Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Justiţia pe timpullui Kovesi şi după...      *** Program prelungit la taxe şi impozite Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Mai multă încredere şi schimbări!      *** Pulpă de porc umplută cu varză     *** Evenimente 20 martie de-a lungul vremii     *** Retrospectiva unei lumi apuse, la Muzeul Judeţean    *** Ziua Mondială a Sănătăţii Orale     *** Sanitas pichetează Ministerul Muncii    *** Prins cu 122 km/h    *** Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului     *** A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal     *** Obţinea credite cu un buletin găsit     *** Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă     *** Lotul României pentru calificări     *** „Vreau să jucăm fotbal!“     *** Moldovan: „Am controlat jocul!“     *** CS Dacia şi CSM Piteşti vor medalii şi Cupe la Campioantele Naţionale      *** 12 înotători argeşeni calificaţi la Campionatele Naţionale     *** U Cluj-FC Argeş, duminică, în nocturnă     *** Vor calificarea în careul de aşi!    *** Scuipaţi şi înjuraţi de spectatorii clujeni!    *** Campioni la Izvorani!     *** Directorul Gheorghe Dinu s-a pensionat   

 Publicitate pdf
Evenimente 14 martie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 martie 2019


Evenimente 14 martie de-a lungul vremii

1800: Cardinalul Barnaba Chiaramonti devine Papa Pius al VII-lea.
1804: S-a născut Johann Strauss–tatăl, compozitor, violonist şi dirijor austriac (d. 1849)
1837: Apare, la Iaşi, Alăuta Românească, prima revistă literară din Moldova, supliment al gazetei Albina românească.
1854: S-a născut Alexandru Macedonski, poet român (d. 1920)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 296

Continuare
 
Stroganoff de vită Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 martie 2019


Stroganoff de vită

INGREDIENTE:
1/2 kg muşchi de vită tăiat fîşii
4 linguri unt
1 lingură ulei
1 ceapă medie
2 căţei de usturoi

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 276

Continuare
 
Seriozitate, lectură şi o deplasare! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 martie 2019


Seriozitate, lectură şi o deplasare!


Vindecare altfel. Nu te simţi prea bine, dar adevărata vindecare, cea de care ai nevoie în acest moment, se află în altă parte, nu la medic, nu într-un tratament medicamentos. Nu pierzi nimic dacă încerci şi alte opţiuni pe care le ai la îndemînă. Vei simţi beneficiile aproape imediat. Simte-te bine şi lasă lucrurile să se aranjeze.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 468

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 martie 2019


Sfinţii zilei


Sfântul Benedict de NursiaCuviosul părintele nostru Benedict, al cărui nume pe latineşte înseamnă „binecuvân- tatul“, era de fel din ţinutul romanilor, din provincia Nursia şi se trăgea din părinţi credincioşi şi bogaţi. Părăsindu-şi casa, pe părinţii săi şi toată averea părintească, încă de pe când era tânăr şi bărbat nedesăvârşit, a plecat împreună cu aceea pe care o avusese dădacă într-un loc pustiu, unde, prin virtute şi înfrânare apropiindu-se de Dumnezeu, a primit de sus puterea de a face minuni şi tămăduiri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 267

Continuare
 
Iluminat public inteligent, la Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 14 martie 2019


Iluminat public inteligent, la Mioveni


În luna martie, se implementează la nivelul oraşului Mioveni, proiectul pilot de tipul „SmartCity” - “Alimentare cu energie electrică, iluminat inteligent, camere de supraveghere video, ecran informaţii şi staţie de încărcare autovehicule electrice”.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 495

Continuare
 
Se opreşte curentul în Poiana Lacului Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 martie 2019


Se opreşte curentul în Poiana Lacului

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi,  la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi.  Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 9- 17 Poiana Lacului Sat Sămara alimentat din PTA Sămara 1; 8- 12 Recea Sat Recea alimentat din PTA Recea 2; 11:30 - 15 Recea Sat Recea alimentat din PTA Recea 4; 11:30 - 15 Rociu Sat Rociu alimentat din PTA Puţ Apă Rociu; 9:30 - 16 Albeştii de Argeş Satele: Albeşti alimentat din PTAB Valea Stupinii, PTA Albeşti Biserică, Florieni, Brăteşti, PTA Bacons SNC (terţ); 8- 15 Piteşti Cartier Smîrdan cu blocurile A1, A2, D1, D2, D3 alimentat din PTCZ 2 Smîrdan; 8:30 - 16:30 Călineşti Sat Călineşti, alimentat din PTA Pepinieră Călineşti. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.  
I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 350

Continuare
 
Au început înscrierile înclasele pregătitoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 13 martie 2019

La Mioveni,

Au început înscrierile înclasele pregătitoare


În oraşul Mioveni, înscrierile în clasa pregătitoare au început în forţă, cu un număr de 110 cereri. Prima etapă a început luni, 4 martie 2019 şi durează pînă la 22 martie, timp în care părinţii completează, online sau la unitatea de învăţămînt dorită, cererile-tip de înscriere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 334

Continuare
 
Gulaş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 13 martie 2019


Gulaş

TIMPI DE
PREPARARE:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gătire: 120 min
Gata în: 2 ore, 30 min

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 272

Continuare
 
Veşti bune, în dragoste şi în carieră Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 13 martie 2019


Veşti bune, în dragoste şi în carieră


Horoscopul zilei de 13 martie 2019 vine cu veşti bune în dragoste. Va fi o zi cu oportunităţi în carieră. Aveţi grijă însă la cei din jur, s-ar putea să fiţi înconjuraţi de oameni lipsiţi de scrupule care nu îşi doresc să vă ajute, ci din contră. Mai bine apelaţi la familie pentru sfaturi ori acţionaţi pe cont propriu. Astrologii vin cu veşti bune în dragoste. Unii nativi îşi găsesc iubirea, alţii îşi schimbă destinul ori încep viaţa de la capăt.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 505

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 martie 2019


Sfinţii zilei

 

În această lună, în ziua a treisprezecea, prăznuim pomenirea aducerii moaştelor celui între sfinţi părintelui nostru Nichifor, patriarhul Constantinopolului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 443

Continuare
 
Întîlnire cu contribuabilii la Finanţe Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 martie 2019


Întîlnire cu contribuabilii la Finanţe

Astăzi, începînd cu ora 12:00, în sala de şedinţe de la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, Bd. Republicii, nr. 118, contribuabilii vor beneficia de răspunsuri la întrebările referitoare la definitivarea impozitului pe profit pentru anul fiscal 2018 şi Spatiul Privat Virtual. La această întîlnire vor mai fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii martie 2019, precum şi alte noutăţi legislative. Contribuabilii interesaţi să participe la această întîlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesînd următorul link: https://www. anaf.ro/asistpublic/, selectînd Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întîlniri cu contribuabilii”.   
S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 353

Continuare
 
Proiecte uriaşe încheiate de români Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 13 martie 2019

În Parlamentul European,

Proiecte uriaşe încheiate de români


La două luni de la preluarea preşedinţiei rotative a Uniunii Europene, România se poate mîndri cu rezultate remarcabile. Dosare grele au fost finalizate, ţara noastră avînd un rol important în adoptarea unor regulamente în acest sens. Din pricina comunicării deficitare, informaţiile legate de aceste realizări ale europarlamentarilor români nu au ajuns la cetăţenii de rînd. Avînd în vedere viitoarele alegeri europarlamentare, românii vor decide cine să îi reprezinte.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 619

Continuare
 
Bulevardul Pardon, amenajat încă din secolul XIX Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 12 martie 2019

Numit cîndva Aleea „Principele Carol”,

Bulevardul Pardon, amenajat încă din secolul XIX


Amenajarea Bulevardului „Pardon”, din Cîmpulung, ca loc de promenadă a început în a doua jumătate a secolului XIX, potrivit regretatului profesor inginer Gheorghe Chiţa, unul dintre oamenii de seamă ai urbei muscelene, care, de-a lungul anilor, şi-a dedicat o mare parte din timpul său pentru a scoate la lumină lucruri mai puţin ştiute despre prima capitală a Ţării Româneşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 388

Continuare
 
Evenimente 12 martie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 martie 2019


Evenimente 12 martie de-a lungul vremii

- 1365: Întemeierea Universităţii din Viena.
- 1838: Apare, la Braşov, din iniţiativa şi sub conducerea lui George Bariţ, Gazeta de Transilvania, primul ziar politic românesc din Transilvania. Şi-a încetat apariţia în 1946, din cauza presiunilor comuniste.
- 1848: Proclamaţia lui Simion Bărnuţiu prin care românii din Transilvania sunt chemaţi să se ridice la luptă pentru drepturile lor naţionale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 338

Continuare
 
Tocăniţă de viţel cu sos de bere Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 martie 2019


Tocăniţă de viţel cu sos de bere


TIMPI DE PREPARARE:
Timp de gătire: 130 min
Gata în: 2 ore, 10 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 363

Continuare
 
Zîmbete, temeri şi emoţii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 martie 2019

Horoscop

Zîmbete, temeri şi emoţii!


Planul afectiv şi cel amoros revin în atenţia ta. Fie că vrei, fie că nu, schimbările ce urmează în viaţa ta te vor încînta şi/sau speria. Confirmări şi speranţe, zîmbete şi temeri, emoţii şi senzaţia de prea mult vor face parte din viaţa ta de zi cu zi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 551

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 10006


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info