Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Vilă în flăcări la Godeni!     *** Dispărut de acasă      *** Doi copii, suspecţi de scarlatină!      *** Regele, adus la Curtea de Argeş cu Trenul Regal      *** Ilarie Isac: „Am aflat de la radio de abdicarea regelui“      *** Tîrg de Crăciun, la Bowling      *** Şpăgarii de la morgă, condamnaţi     *** Angajaţi de la Dacia, răniţi      *** Maşina praf, şoferul încarcerat!      *** 2 persoane lovite, 2 autoturisme avariate      *** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** Începe restaurarea Palatului Episcopal     *** Porcul de Crăciun costă peste 1.000 lei     *** S-au primit 35.223 doze de vaccin antigripal     *** Culisele meciului Mioveni - Călăraşi     *** Aur şi bronz la Concursul Ţărilor Central Europene      *** Au condus la pauză, dar au pierdut la final!      *** Emil Săndoi va prelua FC Argeş!      *** Victorie obţinută în inferioritate numerică!      *** Bogdan Andone: „Am făcut un joc slab!“     *** „Jucătorii mi-au demonstrat că au valoare“    

 


Vasile Nica, la a doua condamnare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Fostul primar a primit închisoare cu suspendare

Vasile Nica, la a doua condamnare

 

 Arestat în urmă cu două luni într-un dosar de corupţie, fostul primar al comunei Valea Danului a mai primit o lo­vitură din partea justiţiei. Vasile Nica a fost condam­nat de Tribunalul Argeş la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni închisoare cu suspendare. Acesta a fost judecat pentru abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnă­tură privată, în acelaşi dosar fiind condamnat la ace­eaşi pedeapsă şi juristul Claudiu Vasile Zamfirescu. Sen­tinţa nu este definitivă, putînd fi atacată la Curtea de Apel Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1518

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

S-au înmulţit străzile cu sens unic în Piteşti!

De la 1 aprilie 2015 au fost instituite mai multe reglementări de circulaţie, pe care şoferii obişnuiţi probabil cu vechile semne de circulaţie par să nu le ia în seamă pe cele nou-amplasate. Astfel, oamenii legii le reamintesc conducătorilor auto să circule cu a­tenţie, să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere montate. Este sens unic pe strada Eremia Grigorescu, dinspre Bdul Negru Vodă spre strada Calea Bascovului. Tot sens unic este şi pe strada Garoafelor, dinspre strada Eremia Grigo­res­cu spre strada Tache Ionescu, dar şi pe strada Tache Ionescu, dinspre strada Calea Bascovului spre strada Victoriei.

    M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1545

Continuare
 
Miting de amploare la Mioveni Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Sindicaliştii de la Dacia sînt supăraţi pe guvernanţi  

Miting de amploare la Mioveni

 

 Sindicatul Autoturisme Dacia organizează astăzi, între orele 12.30 şi 15.00, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni, un miting la care vor participa membrii sindicatului.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2391

Continuare
 
O mireasă a ajuns la Dumnezeu! Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 16 aprilie 2015

Cazul: La 18 ani, omorîtă cînd traversa

O mireasă a ajuns la Dumnezeu!

 

 Două accidente rutiere au îndoliat pe veci do­uă familii din Argeş, în Sîmbăta Mare a Paş­te­lui. Marţi, familia Neacşu din Piteşti şi-a pur­tat pe ultimul drum băiatul de 13 ani, care a fost spulberat de pe marginea drumului de o maşină la volanul căreia se afla un bărbat din Braşov, preocupat de alte activităţi decît de şofat. Ieri, peste 1.000 de persoane s-au adu­nat să-şi ia adio de la Ileana Florina Ciobanu. Tînara frumoasă, în vîrstă de 18 ani, din Bu­zoeşti, care, potrivit anchetatorilor, şi-a pier­dut viaţa fiindcă a traversat strada fără să se asigure, fiind lovită de o maşină, a fost îmbră­cată în rochie de mireasă.

Comentarii (2) | Vizualizari: 5710

Continuare
 
Ţigănilă, detenţie pe viaţă Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

„Rîmaru“ din Argeş va sta în închisoare pînă la moarte

Ţigănilă, detenţie pe viaţă

 

Considerat al doilea Rîmaru al României, argeşeanul Iulian Ţigănilă, de 52 de ani, din comu­na Ungheni, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti, pentru cele 5 crime de care este bănuit că le-a comis. În anul 2014, el a primit o sentinţă de 22 de ani închisoare pentru comiterea a trei omoruri. La scurt timp, poliţiştii argeşeni au reuşit să descopere alte două cadavre, individul fiind trimis în judecată şi pentru aceste fapte. Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au dat, zilele trecute, pentru prima dată, o condamnare pe viaţă.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1642

Continuare
 
Constantin Nicolescu a leşinat la Înviere Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

 Fostul preşedinte al CJ Argeş a avut nevoie de îngrijri medicale

Constantin Nicolescu a leşinat la Înviere

 

 Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a avut nevoie de îngrijri medicale, în noaptea de Înviere. Aflat în Penitenciarul Colibaşi, acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa de 7 ani şi 8 luni din dosarul reabilitării şcolilor, Nicolescu a făcut cerere către conducerea unităţii să participe la slujba din biserica aflată în interiorul închisorii.

Comentarii (6) | Vizualizari: 2865

Continuare
 
Licitaţie dubioasă pentru păşunile alpine Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

La Rucăr,

Licitaţie dubioasă pentru păşunile alpine

 

 În fiecare an, în pragul perioadei de păşunat, în primăriile din zonele de deal sau montane se declanşează scandalul. Miza: subvenţia pe hectar acordată, prin Agenţia de Intervenţii şi Plăţi în Agricultură (APIA) din bani europeni, pen­tru întreţinerea zonelor de păşunat. Lupta pentru teritoriu dintre fermierii locali şi „pilele“ autorităţilor locale declanşează, an de an, conflicte deschise şi scoate la iveală multe, multe hîrtii cu poveşti despre oi fictive, documente falsificate şi bani reali rătăciţi într-un păienjeniş de conturi care ajung, spre desluşire, la Departamentul Naţional Anticorupţie (DNA).

Comentarii (2) | Vizualizari: 2757

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Ţeavă de gaze spartă, lîngă Pediatrie!

 Un angajat al unei firme de salubritate a intrat, ieri dimineaţă, cu maşina într-o ţeavă de gaze şi a spart-o. Din cauza incidentului, accesul la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, aflat în imediata apropiere, a fost blocat mai bine de o oră. Omul s-a speriat şi a sunat imediat la 112. Poliţiştii de la Locală au blocat accesul, din cauza pe­ricolului de explozie. Nici o ma­şină şi nici măcar locatarii vilei şi blocurilor din zonă nu au mai putut intra sau ieşi. Din fericire, n-a fost nici o urgenţă, astfel că viaţa nici unui co­pil nu a fost pusă în pericol. Atît pom­pierii, cît şi reprezentanţi ai firmei de distribuţie a ga­­­­z­elor au ajuns în zonă şi au remediat situaţia.      

     M.Cazacu  Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1627

Continuare
 
Băuţi, la volan! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

Băuţi, la volan!

 

Mai mulţi şoferi au fost prinşi zilele trecute de poli­ţişti după ce se urcaseră la volan băuţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1475

Continuare
 
La 13 ani, călcat de maşină Imprimare E-mail
(27 voturi)
miercuri, 15 aprilie 2015

În Sîmbăta Paştelui, Dumnezeu i-a luat la El

La 13 ani, călcat de maşină

La înmormîntarea de la Recea au participat peste 1.000 de persoane

 

 Comuna Recea, în doliu, de Paşte! Peste 1.000 de per­soane s-au adunat, ieri, să-l conducă pe ultimul drum pe Alexandru. Co­pi­lul de 13 ani mersese cu frăţiorul său mai mic să-şi petreacă săr­bătorile alături de bunic, la ţară, dar a fost spul­berat de o maşină chiar în Sîmbăta Mare. Impactul a fost fatal pentru băiatul ce studia pianul şi vioa­ra la o şcoală din Piteşti, dar al cărui vis era să ajungă cunoscut în lumea fotbalului. Scenele de groază s-au petrecut chiar sub privirile fră­ţio­rului lui Alexandru, care va rămîne marcat pe viaţă. Nu mai are cu cine să se joace, Ali îi va zîmbi de a­cum doar din poze. Potrivit anche­ta­torilor, băr­batul care a destrămat o familie avea alte pre­o­cupări decît şofatul. În aceeaşi seară, tot la spitalul din Costeşti, murea şi o fată de 18 ani, victimă a unui accident rutier petrecut în comuna Buzoeşti.

Comentarii (15) | Vizualizari: 12201

Continuare
 
Grenadă găsită de un copil în podul casei Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Grenadă găsită de un copil în podul casei

 

 A căutat nişte pietricele, dar a găsit o grenadă. Ştefan, băiatul de doar 8 ani, care mai văzuse la desene animate aşa ceva, a conştientizat că trebuie să-şi alerteze imediat părinţii. Aceştia, panicaţi, au sunat imediat la 112. Mai multe echipaje de poliţişti şi mascaţi, dar şi reprezentanţi ISU au ajuns imediat la locul indicat, pe strada Mircea Vodă din Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2113

Continuare
 
Handbaliştii de la CSU Galaţi, furaţi la Piteşti! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Au pierdut meciul şi s-au trezit şi cu vestiarul gol

Handbaliştii de la CSU Galaţi, furaţi la Piteşti! 

 

 Aseară, la Sala Sporturilor din Piteşti, a avut loc meciul de handbal din Divizia A, dintre HC Argeş şi CSU Galaţi. Oaspeţii n-au fost atît de supăraţi că au pierdut în faţa echipei gazdă, cît au fost cînd s-au întors la vestiare şi au găsit uşa des­chi­să. Temerile li s-au adeverit. Şase dintre ju­că­tori nu şi-au mai găsit banii, bonurile pentru hra­nă, bijuteriile şi telefoanele. La faţa locului au ajuns la scurt timp poliţiştii care au deschis o anchetă pentru a stabili cine i-a lăsat fără bunuri în timpul meciului. Imaginile surprinse pe ca­me­rele de su­pra­veghere nu bat pe uşa vestiarului, aşa că nu îi ajută pe anchetatori să elucideze misterul furtului.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3105

Continuare
 
Vreme frumoasă de Paşte Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Vreme frumoasă de Paşte

 

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 19 aprilie a.c. Potrivit acesteia, pînă mîine, temperaturile  maxime  vor  creşte  treptat, iar de Paşte va fi vreme frumoasă fără ploi. În perioada 11 - 19 aprilie, regimul termic diurn va fi cel normal, cu maxime,  în  medie,  între  18 şi  20  de  grade Celsius.  Media  temperaturilor minime va fi permanent pozitivă, dar nu va depăşi în această săptămînă 2...3 grade Celsius, iar între 13 şi 19 aprilie aceasta va mai creşte uşor, pînă în jurul a 5 grade Celsius.  Ploi  slabe şi  pe  arii  restrînse  vor  fi  posibile  în  unele  zile  din  intervalul  14  -  19 aprilie a.c.     

     I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1519

 
Şoferul şi-a primit pedeapsa Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

După ce a provocat un accident grav,

Şoferul şi-a primit pedeapsa

 

 Un grav accident rutier a fost provocat de Gheorghe Panait, în luna mai a anului 2012. Urmare a leziunilor suferite, victima a rămas cu sechele grave, fiind în incapacitatea de a munci. Instanţa a admis cererea victimei de a primi despăgubiri morale din partea şoferului care l-a adus în această stare. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2387

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Bătaie între elevii Şcolii Gimnaziale Matei Basarab

Luni, poliţiştii au mers la Şcoala Gimnazială Nr 19. Matei Basarab din cartierul Găvana şi le-au vorbit elevilor de aici despre cum ar trebui să se comporte pentru a nu ajunge să comită anumite infracţiuni. Sfaturile le-au intrat unora dintre copii pe-o ureche şi le-au ieşit pe cealaltă. Cum altfel, cînd, la doar o zi distanţă, doi elevi ai şcolii, unul de clasa a V-a şi celălalt de-a VI-a, s-au întîlnit într-un parc din apropierea unităţii de învăţămînt şi au început să-şi vorbească urît?! Cearta a degenerat rapid. Cel mai mic i-a împărţit colegului său pumni şi picioare. Ajuns acasă, copilul bătut a povestit părinţilor ce păţise. Tatăl minorului rănit a depus plîngere la Secţia 2 Poliţie pentru lovire. După vacanţa de Paşte, elevul caftit se va duce probabil cu teamă la şcoală.   
M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2305

Continuare
 
Theodor Nicolescu face Paştele în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 aprilie 2015

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a respins contestaţia

Theodor Nicolescu face Paştele în arest

 

 Deputatul PNL Theodor Nicolescu îşi va pe­trece Sărbătorile Pascale în arestul Direcţiei Generale a Poliţiei Bucureşti. Magistraţii Înal­tei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins con­­testaţia depusă de parlamentar, men­ţi­nînd măsura. Nicolescu a fost arestat pe data de 27 martie, la propunerea procurorilor DNA. El este acuzat de luare de mită în formă con­ti­nuată (24 acte materiale) şi trei infrac­ţiuni de abuz în serviciu, cu consecinţe deo­sebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 2757

Continuare
 
<< Start < Înapoi 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5395 - 5425 din 5708

 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Şpăgarii de la morgă, condamnaţi
trebuia mai mult aceasta situatie este de mult timp.
11/12/17 08:05 Mai mult...

Se recalculează pensiile anticipate parţiale
Pentru recalculare ,exista o cerere tip?Daca nu va rog sa specificati ce date trebuiesc complectete.
11/12/17 07:51 Mai mult...

Soluţii pentru fluidizarea traficului în Piteşti
De ce montati alte indicatoare de Oprire interzisa? Nu se respecta macar cele existente. Masini parcate in intersectii, ...
10/12/17 12:23 Mai mult...

Omorît de urs
Solutia e tocmai la cei care sunt incapaili s-o gandeasca si s-o aplice. Trebuie munca de ani cu oameni bine pregatiti ...
10/12/17 11:27 Mai mult...

Motociclistul a sfîrşit în şanţ
Urgent acolo trebuie gasita o solutie pentru un sens giratoriu, zilnic vad accidente aproape sa se intample, si de ani n...
10/12/17 11:14 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter