Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** La Petrochimie, vin anglo-americanii!      *** Sute de sindicalişti argeşeni protestează în Capitală      *** Percheziţii la Dan Săndulescu      *** Alertă în zadar pentru doi beţivani!      *** Deţinuţii vor pleca mai repede acasă      *** Şi-a găsit fratele într-un spital în Suedia      *** „Rivalitate exagerată!“      *** O victorie şi un egal în Campionatul Naţional!      *** 7 echipe calificate la turneul final      *** Cîte 10 jucători de la adversari      *** O victorie, un egal şi trei înfrîngeri      *** LPF a stabilit echipa ideală a turului sezonului regulat în Liga I Betano, în urma unor criterii de departajare proprii      *** Liga Campionilor, etapa 3      *** Mircea Bârloiu expune la Metopa      *** Drama unei tinere mame!      *** Turist în tenişi, rătăcit spre Bîlea Lac!      *** Urs împuşcat la Corbi!     

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Deţinuţii au strîns gunoaie

Ieri, zece deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi au participat la o acţiune de ecologizare în zona pîrîului Argeşel, din cartierul Racoviţa, la Mioveni. Persoanele pri­­vate de libertate au strîns gunoaiele de pe marginea apei, activitatea fiind organizată de a­utorităţile din Mioveni. „Folosirea la muncă a deţinuţilor, indiferent de natura a­­cesteia (prestări servicii, voluntariat sau în situaţii de calamitate), reprezintă o parte componentă a procesului de reintegrare socială, fiind, de altfel, o activitate de care se ţine cont, con­form prevederilor legale, la a­cordarea liberării condiţionate“, a declarat purtătorul de cuvînt al Penitenciarului Colibaşi.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1308

Continuare
 
Şoferul a adormit la volan Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Două persoane, grav rănite în accident la Lunca Corbului

Şoferul a adormit la volan

 

 Un grav accident rutier a avut loc, ieri dimineaţă, în comuna Lunca Corbului, localitatea Lăngeşti! Un şofer bulgar, obosit de drum, a adormit la volan şi a scăpat maşina de sub control. Autovehiculul a izbit violent un cap de pod din beton, atît şoferul, cît şi concubina lui find grav răniţi. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde au rămas internaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1542

Continuare
 
Evacuare cu scandal, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Din cauza unei datorii la primărie,

Evacuare cu scandal, la Cîmpulung

 

 Scandal în Cîmpulung, la evacuarea unor chiriaşi ai Primăriei! Un executor judecătoresc, însoţit de poliţişti şi jandarmi, a venit ieri dimineaţă să-i scoată dintr-un apartament situat în blocul C4, din cartierul Vişoi, pe membrii unei familii care nu şi-au mai plătit chiria de ani buni, acumulînd datorii de peste 110 milioane lei vechi. Încă din 2009, există un ordin judecătoresc de executare, dar nu a fost pus în practică, pentru că reprezentanţii Primăriei i-au tot păsuit pe chiriaşi din cauza celor trei copii, care ar rămîne sub cerul liber. Acum, autorităţile locale au decis să-i dea afară din apartament, însă, nici de această dată, nu au avut sorţi de izbîndă, familia cu pricina fiind salvată de la evacuare de un consilier local, care le-a  achitat o mică parte din datorie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1590

Continuare
 
Deputatul Nicolescu, un nou dosar penal Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Procurorii DNA au început urmărirea penală în altă cauză

Deputatul Nicolescu, un nou dosar penal

 

 Aflat în arest din luna martie, deputatul ar­ge­şean Theodor Nicolescu a aflat de la procu­ro­rii DNA că pe numele său a fost deschis un nou dosar penal. Împotriva lui a fost pusă în mişcare urmărirea penală sub acuzaţia de a­buz în serviciu, după ce a aprobat alături de colegii din cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, despăgubiri supraevaluate pentru un teren din Bucureşti. Valoarea calculată de anche­ta­tori ca prejudiciu adus statului este de 55.144.265 euro.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1479

Continuare
 
Grevă în mai multe gări Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 03 iulie 2015

Fiindcă angajaţii nu-şi primiseră salariile,

Grevă în mai multe gări

 

 Ieri, angajaţii mai multor secţii feroviare din judeţul nostru au intrat în grevă din cauză că nu-şi primiseră salariile. Este vorba de 123 de salariaţi din cadrul SC RC CF Trans SRL Braşov, care au fost preluaţi de la CFR în anul 2012, printr-un contract pe patru ani de închiriere a secţiilor.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1539

Continuare
 
Primăria Cîmpulung, amendată pentru parcare Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 03 iulie 2015

Pentru că n-a solicitat avizul de la Institutul Naţional al Patrimoniului,

Primăria Cîmpulung, amendată pentru parcare

 

 La jumătatea lunii iunie 2015, Primăria Cîmpulung a demarat lucrările pentru amenajarea unei parcări supraterane, în spatele Casei de Cultură „Tudor Muşatescu“, în locul Teatrului de vară. Investiţia a fost însă stopată după cîteva zile, întrucît primăria s-a apucat de lucru fără să solicite şi avizul Direcţiei pentru Cultură. Pentru că au acţionat de capul lor, autorităţile locale s-au trezit şi cu o amendă de la Institutul Naţional al Patrimoniului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1076

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 03 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

În comă, după ce a căzut de la 6 metri

Un accident cumplit a avut loc, ieri, în complexul Argintex, acolo unde un bărbat a căzut de la circa 6 metri înălţime. Vasile Negru, în vîrstă de 54 de ani, din Mioveni, a fost transportat la Spitalul Judeţean, fiind în stare critică. Bărbatul avea multiple tra­umatisme şi era în comă de gradul IV, medicii fiind rezervaţi în prognosticuri privind starea lui. Bărbatul este angajat la firma de construcţii Cerbul Prod SRL, din Mioveni. El lucra la o hală situată în apropierea complexului Argintex. În timp ce se afla pe acoperişul clădirii, muncitorul s-a de­ze­­chilibrat şi a căzut în gol. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au demarat o anchetă, urmînd să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă.

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1297

Continuare
 
Ucis dintr-o lovitură! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 03 iulie 2015

Caz controversat petrecut la Recea

Ucis dintr-o lovitură!

 

 Un bărbat din comuna Recea a murit după ce a primit o lovitură. Gheorghe Tănase, în vîrstă de 47 de ani, a plătit cu viaţa după ce le-a atras a­ten­ţia unor tineri să în­ce­teze cu gălă­gia în miez de noapte. Le-a cerut să plece din faţa porţii lui şi să facă linişte, ca să nu-i tre­zească ne­poţii. Un­ul dintre tineri l-a lovit în cap, iar omul a ajuns în comă la spital. Ieri dimineaţă, a murit, iar poliţiştii îl cercetează pe Cristian Stoica, în vîrstă de 24 de ani, din comuna Izvoru, sub acuzaţia de lo­vituri cauzatoare de moarte. Rudele au­to­rului îl apără cu în­dîr­jire, avînd o altă ver­siune a celor petre­cu­te.

Comentarii (6) | Vizualizari: 2730

Continuare
 
6 traficanţi de droguri, reţinuţi Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 03 iulie 2015

Vindeau LSD, ecstasy şi cocaină în Piteşti

6 traficanţi de droguri, reţinuţi

 

 Acţiune în forţă, ieri dimineaţă, a ofiţerilor antidrog din Argeş. Oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii la o grupare de traficanţi de droguri despre care existau indicii că ar vinde în Piteşti cantităţi mari de substanţe periculoase. La percheziţiile efectuate au fost găsite cocaină, canabis şi pastile de ecstasy. Mai multe persoane au fost duse la audieri, fiind făcute şi reţineri. Oamenii legii au extins ancheta, încercînd să-i depisteze pe furnizori.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3350

Continuare
 
Accidentat înainte de nuntă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 03 iulie 2015

Surdomut lovit de maşină în timp ce traversa pe trecere

Accidentat înainte de nuntă

 

 Cu puţin înainte de a fi ginere, un bărbat din comuna Mărăcineni a fost victima unui accident rutier şi a ajuns la spital. Cristian Iancu, 32 de ani, a fost lovit, miercuri seară, de o maşină încărcată cu lemne. A suferit răni la cap, fiind transportat de urgenţă la spital. Poliţiştii au stabilit că victima tra­versa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1822

Continuare
 
Rănit cînd traversa pe trecere Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 iulie 2015

Rănit cînd traversa pe trecere

 

Un pieton a fost rănit aseară, în urma unui accident petrecut în comuna Mărăcineni. Cristian Iancu a fost rănit în timp ce traversa pe trecerea de pie­toni, de o autoutilitară încărcată cu lemne. Bărbatul  a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Vom reveni.

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1027

 
Poliţist reţinut pentru trafic de influenţă Imprimare E-mail
(7 voturi)
joi, 02 iulie 2015

Pentru că a pretins 1.500 de euro de la o femeie ca să-i angajeze bărbatul,

Poliţist reţinut pentru trafic de influenţă

 

Un poliţist muscelean a fost ridicat, marţi dimi­nea­ţă, de ofiţerii DGA şi dus la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş, pentru audieri, fiind sus­pectat de trafic de influ­enţă. Agentul şef Nico­lae Richard Manolache lucrează în cadrul Bi­ro­u­lui Ordine Publică al Po­liţiei Cîmpulung şi este delegat sindical din partea SNPPC în ca­drul instituţiei şi pentru secţiile rurale arondate. Poliţistul a fost reţinut 24 de ore, iar acum es­te cercetat în libertate, el aflîndu-se sub control judiciar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2505

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 02 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Se pensionează judecătorul Avram

Un alt magistrat argeşean a îna­intat Consiliului Superior al Magistraturii cerere de pen­sionare, aceasta fiindu-i aprobată în şedinţa plenului de marţi. Este vorba de judecătorul A­vram Tudor, fostul preşedinte al Judecătoriei Cîmpulung. Absolvent al Facultăţii de Drept Bucureşti în anul 1988, Avram Tudor a început să lucreze ca magistrat la Judecătoria Giurgiu, unde a stat trei luni, în anul 1990 devenind judecător în cadrul Judecătoriei Cîmpulung. A fost pre­şedinte al instanţei amintite o pe­rioadă lungă, din aprilie 2001 şi pînă în decembrie 2013. Judecătorul Avram Tudor îşi încheie, aşadar, cariera de magistrat, după mai bine de 25 de ani de muncă. 

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1208

Continuare
 
În două ore, 18 şoferi amendaţi Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 02 iulie 2015

În cadrul unei acţiuni a Poliţiei Rutiere Piteşti,

În două ore, 18 şoferi amendaţi

 

 Ieri, la prima oră, 11 poliţişti din cadrul Biroului Rutier Piteşti au participat la o acţiune, formînd filtre la ieşirea dinspre Piteşti pe strada Prelungirea Craiovei. Timp de două ore, cît a durat activitatea oamenilor legii, au fost date 18 a­menzi şi a fost reţinut un permis de conducere. Ghinionistul căruia i-a fost sus­pendat permisul se afla sub influenţa alcoolului.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 1835

Continuare
 
Începe judecata în procesul senatorului Zisu Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 02 iulie 2015

Magistraţii Curţii Supreme au decis în Camera Preliminară:

Începe judecata în procesul senatorului Zisu

 

 La începutul lunii aprilie din acest an, procurorii Parchetului General au dispus trimiterea în judecată a senatorului de Argeş Ionuţ Elie Zisu, acesta fiind acuzat de evaziune fiscală, împreună cu alte zece persoane, foşti angajaţi de-ai săi. Dosarul a trecut zilele trecute de Camera Preliminară, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie dînd undă verde procesului, după ce au constatat că procurorii au administrat în mod legal probele din dosar şi au respectat legislaţia privind urmărirea penală.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1458

Continuare
 
Judecători numiţi în funcţii de conducere Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 iulie 2015

După ce au promovat concursul organizat de CSM,

Judecători numiţi în funcţii de conducere

 

 De ieri, două instanţe importante din judeţul Argeş au noi şefi numiţi de Consiliul Superior al Magistraturii. Este vorba de judecătoarea Maria Ruxandra Ionescu, devenită preşedinte al Tribunalului Specializat Argeş, şi judecătorul Marius Gabriel Săndulescu, numit vicepreşedinte al Curţii de Apel Piteşti. Cei doi au participat la concursul organizat în perioada martie - iunie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1552

Continuare
 
<< Start < Înapoi 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 4651 - 4681 din 5453


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Blonda beată are interdicţie în cîrciumă
Blonda are deja rezervata o camera de 2x3 metri la Hotelul Colibasi - All Inclusiv, totul fara sa plateasca nici un ban.
18/10/17 13:14 Mai mult...

Maşină nouă, făcută zob la Albota
De cand Passat B6 este masina noua?
17/10/17 16:09 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Aveti atatea nemultumiri si stati cu mainile in san? Mergeti fratilor si plangeti-va la inspectorat trebuie sa ii potile...
17/10/17 14:11 Mai mult...

Balta Nana, ideală pentru crap!
IN PRIMUL RAND INTREBATI ORICARE PESCAR CARE A FOST PE ACEASTA BALTA CATE RESTRICTII ARE ACEASTA BALTA, IN PRIMUL RAND T...
17/10/17 13:42 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Calea de acces nu este folosita de locuitorii cartierului Teilor, acea intrare exista de acum 40 de ani de cand a fost d...
17/10/17 12:53 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter