Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


De mîine se încălzeşte vremea Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 februarie 2017

De mîine se încălzeşte vremea

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 26 februarie. Potrivit acesteia, astăzi vremea va  fi deosebit  de  rece,  geroasă noaptea.  Vor  fi valori medii  ale  temperaturilor  maxime între -3 şi  0  grade Celsius  şi  ale  celor minime între -14...-11 grade.  Începînd  de mîine, vremea  va  intra  într-un  proces  de  încălzire  şi, treptat, va deveni  caldă pentru  această  peroadă.  Temperatura  medie  diurnă va  fi  de 2...4  grade  la început, atingînd 10...12 grade în  jurul  datei  de  23  februarie. Temperaturile nocturne, vor creşte de la -8...-6 grade pe 16 şi 17 februarie, spre 0 grade, în cea mai mare parte a celei de-a doua săptămîni. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor în general slabe, mai ales sub formă de ploaie, va fi relativ ridicată în cea de-a doua săptămînă, cu  deosebire în intervalul 20-22 februarie.  

I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 316

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bătrînă găsită în stop cardio-respirator

Membrii unui echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în localitatea Corbeni,  la o pacientă de 76 de ani, inconştientă, găsită în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut sprijinul unui echipaj cu medic, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.  

  I.Ivănoiu 

Incendiu de la un coş de fum

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a intervenit în comuna Dragoslavele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. În timpul incendiului au ars tavanul unei camere pe o suprafaţă de aproximativ 12 mp şi materiale textile. Focul a pornit de la un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.  

I.Ivănoiu  

21 de studenţi, în practică la Inspectoratul de Jandarmi

Începînd din această săptămînă, 21 de studenţi ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Jandarmi, vor efectua stagiul de practică la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş. Ace­ş­tia vor fi angrenaţi în misiunile curente ale inspectoratului, astfel încît noţiunile teoretice şi deprinderile practice dobîndite să fie completate prin confruntarea cu situaţiile concrete întîlnite în teren. Cei 21 de studenţi vor fi angrenaţi în misiuni, astfel: studenţii anului I şi anului II la structurile de pază şi protecţie instituţională; studenţii anului III la structurile mobile de ordine publică. Studenţii vor desfăşura stagiul de practică la subunităţile de jandarmi din Argeş pînă pe 12 martie a.c.

I.Ivănoiu  

13 permise, reţinute de poliţişti

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi  conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost date 96 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28.625 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu  

Prins conducînd fără carnet

Oamenii legii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti l-au depistat în trafic pe Marian I., de 28 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe strada Dromihete din municipiul Piteşti, fără a avea permis de conducere. Tînărului i-a fost întocmit dosar penal. 

I.Ivănoiu  

Dosar penal pentru un tînăr

Alexandru  G., de 19 ani, din comuna Godeni, a fost prins în trafic de poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung în timp ce conducea un autoturism pe strada Şoseaua Naţională din municipiul Cîmpulung, fără a avea carnet. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

I.Ivănoiu  

Casă în flăcări la Curtea de Argeş

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD  de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în Curtea de Argeş, pe strada Victoriei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor proprietarilor, de 68 şi, respectiv, 80 de ani, acesta din urmă fiind transportat la spital, deoarece prezenta atac de panică şi o rană la mîna dreaptă. În timpul incendiului au ars tavanul unei camere pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp, o grindă din lemn şi materiale textile. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit din cauza efectului termic produs la un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.  

I.Ivănoiu  

Închis după ce a furat din Saint Tropez

Gheorghe Sorin Petre a fot condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, pentru furt calificat. Bărbatul a furat de la Saint Tropez, o societate care are punct de vînzare de produse alimentare. Judecătoria Piteşti a dat sentinţa ieri, dispunînd ca pedeapsa să fie executată în regim de detenţie, la penitenciar. În plus, bărbatului îi este interzis ca pe timp de 3 ani să fie ales într-o funcţie publică sau să ocupe vreo funcţie publică. Are de plătit 500 de lei cheltuieli de judecată. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel.

    M.Sandu

Prins beat la volan

 Ioan S., de 19 ani, din municipiul Curtea de Arges, a fost depistat de  poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Danului, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Tînărul avea o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-a fost întocmit dosar penal.   

I.Ivănoiu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 410

Continuare
 
Pedepsit că a condus băut Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 14 februarie 2017

Pedepsit că a condus băut

 Judecătoria Piteşti a dat ieri sen­tinţa într-un dosar de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, în care a fost judecat Cris­tian Bogdan Florea, din Piteşti. Bărbatul a primit o pedeapsă de 9 luni închisoare. „Stabileşte inculpatului Florea Cristian Bogdan pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvîrşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sînge(...) În baza art. 83 C.p. dispune amînarea aplicării pedepsei anterior stabilite pe un termen de supraveghere de 2 ani, care se calculează potrivit art. 84 C.p. de la momentul rămînerii definitive a prezentei hotărîri. (...) pe durata termenului de supraveghere, inculpatul Florea Cristian Bogdan trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. f) să nu conducă nicio categorie de vehicule“, se arată în sentinţă. Bărbatul va putea să atace hotărîrea.

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 393

 
Tîlhar condamnat Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 14 februarie 2017

După faptă şi răsplată!

Tîlhar condamnat

 

 O activitate bogată a avut în anul 2014 Robert Constantin Blagu, acum în vîrstă de 28 de ani, din Piteşti. Individul a comis mai multe furturi şi a culminat cu o tîlhărie. A fost arestat preventiv o vreme. Ieri, Judecătoria Piteşti a dat condamnarea în dosarul de tîlhărie, iar tînărul are de ispăşit 2 ani şi 10 luni închisoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 359

Continuare
 
Angajaţii DGASPC, evacuaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 februarie 2017

Pompierii au intervenit

Angajaţii DGASPC, evacuaţi

 

 Peste 50 de oameni, angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş, dar şi persoane venite să rezolve diverse probleme, au fost, ieri, evacuaţi de pompieri din sediul de pe Calea Drăgăşani. Un miros de gaze se simţea chiar la intrarea în clădire, iar pompierii chemaţi la faţa locului au decis ca toată lumea să iasă în stradă, de teama unei explozii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 485

Continuare
 
Violată sub ochii concubinului Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 14 februarie 2017

Violată sub ochii concubinului

 

 Abia ieşit din închisoare, un individ a profitat din plin de momentele de libertate. Într-una din seri, a intrat mascat peste doi concubini în casă şi, în timp ce-l ameninţa pe bărbat cu cuţitul, a violat-o pe femeie. În zilele următoare a comis mai multe furturi. A ajuns în scurt timp înapoi în arest, oamenii legii lucrînd în paralel mai multe dosare în ce-l priveşte. Ieri, au fost finalizate cercetările în cel cu violul, Elvis Nicolae Ionel, de 34 de ani, din comuna Stolnici, fiind dus la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Costeşti, pen­tru a-i aduce la cunoştinţă oficial învinuirea, aşa cum prevede legea. Tot ieri, i-a fost prelungit un mandat de arestare preventivă pentru furt calificat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1488

Continuare
 
Incendiu într-un apartament în Craiovei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 februarie 2017

ULTIMA ORĂ

Incendiu într-un apartament în Craiovei

 

Opt persoane au fost evacuate ieri din blocul 44 din cartierul piteştean Craiovei, după ce un incendiu a izbucnit la un apartament. Un bărbat, se pare, proprietarul imobilului, a fost găsit intoxicat cu fum în locuinţă, avea arsuri pe faţă şi la scalp şi, de aceea, a fost transportat de urgenţă la spital. Pompierii au forţat uşa, să intre în locuinţă. Opt persoane, locatare la etajul IV, care fusese inundat cu fum, au fost evacuate. Vom reveni. 

   M.Sandu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 753

 
Au reapărut gropile pe DN73! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 13 februarie 2017

Autorităţi, luaţi măsuri!

Au reapărut gropile pe DN73!

 

 În urmă cu cîţiva ani, Dumul Naţional 73 C Piteşti - Braşov era coşmarul şoferilor şi ajunsese celebru în toată ţara din cauza sutelor de gropi pe care şoferii disperaţi încercau în zadar să le ocolească. Şoseaua arăta ca după bom­bardament şi, în cele din urmă, a intrat într-un amplu proces de reparaţie capitală.

Comentarii (1) | Vizualizari: 437

Continuare
 
Cod galben de frig Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 13 februarie 2017

Cod galben de frig

Meteorologii au emis ieri o aten­ţionare cod galben de frig persistent, valabilă pînă mîine şi în judeţul Argeş. Potrivit acesteia, în Moldova, Muntenia, Oltenia şi estul Transilvaniei, vremea se va menţine deosebit de rece, temperaturile diurne vor fi negative, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi -3 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între -20 şi -10 grade,

  I.Ivănoiu  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 300

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 13 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A căzut în cadă

Un echipaj cu autospecială şi unul cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au mers sîmbătă după-amiază în Piteşti, pe strada Făgăraş, pentru a debloca uşa unui apartament situat la etajul patru. S-a intrat în apartament prin forţarea uşii de la intrare, cu ajutorul accesoriilor din dotare, iar în interior a fost găsită proprietara, în vîrstă de 78 de ani. Femeia era căzută în cadă, se simţea rău şi avea ameţeli. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat să meargă la spital.

    Antonela Roşu

A intrat cu maşina în glisieră

Sîmbătă, poliţiştii de la Serviciului Rutier Argeş l-au prins băut la volan, pe DN 73, în localitatea Mărăcineni, pe Gheorghe M., în vîrstă de 61 de ani, din aceeaşi localitate. El mergea cu maşina din direcţia Cîmpulung către Piteşti. Din cauza faptului că băuse, a intrat cu maşina în glisieră. Oamenii legii au constatat că avea o concentraţie de 0,88 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Şoferului i-au fost recoltate probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei, şi i s-a întocmit un dosar penal.  

   Antonela Roşu

236 de şoferi, sancţionaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 236 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 74.290 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 20 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

 A.Roşu

 A murit la 49 de ani

Un bărbat în vîrstă de 49 de ani a fost găsit mort în comuna Bîrla. La adresa indicată a sosit şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Secţia de Pompieri din Costeşti, dar nu a mai putut decît să constate decesul. Nu a mai fost nevoie de efectuarea manevrelor de resuscitare.

 A.Roşu

 S-a ales cu dosar penal

Mihai S., în vîrstă de 28 de ani, din municipiul Cîmpulung, conducea o maşină care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Sîmbătă, oamenii legii din cadrul Poliţiei Cîmpulung l-au tras pe dreapta pe strada Căpitan Ion Becleanu. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal. Potrivit legii, conducerea unei maşini neînmatriculate se pedepseşte cu închisoare de la unu la trei ani sau cu amendă.

 A.Roşu

 Riscă închisoare sau amendă

Oamenii legii de la Formaţiunea Rutieră din Costeşti l-au oprit în trafic pe Adrian R., în vîrstă de 39 de ani, din comuna Mărăcineni. El mergea cu o maşină pe DN 65 A, prin Buzoeşti, iar în urma verificărilor făcute, a reieşit că avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal. Trebuie să ştiţi că, dacă conduceţi cu o maşină neînmatriculată, riscaţi o pedeapsă cu închisoarea de la unu la trei ani sau amendă.

 A.Roşu

 A refuzat să i se ia probe de sînge

Marius B., în vîrstă de 38 de ani, din Piteşti, a fost oprit, sîmbătă, în trafic, de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Piteşti, pe strada Craiovei. El se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, avînd o concentraţie de 0,72 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Şoferul a refuzat recoltarea de probe biologice de sînge pentru stabilirea alcoolemiei. Acum, el riscă închisoarea de la unu la cinci ani.

 A.Roşu

S-a urcat băut la volan

Poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni l-au prins băut la volan pe Ştefan C., în vîrstă de 42 de ani, din comuna Bogaţi, în timp ce mergea cu maşina pe DJ 702. El avea o concentraţie de 0,47 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spitalul din Călineşti, pentru recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.  

 A.Roşu

Avea autorizaţia de circulaţie expirată

Poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni l-au tras pe dreapta pe Marian V., în vîrstă de 26 de ani, din comuna Bogaţi. El mergea cu maşina pe DN7, prin Topoloveni, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Pentru acest lucru, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal. Potrivit legii, conducerea unei maşini neînmatriculate se pedepseşte cu închisoare de la unu la trei ani sau cu amendă. 

  Antonela Roşu

Găsită în stop cardio-respirator

Vineri s-a primit un apel la Serviciul de Urgenţă 112, prin care se anunţa că o femeie are nevoie de ajutor. La faţa locului, pe strada I.C Brătianu, a ajuns în scurt timp un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Femeia, în vîrstă de 68 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator. După ce au fost făcute manevrele de resuscitare, a fost transportată la spital.  

  Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 437

Continuare
 
Slujbă de pomenire la Caloteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 13 februarie 2017

Militarul Florin Bădiceanu a murit în Afganistan

Slujbă de pomenire la Caloteşti  

 

 Sîmbătă a avut loc o slujbă de pomenire pentru militarul Florin Bădiceanu. Acesta, în anul 2010, şi-a pierdut viaţa în teatrul de operaţii din Afganistan.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 353

Continuare
 
Parc auto cu maşini confiscate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 13 februarie 2017

În curtea Poliţiei Rurale din Valea Mare Pravăţ,

Parc auto cu maşini confiscate!

 

 Hoţilor de lemne le-au fost con­fiscate şi lemnele, şi... maşinile, iar acest lucru a făcut ca parcarea Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare să devină un adevărat parc auto!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 767

Continuare
 
Accident cu trei victime Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 13 februarie 2017

A intrat pe contrasens şi a ajuns cu maşina în stîlp

Accident cu trei victime

 

 Ieri dimineaţă, în jurul orei 4.00, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Piteşti, a avut loc un accident de circulaţie al cărui protagonist este un tînăr în vîrstă de 23 de ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 885

Continuare
 
Fost consilier, ameninţă că-şi dă foc! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 februarie 2017

După ce a pierdut un proces,

Fost consilier, ameninţă că-şi dă foc!

 

 Atît de supărat este fos­tul consiler PP-DD Mihai Dumitru, de la Consiliul Local Costeşti, pe o sen­tinţă judecătorească, în­cît ameninţă că-şi dă foc. Acesta s-a judecat cu primarul Ion Baicea şi a pierdut procesul. Pe pa­gina sa de Facebook,  Mihai Dumitru scrie: „Poa­te mă învaţă cineva ce trebuie să fac înainte de a-mi da foc în faţa Ministerului de Justiţie, pentru că nu mai suport atîta nedreptate!“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 665

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Dosar penal la 19 ani

Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş l-au prins pe DN 73, în comuna Valea Mare Pravăţ, pe George N., în vîrstă de 19 ani, din comuna Rucăr. Băiatul se afla la volanul unei maşini care avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, deoarece, potrivit legii, conducerea unei maşini neînmatriculate se pedepseşte cu închisoare de la unu la trei ani sau cu amendă.   

Antonela Roşu 

Două firme, sancţionate

Poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeş şi specialişti ai Gărzii Forestiere Ploieşti au efectuat două controale la societăţi comerciale cu profil de activitate prelucrare şi transport de material lemnos. În urma controalelor, poliţiştii au constatat că administratorul uneia dintre societăţile comerciale controlate nu a întocmit în mod corespunzător avizele de însoţire primare, emise în cursul lunii ianuarie 2017, iar cea de-a doua societate comercială a raportat cu o întîrziere de 14 zile în aplicaţia informatică situaţia lunară a depozitului de material lemnos. Astfel, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale conform Legii nr. 171/2010 în valoare totală de 13.000 de lei.  

Antonela Roşu 

 112 şoferi amendaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 112 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 33.685 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 9 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Antonela Roşu 

Prins băut la volan

Joi, poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş, l-au prins băut la volan pe Ion I., în vîrstă de 50 de ani, din comuna Băiculeşti. El mergea cu maşina prin comuna Băiculeşti. În urma testelor făcute de oamenii legii a reieşit că omul avea o concentraţie de 0,67 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul din Curtea de Argeş pentru a i se recolta probe biologice de sînge, necesare stabilirii alcoolemiei. Pentru că a condus băut, Ion I. s-a ales cu un dosar penal.

Antonela Roşu 

43 de intervenţii SMURD într-o zi

Echipajele SMURD au fost solicitate la 43 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care, la 6 dintre ele a fost nevoie şi de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Pe timpul nopţii, echipajele SMURD au mers şi în 21 de misiuni de patrulare în toate municipiile şi oraşele din judeţ, pentru a identifica persoanele fără adăpost. În urma acestora, nu au fost găsite persoane căzute în stradă sau care să necesite îngrijiri medicale.

Antonela Roşu 

 A căzut şi s-a lovit la cap

Joi după-amiază, un echipaj de urgenţă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au fost prezente în Piaţa Vasile Milea, pentru a asigura măsuri specifice şi de prevenire şi stingere a incendiilor la o manifestaţie publică de amploare, care putea genera situaţii de urgenţă. Pe timpul misiunii, echipajul SMURD a acordat asistenţă medicală unui bărbat în vîrstă de 59 de ani, care era băut şi care s-a lovit la cap în cădere.

Antonela Roşu 

Amendat cu 5.000 de lei

Joi, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Curtea de Argeş au avut acţiuni împreună cu specialişti din cadrul Ocolului Silvic Vidraru atît pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori, cît şi pentru verificarea legalităţii transportului de material lemnos. Aceştia l-au prins pe Ionel I., în vîrstă de 47 de ani, din comuna Corbeni, care transporta cu o autoutilitară 4,11 metri cubi de cherestea răşinoase, fără a avea documente de provenienţă şi nici de transport. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 171/2010, cu o amendă în valoare de 5.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate şi materialul lemnos, şi autoutilitara care a fost folosită la transportul lemnelor.   

Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 688

Continuare
 
Adolescentul nu a scăpat de celulă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 februarie 2017

Adolescentul nu a scăpat de celulă

 Adolescentul din Topoloveni, Andrei Florin Negrei, de 18 ani, a contestat decizia de arestare preventivă, însă, ieri, Tribunalul Argeş i-a respins solicitarea. Tînărul a fost arestat preventiv pe 7 februarie, după ce în cursul unei nopţi spărsese patru maşini, din care a furat diverse bunuri. A încheiat furînd cu totul cel de-al cincilea autoturism.  A fost reţinut, fiind acuzat de furt calificat, furt calificat spre folosinţă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. În speranţa ca va scăpa de a­rest, a contestat decizia, doar că instanţa a considerat că e mai bine ca tînărul să fie în continuare privat de libertate, mai ales că, în trecut, a mai fost condamnat tot pentru furt.   

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 641

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 4437
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Emilian Dragnea este învestit prefect
mai zilele trecute Soare isi numara zilele de mandat de prefect sperand sa ajunga un fel de Pendiuc al prefecturii Arges...
24/03/17 00:32 Mai mult...

Căldura se taie pe bază de tabel
Cine plateste caldura data de termo calor când afară sunt +17-20 grade??? :grin
23/03/17 19:30 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Ba Mihai, e clar ca lumina zilei ca SCM e de ochii lumii. Ce tot incerci tu sa explici si faci propaganda din subiectul...
23/03/17 14:36 Mai mult...

Emilian Dragnea este învestit prefect
Stai linistit Soare ca in curand se va face o alta schimbare Vine Oprescu si apoi tu
23/03/17 10:43 Mai mult...

Proiectul de la Viitorul Ştefăneşti dă roade!
Primăria, ar face bine,sa se ocupe și de asfaltata drumurilor,transportul în o um în Valea Mare,nu sa plătesc taxe...
23/03/17 07:11 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 24 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter