Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Actorul Dumitru Drăgan, înmormîntat azi     *** Noul şef e teleormănean!     *** Alin Berevoescu, prim adjunct la ISU Argeş     *** Patronul de la Bistro 27, muncă în folosul comunităţii      *** Şofer condamnat că a ucis un copil     *** Şase profesori de 10 la Titularizare!     *** Expoziţie Bădiliţă la Ilfoveanu     *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** La anul, Dacia va lansa Noul Sandero      *** 10.000 de fani la picnicul Dacia din Franţa      *** Trecere de pietoni în pădure     *** Champions League, turul      *** 4 arbitri argeşeni au trecut testele     *** Iulian Călin, în Europa League     *** 3 medalii de bronz pentru CS Dacia!     *** Argeşencele, profesoare pentru olandeze     *** 4 medalii pentru juniori     *** Raicu şi Şerban, la Campionatul European     *** Victorie în cel de-al treilea amical!     *** „Nu mai pleacă nici un jucător“    

 
Se caută voluntari pentru Let‘s Do It! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 iunie 2018

Implicaţi-vă pentru Ziua de Curăţenie Naţională şi Globală

Se caută voluntari pentru Let‘s Do It!


Pe 15 septembrie a.c, 150 de ţări din întreaga lume se unesc în cea mai ambiţioasă mişcare civică la nivel internaţional – World Cleanup Day. Milioane de voluntari din întreaga lume vor spune „Let`s Do It!” în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu – deşeurile. România va organiza o Zi de Curăţenie Naţională pentru a şasea oară, după cele 5 acţiuni de succes desfăşurate începînd cu anul 2010. Let`s Do It, România! este cea mai mare mişcare socială din România - pînă acum, peste 1 400 000 de voluntari au participat la evenimentele Let`s Do It, Romania! şi au curăţat 18 000 de tone de deşeuri.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1149

Continuare
 
Profesorii pensionari, sărbătoriţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 iunie 2018


Profesorii pensionari, sărbătoriţi


Joi în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru întreaga activitate didactică depusă în formarea şi educarea tinerelor generaţii, autorităţile locale au organizat o ceremonie dedicată celor 12 cadre didactice din Mioveni, care la finalul anului şcolar 2017-2018 îşi vor încheia activitatea. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1189

Continuare
 
Week-end plin la Plaja Shaker! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 iunie 2018


Week-end plin la Plaja Shaker!


Noul sezon pe Plaja Shaker de la Budeasa a început de o săptămînă, distracţia şi voia bună fiind aici la ele acasă şi în această vară. Argeşenii care vor să îşi petreacă aici timpul liber vor avea parte de momente de neuitat, într-o atmosferă de vis.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 796

Continuare
 
12 şcoli cu sub 10 elevi promovaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 iunie 2018

Astăzi se încheie înscrierile la Evaluarea Naţională

12 şcoli cu sub 10 elevi promovaţi!


Săptămîna viitoare începe Evaluarea Naţională pentru elevii din clasa a VIII-a, prima probă scrisă la Limba şi literatura română urmînd să se desfăşoare luni, 11 iunie. Inspectorul şcolar general adjunct din cadrul ISJ Argeş, Mihaela Crişan ne-a spus că s-au stabilit 126 de centre de examen şi 4 centre de evaluare a lucrărilor din alt judeţ. Nu se ştie judeţul care va trimite lucrările la corectare în centrele din Argeş.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1098

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul în 3 comune

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel: între orele 15– 16, comuna Morăreşti, satele: Deduleşti, Luminile, Măncioiu zona PTA Măncioiu 1; 9– 12, sat Luminile alimentat din PTA Luminile 1; 12– 15, sat Luminile alimentat din PTA Luminile 2; 9– 15 comuna Miceşti, satele: Purcăreni, Băduleşti, PTA Tabăra Purcăreni (terţ), PTA Deco Moble (terţ); 9– 15, comuna Dîrmăneşti, satele: Negreni, Piscani, PTA Pentarom 2 (terţ), PTA Fabrica matriţe Piscani (terţ), PTA CAP Piscani (terţ), PTA Irigaţii Piscani (terţ), PTAb Metal Design Industry (terţ). Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.  

I.Ivănoiu


 
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 888

Continuare
 
Tratamente fitosanitare în spaţiile verzi Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

Ţineţi geamurile închise şi nu scoateţi cîinii afară

Tratamente fitosanitare în spaţiile verzi


Temperaturile ridicate şi ploile din ultima perioadă au favorizat apariţia bolilor şi dăunătorilor la arborii şi plantele din spaţiile verzi. Pentru a le combate,  S.C. Salpitflor Green S.A va efectua începînd de astăzi şi pînă pe 11 iunie 2018  tratamente contra bolilor şi dăunătorilor plantelor.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 946

Continuare
 
Programări online la Primăria Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018


Programări online la Primăria Piteşti


Piteştenii care doresc să cîştige timp pot face programări online la Primăria municipiului Piteşti pentru obţinerea certificatului de atestare fiscală sau a scoaterea din evidenţa fiscală a mijloacelor de transport. Aplicaţia este disponibilă pe site-ul (www.primariapitesti.ro), secţiunea „servicii electronice“.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1134

Continuare
 
293 de locuri în creşe Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

Înscrierile au loc pînă pe 29 iunie

293 de locuri în creşe


Piteştenii care au copii cu vîrste de pînă la 3 ani îi pot înscrie la creşă pentru anul şcolar 2018-2019. Potrivit informaţiilor obţinute de la Primăria Piteşti, încrierile au început  din această săptămînă, penul anul şcolar  2018-2019, fiind pune la dispoziţie 293 de locuri în cadrul celor 11 creşe care funcţionează cu program prelungit. În aceste creşe pot fi înscrişi copii cu vîrste cuprinse între 3 luni şi 3 ani.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1123

Continuare
 
Molozul aruncat la tomberon, aduce amenzi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018


 Molozul aruncat la tomberon, aduce amenzi!


Orice cetăţean care face modificări în locuinţă trebuie să ştie că nu are voie să arunce molozul rezultat la tomberoanele de gunoi. Pentru a scăpa de spărturile rezultate de spargerea unor ziduri sau de tencuiala dată jos de pe pereţi, locatarii imobilelor din Piteşti trebuie să plătească, existînd servicii specializate în acest sens, în cadrul SC Salubritate 2000 SA. 


Comentarii (3) | Vizualizari: 1527

Continuare
 
Zeci de cazuri de rujeolă dar n-avem vaccin! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

În condiţiile în care este epidemie în ţară,

Zeci de cazuri de rujeolă dar n-avem vaccin!


Epidemia de rujeolă din ţara noastră continuă să evolueze, apărînd noi cazuri de îmbolnăviri. Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, în judeţul nostru, de la începutul acestui an, au fost confirmate 55 de cazuri de rujeolă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 721

Continuare
 
UPIT clasificată internaţional Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

În cadrul unei evaluări coordonate de Comisia Europeană,

UPIT clasificată internaţional


Universitatea din Piteşti se numără printre cele 1.614 de universităţi din 95 de ţări care au fost clasificate în evaluarea internaţională U-Multirank, coordonată de Comisia Europeană. În actuala clasificare internaţională a universităţilor, UPIT a obţinut punctaj maxim la mai mulţi indicatori. Astfel, parteneriatele strategice de cercetare, publicaţiile interdisciplinare, rata de absolvire a studiilor de licenţă şi de master de către studenţii UPIT, mobilităţile studenţilor şi cadrelor didactice în spaţiul european şi extraeuropean au  obţinut punctaj maxim.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 711

Continuare
 
Primele bilete pe litoral pentru pensionari! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 07 iunie 2018

La Casa de Pensii Argeş au sosit

Primele bilete pe litoral pentru pensionari!


La Casa Judeţeană de Pensii Argeş a sosit prima serie mare de bilete de tratament balnear care include şi bilete pe litoral, aceaste afiind foarte solicitate în fiecare an de către pensionarii argeşeni. Pentru seria cu date de plecare în perioada 8 – 12 iunie 2018, au fost repartizate Argeşului  221 de bilete de tratament balnear în staţiunile Amara, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Olăneşti, Saturn, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Tîrgu Ocna, Tuşnad, Vatra Dornei şi Băltăţeşti.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1025

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 iunie 2018

Se vorbeşte, se citeşte...

Caşcavalul vă aşteaptă

Pe lîngă Spitalul Brădet, comuna Brăduleţ mai are cel puţin o atracţie pentru vizitatori, o dată pe an. Festivalul Caşcavalului de Brăduleţ are loc şi anul acesa, în perioad 29 iunie-1 iulie. Primarul Alecu Evlampie invită pe toată lumea la eveniment.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 808

Continuare
 
Spitalul Brădet se modernizează Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 iunie 2018


Spitalul Brădet se modernizează


Spitalul din Brădet va beneficia de o recondiţionare capitală, prin intermediul unui proiect european, în valoare de 3,3 milioane lei, din care 5%, adică 173 mii lei, contribuţia beneficiarului (CJ). Zilele trecute s-a semnat contractul “Creşterea eficienţei energetice a Spitalului de Recuperare Brădet”, primul de acest fel din regiunea Muntenia pe o axă orientată pe scăderea emisiilor de carbon şi folosirea energiilor regenerabile. Aşadar, scopul (sau pretextul) reparaţiilor capitale ale unităţii spitaliceşti, care se vor întinde pe 15 luni, va fi reducerea noxelor şi a gazelor cu efect de seră şi reducerea consumurilor de energie. Cu această ocazie însă, aproape totul va fi schimbat, astfel încît spitalul va fi ca şi construit din nou.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 910

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Trecere denivelată pe Strada Livezilor

De ieri, o nouă trecere denivelată pentru pietoni, în Piteşti. Primăria Piteşti a anunţat că în vederea prevenirii producerii de accidente rutiere, începînd de ieri s-a amenajat, în folosul pietonilor, o trecere denivelată pe strada Livezilor, în zona blocului 13. Anunţul postat pe o reţea de socializare nu a rămas fără reacţii din partea şoferilor care sînt nemulţumiţi consdiderînd că-şi rup maşinile pe asemenea treceri denivelate. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 720

Continuare
 
Locuitorii din Bălileşti îşi vor face buletinele la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 iunie 2018


Locuitorii din Bălileşti îşi vor face buletinele la Mioveni


Începînd cu 1 iunie 2018, eliberarea cărtii de identitate şi a vizei de flotant a cetăţenilor din comuna Bălileşti se va realiza de către Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Mioveni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 873

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 8298
embedgooglemap.net

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info