Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Şedinţă ordinară la Topoloveni      *** ️Lucrări de investiţii în Piteşti”     *** Conacul Brătianu prin ochii elevilor      *** Maşinile cu volan pe dreapta, nu mai trec RAR-ul      *** Incendiu la Rucăr      *** Reţinut după ce şi-a terorizat socrii     *** În arest după ce a condus fără permis      *** Bun de plată după ce a cîştigat altcineva    *** Montura pentru crap    *** Localizarea crapului sălbatic    *** Preliminarii CE 2020    *** Vor victoria în Ardeal     *** După puncte la Petroşani!     *** România debutează azi în Suedia!     *** Încă două medalii pentru CS Dacia Mioveni     *** Turneu semifinal de volei, la Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Promovare la locul de muncă!     *** Ruladă mozaic cu caşcaval     *** Evenimente 23 martie de-a lungul vremii     *** Emeric Imre în „Zugravul“, la Filarmonica Piteşti     *** Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei    *** Filmele săptămînii 22 - 28 martie    *** Închis pentru infracţiuni rutiere     *** Au transportat o femeie de 250 kg     *** Două fetiţe şi o femeie, rănite în accident    *** Copiii au aflat cum sunt amprentaţi infractorii   

 Publicitate pdf


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Lovit cînd mergea pe trotuar

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc vineri, în Curtea de Argeş, pe strada Progresului. Andrei F., în vîrstă de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism, rula cu viteză mare, viteză pe care nu a redus-o nici atunci cînd a intrat într-o curbă periculoasă. Din această cauză a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu autovehiculul pe trotuar, acolo unde a accidentat un pieton. Nicolae F., de 61 de ani, din aceeaşi localitate, nu a a vut nici o vină, decît aceea că se afla la locul nepotrivit în acel moment. Imediat după ce l-a lovit pe pieton, şoferul a fugit, fiind găsit de poliţişti aproximativ 50 de minute mai tîrziu. Tînărul şofer se dusese acasă, crezînd că va putea scăpa nepedepsit. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1213

Continuare
 
Şoferii, avertizaţi de poliţişti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 octombrie 2015

 Şoferii, avertizaţi de poliţişti

 

Cum vremea s-a anunţat extrem de friguroasă şi e posibil să avem lapoviţă, poliţiştii vin cu cîteva recomandări pentru şoferi. Oamenii legii îi sfătuiesc pe conducătorii auto ca în primul rînd să se intereseze de condiţiile meteo existente pe traseul pe care urmează să-l parcurgă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1173

Continuare
 
Copii de 3 ani şi 7 ani, la spital! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Beat fiind, a proiectat pe cîmp maşina în care se afla o familie

Copii de 3 ani şi 7 ani, la spital!

 

 Clipe de coşmar pentru o familie din Piteşti! Maşina în care se afla, un Fiat, a fost lovită puternic din spate de un Mercedes şi proiectată pe cîmp. Cei doi copii de pe ban­cheta din spate au fost răniţi şi duşi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Accidentul a avut loc, sîmbătă seară, în comuna Albota. Şoferul vinovat a recunoscut că s-a urcat beat la volan.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1749

Continuare
 
A lovit maşina condusă de un politician Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 octombrie 2015

Un şofer băut

A lovit maşina condusă de un politician

 

 Accident cu cinci victime, în noaptea de sîmbătă spre duminică, în Albota! Un şofer cherchelit, aflat la volanul unui Audi A4, a ajuns, din cauza vitezei, pe contrasens unde a lovit în plin un autoturism condus regulamentar de Daniela Elisabeta Irimia, fost candidat la Primăria Costeşti, actualmente, preşedinte interimar al UNPR Costeşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1509

Continuare
 
Puştanul şi-a băgat prietenii în spital Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 octombrie 2015

Accident cu patru victime, din cauza vitezei, în Pădurea Trivale

Puştanul şi-a băgat prietenii în spital

 

 Un puştan de 19 ani, aflat sîmbătă după-amiază, la volanul unui Ford Focus, a călcat prea tare pe acceleraţie. La un moment dat, şoferul a pierdut con­trolul volanului şi a ajuns cu maşina în pădure, printre copaci. Cei patru pasageri, dintre care trei minori, au fost răniţi. A fost solicitată descarcerarea, pentru scoaterea victimelor din maşină, însă n-a fost nevoie să mai intervină.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1847

Continuare
 
Scăpat viu dintr-un morman de fiare Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Şoferul vinovat, prins între zid şi un BMW

Scăpat viu dintr-un morman de fiare

 

 A vrut să treacă de pe o bandă pe alta şi a provocat un accident de toată isprava. Trei vehicule au fost implicate în evenimentul rutier ce a avut loc vineri noaptea, pe DN7, la ieşirea din pasajul Bascov spre A1. În urma impac­tului, maşina şoferului vinovat, un Cielo, s-a oprit într-un zid din beton. Două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1771

Continuare
 
Străzile din Cîmpulung, tîrg second-hand de maşini Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Străzile din Cîmpulung, tîrg second-hand de maşini

 

 La sfîrşitul anului 2008, în ultima şedinţă a Consiliului Local, aleşii cîmpulungenilor au decis să majoreze nivelul amenzilor pentru cei ca­re-şi lasă maşinile aiurea prin oraş, noile tarife intrînd în vigoare începînd cu data de 1 ianuarie 2009. Astfel, în conformitate cu Ordonaţa de Guvern nr. 21/2002, privind gospodărirea localităţilor ur­bane şi rurale, parcarea camioanelor pe domeniul public şi privat al municipiului Cîmpulung şi în locurile publice neamenajate se sancţionează cu amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 de lei, în timp ce staţionarea pe domeniul public şi privat a autoturismelor scoase la vînzare se sancţionează cu a­menzi de la 400 la 800 de lei.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1118

Continuare
 
Cod galben de ploi Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Cod galben de ploi

 

Meteorologii au emis o atenţionare de cod galben de ploi însemnate cantitativ, ninsori, intensificări ale vîntului, polei şi răcire accentuată a vremii, valabil şi în judeţul nostru pînă astăzi la ora 18. Potrivit acesteia, va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 2-30 l/mp, iar în nordul Olteniei şi al Munteniei, în sudul Moldovei şi Dobrogea izolat 50 l/mp. În Carpaţii Orientali va ninge şi se va depune strat de zăpadă, dar temporar vor fi şi precipitaţii mixte şi se va forma polei. Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare se vor semnala şi în zonele montane înalte din restul ţării, dar şi în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei. Vîntul va avea intensificări cu viteze de 55-60 km/h, mai ales în regiunile sudice, iar în sudul Banatului, estul Munteniei şi Dobrogea, precum şi la munte, vor fi rafale de peste 70 km/h. Procesul de răcire se va accentua, vremea devenind deosebit de rece în toate regiunile, dar cu precădere în cele extracarpatice.  

   I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1172

 
Rudarii din Pojorîta n-au plătit apa de 5 ani Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Acumulînd datorii de peste 60.000 de lei,

Rudarii din Pojorîta n-au plătit apa de 5 ani

 

 La sfîrşitul lunii septembrie, cătunul de rudari Pojorîta, din comuna Lereşti, figura în scriptele SC Edilul CGA Cîmpulung cu o datorie de 48.179, 98 lei, plus 16.405,52 lei majorări, la plata serviciilor de apă, canal, gunoi. Această sumă impresionantă a fost acumulată de 16 abonaţi, în condiţiile în care existau persoane care nu mai plătiseră de 5 ani facturile lunare emise de societatea furnizoare de utilităţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1182

Continuare
 
Audi A6, spulberat de un TIR Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

În intersecţia de la Ceramus, în Cîmpulung

Audi A6, spulberat de un TIR

 

 Un autotren marca Volvo şi un autoturism Audi A6 au fost implicate, ieri, în jurul prînzului, într-un accident rutier spectaculos, care a avut loc într-o intersecţie nesemaforizată din cartierul cîmpulungean Grui. Din fericire, accidentul nu s-a soldat decît cu rănirea uşoară a şoferului autoturismului, însă pa­gubele materiale sînt însemnate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1813

Continuare
 
Trei maşini lovite, două persoane rănite! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Din vina unui puştan de 19 ani,

Trei maşini lovite, două persoane rănite!

 

 Trei maşini au fost a­va­riate şi două persoane rănite din vina unui şofer în vîrstă de 19 ani. Tî­nă­rul, din comuna Budeasa, se afla, joi seară, la volanul unui Renault Clio. Într-o intersecţie, n-a a­cordat prioritate unui Ci­elo. Din impactul dintre acestea, a doua maşină, ce se deplasa regu­la­men­tar, a lovit o Skoda Octavia, care era parcată. Accidentul a avut loc în cartierul Găvana.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1412

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Elevi de clasa a III-a, învăţaţi să fie pietoni exemplari

Mai mulţi poliţişti de la Locală au făcut, joi, o vizită elevilor din clasa a III-a B de la Şcoala Gimnazială Mircea Eliade, din Piteşti. În cadrul acestei acţiuni intitulate „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă“, au fost discutate probleme specifice pietonilor, modul de deplasare a copiilor de acasă la şcoală şi invers, alegerea locurilor de joacă, necesitatea evitării traversării prin faţa ori prin spatele autovehiculelor cu gabarit, oprite pe carosabil, care sînt locurile unde se pot juca în siguranţă, marcajele şi semnele rutiere pe care trebuie să le cunoască şi să le respecte în calitate de pietoni sau pasageri în autovehicule, precum şi riscurile la care se expun în cazul nerespectării acestora. Elevii au fost încîntaţi de prezenţa poliţiştilor la ei la şcoală. Astfel de acţiuni prin care oamenii legii speră ca cei mici să devină maturi în adevăratul sens al cuvîntului în ce priveşte circulaţia rutieră şi să conştientizeze că Viaţa are întotdeauna prioritate! vor continua şi în alte instituţii de învăţămînt.     

C.C.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1137

Continuare
 
Pompierii sportivi s-au întrecut la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Pompierii sportivi s-au întrecut la Piteşti

 

Piteştiul a găzduit, în perioada 7 - 9 octombrie, la Şcoala Gimnazială Traian, etapa finală a Campionatului de fotbal-tenis „Cupa ASPR“, competiţie organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România. Au participat 13 echipe formate din angajaţi de la Inspectoratele Pentru Situaţii de Urgenţă  Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa Năsăud, Buzău, Dolj, Hunedoara, Olt, Mureş, Satu Mare şi Şcoala de Subofiţeri şi Protecţie Civilă Pavel Zăgănescu Boldeşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 999

Continuare
 
Gore Stănescu n-a renunţat la demisie Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Chiar dacă a fost susţinut din toate părţile,

Gore Stănescu n-a renunţat la demisie

# Potrivit legii, dacă nu va reveni asupra deciziei, va mai rămîne în funcţia de director la Spitalul Municipal Cîmpulung pînă pe 13 noiembrie

 

 Aşa după cum v-am informat, pe 14 septembrie, medicul Grigore Stănescu, membru de frunte al PSD, şi-a înaintat demisia din funcţia de conducere a Spitalului Municipal Cîmpulung primarului interimar şi colegului său de partid Liviu Ţîroiu, motivele invocate fiind unele personale. Conform legii, dacă nu se va răzgîndi asupra deciziei, doctorul Stănescu va mai fi manager al spitalului cîmpulungean pînă pe 13 noiembrie.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1209

Continuare
 
Prinsă cu 12 role de caşcaval sub fuste! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Piranda, de 18 ani, s-a ales cu dosar penal

Prinsă cu 12 role de caşcaval sub fuste!

 

 Două pirande au ieşit zilele trecute la cumpărături. Bani nu şi-au luat la ele. Nu că ar fi intenţionat să plătească ele cu cardul... Tot ce le trebuia erau fustele suprapuse, pline pe dedesubt de zeci de buzunare. Că, deh, nu oi vedea pirandă cu sacoşele în mîini. Cele două tinere, cu experienţă în a-şi însuşi bunuri fără să le achite, au ales un supermarket situat fix în centrul Piteştiului. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din tîrg. Planul n-a ieşit ca la carte pînă la final. Cînd a dat ochi în ochi cu oamenii legii, piranda care le distrăsese atenţia vînzătoarelor a reuşit să fugă. A încercat să scape şi cea care avea fustele pline nu cu una, ci cu 12 role de caşcaval, dar poliţiştii de la Locală au prins-o. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 1571

Continuare
 
Vulpe moartă în plină stradă, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(6 voturi)
sâmbătă, 10 octombrie 2015

Vulpe moartă în plină stradă, la Cîmpulung

# Deşi ar fi putut să fie turbată, nimeni nu s-a sinchisit să afle acest lucru, fiind aruncată pur şi simplu la gunoi 

 

 O vulpe moartă a zăcut în această săptămînă, timp de cîteva zile, la marginea şoselei de centură a munci­piului Cîmpulung, în zona Păsărica, în apro­pierea barajului de la Apa Sărată. Animalul a fost privit cu oarecare teamă de trecătorii care s-au perindat prin zonă, oamenii neavînd curajul să o atingă şi s-o mute undeva într-un loc viran, pînă la sosirea autorităţilor sanitar-veterinare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3119

Continuare
 
<< Start < Înapoi 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6511 - 6541 din 7961


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Ghicitoarele i-au înlocuit banii cu hîrtii!
Cum poți să spui o știre falsă cap coadă? În primul rând totul s a întâmplat in parcarea facultății, în ma...
22/03/19 20:43 Mai mult...

Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news
Ce spui smeorene de poza de la crama? Hai sa te văd cum iei apărarea fraților tai!!
22/03/19 19:24 Mai mult...

Un Ford a răsturnat un Duster
e comuna.nu vb prostii ziaristii
22/03/19 16:19 Mai mult...

Ultimul condamnat în doarul sclaviei!
Cati ani de puscarie va face din cei 9 de condamnare? Acum Furdui are 57 de ani, peste 3 ani va implini 60 si va cere e...
22/03/19 14:29 Mai mult...

Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news
Absolut de acord ! Lasa-ma pe mine sa fac diferenta !Ai impresia, mai ONG, ca imi inchizi gura printr-o lege si imi torn...
22/03/19 13:39 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info