Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Argeşul, lider la banii pe cercetare     *** Fermierii pot lua adeverinţe pentru credite     *** Patronii, obligaţi să supravegheze sănătatea angajaţilor     *** Se plimba, gol puşcă, pe stradă!     *** A dispărut de acasă şi s-a spînzurat      *** Au fost evacuaţi toţi locatarii din bloc      *** Băiat de 13 ani a căzut din căruţa cu pepeni     *** Şi-a rănit soţia în accident!     *** Se închide stagiunea la Filarmonică     *** „Domnişoara Christina”, la Cinematograful „Bucureşti”     *** Rezultate CM 2018     *** Campioana mondială, chinuită!      *** Caseta tehnică      *** Unirea Bascov, în Liga a III-a!      *** Primarul Stancu: „Aşteptam promovarea de 3 ani!“     *** Dulcea: „Dedic victoria bascovenilor“nbsp;   

 


A murit la serviciu Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 10 mai 2018

Abia ieşit din spital,

A murit la serviciu


Abia ieşit din spital, un bărbat în vîrstă de 57 de ani şi-a găsit sfîrşitul ieri, la locul de muncă. Ilie Cîrstea stătea de vorbă cu colegii cînd i s-a făcut rău. A fost chemată Ambulanţa, însă, din nefericire, la sosirea echipajului cu medic, nu s-a mai putut face altceva decît să se constate decesul angajatului. Cazul a fost preluat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2584

Continuare
 
Cristiana Caval, condusă pe ultimul drum Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 10 mai 2018


Cristiana Caval, condusă pe ultimul drum


Ieri, importanţi oameni de afaceri din judeţ, şefi de instituţii, prieteni apropiaţi şi rude au condus-o pe ultimul drum pe Cristiana Caval, soţia preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, George Caval. Îmbrăcaţi în haine cernite, elegante, dar sobre, cei care au cunoscut-o şi apreciat-o pe distinsa doamnă au venit să-i aducă un ultim omagiu. Cu toţii aveau doar cuvinte de laudă despre cea plecată la cer. Soţul, fiica şi fiul nu s-au dezlipit de lîngă sicriu, citindu-se pe feţele lor durerea nemărginită. Zeci de coroane din flori naturale şi o mulţime de flori au fost încărcate în mai multe maşini care însoţeau cortegiul.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 3000

Continuare
 
Calul eutanasiat, stăpînii la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 10 mai 2018

Căruţă spulberată de un microbuz şcolar la Cetăţeni

Calul eutanasiat, stăpînii la spital


O clipă de neatenţie a unui conducător auto ar fi putut genera, ieri, în jurul prînzului, o adevărată tragedie la Cetăţeni, pe drumul naţional ce leagă Cîmpulungul de Tîrgovişte. Două persoane, soţ şi soţie, din localitate, au ajuns la spital după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de un microbuz şcolar. Din fericire, ambii au avut noroc şi au scăpat cu leziuni ce nu le-au pus viaţa în pericol. În schimb, calul care tracta atelajul, rănit grav, a fost eutanasiat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1079

Continuare
 
Maşina încolăcită pe stîlp, şoferul teafăr Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 10 mai 2018

Din cauza vitezei,

Maşina încolăcită pe stîlp, şoferul teafăr

 

Accident teribil, luni seară, la ieşirea  din Piteşti spre Bascov. Un tînăr în vîrstă de 21 de ani, viitor poliţist, a scăpat ca prin minune doar cu zgîrieturi, după ce maşina pe care o conducea a fost complet distrusă. Autovehiculul s-a încolăcit după un stîlp de susţinere a firelor electrice, pe care l-a rupt. Atît de violent a fost impactul, încît stîlpul a strivit maşina pînă la jumătate, ajungînd pînă la scaunul şoferului, iar autovehiculul a rămas suspendat.


Comentarii (2) | Vizualizari: 1452

Continuare
 
A fost prins torţionarul Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 10 mai 2018

Cazul Sadism inimaginabil al unui tînăr

A fost prins torţionarul


Imagini şocante au apărut în spaţiul public, cu un braconier care dă dovadă de mult sadism. Tînărul chinuieşte un pui de căprioară, dînd dovadă de o cruzime de neimaginat. Ieri, acesta a fost identificat, fiind adus la audieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Înainte, oamenii legii au făcut percheziţii acasă la individ. Este vorba de Cătălin Buşcu, în vîrstă de 30 de ani, din comuna Bîrla.  

Comentarii (6) | Vizualizari: 1917

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 10 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Prins conducînd băut

Bogdan B., de 43 de ani, din Valea Iaşului, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Curtea de Argeş, în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2099

Continuare
 
Sadism inimaginabil al unui tînăr Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 09 mai 2018


Sadism inimaginabil al unui tînăr


Imagini înfiorătoare au apărut în spaţiul public, filma­te într-un fond de vînătoare din comuna Bîrla. Un tînăr hăituieşte vînatul cu ogari, după care ţine un pui de căprioară şi cîinii încep să mănînce de viu bietul ani­mal. Cruzimea tînărului întrece orice imaginaţie, atunci cînd ucide puiul sucindu-i gîtul. Poliţia a dema­rat o anchetă pentru identificarea tînărului care a dat dovadă de sadism.               

Comentarii (11) | Vizualizari: 3511

Continuare
 
Procurorii au cerut amînarea procesului Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 09 mai 2018

Cazul Patronul de la Vitality, din nou în faţa instanţei

Procurorii au cerut amînarea procesului


Ieri, Nicola Inquieto s-a aflat din nou în faţa judecătorilor Curţii de Apel Piteşti, unde ar fi trebuit să se judece cererea în baza unui mandat de arestare european pentru predare temporară, depusă de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Napoli, chiar în ziua în care Inquieto a fost eliberat. Procurorul a cerut însă amînarea judecării solicitării, motivînd că patronul italian trebuie audiat într-unul din dosarele din România. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 993

Continuare
 
Pericol la Arpechim, din cauza trăsnetului! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 09 mai 2018

7 echipaje de pompieri au acţionat

Pericol la Arpechim, din cauza trăsnetului!


Serviciul privat de pompieri Falck Fire Services de pe platforma Arpechim a sesizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, luni seară, anunţînd că un rezervor de ţiţei ar fi luat foc. Cum exista pericolul unui incendiu de proporţii, dat fiind cantitatea mare de ţiţei din rezervor, au cerut sprijinul echipajelor ISU, acţionînd în total 7 echipaje, pentru răcirea rezervorului.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1234

Continuare
 
S-a stins Cristiana Caval Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 09 mai 2018


S-a stins Cristiana Caval


După o lună şi grea suferiţă, a trecut la cele veşnice Cristiana Caval, soţia directorului Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, George Caval. Fostă angajată la BRD Group Societe General, aceasta era grav bolnavă de ceva timp. Va fi condusă pe ultimul drum astăzi.   


Comentarii (2) | Vizualizari: 5138

Continuare
 
A murit scriitorul Marin Ioniţă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 mai 2018


A murit scriitorul Marin Ioniţă!


Pierdem oameni de valoare, iar vestea morţii profesorului, scriitorului şi jurnalistului Marin Ioniţă, coordonator al paginii Curierului Artelor din Curierul zilei, a cutremurat cultura argeşeană. Cetăţean de onoare al oraşului Piteşti şi Fiu al Argeşului şi Muscelului, descoperitor de talente literare,  domn‘ profesor, cum obişnuiam să-i spunem, a plecat dintre noi după ani şi ani de luptă cu nemiloasele boli care i-au măcinat trupul. S-a luptat pînă în ultima clipă pentru viaţa pe care a iubit-o enorm şi a trăit cu intensitate fiecare clipă. Cu o inteligenţă sclipitoare, un simţ al umorului deosebit, cronicarul căruia nu-i scăpa nici o informaţie scria necontenit chiar şi de pe patul spitalului. Luni seara, în Secţia ATI a Spitalului Universitar din Bucureşti, inima sa greu încercată din cauza gravelor afecţiuni de care a suferit, a cedat şi s-a oprit... Pe 10 iulie, Marin Ioniţă ar fi împlinit 89 de ani...   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1428

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

6 permise reţinute

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea şoferilor asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii rutieri au dat 104 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 34.830 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 6 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 806

Continuare
 
Militarul rănit a fost operat Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 08 mai 2018

Internat la Centrul Medical Regional din Landstuhl, din Germania,  

Militarul rănit a fost operat


Aşa după cum v-am informat, opt militari din cadrul Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor“, din Cîmpulung Muscel, au fost răniţi, pe 30 aprilie 2018, în timpul unei misiuni de patrulare, convoiul fiind ţinta unui atac sinucigaş, cu maşină capcană (VBIED - Vehicle-Borne Improvised Explosive Device). Ei au fost transportaţi la spitalul militar din Kandahar, unde au fost stabilizaţi, fiind în afara oricărui pericol. A doua zi, unul dintre militarii răniţi a ajuns la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament de specialitate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1014

Continuare
 
Veteranele panacotarelor, în arest! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 08 mai 2018

Au furat din buzunare în Tîrgul Săptămînal

Veteranele panacotarelor, în arest!


Despre raidurile femeilor de etnie romă prin magazine sau mijloacele de transport în comun am tot scris. Orice măsură impusă de oamenii legii nu pare să le sperie prea tare, de cele mai multe ori, acestea revenind la obiceiurile lor de a fura. Ultimele care au făcut cunoştinţă cu arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş sînt 4 „surate“, de aceeaşi etnie, care, duminică, au încolţit doi bărbaţi pe care i-au lăsat fără bani. Printre cei care s-au bucurat de „ospitalitatea“ oamenilor legii se numără şi Jenovica S., de 60 de ani, şi Rbertina Adela S., de 50 de ani, ambele din comuna Băiculeşti, veteranele panacotarelor, considerate şi mentorul multor puştoaice care se află la început de „carieră“.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 1373

Continuare
 
Patronul de la Vitality, din nou în faţa instanţei Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 08 mai 2018

Italienii îl vor pentru audieri

Patronul de la Vitality, din nou în faţa instanţei


Astăzi, patronul italian Nicola Inquieto se va afla din nou în faţa magistraţilor Curţii de Apel Piteşti. La ora 12.00, se va judeca un nou termen în cererea de arestare pentru predare temporară, depusă de autorităţile italiene. Judecătorul de anchetă preliminară de pe lîngă Tribunalul din Napoli a cerut din nou arestarea, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus eliberarea afaceristului.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1212

Continuare
 
Copil mutilat de cal Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 08 mai 2018

A fost lovit cu copita în faţă

Copil mutilat de cal


Ieri, un băiat în vîrstă de 11 ani a ajuns, la Spitalul de Pediatrie, grav rănit, după ce a fost lovit de un cal. Florin R., din comuna Miceşti, satul Păuleasca, a fost trimis la Spitalul Bagdasar Arseni, după ce s-a constatat că are un hematom la cap şi necesită investigaţii amănunţite. Unchiul băiatului a povestit că animalul fusese legat, însă a scăpat şi a dat cu copita.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1151

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 6588
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-au băgat mortul în altă criptă
In cimitirul SF.Gheorghe(vechi)este dezastru,mergeti sa filmati,sunt balariile de 2 m ,te mananca serpii.Nu poti sa merg...
23/06/18 12:33 Mai mult...

Măsuri pentru intrarea în legalitate a utilizatorilor clan...
Ce bine ar fi ca Apa Canal sa si presteze serviciile pe care le factureaza. Cum ar fi mentinerea canalizarilor in stare ...
23/06/18 11:58 Mai mult...

Elevii vor reducere pe toate liniile de transport din Piteş...
Foarte bine,sper sa realizeze...Este benefic pentru elevi.
23/06/18 11:37 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Eu am primit și plătit factura de 0,01 lei.Am mers special la casieria societății pentru a-mi tăia și chitanță.B...
23/06/18 09:09 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Transmiterea acestor facturi se face gratuit, de angajaţii noştri, nu prin poştă. ==> Prea multi salariati!!! Or fi...
23/06/18 08:33 Mai mult...

căutare personalizată

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info