Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 


Miuţescu a făcut atac cerebral Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 04 decembrie 2017

La ceremoniile de la 1 Decembrie,

Miuţescu a făcut atac cerebral

 

Adrian Miuţescu (58 ani), preşedintele PNL Argeş şi consilier judeţean, a suferit un accident vascular cerebral ischemic şi este internat la Spitalul Colentina din Bucureşti, la Secţia Neurologie.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3219

Continuare
 
Şoferul care a ucis la Bascov nu avea permis Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 04 decembrie 2017

 A ajuns în arest, după două săptămîni

Şoferul care a ucis la Bascov nu avea permis

 

După două săptămîni de audieri şi cercetări, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au reţinut un tînăr de 23 de ani, acuzat de provocarea accidentului mortal din Bascov. Dorin Boceanu Covaci, un rom din comuna Băiculeşti, nu a recunoscut fapta nici după ce a fost încarcerat. Expertiza ADN dovedeşte însă că el s-a aflat la volan atunci cînd a spulberat autoturismul parcat. 

Comentarii (6) | Vizualizari: 2516

Continuare
 
Fetiţă de 2 ani, strivită de dulap Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 decembrie 2017

Lăsată nesupravegheată,

Fetiţă de 2 ani, strivită de dulap

 

        O copilă în vîrstă de 2 ani a murit, sîmbătă, după ce un dulap din cameră s-a prăbuşit peste ea. Fetiţa a fost găsită în stare de inconştienţă sub mobilierul greu, fiind dusă de rude la Spitalul Costeşti. Medicii au încercat din răsputeri să o readucă la viaţă. După două ore de manevre de resuscitare, a fost declarat decesul. Andra Irina Mihai ar fi împlinit 2 ani pe data de 18 decembrie.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 1707

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 decembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A intrat cu maşina în stîlp

Patru persoane aflate într-o maşină au fost preluate de Ambulanţe şi duse la spital după un accident care a avut loc la Budeasa. Maşina în care erau a ieşit de pe şosea şi a intrat într-un stîlp electric. Pompierii au îndepărtat scurgerile de combustibil de pe şosea şi au luat măsurile care se impuneau pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 839

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Un aragaz, motiv de panică în Prundu

Marţi, în urma unui apel primit la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu a fost trimis în Piteşti, pe Bdul Petrochimiştilor. Cei care au sunat au sesizat faptul că la adresa indicată se simte miros de gaze care vine dintr-un apartament situat la etajul şapte. La faţa locului s-a constatat că este vorba despre un aragaz lăsat nesupravegheat, în funcţiune, iar flacăra se stinsese. S-a aerisit locuinţa şi s-au luat toate măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor pînă la sosirea unei echipe de la compania de gaze, care a confirmat faptul că nu există scurgeri de gaze.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 957

Continuare
 
Obligaţi să plătească gunoiul neridicat! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 noiembrie 2017

Cîmpulungenii de pe strada Boboc,

Obligaţi să plătească gunoiul neridicat!

 

Consiliul Local a aprobat, în decembrie 2016, rezultatul negocierii între comisia Primăriei şi a Consiliului Local şi Financiar Urban în ceea ce priveşte taxa de salubrizare: 7,50 lei de persoană, pentru un număr de 22.500 de locuitori. Astfel spus, Primăria varsă firmei de gunoi suma, indiferent cît încasează, rămînînd „să se spele pe cap“ cu restanţierii.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 1180

Continuare
 
Avansări în grad, la IJJ Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 noiembrie 2017

200 de jandarmi, la evenimentele de 1 Decembrie  

Avansări în grad, la IJJ Argeş

 

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, 16 ofiţeri şi subofiţeri de la IJJ Argeş au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1362

Continuare
 
„Titoaşcă“ şi „Parfum“, condamnaţi Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 30 noiembrie 2017


„Titoaşcă“ şi „Parfum“, condamnaţi

 

În octombrie 2016, Cornel Alexandru, zis Titoaşcă, Adrian Ionuţ Baronescu, zis Parfum, şi Adrian Ionuţ  Popescu au ajuns în atenţia oamenilor legii, fiind acu­zaţi de şantaj, lipsire de libertate şi loviri şi alte vio­len­­ţe. Primii doi au fost reţinuţi, Popescu fiind pla­sat sub control judiciar. În iulie, Judecă­toria Pi­teş­ti i-a condamnat pe toţi trei, însă decizia a fost contes­tată. Ieri, Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa defi­ni­tivă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3544

Continuare
 
Primar condamnat Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 noiembrie 2017

După ce a rămas fără mandat,

Primar condamnat

 

Pe 12 iunie 2015, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung în vederea verificării indiciilor privind săvîrşirea infracţiunii de conflict de interese al primarului de la Vlădeşti, Cristian Dică Hristu. În paralel, edilul s-a judecat şi pe latură administrativă, contestînd decizia Agenţiei Naţionale de Integritate şi pe latura penală. În vară a pierdut mandatul de primar, fiind eliberat din funcţie în baza deciziei ICCJ, iar ieri, Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat la 2 ani închisoare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2085

Continuare
 
A murit Gabriel Fulgeanu! Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017

Doliu la Primăria Piteşti!

A murit Gabriel Fulgeanu!

 

Doliu la Primăria Piteşti! Gabriel Fulgeanu, angajat al acestei instituţii, a trecut în nefiinţă! Moartea sa, în urma unei ocluzii intestinale, a fost un şoc atît pentru familie, cît şi pentru colegi. Gabriel Fulgeanu împlinise, pe 16 noiembrie, 59 de ani şi lucra în cadrul Compartimentului Audit Intern din cadrul Primăriei Piteşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4025

Continuare
 
Kia, proiectat în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017

Două maşini s-au lovit, la Şuici

Kia, proiectat în şanţ


Un Kia şi un Volkswagen s-au lovit, ieri, în comuna Şuici, un pasager ajungînd la spital. În urma impactului, Kia s-a răsturnat în şanţ. Poliţiştii au stabilit cine se face vinovat de evenimentul rutier, după ce au făcut cercetările şi măsurătorile la faţa locului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1041

Continuare
 
Pietonul a ajuns pe capota unui Logan Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017


Pietonul a ajuns pe capota unui Logan

 

Ieri dimineaţă, pe Bdul I.C. Brătianu, a avut loc un accident rutier, în urma căruia un pieton a fost rănit. Omul a ajuns la spital cu capul spart, avînd nevoie de îngrijiri medicale. În urma cercetărilor, s-a stabilit că victima traversase neregulamentar. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, bărbatul s-a întors din drum, fiind luat pe capotă de un Logan care circula regulamentar.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1870

Continuare
 
„Am făcut tot ce este omeneşte posibil“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017

Dragoş Şerb, despre deputatul Radu Vasilică:

„Am făcut tot ce este omeneşte posibil“

 

Aflat în stare gravă în spital, deputatul Radu Vasilică are nevoie de sînge. Oamenii cu suflet care doresc să ajute la salvarea unei vieţi o pot face direct la Centrul de Trans­fuzii Piteşti, cu precizarea că donează sînge pentru Radu Costin Vasilică - Spitalul Clinic de Urgenţă Flo­reasca Bucureşti. În timp ce parlamentarul se află în comă, deputatul Cătălin Rădulescu a lansat acuzaţii la adresa medicilor de la Spitalul Judeţean Piteşti, spunînd că aceştia nu şi-au dat seama că Radu Vasilică avea artera femurală secţionată şi din acest motiv s-a ajuns la amputarea piciorului. Doctorul Dragoş Şerb, cel care s-a ocupat de parlamentar la Camera de Primire a Urgen­ţelor din Piteşti, susţine că, o oră şi jumătate, a stat tot timpul lîngă deputat, iar acesta a plecat către Bucureşti cu tensiunea bună şi puls în piciorul drept, ceea ce în­semna că nu are vase principale de sînge secţionate.   

Comentarii (7) | Vizualizari: 4155

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Pieton rănit în accident, dus la spital

Echipajele SMURD au intervenit, luni, la 35 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Dintre acestea, la trei  s-a deplasat şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu Ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a mers în municipiul Piteşti, pe strada Depozitelor, pentru a-i acorda ajutor unei persoane în vîrstă de 78 de ani, care avea traumatism cranio-cerebral şi o rană la mîna dreaptă, în urma unui accident  rutier pietonal. După ce i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, a fost transportat la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1240

Continuare
 
Doi răniţi în accident, la Mărăcineni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 noiembrie 2017


Doi răniţi în accident, la Mărăcineni

 

Un accident rutier a avut loc, ieri, în apropiere de benzinăria LUKOIL, din Mărăcienni. În intersecţia DJ 703K, şoseaua care vine dinspre Budeasa Mică spre Mărăcineni cu DN 73, drumul dintre Piteşti şi Cîmpulung, şoferul unui Golf nu a acordat prioritate, lovind un Logan care circula regulamentar.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1539

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc bucătăria

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie 2 din Topoloveni a plecat spre localitatea Priboieni, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-o bucătărie. Focul a ars aproximativ 10 metri pătraţi de lambriu din lemn, totul pornind de la jar sau scîntei care au căzut dintr-o sobă aflatî în încăpere.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 666

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 5736

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter