Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Noi arestări în dosarul proxeneţilor de lux      *** Copil de 7 ani, din Mioveni, cu rujeolă!      *** Fruntaşi la decesele cauzate de bolile cardiovasculare      *** Pădurea Trivale, pe lista locurilor bîntuite!      *** Triplă lansare de carte la Curtea de Argeş      *** Au făcut scor cu oltenii!      *** Atletic Bradu, locul 3 pe ţară      *** Champions League - Turul 3 preliminar      *** TVR transmite pe Viitorul, Astra, Dinamo, Craiova dar şi pe FCSB      *** Mioveniul şi S. Ed. C, implicaţi în desfăşurarea Mondialului      *** Debut cu Afumaţi şi Pandurii      *** Marcel Ghergu, în CEx- ul FRF      *** Taximetrist băut, a călcat o femeie      *** Bătaie cruntă pentru un cîine      *** Prins cu marfă fără acte      *** Control judiciar pentru 60 de zile      *** Turiştii rătăciţi au fost găsiţi      *** Sectorul construcţiilor, afectat de disponibilizări      *** Concediu plătit pentru părintele adoptiv     

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bărbat găsit în stop cardio-respirator

Echipajele SMURD au intervenit luni la 41 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La trei dintre acestea s-a deplasat şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Cota 2000 a fost solicitat în localitatea Ilimbav, unde au găsit un bărbat, în vîrstă de 69 de ani, aflat în stop cardio-respirator. Deşi s-a început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut şi sprijinul unui echipaj cu medic, din judeţul Sibiu, care a continuat efectuarea acestora, nu s-a ajuns la nici un rezultat. 

 Acoperiş-pericol pentru trecători

A fost nevoie de intervenţia pompierilor în Piteşti, pe strada Mircea Eliade, pentru a disloca unele părţi ale unui acoperiş ce s-au desprins şi puteau oricînd să cadă şi să pună în pericol siguranţa celor care treceau prin zonă. S-au ocupat de acest lucru membrii unui echipaj cu o autoscară mecanică de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 438

Continuare
 
A ars bucătăria de vară Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 iunie 2017


A ars bucătăria de vară

 

Luni, în jurul prînzului, s-a anunţat la Serviciul de urgenţă 112 un incendiu în comuna Mălureni, în satul Zărneşti. Imediat, spre adresa indicată au plecat un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 406

Continuare
 
Incendiu la Recea Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 iunie 2017


Incendiu la Recea

 

Patru echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Secţia de Pompieri din Costeşti şi de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au fost solicitate să meargă în comuna Recea, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o anexă şi care s-a extins la două locuinţe aflate în apropiere.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 701

Continuare
 
Dobrişan, achitat în dosarul DNA Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 iunie 2017

Tribunalul Argeş consideră că nu există probe

Dobrişan, achitat în dosarul DNA

 

Vă mai amintiţi de Dorin Dobrişan, fost director CEC Vîlcea, cel pe numele căruia DNA Piteşti a întocmit dosare pe bandă rulantă? Din 2010 şi pînă în prezent, acesta a fost acuzat de mai multe ori de abuz în serviciu şi luare de mită. A fost condamnat în unele dintre ele, cea mai mare pedeapsă fiind de 8 ani. Ieri, Tribunalul Argeş a venit cu o soluţie, la care Dobrişan, probabil, nici nu îndrăznea să mai viseze: achitare, pe motiv că nu există probe cum că ar fi comis infracţiunea de luare de mită pentru care a fost trimis în judecată de procurorii DNA Piteşti.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 654

Continuare
 
Logan răsturnat pe Republicii Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 21 iunie 2017

Din cauza unui şofer de 79 de ani,

Logan răsturnat pe Republicii

 

Un pensionar în vîrstă de 79 de ani, din Piteşti, a provocat, ieri, un accident spectaculos pe bulevardul Republicii, din Piteşti. Haralambie P. conducea un Logan MCV şi a ieşit de pe străduţa de lîngă clădirea stomatologiei. Nu i-a acordat prioritate lui Daniel M., de 18 ani, aflat la volanul unui BMW. Loganul a fost izbit atît de puternic, încît s-a răsturnat cu roţile-n sus pe o bandă de mers.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 977

Continuare
 
Prostituatele de lux prestau la greu Imprimare E-mail
(11 voturi)
miercuri, 21 iunie 2017

Reţea uriaşă de proxeneţi

Prostituatele de lux prestau la greu

Lista celor reţinuţi

 

În urma percheziţiilor de luni, au fost reţinuţi 30 de suspecţi, în dosarul prostituţiei de lux. Pentru alţi 15, despre care se ştie că se află în străinătate, procurorii DIICOT Piteşti au cerut Tribunalului Argeş arestarea în lipsă, urmînd ca apoi să fie declanşată procedura urmăririi internaţionale. Avînd în vedere numărul mare de persoane reţinute, jumătate dintre cei „cazaţi“ în spaţiile Ministerului Administraţiei şi Internelor au ajuns în aresturile Inspectoratului de Poliţie Vîlcea şi Dîmboviţa, restul beneficiind de condiţiile din arestul IPJ Argeş.

 

Comentarii (5) | Vizualizari: 7903

Continuare
 
Mirii vor face nuntă în cer! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 21 iunie 2017

Pentru că în iulie urma să se căsătorească,

Mirii vor face nuntă în cer!

Cazul Poliţist şi grefieră, morţi în accident

 

În loc să-şi conducă, luna viitoare, colegul şi pe prietena acestuia la starea civilă, ieri, poliţiştii de la Secţia 18 din Bucureşti i-au condus, la Piteşti, pe ultimul drum. Ro­me­o Gabriel Drăgoescu, de 37 ani, era agent şef adjunct, iar iubita lui, Andreea Crişan Păunescu, în vîrstă de 31 de ani, era grefieră la Judecătoria Costeşti. Erau prieteni de zece ani, iar acum luaseră decizia de a-şi întemeia o familie, dar Dumnezeu a avut alte planuri în ce-i priveşte.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2841

Continuare
 
Prostituate de lux, deconspirate Imprimare E-mail
(15 voturi)
marţi, 20 iunie 2017

Percheziţii în Argeş

Prostituate de lux, deconspirate

 

Zeci de percheziţii au avut loc ieri dimineaţă, în judeţul Argeş, Bucureşti şi Ploieşti. Oamenii legii au acţionat pentru destructurarea a patru grupări de traficanţi de persoane. Acţiunea a fost derulată în colaborare cu Europol, simultan cu descinderile din România avînd loc percheziţii şi în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Belgia, Elveţia, Germania, Cehia şi Spania. Reţelele de proxeneţi dezvoltaseră afaceri cu prostituate de lux, unele dintre tinere vînzîndu-şi trupul pe bani grei, în cluburi de fiţe din Ibiza.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 5452

Continuare
 
Tribunalul Timiş a închis procedura falimentului ARO Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 20 iunie 2017

Pe 26 mai 2017, la 10 ani de la vînzare,

Tribunalul Timiş a închis procedura falimentului ARO

 

După ce şi-a închis porţile, falimentată cu bună ştiinţă, şi s-a ales praful şi pulberea de ea, peste uzina ARO s-au aşternut uitarea şi nepăsarea. Fabrica a rămas doar în conştiinţa şi inima miilor de muncitori care au lucrat acolo de-a lungul anilor, dar şi în memoria jurnaliştilor, fosta platformă industrială de sub Măgura generînd încă subiecte de presă. Pe 26 mai 2017, la zece ani distanţă de la vînzarea Uzinei ARO societăţii Landmark Management, judecătorul sindic a decis închiderea procedurii de faliment care s-a derulat la Tribunalul Timiş.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 793

Continuare
 
Poliţist şi grefieră, morţi în accident Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 20 iunie 2017

Urma să se căsătorească

Poliţist şi grefieră, morţi în accident

 

Se iubeau la nebunie şi urma să se căsătorească, însă au murit în urma unui cumplit accident! În loc de nunta programată în vara acestui an, Romeo Gabriel Drăgoescu, de 37 ani, şi iubita lui, Andreea Crişan Păunescu, de 31 de ani, vor fi mire şi mireasă în cer, astăzi, fiind conduşi, împreună, pe ultimul drum. Tî­nărul era poliţist la o secţie din Bucureşti, iar iubita lui lucra ca grefieră la Judecătoria Costeşti. 

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 5289

Continuare
 
După divorţ, a găurit casa cu ciocanul Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 20 iunie 2017

Ca să se răzbune pe soţie,

După divorţ, a găurit casa cu ciocanul

 

Imagine incredibilă pe drumul din comuna Mălureni! O casă impunătoare, cu etaj şi, cîndva, cu finisaje moderne, a fost distrusă cu ciocanul, avînd sute de găuri în pereţii exteriori. Cel care a făcut asta este chiar proprietarul. Acesta nu a vrut să aibă o locuinţă nonconformistă, ci din răzbunare. Gabriel Zatic a divorţat şi nu vrea ca soţia să beneficieze de imobil, preferînd să îl distrugă puţin cîte puţin.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1659

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Se încălzeşte vremea

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 2 iulie. Potrivit acesteia, pînă pe 21 iunie, vremea se va încălzi, iar media valorilor maxime va ajunge în jur de 32 de grade Celsius. În 22 iunie se va produce o uşoară răcorire, această medie urmînd a fi de 28 - 29 de grade. În perioada 23 - 29 iunie, vremea va deveni călduroasă, chiar caniculară în zonele de cîmpie, cu o medie regională a valorilor maxime de temperatură de 33 - 34 de grade. Spre sfîrşitul intervalului de prognoză, temperatura va marca o uşoară scădere, pînă spre medii ale temperaturilor maxime în jur de 30 de grade. Media temperaturilor minime va fi în creştere, astfel încît în intervalul 24 - 30 iunie se vor atinge valori de 17 - 18 grade, dar ulterior şi acestea vor scădea uşor spre 15 grade. În intervalele 22 - 23 iunie şi 28 iunie - 2 iulie va fi mai ridicată probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi local cantităţi de apă mai însemnate.  

Un şofer face apel la martori

Un şofer implicat sîmbăta trecută într-un accident rutier face apel la martori să îl contacteze. Gheorghe Manea este din Curtea de Argeş şi ne-a spus: „În ziua de 17 iunie, la ora 12,30, am fost implicat într-un accident rutier fără vic­time, produs la intrarea în satul Băiculeşti, din direcţia  Curtea de Argeş spre Piteşti. Eu conduceam un VW Golf, celălalt autoturism implicat fiind un VW Jetta. Rog martorii care au fost la accident, în special un şofer de pe o dubă de 3,5 tone, să ia legătura cu mine la telefonul 0726.686.309“.   

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 629

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 iunie 2017

Se vorbește, se citește...

 

Chef, de Ziua ciordelii 

O mulţime de comune îşi fac spectacole de Ziua localităţii, iar unele ONG-uri găsesc şi ele cîte ceva de serbat. Gurile rele spun că, la aceste ocazii, organizatorii nu uită să îşi facă singuri cîte un cadou, mai ales că toate cheltuielile sînt confidenţiale. Aduci o dansatoare din Bucureşti să caşte ţăranii gura la ea, apoi, în concluzie, se vede cum averea organizatorului mai creşte un pic, nu se ştie cum.

Deputat „imparţial“

„Puciul“, „lovitura de stat“ şi „confiscarea votului“ de către Grindeanu se pare că are ceva ecou şi în Argeş. Unul dintre deputaţii PSD, de altfel suspendat momentan, Cătălin Rădulescu, a avut o poziţie prietenă cu toată lumea, mai ales cu premierul. Chiar i-ar fi făcut acestuia legătura cu nişte primari, pe care Grindeanu ar fi încercat să îi aducă la Bucureşti la o discuţie cu banii de proiecte pe masă.

VIP

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 539

 
Puşi la mătură de poliţiştii locali Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 20 iunie 2017

 

Puşi la mătură de poliţiştii locali


Săptămîna trecută, timp de trei zile, între orele 21.00 şi 6.00, agenţi de la Poliţia Locală Piteşti au desfăşurat o amplă acţiune care a vizat îndeosebi tulburarea liniştii şi ordinii publice, consumul de alcool şi de seminţe pe domeniul public.

 

Comentarii (3) | Vizualizari: 1629

Continuare
 
Pericol de inundaţii, pe Valea Preotului Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 20 iunie 2017

Pentru că „Mafia lemnului“ a blocat pîrîul cu buşteni,

Pericol de inundaţii, pe Valea Preotului

 

În ultimii ani, ploile torenţiale au făcut ravagii în mai multe zone din Rucăr, spre disperarea localnicilor, care şi-au văzut gospodăriile distruse, dar şi a autorităţilor, depăşite de cele mai multe ori de situaţii.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 776

Continuare
 
Preot acuzat de tamponare Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 19 iunie 2017

 

Preot acuzat de tamponare 


Încurcate au fost căile Domnului, sîmbătă, pentru un preot. Acesta s-a ales cu maşina lovită şi cu o amendă, după ce a fost implicat într-un accident. Slujitorul bisericii a anunţat că va contesta procesul verbal al oamenilor legii, considerîndu-se nevinovat.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1197

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 5017
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 24.07.2017

4.277 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter