Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Argeşul, sub nămeţi!      *** Bătaie în Primăria Ştefăneşti!      *** Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă!      *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei      *** Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor      *** Dacia face angajări!     *** La noapte, trecem la ora de vară!      *** Mîine este Buna Vestire     *** „Un an în Provence“      *** Marşul pentru viaţă, în Piteşti     *** Spectacol extraordinar la Filarmonică     *** Filmele săptămînii 23 - 29 martie      *** Meciuri amicale internaţionale      *** După puncte, în Moldova!      *** Andreas Dincă, campion naţional!      *** Puşcaş şi-a făcut campanie în Argeş!      *** Începe noul sezon de Formula 1      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuitul la avat, primăvara     

 


Poliţistul s-a amendat singur! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Garcea de la Costeşti

Poliţistul s-a amendat singur!


Un poliţist din Argeş a devenit vedetă peste noapte, după ce în timpul serviciului s-a amendat singur, trecînd pe procesul verbal, în locul contravenientului, numele său. În încercarea de a-şi îndrepta greşeala, agentul de la Poliţia Costeşti a făcut o gafă şi mai mare. A modificat documentul, trecînd în loc de datele şoferiţei ce ar fi trebuit sancţionată codul numeric personal al mamei acesteia.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 3227

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Tînără accidentată

Joi, echipajele SMURD au intervenit la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La patru dintre acestea s-a deplasat şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a fost trimis în municipiul Piteşti, pe strada Războieni, pentru a acorda ajutor unei fete în vîrstă de 17 ani. Ea avea un traumatism cranio-cerebral şi o durea piciorul drept, toate fiind provocate în urma unui accident rutier pietonal.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1295

Continuare
 
S-a sinucis sărind în faţa trenului Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 26 ianuarie 2018


S-a  sinucis sărind în faţa trenului

Tragedie petrecută, ieri după-amiază, în comuna Leordeni, la limită cu judeţul Dîmboviţa. Badea Ene, un bărbat în vîrstă de 52 de ani, din localitate, s-a dus la calea ferată, a aşteptat sosirea trenului rapid Săgeata Albastră şi a sărit sub roţi. Mecanicul care venea de la Bucureşti către Piteşti nu a putut să oprească garnitura, asftel că omul a sfîrşit sfrîrtecat pe şine. După ce s-a aflat de moartea cumplită, o soră a victimei, din aceeaşi localitate, a mers într-un suflet la calea ferată. Cînd a văzut cadavrul de sub vagon, biata de ea a început să ţipe ca din gură de şarpe şi a suferit un atac de panică, avînd nevoie de îngrijiri medicale. Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că a fost vorba de sinucidere.   
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2510

 
Dragomir explică, la Bruxelles, abuzurile din justiţie Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 26 ianuarie 2018


Dragomir explică, la Bruxelles, abuzurile din justiţie


Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a prezentat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Clubul de Presă din Bruxelles, situaţia justiţiei din România, a abuzurilor comise, dar şi a pro­­­ble­maticii independenţei justiţiei. Alături de directorul HRWF, David Clarke, specialist în politică pe Europa de Est şi Willy Fautre, susţine că România este un stat de tip poliţienesc, în care justiţia se face la comandă, iar libertăţile individuale şi expirmarea liberă sînt grav încălcate. Daniel Dragomir a vorbit şi despre închisorile suprapoulate şi condiţiile din spaţiile de reţinere pe care le-a comparat cu gulagurile ruseşti.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1373

Continuare
 
A rămas fără un deget, că nu era medic de gardă Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 26 ianuarie 2018

Victimă a unui sistem medical bolnav!

A rămas fără un deget, că nu era medic de gardă


Pus în faţa unor lacune grave din sistemul medical, un bărbat, în vîrstă de 30 de ani, a rămas fără un deget, avînd parte de un tratament superficial. Victimă a unui accident de muncă, bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti cu o amputaţie de deget mic de la mîna stîngă. A adus cu el bucata tăiată, conservată în gheaţă, sperînd că medicii îi vor face o reimplantare. Din nefericire, nu era de gardă un medic plastician. Bărbatul acuză că medicii nici nu au luat în calcul o astfel de intervenţie, că l-au tratat cu idiferenţă şi l-au plimbat pe drumuri de mai multe ori. Vrea să facă plîngere la Colegiul Medicilor din Argeş.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 2161

Continuare
 
A înscenat un viol! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 26 ianuarie 2018

Ca să scape de furia soţului,

A înscenat un viol!


Imaginaţia unei femei a întrecut orice limită! De teama soţului, aceasta a născocit o poveste, punîndu-i pe jar pe poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti. A susţinut că a fost violată, indicîndu-l şi pe autor. După mai multe ore de cercetări, oamenii legii au aflat adevărul: se îmbătase criţă şi adormise pe drum. Şi-a minţit bărbatul ca să îşi justifice lipsa, pe durata multor ore, de acasă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3288

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 A refuzat testul cu etilotestul

Miercuri, Ion P., în vîrstă de 46 de ani, din localitatea Albeştii de Argeş, conducea o autoutilitară şi a făcut un accident soldat cu pagube materiale în comuna Valea Danului. Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Albeştii de Argeş au vrut să îl testeze pe şofer cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat. Bărbatul a fost dus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 1412

Continuare
 
Pompierii, puşi pe drumuri de un bec aprins Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 25 ianuarie 2018

Alarmă falsă!

Pompierii, puşi pe drumuri de un bec aprins


Un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung a fost solicitat, marţi seara, să intervină pentru a debloca uşa unui apartament din cartierul Vişoi, al cărui proprietar nu mai dădea semne de viaţă de cîteva zile. Un apel la 112 a pus în mişcare echipajul pompierilor, însă, în cele din urmă, alarma s-a dovedit a fi falsă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1052

Continuare
 
Elevă lovită de maşină Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 ianuarie 2018

Nu s-a asigurat cînd să traverseze

Elevă lovită de maşină


Abia coborîtă dintr-un microbuz, o fată în vîrstă de 16 ani a fost izbită de un autovehicul al cărui şofer nu o observase. Tînăra a ajuns la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, avînd multiple traumatisme. Tînăra este elevă la Liceul Tehnologic Constantin Dobrescu din Curtea de Argeş şi se ducea acasă, de la şcoală, cînd a fost lovită de maşină.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1450

Continuare
 
Prins cînd tranşa mistreţii împuşcaţi Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 25 ianuarie 2018

Braconier reţinut

Prins cînd tranşa mistreţii împuşcaţi


Focuri de armă s-au făcut auzite, marţi seară, în fondul de vînătoare Mareş al Asociaţiei Judeţene a Vînătorilor şi Pescarilor Sportivi Argeş. Cum paznicul de vînătoare nu ştia să fie organizată vreo partidă de vînătoare şi nici nu ştia de existenţa vreunei autorizaţii pentru fondul amintit, şi-a dat seama că sînt braconieri şi a sesizat poliţia. Oamenii legii l-au găsit în pădure pe Ion Năstase, de 49 de ani, din Piteşti, care tranşase un porc mistreţ şi îl jupuise pe cel de-al doilea. Bărbatul a fost reţinut.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2150

Continuare
 
Şoferul băut şi fără permis s-a proptit în camion Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 ianuarie 2018


Şoferul băut şi fără permis s-a proptit în camion


Grav accident rutier, în noaptea de 23/24 ianu­arie, la Cîmpulung! Un tînăr de 24 de ani, din localitate, a fost la un pas de moarte, după ce maşina pe care o condu­cea, băut şi fără permis, s-a izbit violent de un autocamion. În urma impactului, conducătorul auto s-a ales cu o dublă fractură la piciorul drept şi a fost transportat de o Ambulanţă SAJ la Spita­lul Municipal Cîmpulung pentru investigaţii supli­mentare şi îngrijiri de specialitate. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu certitu­dine circumstanţele producerii accidentului şi au deschis în acest caz dosar de cercetare penală.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1713

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Incendiu în satul Martalogi

Două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri din Costeşti au fost trimise, marţi noaptea, în localitatea Hîrseşti, în satul Martalogi, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă. În timp ce stingeau flăcările, pompierii au scos din casă două butelii şi au salvat din locuinţă, un cîine. A ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, bucătăria pe 4 metri pătraţi, materiale textile şi mobilier. Focul a pornit de la coş de fum care era deteriorat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1162

Continuare
 
26 de vieţi omeneşti salvate în 2017 Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 24 ianuarie 2018

Pompierii din Mioveni, la raport

26 de vieţi omeneşti salvate în 2017


În anul 2017, activitatea desfăşurată de efectivele Detaşamentului de Pompieri Mioveni, în zona de intervenţie deser­vită, respectiv două oraşe şi 16 comune, a fost de 3.143 intervenţii, adică în medie de 9 evenimente pe zi. Comparativ cu anul 2016, în 2017, activitatea detaşamentului a crescut cu aproape 8%.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1013

Continuare
 
5 ani închisoare că a abuzat o copilă Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 24 ianuarie 2018

A batjocorit o fată de 14 ani, bolnavă pshihic

5 ani închisoare că a abuzat o copilă


Nicolae Munteanu, bărbatul în vîrstă de 54 de ani, din Aninoasa, care a ajuns celebru în întreaga ţară după ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o adolescentă de 14 ani, orfană şi cu probleme psihice, din aceeaşi localitate, a fost condamnat recent la închisoare, cu executare. Individul a fost judecat în stare de libertate pentru act sexual cu un minor, însă decizia instanţei de la Cîmpulung nu este definitivă.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1208

Continuare
 
Cerceluş s-a dus la puşcărie! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 25 ianuarie 2018

După 6 dosare cu violenţă,

Cerceluş s-a dus la puşcărie!


A fost trimis în judecată în 5 dosare de loviri şi alte violenţe, într-un dosar, de purtare abuzivă, şi este suspect de trafic de droguri într-un alt dosar instrumentat de procurorii DIICOT Argeş. După acest palmares nedorit, Ionuţ Bogdan Grigore, de 27 ani, zis Cerceluş, din Piteşti, s-a ales cu o condamnare de 1 an şi 6 luni, în ciuda faptului că reuşise să scape de mare parte din acuzaţii. A fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2628

Continuare
 
Elev la un liceu din Piteşti, tîlhar Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 24 ianuarie 2018

A atacat o femeie în centrul Piteştiului

Elev la un liceu din Piteşti, tîlhar


La 16 ani, un adolescent din judeţul Olt a petrecut o noapte în arest, fiind reţinut în urma unei acuzaţii grave. Băiatul, elev în clasa a X-a la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul, conoscutul CFR, a atacat o femeie, luni seară, şi i-a furat geanta. Gestul inconştient îi poate aduce o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani. Liceanul şi-a distrus viitorul pentru 50 de lei şi un telefon mobil, acestea fiind bunurile de valoare din poşeta furată.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 2170

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 6174
embedgooglemap.net
 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 Comentarii

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
Magazinul de care vb doamna Vera este o bomba cu ceas atat pentru consumatori cat si pentru soferi.Domnul primar a incer...
24/03/18 17:42 Mai mult...

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
La magazinul de la intrarea pe Glamboc s au dat zeci de amenzi au numai marfa expirata dar platesc amenzile si continua ...
24/03/18 17:28 Mai mult...

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
Adevarat! La Glamboc este dezastru dar probabil trebuie sa se intample o tragedie ca domnul primar sa i a masuri cu acea...
24/03/18 17:20 Mai mult...

Începe noul sezon de Formula 1
Contractul cu Digi a fost semnat in ultimul moment... Si eu tot la RTL mă gândeam că o să il văd până miercuri ...
24/03/18 16:51 Mai mult...

Bătaie în Primăria Ştefăneşti!
Se vede ca am lipsit ceva timp din tara.Daca si .... mintala de Lavinia a ajuns in politica inseamna ca orice redus poat...
24/03/18 15:58 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 19.03.2018

--- 4.868 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter