Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 

*** România, codaşă la construcţii!     *** Săptămîna Europeană a Sportului, în Argeş     *** Dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** „Argeşul, locul cel mai românesc din România“     *** Adrian Tase, la Congresul de la Sinaia!     *** La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu     *** Şoferul a făcut infarct      *** Copilul s-a spînzurat      *** Nu s-a asigurat şi a lovit trei maşini     *** Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări     *** Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin     *** Raicu eliminat de la Mondiale     *** Cursuri gratuite, la Şcoala de Arbitraj a AJF Argeş     *** Un gol, din două faze de poartă     *** CS Mioveni - ASU Poli Timişoara 1-0 (1-0)     *** Au avut victoria la îndemînă     *** Memorialul Dorel Ştefănescu, la ediţia a treia     *** Învinşi de propriul portar!     *** „Rezultatul final este mincinos“     *** Popovici: „O victorie foarte importantă“     *** CSU Piteşti va juca în Divizia A!    

 


Procesul dintre Prefectură şi Consiliul Local, amînat Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 mai 2015

Se tergiversează lupta pentru fotoliul de viceprimar al Cîmpulungului

Procesul dintre Prefectură şi Consiliul Local, amînat

 

 Prefectura Argeş, reprezentată de prefectul Mihai Oprescu, a acţionat în judecată, pe 12 ianuarie 2015, Consiliul Local al municipiului Cîmpulung, cerînd instanţei anularea celor două hotărîri (HCL nr. 198/22.12.2014 şi HCL nr. 199/22.12.2014), care au stat la baza mazilirii lui Liviu Ţîroiu şi la alegerea altui viceprimar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1652

Continuare
 
Patron muscelean, cercetat pentru ucidere din culpă Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 28 mai 2015

La aproape doi ani după ce un angajat de-al său a murit electrocutat,

Patron muscelean, cercetat pentru ucidere din culpă

 

 Pe 1 august 2013, Constantin Bălăşoiu, de 30 de ani, din Stoeneşti, murea electrocutat după ce braţul automacaralei pe care o manevra a atins reţeaua de electricitate. Recent, dosarul penal deschis în acest caz a fost finalizat şi a ajuns în instanţă, la Judecă­toria Cîmpulung. Membrii familiei tînărului decedat, soţia şi cei doi băieţi, s-au constituit părţi civile în proces, în timp ce angajatorul bărbatului, Alin Dănuţ Iarca, este inculpat în acest dosar, fiind cercetat penal pentru ucidere din culpă, dar şi pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2091

Continuare
 
Percheziţii la hoţii de lemne Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 28 mai 2015

Percheziţii la hoţii de lemne

 

 Poliţiştii argeşeni au efectuat 29 de percheziţii în judeţul nostru şi una în Dîmboviţa, vizînd 23 de sus­pecţi şi 7 societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea şi prelucrarea lemnului. Acţiunile au fost organizate în baza mandatelor emise de Tribunalul Argeş în dosarul penal nr. 288/P/2014 al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2550

Continuare
 
Criminal adus din Spania la Colibaşi Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 mai 2015

Condamnat în străinătate, va executa pedeapsa în România

Criminal adus din Spania la Colibaşi

 

 De aproximativ 3 ani, argeşeanul Stelian Anghel Voicu se află într-o închisoare din Spania. El are de ispăşit o pedeap­să de 20 de ani pentru omor şi furt prin violen­ţă, fiind con­damnat de o instanţă din Peninsulă. Curtea de Apel Piteşti a admis cererea de recunoaştere a unei hotărîri emise de o instanţă străină şi transferul deţinutului la un penitenciar din România.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2189

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Deţinuţii, sfătuiţi să renunţe la fumat

Ieri, 22 de deţinuţi în regim închis de la Penitenciarului Colibaşi au participat la o dezbatere susţinută de medicul Eliza Lupu, reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Internaţionale Împotriva Fumatului, făcînd parte din Calendarul tematic al activităţilor de educaţie şi asistenţă psihosocială ce vor avea loc anul acesta în Penitenciarul Colibaşi. Deţinuţii au fost informaţi despre semnificaţia zilei şi despre efectul fumatului asupra sănătăţii individuale şi colective. Totodată, s-a promovat şi politica publică de reducere a numărului fumătorilor. Participarea deţinuţilor la astfel de activităţi are un rol important în reintegrarea socială de după momentul ieşirii din penitenciar. Ca urmare a impactului pe care l-a avut asupra deţinuţilor, cele două instituţii, respectiv Penitenciarul Colibaşi şi DSP Argeş, au decis continuarea colaborării începute.

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1909

Continuare
 
Bestia e în arest! Imprimare E-mail
(8 voturi)
joi, 28 mai 2015

Căutat în Europa, prins de piteşteni!

Bestia e în arest!

# Cazul: Atac sîngeros la o vilă din Găvana

# Are 33 de ani # 14 ani de puşcărie # În 2013, eliberat condiţionat # 15 jafuri în alte ţări, cu violenţă # A primit mandat de arestare preventivă pe 30 de zile

 

Anchetatorii pot răsufla uşuraţi! Du­pă mai bine de două săptămîni de că­u­tări, l-au identificat şi l-au reţi­nut pe a­utorul jafului comis în seara zi­lei de 16 mai, la vila din cartierul pi­teş­tean Găvana, ce-i aparţine pa­tro­nu­lui fir­mei Semiramis. Dumitru Vasile Bur­cea, de 33 de ani, din Sibiu, este re­ci­­divist, fiind căutat şi pentru alte fapte similare comise în Mangalia, Franţa, Olanda şi Elveţia. Deşi era căutat în mai multe ţări din Europa şi în mai multe oraşe din ţară, singurii care au reuşit să pună cap la cap pro­bele, să obţină profilul ADN al a­gre­sorului şi să-l identifice sînt po­liţiştii din cadrul Inspec­tora­tu­lui Ju­deţean de Poliţie Argeş. Tot ei sînt cei care au participat la par­che­ziţiile şi la reţi­ne­rea de la Sibiu a a­gre­­sorului. Ieri, ma­gistraţii Tribu­na­lu­lui Argeş au e­mis pe nu­me­le său un man­dat de arestare pre­ven­­tivă pen­tru 30 de zile.

Comentarii (6) | Vizualizari: 4021

Continuare
 
Casă distrusă de flăcări, la Rucăr Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 27 mai 2015

Incendiul a provocat o pagubă de peste 100.000 de lei

Casă distrusă de flăcări, la Rucăr

 

 Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, luni după-a­­miază, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din comuna Rucăr. Flăcă­rile au distrus un imobil şi cîteva anexe gospo­­dă­­reşti aflate în apropiere, incendiul dezvoltîndu-se pe o suprafaţă de circa 80 mp. ISU Argeş şi Poliţia Cîmpulung au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au stat la baza declanşării incendiului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1602

Continuare
 
Radic Star, prădat de 160.000 lei Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Patroni, păziţi-vă banii!

Radic Star, prădat de 160.000 lei

Hoţi specializaţi în spargerea seifurilor

 

 Indivizi neidentificaţi deocamdată au dat o spargere la sediul firmei de preparate şi pro­du­se din carne Ra­dic Star, din Ştefăneşti, în noap­tea de sîmbătă spre du­mi­ni­că. Angajaţii au con­statat spargerea luni dimi­nea­ţă, a­tunci cînd au sesizat poliţia. Hoţii au furat 160.000 de lei, su­mă ce fusese păstrată special în seif pentru sa­la­riile ce urmau să fie date angajaţilor, luni. Ca un făcut, de cîteva săptămîni, reprezentanţii fir­mei erau în discu­ţii cu o bancă din Piteşti, pen­tru a vira salariile direct pe card. Dacă şi con­tractul ar fi fost încheiat, hoţii nu mai aveau ce fura.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3363

Continuare
 
Atacatorul a fost prins Imprimare E-mail
(7 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Ultima oră: Comunicat de la IGPR

Atacatorul a fost prins

Cazul Atac sîngeros într-o vilă din Găvana

 

# Autorul se numeşte Dumitru Vasile Burcea, are 33 de ani şi este din Sibiu.
# Acesta a comis mai multe tîlhării şi furturi prin judeţele Constanţa şi Alba, dar şi în Franţa, Elveţia şi Olanda.
# Agresorul a fost identificat cu ajutorul probelor ADN ridicate de poliţiştii argeşeni de la locul comiterii jafului.
# El este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru acelaşi gen de fapte
# Se spune că şi starea Cameliei Cristescu, aflată la Spitalul Universitar Bucureşti se îmbu­nătăţeşte. 

Autorul jafului comis în cartierul Găvana a fost prins. Băr­batul în vîrstă de 33 de ani, din Sibiu, a comis alte fapte similare la Constanţa, dar şi în alte ţări din Europa. El a fost adus aseară la sediul Parchetului de pe lîngă Tribu­nalul Argeş, pentru a fi audiat. 

Comentarii (7) | Vizualizari: 4797

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Popoviciu, aşteptat la DNA Piteşti

Miliardarul Puiu Popoviciu a fost aşteptat, ieri, la DNA Piteşti. S-a vehiculat că acesta urma să fie a­udiat într-un dosar instrumentat de procurorii argeşeni. Puiu Popoviciu este ginerele fostului demnitar comunist Ion Dincă, milionar în euro, aflat în topul revistei Forbes. Restaurantele Casa Doina, Pizza Hut sau KFC, hotelurile Howard Johnson şi Ramada îi apar­ţin la vedere. Alte afaceri sînt tre­­cute pe numele octogenarei sale mame sau ale altor apropiaţi. In­tră aici societăţile Alltrom, He­răstrău, Mioriţa, Comaliment. A de­­ţinut franciza Ikea şi a vîndut-o în 2010, afacerea aducîndu-i circa 30 de milioane de euro. În 2001, Popoviciu obţinea de la Primăria Capitalei controversatul Plan Urbanistic Zonal pentru proiectul Băneasa Investment. Traian Băsescu este acuzat că a e­liberat documentele pe numele firmei lui Popoviciu cînd terenul de 220 de hectare aparţinea încă statului, iar planul ar fi de o nulitate absolută, pentru că nu a avut avizele obligatorii prevăzute de le­ge. De altfel, omul de afaceri a fost trimis în judecată alături de alte zece persoane pentru fapte de corupţie, privind modul cum a obţinut terenul ce a aparţinut Universităţii de Agronomie din Bucureşti. În unele interceptări făcute de procurori, Puiu Popoviciu se lăuda unui amic că l-a scăpat de puşcărie pe Traian Băsescu, în dosarul Flota, în 2004. Deşi ieri nu a ajuns la Piteşti, se spune că acesta ar urma să fie audiat joi. Informaţia nu a fost însă confirmată oficial.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1826

Continuare
 
„Judokanul“ a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Trimis în judecată pentru furturi din buzunare,

„Judokanul“ a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare

 

Anul trecut, Ion Feraru, de 58 de ani, din Leordeni, un client vechi al poliţiştilor, cu ani mulţi de puşcărie, a „brevetat“ o nouă meto­dă de operare la buzunare, „Judokanul“, cu care a făcut numeroase victime în mai multe localităţi din Argeş şi din judeţele limitrofe. Din fericire, în decembrie 2014, cu cîteva zile înainte de Crăciun, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Cîmpulung, fiind cercetat ulterior în stare de arest preventiv pentru furt calificat. În febru­a­rie 2015, el a fost trimis în judecată, iar zile­le trecute, după nouă înfăţişări, instanţa l-a condamnat la închisoa­re.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2045

Continuare
 
Poliţist condamnat la un an cu suspendare Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Filmat în timp ce bătea un tînăr aflat în sediul Secţiei 2,

Poliţist condamnat la un an cu suspendare

 

  După doi ani de procese, un poliţist de la Secţia 2 Piteşti a fost condamnat de Judecătoria Piteşti la un an închisoare, fiind amînată aplicarea pedepsei, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani. Dacă în cursul termenului de încercare cel condamnat va săvîrşi din nou o infracţiune, pentru care s-a pronunţat o condamnare definitivă chiar după expirarea acestui termen, instanţa revocă suspendarea condiţionată, dispunînd executarea în întregime a pedep­sei, care nu se contopeşte cu pedeapsa aplicată pentru noua infracţiune. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2844

Continuare
 
Magistraţii i-au respins cererea Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Pănescu a cerut strămutarea procesului

Magistraţii i-au respins cererea

 

 Omul de afaceri Constantin Pănescu a cerut strămutarea do­sarului de corupţie, judecat de Tribunalul Argeş, la o altă instan­ţă din ţară. Patronul fir­melor Alcadibo şi Selca este acuzat de procu­rori că ar fi prejudiciat firma SC Apă Canal 2000, pe vremea cînd director al instituţiei era Gelu Mujea, şi el inculpat în acelaşi do­sar.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2151

Continuare
 
Mistreţii distrug fîneţele şi grădinile Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 mai 2015

În căutare de hrană, animalele îi terorizează pe sătenii din Bughea de Jos

Mistreţii distrug fîneţele şi grădinile

# Mai multe fîneţe şi culturi agricole au fost distruse în această primăvară, în urma invaziilor nocturne ale rîtanilor sălbatici

 

 Porcii mistreţi continuă să le dea mari bătăi de cap sătenilor din Bughea de Jos, dar şi autorităţilor locale, care nu ştiu ce măsuri să mai ia şi cui să se mai adreseze pentru a ţine animalele departe de gospodăriile şi grădinile oamenilor. De mai bine de cinci ani, bughenii se confruntă cu această problemă, după ce rîtanii s-a înmulţit peste măsură şi au părăsit pădurile, migrînd către zonele locuite, în căutare de hrană. Aria distrugerilor provocate de mistreţi s-a extins considerabil, avînd aceeaşi tendinţă şi pe viitor. Au fost afectate foarte multe terenuri arabile, păşuni şi fîneţe, chiar şi grădinile aflate în intravilanul localităţii. Pentru a atrage atenţia autorităţilor şi a le determina să ia măsuri, oamenii au decis să facă şi un miting în faţa primăriei. Situaţii similare găsim şi în localităţile învecinate, Albeştii de Muscel, Cîndeşti şi Bugheade Sus.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2344

Continuare
 
Amenzi mari pentru nesimţire! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 26 mai 2015

Vor să sancţioneze cetăţenii care aruncă gunoiul pe geam

Amenzi mari pentru nesimţire!

 

 Amenzi de pînă la 2.500 de lei pentru cetăţenii care aruncă gunoaie pe ferestrele apartamentelor sau din maşini, asta prevede un proiect de act normativ adoptat săptămîna trecută de Senat. Prevederile fac parte dintr-o propunere legislativă ce vizează modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 21/2002 privind gospodărirea localităţilor urbane şi rurale.       

Comentarii (3) | Vizualizari: 2184

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 12 şoferi lăsaţi fără carnet

Zilele trecute, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi Biroului Rutier Piteşti au dat 114 amenzi, în valoare totală de 25.752 lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au re­tras 4 certificate de înmatriculare. Oamenii legii de la Biroul Rutier Cîmpulung au dat 12 a­menzi în valoare totală de 3.120 lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie un permis de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1896

Continuare
 
<< Start < Înapoi 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6511 - 6541 din 7091
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări
Mircea e unul dintre "cei curati';in sensul ca toate afacerile pe care le are,desi toate ilegale,sunt facute fara violen...
24/09/18 10:26 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Acuma ce sa mai zica Sandoi da vina pe portar dar dupa meciul cuCluj de ce nu la laudat la ce intervenții a avut uite a...
24/09/18 08:10 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Intuisem infrangerea ce urma la Bacau dupa ce vizionasem cateva zeci de minute din meciul cu U Cluj.Fotbal haotic,la voi...
24/09/18 08:08 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Slabi, slabi, slabi! Va bat toti amatorii si fomistii! Rusine! Antrenorul e vinovat, nu portarul! Cine il titularizeaza?...
24/09/18 07:53 Mai mult...

Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin
Asa se intampla in cele mai multe magazine, multi hoti prinsi de vanzatoare sau patroni care nu anunta politia.Asemenea ...
24/09/18 07:33 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info