Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 07 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A luat foc adăpostul animalelor

În urma unui apel primit duminică seara la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie Nr. 2 din Topoloveni a mers în localitatea Leordeni, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. A ars adăpostul de animale construit din lemn şi care era acoperit cu tablă. Incendiul a pornit de la un foc aprins în apropierea acestuia.  

  A. Roşu 

 Casă arsă la Cotmeana 

Duminică, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a mers în comuna Cotmeana, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată. Focul a distrus aproximativ 20.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată şi o casa în care nu locuia nimeni, cu o suprafaţă de circa 25 de metri pătraţi. Incendiul a pornit de la flacăra unui foc făcut în apropiere.   

  A. Roşu  

 Incendiu de vegetaţie

Pe autostrada A1 a fost solicitat duminică un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Pompierii au ajuns în scurt timp la km 110, unde au stins un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată, distrugînd-o pe aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Focul a fost pus intenţionat pentru a genera incendiul. La fel s-a întîmplat şi la km 116, unde au ars aproximativ 15.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată.

  A. Roşu 

 Foc într-o gospodărie din Ştefăneşti

Duminică după-amiază, după ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a plecat spre localitatea Ştefă­neşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o anexă dintr-o gospodărie. Aceasta a ars pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi. De asemenea, au mai ars şi aproximativ 300 de kilograme de fîn. Focul a pornit de la faptul că au fost depozitate cenuşă şi jar nestins în apropierea anexei.

  A. Roşu 

Sfaturi pentru cei ce dau foc la mirişte

Primăvara şi toamna creşte numărul celor ce dau foc la mirişte pentru curăţarea lor. La arderea miriştilor trebuie să ţineţi cont de următoarele: daţi foc doar cînd nu e vînt; parcelaţi miriştea în suprafeţe de maximum 10 ha, prin fîşii arate; izolaţi zona de ardere faţă de căi de comunicaţie, construcţii, culturi agricole vecine, instalaţii, fond forestier, prin executarea de fîşii arate; daţi foc numai ziua; supravegheaţi focul pînă la finalizarea arderii şi stingeţi eventualelor incendii; pentru suprafeţe mai mici de 5 ha să aveţi substanţe şi mijloace de stingere necesare; în cazul suprafeţelor mai mari de 5 ha, trebuie să aveţi un plug, o cisternă cu apă, mijloace de tractare; pe terenurile în pantă, arderea miriştii se face începînd din partea de sus a pantei. La arderea vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale: nu daţi foc pe vînt; strîngeţi în grămezi mici vegetaţia uscată şi resturile vegetale, astfel încît arderea să poată fi controlată; daţi foc în zone ce nu permit propagarea focului la fondul forestier sau constructii şi să nu afecteze reţelele electrice, de comunicaţii, conductele de transport gaze na­turale, produsele petroliere etc.; curăţarea de vegetaţie a suprafeţei din jurul fiecărei grămezi pe o distanţă de 5 m; daţi foc numai ziua; asigurarea mijloacelor şi materialelor pentru stingerea eventualelor incendii; supravegheaţi permanent arderea; stingeţi bine focul înainte de a pleca; nu acoperiţi focul cu pămînt! ISU Argeş va face în perioada următoare acţiuni de prevenire şi controale în localităţile unde s-a înregistrat un număr mare de incendii de vegetaţie. De asemenea, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş nu va mai da bani fermierilor ce produc intenţionat incendii.    

  A. Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 516

Continuare
 
Un procuror a soluţionat peste 1.000 de dosare Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 07 martie 2017

Bilanţ la Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel Piteşti

Un procuror a soluţionat peste 1.000 de dosare

 

 Peste 100.000 de dosare aflate în lucru la Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel Piteşti şi la cele 13 unităţi din subordine din Argeş şi Vîlcea au fost de soluţionat în anul 2016. Dintre acestea, 71.074 au fost dosare penale, restul lucrări şi plîngeri. Au fost unităţi de Parchet în care unui procuror i-au revenit în lucru şi 2.000 de dosare, în cursul anului trecut.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 566

Continuare
 
Mama şi-a făcut copiii traficanţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 07 martie 2017

7 kilograme de droguri

Mama şi-a făcut copiii traficanţi

 

 Ieri, ofiţerii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti au efectuat, ieri dimineaţă, percheziţii la Vîlcea, alături de ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Rîmnicu Vîlcea, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de In­vestigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Au avut loc 16 descinderi la suspecţi de trafic de droguri. Liderul grupării e o femeie, care şi-a folosit propriii copii, în această afacere ilegală, băieţii ei, dintre care unul minor, fiind puşi să vîndă cannabis.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 676

Continuare
 
Profesor renumit, s-a aruncat în rîu Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 07 martie 2017

A vrut să se sinucidă, dar nu i-a reuşit

Profesor renumit, s-a aruncat în rîu

 

 O tentativă de suicid a fost, ieri, dejucată de un trecător. Un reputat profesor de matematică a vrut să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat în Rîul Doamnei, în apropiere de mall. Un cetăţean l-a văzut şi a sărit în apă după el, scoţîndu-l la mal. Dascălul a intrat în şoc hipotermic, fiind preluat de un echipaj SMURD. A mărturisit că a vrut să îşi pună capăt zilelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3806

Continuare
 
30 de incendii de vegetaţie uscată Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 06 martie 2017

S-a dat startul, neoficial, arderilor necontrolate de resturi vegetale

30 de incendii de vegetaţie uscată

 

 Pompierii au avut un weekend de foc, la propriu, fiind solicitaţi să intervină pentru stingerea a peste 30 de incendii de vegetaţie uscată. Mulţi proprietari de terenuri găsesc de cuviinţă să cureţe suprafeţele dînd foc la vegetaţia uscată. Astfel, în ultimele zile au fost incendii de vegetaţie uscată în multe localităţi ca de exemplu: Merişani, Cepari, Mioveni, Vedea, Drăganu, Piteşti, Cocu, Godeni, Bradu, Curtea de Argeş, Merişani, Leordeni, Şuici,Călineşti, Băiculeşti, Morăreşti, etc. Cel mai mare a fost în Şuici şi  s-a extins pe 3 hectare de teren. Pericolul este că focul se poate propaga la gospodării şi livezile oamenilor. Pompierii atenţionează asupra faptului că este interzis să se dea foc la vegetaţia uscată, iar cei care nu ţin cont de lege riscă să fie amendaţi cu 2500 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 360

Continuare
 
Magistraţi sancţionaţi disciplinar Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 06 martie 2017

Magistraţi sancţionaţi disciplinar

 

 Potrivit bilanţului, în anul 2016, la instanţele din circumscripţia Curţii de Apel Piteşti au fost sancţionaţi disciplinar trei magistraţi, doi din Argeş şi unul din Rm. Vîlcea, un grefier de la Judecătoria Rm. Vîlcea, un grefier arhivar de la Judecătoria Cîmpulung şi patru grefieri de la Judecătoria Piteşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 710

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 06 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bătrîne găsite moarte

Membrii unui echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, pe strada Alunului. Echipajul a fost  la o pacientă de 85 de ani, găsită decedată, cu lividitate cadaverică. De asemenea, s-a intervenit pe strada Aleea Voinicilor, la o pacientă de 90 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. S-au efectuat  manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.  

 I.Ivănoiu

A ars fînul din magazie

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în Curtea de Argeş, strada Groape, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. În timpul incendiului au ars aproximativ 200 mp de vegetaţie uscată la primul proprietar, iar la al doilea proprietar, 2.000 mp vegetaţie uscată, 4 mp de materiale dintr-o magazie şi circa 200 kg de fîn. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit din cauza focului deschis în spaţii deschise.  

 I.Ivănoiu

Incendiu în apropierea unei vane de gaze

Membrii unui echipaj cu autocamionul de primă intervenţie de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au fost solicitaţi să intervină în localitatea Mioveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Pericolul era cu atît mai mare cu cît exista posibilitatea ca focul să ajungă la o vană de gaze naturale. Au ars aproximativ 1.000 mp de vegetaţie uscată şi mirişte cauza incendiului fiind  focul deschis în spaţii deschise.

 I.Ivănoiu

Gravidă rănită în accident

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit, sîmbătă, în Piteşti, pe strada N. Bălcescu, la un accident rutier. Marian - Ioan F., de 35 de ani, din  Săpata, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, din direcţia Centru către Bascov, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoturismul marca Dacia Logan condus regulamentar de numitul Florin S., de 51 ani, din Curtea de Argeş, care circula în faţa sa avînd aceeaşi direcţie de mers, şi s-a ciocnit cu acesta. Două femei pasagere în Dacia Logan au fost rănite uşor, o femeie de 48 de ani prezenta traumatism cranio-cerebral şi o femeie de 40 de ani, gravidă, avea dureri abdominale. Echipajul SMURD le-a acordat îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital. Şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi purtau centura de siguranţă.

 I.Ivănoiu

A intrat cu maşina în conducta de gaze

Pompierii din cadrul unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă alături de un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în comuna Bascov, sat Valea Ursului. O pacientă de 22 de ani, prezenta atac de panică, în urma unui accident rutier unde un autoturism a părăsit partea carosabilă intrînd într-o conductă de gaze. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.

 I.Ivănoiu

Foc la un coş de fum

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a intervenit în comuna Vultureşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului a ars funinginea de pe coşul de fum. Pompierii au concluzionat că focul a pornit din cauza faptului că nu a fost curăţat coşul de fum.

 I.Ivănoiu

Incendiu în Bascov

Pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Bascov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Au ars un televizor, o masă şi un covor. Focul a pornit din cauza aparatelor electrocasnice lăsate sub tensiune şi a efectului termic al curentului electric.

 I.Ivănoiu

O tonă de fîn făcută scrum

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a intervenit în comuna Mihăeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie. În timpul incendiului au ars magazia construită din lemn, acoperită cu placi OSB aproximativ 30 mp şi circa 1 tonă de fîn. Incendiul a pornit de la  focul deschis în spaţii deschise.

 I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

Continuare
 
23 de societăţi amendate de ITM Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 06 martie 2017

La o firmă din Bascov, lucrau la negru şase persoane

23 de societăţi amendate de ITM

 

 Pentru scăderea numărului celor care muncesc fără forme legale, ITM Argeş a făcut, în luna februarie, 181 de controale. În urma acestora, la 23 de societăţi au fost găsite lucrînd la negru 33 de persoane. Au fost date 31 de amenzi, în valoare de 289.300 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 516

Continuare
 
Nou-născut cu hemoragie pulmonară Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 06 martie 2017

Dus cu elicopterul la Bucureşti

Nou-născut cu hemoragie pulmonară

 

 Un băieţel de o zi a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti cu elicopterul, avînd grave afecţiuni respiratorii. Născut de o zi, micuţul nu ar fi putut supravieţui fără o intervenţie chirurgicală, de urgenţă. A fost transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Comentarii (7) | Vizualizari: 655

Continuare
 
Falşi deratizatori prinşi pe Banatului Imprimare E-mail
(8 voturi)
luni, 06 martie 2017

Aveţi grijă pe cine primiţi în casă!

Falşi deratizatori prinşi pe Banatului

 

 Servicii de deratizare şi dezinsecţie ofereau doi bărbaţi, ceva mai bronzaţi. Ca să fie convingători, cei doi aveau la vedere şi ecusoane prin care îşi atribuiau această calitate. Nu puteau însă oferi o legitimaţie sau o autorizaţie care să le dea dreptul să practice aceste servicii. În realitate, indivizii stropeau cu apă chioară şi încasau bani de la oamenii care, creduli, îi primeau în casă. Falşii deratizatori erau şi cu ochii după furat. Activitatea lor a fost întreruptă de un jandarm care şi-a dat seama cu cine are de-a face!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 880

Continuare
 
Gol puşcă, pe tribuna oficială Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 06 martie 2017

Protest la înălţime

Gol puşcă, pe tribuna oficială

 

 Sîmbătă seară, un tînăr s-a dezbrăcat complet şi s-a cocoţat pe tribuna oficială a stadionului Nicolae Dobrin. Individul îşi alesese bine momentul, nocturna fiind aprinsă pentru sportivii de la Universitatea Craiova, aflaţi pe teren la antrenament. De acolo, a început să strige pentru a atrage atenţia, ameninţînd că va sări în gol. Sportivii nici nu ştiau dacă să rîdă sau să ia în serios protestul inedit. Agenţii unei firme care asigură paza şi protecţia la stadion l-au imobilizat pe individ şi l-au coborît.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1809

Continuare
 
789 dosare, de judecător Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 martie 2017

Argeşul, pe primul loc la numărul de cauze soluţionate

789 dosare, de judecător

 

 Ieri, la Curtea de Apel Piteşti, preşedintele Marius Gabriel Săndulescu a prezentat bilanţul activităţii pe anul 2016 al instanţei pe care o reprezintă, al  celor 3 tribunale şi 5 judecătorii din subordine: Tribunalul Argeş, Tribunalul Specializat, Tribunalul Vîlcea şi Judecătoriile Piteşti, Cîmpulung, Curtea de Argeş, Costeşti şi Topoloveni, Rîmnicu Vîlcea, Drăgăşani, Horezu, Brezoi şi Bălceşti. Au fost prezentate date referitoare la numărul de dosar înregistrate, soluţionate, dar şi referitoare la personal. De remarcat este faptul că, anul trecut, la instanţele din cadrul Curţii de Apel Piteşti au fost soluţionate 100.300 cauze, încărcătura pe judecător fiind de 789 dosare, ocupînd primul loc din ţară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 619

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Elevii au spart cauciucurile maşinilor

După cum anunţam din numărul de ieri, la Curtea de Argeş, au fost găsite, în parcarea de lîngă Şcoala 4 Mircea cel Bătrîn, zece maşini care avea cauciucurile tăiate. În timpul cercetărilor, a fost făcută o descoperire incredibilă. Autorii distrugerii erau doi puştani de 11 ani,  elevi în clasa a V-a la unitatea de învăţămînt amintită. Cei doi, în decursul mai multor pauze, au ieşit din şcoală cu ajutorul unor foarfece, au înţepat anvelopele. Părinţii lor vor fi buni de plată, fiind nevoiţi să acopere valoarea anvelopelor distruse.  

  M.Sandu

Spărgătorul a vrut eliberarea

Arestat preventiv în week-end-ul trecut, Mihai Florin Iacob, de 29 de ani, din comuna Popeşti, a contestat decizia, cerînd să fie cercetat în stare de libertate. Individul este acuzat ar fi spart patru apartamente în luna februarie. Mihai Florin Iacob intra în apartamente de la parter, escaladînd geamurile şi fura ce i se părea de valoare. La una dintre spargeri, proprietarii erau în casă, dormeau. Oamenii şi-au dat seama dimineaţă că au fost călcaţi de hoţi. După ce a primit mandatul preventiv de arestare, pentru 30 de zile, individul a contestat decizia Judecătoriei Piteşti, solicitarea lui judecîndu-se la Tribunalul Argeş. Magistraţii au respins cererea, individul rămînînd în arest.

    M.Sandu

Incendii de vegetaţie uscată

Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie nr. 2 Vedea a intervenit în comuna Cocu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. În timpul incendiului au ars aproximativ 2.000 mp de vegetaţie uscată şi 300 kg de gunoi depozitat la marginea pădurii. Cauza incendiului este focul deschis în spaţii deschise. Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au fost solicitaţi să intervină în comuna Budeasa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. În timpul incendiului au ars aproximativ 2.000 mp de vegetaţie uscată. Şi în comuna  Băiculeşti, pompierii au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 1.000 mp. Pompierii au concluzionat că a fost folosită intenţionat  sursa de aprindere pentru a genera incendiul. În Uda, un incendiu de vegetaţie uscată s-a extins pe 10.000 mp, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l stopa.

 I.Ivănoiu

Foc la magazia din curtea bisericii

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au fost solicitaţi să intervină în comuna Drăganu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată şi care s-a extins la o magazie din curtea bisericii şi la litiera de pădure. Au ars aproximativ 6.000 mp de vegetaţie uscată, 500 mp litieră de pădure, 20 mp acoperiş de magazie şi 10 mc de lemn. Pompierii au concluzionat că a fost folosită intenţionat  sursa de aprindere pentru a genera incendiul.

 I.Ivănoiu

În Jugur au ars mai multe magazii

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au intervenit în comuna Poienarii de Muscel, sat Jugur, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe anexe gospodăreşti. Au ars magazii din lemn pe 80 mp, 4 bazine de plastic, 2 butii din lemn, 2 mc lemn de foc, 2 mc de scîndură. Cauza incendiului a fost jarul sau scînteile purtate de vînt.

 I.Ivănoiu

Scîntei la un cablu electric stradal

Membrii unui echipaj de urgenţă  de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în Piteşti, pe bdul Republicii, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor. Pompierii au fost sesizaţi că ieşeau scîntei dintr-un cablu electric de la iluminatul stradal.

 I.Ivănoiu

Bătrînă găsită inconştientă

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a intervenit în comuna Mihăeşti, la o pacientă de 75 de ani, găsită inconştientă. S-a început executarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut sprijinul unui echipaj al Ambulan­ţei, cu medic, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.

 I.Ivănoiu

Foc la Albota

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în comuna Albota, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. În timpul incendiului au ars aproximativ 2.000 mp de vegetaţie uscată. Din cercetări s-a descoperit că a fost folosită intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.  

   I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 441

Continuare
 
Telenovela s-a sfîrşit cu o bătaie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 martie 2017

Telenovela s-a sfîrşit cu o bătaie

 

O încăierare a fost aplanată ieri de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş. Oamenii legii se aflau în patrulare pe bulevardul I.C Brătianu, cînd un tînăr le-a cerut a­jutorul. Acesta s-a plîns că a fost lovit şi că i-a fost furat telefonul mobil. Ce părea a fi o tîlhărie s-a dovedit a fi o poveste picantă. Telenovela s-a sfîrşit la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, acolo unde agresorului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru loviri şi alte violenţe şi furt.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 657

Continuare
 
12 proxeneţi, în continuare în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 martie 2017

Tribunalul Argeş nu i-a lăsat să părăsească locuinţa

12 proxeneţi, în continuare în arest la domiciliu

n Pe lîngă acuzaţia de proxenetism, cei 12 bărbaţi sînt suspectaţi şi de spălare de bani

 

 Pe 1 martie, la Piteşti s-a judecat cererea Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş de prelungire a măsurii arestului la domiciliu pentru ceilalţi 12 bărbaţi din Cîmpulung, cercetaţi pentru proxenetism. Petru Raia, Florin Oprea, Constantin Bogdan Stroe, Ionuţ Alexandru Gaşcu, Cristian Preda, Alexandru Florin Costea, Eusebi Samir Lăcătuş, Robert Mădălin Costea, Valentin Rădulescu, Viorel Dîmbu, Petre Bogdan Pîrlici şi Bogdan Andrei Bădulici sînt sub această măsură preventivă din 6 februarie 2017, aceasta expirînd pe 7 martie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 429

Continuare
 
Traficant, nemulţumit de sentinţă Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 04 martie 2017

Prins cu droguri în ghivece

Traficant, nemulţumit de sentinţă

 

 Condamnat la 2 ani şi 8 luni închisoare pentru trafic de droguri de mare risc,  Emanuel Claudiu Chircioagă, de 33 de ani, din Cîmpulung, a vrut să obţină o reducere a pedepsei şi a contestat decizia Tribunalului Argeş. Bărbatul pierduse, probabil, din vedere faptul că pentru trafic de droguri pedeapsa poate fi de maximum 20 de ani, iar sentinţa lui fusese una destul de blîndă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 651

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 4582
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Domnul Hiru este un om foarte capabil sa conduca o institutie, ii place sa fie lider, e indragostit de aceasta meserie,e...
28/04/17 11:32 Mai mult...

Strategie de dezvoltare „copy-paste“
Sa te fereasca pronia cereasca sa ai nevoie de ceva de la Primaria Campulung! Majoritatea functionarilor de acolo plimba...
28/04/17 11:33 Mai mult...

Misiune grea cu ilfovenii!
Pitesti fara fc arges este trist.dica trebuie sa ramana.ce se intampla cu brandul?
28/04/17 08:41 Mai mult...

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Dupa cravata individul pare sa fie din gruparea nemaipomenit de profesionista si cinstita poreclita "ALDE". Dupa acesta ...
28/04/17 08:42 Mai mult...

A vîndut apă colorată în loc de motorină
culmea zgarceniei sa ai masina diesel si sa bagi motorina de pe marginea santului
28/04/17 08:42 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 29 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
sâmbătă, 29 aprilie 2017
EUR 4.5333
USD 4.1453

Flag Counter