Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Absolvenţii primesc 1.500 lei, la angajare      *** Dacii îşi îngropau cenuşa în cimitire     *** Începe înscrierea la licee!     *** Elevii vor reducere pe toate liniile de transport din Piteşti!     *** Surorile au scăpat în mod miraculos     *** Două victime dintr-o lovitură, la Comisariat!     *** O rupere de nori a făcut prăpăd la Boteni     *** A murit în faţa WC-ului unui magazin     *** Ursul a mai omorît o capră şi două oi     *** Bebeluş dus cu elicopterul la Tîrgovişte     *** Antigona, la Festivalul de Teatru Miturile Cetăţii     *** Sînzienele poartă ie, la Biblioteca Judeţeană     *** Spectacol de teatru şi dans     *** Zanfir la Balcaniadă     *** Patru echipe ar putea promova în Liga !     *** Rezultate CM 2018     *** Uruguayul, a doua echipă calificată în Optimi! nbsp;   

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 31 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Prinşi băuţi la volan

Poliţiştii argeşeni au găsit în trafic o mulţime de şoferi care au consumat alcool înainte de a se urca la volanul maşinii. Marius O., de 34 ani, din Piteşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii din Cîmpulung l-au prins pe Marian O, de 36 ani, din  Bucureşti, în timp ce conducea, în Rucăr, un autoturism, avînd o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1249

Continuare
 
Recidivist urmărit naţional, prins la Schitu Goleşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 august 2015

Recidivist urmărit naţional, prins la Schitu Goleşti

 

 Poliţiştii Secţiei Rurale din Schitu Goleşti au prins, de curînd, un bărbat dat în urmărire naţională. Acesta este recidivist şi era căutat pentru executarea unei pedepse de 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvîrşirea mai multor furturi. După ce a ieşit ultima dată din puşcărie, Ion Dobre, de 48 de ani, a fost adăpostit de o familie din Muscel, contra ajutorului în gospodărie, numai că bărbatul le-a furat oamenilor mai multe bunuri şi bani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1351

Continuare
 
Rănit de un şofer neatent Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 august 2015

Graba strică treaba!

Rănit de un şofer neatent

 

 Accident soldat cu o victimă, sîmbătă, în comuna Cetăţeni. În urma cercetărilor poliţiştilor, coliziunea s-a produs din cauza unui şofer grăbit şi neatent. Acum, conducătorul auto va trebui să suporte consecinţele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1240

Continuare
 
Victima s-a dus la spital a doua zi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 august 2015

Accident sau tamponare?

Victima s-a dus la spital a doua zi

 

 Un bărbat în vîrstă de 40 de ani, din Piteşti, a ajuns, în weekend, la spital, acuzînd dureri. El le-a spus medicilor de la Camera de Primire a Urgenţelor că a fost victima unui accident rutier petrecut cu o zi înainte. Deşi iniţial evenimentul rutier fusese catalogat ca fiind o banală tamponare, totul s-a întors la 180 de grade, devenind accident. Care este diferenţa? Una semnificativă, dacă stăm să ne gîndim că şoferul vinovat este acum cercetat penal sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.

Comentarii (5) | Vizualizari: 2305

Continuare
 
A intrat cu motocicleta în gard Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 august 2015

Pensionar fără permis şi băut

A intrat cu motocicleta în gard

 

 Unde nu-i cap, vai de picioare! I se potriveşte întocmai lui Constantin P., în vîrstă de 63 de ani, din comuna Recea. În ciuda vîrstei la care ar fi trebuit să dea dovadă de mai multă înţelepciune, bărbatul a fost protagonistul unui accident ce ar putea stîrni rîsul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1545

Continuare
 
154 de argeşeni vor să devină magistraţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Încep examenele pentru viitori judecători şi procurori

154 de argeşeni vor să devină magistraţi

 

 Duminică, încep examenele pentru cei care vor să devină magistraţi. În aceeaşi zi, vor participa la concurs şi absolvenţii Facultăţii de Drept care vor să urmeze cursurile Institutului Naţional de Magistratură, dar şi persoanele care au absolvit INM şi vor să prindă un post de procuror sau judecător. Din judeţul Argeş au fost admişi, după verificarea dosarelor, 116 absolvenţi pentru examenul INM şi 38 pentru intrarea în magistratură.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1677

Continuare
 
„Drum lat de 5 m, pericol public!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 29 august 2015

Locuitorii din Colina Verde - Moşoaia, nemulţumiţi:

„Drum lat de 5 m, pericol public!“

 

 Mai mulţi locuitori din co­muna Moşoaia, satul Smeu­ra de Sus, în Coli­na Verde, sînt nemulţu­miţi de faptul că drumul care este în lucru şi ca­re leagă Piteştiul de a­ceastă co­mu­nă este prea îngust. Du­pă nenu­mărate sesizări cu pri­vire la drumul care era neasfaltat şi plin de gropi, primăria a decis să-l asfalteze, dar lă­ţi­mea este de doar 5 m, iar oa­menii spun că de­ja sînt pro­bleme cu tra­ficul în zonă din cauza lăţimii prea mici şi sus­ţin că la iarnă vor fi şi mai mari problemele.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2207

Continuare
 
Deţinuţi, culturalizaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Deţinuţi, culturalizaţi

 

 Ieri, persoanele private de libertate clasificate în regim închis de la Penitenciarul Colibaşi au participat la o dezbatere susţinută de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1281

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Jandarmii, la zilele comunelor

Sîmbătă şi duminică, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş vor avea agenda încărcată, ca de altfel şi în primele zile ale săptămînii viitoare. Oamenii legii vor trebui să asigure ordinea publică în mai multe localităţi unde vor fi organizate manifestări prilejuite de sărbătoarea comunei. Astfel, oamenii legii vor fi, astăzi, la Ziua Comunei Bogaţi, iar mîine, la Ziua Comunei Bascov şi Boţeşti şi Stoeneşti. Tot mîine, în comuna Mioarele, va fi organizată sărebarea Fiii Măţăului, unde vor avea loc spectacole. „De asemenea, jandarmii argeşeni vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciurile din ligile a IV-a şi a V-a de fotbal judeţean, precum şi măsurile de odine şi siguranţă publică pe traseul de tranzitare al suporterilor echipei Dinamo Bucureşti, ce vor participa în municipiul Turnu Severin, la meciul de fotbal între Pandurii Tg. Jiu  şi Dinamo Bucureşti. Măsuri specifice au fost luate şi pe timpul desfăşurării examenului de Bacalaureat - Sesiunea II (la 2 centre de evaluare, sediul ISJ Argeş, precum şi pe timpul transportului lucrărilor)“, se precizează într-un comunicat de presă remis de IJJ Argeş, redacţiei noastre.

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1411

Continuare
 
S-a răsturnat cu maşina în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

O şoferiţă grăbită

S-a răsturnat cu maşina în şanţ

 

 Ieri dimineaţă, a avut loc un accident rutier petrecut în comuna Muşăteşti. O şoferiţă grăbită a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Tînăra de la volan a fost rănită, fiind transportată la spital. Din fericire, era singură în maşină şi nu au existat şi alte victime.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1768

Continuare
 
Trei oameni au ajuns în spital de la o pară Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Un motiv banal, urmări tragice

Trei oameni au ajuns în spital de la o pară

 

 Un motiv banal a dus, joi seara, la un incident cu urmări dramatice. Doi copii s-au certat pentru o pară, iar părinţii s-au luat la bătaie. În urma conflictului, trei persoane au ajuns la spital, după ce au fost tăiate cu un ciob de sticlă. Soţia agresorului a cerut să plece acasă, refuzînd internarea, însă rudele ei, ceilalţi doi răniţi, au rămas sub supraveghere medicală, avînd plăgi adînci care vor necesita mai multe zile de îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2179

Continuare
 
Rupt de beat, cu căruţa în gard! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Un bărbat din Bughea de Sus,

Rupt de beat, cu căruţa în gard!

 

 Un căruţaş din Bughea de Sus, aflat într-o stare avansată de ebrietate, adică, mai pe româneşte, rupt de beat, a fost la un pas de a provoca o tragedie, joi seara, în municipiul Cîmpulung, după ce a scăpat de sub control atelajul hipo pe care-l conducea. Din fericire, căruţa s-a oprit într-un gard metalic şi nimeni nu a avut de suferit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1522

Continuare
 
Penescu, liber după 2 ani de puşcărie Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 28 august 2015

Penescu, liber după 2 ani de puşcărie

 

După doi ani petrecuţi în închisoare, Cornel Penescu, fostul patron al clubului FC Argeş şi al grupului de firme Pic, a fost eliberat, miercuri, din penitenciarul Rahova. Omul de afaceri piteştean a fost condamnat la aproape 6 ani de puşcărie în dosarul „Mită pentru arbitri“, în care fostul preşedinte al Consiliului Ju­­deţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost condamnat pentru fraudarea fondurilor europene, dar şi dosarul în care fostul primar al municipiului Craiova, Antonie Solomon, a fost condamnat pentru corupţie. Decizia dată de instanţă este definitivă.   

 M.Duinea

 

Comentarii (3) | Vizualizari: 1644

 
Motociclist rănit Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 28 august 2015

  După ce a depăşit neregulamentar,

Motociclist rănit

 

 Ieri după-amiază, pe DN 7, în localitatea Valea Ursului, din comuna Bascov, un motociclist a fost acroşat de o maşină, fiind proiectat pe asfalt. În urma impactului, conducătorul vehiculului pe două roţi a fost rănit. Din cercetările oamenilor legii a reieşit că şoferul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1241

Continuare
 
Tot ciobanii sînt vinovaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 august 2015

Autorităţile CRSC Ploieşti dau vina pe crescătorii de animale

Tot ciobanii sînt vinovaţi!

 

 Potrivit Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic Ploieşti, în conformitate cu convocările efectuate de către Primăria Rucăr, au fost înregistrate, în acest an, nouă atacuri ale urşilor la stîne. Drept urmare, au fost trimise la faţa locului echipe mixte, formate din reprezentantul comunei Rucăr, reprezentantul structurii teritoriale de specialitate a autorităţii publice centrale pentru protecţia mediului, reprezentantul struc­turii teritoriale de specialitate a autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultură, reprezentantul Direcţiei pentru Agricultură Argeş, reprezentantul fondului cine­getic şi persoana păgubită, care au luat măsurile legale care se impun pentru dovedirea îndeplinirii obligaţiilor ce-i revin persoanei păgubite şi/sau gestionarului faunei cinegetice de pe cuprinsul fondului de vînătoare. Totodată, procesele verbale întocmite ca urmare a pagubelor produse de urşi au fost aprobate prin decizii ale inspectorului şef şi trimise la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, pentru analiză şi acordarea despăgubirilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1479

Continuare
 
ASF plăteşte despăgubirile asiguraţilor Astra Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 august 2015

ASF plăteşte despăgubirile asiguraţilor Astra

 

Vestea că firma de asigurări As­tra a intrat în faliment i-a bulversat pe proprietarii care au încheiat po­liţe de asigurare cu firma amintită. Oamenii se tem că au pierdut banii şi nu vor primi despăgubirile cuvenite. Ieri, am încercat să a­flăm ce se întîmplă cu poliţele argeşenilor. Am mers atît la Agenţia Astra, din strada Fraţii Goleşti, din Piteşti, cît şi la Sucursala Astra, situată pe Bulevardul Republicii, însă am fost trimişi dintr-o parte în alta fără a reuşit să discutăm cu cineva din conducere. Ceea ce este important de reţinut este faptul că falimentul firmei Astra nu-i afectează pe clienţi. Preşedintele Autorităţii pentru Supravegehere Financiară, Mişu Ne­griţoiu, spune că ASF va proteja interesele celor 1,8 milioane de clienţi ai Astra. „În termen de 30 de zile, dosarele de despăgubire se trans­feră de la Astra la Fondul de Garantare a Asiguraţilor. Asiguraţii au posibilitatea să denunţe poliţele. Atîta timp cît asiguraţii nu denunţă poliţele, poliţa e valabilă. În consecinţă, despăgubirile funcţionează în baza poliţei existente“, a spus Negritoiu. „Impactul despăgubirilor în cazul Astra Asigurări, calculat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), este de 700 de milioane de lei, iar Fondul de Garantare a Asiguraţilor are aproape un 1 miliard de lei“, a mai spus preşedintele ASF. Ceea ce nu spun oficialii este însă faptul că banii din fondul ASF, care vor fi cheltuiţi pentru plata poliţelor Astra, vor trebui puşi la loc, fondul urmînd a fi reîntregit. Acest lucru se va face, cel mai probabil, prin scumpirea asigurărilor, scumpire ce va fi suportată de fiecare cetăţean care îşi încheie o poliţă.     

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1034

 
<< Start < Înapoi 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5395 - 5425 din 6578
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curieruluicăutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter