Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Bărbat beat, rătăcit în pădure     *** A ajuns cu Solenza pe cîmp     *** Lovită de maşină în timp ce traversa      *** Scandal pe gunoiul depozitat la Ştefăneşti     *** Pacienţilor li se decontează banii pe medicamente     *** Vesela Ceauşeştilor, spălată cu apă de la Cîmpulung     *** „Gramofonul cu amintiri“, şi pe 5 martie, la Davila!     *** Profesorii japonezi prezintă cultul muncii      *** Au apărut mîţişorii!     *** A născut în WC la spital!     *** Femeie de 47 de ani, răpusă de gripă!     *** Şase, condamnaţi, alţi şapte, trimişi în judecată     *** „Am şanse la titlu!“     *** Tentea şi Daroczi, locul 18 la Olimpiadă!     *** Albu, împrumutat la Atletic Bradu     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Champions League - Optimi     *** Atletic Bradu a încheiat cantonamentul montan!     *** Preşedintele e mulţumit     *** Alin Chiţa vrea în primele zece din campionat    

 


Turista a căzut 300 de metri în gol Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 02 iunie 2015

Accident mortal în Munţii Piatra Craiului

Turista a căzut 300 de metri în gol

 

 Accident cumplit, duminică, pe un traseu mon­­tan din Piatra Craiului! O turistă în vîrstă de 67 de ani, din Braşov, a murit după ce a căzut, rostogolindu-se de pe creastă circa 300 de metri în gol. Deşi au fost mobilizate în zonă echipaje ale salva­mon­tiştilor, jandar­mi­lor, po­liţiştilor, ambulanţei, dar şi un elicopter SMURD de la Bucureşti, femeia nu a mai pu­tut fi salvată. Ea a fost scoasă din hău, du­pă circa cinci ore, operaţiunea de salvare fiind una dificilă, din cauza terenului acci­den­tat, greu de parcurs.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3556

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 01 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Record de amenzi

 Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi ai Biroului Rutier Piteşti au stabilit vineri şi sîmbătă un record nedorit pentru şoferi. Oa­menii legii au dat 311 amenzi, în va­loare totală de 41.777 lei. Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate şo­ferilor care rulau cu viteză pes­te limita legală. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 21 de permise de conducere şi au retras 11 certificate de înmatriculare. La acestea se adaugă şi 29 de sanc­ţiuni da­te de poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş, în valoare de 6.200 de lei. Oamenii legii din Oraşul Basarabilor au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie un permis de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1548

Continuare
 
Cinci ani, pentru agresiune sexuală Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 iunie 2015

Condamnat după ce şi-a batjocorit nepoata

Cinci ani, pentru agresiune sexuală

 

 Un bărbat din comuna Budeasa a ajuns în arest în luna februarie a acestui an, după ce a fost prins în timp ce îşi batjocorea nepoata, în vîrstă de 12 ani. Gheorghe Luca, 59 de ani, a fost judecat pentru agresiune sexuală, Judecătoria Piteşti dînd sentinţa zilele trecute. Individul fără scrupule a fost condamnat la 5 ani detenţie, sentinţa putînd fi atacată cu apel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1743

Continuare
 
Dochinoiu, 2 ani cu suspendare Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 iunie 2015

Primarul comunei Vedea, condamnat

Dochinoiu, 2 ani cu suspendare

 

 Instanţa a decis! Primarul comunei Vedea, Niculae Dochinoiu, a fost condamnat la 2 ani cu suspendare, sub acuzaţia de ucidere din culpă. Edilul are de plătit daune de 75.000 de euro familiei celui decedat în urma evenimentului rutier. Decizia nu este definitivă, pu­tînd fi atacată cu apel. Înainte de a fi dată sentinţa în discuţie, Dochinoiu a depus la Curtea de Apel Piteşti o cerere de strămutare a procesului la o altă instanţă din ţară. Magistraţii au dispus sîm­bă­tă a­mînarea pronunţării pînă pe data de 5 iunie.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 1827

Continuare
 
Feriţi-vă de gaborii cu burlane! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 01 iunie 2015

Vă intră în curte cu tupeu şi vă cer mii de lei

Feriţi-vă de gaborii cu burlane!

 

 O verificare de rutină a dus la prinderea a doi indivizi căutaţi de poliţişti pentru comiterea mai multor înşelăciuni. Au fost prinşi de poliţiştii Secţiei 2 Piteşti, care i-au predat colegilor de la Postul Mălureni, unde cei doi urmau să fie într-un dosar penal. Au fost extinse cercetările, fiind posibil ca Matei Gabor, de 23 de ani, şi Samu Demeter Gabor, de 22 de ani, ambii originari din Tîrgu Mureş, să fie autorii altor fapte de acest gen în zona Curtea de Argeş.

Comentarii (4) | Vizualizari: 4449

Continuare
 
Jurista Prefecturii, descarcerată Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 01 iunie 2015

 După un accident spectaculos,

Jurista Prefecturii, descarcerată

Ca să evite o turmă de capre, a tras de volan şi s-a răsturnat cu maşina

 

 La un pas de moarte s-a aflat, ieri, Floarea Epure, în vîrstă de 51 de ani, din Piteşti, juristă în cadrul Prefecturii Argeş! Aflată la volanul maşinii sale, în comuna Vedea, şoferiţa a încercat să evite o tur­mă de capre. Manevra bruscă a dus la un accident rutier spectaculos. Maşina s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat. Cea de la volan a fost scoasă dintre fiarele maşinii sale de către echipajul des­car­cerării. 

Comentarii (14) | Vizualizari: 4774

Continuare
 
Poliţiştii argeşeni, sperietoarea traficanţilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Ofiţerii BCCO Piteşti au destructurat o reţea din 6 judeţe

Poliţiştii argeşeni, sperietoarea traficanţilor

 

 Acţiune de amploare, joi, organizată de ofiţerii  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, în colaborare cu colegii din Vîlcea şi Neamţ. Au avut loc 37 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Bihor, Sălaj, Maramureş, Neamţ şi Cluj. Era vizată o grupare care vindea substanţe etnobotanice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1513

Continuare
 
Trei arestaţi, doi fugiţi din ţară Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Spărgătorii din Teleorman acţionau în Argeş

Trei arestaţi, doi fugiţi din ţară

 

 Alte cinci percheziţii au fost organizate de oamenii legii de la Poliţia Costeşti, în localitatea Videle din judeţul Teleorman, dar şi în Giurgiu, la domiciliile mai multor indivizi suspectaţi că ar fi comis spargeri în comuna Izvoru din judeţul Argeş. Acţiunea vine după ce, la începutul săptămînii, în acelaşi dosar au mai fost arestate preventiv două persoane. Acestora li s-a alăturat în arest cel de-al treilea complice, reţinut joi de anchetatori. Alţi doi teleormăneni, suspecţi în dosar, sînt fugiţi din ţară.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2057

Continuare
 
Arestat că şi-a bătut nevasta Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Încălcînd interdicţia, un bărbat din Stîlpeni,

Arestat că şi-a bătut nevasta

 

 Un bărbat de 62 de ani, din localitatea Stîlpeni, a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, după ce a încălcat ordinul de protecţie impus de instanţă pentru protejarea soţiei, pe care o bătea şi ameninţa cu acte de violenţă, femeia avînd în repetate rînduri nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1817

Continuare
 
„Dacă nu mă arestaţi, voi comite alte jafuri!“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Delaraţie-şoc a bestiei:

„Dacă nu mă arestaţi, voi comite alte jafuri!“

Cazul: Atac sîngeros într-o vilă din Găvana

 

 Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vasile Dumitru Burcea, în vîrstă de 33 de ani, din Cisnădie, autorul jafului comis la vila patronului Semiramis, a dat dovadă de mult sînge rece în atacurile săvîrşite. Tupeul acestui individ continuă să uimească, dove­dind faptul că este cu adevărat diabolic. Agresorul nu recunoscut decît indirect faptele şi nu a arătat în faţa anchetatorilor nici cel mai mic regret. Din moti­va­rea dată de magistraţii Tribunalului Argeş, la ares­tarea preventivă, reise faptul că, în faţa procurorilor şi judecătorilor, individul periculos a anunţat că, dacă va fi lăsat liber, va continua să comită fapte de aceeaşi violenţă extremă.

Comentarii (6) | Vizualizari: 2250

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 10 ani de la înfiinţarea DGA

Astăzi, Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sărbătoreşte 10 ani de la înfiinţarea sa, ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rîndul personalului Ministerului Afacerilor Interne. Prin toate acţiunile sale, DGA promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul ca standarde atît pentru personalul propriu, cît şi pen­tru cel al MAI. Cei care doresc să reclame o faptă de corupţie comisă de un angajat al MAI, fie el poliţist, jandarm, pompier şi funcţionari publici din cadrul Prefecturii, arhivelor etc., o pot face la linia gratuită Telverde 0800.806.806, prin e-mail la adresa:  Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau direct la sediul structurii judeţene, la Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş, al cărui sediu se află în Piteşti, strada Victoriei nr. 60, telefon/fax 0248.607.000, interior 20300, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş. Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Argeş vor marca cei 10 ani de activitate ai Direcţiei Generale Anticorupţie prin distribuirea de flyere cu me­saje anticorupţie, pe raza municipiilor şi oraşelor din judeţ, în colaborare cu lucrători din cadrul IPJ Argeş.  

 M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1577

Continuare
 
Lovit de maşină în timp ce traversa strada Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Imprudenţa l-a băgat în spital

Lovit de maşină în timp ce traversa strada

 

 Un tînăr în vîrstă de 24 de ani, din Cîmpulung, a ajuns, miercuri sea­ră, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Cîmpulung, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, în comuna Schitu Goleşti. Bărbatul a fost acroşat de o maşină în timp ce traversa strada şi s-a ales cu un picior rupt, medicii fiind nevoiţi să-l supună unei intervenţii chirurgicale. Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung fac acum cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1819

Continuare
 
Taximetrist complice cu hoţii Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Verifică cineva cazierul lor?

Taximetrist complice cu hoţii

 

 În urma unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Po­li­ţi­ei Municipiului Piteşti, doi indivizi au fost prinşi în flagrant în timp ce furau din garajele unor blocuri din Piteşti. Cei doi tineri în vîrstă de cîte 17 ani sînt suspectaţi de comiterea mai multor furturi în Piteşti, avînd alţi trei complici, între ei şi o femeie. Patru persoane au fost reţinute.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2202

Continuare
 
Conduceau cu acte expirate Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 mai 2015

Conduceau cu acte expirate

 

 Poliţiştii de la Biroul Rutier din Curtea de Argeş l-au oprit în trafic pe A. Ion, în vîrstă de 47 ani, din localitate. După ce i-au fost cerute toate actele la control, poliţiştii de la rutieră au constatat că bărbatul conducea maşina avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Pentru acest lucru, A. Ion s-a ales cu dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1516

Continuare
 
Salvată din flăcări de vecini Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 29 mai 2015

O bătrînă de 80 de ani era să moară arsă de vie, la Mihăeşti

Salvată din flăcări de vecini

 

 # Femeia s-a ales cu arsuri de gradul I pe faţă, fiind transportată în stare de semiinconştienţă la spitalul din Cîmpulung

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1401

Continuare
 
Şoferul nu a explicat de ce nu a oprit Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 29 mai 2015

Urmărire ca-n filme după un BMW X5!

Şoferul nu a explicat de ce nu a oprit

 

 O acţiune banală a poliţiştilor Biroului Rutier Piteşti s-a transformat, miercuri seară, într-o urmă­ri­re mai ceva ca-n filme, pe străzile din oraş! Oamenii legii au făcut semnal de oprire şoferului unui BMW X5. În loc să tragă pe dreap­ta, individul de la volan a accelerat. Pe conducătorul auto nu l-au determinat poliţiştii să oprească, ci o... pană...

Comentarii (4) | Vizualizari: 1697

Continuare
 
<< Start < Înapoi 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5395 - 5425 din 6000
 
 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

A născut în WC la spital!
Medicii de la judetean sunt vai mama lor! Niste spagari! E unul la Psihiatrie, Bancescu parca il cheama, consuma alcool ...
20/02/18 14:03 Mai mult...

Săndoi: „Aşteptăm rezultate pozitive în retur”
politica ucide fotbalul echipa actuala e foarte slaba primarul ar trebui sa gasesca un investitor si sa aduca oameni ...
20/02/18 13:59 Mai mult...

A ajuns cu Solenza pe cîmp
\'\' Avea o privire pierdută, de om hăituit. \'\' \'\' L-au întrebat dacă a consumat ceva, dar acesta îi privea lu...
20/02/18 12:26 Mai mult...

Şase, condamnaţi, alţi şapte, trimişi în judecată
Pescarule, s a infundat, ati profitat destul. Era de notorietate cu ce va ocupati, ghinionul vostru ca mai sunt procuror...
20/02/18 11:56 Mai mult...

A ajuns cu Solenza pe cîmp
Ce a cautat la volan daca era atat de obosit ??? Oare imbecilii astia nu realizeaza ca pun in pericol viata atat a parti...
20/02/18 11:46 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei

 Prima Pagina Curierul Zilei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Joi, 15.02.2018

--- 4.137 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter