Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul      *** Şoferiţa nu a acordat prioritate      *** Rănit grav în timp ce traversa strada      *** Accident din cauza papucilor de plastic      *** Faceţi educaţie rutieră copiilor!      *** Din vagonul cu aburi, în prisaca sub soare      *** O amintire cît o viaţă!   nbsp;  *** Un autobuz fantomă      *** „Planeta Petrila“      *** AJF premiază copiii şi juniorii     *** Piteştiul, în cifrele strategiilor      *** Abuzul nu e abuz fără prag      *** Şi-au scos iubitele la produs   &nbp; *** Furau curent electric      *** Stă 3 ani şi 6 luni în Penitenciarul Mioveni      *** Condiţii foarte bune de picnic la Făget!            

 


Subaltern al lui Manu, arestat! Imprimare E-mail
(5 voturi)
sâmbătă, 13 mai 2017

Pentru luare de mită, spălarea banilor şi fals în înscrisuri,

Subaltern al lui Manu, arestat!

 

Unul dintre cei mai vechi autopsieri de la Serviciul de Medicină Legală Argeş a fost reţinut, joi după-amiază, fiind acuzat că a luat mită. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş, au primit un denunţ pe numele lui Marin Păun, cum că ar fi pretins şi primit mită pentru igienizarea şi toale-tarea unui cadavru, deşi aceste servicii intrau în sarcinile lui de serviciu.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 3180

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 12 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Pompierii, chemaţi să deblocheze uşa

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, pe bdul I.C. Brătianu, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul 1 al unui imobil, întrucît aceasta era blocată prin interior. Uşa apartamentului avea yala ruptă. S-a pătruns în locuinţă cu ajutorul scării de fereastră, pe geamul de la bucătărie, în interior aflîndu-se proprietara, de 88 de ani, dar care era în afara oricărui pericol. 

 Pacientă dusă de pompieri la ambulanţă

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Independenţei, pentru transportul unei persoane aflate în imposibilitatea de a se deplasa. Este vorba de o pacientă de 55 de ani, de la domiciliu, la ambulanţă.  

Măsuri de prevenire la meciuri

Membrii unui echipaj de urgenţă  de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în comuna Bradu, pentru a asigura măsuri specifice şi de prevenire şi stingere a incendiilor la un meci de fotbal. De asemenea, un alt echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, pe Stadionul Nicolae Dobrin, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la un meci de fotbal.

14 şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 199 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 55.247 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

Prins băut şi fără permis

Nicolae B., de 48 de ani, din comuna Stolnici, a fost depistat de  oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, în timp ce conducea un autoturism pe DC - 142, fără a deţine permis de conducere. Mai mult decît atît, bărbatul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, avînd o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Regele Carol I Costeşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Conducea o maşină cu numere expirate

Cătălin O., de 35 de ani, din comuna Miceşti, a fost prins de poliţiştii  Secţiei de Poliţie Rurală Rociu, în timp ce conducea în comuna Ştefan cel Mare, pe DJ 659, un autoturism avînd montate plăcuţe cu numere de înamtriculare provizorii expirate. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.

Cinci hoţi, prinşi de poliţişti

Oamenii legii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale de la Sec­ţia 4 Poliţie Piteşti au identificat 4 minori, cu vîrste cuprinse între 16 şi 17 ani, şi pe Marian Z., de 18 ani, toţi din comuna Crîngurile, judeţul Dîmboviţa. Aceştia  sînt bănuiţi că, în luna iulie a anului 2016, ar fi sustras bunuri din cinci autoturisme parcate în Piteşti. În cauză sînt continuate cercetările pentru stabilirea activităţii infracţionale.   

Grupaj de I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 596

 
Fraţi gemeni, la un pas de moarte! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 12 mai 2017

Ieri, la Merişani,

Fraţi gemeni, la un pas de moarte!

 

Un accident spectaculos a avut loc, ieri, în comuna Merişani, în localitatea Borleşti! Doi fraţi gemeni, băiat şi fată, au văzut moartea cu ochii, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, rostogolindu-se de cîteva ori. Tatăl lor a fost la un pas să leşine, cînd a văzut cum arăta maşina, crezînd că gemenii lui au pierit. Din fericire, cei doi tineri de 18 ani fiecare sînt în afara oricărui pericol.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1156

Continuare
 
Criminalul de la Moşoaia s-a sinucis Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 12 mai 2017

 

Criminalul de la Moşoaia s-a sinucis


Şi-a ucis concubina, în faţa copiilor şi a mamei ei, cu 15 lovituri de cuţit, în luna martie, iar miercuri, Cornel Constantin Diaconu, de 45 de ani, din comuna Moşoaia, satul Lăzăreşti, s-a sinucis în Penitenciarul Mioveni cu 14 lovituri de cuţit. Bărbatul acuzat de omor îl minţise pe gardian că mănîncă mai încet din cauză că-l doare măseaua şi, astfel, l-a convins să nu predea cuţitul la care avea acces doar pe timpul mesei. Cum arma nu avea tăişul bun, a avut mai multe încercări eşuate. Ca să reuşească, a pus cuţitul jos şi s-a împins în el cu pieptul. A fost găsit mort, cînd colegii de celulă s-au întors de la plimbarea prevăzută în programul deţinuţilor.         

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1411

Continuare
 
Dan Manu şi-a pus duş la birou Imprimare E-mail
(8 voturi)
vineri, 12 mai 2017

Pentru ce vă trebuie, domnule preşedinte?

Dan Manu şi-a pus duş la birou

 

Recent, la Consiliul Judeţean Argeş a fost făcută o investiţie nouă. Nu oriunde, ci chiar în cabinetul preşe-dintelui Dan Manu. Acesta a aprobat montarea unei cabine de duş (n.r. - nu ştim dacă e cu hidromasaj), lîngă sala de protocol de la biroul său. Cu ce scop? Să facă duş după efortul depus la serviciu!

Comentarii (7) | Vizualizari: 1674

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 11 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Hoţ, încarcerat la Mioveni

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Topoloveni faţă de Marian B., din comuna Călineşti, condamnat la 4 ani închisoare pentru săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost predat poliţiştilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş în vederea încarcerării la Penitenciarul Mioveni.  

8 permise, suspendate

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 133 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 43.797 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.  

Conducea o maşină radiată

George  I., de 26 de ani, din comuna Berevoeşti, a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea pe  DN 73 un autoturism radiat din circulaţie. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Prinsă conducînd ilegal

Ana Maria R., de 28 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, a fost prinsă de  oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 7, avînd suspendat dreptul de a şofa autovehicule pe drumurile publice. Femeia s-a ales cu dosar penal.

Dosar penal pentru un şofer

Eliezer B., de 34 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, a fost depistat de poliţiştii din cadrul  Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 65, avînd suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Băut la volan

Nicolae B., de 43 de ani, din comuna Mălureni, a fost prins de  poliţişti ai Postului de Poliţie Mălureni în timp ce conducea un autoturism pe DJ 703I, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferului i s-a întocmit dosar penal.   

  Grupaj de I.Ivănoiu

L-a bătut... de 9.000 de lei

O pedeapsă de 10 luni închisoare, cu suspendare, a primit Florin Daniel Andrei, după ce a fost judecat în urma unei agresiuni. Acuzat de loviri şi alte violenţe, bărbatul va trebui să se supună măsurilor de supraveghere pentru 2 ani. Dacă va încălca obligaţiile impuse prin sentinţă, măsura supendării se va revoca. Inculpatul are obligaţia de a plăti victimei daune în valoare de 8.000 de lei, despăgubiri morale, şi 1.000 de lei, cheltuielile de judecată, în total 9.000 de lei. Sentinţa poate fi atacată cu apel.    

M.Sandu

Multinaţională interesată de cultura

Ieri, Simona Brătulescu, vicepreşedintele Consiliul Judeţean Argeş, a făcut un anunţ în premieră, după cum susţine. O multinaţională din judeţ s-a arătat extrem de interesată de cultura din Argeş şi a solicitat mai multe abonamente lunare, valabile pînă la sfîrşitul acestui an. Rămîne de văzut dacă acest lucru va fi şi pus în practică. Un lucru este cert, acesta va ajuta Teatrul Al. Davila din Piteşti.

A.Roşu

   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 707

Continuare
 
Tîlharul prostituatelor, arestat Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 11 mai 2017

 

Tîlharul prostituatelor, arestat


După ce a stat în arest 24 de o­re, ieri, Florin Filip, de 30 de ani, din judeţul Teleorman, a fost a­restat preventiv pentru 30 de zi­le, de Judecătoria Piteşti. In­­­­­dividul e acuzat că ar fi jefuit trei prostituate din Piteşti, pe două dintre ele, după ce le-a vi­olat. Acesta se ducea la întîlnire înarmat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 805

Continuare
 
Condamnat după accident Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 11 mai 2017

La un an după ce a rănit un om,

Condamnat după accident

 

Anul trecut, Alexandru Mehedinţu, din Piteşti, a provocat un accident rutier, în urma căruia a fost rănit grav un bărbat. Poliţiştii au stabilit că vina îi aparţine, iar procurorii au dispus trimiterea în judecată. Judecătoria Piteşti l-a condamnat pe Mehedinţu la 6 luni închisoare cu suspendare. Inculpatul şi firma de asigurări la care avea încheiată poliţia va trebui să plătească daune morale şi materiale victimei. Sentinţa nu este definitivă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1030

Continuare
 
La Garda de Mediu, greva continuă Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 11 mai 2017

 Comisarii n-au răspuns nici la telefoane

La Garda de Mediu, greva continuă

 

Comisarii de la Garda Naţională de Mediu se află de ieri în grevă generală pe termen nelimitat, fiind nemul­ţu­miţi de salariile mici comparativ cu ale colegilor din alte instituţii cu atribuţii similare. Protestul se desfăşoară la nivel naţional. Astfel, la Comisariatul Judeţean Argeş al Gărzii Naţionale de Mediu, activitatea a fost ieri pa­ralizată. Comisarii au stat în birouri, nu au răspuns la telefoane şi au citit documentaţia şi legislaţia.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 638

Continuare
 
Deputatul Rădulescu, cercetat penal Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 11 mai 2017

Parchetul General a început urmărirea

Deputatul Rădulescu, cercetat penal

 

Parlamentarul argeşean Cătălin Rădulescu are calitatea de suspect în dosarul penal întocmit de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Deputatul a intrat în atenţia autorităţilor, după ce a declarat că deţine o mitralieră AKM, de la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească din nou. Urmare a celor declarate, Cătălin Rădulescu a fost suspendat pe o perioadă de 6 luni din PSD şi i-a fost suspendat dreptul de a folosi o armă.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 815

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 10 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Îi mulţumeşte poliţistului care i-a găsit geanta

Zilele trecute, a venit la redacţia noastră Rodica Cobzaru, în vîrstă de 59 de ani, din Piteşti. Femeia vrea să mulţumească pe această cale poliţistului Daniel Dumitru, de la Secţia nr. 3 de Poliţie, din Găvana 3. În urmă cu aproximativ o săptămînă, ei i s-a furat geanta cu bani şi cu actele personale. După ce a mers la poliţie şi a anunţat furtul, poliţistul a reuşit, în doar trei ore, să îl prindă pe cel vinovat şi a sunat-o pe femeie pentru a-şi recupera bunurile. Ea tocmai primise salariul şi avea mare nevoie de banii respectivi. În plus, dacă rămînea şi fără documente, ar fi fost nevoie să umble să le facă şi ar fi fost şi o cheltuială în plus pentru ea.

Antonela Roşu


   

Dosar pentru tîlhărie, finalizat

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de tîlhărie. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în seara zilei de 14 aprilie a.c., în timp ce se afla pe strada Burebista, din Piteşti, Mihai C.,  de 30 de ani, din Piteşti, ar fi deposedat prin violenţă un bărbat de un aparat de taxat şi de suma de 50 de lei. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.   

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 732

Continuare
 
Graţierea nu rezolvă problema penitenciarelor Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 10 mai 2017

Sindicatele atrag atenţia!

Graţierea nu rezolvă problema penitenciarelor

 

Mult-discutata lege a graţierii încă stîrneşte controverse. După ce proiectul a fost modificat, se întoarce la Comisia Juridică din Senat, din cauza amendamentelor adoptate de parlamentarii jurişti. În forma Guvernului, proiectul prevede graţierea pedepselor de pînă la cinci ani. Senatorii au scăzut acest plafon la trei ani. De asemenea, în cadrul comisiei fusesese inclusă graţierea faptelor de corupţie, însă senatorii jurişti au revenit în mai puţin de 24 de ore asupra deciziei şi au exceptat de la graţiere cele şase infracţiuni care vizau corupţii. Sindicatul Omnia atrage însă atenţia spunînd că legea graţierii nu va rezolva problema suprasolicitării din penitenciare.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 685

Continuare
 
Opel turtit de microbuz Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 mai 2017

Nu a păstrat distanţa

Opel turtit de microbuz

 

Ploaia le-a dat multă bătaie de cap şoferilor în aceste zile. Au avut loc mai multe accidente sau tamponări, majoritatea, din cauză că cei de la volan nu au adaptat viteza la condiţiile de drum, dar şi din pricină că nu au păstrat distanţa în timpul mersului. Pe breteaua care face legătura între autostradă şi şoseaua care duce către Slatina, luni, un microbuz a lovit un Opel, fiind rănit şoferul autoturismului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 910

Continuare
 
Tîlharul jefuia prostituate Imprimare E-mail
(8 voturi)
miercuri, 10 mai 2017

 

Tîlharul jefuia prostituate


Un individ din judeţul Olt a ajuns în arest, ieri, fiind acuzat de tîlhărie calificată. Florin Filip, de 30 de ani, din comuna Tătărăştii de Sus, judeţul Teleorman, face notă discordantă faţă de cei de teapa lui. Individul avea o manie pe prostituate, pe care le alegea de pe un site de escorte. După ce îşi satisfăcea poftele cu ele, le bătea şi pe jefuia.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 2458

Continuare
 
Tirul a luat foc în mers Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 10 mai 2017

Ieri, la Bascov,

Tirul a luat foc în mers

 

Pompierii au fost chemaţi de urgenţă, ieri dimineaţă, în comuna Bascov, un­­de un tir luase foc. Maşina încărcată cu ţevi din PVC ardea în partea din spate. Dacă focul ar fi ajuns la încărcătură, cu greu ar mai fi fost stins.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1481

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Maşină intrată în conducta de gaze

Membrii unui echipaj de urgenţă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD  de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au fost solicitaţi să intervină în comuna Lereşti, sat Voineşti. Pompierii au fost chemaţi pentru a asigura măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la un accident rutier, în urma căruia autoturismul a intrat într-o conductă de gaze şi un gard din lemn. 

Incendiu la două case

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în comuna Moşoaia, sat Dealul Viilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă şi care s-a extins şi la acoperişul casei învecinate. La stingerea incendiului a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, cu o autospecială şi 3 voluntari. Au ars la primul proprietar casa, materiale textile şi mobilier, iar la al doilea proprietar o parte din astereală şi elemente de construcţie ale acoperişului casei. Pompierii au concluzionat că focul a pornit din cauza  faptului că nu a fost curăţat coşul de fum de funingine.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 692

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 4854
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Furau curent electric
De ce nu aveti curaj sa spuneti ca indivizii prinsi erau tigani???Si ca ei altceva nu stiu sa faca decat sa fure si sa i...
24/06/17 09:27 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Foarte bine , a fost un conducator bun dar acum cand lucrurile s-au rezolva adica promovare luat nume Fc. Arges apar tot...
24/06/17 09:22 Mai mult...

Poliţiştii locali nu pot amenda şoferii absenţi
Legea 61 de ce nu o aplica ?
24/06/17 09:24 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Este o mare realizare ca,in sfarsit s-a recuperat marcas FCArges ! Restul e barfa si ,ce e simpatic isi dau cu parerea t...
24/06/17 09:25 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Sa va spuna acest personaj cum a contribuit la desfintarea centrului luand fraudulos complice cu FRF transferandule la D...
24/06/17 09:26 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 


 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter