Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Argeşul, lider la banii pe cercetare     *** Fermierii pot lua adeverinţe pentru credite     *** Patronii, obligaţi să supravegheze sănătatea angajaţilor     *** Se plimba, gol puşcă, pe stradă!     *** A dispărut de acasă şi s-a spînzurat      *** Au fost evacuaţi toţi locatarii din bloc      *** Băiat de 13 ani a căzut din căruţa cu pepeni     *** Şi-a rănit soţia în accident!     *** Se închide stagiunea la Filarmonică     *** „Domnişoara Christina”, la Cinematograful „Bucureşti”     *** Rezultate CM 2018     *** Campioana mondială, chinuită!      *** Caseta tehnică      *** Unirea Bascov, în Liga a III-a!      *** Primarul Stancu: „Aşteptam promovarea de 3 ani!“     *** Dulcea: „Dedic victoria bascovenilor“nbsp;   

 


Dispărută de acasă de 50 de zile! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 04 mai 2018

Familia o caută

Dispărută de acasă de 50 de zile!


Au trecut 50 de zile de cînd Dorina Arvat, în vîrstă de 41 de ani, din comuna Cocu, a dispărut! Femeia a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean de unde a fugit! De atunci, familia nu mai ştie nimic de ea. Sora femeii este îngrijorată şi se teme să nu fi păţit ceva rău. Face un apel disperat către cei care au văzut-o sau pot furniza informaţii despre locul unde se află, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau să sune la 112.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1213

Continuare
 
Hoaţe cu gusturi fine! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 04 mai 2018

Au fost prinse în Centru după ce au dat lovitura

Hoaţe cu gusturi fine!


Ţigăcile care obişnuiau să buzunărească oamenii prin autobuze s-au reprofilat! Mai nou, s-au axat pe furturi din magazine. Ieri, poliţiştii au prins în centrul Piteştiului două tinere care ies din sfera cu care ne-am obişnuit, dovedind că au gusturi fine... la furat. Cele două aveau o geantă doldora cu produse cosmetice, toate sustrase dintr-un magazin. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2267

Continuare
 
Sechestru pe miliardele stăpînilor Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 04 mai 2018

În Dosarul „Sclavie la Berevoeşti“,

Sechestru pe miliardele stăpînilor


Judecătorii au dat sentinţa într-un nou dosar ce-i avea ca inculpaţi pe stăpînii de sclavi de la Berevoeşti. Este al treilea dosar din cele şase în care inculpaţii îşi află pedeapsa. Dacă în primul Curtea de Apel Piteşti a dat, prin sentinţă definitivă, pedepse de la 5 la 3 ani, în cel de-al doilea inculpaţii au primit ani grei de închisoare, la fel şi în cel de-al treilea. Tribunalul Argeş a dispus pentru inculpaţii din cel de-al treilea dosar ajuns la final pedepse cuprinse între 14 ani şi 5 ani şi 4 luni. De remarcat este faptul că 5 din cei 6 inculpaţi şi-au recunoscut statutul de „stăpîni de sclavi“ şi chiar au cerut schimbarea încadrării juridice în infracţiunea de sclavie. Ce au decis judecătorii aflaţi din materialul următor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1398

Continuare
 
Bunicul, încarcerat, nepotul, nevătămat Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 04 mai 2018

Într-un accident la Ţiţeşti,

Bunicul, încarcerat, nepotul, nevătămat


Un accident rutier a avut loc, ieri după-amiază, pe DN 73, în comuna Ţiţeşti. Şoferul, un bărbat în vîrstă de 71 de ani, din Schitu Goleşti, a avut o clipă de neatenţie, moment în care a pierdut controlul volanului. Maşina a rupt glisiera metalică şi a ajuns în şanţ. În timp ce conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind scos de pompieri, nepoţelul său, pasager în maşină, a scăpat nevătămat.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1321

Continuare
 
Bărbat înjunghiat de concubină! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 04 mai 2018

S-a întors roata

Bărbat înjunghiat de concubină!


Doi concubini au stat împreună la un păhărel de ţuică, miercuri, iar după ce s-au îmbătat, s-au luat la harţă. De la ceartă s-a ajuns la bătaie, iar la spital nu a ajuns femeia, aşa cum ne-am obişnuit, ci bărbatul. Acesta era înjunghiat în zona lombară. Pacientul era beat criţă, iar în timpul consultaţiei a dat o reprezentaţie care i-a amuzat teribil pe cei care îi acordau îngrijiri.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1197

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Prins cu număr fals la maşină

Florea N., de 57 de ani, din Piteşti, a fost prins de către poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe DN 73, avînd montate placuţe cu număr fals de înmatriculare. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal de către poliţişti. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 961

Continuare
 
Pîrjol la Cetatea Poenari Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 03 mai 2018

Pentru a două oară într-o săptămînă!

Pîrjol la Cetatea Poenari


Focul a reizbucnit pe munte în zona Cetăţii Poenari, din comuna Arefu. Din nefericire, arde pe versantul de nord, zonă în care este imposibil de ajuns, fiind chiar pe creasta abruptă. A fost chemat din nou un elicopter echipat cu sistem Bambi Bucket, cu ajutorul căruia poate stropi cu apă din aer. Ca şi săptămîna trecută, au fost anunţate Primăria Arefu, Ocoalele Silvice, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş, care alături de pompieri să execute monitorizarea zonei şi să intervină dacă situaţia o impune. Ieri, focul nu fusese stins şi se acţiona. Circulaţia fost blocată o perioada cît s-a acţionat.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1178

Continuare
 
Patronul, vinovat de moartea angajatului? Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 03 mai 2018

Italianul de la Vitality Spa are iar probleme cu legea

Patronul, vinovat de moartea angajatului?


La scurt timp după ce patronul de la Italy Construct, Daniela Construcţii şi Vitality Spa a început să aibă probleme cu legea, ies la iveală noi dosare. Pe lîngă acuzaţiile autorităţilor italiene, potrivit cărora dezvoltatorul imobiliar ar fi finanţat mafia italiană, şi cele ale anchetatorilor din România cu privire la comiterea infracţiunilor de spălare de bani, iată că Nicola Inquieto va trebui să facă faţă şi unor acuzaţii de ucidere din culpă. Noul dosar a fost trimis la Parchet cu propunerea de trimitere în judecată, atît a patronului italian, cît şi a dirigintelui de şantier.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1975

Continuare
 
Şoferiţă scoasă de descarcerare Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 03 mai 2018

Ieri, la Costeşti,

Şoferiţă scoasă de descarcerare 


Un accident ce putea avea urmări dramatice a avut loc, ieri, la ieşirea din Costeşti, spre Alexandria. O şoferiţă a vrut să vireze la stînga, dar nu s-a asigurat. A lovit un BMW care se angajase în depăşire. După impact, Opelul la volanul căruia era conducătoarea auto a fost proiectat în şanţ, iar BMW-ul, într-un pom pe care l-a retezat. A fost necesară intervenţia echipajului de la descarcerare ca şoferiţa să fie scoasă din capcana metalică în care rămăsese prinsă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1243

Continuare
 
A murit la mormîntul mamei! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 03 mai 2018

Ieri, în cimitirul din Cîmpulung,

A murit la mormîntul mamei!


Un bărbat în vîrstă de 54 de ani, din municipiul Cîmpulung, şi-a găsit sfîrşitul, ieri, în jurul prînzului, în cimitirul Flămînda. Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace şi, cel mai probabil, a murit în urma unui infarct miocardic. Totuşi, Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu certitudine circumstanţele morţii bărbatului.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2628

Continuare
 
Argeşean omorît la Torino de un român beat Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 mai 2018

A plecat la club şi a ajuns la morgă!

Argeşean omorît la Torino de un român beat


Un tînăr de 28 de ani, originar din Argeş, şi-a pierdut viaţa, la începutul acestei săptămîni, pe o şosea din Torino, după ce a fost lovit în plin şi tîrît pe asfalt de un autoturism condus de un şofer beat, în vîrstă de 28 de ani, tot român şi el. Potrivit gazetaromanească.com, portalul nr. 1 de ştiri din diaspora, în momentul producerii accidentului victima se întorcea de la o discotecă, iar în urma impactului extrem de violent nu a mai avut nici o şansă la viaţă decedînd pe loc.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1291

Continuare
 
Opt militari musceleni, răniţi în Afganistan Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 mai 2018

La un pas de moarte!

Opt militari musceleni, răniţi în Afganistan


Momente cumplite, în dimineaţa zilei de 30 aprilie 2018, în teatrul de război din Afganistan. Opt militari din cadrul Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor“, din Cîmpulung Muscel, au fost răniţi în timpul unei misiuni de patrulare, convoiul fiind ţinta unui atac sinucigaş, cu maşină, capcană (VBIED - Vehicle-Borne Improvised Explosive Device).    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1492

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Bărbat accidentat

Echipajele SMURD au intervenit la 27 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 4 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu Ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de  Pompieri Piteşti a intervenit în localitatea Bradu, strada Drumul 23, la un pacient de 50 de ani. Bărbatul avea traumatism cranio cerebral şi traumatism cranio facial, în urma unui accident rutier. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1048

Continuare
 
Copil de 2 ani, mort în urma unui incendiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 aprilie 2018


Copil de 2 ani, mort în urma unui incendiu 


Un copil în vîrstă de 2 ani a murit, după ce camera în care se afla, într-o gospodărie din comuna Rucăr, a fost cuprinsă de flăcări. Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator şi, cu toate că s-a încercat tot ce e posibil pentru a-l ţine în viaţă, în cele din urmă a decedat. Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 17, în zona Suseni, pe strada Libertăţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1574

Continuare
 
Adolescent răpus de băutură Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 aprilie 2018

A zăcut căzut în iarbă cîteva ore

 Adolescent răpus de băutură


Răpus de băutură, un adolescent din Cîmpulung a zăcut, joi seara, mai bine de 5 ore pe spaţiul verde din faţa unui bloc din cartierul Grui, pînă cînd l-au ţinut „balamalele” să poată merge acasă. În tot acest timp, locatarii din zonă se întrebau dacă nu cumva puştiul „dă colţul” şi stăteau în cumpănă dacă să sune sau nu după ajutor la 112.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2341

Continuare
 
Bărbatul bătut a fost operat la cap Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 aprilie 2018

Cazul În comă dintr-un pumn!

Bărbatul bătut a fost operat la cap


Un bărbat se află în stare gravă la spital în urma unui incident care nici nu ar fi trebuit să fie băgat în seamă. Toma Şuţă, de 61 de ani, a fost operat la cap după ce a fost lovit cu pumnul în figură şi a rămas lat pe asfalt. Doi bărbaţi au ajuns în arest, sub acuzaţia de vătămare corporală. Nicolae Adrian Cobianu, de 41 de ani, din Mioveni, şi Gabriel Bigică, de 26 de ani, au fost prezentaţi, ieri, Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă. Au fost eliberaţi sub măsura controlului judiciar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2030

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 6588
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-au băgat mortul în altă criptă
In cimitirul SF.Gheorghe(vechi)este dezastru,mergeti sa filmati,sunt balariile de 2 m ,te mananca serpii.Nu poti sa merg...
23/06/18 12:33 Mai mult...

Măsuri pentru intrarea în legalitate a utilizatorilor clan...
Ce bine ar fi ca Apa Canal sa si presteze serviciile pe care le factureaza. Cum ar fi mentinerea canalizarilor in stare ...
23/06/18 11:58 Mai mult...

Elevii vor reducere pe toate liniile de transport din Piteş...
Foarte bine,sper sa realizeze...Este benefic pentru elevi.
23/06/18 11:37 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Eu am primit și plătit factura de 0,01 lei.Am mers special la casieria societății pentru a-mi tăia și chitanță.B...
23/06/18 09:09 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Transmiterea acestor facturi se face gratuit, de angajaţii noştri, nu prin poştă. ==> Prea multi salariati!!! Or fi...
23/06/18 08:33 Mai mult...

căutare personalizată

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info