Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Fermierii iau credite pentru campania de toamnă!      *** Controalele pe teren, aproape de final la APIA      *** Apel către cetăţenii oraşului Mioveni!      *** 30 de ani de Club Speleopit 600      *** Grupul Nova Muzica cîntă la Piteşti      *** Paula Breazu, înmormîntată vineri      *** Mort sub gard     *** Tînăr cu infarct, la 19 ani      *** Hoţii au luat pontul de la proprietar      *** „Fotbalul te pedepseşte!“      *** Porcişteanu a făcut show la Craiova Super Rally!      *** FC Star Sport şi ACS Viitorul sînt lideri!      *** Vizită la Primărie      *** Şah: Premii pentru 52 de participanţi      *** Cupa României, faza a II-a     *** Premieră cu Constantin Cotimanis şi Adrian Păduraru      *** Profesorul criminal s-a întors!     *** Ucigaşul din Stoeneşti a cerut revizuirea      *** Creşteri de preţuri în imobiliare    

 


S-au ciocnit două vagoane de tren Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 iulie 2017

Exerciţiu tactic al pompierilor la Depou:

S-au ciocnit două vagoane de tren

 

O simulare mai puţin obişnuită a fost organizată ieri de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, în colaborare cu Poliţia Transporturi Argeş. Potrivit scenariului, două vagoane de tren s-au ciocnit violent în apropiere de Depoul Piteşti, fiind răniţi mai mulţi călători. Întreaga desfăşurare de forţe a fost urmărită un interes de trecătorii curioşi şi de angajaţii firmelor din zonă, care, la început, fără să ştie că este vorba de un exerciţiu, au crezut că într-adevăr a avut loc o nenorocire.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 712

Continuare
 
Hoţ dat în urmărire Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 28 iulie 2017

Judecătorii l-au eliberat şi nu mai este de găsit!

Hoţ dat în urmărire

 

Constantin Veniamin, de 21 ani, din comuna Merişani, a dispărut fără urmă. Poliţiştii îl caută, dar tînărul par­că ar fi intrat în pămînt! Povestea lui este una cuno­s­cută, dat fiind cît s-au chinuit oamenii legii să-l ţină în spatele gratiilor pe individul care a comis mai multe furturi. Veniamin a ajuns de două ori în arest, tot de atîtea ori judecătorii i-au dat drumul, iar tînărul a con­tinuat să comită infracţiuni chiar şi cînd era sub con­trol judiciar. Acum, pe numele său, judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă, doar că Veniamin a dispărut, oamenii legii dîndu-l în urmărire generală, pentru a-i da de urmă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 921

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Turist rătăcit în munţi

Salvamontiştii argeşeni, ală­turi de colegii lor din Braşov, l-au căutat ieri, timp de mai multe ore, pe un turist rătăcit în Făgăraş. Un turist de 60 de ani, care fă­cea parte dintr-un grup, fusese dat dispărut în zona lacurilor Mioarelor şi Gemeni, între Vîrfurile Dara, Hîrtopu şi Leaota. Potrivit şefului Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, la misiune au participat salvamontişti din Braşov, 4 salvamontişti din Argeş şi trei jandarmi montani. La a­ceas­tă acţiune au participat formaţiile Salvamont Nucşoara din Argeş şi Victoria din Braşov. Bărbatul a fost găsit în cele din urmă  teafăr de către salvamontiştii braşoveni.  

Tineri arşi după ce au aprins grătarul cu benzină

Două echipaje SMURD de la Detaşamentele de Pompieri Piteşti şi Bradu au intervenit în Piteşti, pe strada Pinilor, la doi băieţi de 16 ani şi o fată , care prezentau arsuri de gradele I şi II pe abdomen, mîini, torace, gît şi faţă. Tinerii au încercat să aprindă grătarul cu benzină. Toate cele trei victime au fost transportate la spital. 

I.Ivănoiu 


 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 749

Continuare
 
Bărbatul care a făcut infarct la Fortuna a murit Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 iulie 2017


Bărbatul care a făcut infarct la Fortuna a murit   

 

Bărbatul în vîrstă de 73 de ani, căruia i s-a făcut rău miercuri şi a căzut în centrul oraşului, pe treptele de la Fortuna, a murit la două ore după ce a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş, la secţia de Cardiologie. Medicii au stabilit că decesul a survenit în urma unui infarct.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1087

Continuare
 
A făcut atac cerebral la volan Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 27 iulie 2017

Şoferul unui tir încărcat cu burete

A făcut atac cerebral la volan

A redus viteza cînd a simţit că i se face rău

 

Ionuţ O., de 29 de ani, din Piteşti, a avut ieri o cumpănă în viaţa sa, deoarece şoferul unui tir încărcat cu burete a intrat pe contrasens şi s-a izbit de camioneta pe care o conducea, după ce i s-a făcut rău la volan.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1965

Continuare
 
Concurs organizat de ISU Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 iulie 2017

La Cîmpulung,

Concurs organizat de ISU Argeş

 

Astăzi şi mîine, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al Judeţului Argeş şi Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România Filiala Argeş organizează etapa a III-a, faza zonală, a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 675

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Găsit mort în casă

Ieri dimineaţă, un tînăr din Găvana a sunat la Serviciul de Urgenţă 112 pentru a anunţa că l-a găsit pe Dumitru Biţoiu, în vîrstă de 69 de ani, mort în casă. Nepotul celui decedat a putut să intre în casă deoarece avea cheia de la apartament. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au concluzionat că nu există nici un fel de suspiciuni asupra morţii omului.  

A. Roşu 

Poliţiştii au reţinut 12 permise

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 165 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.270 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.    

Activităţi preventive

Pompierii argeşeni din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al judeţului Argeş s-au deplasat în mai multe localităţi pentru activităţi de informare  preventivă şi recunoaşteri în teren la diverse obiective.  Pompierii au defăşurat acţiuni în Cîmpulung, Piteşti, Mioveni, Topoloveni, Merişani şi Ţiţeşti.    

 Prins conducînd ilegal

Bogdan G., de 40 de ani, din Piteşti, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Secţiei 4 de Poliţie Piteşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Doja, avînd dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză, a fost întocmit dosar penal.      

I.IvănoiuFii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
Cehul şi-a zdrobit motocicleta Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 iulie 2017

A derapat şi a făcut motorul praf

Cehul şi-a zdrobit motocicleta

 

 Ieri dimineaţă, a avut loc un accident de motocicletă, pe strada Serelor, din comuna Bascov. Din fericire, acesta nu s-a soldat cu pierdere de vieţi omeneşti.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 859

Continuare
 
A făcut infarct la Fortuna Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 iulie 2017

Plecat la cumpărături,

A făcut infarct la Fortuna

 

Ieri, un echipaj SMURD a fost solicitat prin Serviciul de urgenţă 112, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat care a fost găsit căzut la etaj, la pasajul Fortuna, în zona dinspre Casa Sindicatelor.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2162

Continuare
 
Tînăr amendat cu 3.500 lei Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 iulie 2017

I-a luat apărarea prietenului şi a primit o sancţiune record

Tînăr amendat cu 3.500 lei

Poliţistul l-a somat cu pistolul pe şofer 

 

În urmă cu două zile, în centrul oraşului, lîngă Biserica Sf. Petru şi Pavel, a avut loc un incident în care au fost implicate trei persoane, din care un poliţist, agent la Secţia Nr. 1 de Poliţie, din Piteşti.     


Comentarii (1) | Vizualizari: 1260

Continuare
 
Cultivau canabis în curtea casei Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 iulie 2017

Două persoane din Săpata au ajuns în arest

Cultivau canabis în curtea casei

 

În urma unor percheziţii efectuate la domiciliul unor persoane din comuna Săpata, realizate în cadrul unui dosar penal de furt, oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Lunca Corbului au avut parte de o surpriză de proporţii. Astfel, în timpul percheziţiei, au descoperit o cultură de canabis în curtea a două persoane.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1593

Continuare
 
Noi arestări în dosarul proxeneţilor de lux Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 26 iulie 2017

Trei persoane din Piteşti, la DIICOT

Noi arestări în dosarul proxeneţilor de lux

 

Aşa cum aţi putut citi în cotidianul nostru, pe 19 iunie, poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism, sub coordonarea procu­ro­rilor DIICOT, au orga­nizat zeci de percheziţii la indivizi suspectaţi că plasau prostituate în cluburi de lux din Elveţia, Marea Britanie, Cehia şi Spania. Fetele erau iubite­le indivizilor şi cîştigau sume foarte mari de bani, asigurînd proxeneţilor un trai de lux. Anchetatorii spun că suspecţii au cîştigat peste 5 milioane de euro.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1362

Continuare
 
Turiştii rătăciţi au fost găsiţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 26 iulie 2017


Turiştii rătăciţi au fost găsiţi

Doi turişti au pus pe jar echipajele de Jandarmi, Salvamont şi Poliţie, după ce nu au mai răspuns pe telefonul mobil. Cel care a sunat la Serviciul de urgenţă 112 este tatăl băiatului. Omul s-a îngrijorat după ce nu a mai putut lua legătura cu cei doi tineri de duminică.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 651

Continuare
 
Control judiciar pentru 60 de zile Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 iulie 2017

Bărbatul care a ameninţat un agent din Cocu,

Control judiciar pentru 60 de zile

 

După ce, luni, Ionuţ Nicolae Slăvilă, în vîrstă de 34 de ani, din Cocu, a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti şi reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru ultraj, ieri el a fost eliberat, aflîndu-se sub control judiciar pentru 60 de zile.        


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 546

Continuare
 
Prins cu marfă fără acte Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 26 iulie 2017

Amendat şi fără maşină timp de şase luni,

Prins cu marfă fără acte

 

Constantin N., în vîrstă de 24 de ani, din municipiul Rîmnicu Vîlcea, a fost oprit în trafic, pentru un control, de poliţiştii de la Biroul Rutier din Curtea de Argeş.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1235

Continuare
 
Bătaie cruntă pentru un cîine Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 26 iulie 2017

S-a ajuns la spital

Bătaie cruntă pentru un cîine

 

Luni seara, în comuna Schitu Goleşti, a izbucnit un scandal violent, la care au luat parte aproximativ 11 persoane de etnie rromă. În urma acestuia, patru persoane au fost rănite şi au ajuns la spital. Nici una dintre acestea nu a rămas internată.      


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1063

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 5306

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 21.08.2017

4.339 vizitatori unici

 
  
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter