Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Militarii, binecuvîntaţi cu agheasmă şi mir      *** Poliţiştii cîmpulungeni au sărbătorit alături de elevi      *** Carambol pe DN 65      *** Din spital dus în arest      *** Judecătoarea, trecută pe dializă      *** „Infracţiunile, în scădere în 2017 faţă de 2016!“      *** Poliţiştii au protestat prin ninsoare      *** Parlamentul ar redenumi localităţile cu î din i      *** Sterilizare gratuită a animalelor cu proprietar      *** Masă de resuscitare pentru nou-născuţi, donată Judeţeanului!      *** Vă puteţi petrece Paştele la băi!     *** Ziua Mondială a Apei, sărbătorită de ABAAV      *** Seminar şi spectacol sub egida Centenarului      *** Meciuri amicale internaţionale      *** Panţuroiu, la Campionatele Internaţionale ale României      *** Piteştenii vor să iasă campioni!      *** Misiune uşoară cu bănăţenii!      *** Meci internaţional la Mioveni      *** „O recunoştinţă a ceea ce s-a realizat la Mioveni!“      *** „Greşelile ne-au costat 2 puncte!“      *** „Terenul a fost uimitor!“     

 


Tractorul a strivit maşina Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 20 octombrie 2015

Trei persoane au ajuns în spital

Tractorul a strivit maşina

 

 Patru persoane s-au aflat în pericol de moarte, duminică seară, trei dintre acestea ajungînd la spital. Maşina în care se aflau a fost acroşată de un tractor, care s-a răsturnat peste autovehicul. Deşi la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD şi unul de descarcerare al pompierilor, nu a mai fost necesară intervenţia militarilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1377

Continuare
 
Cascadorie cu un jandarm băut Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 20 octombrie 2015

Noaptea, la Piscani,

Cascadorie cu un jandarm băut

 

 Distracţia de duminică seară s-a încheiat la spital pentru Constantin O., de 34 de ani, din Mioveni, subofiţer jandarm! Nu a fost singurul ca­re a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind răspunzător şi de rănirea a două persoane. Omul legii va avea probleme serioase, riscînd să-şi piar­­dă locul de muncă din pricina unui gest nesăbuit.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2725

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Supraponderali, duşi de pompieri la ambulanţă

Echipajele SMURD au intervenit la 26 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 4 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pe strada I.C. Brătianu, pentru transportul unei persoane supraponderale, un pacient de 81 de ani, de la domiciliu, la echipajul Ambulanţei. De asemenea, un alt echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a fost solicitat pe strada Exerciţiu, pentru transportul unui pacient de 84 de ani, supraponderal, care a fost dus de la domiciliu la echipajul Ambulanţei. 

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1027

Continuare
 
Noi reguli de comercializare a lemnului Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 octombrie 2015

Pentru a stopa tăierile ilegale,

Noi reguli de comercializare a lemnului

 

 Pentru a stopa tăierile ilegale din păduri, a fost aprobată o hotărîre de guvern prin care se extinde sfera de control a Gărzii Naţionale de Mediu în domeniul comercializării lemnului şi produselor din lemn, prin stabilirea unor obligatii ce le revin operatorilor ce introduc pentru prima dată pe pia­ţă astfel de produse.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1558

Continuare
 
Şi-au incendiat casa pe patru roţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 20 octombrie 2015

Nu mai au unde să pună capul pe pernă

Şi-au incendiat casa pe patru roţi

 

 Duminică seară, pe o stradă din Curtea de Argeş, o maşină a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au reuşit să stingă focul înainte să se extindă la alte autovehicule parca­te în zonă. S-a aflat că dubiţa a fost incendiată, cel mai probabil, de oameni si străzii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1200

Continuare
 
Miting cu nici 50 de protestatari Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 20 octombrie 2015

Ipoteza cazării imigranţilor nu i-a scos pe oameni în stradă, la Cîmpulung

Miting cu nici 50 de protestatari

 

 Peste 50 de persoane au participat, duminică, în Piaţa Primăriei din Cîmpulung, la un miting de protest împotriva posibilei intenţii a autorităţilor centrale de a găzdui în municipiu refugiaţi din Orientul Mijlociu. Organizatorul mişcării de protest, omul de afaceri Aurelian Banu, a dorit pe această cale să scoată în evidenţă faptul că urbea musceleană se confruntă deja cu probleme majore de natură socio-economice, iar venirea refugiaţilor nu ar face altceva decît să înrăutăţească lucrurile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1111

Continuare
 
Două generaţii înghiţite de puţ Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 20 octombrie 2015

Fîntînă blestemată, la Davideşti!

Două generaţii înghiţite de puţ

 

 Ţipete, strigăte de ajutor, vaiete şi hohote de plîns, duminică seară, în comuna Davideşti, în comunitatea de rromi din satul Conţeşti! De parcă un blestem a lovit familia, Florin Iova, de 44 de ani, un bărbat care era stîlpul casei, a sfîrşit în fîntîna din ogradă. Eforturile medicilor de a-l readuce la viaţă au rămas fără rezultat. Nu este pentru prima dată cînd o astfel de tragedie loveşte familia Iova.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2050

Continuare
 
Încă un primar pierde mandatul Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 19 octombrie 2015

Încă un primar pierde mandatul

 

 Săptămîna trecută, cei de la Înalta Curţe de Casaţie şi Justiţie au respins recursul primarului argeşean Florin Maria din Uda, pe care Agenţia Naţională de Integritate îl găsise în incompatibilitate. Vă reamintim că, în 2013, cei de la ANI au constatat că primarul comunei Uda s-a aflat în stare de incompati­bilitate, pentru că în timpul exercitării mandatului a deţinut şi calitatea de administrator al unei firme care aparţine familiei, precum şi pe cea de comerciant - persoană fizică. Dosarul acestuia a fost judecat la Curtea de Apel Piteşti, care a apreciat că hotărîrea ANI e corectă. Primarul a făcut recurs la ÎCCJ, însă în soluţie magistraţilor de la Înalta Curte se precizează că se respinge recursul împotriva sentinţei Curţii de Apel Piteşti, ca nefondat. Decizia ÎCCJ este definitivă, în consecinţă Florin Maria îşi va pierde mandatul de primar.   

 A.Dumitru

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1173

 
230 de angajaţi în căutare de... gaze de şist!? Imprimare E-mail
(6 voturi)
luni, 19 octombrie 2015

Proprietăţile private ale argeşenilor, din nou călcate de lucrătorii de la Prospecţiuni

230 de angajaţi în căutare de... gaze de şist!?

 

 Pe drumurile comunelor argeşene au început să roiască din nou munci­to­rii îmbrăcaţi în veste pe care scrie Prospecţiuni SA. Maşinile cu acelaşi înscris se plimbă dintr-o parte în alta, spre dispe­ra­rea oamenilor care îşi reamintesc experienţa trăită în 2013. Pe atunci, muncitorii firmei au lăsat cabluri înşirate peste tot pe unde au trecut. N-au ţinut cont dacă cetăţenii sînt sau nu de acord să le fie călcate în mod abu­ziv proprietăţile. Firma Prospecţiuni şi-a făcut simţită prezenţa nu doar pe terenurile argeşenilor. Într-unul din rondurile noas­tre din luna octom­brie ale lui 2013, prin lo­ca­lităţile din Argeş, redac­torii Curierul zilei au descoperit că nici cei de pe lumea cealaltă n-au scăpat de măsură­t­o­rile companiei care îşi înşirase instalaţiile prin­tre crucile şi mormintele dintr-un cimitir.

Comentarii (7) | Vizualizari: 1708

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 A traversat prin loc nepermis 

Întotdeauna, cînd vă decideţi să traversaţi, este bine să o faceţi numai pe trecerea de pietoni, altfel riscaţi să fiţi protagoniştii unor accidente grave. De acest lucru nu a ţinut cont Viorica Ţ., în vîrstă de 63 de ani, din Mioveni. Femeia a traversat strada prin loc nepermis şi, în plus, şi fără să se asigure. Accidentul a avut loc în Mioveni, iar şoferul de la volanul maşinii este Adrian B., în vîrstă de 42 de ani, din comuna Băbana. El venea dinspre Piteşti şi se îndrepta către Cîmpulung. În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Formaţiunii Rutiere din Mioveni a reieşit că Adrian B. nu consumase alcool înainte de a se urca la volanul maşinii. Totuşi, el s-a ales cu un dosar penal, conform articolului 196 din Codul Penal, pentru vătămare corporală din culpă.  

  A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1104

Continuare
 
Sute de amenzi, în două săptămîni Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 19 octombrie 2015

Poliţiştii locali au devenit sperietoarea şoferilor!

Sute de amenzi, în două săptămîni

 

Şoferii indisciplinaţi nu au de ales: ori se cuminţesc şi respectă cu stricteţe legea, ori plătesc de fiecare dată cînd greşesc. Dovadă stau sutele de amenzi pe care le dau zilnic poliţiştii locali, dar şi cei rutieri. În perioada 1- 15 octombrie, reprezentanţii Poliţiei Locale Piteşti au dat nici mai mult, nici mai puţin de 631 sancţiuni, dintre acestea, 279 fiind pentru conducători auto.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1056

Continuare
 
Aurolacii au dat foc unei barăci Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 19 octombrie 2015

Incendiu pe Aleea Spitalului

Aurolacii au dat foc unei barăci

 

 Flăcări mari au luminat cerul, sîmbătă seara, la Aleea Spitalului din Piteşti. O baracă ardea ca o torţă, iar trecătorii au sunat imediat la pompieri. Militarii au mers în zonă şi, timp de aproximativ o oră, s-au luptat să stingă focul.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1106

Continuare
 
Accident în depăşire Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 19 octombrie 2015

Accident în depăşire

 

 Două persoane au fost rănite, sîmbătă, în timpul unui accident rutier petrecut din vina unui şofer neatent. Ilie Anton, în vîrstă de 59 de ani, din Bucureşti, a efectuat o manevră fără să se asigure, iar de aici necazul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1429

Continuare
 
A zburat cu maşina de pe şosea Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 19 octombrie 2015

Grav accident rutier, la Cîmpulung

A zburat cu maşina de pe şosea 

 

 Patru tineri din Cîmpulung, cu vîrste între 21 şi 23 de ani, au văzut moartea cu ochii, vineri noaptea, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier care a avut loc pe o stradă lăturalnică din municipiu.  Maşina în care se aflau s-a izbit violent de o remorcă parcată pe marginea drumului, iar băieţii au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieşi din auto­­turismul transformat într-un morman de fiare contorsionate. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili exact cum s-a petrecut totul şi dacă şoferul era băut.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1759

Continuare
 
Preot mort în şanţ Imprimare E-mail
(7 voturi)
luni, 19 octombrie 2015

Se presupune că s-a înecat

Preot mort în şanţ

 

 Localnicii comunei Izvoru au aflat, ieri dimineaţă, cu stupoare, că preotul satului a murit. Enoriaşii care îl aşteptau la slujbă au fost uimiţi să audă modul în care şi-a pierdut viaţa slujitorul Domnului. Victor Cocorea, paroh la biserica din Izvoru de Jos, a fost găsit fără suflare într-un şanţ de pe marginea dru­mului.

Comentarii (8) | Vizualizari: 3843

Continuare
 
Incendiu la Casa Sindicatelor Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 17 octombrie 2015

Ultima oră!

Incendiu la Casa Sindicatelor

 

Pompierii au intervenit aseară pentru stingerea unui incendiu izbucnit în camera hidroforului punctului termic ce a­limentea­ză Casa Sindicatelor şi apartamentele din zona centrală a oraşului. Focul a fost stins în scurt timp. Au fost chemaţi reprezentanţii Electrica şi Distrigaz, pentru întreruperea a­li­mentării. Se pare că focul a fost provocat de un om al stră­zii.    

M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 1167

 
<< Start < Înapoi 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4651 - 4681 din 6160
embedgooglemap.net
 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 Comentarii

„Infracţiunile, în scădere în 2017 faţă de 2016!“
Politia ne spune doar cand scad infractiunile, nu si cand creste numarul lor... Daca ar fi sa luam interviurile din pre...
22/03/18 10:31 Mai mult...

„Valoarea şi experienţa a făcut diferenţa“
E trist ca in Pitesti nu se doreste asa de mult promovarea. In alte orase mici cu echipe fara traditie in fotbalul roma...
22/03/18 10:04 Mai mult...

Parlamentul ar redenumi localităţile cu î din i
Motto (grupul Divertis): Fie pâinea cât de rea O scriem cu "â" din "a" ========================== Autorul art...
22/03/18 02:04 Mai mult...

Impozitele locale, majorate din 2019
Imbuibatii din primarii nu mai au nici un dram de rusine fata de cetateni, ca de grija nici nu se mai pune problema. Tra...
21/03/18 22:24 Mai mult...

„Valoarea şi experienţa a făcut diferenţa“
Cu un mic efort si un antrenor bun din vara, acum FC Arges era pe podium!Sa le fie rusine celor care se fac ca se impli...
21/03/18 19:51 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 19.03.2018

--- 4.868 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter