Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Controale în minivacanţa de Rusalii     *** Mai puţini şomeri în Argeş      *** Cum prelucrează datele cu caracter personal SC Apă Canal     *** Primarul Ionică i-a salvat funcţia!     *** Edilul Matei îşi caută dreptatea în instanţă      *** Comisar şef, consilierul lui Manu!     *** Branşaţi ilegal la apă     *** Jandarmii, în misiuni de ordine de Rusalii     *** Şofer prins băut la volanul Ambulanţei      *** Produse întoarse cu mătura la Kaufland     *** A ciordit un tomberon de pe Bulevardul Pardon     *** Astăzi sînt Moşii de vară     *** Mîine este Duminica Rusaliilor     *** Filmele săptămînii 25 - 31 mai      *** Liga Campionilor: Finala Real - Liverpool, meci de 60 milioane euro     *** Baschetbaliştii argeşeni, locul 2 la turneul final!     *** Porcişteanu vrea pe podium la Arad!     *** Laurenţiu Şerban, la Campionatul European!     *** 3 medalii în prima zi la Internaţionalele României     *** CS Dacia a pierdut primul meci de la baraj     *** Rusia, a 7-a gazdă care vrea trofeul!     *** Lacul Green Paradis are peşte şi taxe accesibile!    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Şef nou la Petrochimia Bradu

Printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti, Compania Oltchim îşi informează acţionarii despre suspendarea, din 29 martie, contractului de muncă al directorului Diviziei Petrochimice Bradu, Marius Pîrvu, pe perioada exercitării funcţiei de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), conform deciziei premierului din 28 martie. Pe perioada suspendării contractului de muncă, dreptul de semnătură, reprezentare, coordonare şi management, precum şi îndatoririle şi responsabilităţile funcţiei sînt delegate dlui Dumitru Zdru. Comunicatul a fost întocmit de administratorii judiciari Rominsolv şi BDO Business Restructuring. La procesul de privatizare desfăşurat anul trecut, Petrochimia, aflată în conservare, a rămas nevîndută, rămînînd în portofoliul Oltchim. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 758

Continuare
 
Principele Radu a vizitat casa Elisabetei Rizea Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 aprilie 2018


Principele Radu a vizitat casa Elisabetei Rizea


Principele Radu a făcut, ieri, o vizită în comuna Nucşoara, la casa fostei dizidente şi deţinute politice Elisabeta Rizea (care a încetat din viaţă în urmă cu 15 ani). Printr-un comunicat al Casei Regale remis AGERPRESS, se arată că scopul vizitei a fost susţinerea unei iniţiative care vizează repararea şi trans­for­­marea casei bătrîneşti într-un muzeu de tip interactiv, ca „spaţiu al memoriei româneşti“.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1124

Continuare
 
Programul Simfoniei Lalelelor Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 11 aprilie 2018


Programul Simfoniei Lalelelor


Cea de-a 41-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, care va avea loc în perioada 20 - 22 aprilie, are un program care încearcă să satisfacă mai multe gusturi. Pe lîngă oferta comercială şi bucuria oferită de expoziţia florală ochilor, sînt de urmărit dansatorii din Chişinău (centru de tradiţie coregrafică - îmbinînd valoarea pe care o iradiază, în acest domeniu, spaţiul rusesc, cu elemente specific româneşti); de asemenea, dansatorii din Grecia (şi ei, reprezentanţi ai unei şcoli de dans apreciate la nivel internaţional). Pe lîngă vedeta Andra, merită atenţie şi cîntăreaţa basarabeană Irina Rimes (Rîmeş) - afirmată în ultimii doi ani la Bucureşti, unde, pe lîngă melodiile proprii (are deja un album), a compus piese şi pentru Andra, Inna sau Antonia.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1408

Continuare
 
Cum au petrecut VIP-urile argeşene Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 aprilie 2018


Cum au petrecut VIP-urile argeşene


Ca în fiecare an, şefi din administraţia locală sau ale unor instituţii publice au răspuns unui sondaj realizat de redactorii Curierului zilei. Cu toţii au fost întrebaţi cum şi-au petrecut Paştele în acest an.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1611

Continuare
 
Şase copii născuţi la Judeţean Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 11 aprilie 2018

În cele trei zile de sărbători Pascale,

Şase copii născuţi la Judeţean


Cîteva familii de arge­şeni nu vor uita nicio­dată aceste sărbători pascale, iar de anul viitor, vor avea un dublu motiv să sărbătorească de Paşte. Pe lîngă minunea Învierii Mîntuitorului, vor serba şi aniversarea copiilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 735

Continuare
 
Mii de credincioşi au luat Lumina Sfîntă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 aprilie 2018

În noaptea de Înviere,

Mii de credincioşi au luat Lumina Sfîntă


O mulţime de credincioşii au participat, sîmbătă noaptea, la sluba de Înviere oficiată de preoţi la miezul nopţii. La Biserica Sf. Gheorghe din Piteşti au participat mii de oameni care s-au strîns după ora 23 în jurul lăcaşului sfînt spre a prinde un loc mai în faţă şi a lua printre primii lumină de la preoţi. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 770

Continuare
 
Au leşinat la Înviere! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 aprilie 2018

Mai mulţi argeşeni prezenţi la slujbă

Au leşinat la Înviere!


A devenit deja o „tradiţie“ ca de orice mare sărbătoare să se înroşească linia la 112 pentru a solicita sprijinul celor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş. Nici de sărbătorile Pascale nu s-a făcut rabat de la această regulă, fiind mai multe solicitări decît în mod obişnuit. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1083

Continuare
 
Control în Vinerea Mare, în Piaţa Ceair Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 aprilie 2018

În prezenţa noului preşedintele al ANPC, Marius Pîrvu,  

Control în Vinerea Mare, în Piaţa Ceair


Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Argeş au efectuat în Vinerea Mare un control inopinat în Piaţa Ceair din Piteşti.  La verificare a participat noul  preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Marius Pîrvu. Acţiunea de control a vizat modul de respectare a prevederilor legale, conformitatea, modul de etichetare, prezentare, publicitate şi comercializare a produselor alimentare specifice sărbătorilor Pascale. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 637

Continuare
 
- Formula complexă: la baza reteţei stau principiile de funcţionare din medicina tradiţională i Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 aprilie 2018


De ce este Glucoplant solutia ideală împotriva diabetului?


- Glucoplant este este cel mai eficient produs natural pentru reglarea glicemiei în sînge. Este rezultatul cercetărilor milenare din medicina Ayurveda, acesta fiind cel mai vechi sistem de medicină din lume.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3860

Continuare
 
“Dotarea cu echipamente performante în cadrul H.V.I.D. CONSULTING GROUP” Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 11 aprilie 2018

Anunț de presǎ

Pitesti, 11 aprilie 2018

“Dotarea cu echipamente performante în cadrul H.V.I.D. CONSULTING GROUP”

SMIS 109349

Beneficiarul, S.C. H.V.I.D. CONSULTING GROUP SRL, cu sediul în Municipiul Bucureşti, România, Str. Malul Mare nr. 26, Sectorul 1, județul Bucureşti, J40/10635/2012, CUI RO30673483, derulează proiectul „Dotarea cu echipamente performante în cadrul H.V.I.D. CONSULTING GROUP” cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1016/05.02.2018.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 849

Continuare
 
Infracţionalitatea judeţului, în scădere Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 aprilie 2018


Infracţionalitatea judeţului, în scădere


La recenta şedinţă ordinară de Consiliu Judeţean, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a prezentat un raport despre eficienţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean, pe anul 2017. Vă prezentăm mai jos, pe scurt, rezultatele poliţiştilor argeşeni. Componenţa comisiei de coordonare a ATOP este compusă din consilierii judeţeni Dorin Mărăşoiu (preşedinte) şi Adrian Ştefan, fostul inspector şef IPJ Argeş Bogdan Berechet, Bogdan Olar, inspector şef ISU, şi Ilie Dragomir, ca reprezentant al comunităţii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1297

Continuare
 
Pastorala de Ziua Învierii Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 aprilie 2018


Pastorala de  Ziua Învierii

Domnului nostru Iisus Hristos


Iisus Hristos a zis: Eu şi Tatăl una sîntem, pentru ca toţi să fie una, străduindu-vă să păstraţi unitatea duhului întru legătura păcii, pentru că voi toţi, una sînteţi în Hristos Iisus. Întru numele Tău păzeşte-i pe cei pe care Mi i-ai dat,

ca să fie una, aşa cum sîntem noi!


Comentarii (1) | Vizualizari: 1447

Continuare
 
Rămăşiţele Mariei Brătianu se aduc la Florica Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 aprilie 2018


Rămăşiţele Mariei Brătianu se aduc la Florica 


Rămăşiţele (cenuşa) Mariei Brătianu, fiica istoricului Gheorghe Brătianu, nepoata marelui om de stat Ion I.C. Brătianu, vor fi repatriate. Aducerea lor de la Paris la capela funerară de la Vila Florica din Ştefăneşti va avea loc joi, 12 aprilie, în prezenţa unor personalităţi, precum poeta Ana Blandiana şi realizatoarea TV Iulia Hossu Longin. Anunţul a fost făcut ieri, într-o conferinţă de presă la Consiliul Judeţean, cu participarea fostului ministru, acad. Nicolae Noica şi a jurnalistului Bogdan Ficeac.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2059

Continuare
 
Doi copii suspecţi de scarlatină Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 aprilie 2018


Doi copii suspecţi de scarlatină


Scarlatina continuă să apară la copiii din judeţul nostru. Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, există suspiciunea de scarlatină la doi copii: un copil de 10 ani din Piteşti, elev al  Şcolii Gimnaziale Nr. 14 - Piteşti, şi un copil de 5 ani, din Piteşti, preşcolar la Grădiniţa Castelul Fermecat - Piteşti.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1819

Continuare
 
Ziua Mondială a Sănătăţii Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 aprilie 2018

Împovăraţi de plata serviciilor medicale

Ziua Mondială a Sănătăţii


Mîine este Ziua Mondială a Sănătăţii, iar Direcţia de Sănătate Publică Arges marchează această zi prin activităţi de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la importanţa atingerii Acoperirii Universale cu Servicii de Sănătate. Conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, aproximativ jumătate din populaţia lumii nu are acces la servicii esenţiale de sănătate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1104

Continuare
 
Paşte fericit! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 aprilie 2018


Paşte fericit!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1149

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 7978
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter