Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Soţia a murit, soţul, în stare critică Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 19 aprilie 2017

Bunicii fostei soţii a primarului din Berevoeşti, intoxicaţi  

Soţia a murit, soţul, în stare critică

 

Tragedie, în a treia zi de Paş­te, în comuna Be­re­voeşti! O femeie de 68 de ani a fost găsită moartă în propria locuinţă, din satul Bratia, iar soţul acesteia, în vîrstă de 79 de ani, a ajuns la Spitalul Municipal din Cîmpulung în stare comatoasă, după ce s-au intoxicat cu mo-noxid de carbon. Cei doi sînt bunicii fostei soţii a primarului comunei Bere-voeşti, Florin Bogdan Pro-ca. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă, urmînd să sta-bilească cu certitudine cauzele şi împrejurările care au stat la baza de-cesului bătrînei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1549

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Dosar penal din cauza alcoolului

Constantin B., de 69 de ani, din oraşul Topoloveni, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Topoloveni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 Topoloveni, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Călineşti pentru recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar oamenii legii i-au întocmit dosar penal.    

Iranian prins cu ţigări de contrabandă

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni l-au depistat pe  Hamid M., de 39 de ani, cetăţean iranian, şofer de tir, care deţinea asupra sa 24.200 de ţigarete, fără timbru fiscal, de provenienţă Bulgaria. Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Argeş, care au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă pentru săvîrşirea infracţiunii de contrabandă. Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Argeş. În prezent, bărbatul este cercetat în stare de libertate. 

Hoţ încarcerat la Colibaşi

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeş. Acesta îl viza pe Gabriel Ion R., de 24 de ani, din comuna Şuici, condamnat la 3 ani şi 8 luni închisoare pentru săvîrşirea infracţiunii de furt. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni.  

La 81 de ani, conducea avînd permisul reţinut

Romulus D., de 81 de ani, din comuna Leordeni, a fost depistat de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 - Topoloveni, avînd dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Şoferului îi fusese reţinut permisul în urma unui accident rutier, iar bărbatul era atunci şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 336

Continuare
 
A virat într-un Peugeot Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 aprilie 2017

 

A virat într-un Peugeot


 Vineri, pe DJ 703 K, Budeasa, Marian N., de 56 de ani, din comuna Budeasa, aflat la volanul unei Dacia Logan, a provocat un accident. Bărbatul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stînga şi a lovit un Peugeot condus de Daniel N., de 25 de ani, în aceeaşi direcţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 510

Continuare
 
Şoferul băut a rupt pomul cu maşina Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 aprilie 2017

 

Şoferul băut a rupt pomul cu maşina

 

 Sîmbătă, înainte de Învierea Domnului, Florin Negreanu, de 38 de ani, din Costeşti, s-a „cinstit“ zdravăn cu o tărie, după care a urcat la volanul maşinii sale, fără să conştientizeze consecinţele gestului său necugetat. A lovit maşina şi s-a ales cu dosar penal. Inconştienţa lui ar fi putut răni oameni nevinovaţi, dacă în acel moment s-ar fi aflat cineva pe trotuar.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 608

Continuare
 
A ajuns cu roţile în sus Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 aprilie 2017

Din cauza vitezei,

A ajuns cu roţile în sus

 

 Sîmbătă, pe DN 73, în comuna Mărăcineni, viteza excesivă a fost cauza unui accident spectaculos. Un Logan a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat cu roţile în sus în şanţul betonat, mama şoferului a fost rănită.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 627

Continuare
 
A ajuns cu BMW-ul pe contrasens Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 18 aprilie 2017

În timp ce gonea pe strada Negru Vodă,

A ajuns cu BMW-ul pe contrasens

 

 În seara de Paşte, un tînăr de 22 de ani, din Piteşti, a provocat un accident pe strada Negru Vodă, din oraş, potrivit poliţiştilor, din cauza vitezei ex­cesive. Acesta a ajuns pe contrasens şi a lovit o maşină care venea din sensul opus. Accidentul s-a soldat cu o victimă.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1088

Continuare
 
Taximetrist tîlhărit Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 18 aprilie 2017

În seara Prohodului,

Taximetrist tîlhărit

 

 O cursă cu peripeţii, pentru un taximetrist cu state vechi, vineri, în seara prohodului! Bărbatul în vîrstă de 58 de ani a fost tîlhărit de un client. Cel care a comis fapta era mort de beat şi a ajuns în arest pentru o sumă derizorie şi pentru aparatul de taxat pe care le furase din maşină.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1292

Continuare
 
„Am fost dat afară din Spitalul Judeţean!“ Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 14 aprilie 2017

Un bărbat cu insuficienţă renală şi hipertensiv ne-a sesizat:

„Am fost dat afară din Spitalul Judeţean!“

 

Un bărbat din Piteşti, care a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş, ne-a sesizat faptul că a stat cîteva ore la UPU fără a fi văzut de un medic. Mircea Dumitru are insuficienţă renală, beneficiază de dializă, este hipertensiv, iar sîmbăta trecută susţine că i s-a făcut rău şi a chemat ambulanţa, care l-a dus la Spitalul Jude­ţean.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1354

Continuare
 
A recunoscut şi a scăpat de închisoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 aprilie 2017

Acuzat că a clonat peste 1.000 de carduri,

A recunoscut şi a scăpat de închisoare

 

 Acuzat că, alături de alţi trei inculpaţi, ar fi clonat peste 1.000 de carduri, cu ajutorul cărora făceau cumpărături din străinătate, efectuau plăţi şi scoteau numerar, Iulian Drăghici, de 41 de ani, din Buzău, a ajuns la o înţelegere cu procurorii DIICOT care instrumentau dosarul şi, recunoscînd faptele, a fost judecat în regim de urgenţă. În acest mod, a scăpat de arest, în momentul trimiterii în judecată fiind arestat preventiv, şi a primit o pedeapsă cu suspendare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 983

Continuare
 
Ucigaşii vor plăti peste 238.000 de euro Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 14 aprilie 2017

Familia taximetristului ucis a apelat la un executor judecătoresc

 Ucigaşii vor plăti peste 238.000 de euro

 

Anul acesta, în luna februarie, familia taximetristului Dumitru Gruianu, cel ucis cu bestialitate de doi tineri musceleni în noaptea de 4 februarie 2012, s-a adresat judecătoriei Cîmpulung, prin Biroul Individual al Executorului Judecătoresc Ioan Mihai Mitu. Aceştia vor să intre în posesia despăgubirilor cîştigate în urma unei sentinţe a Tribunalului Argeş, rămasă definitivă prin deciziile Curţii de Apel Piteşti şi Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, plus a cheltuielilor de executare. Solicitarea membrilor familiei Gruianu a fost admisă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 940

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Şoferul a lovit şi a fugit!

Un student fracez a fost, ieri, victima unui accident rutier. Tînărul în vîrstă de 29 de ani se afla pe strada Armand Călinescu, din Piteşti, cînd a fost lovit de o maşină de teren de culoare neagră. În loc să oprească, şoferul a părăsit locul accidentului. Victima a fost transportată la spital, acolo unde s-a stabilit că a suferit o contuzie la picior, fără a necesita internarea. Poliţiştii îl caută pe şoferul fugar.   

M.Sandu

A intrat cu maşina în ţeava de gaze

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în municipiul Curtea de Argeş, pe strada 1 Mai, la un accident rutier, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă, lovind o ţeavă de gaze. În timpul accidentului, a fost rănit un băiat de 18 ani. Acesta a fost asistat de echipajul SMURD. Ulterior, mama acestuia a sosit la locul evenimentului, avînd un atac de panică. Mama băiatului a fost transportată la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.    

Pamela conducea fără carnet

Elena Pamela H., de 26 de ani, din comuna Călineşti, a fost prinsă de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Călineşti în timp ce conducea, pe DJ 704 B, Valea Corbului, un autoturism, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată şi fără a deţine permis de conducere. Femeii i-a fost întocmit dosar penal. 

Pe mopedul neînmatriculat

Ionel Cosmin B., de 26 de ani, din comuna Suseni, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Formaţiunii Rutiere Costeşti în timp ce conducea, pe DJ 659, în Suseni, un moped înregistrat sau neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.   

I.Ivănoiu

 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 470

Continuare
 
Gospodărie incendiată la Recea Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 14 aprilie 2017

Au fost salvaţi de căţeluşă

Gospodărie incendiată la Recea

 

 În miez de noapte, o gospodărie din comuna Recea a luat foc. A ars în întregime, iar repre-zentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au stabilit că focul a fost pus. Localnicii vorbeau despre faptul că mîna cri-minală ar fi o rudă de-a proprietarului, cei doi fiind în duşmănie din cauza unui proces. Paguba este foarte mare, dat fiind că au ars ca­sa de locuit şi trei anexe.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 590

Continuare
 
Angajatul şi-a „ţepuit“ firma Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 aprilie 2017

Condamnat la închisoare şi bun de plată

Angajatul şi-a „ţepuit“ firma

 

 A prejudiciat firma la care lucra şi a fost condamnat la închisoare cu suspendare. I s-a întîmplat asta unui muscelean care acum este şi bun de plată, el fiind obligat de instanţă să plătească peste 130.000 de lei despăgubiri civile şi 300 de lei cheltuieli către stat.  
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 821

Continuare
 
Jaf în magazinul viceprimarului din Rucăr Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 13 aprilie 2017

Hoţii, mascaţi, au intrat în miez de noapte  

Jaf în magazinul viceprimarului din Rucăr

 

 Jaf ca-n filme, în noaptea de 9/10 aprilie, în comuna Rucăr! Indivizi mascaţi au pătruns în incinta unui magazin din localitate, de unde au furat mai multe pachete cu ţigări. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală pentru furt.    

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 802

Continuare
 
Două maşini, răsturnate în şanţ Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 13 aprilie 2017

În timpul unei depăşiri,

Două maşini, răsturnate în şanţ

 

 Ieri, în comuna Băiculeşti a avut loc un accident rutier în urma căruia două maşini s-au răsturnat în şanţ. Deşi iniţial se anunţase că sînt trei persoane rănite, doar o femeie a ajuns la spital, soţia unuia dintre şoferi. Poliţiştii nu au reuşit să stabilească cine este vinovat, fiecare dintre conducătorii auto avînd propria variantă. Nelămurirea ar putea fi elucidată după ce anchetatorii vor intra în posesia unor imagini înregistrate, care au surprins momentul anterior producerii accidentului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 861

Continuare
 
Victimele, faţă în faţă cu călăii Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 13 aprilie 2017

Ieri, la tribunal, în dosarul „Sclavie la Berevoeşti“,

Victimele, faţă în faţă cu călăii

 

 Ieri, la Tribunalul Argeş s-a judecat primul termen într-un dosar de trafic de persoane din celebrul caz „Sclavie la Berevoeşti“. La audieri au fost aduşi, în calitate de martori, mai mulţi bărbaţi exploataţi ani de-a rîndul de rudarii din Gămăceşti. Avînd nevoie de protecţie, aceştia au fost aduşi la instanţă de jandarmi, oamenii legii ţinîndu-le la distanţă pe rudele inculpaţilor, ca să nu încerce să-i intimideze pe cei ce urmau să fie audiaţi de judecător. Declaraţiile lor au fost date în cadrul unei şedinţe secrete.   

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 787

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 4567
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Ratări pe bandă rulantă!
D-le Pelici ce se inampla Cu Nastasie,Alin Popa Popescu. Iamandi jucatori din care cunosc ereau de baza mai ales ca su...
26/04/17 08:07 Mai mult...

Primării amendate de DSP
dragi conducatori ,scote ti primarii astia din functii ca ei omoara oamenii in loc sa puna personaLprofesionist care sa ...
26/04/17 08:08 Mai mult...

„Vreau buget pentru promovarea în Liga I!“
Cînd vor veni vremea să facem valuri pe stadion Poftiți la stadion Hei, Hei Argesu Forzza Dică Succes, succes,...
26/04/17 08:08 Mai mult...

A trecut pe roşu, provocînd accidentul
cu siguranta omul si-a preschimbat permisul, sa fie valabil 10 ani, ca nu cumva sa plateasca taxele abuzive si controlul...
26/04/17 08:07 Mai mult...

Preotul „zbura“ cu Mercedesul
va dati seama cu ce viteza a mers apoi ca sa recupereze timpul pierdut?
26/04/17 08:07 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Miercuri, 26 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
miercuri, 26 aprilie 2017
EUR 4.5355
USD 4.1620

Flag Counter