Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Victimele, vizitate de ambasador Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 01 aprilie 2017

 Cazul: Accidentul de la Leoni

Victimele, vizitate de ambasador

 

 Cele 5 victime ale accidentului petrecut în curtea societăţii Leoni se aflau şi ieri în spital. Ambasadorul Serbiei la Bucureşti, Branko Brankovic, a venit ieri la Piteşti şi a mers în vizită la cele două sîrboaice rănite, internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Acesta s-a arătat mulţumit de condiţiile din spital de care beneficiază cele două victime şi a precizat că va ajuta familia tinerei moarte să repatrieze trupul neînsufleţit. Tot ieri, Andrei Cristian Caramelea, de 22 de ani, şoferul care a provocat nenorocirea, a fost prezentat Judecătoriei Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 671

Continuare
 
Condamnat pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 31 martie 2017

Acuzat de proxenetism şi spălare de bani, Bogdan Constantin Stroe,

Condamnat pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice

 

Aşa după cum v-am informat, Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş a dispus trimiterea în judecată a altor trei indivizi în cazul de proxenetism de la Cîmpulung, în care mai sînt implicaţi alţi 22 de inculpaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 573

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 31 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Mandat pus în executare de poliţişti

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Vîlcea, privindu-l pe Laurenţiu Cosmin L., de 42 ani, din municipiul Rîmnicu Vîlcea. Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 3 luni închisoare, pentru săvîrşirea infracţiunii de înşelăciune. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni. 

   I.Ivănoiu

Hoţ încarcerat la Colibaşi

Oamenii legii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeş. Acesta îl viza pe Marcel S., de 58 de ani, din municipiul Curtea de Argeş, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de un an, două luni şi 1.138 de zile pentru săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni.  

  I.Ivănoiu

16 permise reţinute

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 202 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 37.645 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

 I.Ivănoiu

Prins băut la volan

Remus Constantin S., de 20 de ani, din Cîmpulung, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Poliţiei Municipiului Cîmpulung în timp ce conducea un autoturism pe  strada Republicii, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

 I.Ivănoiu

7 incendii de vegetaţie uscată

Miercuri, pompierii argeşeni au intervenit pentru stingerea a 7 incendii de vegetaţie uscată şi mărăciniş în localităţile Cepari, Curtea de Argeş, Mihăeşti, Cîmpulung, Uda, Ştefăneşti, Mihăeşti. Toate incendiile respective au fost cauzate de utilizarea focului deschis în spaţii deschise şi folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Suprafaţa totală afectată de arderea vegetaţiei uscate a fost de aproximativ 33 ha, dar şi viţă de vie.

 I.Ivănoiu

A luat foc fînarul

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au intervenit în localitatea Poienarii de Muscel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un fînar. Au ars fînarul pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, 8.000 kg de fîn şi 2 mc gunoi menajer. Sursa probabilă a incendiului a fost jarul sau scînteile purtate de vînt şi căzute pe materialele combustibile.

 I.Ivănoiu

Pompierii s-au urcat pe acoperişul bisericii

Un echipaj cu autoscară mecanică de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în comuna Mărăcineni. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru luarea unor bucăţi de acoperiş desprinse de pe o biserică, ce puneau în pericol siguranţa trecătorilor.

 I.Ivănoiu

Şoferiţa grăbită a pocnit Dacia

 Ieri după-amiază, Nicoleta Florentina N., de 40 de ani, din comuna Mălureni, conducea un Mercedes pe strada Depozitelor. La intersecţia cu strada George Coşbuc, a ignorat indicatorul care o obliga să cedeze trecerea şi a lovit Da­cia condusă de Florian T., de 49 de ani, din Mioveni, care ve­nea dinspre Budeasa şi se îndrepta către Podul Viilor. În urma impactului, şoferul Daciei a fost rănit uşor. Şoferiţa s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.   

M.Sandu  Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 443

 
A vrut să fure averea fratelui Imprimare E-mail
(7 voturi)
vineri, 31 martie 2017

Falsificînd actele,

A vrut să fure averea fratelui

 

 Silviu Nicolae Stana, de 24 de ani, din comuna Boţeşti, a petrecut o noapte în arest, fiind acuzat că, folosind acte false, a încercat să intre în posesia unei moşteniri care nu i se cuvenea. Tînărul a vrut să-i fure averea fratelui vitreg, folosind un contract pe care pretindea că l-a încheiat cu tatăl mort. Dat pe mîna poliţiştilor, s-a dovedit că actele erau false.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1008

Continuare
 
Omorîtă în ultima zi de contract Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 31 martie 2017

 Sfîrşit tragic al tinerei sîrboaice

Omorîtă în ultima zi de contract

 

 Accident cu final tragic, ieri dimineaţă, în curtea SC Leoni, de la Bascov! Un şofer în vîrstă de 22 de ani a făcut prăpăd, după ce a ajuns cu maşina pe terasa unde mai mulţi muncitori îşi luau gustarea. O tînără de 28 de ani, din Serbia, a murit, şi alţi 5 angajaţi au fost răniţi. În afara celor răniţi de maşină, personalul medical a acordat îngrijiri medicale mai multor persoane care, după accident, au făcut atac de panică. A fost contactată Ambasada Serbiei la Bucureşti, ancheta fiind preluată de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 2537

Continuare
 
Primarul din Căldăraru, incompatibil Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 martie 2017

Ionuţ Rîcanu a avut întreprindere individuală cînd era vice

Primarul din Căldăraru, incompatibil

 

 Agenţia Naţională de Integritate a anunţat ieri, printr-un comunicat de presă, faptul că a constatat starea de incompatibilitate, existenţa conflictului de interese de natură administrativă, precum şi indicii privind existenţa conflictului de interese de natură penală în cazul a 19 foşti şi actuali aleşi locali. Printre aceştia se numără şi actualul primar al comunei Căldăraru, Ionuţ Rîcanu, la care s-a constatat starea de incompatibilitate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 358

Continuare
 
10 copii şi-au făcut răni pe mîini! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 30 martie 2017

Jocul periculos Balena albastră a ajuns în Argeş?

10 copii şi-au făcut răni pe mîini!

 

 Jocul Balena albastră se pare că a început să aibă adepţi şi printre elevii argeşeni! După ce săptămîna trecută a fost sesizat Inspectoratul Şcolar Argeş cu privire la faptul că 9 elevi de la o şcoală din Curtea de Argeş s-au zgîriat pe mîini, marţi a fost făcută o nouă sesizare, ce vizează un copil de la Şcoala Hîrseşti, care s-a rănit pe mîini.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 578

Continuare
 
Fraţii otrăviţi sînt în stare critică Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 30 martie 2017

 S-au intoxicat cu medicamente, fiind duşi cu elicopterul la Bucureşti

Fraţii otrăviţi sînt în stare critică

 

 Aşa după cum v-am informat în ediţia de ieri a ziarului, doi fraţi, o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 6 ani, din Vlădeşti, au fost trimişi de urgenţă cu elicoptere SMURD la un spital din Bucureşti, în stare comatoasă, după ce s-au intoxicat cu o substanţă toxică necunoscută. Iniţial, în jurul prînzului, s-a dat alarma doar pentru copilă, însă, la aproximativ patru ore de la prima intervenţie, elicopterul l-a preluat şi pe fratele acesteia, care se afla într-o stare mult mai gravă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 836

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 30 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

14 ha de vegetaţie uscată, arse

Marţi, pompierii argeşeni au intervenit pentru lichidarea a 7 incendii de vegetaţie uscată şi mărăciniş în localităţile Beleţi-Negreşti, Valea Mare Pravăţ, Purcăreni, Sălătrucu, Uda, Călineşti şi Berevoieşti. Toate incendiile au fost generate de utilizarea focului deschis în spaţii deschise şi folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Suprafaţa totală afectată de arderea vegetaţiei uscate a fost de aproximativ 14 ha. 

I.Ivănoiu

Pompierii, chemaţi să deblocheze uşa

Membrii unui echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor medical calificat de la Garda de Intervenţie Nr.2 Topoloveni au fost solicitaţi să intervină în Topoloveni,  pe strada Parcului, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la parter. S-a pătruns în locuinţă prin forţarea ferestrei de la parter cu ajutorul accesoriilor din dotare, în interior fiind găsit proprietarul, care se afla în imposibilitatea de a se deplasa. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.  

I.Ivănoiu

A luat foc maşina

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în localitatea Tigveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Maşina a ars în proporţie de 90 %. Sursa probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţie deteriorată.

I.Ivănoiu

17 şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 206 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 49.564 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 17 permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Prins cu autorizaţia expirată

 Georgel Dumitru L., de 43 de ani, din comuna Hîrseşti, a fost depistat pe strada Dumbravei de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un autoturism, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Conducea fără permis

Iuliana Casiana M., de 28 de ani, din comuna Berevoeşti, a fost prinsă de poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere. Femeii i s-a întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Prins băut la volan

 Teodor B., de 50 de ani, din comuna Corbeni, a fost depistat de  poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş, în timp ce conducea pe drumul comunal Oeşti-Pămînteni un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de alcool de 0,45 la mie în aerul expirat. Şoferul a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Dosar penal din cauza alcoolului

Marian M., de 38 de ani, din comuna Stolnici, a fost prins de oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului în timp ce conducea un tractor, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcolice. El avea o concentraţie de alcool de 0,50 la mie în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Carol I Costeşti, pentru recoltarea de probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferului i-a fost întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Pe mopedul neînmatriculat şi fără carnet

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului l-au depistat pe Marian Cristian D., de 21 de ani, din comuna Hîrseşti, în timp ce conducea un moped, neînmatriculat sau neînregistrat şi fără a avea permis de conducere. Tînărul s-a ales cu dosar penal.   

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 452

Continuare
 
Nemulţumiţi de salarii Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 30 martie 2017

Funcţionarii publici din cadrul DGEP Argeş,

Nemulţumiţi de salarii

 

 Ieri, funcţionarii publici din cadrul DGEP Argeş au trimis o scrisoare deschisă consilierilor judeţeni, cu titlul „Discriminare sau rea-voinţă?“. Ei sînt nemulţumiţi de sumele alocate instituţiei în proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2017, susţinînd că aceste fonduri sînt insuficiente plăţii drepturilor lor salariale. Iată ce se spune în această scrisoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 706

Continuare
 
Patron dus la închisoare Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 30 martie 2017

Judecat pentru evaziune fiscală,

Patron dus la închisoare

 

 Trimis în judecată pentru evaziune fiscală în anul 2015, Iulică Dumitru Bădiţă, de 36 de ani, din Piteşti, a fost încarcerat, ieri, la Penitenciarul Colibaşi, după ce instanţa l-a condamnat la 4 ani închisoare. Afaceristul acuzat că a prejudiciat statul înregistrînd facturi false are de plătit despăgubiri în valoare de 502.742 lei daune materiale, la care se vor adăuga şi dobînzi şi penalităţi pînă la achitarea integrală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 909

Continuare
 
Cauza sinuciderii, un mister! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 30 martie 2017

Cazul Asistent medical mort în cabinet!

Cauza sinuciderii, un mister!

 

 Misterul morţii lui Bogdan Toma, asistentul care s-a sinucis la serviciu marţi, nu a fost desluşit. Cu toate că a lăsat în urmă un bilet de adio de patru pagini, bărbatul nu a mărturisit ce l-a împins la un asemenea gest. Rudele susţin că nu cunosc motivul şi că, din cîte ştiu ele, Bogdan nu avea supărări, nici probleme care să-l determine să îşi curme zilele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 817

Continuare
 
Îşi viola copila de 13 ani Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 30 martie 2017

A ajuns după gratii

Îşi viola copila de 13 ani

 

 Caz terifiant la Ştefăneşti! Un tată îşi abuza sexual fiica în vîrstă de 13 ani! Copila a ajuns într-un centru de urgenţă, după ce s-a aflat la ce era supusă de părintele ei. La rîndul său, bărbatul, căruia numai tată nu-i poţi zice, a ajuns în arest. Totul a ieşit la iveală după ce minora i-a mărturisit mătuşii ei prin ce trece.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1708

Continuare
 
Ajutor, după ce i-a ars locuinţa Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 martie 2017

Autorităţile i-au cumpărat materiale de construcţii

Ajutor, după ce i-a ars locuinţa

 

 Autorităţile locale din comuna Valea Mare Pravăţ au decis, recent, să sprijine cu bani de la bugetul local o femeie din satul Nămăeşti, căreia, la mijlocul lunii ianuarie 2017, i-a fost distrusă locuinţa în urma unui incendiu. Ajutorul a fost atribuit în baza Legii 416/2001, privind rezolvarea unor situaţii de urgenţă ale cetăţenilor, cum ar fi: decesul unei rude, o boală ce necesită spitalizare şi intervenţie chirurgicală, pierderea locuinţelor ca urmare a unor evenimente nefericite etc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 337

Continuare
 
Fraţi de 5 şi 6 ani, în stare critică Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 martie 2017

După ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută,

Fraţi de 5 şi 6 ani, în stare critică

 

 Un elicopter SMURD a ate­rizat, ieri, în jurul orei 14.30, pe terenul II din cadrul complexului sportiv CS Muscel, pentru a prelua o fetiţă în vîrstă de 5 ani, din Vlădeşti, care avea probleme medicale grave şi necesita transferul la un spital din Bucu­reşti, după ce s-a intoxicat cu o subs­tan­ţă toxică necunos­cută. Fetiţa a fost stabilizată la Unitatea de Primiri Urgen­ţe a Spitalului Municipal şi, pentru că starea ei de să­nă­tate nu-i permitea transportul spre Capitală cu o ambu­lanţă, s-a ales deplasarea pe calea aerului. Aseară, a fost dus cu elicopterul la Bucureşti şi fratele în vîrstă de 6 ani al copilei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 670

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Poienarii de Muscel

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD  de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au intervenit în localitatea Poienarii de Muscel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. În timpul incendiului au ars casa din bîrne de lemn pe 40 mp. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit din cauza focului deschis în spaţii deschise.  

  I.Ivănoiu

11 permise, reţinute de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au  efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 147 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 48.089 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare. 

    I.Ivănoiu

A luat foc rumeguşul din buncăr

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în localitatea Pietroşani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la rumeguşul depozitat într-un buncăr. La stingerea incendiului a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Domneşti. Au ars aproximativ 500 kg de rumeguş şi 0,5 mc cherestea. Incendiul a pornit de la un scurtcircuit  produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

I.Ivănoiu 

Proiectil găsit pe ogor în Dobreşti

 Echipajul pirotehnic de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în localitatea Dobreşti, pentru asanarea teritoriului de muniţie neexplodată, întrucît, în urma unor lucrări agricole, un cetăţean a descoperit un obiect metalic. În urma cercetării, echipajul pirotehnic a găsit şi ridicat, în vederea distrugerii, un proiectil exploziv, de calibrul 76 mm, trecut prin gura de foc, fără focos, provenit din Al Doilea Război Mondial. 

I.Ivănoiu 

Pe moped, băut şi fără carnet

Ilie Nicolae D., de 51 de ani, din comuna Mărăcineni, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un moped, neînregistrat sau neînmatriculat. De asemenea, bărbatul nu avea permis de conducere şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de  0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză a fost întocmit dosar penal.    

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 436

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 4567
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Ratări pe bandă rulantă!
D-le Pelici ce se inampla Cu Nastasie,Alin Popa Popescu. Iamandi jucatori din care cunosc ereau de baza mai ales ca su...
26/04/17 08:07 Mai mult...

Primării amendate de DSP
dragi conducatori ,scote ti primarii astia din functii ca ei omoara oamenii in loc sa puna personaLprofesionist care sa ...
26/04/17 08:08 Mai mult...

„Vreau buget pentru promovarea în Liga I!“
Cînd vor veni vremea să facem valuri pe stadion Poftiți la stadion Hei, Hei Argesu Forzza Dică Succes, succes,...
26/04/17 08:08 Mai mult...

A trecut pe roşu, provocînd accidentul
cu siguranta omul si-a preschimbat permisul, sa fie valabil 10 ani, ca nu cumva sa plateasca taxele abuzive si controlul...
26/04/17 08:07 Mai mult...

Preotul „zbura“ cu Mercedesul
va dati seama cu ce viteza a mers apoi ca sa recupereze timpul pierdut?
26/04/17 08:07 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Miercuri, 26 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
miercuri, 26 aprilie 2017
EUR 4.5355
USD 4.1620

Flag Counter