Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Astăzi, ultima zi de înscriere!     *** Ce se mai întîmplă la Molivişu     *** Recidivist săltat de poliţişti     *** Se vorbeşte,se citeşte...     *** Preţul unui pom de Crăciun, de la 10 lei!     *** Plata retroactivă a contribuţiei la pensie, şi în 2018!     *** Cei mai în vogă artişti, la Tîrgul de Crăciun     *** Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil      *** O nouă campanie umanitară     *** Concert de colinde, la Catedrală     *** Ultima zi în care mai puteţi aduce un omagiu     *** Tîrg de Crăciun, la Bowling      *** Familii Regale care participă la funeralii      *** Criminalul din Mioveni avea discernămînt     *** Argeşeni păgubiţi prin metoda „împrietenire“     *** Cercetat sub control judiciar pentru tentativă de omor     *** A făcut explozie pe A1     *** Cadouri pentru elevii merituoşi!     *** Misiune infernală cu ardelenii!     *** Fără muzică şi majorete la baschet!     *** De patru ori, la televizor!    

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Pui făcuţi scrum în incendiu

În noaptea de joi spre vineri, pompierii au fost chemaţi în comuna Sălătrucu, satul Bîrseştii de Sus, a­colo unde izbucnise un incendiu la un coteţ de păsări. Pînă la sosirea militarilor, anexa gospodă­rească arsese aproape în întregime, militarii reuşind doar să limiteze extinderea flăcărilor la alte depen­dinţe sau la locuinţa din aceeaşi curte. Adăpostul de păsări a ars pe o suprafaţă de aproximativ 8 mp şi o dată cu el au fost făcuţi scrum 24 pui de găină. Incendiul a fost provocat de jar sau scîntei purtate de vînt.    

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 937

Continuare
 
Victima dulăilor, ameninţată Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Pentru că a fost pîrît autorităţilor, stăpînul animalelor trece la intimidare

Victima dulăilor, ameninţată

 

 Aşa după cum v-am informat într-o ediţie trecută a ziarului, un bărbat de 60 de ani şi nepotul său în vîrstă de 7 ani, din Poienarii de Muscel, au trecut prin clipe de coşmar după ce au fost la un pas de a fi sfîrtecaţi de trei dulăi, ai căror stăpîni i-au lăsat nesupravegheaţi, deşi ştiau că sînt periculoşi, avînd şi alte victime la activ în localitate. Băieţelul a avut cel mai mult de suferit, ajungînd într-un final la spital pentru a primi îngrijiri medicale.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1139

Continuare
 
Motociclist rănit Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 15 august 2015

Accident provocat de un şofer neatent

Motociclist rănit

 

 Joi, zi de 13, zi cu ghinion, pentru un motociclist! Daniel Petrişor M., în vîrstă de 21 de ani, din comuna Cocu, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină. Şoferul autovehiculului nu se asigurase la efectuarea unui viraj. Din fericire, victima are leziuni uşoare. Astfel de accidente au loc frecvent, conducătorii auto uitînd parcă de faptul că în trafic nu sînt numai maşini.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1041

Continuare
 
Spintecătorul, arestat preventiv Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Adus în ţară sub escortă,

Spintecătorul, arestat preventiv

Cazul: I-a tăiat gîtul cu sabia

 

 Total schimbat, cu o privire rece, cu o barbă lungă şi deasă, astfel a apărut, ieri, în faţa judecătorilor, Dan Florin Cîrstea, de 30 de ani, din Piteşti. Acuzat de tentativă de omor, individul a fost prins în Suedia, la începutul lunii august, după ce a fost urmărit internaţional aproximativ o lună. El a tăiat cu sabia un bărbat în centrul Piteştiului, în faţa restaurantului La Strada.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1703

Continuare
 
Femeie jefuită în plină zi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Pe strada Gîrlei din Piteşti au atacat-o doi indivizi

Femeie jefuită în plină zi

 

 Jaf la drumul mare, de asta a avut parte o femeie, joi. Doi in­di­vizi au atacat-o şi i-au furat geanta, o­pe­rînd după un plan bi­ne stabilit. Agre­so­rii i-au furat geanta în care avea aproxi­ma­tiv 1.000 de lei. După atac, femeia a ajuns la spital. Poli­ţiş­tii au reuşit să întocmeas­că un cerc de sus­pecţi şi spun că este o chestiune de timp pînă cînd autorii vor fi prinşi.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1590

Continuare
 
Fost ofiţer SRI, reţinut Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 14 august 2015

Promitea că va facilita angajări la MAE

Fost ofiţer SRI, reţinut

 

  Din fost ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, a ajuns vînzător de iluzii! Ion Mihai Dincă, în vîrstă de 41 de ani, din judeţul Mehedinţi, oraşul Drobeta Turnu Severin, a fost reţinut, ieri, în urma unui flagrant delict organizat la Piteşti. Bărbatul primise de la o femeie suma de 500 de lei. În schimbul banilor, a promis că va facilita angajarea acesteia în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. În 2010, fostul ofiţer SRI a fost condamnat la 4 ani închisoare tot în urma unui flagrant organizat în Argeş. În urma experienţei neplăcute pe care a avut-o acum cinci ani, bărbatul ar fi trebuit să ocolească judeţul nostru. Nu a făcut-o şi a fost prins a doua oară. Se pare că acesta are acelaşi mod de operare şi profită de naivi din întreaga ţară, fiind mai multe sesizări din diverse oraşe pe numele lui.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1969

Continuare
 
ADIO GRĂTARE lîngă mănăstire! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 14 august 2015

Li s-a pregătit o surpriză pelerinilor

ADIO GRĂTARE lîngă mănăstire!

 

 Nici în acest an, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, pelerinii care vor veni să se roage la Mănăstirea Curtea de Argeş nu vor avea voie să doarmă în curtea lăcaşului, să facă grătare sau să asculte muzică, aşa cum se întîmpla pînă în 2012. De 3 ani, autorităţile locale au decis ca enoriaşii să meargă în spaţii de campare special amenajate, acolo unde se pot distra în voie. Jandarmii se vor asigura că măsurile autorităţilor vor fi respectate de pelerini.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1701

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A sărit pe geam de la etajul II

Un bărbat în vîrstă de 55 de ani, din Mioveni, a ajuns ieri la spital după ce s-a aruncat de la etajul II. Omul suferă de afecţiuni psihice, fiind supravegheat de familie. Ieri, fiul a plecat de acasă avînd probabil de rezolvat ceva şi, ca să se asigure că tatăl nu va ieşi, a încuiat uşa. Rămas singur, bărbatul a încercat uşa şi, văzînd că este încuiată, s-a dus la fereastră, care nu fusese asigurată cu o încuietoare, şi a sărit în gol de la etajul II. A fost văzut de un vecin, care a su­nat imediat la 112. Cînd echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, pacientul era conştient. Acestea le-a spus cadrelor medicale că plecase să îşi ridice pensia. Omul a fost transportat la cea mai apropiată unitate medicală, Spitalul Racoviţa, pentru investigaţii şi îngrijri medicale.  

  M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1073

Continuare
 
Răpus de caniculă, pe malul rîului Tîrgului Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 14 august 2015

Aflat cu vacile la păscut, un bărbat din Cîmpulung,

Răpus de caniculă, pe malul rîului Tîrgului

# Cel mai probabil, bărbatul a făcut un infarct miocardic

 

 Descoperire macabră, miercuri, pe malul rîului Tîrgului, la Cîmpulung! Cîţiva copii care se bălăceau în apă, în zona Gării, au zărit la un moment dat în iarbă trupul neînsufleţit al unui bărbat. Speriaţi, copiii şi-au anunţat părinţii care au sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns o echipă operativă de la Poliţia Cîmpulung care a demarat cercetările de rigoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1518

Continuare
 
Fînar ars de la afumătoarea de caş Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 august 2015

Incendiu într-o gospodărie din Lereşti

Fînar ars de la afumătoarea de caş

 

 Două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri din Cîmpulung au intervenit, miercuri, în jurul orei 18, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din comuna Lereşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1070

Continuare
 
A găsit parbrizul spart Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 14 august 2015

Incident la spălătorie:

A găsit parbrizul spart

 

 De un incident neplăcut a avut parte, ieri, o şoferiţă ce a ales să îşi lase maşina la o spălătorie din curtea unui centru comercial. Cînd s-a dus să-şi ia autoturismul, femeia a găsit parbrizul spart. Angajaţii susţin că şoferiţa a ajuns acolo cu geamul spart, proprietara maşinii susţine contrariul. Disputa s-a încheiat la poliţie, oamenii legii de la Secţia 2 întocmind un dosar sub acuzaţia de distrugere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1890

Continuare
 
„Un nebun“ circulă pe stradă Imprimare E-mail
(7 voturi)
vineri, 14 august 2015

Externat de la Vedea,

„Un nebun“ circulă pe stradă

În vara anului trecut a atacat o tînără şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu cuţitul

 

 Alin Minciunescu se plimbă liber prin oraş! Băr­ba­­tul suferă de afecţiuni psihice, iar în vara anu­lui 2014 a atacat pe stradă o tînără şi a înjun­ghi­at-o de mai multe ori cu cuţitul. Episodul extrem de violent a avut loc în plină zi, în apropiere de Cate­drala Mioveni. Bărbatul a fost internat la Spitalul Sfînta Maria, din Vedea, în urma unei sentinţe jude­cătoreşti. Recent a fost externat şi duce o viaţă normală, ieşind la cumpărături şi plimbîndu-se pe stradă, exact ca înainte de a comite agresiunea care l-a făcut celebru. Cine garantează însă că băr­batul nu va recidiva şi va ataca din nou? Noi nu sugerăm ca bărbatul să fie ţinut închis, ci doar dorim să aflăm ce măsuri au fost luate ca acesta să nu mai comită fapte de care nu este respon­sabil.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2024

Continuare
 
Patru procurori cîmpulungeni protestează Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 august 2015

Patru procurori cîmpulungeni protestează  

 

Magistraţi din toată ţara se revoltă şi protestează, pentru că, în plină vacanţă judecătorească, Consiliul Superior al Magistraturii a propus modificarea legilor justiţiei, care vor afecta în mod direct parcursul profesional al procurorilor şi judecătorilor. Numărul magistraţilor ce au semnat un me­moriu împotriva propunerilor CSM a ajuns la 1.300, printre aceştia numărîndu-se şi patru procurori cîmpulungeni.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1240

Continuare
 
Refuzaţi produsele ce par alterate! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 13 august 2015

Recomandări la cumpărarea alimentelor pe caniculă

Refuzaţi produsele ce par alterate!  

 

 Comisarul şef adjunct Violeta Nedelcu, de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş, vine în sprijinul piteştenilor cu cîteva sfaturi pentru cei care sînt nevoiţi să cumpere pe caniculă, cînd temperaturile sînt mari. Date fiind avertizările de caniculă pentru zilele următoare, argeşenii trebuie să fie foarte atenţi atunci cînd achiziţonează produse alimentare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1123

Continuare
 
Înmormîntat cu onoruri militare Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 13 august 2015

Paramedicul de la ISU Argeş, condus pe ultimul drum

Înmormîntat cu onoruri militare

 

 După cum aţi putut citi în numărul de ieri, plutonierul adjutant şef Marian Ion Enache, în vîrstă de 47 de ani, paramedic în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, a decedat luni după-amiază. Zeci de minute, colegii săi s-au luptat să-l readucă la viaţă, însă manevrele de resuscitare nu au dat nici un rezultat, iar cei care formau echipajul de terapie intensivă mobilă s-au dat bătuţi în faţa morţii. A salvat sute de persoane în timpul carierei sale, dar el nu a mai putut fi salvat!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2050

Continuare
 
Spînzurat cu centurile de siguranţă ale maşinii Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 13 august 2015

 Un tînăr de 28 de ani, din Craiova, a fost găsit

Spînzurat cu centurile de siguranţă ale maşinii

Descoperire macabră în apropierea barajului Rîuşor

 

 O mare durere şi multe semne de în­trebare a lăsat în urma lui un tînăr de 28 de ani, din Craiova, care a fost gă­sit spînzurat, ieri, în jurul prînzului, într-o pădure din comuna Lereşti, si­tuată în apropierea barajului Rîuşor. Po­liţiştii cîmpulungeni care s-au depla­sat la faţa locului pentru a ancheta a­cest caz spun că nu sînt suspiciuni în  ce priveşte cauza morţii, cada­vrul tînărului prezentînd indicii clare de suicid. Tînărul nu a lăsat în urmă un bilet de adio pentru a-şi motiva gestul sinucigaş, însă, potrivit anchetatorilor, ar mai fi avut în trecut şi alte tentative de suicid, pe fondul unor probleme psihice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1858

Continuare
 
<< Start < Înapoi 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4651 - 4681 din 5731

 
 
 
 

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

Mamă, copii şi bunică, răniţi la Buzoeşti
Multa sanatate si recuperare rapida
15/12/17 09:48 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Nu mai oscila si ia aminte;lasai antrenori pe cei doi PITESTENI care sunt doriti,daca faceti un sondaj de opinie constat...
15/12/17 09:05 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter