Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis     *** Spectacole incendiare la Tîrgul de Crăciun de la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Politician mort în accident!     *** Găsit în casă fără suflare     *** Femei spulberate de pe trecerea de pietoni     *** Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Pompier rănit în misiune!     *** Şoferiţa nu a acordat prioritate     *** Caruselul poveştilor    *** Criticile unui comunist convins     *** Sfinţii zilei - 4 decembrie     *** Noroc în dragoste şi oportunităţi noi!     *** CHILI DE FASOLE NEAGRĂ CU CARTOFI DULCI     *** Evenimente 10 decembrie de-a lungul vremii     *** Au urcat pe locul 2!     *** La 5 puncte de locul 1!     *** „În retur vom fi mult mai puternici”     *** BCM U FC Argeş - CSU Sibiu, astăzi, ora 19:45, Digi Sport 4      *** Culisele meciului     *** Învinşi de liderul clasamentului!     *** CS Mioveni - Sportul Snagov 0-4 (0-1)     *** Celelalate rezultate ale etapei:     *** CS Dacia, campioane naţionale la Oină!    

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Căutat de unguri, prins în Argeş

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale l-au depistat pe Gheorghe M.,de 33 ani, din comuna Săpata, pe numele căruia Curtea de Apel Piteşti a emis un mandat de arestare preventiv. Bărbatul figura în baza de date ca fiind urmărit internaţional în baza unui Mandat European de Arestare emis de autorităţile judiciare din Ungaria. Gheorghe M. este acuzat de rănire uşoară, atac asupra unui agent public, infracţiune care în Codul Penal al României este ultraj. Individul s-a ales cu această acuzaţie după ce un echipaj de agenţi unguri a încercat să-l imobilizeze şi argeşeanul s-a opus.   

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2107

Continuare
 
Controale în trafic şi în zonele de agrement Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 29 iulie 2015

Sute de poliţişti, cu ochii pe infractori

Controale în trafic şi în zonele de agrement

 

 Zilele trecute, poliţiştii au avut mai multe acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranţa şi fluenţa traficului rutier şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.O atenţie în plus a fost acordată locurilor de agrement şi zonelor turistice. Poliţiştii sînt la datorie, astfel încît oamenii să petreacă timpul liber sau vacanţa în linişte şi siguran­ţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2316

Continuare
 
Razie printre cerşetori Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 29 iulie 2015

Poliţiştii locali le-au pus gînd rău

Razie printre cerşetori

 

 O acţiune organizată de Poliţia Locală Piteşti a avut loc ieri, în pieţe şi parcuri din oraş, fiind vizaţi oamenii străzii şi cerşetorii. Au fost depistate mai multe persoane care apelau la mila trecătorilor. Unul dintre ei a reacţionat într-un mod neaşteptat. În loc să îşi recunoască vina, individul a început să se certe cu agenţii, strigînd şi înjurînd de mama focului. A fost „calmat“ cu o amendă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2015

Continuare
 
Ginerele viceprimarului Ionică, la închisoare Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 29 iulie 2015

Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţa definitivă

Ginerele viceprimarului Ionică, la închisoare

 

 Sentinţă definitivă pentru Ionuţ Adrian Eftime, gi­ne­rele viceprimarului Cornel Constantin Ioni­că. Curtea de Apel Bu­cureşti l-a condamnat la 6 ani şi 4 luni de în­chi­soa­re, fiind acuzat de complicitate la dela­pi­­da­re cu consecinţe deo­sebit de grave şi spălare de bani în cele­brul dosar Petrom­ser­vi­ce. Potrivit ancheta­to­rilor, acesta, împreună cu foşti direc­tori de la Petromservice şi apro­piaţi ai lui Sorin Ovidiu Vîntu, ar fi creat mai multe firme de tip off­shore prin intermediul cărora se derula circui­tul banilor transferaţi în străinătate, devalizînd compania amintită. În urma sentinţei finale, inculpaţii, printre care şi Eftime, au obligaţia să achite prejudiciul de a­proximativ 31 de mi­lioa­ne de lei. 

Comentarii (7) | Vizualizari: 5057

Continuare
 
Restricţii de circulaţie din cauza codului galben Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

Restricţii de circulaţie din cauza codului galben

 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, ieri, o avertizare de cod galben de caniculă şi disconfort termic accentuat, valabil pentru astăzi, pentru cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum şi în sudul Moldovei. În judeţul nostru codul galben este valabil pentru jumătatea sudică. În aceste condiţii,  CNADNR anunţă că este posibilă interzicerea temporară a circulaţiei vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe drumurile naţionale şi autostrăzile din judeţele afectate. Fac excepţie: transporturile de persoane; transporturile de animale vii şi de produse perisabile de origine animala şi vegetală; vehicule care participă la intervenţii în caz de forţă majoră; transporturi funerare; transporturi poştale; transporturi de echipamente de prim ajutor; transporturi pentru distribuire de carburanţi; transporturi de mărfuri sub temperatura controlată; transporturi pentru tractări vehicule avariate; transporturi pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate; transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării; transporturi apă îmbuteliată; transporturi produse provenite din exploa­tări agricole. Restricţionarea circulaţiei este necesară pentru protecţia sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformaţii majore ireversibile cu pierderea stabilităţii îmbrăcăminţii rutiere.        

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2050

 
Judecătorii se revoltă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

După propunerea CSM de intrare în magistratură pe bază de interviu,

Judecătorii se revoltă

 

 Consiliul Superior al Magistraturii a introdus, în şedinta de săptămîna trecută a comisiei numărul 1, propuneri de schimbare a Legii 303/2004 privind statutul magistraţilor. Judecătorii şi procurorii au fost revoltaţi cînd au aflat ce modificări ar putea suferi legea amintită şi au depus, duminică, un memoriu la CSM, semnat de 142 judecători şi 26 procurori, prin care îşi manifestă dezacordul. Memoriul este semnat şi de 9 judecători de la instan­ţe din judeţul Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2095

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Motociclist rănit

Ieri, în comuna Drăganu, un motociclist a fost victima unui accident rutier, din propria-i vină, după cum reiese din cercetarea poliţiştilor rutieri. Valentin Octavian B., de 37 de ani, din Bucureşti, conducea o motocicletă Honda venind către Piteşti. Ajuns în comuna Drăganu, conducătorul nu a ţinut cont de indicatoarele care îl avertizau că va intra într-o zonă în care şoseaua este denivelată şi a continuat să ruleze cu viteză. Din această cauză, la un moment dat, a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat pe carosabil. Motocicleta a fost proiectată într-un Seat condus regulamentar tot către Piteşti. Singurul rănit a fost motociclistul grăbit. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2135

Continuare
 
Bolnavă de una, tratată de alta Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

A ajuns la Spitalul Curtea de Argeş

Bolnavă de una, tratată de alta

 

 Despre metodele de diagnosticare şi tratament ale medicilor din cadrul Spitalului Municipal Curtea de Argeş s-a vorbit mult. Ba chiar a izbucnit un scandal imens, în aprilie, cînd un copil în vîrstă de 8 an a murit. Un caz ce putea avea urmări dramatice s-a petrecut, săptămîna trecută. Elena Verdeş, o femeie în vîrstă de 51 de ani, din Curtea de Argeş, a ajuns de urgenţă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. După investigaţii, femeia a fost trimisă la Psihiatrie, ulterior fiind trimisă acasă. A doua zi, medicii Spitalului Judeţean au di­a­gnosticat-o cu accident ischemic tranzitoriu carotidian şi hipertensiune arterială. Elena Verdeş reclamă acum faptul că medicii care au consultat-o iniţial nu au fost capabili să pună un diagnostic corect şi, deşi era bolnavă de o afecţiune, au tratat-o de altă boală.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2767

Continuare
 
A tăiat un cîine cu sabia Imprimare E-mail
(7 voturi)
marţi, 28 iulie 2015

Fiul fostului preşedinte al CJ Argeş

A tăiat un cîine cu sabia

 

 Acuzat că a tăiat cu sa­bia cîinele ciobă­nesc care păzea o stînă din Dîmbovicioara, Florin Mihai Costache, fiul regretatului fost preşe­dinte al CJ Argeş, Flo­rea Costache, este cer­cetat penal. El riscă o pedeapsă cu închisoa­rea de la 3 la 1 an sau amendă penală, dacă va fi găsit vinovat. Re­clamaţia a fost făcută de către Ionuţ Florescu, fiul viceprimarului din Dîmbovicioara, unde a avut loc atacul ne­mi­los.

Comentarii (27) | Vizualizari: 5069

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A intrat cu Dacia în Peugeot

Vali O., în vîrstă de 60 de ani, din Ştefăneşti, a ieşit, ieri, cu maşina marca Peugeot din curtea unei firme din Albota. Pe şosea, dinspre Bucureşti, venea şi o Dacie, condusă de Aurel V., în vîrstă de 81 de ani. Acesta din urmă nu a apucat să mai frîneze şi a lovit în lateral Peugeotul. În Dacie era pasageră şi Niculina V., în vîrstă de 79 de ani, din Bucureşti, care a suferit răni care nu-i pun viaţa în pericol. Nici unul dintre şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a porni la drum. 

   A.Roşu   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2264

Continuare
 
A pierdut controlul maşinii din cauza ploii Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iulie 2015

A pierdut controlul maşinii din cauza ploii

 

 Ieri după-amiază, pe drumul dinpre Mioveni spre Piteşti, a avut loc un accident de circulaţie produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic. Asta, după ce anterior plouase, iar şoseaua era udă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2505

Continuare
 
Are fractură de bazin şi lovituri la cap Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iulie 2015

Fetiţa de 10 ani, lovită de un autobuz la Stîlpeni, este în comă

Are fractură de bazin şi lovituri la cap

 

 Vineri, în comuna Stîlpeni, a avut loc un accident de circulaţie ce i-a şocat pe toţi cei care erau prezenţi în zonă, în acel moment. În urma incidentului, o fetiţă se zbate între viaţă şi moar­te, pe patul spitalului Bagdasar - Arseni din Bucureşti.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 2568

Continuare
 
Şi-a tăiat gîtul cu o lamă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iulie 2015

Deoarece nu a reuşit să se spînzure,

Şi-a tăiat gîtul cu o lamă  

 

 Un bărbat care mai încercase o dată să-şi ia zilele a reuşit să-şi pună în aplicare, sîmbătă, planul şi să-şi încheie socotelile cu viaţa, la doar 37 de ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2715

Continuare
 
S-a înecat în apa pînă la genunchi Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 27 iulie 2015

Crimă sau sinucidere?

S-a înecat în apa pînă la genunchi

 

 Sîmbătă, dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat în rîul Doamnei, în comuna Domneşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3695

Continuare
 
Cod galben de caniculă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 iulie 2015

Cod galben de caniculă

 

Meteorologii au emis, ieri, avertizare de cod galben de caniculă, valabil astăzi, pentru jumătatea de sus a judeţului nostru, iar mîine, pentru tot Argeşul. Potrivit avertizării, azi, vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 37 de grade Celsius, iar indicele temperatură-umezeală ITU va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de cîmpie şi de podiş. Mîine, vremea se va menţine caniculară în Oltenia, Muntenia, precum şi în cea mai mare parte a Moldovei şi Dobrogei. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35... 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.             

     I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1669

 
O fetiţă de 10 ani se zbate între viaţă şi moarte Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 25 iulie 2015

După ce a fost lovită în plin de un autobuz, la Stîlpeni,

O fetiţă de 10 ani se zbate între viaţă şi moarte

# Dusă cu elicopterul SMURD la Bucureşti

 

 Ieri după-amiază, în comuna Stîlpeni, a avut loc un accident de circulaţie care i-a şocat pe toţi cei care erau prezenţi în zonă, în acel moment. În urma incidentului, o fetiţă se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2637

Continuare
 
<< Start < Înapoi 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6511 - 6541 din 7472
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info