Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Argeşul, sub nămeţi!      *** Bătaie în Primăria Ştefăneşti!      *** Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă!      *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei      *** Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor      *** Dacia face angajări!     *** La noapte, trecem la ora de vară!      *** Mîine este Buna Vestire     *** „Un an în Provence“      *** Marşul pentru viaţă, în Piteşti     *** Spectacol extraordinar la Filarmonică     *** Filmele săptămînii 23 - 29 martie      *** Meciuri amicale internaţionale      *** După puncte, în Moldova!      *** Andreas Dincă, campion naţional!      *** Puşcaş şi-a făcut campanie în Argeş!      *** Începe noul sezon de Formula 1      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuitul la avat, primăvara     

 


Bucătarul s-a spînzurat în apartament Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 07 martie 2018

Nimeni nu cunoaşte motivul

Bucătarul s-a spînzurat în apartament


Descoperire şocantă pentru o femeie, luni seară. Cînd s-a întors acasă, şi-a găsit soţul spînzurat pe rama de la dressing-ul din apartament. Bărbatul nu lăsat în urmă nici o explicaţie a gestului său, doar un bilet în care îşi cerea iertare soţiei pentru gestul făcut.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3175

Continuare
 
Fiul vorbea cu mama moartă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 07 martie 2018

Crezînd că femeia s-a aşezat pe scară,

Fiul vorbea cu mama moartă


Ieri dimineaţă, la Ştefăneşti, un bărbat a trăit clipe de neuitat după ce şi-a descoperit mama moartă. Acesta a crezut că femeia stă aşezată pe scară, fără să-şi dea seama că biata de ea este atîrnată în ştreang. A întrebat-o de vorbă şi abia cînd a văzut că nu primeşte răspuns a realizat că s-a întîmplat ceva rău.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2253

Continuare
 
Patron reţinut după percheziţii Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 07 martie 2018


Patron cercetat pentru evaziune


Patronul unei firme de comerţ cu piese auto a fost, ieri, „vizitat“ de poliţişti în cadrul unor percheziţii organizate în mai multe judeţe. El este suspectat de evaziune fiscală, anchetatorii bănuindu-l că ar fi vîndut piese auto la mai multe societăţi, fără a înregistra în contabilitate întreaga cantitate comercializată. Au avut loc descinderi ale poliţiştilor în 20 de judeţe şi în Bucureşti, la partenerii săi de afaceri.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3553

Continuare
 
Tîlhar prins cînd înşela o bătrînă Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 07 martie 2018

A folosit metoda „Accidentul“

Tîlhar prins cînd înşela o bătrînă


Urmărire, cu focuri de armă, ieri, la Valea Ursului, unde poliţiştii au organizat un flagrant delict, într-un caz de înşelăciune. Un individ de 29 de ani, din Bascov, păcălise o bătrînă din comuna Bogaţi prin metoda „Accidentul“. A fost filat cînd lua plicul cu cei 2.500 de lei. Suspectul s-a lăsat prins cu greu. A fugit prin pădure, oamenii legii alergînd după el ceva timp.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1992

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 07 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A murit în curte

Echipajele SMURD au intervenit la 36 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 5 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu Ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat a intervenit în localitatea Recea, sat Goleasca, la un pacient de 70 de ani, găsit în stop cardio-respirator, în curte. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut sprijinul unui echipaj al Ambulanţei, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1002

Continuare
 
Ce sînt criptomonedele şi cum se folosesc? Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 07 martie 2018


Ce sînt criptomonedele şi cum se folosesc?


În ultima vreme, tot mai des se vorbeşte despre tranzacţiile cu bitcoin şi alte monede virtuale, ale căror cotaţii sînt deja prezentate zilnic de ziare. Pentru cei care doresc să se familiarizeze cu ele, vă prezentăm mai jos o scurtă introducere în acest subiect.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1109

Continuare
 
La 93 de ani, a murit din cauza gripei! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 07 martie 2018

O femeie din Cocu, nevaccinată

La 93 de ani, a murit din cauza gripei!


Al treilea deces din cau­za gripei în Argeş! Potri­vit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, este vorba de o femeie de 93 de ani,  din Cocu, cu virusul tip B, care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1122

Continuare
 
Braconierul din Mioveni, trimis în judecată Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 martie 2018


Braconierul din Mioveni, trimis în judecată


Anul trecut, în luna aprilie, Gheorghe Ghinescu, de 49 de ani, din Mioveni, a fost prins de către poliţiştii Secţiei Rurale Hîrtieşti cu trei masculi de căpriori în portbagajul autotursimului proprietate personală, după ce-i împuşcase pe Fondul de vînătoare 24 - Mîzgana. Totodată, oamenii legii au găsit asupra sa  şi o armă de vînătoare şi două cartuşe, calibru 16 mm, pe care le deţinea legal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1170

Continuare
 
Primarul condamnat a cerut revizuirea Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 martie 2018

Instanţa i-a dat doi ani de închisoare pentru conflict de interese

Primarul condamnat a cerut revizuirea


Fostul primar al comunei Vlădeşti, Cristian Dică Hristu, a fost găsit, în 2015, la primul său mandat, de către Agenţia Naţională de Integritate în conflict de interese şi abuz în serviciu după ce a direcţionat mai multe sume de bani, de la bugetul local, către două firme de familie, una administrată de cumnata sa, iar cealaltă chiar de soţie. Totul s-a întîmplat în perioada 2008 - 2012, atunci cînd Cristian Dică Hristu ocupa funcţia de viceprimar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 991

Continuare
 
Şi-a ars căile respiratorii Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 06 martie 2018

A aprins focul cu motorină

Şi-a ars căile respiratorii


Incident ce s-ar fi putut sfîrşi tragic, ieri, în comuna Moşoaia. Un tînăr în vîrstă de 25 de ani a ajuns la spital după ce a încercat să aprindă focul la sobă cu motorină. Are arsuri pe faţă şi pe căile respiratorii de la suflul puternic care a urmat după ce a aprins motorina. Medicii spun că pacientul este în afara oricărui pericol. Specialiştii ISU Argeş atrag însă atenţia asupra acestui mod periculos de a aprinde lemnele în sobă sau la grătar, multe persoane făcînd această greşeală.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1057

Continuare
 
Leo şi Dana Criminala, săltaţi Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 06 martie 2018

Într-un dosar de înşelăciune,

Leo şi Dana Criminala, săltaţi


Ieri, Leo de la Strehaia a fost ridicat de la Arad de poliţişti, fiind condus la audieri la sediul IPJ Mehedinţi. Se spune că la audieri ar fi fost dusă şi Dana Criminala, soţia lui, aceasta fiind găsită la o adresă din Bucureşti. „Prinţul ţiganilor“, cum este cunoscut Leo, este suspectat că împreună cu fiul său ar fi vîndut o statuetă fără valoare unui american, pretinzînd că este din aur masiv. În acelaşi dosar au fost puse în aplicare şi două mandate de aducere din Argeş.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 3524

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Bărbat de 49 de ani, resuscitat

Echipajele SMURD au intervenit la 34 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 1 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu Ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit în municipiul Piteşti, strada Paltinului, la un pacient de 49 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, cu succes şi a fost transportat la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1004

Continuare
 
A murit un profesor universitar! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 martie 2018


 A murit un profesor universitar!


De duminică, 4 martie, la Facultatea de Jurnalism de la Piteşti e doliu. Fondatorul ei, conf. univ. Sergiu I. Nicolaescu, s-a stins din viaţă, la 76 de ani.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2629

Continuare
 
Coliziune în lanţ, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 05 martie 2018


Coliziune în lanţ, la Cîmpulung


Patru maşini au fost avariate, sîmbătă, în jurul prînzului, după ce au fost implicate întrun accident rutier care a avut loc pe strada I.C. Brătianu, din Cîmpulung. A fost, practic, o coliziune în lanţ, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 816

Continuare
 
Şoferul băut a rănit două persoane Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 05 martie 2018

Teribilismul şi viteza la volan!

Şoferul băut a rănit două persoane


O ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Argeş şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă au mers, ieri dimineaţă, la Mihăeşti, acolo unde a avut loc un accident rutier. Un tînăr teribilist şi băut a depăşit fără să se asigura şi a lovit o maşină care venea din celălalt sens. A rănit două persoane care nu aveau nici o vină, decît aceea că se aflau pe stadaă, în acel moment.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1281

Continuare
 
Şi-a dat foc că l-a părăsit nevasta Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 05 martie 2018

Un bărbat din Vlădeşti

Şi-a dat foc că l-a părăsit nevasta


Pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri în familie, un bărbat în vîrstă de 36 de ani, din comuna Vlădeşti, a recurs la un gest necugetat, care ar putea să-l coste viaţa: s-a autoincendiat. Bărbatul a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Argeş, însă prognosticul medicilor este rezervat în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire. Poliţia a demarat cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii acestui incident.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1188

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 6174
embedgooglemap.net
 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 Comentarii

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
Magazinul de care vb doamna Vera este o bomba cu ceas atat pentru consumatori cat si pentru soferi.Domnul primar a incer...
24/03/18 17:42 Mai mult...

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
La magazinul de la intrarea pe Glamboc s au dat zeci de amenzi au numai marfa expirata dar platesc amenzile si continua ...
24/03/18 17:28 Mai mult...

Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor
Adevarat! La Glamboc este dezastru dar probabil trebuie sa se intample o tragedie ca domnul primar sa i a masuri cu acea...
24/03/18 17:20 Mai mult...

Începe noul sezon de Formula 1
Contractul cu Digi a fost semnat in ultimul moment... Si eu tot la RTL mă gândeam că o să il văd până miercuri ...
24/03/18 16:51 Mai mult...

Bătaie în Primăria Ştefăneşti!
Se vede ca am lipsit ceva timp din tara.Daca si .... mintala de Lavinia a ajuns in politica inseamna ca orice redus poat...
24/03/18 15:58 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 19.03.2018

--- 4.868 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter