Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** La Petrochimie, vin anglo-americanii!      *** Sute de sindicalişti argeşeni protestează în Capitală      *** Percheziţii la Dan Săndulescu      *** Alertă în zadar pentru doi beţivani!      *** Deţinuţii vor pleca mai repede acasă      *** Şi-a găsit fratele într-un spital în Suedia      *** „Rivalitate exagerată!“      *** O victorie şi un egal în Campionatul Naţional!      *** 7 echipe calificate la turneul final      *** Cîte 10 jucători de la adversari      *** O victorie, un egal şi trei înfrîngeri      *** LPF a stabilit echipa ideală a turului sezonului regulat în Liga I Betano, în urma unor criterii de departajare proprii      *** Liga Campionilor, etapa 3      *** Mircea Bârloiu expune la Metopa      *** Drama unei tinere mame!      *** Turist în tenişi, rătăcit spre Bîlea Lac!      *** Urs împuşcat la Corbi!     

 


Student argeşean, găsit mort la Braşov Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Student argeşean, găsit mort la Braşov

 

Un argeşean în vîrstă de 19 ani a fost găsit mort ieri la Braşov. Şer­ban Mituleci, din comuna Pietroşani, era student la Universitatea Transilvania din Braşov. Un co­leg l-a găsit zăcînd fără suflare în ma­şină. La o primă constatare se pare că studentul a murit din cauza unui infarct. El era cunoscut ca un băiat foarte cuminte, care învăţa bine.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2034

 
Fiindcă s-a crezut şofer, riscă puşcăria! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Un tînăr din Băiculeşti,

Fiindcă s-a crezut şofer, riscă puşcăria!

 

Ştia că fiul său n-are permis de conducere şi, chiar şi aşa, i-a încredinţat maşina. Tînărul, odată ce a primit cheia, s-a urcat în autoturism şi a plecat la drum. A dat însă nas în nas cu poliţiştii. Din fericire, oamenii legii l-au depistat la timp, înainte să aibă loc vreun accident sau, şi mai rău, o tragedie în trafic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1379

Continuare
 
Arestată pentru furturi în Olanda Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Pe numele lei era emis un mandat european

Arestată pentru furturi în Olanda

 

 Ieri, magistraţii Curţii de Apel Piteşti au admis cererea emisă de autorităţile olandeze de arestare preventivă a unei femei căutate pentru comiterea mai multor furturi, la Rotterdam. Claudia Iortaman, din judeţul Vîlcea, se afla în arest provizoriu încă de acum o săptămînă, cînd a fost prinsă de poliţişti. Femeia va fi predată unei escorte din Olanda, pentru a fi deferită justiţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1478

Continuare
 
Superman a ajuns după gratii! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Urmărit naţional pentru furt,

Superman a ajuns după gratii!

 

  Superman nu mai este doar un personaj din filmele pentru copii, ci un om în carne şi oase care trăieşte. Pe urmele sale s-au aflat de ceva timp poliţiştii din toată ţara. Evident, nu pentru a-l felicita pentru vreo faptă, ci pentru a-l reţine şi duce acolo unde-i este locul. Joi, Superman, de 26 de ani, din Ţiţeşti, căutat pentru furt, a fost prins de oamenii legii din Mioveni şi încarcerat la Penitenciarul Colibaşi. Are numele unui supererou, dar s-a ocupat de alte activităţi, pentru care a fost urmărit naţional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1333

Continuare
 
Costin Petre Cătălin, 4 ani închisoare Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Sentinţă definitivă pentru lichidatorul judiciar:

Costin Petre Cătălin, 4 ani închisoare

 

 Curtea de Apel Piteşti a dat, ieri, sentinţa definitivă în dosarul lui Costin Petre Cătălin, fost practician în insolvenţă. Acesta a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi  fals intelectual, dar şi luare de mită. La sfîrşitul lunii septembrie, anul trecut, a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 4 ani şi 5 luni închisoare, însă sentinţa a fost atacată cu apel. Magistraţii Curţii de Apel i-au redus pedeapsa la 4 ani şi îi interzic să mai profeseze ca practician în insolvenţă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1532

Continuare
 
Primele eliberări în „Dosarul permiselor“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

La un an de la sentinţa Curţii Supreme

Primele eliberări în „Dosarul permiselor“

 

 În aprilie anul trecut, έnal­ta Curte de Casaţie şi Jus­tiţie a dat sentinţa în „Dosarul permiselor“, fiind trimişi la închisoare Co­druţ Vlăsceanu, Vasile Voi­nea, dar şi alţi poliţişti de la Serviciul de Permise Argeş. Condamnările au fost între 6 şi 2 ani, acum la circa un an de la sen­tin­ţă venind primele eli­berări condiţionate din mult mediatizatul dosar. Cîţiva dintre inculpaţi au făcut cereri de eliberare, instanţa admiţînd doar o parte dintre ele. Printre cei care au primit o sen­tin­ţă favorabilă se numă­ră preotul Laurenţiu Cons­tantin Floroiu, Traian Proca, dar şi Constantin Izabel Tudoroiu.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2197

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Agenţie de recuperare a prejudiciilor

Guvernul a decis înfiinţarea unei agenţii care se va ocupa exclusiv cu recuperarea prejudiciilor de la corupţii condamnaţi definitiv în instanţă. Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a precizat că în ultima săptămînă din luna martie se va da Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului, prin care va lua fiinţă această agenţie, care se va numi ALA şi, potrivit premierului, va funcţiona în subordinea Ministerului Justiţiei. Pentru a de putea urmări sumele ce trebuie recuperate, va trebui pusă la punct o bază de date informatică, ce va gestiona hotărîrile definitive. De la 1 iulie va devei operativă agenţia, formată din specialişti, care se vor ocupa exclusiv de monitorizarea şi recuperarea prejudiciilor. Vor fi înfiinţate servicii teritoriale. ALAF va solicita instanţelor de judecată să transmită deciziile şi structurii naţionale. În acest fel va exista un control direct al situaţiei de ansamblu şi asupra problemelor care pot apărea.   

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1376

Continuare
 
Hoţii, lăsaţi sub control judiciar! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Pentru că n-au antecedente,

Hoţii, lăsaţi sub control judiciar!

Poliţia i-a reţinut, instanţa le-a dat drumul!

 

 Au golit mai multe locuinţe. Po­liţiştii le-au dat de urme, i-au reţinut pe doi dintre ei, dar instanţa a hotărît că nu e ca­zul să rămînă în arest, aşa că i-a lăsat sub control judiciar. Reamintim că, în prime­le două luni ale lui 2015, cei doi tineri, recent deveniţi majori, şi un minor de 16 ani, din Cuca şi Morăreşti, au spart 7 locuinţe din localităţile de domiciliu.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1385

Continuare
 
A dat banca în judecată şi a cîştigat Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Un piteştean, sufocat de ratele în franci elveţieni,

A dat banca în judecată şi a cîştigat

 

 Un proces care s-a încheiat la Judecătoria Piteşti le poate da mari speranţe creditorilor care au împrumuturi în franci elveţieni la bănci. Soţii Dumitru şi Cristina Toma au dat banca în judecată şi au cîştigat. Este adevărat, sentinţa nu este definitivă. Poate fi considerată însă un precedent şi un exemplu de urmat pentru mai mulţi datornici care s-au confruntat cu creşterea spectaculoasă a francului elveţian, trezindu-se peste noap­te cu rate la bancă cu mult peste suma prevăzută la încheierea contractelor. Pen­tru sprijinirea nefericiţilor care au fost împovăraţi de ratele în franci elveţieni, riscînd să îşi piardă casele, un grup de păgubiţi doreşte să înfiinţeze un ONG pentru drepturile celor care au ajuns în imposibilitatea plăţii ratelor în franci elveţieni.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1889

Continuare
 
A doua zi fără apă la Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Magistrala nefiind reparată,

A doua zi fără apă la Cîmpulung

 

 După cum v-am informat în ediţia de ieri a zia­ru­lui, circa 40.000 de per­soane din Cîmpulung şi comunele Lereşti, Bu­ghea de Sus, Bughea de Jos, Lereşti şi Valea Ma­re Pravăţ au rămas fără apă potabilă după ce con­­ducta magistrală care face legătura între Barajul Lereşti şi Staţia de tratare a apei din Calea Pietroasă a cedat, în zona Voineşti. Anga­jaţii societăţii Edilul CGA lucrează de zor şi sînt speranţe ca, pînă sîm­bătă, lucrurile să re­vină la normal.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1327

Continuare
 
Mercedes cuprins de foc Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Aflată în parcarea magazinului Kaufland din Curtea de Argeş,

Mercedes cuprins de foc

 

 Ieri dimineaţă, o maşină aflată în parcarea magazinului Kaufland, din Curtea de Argeş, a luat foc. Fu­­­­mul dens ce ieşea de la motorul Mercedesului a fost observat de clienţi, unul dintre aceştia sunînd la 112. Din fericire, pompierii au ajuns foarte repede, astfel că pagubele au fost destul de mici, iar autoturismul a fost salvat de la distrugere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1368

Continuare
 
Şi fără nevastă, şi fără casă, dar cu dosar penal! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Băutura bat-o vina!

Şi fără nevastă, şi fără casă, dar cu dosar penal!

 

 S-a îmbătat şi s-a certat cu nevasta. Femeia a plecat de-acasă, iar el, de nervi, a dat foc la locuinţă. Incendiul s-a extins şi la alte două proprietăţi din comuna U­deni, sat Zăvoi. Bărbatul, de 40 de ani, care a pus în pericol viaţa mai multor familii, şi-a recunoscut în final fapta. Evident, pe lîngă faptul că a rămas fără nevastă şi fără casă, el s-a ales şi cu dosar penal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2048

Continuare
 
15 ha de vegetaţie, scrum! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

La Ştefăneşti, incendiu în noapte

15 ha de vegetaţie, scrum!

 

 Inconştienţă şi neglijenţă în acelaşi timp! Din dorinţa de a-şi curăţa terenurile, argeşenii dau foc vegetaţiei uscate şi apoi îl lasă nesupravegheat. De aici pornesc adevărate incendii, care le dau mari bătăi de cap pompierilor. Aşa s-a întîmplat şi miercuri seară, cînd flăcările au mistuit 15 hectare de vegetaţie uscată, la Ştefăneşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1369

Continuare
 
Cîmpulungul a rămas fără apă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

30.000 de locuitori, în pericol de a se îmbolnăvi

Cîmpulungul a rămas fără apă

Domnule prefect, nu lăsaţi populaţia în suferinţă!

 

 Întreg municipiul Cîmpulung şi alte cinci comune limitrofe au rămas fără apă în noaptea de miercuri spre joi, după ce magistrala principală de aducţiune, care leagă barajul Lereşti cu Staţia de tratare de pe Calea Pietroasă, a cedat în zona Voineşti. Angajaţii societăţii Edilul CGA fac eforturi susţinute în vede­rea punerii în funcţiune a întregului sistem şi pentru remedierea avariei, însă, cel puţin pînă sîmbătă, nu sînt speranţe că lucrurile vor reveni la normal, în con­diţiile în care cei de la ISU Argeş au declarat situaţie de urgenţă. Oamenii sînt sfătuiţi să folosească apă potabilă din surse alternative, cum ar fi izvoare şi fîntîni publice care corespund din punct de vedere al parametrilor fizico-chimici şi biologici, ori apă îmbuteliată. Pompierii cîmpulungeni au sărit şi ei în ajutorul populaţiei, distribuind în permanenţă apă menajeră în principalele cartiere ale muncipiului.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2022

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A primit un an cu suspendare

A condus un vehicul fără a poseda permis de conducere valabil categoriei respective, de aceea a fost condamnat. Judecătoria Piteşti a dat sentinţa, ieri, în dosarul ce îl viza pe Viorel Alin Drăghici. A primit o condamnare de 1 an închisoare cu suspendare, fiindu-i fixat un termen de încercare de 3 ani. În cazul în care încalcă condiţiţiile suspendării, bărbatul riscă să ajungă după gratii. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel în termen de 10 zile. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1578

Continuare
 
Hoţii, în arest! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

După ce au golit 7 locuinţe,

Hoţii, în arest!

 

 În primele două luni ale a­ces­tui an, au spart 7 locu­inţe. Au plecat de aici cu tot ce au găsit de valoare. Autorii, doi tineri, recent deveniţi majori, şi un minor de 16 ani, au fost identificaţi de oamenii legii. Cei mai mari dintre hoţi au fost reţinuţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1480

Continuare
 
<< Start < Înapoi 171 172 173 174 175 176 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5395 - 5425 din 5453


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

La Petrochimie, vin anglo-americanii!
Mai e destul inox de furat, asta e sigur. Se prezinta situatia de parca ar veni cainii cu covrigi in coada.
19/10/17 14:27 Mai mult...

La Petrochimie, vin anglo-americanii!
... moarte sigura. Cred ca investitorii primaverii veniti din America vor pune pe butuci Arpechimul dupa ce il vor cu...
19/10/17 12:30 Mai mult...

Percheziţii la Dan Săndulescu
cunosc destui fosti politisti care s-au pensionat la 45 de ani si apoi si-au deschis afaceri beneficiind de 'protectia' ...
19/10/17 12:21 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
problema semnala ar putea fi rezolvata si daca s-ar inchide intrarile din cartierul Teilor reamintindu-va ca mai exista ...
19/10/17 11:14 Mai mult...

Mircea Bârloiu expune la Metopa
Felicitari pentru picturi
19/10/17 11:09 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 

Linkuri sponsorizate

 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter