Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic
Fapt diversl *** ️ Afacerist trimis în judecată pentru ucidere din culpă     Fapt divers *** ️ Turistă maghiară muşcată de viperă     Fapt divers *** ️ A adormit la volan!     Fapt divers *** ️ Începe procesul lui Vâlcov     Editorial *** ️ Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare     Sport *** ️ Debut de foc!     Cultural *** ️ Andrei şi Adrian Tase, în concert!     Fapt divers *** ️ Agentul a intrat pe interzis     Fapt divers *** ️ Bătută măr şi târâtă de păr pe stradă     Social *** ️ Drum naţional distrus de viitură    
 Publicitate pdf
Drum naţional distrus de viitură Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019


Drum naţional distrus de viitură


În urma precipitaţiilor abundente căzute în ultima perioadă, drumul naţional care leagă Câmpulungul de Târgovişte a fost distrus de viitură. DN 72 A are nevoie de reparaţii. Decizia de reparare aparţine Direcţiei Naţionale de Drumuri, asfaltul fiind turnat în urmă cu şase decenii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 97

Continuare
 
Coordonator stagiu ucenicie Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019

Angajatorii obligaţi să îl desemneze:

Coordonator stagiu ucenicie


Angajatorii din Argeş trebuie să ştie că au obligaţia de a desemna un coordonator de ucenicie. Acesta trebuie să îndrume ucenicul pentru a dobîndii competenţele profesionale necesare calificării pentru care se face ucenicia la locul de muncă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 122

Continuare
 
Vijelia s-a dezlănţuit la Schitu Goleşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019


Vijelia s-a dezlănţuit la Schitu Goleşti

S-a dezlănţuit natura în comuna musceleană Schitu Goleşti. În doar câteva minute a căzut o cantitate însemnată de gheaţă, iar ploaia a făcut ca şanţurile să fie neîncăpătoare. Localnicii sunt îngroziţi de faptul că a căzut grindină aproape cât un ou de porumbel pentru că a distrus pomii şi roadele lor. În doar câteva minute vara s-a transformat în iarnă! La Schitu Goleşti cantităţile de apă au depăşit 50 l/mp. Puhoaiele formate au târât tot ce au găsit în cale. Au rupt arbori care au fost la un pas să cadă pe maşini. Fenomenul înfricoşător s-a produs în zona Furnicoşi.
  B. Radu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 113

 
8,2 milioane de maşini în România Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019


8,2 milioane de maşini în România

La nivel de autoturisme rulate, cifrele arată o scădere de 6,56% a înregistrărilor, în perioada de referinţă, până la 184.091 unităţi faţă de 197.010 exemplare în intervalul ianuarie - mai 2018. Cele mai multe înmatriculări din această categorie au fost consemnate pentru: Volkswagen - cu 45.089 unităţi (-9,45%, comparativ cu perioada similară din 2018), BMW (18.521 unităţi, +0,29%), Audi (17.336 unităţi, -5,35%), Opel (16.915 unităţi, -21,30%), Ford (15.391 unităţi, -15,77%) şi Mercedes-Benz (10.261 de unităţi, +1,33%). Datele DPRCIV, publicate la jumătatea lunii martie 2019, arătau că parcul auto naţional din România ajunsese, la finele anului 2018, la aproape 8,20 de milioane de unităţi, în creştere cu 7,30% faţă de anul anterior, când erau consemnate peste 7,635 milioane de unităţi. În acest sens, dintre autovehiculele înregistrate la nivel naţional, 1.381.620 erau înmatriculate în Bucureşti, acestea din urmă înregistrând un salt de 4,64%, comparativ cu anul 2017. Conform datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în acelaşi timp, în Capitală, numărul autoturismelor înregistrate la 31 decembrie 2018 a ajuns la peste 1,106 milioane de unităţi, majoritatea (610.765 unităţi) fiind pe benzină.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 133

Continuare
 
Evenimente Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019


Evenimente

- 1812: Războiul din 1812: Congresul american declară război Regatului Unit al Marii Britanii.
- 1815: Bătălia de la Waterloo (Belgia), în urma căreia Napoleon I, împărat al Franței (1804-1814 și 1815), a fost înfrânt de armatele anglo-prusace și a pierdut definitiv tronul Franței.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 71

Continuare
 
PAPOUTSAKIA Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019


PAPOUTSAKIA


TIMPI DE
PREPARARE:
Timp de preparare: 10 min
Timp de gătire: 25 min
Gata în: 35 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 79

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019


Sfinţii zilei

În această lună, în ziua a optsprezecea, pomenirea Sfântului Mucenic Leontie, şi a celor împreună cu dânsul, Ipatie şi Teodul.
Sfinţii Mucenici Ipatie, Leontie şi Teodul erau soldaţi romani. Leontie, grec de origine, era comandant de armată în oraşul fenician Tripoli, pe vremea împăratului Vespasian (70-79), fiind respectat pentru curajul său, bunul simţ şi virtutea de care dădea dovadă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 78

Continuare
 
PSD se pregăteşte de Congres Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019

S-a stabilit în Comitetul Executiv

PSD se pregăteşte de Congres


Comitetul Executiv al PSD s-a reunit pentru a discuta, despre pregătirile pentru Congresul din 29 iunie, dar şi despre moţiunea de cenzură. Astfel, în urma discuţiilor, s-a respins categoric varianta amânării congresului social-democraţilor. În ziua Congresului se va vota un nou statut şi vor fi aleşi preşedintele PSD, preledintele executiv şi secretarul general.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 116

Continuare
 
Se opreşte curentul în Poiana Lacului Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019


Se opreşte curentul în Poiana Lacului

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 98

Continuare
 
Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu


Deşi este cel mai important proiect rutier al României, Autostrada Sibiu – Piteşti încă nu are un constructor pentru capătul dinspre Pi­teşti, la aproape doi ani de la lansarea licitaţiei. Şi asta din cauză că pentru lotul Curtea de Argeş – Pi­teşti se depun con­tes­taţii peste contes­taţii. Protagoniştii sunt italienii de la Astaldi şi chinezii eliminaţi iar din cursă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1210

Continuare
 
Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Pe Transfăgărăşan, la Arefu

Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă


Imagini incredibile au apărut în mediul virtual, cu un urs de la Barajul Vidraru. Ursul gunoier, apucă un tomberon amplasat la maginea străzii şi îl târăşte până în mijlocul şoselei. Nu pare deranjat de maşinile de pe stradă, ci îşi face treaba liniştit. După ce a deschis capacul şi a căutat repede ceva de mâncare, l-a abandonat blocând o bandă de mers şi a fugit. Cetăţenii din Arefu sunt disperaţi şi cer măsuri urgente din partea Ministerului mediului cu pro­teste.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 450

Continuare
 
Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

SC Apă Canal anunţă:   

Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp


SC Apă Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de apă şi de canalizare în judeţul Argeş, reaminteşte că de la data de 01.04.2019 este disponibilă o nouă modalitate de transmitere a indexului autocitit, respectiv prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp, la nr. de telefon: 0755.147368.

Comentarii (1) | Vizualizari: 456

Continuare
 
Nu puteţi fi concediat fără preaviz! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Nu puteţi fi concediat fără preaviz!


Nici un angajat nu poate fi concediat fără a primi, în prea­labil, un preaviz. Anga­ja­torul trebuie să dea res­pec­tivul pre­aviz într-un termen ce nu poate fi mai mic de 20 de zile lucrătoare. În acest timp, salariatul trebuie să-şi continuie acti­vi­tatea, primind salariul pen­tru munca efectuată.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 557

Continuare
 
Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Potocol între CCI şi  ANFPISD

Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie


A fost semnat un protocol de colaborare între Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Ar­geş şi Autoritatea Naţională pentru Formare Pro­fesională Iniţială în Sistem Dual din România ANFPISD. Evenimentul precede deschiderea a 8 birouri regionale ale ANFPISD prin intermediul că­rora va fi ţinută o strânsă legătură între me­diul de afaceri şi şcolile de meserii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 373

Continuare
 
Autobuzele au program special de Rusalii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Autobuzele au program special de Rusalii

Având în vedere că ziua de luni, este declarată zi liberă atât pentru salariaţii din sectorul public cât şi pentru elevi şi studenţi, S.C. Publitrans 2000 S.A. informează publicul călător că, în perioada 15 iunie - 17 iunie 2019, circulaţia autobuzelor în municipiul Piteşti se va desfăşura după un program corespunzător unor zile de sărbătoare, cu excepţia zilei de sâmbătă, când programul va fi corespunzător unei zile libere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 445

Continuare
 
Clasele de vară pentru copii Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Fundaţia Aid for Piteşti organizează în perioada 8 - 12 iulie

Clasele de vară pentru copii


Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este între 8 şi 12 iulie (luni - vineri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 646

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 10858


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info