Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic
Fapt divers*** ️ Reţinut că şi-a şters urmele accidentului     Fapt divers*** ️ I-a făcut moşmoane de 180 lei!     Cultural*** ️ Sfîntul Nicolae, ocrotitorul copiilor     Social*** ️ S-a redeschis Cetatea Poienari     Sport*** ️ Victoria este obligatorie!     Sport*** ️ Ce peşti puteţi pescui pe Dunăre    
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Friday, 06 December 2019


Medic muscelean decorat de preşedinte


Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare cu prilejul Zilei Naţio­nale a României. Pentru rezultatele importante obţi­nu­te în perfecţionarea actului medical, preşedintele Klaus Iohannis a conferit medicului muscelean Viorel Jinga - Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 443

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 06 December 2019


Proiect european la Mioveni!


Din 27 noiembrie şi până pe 20 decem­brie, Primăria Mioveni desfăşoară activităţile planificate pentru prima etapă locală din cadrul proiectului ACHIEVE – AWARENESS OF CO­MM­ON HISTORY FOR IDEN­TIFYING AND EXTEN­DING THE VALUES OF EUROPE (Conştientizare asupra istoriei comune, pentru identificarea şi dezvoltarea valorilor Europei).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 332

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 06 December 2019

La Mioveni,

Bradul de Crăciun s-a aprins aseară!

De asemenea, s-a dat startul ediţiei nr 4 a Târgului de Crăciun


Conform tradiţei, Bradul de Crăcin a fost aprins la Mioveni, pe 5 decembrie, la ora 18.00, în ajun de Sf. Nicolae, moment care a marcat şi startul celei de-a patra ediţii a ”Târgului de Crăciun” din Mioveni.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 385

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 06 December 2019


S-a redeschis Cetatea Poienari

Consiliul Judeţean Argeş a instalat gard electric de protecţie împotriva urşilor


Cetatea Poienari, punct de atracţie turis­tică al Judeţului Argeş a fost redeschisă de ieri publicului. Pentru a o putea redes­chide, Consiliul Judeţean Argeş a luat măsuri pentru protejarea turiştilor de eventualele incidente produse de urşii care apar în zonă.                                    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 371

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 06 December 2019


Se opreşte curentul în Cocu

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, între orele 8:30 -16:30,  la consumatorii casnici şi agenţii economici din Cocu , sat Cocu Vale. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.   
I.I

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 305

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 05 December 2019


Cadouri din Germania pentru copii din Câmpulung!


Membrii unui club de prietenie din Câmpulung au făcut un gest minunat în pragul Sărbătorilor de Iarnă. Aceştia au mers la elevii Şcolii generale C.D Aricescu dar şi pe la mai multe grădiniţe din oraş. Nu au fost uitaţi nici copiii cu probleme de la centrul de zi Vladimir Ghika.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 399

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 05 December 2019

Cifră rotundă sărbătorită la Uzina Dacia din Mioveni

Noul Duster, 500.000 de unităţi produse


La sfîrşitul lunii noiembrie, Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni a sărbătorit ieşirea din linia de Montaj a modelului Duster cu nr. 500 000 (4x4, Prestige, 1.3 TCE 150 CP, rouge fusion). E vorba de a doua generaţie a unui model iconic pentru România şi Groupe Renault, lansat în urmă cu 2 ani, la Salonul Auto de la Frankfurt. Beneficiarul acestui model emblematic este un client din Franţa.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 434

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 05 December 2019


S-a abrogat legea recursului compensatoriu

Va produce efecte doar pentru condamnări de acum încolo


Ieri Camera Deputaţilor a abrogat legea recursului compensatoriu, care a scos din închisoare înainte de termen aproximativ 21.000 de condamnaţi, din care peste 500 au comis din nou infracţiuni grave. Asta după ce marţi, proiectul a  trecut de comisia juridică. Camera Deputaţilor este for decizional. Legea va merge la promulgare, însă va produce efecte doar în cazul celor care vor primi condamnări de acum încolo. Cei care se află în prezent în penitenciare vor beneficia în continuare de recursul compensatoriu, adică de reducerea zilelor de pedeapsă, pentru perioada pe care au executat-o pînă acum.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 444

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 05 December 2019


Atelierele lui Moş Crăciun la Muzeul Goleşti

Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti organizează până pe 20 decembrie 2019,  Atelierele lui Moş Crăciun dedicate în special copiilor. În cadrul aceste ateliere copiii îşi dezvoltă manualitatea, spiritul creativ şi învaţă într-un mod interactiv vechile tradiţii româneşti .

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 415

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 05 December 2019


Se opreşte curentul în Bradu

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi,  la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program:

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 419

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 04 December 2019


Dacia Duster, în Siberia!

Excursia este făcută de doi români, care au mai realizat acelaşi traseu cu un Logan, acum 14 ani


Doi români vor pleca săptămâna viitoare pleacă în Siberia cu o Dacia Duster. Expediţia lor începe pe 12 decem­brie, iar desti­na­ţia este Oimiakon, satul consi­de­rat polul frigului mondi­al în care se poate ajunge cu o maşină.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 970

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 04 December 2019

Premieră la Laboratorul de Angiografie Piteşti

Intervenţie pe carotidă, fără anestezie!


Angiograful, aparatul de ultimă generaţie acchiziţionat la Spitalul Judeţean Argeş în urmă cu 5 ani, graţie unei campanii iniţiate de directorul general al Curierului Zilei, Constantin Neguţ, îşi arată în fiecare zi eficienţa sal­vând multe vieţi!  La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul Labora­to­rului de Angiografie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, fost efectuată, în premieră, o procedură de angioplastie cu balon şi stent a arterei carotide interne, la un pacient cu infarct miocardic în antece­dente. Pacientul din Bucureşti s-a adresat  medicului primar în chi­rur­gie vasculară,  Felix Sârboiu.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1141

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 04 December 2019


S-a marcat Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi


Ziua internaţio­nală a persoa­ne­lor cu diza­bili­tăţi, „International Day of People with Disa­bility“, este marcată anu­al la 3 decem­brie, cu sco­pul de a promova şi im­ple­menta pro­gra­mele destinate îmbunătă­ţirii condiţiilor de viaţă pen­tru aceste categorii socia­le defavorizate.

Comentarii (1) | Vizualizari: 513

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 04 December 2019


Scutiri de penalităţi, pentru datoriile restante, la Mioveni


În scopul stimulării încasărilor la Bugetul Local, la propunerea conducerii Primăriei Mioveni, consilierii locali au adoptat Hotărârea nr.162/19.09.2019 privind Aprobarea Procedurii de Anulare a  Majorărilor de Întârziere aferente obligaţiilor bugetare principale restante la data de 31.12.2018, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice, cu perioada de aplicabilitate în intervalul 20.09.2019 – 15.12.2019.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 388

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 04 December 2019


În magazinele Larissa Fashion, calitate la preţ redus şi premii!


Luna acesta ai cel puțin trei motive pentru a merge la unul dintre magazinele Larissa Fashion-Nord sau Larrisa Fashion-Bradu. Vei găsi produse noi, de calitate, realizate cu mult bun gust, vei avea parte de reduceri de 30% toată luna și nu în ultimul rând, poți participa la tombola organizată în preajma sărbătorilor. Premiile constau în vouchere de cumpărături, visul oricărei doamne sau domnișoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 402

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 04 December 2019


Se opreşte curentul în Piteşti

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici,  din mai multe localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program:

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 563

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 12263


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info