Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

 


Constantin Nicolescu a leşinat la Înviere Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

 Fostul preşedinte al CJ Argeş a avut nevoie de îngrijri medicale

Constantin Nicolescu a leşinat la Înviere

 

 Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a avut nevoie de îngrijri medicale, în noaptea de Înviere. Aflat în Penitenciarul Colibaşi, acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa de 7 ani şi 8 luni din dosarul reabilitării şcolilor, Nicolescu a făcut cerere către conducerea unităţii să participe la slujba din biserica aflată în interiorul închisorii.

Comentarii (6) | Vizualizari: 2620

Continuare
 
Licitaţie dubioasă pentru păşunile alpine Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

La Rucăr,

Licitaţie dubioasă pentru păşunile alpine

 

 În fiecare an, în pragul perioadei de păşunat, în primăriile din zonele de deal sau montane se declanşează scandalul. Miza: subvenţia pe hectar acordată, prin Agenţia de Intervenţii şi Plăţi în Agricultură (APIA) din bani europeni, pen­tru întreţinerea zonelor de păşunat. Lupta pentru teritoriu dintre fermierii locali şi „pilele“ autorităţilor locale declanşează, an de an, conflicte deschise şi scoate la iveală multe, multe hîrtii cu poveşti despre oi fictive, documente falsificate şi bani reali rătăciţi într-un păienjeniş de conturi care ajung, spre desluşire, la Departamentul Naţional Anticorupţie (DNA).

Comentarii (2) | Vizualizari: 2470

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Ţeavă de gaze spartă, lîngă Pediatrie!

 Un angajat al unei firme de salubritate a intrat, ieri dimineaţă, cu maşina într-o ţeavă de gaze şi a spart-o. Din cauza incidentului, accesul la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, aflat în imediata apropiere, a fost blocat mai bine de o oră. Omul s-a speriat şi a sunat imediat la 112. Poliţiştii de la Locală au blocat accesul, din cauza pe­ricolului de explozie. Nici o ma­şină şi nici măcar locatarii vilei şi blocurilor din zonă nu au mai putut intra sau ieşi. Din fericire, n-a fost nici o urgenţă, astfel că viaţa nici unui co­pil nu a fost pusă în pericol. Atît pom­pierii, cît şi reprezentanţi ai firmei de distribuţie a ga­­­­z­elor au ajuns în zonă şi au remediat situaţia.      

     M.Cazacu  Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1389

Continuare
 
Băuţi, la volan! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Băuţi, la volan!

 

Mai mulţi şoferi au fost prinşi zilele trecute de poli­ţişti după ce se urcaseră la volan băuţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1264

Continuare
 
La 13 ani, călcat de maşină Imprimare E-mail
(27 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

În Sîmbăta Paştelui, Dumnezeu i-a luat la El

La 13 ani, călcat de maşină

La înmormîntarea de la Recea au participat peste 1.000 de persoane

 

 Comuna Recea, în doliu, de Paşte! Peste 1.000 de per­soane s-au adunat, ieri, să-l conducă pe ultimul drum pe Alexandru. Co­pi­lul de 13 ani mersese cu frăţiorul său mai mic să-şi petreacă săr­bătorile alături de bunic, la ţară, dar a fost spul­berat de o maşină chiar în Sîmbăta Mare. Impactul a fost fatal pentru băiatul ce studia pianul şi vioa­ra la o şcoală din Piteşti, dar al cărui vis era să ajungă cunoscut în lumea fotbalului. Scenele de groază s-au petrecut chiar sub privirile fră­ţio­rului lui Alexandru, care va rămîne marcat pe viaţă. Nu mai are cu cine să se joace, Ali îi va zîmbi de a­cum doar din poze. Potrivit anche­ta­torilor, băr­batul care a destrămat o familie avea alte pre­o­cupări decît şofatul. În aceeaşi seară, tot la spitalul din Costeşti, murea şi o fată de 18 ani, victimă a unui accident rutier petrecut în comuna Buzoeşti.

Comentarii (15) | Vizualizari: 11801

Continuare
 
Grenadă găsită de un copil în podul casei Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Grenadă găsită de un copil în podul casei

 

 A căutat nişte pietricele, dar a găsit o grenadă. Ştefan, băiatul de doar 8 ani, care mai văzuse la desene animate aşa ceva, a conştientizat că trebuie să-şi alerteze imediat părinţii. Aceştia, panicaţi, au sunat imediat la 112. Mai multe echipaje de poliţişti şi mascaţi, dar şi reprezentanţi ISU au ajuns imediat la locul indicat, pe strada Mircea Vodă din Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1879

Continuare
 
Handbaliştii de la CSU Galaţi, furaţi la Piteşti! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Au pierdut meciul şi s-au trezit şi cu vestiarul gol

Handbaliştii de la CSU Galaţi, furaţi la Piteşti! 

 

 Aseară, la Sala Sporturilor din Piteşti, a avut loc meciul de handbal din Divizia A, dintre HC Argeş şi CSU Galaţi. Oaspeţii n-au fost atît de supăraţi că au pierdut în faţa echipei gazdă, cît au fost cînd s-au întors la vestiare şi au găsit uşa des­chi­să. Temerile li s-au adeverit. Şase dintre ju­că­tori nu şi-au mai găsit banii, bonurile pentru hra­nă, bijuteriile şi telefoanele. La faţa locului au ajuns la scurt timp poliţiştii care au deschis o anchetă pentru a stabili cine i-a lăsat fără bunuri în timpul meciului. Imaginile surprinse pe ca­me­rele de su­pra­veghere nu bat pe uşa vestiarului, aşa că nu îi ajută pe anchetatori să elucideze misterul furtului.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2818

Continuare
 
Vreme frumoasă de Paşte Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Vreme frumoasă de Paşte

 

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 19 aprilie a.c. Potrivit acesteia, pînă mîine, temperaturile  maxime  vor  creşte  treptat, iar de Paşte va fi vreme frumoasă fără ploi. În perioada 11 - 19 aprilie, regimul termic diurn va fi cel normal, cu maxime,  în  medie,  între  18 şi  20  de  grade Celsius.  Media  temperaturilor minime va fi permanent pozitivă, dar nu va depăşi în această săptămînă 2...3 grade Celsius, iar între 13 şi 19 aprilie aceasta va mai creşte uşor, pînă în jurul a 5 grade Celsius.  Ploi  slabe şi  pe  arii  restrînse  vor  fi  posibile  în  unele  zile  din  intervalul  14  -  19 aprilie a.c.     

     I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1319

 
Şoferul şi-a primit pedeapsa Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

După ce a provocat un accident grav,

Şoferul şi-a primit pedeapsa

 

 Un grav accident rutier a fost provocat de Gheorghe Panait, în luna mai a anului 2012. Urmare a leziunilor suferite, victima a rămas cu sechele grave, fiind în incapacitatea de a munci. Instanţa a admis cererea victimei de a primi despăgubiri morale din partea şoferului care l-a adus în această stare. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2121

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Bătaie între elevii Şcolii Gimnaziale Matei Basarab

Luni, poliţiştii au mers la Şcoala Gimnazială Nr 19. Matei Basarab din cartierul Găvana şi le-au vorbit elevilor de aici despre cum ar trebui să se comporte pentru a nu ajunge să comită anumite infracţiuni. Sfaturile le-au intrat unora dintre copii pe-o ureche şi le-au ieşit pe cealaltă. Cum altfel, cînd, la doar o zi distanţă, doi elevi ai şcolii, unul de clasa a V-a şi celălalt de-a VI-a, s-au întîlnit într-un parc din apropierea unităţii de învăţămînt şi au început să-şi vorbească urît?! Cearta a degenerat rapid. Cel mai mic i-a împărţit colegului său pumni şi picioare. Ajuns acasă, copilul bătut a povestit părinţilor ce păţise. Tatăl minorului rănit a depus plîngere la Secţia 2 Poliţie pentru lovire. După vacanţa de Paşte, elevul caftit se va duce probabil cu teamă la şcoală.   
M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2030

Continuare
 
Theodor Nicolescu face Paştele în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 aprilie 2015

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a respins contestaţia

Theodor Nicolescu face Paştele în arest

 

 Deputatul PNL Theodor Nicolescu îşi va pe­trece Sărbătorile Pascale în arestul Direcţiei Generale a Poliţiei Bucureşti. Magistraţii Înal­tei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins con­­testaţia depusă de parlamentar, men­ţi­nînd măsura. Nicolescu a fost arestat pe data de 27 martie, la propunerea procurorilor DNA. El este acuzat de luare de mită în formă con­ti­nuată (24 acte materiale) şi trei infrac­ţiuni de abuz în serviciu, cu consecinţe deo­sebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 2467

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Jandarmi pentru o zi

Patru elevi ai Liceului Teoretic Ion Cantacuzino Piteşti au aflat, în această săptămînă, ce presupune meseria de jandarm. A­cestora le-au fost prezentate mi­­siunile IJJ Argeş, ulterior observînd activităţile pe care le des­făşoară jandarmii din cadrul detaşamentului mobil (echiparea, primirea misiunii, patrulare, gestionarea oricăror evenimen­te  apărute). Pe timpul patrulării, a fost simulată şi intervenţia pen­tru aplanarea unei situaţii con­flictuale la Sala Sporturilor, elevii avînd ocazia să observe  mo­dul de acţiune şi  tehnicile de imobilizare utilizate de jandarmi. La încheierea activităţii ce a fă­cut parte din cadrul programului „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!“, conducerea inspectoratului a acordat fiecăruia dintre elevi diploma „Jan­darm pentru o zi“.

    M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1342

Continuare
 
2 ani cu suspendare că a vîndut iluzii Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 09 aprilie 2015

Condamnată pentru înşelăciune şi şantaj

2 ani cu suspendare că a vîndut iluzii

 

 A păcălit o tînără că îi va aduce noroc în dragoste şi a fost pedepsită. Livia Gardian, o femeie de etnie rromă, în vîrstă de 35 de ani, din Piteşti, care făcea pe ghicitoarea, a ajuns la închisoare pentru înşelăciune şi şantaj. Judecătoria Piteşti a dat sen­­tinţa în dosarul său. Instanţa a decis ca vrăjitoarea să primeas­că o condamnare de 2 ani şi 2 luni cu suspendare.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1977

Continuare
 
Totem publicitar, vandalizat în centrul Cîmpulungului Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 09 aprilie 2015

Totem publicitar, vandalizat în centrul Cîmpulungului

 

 După coşurile de gunoi, băncile de pe bulevard şi indicatoarele rutiere, la Cîmpulung au început să fie vandalizate, mai nou, şi reclamele luminoase. La sfîrşitul săptămînii trecute, un totem publicitar aparţinînd firmei Pentarom, amplasat în plin centru al municipiului, chiar vizavi de primărie, a fost distrus cu pumnii şi picioarele de un grup de tineri teribilişti, aflaţi într-o stare avansată de ebrietate. Deşi în zonă sînt camere de supraveghere, făptaşii nu au fost încă identificaţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1526

Continuare
 
Depozit de cărbune, scrum! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 aprilie 2015

Prăpăd din cauza jarului nestins pus în apropiere

Depozit de cărbune, scrum!

 

 A fost nevoie de intervenţia pompierilor, în noaptea de marţi spre miercuri, la Beleţi-Ne­reşti. Ore întregi, lucrătorii ISU s-au luptat să stingă flăcările care cuprinseseră un depozit de cărbune. Incendiul a fost lichidat, însă după ce au ajuns scrum 4 tone şi jumătate de căr­bune, o tonă de carton şi 40 mp de aste­rea­lă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1743

Continuare
 
Dosarul „Droguri la Penitenciarul Colibaşi“ a fost disjuns Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 aprilie 2015

Dosarul „Droguri la Penitenciarul Colibaşi“ a fost disjuns

 

 După cum relatam în numărul de ieri al ziarului nostru, s-a dat sentinţa în dosarul „Droguri la Penitenciarul Colibaşi“. Doar doi dintre inculpaţi au primit sentinţele, deşi în dosarul amintit au fost trimise în judecată 9 persoane. Numele acestora apăreau în lista dosarului cu numărul 3045/109/2014, însă în hotărîre erau date condamnări doar pentru doi dintre cei ce figurau ca inculpaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1798

Continuare
 
<< Start < Înapoi 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4403 - 4433 din 4712
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Nicolescu, liber!
Ma bucur ca l-au eliberat, cine cunoaste situatia si procesul lui cu adevarat stie ca n-a furat nimic, in schimb i s-a s...
30/05/17 13:01 Mai mult...

Băiatul a pierdut lupta cu viaţa
berbecule....situatiile sunt complet diferite dar pe tine te-as inchide chiar si numai pentru prostie.
30/05/17 13:02 Mai mult...

Nicolescu, liber!
URA !!!! S-a dat liber la furaciuni ! PSD-isti din toate puscariile ,uniti-va ! Hai ,ca mai se gaseste cate ceva de sut...
30/05/17 10:52 Mai mult...

Nicolescu, liber!
Domnilor,traim o mare rusine1Un escroc scolit de comunisto-securisti,unul dintre cei ce au nenorocit tara si populatia,u...
30/05/17 10:10 Mai mult...

Nicolescu, liber!
Nu stie el cati pesedisti i-au vrut raul. Daca se mai intoarce la Consiliul Judetean il mananca smecherii asa de viu.
30/05/17 09:26 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

booked.net

Mai

Google Analytics

RON 
marţi, 30 mai 2017
EUR 4.5637
USD 4.0822

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Joi, 4.05.2017

4.612 vizitatori unici

 
 

 


 

 

 


 


Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter