Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** Feriţi-vă de abuzul de antibiotice!      *** A doua zi de protest la APIA!      *** 1 km pe verticală, în 4 zile      *** Concert de 16 chitare!      *** Taţii pot cere concediu paternal      *** UN BUST AŞTEPTAT ŞI MERITAT      *** GENERAŢIA BÎNTUITĂ      *** Filmele săptămînii - 17 - 23 noiembrie      *** Un primar pierde mandatul      *** Fraţii Dobre au ieşit din arest      *** Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare      *** Poliţiştii, reprezentaţi de aceiaşi sindicalişti      *** Cinematograful Sebastian Papaiani se închide      *** Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!      *** Detectorul de gaz nu e obligatoriu pentru toţi      *** Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!      *** Ştiri de la CS Mioveni      *** Liderul face deplasarea la Făget + Ştefăneştiul poate urca în clasament      *** Fotbal la TV, în weekend      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuit sportiv fără crap, somn, ştiucă şi şalău!     

 


Mort la 9 zile după accident Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 noiembrie 2017


Mort la 9 zile după accident

 

Un bărbat în vîrstă de 81 de ani, din Piteşti, a decedat, ieri dimineaţă, la Spitalul Judeţean, la 9 zile după ce a fost victima unui accident rutier. În ciuda eforturilor de a-i salva viaţa, medicii nu au reuşit. După accident, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1560

Continuare
 
Condamnaţi că au batjocorit o virgină Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 02 noiembrie 2017


Condamnaţi că au batjocorit o virgină

 

Trei indivizi au seches­trat, au lovit şi au violat o fată în vîrstă de 32 de a­ni, virgină, în august a­nul trecut. Tînerei i-au murit ambii părinţi, suferă de retard şi are un singur fra­te, de asemenea, bol­nav psihic. Cei trei au fost condamnaţi definitiv la pedepse cu închisoa­rea. George Radu, de 29 de ani, Ionel Dobre, de 35 de ani, şi Ilie Alexe, de 46 de ani, toţi din satul Bîrlogu, comuna Negraşi, au de ispăşit pedepse cu închisoarea de 1 an, 6 ani şi 8 luni şi 6 ani şi 2 luni. Poliţiştii l-au ridicat pe Radu George şi l-au dus la Penitenciarul Mioveni pentru a fi încar­cerat.   


Comentarii (3) | Vizualizari: 2934

Continuare
 
Plăteşte cu libertatea rinichiul concubinei Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 02 noiembrie 2017


Plăteşte cu libertatea rinichiul concubinei

 

O ceartă între con­cubini a avut un final nefericit şi pentru fe­meie, şi pentru bărbat. Femeia a rămas fără un rinichi, iar cel care a agresat-o plăteşte cu libertatea momen­tul de furie oarbă care l-a dus la comiterea faptei. Instanţa l-a condamnat la închi­soare după aproxima­tiv 10 luni de la săvîr­şi­rea faptei. Bărbatul are de ispăşit 4 ani şi 6 luni.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1293

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 01 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A rămas fără degete la mîna dreaptă

Luni, în jurul prînzului, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a mers în cartierul Clucereasa, pentru a acorda ajutor unui bărbat în vîrstă de 28 de ani, care rămăsese fără o parte dintre degetele de la mîna dreaptă. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, la faţa locului, omul a fost transportat la spital.    

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 569

Continuare
 
Mai puţini morţi în accidente rutiere Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 01 noiembrie 2017

Comparativ cu anul trecut,

Mai puţini morţi în accidente rutiere

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a realizat o statistică a evenimentelor rutiere care au avut loc în primele nouă luni ale acestui an. În cadrul unei conferinţe de presă, inspectorul şef Bogdan Berechet, şeful poliţiştilor argeşeni, a anunţat că, în urma realizării situaţiei, a rezultat o scădere considerabilă, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, a numărului de persoane care şi-au pierdut viaţa în accidente de circulaţie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 446

Continuare
 
Comandantul de la Bascov şi-a cerut mutarea Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 01 noiembrie 2017


Comandantul de la Bascov şi-a cerut mutarea

 

Scandalul din centrul comunei Bascov, cînd două clanuri de romi s-au bătut cu săbii şi bîte, nu a rămas fără urmări pentru comsiarul şef Marius Aioanei, şeful Secţiei Rurale Bascov. Acesta şi-a cerut mutarea, fiind transferat la Mioveni pe o funcţie inferioară. Adjunctul Poliţiei Mioveni, comisarul şef Alin Stan, a fost împuternicit la comanda Secţiei Rurale Bascov.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 1342

Continuare
 
Bătaie între elevi la Liceul Agricol Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 01 noiembrie 2017


Bătaie între elevi la Liceul Agricol

 

Trei elevi în clasa a X-a la Liceul Tehnologic Constantin Dobrescu, cunoscut ca Liceul Agricol, din Curtea de Argeş, s-au bătut, ieri dimineaţă, în pauza de la ora 9.50. Motivul? Unul dintre ei i-ar fi adresat altuia jigniri la adresa surorii şi nu oricum, ci în public, pe pagina de Facebook. Ceea ce ar fi putut trece drept o hîrjoneală s-ar putea lăsa cu un dosar penal după ce liceanul agresat s-a ales cu o fractură la mîna dreaptă.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1091

Continuare
 
L-au prins la înmormîntarea lui Elvis Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 01 noiembrie 2017

Fiind urmărit cu mandat de arestare,

L-au prins la înmormîntarea lui Elvis

 

Zilele trecute, înmormîntarea lui Elvis Mustaţă a paralizat oraşul, cortegiul blocînd principalele artere rutiere. La funeralii au participat romi din toată ţara, dar şi cunoscuţi interlopi, unii dintre ei căutaţi de poliţişti. După ce oamenii şi-au îngropat mortul, au început şi poliţiştii să culeagă roadele zilelor de filaje făcute în timpul priveghiului şi al ceremoniei. Primul picat în mîna anchetatorilor a fost Poet, pe numele său real Cristinel Mănuţi, căutat de mai bine de o lună după scandalul de la Bascov.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2841

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 31 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Transportatori de lemne, amendaţi 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au făcut controale pentru a verifica respectarea prevederilor legii referitoare la transportul şi exploatarea lemnului. Cu această ocazie au fost date şase sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 28.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat două mijloace de transport, precum şi cantitatea totală de 6,71 metri cubi de lemne. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 493

Continuare
 
Loviţi de maşini pe trecerea de pietoni Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 31 octombrie 2017

Accidente rutiere trase la indigo

Loviţi de maşini pe trecerea de pietoni

 

Două accidente trase parcă la indigo au avut loc duminică seara, în municipiul Cîmpulung. Doi pietoni au fost loviţi de două maşini în timp ce traversau strada pe „zebră”, însă, din fericire, viaţa nu le-a fost pusă în pericol. Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung fac acum cercetări pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentelor.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 684

Continuare
 
Şoferiţa a răsturnat maşina, la Albota Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 31 octombrie 2017


Şoferiţa a răsturnat maşina, la Albota

 

O maşină în care se aflau 5 persoane s-a răsturnat, în noaptea de duminică spre luni, la Albota. Două femei au ajuns la spital, avînd răni uşoare. Poliţiştii care au făcut cercetările la locul accidentului au ajuns la concluzia că şoferiţa a condus cu viteză în curbă şi din acest motiv a pierdut controlul volanului.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1003

Continuare
 
Înmormîntarea lui Bebe Enăchescu, în Olt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 31 octombrie 2017


Înmormîntarea lui Bebe Enăchescu, în Olt

 

Afaceristul Bebe Enăchescu va fi înmormîntat astăzi, în comuna sa natală din judeţul Olt. La ceremonie vor fi prezenţi toţi cei patru copii ai săi, rezultaţi din mai multe căsătorii. Pentru evenimentul nefericit au venit în ţară, din Spania, respectiv Norvegia, cele două fiice ale sale.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1722

Continuare
 
Viceprimar, jefuit cu roaba! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 31 octombrie 2017


Viceprimar, jefuit cu roaba!

 

 O nouă spargere ca-n filme la Rucăr, tot la magazinul administrat de familia viceprimarului Ion Pîrnuţă. Hoţii au dat lovitura în noaptea de 29/30 octombrie, reuşind să fure bunuri în valoare de peste 20.000 de lei, după primele estimări. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 1661

Continuare
 
În pragul morţii, din cauza băuturii Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 31 octombrie 2017

Şoc şi groază, ieri, în Grui!

În pragul morţii, din cauza băuturii

 

Pompierii şi cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Argeş au fost solicitate, ieri, în cartierul Grui, din Cîmpulung, după ce unul dintre locatarii blocului P39 a sunat la 112, semnalînd faptul că un vecin sîngerează puternic în zona capului.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 910

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 30 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc bucătăria

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Garda de Intervenţie 2 Topoloveni au intervenit în oraşul Topoloveni, strada Parcului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul 4 al unui bloc. Au ars hota electrică şi tubulatura de evacuare a fumului. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 546

Continuare
 
Consilierul local putea fi desfigurat Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 30 octombrie 2017


Consilierul local putea fi desfigurat

 

Aşa după cum v-am informat, la Focul lui Sumedru organizat de tinerii liberali din Cîmpulung, în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor C. D. Aricescu, într-un loc ferit, pe malul rîului Tîrgului, dincolo de petrecerea reuşită, a avut loc şi un incident neplăcut. Un tînăr a fost rănit la faţă de un spray care a explodat după ce a fost aruncat în foc de o persoană iresponsabilă, deşi se interzisese acest lucru. Victimă a fost chiar fostul lider al organizaţiei TNL Cîmpulung, Lucian Ionescu, consilier local, unul dintre organizatorii evenimentului.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1266

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 5611

 
 
 

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

UN BUST AŞTEPTAT ŞI MERITAT
Frumos articol.Toata admiratia pentru d-ul profesor!Dansul este printre putinii care ne mai amintesc de valori si modele...
18/11/17 12:17 Mai mult...

Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!
dle Eduard in campionatul trecut Negoita a fost indepartat de la echipa de complotul facut de COTIGA 'PANAIT.Cand un juc...
18/11/17 10:37 Mai mult...

Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!
De facturi umflate nu scrieti?
18/11/17 10:19 Mai mult...

Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!
Da,suntem prosti pentru ca acceptam toate rahaturile lor pe care le platim cu multi bani, suntem prosti ca am vandut tot...
18/11/17 09:11 Mai mult...

Trei jucători de la Şcoala Dani Coman la lotul U 16
DC si a schimbat denumirea si investitorul,Ianovschi a tras sforile sa dispara multi copii sa joace cei de care pomeniti...
18/11/17 08:58 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Lun, 13.11.2017

--- 4.975 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter