Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Şoferul a lovit şi a fugit!

Un student fracez a fost, ieri, victima unui accident rutier. Tînărul în vîrstă de 29 de ani se afla pe strada Armand Călinescu, din Piteşti, cînd a fost lovit de o maşină de teren de culoare neagră. În loc să oprească, şoferul a părăsit locul accidentului. Victima a fost transportată la spital, acolo unde s-a stabilit că a suferit o contuzie la picior, fără a necesita internarea. Poliţiştii îl caută pe şoferul fugar.   

M.Sandu

A intrat cu maşina în ţeava de gaze

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în municipiul Curtea de Argeş, pe strada 1 Mai, la un accident rutier, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă, lovind o ţeavă de gaze. În timpul accidentului, a fost rănit un băiat de 18 ani. Acesta a fost asistat de echipajul SMURD. Ulterior, mama acestuia a sosit la locul evenimentului, avînd un atac de panică. Mama băiatului a fost transportată la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.    

Pamela conducea fără carnet

Elena Pamela H., de 26 de ani, din comuna Călineşti, a fost prinsă de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Călineşti în timp ce conducea, pe DJ 704 B, Valea Corbului, un autoturism, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată şi fără a deţine permis de conducere. Femeii i-a fost întocmit dosar penal. 

Pe mopedul neînmatriculat

Ionel Cosmin B., de 26 de ani, din comuna Suseni, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Formaţiunii Rutiere Costeşti în timp ce conducea, pe DJ 659, în Suseni, un moped înregistrat sau neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.   

I.Ivănoiu

 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 587

Continuare
 
Gospodărie incendiată la Recea Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 14 aprilie 2017

Au fost salvaţi de căţeluşă

Gospodărie incendiată la Recea

 

 În miez de noapte, o gospodărie din comuna Recea a luat foc. A ars în întregime, iar repre-zentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au stabilit că focul a fost pus. Localnicii vorbeau despre faptul că mîna cri-minală ar fi o rudă de-a proprietarului, cei doi fiind în duşmănie din cauza unui proces. Paguba este foarte mare, dat fiind că au ars ca­sa de locuit şi trei anexe.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 704

Continuare
 
Angajatul şi-a „ţepuit“ firma Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 aprilie 2017

Condamnat la închisoare şi bun de plată

Angajatul şi-a „ţepuit“ firma

 

 A prejudiciat firma la care lucra şi a fost condamnat la închisoare cu suspendare. I s-a întîmplat asta unui muscelean care acum este şi bun de plată, el fiind obligat de instanţă să plătească peste 130.000 de lei despăgubiri civile şi 300 de lei cheltuieli către stat.  
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 914

Continuare
 
Jaf în magazinul viceprimarului din Rucăr Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 13 aprilie 2017

Hoţii, mascaţi, au intrat în miez de noapte  

Jaf în magazinul viceprimarului din Rucăr

 

 Jaf ca-n filme, în noaptea de 9/10 aprilie, în comuna Rucăr! Indivizi mascaţi au pătruns în incinta unui magazin din localitate, de unde au furat mai multe pachete cu ţigări. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală pentru furt.    

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 912

Continuare
 
Două maşini, răsturnate în şanţ Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 13 aprilie 2017

În timpul unei depăşiri,

Două maşini, răsturnate în şanţ

 

 Ieri, în comuna Băiculeşti a avut loc un accident rutier în urma căruia două maşini s-au răsturnat în şanţ. Deşi iniţial se anunţase că sînt trei persoane rănite, doar o femeie a ajuns la spital, soţia unuia dintre şoferi. Poliţiştii nu au reuşit să stabilească cine este vinovat, fiecare dintre conducătorii auto avînd propria variantă. Nelămurirea ar putea fi elucidată după ce anchetatorii vor intra în posesia unor imagini înregistrate, care au surprins momentul anterior producerii accidentului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 966

Continuare
 
Victimele, faţă în faţă cu călăii Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 13 aprilie 2017

Ieri, la tribunal, în dosarul „Sclavie la Berevoeşti“,

Victimele, faţă în faţă cu călăii

 

 Ieri, la Tribunalul Argeş s-a judecat primul termen într-un dosar de trafic de persoane din celebrul caz „Sclavie la Berevoeşti“. La audieri au fost aduşi, în calitate de martori, mai mulţi bărbaţi exploataţi ani de-a rîndul de rudarii din Gămăceşti. Avînd nevoie de protecţie, aceştia au fost aduşi la instanţă de jandarmi, oamenii legii ţinîndu-le la distanţă pe rudele inculpaţilor, ca să nu încerce să-i intimideze pe cei ce urmau să fie audiaţi de judecător. Declaraţiile lor au fost date în cadrul unei şedinţe secrete.   

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 903

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la o magazie

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în comuna Valea Danului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars magazia din lemn pe o suprafaţă de 15 mp şi circa 5.000 cofraje din plastic pentru globuleţe. Pompierii au concluzionat că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţie deteriorată.   

A furat un telefon mobil

Haralambie Adrian T., de 42 de ani, din comuna Recea, bănuit de săvîrşirea infracţiunii de furt, a fost identificat de poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti. Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe 2 aprilie a.c., acesta ar fi sustras un telefon mobil din geaca unui bărbat. Bunul a fost recuperat şi predat proprietarului. Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.   

Prins băut la volan

Narcis Florian D., de 23 de ani, din comuna Valea Iaşului, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş în timp ce conducea  pe strada Albeşti din Curtea de Argeş un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Tînărul avea o concentraţie de  0,72mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.   

   I.Ivănoiu

Braconierul, sub control judiciar

Gheorghe Ghinescu, de 48 de ani, din Mioveni, a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi. Bărbatul a fost prins într-un fond de vînătoare din comuna Hîrtieşti, avînd în maşină trei căpriori, pe care îi împuşcase. În maşină era şi arma folosită. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru braconaj. Ieri, a fost prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă. Procurorii au dispus însă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile împotriva lui Gheorghe Ghinescu.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
De la cîrciumă, la spînzurătoare Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 aprilie 2017

În Săptămîna Patimilor,

De la cîrciumă, la spînzurătoare


 Descoperire şocantă, luni, într-o gospodărie din comuna Bradu, sa­tul Geamăna! Gheorghe A., în vîrstă de 48 de ani, a fost găsit spînzurat într-o bucătărie de vară din curtea locuinţei lui. Bărbatul a căzut pradă ispitei şi şi-a luat zilele în Săptămîna Patimilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1303

Continuare
 
Camion răsturnat la Drăganu Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 aprilie 2017

Şoferul susţine că i s-a blocat o roată

Camion răsturnat la Drăganu

 

 Ieri dimineaţă, un tir s-a răsturnat în comuna Drăganu, pe şosea. Mastodontul a stat ore bune pe caldarîm, pînă cînd a fost găsită o macara, să-l ridice şi să-l repună pe roţi. Din fericire, şoferul nu a fost rănit. El a fost însă amendat de oamenii legii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 600

Continuare
 
Braconier, încătuşat Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 12 aprilie 2017

Prins cu trei căpriori împuşcaţi,

Braconier, încătuşat

 

  A crezut că a dat lovitura, însă, în realitate, a reuşit să facă cunoştinţă cu arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş! Gheorghe Ghinescu, de 48 de ani, din Mioveni, a fost prins într-un fond de vînătoare din comuna Hîrtieşti după ce împuşcase trei căpriori. Animalele moarte şi arma folosită au fost găsite în maşina de teren cu care se deplasa bărbatul.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1338

Continuare
 
Electrocutat, aruncat în canal Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 aprilie 2017

În timp ce pescuia,

Electrocutat, aruncat în canal

 

 Aflat la pescuit pe o baltă din comuna Căteasca, un tînăr în vîrstă de 25 de ani a fost la un pas de moarte. Alexandru Corbu, din Topoloveni, a atins cu undiţa nişte cabluri electrice. El a ajuns la spital, însă nu atît pentru electrocutare, cît pentru traumatisme suferite în timpul căzăturii cauzate de şoc.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1297

Continuare
 
Proxeneţii, la primul termen de judecată Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 aprilie 2017

Dosarele cîmpulungenilor au ajuns pe masa magistraţilor

Proxeneţii, la primul termen de judecată

 

După ce au fost definitivate rechizitoriile în cazul celor 25 de bărbaţi, reţinuţi, pe 5 octombrie 2016, sub acuzaţia de proxenetism, procurorii le-au şi înregistrat la instanţe, iar şase dintre inculpaţi au fost trimişi deja în judecată. Cezar Marius Nicolae Dragnea, Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică, la Judecătoria Cîmpulung, iar Constantin Bogdan Stroe, Ionuţ Alexandru Gaşcu şi Bogdan Andrei Bădulici, la Tribunalul Argeş.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 575

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la un grajd

Membrii unui echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung - Punctul de Lucru Rucăr, au fost solicitaţi să intervină în localitatea Rucăr, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de 20 mp şi circa 50 kg gunoi menajer. Cauza incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise. La această intervenţie a participat şi SVSU Rucăr cu o autospecială cu apă şi spumă.  

Bărbat de 49 de ani, găsit mort

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Deceneu, la un pacient de 49 de ani, găsit decedat. Nu
s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.   

 Poliţiştii au reţinut 11 permise

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 138 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 41.742 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.
Prins băut la volan Valentin M., de 32 de ani, din comuna Bradu, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 659, în Bradu, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.  

Dosar penal, din cauza alcoolului

Eugen P., de 45 de ani, din Cîmpulung, a fost prins de poliţiş­tii Biroului Rutier Cîmpulung, în timp ce conducea un autoturism, pe strada George Topîrceanu, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal.  

Conducea fără permis

Nicolae S., de 33 de ani, din comuna Răteşti, a fost depistat de  poliţişti din cadrul Formaţiunii Ordine Publică Topoloveni în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Mihalache, din oraşul Topoloveni, fără a avea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Prins cu ţigări de contrabandă

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu l-au depistat, pe DJ 703, în Cuca, pe Constantin N., de 39 de ani, din aceeaşi localitate, care transporta 2.000 de ţigarete netimbrate. Bărbatului i-a fost  întocmit dosar penal.  

Grupaj de I.Ivănoiu

Afacerist, condamnat

Tribunalul Argeş l-a condamnat pe Cristian Florin Stan, din comuna Poiana Lacului, la 2 ani închisoare cu suspendare, pe o perioadă de supraveghere de 2 ani. Bărbatul a fost trimis în judecată sub acuzaţia de evaziune fiscală în anul 2015. Completul a cerut mai multe expertize, pentru a se stabili cu certitudine dacă inculpatul a evidenţiat în contabilitate toate veniturile. Bărbatul are mai multe obligaţii, între care şi aceea de a presta 60 de zile de muncă în folosul comunităţii la Poiana Lacului, dar şi de a plăti datoria de aproximartiv 3.000 de lei la Direcţia Finanţelor Publice.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 431

 
Doi foşti aleşi locali vor posturi la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 aprilie 2017
 

Doi foşti aleşi locali vor posturi la spital

 

 Cu gîndul la măririle salariale anunţate de Guvernul Grindeanu pentru 2017, mulţi musceleni s-au înscris la concursurile organizate de Spitalul Cîmpulung pentru mai multe posturi vacante, fie ele chiar şi pentru o perioadă determinată.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 713

Continuare
 
Mascaţii, la clubul Semidra Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 11 aprilie 2017

Razie într-un local din Albeştii de Argeş

Mascaţii, la clubul Semidra

 

 Mare acţiune, în week-end, la discoclubul Semidra, din comuna Albeştii de Argeş. Oamenii legii au descins în local în timpul unei razii ce a durat mai bine de o oră. Clienţii şi angajaţii clubului au fost verificaţi, fiind descoperite nereguli. A fost întocmit un dosar penal, iar agenţii de pază au fost amendaţi.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 764

Continuare
 
Bătaia între amante a sfîrşit prost! Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 11 aprilie 2017

S-au încăierat pentru un bărbat

Bătaia între amante a sfîrşit prost!

 

 O chelfăneală între femei a ajuns pe masa judecătorilor şi s-a sfîrşit prost pentru cea care a pornit atacul. Ancuţa Elena Toma, din judeţul Olt, a fost condamnată la 6 luni închisoare pentru loviri şi alte violenţe. Ea va fi nevoită să plătească şi des-păgubiri celei pe care a agresat-o. Bătaia a avut loc pentru un bărbat!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2032

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 4712
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Nicolescu, liber!
Ma bucur ca l-au eliberat, cine cunoaste situatia si procesul lui cu adevarat stie ca n-a furat nimic, in schimb i s-a s...
30/05/17 13:01 Mai mult...

Băiatul a pierdut lupta cu viaţa
berbecule....situatiile sunt complet diferite dar pe tine te-as inchide chiar si numai pentru prostie.
30/05/17 13:02 Mai mult...

Nicolescu, liber!
URA !!!! S-a dat liber la furaciuni ! PSD-isti din toate puscariile ,uniti-va ! Hai ,ca mai se gaseste cate ceva de sut...
30/05/17 10:52 Mai mult...

Nicolescu, liber!
Domnilor,traim o mare rusine1Un escroc scolit de comunisto-securisti,unul dintre cei ce au nenorocit tara si populatia,u...
30/05/17 10:10 Mai mult...

Nicolescu, liber!
Nu stie el cati pesedisti i-au vrut raul. Daca se mai intoarce la Consiliul Judetean il mananca smecherii asa de viu.
30/05/17 09:26 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

booked.net

Mai

Google Analytics

RON 
marţi, 30 mai 2017
EUR 4.5637
USD 4.0822

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Joi, 4.05.2017

4.612 vizitatori unici

 
 

 


 

 

 


 


Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter