Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Alarmă falsă cu pestă porcină, la Stoeneşti     *** PASTILA de UMOR      *** Ninsori, lapoviţă, ploi şi polei     *** „Fata moşului şi fata babei”,     *** Piteştiul, a opta piaţă imobiliară a ţării    *** Alţi doi copii suspecţi de scarlatină!     *** Tîrg de Crăciun la Şcoala Mircea cel Bătrîn     *** Rost de bani şi un proiect nou!    *** Evenimente 15 decembrie de-a lungul vremii     *** Sfinţii zilei      *** CÎRNAŢI DE CASĂ     *** Alocaţia pentru copii, prea mică!     *** S-a deschis patinoarul din Trivale     *** Ghidul Clientului S.Ed.C. Mioveni     *** Se modifică programul la chioşcurile de bilete     *** Contract de vidanjare la SEdC Mioveni      *** Şoferi lăsaţi fără permis     *** Familie rănită la Balş     *** Risc mare de avalanşă la cota 1.800 metri     *** Sfaturi pentru şoferi     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul la roşioară     *** Favorite cu Timişoara     *** Europa League - Etapa 6     *** Record naţional doborît după 28 de ani!     *** Dinamo şi FCSB îl vor pe Bogdan Stancu!     *** Gazonul sintetic, interzis în Liga 1     *** Stadion nou pentru Chindia    

 
COMUNICAT DE PRESĂ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 decembrie 2018

Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020

Măsura 19 – Dezvoltarea local LEADER  /Sub-Măsura 19.4 „Sprijin pentru cheltuieli de funcționare și animare”
Nr. contract de finanțare subsecvent nr.1,nr.C19401144011630310301 / 05.12.2016
Beneficiar:Asociația Grupul de Acțiune Locală Făgărașul de Sud-Ținutul Posadelor
Data publicării : 11 decembrie 2018

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociația Grupul de Acțiune Locală Făgărașul de Sud-Ținutul Posadelor implementează proiectul „Funcţionarea Grupului de Acţiune Locală, dobândirea de competenţe şi animarea teritoriului”, proiect finanțat prin Sub-măsura 19.4 - „Sprijin pentru cheltuieli de funcționare și animare” a Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 431

Continuare
 
CHILI DE FASOLE NEAGRĂ CU CARTOFI DULCI Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018


CHILI DE FASOLE NEAGRĂ CU CARTOFI DULCI

TIMPI DE PREPARARE: Timp de preparare: 10 min. Timp de gatire: 25 min. Gata în: 35 min
INGREDIENTE
1 cartof dulce mare
2 căţei de usturoi tocaţi
1 ceapă mare tocată
150 ml sos de roşii

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 435

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Biroul Permanent PNL Piteşti, dizolvat

Decizie importantă în cadrul PNL Argeş. A fost dizolvat Biroul Permanent Local PNL Piteşti. „În urma unor analize politice concludente, BPJ al PNL Argeş a luat decizia de a dizolva Biroul Permanent Local al PNL Piteşti. Cel mai important motiv este acela că BPL al PNL Piteşti nu a avut activitatea satisfăcătoare pe plan intern (legat de organizare şi disciplină), cât şi pe plan extern (conferinţe de presă, luări de poziţie publice etc).Menţionăm că decizia BPJ a fost adoptată în acord cu documentele partidului (Statut, Regulament şi Cod de Etică). 22 de membri ai BPJ au votat pentru dizolvare, 2 au votat împotrivă şi au fost 3 abţineri. În continuare, BPJ al PNL Argeş va proceda statutar pentru numirea unui BPL interimar la PNL Piteşti“, preciza Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş într-un comunicat de presă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 441

Continuare
 
M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis Imprimare E-mail
(9 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Din punctul meu de vedere

M-am îndrăgostit de Klaus Iohannis


   Se spune că uneori dragostea apare brusc, pe nepregătite, iar francezii au găsit şi o frumoasă expresie pentru acest fenomen, „coup de foudre”, ceea ce înseamnă că eşti fulgerat de un sentiment. Este ceea ce mi s-a întâmplat şi mie în seara zilei de 30 noiembrie a.c., când preşedintele nostru a rostit o cuvântare la recepţia dedicată Centenarului. La un moment dat, domnul Klaus a rostit cuvintele „La mulţi ani, România !” şi a făcut-o pe un ton atât de grav, de teuton, de poruncitor, încât mi-a îngheţat sângele în vene, mi-a venit să sar în poziţie de drepţi, să duc mâna la chipiu şi să răspund cu un lătrat scurt:

- Jawohl, mein obersturmbannfuhrer !

Din clipa aceea, l-am iubit pe domnul Klaus Iohannis, fiindcă nu ai cum să nu simţi un sentiment cald pentru un  om atât de rece.

Comentarii (13) | Vizualizari: 1735

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018


PASTILA de UMOR      

                                                            de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 356

 
Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Noi voturi!

Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!


Au sosit noi taloane, ceea ce înseamnă că începe bătălia între concurenţii pentru primul loc. Ieri, au fost depuse la sediul redacţiei noastre alte voturi. Rebeca Cioană a primit 94 de taloane

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 658

Continuare
 
Sfinţii zilei - 4 decembrie Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

 

Sfinţii zilei -  4 decembrie


În această lună, în ziua a zecea, pomenirea sfinţilor mucenici ai lui Hristos: Mina Calicheladu (adică cel cu viers frumos), Ermogen şi Evgraf.

Aceşti sfinţi mucenici au trăit pe vremea împăratului Maximian. Făcându-se odată întrebarea de locuitorii Alexandriei de unele lucruri care tulburaseră liniştea oraşului, împăratul Maximian a trimis pe Mina, ca să dea răspuns acelor întrebări, pentru că Mina învăţase toată înţelepciunea acelei vremi şi era iscusit în meşteşugul vorbirii fiind atenian de neam, trăise la Atena şi acolo deprinsese meşteşugul vorbirii frumoase.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 295

Continuare
 
Noroc în dragoste şi oportunităţi noi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Horoscop 10 Decembrie 2018:

Noroc în dragoste şi oportunităţi noi!


Racii au noroc în dragoste, iar Scorpionii se luptă pentru a obţine o promovare. Gemenii vor face o schimbare majoră la ei înşişi, Scorpionii sînt cu capul în nori, iar Vărsătorii întîlnesc oportunităţi noi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 578

Continuare
 
S-a deschis ECLAIRE by Sweet Marie Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Primul atelier de cofetărie couture din Argeş lansează un nou proiect:

S-a deschis ECLAIRE by Sweet Marie

Unul dintre cei mai buni furnizori de dulciuri pentru evenimente


Lansat în 2015, Sweet Marie Cakes este primul atelier de cofetărie couture din Arges, care dă viaţă celor mai rafinate prăjituri pentru momentele speciale din viaţa ta. Recunoscut ca unul din cei mai buni furnizori de dulciuri pentru evenimente, atelierul produce torturi şi prăjituri pentru nunta, botez sau alte evenimente private şi corporate.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 986

Continuare
 
ABAAV a achiziţionat o dragă amfibie multifuncţională Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


ABAAV  a achiziţionat o dragă amfibie multifuncţională


Administraţia Bazinală de Apă Argeş – Vedea a achiziţionat în toamna acestui an un utilaj multifuncţional pentru realizarea lucrărilor de întreţinere a cursurilor de apă şi a lacurilor de acumulare. Este vorba despre o dragă amfibie multifuncţională, un utilaj necesar în activitatea de ecologizare, curăţare, întreţinere, decolmatare a lacurilor de acumulare şi a cursurilor de apă.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 583

Continuare
 
Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(9 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Noi voturi!

Sosesc taloane la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!


Au sosit noi taloane, ceea ce înseamnă că începe bătălia între concurenţii pentru primul loc. Ieri, au fost depuse la sediul redacţiei noastre alte voturi. Rebeca Cioană a primit 94 de taloane

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 598

Continuare
 
Mii de pelerini la Mănăstirea Curtea de Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

De Sfînta Filoteia,

Mii de pelerini la Mănăstirea Curtea de Argeş


Zi de mare sărbătoare ieri, pentru creştinii ortodocşi. De Sfânta Filoteia, la Mănăstirea Curtea de Argeş au fost mii de pelerini. Credincioşii au asistat la o dublă sărbătoare, aceea a Sfintei Filoteia, şi cea a sfinţirii Noii Catedrale Arhiepiscopale. După slujbă, credincioşii au trecut prin altar şi au sărutat sfintele moaşte. Reprezentanţii Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului au împărţit ceai cald şi pachete.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 577

Continuare
 
Sfinţii zilei - 4 decembrie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


Sfinţii zilei -  4 decembrie


În această lună, în ziua a opta, pomenirea

Cuviosului Părintelui nostru Patapie.

Cuviosul Părintele nostru Patapie era de loc din Teba Egiptului. Alegînd viaţa călugărească, a urmat lui Hristos şi s-a nevoit mulţi ani în pustiu. Apoi a venit la Constantinopol, unde a făcut foarte multe minuni: a dat orbilor vedere, a vindecat, ungînd cu untdelemn sfinţit pe idropici, a izgonit demoni, a vindecat cancerul. Apoi şi-a dat în pace, Domnului, duhul său.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 678

Continuare
 
Schimbări pe toate planurile Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Horoscop 8 Decembrie 2018

Schimbări pe toate planurile


Se anunţă schimbări pe toate planurile, iar norocul le surîde nativilor din Balanţă şi Peşti. Berbecii tind să ia lucrurile prea personal, Leii vor participa ca protagonişti sau spectatori la un conflict, iar Fecioarele nu pot să dea glas lucrurilor care le stau pe suflet.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 772

Continuare
 
SPAGHETE CARBONARA DE POST Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


SPAGHETE CARBONARA DE POST

INGREDIENTE
n 160 g spaghete
n 160 g ciuperci feliate
n 160 g spanac (opţional)
n 2 căţei de usturoi
n o mână de pătrunjel
 Pentru sosul carbonara vegan:
n 120 g caju
n  8 linguri lapte de soia
 n 1 linguriţă drojdie
n  sare şi piper

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 529

Continuare
 
385 milioane Euro, pentru o parte din drumul expres Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018


385 milioane Euro, pentru o parte din drumul expres

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNAIR) au semnat zilele, la Craiova, contractele de execuţie pentru primele două tronsoane din drumul expres Craiova-Piteşti. Conform gd.ro, proiectarea şi execuţia lucrărilor de pe traseul Craiova-Slatina se ridică la 385 de milioane de euro fără TVA, fiind realizată de compania italiană Tirenna Scavi şi o asociere de firme româneşti, condusă de Spedition UMB. Conform contractului, proiectul ar trebui să fie finalizat în maximum trei ani. Drumul va avea o viteză de proiectare de 120 km/h, raportat la maximum 130 km/h, cât avea o autostradă. De asemenea, platforma este mai îngustă, de doar 22 de metri, ceea ce înseamnă că nu va avea bandă de urgenţă. Contractul include şi realizarea centurilor ocolitoare la Balş şi Slatina.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 518

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 9252
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info