrul de operaţii din Afga­ni­stan, minis­trul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a făcut referire, în timpul alocuţiunii sale, şi la cei patru militari care şi-au pierdut viaţa în teatrul de operaţii din Afganistan (Dragoş Traian Alexandrescu - august 2008) şi în urma cumplitului accident, din iulie anul trecut, de la Valea Urdii - Dîmbovicioara (Mihai Ionuţ Toma, George Emilian Catană şi Petre Cristian Toader). A promis că o să menţină vie şi curată amintirea acestora, dar şi sprijin familiilor îndurerate. După mai multe amînări, soţia lui Petre Cristian Toader a fost angajată în Armata Română, iar pînă în toamnă va fi încadrată şi soţia lui George Emilian Catană.      

Comentarii (1) | Vizualizari: 1605

Continuare
 
Găsit mort pe stradă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 16 februarie 2018

Ieri, în apropierea Bazinului Olimpic,

Găsit mort pe stradă

 

Ieri dimineaţă, a fost găsit, în apropiere de Bazinul Olimpic, trupul neînsufleţit al unui bărbat. Omul zăcea fără suflare în iarba acoperită de zăpadă. Deşi nu avea urme de violenţă, s-a dispus transportul cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru a se stabili cu certitudine cauza morţii, în acest fel fiind eliminate eventualele suspiciuni.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1917

Continuare
 
Deputat, condamnat la 9 ani şi 4 luni închisoare Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 16 februarie 2018

Curtea de Apel Bucureşti a decis:

Deputat, condamnat la 9 ani şi 4 luni închisoare


Fost deputat de Argeş din partea PNL, Theodor Nicolescu, a fost condamnat în dosarul despăgubirilor ilegale în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA în 2015, alături de deputatul  Marko Attila. Curtea de Apel Bucureşti a dispus ca fostul parlamentar să execute nici mai mult, nici mai puţin de 9 ani şi 4 luni închisoare. El a fost acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită, fiind bănuit că, pe vremea cînd era vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), ar fi pretins un comision de 5% din valoarea despăgubirilor acordate. În plus, procurorii au stabilit că cei 12 inculpaţi au adus un prejudiciu total adus statului de 84.588.304 de euro. Unul dintre denunţătorii din acest dosar este omul de afaceri Valentin Vişou, patronul Conarg pe care instanţa l-a achitat de acuzaţiile de dare de mită.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1933

Continuare
 
Nepoata lui Durdui a ieşit din comă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 februarie 2018


Nepoata lui Durdui a ieşit din comă


Victimă a unui accident rutier petrecut pe autos­trada Bucureşti - Piteşti, nepoata patronului firmei Send 92, Emilia Alexandra Durdui, a ajuns în comă la Spitalul Judeţean. Ieri, starea tinerei, în vîrstă de 25 de ani, era mult mai bună. Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, pacienta este conştientă.   


Comentarii (12) | Vizualizari: 5733

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Accident cu descarcerare la Valea Iaşului

Membri  unui echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în localitatea Valea Iaşului, pe DN 73 C, la un accident rutier produs între un autoturism şi un camion de transport material lemnos. În urma accidentului, şoferul autoturismului, un bărbat de 57 de ani, a rămas blocat în maşină. Acesta a fost scos de către pompieri, cu ajutorul tărgii lopată şi predat echipajului SMURD, care l-a transportat la spital, întrucît prezenta traumatism cranio-facial şi dureri toracice. Echipajul de salvatori a asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1090

Continuare
 
Închis la 73 de ani Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 februarie 2018

A fost ridicat de poliţişti, fiind dus la penitenciar

Închis la 73 de ani


Aflat la o vîrstă la care ar trebui să se îngrijească de nepoţi, un bărbat din comuna Davideşti a ajuns la închisoare. Omul, în vîrstă de 73 de ani, are de executat o pedeapsă de 4 ani. Totul după ce a condus băut. Evident că judecătorii nu i-au dat o pedeapsă atît de mare doar pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, acesteia alăturîndu-i-se alta.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2169

Continuare
 
Paznic ars de viu Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 15 februarie 2018

Ieri, la Bradu,

Paznic ars de viu


Un incendiu a izbucnit, ieri, la un parc de dezmembrări auto din comuna Bradu. Nu au ars rablele din curte, ci baraca în care stătea paznicul. Bărbatul în vîrstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit carbonizat în mijlocul încăperii care arsese. Cu cîteva ore înainte să piară în acest mod cumplit, omul fusese găsit căzut în zăpadă, beat criţă, fiind dus în baracă să doarmă. Oamenii legii nu au reuştit să-l identifice pe nefericit, tot ceea ce se ştie despre el fiind doar faptul că se numea Marin.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1722

Continuare
 
Nepoata lui Durdui, în comă Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 15 februarie 2018

Victimă a unui accident rutier

Nepoata lui Durdui, în comă


O tînără în vîrstă de 25 de ani, din Piteşti, nepoata omului de afaceri Nicolae Durdui, a ajuns în stare gravă la spital, ieri, după ce a fost victima unui accident rutier. Ea e lovită la cap şi a ajuns la spital în comă. La examenul tomograf s-a evidenţiat o fractură de craniu în zona frontală.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5879

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 15 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Copil blocat în apartament

Membrii unui echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu Ambulanţa SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în municipiul Piteşti, strada Petre Ispirescu, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul IV. În interior rămăsese blocat, dormind, un copil de un an şi jumătate. S-a pătruns în locuinţă pe geamul de la baie, cu ajutorul autoscării mecanice şi s-a deblocat uşa din interior.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1084

Continuare
 
Dispărut din Vaslui, căutat în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 februarie 2018

Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112!

Dispărut din Vaslui, căutat în Argeş


Poliţiştii vasluieni cer ajutorul cetăţenilor din Argeş pentru depistarea unei persoane dispărute. Sergiu Moraru, de 36 de ani, din comuna Zăpodeni, a plecat de acasă, în februarie 2017, să muncească, iar de atunci nu a mai dat nici un semn. Ultima dată a fost văzut în comuna Rîca, din judeţul nostru, numai că poliţiştii Secţiei Rurale Buzoeşti care au verificat informaţia nu l-au găsit. Este posibil ca bărbatul să se afle tot în judeţul nostru, de aceea, cei care l-au văzut sînt rugaţi să sune la 112.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1042

Continuare
 
Camion plin cu ouă, răsturnat Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 14 februarie 2018

Din cauza vitezei,

Camion plin cu ouă, răsturnat


Ieri dimineaţă, un camion încărcat cu cofraje de ouă s-a răsturnat în sensul giratoriu de lîngă Baumax, pe DN 65. Din cercetările poliţiştilor care au mers la faţa locului s-a ajuns la concluzia că viteza a fost cauza producerii evenimentului rutier. Şoferul a scăpat nevătămat, nu şi ouăle! Tot ieri dimineaţă, o şoferiţă a ajuns cu maşina în glisieră, la Mărăcineni.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1290

Continuare
 
Societăţi de reciclare, vizate Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 14 februarie 2018

Percheziţii în 5 judeţe

Societăţi de reciclare, vizate


Ieri dimineaţă, poliţiştii dîmboviţeni au organizat 22 de percheziţii în cinci judeţe. Între acestea se numără şi judeţul Argeş, unde au fost făcute 3 descinderi. Toate au avut loc la societăţi comerciale. Ce au descoperit oamenii legii cînd au ajuns la adresele pentru care existau mandate aflaţi din materialul ce urmează. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1061

Continuare
 
A murit o tînără de 25 de ani Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 14 februarie 2018

Accident cu 8 victime, la Schitu Goleşti

A murit o tînără de 25 de ani


„Şoseaua morţii“, Cîmpulung - Piteşti, şi-a luat, luni seara, din nou tributul! O căruţă în care se aflau cinci persoane, nesemnalizată corespunzător, a fost spulberată în comuna Schitu Goleşti, de un autoturism care circula cu viteză. Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei şi vătămarea corporală a altor şapte persoane, cinci victime din căruţă şi trei din maşină, dar şi cu impor­tante pagube materiale. De asemenea, cei doi cai ai atelajului au murit, unul dintre ei agonizînd mai bine de o oră în afara carosabilului.    

Comentarii (3) | Vizualizari: 3719

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 6174
embedgooglemap.net
 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 Comentarii

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
Magazinul de care vb doamna Vera este o bomba cu ceas atat pentru consumatori cat si pentru soferi.Domnul primar a incer...
24/03/18 17:42 Mai mult...

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
La magazinul de la intrarea pe Glamboc s au dat zeci de amenzi au numai marfa expirata dar platesc amenzile si continua ...
24/03/18 17:28 Mai mult...

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
Adevarat! La Glamboc este dezastru dar probabil trebuie sa se intample o tragedie ca domnul primar sa i a masuri cu acea...
24/03/18 17:20 Mai mult...

Începe noul sezon de Formula 1
Contractul cu Digi a fost semnat in ultimul moment... Si eu tot la RTL mă gândeam că o să il văd până miercuri ...
24/03/18 16:51 Mai mult...

Bătaie în Primăria Ştefăneşti!
Se vede ca am lipsit ceva timp din tara.Daca si .... mintala de Lavinia a ajuns in politica inseamna ca orice redus poat...
24/03/18 15:58 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 19.03.2018

--- 4.868 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter