Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis     *** Spectacole incendiare la Tîrgul de Crăciun de la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Politician mort în accident!     *** Găsit în casă fără suflare     *** Femei spulberate de pe trecerea de pietoni     *** Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Pompier rănit în misiune!     *** Şoferiţa nu a acordat prioritate     *** Caruselul poveştilor    *** Criticile unui comunist convins     *** Sfinţii zilei - 4 decembrie     *** Noroc în dragoste şi oportunităţi noi!     *** CHILI DE FASOLE NEAGRĂ CU CARTOFI DULCI     *** Evenimente 10 decembrie de-a lungul vremii     *** Au urcat pe locul 2!     *** La 5 puncte de locul 1!     *** „În retur vom fi mult mai puternici”     *** BCM U FC Argeş - CSU Sibiu, astăzi, ora 19:45, Digi Sport 4      *** Culisele meciului     *** Învinşi de liderul clasamentului!     *** CS Mioveni - Sportul Snagov 0-4 (0-1)     *** Celelalate rezultate ale etapei:     *** CS Dacia, campioane naţionale la Oină!    

 


Consilierului i-a explodat arma în faţă! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 03 decembrie 2018

Bărbat mutilat la vînătoare

Consilierului i-a explodat arma în faţă!


Accident cumplit la vînătoare, la sfîrşitul săptămînii trecute. Un bărbat în vîrstă de 40 de ani a fost mutilat după ce carabina i-a explodat în faţă. A  ajuns la spital cu răni grave la obrazul drept şi la mîna dreaptă. A fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Cel rănit este consilier local PNL la Poiana Lacului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1742

Continuare
 
Ca să nu fie predat poliţiştilor a vrut să dea mită Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 03 decembrie 2018

Au şi hoţii proştii lor!

Ca să nu fie predat poliţiştilor a vrut să dea mită


A furat două telefoane mobile de marcă de la un amanet din Piteşti şi a încercat apoi să le amaneteze la un altul din Cîmpulung. În urbea musceleană, hoţul a fost prins de către angajaţii amanetului, care ştiau de furt şi dat pe mîna Poliţiei. Este povestea unui tînăr din Davideşti, care n-ar fi la prima faptă de acest gen şi care acum s-a ales cu dosar penal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1232

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 03 decembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

346 de şoferi sancţionaţi

În ultimele 72 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost data 346 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 92.800 de lei. De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, 25 de permise de conducere şi au fost retrase 14 certificate de înmatriculare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 760

Continuare
 
Subcomisarul Mădălin Zamfir, şeful Centrului Operaţional Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 noiembrie 2018

De ieri, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş

Subcomisarul Mădălin Zamfir, şeful Centrului Operaţional


De ieri, subcomisarul Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş are o nouă funcţie. Ofiţerul care ani de-a rîndul a avut grijă de imaginea poliţiştilor argeşeni, a devenit şeful Biroului Centrului Operaţional, din cadrul IPJ Argeş. Acesta a obţinut noua funcţie prin examenul organizat la sediul IPJ Argeş, examen la care a obţinut nota 8,64. Tot ieri, Florin Popa, cel de-al doilea purtător de cuvînt, a fost avansat înainte de termen. Este, spune el, prima avansare înainte de termen în cei 14 ani pe care şi i-a dedicat muncii de poliţist.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1188

Continuare
 
Avansări la Poliţie, Pompieri şi Jandarmi Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 30 noiembrie 2018

De 1 Decembrie,

Avansări la Poliţie, Pompieri şi Jandarmi


Cu prilejul ziei de 1 Decembrie, în trei dintre insituţiile   subordonate Ministerului Administraţiei şi Internelor din      judeţul Argeş, respectiv, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au avut loc avansări în grad. Astfel, au trecut în gradul superior mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri din cadrul stucturilor amintite, fiind organizate festivităţi.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1176

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Jandarmii la paradă

 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş va intensifica măsurile şi acţiunile specifice de asigurare a ordinii publice şi siguranţei zilelor ce urmează. Astfel, în perioada 30 noiembrie – 02 decembrie a.c., jandarmii argeşeni vor asigura măsurile de ordine publică pe toată raza de competenţă din judeţul Argeş. Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care  aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte, monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane cu un comportament care tulbură ordinea şi liniştea publică. Totodată, peste 200 de cadre vor participa atît în cadrul defilării forţelor armate şi depunerilor de coroane, cît şi în cadrul misiunilor de asigurare a ordinii publice. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 862

Continuare
 
Spărgător prins în flagrant Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 noiembrie 2018

Văzut de un locatar din blocul vecin

Spărgător prins în flagrant


Curat ghinion pentru un hoţ care se pregătea să dea lovitura la adăpostul nopţii. Chiar în timp ce se chiuia să intre prin efracţie a fost văzut de un locatar din blocul vecin. Acesta a sunat la 112 şi i-a anunţat pe poliţişti. Spărgătorul a fost prins în flagrant. A ajuns în arest. Intenţiona să fure dintr-o societate cu profil IT. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1164

Continuare
 
A dispărut fără urmă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 noiembrie 2018

Dusă cu ambulanţa la spital

A dispărut fără urmă


De aproximativ două luni, familia nu mai ştie nimic de o femeie în vîrstă de 42 de ani, care a dispărut fără urmă. Dorina Arvat, din Piteşti, a plecat cu ambulanţa la spital şi de acolo parcă a intrat în pămînt. Nu este pentru prima dată cînd femeia dispare de acasă şi îşi pune familia pe jar. Sora ei a mai anunţat dispariţia de cîteva ori pînă acum.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1430

Continuare
 
S-a dus la cumpărături şi a murit în magazin Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 noiembrie 2018

O femeie dintr-o comună musceleană

S-a dus la cumpărături şi a murit în magazin


O femeie în vîrstă de 80 de ani şi-a găsit, ieri de dimineaţă, sfîrşitul în timp ce se afla la cumpărături, într-un magazin alimentar situat în zona Pieţei Centrale, din Cîmpulung.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1815

Continuare
 
A păcălit moartea! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 noiembrie 2018

Căzută cu maşina în prăpastie,

A păcălit moartea!


Accident incredibil, marţi seară pe Dn 7, la Morăreşti. O şoferiţă în vîrstă de 39 de ani a plonjat cu maşina de pe şosea în prăpastie. Din cauză că nu se ştia cîte persoane se aflau în maşină, la faţa locului au pornit două echipaje de pompieri, unul de descarcerare, două ambulanţe şi poliţişti. În mod miraculos, şoferiţa a scăpat nevătămată şi a ieşit singură din rîpă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1396

Continuare
 
O zi poliţistă, la aniversarea ei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 noiembrie 2018

Surpriză pentru o elevă de la Liceul Ion Barbu

O zi poliţistă, la aniversarea ei


Aniversare inedită pentru a elevă a Liceului Ion Barbu, din Piteşti! Tînăra care a împlinit ieri,17 ani a aflat că visele pot deveni realitate. Ea şi-a dorit să fie poliţistă o zi şi, exact aşa s-a întîmplat!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1074

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A căzut în curte

Marţi după-amiază, un echipaj cu ambulanţa SMURD de  terapie intensivă mobilă a intervenit în localitatea Poiana Lacului, la un pacient de 56 de ani. Bărbatul suferise un traumatism cranio-cerebral, după ce a căzut în curtea casei. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 925

Continuare
 
Tată şi fiu, condamnaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 noiembrie 2018

În urma percheziţiilor din luna iunie

Tată şi fiu, condamnaţi 


Pe 27 iunie, poliţişti musceleni împreună cu efective de la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat percheziţii în mai multe locuinţe din judeţele Argeş, Dîmboviţa şi Olt, ai căror proprietari erau bănuiţi că au avut legătură, direct sau indirect, cu comiterea mai multor infracţiuni de furt comise în dauna unor societăţi comerciale, în perioada ianuarie – iunie 2018.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 1118

Continuare
 
Florin Mocanu, noul adjunct! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 noiembrie 2018

Schema de conducere a IPJ Argeş, completă!

Florin Mocanu, noul adjunct!


De ieri, comisarul şef Florin Mocanu este adjunctul inspectorului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, oficial! Acesta a promovat concursul organizat la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Comisarul şef Mocanu deţinuse funcţia şi anterior, însă doar cu împuternicire.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 989

Continuare
 
Se masturba în staţia de autobuz Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 28 noiembrie 2018


Se masturba în staţia de autobuz


O patrulă a Poliţiei Locale Piteşti a observat luni, un bărbat care, în timp ce se afla în staţia de autobuz se masturba. Oamenii legii au oprit cu intenţia de a-l lua pe sus pe bărbat numai că acesta a rupt-o la fugă. A fost prins în zona blocurilor. Totul s-a precut, spun localii în faţa mai multor persoane aflate în staţie. Cînd s-au întors să găsească martorii, nu au mai găsit pe nimeni, între timp sosind autobuzul. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1946

Continuare
 
Conducea cel mai beat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 noiembrie 2018

Dintre doi bărbaţi criţă

Conducea cel mai beat!

Cazul Şoferul băut a provocat accident în lanţ!


Un teribil accident a avut loc luni seară, la Mărăcineni pe DN 73. Un Logan a lovit un alt Logan proiectîndu-l pe contrasens, acolo unde a fost izbit de un TIR. În timpul coliziunii în lanţ, a fost accidentat şi un biciclist. După impact, şoferul maşinii care a provocat carambolul şi pasagerul din dreapta au fugit. Au fost prinşi, ambii fiind băuţi. În cele din urmă, poliţiştii au stabilit cine era la volan, în ciuda faptului că cei doi au încercat să scape. Ambii  erau sub influenţa băuturilor alcoolice, dar la volan s-a aflat bărbatul cel mai beat dintre cei doi.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1379

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 7472
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info