Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Bisericile, pline de credincioşi!      *** Bambi a fost salvat pe DN 7!      *** Veniţi la GATA!      *** Doar un punct la Călăraşi!      *** La un pas de o tragedie!      *** Campionii de la Cupa Budeasa!      *** Filmul meciului      *** Locul 1 pentru CS Dacia      *** Eduard Şerban, campion mondial!      *** Înfrîngere pe Bega!      *** A ajuns cu BMW-ul pe terasă      *** S-a spînzurat în dormitor      *** Poliţistul i-a făcut KO      *** Preotul a murit în stradă      *** Găsit mort, în fosa septică      *** 30 de opriri ale apei calde, lunar      *** De ce se moare în Argeş      *** Apel la protejarea vieţii şi sănătăţii copiilor     

 


Militarii au fost înmormîntaţi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 03 iulie 2017

Ministrul Apărării a participat la fiecare

Militarii au fost înmormîntaţi

 

Cei trei militari ai Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele, din Cîmpulung, decedaţi după ce vehiculul cu care se întorceau din misiune s-a răsturnat într-o rîpă din satul Valea Urdii au fost înmormîntaţi ieri cu onoruri militare în localităţile de baştină. Prin ordin al ministrului Apărării Naţionale, militarii au fost înaintaţi la gradul de sublocotenent post-mortem.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1204

Continuare
 
Gravida s-a aruncat de la etaj Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 03 iulie 2017

De frica iubitului,

Gravida s-a aruncat de la etaj

 

O tînără de 32 de ani a ajuns, sîmbătă seara, la Spitalul Municipal Cîmpulung pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost sechestrată şi bătută de concubinul ei. Pentru că traumatismele suferite erau grave, cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe au decis transferul femeii la Spitalul Judeţean Argeş.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1821

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

9 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi  conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 160 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 35.483 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 9 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Conducea un ciclomotor neînmatriculat

Dumitru Florin S., de 35 de an, din comuna Sălătrucu, a fost depistat de către oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni, în timp ce conducea un ciclomotor, neînmatriculat sau neînregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 534

Continuare
 
Scăpaţi din război, au murit în accident Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 01 iulie 2017

Trei militari decedaţi la Dîmbovicioara

Scăpaţi din război, au murit în accident

 

Tragedie fără precedent în judeţul Argeş! Trei mi­litari din cadrul Batalio­nului 30 Vînători de Mun­te Dragoslavele, din Cîm­pulung, au murit, iar alţi nouă camarazi de-ai lor au fost răniţi şi internaţi în mai multe spitale din ţară după ce autocamio­nul cu care se întorceau din misiune s-a răsturnat într-o rîpă adîncă de aproximativ 40 de metri, în comuna Dîmbovicio­ara, într-o zonă muntoa­să, greu accesibilă. Un singur militar a scăpat nevătămat din această nenorocire. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie, iar la locul accidentului au sosit mai multe echipaje de inter­venţie, care au acţionat timp de mai multe ore pentru salvarea milita­rilor din prăpastie. Din păcate, pentru trei dintre ei nu s-a mai putut face nimic. Conform procedu­rilor legale, a fost sesizat Parchetul Militar. Din or­dinul şefului Statului Major General, a fost in­stituită o comisie de cer­cetare administrativă care va investiga cir­cumstanţele producerii accidentului.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 801

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 iulie 2017

Se vorbește, se citește...

 

Cei 177 poliţişti erau 3

Din toată organigrama stufoasă a Poliţiei locale Piteşti (177 posturi, din care 15 şefi de birouri şi servicii), cel mult 8 poliţişti sînt disponibili noaptea pentru sesizări - o spune chiar directorul general. În multe cazuri, de fapt sînt doar 3 poliţişti - adaugă primarul. Iar uneori sînt chemaţi şi de 10 ori pe noapte în acelaşi loc. „Vor fi discuţii aplicate, în viitor, să se reevalueze organigrama, ca să fie mai mulţi prezenţi în stradă“, a declarat Ionică, observînd că „paza, ordinea şi circulaţia au fost lăsate de poliţia naţională în seama celei locale“. Pe lîngă asta, „localii“ sînt şi corp de control al Primăriei: acum, de pildă, trebuie să verifice toate garajele pe domeniul public dacă şi-au păstrat destinaţia.

Salpitflor, spre faliment

Salpitflor cere Primăriei încă vreo 50 miliarde, pe lîngă cei 240, care îi revin, conform bugetului. „Au apărut nişte decalaje, din cauza creşterii salariului minim“ - e explicaţia. Primarul nu prea ar vrea: „Nu dăm nici un leu, decît pe proiecte şi chestiuni aplicate“. Soluţia ar fi „să facă şi servicii către terţi“, mai ales că şi „pieţele vor dispărea, mai devreme sau mai tîrziu.“ Într-adevăr, dacă tot se chea­­mă societate comercială, n-ar fi rău să vadă cum e să şi scoată bani, nu doar să cheltuiască.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 384

Continuare
 
Patru copii şi un adult, suspecţi de rujeolă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 iulie 2017

Se înmulţesc îmbolnăvirile în Argeş

Patru copii şi un adult, suspecţi de rujeolă!

 

Cazurile de rujeolă continuă să apară în judeţul nostru, fiind epidemie în România. Potrivit directorului adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, epidemiologul Adrian Stoica, de la sfîrşitul lunii februarie, în Argeş, au fost înregistrate 31 de cazuri suspecte de rujeolă.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 374

Continuare
 
Doi argeşeni suspecţi de meningită West Nile! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 iulie 2017

Boala e transmisă prin înţepătura de ţînţar

Doi argeşeni suspecţi de meningită West Nile!

 

Mare atenţie la înţepăturile de ţînţari, fiindcă vă puteţi îmbolnăvi de meningită West Nile, o afecţiune destul de gravă! Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, epidemiologul Adrian Stoica, ne-a spus că doi argeşeni sînt suspecţi de această boală, prezentîndu-se la spital cu dureri de cap, febră, vărsături şi stare generală alterată.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 507

Continuare
 
Unde a găsit descuiat, a furat Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 01 iulie 2017

A încercat toate uşile

Unde a găsit descuiat, a furat

 

A intrat într-un bloc ANL din cartierul piteştean Găvana, a luat uşile la rînd, încercînd dacă sînt încuiate, iar pe prima pe care a găsit-o neasigurată a intrat. Proprietarii dormeau fără să le treacă prin minte că le-a intrat un hoţ în casă. A furat cheile maşinii şi a plecat cu autoturismul, pe care l-a lovit. Aventura l-a dus în arest pe Joszef Tănase, de 26 ani, din Bucureşti, un cunoscut infractor voiajor.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 939

Continuare
 
Sînt băgat într-o cacealma de un jordanian Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 01 iulie 2017

Teroristul argeşean:

Sînt băgat într-o cacealma de un jordanian

 

Aşa cum era de aşteptat, dat fiind acuzaţiile extrem de grave ce i se aduc, Cătălin Ionuţ Bălan, zis Ibrahim, a fost, ieri, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Individul a fost reţinut, luni, pentru acte de terorism, fiind adept al grupării extremiste DAESH şi încercînd să racoleze noi adepţi. De asemenea, se spune că ar fi avut acţiuni de documentare detaliată asupra unui obiectiv militar de pe teritoriul României, cu scopul declarat de a contribui la organizarea unui atentat terorist la acea bază.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 874

Continuare
 
Fiu de patron, mort în accident Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 30 iunie 2017

La Cîmpulung,

Fiu de patron, mort în accident

 

Cumplit accident rutier, joi seara, pe strada Traian din Cîmpulung! Un tînăr de 21 de ani, fiul omului de afaceri Daniel Pătrăşcan, cel care deţine firmele Auto Lenied ANM SRL şi Euromaster Auto Lenied SRL, avînd ca domenii de activitate service şi comercializare piese şi accesorii auto, a murit în drum spre spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce autoturismul pe care-l conducea s-a izbit violent de un stîlp de electricitate şi s-a oprit într-un gard.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3585

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 30 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

I s-a făcut rău în baie

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Garoafelor, pentru transportul unei persoane aflată în imposibilitatea de a se deplasa. Pacienta de 63 de ani s-a simşit rău, în timp ce se afla în baie şi i s-au acordat îngrijiri medicale.     

Bătrîn găsit în stop cardio-respirator

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, strada I.C. Brătianu, la un pacient de 85 de ani. Bătrînul a fost găsit în stop cardio-respirator. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.     

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 582

Continuare
 
Povestea teroristului argeşean Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 30 iunie 2017


Povestea teroristului argeşean

 

Terorist argeşean capturat, ieri, de DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti. Un indvid cu apucături ciudate, pe care cunoscuţii nu l-au luat în serios, este suspectat că punea la cale un atac asupra bazei militare de la Kogălniceanu. Ionuţ Cătălin Bălan, zis Ibrahim, are 39 de ani şi locuieşte într-o casă sărăcăcioasă din comuna Muşăteşti, alături de mama lui, o femeie în vîrstă de 52 de ani, şi băieţelul său, de 4 ani, pe care îl botezase Ionuţ Adel Kader, după numele „fraţilor“ săi. În aparenţă, om simplu care munceşte din greu în construcţii, „Ibrahim“ de Argeş este suspectat că ar fi pus la dispoziţia unei grupări teroriste salafiste şi pro-jihadiste informaţii despre baza respectivă. Gruparea are legătură cu persoanele care au revendicat atentatele teroriste de la Paris, din 13 noiembrie 2015.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1792

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 iunie 2017

Se vorbește, se citește...

 

Jamais à Miceşti!

Primarul Voicu de Miceşti e cel mai supărat pe CEZ, din toţi edili săturaţi să facă extinderi din banii lor şi să li se ia curentul la fiecare ploaie. El regretă suspendarea taxei pe stîlp, de ciudă. La Miceşti însă s-a trecut deja la alt furnizor. Reprezentanţii firmei vor să discute cu edilul, dar acesta răspunde: „Nu mă mai cîştigaţi de client niciodată“, apoi traduce: „Jamais!“. O fi la Engie...

Cupolă sau capelă

În Consiliul Local, primarul anunţă că se construieşte, la cimitir, o sală pentru ceremonii funerare. „Adică o cupolă pentru per­­soane decedate, care va fi în proprietatea noastră“. „O capelă“, corectează cineva. „Aşa, mulţumesc, era să mă fac de rîs. Deci, o cupolă“. Dom‘ primar, mai bine ziceţi aşa: „Eu pup poala popii, popa pupă poala mea“. Deci, încă o dată, ce se construieş­te?

VIP

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 453

 
Şoferul pensionar, cascador fără voie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 iunie 2017

A pierdut controlul maşinii şi a ieşit de pe şosea

Şoferul pensionar, cascador fără voie

 

Un bărbat în vîrstă de 71 de ani a avut un moment de cumpănă, miercuri seara, pe strada Vasile Pîrvan, din Piteşti. Din fericire, el nu a fost rănit şi a refuzat propunerea echipajului SMURD să fie dus la spital pentru investigaţii suplimentare.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 972

Continuare
 
Dorel a lăsat Curier TV fără semnal Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 iunie 2017


Dorel a lăsat Curier TV fără semnal

 

Ieri după-amiază, în urma unor lucrări care au loc pe un teren de pe strada Căpitan Cuţui, conducătorul unui excavator a lovit în trecere fibra optică care asigura transmiterea de internet, televiziune şi telefonie în respectiva zo­nă. Cablurile au fost rupte, avînd de suferit în urma acestei neatenţii demnă de celebrul Dorel postul de televiziune Curier TV, unitatea mili­tară din zonă, dar şi alte firme care îşi desfăşoară activitatea pe respectiva stradă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1018

Continuare
 
A murit soţia judecătorului Diaconu Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 29 iunie 2017

Marţi seară,

A murit soţia judecătorului Diaconu

 

Ileana Diaconu, soţia fostului judecă­tor Gheorghe Diaconu şi fost preşedinte al Curţii de Apel Piteşti şi mama judecătoarei Raluca Elena Şimonescu Diaconu, a încetat din viaţă marţi seară, după o lungă suferinţă.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2549

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 5112
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

30 de opriri ale apei calde, lunar
Citesc si ma minunez de cate belele au cei bransati la Termoficare. Eu nu am avut nici o zi de intrerupere a apei cal...
16/08/17 15:17 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Rezolva politia Bascov totul.copilului meu i sau furat bani și documente ,cu toate înregistrările de la o cârciumă ...
16/08/17 15:17 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Acest aspect nu este știut de poliția Bascov sau Merișani ?spre ghinionul lor că a fost un polițist ,ce_ar fi fost ...
16/08/17 14:51 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
cati dintre martori sau dintre cei sicanati l ar fi ajutat pe motociclist daca nu era antrenat?
16/08/17 14:51 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Niste infecti
16/08/17 13:30 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 24.07.2017

4.277 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter