Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

 


Din curbă, a ajuns în pom Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 mai 2017

Accident cu descarcerare, la Băbana

Din curbă, a ajuns în pom

 

Accident grav, petrecut ieri, în comuna Băbana, în apropiere de primărie! Şoferul unui Volkswagen a pierdut controlul volanului într-o curbă dublă. A zburat cu maşina de pe şosea şi s-a oprit într-un pom. A fost necesară intervenţia pompierilor de la descarcerare ca omul să fie scos de la volan, acolo unde rămăsese captiv între fiare.

                                                                                   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1358

Continuare
 
Pervers sexual, 4 luni cu suspendare Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 09 mai 2017

Legea a fost prea blîndă

Pervers sexual, 4 luni cu suspendare

 

Uneori legea ni separe prea blîndă, comparativ cu gravitatea faptelor comise de anumiţi indivizi. Este şi cazul unui piteştean care a ademenit pe Facebook două copile de 11, respectiv, 12 ani, cu scopul de a întreţine relaţii sexuale cu ele. A fost prins de po­li­ţişti, cu buzunarele pline de bomboane, cînd se ducea la întîlnirea cu micuţele. Orice părinte se gîndeşte cu groază la asemenea fapte şi aşteaptă ca legea să facă dreptate. Şi a făcut! Instanţa l-a condamnat la 4 luni închisoare cu suspendare. Asta din cauză că pedepsa prevăzută de lege este de la o lună la un an sau amendă. Orice comentariu ar fi de prisos.  

Comentarii (6) | Vizualizari: 3107

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 07 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bărbat în stop cardio-respirator

Sîmbătă, membrii unui echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au fost solicitaţi să intervină în comuna Morăreşti, satul Săpunari, la un  pacient de 62 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.    

Maşină în pericol să cadă în prăpastie

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în comuna Arefu, pentru scoaterea unui autoturism de teren care se afla pe marginea unei prăpastii, în pericol de a se prăbuşi, deoarece a fost surprins de o viitură. Echipajul de pompieri a ancorat autovehiculul cu chingi de un copac şi l-a extras cu ajutorul capestanului electric de pe autocamionul de intervenţie. Intervenţia a durat cîteva ore şi a fost dificilă din cauza drumului greu accesibil şi a copacilor căzuţi pe acesta, dar şi a pericolului iminent ca autoturismul să se prăbuşească în prăpastie. Cele două persoane care se aflau în maşină au ieşit singure şi se aflau în afara oricărui pericol.    

Pompierii au scos apa din beci

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş, Punctul de Lucru Tigveni, a intervenit în comuna Tigveni, sat Bîrseştii de Jos, pentru evacuarea apei acumulate în beciul unei locuinţe, în urma ploilor abundente. Au fost evacuaţi aproximativ 25 mc de apă, cu ajutorul motopompei.   

I.Ivănoiu

 Prinşi şi închişi la Mioveni

Sîmbătă, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de Judecătoria Topoloveni. Acestea sînt pe numele lui Gheorghe Bumbac, în vîrstă de 45 de ani, şi Marian Cîrstea, în vîrstă de 48 de ani, ambii din comuna Teiu. Ei sînt condamnaţi la trei ani şi şase luni, respectiv trei ani şi trei luni de închisoare pentru furt calificat şi şantaj, respectiv favorizarea infractorului. Ambii au mai avut probleme cu legea. Astfel, în 2003, Gheorghe Bumbac a fost prins băut la volan, în 2006 prins cu lemne, în 2010 acuzat de furt, 2011 acuzat de furt de motorină don camioane, iar în 2012 au avut loc la el percheziţii pentru furt de motorină din TIR. La rîndul său, Marian Cîrstea, în 2005, a fost găsit cu bunuri care proveneau din furt, în 2011 a fost reţinut pentru furt de motorină, iar în 2014 pentru calificat şi şantaj. Cei doi bărbaţi au fost închişi în Penitenciarul Mioveni.

Închis că a condus fără permis

Ieri, poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu oamenii legii de la Postul de Poliţie din Slobozia, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria din Costeşti, pe numele lui Marian Zimbrea, în vîrstă de 32 de ani, din comuna Slobozia. Bărbatul a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare pentru conducerea unei maşini fără permis. El a fost închis în Penitenciarul Mioveni.

 25 de permise reţinute

În ultimele 48 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 248 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 79.087 de lei. De asemenea, au mai fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 25 de permise de conducere şi au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

Avea numerele de înmatriculare expirate 

George O., în vîrstă de 28 de ani, din Piteşti, a fost tras pe dreapta de Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti. În urma verificărilor făcute de aceştia, a reieşit că el conducea o maşină care avea numerele de înmatriculare provizorii expirate. Pentru acest lucru, pe numele lui George O. s-a întocmit un dosar penal. Vă reamintim că punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la trei ani sau cu amendă.  

Grupaj de A.Roşu 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 414

 
Accident cînd ieşea din parcare Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 07 mai 2017

Nu s-a asigurat

Accident cînd ieşea din parcare

 

Sîmbătă dimineaţă, un şofer nici nu a apucat să iasă din parcare, că a şi provocat un accident rutier. Coliziunea a avut loc tocmai din cauză că şoferul nu se asigurase înainte de efectuarea manevrei. După impact, mai multe dosare şi documente s-au împrăştiat la locul accidentului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1042

Continuare
 
Maşină în flăcări, de la un foc deschis Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 07 mai 2017

Autovehiculul a ars în partea din faţă

Maşină în flăcări, de la un foc deschis

 

Panică, vineri noaptea, în cartierul Grui, din Cîmpulung! Un autoturism VW Polo a fost cuprins de flăcări şi putea fi distrus de foc în totalitate dacă pompierii cîmpulungeni nu ar fi intervenit prompt, reuşind să stopeze incendiul în fază incipientă. Din primele cercetări, se pare că totul ar fi pornit sub acţiunea unui foc deschis.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 550

Continuare
 
Debara incendiată, într-un bloc din „Şerpărie“ Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 07 mai 2017

Focul ameninţa să se extindă în imobil

Debara incendiată, într-un bloc din „Şerpărie“

 

O debara improvizată într-o scară de bloc, destinată evacuării persoanelor în caz de incendiu, a fost cuprinsă de flăcări, vineri după-amiază, pe strada Traian, din municipiul Cîmpulung. Focul tindea la un moment dat să se extindă în întreg imobilul şi să provoace un adevărat dezastru, însă pompierii cîmpulungeni au intervenit la timp, iar pagubele au fost minore.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 585

Continuare
 
Crimă la Cîmpulung Imprimare E-mail
(4 voturi)
duminică, 07 mai 2017

Omorît de chiriaş

Crimă la Cîmpulung

 

Acuzaţii de crimă planează în cazul morţii unui  bărbat de 46 de ani, din Cîmpulung, descoperit decedat în locuinţa sa situată pe bulevardul Ion Mihalache. Potrivit anchetatorilor, omul a fost snopit în bătaie şi lăsat să moară de unul dintre chiriaşi. Iniţial, agresorul, care este cu 16 de ani mai în vîrstă ca victima, le-a declarat ancheta-torilor că proprietarul a venit acasă bătut şi, ulterior, i s-a făcut rău, însă, în cele din urmă, a recunoscut că l-a lovit pe bărbat.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1829

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 07 mai 2017

Se vorbește, se citește...

 

 Dacia pe gaz natural?

Citim că Dacia şi-a luat licenţă ANRE pentru montarea de instalaţii GNCV (pe gaz natural comprimat). Mercedes şi alţi producători de modele care folosesc acest carburant (diferit de propan) - circulă în lume 23 milioane de maşini cu acest combustibil, mai ales în China, Iran şi Pakistan. S-a folosit mai mult pe autobuze, dar, mai nou, şi merge şi pe autoturisme. Ca să circule în România, prevederile cer să existe o staţie de alimentare cu GNCV la 150 km. Deocamdată există doar una, în Rîmnicu Vîlcea, iar a doua s-ar mai putea înfiinţa în Bucureşti.

Are şi Grindeanu libertate

Şefii CFR prezenţi zilele trecute la Piteşti şuşoteau, în pauze, despre problemele care îi nemulţumeau. Cînd aduceau vorba de Grindeanu, se văitau că e habarnist total. La orice problemă, răspundea doar: „Dacă vreţi, vi-l schimb pe ministrul Transporturilor“ - ceea ce nu îi ajuta cu nimic. Observăm totuşi că are şi premierul o pătrăţică unde acţionează cum vrea: poate schimba un ministru de unul singur, fără oprelişti de mai sus.

La ţară necazuri, la oraş păreri

La Colegiul Prefectural, primarii comunelor comentează, vin să îi asculte pe şefii de instituţii care „vin să vorbească o jumătate de oră fără să spună nimic“. În schimb, ei ar vrea să vină acolo „ca să îşi spună necazurile“, că orăşenii din instituţii, cică „nu au necazuri, au doar păreri“.

Şi la alţii s-a mărit

Presa din Călăraşi e scandalizată că şi acolo (poate luînd model de la Argeş), Consiliul Judeţean a mărit salariile funcţionarilor astfel încît acum sînt duble faţă de bugetarii obişnuiţi: un „superior“ are vreo 65 de milioane, un „principal“, vreo 45, iar un asistent, 35. Unii şefi ajung chiar la circa 100 milioane. De altfel, şi alte instituţii care au putut au urmat exemplul. Singura care nu „s-a aliniat“ şi care a trebuit să se uite la buget e Prefectura.

Campionatele primăriilor

Cică suedezii care au făcut interviu cu antrenorul şi jucătoarele de la SCM Bucureşti au fost şocaţi să afle că echipa campioană a europei la handbal e plătită de o... primărie. FRF ne mai spune că mai toate echipele din liga a doua joacă tot pe bani publici - nu din sponsorizări, eventual deduse din impozit. Fostul primar spunea că Piteştiul trebuie să plătească baschetbalişti de cupe europene „ca să dea modele copiilor“. Totuşi, nici un copil nu ştie cum îi cheamă pe acei jucă­­tori. Iar copiii suedezii n-au păţit nimic fără asemenea cheltuieli faraonice, din bani publici.   

VIP

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 405

 
Copii răniţi din vina mamei Imprimare E-mail
(2 voturi)
duminică, 07 mai 2017

Copii răniţi din vina mamei

În noaptea de sîmbătă spre duminică, Elena D., de 42 de ani, din comuna Merişani, a provocat un accident rutier în intersecţia de lîngă fosta sediul al CEZ.  Şoferiţa venea dinspre cartierul Craiovei la volanul unui Opel şi a virat la stînga pentru a merge spre Centru. Nu a acordat prioritate de trecere unei Skoda, condusă regulamentar, dinspre Tîrgul din Vale către Craiovei, de Alexandru N., de 24 de ani, din comuna Albota, lovind în plin autoturismul. Urmare a coliziunii, au fost răniţi atît şoferiţa Opelului, cît şi conducătorul Skodei, dar şi cei doi copii ai Elenei D., aflaţi pe bancheta din spate în maşină. Din fericire, băiatul de 7 ani şi fetiţa de 11 ani aveau răni uşoare, de altfel, la fel şi şoferii implicaţi. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  
 M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 788

 
Agenţii de pază au lovit un Passat Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 07 mai 2017

S-au izbit în intersecţie

Agenţii de pază au lovit un Passat

 

Grăbiţi, probabil, să ajungă la o intervenţie, agenţii unei firme de pază şi protecţie din Piteşti au uitat de regulile rutiere şi au provocat un accident, sîmbătă seară, în comuna Mărăcineni, la intersecţia  DN 73 cu şoseaua care face către Colibaşi. Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 928

Continuare
 
Cisterna cu motorină a ajuns în grădină Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 07 mai 2017

La intrarea în Curtea de Argeş,

Cisterna cu motorină a ajuns în grădină

 

Neatenţia la volan a unui şofer profesionist ar fi putut avea, sîmbătă, urmări dramatice. Băr­batul conducea o cisternă încărcată cu 2.000 de litri de motorină. Deşi îşi avea copilul, în vîrstă de 5 ani şi jumătate, lîngă el, condu­că­torul auto nu a fost atent la drum şi a răs­tur­nat mastodontul, putînd produce o defla­graţie. Au fost luate măsuri speciale, poliţiştii şi pom­pierii intervenind pentru a evita produ­ce­rea unei deflagraţii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1485

Continuare
 
A răsturnat autobuzul Imprimare E-mail
(3 voturi)
duminică, 07 mai 2017

Şoferul băut

A răsturnat autobuzul

 

Doar Dumnezeu poate să ştie ce a fost în mintea unui bărbat în vîrstă de 40 de ani, din Cîmpulung, care, după ce a băut zdravăn, a urcat la volanul unui autobuz. Ba, mai mult, pe drum a luat şi un pasager, la ocazie. Dată fiind starea în care se afla, Alin Z., despre el fiind vorba, a răsturnat autobuzul. S-a ales cu dosar penal.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1668

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Vultureşti

Pompierii au curăţat fîntîna
Un echipaj cu o autospecială de la Secţia de Pompieri din Costeşti a fost solicitat să meargă în comuna Izvoru, pentru scoate apa dintr-o fîntînă publică ce era plină de impurităţi. Cu ajutorul ejectorului pentru ape mici, au fost scoşi aproximativ 10 metri cubi de apă.

Amendă pentru vînzare ilegală de lemn

Joi, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Ploieşti, au făcut un control la o societate comercială din comuna Vultureşti, care are ca obiect de activitate comerţul cu lemne. Din verificările făcute de aceştia a reieşit că societatea ar fi vîndut 21,70 metri cubi de lemn de foc de salcîm şi 0,66 metri cubi de lemn de foc de fag, fără provenienţă legală, iar registrul de intrări şi ieşiri de material lemnos nu era completat la zi. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, conform Legii nr. 171/2010, cu amenzi în valoare totală de 26.000 de lei. De asemenea, a fost confiscată şi suma de 2.656,80 lei, care reprezintă contravaloarea lemnului care a fost vîndut ilegal.

 20 de şoferi au rămas pietoni

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 36.950 de lei, şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 20 de permise de conducere. În plus, au fost retrase şi şase certificate de înmatriculare.

 Prins băut la volan

Mirea M., în vîrstă de 52 de ani, din comuna Dragoslavele, a băut şi apoi a decis să plece la drum cu maşina, un Mitsubishi Pajero. El a fost tras pe dreapta de oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Rucăr, pe DN 73, în timp ce mergea prin comuna Rucăr. Bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal, iar acum urmează să suporte consecinţele faptei sale.    

Grupaj de A.Roşu 

 

Condamnat că şi-a bătut concubina

Judecătoria Piteşti a dat, ieri, sentinţa într-un dosar de violenţă în familie. George Andrei Nenciu, acuzat că şi-a bătut concubina, a fost condamnat la 3 ani închisoare. Acesta avea din trecut o condamnare cu suspendare şi, cum a comis o nouă faptă în perioada de supravegrere, i-a fost revocată. Astfel, potrivit deciziei, Nenciu are de executat în total 5 ani, în aceştia fiind inclus şi un spor de 1 an. Ar trebui să execute pedeapsa, doar că, deocamdată, nu poate fi încarcerat, decizia nefiind definitivă. Potrivit sentinţei, bărbatul are obligaţia să plătească celei agresate daune morale şi materiale în valoare totală de 12.000 lei, la care se adaugă cheltuielile de spitalizare ale victimei, către Spitalul Judeţean, în valoare 4.441 lei.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
Profesorul Constantin Zamfir a murit! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 mai 2017

 

Profesorul Constantin Zamfir a murit!


Începutul lunii mai a venit cu veşti triste pentru învăţămîntul muscelean! Fostul director al Şcolii Gimnaziale din Stoeneşti, Constantin Zamfir, a trecut în lumea celor drepţi la numai 60 de ani, răpus fiind de o boală nemiloasă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1181

Continuare
 
Trei dintre proxeneţi, în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 mai 2017

Judecătoria Cîmpulung a decis prelungirea

Trei dintre proxeneţi, în arest la domiciliu

 

Pe 26 aprilie 2017, instanţa Judecătoriei Cîmpulung a hotărît să prelungească, cu încă 60 de zile, arestul la domiciliu pentru Cezar Marius Nicolae Dragnea, Ionuţ Cătălin Bejan şi Eduard Mihai Lică. Ei, în luna februarie a acestui an, au fost trimişi în judecată pentru proxenetism. Cei trei cîmpulungeni au fost reţinuţi, pe 5 octombrie 2016, alături de alţi 22 de indivizi, asupra lor planînd acuzaţii de proxenetism şi spălare de bani, ambele în formă continuată.      


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 485

Continuare
 
Nicolescu, condamnat la 8 ani închisoare Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 mai 2017

 În dosarul „Podului Căteasca“,

Nicolescu, condamnat la 8 ani închisoare

 

După un traseu dus-în­tors pe la mai multe instanţe, dosarul „Podului Căteasca“ a primit ieri o nouă hotărîre. Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţa, care însă nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Constantin Nicoles-cu a fost achitat că ar fi obţinut ilegal fonduri europene, a fost achitat pentru luare de mită şi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fiind condamnat pentru abuz în serviciu şi fals intelectual. A primit în total 8 ani de închisoare, cu executare. Au mai fost condamnaţi omul de afaceri Grigore Dobre şi funcţionari din cadrul CJ Argeş.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 2511

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 4712
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Nicolescu, liber!
Ma bucur ca l-au eliberat, cine cunoaste situatia si procesul lui cu adevarat stie ca n-a furat nimic, in schimb i s-a s...
30/05/17 13:01 Mai mult...

Băiatul a pierdut lupta cu viaţa
berbecule....situatiile sunt complet diferite dar pe tine te-as inchide chiar si numai pentru prostie.
30/05/17 13:02 Mai mult...

Nicolescu, liber!
URA !!!! S-a dat liber la furaciuni ! PSD-isti din toate puscariile ,uniti-va ! Hai ,ca mai se gaseste cate ceva de sut...
30/05/17 10:52 Mai mult...

Nicolescu, liber!
Domnilor,traim o mare rusine1Un escroc scolit de comunisto-securisti,unul dintre cei ce au nenorocit tara si populatia,u...
30/05/17 10:10 Mai mult...

Nicolescu, liber!
Nu stie el cati pesedisti i-au vrut raul. Daca se mai intoarce la Consiliul Judetean il mananca smecherii asa de viu.
30/05/17 09:26 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

booked.net

Mai

Google Analytics

RON 
marţi, 30 mai 2017
EUR 4.5637
USD 4.0822

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Joi, 4.05.2017

4.612 vizitatori unici

 
 

 


 

 

 


 


Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter