Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Fermierii iau credite pentru campania de toamnă!      *** Controalele pe teren, aproape de final la APIA      *** Apel către cetăţenii oraşului Mioveni!      *** 30 de ani de Club Speleopit 600      *** Grupul Nova Muzica cîntă la Piteşti      *** Paula Breazu, înmormîntată vineri      *** Mort sub gard     *** Tînăr cu infarct, la 19 ani      *** Hoţii au luat pontul de la proprietar      *** „Fotbalul te pedepseşte!“      *** Porcişteanu a făcut show la Craiova Super Rally!      *** FC Star Sport şi ACS Viitorul sînt lideri!      *** Vizită la Primărie      *** Şah: Premii pentru 52 de participanţi      *** Cupa României, faza a II-a     *** Premieră cu Constantin Cotimanis şi Adrian Păduraru      *** Profesorul criminal s-a întors!     *** Ucigaşul din Stoeneşti a cerut revizuirea      *** Creşteri de preţuri în imobiliare    

 


Ciobanul beţivan şi-a omorît colegul şi a dormit lîngă el Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 02 septembrie 2017

„Mioriţa“ din Mioarele

Ciobanul beţivan şi-a omorît colegul şi a dormit lîngă el

 

Sfîrşit cumplit pentru un cioban de 53 de ani, din satul Măţău, comuna Mioarele! Bărbatul a fost omorît în bătaie, în noaptea de 31 august spre 1 septem­brie, chiar de tovarăşul său de la stînă, de aceeaşi vîrstă, pe fondul consumului exagerat de alcool şi al unor neînţelegeri mai vechi. După ce şi-a ucis cole­gul, cri­minalul s-a culcat lîngă el, iar spre dimineaţă, realizînd grozăvia pe care o făcuse, s-a dus şi a povestit totul agenţilor de la postul de poliţie din Măţău.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 970

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Peştii morţi, apa bună!

Administraţia Bazinală de Apă Argeş­­-Vedea a finalizat analizele probelor de apă prelevate în data de 27 august din rîul Bratia, aval de DJ 732 în localitatea Aninoasa-Berevoieşti. În urma interpretării rezultatelor, în cele două secţiuni de unde s-au prelevat probele de apă, calitatea apei pîrîului Bratia s-a încadrat în clasa a II-a de calitate, însemnînd stare bună. Recoltarea probelor s-a făcut în urma unei sesizări cu privire la  mortalitate piscicolă pe rîul Bratia. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Inspecţiei Bazinale a Apei care au constatat că: în zona Nevrinţu, aval 1,5 km pod DJ 732 pe rîul Bratia exista puiet de peşte mort, pe o lungime de circa 500 de metri; apa rîului Bratia era limpede şi fără miros. Nu se ştie de ce au murit peştii, dar exista suspiciunea de braconaj şi că s-ar fi aruncat var în apă. Reprezentanţii DSVSA au recoltat probe de peşte mort în vedererea efectuării analizelor de specialitate dar nu s-au putut face determinările. La acţiunea de verificare au mai participat reprezentanţii AVP Cîmpulung (administrator al fondului piscicol rîu Bratia) şi Poliţia criminalistică Cîmpulung. La data controlului, pe sectorul amintit  reapăruse puiet de peşte viu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 412

Continuare
 
6 decese din cauza meningitei West Nile Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017


6 decese din cauza meningitei West Nile

Potrivit datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, în sezonul 2017 au fost înregistrate 16 cazuri de meningite/meningo-encefalite cu virus West Nile, din care 6 decese: 3 în Bucureşti şi cîte unul în Buzău, Brăila şi Olt. Boala se transmite prin înţepătura de ţînţar. În judeţul nostru nu au fost înregistrate pînă acum cazuri de  meningită  cu virusul West Nile. Ministerul Sănătăţii subliniază că toate cazurile depistate în România, sînt cazuri sporadice şi în momentul de faţă nu comportă riscul unei epidemii de amploare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 554

Continuare
 
Nu a dat prioritate Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017


Nu a dat prioritate

Ieri dimineaţă, un accident rutier a avut loc în comuna Mărăcineni, la sensul giratoriu de pe DN 73 cu şoseaua care duce către Colibaşi.  Florin N., de 32 din Costeşti, se afla la volanul unui Opel Astra, mergînd din direcţia Cîmpulung, a virat la stînga, spre Mioveni, dar nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate. Din acest motiv a lovit în plin un Renault condus dinspre Piteşti către Cîmpulung de Dragoş P., de 39 ani, din Piteşti. În urma impactului dintre cele două autovehicule, Dragoş P. a fost rănit uşor. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.                          
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 547

 
Cisternă cu GPL, răsturnată la km 76 Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017


Cisternă cu GPL, răsturnată la km 76

Ieri după-amiază, o cisternă încărcată cu gaz petrolier lichefiat s-a răsturnat pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 76. Maşina a căzut în afara părţii carosabile, însă şoferul, Ion N., de 53 de ani, din Bucureşti, a scăpat nevătămat. Poliţiştii au mers în zonă, restricţionînd circulaţia pe prima bandă, maşinile putînd circula doar pe banda a doua. Nu a existat pericolul scurgerii de combustibil, GPL-ul fiind trasnferat într-o altă cisternă.                             
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

 
Filmat cînd fura Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017

Cazul A luat cardurile din geanta contabilei

Filmat cînd fura

 

Florin Zaharia, de 50 de ani, din comuna Călineşti, este cercetat în continare, fiind bănuit că a mai golit şi alte carduri. Bărbatul a fost arestat preventiv, joi, fiind acuzat de efectuarea de operaţiuni bancare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic. Individul este recidivist, fiind condamnat în mai multe dosare pentru comiterea aceluiaşi gen de fapte. Hoţul şi-a făcut un mod de operare din asta, ştiind că există mulţi naivi care îşi lasă în portofel, lîngă card, şi codul PIN.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 942

Continuare
 
A plonjat cu maşina într-o rîpă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 septembrie 2017

Într-o clipă de neatenţie, o şoferiţă din Cîmpulung

A plonjat cu maşina într-o rîpă

 

O femeie de 40 de ani, din Cîmpulung, a trecut plin clipe de coşmar, ieri, în jurul prînzului, după ce maşina pe care o conducea a părăsit carosabilul şi a ajuns într-o rîpă. Din fericire, şoferiţa s-a ales doar cu cîteva traumatisme minore şi un atac de panică, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spitalul din Cîmpulung pentru a primi îngrijirile medicale de rigoare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 540

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 01 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Găsit mort în casă

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit, în localitatea Ştefăneşti, la un pacient de 77 de ani. Bărbatul a fost găsit decedat, neimpunîndu-se efectuarea manevrelor de resuscitare.    

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 525

Continuare
 
A luat cardurile din geanta contabilei Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 01 septembrie 2017

Atenţie în instituţii, hoţii operează în birouri!

A luat cardurile din geanta contabilei

 

Florin Zaharia, de 50 de ani, din comuna Călineşti, a ajuns în arest după ce a furat un portofel. El nu este acuzat însă doar de furt, ci şi de efectuarea de operaţiuni bancare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic. Asta după ce a golit cardurile care se aflau în portomeu.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1051

Continuare
 
Motociclist german, accidentat pe Transfăgărăşan Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 01 septembrie 2017

A intrat în parapetul de protecţie

Motociclist german, accidentat pe Transfăgărăşan

 

Un motociclist din Germania s-a accidentat ieri pe Trasfă­gărăşan, la km 141, în judeţul Sibiu, în ajutorul său intervenind salvamontiştii argeşeni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 704

Continuare
 
Patroana şi-a rănit clienţii Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 01 septembrie 2017

Cetăţeni englezi, ajunşi la spital

Patroana şi-a rănit clienţii

 

În timp ce admirau frumuseţile patriei noastre, doi turişti englezi au avut parte de o experienţă neplăcută. Ambii au ajuns la spital, după ce patroana unei agenţii de turism care făcea pe ghidul pentru ei a intrat cu maşina într-un parapet din beton. Şoferiţa adormise la volan.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1582

Continuare
 
Proxeneţii, cu un pas afară din arest Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 01 septembrie 2017

 Judecătoria nu le-a mai prelungit mandatele de arestare preventivă

Proxeneţii, cu un pas afară din arest

 

Pe data de 3 septembrie, inculpaţii din dosarul de proxenetism de la Curtea de Argeş ar putea fi liberi. Asta după ce Judecătoria Curtea de Argeş a respins cererea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare preventivă, înlocuind-o cu măsuri de control judiciar şi arest la domici­liu. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu contestaţie.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1199

Continuare
 
Profesoară moartă! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 31 august 2017

Colegiul Zinca Golescu, în doliu

Profesoară moartă!

 

După o carieră de succes, dedicată elevilor şi profesiei de dascăl, profesoara Elena Popescu a trecut la cele veşnice. A fost mulţi ani profesoară de chimie la Colegiul Naţional Zinca Golescu din Piteşti, iar elevii care au avut-o ca dascal nu au uitat-o.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3244

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A murit la 47 de ani

Echipajele SMURD au intervenit la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 5 dintre acestea deplasîndu-se echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit, în localitatea Hîrtieşti, la o pacientă de 47 de ani, găsită în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut sprijinul unui echipaj al Ambulanţei cu medic, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.     

 A furat jocuri video

Oamenii legii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti l-au prins pe Bogdan Robert Ş., de 37 de ani, din Bucureşti, bănuit de săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în cursul lunilor ianuarie şi februarie 2017, acesta  ar fi sustras mai multe jocuri video, în valoare totală de aproximativ 3.500 de lei, dintr-un magazin din Piteşti. El fura jocuri în valoare de 200 de lei fiecare, pe care le vindea ulterior pe sume mult mai mici. Bărbatul este cercetat în mai multe dosare pentru furt. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 517

Continuare
 
Dacie în flăcări, după ce a fost izbită de un tir Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 august 2017

Accident urmat de un incendiu la Cetăţeni

Dacie în flăcări, după ce a fost izbită de un tir

 

Un autoturism Dacia 1310 a fost cuprins de flăcări, ieri, în jurul orei 11, după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc în comuna Cetăţeni, sat Lăicăi, pe şoseaua ce leagă Cîmpulungul de Tîrgovişte (DN 72A). Incendiul a fost lichidat de pompierii cîmpulungeni, sosiţi în scurt timp la faţa locului, însă maşina nu mai este funcţională, fiind serios avariată. Din fericire, accidentul în care au fost implicate trei autovehicule s-a soldat doar cu pagube materiale, însă puţin a lipsit ca acesta să se transforme într-o tragedie.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 573

Continuare
 
Şofer de tir, fără permis Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 31 august 2017

Anunţaţi poliţia, dacă îl mai vedeţi la volan!

Şofer de tir, fără permis

 

Pare incredibil cum un tînăr de 26 de ani, din comuna Bărăşti - Olt, a şofat în repetate rînduri un tir, deşi nu posedă permis de conducere. Cu toate că a fost oprit în trafic de cîteva ori, ingeniosul şofer a găsit o metodă să scape de răspunderea penală. Cel puţin aşa credea! De fapt, laţul s-a strîns în jurul său, ajungînd să i se probeze pînă acum trei fapte. Cum individul reprezintă un real pericol pe şosele, cei care îl mai văd la volan sînt rugaţi să sune la 112.         

Comentarii (2) | Vizualizari: 1135

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 5306

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 21.08.2017

4.339 vizitatori unici

 
  
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter