Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Programul Zilelor Piteştiului     *** Servicii Edilitare Mioveni se mută în casă nouă      *** Trebuie să vă înregistraţi la AJOFM      *** Ambasadorii SUA şi Japoniei vin la Ştefăneşti      *** Lucrări pentru redeschiderea Transfăgărăşanului     *** Şoseaua a luat-o la vale, cu asfalt cu tot     *** Şedinţe foto cu ursul la Barajul Rîuşor     *** Controale la Parchetele din Argeş     *** Un piteştean, în Siberia, pe motocicletă      *** Lacul Dîrvari, accesibil pentru toţi pescarii!      *** Fotbal la TV în weekend     *** CS Mioveni, remiză cu Academica     *** CS Mioveni - Academica Clinceni 1-1 (1-1)     *** Poenaru: „Nu ştim să ne apărăm!“     *** Eftimie: „Să vedem cînd ne dă şi nouă 11 m!“     *** România, tot pe locul 32     *** Doar campioana României în Liga Campionilor!     *** Adrian Tase, la Congresul de la Taipei     *** Numărul obezilor, în creştere în Argeş     *** Elevă din Mioveni a primit Bursa Ambasadorului Chinei      *** Baza de Agrement BEMO a intrat în renovare      *** Soţul agresiv, în arest!     *** DN 73 - Şoseaua morţii sau Drumul crucilor    

 


La 35 de ani, şi-a pus ştreangul de gît! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

Boala a împins-o pe mama a doi copii să se omoare

La 35 de ani, şi-a pus ştreangul de gît!

 

 O femeie de 35 de ani, din Bucureşti, mama a doi copii, şi-a pus ştrean­­­gul de gît. Macabra des­coperire a fost făcu­tă, sîm­bătă dimineaţa, de către un unchi al femeii. Acesta a găsit-o pe Ma­ria Rebeca spînzurată în podul locuinţei pe care o deţinea în comuna ar­ge­şeană Bradu. Maria n-a lăsat nici un bilet prin care să-şi explice gestul necugetat, dar e posibil ca gravele probleme de sănătate pe care le avea să o fi împins să-şi pună capăt zilelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2281

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Se căută şefi de post

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş organizează concurs pentru ocuparea a trei funcţii de şef de post în cadrul unor secţii rurale. Va avea loc examen pentru funcţiile de şef la Posturile de Poliţie Călineşti, Dobreşti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Călineşti şi pentru cel de şef la Postul de Poliţie Vlădeşti din cadrul Secţiei 15 Poliţie Stîlpeni. Cererile de participare la concurs se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pînă la data de 12 mai. Toţi candidaţii vor trebui să susţină testarea psihologică la Centrul de Psihosociologie al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Concursul va avea loc la sediul I PJ Argeş pe 26 mai, la ora 12.00, iar unica probă de selecţie constă într-un interviu structurat pe subiecte profesionale.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1774

Continuare
 
Poliţiştii argeşeni, pe urmele copiilor talentaţi! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 mai 2015

Îi caută să-i premieze, nu să-i sancţioneze

Poliţiştii argeşeni, pe urmele copiilor talentaţi! 

 

Oamenii legii din Argeş se află pe urmele copiilor! Poliţiştii nu-i caută pe toţi, ci doar pe cei talentaţi. De această dată, în locul unor sancţiuni, vor fi date premii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1628

Continuare
 
Ambulanţa şi Bărcile de Salvare au fost predate Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 mai 2015

La Mioveni,

Ambulanţa şi Bărcile de Salvare au fost predate

 

 Relaţiile oraşelor Mioveni şi Landerneau sînt întreţinute de peste 26 de ani printr-o asociaţie de prietenie. În acest context, francezii au dăruit (în luna februarie) Primăriei Mioveni o ambulanţă şi două bărci de salvare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1637

Continuare
 
Durata arestului la domiciliu, neconstituţională Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 mai 2015

În lege nu este precizată perioada maximă, acordată în timpul judecării

Durata arestului la domiciliu, neconstituţională

 

Săptămîna trecută, Curtea Constituţională a stabilit că în noul Cod de Procedură Penală nu este precizată durata maximă de arest la domiciliu ce poate fi dată de o instanţă unui inculpat aflat în camera preliminară sau în curs de judecată. Astfel, articolul a fost declarat neconstituţional, urmînd ca decizia să fie transmisă celor două Camere ale Parlamentului, Guvernului şi instanţelor care au sesizat Curtea Constituţională.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1644

Continuare
 
A căzut de la etajul doi şi trăieşte! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 mai 2015

O fetiţă de un an şi opt luni s-a născut a doua oară

A căzut de la etajul  doi şi trăieşte!

 

 Un copil de doar un an şi opt luni a căzut de la eta­jul doi al unui bloc şi tră­ieşte! Maria a avut noroc că nu s-a prăbuşit pe ciment, ci pe pămînt, căde­rea fiindu-i, de asemenea, atenuată de crengile unui liliac. Deşi rănile nu îi pun viaţa în pericol, medicii de la Curtea de Argeş, în grija cărora a ajuns iniţial mi­cu­ţa, au hotărît să o trans­fere, pentru verificări amă­nunţite, la un spital din Capitală. Incidentul s-a petrecut sîmbătă, în jurul orei 21, la Curtea de Argeş.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2066

Continuare
 
Trei copii cu scarlatină şi alţi doi suspecţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 mai 2015

Boala se extinde în judeţul nostru

Trei copii cu scarlatină şi alţi doi suspecţi!

 

 Scarlatina, o boală a copilăriei, ca­re poate duce la complicaţii grave, face ravagii în judeţul nos­tru. De la începutul acestui an, în judeţul nostru s-au înregistrat zeci de cazuri în grădiniţe şi şcoli, iar în ultima perioadă a­proape zilnic se mai confirmă altele.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1930

Continuare
 
Debandadă la ora de Tehnologie! Imprimare E-mail
(7 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Profesoară depăşită de situaţie

Debandadă la ora de Tehnologie!

 

 Un filmuleţ postat pe Internet scoate în evidenţă modul în care un dascăl se com­portă la o oră de curs într-o clasă de-a VIII-a. E haos total! S-a întîmplat la Şcoala Gimnazială Traian din Piteşti (fostă Nr. 4) . Profesoara de Educaţie tehnologică nu e în stare să îi stăpînească pe elevi, care ajung chiar să o înjure. Cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean, care a dispus o anchetă.

Comentarii (14) | Vizualizari: 5605

Continuare
 
Percheziţii la contrabandista cu ţigări Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

După captura-record de la Mioveni,

Percheziţii la contrabandista cu ţigări

 

 Poliţiştii din Mioveni au descoperit în trafic, joi după-amiază, o maşină splină ochi cu ţigări. Au confiscat marfa de contrabandă şi au indisponibilizat autoturismul. În plus, ieri dimineaţă, oamenii legii au efectuat percheziţii atît la locuinţa unei femei, cît şi la magazinul pe care aceasta îl deţine şi unde se bănuia că urmau să ajungă cele 100.000 de ţigarete pentru a fi comercializate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1854

Continuare
 
Dispărut, găsit a doua zi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Dispărut, găsit a doua zi

 

Un bărbat în vîrstă de 83 de ani a dispărut de acasă, miercuri. Dumitru I., din comuna Albota, a plecat de acasă, iar rudele l-au cău­tat disperate, fără a-i da de urmă. Au apelat la ajutorul poliţiştilor. Joi, aceştia au făcut echipe complexe şi au căutat pe raza comunei. Bătrînul a fost găsit la marginea pădurii Lazăra din comuna Albota, căzut, fiind conştient. Acesta a fost dus acasă şi predat membrilor familiei.     

     M.Sandu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1501

 
Accesul rutier, blocat pe Depozitelor Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 mai 2015

Accesul rutier, blocat pe Depozitelor

 

Primăria Piteşti anunţă că, de azi, de la ora 7, şi pînă mîine, la ora 20, se blochează accesul rutier pe strada Depozitelor, parţial, din zona Podului Arges pînă în zona de acces la Parcul Lunca Argeşului, pentru executarea lucrărilor de canalizare pluvială aferente Proiectului „Pasaj Podul Viilor“, din muncipiul Piteşti. Accesul autovehiculelor se va devia pe străzile Calea Bucureşti şi Calea Bascov.     

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1453

 
Înscrieţi-vă pentru obţinerea atestatului de detectiv! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Pînă pe 28 mai,

Înscrieţi-vă pentru obţinerea atestatului de detectiv!

 

Pe 4 iunie, la ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş se va susţine examenul pentru obţinerea atestatului de detectiv particular. Persoanele interesate de obţinerea acestuia îşi pot depune dosarele întocmite conform art. 5 şi 6 din Legea nr. 329/2003 la sediul IPJ Argeş, pî­nă la data de 28 mai. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la telefonul 0248/607000, interior 20161, de la comisar şef de poliţie Flo­rin Nedelea şi comisar şef de poliţie Adrian Barbu. Persoanele care doresc să participe la susţinerea acestui examen vor parcurge următoarea bibliografie: Constituţia României, ediţia 2003; Noul Cod penal - partea specială, ultima ediţie; Noul Cod de Procedură Penală - partea generală, ultima ediţie; Drept Civil (contracte civile, obligaţii); Legea 329/2003 R privind exercitarea profesiei de detectiv particular; Legea 353/2004 privind modificarea Legii 329/2003; HG 1.666/2004 privind norme de aplicare a Legii 329/2003; Legea 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate; HG 585/2002 pentru aprobarea Standardelor Naţionale de protecţie a informaţiilor clasificate în România; Legea 300/2004, republicată, privind activitatea persoanelor fizice autorizate; Legea 31/1990, republicată, privind înfiinţarea societăţilor comerciale; Convenţia pentru Apărarea Drepturilor Omului şi Libertăţilor Fundamentale din 31.12.1999.   

   M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1563

 
Cîntare împotriva despăduririlor! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Cîntare împotriva despăduririlor!

 

 O cîntare în loc de miting... că prinde mai bine! În codrul verde nu se mai pierde; Nu se mai vede urmă de... pomi. Aşa va suna probabil salutul între participanţii de la întîlnirea cultural-artistică organizată în locul unui protest împotriva defrişărilor! Se va întîmpla astăzi, posibil în Lunca Argeşului. Manifestarea se dorea a fi una ca în mai toate oraşele din România şi Diaspora, unde cetăţenii vor ieşi în stradă să strige împotriva măcelului din păduri.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1691

Continuare
 
Mafia morţilor din spitalele argeşene! Imprimare E-mail
(6 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Mafia morţilor din spitalele argeşene!

 

 În momentele grele cauzate de pierderea unei persoane, majoritatea oamenilor caută înţelegere şi ajutor din partea cadrelor medicale care s-au îngrijit de cel suferind. Dacă în ţările civilizate din vestul Europei aceste lucruri sînt normale, în spitalele din judeţul nostru asemenea lucruri sînt rarităţi, pentru că primează banul.

Comentarii (5) | Vizualizari: 2798

Continuare
 
Piteştiul, oraşul lui Papură Vodă Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 09 mai 2015

Piteştiul, oraşul lui Papură Vodă

 

 Oraşul lui Papură Vodă sau al lui Tudor Pendiuc este... acelaşi lucru! Ce mi-e că, în perioada 1659 - 1661, oamenii mîncau papură măcinată în loc de pîine, ce mi-e că, în secolul al XXI-lea, soferii sînt nevoiţi să îşi conducă maşinile prin pietriş şi praf gros de îl tai cu lama cuţitului. Totul este posibil într-o lume în care legile există, dar sînt încălcate sau fentate. Fie că aştepţi la coadă la hyper­mar­ket, fie că aştepti la benzinărie, toate discuţiile duc într-un punct comun: drumurile din Piteşti.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1988

Continuare
 
A rămas fără un acoperiş deasupra capului! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 mai 2015

O familie din Miceşti

A rămas fără un acoperiş deasupra capului!

 

 O familie din Miceşti a rămas fără un acoperiş deasupra capului, miercuri seară! Totul, din ca­uza unui conductor electric cu izolaţia deteriorată, ce a luat foc. Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la proprietăţile învecinate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2044

Continuare
 
<< Start < Înapoi 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5953 - 5983 din 6410
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curieruluicăutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---


 
 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter