Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Comuna Dîmbovicioara, atestată ca staţiune turistică      *** Fotbalist condamnat la zile amendă      *** Viaţa judecătoarei, în pericol!      *** Agresorii poliţistului, condamnaţi!      *** Un rus stătea ilegal în România      *** SANITAS pichetează Ministerul Finanţelor      *** Peste 100 de mărci de autoturisme, în Argeş      *** Program prelungit la ghişeele Primăriei Mioveni      *** Peste 3.000 de cereri pentru clasa pregătitoare      *** Concert pentru pian şi orchestră, la Filarmonică      *** Mioveniul reprezintă România la Roma      *** Curs pentru şcolarii de la ţară      *** Dragomir, învingătoare în Spania      *** Liga I, Etapa 2, Play-off / Play-out      *** Lazăr, om de bază la Under 19!      *** Terenul de la Mioveni, deszăpezit complet      *** Liderul s-a distanţat la 17 puncte!      *** „Steaua a cîştigat meritat“      *** Toijala: „Este prima victorie la limită“      *** O victorie şi un egal în prima etapă     

 


A murit senatorul Baltazar! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 martie 2018


 A murit senatorul Baltazar!


Fostul parlamentar de Argeş, Radu Baltazar, a încetat din viaţă!  Acesta a murit, ieri, la vîrsta de 81 de ani, în locuinţa lui din Piteşti. Acesta a fost senator de Argeş, în mandatul 1992-1996, fiind un bun analist politic şi un reprezentant de prim rang al PSD-ului, un om de înaltă ţinută morală şi cu o vastă cultură.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1559

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Autoutilitară răsturnată

Echipajele SMURD au intervenit la 28 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, strada T. Vladimirescu, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la un accident rutier în care o autoutilitară a părăsit partea carosabilă, răsturnîndu-se. În urma accidentului nu au existat victime.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 756

Continuare
 
A fost audiat alt suspect Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018

Cazul Tînăr aruncat mort din maşină!

A fost audiat alt suspect


Cazul tînărului aruncat mort lîngă blocul în care locuia, pe strada Teilor, este departe de a fi finalizat! Oamenii legii au mai audiat, ieri, un alt tînăr, pasager în maşină. Individul, un tînăr în vîrstă de 23 de ani, este inculpat în acelaşi dosar de trafic de droguri în care era cercetat şi defunctul. A fost identificat şi cel de-al patrulea pasager, acesta fiind căutat pentru a fi audiat. De asemenea, ies la iveală informaţii despre şoferul autovehicului. Tînărul în vîrstă de 27 de ani este la rîndul lui cercetat penal într-un dosar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1929

Continuare
 
Şi-a scos soţia din ştreang Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018

Pentru a doua oară,

Şi-a scos soţia din ştreang


Martor al unor scene terifiante, un bărbat din comuna Buzoeşti a reuşit să intervină şi să-şi dea jos din ştreang soţia în vîrstă de 47 ani. Omul era în casă cînd a văzut pe geam că nevasta îşi dă drumul în laţ. A intervenit imediat şi femeia a fost preluată în viaţă de un echipaj al Ambulanţei. A ajuns la spital în comă de gradul IV, iar medicii sînt rezervaţi în prognosticuri privind şansele ei de supravieţuire.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1318

Continuare
 
Inspector de la Primărie, spînzurat în casă! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 14 martie 2018


Inspector de la Primărie, spînzurat în casă!


Ajunşi în pragul disperării din cauza necazurilor de tot felul, tot mai mulţi oameni recurg la o metodă nebunească pentru a scăpa de probleme: sinuciderea. Este şi cazul unui bărbat de 49 de ani, din municipiul Cîmpulung, care s-a spînzurat, ieri dimineaţă, într-un apartament din blocul D 29, din cartierul Vişoi, în care locuia împreună cu soţia lui. Dănuţ Iosif a lăsat în urmă un bilet de adio, în care nu şi-a motivat însă gestul sinucigaş, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru ancheta de rigoare au stabilit că nu sînt suspiciuni cu privire la cauza morţii, indiciile privind actul suicidal fiind evidente.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 3425

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Şi-a strivit mîna într-o presă

Membrii unui echipaj cu Ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în municipiul Piteşti, strada Căpitan Cuţui, la un pacient de 29 de ani. Acesta avea mîna dreaptă strivită într-o presă, cu amputaţie a degetului arătător şi hemoragie masivă. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 783

Continuare
 
Lider al Ciprienilor, trimis la închisoare Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 13 martie 2018

După ce a bătut o femeie,

Lider al Ciprienilor, trimis la închisoare


În timp ce tranzita comuna Schitu Goleşti, maşina unui bărbat a fost atinsă de cornul unei vaci care se întorcea cu cireada de la păscut. Incidentul s-a derulat acum trei ani, iar şoferul, Gheorghe Tudoroiu, cînd şi-a văzut maşina zgîriată, nu a stat pe gînduri, ci a pus mîna pe o bîtă de baseball, pe care o avea în autoturism, şi a tăbărît pe femeia care mîna animalele spre case. Pur şi simplu, bărbatul a bătut-o pe Violeta Vişoi pînă a lăsat-o lată. Soţul femeii, care era la cîteva zeci de metri distanţă, de vorbă cu alţi săteni, de-abia a reuşit s-o scoată din mîine atacatorului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1067

Continuare
 
A vrut să moară ca să-şi bîntuie concubina Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 13 martie 2018

 A avut două tentative de suicid într-o seară

A vrut să moară ca să-şi bîntuie concubina


Tentativă de suicid, duminică seara, în comuna Aninoasa! Pe fondul unei căderi psihice, după o ceartă cu concubina, Dan Adrian Disa, de 43 de ani, din localitate, a încercat să se spînzure, nu o dată, ci de două ori. De fiecare dată, gestul sinucigaş a fost stopat în primă fază de nişte vecini, iar a doua oară de poliţiştii de la secţia din Schitu Goleşti.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1031

Continuare
 
Drogurile i-au provocat edem pulmonar Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 13 martie 2018

Cazul Tînăr aruncat mort din maşină!

Drogurile i-au provocat edem pulmonar


Tînărul abandonat mort în blocul în care locuia se drogase înainte de a-şi găsi sfîrşitul. Asta reiese din declaraţia şoferului maşinii din care a fost aruncat. Băiatul în vîrstă de 20 de ani mai spune că în maşină, alături de el şi victimă, au mai fost alţi doi tineri, iar înainte de tragedie, tocmai cumpăraseră droguri. Se pare că aceştia au cumpă-rat marijuana, însă e posibil ca traficanţii, în încercarea de a-i mări efectul, să o fi amestecat cu alte sub-stanţe toxice. La scurt timp după ce a „fumat“, victima „a adormit“, din nefericire, fără a se mai trezi vreo­dată! Cauza morţii este, potrivit legiştilor, asfixie mecanică prin edem pulmonar provocată cel mai probabil de consumul substanţelor toxice.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1758

Continuare
 
A pescuit în bălţile de pe şosea Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 13 martie 2018

Protest inedit la Rucăr!

A pescuit în bălţile de pe şosea


Sătul pînă peste cap de drumurile proaste din Rucăr, un bărbat din localitate a protestat în urmă cu cîteva zile, pe o arteră de circulaţie comunală aşa cum a văzut şi el la televizor prin alte zone ale ţării: a ieşit la pescuit, la undiţă, în bălţile din gropi. Scena a fost surprinsă de o cunoştinţă a „pescarului“ amator şi distribuită ulterior pe internet, în speranţa că autorităţile locale va vedea imaginea şi-şi vor îndrepta atenţia şi asupra acestui drum.


Comentarii (1) | Vizualizari: 1009

Continuare
 
Bărbat găsit mort în maşină, vizavi de Primărie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 martie 2018

Descoperire macabră a unui echipaj SMURD:

Bărbat găsit mort în maşină, vizavi de Primărie!


Descoperire macabră, în noaptea de sîmbătă spre duminică, în comuna Aninoasa! Un bărbat în vîrstă de 50 de ani, din localitate, a fost găsit fără suflare la volanul unui autoturism VW, chiar în centrul localităţii. Cadavrul a fost zărit de un echipaj SMURD, care se întorcea de la o intervenţie, şi căruia i s-a părut ciudată şi nefirească poziţia autovehiculului, dar şi a bărbatului de la volan.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2327

Continuare
 
Război între tată şi fii, la Bascov Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 13 martie 2018

Din cauză că nu voia să-i lase la club,

Război între tată şi fii, la Bascov


Un scandal de pomină a avut loc, duminică seară, într-o familie din comuna Bascov. Tatăl s-a certat atît de rău cu cei doi fii, încît părintele a ajuns la sapital, iar băieţii, la Poliţie. Asta după ce maşina unuia dintre tineri fusese distrusă de tatăl furios care cu un topor spărsese geamurile maşinii. Se spune că motivul disputei ar fi fost faptul că fiii doreau să plece la club, iar tatăl nu a fost de acord.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1879

Continuare
 
Două accidente mortale, în cîteva minute Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 martie 2018

La Hîrseşti şi Albota,

Două accidente mortale, în cîteva minute


Doi bărbaţi au pierit lo-viţi de maşină, duminică seară. Primul a avut loc în comuna Hîrseşti, acolo unde un biciclist a fost acroşat de un autove­hicul. La cîteva minute, un alt apel a fost făcut la 112, anun-ţînd un accident grav, de această dată, în comuna Albota, unde un bărbat traversa regula­mentar cînd a fost izbit de o dubiţă. La niciunul dintre cazuri, echipajul Ambulanţei nu a mai putut face altceva decît să constate decesul victimelor.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1843

Continuare
 
„Ne-am trezit cu mascaţii în casă!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018

Ce spune Dana Criminala despre dosarul lui Leo:

„Ne-am trezit cu mascaţii în casă!“


După cum aţi putut afla din ziarul nostru din data de 6 martie, Leo de la Strehaia a fost ridicat de la Arad de poliţişti şi dus la audieri la sediul IPJ Mehedinţi. „Prinţul ţiganilor“, cum este cunoscut Leo, este suspect de înşelăciune, spunîndu-se că, împreună cu unul dintre băieţii săi, ar fi vîndut o statuetă fără valoare unui american, pretinzînd că este din aur masiv. Nici soţia sa, Dana Criminala, şi nici fiica acesteia, Renata, nu au fost scutite de emoţii în dimineaţa zilei de 5 martie.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1793

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 13 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Vitezomanii, amendaţi

Sîmbătă şi duminică, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au desfăşurat o acţiune pentru diminuarea riscului rutier prin verificarea respectării regimului de viteză în deplasarea pe drumurile publice. Acţiunea a avut ca scop prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi constatarea şi sancţionarea abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în principal în ceea ce priveşte respectarea regimului de viteză în deplasarea pe drumurile publice, precum şi abaterile săvârşite de şi faţă de pietoni şi de alte categorii de participanţi la trafic. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost date 395 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 115.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 32 de permise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare, fiind constatate şi 5 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Dintre sancţiunile amintite, 245 au fost aplicate ca urmare a nerespectării regimului de viteză, iar 16 dintre permisele de conducere au fost reţinute pentru depăşirea cu peste 50 km/h a vitezei de deplasare pe sectorul de drum unde a fost constatată abaterea. Acţiuni similare vor fi desfăşurate în zilele următoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 810

Continuare
 
Condamnat şi pentru a doua oară Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 12 martie 2018

După rejudecare, în procesul cu Nordex Food,

Condamnat şi pentru a doua oară


Anul trecut v-am relatat cazul unui bărbat care a fost condamnat la închisoare, cu executare, pentru înşelăciune în formă continuată, după ce a păgubit firma daneză, cu punctul de lucru la Cîmpulung, Nordex Food. Marian Mădălin Ristea, căci despre el este vorba, a contestat decizia, iar Curtea de Apel Piteşti a desfiinţat în totalitate această hotărîre, dispunînd rejudecarea cauzei tot de către Judecătoria Cîmpulung, care i-a mai redus din pedeapsa iniţială.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1118

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 6150
embedgooglemap.net
 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 Comentarii

Viaţa judecătoarei, în pericol!
Adi, de ce te grabesti cu concluziile? Poate a fost amenintata cu moartea de vreun infractor si s-a intamplat nenorocire...
20/03/18 09:18 Mai mult...

„Steaua a cîştigat meritat“
cu cata detasare afirma domnul antrenor "avem rotatie scurta la pivoti"!!! pai cine a facut echipa ??? tot campionatul s...
20/03/18 08:37 Mai mult...

Viaţa judecătoarei, în pericol!
Acesti magistrati sunt testati de psihologi din acelasi judet ? Ptr ca aici intervine o problema de posibil şantaj de a...
20/03/18 07:51 Mai mult...

Agresorii poliţistului, condamnaţi!
Bătaie de joc sentința asta. Îți pui viața în pericol în meseria de politist , familia, bunurile și uite ce pede...
20/03/18 06:17 Mai mult...

Agresorii poliţistului, condamnaţi!
Cam mici pedepsele pt. cei doi recidivisti, dar asa-i legea, protejeaza infractorii.Daca politistii sunt agresati, noi r...
20/03/18 06:05 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 26.02.2018

--- 4.488 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter