Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** Feriţi-vă de abuzul de antibiotice!      *** A doua zi de protest la APIA!      *** 1 km pe verticală, în 4 zile      *** Concert de 16 chitare!      *** Taţii pot cere concediu paternal      *** UN BUST AŞTEPTAT ŞI MERITAT      *** GENERAŢIA BÎNTUITĂ      *** Filmele săptămînii - 17 - 23 noiembrie      *** Un primar pierde mandatul      *** Fraţii Dobre au ieşit din arest      *** Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare      *** Poliţiştii, reprezentaţi de aceiaşi sindicalişti      *** Cinematograful Sebastian Papaiani se închide      *** Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!      *** Detectorul de gaz nu e obligatoriu pentru toţi      *** Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!      *** Ştiri de la CS Mioveni      *** Liderul face deplasarea la Făget + Ştefăneştiul poate urca în clasament      *** Fotbal la TV, în weekend      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuit sportiv fără crap, somn, ştiucă şi şalău!     

 


Procesul s-a amînat din nou Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 04 septembrie 2015

Magistraţii nu vor să judece cererea de strămutare a lui Pendiuc

Procesul s-a amînat din nou

 

 Nici la termenul din 2 septembrie nu s-a judecat contestaţia depusă de Tudor Pendiuc şi Constantin Scalat prin care cer strămutarea dosarului la o instanţă din Piteşti. Două judecătoare au făcut pînă acum cerere de abţinere, în ambele cazuri fiind aprobate şi fiind date noi termene. De ce oare se feresc magistraţii să judece această contestaţie?

Comentarii (1) | Vizualizari: 1300

Continuare
 
Hoţ prins după o filmare pe Facebook Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 04 septembrie 2015

Site-ul de socializare le-a fost de ajutor poliţiştilor

Hoţ prins după o filmare pe Facebook

 

 Bogdan Dincă, de 27 de ani, din Piteşti, a fost filmat în timp ce fura capacele de la roţile unui Logan. Filmuleţul a fost postat pe Facebook, astfel că, în mai puţin de cîteva ore, a ajuns la Poliţie. Ancheta a stabilit că individul acţionase la comandă, astfel că, pe lîngă el, un taximetrist a ajuns să fie cercetat penal.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1422

Continuare
 
S-a spînzurat în casa de vacanţă Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 04 septembrie 2015

 S-a spînzurat în casa de vacanţă

A doua oară i-a reuşit!

 

 Imagine de coşmar pentru o tînără care, miercuri  seara, şi-a găsit tatăl atîrnat în ştreang fără suflare. Fata împreună cu mama ei se îngrijoraseră văzînd că părintele nu mai răspundea la telefon. Asta, cu toate că, în urmă cu cîteva ore,  Dumitru Dîrnea, de 50 de ani, vorbise cu soţia sa fără a lăsa să se înţeleagă ce urma să facă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1956

Continuare
 
Arde din nou în Masivul Iezer - Păpuşa Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 septembrie 2015

Arde din nou în Masivul Iezer - Păpuşa

# Flăcările au cuprins două hectare de vegetaţie uscată

 

 Un nou incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit în Masivul Iezer - Păpuşa, la numai o zi după ce pompierii cîmpulungeni reuşiseră să stingă şapte focare în golul alpin de pe muntele Bătrîna. În ajutorul lor au sărit acum şi colegi de la Curtea de Argeş, dar şi militari din cadrul Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele, din Cîmpulung, în condiţiile în care focul a cuprins două hectare de vegetaţie uscată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1154

Continuare
 
Matiz şi Logan, impact la Păsărica Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 septembrie 2015

Din cauza unui şofer imprudent,

Matiz şi Logan, impact la Păsărica

 

 Accident rutier care ar fi putut avea consecinţe tragice, ieri de dimineaţă, la Cîmpulung! Patru copii au ajuns la spitalul din localitate pentru a primi îngrijiri medicale după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de o alta care circu­la din sens opus. Din fericire, minorii nu au suferit traumatisme grave, fiind acum în afara oricărui pericol. Şi unul dintre şoferii implicaţi în accident a avut de suferit de pe urma impactului, însă a refuzat să meargă cu ambulanţa la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1409

Continuare
 
Judecătoria Piteşti nu l-a arestat Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 03 septembrie 2015

A violat o fată în vîrstă de 12 ani

Judecătoria Piteşti nu l-a arestat

 

 Au trecut 6 ani de cînd po­liţiştii argeşeni încearcă să dea de urma unui individ acuzat că a violat o copilă cu dizabilităţi, în vîrstă de 12 ani. Fapta a avut loc în anul 2009 şi, imediat după aceea, suspectul a fugit în Spania. Nicolae Milea, în vîrstă acum de 65 de ani,  a fost prins de poliţişti după ce a revenit în ţară, fiind dus la Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă. Cu toate că, po­tri­vit anchetatorilor, există probe ADN care dovedesc faptul că acuzaţiile sînt în­te­meiate, ieri, Judecătoria Piteşti a respins propune­rea procurorilor de ares­tare preventivă şi au luat împotriva bărbatului măsu­ra controlului judiciar.

Comentarii (6) | Vizualizari: 1929

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Accidentată pe trecerea de pietoni

Marţi, pe strada Pătraşcu Vodă din Piteşt a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat Mihai Daniel B., în vîrstă de 20 de ani, cu domiciliul în Piteşti. El mergea cu maşina dinspre Calea Craiovei, către str. Exerciţiu. La un moment dat, din cauza neatenţiei, tînărul a accidentat-o pe Georgeta A., în vîrstă de 68 de ani, tot din Piteşti. Femeia traversa strada corect, pe marcajul pietonal, marcat şi semnalizat corespunzător. Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Biroului Rutier din Piteşti. S-a constatat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca cu maşina. Mihai Daniel B. s-a ales cu dosar penal, conform articolului 196 din Codul Penal, pentru infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii, respectiv vătămare corporală din culpă.  

   A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1097

Continuare
 
Spiderman, reţinut Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 03 septembrie 2015

Spărgea apartamente, căţărîndu-se pe bloc

Spiderman, reţinut

Hoţul i-au furat omului trei televizoare şi un telefon mobil, pre­judiciul fiind estimat la 6.000 de lei.

 

 De un curaj nebun a avut nevoie un hoţ din Piteşti care, pentru a putea fura, era nevoit să facă acrobaţii asemănătoare lui Spiderman. Dumitru Voicu, în vîrstă de 30 de ani, a fost reţinut, marţi, de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Piteşti, fiind suspectat că a spart un apartament din Găvana. Ieri, individul a fost eliberat, împotriva lui fiind luată măsura controlului judiciar.    

Comentarii (6) | Vizualizari: 1981

Continuare
 
Acuzat de luare de mită Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 03 septembrie 2015

Director argeşean reţinut de DNA

Acuzat de luare de mită

 

 Procurorii DNA l-au reţinut, marţi seara, pe argeşeanul Viorel Gheorghe Radu, directorul Direcţiei Supraveghe­re Utilizare Radiaţii Ionizante, din cadrul Comisiei Na­ţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN). Acesta este acuzat de luare de mită, după ce fusese denunţat de un om de afaceri, fiind organizat un flagrant. Banii fuseseră ceruţi pentru urgentarea emi­terii unei autorizaţii pentru o societate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1617

Continuare
 
Adolescentul, găsit înecat! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 03 septembrie 2015

Dat dispărut, marţi seara,

Adolescentul, găsit înecat!

 

 Clipe de coşmar pentru o familie din Bănănăi, care, marţi seara, a anunţat dispariţia unui adolescent, în vîr­stă de 16 ani. Cristian Georgescu vorbise cu un amic, în jurul orei 16.00, iar de atunci nu mai fusese văzut. Nu s-a întors acasă seara, iar membrii familiei au cerut ajutorul poliţiştilor, după ce un copil găsise pe nisip, în zona barajului Goleşti, pe rîul Argeş, brăţara pe care o purtase adolescentul. Căutările de marţi nu au avut succes, însă, ieri dimineaţă, băiatul a fost găsit fără suflare, în apă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2296

Continuare
 
Doi argeşeni arestaţi pentru transport de imigranţi! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 02 septembrie 2015

Doi argeşeni arestaţi pentru transport de imigranţi!

 

 Doi argeşeni au fost arestaţi de autorităţile ungare pentru trafic cu imi­granţi. Deşi sute de mii de persoane vin în Europa, fugind din calea războiului şi a dificultăţilor de trai cu care se confruntă în ţări din Orientul Mijlociu şi Africa, sînt şi români care încearcă să profite de necazul refugiaţilor. Printre românii arestaţi care ar fi transportat ilegal şi contra cost unii imigranţi, se numără şi doi argeşeni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1353

Continuare
 
Femeie şi copil luaţi pe sus de un Logan Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 02 septembrie 2015

După ce au traversat neregulamentar,

Femeie şi copil luaţi pe sus de un Logan

 

 Ieri în jurul prînzului, o femeie şi copilul ei au fost izbiţi în plin de o maşină, în timp ce traversau neregulamentar. Accidentul a avut loc în apropiere de magazinul Lidl, din Găvana. Deşi impactul a fost unul serios, ambii pietoni au scăpat fără leziuni. Avînd în vedere că era vorba de un copil, la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, echipajul medical consultîndu-l pe băiatul în vîrstă de 7 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1108

Continuare
 
Patru urşi vor fi vînaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 02 septembrie 2015

Prefectul Mihail Oprescu anunţă măsurile după prăpădul de la Rucăr:

Patru urşi vor fi vînaţi!

 

 Prefectul de Argeş, Mihail Oprescu, a anunţat, ieri, în cadrul conferinţei de presă a instituţiei, că, în urma unei şedinţe cu toţi factorii responsabili, s-a decis ca patru urşi din zona Rucăr să fie vînaţi. Iar oamenii care au avut pierderi din cauza acestor animale sălbatice să fie despăgubiţi. Vă reamintim că, în urmă cu ceva vreme, urşii au făcut prăpăd în munţii din zona Rucăr, au omorît 17 vaci, peste 25 de oi şi 2 măgari.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1090

Continuare
 
Protest la 88 de ani Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 02 septembrie 2015

Din cauza unui proces pentru o bucată de pămînt,

Protest la 88 de ani

 

 Protest inedit, ieri, în faţa Judecătoriei Piteşti. Ion Din s-a legat cu lanţuri, avînd o pancartă agăţată de gît. Pe ea scrisese nemulţumirile sale şi cerea ajutor auto­rităţilor. Alţi doi bărbaţi, care aveau probleme în justiţie pentru nişte terenuri, i s-au alăturat. La un moment dat, unul a renunţat, iar ceilalţi doi au fost luaţi de poliţiştii din zonă.

Comentarii (5) | Vizualizari: 1496

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 02 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Incendiu provocat de turişti 

Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi să intervină, duminică, în jurul orei 6.20, în munţii Iezer - Păpuşa, zona Bătrîna, pentru a stinge mai multe focare unde ardea vegetaţie uscată. Nu mai puţin de 22 de pompieri au luat parte la acveastă acţiune, intervenţia derulîndu-se cu într-o zonă accidentată, în golul alpin, unde, cel mai probabil, turiştii au lăsat în urma lor o vatră de foc care s-a întins la vegetaţia uscată, riscînd să ajungă la zona împădurită. Pompierii au reuşit să stingă incendiul înainte de a se produce o nenorocire ca pe Muntele Roşu, din Masivul Leaota, astfel că a ars doar vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 20 mp (7 focare). Se efectuează cercetări pentru a se stabili de la ce a pornit incendiul, dar cel mai probabil a fost vorba de foc deschis în spaţii deschise.                     

        N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1043

Continuare
 
Imam în Bucureşti, escroc la Piteşti! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 02 septembrie 2015

După înşelăciune, turcul plăteşte!

Imam în Bucureşti, escroc la Piteşti!

 

 Imdat Yldiz, de 41 de ani, imam la o geamie din Bucureşti, aflat sub control judiciar pentru o infracţiune comisă la Piteşti, va fi trimis în judecată. Turcul este acuzat de complicitate la înşelăciune după ce a încercat să ob­ţină 30.000 de lei de la un ce­tă­­ţean prin metoda „Accidentul“. Cînd a fost prins, musulmanul a susţinut că nu avea habar de infracţiune, ci că el doar făcea un comision unui prieten care l-a rugat să-i ridice un colet de la Piteşti.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1826

Continuare
 
<< Start < Înapoi 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4403 - 4433 din 5611

 
 
 

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

UN BUST AŞTEPTAT ŞI MERITAT
Frumos articol.Toata admiratia pentru d-ul profesor!Dansul este printre putinii care ne mai amintesc de valori si modele...
18/11/17 12:17 Mai mult...

Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!
dle Eduard in campionatul trecut Negoita a fost indepartat de la echipa de complotul facut de COTIGA 'PANAIT.Cand un juc...
18/11/17 10:37 Mai mult...

Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!
De facturi umflate nu scrieti?
18/11/17 10:19 Mai mult...

Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!
Da,suntem prosti pentru ca acceptam toate rahaturile lor pe care le platim cu multi bani, suntem prosti ca am vandut tot...
18/11/17 09:11 Mai mult...

Trei jucători de la Şcoala Dani Coman la lotul U 16
DC si a schimbat denumirea si investitorul,Ianovschi a tras sforile sa dispara multi copii sa joace cei de care pomeniti...
18/11/17 08:58 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Lun, 13.11.2017

--- 4.975 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter