Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis     *** Spectacole incendiare la Tîrgul de Crăciun de la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Politician mort în accident!     *** Găsit în casă fără suflare     *** Femei spulberate de pe trecerea de pietoni     *** Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Pompier rănit în misiune!     *** Şoferiţa nu a acordat prioritate     *** Caruselul poveştilor    *** Criticile unui comunist convins     *** Sfinţii zilei - 4 decembrie     *** Noroc în dragoste şi oportunităţi noi!     *** CHILI DE FASOLE NEAGRĂ CU CARTOFI DULCI     *** Evenimente 10 decembrie de-a lungul vremii     *** Au urcat pe locul 2!     *** La 5 puncte de locul 1!     *** „În retur vom fi mult mai puternici”     *** BCM U FC Argeş - CSU Sibiu, astăzi, ora 19:45, Digi Sport 4      *** Culisele meciului     *** Învinşi de liderul clasamentului!     *** CS Mioveni - Sportul Snagov 0-4 (0-1)     *** Celelalate rezultate ale etapei:     *** CS Dacia, campioane naţionale la Oină!    

 


Casă cu 16 camere mistuită de incendiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018


Casă cu 16 camere mistuită de incendiu


Incendiu devastator, joi seară, în comuna Băiculeşti. O casă cu 16 camere, a fost făcută scrum. Proprietarul care era singur în casă, a reuşit să se salveze. Nu a mai rămas nimic întreg din munca lui. Mai mult a pierdut şi o sumă importantă de bani care se afla în

imobilul distrus de foc.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 801

Continuare
 
Accident mortal la Mălureni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018


Accident mortal la Mălureni


Ieri după-amiază un şofer a murit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent cu un alt autoturism. Nenorocirea s-a petrecut în comuna Mălureni. Un bărbat în vîrstă de 89 de ani şi-a pierdut viaţa din cauză că a virat fără să se asigure. Omul a rămas încarcerat în maşina lui, trupul neînsufleţit fiind scos de pompieri.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1069

Continuare
 
Femeie găsită moartă în mijlocul drumului Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

  La Albeştii de Muscel

Femeie găsită moartă în mijlocul drumului


Violenţa domestică a devenit ceva normal în zilele nostre, în condiţiile în care sărăcia, sau, din contră, bogăţia, lipsa educaţiei şi gelozia dusă la extrem fac parte din viaţa unora dintre semenii noştri. La acestea se mai adaugă consumul exagerat de alcool sau de droguri şi avem, iată, ingredientele perfecte pentru ca protagoniştii, soţi sau concubini, părinţi sau copii, să ajungă fie la spital, fie la poliţie, sau, mai rău, în mormînt.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1327

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A ars gunoiul menajer

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri Bradu a intervenit în localitatea Bradu, strada Cetului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată.  Au ars aproximativ 2 ha de vegetaţie uscată şi 500 kg de gunoi menajer. Concluzia pompierilor a fost că a fost folosită  intenţionat  sursa de aprindere pentru a genera incendiul. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 839

Continuare
 
Badea de la Evidenţă din nou, director Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 19 octombrie 2018

A cîştigat procesul cu Consiliul Judeţean Argeş

Badea de la Evidenţă din nou, director


Scandalul dintre Viorel Marian Badea şi Consiliul Judeţan Argeş a ajuns la final. Instanţa i-a dat cîştig fostului director executiv care, potrivit hotărîrii judecătoreşti va trebui să fie repus în funcţie. Judecătorii au decis că directorul Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Argeş a fost destituit ilegal. Acesta a fost cercetat disciplinar după ce a încercat, în baza aceleiaşi legislaţii prin care CJ Argeş a mărit salariile aparatului propriu, să majoreze şi salariile angajaţilor din subordinea sa. Consilierii judeţeni au votat în şedinţa din 27 iulie suspendarea din funcţie a lui Viorel Badea şi eliminarea lui din cadrul instituţiei.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1270

Continuare
 
Percheziţii la samsari de maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018


Percheziţii la samsari de maşini


Două percheziţii au fost organizate ieri dimineaţă, la Albeştii de Argeş şi Albeştii de Muscel la doi cunoscuţi samsari de maşini din zonă. Cei doi sunt asociaţi la o firmă prin intermediul căreia în 2015 au cumpărat maşini second hand din străinătate. Nu le înregistrau şi în evidenţele contabile astfel că, au prejudiciat statul prin neplata TVA-ului. Prejudiciul este de peste două milioane de lei.                                

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1111

Continuare
 
Fostul primar s-a trezit cu mascaţii la uşă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018


Fostul primar s-a trezit cu mascaţii la uşă


În loc să-şi bea cafeaua de dimineaţă liniştit, fostul primar al comunei Albeştii de Muscel, a avut parte ieri de o vizită neaşteptată! La prima oră s-a trezit cu mascaţii la uşă. Oamenii legii aveau mandat de percheziţie într-un dosar de evaziune fiscală. Adevăratele acuzaţiile nu-l vizau în mod direct pe fostul edil, însă, asta nu l-a scăpat de transpiraţiile reci de pe şira spinării cînd a văzut documentul.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1902

Continuare
 
Deţinut celebru mort Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018

A organizat cea mai spectaculoasă evadare din România

Deţinut celebru mort


Un deţinut a murit, marţi, după ce i s-a făcut rău la Penitenciarul Mioveni. Deşi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, acolo a decedat, din cauza unei insuficienţe respiratorii severe. Bărbatul în vîrstă de 50 de ani era un recidivist cunoscut, devenit celebru în anul 2000, după ce împreună cu alţi 5 deţinuţi a organizat o evadare din Penitenciarul Mioveni. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2286

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu de vegetaţie la Pietroşani

Miercuri, în urma unui apel primit la 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri din Curtea de Argeş a plecat spre comuna Pietroşani, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată. La această intervenţie a luat parte şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Domneşti. Au ars aproximativ 2.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, focul fiind intenţionat pus pentru a provoca incendiul.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 930

Continuare
 
Echipaje noi la IPJ Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 octombrie 2018


Echipaje noi la IPJ Argeş


Autospeciale noi pentru poliţiştii argeşeni. Ieri au sosit  24 de autospeciale destinate structurilor de ordine publică şi rutieră şi o autospecială pentru structura de arest. Maşinile vor fi repartizate la mai multe secţii şi posturi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 938

Continuare
 
S-au poticnit cu asfaltarea la mijlocul drumului Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 octombrie 2018

De şase ani, locuitorii aşteaptă ca lucrările să fie terminate

S-au poticnit cu asfaltarea la mijlocul drumului


Locuitorii comunei Vedea, satul Izvoru de Sus, par din vremuri de mult apuse, din cauza drumului care arată deplorabil. Imaginile surprinse într-o zi ploioasă, ar fi fost un moment perfect de inspiraţie pentru pictorul Nicolae Grigorescu, la realizarea celebrei picturi „Car cu boi“, din 1897. Nu este o exagerare, drumul care stăbate satul arată la fel ca în urmă cu 100 de ani. Gropile sunt la tot pasul iar maşinile care-l parcurg fac slalom în încercarea disperată de a le ocoli. Deşi tronsonul de drum care măsoară 13 kilometri a fost asfalatat pe o porţiune de 9 kilometri, lucrările s-au poticnit la ultimii 4 kilometri pentru care... nu mai sunt bani. Şi uite aşa, de 6 ani, sătenii se uită lung pe uliţă şi se roagă ca dacă tot nu le asfaltează, măcar să vină mai marii judeţului pe drum, să-şi rupă maşinile şi să se afunde în noroi.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 776

Continuare
 
Podul de la Furnicoşi, un pericol pentru pietoni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 octombrie 2018

La mai bine de cinci luni de cînd am semnalat anormalitatea

Podul de la Furnicoşi,  un pericol pentru pietoni


Firma care se ocupă de reabilitarea Drumului Naţional 73 are în sarcină şi montarea elementelor de siguranţă din teritoriu. La podul peste rîul Tîrgului, de la Furnicoşi, au fost montate glisiere, dar balustradele au fost uitate. Construcţia reprezintă un real pericol pentru pietonii, care sînt nevoiţi să circule pe carosabil, riscînd să fie loviţi în orice moment de o maşină.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 884

Continuare
 
Cu o rablă a distrus un BMW Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 octombrie 2018


Cu o rablă a distrus un BMW


Un şofer neatent, a distrus o maşină de peste 20.00 de euro, ieri, în timpul unui accident pe care l-a provocat la ieşirea din oraş, spre Bascov. Bărbatul era cu maşina pe trotuar şi a vrut să întoarcă o camionetă Dacia. A ieşit în faţa unui BMW X6. Impactul dintre cele două maşini a fost inevitabil.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1973

Continuare
 
Spărgator de site-uri, ameninţă jurnalişti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 octombrie 2018

Suspectat de infracţiuni informatice, hărţuire şi ameninţări

Spărgator de site-uri, ameninţă jurnalişti


Trupe speciale ale Jandarmeriei, alături de poliţişti şi procurori, au descins, ieri-dimineaţă, în cartierul cîmpulungean Vişoi. Percheziţiile au avut loc într-un dosar penal legat de comiterea de infracţiuni informatice, hărţuire şi ameninţări. Se pare că suspectul ar fi blocat un site şi nişte conturi de Facebook, al unor jurnalişti care l-au deranjat prin informaţiile publicate.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1249

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Conducea un ATV neînmatriculat

Oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Cîmpulung l-au depistat pe Gheorghe E., de 43 de ani, din Bălileşti, care conducea un vehicul ATV neînmatriculat pe D.J. 732 – Bălileşti, aflîndu-se sub influenţa alcoolului. Şoferul avea o concentraţie de  0,62 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal                                       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 883

Continuare
 
Tineri încarceraţi după un scandal Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 17 octombrie 2018


Tineri încarceraţi după un scandal


Un scandal de pomină a avut loc anul trecut, în luna februarie, cînd doi tineri teribilişti s-au crezut mai presus de lege. Aceştia au fost încarceraţi, după ce Judecătoria Topoloveni i-a condamnat pentru violare de domiciliu şi lovire. Cei doi vor rămîne acum cu ani de închisoare pentru o faptă necugetată care le va putea marca întreaga viaţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1038

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 7472
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Da, mizerabilul mângâietor de dosuri pesediste s-a întors. Şi umple de bale Curierul zilei, folosind expresii nazis...
10/12/18 09:31 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Da, mizerabilul mângâietor de dosuri pesediste s-a întors. Şi umple de bale Curierul zilei, folosind expresii nazis...
10/12/18 09:24 Mai mult...

„În retur vom fi mult mai puternici”
Mai puternici da , dar cu alt antrenor , la ce lot aveti jocul nu este pe măsura iar daca ai bun simt cum zici trebuie ...
10/12/18 08:26 Mai mult...

Politician mort în accident!
Oare au creier acești demenți care se cred la curse? Tâmpiților, din prostia voastră mor atâția oameni nevinovati...
10/12/18 08:16 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Mai nenea comunist pesedist ai face bine să publici un articol despre Dancila să te vedem cât de ticălos ești.
10/12/18 08:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info