Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Fiul trăieşte din mila oamenilor     *** Bebeluş suspect de rujeolă!     *** Helios şi Dara, în căutarea alpinistului mort în avalanşă     *** Uniforme noi şi staţii de emisie-recepţie, pentru locali     *** 5.250 de elevi şi preşcolari, la Mioveni     *** Concerte educative, săptămînal, la Filarmonica Piteşti     *** Întîlnire cu marii operatori economici     *** Şedinţă cu directorii de şcoli privind noul regulament     *** Mihai Eminescu, omagiat la Mioveni      *** Viorica Dăncilă, propusă ca viitor premier      *** Formularul 600, obligaţie pentru 2.000 de argeşeni     *** Deszăpezire, la prima oră, la Mioveni      *** Solist de muzică populară, în arest     *** Arestat după ce a bătut un şofer     *** Mistreţii au distrus peste 50% din izlazul comunal, la Lereşti     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Întăriri din Liga I la CS Mioveni!     *** Roşu: „Avem nevoie de doi atacanţi!“     *** Olteanu: „Vrem o clasare în primele 6!“     *** Înfrîngere pentru România U 17     *** Robert Petre, în probe la FC Argeş     *** Cantonamente la Voina şi Sătic!    

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Bărbat lovit de maşină

Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a fost trimis în Piteşti, pe strada Craiovei, la un accident pietonal. Un bărbat în vîrstă de 76 de ani s-a ales în urma accidentului cu un traumatism cranio-cerebral şi dureri la torace şi la membre.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 650

Continuare
 
Sîrbea, condamnat într-un alt dosar de furt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 11 ianuarie 2018

Aflat în arest preventiv, după ce a spart un magazin la Rotunda

Sîrbea, condamnat într-un alt dosar de furt


După cum v-am informat, la finalul anului trecut, Cristinel Sîrbea, de 50 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, un client vechi al poliţiştilor musceleni, care are la activ mai mulţi ani de puşcărie, a fost arestat preventiv, în baza unui un mandat emis de Tribunalul Argeş, după ce în noaptea de 13/14 decembrie 2017 a spart un magazin de unde a furat bunuri în valoare de 2.600 de lei.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 826

Continuare
 
Două hale făcute scrum la MGC Topoloveni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 11 ianuarie 2018


Două hale făcute scrum la MGC Topoloveni


Incendiul de la fabrica de conserve din carne şi legume MGC Topoloveni izbucnit, marţi seară, a fost stins după 19 ore de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. În timpul intervenţiei, un militar a fost rănit, suferind arsuri la un picior, după ce a călcat într-o tavă cu ulei încins. Nu este grav, în acest moment fiind la Secţia de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din cadrul Spitalului Floreasca din Bucureşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1208

Continuare
 
„Armani“, mort la volan Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 11 ianuarie 2018

Impact fatal la Stîlpeni, după o petrecere cu lăutari

„Armani“, mort  la volan


Grav accident rutier în noaptea de 9/10 ianu­arie, pe DN 73, în co­muna Stîlpeni! Un tînăr în vîrstă de 30 de ani, din Cîmpulung, şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o con­ducea a intrat într-un cap de pod. Inci­dentul a fost semnalat de un alt participant la trafic în jurul orei 4, însă, potri­vit reprezentanţilor ISU, impactul mortal s-a pro­dus cu mult înainte ca autoturismul avariat să fie observat. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cu certi­tudine circumstanţele producerii accidentului.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3353

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 11 ianuarie 2018

Se vorbeşte, se citeşte...

Impozit mărit pe monumente?

Primăria Piteşti a hotărît creşterea de 4 ori a impozitelor pentru clădirile neîngrijite - aprobînd şi un regulament prin care se constată starea de părăginire şi se somează proprietarul să repare sau să dărîme. Totuşi, nu se spune nimic despre clădirile - monument istoric. Acestea nu se pot reface atît de uşor şi nici dărîma. Or, despre vreun ajutor din partea Primăriei pentru reabilitarea acestor faţade nu se spune nimic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 578

Continuare
 
Incendiu devastator Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 ianuarie 2018

De la o baterie lăsată la încărcat,

Incendiu devastator


O familie din comuna Berevoeşti a rămas sub cerul liber, în plină iarnă, dar şi fără agoniseala de-o viaţă după ce, ieri dimineaţă, un incendiu devastator le-a distrus toată gospodăria, în ciuda intervenţiei pompierilor cîmpulungeni de la punctul de lucru din Aninoasa. Flăcările au fost observate cu întîrziere şi s-au propagat cu repeziciune, mistuind totul în calea lor. Pagubele sînt însemnate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 909

Continuare
 
Casă în flăcări, tînăr cu arsuri Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 ianuarie 2018

După ce a făcut focul cu benzină la centrală,

Casă în flăcări, tînăr cu arsuri


Un incendiu izbucnit ieri dimineaţă într-o gospodărie din satul Voineşti, comuna Lereşti, ar fi putut provoca un adevărat dezastru dacă pompierii cîmpulungeni nu ar fi intervenit cu promptitudine, reuşind să evite extinderea flăcărilor la alte imobile învecinate. Focul a mistuit acoperişul şi mansarda locuinţei cu pricina, centrala termică, dar şi alte bunuri, valoarea pagubelor ridicîndu-se, la o primă evaluare, la suma de 100.000 de lei. Din nefericre, a existat şi o victimă, un tînăr de 24 de ani alegîndu-se cu arsuri de gradele I-II la membrele superioare şi inferioare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 774

Continuare
 
Doi răniţi şi un şofer criţă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 10 ianuarie 2018

La Călineşti,

Doi răniţi şi un şofer criţă


Un bărbat din Călineşti a făcut-o lată, luni seară. Crezînd că este mai presus de lege, acesta a urcat beat la volan şi a încălcat regulile de circulaţie, rănind oameni nevinovaţi. Acum, va trebui să suporte consecinţele faptei sale. S-a ales cu dosar penal şi riscă să ajungă la închisoare.   


Comentarii (2) | Vizualizari: 1301

Continuare
 
Tranzacţie ilegală în parcarea CKD Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 10 ianuarie 2018

Poliţiştii au fost pe fază, la Mioveni

Tranzacţie ilegală în parcarea CKD


O patrulă de la Biroul Rutier Mioveni a observat, luni seară, un bărbat care căra nişte colete din parcarea CKD la maşina personală, parcată pe marginea şoselei. L-au filat pe individ şi, cînd acesta a urcat la volan şi a plecat la drum, l-au tras pe dreapta pentru verificări. Atunci, oamenii legii şi-au dat seama că asistaseră la o tranzacţie ilegală. Doi bărbaţi au fost reţinuţi.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 3113

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 10 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Au evacuat apa din subsol

Pompierii de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au fost trimişi pe strada Calea Bucureşti, pentru a evacua apa acumulată în subsolul unei clădiri. Aceasta a fost strînsă în subsol în urma unei avarii. Cu ajutorul motopompei, pompierii au evacuat aproximativ 20 de metri cubi de apă.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 682

Continuare
 
Fratele agresor, sub control judiciar Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 10 ianuarie 2018

Cazul Gravidă cu o pilă înfiptă-n burtă

Fratele agresor, sub control judiciar


Adrian Raicu, de 33 de ani, din comuna Leordeni, şi-a rănit sora gravidă în luna a noua, după ce a aruncat după ea cu o pilă de drujbă. Unealta i s-a înfipt gravidei în burtă, în urma agresiunii declanşîndu-i-se naşterea. Bărbatul a fost reţinut, ieri fiind eliberat sub măsura controlului judiciar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 635

Continuare
 
Gravidă cu o pilă înfiptă-n burtă! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 ianuarie 2018

Aşa a ajuns la spital

Gravidă cu o pilă înfiptă-n burtă!


„Veniţi că i-am înfipt soră-mii o pilă în burtă!“, cam în acest fel a sunat autodenunţul halu­cinant al unui bărbat din comuna Leordeni, duminică seară. Poliţiştii au mers în grabă la adresa indicată de interlocutor şi nu le-a venit să-şi creadă ochilor cînd au constatat că fapta se confirmă, şi nu numai, dar victima, Elena R., de 31 de ani, este gravidă în luna a noua. Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, fiind dusă direct în sala de operaţii.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1699

Continuare
 
Riscă să piardă şi celălalt picior Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 09 ianuarie 2018

Cazul Tînăr cu piciorul tăiat de glisieră

Riscă să piardă şi celălalt picior


Duminică, la Miceşti, în urma unui accident rutier, un tînăr de 22 de ani a fost mutilat, fiindu-i amputat piciorul stîng, de glisiera care s-a desprins şi i-a pătruns prin tabla maşinii. Traian Alexandru Voicescu, din comuna Mărăcineni, a ajuns la spital în stare gravă. Ieri, starea pacientului nu era mai bună, fiind în continuare monitorizat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. În plus, deşi a fost operat şi la piciorul drept, medicii spun că pot apărea complicaţii, în acest moment neştiindu-se dacă piciorul este viabil sau se va ajunge şi la a doua amputaţie.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1857

Continuare
 
Patron trimis în judecată de DNA Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 ianuarie 2018

E deja la al treilea dosar

Patron trimis în judecată de DNA


Cunoscut în afacerile cu cereale, Florin Falcă a intrat în atenţia procurorilor DNA, fiind trimis în judecată, pînă acum, în trei dosare penale. Ultimul a fost înregistrat zilele trecute pe rolul Tribunalului Argeş. În toate dosarele, patronul este acuzat de evaziune fiscală, fiind artizanul unui mecanism de emitere a unor facturi de achiziţii de către firme fantomă pentru societăţi care aveau ca scop încasarea de TVA de la stat.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1854

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Accident la Lunca Corbului

Echipajele SMURD au intervenit, duminică, la 46 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La trei dintre acestea s-a deplasat şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu Ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi unul de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au mers în localitatea Lunca Corbului, pentru a acorda ajutor în urma unui accident rutier produs între două maşini. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vîrstă de 40 de ani, care avea traumatism cranio-cerebral. Aceasta a refuzat apoi să fie dusă la spital.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 703

Continuare
 
Bătut de arendaş Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 ianuarie 2018

Pentru că n-a mai vrut să-i lase pămîntul,

Bătut de arendaş


Ion R., de 37 de ani, din comuna Valea Mare Pravăţ, a ajuns, zilele trecute, în stare gravă la Spitalul Municipal Cîmpulung, după ce a fost bătut crunt de un rucărean, mărul discordiei fiind un petec de pămînt. Bărbatul a primit îngrijiri medicale de urgenţă, iar în prezent se află internat la Secţia Ortopedie, asta pentru că de pe urma scandalului s-a ales cu o fractură de gambă dreaptă care a necesitat o intervenţie chirurgicală.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1013

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 5856

 


 
 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Povestea tinerilor de pe Facebook
Ii cunosc pe amandoi, sunt vecin de scara...Florin e un baiat de nota 33, de pus la rana. Aia e o sifilitica descreierat...
16/01/18 20:51 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Pai si ADP pentru ce platim? Daca vreau sa-mi fac butic pe trotuar mi se spune ca n-am voie, ca-i domeniu public. Atun...
16/01/18 18:39 Mai mult...

Noi recorduri pentru baschetbaliştii piteşteni!
Partidul Ceausescu Romaniaaaa!!??!!??!!
16/01/18 14:57 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Ce nu inteleg, daca esti plecat de acasa, chiar esti plecat...cum te poate pune la plata? Sincer mi se pare penibil. Ave...
16/01/18 13:44 Mai mult...

Povestea tinerilor de pe Facebook
Fetelor țineți-o tot asa pe facebook, iar băieții buni să-i lăsati de-o parte. Felicitari ca Facebook a reușit sa...
16/01/18 09:57 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei

 Prima Pagina Curierul Zilei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Vineri, 05.01.2018

--- 5.346 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter