Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Argeşul, lider la banii pe cercetare     *** Fermierii pot lua adeverinţe pentru credite     *** Patronii, obligaţi să supravegheze sănătatea angajaţilor     *** Se plimba, gol puşcă, pe stradă!     *** A dispărut de acasă şi s-a spînzurat      *** Au fost evacuaţi toţi locatarii din bloc      *** Băiat de 13 ani a căzut din căruţa cu pepeni     *** Şi-a rănit soţia în accident!     *** Se închide stagiunea la Filarmonică     *** „Domnişoara Christina”, la Cinematograful „Bucureşti”     *** Rezultate CM 2018     *** Campioana mondială, chinuită!      *** Caseta tehnică      *** Unirea Bascov, în Liga a III-a!      *** Primarul Stancu: „Aşteptam promovarea de 3 ani!“     *** Dulcea: „Dedic victoria bascovenilor“nbsp;   

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 18 mai 2018

 

Găsit mort în casă

Echipajele SMURD au intervenit la 25 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu autoscară mecanică de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în Piteşti, strada Dromichete, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul trei. S-a pătruns în locuinţă cu ajutorul autoscării mecanice, în interior fiind găsit proprietarul, de 40 de ani, decedat.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1726

Continuare
 
Gemenii, despărţiţi de moarte! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2018

Cazul Militar din Piteşti, mort la mare

Gemenii, despărţiţi de moarte!


A murit, la 24 de ani, înecat în Marea Neagră, la Constanţa. Sublocotenentul Cătălin Gabriel Pohace, din Piteşti, absolvent al Academiei Forţelor Navale, era ofiţer la Batalionul 307 Infanterie Marină, din judeţul Constanţa. Tînărul argeşean este primul mort înecat, din acest sezon, pe litoralul Mării Negre. Mai are un frate geamăn, de asemenea, ofiţer militar.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 3642

Continuare
 
Infirmiere în arest pentru luare de mită Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 17 mai 2018

Sînt vizaţi şi medici

Infirmiere în arest pentru luare de mită


Percheziţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, de unde trei angajate au fost luate pe sus de oamenii legii, fiind acuzate că au emis ilegal diverse documente medicale contra unor sume de bani. Cele trei, două infirmiere şi o îngrijitoare, au petrecut o noapte în arest, ieri, fiind duse la Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a emis mandat pentru 30 de zile pe numele uneia dintre infirmiere, aceasta fiind recidivistă, culmea, tot pentru acelaşi gen de infracţiuni, şi mandate de arest la domiciliu pentru celelalte două angajate. Se spune că în acelaşi dosar sînt vizaţi şi medici!   

Comentarii (4) | Vizualizari: 4375

Continuare
 
Viteza l-a dus pe contrasens Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2018

La Morăreşti,

Viteza l-a dus pe contrasens


Ieri dimineaţă, în timp ce afară ploua, un şofer din judeţul Vîlcea, aflat al volanului unui Renault,  nu a ţinut cont de condiţiile de drum şi a apăsat pedala acceleraţiei mai tare decît ar fi trebuit. Din acest motiv a ajuns cu maşina pe contrasens, acolo unde s-a ciocnit frontal cu o dubiţă. În urma impactului, autoturismul şi autoutilitara au fost proiectate în şanţ, unul dintre conducătorii implicaţi fiind rănit.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1989

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

6 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii rutieri au dat 143 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 30.000 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 6 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1777

Continuare
 
Militar din Piteşti, mort la mare Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 16 mai 2018


Militar din Piteşti, mort la mare

Tragedie petrecută, aseară, la Constanţa. Un tînăr în vîrstă de 24 de ani, din Piteşti, a murit înecat. Deşi a fost resuscitat zeci de minute, medicii nu l-au mai putut salva. Cătălin Pohace avea 24 de ani, militar la o unitate din Babadag şi se afla la scăldat cu un prieten care însă nu avusese curajul să intre în apa rece. Prietenul de pe mal era cel care a dat alarma, văzînd că militarul se scufundă. Un sportiv care se antrena cu kite-ul, în apropiere de faleză a auzit strigăte de ajutor.  S-a dus şi l-a scos pe militar, ducîndu-l la mal. A fost solicitată Ambulanţa la 112, pacientul fiind preluat în scurt timp de echipajul cu medic. Din nefericire, orice încercare de a-l readuce la viaţă a rămas fără rezultat. Vom reveni.   
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1903

 
Fratele criminalului, pedeapsă redusă pentru lovire Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 16 mai 2018

După rejudecare,

Fratele criminalului, pedeapsă redusă pentru lovire


În perioada în care erau „cazaţi“ la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Argeş, cei doi fraţi din Valea Bădenilor, Pavel Laurenţiu şi Doru Vasile Durleci, suspecţi de omor, în cazul triplei crime de acum doi ani, au fost trimişi în judecată şi pentru infracţiunea de lovire, după ce au agresat un consătean.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1051

Continuare
 
Nesătul de băutură, a spart un bar Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 mai 2018

Beat, a ajuns în arest

Nesătul de băutură, a spart un bar


Mare e grădina Domnului! După ce a băut ore bune, tot nu s-a săturat. Avea însă o problemă: nu mai avea bani. Şi cum setea era mare, a decis să facă rost de alcool. A plătit cu preţul libertăţii, bărbatul în vîrstă de 45 de ani, din comuna Buzoeşti, ajungînd în arest! Asta după ce a spart un bar din Costeşti şi a furat băuturi de aproximativ 1.500 lei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2096

Continuare
 
Au furat 3.000 euro şi 15.000 lei! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 16 mai 2018

Romii din Merişani au dat, din nou, lovitura!

Au furat 3.000 euro şi 15.000 lei!


Şoseaua Piteşti - Curtea de Argeş începe să se transforme într-o adevărată aventură pentru şoferii aflaţi în trafic. Profitînd de neatenţia şoferilor, romii atacă tot mai des, furînd ce le pică-n mînă! Într-o singură săptămînă, două cazuri similare au avut loc pe tronsonul amintit. Luni seară, o bucureşteancă a rămas fără geanta în care avea 3.000 de euro şi 15.000 de lei. Spre surprinderea poliţiştilor care au reuşit să-i prindă pe hoţi în scurt timp, păgubaşa s-a împăcat cu făptaşii şi a refuzat să depună plîngere. Oamenii legii atrag atenţia şoferilor care tranzitează judeţul să nu mai lase maşinile neasigurate.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 1704

Continuare
 
A fugit de la spital şi a murit acasă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 mai 2018


A fugit de la spital şi a murit acasă


Decesul unui bărbat în vîrstă de 41 de ani, din comuna Coşeşti, a intrat în atenţia oamenilor legii. Moartea bărbatului a fost declarată suspectă, după ce s-a aflat că, înainte cu o zi, căzuse din căruţă, ba mai mult, că ajunsese şi la spital din pricina leziunilor suferite. În timpul anchetei s-a stabilit că Ilie Iulian R. a plecat de la spital pe propria-i semnătură, refuzînd internarea. A murit la cîteva ore după ce a ajuns acasă!    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2935

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Înecat cu bol alimentar

Marius Florin I., un piteştean în vîrstă de 41 de ani, şi-a găsit sfîrşitul după o băută zdravănă. După cum anunţam din numărul de ieri, bărbatul s-a dus acasă la un prieten de pahar şi, împreună cu trei bărbaţi, a băut mult peste cît putea duce. Tovarăşii săi de beţie au crezut că bărbatul a adormit şi au continuat să chefuiască, fără să îşi dea seama că Marius Florin I. şi-a dat duhul lîngă ei. Cînd au realizat că acesta nu mai mişcă au sunat la Ambulanţă. Echipajul a constatat că era mort de cîteva ore. La autopsie, medicul legist a stabilit că Marius Florin I. a murit înecat cu bol alimentar.   
M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1880

Continuare
 
Peugeot trîntit cu roţile-n sus de cimentruc! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 mai 2018

Ieri, pe DN 73,

Peugeot trîntit cu roţile-n sus de cimentruc!


O famile din Braşov a avut cumpăna vieţii, ieri, în Argeş! În timp ce veneau cu maşina către Piteşti, cei doi au fost protagoniştii unui accident în care ar fi putut pieri amîndoi. Au fost loviţi de un camion de transport ciment, moment în care Peugeotul în care se aflau a fost trîntit cu roţile în sus pe carosabil. Martorii speriaţi au crezut că şoferul şi soţia lui nu au scăpat cu viaţă, chemînd la faţa locului echipajul descarcerării.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1928

Continuare
 
Excursia copiilor s-a încheiat cu un accident Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 15 mai 2018

Cazul Autocarul a izbit un Logan

 Excursia copiilor s-a încheiat cu un accident


Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc, duminică, pe DN 7. După cum anunţam din numărul de ieri, un autocar în care se aflau 30 de persoane din care 13 copii a lovit un Logan al cărui şofer virase la stînga fără să se asigure. Autocarul era plin cu excursionişi, aceştia întorcîndu-se de la Sibiu. Au fost rănite numai persoane din Logan, una dintre acestea, supraponderală, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1150

Continuare
 
Peste 100 de pacienţi, evacuaţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 mai 2018

Panică la Spitalul Valea Iaşului

Peste 100 de pacienţi, evacuaţi!


Ieri dimineaţă, un ventilator care a luat foc la Spitalul de Pneumoftiziologie din Valea Iaşului a creat panică, pentru personalul care a fost nevoit să evacueze pacienţii. Deşi nu se vedea foc nicăieri, un fum gros inundase două etaje ale unităţii spitaliceşti. 158 de persoane, dintre care 134 pacienţi, restul personal de serviciu, au fost scoase în curte, pînă cînd pompierii au înlăturat orice pericol.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 908

Continuare
 
A băut pînă a murit! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 15 mai 2018

Lîngă prietenii de pahar,

A băut pînă a murit!


O noapte de beţie s-a încheiat tragic pentru un bărbat de 40 de ani, din Piteşti. Marius Florin I. a fost găsit ţeapăn chiar de către prietenii lui de pahar. Bărbatul s-a dus duminică că chefuiască la un prieten care locuieşte pe strada Smîrdan, iar cei patru amici au consumat împreună băuturi alcoolice.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3704

Continuare
 
Şofer, criţă, cascador, pe Calea Bucureşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 15 mai 2018


Şofer, criţă, cascador, pe Calea Bucureşti


În goana lui nebună, un şofer şi-a distrus maşi­na şi s-a ales cu dosar penal! Tînărul în vîrstă de 29 de ani, din comu­na Vultureşti, a fost pro­tagonistul unei casca­do­rii care i-ar face invi­dioşi pe regizorii de fil­me, în timp ce încerca să scape de un echipaj de poliţie locală care îl urmărea. Localii s-au luat după vitezo­man din cauză că acesta spărse­se nişte vase ornamen­tale cu flori, fără să ştie ce avea să urmeze!   


Comentarii (1) | Vizualizari: 1461

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 6588
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-au băgat mortul în altă criptă
In cimitirul SF.Gheorghe(vechi)este dezastru,mergeti sa filmati,sunt balariile de 2 m ,te mananca serpii.Nu poti sa merg...
23/06/18 12:33 Mai mult...

Măsuri pentru intrarea în legalitate a utilizatorilor clan...
Ce bine ar fi ca Apa Canal sa si presteze serviciile pe care le factureaza. Cum ar fi mentinerea canalizarilor in stare ...
23/06/18 11:58 Mai mult...

Elevii vor reducere pe toate liniile de transport din Piteş...
Foarte bine,sper sa realizeze...Este benefic pentru elevi.
23/06/18 11:37 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Eu am primit și plătit factura de 0,01 lei.Am mers special la casieria societății pentru a-mi tăia și chitanță.B...
23/06/18 09:09 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Transmiterea acestor facturi se face gratuit, de angajaţii noştri, nu prin poştă. ==> Prea multi salariati!!! Or fi...
23/06/18 08:33 Mai mult...

căutare personalizată

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info