Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis     *** Spectacole incendiare la Tîrgul de Crăciun de la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Politician mort în accident!     *** Găsit în casă fără suflare     *** Femei spulberate de pe trecerea de pietoni     *** Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Pompier rănit în misiune!     *** Şoferiţa nu a acordat prioritate     *** Caruselul poveştilor    *** Criticile unui comunist convins     *** Sfinţii zilei - 4 decembrie     *** Noroc în dragoste şi oportunităţi noi!     *** CHILI DE FASOLE NEAGRĂ CU CARTOFI DULCI     *** Evenimente 10 decembrie de-a lungul vremii     *** Au urcat pe locul 2!     *** La 5 puncte de locul 1!     *** „În retur vom fi mult mai puternici”     *** BCM U FC Argeş - CSU Sibiu, astăzi, ora 19:45, Digi Sport 4      *** Culisele meciului     *** Învinşi de liderul clasamentului!     *** CS Mioveni - Sportul Snagov 0-4 (0-1)     *** Celelalate rezultate ale etapei:     *** CS Dacia, campioane naţionale la Oină!    

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Au rămas fără plăcuţe de înmatriculare

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi înlăturarea efectelor vremii nefavorabile, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 135 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 27.782 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 7 permise de conducere, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare şi două seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 707

Continuare
 
Surzilor li s-a luat dreptul să conducă maşini Imprimare E-mail
(8 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018

În urma unui Ordin al Ministrului Sănătăţii

Surzilor li s-a luat dreptul să conducă maşini


Mai multe persoane cu deficienţe de auz din judeţul nostru se confruntă cu o problemă, privind reînnoirea permisului auto. Deşi conduc autovehicule de ani buni, posesorii de permis nu pot obţine un document nou, din cauza unor modificări impuse printr-un Ordin al Ministrului Sănătăţii. Legislaţia prevede, mai nou, ca numai hipoacuzicii care poartă aparat auditiv să aibă acest drept. Cei care nu aud deloc spun că este o discriminare şi vor acţiona în consecinţă.


Comentarii (7) | Vizualizari: 4110

Continuare
 
Primar judecat Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018

 Şi-a angajat tatăl consilier personal

Primar judecat 


Primarul comunei Berevoeşti, Bogdan Florin Proca, a intrat şi el în vizorul celor de la Agenţia Naţională de Integritatea, care  au constatat existenţa conflictului de interese de natură administrativă.     

Comentarii (4) | Vizualizari: 1389

Continuare
 
A treia condamnare în dosarul „Sclavie la Berevoeşti“! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 noiembrie 2018


A treia condamnare în dosarul „Sclavie la Berevoeşti“!


Curtea de Apel Piteşti a dat ieri, a treia condam­nare în dosarul „Sclavie la Berevoeşti“. Cei cinci inculpaţi au primit pedepse cuprinse între 4 şi 10 ani. La toţi inculpaţii pedepsele au fost micşorate faţă de cele date de Tribunalul Argeş, în luna mai a acestui an. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 841

Continuare
 
Părinţii îşi caută fiica dispărută! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018


Părinţii îşi caută fiica dispărută!


De mai bine de trei luni, o familie din Piteşti îşi caută cu disperare fiica Ioana Geangălă, în vîrstă de 31 de ani, a dispărut de acasă pe data de 18 iulie, atunci cînd a plecat şi nu s-a mai întors. Mama şi tatăl au încercat să-i dea de urmă, dar nu  au reuşit. Au cerut ajutorul poliţiştilor însă, nici oamenii legii nu au avut mai mult noroc.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1853

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt


Mort la 40 de ani

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de  prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în oraşul Mioveni, strada Costescu Alexandru, la un pacient de 40 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut sprijinul unui echipaj cu medic, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 779

Continuare
 
L-a prădat pe primarul din Dîmbovicioara Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 noiembrie 2018

Rucăreanul şi-a recunoscut fapta

L-a prădat pe primarul din Dîmbovicioara


Pe 21 mai 2018, un bărbat în vîrstă de 50 de ani, din comuna Rucăr, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii musceleni într-un dosar în care a fost acuzat de furt calificat, după ce s-a stabilit că a pătruns în incinta unei societăţi comerciale de unde a sustras mai multe componente pentru camioane. Individul a fost audiat la Poliţia Cîmpulung după care a fost condus la Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Argeş, iar ulterior Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung a decis ca individul să fie cercetat în continuare sub control judiciar.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 744

Continuare
 
Eroarea de marcaj, corectată cu smoală! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 noiembrie 2018

La Cîmpulung,

Eroarea de marcaj, corectată cu smoală!


Problema marcajului rutier efectuat anapoda de muncitorii care au reabilitat strada Gruiului, din Cîmpulung, a fost remediată la scurt timp după ce cazul a fost semnalat în presă. Un strat de smoală a acoperit vopseaua albă a liniei intermitente ce tăia artera, în intersecţia în care se ţinea odată bîlciul de Sfîntul Ilie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 823

Continuare
 
Fraţi acuzaţi că vînau cu ogari Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 22 noiembrie 2018

Percheziţii la braconieri

Fraţi acuzaţi că vînau cu ogari


Ieri,  poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecatoria Costeşti, au efectuat două perche­ziţii domiciliare. Acestea au avut loc în comuna Slobozia, la locuinţele a doi fraţi. Cei doi sunt suspectaţi că vînau cu doi cîini din rasa ogar, ceea ce este interzis de lege.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1038

Continuare
 
Au furat un BMW şi au fost încarceraţi! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 22 noiembrie 2018

Prinşi în centrul Piteştiului

Au furat un BMW şi au fost încarceraţi!


Ieri, doi tineri au fost reţinuţi în centrul oraşului de o patrulă de poliţişti de la Secţia 1 Piteşti. Unul dintre ei se afla lîngă biserica „Maica Domnului“ din Piteşlti, acolo unde era aglomeraţie mare, fiind hram. Celălalt era tot în centrul Piteştiului. Amîndoi sînt condamnaţi cu executare într-un dosar de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat. Au fost încarceraţi.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1182

Continuare
 
Ronaldo iubea fete minore Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 22 noiembrie 2018

Pasiune care l-a dus în arest

Ronaldo iubea fete minore


Unde dai şi unde crapă! Cercetat într-un dosar de tîlhărie, un tînăr, în vîrstă de 20 de ani, a ajuns în arest pentru act sexual cu minore, lipsire de libertate şi conducere fără permis. Asta după ce oamenii legii au aflat pe parcursul anchetei că Ronaldo S. are la activ cu mult mai multe infracţiuni. Fire impulsivă şi extrem de teribilist acesta trăieşte după propriile-i reguli, fără să-i pese de lege. Cercetările oamenilor legii continuă. Nimeni nu ar fi suprins să descopere şi alte fărădelegi comise de tînărul în discuţie.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1406

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Adolescent accidentat

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de  prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti  a intervenit, marţi, în Municipiul Piteşti, pe strada Teilor, acolo unde avusese loc un accident rutier. O maşină condusă de o femeie a lovit un băiat de 16 ani, minorul fiind rănit uşor. Şoferiţa susţinea că băiatul nu se afla pe trecerea de pietoni în momentul producerii accidentului, ci în apropierea macajului dar acest lucru va fi stabilit de către oamenii legii. Rănitul avea traumatism toracic şi lombar. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul de Pediatrie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 746

Continuare
 
Fraţii, sub control judiciar Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018

Cazul:  Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!

Fraţii, sub control judiciar


Ieri, cei trei tineri suspectaţi de spargerea de la Primăriei Leordeni au fost prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Topoloveni. Fraţii de 23 ani, 26 de ani şi 30 de ani, au fost eliberaţi. Împotriva lor a fost luată măsura controlului judiciar. Cercetările continuă cu aceştia în stare de libertate, existînd suspiciuni că au comis şi alte fapte similare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 685

Continuare
 
Angajat de la Dacia dispărut de o săptămînă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018

De la serviciu nu a mai ajuns acasă

Angajat de la Dacia dispărut de o săptămînă


În noaptea de 13 spre 14 noiembrie a dispărut un angajat de la Dacia. Bărbatul în vârstă de 55 de ani, din comuna Coşeşti, nu a mai dat niciun semn de viaţă, de o săptămână. Familia îl caută disperată. Ion Zăvoianu a fost la serviciu, dar nu a mai ajuns acasă, deşi ultima dată a fost văzut la mică distanţă de locuinţă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1788

Continuare
 
A plonjat cu maşina în rîul Tîrgului Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018

În viaţă, după ce

A plonjat cu maşina în rîul Tîrgului


Accident rutier spectaculos, în noaptea de luni spre marţi, pe centura ocolitoare a Municipiului Cîmpulung. Un autoturism de teren KIA a plonjat în albia rîului Tîrgului, după ce şoferul acestuia a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei. În urma incidentului, conducătorul auto a scăpat, în mod miraculos, nevătămat, însă maşina a fost serios avariată.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 914

Continuare
 
A ameninţat cu maceta ca să primească băutură Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 21 noiembrie 2018


A ameninţat cu maceta ca să primească băutură


Întîmplare de neimaginat într-o benzinărie din comuna Merişani! Un vînzător a fost ameninţat cu maceta de un tînăr care dorea să primească băutură gratis. Veniamin C. de 22 de ani, din Merişani, despre el fiind vorba, era beat criţă şi tot mai cerea băutură. Nu a primit nimic, dar a stat minute bune în faţa benzinăriei plimbîndu-se şi agitînd maceta. Camerele de supraveghere instalate la staţia peco au surprins momentul. A ajuns în arest.                  

          

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1035

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 7472
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Da, mizerabilul mângâietor de dosuri pesediste s-a întors. Şi umple de bale Curierul zilei, folosind expresii nazis...
10/12/18 09:31 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Da, mizerabilul mângâietor de dosuri pesediste s-a întors. Şi umple de bale Curierul zilei, folosind expresii nazis...
10/12/18 09:24 Mai mult...

„În retur vom fi mult mai puternici”
Mai puternici da , dar cu alt antrenor , la ce lot aveti jocul nu este pe măsura iar daca ai bun simt cum zici trebuie ...
10/12/18 08:26 Mai mult...

Politician mort în accident!
Oare au creier acești demenți care se cred la curse? Tâmpiților, din prostia voastră mor atâția oameni nevinovati...
10/12/18 08:16 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Mai nenea comunist pesedist ai face bine să publici un articol despre Dancila să te vedem cât de ticălos ești.
10/12/18 08:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info