Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic
Website Title : wRock.org
 Publicitate pdf
RULADĂ DE MIEL CU IERBURI Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


RULADĂ DE MIEL CU IERBURI

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 45 min
Timp de gătire: 180 min
Gata în: 3 ore, 45 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 43

Continuare
 
Profesorii primesc mii de lei, înainte de Paşte! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Profesorii primesc mii de lei, înainte de Paşte!


Profesorii care au obţinut majorările salariale în ur­ma unor decizii judecăto­reşti definitive au început să îşi primească banii înainte de sărbători. Cen­trele bugetare din Cîm­pulung au început să vireze bani în conturile profesorilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 17

Continuare
 
Iluzii, adevăr şi atacuri! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Iluzii, adevăr şi atacuri!


Atenţie mare la ceea ce ţi se spune! Poţi cădea în plasa iluziilor, iar descoperirea adevărului poate însemna pierderea suportului moral venit din partea celor din jur. Racul va merge pînă în pînzele albe ca să afle adevărul, Scorpionul va fi ţinta unor atacuri verbale, iar Vărsătorul va şti cînd să pună punct unui conflict. Astăzi Peştii vor avea parte de distracţie şi relaxare, Balanţele trebuie să-ţi prioritizeze angaja­mentele, iar Fecioarele trebuie să elimine persoanele care au o influenţă negativă asupra vieţii lor.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 43

Continuare
 
Chiul în masă la un proiect internaţional unic Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019

La Cîmpulung

Chiul în masă la un proiect internaţional unic


Un proiect unic în România, implementat la Cîmpulung nu a in­trat în graţiile ministru­lui Educaţiei, Ecateri­na Andronescu, dar nici în ale inspecto­rului gene-ral Dumitru Tudosoiu. Directorul Colegiul Naţional Pedagogic  “Carol I”, George Radu a trimis peste o sută de invitaţii de la ministru, la conduce­rea ISJ Argeş, la consilierii judeţeni şi lo­cali dar şi la conducerea primăriei Cîmpu­lung prin care a anunţat cea de-a doua ediţie a concursului internaţional de pro­cese simulate: „Moot Court Europe 2019“.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 17

Continuare
 
Educaţie medicală pentru elevii din Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Educaţie medicală pentru elevii din Mioveni


Elevii din Mioveni învaţă cum să acorde primul-ajutor, în cadrul unui proiect încheiat între  Primăria oraşului şi  Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş - Substaţia Mioveni. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 50

Continuare
 
Campania privind stoparea violenţei în şcoli continuă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019

La Mioveni,

Campania privind stoparea violenţei în şcoli continuă


Campania iniţiată la nivelul oraşului privind prevenirea şi stoparea actelor de violenţă juvenilă în şcolile din Mioveni a continuat şi săptămîna trecută cu alte două întîlniri. De data aceasta, parteneri de dialog au fost elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Mioveni şi cei din cadrul Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini Dacia.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 32

Continuare
 
Săptămîna Europeană a Vaccinării Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Săptămîna Europeană a Vaccinării


Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Argeş marchează  Săptămîna Europeană a Vaccinării, în peri­oada 20-25 aprilie 2019. Săptămîna Europeană a Vaccinării (SEV) este o iniţiativă regională condusă şi coordonată de Biroul Regional al Organiza­ţiei Mondiale a Sănătă­ţii pentru Europa şi este implementată de Statele Membre ale Regiunii europene.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 34

Continuare
 
Argeş Ghid - aplicaţia mobilă cu care îţi organizezi timpul Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Argeş Ghid - aplicaţia mobilă cu care îţi organizezi timpul

Vineri, aceasta a fost lansată într-un cadru festiv


Oraşele din Argeş, în frunte cu Piteştiul, aşteptau de mult timp un ghid urban digital. O aplicaţie mobilă simplă şi prietenoasă în care veţi găsi diverse sugestii de timp liber, laolaltă cu evenimentele majore care vă vor stîrni interesul de a petrece un timp plăcut cu prietenii sau familia.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 36

Continuare
 
Bonurile de 346 lei din 26 martie, cîştigătoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Bonurile de 346 lei din 26 martie, cîştigătoare

Ministerul Finanţelor a anunţat că bonurile fiscale emise în data 26 martie 2019, cu o valoare de 346 lei, au ieşit cîştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică. La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 martie 2019, iar fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri cîştigătoare. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română“ (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începînd cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor cîştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 48

Continuare
 
Evenimente 23 aprilie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Evenimente 23 aprilie de-a lungul vremii

- 1400: A început domnia lui Alexandru cel Bun, în Moldova (1400 – 1432).
- 1564: S-a născut şi William Shakespeare, poet, dramaturg englez şi a murit în aceeaşi zi, în 1616
- 1597: „Văduvele vesele din Windsor“, piesa lui Shakespeare este jucată pentru prima dată, în prezenţa reginei Elizabeth I a Angliei.
- 1661: Regele Charles al II-lea al Angliei, Scoţiei şi Irlandei este încoronat la Westminster Abbey.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 40

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Sfinţii zilei


Sfîntul Gheorghe sărbătorit a doua zi de Paşte

În această lună, în ziua a douăzeci şi treia, pomenirea sfîntului şi măritului marelui mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă. Cum sărbătoarea a picat în Săptămîna patimilor, slujba se va săvîrşi în biserici luni, a doua zi de Paşte, pe data de 29 aprilie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 36

Continuare
 
Apometrele şi distribuitoarele, plătite de furnizor Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019

Veste bună pentru consumatori

Apometrele şi distribuitoarele, plătite de furnizor


Începînd din această lună, SC Apă Canal 2000 S.A va suporta contravaloarea apometrelor şi a distri­buitoarelor montate la abonaţi. Măsura a intrat în vigoare de săptămîna trecută, în urma unei hotă­tîri adoptată în cadrul adunării generale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 45

Continuare
 
Altă serie de bilete de tratament Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Altă serie de bilete de tratament


Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru a cincea serie de bilete de tratament balnear din acest an, cu date de plecare în perioada 15 mai – 18 mai 2019, au fost repartizate în Argeş 58 de bilete de tratament balnear în staţiunile: 1 Mai, Amara, Bala, Buziaş, Covasna, Olaneşti şi Pucioasa. Repartiţia poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 41

Continuare
 
Se opreşte curentul la Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Se opreşte curentul la Cîmpulung

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel: orele 9- 16, Cîmpulung,  zona Drăceşti cu străzile: Drăceşti, Plăieşti alimentat din PTA Calea Drăceşti. 
   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 42

Continuare
 
Grupuri sanitare în toate şcolile din judeţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Grupuri sanitare în toate şcolile din judeţ

Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi vicepreşedinte PSD Argeş, a anunţat că în curînd toate şcolile din judeţul Argeş vor avea grurpui sanitare în interiorul unităţii de învăţămînt. „Proiectele noastre prioritare vizează în primul rînd infrastructura, sănătatea şi educaţia. Iată că ne apropiem de mult-aşteptatul termen în care fiecare şcoală va avea grupuri sanitare. În 2016 aveam peste 400 de unităţi cu toalete în exterior, iar în prezent mai sunt doar cîteva, cam 15, pe care sperăm să le „rezolvăm“ pînă la începerea noului an şcolar 2019-2020. Au fost alocate sume importante pentru şcoli şi vom continua să investim în infrastructura şcolară“, a spus Dan Manu. De la preluarea mandatului, în infrastructura şcolară au fost alocaţi, de la bugetul Consiliului Judeţean Argeş, peste 20.000.000 de lei. Doar în prima jumătate a anului 2018 pentru şcoli şi grădiniţe au fost alocate de Consiliul Judeţean Argeş 5.725.000 de lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 41

 
Nu vom avea deficit la pensii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Nu vom avea deficit la pensii!


Senatorul Şerban Valeca, preşedinte al PSD Argeş şi vicepreşedinte al Senatului, anunţă că în acest an, Româ­nia are cel mai mare buget adoptat. Acesta a precizat că „pentru prima dată nu vor avea deficit la bugetul de pensii“ dînd asigurări că bugetul „va fi pe plus“.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 62

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 10332


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info