Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Noi arestări în dosarul proxeneţilor de lux      *** Copil de 7 ani, din Mioveni, cu rujeolă!      *** Fruntaşi la decesele cauzate de bolile cardiovasculare      *** Pădurea Trivale, pe lista locurilor bîntuite!      *** Triplă lansare de carte la Curtea de Argeş      *** Au făcut scor cu oltenii!      *** Atletic Bradu, locul 3 pe ţară      *** Champions League - Turul 3 preliminar      *** TVR transmite pe Viitorul, Astra, Dinamo, Craiova dar şi pe FCSB      *** Mioveniul şi S. Ed. C, implicaţi în desfăşurarea Mondialului      *** Debut cu Afumaţi şi Pandurii      *** Marcel Ghergu, în CEx- ul FRF      *** Taximetrist băut, a călcat o femeie      *** Bătaie cruntă pentru un cîine      *** Prins cu marfă fără acte      *** Control judiciar pentru 60 de zile      *** Turiştii rătăciţi au fost găsiţi      *** Sectorul construcţiilor, afectat de disponibilizări      *** Concediu plătit pentru părintele adoptiv     

 


8 proxeneţi au cerut avocaţi din oficiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 iulie 2017

Pentru că „nu au avut bani“,

8 proxeneţi au cerut avocaţi din oficiu

 

20 de mandate de arestare preventivă au fost emise, miercuri seară, de Judecătoria Curtea de Argeş. Altfel spus, judecătorii au admis toate cererile procu­rorilor, în dosarul proxeneţilor care îşi obligau iubitele şi nevestele să se prostitueze în străinătate. În timpul şedinţei de judecată, 8 dintre cei reţinuţi au cerut să fie reprezentaţi de avocaţi din oficiu pe motiv că „nu au bani“ să îşi angajeze apărător. Asta, deşi anchetatorii au stabilit că proxeneţii au cîştigat de-a lungul timpului peste un milion de euro.

   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1440

Continuare
 
A murit avocata Floroiu Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 07 iulie 2017

Doliu la Baroul Argeş

A murit avocata Floroiu

 

Duminică ar fi împlinit 41 de ani, însă soarta a smuls-o şi a dus-o în ceruri. Avocata Dana Floroiu a fost răpusă de o afecţiune nemi­loasă, într-un spital din Austria. Membrii familiei sînt şo­caţi de pierderea sufe­rită, după ce, în urmă cu o lună, erau convinşi că Dana a scăpat defi­nitiv de boală şi se va întoar­ce acasă sănătoa­să. Acum, cînd o văd în sicriu, nu le vine să creadă. Au ales să o înmormînteze mîine, doar ca să nu fie nevoiţi să o conducă pe ultimul drum de ziua ei.

 


Comentarii (1) | Vizualizari: 5051

Continuare
 
Şoferul încarcerat, atîrnat pe geam! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 07 iulie 2017

Accident la kilometrul 109, pe A1

Şoferul încarcerat, atîrnat pe geam!

 

Accident teribil, în noaptea de miercuri spre joi, pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 109. Un bucureştean în vîrstă de 62 de ani a izbit violent glisiera şi a rămas în­carcerat. Cînd au ajuns la faţa locului, echipa­jele de intervenţie l-au găsit pe şofer prins cu picioarele sub bord, atîrnat pe geam în afară, portiera fiind îndoită.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2042

Continuare
 
Condamnat că a dat cu toporul în cap! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 07 iulie 2017

La trei ani de la comiterea faptei,

Condamnat că a dat cu toporul în cap!

 

Ion Grancea, de 38 ani, din Tigveni, a fost ridicat, miercuri, de poliţişti de acasă, fiind dus direct la Penitenciarul Mioveni, unde a fost încarcerat. Bărbatul are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi 4 luni, pentru tentativă de omor. În 2014, în timpul unui conflict i-a dat unei rude cu toporul în cap.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 742

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Stop cardio-respirator, la 59 de ani

Marţi seara, a fost primit un apel la Serviciul de Urgenţă 112. Prin acesta se anunţa că un bărbat are nevoie de ajutor. Imediat, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a fost trimis în comuna Coşeşti, în satul Jupîneşti. La adresa indicată, ei au găsit un bărbat în vîrstă de 59 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. Imediat s-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi a fost solicitat în sprijin şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Acesta a continuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, acestea nu au dat nici un rezultat. În final, omul a fost declarat decedat.    

 Ţigla, pericol pentru trecători

 După ploile şi vîntul puternic de zilele trecute, marţi au fost solicitaţi pompierii pentru a da jos de pe acoperişul unui bloc bucăţi de ţiglă care erau un real pericol pentru trecătorii care treceau prin zonă. Deoarece acestea puteau cădea în orice moment, la blocul situat în Mioveni, pe Bulevardul Dacia, a ajuns un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 667

Continuare
 
Au intrat cu motocicleta în glisieră Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iulie 2017

Doi germani au ajuns la Spitalul din Curtea de Argeş

Au intrat cu motocicleta în glisieră

 

Marţi, la scurt timp după prînz, în comuna Tigveni, a avut loc un accident de motocicletă, în urma căruia au fost răniţi cei doi pasageri ai acesteia. Este vorba despre un bărbat şi o femeie, ambii cetăţeni germani.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 627

Continuare
 
Proxeneţi, de meserie penali Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 06 iulie 2017


Proxeneţi, de meserie penali


Reţinuţi pe bază de ordonanţă, marţi, cei acuzaţi de proxenetism au fost duşi, ieri, la Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunerea de are­stare preventivă. Cei 19 inculpaţi au ajuns în faţa judecătorilor, fiind aduşi din mai multe aresturi din ţară, unde fuseseră cazaţi peste noapte. Procurorii care instrumentează dosarul au cerut şi un mandat de arestare în lipsă pentru unul dintre suspecţi, care este plecat din ţară. Mai mulţi dintre ei sînt patroni de societăţi, unul nepotul unui fost prim procuror, în timp ce un bărbat este fost boxer profesionist. Cine sînt, cu ce se ocupă şi ce probleme au mai avut cu legea, aflaţi din materialul următor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2082

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

  Accident cu trei maşini

Echipajele SMURD au intervenit, luni, la 25 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La cinci dintre acestea a fost nevoie şi de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, luni, în jurul prînzului, a avut loc un accident pe DN 65 B, în care au fost implicate trei maşini. La faţa locului au fost trimise un echipaj cu ambulanţă SMURD şi unul cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu. În urma accidentului a fost rănit un bărbat în vîrstă de 32 de ani, care era lovit la piciorul stîng. El a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. La rîndul său, la locul unde s-a produs accidentul, echipajul de pompieri a luat toate măsurile care se impuneau pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.    

Incendiu la Purcăreni

Luni, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni au plecat spre comuna Miceşti, în satul Purcăreni. Aici a fost anunţat un incendiu care a izbucnit într-o gospodărie. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, care a făcut atac de panică. Focul a distrus acoperişul bucătăriei de vară pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi şi mobilierul de bucătărie. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric la un cablu electric defect sau care nu era izolat corespunzător.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 645

Continuare
 
Bărbat din Budeasa, dat dispărut Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 05 iulie 2017

A plecat de acasă şi nu s-a mai întors!

Bărbat din Budeasa, dat dispărut

 

Luna trecută, un bărbat din comuna Budeasa a fost dat dispărut după ce nu s-a mai întors acasă. De atunci, rudele şi cunoscuţii îşi fac griji pentru el şi încearcă prin orice mijloc să îl găsească. Ei aşteaptă un semn de viaţă de la el şi speră să nu fi păţit ceva.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 810

Continuare
 
Proxenetism în lumea bună a Argeşului Imprimare E-mail
(9 voturi)
miercuri, 05 iulie 2017

Fenomenul se extinde

Proxenetism în lumea bună a Argeşului

Ample percheziţii  la Curtea de Argeş

 

Au diverse afaceri, însă, ca să îşi rotunjească veniturile, au ales calea cea mai simplă: prosti­tuţia. Să fie afacerile doar ca să dea o aparen­ţă de legalitate a banilor obţinuţi? Cine ştie? Cea mai veche meserie din lume le-a adus bani frumoşi, doar că, ieri, s-au trezit cu mascaţii la uşă. Vizita nu a făcut plăcere niciunuia dintre cei 25 de suspecţi, la locuinţele cărora au descins oamenii legii, mai ales că au fost confiscate sume mari de bani, urmează să fie puse sub sechestru maşini de lux şi, cel mai neplăcut pentru ei, suspecţii au fost duşi la audieri. Ancheta este făcută de oamenii legii de la Poliţia Curtea de Argeş, sub coordo­narea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Curtea de Argeş. Indivizii sînt acuzaţi de proxenetism.      

Comentarii (4) | Vizualizari: 5821

Continuare
 
Instanţele, în vacanţă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 iulie 2017

Timp de o lună şi jumătate au prioritate urgenţele

Instanţele, în vacanţă!

 

Magistraţii din instanţele argeşene vor intra în vacanţă. Timp de o lună şi jumătate vor fi judecate doar dosarele de urgenţă. Mai exact, cererile de arestări preventive, contestaţiile la încheierile de propunere a arestării preventive şi la prelungirea arestării preventive, dar şi cauzele de suspendare a judecăţii, a executării şi cazurile de adopţie. Acestea se vor judeca după un program, valabil doar pe timpul vacanţei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 512

Continuare
 
Goe i-a împuşcat cîinele! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 06 iulie 2017

La Mihăeşti,

Goe i-a împuşcat cîinele!

 

Un bărbat din Mihăeşti a venit la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş cu un cîine mort în portbagajul maşinii. Marian Cosmin Cîinaru susţine că Charlie, unul dintre cîinii care-i păzeau proprietatea în care-şi ţine animalele, ar fi fost împuşcat de un bărbat din localitate, care ar fi vînător.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1635

Continuare
 
Traficantul de la Brătianu a picat Bacul Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 iulie 2017


Traficantul de la Brătianu a picat Bacul

 

Mihnea Untaru, de 18 ani, elev la Colegiul I.C. Brătianu, arestat preventiv, fiind acuzat de trafic de droguri, a picat Bacul. Tînărul se află în arest din data de 3 mai, la o zi după ce a fost prins, în apropiere de Colegiul Naţional I.C. Brătianu, cu 3 grame de metamfetamină, considerat un drog de mare risc. Cum examenele l-au găsit în arest, tînărul a fost  nevoit să îşi susţină probele la Limba română, Istorie şi Psihologie într-o sală pusă la dipoziţia comisiei de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş. Se pare că situaţia în care se află şi-a pus amprenta adînc, dovadă că nu a reuşit să promoveze.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1531

Continuare
 
Mariana Ionescu a cîştigat procesul Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 iulie 2017

După ce s-a judecat un an cu Agenţia de Mediu,

Mariana Ionescu a cîştigat procesul

 

Destituită din funcţia de director al Agenţiei de Mediu Argeş, în ianuarie 2016, Mariana Ionescu a contestat decizia. A cîştigat procesul la Tribunalul Argeş, însă hotărîrea nu este definitivă. Potrivit sentinţei, aceasta poate reveni pe funcţia de director, fiind şi remunerată pe perioada procesului.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 956

Continuare
 
De gelozie o ţinea încuiată în casă Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 04 iulie 2017

Cazul Gravida s-a aruncat de la etaj

De gelozie o ţinea încuiată în casă

 

Ioana Magdalena Crivac, de 32 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, a decis să-şi pună capăt zilelor, aruncîndu-se în gol de la etajul trei al unui bloc din cartierul Grui, în care şi locuieşte. Femeia, însărcinată în luna a IV-a, a povestit că a fost sechestrată de iubitul ei în apartament şi bătută. Florin Lucan, de 32 de ani, este acuzat de lipsire de libertate şi violenţă în familie. Ieri, poliţiştii cîmpulungeni care instrumentează dosarul au dispus măsura controlului judiciar împotriva bărbatului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1110

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Sfaturi pentru şoferi pe ploaie

Conform avertizării meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, pînă astăzi, 4 iulie, ora 10.00, vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, cu descărcări electrice, intensificări ale vîntului şi izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 50 - 70 l/mp şi pe arii restrînse peste 80 - 90 l/mp. Pentru o călătorie în siguranţă pe o astfel de vreme, IPJ Argeş vine cu cîteva sfaturi utile pentru şoferi. Şoferii trebuie să se intereseze cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă. În timpul călătoriei cu maşina trebuie să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu facă manevre riscante în trafic. Pe ploaie, este necesar să folosiţi luminile de întîlnire şi ziua, pentru toate categoriile de drumuri, şi a celor de ceaţă, în cazul apariţiei acesteia. Trebuie să păstraţi o distanţă mai mare faţă de maşinile care circulă în faţă şi să evitaţi schimbarea bruscă a direcţiei şi frînarea bruscă, pentru evitarea acvaplanării. Într-un trafic aglomerat, precipitaţiile pot duce la apariţia blocajelor rutiere temporare. Dacă rămîneţi în pană, puneţi triunghiurile de presemnalizare la o distanţă mai mare de maşină, decît în condiţii normale.

A.Roşu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 571

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 5017
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 24.07.2017

4.277 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter