Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** A căzut cu copilul în canal!      *** Turistă sfîşiată de dulăul unei pensiuni      *** Tîrgurile de animale, interzise!      *** Şi-a pierdut portofelul în tîrg, la Piscani      *** Pregătiri pentru a doua sesiune a Bacului      *** Ultimele zile pentru bilete de tratament!      *** Arta confecţionării ţesăturilor din lînă      *** Victoria este obligatorie!      *** „Voi da totul pe teren“      *** „Să învăţăm din aceste greşeli“      *** Baschetbaliştii au început pregătirea      *** La 17 ani a cîştigat Cupa Budeasa la Înot!      *** Ştiri de la FC Argeş      *** Mioveni II şi Atletic Bradu, în serie cu Petrolul şi Saelele!      *** Drogată şi goală puşcă pe stradă!      *** Soţul a scăpat-o din ştreang      *** Şoferul de 80 ani s-a oprit în pom      *** Găsit mort în casă      *** Medicamente gratis        *** Bilanţul poliţiştilor locali      *** Vizaţi-vă carnetele de rentier agricol!      *** Fermierii cu cartonaş galben, controlaţi!     

 


Se întoarce în sicriu de la mare Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 10 august 2017

A murit salvînd de la înec o mamă şi pe fiica ei

Se întoarce în sicriu de la mare

Gestul lui a impresionat întreaga ţară

 

Adrian Ciureanu, în vîrstă de 30 de ani, din satul Stroeşti, comuna Muşăteşti, s-a înecat marţi la mare, la Mangalia, după ce a salvat de la moarte sigură o femeie şi pe fetiţa ei. Acum, din păcate, a plecat la mare cu soţia să se distreze şi se întoarce în sicriu. În loc să împărtăşească familiei impresii din vacanţă, aceasta îl va conduce pe ultimul drum.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2706

Continuare
 
Zeci de poliţişti se pensionează Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 10 august 2017

Deşi IPJ Argeş se confruntă cu un deficit de personal,

Zeci de poliţişti se pensionează

 

Un nou val de pensionări a lovit Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş. La Biroul de Resurse Umane au fost înregistrate aproximativ 50 de rapoarte de pensionare ale unor poliţişti, care îndeplinesc condiţiile necesare. Printre aceştia se numără şefi de secţii rurale, şefi de post sau simpli poliţişti. Toţi aceş­tia se grăbesc să prindă ultima rundă a pensiilor speciale.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1614

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 10 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Blocat în baie

După ce marţi seara s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj de urgenţă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au fost trimise în Piteşti, pe strada Dromichete, pentru a debloca uşa de la baia unui apartament situat la etajul trei. În interior rămăsese blocat un băiat în vîrstă de 18 ani. Deoarece uşa de la intrare era încuiată prin interior, iar băiatul se afla singur în casă, a fost nevoie de deblocarea ambelor uşi. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor băiatului, deoarece acesta a suferit un atac de panică, dar a rămas în grija mamei, refuzînd să fie dus la spital.

Bărbat de 80 de ani, căzut în casă

Marţi noaptea, un echipaj de urgenţă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş au mers pe strada Banu Mărăcine, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul trei. În interior se afla proprietarul, în vîrstă de 80 de ani, căzut în hol, fiind în imposibilitatea de a se deplasa. S-a deblocat uşa cu ajutorul accesoriilor din dotare, iar echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor proprietarului, care a refuzat transportul la spital.

Grupaj de Antonela Roşu


 


 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 513

 
Încătuşat şi amendat după ce a chemat Poliţia! Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 10 august 2017

Incident hilar în centrul Piteştiului:

Încătuşat şi amendat după ce a chemat Poliţia!

 

Jurnalistul piteştean Dan Badea a fost zilele trecute implicat într-un incident cu un final confuz, în care un grup de poliţişti de la Secţia 1 se pare că au acţionat haotic: l-au încătuşat, l-au lovit şi l-au amendat pe el, după ce a cerut ajutorul împotriva unui grup de agresori.    

Comentarii (7) | Vizualizari: 3598

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 09 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Recea

Luni, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri din Costeşti a intervenit în localitatea Recea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. La stingerea incendiului au participat şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Recea şi Izvoru. Au ars aproximativ 5 hectare de vegetaţie uscată şi mărăciniş şi 5.000 de metri pătraţi de mirişte.    

Accident la Buzoeşti

Echipajele SMURD au intervenit luni la 48 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La trei dintre acestea s-a deplasat şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a intervenit pentru preluarea unei victime a unui accident rutier pietonal, produs în Buzoieşti. Aceasta avea traumatism cranio-facial şi suspiciune de fractură de coloană cervicală. Echipajul SMURD de prim-ajutor a preluat victima de la locul accidentului.    

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 518

Continuare
 
Şoferul şi-a dus victima la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 august 2017


Şoferul şi-a dus victima la spital

 

Un accident rutier a avut loc luni după-amiază pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Piteşti, însă poliţiştii au aflat de evenimentul rutier abia seara. Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Camerei de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti despre faptul că au intervenit în cazul unei femei rănite.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1272

Continuare
 
Zăcea mort în casă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 august 2017

Nevasta l-a găsit după o săptămînă

Zăcea mort în casă

 

Poliţiştii au fost chemaţi, ieri, la Budeasa, acolo unde a fost descoperit cadavrul unui bărbat. Costel Popa, de 58 de ani, din Piteşti, ză­cea mort într-o casă de vară care-i aparţine. Cea care a făcut des­­­coperirea e fosta nevastă a bărbatului, care îl suna de cîteva zile şi care, neprimind răspuns, şi-a dat seama că s-a petrecut ceva rău.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1224

Continuare
 
Bărbat din Curtea de Argeş, dispărut Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 august 2017

Dacă l-a văzut cineva, să sune la Poliţie!

Bărbat din Curtea de Argeş, dispărut

 

De mai bine de 8 zile, Ion Oprea, un bărbat în vîrstă de 67 de ani, din Curtea de Argeş, a dispărut fără urmă. Omul a plecat de acasă, pe data de 30 iulie, în jurul prînzului, iar de atunci nu l-a mai văzut nimeni. Soţia a fost cea care a sesizat Poliţia. Oamenii legii fac acum un apel la cetăţenii care l-au văzut pe bărbat şi pot furniza informaţii despre locul unde se află să sune la 112.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 547

Continuare
 
Primarul udă terenul de fotbal Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 09 august 2017

Localnicii nu au apă în case

Primarul udă terenul de fotbal

 

Lipsa apei din comuna Poiana Lacului este de notorietate. Oamenii au ieşit în stradă, nemulţumiţi, însă solicitările lor au rămas fără răspuns. Primarul Ion Dumitrache ridică din umeri şi spune că soluţia ar fi înlocuirea conductei vechi, altfel oamenii vor rămîne în continuare fără apă. În ciuda faptului că furnizorul apei, SC Apă Canal 2000, a făcut apel la ceţăţeni privind utili­zarea raţională a apei, însăşi administraţia locală face risipă. Recent ne-au parvenit la redacţie imagini în care terenul de fotbal, situat în centrul comunei, este udat, zilnic, spun oamenii, asta în ciuda faptului că în Păduroiu Deal, spre exemplu, nu a curs nici un strop de apă, timp de mai bine de o săptămînă.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1183

Continuare
 
A căzut în cap, de pe scară Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 08 august 2017

În comuna Vedea,

A căzut în cap, de pe scară

 

Un bărbat în vîrstă de 34 de ani, din comuna Vedea, se află în stare critică la Spitalul Judeţean. În noaptea de duminică spre luni, Gheorghe Oprea s-a urcat pe o scară şi a căzut în cap de la înălţime. Omul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 965

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bărbat de 91 ani, în stop cardio-respirator

Duminică seara, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung a mers în municipiul Cîmpulung, pe strada General Posoiu Gheorghe, unde au găsit un bărbat în vîrstă de 91 de ani, în stop cardio-respirator. S-a început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare, apoi omul a fost predat cu manevre în curs unui echipaj al Ambulanţei, care l-a dus la spital.    

Mare aglomeraţie între Piteşti - Vîlcea

Ieri, şoferii care au fost nevoiţi să meargă pe ruta Piteşti - Rîmnicu Vîlcea au trebuit să stea la cozi interminabile. Acest lucru s-a datorat faptului că, între orele 8.00 - 17.00, pe DN 7, în zona comunei Moră­reşti, au fost făcute lucrări la partea carosabilă. Astfel, în această zonă, s-a circulat alternativ, între kilometrii 154 şi 156+200.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 486

Continuare
 
Pompierii, puşi pe drumuri degeaba Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 08 august 2017

A anunţat incendiu la Curtea de Argeş

Pompierii, puşi pe drumuri degeaba

 

Un apel sosit în dispeceratul 112, duminică seară, a pus în alertă pompierii din Curtea de Argeş. Militarii au fost anunţaţi ca a izbucnit un incendiu la un balcon al unui imobil de pe strada Negru Vodă din localitate. Două autospeciale au căutat zadarnic incediul... Mai mult de atît, cînd au încercat să ia legătura cu cel care sunase, crezînd că poate adresa nu este corectă, individul îşi închisese telefonul. Astfel de glume stupide ar trebui taxate dur de autorităţi, avînd în vedere că un om ar putea avea de suferit, aşteptînd să intervină pompierii care aleargă în urma unor apeluri false.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 584

Continuare
 
Copil de 6 luni, cu septicemie Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 august 2017

A fost solicitat elicopterul SMURD  

Copil de 6 luni, cu septicemie

 

La numai 6 luni, a ajuns, ieri dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Costeşti. Fetiţa a fost diagnosticată cu şoc toxico-septic, fiind transferată la Spitalul Marie Curie cu un elicopter SMURD. Din cauza septicemiei, micuţa avea temperatură de 41 grade. Ea era în comă, fiind conectată la aparate pentru a fi menţinută în viaţă. Tatăl crede că de vină sînt temperaturile extrem de ridicate din ultimele zile.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1086

Continuare
 
Soacra l-a găsit spînzurat Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 08 august 2017

La 30 de ani s-a sinucis

Soacra l-a găsit spînzurat

 

Ţipete disperate, ieri, în curtea unei familii din comuna Ungheni! O fe­meie cerea ajutor! Ve­cinii au mers să vadă ce se petrece şi au ră­mas cruciţi. Ginerele celei care ţipa ca din gură de şarpe zăcea mort în ştreang. Adrian Anca, de 30 ani, se spînzurase în timpul nopţii, cadavrul lui fiind descoperit, dimineaţă, într-o magazie. Aparent, bărbatul nu avea motiv să îşi pună capăt zilelor.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 2391

Continuare
 
A rupt un gard cu BMW-ul Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 08 august 2017

Din cauza unui cîine,

A rupt un gard cu BMW-ul

 

Accident spectaculos, duminică seară, în comuna Leordeni. O tînără aflată la volanul unui BMW a ajuns la spital, fiind rănită uşor, după ce a scăpat maşina de sub control,  a zburat de pe şosea şi s-a oprit în gardul unei gospodării.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 902

Continuare
 
Pictorul Pafnutie-Pîrvu, trecut în rîndul sfinţilor Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 07 august 2017


Pictorul Pafnutie-Pîrvu, trecut în rîndul sfinţilor

 

La mînăstirea Robaia a avut loc ieri proclamarea canonizării celui mai nou sfînt român, Pafnutie-Pîrvu Zugravul. Slujba de canonizare a fost oficiată de un sobor de arhierei, din care au făcut parte, alături de ÎPS Calinic, ÎPS Laurenţiu al Ardealului, ÎPS Casian al Dunării de Jos, ÎPS Galaction al Teleormanului şi ÎPS Siluan al Unga­riei. Pentru că noul sfînt nu avea un cult popular, sîmbătă i s-a oficiat şi ultimul parastas de către ÎPS Galaction. La ceremonie au participat circa 5.000 de credin­cioşi, care au avut la dispoziţie spaţii de parcare şi microbuze pentru transferul de la parcare la mînăstire. Zona a fost dotată şi cu corturi pentru hidratare şi asisten­ţă medicală. Canonizarea a fost aprobată în şedinţa Sinodului din 4-5 iulie, iar con­form Tomos-ului proclamat înainte de Sf. Liturghie s-a decis „ca, de acum înainte şi pînă în veac, Cuviosul Pafnutie-Pîrvu Zugravul să se numere între sfinţii Bisericii, în ceata Cuvioşilor Părinţi purtători de Dumnezeu şi să fie cinstit în cîntări de laudă cu numele Sfîntul Cuvios Pafnutie - Pîrvu Zugravul.“ Ziua sa de pomenire, care va fi trecută în calendar, va fi 7 august.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 892

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 5122
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Ştiri de la FC Argeş
Un lot conturat pe genunchi. Ce sa ceri atata timp cat in conducere sunt nepriceputi. Ma asteptam ca daca a devenit FC A...
17/08/17 21:41 Mai mult...

Ştiri de la FC Argeş
O campanie de achizitii cam slaba! Cu venirea lui Cartu la FC Arges o sa vedem si noi fotbal in Trivale! Decat sa-ti da...
17/08/17 19:37 Mai mult...

Ştiri de la FC Argeş
E clar ca in acest moment lotul este subtire si e nevoie de transferuri, dar si de un antrenor pe masura rezultatelor as...
17/08/17 18:56 Mai mult...

Ştiri de la FC Argeş
Liga2 presupune alte rigori. Din acest motiv lotul FC Arges trebuia intarit valoric si nu intarit cantitativ. Unii jucat...
17/08/17 18:12 Mai mult...

Bilanţul poliţiştilor locali
daca in 7 luni au constatat doar 2 infractiuni,in restul timpului ce fac,cite infractiuni s-au inregistrat la Politia Mu...
17/08/17 16:09 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 24.07.2017

4.277 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter