Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


La 28 de ani, moartă în accident Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 20 februarie 2017

La Albota, i s-a rupt firul vieţii

La 28 de ani, moartă în accident

 

 Viteza la volan a curmat viaţa unei tinere în vîrstă de 28 de ani! Alina Marinela Breazu, din Popeşti - Leordeni, a murit, vineri seară, în urma unui accident rutier, în comuna Albota. Tînăra conducea un Seat Ibiza, iar într-o curbă, a ajuns pe contrasens şi s-a izbit violent de un microbuz care transporta salariaţi la Caroli. În urma coliziunii, au ajuns la spital 11 persoane, muncitori din microbuz şi pasageri din Seat. La spital, tînăra şoferiţă a decedat din cauza multiplelor leziuni interne suferite.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2017

Continuare
 
La 21 de ani, decapitat de balotieră Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 februarie 2017

Tragedie într-o familie de la Budeasa!

La 21 de ani, decapitat de balotieră

 

 Moarte cumplită pentru un tînăr în vîrstă de 21 de ani, din comuna Budeasa. Florentin Florea, pe care prietenii îl alintau Biţă, a fost decapitat de o balotieră, sîmbătă, în curtea casei sale. Cunoscut ca un băiat muncitor şi descurcăreţ, acesta a pierit în timp ce lucra, în Sîmbăta morţilor. Vestea s-a răspîndit repede printre prietenii săi, pe contul lui de Facebook fiind postate o mulţime de mesaje de condoleanţe.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 2084

Continuare
 
Au înşelat o firmă din Ungaria Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 februarie 2017

S-au dat distribuitori de covoare din Braşov

Au înşelat o firmă din Ungaria

 

 Doi argeşeni au pus la cale o înşelătorie, care, urmată pas cu pas, le-a adus un beneficiu important. Asta pînă cînd autorităţile au intrat pe fir şi au stricat „planurile de extindere“ ale afacerii oneroase. Cei doi au fost trimişi în judecată şi riscă pedepse de pînă la 5 ani închisoare, dacă vor fi găsiţi vinovaţi. Le-a fost adusă la cunoştinţă calitatea de inculpaţi în dosarul cu pricina, iar procurorii au cerut arestarea unuia dintre învinuiţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 449

Continuare
 
Apelurile, judecate de 3 magistraţi Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 februarie 2017

CSM a transmis instanţelor un proiect de modificare a legii

Apelurile, judecate de 3 magistraţi

 

 Consiliul Superior al Ma­gistraturii a transmis in­stanţelor şi parchetelor din ţară propunerile şi ob­servaţiile pe care Co­misia nr. 1 - Legislaţia Cooperare interinstituţio­nala a CSM le-a formulat pentru modificarea Legii 304/2004 privind orga­nizarea judiciară. Pro­iec­tul se află în lucru încă de anul trecut. După con­sultare, magistraţii îşi pot expri­ma opinii în privinţa mo­di­ficărilor ce ar putea intra în vigoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 416

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Leordeni

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni a intervenit în comuna Leordeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. A ars funinginea de pe coş, iar incendiul care a pornit cauza faptului că nu a fost curăţat nu s-a extins şi la restul locuinţei.   

I.Ivănoiu 

Hoţ trimis în judecată

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr l-au identificat pe Tudorel Costel O., de 30 de ani, din comuna Stoeneşti, bănuit de săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada aprilie - iunie 2015, bărbatul ar fi pătruns în trei locuinţe din Rucăr, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.  

I.Ivănoiu 

Casă în flăcări, la Cocu

 Trei echipaje cu trei autospeciale  cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti şi Garda de Intervenţie nr. 2 Vedea au intervenit în comuna Cocu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars casa din paiantă, acoperită cu şiţă, pe o suprafaţă de 80 mp, şi documente personale. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit de la  jarul căzut din sobă.

I.Ivănoiu 

A luat foc tabloul electric

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au fost solicitaţi să intervină la Mioveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric al unui cabinet stomatologic de la parterul unui bloc. În timpul incendiului au ars tabloul de siguranţe şi 3 ml de cablu electric. Focul a pornit de la un scurtcircuit electric la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

I.Ivănoiu 

Poliţiştii au reţinut 16 permise

Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 172 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 39.965 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu 

Circula avînd autorizaţia expirată

Valeriu R., de 30 de ani, din comuna Stoeneşti, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cîmpulung în timp ce conducea pe strada Ştefan cel Mare, din Cîmpulung, un autoturism avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală. 

I.Ivănoiu 

Dosar penal pentru un şofer

Florin S., de 38 de ani, din comuna Buzoeşti, a fost prins de oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Şoferului i-a fost întocmit dosar penal. 

I.Ivănoiu 

Prins conducînd fără permis corespunzător

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe Marius C., de 37 de ani, din Bolintin, judeţul Giurgiu, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul şi o remorcă, fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 370

 
Condamnat în Spania, trimis la Colibaşi Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 februarie 2017

Condamnat în Spania, trimis la Colibaşi

 

 Curtea de Apel Piteşti a admis ieri cererea înaintată de un Tribunal din Spania, de recunoaştere a unei hotărîri străine. Urmare a deciziei, Alin Silviu Artin, de 32 de ani, din Mioveni, condamnat în pensinsula iberică, va fi adus la Penitenciarul Mioveni pentru a-şi executa pedeapa cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat pentru comiterea mai multor furturi. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 468

Continuare
 
Concurs pentru detectivi particulari Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 februarie 2017

 La Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş,

Concurs pentru detectivi particulari

 

 Persoanele care au aptitudinile necesare şi îşi doresc o profesie liberală pot încerca să devină detectivi particulari. Pentru a-şi atinge ţelul, au de îndeplinit mai multe condiţii şi vor trebui să susţină un examen la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş. Concursul va avea loc pe 16 martie, la ora 10,00. Vă spunem ce trebuie să facă cei interesaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 616

Continuare
 
Şoferul a minţit că a condus mama lui Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 februarie 2017

A făcut accident, fără permis

Şoferul a minţit că a condus mama lui

 

 Un accident banal, în aparenţă, a dus la o anchetă a poliţiştilor de la Biroul Rutier Piteşti. Un şofer s-a ales cu dosar penal, după ce i-a minţit pe oamenii legii că nu el s-a aflat la volan. Avea şi motiv să o facă, numai că martorii l-au dat de gol. Acum va trebui să plătească reparaţiile autovehiculelor avariate şi să răspundă în faţa legii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 912

Continuare
 
Maşina praf, şoferul nevătămat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 februarie 2017

Mare minune că a scăpat cu viaţă!

Maşina praf, şoferul nevătămat

# A lovit, pe rînd, un stîlp de beton, o conductă de gaze, un gard de fier forjat şi un cap de pod

 

 Accident spectaculos, ieri dimineaţă, pe DN 73, în comuna Schitu Goleşti! Un tînăr de 36 de ani, din localitate, şi-a făcut maşina praf, după ce a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, proptindu-se într-un şanţ. În drumul său necontrolat, autovehiculul a lovit o conductă de gaze, un gard de fier forjat şi un cap de pod, însă, cu toate acestea, şoferul a scăpat, în mod mira-culos, nevătămat. Culmea, s-a lovit în zona tora-cică după ce a ieşit singur din maşină şi a alu-necat pe gheaţa formată în şanţul în care a aterizat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 721

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Dorel transporta ilegal alcool

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni şi cei ai Postului de Poliţie Priboieni l-au depistat în trafic, pe DJ 702, Priboieni - Topoloveni pe Dorel M., de 53 de ani, din Piteşti, care transporta 150 de litri lichid cu miros specific de alcool. Lichidul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării.  

   I.Ivănoiu 

Şi băut, şi fără carnet

Ionel J., de 44 de ani, din Mioveni, a fost prins de oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, în timp ce conducea un autoturism pe Bdul Dacia, fără a avea permis de conducere. Pe deasupra, bărbatul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.  

    I.Ivănoiu

A început toaletarea copacilor

 Primăvara se apropie şi, odată cu ea, a început şi curăţenia de primă­­vară. Acest lucru s-a văzut şi ieri, cînd muncitorii care se ocupă cu întreţinerea copacilor din Piteşti au început să cureţe crăcile uscate şi să le dea o formă pomilor din centrul oraşului. Poliţia Locală a blocat ieri dimineaţă strada care ducea din bulevardul Republicii spre Casa Studentului, pînă cînd toate crăcile tăiate au fost îndepărtate şi nu a existat pericolul ca acestea să rănească pe cineva sau să cadă pe maşini.    

A.Roşu  Foto: I.Tudor  

Accident cu 3 maşini pe Smeurei

Poliţiştii au avut ieri trei maşini lovite şi o victimă, în intersecţie lîngă firma de Asigurări Astra, de pe strada Smeurei, în Piteşti, dar nu îl aveau pe şoferul vinovat. De fapt, aveau o persoană, dar martorii susţineau că maşina a fost condusă de altcineva. Concret, un Golf circula pe banda 1, urcînd către cartierul Trivale. La semafor, a virat la stînga, cu intenţia a de merge către strada Exerciţiu. A lovit un alt Golf condus de Maria D., de 22 de ani, din Piteşti, care se îndrepta către Centru. După impact, primul Golf a fost proiectat înapoi către semafor, lovind un Opel care aştepta să se facă verde. A fost rănită uşor Maria P., de 20 de ani, pasageră în al doilea Golf. Martorii susţin că la volan era Alexandru M., de 25 de ani, din Piteşti, numai că el a declarat sus şi tare că maşina era condus de mama sa, şi ea în maşină, în momentul coliziunii. Avea şi motiv! El nu ar fi avut dreptul să fie la volan, avînd permisul reţinut. Poliţiştii încercau să afle cine minte.  Vom reveni. 

   M.Sandu

7 şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti ai Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora stă în prevenirea evenimentelor rutiere şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost date 246 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 41.815 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 7 permise şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu 

Prins băut la volan

Constantin G., de 38 de ani, din Cotmeana, a fost prins de poliţiştii  rutieri Argeş, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bascovului, aflîndu-se sub influenţa alcoolului. Bărbatul avea o concentraţie de 0,83mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

I.Ivănoiu 

Conducea fără permis

Ion L., de 30 ani, din Cîmpulung, a fost depistat de poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Cîmpulung, în timp ce conducea un autoturism pe Bdul I. Mihalache, fără a avea permis de conducere. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.  

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 687

 
De la 1 februarie, şoferii plătesc amenzi mai mari Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 februarie 2017

De la 1 februarie, şoferii plătesc amenzi mai mari

 

 Amenzile de circulaţie au fost majorate de la 1 februarie 2017, odată cu creşterea salariului minim pe economie, avînd în vedere că punctul-amendă depinde strict de acesta. Astfel, un punct-amendă reprezintă valoric 10% din salariul minim pe economie, aşa cum prevede Codul rutier.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 794

Continuare
 
Primăria Ciofrîngeni a făcut plăţi ilegale Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 februarie 2017

Curtea de Conturi a descoperit:

Primăria Ciofrîngeni a făcut plăţi ilegale

 

 Un control al Curţii de Conturi făcut la Primăria Ciofrîngeni a scos la iveală faptul că, în perioada 2013 - 2016, au fost făcute mai multe plăţi ilegale, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 200.000 de lei. Primarul Dorin Panţeru susţine că toate neregulile constatate în urma auditului au fost din pricina unor erori umane, fără intenţie, şi că suma a fost achitată, banii fiind recuperaţi de la cei care i-au încasat fără temei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 796

Continuare
 
George Hoţu, achitat! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 februarie 2017

În două zile, Tribunalul Argeş, a doua sentinţă similară:

George Hoţu, achitat!

 

 Ieri, Tribunalul Argeş a achitat toţi inculpaţii din dosarul de evaziune fiscală în care au fost trimişi în judecată George Dumitrescu, zis George Hoţu, patronul societăţii Amfora Plus Trans, şi alţi angajaţi sau colaboratori de-ai săi. Este a doua sentinţă de acest gen, dată de instanţa amintită, în două zile, după ce miercuri a fost achitat  Dănuţ Stroe, primarul comunei Bradu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1347

Continuare
 
Incendiu provocat de centrală Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 februarie 2017

Ieri, la o casă din Bogaţi,

Incendiu provocat de centrală

 

 Patru ore, atît a durat, ieri, intervenţia pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Bogaţi. A ars în totalitate acoperişul unei case. A existat pericolul extinderii flăcărilor şi la alte imobile din zonă. Din fericire, nu a fost nimeni rănit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1206

Continuare
 
Magistraţii traşi la răspundere Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 16 februarie 2017

Proiectul de lege a fost depus la Senat

Magistraţii traşi la răspundere

 

O nouă încercare de schimbare a legislaţiei în vigoare cu privire la răspunderea patrimonială a magistraţilor! UDMR a depus la Senat un proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală. Dacă proiectul UDMR va avea susţinerea PSD, care deţine majoritatea parlamentară, şi va fi adoptat în această formă, magistraţii faţă de care s-a constatat că şi-au îndeplinit funcţia cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă, prin acţiunea lor generînd daune materiale în sarcina unei persoane, vor fi acuzaţi de abuz în serviciu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 383

Continuare
 
A rămas cu maşina în rîul Tîrgului Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 16 februarie 2017

A vrut să scurteze drumul, dar a dat de necaz

A rămas cu maşina în rîul Tîrgului

 

 Misiune dificilă, ieri după-amiază, a pompierilor cîmpulungeni! Nu, n-au avut de lichidat vreun incendiu de proporţii, ci au fost solicitaţi, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, să intervină pentru a salva un tînăr care a rămas blocat cu maşina, un Suzuki Vitara, în apele învolburate ale rîului Tîrgului. Intervenţia pompierilor a decurs fără probleme, maşina şi şoferul ajungînd în siguranţă la mal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 455

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 4437
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Emilian Dragnea este învestit prefect
mai zilele trecute Soare isi numara zilele de mandat de prefect sperand sa ajunga un fel de Pendiuc al prefecturii Arges...
24/03/17 00:32 Mai mult...

Căldura se taie pe bază de tabel
Cine plateste caldura data de termo calor când afară sunt +17-20 grade??? :grin
23/03/17 19:30 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Ba Mihai, e clar ca lumina zilei ca SCM e de ochii lumii. Ce tot incerci tu sa explici si faci propaganda din subiectul...
23/03/17 14:36 Mai mult...

Emilian Dragnea este învestit prefect
Stai linistit Soare ca in curand se va face o alta schimbare Vine Oprescu si apoi tu
23/03/17 10:43 Mai mult...

Proiectul de la Viitorul Ştefăneşti dă roade!
Primăria, ar face bine,sa se ocupe și de asfaltata drumurilor,transportul în o um în Valea Mare,nu sa plătesc taxe...
23/03/17 07:11 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 24 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter