Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Noi arestări în dosarul proxeneţilor de lux      *** Copil de 7 ani, din Mioveni, cu rujeolă!      *** Fruntaşi la decesele cauzate de bolile cardiovasculare      *** Pădurea Trivale, pe lista locurilor bîntuite!      *** Triplă lansare de carte la Curtea de Argeş      *** Au făcut scor cu oltenii!      *** Atletic Bradu, locul 3 pe ţară      *** Champions League - Turul 3 preliminar      *** TVR transmite pe Viitorul, Astra, Dinamo, Craiova dar şi pe FCSB      *** Mioveniul şi S. Ed. C, implicaţi în desfăşurarea Mondialului      *** Debut cu Afumaţi şi Pandurii      *** Marcel Ghergu, în CEx- ul FRF      *** Taximetrist băut, a călcat o femeie      *** Bătaie cruntă pentru un cîine      *** Prins cu marfă fără acte      *** Control judiciar pentru 60 de zile      *** Turiştii rătăciţi au fost găsiţi      *** Sectorul construcţiilor, afectat de disponibilizări      *** Concediu plătit pentru părintele adoptiv     

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 07 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Şoc anafilactic de la o albină 

Apropiaţii unei femei în vîrstă de 33 de ani, din comuna Vultureşti, care se afla în şoc anafilactic după ce a fost înţepată de o albină, au sunat la Serviciul de Urgenţă 112. La faţa locului a ajuns un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Acesta i-a acordat îngrijirile medicale necesare, apoi a fost transportată la spital.  

Incendiu la Rucăr, de la fîn 

Două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung au fost solicitaţi să meargă în comuna Rucăr, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un adăpost de animale şi la o magazie. Focul a distrus anexele pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, totul pornind de la autoaprinderea fînului.    

Maşină răsturnată la Lunca Corbului

În urma producerii unui accident de circulaţie, un echipaj de urgenţă de la Secţia de Pompieri din Costeşti a fost solicitat în comuna Lunca Corbului. Aici, a asigurat măsurile specifice care se impun în astfel de situaţii pentru prevenirea şi stingerea incendiilor. A fost nevoie de luarea acestor măsuri, după ce o maşină s-a răsturnat şi avea scurgeri de lichid combustibil.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 716

Continuare
 
Circulaţie restricţionată Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 07 iunie 2017

S-a rupt drumul Curtea de Argeş - Vîlcea

Circulaţie restricţionată

 

Şoferii care doresc să ajungă la Rîmnicu Vîlcea pe drumul de la Curtea de Argeş vor trebui să se intereseze înainte dacă pot circula prin zonă, altfel, vor fi nevoiţi să facă şi cale-ntoarsă! Asta din cauză că, în zona Piarta, drumul s-a rupt, fiind impuse restricţii pentru anumite categorii de vehicule.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 973

Continuare
 
A lovit-o în cap cu o roată de ARO Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 07 iunie 2017

După ce fosta nevastă i-a spart parbrizul maşinii,

A lovit-o în cap cu o roată de ARO

 

Doi foşti parteneri de viaţă din comuna Schitu Goleşti au fost, săptămîna trecută, protagoniştii unui scandal de pomină, care s-a lăsat şi cu bătaie, fiind necesară intervenţia poliţiştilor de la secţia rurală din localitate. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, după ce femeia implicată în incident a fost lovită în cap de fostul soţ cu o roată de maşină. Oamenii legii au deschis în acest caz dosar de cercetare penală pentru lovire şi distrugere.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1040

Continuare
 
Respinşi la concursul pentru şefia ISU Argeş Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 07 iunie 2017

Din trei candidaţi, nu a promovat nici unul

Respinşi la concursul pentru şefia ISU Argeş

 

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a organizat consursul pentru şefia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Au fost înscrişi trei candidaţi. Unul nu s-a prezentat, iar ceilalţi doi au fost respinşi, neavînd note peste 7.00, aşa cum cerea regulamentul. Cine sînt candidaţii şi cu ce note au picat, citiţi din materialul următor.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1388

Continuare
 
Sclavii au cerut protecţie! Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 07 iunie 2017

 De frica stăpînilor,

Sclavii au cerut protecţie!

 

Dosarul „Sclavie la Berevoeşti“ se află în impas, după ce persoanele vătămate au cerut instanţei să fie protejate în momentul audierilor. Oamenii de tem de reper-cusiuni, de aceea, au formulat cereri prin care să fie audiaţi în sistem de video-conferinţă, de teamă să dea ochii cu cei care i-au chinuit. Procurorul va trebui să stabilească dacă este cazul ca aceştia să fie protejaţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 990

Continuare
 
Şoferiţa nu s-a asigurat Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Accident în cartierul Nord

Şoferiţa nu s-a asigurat

 

Ieri, în cartierul piteştean Nord, o şoferiţă a provocat un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite. Conducătoarea auto considerată vinovată nu s-a asigurat cînd a virat către Universitatea Constantin Brâncoveanu.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1459

Continuare
 
Gropile din asfalt crapă casele, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 iunie 2017

În timp ce autorităţile întîrzie cu plombarea,

Gropile din asfalt crapă casele, la Cîmpulung

 

O familie din cartierul cîmpulungean Pescăreasa este exasperată de nepăsarea autorităţilor locale. Oamenii îi acuză pe cei din primărie de faptul că, din cauza unei gropi din carosabil, pe DN 73, nu mai au linişte în locuinţe, iar zidurile caselor au început să crape, zguduite din temelii de maşinile de mare tonaj care tranzitează zona. Şeful SPADPP Cîmpulung promite să rezolve problema săptămîna viitoare.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 308

Continuare
 
Tîlhărit de pasagerul luat la ocazie! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 iunie 2017

Bărbat găsit rănit pe autostradă

Tîlhărit de pasagerul luat la ocazie!

 

Poliţiştii au avut multă bătaie de cap, vineri seara, după ce un bărbat rănit a fost găsit pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. Omul susţinea că a luat pe cineva la ocazie, iar pasagerul l-a înjunghiat, l-a aruncat din maşină şi i-a furat autovehiculul, un Peugeot 107. Au fost făcute filtre în întreg judeţul, în încercarea de a găsi maşina. După ore bune de căutări, oamenilor legii le-a mai scăzut din elan, constatînd că declaraţiile „victimei“ au unele neconcordanţe. Mai mult, deşi la început fusese cooperant, bărbatul refuza să mai comunice cu anchetatorii, retezîndu-le întrebările cu răspunsuri halucinante.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 632

Continuare
 
Poliţist local, a accidentat o femeie Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 iunie 2017

Beat fiind,

Poliţist local, a accidentat o femeie

 

Duminică seară, în comuna Albota, un Mini Cooper a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în şanţ. Şoferul, un ofiţer de la Poliţia Locală Piteşti, era băut. Accidentul provocat din vina sa s-a soldat cu rănirea unei femei, pasageră pe locul din dreapta.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1370

Continuare
 
Fetiţă omorîtă de maşină Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Lăsată nesupravegheată pe stradă,

Fetiţă omorîtă de maşină

 

O clipă de neatenţie a fost de ajuns pentru o copilă în vîrstă de 5 ani. Micuţa a fost spulberată de o maşină, sîmbătă, în comuna Dîrmăneşti. Orice încercare de a o readuce la viaţă a fost sortită eşecului. Victima provine dintr-o familie de rromi şi mai avea acasă patru fraţi. Cel de-al şaselea copil era pe drum, mămica fiind însărcinată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2428

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Conducea, la 16 ani

Vineri noaptea, poliţişti de la Sec­ţia Nr. 1 de Poliţie din Piteşti l-au prins, pe bdul Republicii, pe un băiat în vîrstă de 16 ani, din Piteşti, care conducea maşina fără a avea permis. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

A băut şi a plecat cu maşina

 Poliţiştii din Mioveni l-au tras pe dreapta pe Adrian A., în vîrstă de 49 de ani, din Piteşti. Ei au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul maşinii. El avea o concentraţie de 0,93 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru această infracţiune, poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele lui şi va suporta consecinţele faptei sale.

Băut şi fără permis

Poliţiştii din Ştefăneşti l-au prins pe Constantin B., în vîrstă de 51 de ani, din Călineşti, care conducea un tractor pe DN 7 - Ştefă­neşti, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. El avea o concentraţie de alcool de 0,43 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru cele două infracţiuni, omul s-a ales acum cu dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 614

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Se vorbește, se citește...

 

Benzi în pregătire

Primăria Piteşti pregăteşte ceva interesant la ieşirea spre Trivale: un trotuar este lăţit exact ca pentru o bandă-două de biciclişti, iar cel din faţa Restaurantului Cornu a fost deja marcat ca bandă de biciclete - aceasta practic a înlocuit trotuarul - deşi unele maşini parchează peste ea. Sîntem curioşi ce urmează. Nu ne trebuie chiar pasaje subterane pentru biciclete, ca în Olanda sau Finlanda, dar măcar să putem vedea o gîndire valabilă şi coerentă pentru traficul pe două roţi.

2 mari şi 13 mici

La Agenţia pentru Plăţi şi Prestaţii Sociale există ca beneficiar de alocaţii şi o familie cu 11 copii aflaţi în plată - pe lîngă alţi doi care au depăşit vîrsta. Atunci cînd am cunoscut-o, acum cîţiva ani, spunea ceva în sensul că un copil îl hrăneşte pe părinte tot atît cît părintele pe copil şi de la un număr în sus am observat că o duc mai bine, pe măsură ce familia sporeşte. Felicitări!

VIP  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 494

 
A rănit un motociclist Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Din cauză că a trecut pe roşu,

A rănit un motociclist

 

O şoferiţă grăbită a rănit, duminică seară, un motociclist. Poliţiştii care au făcut cercetările la locul coliziunii au stabilit că tînăra de la volan trecuse pe culoarea roşie a semaforului. Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 893

Continuare
 
Scandal, cu spray lacrimogen, în ţigănia Rudeni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Două persoane, mamă şi fiică, au ajuns la spital intoxicate

Scandal, cu spray lacrimogen, în ţigănia Rudeni

 

Două persoane, mamă şi fiică, din comuna Mihăeşti, au ajuns, la Spitalul Municipal Cîmpulung pentru a primi îngrijiri medicale, după ce au fost implicate într-un scandal în care unul dintre protagonişti a folosit un spray lacrimogen. Se pare că cele două victime s-au intoxicat cu substanţa iritantă şi au dat alarma la 112.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 915

Continuare
 
Copil dispărut Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 iunie 2017

Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112!

Copil dispărut

 

De aproape o săptămînă, părinţii unui băiat din Costeşti nu ştiu nimic de copilul lor. Marian Alexandru Cîrstea, de 15 ani, a dipărut de acasă, şi orice încercare a familiei de a-i da de urmă a rămas fără rezultat. Nici poliţiş­tii cărora li s-a cerut ajutorul nu au avut mai mult noroc. Dacă cineva l-a văzut, este rugat să sune la 112.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 916

Continuare
 
Şi-a dat foc în maşină Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 iunie 2017

La 30 de ani, nu a vrut să înfrunte boala

Şi-a dat foc în maşină

 

Era tînăr, vesel, avea o iubită, serviciu, maşină... şi o viaţă liniştită. Cel puţin, aşa arăta viaţa lui Dorel Ion, de 30 de ani, din Costeşti, prin ochii altora. În realitate, tînărul era măcinat de suferinţă, ceea ce l-a împins la un gest ce i-a şocat pe cunoscuţi. Şi-a dat foc în maşină, din trupul său rămînînd doar o mînă de oase. A lăsat în urmă un bilet de adio, care elimină orice urmă de îndoială cu privire la deces.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2556

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 5017
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 24.07.2017

4.277 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter