Curierul Zilei - Social - Economic
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Social - Economic

*** Controale în minivacanţa de Rusalii     *** Mai puţini şomeri în Argeş      *** Cum prelucrează datele cu caracter personal SC Apă Canal     *** Primarul Ionică i-a salvat funcţia!     *** Edilul Matei îşi caută dreptatea în instanţă      *** Comisar şef, consilierul lui Manu!     *** Branşaţi ilegal la apă     *** Jandarmii, în misiuni de ordine de Rusalii     *** Şofer prins băut la volanul Ambulanţei      *** Produse întoarse cu mătura la Kaufland     *** A ciordit un tomberon de pe Bulevardul Pardon     *** Astăzi sînt Moşii de vară     *** Mîine este Duminica Rusaliilor     *** Filmele săptămînii 25 - 31 mai      *** Liga Campionilor: Finala Real - Liverpool, meci de 60 milioane euro     *** Baschetbaliştii argeşeni, locul 2 la turneul final!     *** Porcişteanu vrea pe podium la Arad!     *** Laurenţiu Şerban, la Campionatul European!     *** 3 medalii în prima zi la Internaţionalele României     *** CS Dacia a pierdut primul meci de la baraj     *** Rusia, a 7-a gazdă care vrea trofeul!     *** Lacul Green Paradis are peşte şi taxe accesibile!    

 
S-a semnat contractul pentru Autostrada Sibiu - Piteşti Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 17 iunie 2015

În vederea revizuirii studiului de fezabilitate,

S-a semnat contractul pentru Autostrada Sibiu - Piteşti

 

 Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a  anunţat că pe 15 iunie a.c. a fost semnat contractul care are ca obiect „Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Piteşti“.     

Comentarii (3) | Vizualizari: 5208

Continuare
 
Doctorul Constantinescu vrea şefia Judeţeanului! Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Aşa cum era de aşteptat, după scandalul mediatic,

Doctorul Constantinescu vrea şefia Judeţeanului!

 

 Ieri, a fost ultima zi de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Consilierul pe probleme de sănătate al preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, dr Claudia Radu, ne-a spus că s-au depus pentru acest concurs două dosare. Cei care vor să fie manageri la Judeţean sînt chirurgul Teodor Constantinescu de la Spitalul Judeţean şi economistul Marius Bălan de la Curtea de Argeş, despre care nu se cunoşteau detalii legate de cariera sa.

Comentarii (9) | Vizualizari: 5695

Continuare
 
Peste 42.000 de euro pentru sinistraţii din Nepal Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Prin campania iniţiată de alpinistul argeşean Alex Găvan, s-au strîns

Peste 42.000 de euro pentru sinistraţii din Nepal

 

 Peste 42.000 de eu­ro au fost donaţi, pînă ieri, pentru cam­pania de reconstruc­ţie în Nepal, „Bucu­rie pentru Nepal“/ „Joy for Nepal“, ini­ţiată de alpinistul argeşean Alex Gă­van, aflată la jumătatea perioadei de strîngere de fonduri. Numărul persoanelor care au primit ajutor din partea partenerului nepalez al proiectului, fundaţia Karuna-Shechen, prin oferirea de asistenţă medicală, distribuirea de hrană sau corturi pentru adăpost, a ajuns în această perioadă la 140.135. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2302

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Duşuri calde pe caniculă

Vara, pe caniculă, pentru a ne răcori şi a suporta mai bine căl­dura, unii medici recomandă argeşenilor să facă duşuri dese, de preferat cu apă călduţă sau chiar fierbinte, la limita suportabilului, iar după ieşirea de la duş, e bine să evitaţi folosirea prosopului. Cu cît apa va rămîne mai mult timp pe piele, cu atît vă veţi simţi mai răco­riţi şi mai hidrataţi. Astfel, corpul primeşte un mesaj că e foarte cald şi nu va mai produce căldură, fiind mai uşor de menţinut temperatura sa normală. Apa cu care faceţi duş trebuie să aibă temperatura minimă pe care o suportaţi, fără a vă crea o senzaţie de disconfort. De asemenea, cînd ieşiţi din casă, se recomandă să aveţi la dvs. un pulverizator cu apă minerală, pe care să-l folosiţi ori de cîte ori simţiţi nevoia. Cîteva picături de apă pulverizate pe faţă, pe piept, pe braţe, pe spate sau pe picioare vă vor fi de mare ajutor.

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2228

Continuare
 
Apă cu porţia la Călineşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Cînd afară e cald, sistemul nu face faţă:

Apă cu porţia la Călineşti!

 

 În Călineşti, apa se dă cu porţia. Cam asta este nemulţumirea pe care ne-a adus-o în atenţie un locuitor al comunei. Bărbatul ne-a reclamat că, de cînd a apărut vremea caldă, apa care vine pe conductă n-are presiune, se dă cu porţia şi uneori mai este şi cu rugină şi pietriş. Luînd legătura cu primarul Gheorghe Ionescu, acesta ne-a precizat că apa se dă după un anumit program pentru că sistemul nu face faţă consumului existent, fiind foarte mulţi oameni care folosesc apa să ude în grădină. Cu toate acestea, în ultima şedinţă de Consiliu Local s-a luat decizia ca la rectificarea din iulie să se aloce bani pentru a se face un nou foraj.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2271

Continuare
 
N-ai contract, n-ai pensie! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

ITM Argeş a găsit mai multe persoane ce munceau la negru

N-ai contract, n-ai pensie!

 

 Inspectoratul Teritorial de Mun­că Argeş a depistat în urma con­troalelor efectuate în perioada 1-15 iunie mai mulţi angajaţi care munceau la negru. Totodată, au fost găsiţi mai mulţi angajaţi ce lucrau fără forme legale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2849

Continuare
 
Primăria caută portar şi îngrijitoare Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 16 iunie 2015

Concurs pe patru locuri vacante în Piteşti

Primăria caută portar şi îngrijitoare

 

 Municipalitatea Piteşti anunţă organizarea unor concursuri pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor posturi vacante. Astfel, municipalitatea caută un portar şi trei îngrijitoare. Trebuie ştiut faptul că termenul-limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 26 iunie 2015, ora 12.30, iar proba scrisă a concursului se va susţine pe 7 iulie, de la ora 10.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2610

Continuare
 
Mănăstiri împroprietărite cu păduri Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Negru Vodă şi Nămăeşti au primit 260 de hectare, la Rucăr

Mănăstiri împroprietărite cu păduri

 

 Printr-o hotărîre judecătorească, Mănăstirea Negru Vodă, din Cîmpulung, şi Mănăstirea Nămăeşti, din comuna Valea Mare Pravăţ, mai au dreptul să primeas­că în total 260 de hectare de pădure în zona Rucăr, după ce deja li s-a dat, pentru fiecare unitate de cult, tot în baza unei decizii a instanţei de judecată, cîte 30 de hectare de pădure. Primăria din Rucăr face eforturi să pună în aplicare ceea ce a dictat legea, însă, suprafeţele împădurite nu prea mai sînt dispo­nibile în zonă, fiind, după cum bine se ştie, retrocedate şi defrişate, în condiţii mai mult sau mai puţin legale.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2395

Continuare
 
Vă puteţi debranşa de la căldură! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Consiliul Local Piteşti a aprobat procedura

Vă puteţi debranşa de la căldură!

 

 Consiliul Local Piteşti a aprobat procedura de de­branşare pentru acest an de la sistemul centralizat de termoficare. E bine de reţinut că solicitările pentru debranşări pot fi făcute pînă cel tîrziu pe data de 15 august 2015, dar trebuie să verificaţi dacă faceţi parte dintr-o zonă unitară sau nu.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2991

Continuare
 
Dacã vrei sã faci o carierã ȋn Cosmeticã, vino la curs ȋn Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 iunie 2015

Dacã vrei sã faci o carierã ȋn Cosmeticã, vino la curs ȋn Piteşti

 

 Ȋn luna Iulie 2015, demareazã Curs Cosmeticã acreditat ANC şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei curs ce oferã aplicaţii teoretice, dar mai ales practice în saloane de specialitate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2137

Continuare
 
Ai nevoie de un dermatolog bun? Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Ai nevoie de un dermatolog bun?

Sîmbătă, 20.06.2015, doctoriţa Ionela Manole, medic specialist în dermatovenerologie din Bucureşti, oferă consultaţii la Clinik Med Piteşti.

 

 După cum am amintit într-un articol anterior, la Clinik Med, în luna iunie, ecografiile generale abdominale costă 80 lei, testul Papanicolau, doar 70 lei, iar un consult dermatologic + dermatoscopie se fac cu 90 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2165

Continuare
 
Astăzi, ultima zi pentru depunerea cererilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Fermieri, grăbiţi-vă la APIA, altfel sînteţi penalizaţi!

Astăzi, ultima zi pentru depunerea cererilor 

 

 Centrele judeţene şi locale ale Agenţiei de Plăţi şi In­tervenţie pentru Agri­cul­tură Argeş au lucrat în weekend-ul trecut la foc continuu, pentru a primi cererile unice de plată, azi fiind ultima zi în care fer­mierii le pot de­pune fără a fi penalizaţi. În judeţul nos­tru s-au înregis­trat şi peste 700 de cereri pe zi şi s-a lucrat şi pînă după miezul nopţii în cele nouă centre locale şi în cen­trul judeţean unde mun­cesc în total 129 de angajaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1787

Continuare
 
„Tîrg de produse tradiţionale“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Sîmbătă, în Piaţa Vasile Milea, expoziţie a producătorilor din Argeş

„Tîrg de produse tradiţionale“

 

 Consiliul Judeţean Argeş, împreună cu Grupurile de Acţiune Locală din Judeţul Argeş şi Camera Agricolă Argeş, a organizat sîmbătă „Tîrgul de produse tradiţio­nale“, un eveniment de pro­movare a produselor, tradi­ţiilor, meşteşugurilor şi a culturii populare a judeţului Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1545

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Conferinţă naţională despre dezvoltarea satului

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi secretarul de stat în MADR George Turtoi vor participa, astăzi, la Conferinţa Naţională „Dezvoltarea satului românesc continuă“, organizată de Reţeaua Naţională de Dezvoltare Rurală (RNDR) şi Ministerul Agriculturii. La eveniment participă, în calitate de vorbitori, oficiali din MADR, reprezentanţi ai României la Comisia Europeană, oficiali AFIR şi AM-PNDR, invitaţi din străinătate, precum şi reprezentanţi ai producătorilor agricoli din România. Evenimentul se desfăşoară la Teatrul de pe Lipscani din Bucureşti. Potrivit organizatorilor, conferinţa îşi propune abordarea unor subiecte actuale, de mare interes, atît pentru dezvoltarea rurală în general, cît şi pentru noua perioadă de programare 2014 - 2020.   

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1693

Continuare
 
A început evaluarea competenţelor digitale Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Bacalaureatul continuă cu a doua probă:

A început evaluarea competenţelor digitale

 

 Examenul de Bacalaureat, care a început săptămîna trecută, cu proba orală la Limba Română, continuă în­cepînd de azi cu proba de competenţe digitale. În judeţul Argeş, circa 5.000 de elevi vor susţine această probă pînă pe data de 19 iunie. Urmează evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie interna­ţională, iar pe 29  are loc prima probă scrisă, la Română. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1934

Continuare
 
Promovarea abstinenţei în şcoli pînă la căsătorie este una dintre pro­punerile cu care un ON Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Propunerea mai multor ONG-uri din ţară:

Fără sex pînă la căsătorie!

 

 Promovarea abstinenţei în şcoli pînă la căsătorie este una dintre pro­punerile cu care un ONG din Argeş şi mai multe organizaţii din ţară au făcut-o ministrilor Educaţiei şi Sănătăţii. În scrisoarea deschisă transmisă de Habitat pentru Umanitate Piteşti şi de alte organizaţii din ţară, ele solicită să promoveze în şcoli abstinenţa pînă la căsătorie, aducînd în plus o serie de argumente.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1934

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7317 - 7347 din 7978
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter