Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


DNA pierde peste 2.000 de dosare Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 03 februarie 2017

DNA pierde peste 2.000 de dosare

 Mii de doare aflate în lucru la procurorii anticorupţie vor dispărea. DNA anunţa într-un comunicat de presă faptul că intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal şi a Legii nr.135/2010 privind Codul de Procedură Penală vor pune imposibilitate instrumentarea a 2.151 de dosare penale aflate în lucru. Toate acestea au la bază acuzaţii de abuz în serviciu. „Prin dezincriminare, aşa cum este ea reglementată de Ordonanţa de Urgenţă menţionată, va fi afectată instrumentarea unui mare număr dintre cele 2.151 de dosare penale aflate în lucru la DNA avînd ca obiect infracţiunea respectivă; în unele situaţii o parte din aceste cauze se vor clasa“, se precizează în comunicat. Procurorii DNA spun că va fi necesară „o evaluare a fiecăruia 2.151 de dosare penale aflate în lucru la DNA şi a celor care se află deja în curs de judecare pe rolul instanţelor, pentru a constata în ce măsură investigaţiile mai pot avea sau nu finalitate, în situaţia în care intră în vigoare ordonanţa de urgenţă“.  

   M.Sandu

Comentarii (5) | Vizualizari: 442

 
Droguri aduse la Piteşti în aparatul de sudură Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 03 februarie 2017

Traficanţii inventivi au fost prinşi

Droguri aduse la Piteşti în aparatul de sudură

 

Inventivitatea traficanţilor de droguri nu cunoaşte limite. Ca să poa­tă introduce în ţară moartea albă, indivizii fără scrupule recurg la diverse metode. Din fericire, de cele mai multe ori, şi poliţiştii ţin pasul cu ei, reuşind să le anihileze acţiunile criminale. Doi traficanţi care au reuşit să aducă la Piteşti mai bine de două kilograme de cocaină au fost arestaţi de ofiţerii de crimă organizată din cadrul structurii centrale şi al celei din Piteşti. Drogurile au fost ascunse într-un aparat de sudură. Cocaina urma să ajungă în cluburi şi discoteci. Unul dintre cei arestaţi este un traficant periculos din Bucureşti, celălalt este piteştean.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 769

Continuare
 
Bebeluş dus la „Marie Curie“ cu elicopterul Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 03 februarie 2017

Din cauza unor probleme respiratorii,

Bebeluş dus la „Marie Curie“ cu elicopterul 

 

 Conducerea Spitalului Municipal Cîmpulung a solicitat, ieri dimineaţă, un elicopter pentru a transporta o fetiţă, născută în urmă cu 17 zile la Maternitatea din urbea musceleană, cu probleme respiratorii, la un spital din Capitală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 379

Continuare
 
Asistenta, amendată cu 500 lei! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 03 februarie 2017

După scandalul morţilor din saloane,

Asistenta, amendată cu 500 lei!

 

 La jumătatea lunii ianuarie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a ajuns într-un mare scandal, fiind dezvăluit faptul că, în perioada Sărbătorilor de iarnă, morţii au fost ţinuţi în saloane şi nu la morgă!

Comentarii (2) | Vizualizari: 879

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 03 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bărbat fără adăpost, dus la spital

Echipajele SMURD au intervenit miercuri la 45 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care, la 6 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Avînd în vedere temperaturile scăzute din timpul nopţii, echipajele SMURD au efectuat  22 misiuni de patrulare în toate municipiile şi oraşele din judeţ, pentru identificarea persoanelor fără adăpost. În urma misiunilor, a fost găsit un un bărbat fără adăpost, care a fost transportat la spital.  

I.Ivănoiu

Coş în flăcări, la Berevoieşti

Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a  intervenit în comuna Berevoeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului a ars funinginea de pe coş. Pompierii au concluzionat că focul a pornit din cauza faptului că nu a fost curăţat coşul de funinginea depusă.     

I.Ivănoiu

Prevenire a incendiilor

Miercuri, membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al judeţului Argeş s-au deplasat în localităţile Ungheni, Căteasca, Schitu Goleşti, Merişani, Bălileşti, Bogaţi, Şuici şi Curtea de Argeş. Scopul misiunilor a fost susţinerea de activităţi de informare  preventivă şi recunoaşteri în teren la diverse obiective şi unităţi de învăţămînt.

I.Ivănoiu

23 de şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 180 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 44615 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 23 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Prins fără permis corespunzător

M.G., de 48 de ani, din Călineşti, a fost depistat pe DN7 de  oamenii legii din cadrul Poliţiei oraşului Ştefăneşti în timp ce conducea un ansamblul de vehicule format dintr-un autoturism şi o remorcă, fără a avea permis de conducere corespunzător pentru categoria din care facea parte ansamblul de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Transportatorii, amendaţi

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în domeniul transportului public de persoane. Aceştia au depistat 4 bărbaţi cu vîrste cuprinse între 28 şi 56 de ani care efectuau transport public de persoane, avînd în autovehicul mai multe persoane decît numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare sau înregistrare. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 3.480 de lei.

I.Ivănoiu

Cherestea fără avize de însoţire

Poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi specialişti ai Gărzii Forestiere Ploieşti au efectuat un control la o societate comercială, din comuna Coşeşti, cu obiect de activitate prelucrare şi transport material lemnos. Cu ocazia controlului, poliţiştii au constatat că, în perioada octombrie 2016 - ianuarie 2017, reprezentanţii societăţii au completat necorespunzător avize de însoţire secundare şi au expediat cherestea fără avize de însoţire ori documente echivalente acestora, prevăzute în legislaţie. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional  cu amenzi în valoare totală de 11.000 de lei şi a fost confiscată suma de 2.550 lei, reprezentînd contravaloarea a 4,75 mc cherestea răşinoase.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 543

 
Jandarmii le fac viaţa grea prostituatelor Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 03 februarie 2017

Anul trecut au fost date 145 amenzi

Jandarmii le fac viaţa grea prostituatelor

 

 Nu că ar avea ceva personal cu ele, însă jandarmii le-au pus gînd rău prostituatelor din Piteşti! Mai exact, celor care îşi fac veacul pe centura Piteştiului. Anul trecut, oamenii legii au dat 145 de amenzi femeilor care îşi vînd trupul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 985

Continuare
 
A acroşat două maşini şi a fugit Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 03 februarie 2017

Ieri, pe DN7, şoferul unui tir

A acroşat două maşini şi a fugit

 

 Două maşini pline cu militari au fost, ieri, lovite de un tir. În loc să oprească şi să vadă ce a făcut, conducătorul auto vinovat şi-a văzut de drum, fără să-i pe­se de ce a lăsat în urmă. Au fost rănite două persoane, care au suferit leziuni uşoare, însă conducătorul auto s-a ales cu dosar penal. El a fost prins la circa 30 de kilometri distanţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 695

Continuare
 
S-au ciocnit în faţa Primăriei Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 03 februarie 2017

Din cauza neatenţiei şi a unei manevre neregulamentare,

S-au ciocnit în faţa Primăriei

 

 Două autoturisme au fost implicate, ieri dimineaţă, chiar în centrul municipiului Cîmpulung, într-un accident de circulaţie, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. Neatenţia şi o manevră greşită au stat la baza producerii acestui incident rutier, şoferul vinovat urmînd să fie tras la răspundere de poliţişti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 732

Continuare
 
A plecat după ziar şi l-a luat moartea Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 03 februarie 2017

Ce ţi-e cu viaţa asta!

A plecat după ziar şi l-a luat moartea

 

 Mergea pe mijlocul străzii, s-a prăbuşit ca secerat şi acolo şi-a găsit sfîrşitul. Bietul om plecase să cumpere un ziar şi ceva de la alimentară. Nu a mai ajuns acasă! A murit ţinînd strîns punga în mînă, la cîţiva metri de blocul în care locuia. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, pentru autopsie. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1961

Continuare
 
A băgat tirul în rîpă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 02 februarie 2017

Şoferul fără experienţă

A băgat tirul în rîpă

 

 Lipsa experienţei la volan şi-a spus cuvîntul, ieri, în cazul unui tînăr de 22 de ani. Acesta conducea un tir, iar, în comuna Valea Iaşului, a intrat cu viteză într-o curbă. Teribilismul l-ar fi putut costa viaţa. Maşina a rupt parapetul metalic şi s-a oprit în nişte copaci, altfel s-ar fi prăvălit într-o rîpă. Astfel, tînărul şofer a scăpat doar cu răni uşoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 659

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 02 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiul la coşul unei centrale

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în Curtea de Argeş, pe strada Groape, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al centralei  unei locuinţe. Focul nu s-a extins la locuinţă, iar concluzia pompierilor a fost că acesta a pornit din cauza faptului că nu a fost curăţat coşul de fum de funingine.   

 I.Ivănoiu

Raportul de activitate al penitenciarelor

La sediul Centrului Cultural Educativ Mioveni a avut loc zilele trecute prezentarea raportului de activitate a penitenciarelor din regiunea Sud - Muntenia. Este vorba de Penitenciarul Găeşti, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul Mioveni, Spitalul Penitenciar Mioveni, Penitenciarul de Femei Ploieşti - Tîrgşorul Nou şi Penitenciarul Ploieşti. La eveniment au participat membrii Consiliilor de Conducere din cadrul fiecărei unităţi, cîte un reprezentat al organizaţiilor sindicale şi subcomisarul de penitenciare dr Dan Halchin, director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Cu această ocazie, au fost prezentate principalele activităţi desfăşurate pe parcursul anului 2016 de serviciile şi compartimentele fiecărei instituţii, precum şi obiectivele propuse pentru anul 2017.  

 I.Ivănoiu

 5 şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost date 169 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 35.000 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 5 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

 I.Ivănoiu

Băut şi cu carnetul suspendat

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota l-au depistat, în Albota, pe DN 65, pe L.G I., de 38 de ani, din Albota, în timp ce conducea un autoturism, avînd dreptul de a conduce suspendat deoarece fusese prins conducînd băut. Acum din nou, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de alcool de 0,50 la mie în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, pentru recoltarea de probe  biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 I.Ivănoiu

Prevenirea incendiilor la şcoli

În sezonul rece, pompierii efectuează multe activităţi de informare pentru prevenirea incendiilor. Astfel, marţi, membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al Judeţului Argeş s-au deplasat în  Oarja, Cîmpulung, Poienarii de Argeş, Mioveni, Buzoeşti, Merişani, Curtea de Argeş şi Topoloveni, pentru a susţine activităţi de informare  preventivă şi recunoaşteri în teren la diverse obiective şi unităţi de învăţămînt.

 I.Ivănoiu

Pacienţi transportaţi de echipajele de urgenţă

Echipajele de urgenţă de la Pompieri au fost solicitate să transporte pacienţii piteşteni aflaţi în imposibilitatea de a se deplasa. Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, pe strada Războieni, pentru transportul unei persoane aflate în imposibilitatea de a se deplasa, pacient de 80 de ani, de la domiciliu la ambulanţa SMURD. Un alt un echipaj de urgenţă de la Pompieri a intervenit pe strada Ion Cîmpineanu, pentru transportul unei paciente de 56 de ani, care avea şoldul în ghips şi nu se putea deplasa de la domiciliu la autoturismul personal.

 I.Ivănoiu

S-a dat foc la gunoaie

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, A1, la kilometrul 112, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars vegetaţia uscată pe 20 mp şi 200 kg de resturi menajere. Pompierii au concluzionat că a fost folosită  intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul. 

 I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 491

Continuare
 
Trei maşini au derapat din cauza vitezei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 02 februarie 2017

Ieri dimineaţă, la Albota

Trei maşini au derapat din cauza vitezei

 

 Ieri dimineaţă, la Albota au avut loc trei accidente, în interval de cîteva ore. În toate, cauza producerii a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, asfaltul fiind îngheţat. În afara autovehiculelor avariate, evenimentele rutiere s-au soldat şi cu o victimă. O femeie a ajuns la spital, însă nu a rămas internată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 463

Continuare
 
S-a răsturnat cu BMW-ul Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 februarie 2017

Se bănuieşte că şoferul era băut

S-a răsturnat cu BMW-ul

 

 Ieri dimineaţă, un BMW seria 3 a rupt gardul unei societăţi din Mioveni ce aparţine Uzinei Dacia. Maşina s-a răsturnat, şoferul fiind rănit uşor. La sosirea poliţiştilor, cel de la volan nu a fost deloc cooperant. Bărbatul a refuzat să sufle în etilotest şi nici nu a vrut să audă de mers la spital. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 818

Continuare
 
Peste o mie de înmatriculări într-o zi Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 februarie 2017

Pentru că nu mai e taxa de mediu,

Peste o mie de înmatriculări într-o zi

 

 Serviciul de Înmatriculări Argeş a fost luat cu asalt ieri dimineaţă de peste 1.000 de oameni care doreau să îşi înmatriculeze maşinile. Jandarmii au stat la intrare, asigurîndu-se că lumea nu se va călca în picioare din dorinţa de a ajunge cît mai repde la ghişeu. Tot ieri, a fost pus în funcţiune aparatul care emite bilete de ordine. Angajaţilor li s-a pus în vedere că vor avea program prelungit pentru a rezolva toate solicitările. A fost suplimentat numărul de ghişee pentru a face faţă cererii. Isteria a fost creată de eliminarea taxelor de înmatriculare a maşinilor, oamenii putînd să îşi înscrie acum şi maşinile second-hand la care înainte ar fi trebuit să plătească taxe ce puteau ajunge şi la 2.000.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1121

Continuare
 
Două accidente pe serpentinele de la Mateiaş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 01 februarie 2017

Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum,

Două accidente pe serpentinele de la Mateiaş

 

 Două accidente rutiere, în care au fost implicate două autoturisme, au avut loc, ieri după-amiază, pe DN 73, în comuna Valea Mare Pravăţ, pe serpentinele de la Mateiaş, la aproximativ o oră distanţă unul de altul. Din fericire, chiar dacă maşinile s-au răsturnat spectaculos în afara carosabilului, o singură persoană a fost rănită uşor, fiind transportată la spital pentru îngrijirile medicale de rigoare. Ambele accidente au avut drept cauză probabilă neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 702

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 01 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bărbat intoxicat cu fum

Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în comuna Pietroşani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 33 de ani, care prezenta o uşoară intoxicaţie cu fum, dar a refuzat transportul la spital. În timpul incendiului au ars mobilierul din dormitor şi un covor. Focul a pornit din cauza jarului căzut din sobă.   

I.Ivănoiu  

Tînăr încarcerat la Mioveni

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni l-au depistat, în Mioveni, pe Cătălin S., de 26 de ani, din Rîmnicu Vîlcea. Pe numele  tînărului, Judecătoria Rîmnicu Vîlcea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 5 ani şi 10 luni închisoare pentru săvîrşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi furt calificat. În cauză, bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.  

I.Ivănoiu  

Trei permise, reţinute

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea accidentelor, precum şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 103 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28.525 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 3 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu  

A luat foc căpiţa de fîn

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au fost solicitaţi să  intervină în comuna Albeştii de Muscel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o căpiţă de fîn. În timpul incendiului au ars aproximativ 700 kg de fîn. Pompierii au concluzionat că a fost  folosită intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.

I.Ivănoiu  

Incendiu în Rociu

Incendiu izbucnit la o casă din comuna Rociu, satul Gliganu de Sus! Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit la faţa locului. În timpul incendiului au ars astereala pe o suprafaţă de aproximativ 6 mp, elemente de mobilier depozitate în pod, 120 kg de materiale textile şi tavanul casei pe 7 mp. Concluzia pompierilor a fost că incendiul a fost cauzat de scînteile din coşul de fum deteriorat.

I.Ivănoiu  

Au ars 2 tone de fîn

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au intervenit în comuna Albeştii de Muscel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp şi 2.000 kg de fîn. Incendiul a fost cauzat de efectul termic, coşul de fum  fiind amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

I.Ivănoiu  

Acţiuni de prevenire a incendiilor la şcoli

Luni, membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al Judeţului Argeş s-au deplasat în mai multe localităţi. Este vorba despre Uda, Răteşti, Bogaţi, Merişani, Ciofrîngeni, Mioveni şi Valea Iaşului. Pompierii au susţinut activităţi de informare preventivă şi recunoaşteri în teren la diverse obiective şi unităţi de învăţămînt.   

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 555

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 4437
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Emilian Dragnea este învestit prefect
mai zilele trecute Soare isi numara zilele de mandat de prefect sperand sa ajunga un fel de Pendiuc al prefecturii Arges...
24/03/17 00:32 Mai mult...

Căldura se taie pe bază de tabel
Cine plateste caldura data de termo calor când afară sunt +17-20 grade??? :grin
23/03/17 19:30 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Ba Mihai, e clar ca lumina zilei ca SCM e de ochii lumii. Ce tot incerci tu sa explici si faci propaganda din subiectul...
23/03/17 14:36 Mai mult...

Emilian Dragnea este învestit prefect
Stai linistit Soare ca in curand se va face o alta schimbare Vine Oprescu si apoi tu
23/03/17 10:43 Mai mult...

Proiectul de la Viitorul Ştefăneşti dă roade!
Primăria, ar face bine,sa se ocupe și de asfaltata drumurilor,transportul în o um în Valea Mare,nu sa plătesc taxe...
23/03/17 07:11 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 24 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter