Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** În ianuarie, sub -30 de grade!      *** 300 de posturi disponibile la Dacia      *** Autobuzul 2 opreşte şi în Bascov      *** Primul club de scrimă din Piteşti      *** Oameni din Spania s-au unit să ajute mireasa      *** Tractoristul a lovit Săgeata Albastră şi a fugit      *** Băut, a crezut că îi păcăleşte pe poliţişti      *** Restricţii de viteză pe A1      *** Pescuitul la somn, în anotimpul rece      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Derbiul orgoliilor, la Mioveni      *** Liga a II-a, etapa 13      *** După puncte, pe malul Dunării!      *** Derbi şi la handbal      *** Corodi: „O deplasare grea“      *** Misiune aparent uşoară!      *** Fotbal la TV, în weekend      *** Europa League, etapa 3      *** Fuego a revenit pe scena piteşteană      *** BLESTEMUL LUI DAVILA      *** DIN CASETA CU PORTRETE      *** „TABOR“, de Adrian Georgescu      *** Filmele săptămînii - 20 - 26 octombrie      *** 133 persoane, selectate pentru angajare      *** Cum se alerga maratonul dintre Bucureşti şi Piteşti      *** Salvamontişti argeşeni, la congres în Andorra     

 


Maşină nouă, făcută zob la Albota Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 octombrie 2017


Maşină nouă, făcută zob la Albota

 

Din cauza unei defecţiuni tehnice, un Volkswagen Passat nou a fost făcut zob, ieri, la Albota. Maşina se afla pe o platformă condusă de Gheorghe C., 40 de ani, din Strehaia, şi mergea către Slatina. La un moment dat, cîrligul platformei s-a desprins, iar maşina a aterizat cu roţile în sus, pe şosea. Şoferul s-a ales cu dosar penal.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1332

Continuare
 
23 de persoane munceau la negru Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 octombrie 2017

17 societăţi amendate de ITM, în septembrie

23 de persoane munceau la negru

 

Pentru scăderea numărului celor care muncesc fără forme legale, ITM Argeş a făcut, în luna septembrie, 149 de controale. În urma acestora, la 17 societăţi au fost găsite lucrînd la negru 23 de persoane. Au fost date 21 de amenzi, în valoare de 355.000 lei.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1269

Continuare
 
A murit pentru o sticlă cu bere Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017


A murit pentru o sticlă cu bere

 

Moarte stupidă, duminică seară, în comuna Bîrla. Un bărbat în vîrstă de 56 de ani a fost găsit atîrnat într-un ochi de geam al uşii de la intrarea în casă. Bărbatul se întindea după sticla de bere pe care o uitase pe prispa locuinţei. Deşi se credea că a făcut infarct, cauza morţii a fost cu totul alta. Ion Enache a decedat asfixiat. Citiţi din materialul următor ce s-a întîmplat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2388

Continuare
 
Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

Şi-a transmis supărarea în versuri

Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori

 

Manelistul argeşean Dani Mocanu, acuzat de proxe­netism, a compus de curînd un cîntec „Acuzat“.  În piesa postată pe YouTube şi care a adunat în mai puţin de o zi peste 463.000 de vizualizări, cîntăreţul îşi susţine nevinovăţia.     


Comentarii (1) | Vizualizari: 1960

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Foc la un stîlp electric

Pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au fost solicitaţi să intervină cu un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă în localitatea Coşeşti, sat Leiceşti. S-au asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la un stîlp de electricitate la care luaseră foc cablurile.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
A căzut din pod şi a murit Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 octombrie 2017

La 77 de ani,

A căzut din pod şi a murit

 

Tragedie, petrecută sîmbătă, în satul Ianculeşti, din comuna Şuici. O femeie în vîrstă de 77 de ani a fost găsită fără suflare pe pardoseală, după ce căzuse din pod. La sosirea echipajelor de salvare, Lucia Dinică mai avea uşoare semne vitale, însă, în timpul manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1014

Continuare
 
A jefuit o surdomută Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 16 octombrie 2017

La proces a fost nevoie de interpret

A jefuit o surdomută

 

Anul trecut, în luna septembrie, Olanda Boceanu, din Cîmpulung, a rămas fără bijuterii în valoare de 7.000 de lei, după ce a fost jefuită, în miez de noapte, de un bărbat în vîrstă de 48 de ani, din judeţul Ilfov. În urma şocului suferit, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la Spitalul Municipal Cîmpulung cu o ambulanţă. Făptaşul, Marian Toma, a fost prins după şapte luni şi arestat preventiv, iar la sfîrşitul lunii septembrie 2017, şi-a primit pedeapsa, fiind condamnat la închisoare, cu executare. Bijuteriile nu au mai fost recuperate.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 712

Continuare
 
Trei proxeneţi, condamnaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 octombrie 2017

La mai bine de un an de la percheziţiile de amploare, de la Cîmpulung,

Trei proxeneţi, condamnaţi

Alte două persoane implicate în acest caz au fost achitate

 

Anul trecut, pe 5 octombrie, în urma unei acţiuni de amploare, 25 de indivizi din Cîmpulung au fost săltaţi şi reţinuţi de poliţişti, fiind acuzaţi de proxenetism şi spălare de bani. Ulterior, lotul celor arestaţi a fost împărţit în două: un dosar, cu 13 inculpaţi, a fost înregistrat la Judecătoria Cîmpulung, iar un alt dosar, cu 12 inculpaţi, la Tribunalul Argeş. Iniţial, indivizii au negat vehement toate acuzaţiile, însă, puşi în faţa probelor zdrobitoare, au cerut să cadă la „pace” cu magistraţii, semnînd acorduri de recunoaştere a vinovăţiei şi angajamente că vor achita şi prejudiciile. Pînă acum, trei persoane au fost condamnate în acest caz, iar alte două au fost achitate.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1335

Continuare
 
I-au spart faţa! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 octombrie 2017

După ce au băut împreună,

I-au spart faţa!

 

Cu multiple fracturi faciale şi de mandibulă a ajuns la spital un bărbat, din Ştefăneşti. Pacientul a fost lovit de doi tineri, ambii în vîrstă de 24 de ani, din aceeaşi localitate. Înainte de scandal, cei trei au băut împreună. Agresorii au fost duşi, ieri, la audieri, la Poliţia Ştefăneşti. Sînt cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe, însă, în funcţie de numărul de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima, încadrarea juridică ar putea fi schimbată în vătămare corporală.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 2243

Continuare
 
Comisarul Aliodor Duţă, şef la Ordine Publică - Secţia 4 Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 14 octombrie 2017

După mai bine de 5 ani în fruntea BOP Cîmpulung,

Comisarul Aliodor Duţă, şef la Ordine Publică - Secţia 4 Piteşti

 

Începînd cu data de 9 octombrie 2017, comisarul Aliodor Duţă, pînă de curînd şef al Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Cîmpulung, a început o nouă etapă în cariera sa de poliţist. Musceleanul va ocupa o funcţie similară în cadrul Secţiei 4 de Poliţie Piteşti, pînă cînd postul va fi scos la concurs.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 850

Continuare
 
Copilul cu talpa străpunsă este mai bine Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 14 octombrie 2017


Copilul cu talpa străpunsă este mai bine

 

Copilul care a ajuns, miercuri,la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, cu talpa străpunsă de un fier beton se află în continuare internat în unitatea sanitară. Acesta se află sub tratament şi, potrivit purtătorului de cuvînt al unităţii sanitare, dr Adina Enescu, se recuperează bine. Băiatul de 9 ani îşi poate mişca piciorul.                   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 812

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 14 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Găsit în stop cardio-respirator

Echipajele SMURD au intervenit la 35 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care la 4 s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a fost solicitat să intervină, în Uda, la un pacient de 73 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. S-au efectuat  manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 630

Continuare
 
Criminalul din Stoeneşti, judecat şi pentru lovire Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 14 octombrie 2017

După ce a bătut un consătean,

Criminalul din Stoeneşti, judecat şi pentru lovire

 

Pavel Laurenţiu Durleci, de 21 de ani, tînărul din comuna Stoeneşti, condamnat recent pe viaţă pentru omor în dosarul triplei crime de la Valea Bădenilor, din aprilie 2016, şi fratele acestuia, Doru Vasile Durleci, de 25 de ani, achitat în acelaşi dosar, sînt inculpaţi şi într-un caz de lovire şi alte violenţe, aflat pe rolul Judecătoriei Cîmpulung. Tatăl acestora, Dorel Durleci, în vîrstă de 49 de ani, scos la rîndul său nevinovat în dosarul de omor, şi mama, Mirela Durleci, de 42 de ani, vor apărea şi ei în faţa instanţei cîmpulungene, în calitate de părţi responsabile civilmente, pentru că, la data comiterii faptei, Pavel Laurenţiu era minor.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 601

Continuare
 
Condamnat pentru accident Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 14 octombrie 2017

După aproximativ trei ani de la comiterea faptei,

Condamnat pentru accident

 

Un accident rutier petrecut în urmă cu aproximativ 3 ani i-a adus închisoarea unui bărbat din Costeşti. Omul părea să repete aceeaşi greşeală, avînd două condamnări succesive pentru aceeaşi faptă: conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost ridicat de acasă de oamenii legii, fiind dus direct la Penitenciarul Mioveni, acolo unde va trebui să îşi ispăşească pedeapsa de 2 ani şi 4 luni închisoare.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1012

Continuare
 
Şi-a strivit mîna dreaptă în batoză! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 14 octombrie 2017

Ieri, la Slobozia,

Şi-a strivit mîna dreaptă în batoză!

 

Aflat la cules de porumb, un bărbat din comuna Slobozia a fost la un pas să îşi amputeze mîna dreaptă. Omul şi-a strivit-o în batoza cu care culegea porumb. A ajuns la spital conştient, fiind transferat la Spitalul Floreasca, acolo unde va fi supus unei intervenţii complicate.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 876

Continuare
 
Căsătorită, şantajată de iubit! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 14 octombrie 2017


Căsătorită, şantajată de iubit!

 

Dragoste cu năbădăi între o femeie măritată, în vîrstă de 33 de ani, şi iubitul ei, de 19 ani! Mic, dar afurisit s-a dovedit iubitul, cu 14 ani mai tînăr. Lanţul de iubire s-a rupt după ce individul a pozat-o goală, apoi a şantajat-o pe femeie că va face publice imaginile dacă nu-i va da bani. Ionuţ Alexandru Constantin, din Costeşti, a fost prins în flagrant în timp ce încasa banii. A ajuns în arest!    


Comentarii (2) | Vizualizari: 3219

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 5470

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Autobuzul 2 opreşte şi în Bascov
in vreme ce lumea civilizata traieste un adevarat miracol,la noi,in curand o sa vedem trenuri care au cap de cursa la ca...
22/10/17 10:34 Mai mult...

Deţinuţii vor pleca mai repede acasă
Decit spitale mai bin un stadion ca la Craiova.
22/10/17 09:31 Mai mult...

Băut, a crezut că îi păcăleşte pe poliţişti
acum pleaca in Franta ,ca nu putea d-ul procuror s-al retina,urmind ca politisti s-al caute.a condus toata Europa fara p...
21/10/17 16:45 Mai mult...

Oameni din Spania s-au unit să ajute mireasa
Medicul ala ginecolog care a urmarit-o in timpul sarcinii, chiar nu i-a facut nici o analiză? Ăsta nu este un nou caz...
21/10/17 10:53 Mai mult...

Tractoristul a lovit Săgeata Albastră şi a fugit
Îl știu pe țigan, se numește Jaga și e din călinești
21/10/17 10:49 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 25.09.2017

--- 3.989 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter