Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Controale în minivacanţa de Rusalii     *** Mai puţini şomeri în Argeş      *** Cum prelucrează datele cu caracter personal SC Apă Canal     *** Primarul Ionică i-a salvat funcţia!     *** Edilul Matei îşi caută dreptatea în instanţă      *** Comisar şef, consilierul lui Manu!     *** Branşaţi ilegal la apă     *** Jandarmii, în misiuni de ordine de Rusalii     *** Şofer prins băut la volanul Ambulanţei      *** Produse întoarse cu mătura la Kaufland     *** A ciordit un tomberon de pe Bulevardul Pardon     *** Astăzi sînt Moşii de vară     *** Mîine este Duminica Rusaliilor     *** Filmele săptămînii 25 - 31 mai      *** Liga Campionilor: Finala Real - Liverpool, meci de 60 milioane euro     *** Baschetbaliştii argeşeni, locul 2 la turneul final!     *** Porcişteanu vrea pe podium la Arad!     *** Laurenţiu Şerban, la Campionatul European!     *** 3 medalii în prima zi la Internaţionalele României     *** CS Dacia a pierdut primul meci de la baraj     *** Rusia, a 7-a gazdă care vrea trofeul!     *** Lacul Green Paradis are peşte şi taxe accesibile!    

 
Reglementări noi privind CASS-ul pentru cei fără venituri Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 mai 2018


Reglementări noi privind CASS-ul pentru cei fără venituri


În privinţa asigurărilor medicale pentru persoanele cu venituri mici sau fără venituri, de la începutul anului au apărut unele schimbări legislative. Printr-o comunicare primită de la AJFP Argeş, noile prevederi ne-au fost prezentate.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 1034

Continuare
 
Turnul CET Sud, bun pentru grătare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 mai 2018

Atracţia Piteştiului, de la 280 m înălţime

Turnul CET Sud, bun pentru grătare


Coşul fostului CET Sud de la Bradu se transformă tot mai mult într-un punct de atracţie pentru amatorii de senzaţii tari. Pe platforma youtube, acesta este de altfel cel mai vizibil element legat de Piteşti, datorită filmuleţului cu escaladarea construcţiei de 280 m de către acrobatul Flaviu Cernescu - ajuns acum la circa 4,54 milioane de vizualizări, de la publicarea lui, în noiembrie 2014 (în urmă cu 2 ani, avea „doar“ 2,73 milioane de vizualizări). Deja, filmul a depăşit şi 3.700 de comentarii din întreaga lume - de altfel, destule dintre ele, de dezaprobare, pentru inconştienţa eroului - care face totul fără nici un fel de element de protecţie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1206

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul în Cîmpulung

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici, astăzi, după cum urmează: între orele 8.30 - 16, Cîmpulung, Cartier Flămînda cu străzile: Bulevardul Ion Mihalache, Mărăşti, Izvorului, Cazărmii, Ion Giurgulescu, Gheorghe Mitu, Flămînda, Theodor Aman, Pictor Grigorescu, Pictor Dumitru Măţăoanu, George Oprescu, Locotenent Rădulescu, Nanu Muscel, SPADPP Cîmpulung, Liceul Pedagogic Carol I, Liceul Dan Barbilian, Autogara Montana, SC GIG SRL, CMI Dr. Popa Cornel, UM de Chimie, UM de Vînători de Munte, Coloana auto Montana MG, PTA Arredias (terţ), PTAb AZVI (terţ); orele 10 - 16,  Costeşti, sat Zorile alimentat din PTA Zorile 3; orele 10- 16,  Muşateşti, sat Valea lui Maş.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
Locuri limitate, Curs ARHIVAR Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 09 mai 2018


Locuri limitate, Curs ARHIVAR 


Vrei să gestionezi şi să prelucrezi documente ca un profesionist? Să extragi şi să utilizezi cu usurinţă informatii utile şi necesare din documente? Compania sau insituţia în care activezi doreşte să sistematizeze corect documentele în depozit? Să păstreze şi să conserve corect documentele? Atunci soluţia o reprezintă cursul de Arhivar , curs organizat de Profesional New Consult în Piteşti în perioada următoare, curs acreditat necesar si util tuturor institutiilor publice si private creatoare de arhivă, care in acest fel pot evita aplicarea unor amenzi asigurând respectarea legislaţiei ȋn materie care impune ca aceste unităţi şi instituţii publice să angajeze personal specializat ȋn acest sens.

Desigur, cursul este disponibil şi în cadrul centrelor din Bucureşti, Rm. Vâlcea, Târgovişte, Braşov, Buzău, Focşani şi Slatina.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 916

Continuare
 
Străzi inundate în Piteşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 mai 2018

A plouat cu găleata şi a bătut grindina

Străzi inundate în Piteşti!


Ieri după-amiază s-au rupt din nou norii în multe localităţi din Argeş, unde a plouat cu găleata şi a bătut şi grindina. A fost cod galben, de la ora 14 la ora 15, fiind frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi intensificări de scurtă durată ale vîntului. La Piteşti a fost grindină în mai multe reprize.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1410

Continuare
 
Prezenţă slabă la greva de la Municipal Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 08 mai 2018

Pentru că dracul nu e aşa de negru la Cîmpulung,

Prezenţă slabă la greva de la Municipal


În jur de 40 de salariaţi de la Spitalul Municipal Cîmpulung (o prezenţă nu tocmai numeroasă şi veţi afla de ce) au protestat, ieri de dimineaţă, în curtea unităţii, între orele 9 şi 11, sindicaliştii fiind nemulţumiţi de legea salarizării şi de reducerea unor sporuri. Protestatarii au ridicat şi alte probleme legate de funcţionarea deficitară a sistemului sanitar, cea mai arzătoare chestiune fiind renegocierea contractului colectiv de muncă, care a fost stopată anul trecut, în luna august, după aproximativ trei luni de discuţii aprinse.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 836

Continuare
 
„Dar-ar boala-n voi, să veniţi la noi!“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 08 mai 2018

La protest, lozinci, blestem, sub demnitatea sistemului medical:

„Dar-ar boala-n voi, să veniţi la noi!“


Ieri, Federaţia SANITAS a organizat în spitale şi uni­tă­ţile de asistenţă socială grevă de avertisment, între orele 9-11, principala nemulţumire a sindica­liştilor fiind diminuarea veniturilor nete ca urmare a limitării sporurilor la 30%, pe ordonatorul principal de credite. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti au protestat în curtea unităţii sanitare peste 200 de angajaţi: asistenţi medicali, infirmiere, brancar­dieri, farmacişti, psihologi, registratori me­dicali, biologi,etc.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 855

Continuare
 
Olimpicii la Informatică se pregătesc la Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 08 mai 2018

Pînă pe 10 mai,

Olimpicii la Informatică se pregătesc la Cîmpulung


Colegiul Naţional Dinicu Golescu, din Cîmpulung, găzduieşte în perioada 3 - 10 mai, cu sprijinul Mi­nisterului Educaţiei şi al Insdpectoratului Şcolar Judeţean Argeş, cea de-a doua tabără de pregătire a lotului naţional de Informatică. Deschiderea oficială acestui eveniment a avut loc vineri, 4 mai, în prezenţa reprezentanţilor Ministerului Educaţiei, ISJ Argeş, CJ Argeş, Prefecturii şi ai administraţiei publice locale. Municipiul Cîmpulung este reprezentat de Costin Oncescu, elev de excepţie al colegiului organizator, ajuns acum în clasa a XII-a, care, în opt ani de Infor­matică, a cîştigat numeroase premii şi medalii la diferite competiţii naţionale şi internaţionale.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 801

Continuare
 
Mioveniul a fost reprezentat la Bruxelles Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 mai 2018


Mioveniul a fost reprezentat la Bruxelles


În perioada 3-4 mai, a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Europene pentru Dezvoltare Locală (ALDA) pentru anul 2018, la Comitetul Economic şi Social European din Bruxelles. Oraşul Mioveni este membru ALDA din anul 2016, iar apartenenţa argeşenilor la această organizaţie a oferit prilejul de a participa în cadrul mai multor proiecte europene, ultimul fiind proiectul WISE, aflat în curs de implementare şi care va fi finalizat în anul 2019.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 546

Continuare
 
Dacia, 1% din piaţa auto britanică Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 08 mai 2018


Dacia, 1% din piaţa auto britanică


Pe luna aprilie, Dacia a vîndut în Marea Britanie 1.919 vehicule, ceea ce înseamnă o creştere de 37,37% faţă de aceeaşi lună de anul trecut (1.397 vehicule). Pe primele patru luni ale anului, s-au vîndut pe piaţa britanică 9.101 Dacii, cu 5,23% mai puţine faţă de aceeaşi perioadă din 2017 (9.603 unităţi).   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 602

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul la Albeştii de Muscel

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel: între orele 8.30 - 16, în Costeşti, sat Zorile, alimentat din PTA Zorile 3; între orele 9.00 - 16, în comuna Albeştii de Muscel - în totalitate, PC MHC Bratia Cîndeşti (terţ), PTAb MHC Bratia (terţ), PTAb Păstrăvărie Brătioara (terţ); între orele 9.00 - 16, în comuna Bughea de Sus - în totalitate; între orele 10.00 - 16, în comuna Muşateşti,sat Valea lui Maş.       

I.Ivănoiu


       
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 546

Continuare
 
ANUNȚ LANSĂRI APELURI DE SELECȚIE-ACTUALIZAT Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 08 mai 2018

Data publicării : 08.05.2018

ANUNȚ LANSĂRI APELURI DE SELECȚIE-ACTUALIZAT


Asociația Grupul de Acțiune Locală Făgărașul de Sud-Ținutul Posadelor (GAL FS-TP) anunță lansarea în perioada

26.04.-11.06.2018 a primei sesiuni din anul  2018 de depunere a Cererilor de finanțare pentru măsurile:

M3/1A/6A   - Investiții în prelucrarea / procesarea produselor din sectorul pomicol

M8/2B/2B   - Sprijin pentru tinerii fermieri

M9/2A/2A   - Investiţii în active fizice pentru exploataţii pomicole

M10/2A/2A - Investiţii în active fizice pentru exploataţii agricole

Data lansării apelurilor de selecție: proiectele se pot depune începând cu 26.04.2018, ora 09.00.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 739

Continuare
 
Focar de rujeolă la Băiculeşti! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 07 mai 2018

Şase copii dintr-o comunitate de romi s-au îmbolnăvit

Focar de rujeolă la Băiculeşti!


Epidemia de rujeolă din ţara noastră continuă să evolueze, cu atît mai mult cu cît unii părinţi refuză să-şi vaccineze copiii împotriva acestei boli care poate avea complicaţii severe şi poate cauza şi moartea. Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, în judeţul nostru a crescut în ultima perioadă incidenţa cazurilor de rujeolă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 672

Continuare
 
Comisarul şef Marian Badea, socru mic! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 07 mai 2018


Comisarul şef Marian Badea, socru mic!

Curierul zilei le urează mirilor Casă de piatră!


Eveniment important în familia comisarului şef Marian Badea, director adjunct al Direcţiei de Poliţie Rutieră, din cadrul Poliţiei Române. Fostul şef al Serviciului Rutier Argeş a fost socru mic, ducîndu-şi fiica la altar. Mirii Marina şi Radu au încheiat cununia civilă joi, iar sîmbătă a avut loc nunta. Petrecerea a fost organizată la cortul Ramada, situat pe malul rîului Argeş, în apropiere de Podul Viilor. Peste 400 de persoane au răspuns invitaţiei şi au petrecut pînă spre dimineaţă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1897

Continuare
 
Începe reînscrierea copiilor în grădiniţe! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 07 mai 2018

De astăzi,

Începe reînscrierea copiilor în grădiniţe!


Ministerul Educaţiei Naţionale a anunţat că, în vederea cuprinderii în învăţămîntul preşcolar a copiilor cu vîrste între 3 şi 6 ani, vor avea loc, succesiv, două etape la nivelul fiecărei unităţi de învăţămînt. Reînscrierea copiilor care frecventează grădiniţa în acest an şcolar şi doresc să o frecventeze şi în anul şcolar 2018-2019  va începe în data de 7 mai. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 903

Continuare
 
Grevă de avertisment în spitale! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 07 mai 2018

Astăzi, între orele 9-11,

Grevă de avertisment în spitale!


Angajaţii din Sănătate şi Asistenţă Socială continuă acţiunile de protest, fiind nemulţumiţi de diminuarea veniturilor nete ca urmare a plafonării sporurilor la 30%. Astfel, Federaţia SANITAS a decis organizarea unei greve de avertisment în spitale şi unităţile de Asistenţă Socială. Protestul se va desfăşura astăzi, între orele 9-11, cînd se va asigura activitatea doar cu o treime din personal.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 641

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 7978
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Fotbaliştii au jucat cu elevii!
BRAVO.... super actiune ,superb!!!!!!!!!!!!
26/05/18 17:58 Mai mult...

Judecătorii pot primi pedepse cît ale criminalilor
Avand in vedere dinamica legilor este posibil ca nici judecatorii sa nu mai fie la curent si sa greseasca.Oamenii sunt e...
26/05/18 15:39 Mai mult...

Fetiţă în clasa I acuzată de agresiune
Sunt profund impresionat cand aud si vad cum acesti mici copilasi se bat,se dusmanesc.Ce fericiti am fi daca in jurul no...
26/05/18 11:05 Mai mult...

„S-o luaţi pe Kovesi acasă!“
pensionarilor mai bn v ati uita la guvernanti,nu se vede ca nu au nici un gand cu viitorul tarii al judetului,al nepotil...
26/05/18 10:30 Mai mult...

Comisar şef, consilierul lui Manu!
dc nu angajeaza tineri cu studii?nesatulul asta ce cauta sa lucreze la stat,daca e pensionar?...dati i si o pensie speci...
26/05/18 10:20 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---


 
 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter