Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 


Afacerişti trimişi la închisoare Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 26 octombrie 2017

Pedepse date după 5 ani

Afacerişti trimişi la închisoare

 

Instanţa a dat sentinţa într-un dosar de evaziune fiscală, în care 5 oameni de afaceri aveau calitatea de inculpaţi. Unul dintre aceştia are de ispăşit 9 ani de detenţie, fiind ridicat de oamenii legii şi încarcerat la Penitenciarul Mioveni. Marian Bădîrcea, de 54 de ani, din Curtea de Argeş, despre el fiind vorba, este primul patron de fabrică de cherestea din Curtea de Argeş. Dosarul a fost instrumentat de DIICOT, din 2012.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3374

Continuare
 
Şi-a făcut BMW-ul zob, în faţa Poliţiei Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 26 octombrie 2017

Din cauza vitezei, s-a urcat pe trotuar!

Şi-a făcut BMW-ul zob, în faţa Poliţiei

 

Ieri, pe Bulevardul Republicii, chiar în dreptul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, a avut loc un accident în care un piteştean şi-a făcut maşina zob şi putea să se sfîrşească rău pentru acesta. Din fericire, a avut noroc şi a scăpat nevătămat.    


Comentarii (3) | Vizualizari: 2973

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 26 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Avarie la o conductă de gaze

Membrii unui echipaj cu o autospecială şi un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au fost solicitaţi să intervină în localitatea Mărăcineni. Pompierii au fost chemaţi  pentru a asigura măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la o conductă de gaze avariată în urma unui accident rutier.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 597

Continuare
 
Fiu de profesor, 7 ani închisoare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 26 octombrie 2017

Vindea droguri

Fiu de profesor, 7 ani închisoare

 

Un elev al Colegiului I.C. Brătianu a fost arestat, în vară, de poliţiştii Brigăzii de Criminalitate Organizată, în poarta liceului, în timp ce vindea droguri. Mihnea Untaru este fiul unui profesor din acelaşi colegiu şi a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni închisoare. Liceanul vindea ecstasy, mefedronă şi cannabis. Sentinţa nu este definitivă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2149

Continuare
 
Manelistul rămîne în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 26 octombrie 2017

După ce a provocat un accident mortal,

Manelistul rămîne în arest la domiciliu

 

Solistul vîlcean Dany Chinezu, cum îi este numele de scenă, rămîne în arest la domiciliu. Tribunalul Argeş i-a respins cererea de înlocuire a măsurii. Ionuţ Daniel Teaşă, pe numele său real, este acuzat că, la sfîrşitul lunii august, a accidentat mortal o bătrînă şi a părăsit locul accidentului.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 873

Continuare
 
Mama teroristului s-a mutat din Argeş Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 26 octombrie 2017

Lui Ibrahim i-au prelungit mandatul de arestare

Mama teroristului s-a mutat din Argeş

 

Teroristul argeşean Ionuţ Cătălin Bălan a primit un nou mandat de arestare preventivă. Ibrahim, după cum se autointitula cu numele împrumutat de la islamişti, a atacat decizia la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Mama sa, cea în grija căreia a rămas copilul celui acuzat de terorism. Şi-a luat cu ea şi nepotul în vîrstă de 4 ani. Cei doi mai vin în Argeş doar o dată pe lună, cînd îl vizitează pe Ibrahim la arest.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1455

Continuare
 
A murit profesoara Ezechil! Imprimare E-mail
(10 voturi)
miercuri, 25 octombrie 2017


A murit profesoara Ezechil!

 

Doliu la Universitatea de Stat din Piteşti! Cadrele didactice din cadrul acestei instituţii au anunţat, ieri, cu profund regret, trecerea în nefiinţă a colegei lor, distinsa profesoară Liliana Ezechil, care a îndrumat la Piteşti multe generaţii de studenţi.


Comentarii (3) | Vizualizari: 3233

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Găsită moartă în casă

 

Echipajele SMURD au intervenit la 26 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care la 5 s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a fost solicitat să intervină în municipiul Piteşti, pe strada Ion Minulescu, la o pacientă de 72 de ani, găsită decedată. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.      

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 698

Continuare
 
Soţ şi soţie, răniţi de o remorcă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 octombrie 2017

Ieri, la Morăreşti,

Soţ şi soţie, răniţi de o remorcă

 

Un şofer turc a provocat, ieri dimineaţă, un accident pe DN 7, în comuna Morăreşti, soldat cu două victime. Şoferul unei dubiţe şi soţia acestuia au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost izbită de remorca TIR-ului. Ambii au fost răniţi uşor.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 865

Continuare
 
TIR-ul răsturnat a blocat un sens Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 octombrie 2017

Circulaţie îngreunată toată noaptea, pe DN 7

TIR-ul răsturnat a blocat un sens

 

Un TIR răsturnat pe DN 7, în comuna Drăganu, a paralizat circulaţia pe DN 7. Astfel, şoferii care erau nevoiţi să parcurgă Dealul Negru au stat în coloană întreaga noapte, înaintînd cu viteza melcului. De asemenea, poliţiştii au fost nevoiţi să semnalizeze zona în care avusese loc incidentul rutier şi au dirijat traficul, circulîndu-se alternativ pe un singur sens. Şoferul vinovat a fost amendat.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1590

Continuare
 
Angajaţii din penitenciare cer plata orelor suplimentare Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 25 octombrie 2017

După recompensarea deţinuţilor,

Angajaţii din penitenciare cer plata orelor suplimentare

 

Intrigaţi de faptul că ar putea fi plătite despăgubiri cuprinse între 5 şi 8 euro deţinuţilor care şi-au ispăşit integral pedeapsa în condiţii necorespunzătoare, angajaţii din penitenciare cer să li se acorde plata orelor suplimentare de muncă prestată. Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor argumentează solicitarea prin faptul că un angajat lucrează peste 23 de ani în aceste condiţii, comparativ cu un deţinut care trăieşte în medie 4 ani în mediul „necorespunzător“, prin urmare, cer compensarea salariaţilor pentru muncă în condiţii improprii.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 610

Continuare
 
Drogat, a tîlhărit 3 femei Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 25 octombrie 2017

Drama unui tînăr a cărui mamă munceşte în străinătate

Drogat, a tîlhărit 3 femei

 

A dat atacul într-un ma­gazin amplasat lîngă se­diul DNA şi a furat banii din casa de marcat după ce a ameninţat vînzătoa­rea cu un cuţit. Alte două cliente aflate în unitate au fost ameninţate cu moartea, fiindu-le golite portofelele. În timpul ja­fului, tînărul agita furios cuţitul, iar compor­ta­men­tul său halucinant era de-a dreptul înspăimîntător. Victimele şi-au dat sea­ma că e drogat şi au în­ţeles că individul ar pu­tea să-şi ducă pînă la ca­păt ameninţările fără să clipească. Autorul ja­fului a fost ridicat, ieri dimi­neaţă, de la Spita­lul Sfîn­ta Maria din Ve­dea, unde fusese inte­rnat.     


Comentarii (2) | Vizualizari: 3176

Continuare
 
S-a răsturnat cu Matizul Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 24 octombrie 2017

Cascador fără voie, la 80 de ani

S-a răsturnat cu Matizul

 

O manevră greşită l-a făcut, ieri, pe Constantin P., în vîrstă de 80 de ani, cascador fără voie. Octogenarul s-a răsturnat cu Matizul pe care îl conducea şi, în ciuda faptului că „micul gigant“ s-a rostogolit, ajungînd cu roţile-n sus, cel de la volan a scăpat fără a avea vreo zgîrietură. Omul a fost evaluat de un echipaj SMURD şi nu a fost dus la spital, după ce s-a constatat că nu este rănit.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1293

Continuare
 
Elevii şi-au donat banii de sandviş pentru Cristina Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 24 octombrie 2017

Cazul Drama unei tinere mame!

Elevii şi-au donat banii de sandviş pentru Cristina

 

Gest impresionant al liceenilor de la Colegiul Alexandru Odobescu. Elevii s-au mobilizat şi au organizat o acţiune umanitară de strîngere de donaţii pentru Cristina Manea, tînăra în vîrstă de 23 de ani care a aflat cînd a născut că suferă de cancer. Copiii au renunţat pentru o zi la banii de buzunar primiţi de la părinţi pentru a-şi cumpăra mîncare la şcoală şi au depus sumele în urna mobilă. Printre cei care s-au alăturat campaniei umanitare se numără şi o elevă în clasa a X-a, imobilizată în scaunul cu rotile, fiind diagnosti­cată de cînd s-a năcut cu o afecţiune gravă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1894

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu de la un scurtcircuit

Membrii a două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în Stîlpeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Echipajul SMURD a acordat asistenţă medicală la faţa locului unui bărbat de 25 de ani. În timpul incendiului au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, mobilierul şi aparatură electrocasnică. Pompierii au concluzionat că focul a pornit de la un scurtcircuit electric la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 823

Continuare
 
17 tîlhari şi hoţi, eliberaţi! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 24 octombrie 2017

La Penitenciarul Mioveni, prin legea recursului compensatoriu,

17 tîlhari şi hoţi, eliberaţi!

 

Imediat după punerea în aplicare a legii recursului compensatoriu, prevedere care a intrat în vigoare de vineri, au început să fie eliberaţi din penitenciar deţinuţii care au fost cazaţi în condiţii improprii. Se spune că legea este o graţiere mascată pusă la cale de prezenta guvernare, avînd în vedere că toate penitenciarele din România se încadrează la categoria „necorespunzătoare“ din cauza suprapoluării. De la Penitenciarul Mioveni au fost eliberaţi pînă ieri 17 deţinuţi, alţi 24 urmînd să intre în comisia de eliberări condiţionate în această săptămînă.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1107

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 5736

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter