Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Blonda beată l-a fraierit pe patron      *** În viaţă, după ce s-a electrocutat      *** Comisarul şef Badea, adjunct al Direcţiei Rutiere      *** Amenzi pentru tulburarea liniştii publice      *** 126 de candidaţi, absenţi!      *** „Ne-am organizat foarte bine!“      *** Selymeş: „Mi-a plăcut Mioveniul!“      *** CS Mioveni II şi Atletic Bradu se pregătesc de meciul direct      *** Champions League, Play-off, retur      *** FC Argeş 1998 - Dinamo 2000, în Finala Legendelor!      *** Denisa Dragomir, campioană naţională!      *** România, umilită de Letonia!      *** Albu şi Stoica, medaliaţi la Cupa Europei!      *** Bucureşteanul i-a luat zilele!      *** S-au proptit cu duba într-un cap de pod      *** Biciclist lovit de maşină, în comă la spital      *** S-a aruncat în canal, ca să moară      *** Stancu şi-a tras Poliţie Locală!      *** 25% dintre părinţi au refuzat să-şi vaccineze copiii!     

 


Călcaţi de hoţi, în toiul nopţii Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 16 mai 2015

Momente cumplite pentru o familie din Cîmpulung

Călcaţi de hoţi, în toiul nopţii

 

 Doi soţi din Cîmpulung au trăit, în urmă cu cîte­va zile, clipe de coşmar după ce o bandă de hoţi a intrat în toiul nopţii pes­te ei în locuinţă, în­cer­cînd să dea lovitura. Oamenii au avut noroc cu cîinele lor care, sim­ţindu-i pe infractori, a în­ceput să latre, punîndu-i pe fugă şi alertîndu-şi stăpînii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1821

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

18 şoferi, lăsaţi pietoni

În doar o zi, în urma unor controale, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi ai Biroului Rutier Piteşti au aplicat 110 sancţiuni contravenţionale. Valoarea acestora se ridică la 11.633 de lei. Cu aceeaşi ocazie, oamenii legii au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 18 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1388

Continuare
 
Un elicopter participă la demonstraţie Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 mai 2015

Exerciţiu-pilot, pe Mateiaş, pentru stingerea incendiilor forestiere

Un elicopter participă la demonstraţie

 

 Pentru a preveni incendiile de vegetaţie şi de fond forestier în zonele montane, care s-au îndeşit în ultimii ani, mai ales din cauza creşterii temperaturii şi a prelungirii lunilor de secetă, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş s-a stabilit o strategie care urmează să fie implementată, ca un proiect-pilot, în zona Cîmpulung.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1607

Continuare
 
Rutiera va asigura fluidizarea autobuzelor Dacia Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 mai 2015

De luni, din cauza lucrărilor la Podul Viilor,

Rutiera va asigura fluidizarea autobuzelor Dacia

 

 Reprezentanţii Sindicatului Automobile Dacia şi ai Serviciului Transport Personal şi Restauraţie din cadrul Dacia - Renault au raportat Instituţiei Prefectului Argeş o problemă cu privire la lucrările din zona Podul Viilor din municipiul Piteşti, lucrări care a­fectează circulaţia în zona din intrarea - ieşirea din oraş, anunţă re­prezentanţii Prefecturii într-un co­mu­nicat de presă. În acest sens, ieri, prefectul Mihail Oprescu a convocat o întîlnire cu mai multe structuri locale şi judeţene, în scopul găsirii unei soluţii la această situaţie.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1903

Continuare
 
Patronii s-au ascuns Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 16 mai 2015

Condamnaţi de instanţă,

Patronii s-au ascuns

# Mitu Chinezu, Marin Ţîrcomnicu, Florea Din şi Irineu Popescu, trimişi la închisoare

 

 Supranumit „Regele ram­bursărilor ilegale de TVA“, Mitu Constantin, cunoscut sub porecla de Mitu Chinezu, se află în faţa unei noi condamnări. Curtea de Apel Piteşti a dat, ieri, sentinţa definitivă într-un dosar de evaziune fiscală, condamnîndu-l pe omul de afaceri la 6 ani şi 4 luni închisoare cu executare. Alţi trei afa­cerişti au fost, de ase­menea, condamnaţi cu executare: Marin Ţîr­com­nicu,  a­sociat şi administrator al SC Pro Invest Trade SRL Piteşti, la 3 ani şi 10 luni închisoare, Florea Din, la 4 ani şi 6 luni î­nchi­soa­re, Irineu Po­pescu, la 4 ani şi 6 luni în­chi­soa­re. Cel de-al cincilea patron trimis în jude­ca­tă de procurori în acest dosar, Iulian Duţulescu, a obţinut în martie o suspendare a judecăţii, fiind grav bolnav.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3161

Continuare
 
Juristul de serviciu Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 mai 2015

Juristul de serviciu

 

Noul Cod Ci­vil a a­dus schim­bãri im­por­tan­te în ce priveşte u­nele ins­ti­tuţii juri­di­ce.

 

 Procedura strămutării garanţiei

Potrivit articolului 2331 din Codul Civil, sumele datorate cu titlu de indemnizaţie de asigurare sau despăgubirea se consemnează într-un cont bancar distinct purtător de dobînzi pe numele asiguratului, al celui prejudiciat sau, după caz, al expropriatului şi la dispoziţia creditorilor care şi-au înscris garanţia în registrele de publicitate. Debitorul nu poate dispune de aceste sume pînă la stingerea tuturor creanţelor garantate decît cu acordul tuturor creditorilor ipotecari ori privilegiaţi. El are însă dreptul să perceapă dobînzile.

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1200

 
Două familii din Curtea de Argeş îşi caută dispăruţii Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 mai 2015

Dacă i-aţi văzut, sunaţi la 112!

Două familii din Curtea de Argeş îşi caută dispăruţii

 

 Doi bărbaţi din Curtea de Argeş au dispărut de acasă. Familiile acestora caută disperate să le dea de urme. Au sesizat poliţia, dar pînă în prezent căutările au rămas fără rezultat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1343

Continuare
 
Şoferi imprudenţi, pasageri la spital! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Cînd transporţi călători, răspunzi penal de ce li se întîmplă

Şoferi imprudenţi, pasageri la spital!

 

 Aceeaşi zi, aceeaşi oră, acelaşi incident! Două persoane au ajuns, ieri după-amiază, la spital după ce, aflate în mijloace de transport în comun, s-au dezechilibrat şi au căzut. Nici una dintre victime nu a fost grav rănită, dar şoferii, care conduceau autobuzul, respectiv, un microbuz, s-au ales cu dosare penale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1041

Continuare
 
Incendiul a topit o casă Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 15 mai 2015

La Costeşti, gospodăria scrum, proprietarii cu arsuri de gradul I pe corp

Incendiul a topit o casă

 

 În mai puţin de două ore, o familie din Costeşti a rămas fără munca de-o via­ţă. Cei doi soţi s-au trezit cu casa în flăcări. Au încercat să stingă singuri incendiul, dar s-au ales cu arsuri pe faţă şi pe mîini. ­Au chemat pompierii, însă fo­cul s-a extins cu repeziciune de la locuinţă la terasă şi garaj. Pompierii che­maţi să intervină au reuşit să stingă incendiul cauzat de o scurgere de gaze de la o butelie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1546

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A golit 11 maşini, în Piteşti

Un dîmboviţean ce a golit 11 maşini în Piteşti este cercetat în libertate. Poliţiştii Secţiei 1 l-au identificat pe Gheorghe Gabriel I., 19 ani, din comuna Ludeşti, judeţul Dîmboviţa. Tînărul este bănuit că, în peri­oada 31 martie - 9 mai a.c., ar fi sustras mai multe bunuri din 11 autovehicule parcate în Piteşti, în zonele de competenţă ale Secţiilor 1 şi 4. La nivelul celor două secţii sînt înregistrate dosare penale sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat, în care sînt continuate cercetările pentru recuperarea prejudiciului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1154

Continuare
 
Conducea cu 143 km la oră! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Pe la Lunca Corbului, mai ceva ca pe Autostradă!

Conducea cu 143 km la oră!

 

 A venit din Mehedinţi să ră­mînă fără permis în Argeş! Vorbim despre un vitezoman care a dat în radar cu 143 de km la oră! Pentru isprava sa, şoferul cu BMW a primit şi o amendă de a­proa­­pe 900 de lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1512

Continuare
 
Jurnalistul Mircea Pally, condus pe ultimul drum Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 mai 2015

Jurnalistul Mircea Pally, condus pe ultimul drum

 

 Cunoscutul om de radio Mircea Pally, corespondent al judeţului Argeş la Radio România Actualităţi, a încetat din viaţă în noaptea de 11 spre 12 mai, la Spitalul Judeţean din Piteşti, la vîrsta de 63 de ani. Înmormîntarea a avut loc ieri, iar zeci de persoane au ţinut să îi aducă un ultim omagiu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1674

Continuare
 
Înmormîntat cu onoruri militare Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Fostul adjunct al IPJ Argeş,

Înmormîntat cu onoruri militare

 

 Ieri, colonelul în rezervă Gabriel Eugen Şerbănescu a fost condus pe ultimul drum. Funeraliile fostului adjunct al Inspectoratului de Poliţie Argeş au fost discrete, exact aşa cum a fost şi ofiţerul în timpul vieţii sale. Totul a fost organizat pînă la cel mai mic detaliu, astfel încît să nu epateze, iar ceremonia să se desfăşoare cît mai sobru şi rezervat. Numărul mare al celor care au participat la ceremonie a fost destul de mare, aşa că, deşi nu s-a dorit, coloana de autovehicule ce a urmat maşina mortuară a atras atenţia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2643

Continuare
 
Comisarul Doroftei s-a pensionat Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Schimbare la vîrf în Poliţia Transporturi Argeş

Comisarul Doroftei s-a pensionat

 

 Astăzi, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române va avea loc concursul pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş. Pos­tul a rămas liber după ce fostul şef, comi­sa­rul-şef Alexandru Doroftei, s-a pensionat. În locul său, interimatul a fost asigurat de co­mi­sarul-şef Ion Mostoghiu, cel care îi fusese adjunct.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1362

Continuare
 
A chemat pompierii să-i trezească bărbatul din somn Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 14 mai 2015

A chemat pompierii să-i trezească bărbatul din somn

 

 Fiindcă un bărbat nu mai răs­pundea la uşă şi nici la telefon, soţia a­cestuia a pus pe jar pompierii. Pen­tru a pătrunde în locuinţă, reprezentanţii ISU au spart uşa. Din fericire, temerile femeii nu s-au adeverit: băr­­batul dormea. „Marţi după-a­mia­ză, un echipaj cu o autospecială şi u­nul al ambulanţei SMURD de la De­taşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în municipiul Piteşti, pe Bdul Nicolae Bălcescu, pentru deblocarea uşii unui apartament de la etajul şase. S-a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de la intrare cu ajutorul mijloacelor din dotare, în interior aflîndu-se proprietarul, care dor­mea“, a declarat Daniel Bădiţea­nu, purtător de cuvînt al ISU Argeş.  

   M.Cazacu

Comentarii (1) | Vizualizari: 1204

 
Suspiciune de scarlatină la Şcoala 10! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 14 mai 2015

 Numărul de cazuri, în creştere

 Suspiciune de scarlatină la Şcoala 10!

 

 Nu trece o zi fără un nou caz suspect de scarlatină în şcolile şi grădiniţe­le din judeţul nostru! Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, dr Sorina Honţaru, ne-a spus că, ieri, a apărut o suspiciune în cazul unui co­pil de la Şcoala Nr. 10 Marin Preda, din Piteşti.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1351

Continuare
 
<< Start < Înapoi 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4651 - 4681 din 5153
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 21.08.2017

4.339 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter