Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** „Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“      *** Poşta îşi cere scuze!      *** Tîrgul de Toamnă, la Bowling      *** Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni      *** Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori      *** A murit pentru o sticlă cu bere      *** 23 de persoane munceau la negru      *** Maşină nouă, făcută zob la Albota      *** CS Mioveni, neînvinsă cu Mihali!      *** Meciuri cu 10, 9 şi 7 goluri      *** FC Argeş şi CS Mioveni vor juca marţi!      *** Eftimie: „Nu am avut nici şansă“      *** Lincar: „Ne-am apărat ca la Rovine!“      *** Au învins, dar n-au convins!      *** Şapera: „Apărarea a făcut diferenţa“      *** Costescu: „Precizia aruncărilor ne-a costat“      *** Din Suedia nu a mai ajuns acasă      *** Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!      *** Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei     

 


S-a împiedicat cînd traversa strada Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 30 august 2017


S-a împiedicat cînd traversa strada

 

O femeie din Curtea de Argeş a avut parte de un accident cumplit, în timp ce traversa strada.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1079

Continuare
 
Refugiu montan distrus de ciobani! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 30 august 2017

Au tăiat oile în locul unde trebuia să se adăpostească turiştii

Refugiu montan distrus de ciobani!

 

Refugiul din Fereastra Mică a Sîmbetei din creasta Făgăraşului a fost transformat în stînă de ciobanii care au tăiat oile în el! Adăpostul destinat turiştilor este plin de sînge, de intestine de animale, de piei şi excremente de oaie!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1124

Continuare
 
1.419 vehicule, verificate de RAR Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 30 august 2017

În Argeş, în primele şase luni ale anului,

1.419 vehicule, verificate de RAR

 

1.758 dintre vehiculele verificate tehnic la nivel naţional în trafic de inspectorii Registrului Auto Român în primele 6 luni ale anului, respectiv 1 ianuarie - 30 iunie, prezentau pericol iminent de accidente. În urma controalelor mixte desfăşurate în Argeş de RAR şi Poliţia Rutieră, în primele 6 luni au fost date 520 de sancţiuni, au fost reţinute un permis de conducere şi 439 de certificate de înmatriculare.  


Comentarii (2) | Vizualizari: 774

Continuare
 
Au furat un BMW X6 Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 30 august 2017

L-au lăsat pe patron fără maşină

Au furat un BMW X6

 

Vîrsta şi teribilismul şi-au spus încă o dată cuvîntul! Doi tineri din Piteşti au decis că nu ar strica să plece la plimbare cu o maşină care nu le aparţine. La această infracţiune, la care vor răspunde în faţa legii, se adaugă faptul că au avut numere false şi nu aveau permis de conducere. Cei doi au furat un BMW X6 ce îi aparţine patronului unei spălătorii din Piteşti.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1856

Continuare
 
Cîntăreţul a ucis o femeie Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 30 august 2017

Cînd s-a aplecat să schimbe CD-ul,

Cîntăreţul a ucis o femeie

 

Viaţa unei femei în vîrstă de 87 de ani a fost cur­mată brusc după ce a fost lovită de o maşină marca Audi A4, condusă de un tînăr de 27 de ani. Şoferul a pără­sit locul accidentului, fiind prins a doua zi. A fost reţinut şi dus în arestul IPJ Argeş. Acesta este un cunoscut cîntăreţ din Vîlcea.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 3444

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 29 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu pe A1

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit în localitatea Căteasca, pe A1, km 97, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 400 mp de vegetaţie uscată. Cauza incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 601

Continuare
 
Bătrîna zăcea moartă lîngă pat Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 29 august 2017


Bătrîna zăcea moartă lîngă pat

 

Trupul neînsufleţit al unei bătrîne din Piteşti a fost găsit, ieri, fără suflare. Eugenia Isac, în vîrstă de 85 de ani, zăcea căzută lîngă pat. Femeia avea uşoare leziuni pe picioare, ceea ce a ridicat semne de întrebare echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, cel care a constatat decesul.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1285

Continuare
 
Minorii au spart un magazin din Berevoeşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 29 august 2017

Cercetaţi penal pentru furt calificat

Minorii au spart un magazin din Berevoeşti

 

Doi tineri din Berevoeşti, în vîrstă de 16, respectiv, 17 ani, sînt cercetaţi penal pentru furt calificat după ce în noaptea de 22/23 august, pe fondul consumului de alcool, au intrat prin efracţie într-un magazin din localitate, dar şi în gospodăriile unor săteni, de unde au furat produse alimentare, băuturi alcoolice, găini, iepuri şi un gard din lemn. Poliţiştii de la Secţia Rurală din Schitu Goleşti au reuşit să-i prindă la scurt timp pe cei doi minori, iar prejudiciul creat a fost recuperat în mare parte.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 804

Continuare
 
Viaţa lui valorează 100.000 lei Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 29 august 2017

Oameni cu suflet mare, ajutaţi-l!

Viaţa lui valorează 100.000 lei

 

O mamă disperată bate pe la toate uşile pentru a-şi salva fiul! Maria Niţă plînge şi se roagă de toţi cei care au răbdare să o asculte: cere un sfat, un ajutor, o vorbă bună care să-i aline suferinţa. Are şi ea probleme de sănătate, dar, acum, pentru femeie este mai importantă viaţa fiului ei, Florian Nuţă, de 53 de ani, care are nevoie urgentă de transplant de plămîni. Acesta ar urma să fie făcut în Elveţia şi costă 100.000 de lei. Familia nu are banii necesari, de aceea face un apel disperat către oamenii cu suflet mare care îi pot ajuta să strîngă suma necesară.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 954

Continuare
 
Campion naţional de handbal, mort la 25 de ani Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 29 august 2017


Campion naţional de handbal, mort la 25 de ani

 

Dumnezeu a vrut să mai ia lîngă el, în împărăţia cerurilor, un suflet, pe cel al lui Cosmin Constantin Jubleanu, din Mărăcineni. Băiatul, în vîrstă de 25 de ani, suferea, din 2016, de o boală cruntă, leucemie acută limfoblastică.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2202

Continuare
 
Vader rămîne în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 29 august 2017

Proxeneţii de lux din Piteşti au cerut eliberarea

Vader rămîne în arest

 

În luna iunie, 39 de persoane au ajuns în arest, fiind acuzate de constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism şi trafic de persoane. Printre cei ajunşi în arest sînt şi nume cunoscute în Piteşti. Deşi au încercat de cîteva ori să obţină eliberarea, pînă acum, starea de arest a fost menţinută. Ieri, toţi cei 39 au fost în faţa judecătorilor Curţii de Apel Piteşti, acolo unde s-a judecat contestaţia la de­cizia privind prelungirea arestului preventiv, emisă de Tribunalul Argeş pe data de 17 august. Potrivit sentinţei, proxeneţii împărţiti în două dosare ar trebuie să mai stea în celulă pînă pe data de 18 septembrie, inclusiv, asta în cazul în care pro­curorii nu vor cere o nouă prelungire.   

Comentarii (6) | Vizualizari: 2667

Continuare
 
Salvată din cascadă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 28 august 2017

O fetiţă de 10 ani din Israel, rănită în munţi

Salvată din cascadă!

 

Salvamontiştii argeşeni şi cei din Sibiu au participat, sîmbătă, la o acţiune de salvare a unei fetiţe de 10 ani din Israel, care a căzut de la 15 - 20 m pe traseul Bîlea Cascadă - Bîlea Lac.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1026

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 28 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Focul s-a extins la căpiţa de fîn

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în localitatea Costeşti, strada Teleşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Focul făcut pentru arderea resturilor vegetale a fost lăsat nesupravegheat şi care s-a extins la o altă proprietate, unde au ars o căpiţă de fîn şi vegetaţie uscată. Au ars aproximativ 500 kg de fîn şi 300 mp de vegetaţie uscată.   

Cu autoutilitara cu remorcă, fără permis corespunzător

Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş l-au depistat, pe DN 7, în comuna Morăreşti, pe Augustin D., de 53 de ani, din comuna Tomşani, judeţul Vîlcea, în timp ce conducea o autoutilitară, ce tracta o remorcă, avînd dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Mai mult decît atît, bărbatul nu avea permis de conducere corespunzător categoriei din care facea parte vehiculul. În cauză a fost întocmit dosar penal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 372

Continuare
 
Şofer profesionist, a adormit la volan Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 august 2017


Şofer profesionist, a adormit la volan

 

Oboseala la volan şi-a spus cuvîntul în cazul unui şofer profesionist. Ghiorghiţă G., de  38 ani, din comuna Buzoeşti, se afla, sîmbătă, la volanul unui Peugeot Boxer, venind dispre Slatina către Piteşit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1118

Continuare
 
Autocamion făcut scrum Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 28 august 2017


Autocamion făcut scrum

 
În noaptea de sîmbătă spre duminică, şoferii aflaţi în trafic pe DN 7, în comuna Cotmeana l-au avertizat din faruri pe şoferul unui autocamion că iese fum de la roţile din spate. Pînă să tragă pe dreapta cel de la volan, maşina a luat foc. Conducătorul auto a sunat la pompieri şi două echipaje s-au deplasat la Cotmeana, însă, în ciuda intervenţiei militarilor, autocamionul s-a făcut scrum.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 623

Continuare
 
Pompier medaliat cu argint în SUA Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 28 august 2017

La Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor,

Pompier medaliat cu argint în SUA

 

Plutonierul major Mihai Tistuleasa de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a obţinut două medalii de argint la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 6 - 16 august a.c., la Los Angeles, Statele Unite ale Americii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 556

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 5442


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Maşină nouă, făcută zob la Albota
De cand Passat B6 este masina noua?
17/10/17 16:09 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Aveti atatea nemultumiri si stati cu mainile in san? Mergeti fratilor si plangeti-va la inspectorat trebuie sa ii potile...
17/10/17 14:11 Mai mult...

Balta Nana, ideală pentru crap!
IN PRIMUL RAND INTREBATI ORICARE PESCAR CARE A FOST PE ACEASTA BALTA CATE RESTRICTII ARE ACEASTA BALTA, IN PRIMUL RAND T...
17/10/17 13:42 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Calea de acces nu este folosita de locuitorii cartierului Teilor, acea intrare exista de acum 40 de ani de cand a fost d...
17/10/17 12:53 Mai mult...

Eftimie: „Nu am avut nici şansă“
Auziti si voi la Eftimie, zici ca de ce-l injura lumea: el spera ca la meciurile viitoare sa castige cu sansa. Sa joace ...
17/10/17 12:36 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter