Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Justiţia pe timpullui Kovesi şi după...      *** Program prelungit la taxe şi impozite Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Mai multă încredere şi schimbări!      *** Pulpă de porc umplută cu varză     *** Evenimente 20 martie de-a lungul vremii     *** Retrospectiva unei lumi apuse, la Muzeul Judeţean    *** Ziua Mondială a Sănătăţii Orale     *** Sanitas pichetează Ministerul Muncii    *** Prins cu 122 km/h    *** Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului     *** A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal     *** Obţinea credite cu un buletin găsit     *** Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă     *** Lotul României pentru calificări     *** „Vreau să jucăm fotbal!“     *** Moldovan: „Am controlat jocul!“     *** CS Dacia şi CSM Piteşti vor medalii şi Cupe la Campioantele Naţionale      *** 12 înotători argeşeni calificaţi la Campionatele Naţionale     *** U Cluj-FC Argeş, duminică, în nocturnă     *** Vor calificarea în careul de aşi!    *** Scuipaţi şi înjuraţi de spectatorii clujeni!    *** Campioni la Izvorani!     *** Directorul Gheorghe Dinu s-a pensionat   

 Publicitate pdf


Amendaţi din cauza centurii de siguranţă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 01 martie 2019


Amendaţi din cauza centurii de siguranţă


În cadrul unor acţiuni organizate în cursul săptămînii trecute, poliţiştii rutieri au dat sute de amenzi şoferilor care nu purtau centura de siguranţă, în timpul mersului. Oamenii legii au încercat să îi determine pe şoferi să conştientizeze cît de important este să poarte centura de siguranţă. În continuare, atrag atenţia asupra pericolului la care sunt expuşi în cazul unui accident, atît celor de la volan, cît şi pasagerilor , dar mai ales pentru copii care nu sînt aşezaţi în scaun special.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1055

Continuare
 
Avansări în grad de ziua Protecţiei Civile Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 martie 2019


Avansări în grad de ziua Protecţiei Civile


Ieri, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a avut loc festivitatea prilejuită de Ziua Protecţiei Civile din România. La ceremonie au participat şefi de instituţii din Argeş, jurnalişti, dar şi copii. Au avut loc discursuri şi au fost acordate diplome. De asemenea, au fost făcute exerciţii demonstrative şi o expoziţie cu tehnica din dotare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 828

Continuare
 
A gonit tîlharii cu o sticlă de suc Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 01 martie 2019


A gonit tîlharii cu o sticlă de suc


Deşi incidentul este mai vechi (s-a petrecut în urmă cu două săptămîni), merită să fie prezentat, pentru că în mod sigur mulţi cîmpulungeni s-au săturat de haimanalele din oraş, fie ele ţigani sau români, care ameninţă, tîlhăresc, bat, sfidează. Dacă autorităţile nu pot face faţă acestei provocări, poate că fiecare cetăţean în parte va reuşi să schimbe, cît de cît, situaţia urmînd exemplul din acest material.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 965

Continuare
 
Nu are voie să vorbească cu mama lui! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 01 martie 2019

 Deşi locuiesc împreună,

Nu are voie să vorbească cu mama lui!


În luna august a anului trecut,  Gheorghe Bold, un tînăr de 20 de ani, din comuna Bughea de Jos a ajuns în arest fiind acuzat de tentativă de omor. Tînărul este acuzat că l-a tăiat cu cuţitul pe concubinul mamei sale. După comiterea faptei, cei implicaţi au încercat să ascundă adevărul, însă în cele din urmă totul a ieşit la iveală. După mai bine de şase luni  de stat în arest preventiv, tînărul a fost plasat în arest la domiciliu. Are însă o problemă. Nu are voie să comunice cu partea vătămată, nici cu mama lui, deşi locuiesc în aceeaşi casă!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 854

Continuare
 
Au scăpat şi de arestul la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 martie 2019

Autorii spargerii de la Orange Shop,

Au scăpat şi de arestul la domiciliu


Acuzaţi că au sustras mai multe telefoane şi tablete de la Orange Shop Cîmpulung, doi tineri din judeţul Olt sînt judecaţi pentru furt calificat.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 733

Continuare
 
Spărgătoare de maşini la 18 ani! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 01 martie 2019


Spărgătoare de maşini la 18 ani!


La 18 ani, o tînără de etnie rromă din comuna Băiculeşti a devenit atît de cunoscută de poliţişti încît, de fiecare dată cînd vine vorba deun furt comis de o femeie, oamenii legii se duc cu gîndul la ea. Are dosare penale pe raza mai multor Secţii de Poliţie, într-unul dintre acestea, fiind plasată sub control judiciar. face parte din rîndul hoţilor, avînd o îndemînare care a păgubit multe persoane. Fură din magazine, din buzunare şi din maşini. Tînăra a ajuns în arest miercuri.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 945

Continuare
 
S-a dorit şofer, cu preţul libertăţii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 martie 2019


S-a dorit şofer, cu preţul libertăţii!


