Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Fiul trăieşte din mila oamenilor     *** Bebeluş suspect de rujeolă!     *** Helios şi Dara, în căutarea alpinistului mort în avalanşă     *** Uniforme noi şi staţii de emisie-recepţie, pentru locali     *** 5.250 de elevi şi preşcolari, la Mioveni     *** Concerte educative, săptămînal, la Filarmonica Piteşti     *** Întîlnire cu marii operatori economici     *** Şedinţă cu directorii de şcoli privind noul regulament     *** Mihai Eminescu, omagiat la Mioveni      *** Viorica Dăncilă, propusă ca viitor premier      *** Formularul 600, obligaţie pentru 2.000 de argeşeni     *** Deszăpezire, la prima oră, la Mioveni      *** Solist de muzică populară, în arest     *** Arestat după ce a bătut un şofer     *** Mistreţii au distrus peste 50% din izlazul comunal, la Lereşti     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Întăriri din Liga I la CS Mioveni!     *** Roşu: „Avem nevoie de doi atacanţi!“     *** Olteanu: „Vrem o clasare în primele 6!“     *** Înfrîngere pentru România U 17     *** Robert Petre, în probe la FC Argeş     *** Cantonamente la Voina şi Sătic!    

 


Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 12 noiembrie 2017


Se vorbeşte, se citeşte...

Cîţi pentru Argeş?

De sărbători, CJ trebuie să aleagă iarăşi oameni pentru 10 premii de excelenţă „pentru Argeş“ - se aşteaptă propuneri pînă miercuri şi s-a convocat deja „Comitetul de excelenţă“ să să scormonească pentru propuneri. După ce s-au dat şi anul trecut şi se tot dau o droaie de premii de „fii ai Argeşului“, la un moment dat o să fie nevoie de multă imaginaţie ca să găseşti atîţia excelenţi şi fii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 840

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc contorul electric

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Merişani, sat Borleşti,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la contorul electric al unei locuinţe. Exista riscul ca incendiul să se propage la întreaga casă. Au ars contorul electric, izolaţia cablurilor electrice şi 1 mp izolaţie din polistiren. Pompierii au concluzionat că focul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric la contorul defect.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 729

Continuare
 
Lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

Din cauza unui şofer neatent,

Lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni

 

Un şofer imprudent a provocat, ieri dimineaţă, la Cîmpulung, un accident rutier care ar fi putut avea urmări tragice. Bărbatul a lovit cu maşina un pieton care traversa strada regulamentar, pe zebră, însă, din fericire, victima s-a ales cu traumatisme care nu i-au pus viaţa în pericol.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 889

Continuare
 
A vrut să vîndă suedezilor extasy Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

Arestat la Piteşti pentru trafic de droguri

A vrut să vîndă suedezilor extasy

 

Curtea de Apel Piteşti a e­mis un mandat de arestare pe numele lui Constantin Mitiţă, de 36 de ani, cău­­tat de autorităţile suedeze pentru trafic de droguri. Bărbatul pare să facă parte din­tr-o reţea extinsă, dat fiind cantitatea mare de stupefiante cu care a fost prins. Acesta împreună cu alţi 4 complici transportau 62.000 tablete de extasy, clasifica­te în ţara respectivă ca droguri de mare risc.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 977

Continuare
 
Filmat în timp ce fura un telefon Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

A luat un Samsung Galaxy S8

Filmat în timp ce fura un telefon

 

Un tînăr a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce fura un telefon dintr-un magazin Orange, situat în Jupiter City, din Piteşti. Se pare că el ori nu ştia de existenţa acestora, ori era la prima abatere de acest gen, deoarece nu s-a ferit nici o clipă de camerele video amplasate în magazin.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1293

Continuare
 
Patronul Bistro 27, condamnat Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Patronul Bistro 27, condamnat

 

Instanţa a dat condamnarea în dosarul penal al patronului localului Bistro 27, Cătălin Iulian Brînduşi, după ce afaceristul a provocat un accident rutier şi a fugit. Afaceristul a făcut un acord de recunoaştere a vinovăţiei şi a fost condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare. Timp de 2 ani nu are dreptul să conducă nici un fel de vehicul, nici măcar scuter.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 3361

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A luat foc magazia

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a intervenit în municipiul Cîmpulung, strada Constantin Brâncoveanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie. Au ars deşeuri de cauciuc şi mase plastice pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp. Concluzia pimpierilor a fost că incendiul a fost cauzat de jarul din cenuşa depozitată în apropierea materialelor combustibile.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 666

Continuare
 
Musafirul a plecat cu telefonul Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Musafirul a plecat cu telefonul

 

A ajuns în arest pentru furtul unui telefon. Deşi valoarea aparatului nu era una foarte mare, infracţiunea comisă va putea avea consecinţe grave asupra lui Adrian Doru Burciu. Bărbatul este eliberat condiţionat şi mai are de executat un rest de pedeapsă de peste 1.000 de zile.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 899

Continuare
 
Răzbunare împotriva unei ziariste Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

 La Cîmpulung,

Răzbunare împotriva unei ziariste

 

De o surpriză neplăcută, dar şi şocantă, a avut parte, miercuri de dimineaţă, colega noastră de la publicaţia online, Ioana Ştefan, care s-a trezit atît cu maşina, cît şi cu uşa de la intrarea în apartamentul în care locuieşte, undeva în zona Rotunda, „pictate“ cu o substanţă roşie. Jurnalista crede că la mijloc a fost vorba despre o răzbunare prostească şi bănuieşte că autoarea „operelor de artă“ este o ve­ci­nă, mutată de curînd în bloc, cu care a avut o dispută pe marginea locului de parcare. A fost sesizată Poliţia, fiind deschis în acest caz dosar penal pentru distrugere.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 1395

Continuare
 
Traficant de droguri, pedeapsă cu suspendare Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

După ce a încercat să bage cannabis cu drona la Penitenciarul Mioveni,

Traficant de droguri, pedeapsă cu suspendare

 

O prevedere legală din noul Cod de Procedură Penală permite infractorilor să încheie un acord de recunoaştere a vinovăţiei, iar în acest fel primesc o pedeapsă mai uşoară sau pot scăpa doar cu o amendă penală în funcţie de gravitatea faptei pentru care se face acordul. Din acest motiv întîlnim situaţii ca şi cea prezentată astăzi, în care un traficant de droguri poate scăpa cu o pedeapsă cu suspendare. Andrei Laurenţiu Coman, în vîrstă de 22 de ani, din comuna Dîrmăneşti, a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri şi introducere de drogui de mare risc într-un penitenciar. Tînărul este cel care în luna februarie a încercat, cu ajutorul unei drone, să ducă droguri unor deţinuţi la Penitenciarul Mioveni.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1289

Continuare
 
Carambol pe Calea Bucureşti Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

Şosele blocate de accidente

Carambol pe Calea Bucureşti

 

Patru maşini au fost serios avariate, ieri, pe Calea Bucureşti, în Piteşti. După impact, şoferii au avut versiuni diferite, astfel că poliţiştilor le-a fost greu să stabilească cine este vinovatul. Chiar şi după ce au lămurit aspectele, între conducătorii auto au existat contradicţii. Unul dintre ei a cerut ajutorul în mod public, pe un cont de socializare, încercînd să găsească martori oculari.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1498

Continuare
 
S-au ciocnit TIR-urile Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Şosele blocate de accidente

S-au ciocnit TIR-urile


Nici nu se reluase bine traficul la Morăreşti că un alt eveniment rutier a paralizat traficul pe DN 7, de această dată, la Valea Ursului. Petrică A., în vîrstă de 35 de ani, din judeţul Dîmboviţa, conducea un TIR către Vîlcea. Într-o curbă uşoară la dreapta, nu a adaptat viteza şi, în încercarea de a nu pierde controlul volanului, a frînat. Asfaltul era ud, din cauza ploii, iar remorca grea, a derapat şi a ajuns pe contrasens, fiind lovit de un alt TIR care venea dinspre Vîlcea spre Piteşti, condus de Constantin C., de 61 de ani, din Bucureşti. Acesta din urmă a ajuns în şanţ, după ce s-a răsturnat pe-o parte. Deşi era rănit uşor, Constantin C. a refuzat transportul la spital. Ambele TIR-uri implicate în coliziune erau încărcate, unul cu piese auto, celălalt cu frigidere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1045

 
Angajaţii de la Leoni, răsturnaţi cu maşina Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

Şosele blocate de accidente

Angajaţii de la Leoni, răsturnaţi cu maşina

 

În timp ce se întorceau de la serviciu, 20 de angajaţi ai firmei de cablaje Leoni au fost în pericol, după ce maşina care îi transporta către casă s-a răsturnat. Din fericire, deşi au avut uşoare contuzii, nici unul dintre salariaţi nu a avut nevoie de transport la spital. Şoferul vinovat a fost amendat.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1645

Continuare
 
DN 7, paralizat de două ori Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Şosele blocate de accidente

DN 7, paralizat de două ori

 

Timp de aproximativ o oră, ieri, zeci de şoferi au stat blocaţi în trafic pe DN 7, pe ambele sensuri de mers, atît spre Piteşti, cît şi spre Rîmnicu Vîlcea, după ce trei maşini s-au lovit, în comuna Morăreşti. Unul dintre şoferii implicaţi în accident a fost rănit uşor. Urmare a coliziunii, doi dintre conducătorii auto implicaţi au fost amendaţi.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1044

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Găsit mort în casă

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Dacia, la un pacient de 58 de ani, găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 659

Continuare
 
Doi răniţi în accident la Mihăeşti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 noiembrie 2017

Un cap-tractor a lovit un VW Golf

Doi răniţi în accident la Mihăeşti

 

Două persoane au fost rănite şi au ajuns cu o Ambulanţă la Spitalul Municipal Cîmpulung pentru a primi îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc, ieri dimineaţă, pe DN 73, în localitatea Mihăeşti. Din fericire, traumatismele suferite nu le-au pus viaţa în pericol.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 785

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 5856

 


 
 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Povestea tinerilor de pe Facebook
Ii cunosc pe amandoi, sunt vecin de scara...Florin e un baiat de nota 33, de pus la rana. Aia e o sifilitica descreierat...
16/01/18 20:51 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Pai si ADP pentru ce platim? Daca vreau sa-mi fac butic pe trotuar mi se spune ca n-am voie, ca-i domeniu public. Atun...
16/01/18 18:39 Mai mult...

Noi recorduri pentru baschetbaliştii piteşteni!
Partidul Ceausescu Romaniaaaa!!??!!??!!
16/01/18 14:57 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Ce nu inteleg, daca esti plecat de acasa, chiar esti plecat...cum te poate pune la plata? Sincer mi se pare penibil. Ave...
16/01/18 13:44 Mai mult...

Povestea tinerilor de pe Facebook
Fetelor țineți-o tot asa pe facebook, iar băieții buni să-i lăsati de-o parte. Felicitari ca Facebook a reușit sa...
16/01/18 09:57 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei

 Prima Pagina Curierul Zilei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Vineri, 05.01.2018

--- 5.346 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter