Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
Concluzii pozitive ale evaluării UPIT Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017


Concluzii pozitive ale evaluării UPIT

 

Rectorul Universităţii din Piteşti, Dumitru Chirleşan, a prezentat, ieri, presei primele impresii după vizita de evaluare ARACIS, care a avut loc la jumătatea acestei luni. Acesta a precizat că au fost trei zile intense, experţii verificînd în detaliu zeci de mii de documente, terenuri, sala de sprt, căminele şi bi­bliotecile instituţiei. În ultima zi, a fost prezentată situaţia în faţa Senatului şi Consiliului de Adminis­traţie al UPIT.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 452

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Absenţele scad ajutorul social

Lia Olguţa Vasilescu, Ministrul Muncii, a anunţat că ajutorul social pentru o familie va scădea în funcţie de absenţele nemotivate pe care le au copiii la şcoală. Astfel, la zece absenţe, ajutorul social va scădea cu 20%, iar la douăzeci de absenţe nemotivate, la 50%. Acest lucru este reglementat printr-o ordonanţă de urgenţă. De asemenea, este şi un proiect de lege care prevede că, dacă un om a refuzat un loc de muncă, nu va mai primi indemnizaţie de şomaj şi nici ajutor social. 

A.Roşu


 
 
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 494

Continuare
 
Paturi şi noptiere noi, la Neurologia din Judeţean Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 noiembrie 2017

Ca urmare a controlului DSP,

Paturi şi noptiere noi, la Neurologia din Judeţean

 

Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş controlează în această perioadă condiţiile igienico-sanitare din spitalele argeşene. Directorul DSP, Sorina Honţaru, ne-a spus că acest control se va finaliza spre jumătatea lunii decembrie, cînd un raport va fi trimis la Ministerul Sănătăţii, apoi putînd fi adus la cunoştinţă opiniei publice.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 760

Continuare
 
A dispărut fasolea cu cîrnaţi! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 29 noiembrie 2017

S-a pierdut obiceiul de 1 Decembrie

A dispărut fasolea cu cîrnaţi!

 

Imediat după Revoluţia din ‘89, Ziua Naţională a României devenise un bun prilej ca oamenii să iasă din casă, să urmărească manifestările organizate de primării şi să mănînce cîte o porţie de fasole cu ciolan sau cîrnaţi, o mîncare tradiţională românească, ce era oferită gratis de reprezentanţii administraţiei publice locale.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1311

Continuare
 
Costin Oncescu, aur la Informatică, în Bulgaria! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 noiembrie 2017

O nouă performanţă pentru elevul cîmpulungean

Costin Oncescu, aur la Informatică, în Bulgaria!

 

O nouă medalie de aur la Informatică pentru Costin - Andrei Oncescu, elev al Colegiului Naţional Dini­cu Golescu din Cîmpu­lung Muscel! Acesta a făcut parte din lotul de seniori care a reprezen­tat România la o compe­ti­ţie internaţională, desfăşurată în Bulgaria. Echipele de seniori şi juniori ale României au obţinut şapte medalii la ediţia 2017 a Turneului Internaţional de Infor­matică Shumen din Bul­garia: patru medalii de aur şi trei medalii de bronz. Competiţia s-a desfăşurat în localitatea bulgară Shumen, în peri­oada 22 - 26 noiembrie, fiind la a VIII-a ediţie în format internaţional. Ini­ţial, concursul se adresa exclusiv liceelor de Informatică din Bulgaria.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 537

Continuare
 
Jucării de la second hand! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 noiembrie 2017

O nouă modă în Piteşti

Jucării de la second hand!

 

Jucăriile fac parte din universul copilăriei, iar în ultimii ani, această industrie a luat o amploare, existînd branduri de renume din Occident, unde produsele au preţuri piperate. O păpuşă sau o maşinuţă poate ajunge să coste multe sute de lei, mult peste bugetul multor familii din România. O familie din Piteşti şi-a creat în acest oraş, pe str. N. Bălcescu, vizavi de Rolast, o afacere care promite mult: un magazin cu jucării second hand care nu duce lipsă de clienţi de toate categoriile sociale, de la cei cu venituri modeste şi pînă la directori care vin şi cumpără produse cînd vine marfă nouă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1216

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Se adoptă majorarea asalariului minim

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, a spus, ieri, că, săptămîna aceasta, va fi aprobată Hotărîrea de Guvern prin care salariul minim brut va fi majorat la suma de 1.900 lei. Motivul amînării luării acestei Hotărîri de Guvern a fost faptul că trebuia să fie publicată pe site şi să intre în dezbatere publică.

A.Roşu 


  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 614

Continuare
 
Care este esența feminității în viziunea unor designeri? – Cum îți creezi garderoba? Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 noiembrie 2017


Care este esența feminității în viziunea unor designeri? – Cum îți creezi garderoba?

 

Pentru a fi elegantă, o femeie trebuie să știe ce articole vestimentare să aleagă, care sunt cele mai potrivite pentru ea, să selecteze modele noi care sunt expuse în reviste, în prezentările și spectacolele de modă. Ca femeie trebuie să ai bun-gust și inspirație. Este ideal să găsești inspirație în tot ce te înconjoară, îndeosebi în lucrurile frumoase care te fascinează, chiar și în oameni, în ceea ce reprezintă natura umană pe planeta aceasta. Aici ne referim și la oameni celebri dar și la oameni în general, la ceea ce am văzut în filme, în spectacole, la personaje, pe stradă, etc. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 479

Continuare
 
Publicarea veniturilor salariale Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 noiembrie 2017

Pe 31 martie şi 30 septembrie, obligatoriu:

Publicarea veniturilor salariale

 

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş prin Inspecţia Muncii vor face controale cu privire la transparenţa veniturilor salariale. Inspector şef Mihail Adrian Oprescu ne-a spus mai multe despre persoanele vizate de lege să facă acest lucru şi ce trebuie să conţină datele publicate.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 1275

Continuare
 
Doar firme autorizate pentru cripte şi cavouri Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 noiembrie 2017

Nou regulament pentru administrarea cimitirelor

Doar firme autorizate pentru cripte şi cavouri 

 

Consiliul Local a adoptat un regulament cu privire la administrarea cimitirelor care se află în municipiul Piteşti, respectiv Sf. Gheorghe, Prundu şi Găvana.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 713

Continuare
 
40 de autobuze ecologice pentru Publitrans Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 noiembrie 2017

Primăria Piteşti are în plan o mare investiţie

40 de autobuze ecologice pentru Publitrans

 

După cum ne-a spus primarul Cornel Ionică, în 2018, Primăria Piteşti are în plan, în viitorul apropiat, achiziţionarea a aproximativ 40 de auto­buze ecologice pen­­tru Publitrans. Muni­ci­palitatea va face in­ves­tiţii de aproximativ 38 milioa­ne euro, în ce vor fi incluse şi aceste mijloace de transport în comun.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 868

Continuare
 
ZARIS, premiată de CCI Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 noiembrie 2017

De opt ori pe primul loc, în domeniul panificaţiei

ZARIS, premiată de CCI Argeş

 

Pe 2 noiembrie 2017, Camera de Comerţ şi Industrie Argeş a premiat firmele din Argeş, societatea ZARIS ocupând primul loc în acest domeniu, la IMM-uri, astfel cea mai mare fabrică de panificaţie din Argeş şi una dintre cele mai mari din sudul ţării confirmă încă odată excelenţa în fabricarea produselor de panificaţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 841

Continuare
 
114 de cereri de ajutoare de căldură Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 noiembrie 2017


114 de cereri de ajutoare de căldură

 

Potrivit Primăriei oraşului Mioveni, în perioada 1 - 20 noiembrie 2017, 114 cetăţeni şi-au depus dosarele pentru ajutoarele de încălzire. Cei mai mulţi au optat pentru încălzirea cu gaze naturale (100), în timp ce pentru încălzirea cu lemne au fost depuse 10 cereri şi doar 4 cereri pentru încălzirea locuinţei cu electricitate. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 287

Continuare
 
Factură pe e-mail, la Servicii Edilitare Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 noiembrie 2017


Factură pe e-mail, la Servicii Edilitare

 

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a introdus de curînd posibilitatea ca abonaţii să primească factura pe e-mail. Pînă acum un număr mic de abonaţi au optat pentru acest serviciu, aşa că reprezentanţii societăţii fac mai multe precizări. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 265

Continuare
 
Program de iarnă la zona de picnic Făget Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 noiembrie 2017


Program de iarnă la zona de picnic Făget

 

În sezonul rece, spaţiul special amenajat pentru desfăşurarea de activităţi de picnic din cartierul Făget va funcționa după un nou program, mai restrîns. Astfel, zona de picnic va fi deschisă după programul: L - V: 09.00 - 17.00, iar S - D: 09.00 - 20.00.           

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 248

Continuare
 
Proiectul european „Mănîncă responsabil!“, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 noiembrie 2017


Proiectul european „Mănîncă responsabil!“, la Mioveni

 

Grădiniţa Tic-Pitic, Mioveni, una dintre cele şase grădiniţe din România care participă la proiectul european „Mănîncă responsabil!“, a prezentat, astăzi, încă o activitate din cadrul acestui proiect, cu tema „Bunătăţi de la Bunica“.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 227

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 125 - 155 din 6926

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter