Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis     *** Spectacole incendiare la Tîrgul de Crăciun de la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Politician mort în accident!     *** Găsit în casă fără suflare     *** Femei spulberate de pe trecerea de pietoni     *** Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Pompier rănit în misiune!     *** Şoferiţa nu a acordat prioritate     *** Caruselul poveştilor    *** Criticile unui comunist convins     *** Sfinţii zilei - 4 decembrie     *** Noroc în dragoste şi oportunităţi noi!     *** CHILI DE FASOLE NEAGRĂ CU CARTOFI DULCI     *** Evenimente 10 decembrie de-a lungul vremii     *** Au urcat pe locul 2!     *** La 5 puncte de locul 1!     *** „În retur vom fi mult mai puternici”     *** BCM U FC Argeş - CSU Sibiu, astăzi, ora 19:45, Digi Sport 4      *** Culisele meciului     *** Învinşi de liderul clasamentului!     *** CS Mioveni - Sportul Snagov 0-4 (0-1)     *** Celelalate rezultate ale etapei:     *** CS Dacia, campioane naţionale la Oină!    

 


Înlocuiţi carnea cu fasole Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

În timpul Postului Crăciunului,

Înlocuiţi carnea cu fasole


A început Postul Crăciunului şi timp de 40 de zile creştinii renunţă la carne, lapte, ouă. Care sunt semnificaţiile postului, cînd sunt dezlegările la peşte, ulei şi vin, cînd se ţine post negru şi cu ce puteţi înlocui carnea în aceste zile? Iată mai jos informaţiile de care aveţi nevoie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 615

Continuare
 
Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018


Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi


O poveste de dragoste dintre doi tineri din cătunul de rudari Valea Măcelarului, comuna Bughea de Jos, s-a încheiat, în iulie 2016, la spital, după un scandal de pomină.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 681

Continuare
 
S-a oprit cu maşina într-un pod Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Tînăr vitezoman

S-a oprit cu maşina într-un pod


Viteza este cauza producerii unui accident care a avut loc joi, seară pe DN 7, în comuna Călineşti. Un tînăr în vîrstă de 20 de ani a ajuns la spital fiind rănit. Maşina a fost distrusă aproape complet. Din fericire, şoferul teribilist a scăpat doar cu răni uşoare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 734

Continuare
 
Beat turtă, a căzut în canal Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

La Valea Ursului,

Beat turtă, a căzut în canal 


Operaţiune de salvare inedită, pentru pompierii argeşeni, joi seară. Militarii au fost chemaţi să intervină la Valea Ursului, acolo unde un bărbat căzuse într-un canal adînc de patru metri. Victima a scăpat, ca prin minune fără leziuni grave. Omul era atît de beat încît nu era de mirare că a ajuns în canal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 746

Continuare
 
Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Aflaţi la vînătoare cu ogarii

Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit


Doi braconieri sînt căutaţi de oamenii legii după ce au vînat iepuri cu ogari, deşi nu aveau acest drept. Aceştia au fugit, pierzîndu-se în noapte. Au abandonat la faţa locului maşina, proiectoarele folosite şi prada. Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din cadrul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1216

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Foc la ghenele de gunoi

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri din Piteşti a fost trimisă joi, pe strada Ion Minulescu ca să stingă un incendiu care a izbucnit la o ghenă de gunoi. Au ars aproximativ 50 de kilograme de hîrtie şi carton, totul pornind de la o ţigare şi fumatul în locuri nepermise. Tot în cursul zilei de joi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă a fost solicitat, pe bulevardul I.C. Brătianu pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit tot la o ghenă de gunoi. Aici, au ars aproximativ 20 de kilograme de hîrtie şi carton, de data aceasta focul fiind pus intenţionat pentru a provoca incendiul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 690

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Judecătorul Dumitrescu, înmormîntat sîmbătă

Ieri, a fost ridicat de la spitalul din Bucureşti, sicriul cu trupul neînsufleţit al judecătorului Marius Dumitrescu, de la Tribunalul Argeş. Acesta a fost depus la capela Bisericii Mavrodolu. La puţin timp, o mulţime de cunoscuţi şi colegi, au ţinut să-i aducă un ultim omagiu şi au aprins o lumînare la catafalcul judecătorului mort la 59 de ani. Marius Dumitrescu a murit marţi seară, în urma unor complicaţii apărute după ce fusese operat pe cord. Va fi înmormîntat sîmbătă, la Cimitirul Sfîntul Gheorghe.    
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 627

Continuare
 
Primarul s-a ales cu camionul confiscat Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Anchetă pentru un transport ilegal de lemne

Primarul s-a ales cu camionul confiscat


Anchetatorii încearcă să descurce iţele unui dosar în care ar fi sunt implicaţi mai mulţi funcţionari. Totul a pornit de la un control de rutină în timpul căruia un consilier local din Miceşti a fost prins conducînd un camion cu lemne pentru care nu avea nici documente de transport, nici de provenienţă. Autovehiculul care îi aparţine familiei primarului Ion Voicu, din comuna Miceşti, a fost ridicat în vedera confiscării.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1979

Continuare
 
Scandaluri sfîrşite la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018


Scandaluri sfîrşite la spital


Două cîmpulungence au ajuns la spital după ce au fost victimele unor agresiuni. Prima, o femeie în vîrstă de 80 de ani a fost bătută de propria-i fiică după cum a povestit. Cea de a doua, o femeie în vîrstă de 35 de ani, din comuna Cetăţeni, a fost lovită crunt de concubin. Bărbatul nu se află la prima ispravă de acest gen.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 461

Continuare
 
Consumator de droguri, condamnat Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 16 noiembrie 2018

Aviz amatorilor!

Consumator de droguri, condamnat


Instanţa a dat o decizie în cazul unui tînăr, din judeţul Vrancea trimis în judecată pentru deţinere de droguri în vederea consumului. Acesta a fost prins în cadrul unei acţiuni a Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti, ulterior dovedindu-se că nu făcea trafic, ci cumpăra doar pentru a consuma. Ionuţ Adrian G. a fost condamnat la 3 luni închisoare, cu suspendare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 760

Continuare
 
A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

După ce a trăit 4 ani într-un scaun cu rotile, în urma unui accident de camion,

A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi


Tamara Raab, singura femeie din Germania care conducea un TIR de 40 de tone, cutreierînd Europa în lung şi-n lat şi dedicîndu-şi o parte din timpul său pentru a veni în ajutorul cîinilor abandonaţi din România, inclusiv a celor de la Cîmpulung, s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă. Ea suferise un accident de camion în urmă cu patru ani şi de-atunci viaţa ei s-a transformat într-un coşmar. A trăit paralizată într-un scaun cu rotile, pînă duminică, 11 noiembrie, cînd organismul său a cedat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 935

Continuare
 
Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Camera Deputaţilor a adoptat legea

Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!


Camera Deputaţilor a adoptat miercuri proiectul de lege privind executarea pedepselor privative de libertate, care introduce detenţia la domiciliu pentru cei cu pedepse de pînă la un an. Faţă de forma Senatului, PSD a eliminat posibilitatea ca această prevedere să se aplice şi pedepselor de pînă la 10 ani în cazul femeilor însărcinate şi celor care au minori în întreţinere. Astfel, în această formă, detenţia la domiciliu se va aplica persoanelor condamnate la închisoare de pînă la un an, cu excepţia persoanelor condamnate pentru fapte comise cu violenţă, dar şi persoanelor condamnate care mai au de executat 18 luni pînă la      împlinirea fracţiei minime obligatorii pentru liberarea condiţionată din pedeapsa iniţială a închisorii mai mare de un an.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 626

Continuare
 
În arest după ce a spart o casă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Este recidivist tot pentru furturi

În arest după ce a spart o casă


După mai bine de jumătate de an de la comiterea faptei, un bărbat din comuna Izvoru a ajuns în arest. Este acuzat că a spart o casă, din care a furat mai multe bunuri. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 2.000 de lei. Au fost recuperate doar jumătate din bunuri. Ieri, individul a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Costeşti, cu propunerea de arestare preventivă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 756

Continuare
 
Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

La Ţiţeşti

Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!


Cadavrul unui tînăr a fost găsit ieri, după-amiază într-o vîlcea împădurită din comuna Ţiţeşti. Valeriu Boian, de 28 de ani zăcea mort acolo de mai bine de o lună. Cu toate că dispăruse de acasă de pe data de 5 octombrie, părinţii nu sesizaseră Poliţia. Se pare că tînărul şi-a pus capăt zilelor din cauză că părinţii nu acceptau relaţia lui cu o fată pe care o iubea. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1122

Continuare
 
Sportivă din Cîmpulung, cu Lamborghini în flăcări Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018


Sportivă din Cîmpulung, cu Lamborghini în flăcări


La sfîrşitul săptămînii trecute, jurnalele televiziunilor de ştiri s-au deschis cu un incident petrecut în Capitală, în care o maşină de cîteva sute de mii de euro era să se facă scrum. Vorbim despre un Lamborghini care a luat foc în trafic, sub privirile şocante ale trecătorilor, printre care s-a aflat şi vedeta de la Pro TV Cabral Ibaka. Ce nu s-a spus la ştiri a fost faptul că la volanul bolidului se afla o cîmpulungeancă, sportivă de performanţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 957

Continuare
 
Marcaj rutier eronat pe strada Gruiului Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018

 O nouă lucrare marca „Dorel”

Marcaj rutier eronat pe strada Gruiului


O intersecţie extrem de importantă pentru traficul rutier din cartierul cîmpulungean Grui, situată, culmea, chiar în apropierea locuinţei şefului Biroului Rutier Cîmpulung, creează confuzie în rîndul conducătorilor auto. Nu vorbim despre o simplă nemulţumire a pietonilor sau şoferilor, ci de o ditamai neregula rutieră apărută pe cel mai proaspăt asfalt turnat la Cîmpulung.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 567

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 7472
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Da, mizerabilul mângâietor de dosuri pesediste s-a întors. Şi umple de bale Curierul zilei, folosind expresii nazis...
10/12/18 09:31 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Da, mizerabilul mângâietor de dosuri pesediste s-a întors. Şi umple de bale Curierul zilei, folosind expresii nazis...
10/12/18 09:24 Mai mult...

„În retur vom fi mult mai puternici”
Mai puternici da , dar cu alt antrenor , la ce lot aveti jocul nu este pe măsura iar daca ai bun simt cum zici trebuie ...
10/12/18 08:26 Mai mult...

Politician mort în accident!
Oare au creier acești demenți care se cred la curse? Tâmpiților, din prostia voastră mor atâția oameni nevinovati...
10/12/18 08:16 Mai mult...

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis
Mai nenea comunist pesedist ai face bine să publici un articol despre Dancila să te vedem cât de ticălos ești.
10/12/18 08:09 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info