Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

 


Mamă şi fiu, morţi sub tir Imprimare E-mail
(8 voturi)
vineri, 24 martie 2017

Cîntăreţul de la biserica Sfîntul Andrei a ajuns pe contrasens

Mamă şi fiu, morţi sub tir

 

 Accident teribil, ieri dimineaţă, la Valea Ursului, în comuna Bascov! Două persoane, mamă şi fiu, au murit, intrînd cu maşina sub un tir. Cercetările au stabilit că tînărul decedat a ajuns pe contrasens cu Loganul pe care îl conducea. Adrian Mihai Gălan, de 30 de ani, era cîntăreţ la biserica Sfîntul Andrei din cartierul piteştean Tudor Vladimirescu. Devenise tătic în urmă cu o lună. Ieri, cînd a pierit, mergea la bunica lui, împreună cu  mama sa, Maria Galea, de 57 de ani. În urma lui, tînărul a lăsat o situaţie cutremurătoare: soţia nu are serviciu, locuieşte cu chirie şi va trebui să se ocupe de înmormîntarea soţului şi a soacrei, deşi nu are nici un venit. În plus, a rămas cu un copil de numai 6 săptămîni, pe care va trebui să îl crească singură. Ca să fie ajutată, a fost organizată o colectă la biserica Sfîntul Andrei, unde oamenii cu suflet pot dona o sumă cît de mică.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6217

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Casă arsă pînă la temelie

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti  au intervenit în comuna Băbana, sat Groşi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară, care s-a extins şi la acoperişul casei. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei de 79 de ani, cu atac de panică, proprietara casei care a luat foc. Pompierii nu au reuşit să salveze bucătăria, care a ars în întregime. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit, provocat de un cablu electric, defect.   

  M.Sandu

 Oamenii străzi au dat foc casei

Marţi seară, pompierii au fost chemaţi pe strada Cuza Vodă, din Piteşti, acolo unde izbucnise un incendiu la o casă. Imobilul este nelocuit şi, spun louitorii din zonă, acolo şi-ar face veacul oameni ai străzii. A fost necesară intervenţia a două echipaje de pompieri, mai ales că, în imediata apropiere, era o altă casă. De altfel, în ciuda intervenţiei militarilor, flăcările s-au extins şi la acoperişul celui de-al doilea imobil. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei de 65 de ani, cu atac de panic, proprietara casei la care s-au extins flăcările. La final, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de oamenii străzii, care au pus foc cu intenţie.   

 M.Sandu

16 permise, reţinute

Într-un interval de 24 de ore,  poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au dat nici mai mult, nici mai puţin de 247 amenzi. Oamenii legii au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Valoarea totală a sancţiunilor este de 77.225 de lei. Au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 de permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

M.Sandu

Şofer băut şi fără permis

Răzvan Constantin G. a dat de necaz. Bărbatul în vîrstă de 36 de ani, din Mioveni, a fost prins miercuri de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, pe bulevardul Dacia, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Etilotestul indica o concentraţie de alcool de 0,45 la mie în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de maximum 5 ani.

M.Sandu

S-a spînzurat în Postul Paştelui

Marţi, un bărbat în vîrstă de 66 de ani, din Piteşti, a fost găsit spînzurat, în locuinţa lui din cartierul Războieni. Apropiaţii au cerut imediat ajutorul medicilor, care au mers la domiciliul său, dar, din păcate, se pare că acesta este decedat de mai mult timp. Se pare că avea şi probleme psihice. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă, pentru autopsie, aşa cum cere legea.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 732

 
Curierul zilei, lider la concursul de tir Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 23 martie 2017

Curierul zilei, lider la concursul de tir

 

 Ieri, la poligonul din Budeasa ce aparţine Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, a avut loc cea de-a doua manifestare dedicată Zilei Poliţiei Române, ce va fi sărbătorită sîmbătă. Jurnaliştilor li s-a oferit posibilitatea ca, pentru puţin timp, să se transforme în poliţişti. Nu au avut de făcut anchete sau cercetări la faţa locului, ci doar să tragă cu pistolul, în cadrul „Cupei presei la tir“. Curierul zilei a fost lider în clasament, colega noastră Monica Sandu luînd locul I la fete, cu 29 de puncte, din 30 posibile. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 689

Continuare
 
De la mirişte, focul s-a întins la casă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 martie 2017

Neglijenţa îţi poate distruge averea!

De la mirişte, focul s-a întins la casă

 

 O casă de vacanţă din comuna Priboieni a fost ieri distrusă de un incendiu. Nenorocire este cu atît mai mare, cu cît focul a ajuns la casă, după ce, cel mai probabil, proprietarul dăduse foc vegetaţiei uscate. Pompierii s-au luptat cu focul mai bine de o oră pînă cînd l-au stins. Casa nu mai poate fi locuită.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 901

Continuare
 
Lista celor 27 de reţinuţi! Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 23 martie 2017

Cazul Vindeau otrăvuri adolescenţilor

Lista celor 27 de reţinuţi!

 

 Vindeau fierturi de substanţe halucinogene adolescenţilor şi au ajuns în arest! 27 de suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, 25 fiind prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Potrivit anchetatorilor, suspecţii cumpărau din Marea Britanie canabinoizi sintetici, pe care, după reţete proprii, îi preparau, transformîndu-i în substanţe psihoactive. La percheziţii, oamenii legii au găsit şi marijuana, un pistol, o sabie şi multe ustensile de preparare şi porţionare a drogurilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2853

Continuare
 
Jocul „Balena albastră“ îndeamnă la sinucidere Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 22 martie 2017

Părinţi, supravegheaţi-vă cu mai mare atenţie copiii!

Jocul „Balena albastră“ îndeamnă la sinucidere   

 

 Părinţii ar trebui să îşi supravegheze cu mai mare atenţie copiii şi, în special, jocurile pe care aceştia le preferă pe internet. Asta, după ce în mediul on-line a pătruns un joc extrem de periculos pentru copii, în special, dar şi pentru tineri, care se numeşte „Balena albastră“. Acesta a făcut deja cîteva victime în rîndul unor elevi de clasa a IV-a, care au ajuns la Terapie Intensivă, după ce s-au jucat ţinîndu-şi respiraţia, unul fiind în stare gravă, la Terapie Intensivă. În Rusia, acolo unde a luat naştere jocul, au fost peste 130 de victime.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 858

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Corbi

Luni noaptea, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş au mers în comuna Corbi, în satul Stăneşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o anexă. Focul a distrus anexa din lemn pe aproximativ 30 de metri pătraţi, un metru cub de lemne de foc şi 6 metri lineari de gard din lemn. Incendiul a pornit de la faptul că a fost aruncate cenuşă şi jar nestins în apropierea unor materiale combustibile. 

   A.Roşu 

 Accident de muncă la Lazăr Company

 Vasile Oproi, în vîrstă de 50 de ani, din Budeasa, este electrician auto la Lazăr Company. Ieri, omul lucra la o autobasculantă, încercînd să îi repare stopurile. La un moment dat, bărbatul avrut să se urce în cabină, să verifice tabloul de siguranţă din interiorul acesteia. Deoarece este un bărbat corpolent, el s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate. În urma acestui accident de muncă, omul s-a lovit la cap şi a fost dus cu ambulanţa la spital.  

  A. Roşu

Şoferii care parchează pe trotuar, amendaţi

 Ieri, Poliţia Locală Piteşti a făcut controale care i-au vizat exclusiv pe şoferii care parchează pe trotuar. Astfel între orele 8 şi 12, mai multe echipaje de la Serviciul Rutier au mers în Centru, dar şi pe strada Exerciţiu, unde le-au dat 36 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care au blocat în totalitate trotuarele şi accesul pietonilor. Amenda este cuprinsă între 580 şi 725 lei. Acest tip de controale vor avea loc în toate cartierele din Piteşti. Poliţiştii locali fac un apel pe aceasta cale către şoferi să parcheze regulamentar, astfel evitînd să fie sancţionaţi contravenţional.

A.Roşu

 A căzut în balcon

În urma unui apel primit luni la Serviciul de Urgenţă 112, un echipaj cu ambulanţă SMURD şi unul de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au plecat spre strada Horia Cloşca şi Crişan. La adresa care le-a fost indicată, ei au trebuit să deblocheze uşa unui apartament care este situat la etajul unu al unui imobil. Pompierii au intrat în locuinţă pe geamul de la balcon, iar înăuntru a fost găsită proprietara, în vîrstă de 69 de ani. Femeia era căzută în balcon, iar echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor. După aceea, femeia a refuzat să meargă la spital.

A.Roşu

I s-a făcut rău în casa de schimb valutar

Un incident care putea avea urmări tragice s-a petrecut, luni după-amiază, la Curtea de Argeş. O femeie în vîrstă de 41 de ani, care era angajată la o casă de schimb valutar, a fost găsită inconştientă, după ce i s-a făcut rău şi a leşinat. În urma primirii unui apel la Serviciul 112, un echipaj de urgenţă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş au plecat spre Bdul Basarabilor, unde era casa de schimb valutar. Un membru al familiei a trecut pe la locul de muncă al femeii şi, vrînd să intre, a observat că uşa e încuiată, iar pe geam a văzut-o pe femeie pe scaun, cu ochii închişi. Pompierii au tăiat uşa metalică blocată şi au preluat-o pe aceasta, transportînd-o la spital.

A.Roşu

170 de şoferi, sancţionaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 170 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 58.130 lei. De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, nouă permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare.   

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
Criminalul din Coteşti, tot în spital Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 22 martie 2017

După ce a acuzat probleme de sănătate pe perioada detenţiei preventive,

Criminalul din Coteşti, tot în spital

 

 Fostul miliţian din satul Coteşti, comuna Godeni, care şi-a înjunghiat mortal concubina, la începutul lunii noiembrie 2016, este în continuare internat în Penitenciarul Spital Jilava, din cauza problemelor de sănătate. Pe 1 martie, Tribunalul Argeş a constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive a lui Ion Ispas şi a menţinut-o pînă la o nouă verificare a acestei măsuri. În dosarul penal deschis pe numele bărbatului, la Tribunalul Argeş, fiica victimei, Alina Elena Micu, s-a constituit parte civilă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 722

Continuare
 
Copiii au fost amprentaţi de criminalişti Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 martie 2017

În Ziua Porţilor Deschise la Poliţia Argeş,

Copiii au fost amprentaţi de criminalişti

 

 Ieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au început manifestările prilejuite de Ziua Poliţiei, care va fi sărbătorită, sîmbătă, pe 25 martie. Activităţile de ieri au fost destinate copiilor, prin organizarea Zilei Porţilor Deschise la IPJ Argeş. Elevi de la licee şi şcoli gimnaziale au putut vedea cum sînt prelevate amprentele, ce maşini folosesc poliţiştii în timpul acţiunilor lor, dar şi noua motocicletă din dotarea Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 868

Continuare
 
Vindeau otrăvuri adolescenţilor Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 22 martie 2017

Patru grupări, destructurate de poliţişti

Vindeau otrăvuri adolescenţilor

 

 Ieri dimineaţă, au avut loc, în Argeş şi Bucureşti, 58 de percheziţii la persoane bănuite că vindeau droguri şi substanţe psihoactive. Suspecţii cumpă-rau de pe internet substanţe sintetice, pe care le preparau după o reţetă care ar face orice vraci să pălească de invidie, numai că rezultatul final nu avea deloc efecte curative, ci îi ducea pe con­su-matori direct la spital, într-o stare de agitaţie şi comportament asociat beţiei. Cîştigurile erau enor-me pentru traficanţi, aceştia ţinînd cont doar de cererea de pe piaţă, nu şi de riscurile asupra con-sumatorilor. Cu adevărat grav este faptul că, în aproximativ un an, cît au vîndut fiertura toxică, au ajuns la spital peste 100 de persoane, majoritatea adolescenţi de pînă la 17 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2172

Continuare
 
Povestea nebunilor din Cîmpulung Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 21 martie 2017

Statistică mai puţin cunoscută

Povestea nebunilor din Cîmpulung

 

 După o întreagă viaţă de chin şi de zbucium, plătind cu greutate birul în lupta pentru existenţă, fiecare, după cum îl „tăia“ capul, oamenii străzii alcătuiau un tablou al unei lumi necunoscute şi dispreţuite de toţi: lumea haimanalelor şi a plevei, lumea vagabonzilor, a hoţilor, a stricatelor, a lepădăturilor omeneşti. Cei mai mulţi dintre aceştia nu ştiau anul cînd s-au născut, n-au frecventat şcoala... educaţia lor le-o făcea strada.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1658

Continuare
 
Risc însemnat de avalanşă în Făgăraş! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 21 martie 2017

Traseele montane sînt închise

Risc însemnat de avalanşă în Făgăraş!

 

 Sîntem în toiul primăverii, însă la munte a nins în ultima perioadă şi sînt pericole pentru cei care se aventurează pe traseele montane. Potrivit buletinului nivometeorologic emis de către Centrul de Prognoză Sibiu, riscul de avalanşă este de gradul 3, însemnat la altitudini peste 1.800 de metri, şi de gradul 1, la altitudini inferioare, în creştere cu o treaptă la altitudini mari.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 462

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Conducea fără permis

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Lunca Corbului l-au oprit în trafic pe Ionuţ Cristian M., în vîrstă de 21de ani, din comuna Stolnici. După ce i-au cerut actele la control, poliţiştii au constatat că el conducea maşina fără a avea permis de conducere. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, iar acum riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.   

Antonela Roşu 

 Prins băut la volan

Poliţiştii de la Formaţiunea Rutieră Costeşti l-au tras pe dreapta, pe DJ 504, pe Gheorghe S., în vîrstă de 55 de ani, din comuna Izvoru. După verificările efectuate, a reieşit că omul se urcase băut la volan, avînd o concentraţie de 0,51 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal. Vă reamintim că şofarea de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sînge se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă. 

   Antonela Roşu

 136 de şoferi, sancţionaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 136 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 46.850 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 17 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.    

Antonela Roşu

Nu scapă de arest

Săptămîna trecută, Andrei Alin Stănişteanu, de 30 de ani, din Piteşti, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de ultraj, după ce a avut o altercaţie pe stradă cu o patrulă de jandarmi. Cînd să fie imobilizat, individul l-a muş­cat pe unul dintre oamenii legii de braţ. Ieri, la Tribunalul Argeş s-a judecat contestaţia depusă de Stănişteanu la sentinţa de arestare preventivă a Judecătoriei Piteşti. Magistraţii au apreciat că decizia arestării preventive este temeinică şi au respins contestaţia inculpatului, acesta rămînînd în continuare închis.

     M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 572

Continuare
 
ISU Argeş a stins 25 de incendii în week-end Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 martie 2017

ISU Argeş a stins 25 de incendii în week-end 

 

La sfîrşitul săptămînii trecute, echipajele ISU Argeş au stins aproximativ 25 de incendii de vegetaţie uscată de pe terenurile virane. Numărul lor a fost atît de mare mai ales că a existat un cod galben de vînt puternic şi era posibilitatea extinderii focului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

Continuare
 
Instanţa le-a prelungit arestul la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 martie 2017

Judecaţi pentru proxenetism, n-au obţinut controlul judiciar

Instanţa le-a prelungit arestul la domiciliu

 

 Aşa după cum v-am informat, trei dintre indivizii din Cîmpulung reţinuţi în urma descinderilor din 5 octombrie 2016 au fost trimişi în judecată pentru infracţiunea de proxenetism. Cezar Marius Nicolae Dragnea, Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică şi-au recunoscut o parte din fapte, iar pe 5 aprilie 2017 vor avea prima înfăţişare în faţa magistraţilor de la Judecătoria Cîmpulung, unde este înregistrat dosarul. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 698

Continuare
 
Ciobanii au dat foc pe un deal, la Godeni Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 21 martie 2017

Flăcările s-au văzut de la kilometri distanţă

Ciobanii au dat foc pe un deal, la Godeni

# Focul a mistuit aproximativ 2 hectare de vegetaţie uscată în zona fostei cariere de la Coteşti - Aninoasa

 

 Alarma s-a dat din nou, duminică seara, în jurul orei 18, la Godeni, pe un deal din satul Coteşti, în apropierea fostei exploatări miniere. Din fericire, deşi s-au întins pe o suprafaţă mare, flăcările au provocat pagube minore, fiind stins în cele din urmă de pompierii din Cîmpulung şi Aninoasa, cu sprijinul reprezentanţilor serviciilor locale pentru situaţii de urgenţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 4712
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Nicolescu, liber!
Ma bucur ca l-au eliberat, cine cunoaste situatia si procesul lui cu adevarat stie ca n-a furat nimic, in schimb i s-a s...
30/05/17 13:01 Mai mult...

Băiatul a pierdut lupta cu viaţa
berbecule....situatiile sunt complet diferite dar pe tine te-as inchide chiar si numai pentru prostie.
30/05/17 13:02 Mai mult...

Nicolescu, liber!
URA !!!! S-a dat liber la furaciuni ! PSD-isti din toate puscariile ,uniti-va ! Hai ,ca mai se gaseste cate ceva de sut...
30/05/17 10:52 Mai mult...

Nicolescu, liber!
Domnilor,traim o mare rusine1Un escroc scolit de comunisto-securisti,unul dintre cei ce au nenorocit tara si populatia,u...
30/05/17 10:10 Mai mult...

Nicolescu, liber!
Nu stie el cati pesedisti i-au vrut raul. Daca se mai intoarce la Consiliul Judetean il mananca smecherii asa de viu.
30/05/17 09:26 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

booked.net

Mai

Google Analytics

RON 
marţi, 30 mai 2017
EUR 4.5637
USD 4.0822

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Joi, 4.05.2017

4.612 vizitatori unici

 
 

 


 

 

 


 


Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter