Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Se vorbeşte, se citeşte...     *** Doi musceleni, fraţi gemeni, împreună la război     *** Monumente istorice, vandalizate     *** De ce miaună şi urlă pisicile?;    *** APIA a plătit banii pe motorină     *** Tichete de vacanţă pentru toţi bugetarii!     *** „Are acte, dar circul rar cu ea“     *** Astăzi este Dragobetele     *** O iubeşte româneşte pe iubita de 72 de ani!     *** Întîia şi a doua aflare a capului Sfîntului Ioan Botezătorul      *** „City break“, cu Luminiţa Borta     *** EXPOZIŢIE ITINERANTĂ DE ARTĂ PLASTICĂ     *** ALEŞII     *** Ce mai citim? Ce mai scriem?     *** Spînzurat în podul casei     *** Bărbat cu dizabilităţi, lovit de maşină     *** Circulaţia, blocată pe Mateiaş      *** A făcut atac cerebral la volan     *** Paznicul ars, identificat     *** Fotbal la TV, în weekend!     *** Champions League - optimi     *** Ultimul amical al iernii     *** Derbiul etapei la TV     *** CS Mioveni, încă două victorii în returul Superligii     *** Gabi Enache a plecat în Rusia     *** 21 de curse în 2018     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul păstrăvului de rîu    

 
95 asistenţi maternali profesionişti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 ianuarie 2018

Anul trecut, în Argeş,

95 asistenţi maternali profesionişti


Comisia pentru Protecţia Copilului Argeş a prezentat un raport de activitate pe anul 2017 în ceea ce priveşte instituţia. Ionel Voica, preşedintele comisiei, menţionează că aceasta stabileşte, menţine şi reevaluează măsuri de protecţie specială, încetează sau modifică măsuri de protecţie specială, solicită sau eliberează avize plasament, eliberează, reînnoieşte, suspendă sau retrage atestate de asistenţi materenali profesionişti, stabileşte încadrarea copiilor cu dizabilităţi în grad de handicap.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 569

Continuare
 
Gaze la Clucereasa Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 ianuarie 2018


Gaze la Clucereasa


După foarte mulţi ani de încercări eşuate, Primăria Mioveni se poate mîndri în acest început de an cu o realizare, aceea că locuitorii din Clucereasa vor fi branşaţi la reţeaua de gaze naturale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 484

Continuare
 
ULTIMELE LOCURI – curs MASAJ în Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018

 

ULTIMELE LOCURI – curs MASAJ în Piteşti


Stresul cotidian, oboseala, efortul, agitaţia îşi spun cuvântul întotdeauna asupra corpului uman, de aceea oamenii caută permanent metode de relaxare şi de bine, cea mai eficientă fiind desigur, masajul (http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/ ), tocmai de aceea, tot mai multe persoane doresc şi trebuie să se specializeze pentru a oferi în mod profesional această tehnică a relaxării, soluţia fiind parcurgerea unui curs specializat, acreditat, susţinut de formatori specialişti în săli moderne, ce oferă toate materialele şi spaţiile necesare studiului, cum este cel oferit de Profesional New Consult.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 596

Continuare
 
Bugetul local, în dezbatere publică Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018

La Mioveni,

Bugetul local, în dezbatere publică


În baza prevederilor legale privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria oraşului Mioveni, organizează dezbateri cu cetăţenii pe marginea bugetului local pentru anul 2018. Discuţiile asupra priorităţilor pentru 2018 vor începe vineri, 26 ianuarie, şi se vor încheia duminică, 4 februarie 2018.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 579

Continuare
 
Weekend pe pîrtia improvizată, la Voina Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018

Ce Valea Prahovei, ce Poiana Braşov!

Weekend pe pîrtia improvizată, la Voina


Mulţi iubitori ai sporturilor de iarnă din Muscel, şi nu numai, care nu-şi permit un sejur pe Valea Prahovei, în Poiana Braşov sau în alte destinaţii turistice de top, au avut la sfîrşitul săptămînii trecute o ţintă clară: Cabana Voina! Chiar dacă în zonă nu există pîrtii amenajate de schi şi săniuş, oamenii, cu mic cu mare, s-au bucurat de zăpada căzută din belşug, stratul de omăt măsurînd în unele locuri chiar şi 50 de centimetri.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 731

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Program special în pieţe

SC Salpitflor Green SA a anunţat programul de funcţionare al pieţelor, bazarului şi tîrgului din municipiul Piteşti pentru ziua de 24 ianuarie 2018. Astfel, pieţele din Piteşti vor fi deschise între orele 6.30 - 13.30, iar Bazarul Gheorghe Lazăr va avea programul între orele 8.30 - 13.00. Tîrgul Săptămînal va fi închis.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 605

Continuare
 
Mai puţini morţi în accidente de muncă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 23 ianuarie 2018

 Directorul ITM Mihail Oprescu a prezentat bilanţul pe 2017

Mai puţini morţi în accidente de muncă


Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş împreună cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş au organizat, ieri, o sesiune de informare şi conştien­tizare a angajatorilor din Argeş. În cadrul întîlnirii s-a discutat despre modificarea salariului brut în con­textul trans­ferului contribuţiilor de la angajator la angajat, registrul general de evidenţă a salariaţilor, transformarea muncii nedeclarate în muncă decla­rată, evoluţia accidentelor de muncă în perioada 2016 - 2017 etc. La discuţii a fost prezent şi Dantes Nicolae Bratu, inspector general de stat, care a menţionat că ITM Argeş a avut un raport de activitate foarte bun, fiind în primele trei pe ţară.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 603

Continuare
 
Peste 2.000 de contribuabili şi-au achitat dările Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 23 ianuarie 2018

La Mioveni,

Peste 2.000 de contribuabili şi-au achitat dările


Potrivit reprezentanţilor Primăriei Mioveni, 2.139 de contribuabili şi-au achitat impozitele şi taxele acestui an, la ghişeele Primăriei. Dintre ei, 1.995 au fost persoane fizice, 114 persoane juridice şi 30 plătitori online.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 846

Continuare
 
- Formula complexă: la baza reteţei stau principiile de funcţionare din medicina tradiţională i Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 ianuarie 2018


De ce este Glucoplant solutia ideală împotriva diabetului?


- Glucoplant este este cel mai eficient produs natural pentru reglarea glicemiei în sînge. Este rezultatul cercetărilor milenare din medicina Ayurveda, acesta fiind cel mai vechi sistem de medicină din lume.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1524

Continuare
 
10 branduri care se pot remarca pozitiv in anul 2018 Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 ianuarie 2018


10 branduri care se pot remarca pozitiv in anul 2018


Anul 2018 se anunta unul dinamic pentru economia locala si internationala. Criza financiara a fost deja data uitarii si, desi exista voci care ameninta cu un nou val de probleme economice, se pare ca societatile isi vad linistite de evolutie, iar companiile simt cale libera pentru dezvoltare accelerata. Brandurile de la care se asteapta o dinamica speciala, rezultate pozitive si chiar inovatie au, in parte, legatura cu tehnologia sau internetul. Iata o selectie de 10 astfel de branduri, alese in mod subiectiv si prezentate aleatoriu, fara a exista un clasament:

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 761

Continuare
 
Se caută 25 de elevi dornici să fie lideri! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 ianuarie 2018

Caravana LEADERS Explore ajunge în liceele din Piteşti

Se caută 25 de elevi dornici să fie lideri!


Caravana LEADERS Explore va fi, astăzi, de la ora 11, la Colegiul Naţional Alexandru Odobescu, apoi la Colegiul Naţional I.C. Brătianu, Colegiul Naţional Zinca Golescu, Liceul Tehnologic Astra şi la Colegiul Economic Maria Teiuleanu.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 777

Continuare
 
Povestea impresionantă a campionului! Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 22 ianuarie 2018

Piteştean, admis primul la Şcoala de Poliţie Cîmpina!

Povestea impresionantă a campionului!


Argeşul are tineri cu care se poate mîndri, iar unul dintre ei este Ioan Deaconu, din Piteşti. La 19 ani, provenind dintr-o familie numeroasă, cu 9 copii, băiatul a reuşit să obţină cel mai mare punctaj la admiterea la Şcoala de Poliţie Vasile Lascăr, din Cîmpina. Astfel, a fost admis primul pe listă, cu 93 de puncte din 100, la examen fiind înscrişi 3.850 de candidaţi pentru 1.200 de locuri. A susţinut probă scrisă sub formă de test grilă la limba engleză şi gramatica limbii române. Rezultatele au fost afişate, ieri dimineaţă, iar Ioan ne-a spus că nu se aştepta să fie chiar primul pe listă, fiind foarte bucuros cînd a aflat vestea. Cînd s-a trezit, a găsit telefonul mobil plin cu mesaje de la colegii săi, prin care era anunţat că a fost admis primul la Cîmpina!   

Comentarii (3) | Vizualizari: 2029

Continuare
 
Concert umanitar pentru o asistentă grav bolnavă! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 ianuarie 2018

Joi, la Filarmonica Piteşti,

Concert umanitar pentru o asistentă grav bolnavă!


Filarmonica Piteşti organizează, joi, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional, al doilea concert simfonic din seria Mozartiana, susţinut de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijorul Cristian Oroşanu şi solistul Ioan - Dragoş Dimitriu (pian). Concertul are scop umanitar pentru salvarea vieţii asistentei medicale Florina Daniela Sîrbu care a lucrat atît în Piteşti, cît şi în Bucureşti. Femeia în vîrstă de 50 de ani a fost  diagnosticată cu tumoră malignă, avînd disecţie radicală a gîtului pe partea stîngă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1008

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Consultare despre vacanţe

Ministerul Educaţiei Naţionale organizează pînă pe 24 ianuarie 2018 o consultare, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului şcolar 2018-2019. Consultarea se adresează exclusiv elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice din învăţămîntul preuniversitar. Chestionarul conţine 5 întrebări care vizează colectarea unor puncte de vedere referitoare la durata minimă a anului şcolar, data de începere a acestuia, durata vacanţelor de iarnă şi de primăvară, respectiv necesitatea vacanţei intersemestriale. Nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile sînt confidenţiale şi vor fi utilizate doar în scopul consultării.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 604

Continuare
 
De ce n-avem folclor de anvergură Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 22 ianuarie 2018

Centenarul, fără ambiţii artistice

De ce n-avem folclor de anvergură


Actuala guvernare a făcut, declarativ, un scop din promovarea identităţii culturale naţionale. Cu atît mai mult, în Anul Centenarului, acest lucru ar trebui să fie mai mult decît vorbe mari. Din păcate, fără să vrem să desconsiderăm cumva ce avem, eforturile celor ce ţin de noul Centru Cultural Judeţean parcă nu se ridică încă la acest nivel.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 938

Continuare
 
Mii de copii, vaccinaţi împotriva pneumococului! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 ianuarie 2018

Începînd din octombrie 2017,

Mii de copii, vaccinaţi împotriva pneumococului!


Din toamna anului trecut, a fost introdus în Programul Naţional de Imunizări un nou vaccin. Este vorba de vaccinul pneumococic care ajută la protecţia împotriva celor mai des întîlnite 13 tulpini de pneumococ, responsabile de peste 90% din cazurile de boli pneumococice invazive în România.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 544

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 7397

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter