Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel      *** „Scurtcircuit“, inspirat din drama de la Giuleşti      *** E cald şi în instituţii      *** A murit soţia judecătorului Diaconu      *** Cu 400 lei înveţi agricultură      *** Spectacol cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu!      *** Azi se închide stagiunea la Filarmonică      *** Apţi de fotbal!   nbsp;  *** Alb-violeţii, testaţi de doctori!      *** „10 puncte importante în program“ ;    *** FDublă aniversare pentru FC Argeş!      *** Mascaţii, la hoţii de lemne      *** Biserici, spitale şi săli de sport, neautorizate      *** TIR răsturnat la Bascov    &nbp; *** Trei elevi eliminaţi, ieri, la Bac!      *** Ce ar trebui modernizat în următorii 4 ani      *** Angajatorul e obligat să înregistreze demisia            

 


Faceţi educaţie rutieră copiilor! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 24 iunie 2017

Faceţi educaţie rutieră copiilor!

A început vacanţa, iar copiii sînt cei mai predispuşi la accidente rutiere, din cauza neatenţiei. De aceea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş recomandă tuturor părinţilor să îi înveţe pe copii regulile minime de circulaţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 288

Continuare
 
Accident din cauza papucilor de plastic Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 iunie 2017

La 65 de ani,

Accident din cauza papucilor de plastic

 

Din cauza unor saboţi de plastic, un bărbat de 65 de ani, din comuna Lereşti, a ajuns la spital cu un picior rupt şi are acum nevoie de şase săptămîni de recuperare, perioadă în care va fi imobilizat la pat.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 643

Continuare
 
Rănit grav în timp ce traversa strada Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 iunie 2017

A avut noroc şi a scăpat cu viaţă

Rănit grav în timp ce traversa strada

 

Un bărbat de 61 de ani, din comuna Schitu Goleşti, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui accident rutier care a avut loc, joi noaptea, în jurul orei 22, pe DN 73, în localitatea amintită anterior. Bărbatul  s-a ales cu fracturi la piciorul drept şi mîna dreaptă, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 472

Continuare
 
Şoferiţa nu a acordat prioritate Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 iunie 2017

Ieri, la Catanele,

Şoferiţa nu a acordat prioritate

 

Un accident soldat cu rănirea unei persoane a avut loc, ieri, în comuna Căteasca, satul Catanele. O şoferiţă nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism. În urma izbiturii dintre autoturisme, unul a fost proiectat în şanţ. A ajuns la spital şoferul nevinovat! 

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 666

Continuare
 
Locul accidentului, loc de pelerinaj Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 iunie 2017

Patru ani de la cumplitul accident din Muntenegru

Locul accidentului, loc de pelerinaj

 

Astăzi se împlinesc patru ani de la tragedia din Muntenegru în care au murit 18 români, din­tre cei 47 aflaţi într-un a­uto­car cu turişti care plecaseră într-un cir­cuit ce includea şi Mun­tenegru. Printre aceştia se aflau şi 17 argeşeni,  11 din Curtea de Argeş şi 6 din Piteşti. Atunci cinci argeşeni au murit şi alţi şapte au fost ră­niţi. La trei ani de la accident, un alt rănit grav în accident, care se afla în comă, a pierit, fiind vorba de unul dintre şoferi, cel de re­zervă. Am fost de cu­rînd în locul unde s-a produs teribilul ac­ci­dent, iar urmele tra­gediei sînt încă vizibile la faţa locului.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 957

Continuare
 
Tofan şi firma cu otrăvuri, cercetaţi penal Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 iunie 2017

 Dosarul, trimis de la un Parchet la altul

Tofan şi firma cu otrăvuri, cercetaţi penal

 

După incendiul devastator din 2 octombrie 2013, izbucnit pe fosta platformă ARO, în urma căruia a fost distrus depozitul de deşeuri deţinut de firma Global Eco Center, pe lîngă anchetele derulate de reprezentanţii ISU, ITM, Garda de Mediu şi Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului, care s-au soldat cu sancţiuni drastice, a rezultat şi o anchetă penală, care s-a aflat mult timp pe rolul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, fără să se ajungă la nici un rezultat concret. Potrivit prim-pro­curorului Diana Bănăţeanu, cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 428

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A căzut şi s-a lovit la mînă

Miercuri, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Punctul de Lucru Cota 2000 a fost solicitat pe DN 7C, pentru a acorda ajutor de urgenţă unei femei în vîrstă de 65 de ani. Aceasta a căzut şi s-a lovit la mîna dreaptă. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale şi a transportat-o pînă în localitatea Cîrţişoara, unde a fost predată unui echipaj SMURD de la ISU Sibiu. 

 Cal salvat din canal

Pompierii au salvat un cal care a căzut miercuri după-amiază într-un canal. La faţa locului a fost trimis un echipaj de urgenţă de la Garda de Intervenţie Nr. 2 din Topoloveni. Canalul în care era căzut calul are o adîncime de aproximativ doi metri şi se află în localitatea Călineşti. Pentru a-l scoate din canal, pompierii s-au folosit de toate mijloacele de care dispuneau, iar în final, calul a fost salvat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 326

Continuare
 
Abuzul nu e abuz fără prag Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 iunie 2017

Mai mulţi primari şi foşti parlamentari pot scăpa de dosare

Abuzul nu e abuz fără prag

 

O decizie a Curţii Constituţionale pune capăt discuţiilor privind infracţiunea de abuz în serviciu. În motivarea judecătorilor se precizează clar că în lege va trebui inclus un prag valoric, altfel, sub această formă, abuzul în serviciu nu va putea fi incriminat. Prin urmare, dosarele privind această infracţiune aflate pe rolul instanţelor, în aceste situaţii fiind zeci de primari din Argeş, pot obţine achitare. Se aşteaptă ca Parlamentul sau Guvernul să modifice legea şi să includă acest prag.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 473

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 iunie 2017

Se vorbește, se citește...

 

3 zile pînă la privatizare

26 iunie e termenul pentru depunerea ofertelor angajante pentru Oltchim. Draftul de contract a fost trimis deja celor interesaţi. În 2-3 luni, ar urma să fie semnat, iar în alte 6 luni, transferată proprietatea. În ianuarie depuseseră oferte neangajante circa 10 companii, printre care chinezii de la Baota Pe­trochemical Group şi Junlun Petroleum Co., ruşii de la Oil and Gas, ungurii de la MOL (divizia petrochimică „Petchem“), Fondul de investiţii White Tiger şi, desigur, acţionarul minoritar PCC (care are 32,34%) şi Chimcomplex Borzeşti - ultimele două, de alfel, cele mai serioase oferte, aparent. În ianuarie, doar patru oferte neangajante acopereau pachetele care includeau fabricarea de produse chimice. Oltchim va avea 3 milioane lei profit net pe primul semestru, profit net - 2,6 mil. lei pe primele 5 luni, iar pe primele 6, circa 3 mil. lei.

Un Love pentru Muscel

La Concursul CNA pentru acordarea de licenţe radio, s-a prezentat luni şi un competitor din Cîm­pulung, Societatea Ave Concrete Media, care îl are ca administrator pe Marius Dumitrescu, can­didat anul trecut la primăria municipiului, din partea PNŢCD. Postul local s-ar numi „Love FM“. De­cizia se va lua pe 26 iunie. Firma, care furnizează şi net, are echipamentul necesar, investiţia ridicîndu-se la 15.000 euro. Postul ar urma să fie unul generalist, cu 12,5% programe de informare.

VIP

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 334

 
Poliţiştii caută firme fantomă... în Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 iunie 2017

În cadrul unor descinderi,

Poliţiştii caută firme fantomă... în Argeş

 

Ieri dimineaţă, în judeţul nostru au avut loc percheziţii la sediile unor firme suspectate de evaziune fiscală. Acţiunea a fost coordonată de Inspectoratul de Poliţie Olt, care, în urma unor anchete, a constatat că firme importante din Slatina au folosit societăţi de tip-fantomă din Argeş şi Vîlcea pentru a înregis­tra în contabilitate activităţi inexistente.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 978

Continuare
 
Ploi torenţiale şi caniculă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 iunie 2017


Ploi torenţiale şi caniculă

 

Meteorologii au emis ieri o informare cu privire la  instabilitate atmosferică accentuată şi disconfort termic valabilă de astăzi, de la ora 13, şi pînă mîine, la ora 4, în toată ţara. Potrivit acesteia, vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Maramureş, Transilvania, Crişana, Banat şi Moldova, precum şi în zonele de deal şi de munte din restul teritoriului, iar în cursul nopţii de vineri spre sîmbătă, local, şi în Dobrogea şi Muntenia.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 636

Continuare
 
Chiriaşii i-au furat din casă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 iunie 2017

Bărbatul cere ajutorul pentru găsirea hoţilor

Chiriaşii i-au furat din casă

 

Un mesaj postat de un bărbat din Ştefăneşti a circulat ieri pe reţelele de socializare. Florin Stanciu cere ajutorul, în încercarea de a găsi doi hoţi, care, spune el, i-ar fi furat din locuinţă bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de euro. Informaţia cu privire la furt este confirmată de poliţie, acolo unde este deschis un dosar penal. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1316

Continuare
 
Viceprimar rănit grav în faţa primăriei Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 23 iunie 2017

Pentru că şoferul ar fi adormit la volan,

Viceprimar rănit grav în faţa primăriei

 

Grav accident rutier, ieri dimineaţă, în comuna Bălileşti! Un bărbat de 58 de ani, viceprimar al localităţii, a ajuns cu multiple traumatisme la Spitalul Judeţean Argeş, iar o altă persoană, în vîrstă de 62 de ani, s-a ales cu răni uşoare, după ce au fost loviţi în plin de un autoturism scăpat de sub control de un şofer care, pare-se, ar fi adormit la volan.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1161

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Maşină arsă la Cotmeana 

După ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a plecat spre comuna Cotmeana, în satul Zamfireşti. În locaţia anunţată, ei au stins o maşină care luase foc. Au ars materialele combustibile ale compartimentului motor, incendiul fiind provocat de scurgeri de lichide combustibile. 

  Închis pentru ultraj

Marţi, poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Piteşti. Acesta este pe numele lui Ovidiu Gheorghiţă Samoilă, în vîrstă de 42 de ani, din Piteşti. Bărbatul a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare pentru ultraj. Bărbatul a fost dus şi închis în Penitenciarul Mioveni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 422

Continuare
 
Piciu’, găsit mort la subsolul Spitalului Municipal Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 22 iunie 2017

După o viaţă-n mizerie şi înecată în alcool,

Piciu’, găsit mort la subsolul Spitalului Municipal

 

Un bărbat de 48 de ani, din Cîmpulung, om al străzii, ce-şi făcea veacul prin Piaţa Centrală, a fost găsit mort, la începutul acestei săptămîni, pe holul de la subsolul Spitalului Municipal Cîmpulung, acolo unde avea obiceiul să tragă peste noapte, fie iarnă, fie vară, în lipsa unui adăpost stabil. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească cu certitudine circumstanţele morţii bărbatului. Din primele verificări, pare-se că ar fi vorba despre o moarte accidentală.

 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1729

Continuare
 
Maşini în flăcări, după impact Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 iunie 2017

La Merişani, în timpul unui accident,

Maşini în flăcări, după impact

 

Viteza excesivă a dus la producerea unui accident rutier în noaptea de marţi spre miercuri. Trei persoane au fost rănite, iar una dintre maşini a ars complet, flăcările întinzîndu-se şi la cealaltă. Ambele maşini erau conduse de doi tineri de 19, res­­­­­­­­pect­­iv, 20 ani.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 908

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 4880
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter