Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Fiul trăieşte din mila oamenilor     *** Bebeluş suspect de rujeolă!     *** Helios şi Dara, în căutarea alpinistului mort în avalanşă     *** Uniforme noi şi staţii de emisie-recepţie, pentru locali     *** 5.250 de elevi şi preşcolari, la Mioveni     *** Concerte educative, săptămînal, la Filarmonica Piteşti     *** Întîlnire cu marii operatori economici     *** Şedinţă cu directorii de şcoli privind noul regulament     *** Mihai Eminescu, omagiat la Mioveni      *** Viorica Dăncilă, propusă ca viitor premier      *** Formularul 600, obligaţie pentru 2.000 de argeşeni     *** Deszăpezire, la prima oră, la Mioveni      *** Solist de muzică populară, în arest     *** Arestat după ce a bătut un şofer     *** Mistreţii au distrus peste 50% din izlazul comunal, la Lereşti     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Întăriri din Liga I la CS Mioveni!     *** Roşu: „Avem nevoie de doi atacanţi!“     *** Olteanu: „Vrem o clasare în primele 6!“     *** Înfrîngere pentru România U 17     *** Robert Petre, în probe la FC Argeş     *** Cantonamente la Voina şi Sătic!    

 


Soţul violent, condamnat pentru ultraj Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 27 decembrie 2017

A bătut soţia, dar şi un poliţist

Soţul violent, condamnat pentru ultraj

 

Anul trecut, la începutul lunii februarie, un poliţist cîmpulungean de la Ordine Publică a fost rănit după ce a încercat să aplaneze un conflict între doi soţi. Bărbatul îşi bătea nevasta şi, supărat că poliţistul s-a amestecat, l-a lovit şi pe el. Agentul a ajuns la spital, cu un traumatism la umăr, iar agresorul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. Cazul a ajuns în atenţia Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, iar cercetările au fost finalizate la începutul acestui an, după care soţul violent a fost trimis în judecată. Pe 18 decembrie, Judecătria Cîmpulung s-a pronunţat în acest caz, inculpatul fiind condamnat la închisoare cu suspendare.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1348

Continuare
 
Tătă şi fiu, în arest Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 27 decembrie 2017

După scandal, au atacat poliţiştii

Tătă şi fiu, în arest

 

Vineri seară, cînd creştinii se pregăteau de sărbători, în comuna Budeasa, a avut loc un scandal în care inclusiv poliţiştii au fost atacaţi. Beţi fiind, Cosmin Coman, de 26 de ani, şi tatăl lui, Doru Coman, în vîrstă de 50 de ani, au ajuns în arest. Cei doi sînt plasaţi sub control judiciar, fiind acuzaţi de violare de domiciliu, ameninţarea, rănirea şi schingiuirea animalelor şi, nu în ultimul rînd, ultraj. Ce au făcut aceştia aflaţi din materialul următor.       


Comentarii (2) | Vizualizari: 1976

Continuare
 
Jurămînt de credinţă al revoluţionarilor din România Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 decembrie 2017

 La Mănăstirea Negru Vodă din Cîmpulung,

Jurămînt de credinţă al revoluţionarilor din România

 

Chiar dacă în decembrie 1989 manifestările revoluţionare împotriva regimului comunist, condus de tovarăşul Nicolae Ceauşescu, nu au avut la Cîmpulung amploarea şi urmările tragice din alte oraşe ale ţării, liderii asociaţiilor de revoluţionari au decis în anul 1994 să vină în urbea musceleană şi să depună un jurămînt de credinţă prin care se obligau să lupte pentru înfăptuirea marilor idealuri ale Revoluţiei Române, pentru apărarea suveranităţii şi integrităţii hotarelor sfinte ale ţării, să păstreze neştirbită memoria eroilor neamului şi a martirilor Revoluţiei şi să respecte cu sfinţenie porunca lor sacră de statornicire veşnică în demnitate şi unire pe meleagurile strămoşeşti.

Comentarii (2) | Vizualizari: 983

Continuare
 
Trei morţi - tributul Muscelului în ‘89 Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 22 decembrie 2017


Trei morţi - tributul Muscelului în ‘89

 

Săptămîna aceasta este una tristă pentru români. Se împlinesc 28 ani de la Revoluţia din Decembrie 1989. 1.104 morţi şi 3.352 de răniţi, se arată într-un site consacrat evenimentelor de-atunci. Printre aceştia se numără şi trei eroi ai Muscelului: generalul Vasile Milea, Georgeta Moloiu Gherasim şi Costel Constantinescu.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1026

Continuare
 
Citroen prins între cisternă şi TIR Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 decembrie 2017

Ieri, la Drăganu,

Citroen prins între cisternă şi TIR

 

Un şofer bulgar a fost, ieri dimineaţă, victima unui accident rutier petrecut la Drăganu, pe care el înşuşi l-a provocat. Nedelcev Iordanov, de 41 ani, din Bulgaria, conducea un Citroen, venind spre Piteşti, cînd s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini. În timpul manevrei a lovit frontal o cisternă care venea pe contrasens, fiind proiectat înapoi în TIR-ul pe care îl depăşise. Traficul a fost blocat. Bărbatul a fost transportat la spital, fiind rănit. Maşina lui a fost distrusă complet.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1341

Continuare
 
Şi-a obligat soţia să se prostitueze Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 decembrie 2017


 Şi-a obligat soţia să se prostitueze

 

Deşi pare greu de crezut, un bărbat în vîrstă de 42 de ani, şi-a obligat soţia să se prostitueze. Mai mult de atît, el îi înlesnea „activitatea“ femeii în vîrstă de 28 de ani, mamă a unei fetiţe de 4 ani. Alin Marius Costea din comuna Hîrtieşti a fost reţinut.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3874

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 decembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A furat un portofel

Alberia C., de 42 de ani, din Băiculeşti, a fost prinsă de poliţiştii din cadrul Poliţiei Mioveni, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, fiind bănuită de săvîrşirea infracţiunii de furt. Femeia este bănuită că, miercuri, ar fi sustras unei persoane un protofel ce conţinea suma de 338 de lei şi documente personale, în timp ce aceasta se afla într-un magazin. Prejudiciul a fost recuperat integral şi proprietarei. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1159

Continuare
 
Accident cu 4 răniţi la Ştefăneşti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 decembrie 2017


Accident cu 4 răniţi la Ştefăneşti

 

Trei maşini implicate şi patru persoane rănite sînt consecinţele neatenţiei la volan. Şoferul unui Peugeot, ajuns la Ştefăneşti, a virat de pe DN 7 cu intenţia de a merge spre blocuri. Nu a acordat prioritate şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar, pe care a proiectat-o într-un alt autovehicul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1479

Continuare
 
TIR strivit de TIR Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 decembrie 2017

La kilometrul 114 pe A1,

TIR strivit de TIR

 

Un accident rutier petrecut miercuri, cu puţin înainte de miezul nopţii, pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 114, după ieşirea de la Podul Viilor, a dat multă bătaie de cap poliţiştilor şi şoferilor aflaţi în trafic. Un şofer turc, aflat la volanul unui TIR, nu a păstrat distanţa în timpul mersului faţă de un TIR condus în faţa lui de un şofer iranian, izbindu-l în plin. Izbitura a fost atît de puternică, încît cabina TIR-ului turcesc a fost distrusă complet, circulaţia fiind blocată pe un sens. Şoferul vinovat a scăpat ca prin minune cu viaţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1263

Continuare
 
Poliţistul pistolar, 12 ani şi 4 luni închisoare Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 21 decembrie 2017

A fost condamnat în primă instanţă

Poliţistul pistolar, 12 ani şi 4 luni închisoare

 

Alin Marian Marin, în vîrstă de 36 de ani, fost ofiţer în cadrul Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), a fost condamnat. Trimis în judecată pentru tentativă de omor cu premeditare, ultraj şi distrugere, poliţistul are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 12 ani şi 4 luni. Sentinţa este în primă instanţă, putînd fi atacată cu apel. Judecătorii i-au admis fostului ofiţer una dintre cereri, şi anume aceea de schimbare a încadrării juridice din tentativă de omor cu premeditare, în tentativă de omor. Va fi nevoit să plătească şi pentru distrugerile apartamentului căruia i-a dat foc.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2271

Continuare
 
Jandarm mort la un an după soţie Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 21 decembrie 2017

Într-un tragic accident pe A1,

Jandarm mort la un an după soţie

 

Tragedie greu de descris în cuvinte în familia unui jandarm piteştean. În urmă cu un an, Viorel Cujbă, subofiţer în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, şi-a pierdut soţia, răpusă de o boală cruntă. Tot în decembrie, subofiţerul şi-a urmat soţia la ceruri, murind zilele trecute, într-un accident rutier. Doi copii au rămas orfani de ambii părinţi, o fetiţă în vîrstă de 14 ani şi un băiat student.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 3841

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 decembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A murit în baie

Echipajele SMURD au intervenit la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care la două s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cuAmbulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit în municipiul Cîmpulung, strada Lînăriei, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul 1. S-a pătruns în locuinţă pe geamul de la sufragerie, cu ajutorul scării culisabile, în interior fiind găsit proprietarul, de 57 de ani, decedat în baie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1045

Continuare
 
Al şaselea proxenet condamnat Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 20 decembrie 2017

După ce şi-a recunoscut vina şi a achitat prejudiciul

Al şaselea proxenet condamnat

 

Numărul celor condamnaţi în dosarul celor 25 de bărbaţi acuzaţi de proxenetism şi spălare de bani, reţinuţi anul trecut la începutul lunii octombrie, a ajuns la şase. Ultimul care şi-a primit pedeapsa este Ionuţ Adrian Preda, după ce acesta a achitat prejudiciul şi şi-a recunoscut vina, la fel ca fratele său, Marian Bogdan Preda. Ambii au fost condamnaţi la închisoare cu suspendarea executării pedepsei.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1482

Continuare
 
Criminalul din Mioveni, trimis în judecată Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 decembrie 2017


Criminalul din Mioveni, trimis în judecată

 

Luni, pe rolul Tribunalului Argeş a fost înregistrat dosarul lui Alin Minciunescu, criminalul din Mioveni, trimis în judecată pentru omor calificat. Fostul profesor de Istorie, cunoscut cu afecţiuni psihice, poate răspunde penal pentru crima comisă, după ce la expertiza medico-legală psihiatrică s-a stabilit că în momentul comiterii faptei a avut discernămînt scăzut. Ieri, judecătorii au menţinut arestul preventiv, considerînd măsura legală şi temeinică.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 700

Continuare
 
Moş Crăciun este poliţist! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 decembrie 2017


Moş Crăciun este poliţist!

 

Ieri, Moş Crăciun a fost poliţist şi a adus zîmbetul pe chipurile multor copii.În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, poliţiştii argeşeni în colaborare cu Asociaţia Umanitară de pe lîngă Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş aduc cadouri copiilor aflaţi în Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Sfînta Filofteia, Valea Mare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1011

Continuare
 
Scos dintre fiare de descarcerare Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 decembrie 2017

 În urma unui accident la Clucereasa,

Scos dintre fiare de descarcerare

 

Clipe de groază pentru un şofer în vîrstă de 38 de ani, protagonistul unui accident rutier petrecut, luni seară, la Clucereasa. Bărbatul a rămas încarcerat între fiarele maşinii sale, fiind scos de pompieri. Ca prin minune, conducătorul auto a scăpat doar cu leziuni uşoare, însă îşi va aminti toată viaţa cum a trecut pe lîngă moarte.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1380

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 5856

 


 
 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Povestea tinerilor de pe Facebook
Ii cunosc pe amandoi, sunt vecin de scara...Florin e un baiat de nota 33, de pus la rana. Aia e o sifilitica descreierat...
16/01/18 20:51 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Pai si ADP pentru ce platim? Daca vreau sa-mi fac butic pe trotuar mi se spune ca n-am voie, ca-i domeniu public. Atun...
16/01/18 18:39 Mai mult...

Noi recorduri pentru baschetbaliştii piteşteni!
Partidul Ceausescu Romaniaaaa!!??!!??!!
16/01/18 14:57 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Ce nu inteleg, daca esti plecat de acasa, chiar esti plecat...cum te poate pune la plata? Sincer mi se pare penibil. Ave...
16/01/18 13:44 Mai mult...

Povestea tinerilor de pe Facebook
Fetelor țineți-o tot asa pe facebook, iar băieții buni să-i lăsati de-o parte. Felicitari ca Facebook a reușit sa...
16/01/18 09:57 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei

 Prima Pagina Curierul Zilei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Vineri, 05.01.2018

--- 5.346 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter