Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Simulare de inundaţii la Barajul Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 februarie 2017

Intervenţie de urgenţă a Apelor Române

Simulare de inundaţii la Barajul Piteşti

 

 Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea a reluat programul pregătirilor pentru intervenţiile în cazul situaţiilor de urgenţă provocate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, poluări accidentale pe cursurile de apă, poluări sau accidente la lucrările hidrotehnice. Astfel, miercuri seara, pe lacul de acumulare Piteşti (Prundu) s-a desfăşurat un exerciţiu practic de simulare de inundaţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 376

Continuare
 
A cerut 40.000 de lei pentru un măr distrus! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 februarie 2017

Inimă de muscelean, la 1929, după un accident aviatic:

A cerut 40.000 de lei pentru un măr distrus!

 

 Muscelenii sînt, de obicei, oameni cumsecade, harnici şi plini de spiritualitate, gata să-ţi sară în ajutor oricînd la necaz, iuţi la mînie atunci cînd sînt nedreptăţiţi şi calităţile ar putea continua. Există însă printre ei o categorie aparte, a dracu’, mai pe româneşte, care au în sînge gena nesimţirii, a nepăsării faţă de suferinţa cuiva, care ies şi mai mult în evidenţă atunci cînd sînt în joc banii sau interese personale. Sînt multe întîmplări din zilele noastre care dovedesc acest lucru, unele publicate chiar de ziarul nostru, dar acum vreau să mă opresc asupra unui caz tragic petrecute în toamna anului 1929: prăbuşirea unui avion militar, într-o grădină din Cîmpulung, soldată cu moartea pilotului Adrian Adamiu şi rănirea celuilalt membru al echipajului, locotenentul Alexandru Popişteanu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 684

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Rucăr

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung - Punctul de Lucru Rucăr, a intervenit în comuna Rucăr, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului a ars funinginea de pe coş, cauza incendiului fiind jarul sau scînteile din coşul de fum necurăţat de funingine. 

   I.Ivănoiu 

Bărbat găsit mort

Membrii unui echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au fost solicitaţi să  intervenină în Piteşti, pe strada Gîrlei, la un pacient de 64 de ani, găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.   

   I.Ivănoiu 

Accident cu două victime

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, pe Bdul Nicolae Bălcescu, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, au fost două victime: o femeie de 39 de ani, cu traumatism cranio-cerebral şi dureri la coloana cervicală, şi un băiat de 23 de ani, care a refuzat transportul la spital.

   I.Ivănoiu  

Amendaţi la trecerea cu calea ferată

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au efectuat controale în trafic.  Scopul acestora a fost  prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi  conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 201 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 62.762 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 15 permise de conducere şi au fost retrase 13 certificate de înmatriculare. Totodată poliţişti din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş, au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în zona pasajelor de trecere la nivel cu calea ferată fără bariere. Aceştia au depistat 19 conducători auto care nu au respectat indicatoarele rutiere. Ei au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 22.620 de lei.

   I.Ivănoiu  

Deţinea ilegal lemne

Oameni ai legii de la Serviciul Ordine Publică Argeş, împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Ploieşti, au acţionat în Piteşti şi comunele apropiate, pentru verificarea transportului ilegal de material lemnos şi au efectuat un control la o societate comercială din comuna Coşeşti. În urma controlului, poliţiştii au constatat că la punctul de lucru era deţinută fără documente legale cantitatea de 5,20 mc cherestea. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare de 25.000 de lei, iar cantitatea de 5,20 mc cherestea răşinoase a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Piteşti.

   I.Ivănoiu  

Prins băut la volan

Constantin Ţ., de 51 de ani, din Piteşti, a fost depistat de oamenii legii din cadrul  Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală. 

   I.Ivănoiu  

Conducea fără permis

Nicu D., de 26 de ani, din comuna Rîca, a fost prins de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere. Tînărului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală.

   I.Ivănoiu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 502

 
Vasile Tofan nu s-a prezentat la proces Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 februarie 2017

Trimis în judecată în cazul deşeurilor de pe fosta platformă ARO,

Vasile Tofan nu s-a prezentat la proces

 

 În septembrie 2010, două tone şi jumătate de deşeuri periculoase, sosite de la Cîmpulung, urmau să fie deversate la groapa de gunoi de la Glina, însă poliţiştii din Ilfov au stopat acţiunea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 591

Continuare
 
I-a furat pînă şi pisica! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 25 februarie 2017

Cazul Din Porsche, a ajuns în arest!

I-a furat pînă şi pisica!

 

 Un tînăr în vîrstă de 26 de ani, din Piteşti, a ajuns în arest, fiind acuzat că ar fi furat din casa fostei sale iubite bunuri în valoare de aproximativ 150.00 de euro. După o noapte petrecută în celulă, Cosmin Cristian Porumb a fost prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti. S-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile împotriva tînărului. De asemenea, a fost începută urmărirea penală împotriva fostei lui soţii, acuzată de loviri şi alte violenţe. Tînărul a furat bijuterii din aur, haine şi genţi de lux, dar i-a luat şi pisica, una de rasă, care costă cîteva mii de euro.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1022

Continuare
 
Administrator de bloc, condamnat Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 25 februarie 2017

Acuzată de o delapidare de peste 200.000 lei,

Administrator de bloc, condamnat

 

 Trimisă în judecată sub acuzaţia de delapidare, Georgeta Sianu a fost condamnată de Judecătoria Piteşti. Femeia, fost administrator al unei asociaţii din Piteşti, a primit o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendare. În plus, va trebui să achite asociaţiei paguba produsă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1099

Continuare
 
Viteza l-a băgat în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 februarie 2017

Ieri, la Clucereasa,

Viteza l-a băgat în şanţ

 

 Ieri dimineaţă, un braşovean a trecut pe lîngă moarte, după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 73, la Clucereasa. Se spune că acesta ar fi avut viteză, din acest motiv lovind un alt autoturism pe care, de asemenea, l-a proiectat în şanţ. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar coliziunea a avut ca rezultat pagube serioase.

Comentarii (3) | Vizualizari: 807

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Mandat internaţional pentru furt

Miercuri, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş l-au prezentat Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Piteşti pe Ionel Stan, în vîrstă de 41 de ani, din Piteşti. Bărbatul era dat în urmărire internaţională după ce, pe numele său, autorităţile judiciare din Austria, de la Viena, au emis un Mandat European de Arestare pentru furt. Pentru punerea în executare a mandatului, poliţiştii au beneficiat de date suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE, din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române. Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 ore, iar ieri a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. El urmează apoi să fie extrădat în Austria.    

A.Roşu 

 Incendiu la Cîmpulung

Mai multe anexe dintr-o gospodărie au luat foc la Cîmpulung, pe strada George Topîrceanu. La adresa indicată, la Serviciul de urgenţă 112, au ajuns în scurt timp un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung. Focul a distrus mai multe anexe din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi şi a pornit de la coş de fum amplasat necorespunzător şi neprotejat termic.   

A.Roşu 

 Căprioară salvată de pompieri

Miercuri seară, la Serviciul de urgenţă 112 s-a primit un apel prin care se cerea ajutor pentru salvarea unei căprioare. La faţa locului a fost trimis un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu. Căprioara era în dreptul comunei Oarja, pe autostradă, la kilometrul 106. Animalul se afla prins în gardul de protecţie al autostrăzii, iar pompierii au folosit accesoriile din dotare pentru salvarea lui.

A.Roşu 

 Erau cu ochii după furat

Oamenii legii de la Secţia Nr. 3 de Poliţie din Piteşti au făcut verificări în locurile aglomerate şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea furturilor din genţi şi din buzunare. În timpul acestor acţiuni, ei le-au prins pe Maria B., în vîrstă de 20 de ani, Dafina S., în vîrstă de 48 de ani, ambele din comuna Băiculeşti, Lenuţa N.D., în vîrstă de 43 de ani, din comuna Bascov. Au mai fost prinse Cristina Timişoara C., în vîrstă de 32 de ani, Elena K., în vîrstă de 42 de ani, o adolescentă de 15 ani, Florentina Gabriela C., în vîrstă de 21 de ani, Magdalena C., în vîrstă de 52 de ani, toate din comuna Merişani, care umblau împreună şi erau cu ochii după persoanele neatente de la care să poată fura. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional, conform Legii nr. 61/1991, cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei.

A.Roşu 

209 şoferi, sancţionaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 209 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 44.765 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

A.Roşu 

 Transporta ilegal molizi

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Domneşti l-au oprit miercuri, la control, pe DJ 703 I, în comuna Mălureni, pe Vasile N., în vîrstă de 48 de ani, din comuna Aninoasa. El se afla la volanul unei autoutilitare care transporta o cantitate totală de 6,883 metri cubi de cherestea, molid, fără a avea avizul de însoţire valabil. Pentru acest lucru, Vasile N. a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 171/2010, cu o amendă în valoare de 5.000 de lei. De asemenea, a fost confiscată şi întreaga cantitate de lemne din autoutilitară, care apoi a fost predată Ocolului Silvic din Muşăteşti. Totodată, în temeiul aceluiaşi act normativ. a fost confiscată şi autoutilitara folosită la transportul lemnelor.

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 490

 
CSM se opune legii răspunderii magistraţilor Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 februarie 2017

Pe motiv că există deja un statut în acest sens,

CSM se opune legii răspunderii magistraţilor

 

 Proiectul de lege privind răspunderea magistraţilor face vîlvă, Consiliul Superior al Magistraturii respingînd iniţiativa, pe motiv că există deja prevederi în acest sens şi o lege în plus nu ar face altceva decît  să perturbe activitatea magistraţilor, care, prin noi legiferări, s-ar simţi puşi sub presiune. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, judecătorul Ion Rebeca, preşedintele Secţiei Civile din cadrul Curţii de Apel Piteşti, şi purtător de cuvînt al instituţiei amintite, a explicat că, în prezent, magistraţii pot fi sancţionaţi de CSM.

Comentarii (8) | Vizualizari: 623

Continuare
 
Un armăsar era să-şi omoare stăpînul Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 februarie 2017

Un armăsar era să-şi omoare stăpînul

 

 Nicolae F., de 33 ani, din Schitu Goleşti, a fost la începutul acestei săptămîni victima unui accident casnic care putea să-i fie fatal. Bărbatul a fost lovit în piept, cu copitele, de calul pe care îl are în gospodărie şi cu care-şi  cîştigă existenţa, iar acum se reface pe patul spitalului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 538

Continuare
 
10 dintre proxeneţii cîmpulungeni, sub control judiciar Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 24 februarie 2017

Judecătoria Cîmpulung le-a dat voie să părăsească domiciliile

10 dintre proxeneţii cîmpulungeni, sub control judiciar

 

 Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung a cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru lotul de 10 inculpaţi, dintre cei 25, acuzaţi de proxenetism, însă, marţi, completul penal a hotărît să le fie înlocuită această măsura preventivă cu cea a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, din 21 februarie şi pînă pe 21 aprilie 2017.          

Comentarii (2) | Vizualizari: 702

Continuare
 
Din Porsche, în arest! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 24 februarie 2017

După ce i-a furat concubinei bunuri de 150.000 euro,

Din Porsche, în arest!

 

 Povestea de dragoste dintre doi piteşteni s-a sfîrşit prost pentru femeie, care a rămas fără bunuri în va­loare de 150.000 de euro. Asta, din cauză că bărbatul nu a plecat cu mîna goală din casa ei, ci cu bijuterii, genţi de firmă şi alte bunuri de valoare. Ieri, Cosmin Cristian Porumb, de 26 de ani, din Piteşti, a fost audiat de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti şi a ajuns în arest, după ce pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2221

Continuare
 
Coteţe cuprinse de flăcări, pe Creţişoara Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 23 februarie 2017

Coteţe cuprinse de flăcări, pe Creţişoara

 

 Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, ieri dimineaţă, să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie, care a izbucnit la periferia municipiului, undeva pe dealul Creţişoara. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că, de fapt, ardeau nişte coteţe.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 500

Continuare
 
Şoferul nevătămat, maşina făcută zob Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 februarie 2017

Viteza, bat-o vina!

Şoferul nevătămat, maşina făcută zob

 

 Un tînăr de 19 ani, din Berevoeşti, a avut mare noroc că a scăpat teafăr dintr-un accident rutier spectaculos, pe care tot el l-a provocat, ieri dimineaţă, în comuna Lereşti. Mai mult decît atît, el se poate considera norocos şi prin prisma faptului că nu a omorît pe nimeni, după ce maşina pe care o conducea cu viteză a scăpat de sub control şi a ajuns pe trotuar, izbind cu putere gardul unei gospodării şi oprindu-se 50 de metri mai jos, lîngă o fîntînă dezafectată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 461

Continuare
 
Rănite grav şi încarcerate Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 23 februarie 2017

După ce au izbit o sărăriţă,

Rănite grav şi încarcerate

 

 Grav accident rutier, ieri dimineaţă, pe DN 73, la intrarea în Cîmpulung, dinspre comuna Schitu Goleşti! Două persoane au ajuns la spitalul din Cîmpulung cu multiple traumatismem după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un utilaj de deszăpezire, al cărui şofer era băut. Una dintre victime, aflată în stare foarte gravă, a fost transferată la un spital din Bucureşti.

Comentarii (1) | Vizualizari: 926

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A murit la 46 de ani

Marţi seară, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a fost solicitat în comuna Mălureni, în satul Păuleasca. La adresa indicată, au găsit o femeie în vîrstă de 46 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. S-a început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a solicitat în sprijin un echipaj al Ambulanţei, cu medic, care a continuat manevrele. Din păcate, acestea nu au mai dat nici un rezultat, iar femeia a fost declarată moartă. 

A.Roşu

 Incendiu la Berevoeşti

Marţi după-amiază, două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung au mers în satul Berevoeşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă. Focul a distrus acoperişul acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Incendiul a izbucnit de la coşul de fum care avea în apropierea lui materiale combustibile.   

A.Roşu

 Maşină arsă la Curtea de Argeş

O maşină care era parcată pe marginea drumului a luat foc marţi după-amiază la Curtea de Argeş, pe strada Elena Cuza. La faţa locului a ajuns un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş. Au ars componente ale motorului, focul izbucnind de la un cablu electric care era defect sau neizolat corespunzător.

A.Roşu

 Fetiţa nu a putut să deschidă uşa

Un echipaj de urgenţă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au fost solicitate să intervină în Piteşti, pe strada Calea Craiovei, pentru deblocarea unei uşi a unui apartament care este situat la etajul doi al unui bloc. În interior se afla o fetiţă în vîrstă de 8 ani, care nu putea să le deschidă uşa părinţilor. Pompierii au intrat în casă pe geamul de la balcon, pe care l-a deschis chiar fetiţa. Ei s-au folosit de scara culisabilă, iar după ce au intrat în casă, au descuiat uşa, care avea cheia în yală.

A.Roşu

 22 de şoferi au rămas pietoni 

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 163 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.080 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

A.Roşu

 A furat două motoferăstraie

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală din Valea Mare Pravăţ au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru furt calificat. Oamenii legii l-au prins pe Alin D., în vîrstă de 40 de ani, din Bughea de Sus, care este bănuit că, în perioada decembrie 2016 - ianuarie 2017, ar fi intrat în două case din comuna Bughea de Sus, de unde ar fi sustras două motoferăstraie, în valoare totală de 2.154 de lei. Acestea au fost recuperate şi returnate păgubiţilor. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria din Cîmpulung Muscel, cu propunere de trimitere în judecată.

A.Roşu

 Băut la volan

Adrian D., în vîrstă de 40 de ani, din comuna Moşoaia, a fost prins băut la volan de oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Poiana Lacului. El mergea cu maşina prin comuna Moşoaia, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice, avînd o concentraţie de 0,61 mg/l de alcool pur, în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pentru că a băut şi s-a urcat la volan, dar şi pentru că a refuzat probele biologice, pe numele omului a fost întocmit un dosar de cercetare penală şi urmează să suporte consecinţele faptelor sale. El riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani sau amendă.  

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 641

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 4567
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Ratări pe bandă rulantă!
D-le Pelici ce se inampla Cu Nastasie,Alin Popa Popescu. Iamandi jucatori din care cunosc ereau de baza mai ales ca su...
26/04/17 08:07 Mai mult...

Primării amendate de DSP
dragi conducatori ,scote ti primarii astia din functii ca ei omoara oamenii in loc sa puna personaLprofesionist care sa ...
26/04/17 08:08 Mai mult...

„Vreau buget pentru promovarea în Liga I!“
Cînd vor veni vremea să facem valuri pe stadion Poftiți la stadion Hei, Hei Argesu Forzza Dică Succes, succes,...
26/04/17 08:08 Mai mult...

A trecut pe roşu, provocînd accidentul
cu siguranta omul si-a preschimbat permisul, sa fie valabil 10 ani, ca nu cumva sa plateasca taxele abuzive si controlul...
26/04/17 08:07 Mai mult...

Preotul „zbura“ cu Mercedesul
va dati seama cu ce viteza a mers apoi ca sa recupereze timpul pierdut?
26/04/17 08:07 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Miercuri, 26 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
miercuri, 26 aprilie 2017
EUR 4.5355
USD 4.1620

Flag Counter