Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Paralizat, ars în incendiu Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 13 martie 2017

După ce i-a luat casa foc,

Paralizat, ars în incendiu

 

 Moarte cumplită pentru un bărbat în vîrstă de 68 de ani, din comuna Dobreşti, satul Fureşti. Nicolae Haramici era ţintuit la pat, fiind paralizat. Sîmbătă noaptea, i-a luat casa foc, iar bătrînul a ars de viu. Pompierii l-au găsit printre ruinele casei, după ce au stins focul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 793

Continuare
 
Ucisă în faţa copiilor! Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 13 martie 2017

Pentru că l-a părăsit,

Ucisă în faţa copiilor!

Crimă la Moşoaia

 

 Luptă pe viaţă şi pe moarte, ieri, într-o casă din comuna Moşoaia, satul Lăzăreşti! Denisa Elena Dumitru, de 30 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de concubinul ei, Constantin Cornel Diaconu, de 44 de ani. Crima a fost comisă în faţa celor doi copii ai lor, o fată de 10 ani şi un băiat de 8 ani, dar şi în faţa mamei victimei. Ca să îşi salveze fiica, aceasta din urmă a oferit viaţa ei la schimb, însă criminalul nu şi-a lăsat concubina din mîini pînă cînd nu a ucis-o. În zadar s-au luptat cu el copiii şi soacra! Denisa s-a prăbuşit sub ochii lor, plină de sînge. După omor, autorul a fugit. Mascaţi, poliţiştii de la secţia rurală, poliţişti rutieri, localnici au pornit în căutarea bărbatului. Oamenii legii au folosit şi un cîine antrenat pentru a lua urma celor căutaţi. În trecut, Constantin Cornel Diaconu a fost condamnat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un vecin.

Comentarii (5) | Vizualizari: 3107

Continuare
 
CCR a dat motivarea privind ancheta pe Ordonanţa 13 Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 11 martie 2017

CCR a dat motivarea privind ancheta pe Ordonanţa 13

 

Curtea Constituţională a dat publicităţii, vineri, motivarea în cazul sesizării depuse de pre­şedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în cazul anchetei DNA privind adoptarea OUG 13. S-a votat cu scorul de 8-1, singura care s-a opus fiind judecătoarea Livia Stanciu. „Nicio autoritate nu poate controla actul normativ“, se afirmă în motivare.

Comentarii (1) | Vizualizari: 498

Continuare
 
Cîinii ciobanilor, pericol pentru săteni Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 martie 2017

Pe dealurile din Godeni,

Cîinii ciobanilor, pericol pentru săteni

 

 La ultima şedinţă a aleşilor locali din comuna Godeni, consilierul Ion Tănase a dus în discuţie o problemă de actualitate, care le dă mari bătăi de cap sătenilor: ciobanii. Aceştia nu numai că provoacă necazuri prin periculoasa practică a incendierii terenurilor, în vederea eliminării uscă­tu­rilor, dar şi faptul că nu au un control asupra cîinilor care însoţesc turmele de oi şi pot deveni periculoşi pentru populaţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 647

Continuare
 
A ajuns în SMURD Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 martie 2017

Traversînd neregulamentar,

A ajuns în SMURD

 

 Pe vremea ploioasă de ieri au avut loc în Piteşti mai multe accidente rutiere. O femeie în vîrstă de 76 de ani, din Piteşti, a ajuns la spital, fiind lovită de o Skoda. Accidentul s-a petrecut pe strada Dumbravei. La spital, în urma in­ves­tigaţiilor, s-a stabilit că victima nu avea leziuni grave. Un alt accident rutier a avut loc în carti­e­­rul Găvana, acolo unde un Audi s-a ciocnit cu un Logan, pe strada Depo­zi­telor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 848

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Bărbat în stop cardio-respirator

După ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş a plecat la o adresă indicată pe strada Daniel Sterescu, din localitate. Aici, au găsit un bărbat în vîrstă de 77 de ani, inconştient, care se afla în stop cardio-respirator. Imediat s-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut şi sprijinul unui echipaj cu medic, care a continuat manevrele. Din păcate, nu s-a ajuns la nici un rezultat.   

Antonela Roşu

 A furat o borsetă cu bani 

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş l-au prins pe Alexandru I., în vîrstă de 52 ani, din oraşul Băbeni,  Vîlcea. Bărbatul este bănuit de furt. Din cercetări, oamenii legii au stabilit că, pe data de 9 februarie, Alexandru I. ar fi furat 8.000 de lei din borseta unui bărbat, în timp ce acesta se afla la Peco mall, la kilometrul 80, în magazinul staţiei de carburant de pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti. Păgubitul a lăsat borseta nesupravegheată, iar hoţul a profitat de neatenţia lui şi a furat banii. Din fericire, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat posesorului. Acum, continuă cercetările pentru stabilirea activităţii infracţionale a bărbatului.  

  Antonela Roşu

 A refuzat să meargă la spital

Joi noaptea, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a fost solicitat în localitatea Bălileşti. Ajuns la faţa locului, au găsit un bărbat în vîrstă de 28 de ani, care era rănit în urma unui accident rutier. Omul era lovit la cap şi la faţă, iar după ce i s-au acordat îngrijirile medicale, a refuzat să fie transportat la spital.

A.Roşu  

 184 de şoferi, amendaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 184 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 52.300 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 24 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

A.Roşu  

 S-a urcat băut la volan

Poliţişti de la Biroul Rutier din Curtea de Argeş l-au prins băut la volan pe Petre N., în vîrstă de 42 de ani, din Curtea de Argeş. Bărbatul conducea o maşină pe strada Episcop Nichita, din localitate. Poliţiştii au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice, avînd o concentraţie de 0,64 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal şi acum urmează să suporte consecinţele faptei sale. Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sînge se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă.

A.Roşu  

  I-a ars grajdul

Joi după-amiază, după ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş au mers pe strada I.L. Caragiale, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o anexă. Focul a distrus un grajd de aproximativ 30 de metri pătraţi, fiind provocat de un scurtcircuit la un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţie deteriorată.

A.Roşu  

 Conducea cu permisul suspendat

Ionuţ R., de 29 de ani, din Ştefă­neşti, a fost prins de poliţişti şofînd o maşină pe DN 7, avînd dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au întocmit pe numele lui un dosar penal. Acum, bărbatul va suporta rigorile legii, această infracţiune pedepsindu-se cu închisoare de la şase luni la trei ani sau cu amendă.  

A.Roşu 

 Dosar penal pentru alcool

Un bărbat în vîrstă de 35 de ani a fost tras pe dreapta de poliţiştii Biroului Rutier din Piteşti. Este vorba despre Leontin S., din Piteşti. Poliţiştii au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice, avînd o concentraţie de 0,44 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.  

  Antonela Roşu

 Incendiu la Căldăraru

Joi după-amiază, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Secţia de Pompieri din Costeşti au mers în localitatea Căldăraru, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o locuinţă. Focul a distrus un televizor, obiecte de mobilier, materiale textile şi o maşină de cusut. Totul a pornit de la un scurtcircuit electric la un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau care avea izolaţia deteriorată.     

Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 523

 
Dosarul lui Teodorescu, înapoi la DNA Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 martie 2017

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis:

Dosarul lui Teodorescu, înapoi la DNA

 

 Dosarul Agenţiei Naţionale de Restituire a Proprietăţilor, în care fostul parlamentar argeşean Cătălin Teodorescu a fost trimis în judecată alături de Ion Oltean şi Crinuţa Dumitrean, a fost returnat la DNA, pentru refacerea urmăririi penale. Asta, din cauză că DNA nu a respectat un termen dat de Curtea Supremă, prin care se solicita procurorilor „să remedieze neregularităţile din Rechizitoriul 660/P/2014, emis la 28 iulie 2016“, după cum se preciza în încheiere.

Comentarii (1) | Vizualizari: 641

Continuare
 
Activiştii au blocat camioanele cu lemne Imprimare E-mail
(5 voturi)
sâmbătă, 11 martie 2017

Protest pe Transfăgărăşan

Activiştii au blocat camioanele cu lemne

 

 Activiştii unei organizaţii neguvernamentale de pro­tecţie a mediului au protestat ieri pe Transfăgărăşan. Au blocat trecerea camioanelor încărca-te cu lemne, cerînd ajutorul poliţiştilor pentru verificarea documentelor pri­vind încărcăturile. Prin acţiunea lor, reprezen­tan­ţii Agent Green au vrut să atragă atenţia asupra tăierilor pădurilor virgine şi au cerut an­che­tă la Vidraru cu privire la aceste exploatări. Pro­tes­tul a fost organizat la ora la care ministrul Pădurilor şi Apelor, Adri­ana Petcu, se afla într-o vizită oficială în judeţul nostru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 917

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Incendiu pe autostradă

Un incendiu de vegetaţie uscată a fost semnalat, miercuri, pe autostrada A1, la kilometrul 114. La faţa locului a ajuns un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Focul a ars aproximativ 3.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, pornind de la flacăra unui foc care a fost pus intenţionat pentru a provoca incendiul.  

A.Roşu

 Vîntul a smuls bucăţi din acoperiş

Miercuri, mai multe bucăţi metalice de pe acoperişul unui bloc din Piteşti s-au desprins din cauza vîntului puternic şi puneau în pericol siguranţa oamenilor care treceau prin zonă. La adresa indicată, de pe strada Ionescu Gion, a ajuns un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti.   

A.Roşu

 A dat foc la vegetaţia uscată

Pompierii au mers la la Topoloveni, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată. Echipajul cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie Nr. 2 Topoloveni a constatat că au ars aproximativ 400 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, 5 metri lineari dintr-un gard din lemn şi 10 pruni.

A.Roşu

17 şoferi au rămas pietoni

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 215 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.640 de lei. De asemenea, au fost mai fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 17 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

A.Roşu

 Conducea o maşină neînmatriculată

Poliţiştii de la Biroul Rutier Piteşti l-au tras pe dreapta pe Marian C., în vîrstă de 35 de ani, din Piteşti. În urma verificărilor făcute de oamenii legii a reieşit că el conducea o maşină neînmatriculată sau neînregistrată. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, iar potrivit legii, conducerea unei maşini neînmatriculate se pedepseşte cu închisoare de la unu la trei ani sau cu amendă.

A.Roşu

 Închis pentru contrabandă

Miercuri, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta este emis de Judecătoria din Piteşti pe numele lui Mihai Comănescu, în vîrstă de 41 de ani, din Piteşti. Bărbatul a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare, pentru contrabandă. El a fost dus şi închis în Penitenciarul Mioveni.

A.Roşu

Avea permis fals

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Curtea de Argeş l-au prins, pe strada Traian, din Curtea de Argeş, pe Vasile Sergiu M., de 32 de ani, din comuna Corbeni. Bărbatul mergea cu maşina fără a avea permis de conducere. La cererea poliţiştilor, el a prezentat la control un permis de conducere care era fals. Pentru aceste lucruri, omul s-a ales cu un dosar penal şi urmează să suporte consecinţele faptei sale. Permisul prezentat a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

A.Roşu

 Controale la vînzătorii de flori

Pe 8 martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din Curtea de Argeş, Cîmpulung şi Costeşti şi ai Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, au făcut 56 de controale. Acestea au avut loc în Piteşti, Curtea de Argeş, Cîmpulung şi în oraşele Topoloveni şi Costeşti, la societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate comerţul cu flori. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au dat 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 25.000 de lei, conform OUG nr. 28/1999. De asemenea, ei au confiscat şi suma totală de 4.916 de lei, pentru care nu au fost prezentate documente fiscale justificative.   

A.Roşu

 Prins băut la volan

Oamenii legii de la Biroul Rutier din Curtea de Argeş l-au oprit la control, pe strada Eroilor, pe Mihai Marcel B., în vîrstă de 42 de ani, din Curtea de Argeş. Poliţiştii au constatat că omul se urcase băut la volan, el avînd o concentraţie de 0,86 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Curtea de Argeş, pentru recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal şi acum urmează să suporte consecinţele faptei sale.     

      A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 532

Continuare
 
Tofan, trimis în judecată Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 martie 2017

Pentru deşeurile depozitate pe fosta Platformă ARO,

Tofan, trimis în judecată

 

 Despre deşeurile toxice depozitate pe fosta platformă ARO, din Cîmpulung, s-a tot scris. Sute de tone de substanţe nocive zac în depozite, deşi exista un termen-limită pînă la care să fie eliminate. În octombrie 2013, un incediu de proporţii a izbucnit acolo, existînd un pericol real pentru cetăţeni, dat fiind că în zonă erau depozitate şi cianuri. Vasile Tofan, din Iaşi, patronul firmei Global Eco Center, care, între timp, a intrat în insolvenţă, iar deşeurile au fost lăsate de izbelişte, a fost trimis în judecată pentru că nu a luat măsurile de elimiare a deşeurilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 831

Continuare
 
Şoferul băut a provocat carambol Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 martie 2017

În ziua celor 44 de pahare,

Şoferul băut a provocat carambol

 

 Trei autoturisme au fost avariate în urma unui accident rutier care a avut loc, ieri, în jurul orei 14, în intersecţia semaforizată din cartierul Schei, din Cîmpulung. Incidentul a fost provocat de un şofer băut şi fără permis însă, din fericire, nu au fost victime.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1004

Continuare
 
Tir răsturnat la Valea Ursului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 martie 2017

Tir răsturnat la Valea Ursului

 

 Un accident petrecut, ieri, la Valea Ursului, în comuna Bascov, a creat panică în rîndul şoferilor, din cauza unei confuzii. Un tir încărcat cu oxid de aluminiu s-a răsturnat, iar substanţa s-a împrăştiat pe şosea. Martorii au crezut că este vorba de azotat de amoniu şi, speriindu-se că există riscul unei explozii, au alertat autorităţile. Mai multe echipaje de pompieri şi poliţie s-au deplasat acolo, zona fiind izolată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1030

Continuare
 
L-a ars focul pe care l-a pus! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 martie 2017

Bărbat de 44 de ani, în stare gravă

L-a ars focul pe care l-a pus!

 

 Ieri, un bărbat a căzut victima propriei inconştienţe, suferind arsuri grave, după ce a dat foc unor resturi vegetale. Gheorghe Zamfira, de 44 de ani, din satul Valea Brazilor, comuna Băiculeşti, a fost transferat cu elicopterul la Spitalul Floreasca din Bucureşti, avînd arsuri grave pe 50% din suprafaţa corpului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1048

Continuare
 
Au rămas fără căruţe, harnaşamente şi topoare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 martie 2017

Rudari prinşi la furat de lemne

Au rămas fără căruţe, harnaşamente şi topoare

 

 Au început în forţă acţiunile specifice privind prevenirea şi combaterea delictelor silvice la nivelul Muscelului. Şase căruţe cu aproximativ 10 metri cubi de lemne, topoare şi harnaşamentele cailor au fost confiscate de oamenii legii, cu oca­zia unei razii în pădurile din nordul judeţului.

Comentarii (2) | Vizualizari: 695

Continuare
 
Recomandări pentru prevenirea incendiilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 martie 2017

Recomandări pentru prevenirea incendiilor

 

 Nerespectarea măsurilor specifice la efectuarea arderilor de vegetaţie uscată, mirişti, şi resturi vegetale poate avea consecinţe grave asupra comunităţii prin pierderi de vieţi omeneşti, importante pagube materiale şi afectarea mediului înconjurător. Din acest motiv, cunoaşterea şi respectarea strictă a acestora constituie soluţia cea mai simplă şi mai puţin costisitoare, reprezentînd în acelaşi timp o obligaţie morală şi civică a fiecărui cetăţean. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 356

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Foc în cimitir

Marţi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie Nr. 2 din Topoloveni a mers în localitatea Călineşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată dintr-un cimitir. Focul a pornit de la o lumînare şi a ars aproximativ 500 metri pătraţi de vegetaţie uscată. 

   Antonela Roşu 

Avea numerele expirate 

Pe strada Uzinei, din Mioveni, oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni l-au tras pe dreapta pe Gabriel Daniel B., în vîrstă de 24 de ani, din Mioveni. În urma controlului făcut de poliţişti a reieşit că tînărul se afla la volanul unei maşini care avea numerele de înmatriculare provizorii expirate. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal. Potrivit legii, conducerea unei maşini neînmatriculate se pedepseşte cu închisoare de la unu la trei ani sau cu amendă.  

   Antonela Roşu

211 şoferi sancţionaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 211 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 34.765 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie şapte permise de conducere şi au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.

A.Roşu 

A condus fără permis

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Poiana Lacului l-au prins, pe DJ 703 A, în Poiana Lacului, pe Traian Ionuţ S., în vîrstă de 27 de ani, din comuna Albota. Acesta conducea o maşină fără a avea permis. Pentru acest lucru, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal. Potrivit legii, conducerea unei maşini fără a deţine permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

A.Roşu 

 Deţinea lemn ilegal

Marţi, poliţişti de la Serviciul de Ordine Publică al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu şi specialişti ai Direcţiei Silvice Argeş - Ocolul Silvic Cotmeana, au făcut controale în comuna Cotmeana, pentru combaterea comerţului ilegal de lemne. În urma verificărilor, în curtea unei fabrici de cherestea din comuna Cotmeana, au fost găsiţi 20,89 metri cubi de lemn de gorun, paltin şi tei, în valoare de 8124,5 lei, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă. Deţinătorul lemnelor a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 171/2010R, cu o amendă în valoare de 600 de lei. De asemenea, întreaga cantitate de lemne a fost confiscată.

A.Roşu 

 Au dat foc la vegetaţia uscată

În cursul zilei de marţi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a intervenit în oraş, pe strada Bănănăi, la stingerea unui incendiu care a distrus aproximativ 5.000 metri pătraţi de vegetaţie uscată şi mărăciniş. Apoi, pompierii au fost solicitaţi în oraşul Ştefăneşti, pe strada Izvorani, pentru stingerea unui incendiu unde au ars aproximativ 5 hectare de vegetaţie uscată şi mărăciniş. Tot marţi, un echipaj cu autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu a plecat în comuna Bradu, pentru a stinge un incendiu la vegetaţia uscată, în urma căruia au ars aproximativ 50.000 metri pătraţi de vegetaţie uscată şi mărăciniş. La toate aceste incendii, focul a fost pus intenţionat, la fel ca şi în cazul incendiului din comuna Vlădeşti, unde au ars aproximativ 5.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată.    

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 587

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 4582
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Domnul Hiru este un om foarte capabil sa conduca o institutie, ii place sa fie lider, e indragostit de aceasta meserie,e...
28/04/17 11:32 Mai mult...

Strategie de dezvoltare „copy-paste“
Sa te fereasca pronia cereasca sa ai nevoie de ceva de la Primaria Campulung! Majoritatea functionarilor de acolo plimba...
28/04/17 11:33 Mai mult...

Misiune grea cu ilfovenii!
Pitesti fara fc arges este trist.dica trebuie sa ramana.ce se intampla cu brandul?
28/04/17 08:41 Mai mult...

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Dupa cravata individul pare sa fie din gruparea nemaipomenit de profesionista si cinstita poreclita "ALDE". Dupa acesta ...
28/04/17 08:42 Mai mult...

A vîndut apă colorată în loc de motorină
culmea zgarceniei sa ai masina diesel si sa bagi motorina de pe marginea santului
28/04/17 08:42 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 29 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
sâmbătă, 29 aprilie 2017
EUR 4.5333
USD 4.1453

Flag Counter