Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Azi, Klaus Iohannis, la Piteşti     *** Părinţii, la muncă în străinătate, copiii, singuri!     *** A fost inaugurat parcul Făget din Trivale     *** Parada bicicletelor în Piteşti!     *** Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General     *** Copil de 5 ani cu scarlatină!     *** Criminal condamnat pentru a doua oară     *** După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti!     *** Valiză suspectă la Carrefour     *** Cod roşu de inundaţii la Vidraru!     *** Hrănite de la carmangerie, 8 pisici au murit     *** Audi pocnit de Volkswagen     *** Sfîrşit de an şcolar pentru elevii din clasa a XII-a     *** Concert dedicat muzicii argentiniene     *** Nu plecaţi în vacanţă fără cardul european de sănătate     *** 32 de ţări vor CUPA!     *** FC Argeş stă, CS Mioveni joacă la Hermannstadt!     *** Programul etapei 37      *** „Aşa să jucăm la fiecare meci!“     *** Rallycros la Bradu!     *** „Victorie meritată a piteştenilor“     *** CS Dacia Mioveni joacă pentru promovare    

 


DSP face anchetă la Judeţean Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 ianuarie 2016

Cazul asistentei care a murit de varicelă

DSP face anchetă la Judeţean

 

 Drama Mihaelei Coşoi, asistenta medicală de 32 de ani, din Piteşti, care a murit săptămîna trecută la Spitalul Judeţean Argeş, din cauza unor complicaţii ale varicelei, a impresionat opinia publică, cazul a fost preluat şi mediatizat şi de mass-media centrale, iar autorităţile s-au autosesizat.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1308

Continuare
 
După zăpadă, vine gerul! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 ianuarie 2016

Luaţi-vă măsuri de precauţie:

După zăpadă, vine gerul!

 

 Duminică a nins ca-n po­veşti în Argeş, dar au a­pă­rut şi problemele. A­cum vine gerul! De ace­ea, autorităţile ne aten­ţionează în această pri­vinţă şi recomandă să ne ferim pe cît posibil de frig, mai ales cei cu probleme de sănătate. Elevii sînt aşteptaţi la şcoală, cu toate că ieri încă mai erau probleme cu electricitatea în unele localităţi din Argeş. Fi­rele de electricitate în­cărcate de zăpadă pot cauza pene de curent!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1098

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 ianuarie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Căra lemne cu autoutilitara

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală din Rucăr l-au prins pe Ion Marius B., din respectiva localitate, în timp ce transporta cu o autoutilitară o cantitate de 0,300 metri cubi de lemn de fag. În urma verificărilor făcute de oamenii legii a reieşit că omul nu avea asupra lui nici un aviz de însoţire a respectivei cantităţi de material lemnos. Ion Marius B. a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 171/2010. Lemnele au fost confiscate.   

 A. Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1039

Continuare
 
Instanţa a prelungit mandatele Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 ianuarie 2016

Inculpaţii din Mafia lemnului n-au scăpat de arest

Instanţa a prelungit mandatele

# Doi dintre ei au solicitat eliberarea sub control judi­ciar pe cauţiune, însă instanţa le-a respins cererea

 

 Pe 22 decembrie 2015, Ion Răduţă, de 51 de ani, şi Jan Grancea, de 56 de ani, arestaţi preventiv în luna noiembrie 2015 pentru comiterea unor infracţiuni silvice alături de alte 7 persoane, au solicitat, la Judecătoria Cîmpulung, eliberarea sub control judiciar pe cauţiune. Completul de drepturi şi libertăţi le-a respins cererea la termenul din 8 ianuarie 2016, fiind obligaţi să plătea-scă şi cheltuieli judiciare. Mai mult, vineri, pe 15 ianuarie, le-a expirat cea de-a doua perioadă de arest preventiv, însă instanţa de judecată a decis ca ei să fie cercetaţi în continuare în detenţie pînă cînd vor fi trimişi în judecată.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1508

Continuare
 
Calul i-a rupt piciorul Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 ianuarie 2016

Fetiţa a ajuns la spital, rănită grav

Calul i-a rupt piciorul

 

O fetiţă de 11 ani, din Valea Hotarului - Dragoslavele, a fost la un pas de moarte, săptămîna trecută, după ce a fost lovită cu putere de iapa pe care părinţii săi o aveau în gospodărie de 10 ani. Din fericire, copila s-a ales doar cu un picior fracturat, fiind internată acum la Secţia Ortopedie a Spitalului Municipal Cîmpulung.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1249

Continuare
 
Magazie distrusă de flăcări, la Stîlpeni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 ianuarie 2016

Magazie distrusă de flăcări, la Stîlpeni

 

 Acoperişul unei anexe gospodăreşti, o importantă cantitate de fîn şi cîteva bunuri de uz casnic au ars, ieri, în jurul prînzului, la Stîlpeni, într-un incendiu care tindea la un moment dat să se extindă şi să provoace un dezastru mai mare. Pompierii din Mioveni au intervenit însă la timp şi au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să ajungă şi la cîteva case din apropiere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1038

Continuare
 
A învins cancerul şi a murit de răceală! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 19 ianuarie 2016

La 27 de ani, Monaliza

A învins cancerul şi a murit de răceală!

 

 Monaliza Zegheru, tînăra profesoară de canto din Mioveni, a pierdut ieri dimineaţă lupta cu viaţa. Ca o ironie a sorţii, argeşeanca învinsese cancerul într-o luptă dusă aproape un an de zile, însă a fost răpusă de o răceală puternică, asta după ce s-a întors în ţară din Turcia, de la tratament, şi a luat un virus care a dus la nişte complicaţii, corpul ei fiind destul de slăbit în urma tratamentului oncologic.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2413

Continuare
 
Învăţătoarea, agresată de rromii din Pojorîta Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 18 ianuarie 2016

Colegii şi părinţii sînt alături de Corina Coleş şi acuză la rîndul lor

Învăţătoarea, agresată de rromii din Pojorîta

 

 Scandalul de la Şcoala Gimnazială Lereşti referitor la acuzaţiile de agresiune asupra unei fetiţe de etnie rromă, îndreptate asupra învăţătoarei Corina Coleş, este încă departe de a fi încheiat. În urma acestui incident, pe marginea căruia s-a făcut atîta tam-tam, în comună s-au format două tabere, fiecare susţinîndu-şi cu tărie punctul de vedere. Pe de-o parte sînt părinţii copilei despre care se spune că ar fi fost bătută şi ceilalţi membrii ai comunităţii de rromi din Pojorîta, care vorbesc de discriminare şi comportament abuziv la adresa învăţătoarei în cauză, iar pe de-altă parte, cadrele didactice din şcoală şi părinţii, din Lereşti, ai colegilor fetiţei, care sînt de partea Corinei Coleş, susţinînd că aceasta e nevinovată.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1577

Continuare
 
Poliţişti bătuţi măr Imprimare E-mail
(11 voturi)
luni, 18 ianuarie 2016

Interlopii s-au răzbunat pe oamenii legii

Poliţişti bătuţi măr

 

Incident incredibil în noaptea de vineri spre sîmbătă la Curtea de Argeş! Doi poli­ţişti au fost atacaţi, fiind bătuţi măr de doi interlopi. Unul dintre bătăuşi fusese ­e­liberat condiţionat de cîteva luni şi, cînd a dat cu ochii de oamenii legii, şi-a amintit că a ajuns la închisoare din cauza unuia dintre ei. Ca să se răzbune, i-a aplicat acestuia o corecţie. Agresorii au fost reţinuţi sub acuzaţia de ultraj, ieri fiind prezentaţi Judecătoriei Curtea de Argeş, cu propunerea de arestare preventivă.

Comentarii (15) | Vizualizari: 3758

Continuare
 
Penescu, înapoi la închisoare Imprimare E-mail
(6 voturi)
luni, 18 ianuarie 2016

În ultimul dosar de corupţie în care era judecat

Penescu, înapoi la închisoare

# Patronul PIC şi foşti angajaţi ai ANAF au primit pedepse cu executarea de la 2 la 7 ani

 

 Vineri seara, Cornel Penescu a primit o nouă con­dam­nare. Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţa în do­sarul „Fotbal Club 2005“, ultimul dosar de co­rupţie pe care afaceristul îl avea pe rolul instanţelor, acesta a­vînd de executat 7 ani de închisoare. O dată cu el, s-au dus la închisoare un fost director adjunct din cadrul ANAF Argeş şi mai mulţi funcţionari ai aceleiaşi instituţii, dar şi fostul director economic al firmei PIC, Gheorghiţă Pieca. Omul de afaceri este acuzat că, prin intermediul lui Gheorghiţă Pieca, le-a dat mită mai multor funcţionari de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş pentru a-i favoriza firmele. Toţi cei con­damnaţi s-au predat, fiind închişi.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3407

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 ianuarie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 Agent de pază, vinovat de accident

Un spectaculos accident rutier a avut loc vineri seara, pe strada Gheorghe Şincai, din Piteşti, în apropiere de Universitate. Eduard Petruţ J., de 20 ani, agent de pază la MSS, mergea cu automobilul de serviciu, un Logan, pe contrasens, în zona Rectoratului. Din acest motiv a izbit frontal o Skoda Fabia, condusă regulamentar de Doru M., pe care a aruncat-o de pe asfalt şi a înfipt-o într-o bordură, cu botul în jos. Urmare a coliziunii, în care ambele maşini au fost serios distruse, au fost răniţi cei doi şoferi şi Giuliano M., de 33 de ani, şi el agent la MSS, pasager în Logan. Agentului de pază i s-a făcut dosar penal sub acuzaţia de vătămare corproală din culpă.  

  M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1115

Continuare
 
Pistol Beretta, cuţite şi cartuşe, deţinute ilegal Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 ianuarie 2016

Dosare penale cu confiscări speciale la Judecătoria Cîmpulung

Pistol Beretta, cuţite şi cartuşe, deţinute ilegal

 

 La sfîrşitul lui 2015 şi începutul acestui an, Judecătoria Cîmpulung a dat cinci sentinţe penale, în dosare care au avut ca obiect confiscări speciale. Toate procesele au fost deschise la solicitarea Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, pe 27 noiembrie 2015, pe numele lui Lucian Titus Barna, Constantin Ciubuc, Dănuţ Gh. Dascălu, Georgian Cornel Enoiu, Mariana Boceanu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1296

Continuare
 
Ucis de soţie Imprimare E-mail
(6 voturi)
luni, 18 ianuarie 2016

La Miroşi, ceea ce părea un accident este crimă

Ucis de soţie

Cazul: A căzut în cuţit, tăindu-şi gîtul

 

 Jenica Burcea, de 43 de ani, din comuna Miroşi, este acuzată că şi-a ucis soţul. Femeia a încercat să scape, declarîndu-le poliţiştilor care au anchetat moartea bărbatului că totul a fost un accident. Cercetările ulterioare au dovedit faptul că nu a fost deloc aşa! Cristian Burcea a murit în seara de 23 decemrbie, anul trecut, chiar de colind. Seara a fost găsit mort, iar după spusele soţiei, din cauza băuturii, căzuse cu gîtul într-un cuţit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2136

Continuare
 
Bunica l-a omorît pe bunicu’ Imprimare E-mail
(6 voturi)
luni, 18 ianuarie 2016

Nebunia nu ţine cont de vîrstă

Bunica l-a omorît pe bunicu’

 

 La 70 de ani, vîrstă la care ar fi trebuit să-şi îngrijească nepoţii, o femeie din co­muna Răteşti a ajuns în arest. Elena Enache este acuzată de lovituri cauza­toare de moarte, după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit. Marin Enache, de 77 de ani, a sîngerat pînă cînd a murit. La sosirea ambulanţei, bărbatul era deja decedat şi nimic nu-l mai putea readuce la viaţă. Bătrîna nu are nici pe departe ima­gi­nea bunicuţei blajine şi cumpătate, ci a unei femei agresive, care a mai fost condam­nată în trecut pentru tentativă de omor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2295

Continuare
 
Blocaţi în casă la Ştefăneşti Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 18 ianuarie 2016

Blocaţi în casă la Ştefăneşti

 

 Ca în fiecare an, iarna le prinde total nepregătite şi totodată dezinteresate de problemele locuitorilor pe oficialităţile oraşului Ştefăneşti. Aceleaşi probleme apar la fiecare ninsoare, în aceleaşi locuri, şi asta pentru că primarul Bărbuceanu, viceprimarul şi restul responsabililor din primărie nu îşi fac treaba faţă de alegători. Nici ziua de ieri nu a făcut excepţie de la regulă, iar locuitorii de pe strada Valea Popii Deal au fost pur si simplu sinistraţi pînă în jurul prînzului, neputînd coborî cu maşinile de pe deal, din cauză că nu a fost băgat plugul pentru a deszăpezi. Zăpada a a­juns pînă la 26-27 de cm înălţime atît pe maşini, cît şi pe stradă, fapt ce a făcut imposibilă circulaţia pe acolo. Norocul locuitorilor a fost că nu a fost nevoie de intervenţia în zonă a vreunei salvări, pentru că aceasta nu avea cum să ajungă la solicitare sub niciun chip. După-a­miază, lucrurile s-au mai ameliorat, însă nu datorită faptului că a fost trimis plugul, ci pentru că vremea s-a mai înmuiat, iar zăpada pe stradă s-a bătătorit.  

 Silviu Mihai

Comentarii (3) | Vizualizari: 1375

 
Fiţi pregătiţi de vreme rea! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Atenţie, şoferi:

Fiţi pregătiţi de vreme rea!

 

 Meteorologii anunţă că vremea ne va da din nou bătăi de cap, înrăutăţindu-se. Vom avea parte de vînt puternic, ce va bate în rafale, şi de ninsori. Dacă nu vor ţine cont de avertizări, primii care vor avea de suferit vor fi şoferii care pleacă la drum nepregătiţi. Poliţiştii vin cu sfaturi pentru conducătorii auto în zilele ce urmează.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1061

Continuare
 
<< Start < Înapoi 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4403 - 4433 din 6435
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Centrul de Copii Leonte Ianovschi, redeschis
speram ca odata pt totdeauna sa dispara spaga din acest club...dar ce sa vezi....calota sef la centrul de juniori ....pe...
23/05/18 16:37 Mai mult...

Profesorul ucigaş, 18 ani detenţie!
cine plateste sa stea nenorocitul asta la pensiune 18 ani? Si de ce nu merg banii aia la pensionari? Si de ce nu plat...
23/05/18 16:30 Mai mult...

Sunteți de acord cu modificarea art. 48 al. 1 din Constitu...
Familia inseamna barbat si femeie !!! Restul inseamna denaturare mentala ... Cine este mama si cine este tata intr-un c...
23/05/18 13:24 Mai mult...

Patru argeşeni cu boala Lyme!
Am tot solicitat Primariei sa tunda si grebleze iarba. Trotuare, parcuri vecine, iarba de la bloc - administratia spune ...
23/05/18 12:02 Mai mult...

Liderul a fost învins la Piteşti!
nu s-a vrut promovarea!!!
23/05/18 08:57 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---


 
 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter