Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** „Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“      *** Poşta îşi cere scuze!      *** Tîrgul de Toamnă, la Bowling      *** Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni      *** Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori      *** A murit pentru o sticlă cu bere      *** 23 de persoane munceau la negru      *** Maşină nouă, făcută zob la Albota      *** CS Mioveni, neînvinsă cu Mihali!      *** Meciuri cu 10, 9 şi 7 goluri      *** FC Argeş şi CS Mioveni vor juca marţi!      *** Eftimie: „Nu am avut nici şansă“      *** Lincar: „Ne-am apărat ca la Rovine!“      *** Au învins, dar n-au convins!      *** Şapera: „Apărarea a făcut diferenţa“      *** Costescu: „Precizia aruncărilor ne-a costat“      *** Din Suedia nu a mai ajuns acasă      *** Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!      *** Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei     

 


Criminalul, arestat Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 04 septembrie 2017

Cazul Ciobanul beţivan şi-a omorît colegul şi a dormit lîngă el

Criminalul, arestat

 

Emilian Durdun, de 53 de ani, a fost prezentat, sîmbătă, Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea, iar bărbatul a ajuns în arest, acolo unde va petrece vreme îndelungată, avînd în vedere că este acuzat de omor. Cioban la o stîngă din comuna Mioarele, individul şi-a ucis colegul, lovindu-l cu bîtă şi un ţăpoi. După comiterea crimei s-a culcat lîngă cadavru.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1018

Continuare
 
Vijeliile au blocat drumuri din judeţ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 septembrie 2017

Pompierii au avut mult de lucru

Vijeliile au blocat drumuri din judeţ

 

Vremea rea a pus stăpînire pe judeţ, avertizările meteorologilor adeverindu-se. Ploi abundente însoţite de vînt puternic s-au năpustit asupra Argeşului. Vijeliile au culcat copaci la pămînt, au blocat drumuri şi au lăsat locuinţe fără energie electrică. Pompierii au fost solicitaţi în mai multe localităţi pentru a înlătura efectele furtunilor. Iată unde a fost necesară intervenţia militarilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1124

Continuare
 
Familie, în pericol de moarte Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 04 septembrie 2017

Ieri, la Morăreşti,

Familie, în pericol de moarte

 

Tată, mamă şi fiu s-au aflat, ieri, la un pas de moarte după ce maşina în care se aflau a ajuns cu roţile-n sus. Din fericire, toţi trei au scăpat ca prin minune, însă, în cele din urmă, o persoană a ajuns la spital, dar nu din cauza loviturilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1017

Continuare
 
Eroul Dragoş Traian Alexandrescu, comemorat Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 septembrie 2017

La 9 ani de cînd a căzut la datorie în timpul unei misiuni în Afganistan,

Eroul Dragoş Traian Alexandrescu, comemorat

 

Pe 31 august 2017 s-au împlinit 9 ani de la tre­cerea în nefiinţă a eroului muscelean sublocote­nent post mortem Dragoş Tra­ian Alexandrescu, căzut la datorie în Tea­trul de Operaţii din Afga­nistan. Pentru comemo­rarea acestei jertfe, colectivul Batalionului 30 Vînători de Munte „Dra­go­slavele“ împreună cu familia ero­ului au adus ieri un pios omagiu prin depunerea de coroane şi buchete de flori la monu­mentul ridicat pentru cinstirea acestuia, în in­cinta unităţii, precum şi la mormîntul său din Cimi­tirul Eroilor Flămîn­da.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 672

Continuare
 
Dezaxat sexual, liber pe străzi Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 04 septembrie 2017

Poliţiştii nu l-au găsit nici pînă acum

Dezaxat sexual, liber pe străzi

Mare atenţie!

 

De sîmbătă, poliţiştii Secţiei 1 caută un dezaxat care a încer­cat să violeze o tînără. Fata se afla în maşină cînd s-a trezit lîngă portieră cu un bărbat cu pantalonii-n vine, care îi cerea să-i facă sex oral. Individul nu s-a lăsat cu una, cu două şi, cînd tînăra a reuşit să închidă portiera, el nu a cedat, ducîndu-se la uşa cealaltă. Au fost făcute mai mul­te filtre de poliţie pentru depistarea individului cu astfel de deviaţii sexuale. Oame­nii legii au întocmit un dosar penal pentru tentativă de viol.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2207

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Turişti deshidrataţi în Piatra Craiului

Salvamontiştii cîmpulungeni au participat sîmbătă la o acţiune de salvare inedită. Aceştia au fost alertaţi printr-un apel la Dispeceratul Naţional Salvamont că doi turişti din Sfîntu Gheorghe, care parcurseseră creasta Piatra Craiului, sînt deshidrataţi. Ei au pornit pe traseul montan, fără a avea o rezervă rezonabilă de apă şi nici lanterne! Aceştia au ajuns în refugiul din Şaua Funduri, dar erau foarte deshidrataţi, nu mai aveau apă. Mai mult decît atît, aveau crampe musculare, senzaţie de voma şi uşoare frisoane, toate fiind simptomele deshidratării. Doi salvatori montani de la formaţia Salvamont Cîmpulung Muscel s-au dus  spre refugiu cu apă din belşug şi cu electroliţi. „Salvamontiştii cîmpulungeni au ajuns la cei doi turişti, care, după ce şi-au revenit puţin, au acceptat să coboare ajutaţi de către colegii de la Salvamont Cîmpulung. Ca de obicei, turiştii NU au lanterne...“, a fost postat pe pagina de facebook Salvamont România.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 698

Continuare
 
Alte 11 suspiciuni de Boală Lyme! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 septembrie 2017

Căpuşele, un pericol de sănătate publică

Alte 11 suspiciuni de Boală Lyme!

 

Sezonul cald se apropie de final, însă nu acelaşi lucru se întîmplă şi cu suspiciunile de boală Lyme, care continuă să se înregistreze pe bandă rulantă în judeţul nostru! Potrivit  informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, numărul cazurilor suspecte de această afecţiune a ajuns la 76, în creştere cu 11 mai multe decît săptămîna anterioară.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 633

Continuare
 
A leşinat pe stradă şi şi-a rupt piciorul Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 septembrie 2017

La spital a mers abia după o săptămînă

A leşinat pe stradă şi şi-a rupt piciorul

 

Laurenţian Păunescu, de 61 ani, din Schitu Goleşti, a ajuns la spital acum cîteva zile cu dureri groaznice la piciorul drept. Bărbatul habar nu avea că piciorul care-l supăra atît de tare îl sfracturase în timp ce mergea la o gradină, aşa că a stat mai bine de o săptămînă pînă s-a decis să vină să-l vadă un medic, la spital, şi asta la insistenţele unor vecini, care-l vedeau cum suferă în tăcere.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 950

Continuare
 
Lovit la coloană cînd a căzut de pe schelă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 septembrie 2017


Lovit la coloană cînd a căzut de pe schelă

 

Un bărbat de 54 de ani, din Cîmpulung, a ajuns în urmă cu cîteva zile la Spitalul Municipal Cîmpulung pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost victima unui accident de muncă. Angajat la una dintre firmele unui potent om de afaceri din municipiu, Dorel P. s-a ales cu un traumatism de coloană lombară după ce a căzut de pe schelă.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 856

Continuare
 
S-a prăbuşit cu parapanta Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017

Pasiunea pentru zbor putea să-l coste viaţa, la Stoeneşti

S-a prăbuşit cu parapanta

 

Un bărbat de 44 de ani, din Piteşti, s-a accidentat, ieri după-amiază, în timp ce efectua un zbor cu parapanta pe teritoriul comunei Stoeneşti. Parapantistul s-a lovit destul de rău la aterizare şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Cîmpulung, unde a primit îngrijirile medi-cale care se impuneau.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 894

Continuare
 
Au furat două vaci de pe izlaz! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017

Hoţii nu se mai tem de nimic! În miezul zilei, la Băiculeşti,

Au furat două vaci de pe izlaz!

 

Un gospodar din Băiculeşti a rămas fără cele două vaci pe care le lăsase să pască priponite pe izlazul din satul Valea Brazilor! Animalele i-au fost furate ziua în amia­za mare, semn că hoţii nu se mai tem de nimic!  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 617

Continuare
 
Tînărul dispărut a fost găsit spînzurat Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017

După 8 zile,

Tînărul dispărut a fost găsit spînzurat

 

Avea doar 26 de ani, dar a ales să îşi pună capăt zilelor. Oamenii care îl cunosc au fost surprinşi, ştiindu-l pe tînăr un băiat cuminte şi liniştit. Sora îl căuta disperată de 8 zile, de cînd băiatul dispăruse de acasă. Ea a fost cea care l-a găsit, în pădure, la circa 300 de metri de casă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1005

Continuare
 
Ciobanul beţivan şi-a omorît colegul şi a dormit lîngă el Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 02 septembrie 2017

„Mioriţa“ din Mioarele

Ciobanul beţivan şi-a omorît colegul şi a dormit lîngă el

 

Sfîrşit cumplit pentru un cioban de 53 de ani, din satul Măţău, comuna Mioarele! Bărbatul a fost omorît în bătaie, în noaptea de 31 august spre 1 septem­brie, chiar de tovarăşul său de la stînă, de aceeaşi vîrstă, pe fondul consumului exagerat de alcool şi al unor neînţelegeri mai vechi. După ce şi-a ucis cole­gul, cri­minalul s-a culcat lîngă el, iar spre dimineaţă, realizînd grozăvia pe care o făcuse, s-a dus şi a povestit totul agenţilor de la postul de poliţie din Măţău.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1160

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Peştii morţi, apa bună!

Administraţia Bazinală de Apă Argeş­­-Vedea a finalizat analizele probelor de apă prelevate în data de 27 august din rîul Bratia, aval de DJ 732 în localitatea Aninoasa-Berevoieşti. În urma interpretării rezultatelor, în cele două secţiuni de unde s-au prelevat probele de apă, calitatea apei pîrîului Bratia s-a încadrat în clasa a II-a de calitate, însemnînd stare bună. Recoltarea probelor s-a făcut în urma unei sesizări cu privire la  mortalitate piscicolă pe rîul Bratia. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Inspecţiei Bazinale a Apei care au constatat că: în zona Nevrinţu, aval 1,5 km pod DJ 732 pe rîul Bratia exista puiet de peşte mort, pe o lungime de circa 500 de metri; apa rîului Bratia era limpede şi fără miros. Nu se ştie de ce au murit peştii, dar exista suspiciunea de braconaj şi că s-ar fi aruncat var în apă. Reprezentanţii DSVSA au recoltat probe de peşte mort în vedererea efectuării analizelor de specialitate dar nu s-au putut face determinările. La acţiunea de verificare au mai participat reprezentanţii AVP Cîmpulung (administrator al fondului piscicol rîu Bratia) şi Poliţia criminalistică Cîmpulung. La data controlului, pe sectorul amintit  reapăruse puiet de peşte viu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 573

Continuare
 
6 decese din cauza meningitei West Nile Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017


6 decese din cauza meningitei West Nile

Potrivit datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, în sezonul 2017 au fost înregistrate 16 cazuri de meningite/meningo-encefalite cu virus West Nile, din care 6 decese: 3 în Bucureşti şi cîte unul în Buzău, Brăila şi Olt. Boala se transmite prin înţepătura de ţînţar. În judeţul nostru nu au fost înregistrate pînă acum cazuri de  meningită  cu virusul West Nile. Ministerul Sănătăţii subliniază că toate cazurile depistate în România, sînt cazuri sporadice şi în momentul de faţă nu comportă riscul unei epidemii de amploare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 730

Continuare
 
Nu a dat prioritate Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017


Nu a dat prioritate

Ieri dimineaţă, un accident rutier a avut loc în comuna Mărăcineni, la sensul giratoriu de pe DN 73 cu şoseaua care duce către Colibaşi.  Florin N., de 32 din Costeşti, se afla la volanul unui Opel Astra, mergînd din direcţia Cîmpulung, a virat la stînga, spre Mioveni, dar nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate. Din acest motiv a lovit în plin un Renault condus dinspre Piteşti către Cîmpulung de Dragoş P., de 39 ani, din Piteşti. În urma impactului dintre cele două autovehicule, Dragoş P. a fost rănit uşor. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.                          
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 699

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 5442


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Maşină nouă, făcută zob la Albota
De cand Passat B6 este masina noua?
17/10/17 16:09 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Aveti atatea nemultumiri si stati cu mainile in san? Mergeti fratilor si plangeti-va la inspectorat trebuie sa ii potile...
17/10/17 14:11 Mai mult...

Balta Nana, ideală pentru crap!
IN PRIMUL RAND INTREBATI ORICARE PESCAR CARE A FOST PE ACEASTA BALTA CATE RESTRICTII ARE ACEASTA BALTA, IN PRIMUL RAND T...
17/10/17 13:42 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Calea de acces nu este folosita de locuitorii cartierului Teilor, acea intrare exista de acum 40 de ani de cand a fost d...
17/10/17 12:53 Mai mult...

Eftimie: „Nu am avut nici şansă“
Auziti si voi la Eftimie, zici ca de ce-l injura lumea: el spera ca la meciurile viitoare sa castige cu sansa. Sa joace ...
17/10/17 12:36 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter