Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Locatarii, evacuaţi din cauza unui incendiu Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 05 martie 2015

Panică într-un bloc din cartierul Găvana

Locatarii, evacuaţi din cauza unui incendiu

 

 Panică, marţi seară, într-un bloc din cartierul Găva­na! Locatarii, care abia mai respirau, au fost scoşi din apartamente de pompieri. Totul, din cauza unui in­cen­diu izbucnit la parterul imobilului, în urma că­ruia fumul gros a pătruns în toate locuinţele. Cînd a văzut că flăcările i-au mistuit munca de-o viaţă şi că fumul i-a omorît cîinele, proprietarului aparta­mentului i s-a făcut rău, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1429

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Amendaţi că n-asigurau paza

Marţi, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi cei din cadrul Secţiei Rurale Călineşti au efectuat controale pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului la operatorii care au ca obiect de activitate organizarea jocurilor de noroc, agenţiile de pariuri sportive şi staţiile de comercializare a carburanţilor. Cu această ocazie, au fost verificate trei societăţi comerciale, fiind aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9.000 de lei. La două dintre punctele de lucru controlate, poliţiştii au constatat că administratorii nu asiguraseră cerinţele minime de securitate, iar la al treilea, au constatat că proiectul de instalare a sistemului tehnic antiefracţie nu a fost avizat în conformitate cu legea în vigoare. 

   M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1226

Continuare
 
Copiii au dat foc la grajdul cu fîn! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 05 martie 2015

Curioşi să vadă cum ard furajele,

Copiii au dat foc la grajdul cu fîn!

# De la joacă  la tragedie era doar un pas!

 

 Joaca unor copii putea să se termine tragic! Marţi după-amiază, cîţiva ţînci din comuna Căteasca s-au jucat cu chibriturile. Au reuşit astfel să facă scrum mii de kg de fîn. Au fost al un pas să dea foc şi unui grajd, intervenţia pompierilor a limitat proporţiile dezastrului. Din fericire, n-au existat decît pagube materiale, nu şi victime umane.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1274

Continuare
 
Arestat pentru viol Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 05 martie 2015

 Pentru că a abuzat de o fată de 12 ani,

Arestat pentru viol

# Concubina l-a înfundat după ce minţise prima dată

 

 La aproximativ un an după ce a comis un viol, Ma­rius Marian Voinea, 49 de ani, din co­mu­na Hîr­seşti, a ajuns în arest. Bărbatul este a­cu­zat că a profitat de nepoata concubinei lui, o copilă în vîrs­tă de 12 ani. Victima se află într-un centru ce a­par­ţine unui ONG, ce se ocupă cu salvarea şi rea­bilitarea victi­melor unor abuzuri sexuale. De ce a fost tras la răspun­dere bărbatul abia acum? Din cauză că, abia acum, concubina acestuia le-a măr­turisit anchetatorilor ce s-a petrecut cu ade­vărat, făcînd o plîngere pe numele bărbatului. Fe­me­ia le-a spus procurorilor că nu a vorbit de fri­ca lui Marius Marian Voinea, fiind ame­nin­­­ţată de acesta. În ciu­da acuzaţiilor extrem de gra­ve, chiar cea care a dezvăluit totul an­cheta­to­rilor este de părere a­cum că pro­cu­rorii exa­gerează cu arestarea bărba­tului, cînd, de fapt, indiviul nu a violat-o pe fată, ci „doar a pipăit-o“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1943

Continuare
 
Spargere la un depozit de ţigări Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Spargere la un depozit de ţigări

 

 Hoţii au intrat în depozitul unei firme de distribuţie, situat în Ştefăneşti, şi au plecat de acolo cu o cantitate mare de ţigări. A fost sesizată poliţia, fiind demarate cercetări. Oamenii legii verifică şi firma care asigura paza şi protecţia obiectivului, despre care se spune că nu ar fi intervenit ca la carte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1296

Continuare
 
Preotul Petre Moşoianu, protopop interimar Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Pînă la noi ordine de la „Împărăţie“,

Preotul Petre Moşoianu, protopop interimar

 

 După cum v-am informat, din 12 februarie 2015, preotul Petre Moşoianu este noul protopop de Cîmpulung, învestirea sa în această funcţie fiind făcută, într-o discreţie totală, de doi consilieri ai Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, trimişi speciali ai ÎPS Calinic. Numirea părintelui Moşoianu în fruntea Protoieriei Cîmpulung a venit înainte ca fostului protopop Eugeniu Matei, retras între timp la biserica din satul natal, Valea Popii, să-i expire perioada de suspendare cu care s-a ales de pe urma scandalului imens generat de neregulile financiar-contabile scoase la iveală de un control al Arhiepiscopiei, care a avut loc în luna ianuarie a acestui an. Noul protopop n-a fost uns în această funcţie pe o perioadă nedeterminată, el asigurînd deocamdată interimatul, pînă la noi ordine.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1032

Continuare
 
Tîlharul a ajuns în arest Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Tînără lăsată fără telefon, în plină stradă

Tîlharul a ajuns în arest

 

 Un tînăr a tîlhărit o femeie în plină stradă. A profitat de faptul că aceasta vorbea la telefon şi, fără să-i pese dacă îl vede cineva, i-a smuls mobilul de la ureche, făcîndu-se nevăzut. Poliţiştii l-au căutat şi i-au şi dat de urme. Pentru fapta comisă, tîlharul a ajuns în arest!      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1090

Continuare
 
„Nu veţi afla de ce s-a sinucis soţul meu!“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Misterul morţii bărbatului tăiat de tren se adînceşte

„Nu veţi afla de ce s-a sinucis soţul meu!“

Ce ştie soţia şi nu ştie presa?

 

 Moarte misterioasă la Piteşti, luni seară, cînd un băr­bat de 35 de ani, din Piteşti, şi-a pus capăt zilelor, a­run­cîndu-se înaintea trenului. Ca o ironie a sorţii, în timp ce poliţiştii efectuau cercetările la locul trage­di­ei, soţia victimei se afla la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, unde anunţa dispariţia băr­batului. Ea le-a spus poliţiştilor că nu ştie ce motiv a avut soţul de s-a sinucis. Ieri, trupul neînsufleţit al tînărului a fost ridicat de la morgă. Văduva a refuzat să discute cu jurnaliştii, preferînd să păstreze secret motivul sinuciderii.

Comentarii (7) | Vizualizari: 3983

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Stănescu, consilier local şi muncitor calificat

Agenţia Naţională de Integritate aduce în faţă un alt caz de ales local din Argeş care a fost găsit în stare de incompatibilitate. Potrivit comunicatului transmis ieri de ANI, este vorba de Georgel Sebastian Stănescu, consilier local în comuna Ungheni. ANI a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor de către 14 foşti sau actuali aleşi locali (cinci primari, un fost primar, doi viceprimari, şase consilieri locali), ca urmare a exercitării simultane de funcţii şi calităţi, încălcînd, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003. Printre cei 14 în cazul cărora agenţia a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor se numărăr şi un argeşean. Conform inspectorilor de integritate, George Sebastian Stănescu „se află în stare de incompatibilitate începînd cu data de 20 iunie 2012, întrucît deţine, simultan cu funcţia de consilier local, şi calitatea de muncitor calificat IV în cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Ungheni, încălcînd, astfel, dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003“. Consilierul poate ataca în justiţie concluzia ANI.

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1299

Continuare
 
Magistraţi noi, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Din 23 ianuarie 2015,

Magistraţi noi, la Cîmpulung

 

Pe 23 ianuarie, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de numire în funcţia de judecător sau procuror a candidaţilor care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 4 iulie - 6 noiembrie 2014.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1256

Continuare
 
„La 22 de ani, nevoit să mănînce cu paiul“ Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Tînărul snopit în bătaie, de urgenţă, la Bucureşti

„La 22 de ani, nevoit să mănînce cu paiul“

 

 Băiatul snopit în bătaie în faţa unui local din Vlădeşti a ajuns în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu“ Bucureşti. Medicii de aici, ca­re l-au diagnosticat pe Ionuţ cu dublă fractură de mandibulă, i-au acordat îngrijiri de urgen­ţă. Rudele băiatului de 22 de ani spun că ce e mai greu de-abia de aici înce­pe. Cel puţin 6 săptămîni, Ionuţ nu se va mai putea hră­ni ca un om normal. Pentru chinul pe care e nevoit să-l suporte fără vină, cei din familia băiatului vor depune plîngeri, ca vinovaţii să plătească!  

Comentarii (5) | Vizualizari: 2205

Continuare
 
Frîntu, sub control judiciar Imprimare E-mail
(11 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Directorul CEZ Piteşti a stat 24 de ore în arest, apoi a fost eliberat

Frîntu, sub control judiciar

 

 După percheziţiile ce au avut loc luni, directorul CEZ Piteşti, Ştefan Frîntu, a fost reţinut. Pe numele lui a fost emisă o ordonanaţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind dus în arest. Frîntu este acuzat de conflict de interese şi abuz în serviciu, după ce, potrivit anchetatorilor, ar fi favorizat firma ce-i aparţine în obţinerea unor contracte de lucrări de execuţie a unor reţele electrice. Ieri, şeful Centrului Operaţional Extindere Reţea (COER) Argeş, din cadrul CEZ Distribuţie, a fost dus în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunerea arestării preventive.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2591

Continuare
 
Nicolescu şi Dobre, în cătuşe la spital Imprimare E-mail
(8 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Colegi de celulă şi de suferinţă, au fost duşi la medic, pentru consultaţii

Nicolescu şi Dobre, în cătuşe la spital

 

 Probleme medicale pentru Constantin Nicolescu, a­flat în detenţie în Penitenciarul Colibaşi! Fostul pre­şe­dinte al Consiliului Judeţean Argeş a fost adus cu duba, ieri dimineaţă, la Spitalul Judeţean Argeş, pentru un consult cardiologic. Medicul i-a schimbat tratamentul după ce a constatat că Nicolescu are tensiune fluctuantă. În plus, i-a recomandat cîteva inves­tigaţii suplimentare. Împreună cu Nicolescu, la spital a ajuns şi Grigore Dobre, patronul firmei Zeus, cei doi fiind colegi de celulă. Constantin  Nicolescu are de ispăşit 7 ani şi 8 luni, iar Grigore Dobre, 5 ani, în dosarul reabilitării şcolilor.    

Comentarii (13) | Vizualizari: 4649

Continuare
 
Ploi şi vînt Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 03 martie 2015

Ploi şi vînt

 

 Meteorologii au emis ieri o informare de ploi moderate cantitativ, intensificări ale vîntului şi precipitaţii mixte, valabilă pînă astăzi la ora 18 în toată ţara. Potrivit acesteia,  vor fi ploi, ce vor avea şi caracter de aversă, iar în vest şi nord-vest cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrînse 15...20 l/mp. În Maramureş, nordul Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte, iar în zona montană vor predomina ninsorile, care pe creste vor fi temporar viscolite. În cursul acestei zile, vîntul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor, la rafală vitezele vor depăşi local 50 km/h, iar la munte, în special în Munţii Banatului şi pe va crestele Carpaţilor Meridionali suflă tare, cu peste 70 km/h.  

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1205

 
Bătrîn găsit mort în casă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 martie 2015

Mirosul greu i-a alertat pe locatarii blocului

Bătrîn găsit mort în casă

 

 Mirosul greu care invadase scara blocului a fost un semnal de alarmă pentru locatarii blocului F1 din cartierul piteştean Găvana, care au sunat la 112 şi au cerut ajutorul. Poliţişti şi pompieri au mers la adresa indicată, acolo unde existau supiciuni că un pensionar zace mort în casă. Petre Stoica nu mai fusese văzut de mai  mult timp, iar suspiciunile oamenilor s-au adeverit. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1336

Continuare
 
Un copil teribilist a intrat cu ATV-ul într-o dubiţă! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 martie 2015

Băiatul de 11 ani a ajuns la Marie Curie

Un copil teribilist a intrat cu ATV-ul într-o dubiţă!

 

 Ar fi trebuit să mai aştepte 5 ani ca să-şi ia permisul de conduce­re. S-a grăbit, iar asta era să-l cos­te viaţa. Isprava îi aparţine u­nui co­pil de 11 ani, care a ajuns, duminică seară, cu fractură deschisă la un picior, la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce a intrat cu ATV-ul într-o dubi­ţă. Ulteri­or, băiatul a fost transferat la Spi­talul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Curie, din Bucureşti (fostul Budimex).

Comentarii (1) | Vizualizari: 1450

Continuare
 
<< Start < Înapoi 141 142 143 144 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4403 - 4433 din 4437
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Emilian Dragnea este învestit prefect
mai zilele trecute Soare isi numara zilele de mandat de prefect sperand sa ajunga un fel de Pendiuc al prefecturii Arges...
24/03/17 00:32 Mai mult...

Căldura se taie pe bază de tabel
Cine plateste caldura data de termo calor când afară sunt +17-20 grade??? :grin
23/03/17 19:30 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Ba Mihai, e clar ca lumina zilei ca SCM e de ochii lumii. Ce tot incerci tu sa explici si faci propaganda din subiectul...
23/03/17 14:36 Mai mult...

Emilian Dragnea este învestit prefect
Stai linistit Soare ca in curand se va face o alta schimbare Vine Oprescu si apoi tu
23/03/17 10:43 Mai mult...

Proiectul de la Viitorul Ştefăneşti dă roade!
Primăria, ar face bine,sa se ocupe și de asfaltata drumurilor,transportul în o um în Valea Mare,nu sa plătesc taxe...
23/03/17 07:11 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 24 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter