Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Prea multă Manu-factură      *** 28 de şoferi lăsaţi pietoni      *** Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani      *** A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală      *** Viteza l-a dus pe cîmp      *** Şi-a rănit mama, grav!     *** Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară      *** Se opreşte curentul la Negraşi      *** Proiecte de reabilitare a străzilor din Piteşti      *** Biserica Maica Domnului resfinţită      *** Surprize mari şi cîştiguri multe!      *** Sfinţii zilei      *** PUI LA CEAUN      *** Evenimente 21 ianuarie de-a lungul vremii      *** Deputatul Rădulescu vrea suspendarea      *** Eclipsă totală de Lună!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** 9 goluri la debutul lui Opriţa!      *** Vor promovarea în Liga Naţională      *** Echipa ideală a debutanţilor      *** Vrea FC Argeş pe podium      *** FC Argeş vrea şi echipă de tineret!      *** Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!      *** Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!      *** Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!     

 
Preţul gazelor plafonat Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


Preţul gazelor plafonat


Pretul gazelor naturale va fi plafonat, de la 1 ianuarie 2019, la 68 de lei megawatt/oră pentru trei ani de zile, a anunţat marţi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1365

Continuare
 
Slujbe de Crăciun, în bisericile din Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


Slujbe de Crăciun, în bisericile din Mioveni


În perioada Naşterii Domnului, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi intensifică programul liturgic şi activităţile. Atît credincioşii din oraş, cît şi cei din zonele limitrofe au posibilitatea să participe la slujbele oficiate la catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, dar şi la celelalte biserici din Mioveni.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1296

Continuare
 
45 de piteşteni amendaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 decembrie 2018

Aveţi grijă pe unde aruncaţi gunoiul

45 de piteşteni amendaţi!


În prima decadă a lunii noiembrie a fost finalizată montarea sistemului de monitorizare video la nivelul municipiului Piteşti. Dintr-un total de 201 camere video, un număr de 35 camere au fost montate la diferite platforme de strîngere a gunoiului iar în paralel s-a desfăşurat o activitate de informare şi de prevenire privind modul de depozitare şi condiţiile de curăţenie la platformele de colectare a gunoiului menajer, deşeuri din ambalaje de carton sau hîrtie.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 965

Continuare
 
Bilanţ pe 2018 la Primăria Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


Bilanţ pe 2018 la Primăria Mioveni


Conducerea Primăriei Mioveni a prezentat joi, într-o conferinţă de presă, bilanţul instituţiei pentru anul în curs şi proiectele pentru oraş pentur anul 2019. Înainte de începerea propriu-zisă a conferintei, primarul Ion Georgescu i-a invitat pe jurnaliştii argeşeni în centrul civic al oraşului pentru ca aceştia să vadă iluminatul festiv de sărbători. Edilul din Mioveni a fost însoţit de viceprimarul Aurel Costache şi de secretarul oraşului, Ionuţ Badea.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 825

Continuare
 
Consilierii locali din Mioveni au fost colindaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 decembrie 2018


Consilierii locali din Mioveni au fost colindaţi

 În pragul sărbătorilor de iarnă, consilierii locali din Mioveni au primit la ultima şedinţă ordinară din acest an vizita surprinzătoare a unui grup de prichindei, care au venit să colinde în sala de şedinţe a instituţiei. Aceştia au primit pentru gestul lor nu doar aplauze şi felicitări din partea aleşilor locali, ci şi dulciuri. Grupul de colindători a aparţinut secţiei de canto a  Centrului Cultural Mioveni (profesor Alexandra Martin).    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 833

Continuare
 
CALTABOŞ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 decembrie 2018


CALTABOŞ

Ingrediente:
Cîteva maţe groase (bine spãlate în apã rece)
mãruntaie – inimă, bojogi, ficat, splină – cam 1,5 kg
500g carne foarte grasă de la gît

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 403

Continuare
 
Medici şi asistente neasiguraţi la Sănătate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 decembrie 2018

Dintr-o eroare de sistem, la Spitalul Judeţean

Medici şi asistente neasiguraţi la Sănătate!


Un nou scandal se prefigurează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. După ce mai mulţi medici au primit somaţii de plată pentru nişte reţete compensate eliberate unor pacienţi cu afecţiuni severe, totul dintr-o eroare de sistem, mare parte din aganjaţii unităţii spitaliceşti s-au trezit că nu sunt asiguraţi la sănătate, sau mai grav, că le-a fost suspendat contractul de muncă. De ce credeţi? Tot dintr-o eroare de sistem! Diferenţa este că în cazul medicilor „eroarea de sistem“ nu poate fi trecută cu vederea şi banii vor trebui achitaţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 592

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 decembrie 2018


 Sfinţii zilei

În această lună, în ziua a douăzeci şi una, pomenirea Sfintei Muceniţe Iuliana.
Sfînta Muceniţă Iuliana a trăit pe vremea împăratului Maximian. Era din Nicomidia, copila unor părinţi bogaţi. Părinţii au logodit-o cu un senator elin, cu numele Eleusie. Logodnicul voia să se facă nunta, dar sfânta n-a vrut, ci a zis: „Nu mă mărit cu tine, pînă nu ajungi prefectul cetăţii“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 384

Continuare
 
Sumă mare de bani şi căsătorie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 decembrie 2018

Horoscop 21 Decembrie 2018:

Sumă mare de bani şi căsătorie!            


Berbecii vor primi o sumă de bani, Fecioarele vor lua o decizie importantă, iar Peştii se vor bucura de timpul liber. Dacă Gemenii traversează o perioadă extraordinară din punct de vedere financiar, iar Capricornii se simt învăluiţi de iubire şi fericire, Fecioarele nu stau pe loc – sînt în căutarea unor experienţe noi. Astrele mizează pe dinamism şi energie pozitivă. La fel şi nativii din horoscop. „Acţiune” este cuvîntul-cheie.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 951

Continuare
 
Păsările dispar, din cauza omului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 decembrie 2018

Argeşul sălbatic se depopulează

Păsările dispar, din cauza omului


Un recent studiu al WWF publicat de presa internaţională, arată că din 1970 pînă în prezent, circa 60% din populaţia animală superioară (vertebrate) a Pămîntului a dispărut, din motive imputabile omului. Cei 60 de oameni de ştiinţă de pe toate meridianele care au colaborat la raport, utilizînd date despre 16.700 populaţii de păsări, reptile, amfibieni, peşti precum şi mamifere - însumînd peste 4.000 de specii - spun că fauna se îndreaptă spre o catastrofă. Semne de acelaşi fel se pot observa şi în Argeş.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 591

Continuare
 
Programul magazinelor de Crăciun şi de Anul Nou Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 21 decembrie 2018


Programul magazinelor de Crăciun şi de Anul Nou


Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland, Carrefour, Lidl şi Auchan vor funcţiona după un program special. Iată cînd vor fi închise magazinele amintite şi în ce interval orar vă puteţi face cumpărăturile înainte de sărbători.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 926

Continuare
 
Secţia ATI dotată cu echipamente de ultimă generaţie Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 decembrie 2018

La Spitalul Municipal Cîmpulung,

Secţia ATI dotată cu echipamente de ultimă generaţie


În baza unui vechi şi statornic parteneriat, Spitalul Municipal Cîmpulung, cea mai importantă unitate sanitară din Muscel, a beneficiat constant în ultimii 15 ani de susţinere din partea grupului Holcim România, prin sponsorizări cu aparatură medicală performantă. Lista acestor sponsorizări include: analizor de laborator, coagulometru, laparoscop, analizor automat de hematologie, analizor de gaze şi electroliţi în sînge, un Emulsificator pentru Oftalmologie, o maşină automată de spălat instrumentar, trei electrocardiografe, un monitor pacienţi şi multe altele. La sfîrşit de 2018, parteneriatul este continuat cu o nouă donaţie, constînd în aparatură şi echipamente medicale pentru Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, respectiv 4 paturi de terapie intensivă, o brancardă automată, 4 monitoare şi un aparat de mobil de ventilaţie.Valoarea totală a acestei investiţii este de aproximativ 47,5 mii  euro.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 556

Continuare
 
A fost desemnat „Cel mai frumos copil din Argeş!“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 21 decembrie 2018

Liderii clasamentului premiaţi diseară la Curier TV

A fost desemnat „Cel mai frumos copil din Argeş!“


Ieri, în baza taloanelor sosite la redacţie a fost desemnat „Cel mai frumos copil din Argeş!“ . Antonia Elena Neacşu de 5 ani este cîştigătoarea concursului, cu 775  taloane.Rebeca Cioană s-a clasat pe locul II cu 307 voturi, în timp ce locul III a fost ocupat de Sofia Maria Neculae, cu 154 taloane.David Ardeleanu s-a clasat pe locul Iv cu 78 taloane.Primii patru clasaţi vor fi premiaţi în această seară în platoul televiziunii Curier TV.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 734

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 decembrie 2018


PASTILA de UMOR      

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 404

 
Locuri de joacă, parcări noi şi străzi reabilitate! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 decembrie 2018

Primăria Piteşti a prezentat raportul lucrărilor din acest an

Locuri de joacă, parcări noi şi străzi reabilitate!

 

Primăria Piteşti a finalizat în acest an mai multe investiţii de maximă importanţă pentru cetăţeni. În acest an Municipalitatea a dat în folosinţă mai multe locuri de joacă pentru copii, noi parcări şi a reabilitat mai multe străzi. Şi în anul următor, Municipalitatea are în derulare mai multe proiecte. Iată ce lucrări şi achiziţii s-au făcut în 2018 şi ce proiecte vor fi finalitate în 2019:


Comentarii (1) | Vizualizari: 1284

Continuare
 
Consum exagerat de apă la Davideşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 decembrie 2018


Consum exagerat de apă la Davideşti

Avînd în vedere faptul că în această perioadă în comuna Davideşti (sat Conţeşti şi Olteanca) sînt înregistrate consumuri foarte mari de apă potabilă, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate, operatorul serviciului de apă potabilă şi canalizare, atrage atenţia că această risipă duce la scăderea cantităţii de apă în bazinul de înmagazinare, fiind astfel afectată calitatea apei în cartierul Racoviţa (oraş Mioveni). Cea mai mare risipă se înregistrează din cauza gospodăriilor cu cişmele care sînt lăsate deschise non-stop pentru a nu îngheţa din cauza gerului. „Sperăm să înţelegeţi că acest consum exagerat poate provoca probleme grave, putînd să ducă chiar pînă la lipsa apei. Sistemul de distribuţie nu este gîndit să acopere această risipă, ci numai un consum normal. Din acest motiv, rugăm locuitorii să consume cu moderaţie apa, numai în scopuri potabile, şi să ţină cont că acţiunile lor afectează ceilalţi consumatori din aria de operar“ spuneau reprezentaţii SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.     .

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 865

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 9508


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info