Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Ilumintatul festiv rămîne montat la Mioveni      *** Directorul general Dacia a luat prînzul cu jurnaliştii     *** Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!     *** 16 cazuri de gripă confirmate în Argeş     *** Sfinţii zilei      *** Cea mai bună zi pentru Raci!    *** Sfinţii zilei      *** RĂCITURĂ MUNTENEASCĂ     *** Evenimente 18 ianuarie de-a lungul vremii     *** Aniversare de prestigiu la Şcoala Mihai Eminescu      *** Şoferul reţinut după moartea tinerei     *** Percheziţii la un afacerist din Bradu     *** Îşi aniversează ziua în arest!     *** A doborît trei femei dintr-o lovitură     *** În 2 săptămîni, 7 ordine de protecţie     *** Concurs cu scandal, la Cetăţeni     *** Hotărîre de Guvern pentru Sala Polivalentă     *** Miza pe juniorii din propria pepinieră!      *** „Sîntem la un nivel satisfăcător“     *** Vechile Dacii revin în competiţii!     *** Sîmbătă, primul amical pentru CS Mioveni     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Mai mulţi juniori decît seniori!     *** Amicale tari înainte de Euro, pentru tineret     *** Amicale tari înainte de Euro, pentru tineret     *** S-au stabilit sferturile Cupei     *** Voleibalistele junioare de la CS Dacia vor juca acasă    

 


Hoţul era „pitit“ în închisoare Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 14 noiembrie 2015

După ce a furat o geantă cu 12.500 lei,

Hoţul era „pitit“ în închisoare

 

 Mai bine de un an a trecut pînă cînd poliţiştii Secţiei 1 Piteşti au încheiat cercetarea penală într-un dosar de furt, fiind emis rechizitoriul. Suspectul, un tînăr în vîrstă de 21 de ani, din Făurei, judeţul Brăila, a furat dintr-o maşină o geantă cu 12.500 de lei. După comiterea faptei, a fost reţinut într-un alt dosar şi se află închis în penitenciar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4617

Continuare
 
Trimişi în judecată pentru un viţel Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Doi bărbaţi din Albeştii de Muscel,

Trimişi în judecată pentru un viţel

 

 Doi bărbaţi din Albeştii de Muscel, cercetaţi pentru furtul unui viţel, au fost trimişi în judecată, cazul ajungînd recent pe masa magistraţilor Judecătoriei Cîmpulung. Potrivit anchetatorilor, suspecţii, ambii din localitate, au pătruns într-un grajd de unde au sustras animalul pe care, ulterior, l-au şi sacrificat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4474

Continuare
 
Un pui de ţigan, la plimbare cu Mercedesul Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Fără permis de conducere,

Un pui de ţigan, la plimbare cu Mercedesul

 

 Inconştienţa la volan poate ucide! Din nefericire, un puştan în vîrstă de 16 ani nu a fost conştient de pericolul pe care îl reprezintă pe şosea şi a plecat la drum la volanul unui Mercedes. Pe drum a făcut accident şi o persoană a fost rănită. Adolescentul de etnie rromă va trebui să suporte consecinţele. Ce au mai descoperit poliţiştii în timpul cercetărilor, aflaţi din materialul următor.

Comentarii (3) | Vizualizari: 6623

Continuare
 
Tînăr în comă, după accident Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Viteza l-a dus în gard

Tînăr în comă, după accident

 

 Un grav accident rutier a avut loc, joi seară, pe o stradă din comuna Oarja! Ionuţ Irinel Cîrstea, un tînăr în vîrstă de 26 de ani, din localitate, a fost rănit grav, după ce a intrat cu maşina pe care o  conducea într-un gard din fier forjat. Tînărul pe care localnicii îl credeau mort după impact a fost resuscitat zeci de minute la locul accidentului, ulterior fiind dus, în comă, la Spitalul Judeţean.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6641

Continuare
 
Anchetă la Eparhie Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 13 noiembrie 2015

Anchetă la Eparhie

 

După apariţia în ziar a dezvăluirilor legate de cotele de vînzări impuse parohiilor din judeţ, Eparhia Argeşului şi Muscelului ne-a transmis un comunicat de presă prin care ne anunţă că la nivelul conducerii nu s-a ştiut nimic despre cele prezentate cititorilor. „Avînd în vedere informaţiile apărute în mass-media locale, cu privire la eventuale cote impuse preoţilor, în ceea ce priveşte vînzarea de calendare şi lumînări, vă facem cunoscut că Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului nu are cunoştinţă de astfel de documente. În acest sens, se va demara o anchetă internă din partea Centrului Eparhial“, se precizează în comunicatul de presă remis redacţiei Curierului zilei. Din păcate, atît şi nimic mai mult! Am fi dorit să ni se comunice despre ce anchetă este vorba, ce vor trebui să afle cei care vor demara aceste cercetări: vor să afle dacă există aceste cote sau cine a făcut dezvăluirile presei?  

  M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 1672

 
Ia taxă jandarmilor în misiune Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 13 noiembrie 2015

Portarul de la Spitalul Militar

Ia taxă jandarmilor în misiune

 

 De-o surpriză de proporţii au avut parte, ieri, membrii unui echipaj al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2048

Continuare
 
Drum afectat din cauza canalizării Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 13 noiembrie 2015

Drum afectat din cauza canalizării   

 

 Ieri, ne-a căutat la redacţie un cetăţean din Ştefăneşti, nemulţumit că pe strada pe care stă, din cauza lucrărilor de introducere a apei şi canalizării, drumul este greu accesibil, existînd pe margini zone în care, dacă îţi scapă roata unei maşini în groapă, poţi să rămîi cu ea acolo. Primarul de la Ştefăneşti, Dorin Bărbuceanu, a precizat că, după terminarea lucrărilor, strada va fi asfaltată pe porţiunile unde a fost spartă.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2808

Continuare
 
Şofer descarcerat de pompieri Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 13 noiembrie 2015

După un accident petrecut la Bascov,

Şofer descarcerat de pompieri

 

 O clipă de neatenţie l-a dus, ieri, pe patul spitalu­lui, pe Mihai Zamfira, de 64 de ani, un şofer din Curtea de Argeş. Se pare că bărbatul a vrut să întoarcă în stradă, pe linie dublă continuă, şi a fost izbit în plin de un microbuz. După impact, Mihai Zamfira a rămas captiv între fiarele ma­şinii lui, fiind eliberat de pompierii de la Descarce­rare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3467

Continuare
 
Bloc pe locurile de parcare! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 13 noiembrie 2015

În Găvana, pe strada Rădulescu Motru,

Bloc pe locurile de parcare!

 

 Locatarii blocurilor de pe strada Constantin Rădulescu Motru, din Găvana, ne-au sesizat că acolo se construieşte un bloc cu cinci etaje pe locurile de parcare!

Comentarii (24) | Vizualizari: 4782

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 13 noiembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Biciclist neatent, lovit de maşină 

Constantin D., în vîrstă de 37 de ani, din comuna Vedea, mergea cu maşina dinspre Piteşti către Cîmpulung. La un moment dat, el l-a accidentat pe Ion M., în vîrstă de 59 de ani, din comuna Ţiţeşti. Bărbatul mergea cu bicicleta în aceeaşi direcţie şi a virat la stînga, fără să se asigure. În urma cercetările efectuate de poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere din Mioveni, a reieşit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul maşinii, dar s-a ales cu dosar penal, conform articolului 196 din Codul Penal pentru vătămarea corporală din culpă.   

Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2099

Continuare
 
Şi-a tăiat piciorul cu drujba Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 13 noiembrie 2015

Aflat în pădure, la lemne, un tînăr de 23 de ani

Şi-a tăiat piciorul cu drujba

 

 Un tînăr de 23 de ani, din Stîlpeni, a ajuns la spital, în urmă cu cîteva zile, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce lama unui motoferăstrău, aflat în stare de funcţionare, l-a tăiat la piciorul stîng. Bărbatul a fost operat, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3849

Continuare
 
Apel la 112: Spînzurat cu capul în jos şi gol puşcă Imprimare E-mail
(7 voturi)
vineri, 13 noiembrie 2015

Joi, la ora prînzului, la Vedea,

Apel la 112: Spînzurat cu capul în jos şi gol puşcă

# Yoghinul deran­jat din meditaţie, i-a a luat la mişto pe poliţişti

 

 Echipajele SMURD şi de poliţie s-au confruntat, ieri dimineaţă, cu un caz bizar. Chemate să salveze o per­soană care se spînz­urase, cadrele medicale s-au abţi­nut cu greu să nu izbuc­neas­că în rîs cînd au aflat despre ce este vorba. Ceea ce părea o tentativă de sinucidere era în realitate în moment de meditaţie al unui bărbat care făcea yoga. Localnicii susţin că bărbatul este ciudat şi sînt convinşi că individul are probleme cu capul, cu toate că nu a fost internat la vreo secţie de specialitate şi nici nu se află în evidenţe ca fiind bolnav psihic.

Comentarii (3) | Vizualizari: 8296

Continuare
 
Petre Cîrstian, condamnat Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 13 noiembrie 2015

După ce şi-a cotonogit în mod repetat fosta nevastă,

Petre Cîrstian, condamnat

# Bărbatul a primit un an de închisoare, cu suspendare, însă sentinţa poate fi atacată cu apel

 

 Judecătoria Cîmpulung l-a condamnat, recent, pe Petre Cîrstian, de 62 de ani, din satul Livezeni, comuna Stîlpeni, la un an de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei, după ce şi-a cotonogit în repetate rînduri fosta nevastă, Georgeta Şerban, chiar dacă aceasta avea un ordin judecătoresc de protecţie.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3681

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 12 noiembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Se închide circulaţia pe DN7

În această noapte, DN7 Piteşti - Rîmnicu Vîlcea va fi închis circulaţiei rutiere în intervalul orar 00.00 - 02.00, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare a pasarelei pietonale din comuna Bascov. Restricţia va fi aplicată pe un tronson de drum cu o lungime de 40 de metri, situat la km 123+730 m. În intervalul orar menţionat, vor alterna perioadele în care circulaţia va fi oprită total (20 de minute) cu perioadele în care circulaţia va fi redeschisă (15 minute). Pe perioada efectuării lucrărilor, siguranţa rutieră în zonă va fi asigurată de poliţişti din cadrul IPJ Argeş, iar circulaţia va fi dirijată cu piloţi de trafic, anunţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1477

Continuare
 
Un an de închisoare pentru furt de lemne Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 12 noiembrie 2015

Mandat de arestare dat de Judecătoria din Cîmpulung

Un an de închisoare pentru furt de lemne

 

 Poliţiştii din Schitu Goleşti şi cei din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea ce era emis de Judecătoria din Cîmpulung Muscel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1395

Continuare
 
Accident la trecerea de pietoni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 12 noiembrie 2015

Lovită de o maşină în timp ce traversa regulamentar

Accident la trecerea de pietoni

 

 Un accident rutier a avut loc marţi după-amiază pe bulevardul I.C Brătianu, din Piteşti, la una dintre trecerile de pietoni, de lîngă Centrul de Diagnostic şi Tratament, din Piteşti. O femeie a fost rănită de un şofer neatent! Femeia traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Şoferul s-a ales cu dosar penal şi a rămas fără permisul de conducere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1939

Continuare
 
<< Start < Înapoi 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5953 - 5983 din 7622


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

16 cazuri de gripă confirmate în Argeş
Chiar daca stiu ca ceea ce postez o sa imi aduca probleme la serviciu eu am de pus pe acesta cale niste intrebari conduc...
18/01/19 15:20 Mai mult...

Ureche, pe picior de plecare
Sa plece si Sandoi cu Ureche odata . Avem un Badea un Schumacher macar aștea sânt Piteșteni că si așa anul ăsta nu...
18/01/19 13:06 Mai mult...

Directorul general Dacia a luat prînzul cu jurnaliştii
felicitari pentru vanzari! bio-combustibil.ro
18/01/19 12:47 Mai mult...

Sîmbătă, primul amical pentru CS Mioveni
Ce meciuri ați luat , cu echipe de liga 5 , 4 și liga 3 se vede ca luați meciuri ușoare sa arate antrenorii ăștia ...
18/01/19 11:52 Mai mult...

Primăria vrea să reducă subvenţia pentru căldură!
Ar trebui eliminata de tot subventia. Practic cei debransati le plateste si celor inca bransati prin taxele si impozitel...
18/01/19 11:30 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info