Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Justiţia pe timpullui Kovesi şi după...      *** Program prelungit la taxe şi impozite Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Mai multă încredere şi schimbări!      *** Pulpă de porc umplută cu varză     *** Evenimente 20 martie de-a lungul vremii     *** Retrospectiva unei lumi apuse, la Muzeul Judeţean    *** Ziua Mondială a Sănătăţii Orale     *** Sanitas pichetează Ministerul Muncii    *** Prins cu 122 km/h    *** Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului     *** A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal     *** Obţinea credite cu un buletin găsit     *** Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă     *** Lotul României pentru calificări     *** „Vreau să jucăm fotbal!“     *** Moldovan: „Am controlat jocul!“     *** CS Dacia şi CSM Piteşti vor medalii şi Cupe la Campioantele Naţionale      *** 12 înotători argeşeni calificaţi la Campionatele Naţionale     *** U Cluj-FC Argeş, duminică, în nocturnă     *** Vor calificarea în careul de aşi!    *** Scuipaţi şi înjuraţi de spectatorii clujeni!    *** Campioni la Izvorani!     *** Directorul Gheorghe Dinu s-a pensionat   

 Publicitate pdf


Percheziţii la un samsar de maşini Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 01 februarie 2019


Percheziţii la un samsar de maşini


Ieri dimineaţă, poliţiştii bucureşteni au efectuat 6 percheziţii în Capitală şi în Argeş la persoane cunoscute că vindeau maşini second-hand aduse din străinătate. Autovehiculele erau tranzacţionate printr-o societate, însă administratorul nu a înregistrat tranzacţiile în contabilitate. A vîndut în acest fel, aproximativ 300 de maşini. În Argeş a avut loc o singură percheziţie la o persoană bănuită că ar fi adus maşini pentru cei care administrau afacerea ilegală.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2279

Continuare
 
A murit profesorul de fizică Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 01 februarie 2019


A murit profesorul de fizică


Doliu la Şcoala Gimnazială Marin Preda, din Piteşti. Un reputat profesor a încetat din viaţă, miercuri. Este vorba de profesorul de fizică Liviu Oncescu, fost director în urmă cu mulţi ani, al unităţii de învăţămînt amintite. Acesta va fi condus pe ultimul drum, mîine.


Comentarii (1) | Vizualizari: 3186

Continuare
 
Zeci de solicitări la SMURD Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 februarie 2019


Zeci de solicitări la SMURD

Miercuri, echipajele SMURD au gestionat 24 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la acestea deplasîndu-se paramedici. În alte cinci situaţii intervenţia a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, la care a fost necesară deplasarea cu medic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 772

Continuare
 
Găsit înecat, la Căteasca! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 ianuarie 2019


Găsit înecat, la Căteasca!


Ieri dimineaţă, cadavrul unui bărbat a fost descoperit în Pîrîul Neajlovel, din comuna Căteasca. Bărbatul, un localnic în vîrstă de 53 de ani zăcea mort de cîteva ore în para rece. Trupul a  fost  scos de pompieri. Poliţiştii care au efectuat cercetările au stabilit că bărbatul nu avea urme de violenţă pe trup. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 812

Continuare
 
Tînărul căutat de belgieni, plasat sub control judiciar Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 ianuarie 2019

Pînă va fi extrădat,

Tînărul căutat de belgieni, plasat sub control judiciar


Pe 11 ianuarie 2019, Laurenţiu Andrei Toader, de 29 de ani, din Cîmpulung, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 15 zile în baza unui mandat european, după ce autorităţile din Belgia l-au acuzat de trafic de persoane şi au solicitat extrădarea acestuia, cazul aflîndu-se pe rolul Curţii de Apel Piteşti. Pe 23 ianuarie 2019 s-a derulat un termen intermediar în procesul de extrădare al cîmpulungeanului, instanţa de judecată dispunînd plasarea acestuia sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Un nou termen în cauză a fost stabilit pentru data de 31 ianuarie, cînd procurorul s-a angajat că aduce mai multe relaţii, pe care le-a solicitat autorităţilor belgiene.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 852

Continuare
 
Argeşean de 43 de ani, răpus de gripă! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 ianuarie 2019

A fost declarată epidemia la nivel naţional

Argeşean de 43 de ani, răpus de gripă!

 Al doilea mort din judeţ!


Ieri, ministrul sănătăţii, Sorina Pintea a declarat epidemie de gripă la nivel naţional.  În acest sezon gripal, au decedat pînă ieri  56 de persoane din cauza gripei. În judeţul nostru a fost confirmat al doilea deces cauzat de gripă. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani din Dîrmăneşti, confirmat cu virus gripal AH1, aflat în evidenţele medicale cu hepatita virus B cu agent D, nevaccinat antigripal.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1518

Continuare
 
Argeşeanca se judecată cu firme celebre Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2019

După ce a vîndut produse contrafăcute

Argeşeanca se judecată cu firme celebre


În urma unui control efectuat de poliţişti, într-un magazin din Mioveni au fost depistate numeroase produse care deşi purtau însemnele unor firme celebre, erau contrafăcute.  Patroana magazinului, a fost trimisă în judecată, procesul ajungînd pe rolul Judecătoriei Piteşti. În proces, s-au constituit părţi civile Adidas, Puma şi Lacoste. Cer despăgubiri de mii de euro.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1324

Continuare
 
Bătăuşi duşi în arest Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2019


Bătăuşi duşi în arest


S-au crezut mai presus de lege şi au ajuns în arest. Trei tineri din comuna Hîrseşti care au încercat să îşi facă singuri dreptate, au fost reţinuţi pentru loviri şi alte violenţe. Aceştia au bătut un tînăr în vîrstă de 22 de ani, pe motiv că-i făcuse proşti. Ca să se răzbune, au pus totul la cale pînă la ultimul detaliu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1045

Continuare
 
Primarul a dat-o în judecată pe „Blonda beată“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2019


Primarul a dat-o în judecată pe „Blonda beată“


Nu este o glumă! Primarul comunei Albota, Ion Dumitru a chemat-o în judecată pe Alina Badea, tînăra de 30 de ani, cunoscută şi ca „blonda beată“ poreclă ce i se trage de la numeroasele sale beţii urmate de scandaluri sau alte peripeţii. Procesul se va judeca la Judecătoria Piteşti, acolo unde edilul cere înlocuirea amenzii cu muncă în folosul comunităţii.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 2301

Continuare
 
Amenzi de 55.000 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2019


Amenzi de 55.000 lei

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 188 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 55.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Comentarii (1) | Vizualizari: 851

Continuare
 
Doi aleşi locali, continuă disputa cu ANI Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019

Găsiţi în stare de incompatibilitate

Doi aleşi locali, continuă disputa cu ANI


Doi aleşi locali din comuna Rucăr continuă în instanţă războiul cu Agenţia Naţională de Integritate, după ce această instituţie i-a găsit în stare de incompatibilitate. Vorbim despre consilierul local PSD Gabriel Avram, în cazul căruia ANI a constatat starea de incompatibilitate, existenţa conflictului de interese de natură administrativă şi penală, precum şi indicii privind săvîrşirea infracţiunilor de fals în declaraţii şi înşelăciune, şi consilierul independent Gheorghe Surdu, a cărui stare stare de incompatibilitate a fost dată de un conflict de interese administrativ şi fals în declaraţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 867

Continuare
 
Vreme în încălzire Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019


Vreme în încălzire

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 10 februarie. Potrivit acesteia, în aceste zile va fi o încălzire uşoară, astfel încît pînă la sfîrşitul lunii ianuarie, media valorilor maxime va fi de 5...8 grade Celsius. La începutul lunii februarie, pe 3 şi 4 februarie, valorile maxime de temperatură ar putea fi chiar mai ridicate, media prognozată fiind de 10 grade, ceea ce ar caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru început de februarie. După acest interval, estimările indică o răcire treptată, iar pînă la finalul primei decade din februarie se va ajunge la o medie a temperaturii maxime de 3...4 grade. Temperaturile minime vor prezenta mici variaţii în prima jumătate a intervalului, dar în general media va fi uşor pozitivă, de 1...2 grade, uşor mai mare pe 3 şi 4 februarie, când va ajunge la 4 grade. Ulterior, minimele termice vor fi tot mai scăzute, iar la finalul intervalului se va ajunge la o medie regională de -4...-3 grade. Vor fi precipitaţii pînă joi cînd vor fi posibile şi cantităţi de apă însemnate. Probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine ridicată şi săptămîna viitoare.   
I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 603

 
„Am ordin să te premiez!“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019

Amendat de locali de două ori pentru postări pe Facebook

„Am ordin să te premiez!“


Un cetăţean din Bradu a fost amendat de două ori de poliţiştii locali din comuna amintită după ce a postat pe Facebook mesaje prin care îşi manifesta nemulţumirea faţă de primar. Acesta îi reproşa edilului că nu a rezolvat problema canalizării şi în acest fel dejecţiile îi refulează în curte. A adresat pe contul de socializare cuvintele „fetiţele“ şi „maimuţoii“, ceea ce i-a determinat pe locali să îl „premieze“, după cum susţine Alin Ioniţă. `     

Comentarii (6) | Vizualizari: 1347

Continuare
 
S-au rostogolit cu Matiz-ul Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019

Au doborît mai multe obstacole  

S-au rostogolit cu Matiz-ul


Un accident rutier teribil a avut loc marţi seară, în comuna Bogaţi. Doi tineri aflaţi într-un Matiz au scăpat cu viaţă, în mod miraculos, după ce maşina scăpată de sub control s-a rostogolit şi a doborît mai multe obstacole. „Micul gigant“ a lovit un cap de pod, a rupt un stîlp de susţinere a firelor electrice şi a spulberat două garduri. Nu a rămas nimic întreg din maşină, iar şoferul şi pasagerul au ajuns la spital.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 982

Continuare
 
Percheziţii la braconieri, în Cotmeana Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019


Percheziţii la braconieri, în Cotmeana


Ieri au avut loc mai multe descinderi în comuna Cotmeana la persoane suspectate de braconaj. Descinderile au fost efectuate după ce au existat suspiciuni că braconierii erau deţinători legali de arme, dar şi că aceştia ar deţine pe lîngă puştile autorizate şi arme artizanale. Printre suspecţi se numără şi un paznic de vînătoare. Un bărbat a fost reţinut, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1460

Continuare
 
Ţigănci reţinute după ce au furat Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 30 ianuarie 2019

Au făcut prăpăd în magazine din Mioveni

Ţigănci reţinute după ce au furat


Au dat atacul în parcarea unui supermarket din Piteşti şi au scăpat. Li s-a înfundat însă, la Mioveni acolo unde au furat mai multe zile, la rînd din magazine. Două ţigănci din 6 au fost reţinute, sub acuzaţia de furt calificat. Acestea intrau în unităţi şi furau îmbrăcăminte şi produse cosmetice.  Au făcut prăpăd pe unde au trecut, paguba fiind de 5.000 de lei.   

Comentarii (5) | Vizualizari: 1410

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 7939


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Politica Romaneasca este de litera 2,este un alt exemplu de coruptie la un inalt nivel,de 28 ani asistam la furturile fa...
20/03/19 13:57 Mai mult...

„Vreau să jucăm fotbal!“
Demisia Oprita , ești catastrofa .
20/03/19 12:47 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Dl.Chirita si acum pregatiti-va sa primiti asaltul cimpanzeilor cu kovesi tatuat pe frunte, care deja isi pregatesc rage...
20/03/19 10:50 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Da - la o privire sumara asupra problemei, s-ar parea ca DNA a facut dosare numai PSD-istilor sau cu precadere PSD-istil...
20/03/19 10:09 Mai mult...

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Demult trebuia demis, ba chiar ar fi fost mai bine sa nu fie votat de catre pitesteni. Sa vedem ce pesedist vor mai vot...
20/03/19 09:45 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info