Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Fermierii iau credite pentru campania de toamnă!      *** Controalele pe teren, aproape de final la APIA      *** Apel către cetăţenii oraşului Mioveni!      *** 30 de ani de Club Speleopit 600      *** Grupul Nova Muzica cîntă la Piteşti      *** Paula Breazu, înmormîntată vineri      *** Mort sub gard     *** Tînăr cu infarct, la 19 ani      *** Hoţii au luat pontul de la proprietar      *** „Fotbalul te pedepseşte!“      *** Porcişteanu a făcut show la Craiova Super Rally!      *** FC Star Sport şi ACS Viitorul sînt lideri!      *** Vizită la Primărie      *** Şah: Premii pentru 52 de participanţi      *** Cupa României, faza a II-a     *** Premieră cu Constantin Cotimanis şi Adrian Păduraru      *** Profesorul criminal s-a întors!     *** Ucigaşul din Stoeneşti a cerut revizuirea      *** Creşteri de preţuri în imobiliare    

 


Şi-a jefuit fosta concubină Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 iulie 2015

Recidivist reţinut pentru tîlhărie

Şi-a jefuit fosta concubină

 

 A petrecut ani mulţi după gratii şi tot nu s-a învăţat minte! Ba mai mult, a ajuns pînă acolo încît să o jefuiască pe mama copiilor lui. În plină stradă, el a atacat-o pe fosta concubină şi i-a smuls geanta, lăsînd-o fără banii pe care îi strînsese să plătească chiria şi să-şi ducă unul dintre cei trei copii, la medic. Mihai Sorin Epure, de 30 de ani, a considerat fapta lui ca a fi o bravură şi s-a fotografiat cu un teanc de bancnote, postînd poza pe contul de Facebook. Asta, în timp ce luase banii de la gura copiilor lui.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1940

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Dosar penal pentru alcool 

Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung Muscel l-au oprit, sîmbătă, la control, pe strada Revoluţiei, din localitate, pe Marius Ionuţ B., în vîrstă de 41 de ani, din comuna Valea Mare Pravăţ. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El avea o concentraţie de alcool în aerul respirat de 0,45 mg/l şi s-a ales cu dosar penal. Tot băut la volan a mai fost prins, de către poliţiştii oraşului Ştefăneşti, Dumitru Doru M., în vîrstă de 36 de ani, din Mioveni. La fel a păţit şi Valentin Ilie T., de 48 de ani, din Leordeni, care avea o concentraţie de alcool în aerul respirat de 0,80 mg/l. Toţi s-au ales cu dosar penal.                                         

     Antonela Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1146

Continuare
 
Cum vă protejaţi bunurile de hoţi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 iulie 2015

Sfaturi de la Quartz Security

Cum vă protejaţi bunurile de hoţi

 

 Ne aflăm în perioada concediilor, timp în care locuinţele rămîn nesupravegeate. Tocmai de aceea este bine să ţinem cont de faptul că hoţii nu îşi iau concediu şi este indicat să ne protejăm casele de musafirii nepoftiţi. Ionuţ Dumitru, specialist în securitate şi manager în cadrul Quartz Security, a venit cu cîteva sfaturi, fiecare dintre noi fiind nevoit să respecte cîteva reguli de bază, înainte de a pleca în vacanţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1227

Continuare
 
Dihorii au dat iama în găini Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 20 iulie 2015

Pe strada Ion Creangă, din Cîmpulung,

Dihorii au dat iama în găini

 

 Dacă în alte localităţi muscelene, animalele sălbatice mari, precum ursul, lupul ori mistreţul, au dat iama în gospodăriile oamenilor, iată că, la Cîmpulung, într-o zonă mărginaşă a oraşului, dihorii, aciuaţi între dărîmăturile unei case lăsate de izbelişte, au făcut prăpăd printre galinaceele oamenilor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1629

Continuare
 
A intrat cu maşina în TIR Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 iulie 2015

Pe Mateiaş, din cauza vitezei,

A intrat cu maşina în TIR

 

 În această perioadă, accidentele rutiere sînt la ordi­nea zilei prin prisma traficului aglomerat. Drumul Na­ţional 73 este unul dintre cele mai periculoase în a­ceastă perioadă, din cauza fluxului mare de turişti care tranzitează Cîmpulungul în drum spre Braşov. Zilele trecute, pe serpentinele de pe Mateiaş, în localitatea Dragoslavele, un autoturism a fost făcut praf din cauza şoferului care s-a grăbit şi a apăsat mai tare pedala acceleraţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1632

Continuare
 
Preşedintele Avram Tudor s-a pensionat Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 iulie 2015

Post vacant la şefia Judecătoriei Cîmpulung

Preşedintele Avram Tudor s-a pensionat

 

 După o activitate de peste 25 de ani în Magistratură şi o carieră remarcabilă, fostul preşedinte al Judecătoriei Cîmpulung, Avram Tudor, a decis să pună capăt activităţii sale în slujba dreptăţii.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1414

Continuare
 
Concurs de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa“ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 iulie 2015

Sute de elevi de gimnaziu şi liceu din 19 judeţe, la Piteşti  

Concurs de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa“

 

 În ultimele trei zile, Piteştiul a găzduit faza naţională a Concursului de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa“. Au participat sute de elevi de gimnaziu şi de liceu din 19 judeţe şi din Bucureşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1190

Continuare
 
Nu vă lăsaţi furaţi la plajă! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 iulie 2015

Poliţiştii au fost ieri în Ştrandul Trivale şi au lansat un mesaj:

Nu vă lăsaţi furaţi la plajă!

 

 Ieri, poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş au împărţit pliante piteştenilor. Este vorba despre o acţiune de informare, realizată de ei, destinată în special celor care aleg să îşi petreacă zilele de concediu în ştranduri sau în alte zone de agrement. Campania „Cheie e la tine!“, începută ieri de poliţie, va continua şi în zilele următoare, în alte locaţii de acest gen. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1191

Continuare
 
Bătut cu ulucile de necunoscuţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 iulie 2015

Bătut cu ulucile de necunoscuţi

 

 Un bărbat din Boteni a fost, zilele trecute, victima unei agresiuni venite din partea unor necunos­cuţi. Constantin H., de 40 de ani, a încasat o bătaie zdravănă, nevino­vat, numai pentru faptul că s-a aflat la locul şi momentul nepotri­vit. Mai bine zis, curiozitatea l-a băgat în spital. Aşa cum spunea de pe patul spitalului, bărbatul a auzit în toiul nopţi ţipete pe stradă şi, pentru a afla ce se întîmplă, a ieşit din casă. Vecina lui ţipa cerînd ajutor pentru a-i salva viaţa nepotului, care era agresat de mai mulţi indivizi, veniţi cu patru maşini, pentru o reglare de conturi. Săritor, a vrut să-i dea o mînă de ajutor, dar n-a apucat să facă mare lucru, pentru că s-a trezit cu nişte uluci luate pe spinare din partea unuia dintre agresori. Cînd s-a stins incidentul, Constantin a intrat în casă, convins fiind că loviturile primite pe spate nu sînt atît de grave. După venirea Poliţiei şi a Ambulanţei, acesta a primit îngrijiri medicale şi i s-a recomandat să meargă la Spita­lul Municipal, pentru un control mai amănunţit. Ca urmare, a fost internat şi rămîne sub supraveghere medicală cîteva zile. Despre agresori, nici un indiciu, decît că sînt din Vultureşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1284

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Rănit de un cauciuc care a explodat

Ieri după-amiază, Liviu M., din Ştefăneşti, şofer pe un autobuz, care mergea de la Ştefăneşti spre Uzina Dacia, a avut parte, în zona Mărăcineni, de o spaimă de zile mari. Asta, după ce i-a explodat cauciucul, iar bucăţi din acesta au zburat în toate părţile, ajungînd să îl lovească şi pe Constantin P., în vîrstă de 41 de ani, tot din Ştefăneşti, care era pasager în autobuz. Acesta din urmă a fost lovit de o bucată de cauciuc la gleznă şi a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş. Bărbatul stătea în autobuz pe un loc de deasupra roţii din spate dreapta. Şoferul s-a ales cu dosar de cercetare din culpă.    

A. Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1318

Continuare
 
226 de sancţiuni pentru parcare neregulamentară Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 iulie 2015

Doar în 15 zile, cei de la Poliţia Locală Piteşti au dat:

226 de sancţiuni pentru parcare neregulamentară

 

 De la Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvînt al Poliţiei Locale Piteşti, am aflat că, în perioada 1 - 15 iulie, agenţii au avut mai multe activităţi pentru a preveni şi combate faptele antisociale, dar şi pentru prevenirea şi descoperirea infracţiunilor. Au fost date 459 de sancţiuni contravenţionale.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1747

Continuare
 
A intrat cu maşina într-un ATV Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 iulie 2015

Neacordînd prioritate,

A intrat cu maşina într-un ATV

 

 Ieri dimineaţă, în cartierul Trivale, la Complexul I, a avut loc un accident provocat de şoferul unei maşini Dacia Solenza. Imediat, la faţa locului s-au strîns o mulţime de curioşi, mulţi fiind martori la nefericitul eveniment.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2027

Continuare
 
O bătrînă, păcalită cu 9.000 de lei Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 18 iulie 2015

Prin metoda Accidentul,

O bătrînă, păcalită cu 9.000 de lei

 

 Chiar dacă sînt fă­cute, în repetate rîn­duri, avertismente prin presă referitoare la cum să ne ferim de hoţii care profită de naivitatea anu­mi­tor persoane, prin me­to­da Accidentul, se pare că oamenii, în special cei în vîrs­tă, nu se pot feri de aceştia şi cad în pla­sa infractorilor, rămî­nînd fără importante sume de bani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1681

Continuare
 
Încălcînd controlul judiciar, puştanul va ajunge în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 iulie 2015

Încălcînd controlul judiciar, puştanul va ajunge în arest

 

Poliţiştii de la Secţia Nr. 1 de Poliţie din Piteşti, în urma activităţilor desfăşurate pe raza lor de competenţă, l-au reţinut pe Ionuţ Petrişor A., în vîrstă de 19 ani, din Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1198

Continuare
 
Muşcată de un dulău agresiv, în timp ce-şi plimba căţelul Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 iulie 2015

Muşcată de un dulău agresiv, în timp ce-şi plimba căţelul

 

 Plimbarea de seară alături de căţelul ei s-a transformat într-o aventură nefericită pentru o femeie din Cîmpulung, care locuieşte în cartierul Grui. Asta pentru că, în timp ce mergea liniştită alături de animalul ei de companie, un bichon maltez, s-a trezit dintr-o dată lîngă ea cu un dulău care, cît ai clipi, şi-a înfipt colţii în bietul căţel. Femeia a încercat să-l apere, însă a fost la rîndul ei muşcată de cîinele extrem de agresiv. Dulăul, un maidanez cu stăpîn, a fost pus pe fugă de cîţiva trecători, care, temîndu-se ca patrupedul să nu atace din nou, au sunat la 112 şi au anunţat Poliţia. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1204

Continuare
 
Mama e moartă, fiul luptă să trăiască Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 17 iulie 2015

Un şofer din Stoeneşti i-a lovit pe zebră

Mama e moartă, fiul luptă să trăiască

Accidentul grav de la Tălmaciu, provocat de un argeşean

 

 Un şofer argeşean, care conducea o autoutilitară, a provocat un grav accident de circulaţie într-o localitate de lîngă Sibiu. Acesta nu a observat doi pietoni şi i-a lovit în plin. În urma accidentului, două persoane, mamă şi fiu, au ajuns pe un pat de spital, din cauza gravelor leziuni pe care le aveau. Femeia şi fiul ei se ţineau de mînă şi plecaseră să facă unele cumpărături.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2464

Continuare
 
<< Start < Înapoi 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4403 - 4433 din 5306

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 21.08.2017

4.339 vizitatori unici

 
  
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter