Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 

*** Ce obligaţii au posesorii de case de marcat     *** 15 cîini şi-au găsit familie la Tîrgul de Adopţii      *** Se opreşte curentul în Piteşti!     *** PASTILA de UMOR      *** La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare     *** „Scurtcircuit“, semnalul de trezire la realitate!     *** Răcire accentuată a vremii     *** Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni     *** Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica”     *** Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori     *** L-a luat rîul din căruţă     *** De la dubiţă a luat foc gospodăria     *** Fost bar, incendiat de aurolaci     *** Condamnat pentru fals în înscrisuri     *** Miercuri în Cupă, sîmbătă cu U Cluj     *** Liga 1 - Etapa 9     *** 16 jucători pe lista preliminară     *** „Nu meritam să pierdem acest meci!“     *** FC Argeş-Luceafărul, se joacă duminică     *** Snagovul, noul lider!     *** „N-a fost un joc spectaculos!“     *** Încep 16-imile Cupei     *** Fotbal, volei, handbal, oină şi tenis la Mioveni    

 


Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018

Din cauza neacordării de prioritate

Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73


Un accident rutier petrecut ieri-dimineaţă a perturbat, preţ de cîteva zeci de minute,  traficul pe Drumul Naţional 73. Incidentul a avut loc pe raza comunei Stîlpeni şi, chiar dacă două maşini s-au ciocnit zdravăn, persoanele implicate au scăpat tefere şi nu au avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 796

Continuare
 
Ministrul Fifor vine la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 septembrie 2018

Prezent  la ceremonia repatrierii militarilor din Afganistan

Ministrul Fifor vine la Cîmpulung


Ceremonia de repatriere a celor peste 400 de militari musceleni prezenţi în teatrul de operaţiuni din Afganistan, în perioada februarie – august 2018

se va desfăşura astăzi, începînd cu ora 9:00. Aşa după cum v-am informat, la festivitate este aşteptat şi Ministrul Apărării, Mihai Fifor, dar şi şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 626

Continuare
 
Spărgătorii au interdicţie să se apropie de păgubaş Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018


Spărgătorii au interdicţie să se apropie de păgubaş


Condamnaţi după ce au dat mai multe spargeri, patru spărgători au primit o nouă sentinţă! Curtea de Apel Piteşti le interzice celor trei spărgători să se apropie de unul dintre proprietarii păgubiţi. Inculpaţii au de executat 1 an şi 4 luni cu executare, 1 an şi 9 luni cu suspendare, şi ultimii doi, fiind minor, au obligaţia asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni.                                

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 670

Continuare
 
Au atacat un şofer şi l-au jefuit Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 septembrie 2018

Cazul Percheziţii la suspecţi de tîlhărie

Au atacat un şofer şi l-au jefuit


După cum anunţam din numărul de ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au efectuat 4 percheziţii, în comunele Merişani şi Băiculeşti. Oamenii legii aveau mandate de aducere pentru patru persoane suspecte într-un dosar de furt calificat şi tîlhărie calificată. În urma acţiuniii, doi tineri de etnie rromă, de 18 ani, respectiv 23 de ani au fost reţinuţi.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 1224

Continuare
 
Incendiere anunţată pe Facebook Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 septembrie 2018

La Brăduleţ,

Incendiere anunţată pe Facebook


Un incendiu devastator a făcut prăpăd într-o gospodărie din comuna Brăduleţ, marţi seară. Un fînar şi 10 tone de fîn s-au făcut scrum. Pompierii au constatat că este vorba de o acţiune intenţionată, focul fiind provocat de un piroman. Atenţia anchetatorilor a fost îndreptată spre vecinul celor păgubiţi, care, cu două zile înainte lăsase o ameninţare pe Facebook, prin care avertiza că ar putea „să luaţi foc“! De altfel, există mai multe postări publice tendenţioase, lansate de suspect la adresa vecinului „Năiţă“.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1200

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendii de vegetaţie

Incendiile de vegetaţie uscată dau în continuare bătăi de cap reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Zilnic, pompierii sunt chemaţi să stingă astfel de incendii, cu toate că, este ştiut faptul că cei care dau foc vegetaţiei pentru a-şi curăţa terenul sunt pasibili de amenzi. Marţi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni  a intervenit în localitatea Călineşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. A ars pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp. La final, s-a stabilit că focul a fost pus cu intenţie. Nu aceeaşi a fost cauza izbucnirii unui incendiu de vegetaţie şi în comuna Rociu. Pompierii au avut mai puţin de lucru în acest caz, arzînd o zonă de mărăciniş pe o suprafaţă cu mult mai mică. Incendiul fusese provocat de o ţigară aprinsă, aruncată la întîmplare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 538

Continuare
 
Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 19 septembrie 2018

Dacă îl recunoaşteţi sunaţi la Poliţie

Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii


Căutat de poliţie după ce a intrat în sediul unui ONG de unde a furat portofelul cu acte şi bani al terapeutei. Hoţul a fost surprins de imaginile de surpaveghere, acestea fiind făcute publice. Cine îl recunoaşte pe individ este rugat să sune la poliţie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1031

Continuare
 
Detenţia la domiciliu, neconstituţională! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Curtea Constituţională a admis sesizarea

Detenţia la domiciliu, neconstituţională!


Ieri, Curtea Constituţională a admis, marţi, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificările aduse Legii nr.254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal. Astfel, introducerea unui regim de detenţie la domiciliu pentru condamnările de pînă la un an de închisoare, a fost declarată neconstituţională.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 697

Continuare
 
Un medic şi-a transformat maşina-n tomberon! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Focar de infecţie pe strada Constantin Brîncoveanu

Un medic şi-a transformat maşina-n tomberon!


Un adevărat calvar trăiesc de cîţiva ani locatarii unui bloc din Cîmpulung, situat în buricul tîrgului, după ce un fost vecin de-al lor, medic de profesie, a făcut în apropierea imobilului o adevărată rampă de gunoi. Bărbatul depozitează tot felul de mizerii atît în maşina personală, un autoturism Matiz, cît şi pe scara blocului, în care a locuit cu soţia, în timpul căsătoriei. Zona este un adevărat focar de infecţie, mai ales că în maşină ţine încuiaţi şi doi cîini (cum supravieţuiesc, Dumnezeu ştie!),  însă, pare-se că nimeni şi nimic nu-l pot determina pe doctor să-şi schimbe meteahna de colecţionar de gunoaie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1436

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Răteşti

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Răteşti, sat Pătuleni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 3 ha de vegetaţie uscată şi 1000 kg de gunoi menajer. Pompierii au concluzionat că incendiul a fost cauzat de  focul deschis în spaţii deschise. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 587

Continuare
 
Centrul Cîmpulungului arată ca după bombardament! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

După ce muncitorii neplătiţi şi-au luat catrafusele şi au plecat,

Centrul Cîmpulungului arată ca după bombardament!


Demarate cu surle şi trîmbiţe la începutul lunii aprilie 2013, lucrările de reabilitare a centrului istoric al Municipiului Cîmpulung şi Parcului Kretzulescu au fost lăsate de izbelişte de cei de la firma ardeleană Grup Corint, fiind realizate în proporţie de 30%, iar proiectul a intrat într-un mare impas, determinînd administraţia locală să preia frîiele şi să încerce să finalizeze lucrările pe bucăţi, cu alţi antreprenori. S-a început cu Piaţa Jurămîntului, apoi cu strada Republicii, între Bărăţie şi Colegiul Dinicu Golescu, se lucrează acum pe strada Negru Vodă, pe acelaşi sector amintit anterior, şi, în mod normal, ar fi trebuit să se lucreze şi în zona ce înconjoară Primăria. Numai că după ce au început lucrările şi au transformat buricul tîrgului într-un ogor, distrugînd şi spaţiul verde din faţa Judecătoriei, la fel ca în primăvara lui 2013, muncitorii şi-au luat tălpăşiţa fiindcă nu au fost plătiţi. Primăria încearcă acum să rezolve problema, altfel cîmpulungenii, şi nu numai ei, vor avea în continuare de suferit, dat fiind faptul că circulaţia prin centrul Municipiului a fost blocată, fiind deviată pe rute ocolitoare, unde, deseori se creează ambuteiaje.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 770

Continuare
 
Casă distrusă de foc Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

La Merişani,

Casă distrusă de foc


În noaptea de duminică spre luni, o casă a luat foc, în comuna Merişani, satul Malul Vînăt. Imobilul din chirpici a fost distrus în întregime. După ce focul a fost stins, pompierii au constatat că focul a fost pus cu intenţie. Din fericire casa nu era locuită.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 799

Continuare
 
Daniela Lupu propusă la şefia DNA Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

A promovat interviul

Daniela Lupu propusă la şefia DNA Piteşti 


Şefia Serviciului Teritorial Piteşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, va fi asigurată tot de către procurorul Daniela Lupu. Aceasta a promovat interviul, fiind emis avizul consultativ cu propunerea de numire în funcţie către Consiliului Superior al Magistraturii. Daniela Lupu va trebui să suţină un interviu şi la CSM, abia după aceea va fi luată decizia finală. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 734

Continuare
 
Nou şef al poliţiştilor argeşeni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

A promovat concursul

Nou şef al poliţiştilor argeşeni


Ieri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Au fost înscrişi doi candidaţi: comisarul şef Tudorel Pieleanu şi comisarul şef Gabriel Gherghe. În urma examenului, nota cea mai mare a obţinut-o Tudorel Pieleanu, acesta devenind noul şef al poliţiştilor argeşeni.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1499

Continuare
 
S-au salvat din maşina în flăcări Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 septembrie 2018

La Podul Viilor, după ce au ieşit din service

S-au salvat din maşina în flăcări


La un pas de să ardă de vii s-au aflat, ieri, cinci bărbaţi de cetăţenie bulgară. Aceştia se aflau într-un autoturism care a luat foc în timpul mersului, în timp ce erau la Podul Viilor, la intrarea în Piteşti. Inexplicabil este faptul că bărbaţii tocmai veneau de la service unde au avut maşina la reparat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1944

Continuare
 
Bărbat dispărut de acasă! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 septembrie 2018

Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112

Bărbat dispărut de acasă!


Ion Adrian Joiţa, în vîrstă de 51 de ani, din comuna Moşoaia, a dispărut de acasă, vineri. Mama acestuia a sesizat Poliţia, duminică, după ce încercase să-i dea singură de urmă. Rudele sunt de părere că dispariţia bărbatului ar avea legătură cu un incident pe care l-a avut la serviciu. Oamenii legii cer ajutorul cetăţenilor care pot furniza informaţii despre bărbat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1018

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 7098
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări
Mircea e unul dintre "cei curati';in sensul ca toate afacerile pe care le are,desi toate ilegale,sunt facute fara violen...
24/09/18 10:26 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Acuma ce sa mai zica Sandoi da vina pe portar dar dupa meciul cuCluj de ce nu la laudat la ce intervenții a avut uite a...
24/09/18 08:10 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Intuisem infrangerea ce urma la Bacau dupa ce vizionasem cateva zeci de minute din meciul cu U Cluj.Fotbal haotic,la voi...
24/09/18 08:08 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Slabi, slabi, slabi! Va bat toti amatorii si fomistii! Rusine! Antrenorul e vinovat, nu portarul! Cine il titularizeaza?...
24/09/18 07:53 Mai mult...

Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin
Asa se intampla in cele mai multe magazine, multi hoti prinsi de vanzatoare sau patroni care nu anunta politia.Asemenea ...
24/09/18 07:33 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info