Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Fiul trăieşte din mila oamenilor     *** Bebeluş suspect de rujeolă!     *** Helios şi Dara, în căutarea alpinistului mort în avalanşă     *** Uniforme noi şi staţii de emisie-recepţie, pentru locali     *** 5.250 de elevi şi preşcolari, la Mioveni     *** Concerte educative, săptămînal, la Filarmonica Piteşti     *** Întîlnire cu marii operatori economici     *** Şedinţă cu directorii de şcoli privind noul regulament     *** Mihai Eminescu, omagiat la Mioveni      *** Viorica Dăncilă, propusă ca viitor premier      *** Formularul 600, obligaţie pentru 2.000 de argeşeni     *** Deszăpezire, la prima oră, la Mioveni      *** Solist de muzică populară, în arest     *** Arestat după ce a bătut un şofer     *** Mistreţii au distrus peste 50% din izlazul comunal, la Lereşti     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Întăriri din Liga I la CS Mioveni!     *** Roşu: „Avem nevoie de doi atacanţi!“     *** Olteanu: „Vrem o clasare în primele 6!“     *** Înfrîngere pentru România U 17     *** Robert Petre, în probe la FC Argeş     *** Cantonamente la Voina şi Sătic!    

 


Alertă radioactivă de la pijamale pătate cu iod! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Potrivit celor de la ECOVALOR,

Alertă radioactivă de la pijamale pătate cu iod!

 

 După cum v-am informat, săptămîna trecută, pe 7 octombrie, s-a înregistrat un incident similar celui petrecut cu patru zile înainte la societatea ECOVALOR din Valea Mare Pravăţ, care colectează deşeuri pentru a fi incinerate în procesul de fabricaţie a cimentului. La controlul unui alt transport de deşeuri sortate care trebuia să intre la recepţie, a fost semnalat, prin intermediul instalaţiei speciale de monitorizare, un nivel anormal al indicatorului de radioactivitate. La fel ca prima dată, containerul în care se afla această încărcătură de deşeuri a fost trecut în zona de carantină, iar reprezentanţii firmei au iniţiat din nou procedurile de urgenţă şi au sunat la 112.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 909

Continuare
 
3 morţi şi 14 răniţi, la Băiculeşti Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Din vina unui şofer care a depăşit pe linie continuă

3 morţi şi 14 răniţi, la Băiculeşti

 

 Imagini de groază, ieri du­pă-amiază, la Băicu­leşti! Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 14 au ajuns la spital. De vină pentru tragedie se face şo­ferul unui Matiz, în vîrstă de 26 de ani, din Teleorman. Acesta a de­păşit pe linie continuă, lo­vind în plin un micro­buz plin cu pasageri. Şo­ferul care asigura trans­portul de persoane pe ruta Curtea de Argeş - Bucu­reşti a încercat să evite impactul frontal. A fost inevitabil! Micro­bu­zul s-a izbit într-un cap de pod, şoferul acestuia, Ion Vin­tilă, 64 de ani, murind pe loc, fără vină.    

Comentarii (6) | Vizualizari: 3647

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Lovit cînd mergea pe trotuar

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc vineri, în Curtea de Argeş, pe strada Progresului. Andrei F., în vîrstă de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism, rula cu viteză mare, viteză pe care nu a redus-o nici atunci cînd a intrat într-o curbă periculoasă. Din această cauză a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu autovehiculul pe trotuar, acolo unde a accidentat un pieton. Nicolae F., de 61 de ani, din aceeaşi localitate, nu a a vut nici o vină, decît aceea că se afla la locul nepotrivit în acel moment. Imediat după ce l-a lovit pe pieton, şoferul a fugit, fiind găsit de poliţişti aproximativ 50 de minute mai tîrziu. Tînărul şofer se dusese acasă, crezînd că va putea scăpa nepedepsit. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 884

Continuare
 
Şoferii, avertizaţi de poliţişti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 octombrie 2015

 Şoferii, avertizaţi de poliţişti

 

Cum vremea s-a anunţat extrem de friguroasă şi e posibil să avem lapoviţă, poliţiştii vin cu cîteva recomandări pentru şoferi. Oamenii legii îi sfătuiesc pe conducătorii auto ca în primul rînd să se intereseze de condiţiile meteo existente pe traseul pe care urmează să-l parcurgă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 844

Continuare
 
Copii de 3 ani şi 7 ani, la spital! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Beat fiind, a proiectat pe cîmp maşina în care se afla o familie

Copii de 3 ani şi 7 ani, la spital!

 

 Clipe de coşmar pentru o familie din Piteşti! Maşina în care se afla, un Fiat, a fost lovită puternic din spate de un Mercedes şi proiectată pe cîmp. Cei doi copii de pe ban­cheta din spate au fost răniţi şi duşi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Accidentul a avut loc, sîmbătă seară, în comuna Albota. Şoferul vinovat a recunoscut că s-a urcat beat la volan.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1388

Continuare
 
A lovit maşina condusă de un politician Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 octombrie 2015

Un şofer băut

A lovit maşina condusă de un politician

 

 Accident cu cinci victime, în noaptea de sîmbătă spre duminică, în Albota! Un şofer cherchelit, aflat la volanul unui Audi A4, a ajuns, din cauza vitezei, pe contrasens unde a lovit în plin un autoturism condus regulamentar de Daniela Elisabeta Irimia, fost candidat la Primăria Costeşti, actualmente, preşedinte interimar al UNPR Costeşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1183

Continuare
 
Puştanul şi-a băgat prietenii în spital Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 octombrie 2015

Accident cu patru victime, din cauza vitezei, în Pădurea Trivale

Puştanul şi-a băgat prietenii în spital

 

 Un puştan de 19 ani, aflat sîmbătă după-amiază, la volanul unui Ford Focus, a călcat prea tare pe acceleraţie. La un moment dat, şoferul a pierdut con­trolul volanului şi a ajuns cu maşina în pădure, printre copaci. Cei patru pasageri, dintre care trei minori, au fost răniţi. A fost solicitată descarcerarea, pentru scoaterea victimelor din maşină, însă n-a fost nevoie să mai intervină.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1520

Continuare
 
Scăpat viu dintr-un morman de fiare Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Şoferul vinovat, prins între zid şi un BMW

Scăpat viu dintr-un morman de fiare

 

 A vrut să treacă de pe o bandă pe alta şi a provocat un accident de toată isprava. Trei vehicule au fost implicate în evenimentul rutier ce a avut loc vineri noaptea, pe DN7, la ieşirea din pasajul Bascov spre A1. În urma impac­tului, maşina şoferului vinovat, un Cielo, s-a oprit într-un zid din beton. Două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1439

Continuare
 
Cod galben de ploi Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Cod galben de ploi

 

Meteorologii au emis o atenţionare de cod galben de ploi însemnate cantitativ, ninsori, intensificări ale vîntului, polei şi răcire accentuată a vremii, valabil şi în judeţul nostru pînă astăzi la ora 18. Potrivit acesteia, va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 2-30 l/mp, iar în nordul Olteniei şi al Munteniei, în sudul Moldovei şi Dobrogea izolat 50 l/mp. În Carpaţii Orientali va ninge şi se va depune strat de zăpadă, dar temporar vor fi şi precipitaţii mixte şi se va forma polei. Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare se vor semnala şi în zonele montane înalte din restul ţării, dar şi în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei. Vîntul va avea intensificări cu viteze de 55-60 km/h, mai ales în regiunile sudice, iar în sudul Banatului, estul Munteniei şi Dobrogea, precum şi la munte, vor fi rafale de peste 70 km/h. Procesul de răcire se va accentua, vremea devenind deosebit de rece în toate regiunile, dar cu precădere în cele extracarpatice.  

   I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 835

 
Străzile din Cîmpulung, tîrg second-hand de maşini Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Străzile din Cîmpulung, tîrg second-hand de maşini

 

 La sfîrşitul anului 2008, în ultima şedinţă a Consiliului Local, aleşii cîmpulungenilor au decis să majoreze nivelul amenzilor pentru cei ca­re-şi lasă maşinile aiurea prin oraş, noile tarife intrînd în vigoare începînd cu data de 1 ianuarie 2009. Astfel, în conformitate cu Ordonaţa de Guvern nr. 21/2002, privind gospodărirea localităţilor ur­bane şi rurale, parcarea camioanelor pe domeniul public şi privat al municipiului Cîmpulung şi în locurile publice neamenajate se sancţionează cu amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 de lei, în timp ce staţionarea pe domeniul public şi privat a autoturismelor scoase la vînzare se sancţionează cu a­menzi de la 400 la 800 de lei.

Comentarii (1) | Vizualizari: 798

Continuare
 
Rudarii din Pojorîta n-au plătit apa de 5 ani Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Acumulînd datorii de peste 60.000 de lei,

Rudarii din Pojorîta n-au plătit apa de 5 ani

 

 La sfîrşitul lunii septembrie, cătunul de rudari Pojorîta, din comuna Lereşti, figura în scriptele SC Edilul CGA Cîmpulung cu o datorie de 48.179, 98 lei, plus 16.405,52 lei majorări, la plata serviciilor de apă, canal, gunoi. Această sumă impresionantă a fost acumulată de 16 abonaţi, în condiţiile în care existau persoane care nu mai plătiseră de 5 ani facturile lunare emise de societatea furnizoare de utilităţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 861

Continuare
 
Audi A6, spulberat de un TIR Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

În intersecţia de la Ceramus, în Cîmpulung

Audi A6, spulberat de un TIR

 

 Un autotren marca Volvo şi un autoturism Audi A6 au fost implicate, ieri, în jurul prînzului, într-un accident rutier spectaculos, care a avut loc într-o intersecţie nesemaforizată din cartierul cîmpulungean Grui. Din fericire, accidentul nu s-a soldat decît cu rănirea uşoară a şoferului autoturismului, însă pa­gubele materiale sînt însemnate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1486

Continuare
 
Trei maşini lovite, două persoane rănite! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Din vina unui puştan de 19 ani,

Trei maşini lovite, două persoane rănite!

 

 Trei maşini au fost a­va­riate şi două persoane rănite din vina unui şofer în vîrstă de 19 ani. Tî­nă­rul, din comuna Budeasa, se afla, joi seară, la volanul unui Renault Clio. Într-o intersecţie, n-a a­cordat prioritate unui Ci­elo. Din impactul dintre acestea, a doua maşină, ce se deplasa regu­la­men­tar, a lovit o Skoda Octavia, care era parcată. Accidentul a avut loc în cartierul Găvana.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1110

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Elevi de clasa a III-a, învăţaţi să fie pietoni exemplari

Mai mulţi poliţişti de la Locală au făcut, joi, o vizită elevilor din clasa a III-a B de la Şcoala Gimnazială Mircea Eliade, din Piteşti. În cadrul acestei acţiuni intitulate „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă“, au fost discutate probleme specifice pietonilor, modul de deplasare a copiilor de acasă la şcoală şi invers, alegerea locurilor de joacă, necesitatea evitării traversării prin faţa ori prin spatele autovehiculelor cu gabarit, oprite pe carosabil, care sînt locurile unde se pot juca în siguranţă, marcajele şi semnele rutiere pe care trebuie să le cunoască şi să le respecte în calitate de pietoni sau pasageri în autovehicule, precum şi riscurile la care se expun în cazul nerespectării acestora. Elevii au fost încîntaţi de prezenţa poliţiştilor la ei la şcoală. Astfel de acţiuni prin care oamenii legii speră ca cei mici să devină maturi în adevăratul sens al cuvîntului în ce priveşte circulaţia rutieră şi să conştientizeze că Viaţa are întotdeauna prioritate! vor continua şi în alte instituţii de învăţămînt.     

C.C.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 841

Continuare
 
Pompierii sportivi s-au întrecut la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Pompierii sportivi s-au întrecut la Piteşti

 

Piteştiul a găzduit, în perioada 7 - 9 octombrie, la Şcoala Gimnazială Traian, etapa finală a Campionatului de fotbal-tenis „Cupa ASPR“, competiţie organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România. Au participat 13 echipe formate din angajaţi de la Inspectoratele Pentru Situaţii de Urgenţă  Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa Năsăud, Buzău, Dolj, Hunedoara, Olt, Mureş, Satu Mare şi Şcoala de Subofiţeri şi Protecţie Civilă Pavel Zăgănescu Boldeşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 695

Continuare
 
Gore Stănescu n-a renunţat la demisie Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Chiar dacă a fost susţinut din toate părţile,

Gore Stănescu n-a renunţat la demisie

# Potrivit legii, dacă nu va reveni asupra deciziei, va mai rămîne în funcţia de director la Spitalul Municipal Cîmpulung pînă pe 13 noiembrie

 

 Aşa după cum v-am informat, pe 14 septembrie, medicul Grigore Stănescu, membru de frunte al PSD, şi-a înaintat demisia din funcţia de conducere a Spitalului Municipal Cîmpulung primarului interimar şi colegului său de partid Liviu Ţîroiu, motivele invocate fiind unele personale. Conform legii, dacă nu se va răzgîndi asupra deciziei, doctorul Stănescu va mai fi manager al spitalului cîmpulungean pînă pe 13 noiembrie.

Comentarii (1) | Vizualizari: 872

Continuare
 
<< Start < Înapoi 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4403 - 4433 din 5856

 


 
 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Povestea tinerilor de pe Facebook
Ii cunosc pe amandoi, sunt vecin de scara...Florin e un baiat de nota 33, de pus la rana. Aia e o sifilitica descreierat...
16/01/18 20:51 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Pai si ADP pentru ce platim? Daca vreau sa-mi fac butic pe trotuar mi se spune ca n-am voie, ca-i domeniu public. Atun...
16/01/18 18:39 Mai mult...

Noi recorduri pentru baschetbaliştii piteşteni!
Partidul Ceausescu Romaniaaaa!!??!!??!!
16/01/18 14:57 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Ce nu inteleg, daca esti plecat de acasa, chiar esti plecat...cum te poate pune la plata? Sincer mi se pare penibil. Ave...
16/01/18 13:44 Mai mult...

Povestea tinerilor de pe Facebook
Fetelor țineți-o tot asa pe facebook, iar băieții buni să-i lăsati de-o parte. Felicitari ca Facebook a reușit sa...
16/01/18 09:57 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei

 Prima Pagina Curierul Zilei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Vineri, 05.01.2018

--- 5.346 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter