Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Controale în minivacanţa de Rusalii     *** Mai puţini şomeri în Argeş      *** Cum prelucrează datele cu caracter personal SC Apă Canal     *** Primarul Ionică i-a salvat funcţia!     *** Edilul Matei îşi caută dreptatea în instanţă      *** Comisar şef, consilierul lui Manu!     *** Branşaţi ilegal la apă     *** Jandarmii, în misiuni de ordine de Rusalii     *** Şofer prins băut la volanul Ambulanţei      *** Produse întoarse cu mătura la Kaufland     *** A ciordit un tomberon de pe Bulevardul Pardon     *** Astăzi sînt Moşii de vară     *** Mîine este Duminica Rusaliilor     *** Filmele săptămînii 25 - 31 mai      *** Liga Campionilor: Finala Real - Liverpool, meci de 60 milioane euro     *** Baschetbaliştii argeşeni, locul 2 la turneul final!     *** Porcişteanu vrea pe podium la Arad!     *** Laurenţiu Şerban, la Campionatul European!     *** 3 medalii în prima zi la Internaţionalele României     *** CS Dacia a pierdut primul meci de la baraj     *** Rusia, a 7-a gazdă care vrea trofeul!     *** Lacul Green Paradis are peşte şi taxe accesibile!    

 
Absolut TV se închide! Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 03 mai 2018


Absolut TV se închide!

După mai puţin de doi ani de emisie, postul local Absolut TV se închide. Televiziunea deţinută de Georgiana Drăghici, soţia deputatului Mircea Drăghici, nu va mai emite, potrivit surselor, asta deşi, în noiembrie anul trecut, tocmai se extinsese, Consiliul Naţional al Audiovizualului aprobînd transformarea licenţei prin cablu a Absolut TV din Mioveni în televiziune cu transmisie prin satelit şi acoperire naţională. „Anul trecut vă rugam să ne acordaţi credit pentru a reporni un post TV aflat într-o stare latentă, Absolut TV de la Mioveni. Am reuşit să aducem postul într-un stadiu de profitabilitate şi ne-am atins targetul pe piaţa locală, de aceea ne dorim să ne extindem. Avem o emisie stabilă, o echipă formată din 27 de persoane. Sîntem singura televiziune locală care are un studio mobil în Parlamentul României, de unde emite luni, marţi, miercuri. Avem şi o emisiune dedicată diasporei (...). Obiectivul nostru este extinderea la nivel naţional. Am reuşit să avem stabilitate financiară prin contracte cu instituţii publice, cîştigate prin licitaţii publice, prin SEAP. Avem contracte cu firme, dar, pentru a ne extinde şi a ne dezvolta, avem nevoie de mai multă vizibilitate la nivel naţional“, a spus Georgiana Drăghici în faţa comisiei CNA, pentru a obţine aprobarea. Ieri, vestea închiderii postului a ajuns mai întîi la angajaţii care au aflat că vor rămîne fără un loc de muncă.                                 
M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 1415

 
Evaluare pentru elevii din clasa a II-a Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 mai 2018

Săptămîna viitoare, încep testările naţionale

Evaluare pentru elevii din clasa a II-a


Săptămîna viitoare încep examenele de Evaluare Naţională. Primii care vor intra în febra examenelor sînt şcolarii din clasa a II-a, în perioada 7-10 mai. Calendarul Evaluării Naţionale 2018 pentru clasa a II-a este următorul: 7 mai - Scris: Limba română; 7 mai - Scris: Limba maternă; 8 mai - citit: Limba română; 8 mai - citit: Limba maternă; 9 mai - matematică; 10 mai - scris-citit: Limba română pentru minorităţile naţionale.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 623

Continuare
 
Aplicaţiile ne urmăresc pe net Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 mai 2018


Aplicaţiile ne urmăresc pe net


Utilizatorii de Facebook au primit în ultima vreme solicitarea de a se exprima asupra politicii de confidenţialitate exercitate de acest program - în contextul în care aplicaţia a fost în mijlocul unui scandal, fiind acuzată că a furnizat date pentru campanii politice, mai ales în Marea Britanie şi SUA. Dacă acest lucru a fost adevărat (în fond, e de aşteptat orice, din partea unui serviciu oferit de un program gratuit), acum e oricum greu să mai ai încredere în declaraţiile de seriozitate din partea aceleiaşi companii. Citiţi totuşi ce se spune în avertismentele date utilizatorilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 628

Continuare
 
50 de ani de existenţă Dacia Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 03 mai 2018

Anul acesta se sărbătoresc  

50 de ani de existenţă Dacia 


Anul acesta, Marca Dacia şi Uzina de la Mioveni sărbătoresc o jumătate de secol de existenţă. În cei 50 de ani de existenţă, automobile Dacia a reuşit să ajungă cea mai importantă companie din România. De asemenea, a intrat pe piaţa din 44 de ţări, cucerind clienţii prin modele atractive, calitate şi preţ.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 934

Continuare
 
Noul subprefect a depus jurămîntul Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 mai 2018

Ceremonie destinsă la Prefectură

Noul subprefect a depus jurămîntul


În prima zi de lucru după minivacanţă, Colegiul Prefectural a fost convocat pentru ca noul subprefect Adrian - Dumitru Bughiu să depună jurămîntul. Sala a fost aproape jumătate plină cu funcţionari, alături de destul de mulţi (pentru 2 mai) directori şi reprezentanţi de instituţii judeţene, şi, desigur, jurnalişti - mediatizarea evenimentului a beneficiat, de altfel, şi de o relativă criză de ştiri.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 734

Continuare
 
Adolescent muşcat de viperă Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 03 mai 2018

În timp ce se afla pe Transfăgărăşan,

Adolescent muşcat de viperă


Tinerii teribilişti în riscă viaţa, din dorinţa de a obţine cît mai mutle like-uri pe Facebook. Un adolescent în vîrstă de 17 ani, din comuna Cocu, a ajuns la spital după ce a fost muşcat de o viperă, pe Transfăgărăşan. Acesta a povestit că se juca cu mîna prin iarbă cînd a fost atacat. Salvamontiştii atrag atenţia turiştilor să nu agite sau să caute reptile pentru a se fotografia cu ele, fiind extrem de riscant. Viorel Popescu, directorul Spitalului Muncipal Curtea de Argeş, atrage atenţia asupra faptului că a întîlnit situaţii cînd de dragul unui seflie, cei fără minte au ajuns la spital, fiind muşcaţi de vipere.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1186

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 mai 2018

Se vorbeşte, se citeşte...

Nou sport naţional: fuga de răspundere

O problemă în tot mai multe instituţii e tendinţa funcţionarilor de a evita orice asumare a răspunderii. Mulţi nici nu ştiu legile şi ce au voie exact, iar alţii vor doar să nu se complice. „Le tremură izmenele la toţi, ca să-ţi dea o semnătură“ se plîngea primarul Ionică, pentru că unii se temeau că dacă mută un zid cu 1 m la pieţe, „vine ISU“. „Dar ISU n-a omorît pe nimeni“, insista el. Şi omologul din Albota zice că după ce a semnat pentru 7.000 de cărţi funciare, ca să nu piardă bani, i s-a spus: „Ai semnat, te speli cu ele pe cap“. Alt primar se plînge că trebuie să explice mereu: „nu te ia DNA-ul pentru că îndrepţi o eroare, ci te ia pentru alte alea“ - dar funcţionarii totuşi se tem.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 841

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Legile Justiţiei, trimise la CCR de Iohannis

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a decis, ieri,  să trimită la Curtea Constituţională întregul pachet al Legilor Justiţiei şi anunţă că există posibilitatea unei noi reexaminări. „Fac un apel către Curtea Constituţională de a nu se grăbi şi a conlucra cu organismul european care contribuie de aproape 30 de ani la dezvoltarea unui patrimoniu constituţional comun în Europa şi care sprijină statele care doresc să pună structurile juridice şi instituţionale în acord cu standardele şi bunele practici internaţionale în materie de democraţie, preeminenţă a dreptului şi a protecţiei drepturilor omului, inclusiv prin acordarea unui sprijin constituţional de urgenţă. Sînt convins că judecătorii Curţii Constituţionale îşi respectă statutul de garanţi ai supremaţiei Legii fundamentale şi de apărători ai democraţiei prin drept, astfel încît vor avea toată deschiderea pentru un demers care îşi propune să asigure respectarea în România a principiilor şi valorilor democraţiei europene“, a delcarta Klaus Iohannis. 

M.Sandu
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 854

Continuare
 
Tortul de nuntă de la SC Ribana Eve împărtăşeşte iubirea mirilor Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 mai 2018

Florile verii pe chipul prăjiturilor

Tortul de nuntă de la SC Ribana Eve împărtăşeşte iubirea mirilor


Poveştile de dragoste au părăsit demult filele cărţilor şi ne trezim, vrînd-nevrînd, protagoniştii unei iubiri la care pînă şi soarele verii, chinuit de invidie, urcă pe înaltul cerului ca să-i privească pe tinerii însurăţei de la înălţimea sa, cînd îşi nuntesc sentimentele spre deliciul celor dragi. La astfel de evenimente, costumele şi muzica sînt o grijă demult roasă de istoria vremii, însă, mai nou, tortul ţine atenţia trează pînă în ultima clipă. Minunea dulce este cheia reuşitei unei nunţi de poveste, graţie cofetarilor profesionişti din laboratorul SC Cofetăria Ribana Eve, care aşteaptă comenzi la cele două locaţii - una în Centru, mai exact pe strada Victoriei nr. 27 (pe acelaşi trotuar cu Teatrul, cam la 250 - 300 m, mergînd spre Nord), iar cealaltă în zona Exerciţiu, pe strada Dr. Nicolae Creţulescu, bl. A5, sc. D, parter.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4248

Continuare
 
Concert Coral cu The A Cappella Singers de la Ohio Valley University, Vienna, West Virginia, SUA Imprimare E-mail
(8 voturi)
joi, 03 mai 2018


Concert Coral cu The A Cappella Singers de la Ohio Valley University, Vienna, West Virginia, SUA


Vineri, 11 mai, între orele 19.00-20.30, la Biserica lui Hristos, din Piteşti, str. Armand Călinescu nr. 16 (lîngă Liceul Brătinau) grupul coral The A Cappella Singers va interpreta o selecţie de cîteva piese din repertoriul american, englezesc şi german.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2123

Continuare
 
Cum alegi un gard electric – ce criterii sunt importante și care sunt accesoriile de care ai nevo Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 03 mai 2018


Cum alegi un gard electric – ce criterii sunt importante și care sunt accesoriile de care ai nevoie


Provocările gospodarilor de pretutindeni, a celor care aleg să organizeze și să administreze o fermă pentru creșterea animalelor, sunt numeroase și ridică uneori probleme serioase acestora. Un fermier responsabil este conștient că trebuie să găsească tot timpul soluții eficiente. Vorbind despre un gard electric, se poate spune că acesta își dovedește din plin utilitatea în cadrul unei ferme, indiferent dacă este vorba despre una de mici dimensiuni sau de ceva ce se dorește a fi un business.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1098

Continuare
 
Record de vînzări la Dacia pentru primul trimestru Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 aprilie 2018


Record de vînzări la Dacia pentru primul trimestru

Cifră de afaceri de13,2 miliarde euro la Grupul Renault


În primul trimestru 2018, cifra de afaceri a Grupului Renault se ridică la 13 155 milioane de euro, aceasta  progresînd cu 5,4 %.  Astfel, începînd cu 1 ianuarie 2018, Grupul a modificat alocarea de bonificaţii, între diferitele sectoare operaţionale, pentru cursul de schimb, fără însă ca această măsură să aibă vreun impact asupra cifrei de afaceri consolidate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 867

Continuare
 
Subprefectul Bughiu, prezentat primarilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 aprilie 2018


Subprefectul Bughiu, prezentat primarilor


La şedinţa Colegiului Prefectural de ieri, a fost prezentată oficial schimbarea ocupantului funcţiei de subprefect al judeţului Argeş. Gabriel Stoian a fost înlocuit, din data de 25 aprilie, prin două Hotărîri de Guvern (250 şi 251), cu Adrian Bughiu.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 851

Continuare
 
85% picaţi, la examentul de administratori Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 aprilie 2018


85% picaţi, la examentul de administratori

La şedinţa de Consiliu Local Piteşti de joi, au fost validate rezultatele examenului de atestare pentru activitatea de administrator de imobil. La examenul susţinut pe 29 martie, rezultatele au fost însă surprinzătoare. Din 29 de candidaţi, 24 au fost respinşi, şi numai 5 au fost admişi. Aceştia sînt: Bumbuianu Georgeta, Marian Stănescu, Daniel Bălăşoiu, Stănică Calotă şi Toma Alexandru Stan. Primarul Cornel Ionică a deplîns faptul că doritorii s-au prezentat foarte nepregătiţi, deşi aveau doar o bibliografie care nu era mare lucru (astfel că nu se impuneau şi cursuri cu ei, aşa cum , aveau propunea un consilier). Edilul şef a mai amintit că administratorii (pe care primăria nu îi impune asociaţiilor, ci doar îi atestă) au o mare răspundere în a plăti la timp către societăţile Primăriei chiar şi utilităţile care nu se taie, în caz de neplată, cum ar fi căldura şi gunoiul.    
C.Popescu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 870

 
Nou director de marketing la Dacia Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 aprilie 2018

Începînd cu data de 1 mai,

Nou director de marketing la Dacia 


Daniel Filip este, începînd de la 1 mai, noul director de marketing pentru mărcile Dacia şi Renault în România. El îl înlocuieşte pe Ionuţ Gheorghe, care va ocupa de la acea dată funcţia de director comercial Dacia în cadrul Direcţiei de Strategie de Marketing şi Vînzări a Groupe Renault de la Paris.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1270

Continuare
 
Elevi cu care Argeşul se mîndreşte! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 aprilie 2018

Au obţinut premii la olimpiadele naţionale

Elevi cu care Argeşul se mîndreşte!


În această lună şi-au desemnat cîştigătorii o mulţi­me de olimpiade naţionale, iar elevii din judeţul nostru au obţinut rezultate notabile. Vă prezentăm lista olimpi­cilor cu care Argeşul se mîndreşte, pusă la dispoziţie de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş cu menţiunea că mai sînt faze naţionale ale unor olimpiade care încă nu s-au desfăşurat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1186

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 7978
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Fotbaliştii au jucat cu elevii!
BRAVO.... super actiune ,superb!!!!!!!!!!!!
26/05/18 17:58 Mai mult...

Judecătorii pot primi pedepse cît ale criminalilor
Avand in vedere dinamica legilor este posibil ca nici judecatorii sa nu mai fie la curent si sa greseasca.Oamenii sunt e...
26/05/18 15:39 Mai mult...

Fetiţă în clasa I acuzată de agresiune
Sunt profund impresionat cand aud si vad cum acesti mici copilasi se bat,se dusmanesc.Ce fericiti am fi daca in jurul no...
26/05/18 11:05 Mai mult...

„S-o luaţi pe Kovesi acasă!“
pensionarilor mai bn v ati uita la guvernanti,nu se vede ca nu au nici un gand cu viitorul tarii al judetului,al nepotil...
26/05/18 10:30 Mai mult...

Comisar şef, consilierul lui Manu!
dc nu angajeaza tineri cu studii?nesatulul asta ce cauta sa lucreze la stat,daca e pensionar?...dati i si o pensie speci...
26/05/18 10:20 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---


 
 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter