Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** BNR limitează gradul de îndatorare!     *** 15 zile pentru plata amenzilor la jumătate     *** Ajutoare pentru încălzire, la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Focul lu‘ Sumedru, la Topoloveni şi Ştefăneşti     *** „Cel mai iubit dintre pămînteni”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 19-25 octombrie      *** Femeie găsită moartă în mijlocul drumului     *** Accident mortal la Mălureni     *** Casă cu 16 camere mistuită de incendiu     *** Văcar ucis pe cîmp     *** S-a aruncat de la etajul VI     *** Şofer de TIR prins beat la volan     *** Vor puncte la Constanţa     *** Vor a cincea victorie acasă     *** „Nu ştiam ce jucători voi băga în teren!“     *** Înot: 20 de sportivi din Argeş la Izvorani     *** Bascov-ul joacă la Mioveni cu Craiova     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul la ştiucă cu năluci    

 


Trei elevi au jefuit o piaţă din Costeşti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 septembrie 2015

Copiii de 13 ani au stat ascunşi trei ore sub mese

Trei elevi au jefuit o piaţă din Costeşti

 

 În loc să-şi pregătească ghiozdanele pentru a treia zi de şcoală, trei copii din Costeşti au comis o infracţiune. Băieţii, în vîrstă de 13 ani, elevi ai clasei a VII-a, Şcoala Nr. 1 Costeşti, au jefuit o piaţă. Modul în care puştanii au acţionat a fost inedit. Bunurile au fost însă recuperate de poliţişti, care au întocmit pe numele acestora dosar de cer­ce­tare penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2005

Continuare
 
Primăria a blocat bulevardul principal! Imprimare E-mail
(7 voturi)
miercuri, 16 septembrie 2015

Pentru „trei ciumeţi“ care intră pe Eremia Grigorescu,

Primăria a blocat bulevardul principal!

 

 În urmă cu cîteva zile a fost dat în folosinţă sensul giratoriu de la intrarea pe strada Dumbravei. Iniţiativa nu este una binevenită, dat fiind faptul că, în acest fel, se blochează traficul pe bulevardul Republicii. Administraţia locală nu a rezolvat o problemă, ci, din contră, a îngreunat circulaţia şi i-a adus pe şoferi şi călători la exasperare!

Comentarii (9) | Vizualizari: 2700

Continuare
 
Incendiu şi inundaţie, la Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 septembrie 2015

Incendiu şi inundaţie, la Mioveni

 

 Un concurs de împrejurări a făcut ca un apartament din Mioveni să fie în acelaşi timp un pericol de incendiu, dar şi inundat. Totul, de la o ţigară! Din fericire, pompierii au intervenit la timp.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1552

Continuare
 
Accident cu două victime Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 septembrie 2015

Nu a cedat trecerea în Eremia Grigorescu

Accident cu două victime

 

 Două persoane rănite şi pagube de zeci de mii de lei, în urma unui accident rutier petrecut, luni, într-o intersecţie din Eremia Grigorescu, din Piteşti! Un Opel al cărui şofer nu a acordat prioritate s-a ciocnit violent de un Mercedes. Ambii conducători auto au ajuns la spital. Pagubele sînt însemnate, autovehiculele implicate în accident fiind serios avariate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1893

Continuare
 
Şi-a rupt coastele cînd aduna mere Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 septembrie 2015

A venit vremea culesului, apar şi problemele

Şi-a rupt coastele cînd aduna mere

 

 Zilele trecute, o femeie de 53 de ani, din Berevoeşti, a trecut la un pas de moarte, după ce a căzut dintr-un măr şi a zăcut la rădăcina lui, inconştientă, timp de o oră, pînă ce a dat peste ea o vecină, care a dat alarma, solicitînd ajutor la 112.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1407

Continuare
 
Copil captiv în sifonul de scurgere Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 16 septembrie 2015

S-a dus să bea apă la izvor, dar canalul nu avea capac

Copil captiv în sifonul de scurgere

 

 Clipe de coşmar pentru un băieţel în vîrstă de 2 ani şi 4 luni, care a avut parte luni seară de un accident teribil! Micuţul s-a dus să bea apă de la izvorul din Expo Parc şi a rămas cu piciorul înţepenit în sifonul prin care se scurgea apa. Acesta nu era pre­văzut cu grătar, iar băieţelul nu a ştiut să se ferească. Pom­pierii au fost nevoiţi să spar­gă soclul şi să scoată din beton ţeava care îl ţinea captiv pe copil.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1742

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 16 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Fără permis 90 de zile

Poliţiştii Oraşului Ştefăneşti l-au prins băut la volan pe Aurel P., în vîrstă de 58 de ani, din Costineşti, judeţul Constanţa. Bărbatul a băut înainte şi apoi a decis să plece la drum cu maşina. S-a constatat că el avea o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0,32 mg/l. Aurel P. a fost sancţionat contravenţional conform Ordonanţei de Urgenţă a Gu­vernului nr. 195/2002. De asemenea, i-a fost reţinut şi permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, pe 90 de zile.    

Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1331

Continuare
 
Au ars grădiniţa, dispensarul şi farmacia Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 septembrie 2015

Incendiu de proporţii la Leordeni

Au ars grădiniţa, dispensarul şi farmacia

 

 Clădirea în care funcţionau grădiniţa, farmacia şi dispensarul medical din comuna Leordeni au fost distruse pînă în temelii, ieri, în urma unui incendiu. Flăcările au izbucnit în jurul orei 16,00, cînd în clădire nu era decît o asistentă de la cabinetul medical. Femeia a apucat să iasă înainte de a păţi ceva. Fumul se vedea de la ieşirea din Topoloveni, atît de mare era vîlvătaia! Patru echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea focului. Flăcările s-au extins cu repeziciune, iar construcţia s-a făcut scrum, în ciuda intervenţiei militarilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1850

Continuare
 
A înşelat cinci argeşeni Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 septembrie 2015

Deţinutul suna şi promitea premii importante

A înşelat cinci argeşeni

 

 Cinci argeşeni au fost înşelaţi prin metoda „Premiul telefonic“ de un deţinut aflat în Penitenciarul Miercurea Ciuc. Poliţiştii au încheiat cercetările şi au înaintat dosarul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de trimitere în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, Cezar Mihai Niculescu, 33 de ani, din Bucureşti, îşi va prelungi şederea în închisoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1584

Continuare
 
A murit Corneliu Vadim Tudor Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 15 septembrie 2015

A murit Corneliu Vadim Tudor

 

 Corneliu Vadim Tudor, în vîrstă de 65 de ani,  a murit ieri la Spitalul Militar din Bucureşti, au anunţat agenţiile de presă centrale. Născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, Corneliu Vadim Tudor era scriitor, politician şi jurnalist. Fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de urgenţă la spital, luni dimineaţă, acuzînd probleme respiratorii.  Din informaţiile apărute se pare că a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La cîteva ore după intervenţia chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat. Acesta suferea de edem pulmonar acut. În ultimii ani, Vadim Tudor a ajuns de mai multe ori la spital, el suferind şi de diabet şi probleme cardiace.     

A.Dumitru

Comentarii (5) | Vizualizari: 1702

 
Copil captiv într-un grătar de scurgere Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 15 septembrie 2015

Ultima oră

Copil captiv într-un grătar de scurgere

 

Aseară, intervenţie dificilă a pom­pierilor în Expoparc. Un copil în vîrstă de 2 ani şi-a prins piciorul în grătarul metalic, pe unde se scurge apa de la izvor. Militarii s-au chinuit timp îndelungat să-l elibereze. La închiderea ediţiei noastre, reprezentanţii ISU Argeş încercau să dizloce din beton rama metalică. Micuţul era foarte agitat, fiind nevoie şi de intervenţia unui echipaj de terapie intensivă mobilă, cu me­dic. Vom reveni.   

 M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1535

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Accident în tîrg

Zi de 13, zi cu ghinion, duminică, pentru Gheorghe M., în vîrstă de 59 de ani, din Topoloveni. Omul a mers în tîrgul săptămînal din localitatea amintită. În timp ce stătea şi analiza preţurile, omul a fost lovit de o maşină. Poliţiştii care au făcut cercetările de la faţa locului au stabilit că vinovatul este Nicolae D., în vîrstă de 52 ani, din comuna Călineşti. Aflat la volanul unei maşini în incinta tîrgului, acesta a plecat de pe loc şi l-a izbit pe Gheorghe M., aflat chiar în faţa autoturismului. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Victima nu a suferit răni grave.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1438

Continuare
 
Amendat că avea mulţi cîini Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 15 septembrie 2015

După ce urşii i-au decimat cireada,

Amendat că avea mulţi cîini

 

 Cristian Simion, unul dintre crescătorii de animale din Rucăr greu încercaţi de ata­cul urşilor din aceas­tă vară, a mai primit o lovitură. Nu din par­tea fiarelor sălbatice, ci din partea autori­tăţilor silvice, ce l-au a­men­dat din cauza nu­­mărului mare de cîini care-i păzesc vi­te­le.

Comentarii (7) | Vizualizari: 2835

Continuare
 
BMW, pe scările unui magazin Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 14 septembrie 2015

Accident în Găvana

BMW, pe scările unui magazin

 

 Neatenţia la volan a dus, sîmbătă, la producerea unui accident spectaculos în cartierul piteştean Găvana. Vinovată de cele petrecute este o şofe­riţă care nu a acordat prioritate. Culmea este că ma­şina ei a rămas neatinsă, în timp ce un Mercedes şi un BMW au fost serios avariate. Conducătoarea auto a rămas fără permis!

Comentarii (8) | Vizualizari: 3219

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Medic trimis în judecată de DNA Piteşti

Procurorii anticorupţie din Piteşti au dispus trimiterea în judecată a medicului veterinar Ion Miu, care avea funcţie de control în cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor Vîlcea. Acesta este acuzat de patru infracţiuni de luare de mită şi folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sînt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, săvîrşite în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite. Concret, în anul 2011, Ion Miu a anunţat mai multe perosoane la care urmau să fie efectuate controale, primind în schimbul informaţiei preţioase 85 de pui şi 2.235 lei. Procurorii îl mai acuză de dare de mită pe Florin Lupu, unul dintre cei care a beneficiat de informaţiile primite de la medicul veterinar.  

  M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1572

Continuare
 
Oase umane, împrăştiate pe stradă Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 14 septembrie 2015

Morţii nu mai sînt respectaţi la Cîmpulung

Oase umane, împrăştiate pe stradă

 # Fapta i se datorează unui gropar care, în goana după bani, a uitat de cele sfinte # Bărba­tul lucra la amenajarea unui loc de veci, iar pămîntul dislocat, ce conţinea şi mai multe frag­mente osoase, l-a depozitat în faţa unei case, pentru a fi folosit la nivelarea curţii

 

Caz şocant, la Cîmpulung, rupt parcă dintr-un film de groază! În loc să zacă în morminte, oasele morţilor sînt împrăştiate pe străzi. S-a întîmplat asta, săptămîna trecută, în cartierul Vişoi - Calea Pietroasă, protagonistul fiind chiar groparul cimitirului din zonă. Bărbatul a fost luat la întrebări de poliţiştii locali şi urmează să fie sancţionat contravenţional, fiind chemat astăzi la Primăria Cîmpulung pentru a da cu subsem-natul.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1602

Continuare
 
<< Start < Înapoi 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5953 - 5983 din 7227
embedgooglemap.net
 

 

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Alte ştiri pe scurt
Si...daca esti prost...mai bine taci decit sa scri prostii pe sait.
19/10/18 19:42 Mai mult...

Alte ştiri pe scurt
Draga, nu ai ajuns tu, un neavenit, sa ma inveti pe mine,apsolveta de jurnalistica cum sa scriu !
19/10/18 16:16 Mai mult...

Gol anulat şi accidentare gravă
Periculoasa lovitura si executie si mai spectaculoasa de la 81m!!!!!!!
19/10/18 14:25 Mai mult...

Administratorii puşi să deschidă vanele la căldură
da ionica si rachiteanu joaca banii pitestenilor la pacanele.100 mil salariu infractorului rachiteanu.in loc sa reduca c...
19/10/18 10:14 Mai mult...

Fostul primar s-a trezit cu mascaţii la uşă
Nu-i asa ca ste o actiune politica , care-i hartuieste pe acesti nevinovati care si-au sacrificat viata pt. binele popor...
19/10/18 08:26 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

 
 

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info