Se vede treaba că pasiunea pentru şofat nu îi dă pace unui bărbat în vîrstă de 31 de ani, din Piteşti. Acesta este hotărît să treacă peste orice, chiar şi peste lege, numai să se afle la volan. Bărbatul a ajuns în arest, după ce a fost prins conducînd un autovehicul, avînd dreptul de a conduce anulat! Ieri la fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1177

Continuare
 
Florari amendaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 martie 2019


Florari amendaţi

Ieri, acţiune fulger a poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş! Oamenii legii au  organizat controale la florării. Astfel, entuziasmul celor care au crezut că vor da lovitura din vînzarea florilor, avînd în vedere ziua de 1 martie, a scăzut în timpul verificărilor. Oamenii legii au vrut să vadă avizele de intrare a mărfurilor, dacă sînt preţurile afişate şi dacă sînt emise bonuri fiscale pentru florile vîndute. Evident că au fost descoperite nereguli, iar oamenii legii au dat 5 amenzi, în valoare de 14.500 lei, pentru că nu au emis bon fiscal clienţilor. În plus, a fost confiscată suma de 779 lei, bani pe care comercianţii nu îi puteau justifica.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 895

Continuare
 
„Accidentul” şi „Instalatorul”, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 februarie 2019

Escrocii profită de naivi prin metode de înşelăciune

 „Accidentul” şi „Instalatorul”,  la Cîmpulung


Niciodată hoţii n-au fost mai inventivi ca acum, cînd şi tehnologia pare să fie de partea lor. Folosindu-se de mici „trucuri”, escrocii reuşesc să păcălească zeci de persoane credule care se lasă uşor conduşi de tertipurile lor. Metoda „Accidentul” a continuă să dea mari bătăi de cap oamenilor legii, în timp ce infractorii nu se limitează doar la atît ci găsesc rapid noi metode de a vă lăsa cu buzunarele goale.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 980

Continuare
 
5 ani pentru uciderea unui tînăr Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 februarie 2019


 5 ani pentru uciderea unui tînăr


A ucis un tînăr în vîrstă de 22 de ani, din Bascov, a rănit alţi trei tineri şi a fugit. Şoferul vinovat, un tînăr de etnie rromă în vîrstă de 23 de ani a fost prins după două săptămîni de căutări. Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă, condamnîndu-l pe tînăr la 5 ani şi 2 luni, închisoare cu executare. Asta după ce judecătoria Piteşti îl condamnase la 4 ani şi 2 luni şi dispusese punerea în libertate a inculpatului. Şoferul vinovat a scăpat de plata daunelor morale şi materiale acestea urmînd a fi suportate de o firmă de asigurări din Anglia.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1375

Continuare
 
Foc la coşul de fum Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 februarie 2019


Foc la coşul de fum

Un pensionar în vîrstă de 62 de ani, din comuna Buzoeşti, satul Şerboieni, a tăit clipe de coşmar marţi, cînd la locuinţa lui a izbucnit un incendiu.Uun echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la coşul de fum. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, care a suferit un atac de panică, dar bărbatul a refuzat transportul la spital.    
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 536

 
Percheziţii la turci din Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 februarie 2019


Percheziţii la turci din Piteşti


Ieri dimineaţă, poliţiştii bucureşteni au efectuat mai multe percheziţii în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară, printre care şi în Argeş. Acţiunea a avut ca scop destructurarea unei reţele de evazionişti care, potrivit oamenilor legii ar fi prejudiciat statul cu 6.150.000 de lei. Aceştia ar fi înregistrat fictiv cumpărarea de diverse bunuri cu scopul de scădea valoarea impozitului pe profit şi a recupera TVA-ul.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1961

Continuare
 
La volan, cu permisul suspendat Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 februarie 2019


La volan, cu permisul suspendat

În timp ce se afla la volanul unui autoturism, în Piteşti, Daniel R., de 40 de ani, din aceeaşi localitate a fost oprit de un echipaj de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Piteşti. Verificările au scos la iveală faptul că şoferul avea permisul suspendat. Pe numele celui de la volan a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. Potrivit Codului Penal, dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 669

Continuare
 
Cetăţean moldovean, scos din ţară! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 februarie 2019


Cetăţean moldovean, scos din ţară!


Poliţiştii de la Serviciul de Imigrări au prins un cetăţean moldovean care stătea ilegal în judeţul Argeş. Acesta fost găsit în comuna Vultureşti. Ar fi trebuit să părăsească ţara după 90 de zile de şedere, ceea ce nu a făcut.  A primit decizie de returnare şi o amendă.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 505

Continuare
 
Percheziţii la Corbi Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 februarie 2019


Percheziţii la Corbi


Ieri dimineaţă, un bărbat în vîrstă de 48 de ani, din comuna Corbi s-a trezit cu mascaţii la uşă. Omul era suspectat că ar fi tăiat ilegal şi ar fi furat arbori din pădurea din localitate. În plus, el este bănuit că ar fi sustras nişte uluci din gospodăria unui vecin.


Comentarii (1) | Vizualizari: 877

Continuare
 
Malul l-a îngropat de viu Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 februarie 2019

În timp ce săpa după fier

Malul l-a îngropat de viu


Sfîrşit cumplit pentru un bărbat în vîrstă de 43 de ani, din comuna Leordeni. Bărbatul fusese dat dispărut de acasă luni. Oamenii legii l-au căutat atît luni după-amiază, cît şi ieri dimineaţă. Au descoperit trupul sub un mal de pămînt. Victima săpase ca să găsească fier vechi, cînd s-a surpat pământul şi a fost îngropat de viu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 806

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 7939


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Politica Romaneasca este de litera 2,este un alt exemplu de coruptie la un inalt nivel,de 28 ani asistam la furturile fa...
20/03/19 13:57 Mai mult...

„Vreau să jucăm fotbal!“
Demisia Oprita , ești catastrofa .
20/03/19 12:47 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Dl.Chirita si acum pregatiti-va sa primiti asaltul cimpanzeilor cu kovesi tatuat pe frunte, care deja isi pregatesc rage...
20/03/19 10:50 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Da - la o privire sumara asupra problemei, s-ar parea ca DNA a facut dosare numai PSD-istilor sau cu precadere PSD-istil...
20/03/19 10:09 Mai mult...

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Demult trebuia demis, ba chiar ar fi fost mai bine sa nu fie votat de catre pitesteni. Sa vedem ce pesedist vor mai vot...
20/03/19 09:45 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info