Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la o magazie

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în comuna Valea Danului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars magazia din lemn pe o suprafaţă de 15 mp şi circa 5.000 cofraje din plastic pentru globuleţe. Pompierii au concluzionat că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţie deteriorată.   

A furat un telefon mobil

Haralambie Adrian T., de 42 de ani, din comuna Recea, bănuit de săvîrşirea infracţiunii de furt, a fost identificat de poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti. Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe 2 aprilie a.c., acesta ar fi sustras un telefon mobil din geaca unui bărbat. Bunul a fost recuperat şi predat proprietarului. Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.   

Prins băut la volan

Narcis Florian D., de 23 de ani, din comuna Valea Iaşului, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş în timp ce conducea  pe strada Albeşti din Curtea de Argeş un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Tînărul avea o concentraţie de  0,72mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.   

   I.Ivănoiu

Braconierul, sub control judiciar

Gheorghe Ghinescu, de 48 de ani, din Mioveni, a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi. Bărbatul a fost prins într-un fond de vînătoare din comuna Hîrtieşti, avînd în maşină trei căpriori, pe care îi împuşcase. În maşină era şi arma folosită. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru braconaj. Ieri, a fost prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă. Procurorii au dispus însă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile împotriva lui Gheorghe Ghinescu.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 435

Continuare
 
De la cîrciumă, la spînzurătoare Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 aprilie 2017

În Săptămîna Patimilor,

De la cîrciumă, la spînzurătoare


 Descoperire şocantă, luni, într-o gospodărie din comuna Bradu, sa­tul Geamăna! Gheorghe A., în vîrstă de 48 de ani, a fost găsit spînzurat într-o bucătărie de vară din curtea locuinţei lui. Bărbatul a căzut pradă ispitei şi şi-a luat zilele în Săptămîna Patimilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1200

Continuare
 
Camion răsturnat la Drăganu Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 aprilie 2017

Şoferul susţine că i s-a blocat o roată

Camion răsturnat la Drăganu

 

 Ieri dimineaţă, un tir s-a răsturnat în comuna Drăganu, pe şosea. Mastodontul a stat ore bune pe caldarîm, pînă cînd a fost găsită o macara, să-l ridice şi să-l repună pe roţi. Din fericire, şoferul nu a fost rănit. El a fost însă amendat de oamenii legii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 524

Continuare
 
Braconier, încătuşat Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 12 aprilie 2017

Prins cu trei căpriori împuşcaţi,

Braconier, încătuşat

 

  A crezut că a dat lovitura, însă, în realitate, a reuşit să facă cunoştinţă cu arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş! Gheorghe Ghinescu, de 48 de ani, din Mioveni, a fost prins într-un fond de vînătoare din comuna Hîrtieşti după ce împuşcase trei căpriori. Animalele moarte şi arma folosită au fost găsite în maşina de teren cu care se deplasa bărbatul.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1237

Continuare
 
Electrocutat, aruncat în canal Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 aprilie 2017

În timp ce pescuia,

Electrocutat, aruncat în canal

 

 Aflat la pescuit pe o baltă din comuna Căteasca, un tînăr în vîrstă de 25 de ani a fost la un pas de moarte. Alexandru Corbu, din Topoloveni, a atins cu undiţa nişte cabluri electrice. El a ajuns la spital, însă nu atît pentru electrocutare, cît pentru traumatisme suferite în timpul căzăturii cauzate de şoc.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1193

Continuare
 
Proxeneţii, la primul termen de judecată Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 aprilie 2017

Dosarele cîmpulungenilor au ajuns pe masa magistraţilor

Proxeneţii, la primul termen de judecată

 

După ce au fost definitivate rechizitoriile în cazul celor 25 de bărbaţi, reţinuţi, pe 5 octombrie 2016, sub acuzaţia de proxenetism, procurorii le-au şi înregistrat la instanţe, iar şase dintre inculpaţi au fost trimişi deja în judecată. Cezar Marius Nicolae Dragnea, Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică, la Judecătoria Cîmpulung, iar Constantin Bogdan Stroe, Ionuţ Alexandru Gaşcu şi Bogdan Andrei Bădulici, la Tribunalul Argeş.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 501

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la un grajd

Membrii unui echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung - Punctul de Lucru Rucăr, au fost solicitaţi să intervină în localitatea Rucăr, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de 20 mp şi circa 50 kg gunoi menajer. Cauza incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise. La această intervenţie a participat şi SVSU Rucăr cu o autospecială cu apă şi spumă.  

Bărbat de 49 de ani, găsit mort

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, pe strada Deceneu, la un pacient de 49 de ani, găsit decedat. Nu
s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.   

 Poliţiştii au reţinut 11 permise

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 138 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 41.742 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.
Prins băut la volan Valentin M., de 32 de ani, din comuna Bradu, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 659, în Bradu, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.  

Dosar penal, din cauza alcoolului

Eugen P., de 45 de ani, din Cîmpulung, a fost prins de poliţiş­tii Biroului Rutier Cîmpulung, în timp ce conducea un autoturism, pe strada George Topîrceanu, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal.  

Conducea fără permis

Nicolae S., de 33 de ani, din comuna Răteşti, a fost depistat de  poliţişti din cadrul Formaţiunii Ordine Publică Topoloveni în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Mihalache, din oraşul Topoloveni, fără a avea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Prins cu ţigări de contrabandă

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu l-au depistat, pe DJ 703, în Cuca, pe Constantin N., de 39 de ani, din aceeaşi localitate, care transporta 2.000 de ţigarete netimbrate. Bărbatului i-a fost  întocmit dosar penal.  

Grupaj de I.Ivănoiu

Afacerist, condamnat

Tribunalul Argeş l-a condamnat pe Cristian Florin Stan, din comuna Poiana Lacului, la 2 ani închisoare cu suspendare, pe o perioadă de supraveghere de 2 ani. Bărbatul a fost trimis în judecată sub acuzaţia de evaziune fiscală în anul 2015. Completul a cerut mai multe expertize, pentru a se stabili cu certitudine dacă inculpatul a evidenţiat în contabilitate toate veniturile. Bărbatul are mai multe obligaţii, între care şi aceea de a presta 60 de zile de muncă în folosul comunităţii la Poiana Lacului, dar şi de a plăti datoria de aproximartiv 3.000 de lei la Direcţia Finanţelor Publice.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 366

 
Doi foşti aleşi locali vor posturi la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 aprilie 2017
 

Doi foşti aleşi locali vor posturi la spital

 

 Cu gîndul la măririle salariale anunţate de Guvernul Grindeanu pentru 2017, mulţi musceleni s-au înscris la concursurile organizate de Spitalul Cîmpulung pentru mai multe posturi vacante, fie ele chiar şi pentru o perioadă determinată.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 641

Continuare
 
Mascaţii, la clubul Semidra Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 11 aprilie 2017

Razie într-un local din Albeştii de Argeş

Mascaţii, la clubul Semidra

 

 Mare acţiune, în week-end, la discoclubul Semidra, din comuna Albeştii de Argeş. Oamenii legii au descins în local în timpul unei razii ce a durat mai bine de o oră. Clienţii şi angajaţii clubului au fost verificaţi, fiind descoperite nereguli. A fost întocmit un dosar penal, iar agenţii de pază au fost amendaţi.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 668

Continuare
 
Bătaia între amante a sfîrşit prost! Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 11 aprilie 2017

S-au încăierat pentru un bărbat

Bătaia între amante a sfîrşit prost!

 

 O chelfăneală între femei a ajuns pe masa judecătorilor şi s-a sfîrşit prost pentru cea care a pornit atacul. Ancuţa Elena Toma, din judeţul Olt, a fost condamnată la 6 luni închisoare pentru loviri şi alte violenţe. Ea va fi nevoită să plătească şi des-păgubiri celei pe care a agresat-o. Bătaia a avut loc pentru un bărbat!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1934

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Tînăr accidentat

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în comuna Lunca Corbului, la un pacient de 20 de ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral, în urma unui accident rutier, pietonal. Tînărului i s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.    

 Incendiu în camera centralei

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Ştefăneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în camera centralei termice. În timpul incendiului a ars uşa din lemn de la camera centralei, cauza fiind focul deschis în spaţii închise.    

A luat foc coşul de fum

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au fost solicitaţi să intervină în localitatea Berevoeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. Au ars funinginea de pe coş şi o parte dintr-o grindă din lemn. Cauza incendiului a fost faptul că nu a fost curăţat coşul de fum de funingine. 

Măsuri de prevenire

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a fost solicitat să intervină în localitatea Stîlpeni. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la un stîlp electric.

20 de permise, reţinute

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost date 137 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 41.610 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 20 de permise de conducere.

Prins beat la volan

Robert R., de 22 de ani, din Piteşti, a fost prins de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Tînă­rul avea o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Şi băut, şi fără dreptul de a conduce

Oamenii legii din cadrul Postului de Poliţie Domneşti l-au depistat pe Ilie V., de 63 de ani, din mu­nicipiul Curtea de Argeş, care ce conducea un autoturism în Domneşti, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi avînd suspendat dreptul de a conduce autovehicule. Bărbatul avea o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul
Curtea de Argeş pentru recoltare de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal.

Conducea băut, cu permisul suspendat

 Vasile G., de 43 de ani, din comuna Mihăeşti, a fost depistat de  oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Cîmpulung în timp ce conducea un autoturism, pe DC11 din Mihăeşti, avînd suspendat dreptul de a conduce autovehicule. Mai mult decît atît, bărbatul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. El avea o concentraţie de 0,58 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Cîmpulung, unde i s-au recoltat probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.    

Grupaj de I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 397

 
Hoţul, prins la Sfîntu Gheorghe Imprimare E-mail
(4 voturi)
duminică, 09 aprilie 2017

Cazul Baschetbalist prădat cu el în casă

Hoţul, prins la Sfîntu Gheorghe

 

 Ieri, Bara Mihaly, de 32 de ani, din Sfîntu Gheorghe, a fost reţinut pen-tru 24 de ore, acesta fiind autorul furtului de miercuri, din casa în care baschetbalistul Adrian Tudor, de la BCM U Piteşti, locuia cu iubita lui. Individul este recidivist şi nu este surdomut aşa cum pretindea. Bărba-tul a fost recunoscut de un poliţist din judeţul Covasna după ce imagi-nile cu furtul din locuinţă au fost făcute publice.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1095

Continuare
 
Şoferul făcea slalom pe şosea Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 09 aprilie 2017

Accident în faţă la Carrefour

Şoferul făcea slalom pe şosea

 

 Sîmbătă seară, două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital din cauza unui şofer care, grăbit, trecea de pe o bandă pe alta, încercînd să facă slalom printre maşini. În timpul unei astfel de manevre, nu s-a asigurat şi a lovit un autoturism care circula regulamentar. Liviu O., de 32 de ani, din Mioveni, conducătorul auto care a provocat accidentul, s-a ales cu dosar penal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1120

Continuare
 
Conducătorul băut, rănit grav Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 09 aprilie 2017

Accident la Budeasa

Conducătorul băut, rănit grav

 

 Alcoolul şi viteza la volan au dus, sîmbătă seară, la producerea unui accident spectaculos în comuna Budeasa. Maşina s-a răsturnat, cel de la volan fiind rănit grav. Cîteva contuzii a suferit şi pasagerul din dreapta, numai că acesta din urmă a refuzat să meargă la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 656

Continuare
 
Hoţ de biciclete, prins în flagrant Imprimare E-mail
(2 voturi)
duminică, 09 aprilie 2017

La Mioveni,

Hoţ de biciclete, prins în flagrant

 

 Un bărbat din comuna Bradu a făcut o pasiune pentru biciclete. Asta nu ar fi nimic, numai că individul în discuţie nu este un pasionat de ciclism, ci un hoţ de biciclete. Bogdan Marius Tudorică, în vîrstă de 37 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, după ce a fost prins în flagrant de poliţiştii de la Poliţia oraşului Mioveni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 556

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 09 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Găsit în stop cardio-respirator

După ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, vineri, la miezul nopţii, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu a plecat spre comuna Oarja. La adresa indicată au găsit un bărbat în vîrstă de 71 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. S-a început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut şi sprijinul unui echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti, care a continuat manevrele de resuscitare. Din păcate, acestea nu au dat nici un rezultat, iar omul a fost declarat decedat.   

Nu a respectat semnul Cedează trecerea

Sîmbătă seara, pe strada Calea Drăgăşani, din Piteşti, Florentin Cătălin G., în vîrstă de 38 ani, din Piteşti, venea cu o maşină marca Land Rover, dinspre strada Cîmpului, către Centru. La un moment dat, el nu a respectat semnificaţia indicatorului Cedează trecerea şi s-a lovit de o maşină marca Peugeot, care era condusă regulamentar şi care venea dinspre Centru, către comuna Moşoaia. La volanul acesteia se afla Robert George S., în vîrstă de 23 ani, din comuna Spineni, judeţul Olt. În urma accidentului a fost rănită Ponpilia Mariana N., în vîrstă de 38 ani, din Piteşti, care se afla pe locul din faţă, dreapta, în Peugeot. Ambii şoferi purtau centură de siguranţă şi nici nu consumaseră băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.                   

296 de şoferi sancţionaţi

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 296 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 112.881 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 32 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Avea autorizaţia de circulaţie expirată

Narcis Florin D., în vîrstă de 27 de ani, din comuna Drăganu, a fost tras pe dreapta, la control, de oamenii legii de la Secţia 2 Poliţie Piteşti. În timp ce îi verificau documentele, a reieşit că bărbatul conducea o maşină care avea numerele provizorii de înmatriculare expirate. Pentru acest lucru, pe numele omului a fost întocmit un dosar penal. Vă reamintim că punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la trei ani sau cu amendă.

În stare de ebrietate, la volan

Poliţiştii de la Formaţiunea Rutieră din Topoloveni l-au prins pe Ion Sorinel M., în vîrstă de 38 de ani, din comuna Călineşti, în timp ce conducea o maşină aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. El avea o concentraţie de 1,31 mg/l de alcool pur, în aerul expirat. Bărbatul a fost dus de poliţişti la Spitalul Sfîntul Spiridon din Călineşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sînge pentru stabilirea alcoolemiei. Ion Sorinel M. s-a ales şi cu dosar penal. Acum, el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani, sau amendă.

A băut şi a plecat cu maşina

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Stîlpeni l-au prins, pe DJ 732 - Vlădeşti, pe Cristian Alexandru Ţ., în vîrstă de 29 de ani, din comuna Vlădeşti, în timp ce se afla la volanul unei maşini, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. El avea o concentraţie de 0,64 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Cristian Alexandru Ţ. s-a ales cu dosar penal. Acum, el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani, sau amendă.

Foc la coşul de fum al centralei  

Vineri seara, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş a fost solicitat în comuna Băiculeşti, în satul Tutana, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la coşul de fum al centralei termice a unei locuinţe. Focul a fost provocat de scîntei care au dat foc la coşul de fum ce nu era curăţat de funingine.  

Conducea fără permis

Poliţiştii din Curtea de Argeş l-au tras pe dreapta, în comuna Băiculeşti, pe Traian T., în vîrstă de 26 de ani, din comuna Merişani. În urma verificărilor făcute a reieşit că acesta se afla la volan fără drept, el neavînd permis de conducere. Oamenii legii au întocmit pe numele lui un dosar penal. Dacă vă urcaţi la volanul unei maşini şi plecaţi la drum cu aceasta fără a avea permis de conducere, trebuie să ştiţi că veţi ajunge la închisoare. Conform legii, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la cinci ani.  

Grupaj de A.Roşu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 389

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 4582
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Domnul Hiru este un om foarte capabil sa conduca o institutie, ii place sa fie lider, e indragostit de aceasta meserie,e...
28/04/17 11:32 Mai mult...

Strategie de dezvoltare „copy-paste“
Sa te fereasca pronia cereasca sa ai nevoie de ceva de la Primaria Campulung! Majoritatea functionarilor de acolo plimba...
28/04/17 11:33 Mai mult...

Misiune grea cu ilfovenii!
Pitesti fara fc arges este trist.dica trebuie sa ramana.ce se intampla cu brandul?
28/04/17 08:41 Mai mult...

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Dupa cravata individul pare sa fie din gruparea nemaipomenit de profesionista si cinstita poreclita "ALDE". Dupa acesta ...
28/04/17 08:42 Mai mult...

A vîndut apă colorată în loc de motorină
culmea zgarceniei sa ai masina diesel si sa bagi motorina de pe marginea santului
28/04/17 08:42 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 29 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
sâmbătă, 29 aprilie 2017
EUR 4.5333
USD 4.1453

Flag Counter