Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Vremea se va încălzi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 14 martie 2017

Vremea se va încălzi

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 26 martie a.c. Potrivit acesteia, vremea se va încălzi, astfel încît se vor înregistra temperaturi diurne situate, în medie, de la  10 grade, pînă la 15 grade Celsius la sfîrşitul primei  săptămîni a intervalului de prognoză. Din 19 martie,  regimul termic nu va mai avea variaţii importante, media  temperaturilor maxime urmînd a se situa între 13 şi 16 grade. Valorile minime nocturne vor fi cuprinse, în medie, între 2...4 grade, exceptînd intervalul 17 - 19 martie, cînd aceastea vor marca o scădere, iar în noaptea de 17 spre 18 martie se vor consemna valori uşor negative, de -1 grad, în medie. Local şi temporar va mai ploua, mai însemnat cantitativ posibil  spre sfîrşitul săptămînii viitoare.

I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 331

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Buzoeşti

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în  Buzoeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului a ars funinginea de pe coş. Focul a pornit din cauza faptului că nu a fost curăţat de funingine coşul.  

I.Ivănoiu 

Foc de la o ţigară aruncată pe cîmp

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au fost solicitaţi să intervină în localitatea Bughea de Sus, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 4.000 mp de vegetaţie uscată şi babele din lemn ale unui gard. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit din cauza fumatului în locuri nepermise. 

I.Ivănoiu 

Coş de fum, în flăcări

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Merişani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului a ars funinginea de pe coş, din cauza faptului că el nu a fost curăţat.

I.Ivănoiu 

18 şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a stat în prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi în conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost date 156 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 57.850 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 18 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu 

Prins băut la volan

Oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe Florian G., de 26 de ani, din Piteşti,  care conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

I.Ivănoiu 

Conducea un autoturism neînmatriculat

Marian C., de 31 de ani, din comuna Leordeni, a fost depistat de poliţişti ai Formaţiunii Rutiere Topoloveni în timp ce conducea un autoturism prin Leordeni, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Şoferului  i-a fost întocmit dosar penal.    

I.Ivănoiu

Cu Mercedesul pe ţeava de gaze

Duminică seară, un şofer grăbit a încălecat cu maşina o ţeavă de gaze! Daniel C., de 26 de ani, conducea un Mercedes. Din cauza vitezei, la Mărăcineni, în apropiere de sensul giratoriu de la intersecţia către Mioveni, a pierdut controlul volanului. Maşina a zburat de pe şosea şi a izbit ţeava de gaze de pe margine. Şoferii aflaţi în trafic au sunat la 112, şi un echipaj de pompieri a mers în zonă, pentru a lua măsuri împotriva unei eventuale explozii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.      

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 383

 
A muşcat un jandarm! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 14 martie 2017

A ajuns în arest pentru ultraj

A muşcat un jandarm!

 

Alin Andrei Stănişteanu, de 30 de ani, din Piteşti, a ajuns, duminică noaptea, în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Bărbatul este acuzat de ultraj, du­pă ce a agresat un jandarm în timp ce omul legii încerca să-l imo­bilizeze. Stănişteanu este o cunoştinţă veche de-a poliţiştilor, în trecut fiind reţinut tot pentru ultraj. O faptă similară a comis şi la Constanţa.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 695

Continuare
 
Femeia a distrus totul cu toporul Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 14 martie 2017

Să te fereşti de muierea furioasă!

Femeia a distrus totul cu toporul

 

 Atac incredibil asupra unui depozit de colectare a fierului vechi, situat la intrarea în comuna Albota, lîngă groapa de gunoi! O femeie în vîrstă de 34 de ani, din comuna Mălureni, înarmată cu un topor, şi-a făcut singură dreptate, supărată fiind pe angajaţi. A distrus tot ce i-a stat în cale. Ca să nu fie prinsă de agenţii firmei de pază, femeia a zbughit-o către groapa de gunoi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 854

Continuare
 
Criminalul a fost prins Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 14 martie 2017

Cazul Ucisă în faţa copiilor

Criminalul a fost prins

 

 Constantin Cornel Diaconu, de 44 de ani, a fost prins aseară. Cel care a ucis-o pe Denisa Elena Dumitru, de 30 de ani, concubina lui, cu 15 lovituri de cuţit, 8 dintre acestea în zona gîtului şi a feţei, s-a întors într-o casă a familiei lui şi a încercat să se sinucidă. După crimă, individul a fugit, şi întreaga comună a fost împînzită de poliţişti care voiau să-i dea de urmă. În timpul căutărilor, individul a sfidat pe toată lumea şi, pe cînd oamenii legii încercau să-l prindă, şi-a sunat soacra, martoră la crimă, zicîndu-i: „Ai dormit bine fără fii-ta?“ Înainte de a fi capturat, Diaconu s-a tăiat la gît şi a dat drumul la butelie, încercînd să-şi pună capăt zilelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2089

Continuare
 
Poliţiştii i-au vînat pe şoferii băuţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 13 martie 2017

164 de conducători auto au depăşit viteza legală

Poliţiştii i-au vînat pe şoferii băuţi

 

 Săptămîna trecută, de joi şi pînă sîmbătă inclusiv, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au făcut mai multe controale printre şoferi. Oamenii legii încearcă prin aceste acţiuni pe care le fac să prevină evenimentele rutiere, precum şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun ei şi la care îi expun şi pe ceilalţi participanţi la trafic dacă nu respectă regimul legal de viteză şi se urcă băuţi la volan.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 600

Continuare
 
Cal lovit de două maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 13 martie 2017

Animalele nesupravegheate, un pericol pentru şoferi

Cal lovit de două maşini

 

 Sîmbătă seara, pe DN 7C, în localitatea Merişani, a avut loc un accident de circulaţie. Un cal care nu era supravegheat de stăpînul său a ieşit pe şosea, în faţa unei maşini, şi era să provoace o tragedie. Nu este primul caz în care un animal intră direct pe şosea şi maşinile dau peste el.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 385

Continuare
 
Trei turişti israelieni, blocaţi pe munte Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 13 martie 2017

Au vrut să ajungă pe Vîrful Moldoveanu

Trei turişti israelieni, blocaţi pe munte

 

 Trei turişti isrelieni au rămas ieri blocaţi în Refugiul Viştea (2.310 m) de sub Vîrful Moldoveanu, în Masivul Făgăraş. Două echipe de la Salvamont Nucşoara au plecat ieri să-i salveze pe tinerii care nu aveau echipament corespunzător şi erau epuizaţi din cauza efortului depus pe munte.

Comentarii (1) | Vizualizari: 367

Continuare
 
95 de pistoale aruncate pe cîmp Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 13 martie 2017

Cine a avut interes să scape de ele?

95 de pistoale aruncate pe cîmp

 

 Nici prin minte nu i-ar fi trecut sîmbătă unui localnic din Albota că va ajunge în centrul atenţiei! Bărbatul se ducea pe jos către un teren pe care cultivase grîu, să vadă stadiul culturii. El a găsit aruncate pe cîmp 95 de pistoale. A anunţat poliţia, fiind demarată o anchetă. Armele cu aer comprimat au fost ridicate, spre a fi expertizate. Oamenii legii încearcă acum să afle cine a aruncat revol­verele.

Comentarii (2) | Vizualizari: 842

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 13 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Tînăr dispărut, găsit de poliţişti

Oamenii legii din cadrul Postului de Poliţie din Poiana Lacului şi poliţiştii ai Poliţiei Municipiului Slatina au continuat verificările privind dispariţia de acasă a lui Ştefan Andrei Stan, în vîrstă de 19 ani. Ei au constatat că acesta a plecat de bunăvoie de acasă, fiind găsit în municipiul Slatina. Tînărul nu a fost victima nici unei infracţiuni şi a fost dus acasă, la familia sa.  

Antonela Roşu  

S-a încuiat în dormitor

Sîmbătă după-amiază, după un apel primit la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au mers în Piteşti, pe strada Aleea Papuceşti. La adresa indicată, ei au deblocat uşa dormitorului de la un apartament situat la parterul unui bloc. A fost cerut acest lucru deoarece în interior rămăsese blocată o fetiţă în vîrstă de doi ani. Pompierii au intrat în apartament pe geamul de la dormitor şi au deblocat uşa. Din fericire, fetiţa nu a avut nevoie de nici un fel de îngrijiri medicale.   

Antonela Roşu 

 S-a urcat băut la volan

Oamenii legii de la Formaţiunea Rutieră Ştefăneşti l-au tras pe dreapta, la control, pe DN 7 din Ştefăneşti, pe Ionuţ L., în vîrstă de 32 de ani, din Bucureşti. Poliţiştii au constatat că omul se urcase băut la volanul maşinii după ce consumase băuturi alcoolice. El avea o concentraţie de 0,61mg/l de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul de Geriatrie şi Boli Cronice din Ştefăneşti, spre a i se recolta probe biologice de sînge pentru stabilirea alcoolemiei. Pentru că s-a urcat băut la volan, s-a ales cu dosar penal şi riscă închisoare de la unu la cinci ani sau amendă.

Antonela Roşu 

 Dosar penal pentru alcool

Ion Sorin M., în vîrstă de 26 de ani, din Piteşti, a fost prins băut la volan de poliţiştii de la Biroul Rutier din Piteşti. Bărbatul avea o concentraţie de 0,53 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru acest lucru, pe numele omului a fost întocmit un dosar penal şi acum urmează să suporte consecinţele faptei sale. El riscă închisoare de la unu la cinci ani sau amendă.

Antonela Roşu 

 Avea numerele expirate

Poliţiştii din oraşul Mioveni l-au oprit, pe strada Petre Zugravu, din localitate, pe Robert Adrian S., în vîrstă de 26 de ani, din Mioveni. În urma verificărilor făcute de oamenii legii, a reieşit că maşina avea numerele de înmatriculare expirate, iar şoferul se afla şi în stare avansată de ebrietate. Robert Adrian S. avea o concentraţie de 0,71 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru cele două infracţiuni, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Antonela Roşu 

 Conducea băut prin Ştefăneşti

Degeaba poliţiştii tot fac apel la şoferi să nu se mai urce băuţi la volan. Ei nu respectă acest lucru şi sînt prinşi şi sancţionaţi de oamenii legii. Este şi cazul lui Liviu Vasile I., în vîrstă de 50 de ani, din Piteşti. El a fost tras pe dreapta de poliţiştii din oraşul Ştefăneşti, pe DN 7, din localitate. După verificările de rigoare, oamenii legii au con­statat că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, avînd o concentraţie de 0,42 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Antonela Roşu 

 Tracta o semiremorcă neînmatriculată 

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti l-au oprit la control, în trafic, pe Gabriel Nicolae O., în vîrstă de 48 de ani, din municipiul Turnu Măgurele. El se afla la volanul unui autoturism care tracta o semiremorcă  neînmatriculată sau neînregistrată. Conform Noului Cod Penal, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă.  

Antonela Roşu

Logan distrus de foc

 Ieri după-amiază, o Dacia Logan a luat foc în timpul mersului. Şoferul tocmai încerca să iasă de pe o uliţă, cînd a văzut fum ieşind de la motor. A coborît şi imediat au izbucnit flăcările. Cum pe autoturismul avea montată o butelie cu GPL, de teamă să nu se producă o epxlozie în apropierea caselor, maşina a fost împinsă de pe uliţă, pînă în mijlocul şoselei. Acolo maşina a ars ca o torţă. Deşi la faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Curtea de Argeş, pompierii nu au putut să salveze mai nimic din autovehicul. Acesta a ars în proporţie de 95%. Maşina fusese cumpărată chiar ieri, iar noul proprietar pornise la drum să încerce autovehiculul. Se spune că incendiul a fost provocat de scurgeri de combustibil la compartimentul motor.      

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 402

 
Paralizat, ars în incendiu Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 13 martie 2017

După ce i-a luat casa foc,

Paralizat, ars în incendiu

 

 Moarte cumplită pentru un bărbat în vîrstă de 68 de ani, din comuna Dobreşti, satul Fureşti. Nicolae Haramici era ţintuit la pat, fiind paralizat. Sîmbătă noaptea, i-a luat casa foc, iar bătrînul a ars de viu. Pompierii l-au găsit printre ruinele casei, după ce au stins focul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 609

Continuare
 
Ucisă în faţa copiilor! Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 13 martie 2017

Pentru că l-a părăsit,

Ucisă în faţa copiilor!

Crimă la Moşoaia

 

 Luptă pe viaţă şi pe moarte, ieri, într-o casă din comuna Moşoaia, satul Lăzăreşti! Denisa Elena Dumitru, de 30 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de concubinul ei, Constantin Cornel Diaconu, de 44 de ani. Crima a fost comisă în faţa celor doi copii ai lor, o fată de 10 ani şi un băiat de 8 ani, dar şi în faţa mamei victimei. Ca să îşi salveze fiica, aceasta din urmă a oferit viaţa ei la schimb, însă criminalul nu şi-a lăsat concubina din mîini pînă cînd nu a ucis-o. În zadar s-au luptat cu el copiii şi soacra! Denisa s-a prăbuşit sub ochii lor, plină de sînge. După omor, autorul a fugit. Mascaţi, poliţiştii de la secţia rurală, poliţişti rutieri, localnici au pornit în căutarea bărbatului. Oamenii legii au folosit şi un cîine antrenat pentru a lua urma celor căutaţi. În trecut, Constantin Cornel Diaconu a fost condamnat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un vecin.

Comentarii (5) | Vizualizari: 2727

Continuare
 
CCR a dat motivarea privind ancheta pe Ordonanţa 13 Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 11 martie 2017

CCR a dat motivarea privind ancheta pe Ordonanţa 13

 

Curtea Constituţională a dat publicităţii, vineri, motivarea în cazul sesizării depuse de pre­şedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în cazul anchetei DNA privind adoptarea OUG 13. S-a votat cu scorul de 8-1, singura care s-a opus fiind judecătoarea Livia Stanciu. „Nicio autoritate nu poate controla actul normativ“, se afirmă în motivare.

Comentarii (1) | Vizualizari: 289

Continuare
 
Cîinii ciobanilor, pericol pentru săteni Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 martie 2017

Pe dealurile din Godeni,

Cîinii ciobanilor, pericol pentru săteni

 

 La ultima şedinţă a aleşilor locali din comuna Godeni, consilierul Ion Tănase a dus în discuţie o problemă de actualitate, care le dă mari bătăi de cap sătenilor: ciobanii. Aceştia nu numai că provoacă necazuri prin periculoasa practică a incendierii terenurilor, în vederea eliminării uscă­tu­rilor, dar şi faptul că nu au un control asupra cîinilor care însoţesc turmele de oi şi pot deveni periculoşi pentru populaţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 430

Continuare
 
A ajuns în SMURD Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 martie 2017

Traversînd neregulamentar,

A ajuns în SMURD

 

 Pe vremea ploioasă de ieri au avut loc în Piteşti mai multe accidente rutiere. O femeie în vîrstă de 76 de ani, din Piteşti, a ajuns la spital, fiind lovită de o Skoda. Accidentul s-a petrecut pe strada Dumbravei. La spital, în urma in­ves­tigaţiilor, s-a stabilit că victima nu avea leziuni grave. Un alt accident rutier a avut loc în carti­e­­rul Găvana, acolo unde un Audi s-a ciocnit cu un Logan, pe strada Depo­zi­telor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 615

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Bărbat în stop cardio-respirator

După ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş a plecat la o adresă indicată pe strada Daniel Sterescu, din localitate. Aici, au găsit un bărbat în vîrstă de 77 de ani, inconştient, care se afla în stop cardio-respirator. Imediat s-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut şi sprijinul unui echipaj cu medic, care a continuat manevrele. Din păcate, nu s-a ajuns la nici un rezultat.   

Antonela Roşu

 A furat o borsetă cu bani 

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş l-au prins pe Alexandru I., în vîrstă de 52 ani, din oraşul Băbeni,  Vîlcea. Bărbatul este bănuit de furt. Din cercetări, oamenii legii au stabilit că, pe data de 9 februarie, Alexandru I. ar fi furat 8.000 de lei din borseta unui bărbat, în timp ce acesta se afla la Peco mall, la kilometrul 80, în magazinul staţiei de carburant de pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti. Păgubitul a lăsat borseta nesupravegheată, iar hoţul a profitat de neatenţia lui şi a furat banii. Din fericire, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat posesorului. Acum, continuă cercetările pentru stabilirea activităţii infracţionale a bărbatului.  

  Antonela Roşu

 A refuzat să meargă la spital

Joi noaptea, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a fost solicitat în localitatea Bălileşti. Ajuns la faţa locului, au găsit un bărbat în vîrstă de 28 de ani, care era rănit în urma unui accident rutier. Omul era lovit la cap şi la faţă, iar după ce i s-au acordat îngrijirile medicale, a refuzat să fie transportat la spital.

A.Roşu  

 184 de şoferi, amendaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 184 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 52.300 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 24 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

A.Roşu  

 S-a urcat băut la volan

Poliţişti de la Biroul Rutier din Curtea de Argeş l-au prins băut la volan pe Petre N., în vîrstă de 42 de ani, din Curtea de Argeş. Bărbatul conducea o maşină pe strada Episcop Nichita, din localitate. Poliţiştii au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice, avînd o concentraţie de 0,64 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal şi acum urmează să suporte consecinţele faptei sale. Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sînge se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă.

A.Roşu  

  I-a ars grajdul

Joi după-amiază, după ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş au mers pe strada I.L. Caragiale, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o anexă. Focul a distrus un grajd de aproximativ 30 de metri pătraţi, fiind provocat de un scurtcircuit la un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţie deteriorată.

A.Roşu  

 Conducea cu permisul suspendat

Ionuţ R., de 29 de ani, din Ştefă­neşti, a fost prins de poliţişti şofînd o maşină pe DN 7, avînd dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au întocmit pe numele lui un dosar penal. Acum, bărbatul va suporta rigorile legii, această infracţiune pedepsindu-se cu închisoare de la şase luni la trei ani sau cu amendă.  

A.Roşu 

 Dosar penal pentru alcool

Un bărbat în vîrstă de 35 de ani a fost tras pe dreapta de poliţiştii Biroului Rutier din Piteşti. Este vorba despre Leontin S., din Piteşti. Poliţiştii au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice, avînd o concentraţie de 0,44 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.  

  Antonela Roşu

 Incendiu la Căldăraru

Joi după-amiază, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Secţia de Pompieri din Costeşti au mers în localitatea Căldăraru, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o locuinţă. Focul a distrus un televizor, obiecte de mobilier, materiale textile şi o maşină de cusut. Totul a pornit de la un scurtcircuit electric la un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau care avea izolaţia deteriorată.     

Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 342

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 4437
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Emilian Dragnea este învestit prefect
mai zilele trecute Soare isi numara zilele de mandat de prefect sperand sa ajunga un fel de Pendiuc al prefecturii Arges...
24/03/17 00:32 Mai mult...

Căldura se taie pe bază de tabel
Cine plateste caldura data de termo calor când afară sunt +17-20 grade??? :grin
23/03/17 19:30 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Ba Mihai, e clar ca lumina zilei ca SCM e de ochii lumii. Ce tot incerci tu sa explici si faci propaganda din subiectul...
23/03/17 14:36 Mai mult...

Emilian Dragnea este învestit prefect
Stai linistit Soare ca in curand se va face o alta schimbare Vine Oprescu si apoi tu
23/03/17 10:43 Mai mult...

Proiectul de la Viitorul Ştefăneşti dă roade!
Primăria, ar face bine,sa se ocupe și de asfaltata drumurilor,transportul în o um în Valea Mare,nu sa plătesc taxe...
23/03/17 07:11 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 24 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter