Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Argeşul, lider la banii pe cercetare     *** Fermierii pot lua adeverinţe pentru credite     *** Patronii, obligaţi să supravegheze sănătatea angajaţilor     *** Se plimba, gol puşcă, pe stradă!     *** A dispărut de acasă şi s-a spînzurat      *** Au fost evacuaţi toţi locatarii din bloc      *** Băiat de 13 ani a căzut din căruţa cu pepeni     *** Şi-a rănit soţia în accident!     *** Se închide stagiunea la Filarmonică     *** „Domnişoara Christina”, la Cinematograful „Bucureşti”     *** Rezultate CM 2018     *** Campioana mondială, chinuită!      *** Caseta tehnică      *** Unirea Bascov, în Liga a III-a!      *** Primarul Stancu: „Aşteptam promovarea de 3 ani!“     *** Dulcea: „Dedic victoria bascovenilor“nbsp;   

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

4 permise reţinute de poliţişti

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii rutieri au dat 138 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 34.169 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 4 de permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 862

Continuare
 
Două elicoptere încearcă să stingă focul Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 24 aprilie 2018

A doua zi de la incendiu, la Cetatea Poenari,

Două elicoptere încearcă să stingă focul


Ieri, în a doua zi de incendiu izbucnit duminică, la Cetatea Poenari, flăcările ajunseseră pînă la baza muntelui. Forţele de intervenţie au fost suplimentate, în sprijinul militarilor de la ISU Argeş, venind colegi din judeţele Braşov, Prahova, Sibiu, Teleorman, de la Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani, de la ISU Bucureşti - Ilfov. De asemenea, au intervenit alături de pompieri şi jandarmi, numărul forţelor de intervenţie fiind de peste 200 de oameni. Fiind vorba de mai multe focare, extinse pe o suprafaţă mare, s-a acţionat cu două elicoptere echipate cu dispozitive Bumbi Bucket (n.r. - un recipient cu volum mare care este umplut cu apă şi vărsat de sus, peste focare).   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 991

Continuare
 
A murit de ziua lui! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 24 aprilie 2018

La Ţiţeşti,

A murit de ziua lui!


Duminică seară, un bărbat din comunţa Ţiţeşti a avut parte de o moarte violentă! Omul a pierit chiar de ziua lui, după ce a fost lovit de o maşină. Victima tocmai împlinise 67 de ani şi, cum se „cinstise“ întreaga zi şi seară, cînd se ducea acasă, a traversat fără să se asigure. Momentul a fost cu adevărat şocant pentru şoferul care l-a accidentat. Pietonul a ajuns pe capotă, a fost proiectat peste pavilion şi a rămas întins pe lunetă, mort.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2370

Continuare
 
A venit la Simfonie să fure portofele Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 24 aprilie 2018

 Hoţ din Slatina

A venit la Simfonie să fure portofele


Un individ venit special la Simfonia Lalelelor a ajuns în arest. Asta, din cauză că omul nu s-a deplasat la Piteşti să admire expoziţia de flori, ci să fure. Individul a fost prins în flagrant. Profitînd de aglomeraţie, omul specializat în furturi de portofele a reuşit să lase fără bani, în cîteva ore, 10 persoane, cu aproximativ 2.300 lei. Poliţiştii au stabilit că individul are numeroase dosare, toate pentru furt, fiind închis în Spania şi Italia pentru acelaşi gen de infrac­ţiuni.  


Comentarii (1) | Vizualizari: 1840

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Pericol public pe faţa blocului

Un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în municipiul Piteşti, strada Petrochimiştilor, pentru îndepărtarea elementelor de construcţie de pe faţada unui bloc. Acestea  puteau pune în pericol siguranţa cetăţenilor. S-a acţionat cu ajutorul mijloacelor din dotare pentru îndepărtarea elementelor de construcţie, respectiv a tencuielii care se desprindea uşor.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1017

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 aprilie 2018


Se vorbeşte, se citeşte...

Simfonia politichiei

La a 41-a ediţie a Simfoniei, s-au trezit şi unii ziarişti de la Centru că la Piteşti sînt torturaţi copiii pentru premierul Viorica Vasilica, care s-a nimerit şi ea pe aici. Din lipsă de ştiri şi din obsesie pentru Guvern, jurnalişti-zombi care vin în teritoriu numai ca să vadă ce vor neapărat să vadă au stîrnit un tsunami mediatic despre marele cult al personalităţii lui Dăncilă, căreia i s-a şi pupat mîna, ca şi lui Carmen Dan - Ca să vezi! Era mai bine, lui Dragnea? Poate că participanţii n-ar fi trebuit să facă reprezentaţii în faţa prezidiului, dar n-au ştiut să facă numere artistice în mers, ci doar pe loc. Acolo era cît de cît o tribună organizată şi un teren mai larg - de aceea şi dansatorii greci s-au oprit minute bune în faţa lor, în loc să-şi continue defilarea. Oricum şi reclama negativă e tot reclamă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 965

Continuare
 
Prins de locali cînd fura din frizerie Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 24 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Prins de locali cînd fura din frizerie

Duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, o patrulă de poliţişti locali aflaţi în centrul Piteştiului au auzit zgomote, în zona Complexului Fortuna. Au verifciat, constatînd că geamul unei frizerii este spart. Un tînăr în vîrstă de 20 de ani a fost prins de locali, în timp ce încerca să plece din unitatea amintită cu 6 maşini de tuns, un televizor şi 2 pachete cu cafea. Gabriel N. spărsese un geam pentru a ajunge în frizerie. A fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 care vor continua cercetările sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat.  

M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1748

Continuare
 
La 17 ani, înşela prin metoda „Accidentul“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 24 aprilie 2018


La 17 ani, înşela prin metoda „Accidentul“


Duminică seară, poliţiş­tii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au adus la Piteşti un tînăr în vîrstă de 17 ani din Medgidia, suspectat de compli­citate la înşe-lăciuni. Adoles­centul este bă­nuit că împreună cu un alt individ, care nu a fost deocamdată desco­perit, ar fi păcălit mai mulţi piteşteni prin metoda „Accidentul“. Supectul a fost reţinut pentru 24 de ore.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1577

Continuare
 
Incendiu la Cetatea Poenari Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 23 aprilie 2018


Incendiu la Cetatea Poenari


Un incendiu de proporţii a izbucnit, ieri după-amiază, la Cetatea Poenari. Cum focul ardea într-o zonă accidentată, intervenţia pompierilor a fost imposibilă. La faţa locului a fost chemat un elicopter. Traficul a fost blocat o vreme.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1222

Continuare
 
Rănit grav în explozie Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 23 aprilie 2018

În timp ce încerca să sudeze un rezervor,

Rănit grav în explozie


Accident grav, vineri seară, în curtea unui imobil din comuna Albota. Un bărbat care încerca să sudeze un rezervor a fost grav rănit, după ce recipientul a explodat. Deşi dispozitivul nu avea combustibil, se spune că deflagraţia a fost provocată de acumulările de gaze. Victima, un bărbat în vîrstă de 30 de ani, a suferit multiple arsuri pe faţă şi pe braţe, contuzii şi plăgi, dar şi o fractură la mîna dreaptă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1160

Continuare
 
Vărul lui Florin Călinescu s-a spînzurat Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 23 aprilie 2018

La Băbana,

Vărul lui Florin Călinescu s-a spînzurat


O tragedie a avut loc, vineri, în comuna Băbana, acolo unde un bărbat a fost găsit fără suflare după ce s-a sinucis. Ion Sorescu, de 61 de ani, a fost descoperit de unul dintre fiii lui. Omul zăcea atîrnat în ştreang, în grajd. În anii trecuţi a mai avut tentative de suicid. Ion Sorescu era văr primar cu actorul şi omul de televiziune, Florin Călinescu.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3237

Continuare
 
Moartea l-a chemat în stradă Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 23 aprilie 2018

Pietonul traversa neregulamentar

Moartea l-a chemat în stradă


Un bărbat a murit, ieri dimineaţă, după ce a fost lovit de o maşină. Accidentul rutier a avut loc pe strada Crinului, poliţiştii stabilind că victima traversa prin loc nepermis, fără să se asigure. După impact, Theodor Tudor, de 81 de ani, din Piteşti, a murit pe loc. Echipajul medical care s-a deplasat la faţa locului nu a mai putut face altceva decît să constate decesul bătrînului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3072

Continuare
 
I-a explodat cauciucul şi a lovit conducta de gaze Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 23 aprilie 2018

Trafic blocat pe DN 73    

I-a explodat cauciucul şi a lovit conducta de gaze


Pericol de explozie, sîmbătă după-amiază, în comuna Schitu Goleşti, după ce un autoturism scăpat de sub control a ieşit în decor şi a avariat o conductă de gaze. Din fericire, atît conducătorul auto, cît şi ceilalţi trei pasageri aflaţi în maşină au scăpat nevătămaţi. Traficul în zonă a fost întrerupt pe ambele sensuri timp de o oră, pînă cînd specialiştii de la Distrigaz au remediat problema.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1971

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

28 de şoferi au rămas fără permis

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au intensificat controalele pe principalele artere rutiere pentru depistarea şi tragerea la răspundere a şoferilor care, prin nerespectarea prevederilor codului rutier, pun în pericol ceilalţi participanţi la trafic. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii rutieri au dat 348 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 93.545 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 28 de permise de conducere şi au retras 13 certificate de înmatriculare.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1030

Continuare
 
Judecat pentru braconaj şi uz de armă Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 21 aprilie 2018

După ce a fost prins cu trei căpriori în maşină,

Judecat pentru braconaj şi uz de armă 


Anul trecut, în luna aprilie, poliţiştii Secţiei Rurale Hîrtieşti au identificat un bărbat din Mioveni, Gheorghe Ghinescu, de 49 de ani, care transporta cu un autoturism trei căpriori. Ulterior, oamenii legii au stabilit că individul fusese la braconaj, pe Fondul de Vînătoare 24 - Mîzgana, asupra lui fiind găsite o armă de vînătoare şi două cartuşe de calibru 16 mm. Bărbatul avea permis pentru deţinerea armei, însă nu era sezon de vînătoare, aşa că s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1281

Continuare
 
Cu maşina, în poarta unei case! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 aprilie 2018

Un şofer argeşean este bun de plată

Cu maşina, în poarta unei case!


Un şofer argeşean s-a ales cu dosar penal după ce nu a acordat prioritate şi a provocat un accident care putea avea urmări grave. Totul s-a petrecut joi seară, pe strada Negru Vodă, din Piteşti. Nicolae Udup, de 27 de ani, din Vedea, se deplasa dinspre Bulevardul Republicii către Bulevardul Nicolae Bălcescu, la volanul unui Logan.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1171

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 6588
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-au băgat mortul în altă criptă
In cimitirul SF.Gheorghe(vechi)este dezastru,mergeti sa filmati,sunt balariile de 2 m ,te mananca serpii.Nu poti sa merg...
23/06/18 12:33 Mai mult...

Măsuri pentru intrarea în legalitate a utilizatorilor clan...
Ce bine ar fi ca Apa Canal sa si presteze serviciile pe care le factureaza. Cum ar fi mentinerea canalizarilor in stare ...
23/06/18 11:58 Mai mult...

Elevii vor reducere pe toate liniile de transport din Piteş...
Foarte bine,sper sa realizeze...Este benefic pentru elevi.
23/06/18 11:37 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Eu am primit și plătit factura de 0,01 lei.Am mers special la casieria societății pentru a-mi tăia și chitanță.B...
23/06/18 09:09 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Transmiterea acestor facturi se face gratuit, de angajaţii noştri, nu prin poştă. ==> Prea multi salariati!!! Or fi...
23/06/18 08:33 Mai mult...

căutare personalizată

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info