Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
Apele pluviale, dirijate pe o proprietate privată Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 noiembrie 2017

În urma lucrărilor de reabilitare de pe strada Gruiului,

Apele pluviale, dirijate pe o proprietate privată

 

După povestea cu stîlpul plantat în mijlocul drumului, care a făcut înconjurul ţării, strada Gruiului revine din nou în actualitate, cu un nou scandal mediatic, în care autorităţile locale sînt prinse la mijloc.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 635

Continuare
 
Daruri de Crăciun, din vistieria Primăriei Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 noiembrie 2017

Alte nereguli constatate la Cîmpulung

Daruri de Crăciun, din vistieria Primăriei

 

Noi nereguli depistate de reprezentanţii Camerei de Conturi Argeş la Primăria Cîmpulung. În urma controlului efectuat în perioada 4 - 28 septembrie 2017 de o echipă de auditori publici externi, s-a mai constatat faptul că instituţia păstorită de jupîn Ţîroiu a efectuat plăţi nelegale, în valoare de 39.297 lei, pentru achiziţionarea, în decembrie 2016, a cadourilor acordate cu ocazia sărbătorilor de iarnă unor copii din Cîmpulung care i-au colindat pe angajaţii primăriei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 664

Continuare
 
Vino la primul Tîrg Imobiliar din Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 noiembrie 2017


Vino la primul Tîrg Imobiliar din Piteşti

 În perioada 24-26 noiembrie, la Jupiter City, găsiţi reduceri substanţiale la case şi apartamente. Tombolă cu două vouchere de 1.000 euro

Toţi cei care vor să-şi cumpere un apar­ta­ment sau o casă nouă o pot face în acest sfîrşit de săptămînă, la preţuri care nu au concurenţă. Şi asta deoarece pot profita de promoţia Black Friday pe care unul dintre dezvol­tatorii imobi­liari din Piteşti o face în cadrul Tîrgului Imobiliar de la Jupiter City Shopping Center. Acesta se va ţine în locaţia amintită, astăzi, mîine şi poimîine (24-26 noiembrie), şi vine cu oferte de nerefuzat pentru cei care doresc să-şi cumpere o locuinţă. Aşadar, BLACK FRIDAY la APARTAMENTE şi CASE în Piteşti, promoţia constînd în re­du­ceri substanţiale la achiziţio­narea aparta­mentelor din Găvana Residence, Trivale Residence, Maia Craiovei, Maia Victoriei, Maia Siseşti şi a caselor de pe str. Baloteşti, toate aparţinînd dezvoltatorului imobiliar Maia.

Cei interesaţi de primul Tîrg Imobiliar din Argeş au şansa să participe şi la o tombolă, unde premiile sînt două vouchere de cîte 1.000 euro. Unul dintre voucherele de 1.000 euro este oferit de Mobexpert şi constă în reducere la cumpărături, iar celălalt voucher de 1.000 euro este oferit de casacumperi.ro şi constă într-o reducere suplimentară faţă de cele de Black Friday, pentru proiectele dezvoltatorului imobiliar Mara.     

       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1561

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Proiect de sprijin pentru porci de rasă

Ministerul Agriculturii vrea să-i încurajeze pe săteni să crească rase de porci cu valoare mai mare, printr-un proiect de Hotărîre de Guvern aflat în dezbatere publică. E vorba de o schemă de ajutor de minimis pentru rasele Mangaliţa şi Bazna. Au fost consultate şi Direcţiile Agricole Judeţene, iar în Argeş a fost deja identificat un posibil beneficiar, un tînăr fermier de 36 ani din Pietroşani, care are o exploataţie sistem ecologic de 350 de porci mangaliţa - evident, aceasta este interesat este interesat de proiectul de HG. Proiectul prevede ajutoare în valoare de 15.000 euro pe 3 ani - în purcei primiţi gratuit, din care trebuie să predea jumătate, la greutatea de 130 kg/cap, la un procesator, pentru 11 lei/kg în viu. Rasa Mangaliţa (cu corpul acoperit de păr creţ ca de oaie) e apreciată pentru carnea gustoasă şi sănătoasă, fiind creată acum 2 secole în zona Aradului, prin încrucişarea unor rase de porci ungureşti cu mistreţi. Şi porcul Bazna are o carne gustoasă şi cu puţin colesterol (la fel ca şi Mangaliţa) era rasa majoritară în Ardeal pînă la Revoluţie, dar, din păcate, nu s-a mai promovat, nefiind atît de rentabilă ca rasele obişnuite.   
C.Popescu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 722

Continuare
 
Primăria Piteşti publică numele datornicilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 noiembrie 2017

Din decembrie, pe pagina oficială,

Primăria Piteşti publică numele datornicilor

 

Pentru a-i determina pe piteşteni, atît persoane fizice, cît şi juridice, să îşi plătească taxele, impozitele şi amenzile, Primăria Piteşti va publica numele contribuabililor din municipiu care au datorii la bugetul local.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1209

Continuare
 
Gratuitate pentru persoane cu handicap grav Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 noiembrie 2017

Pot merge gratis pe toate liniile de autobuz din Piteşti

Gratuitate pentru persoane cu handicap grav

 

Primarul Cornel Ionică a venit cu unele precizări referitoare la aplicarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 949

Continuare
 
Nu cresc chiriile pentru garaje! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 noiembrie 2017

În 2018, veţi plăti la fel ca anul acesta

Nu cresc chiriile pentru garaje!

 

Piteştenii care au garaje pentru maşini, închiriate pe domeniul public, nu vor plăti chirii mai mari pentru acestea în anul 2018. Sumele cerute pentru închiriere sînt aceleaşi ca anul acesta, iar decizia a fost luată de Primăria Piteşti, Consiliul Local şi Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 604

Continuare
 
Piteştiul şi comunele, ceartă pe transport Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 noiembrie 2017


Piteştiul şi comunele, ceartă pe transport

 

Discuţiile dintre edilii din Piteşti şi comune pe tema transportulului sînt departe de a se fi terminat. Argu­mentele sînt aduse însă în şedinţe diferite, nu faţă în faţă.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 1480

Continuare
 
Macaraua era să strivească Lidl Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 24 noiembrie 2017


Macaraua era să strivească Lidl

 

Zeci de persoane au fost evacuate, ieri, din Lidl Găvana şi dintr-un bloc de locuinţe aflat în apropiere, existînd pericolul ca o macara de circa 50 de metri înăl­­ţime să se prăbuşească. Pămîntul de sub postamentul colosului alunecase şi, în orice moment, structura metalică ar fi putut să cadă. Locatarii din zonă spun că pe sub pămîntul unde urmează să fie construit un bloc cu 4 etaje ar fi mai multe izvoare, şi terenul este instabil, riscînd ca şi o eventuală construcţie să se prăbuşească.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2313

Continuare
 
Apă cu bacterii, la Cotmeana! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 noiembrie 2017


Apă cu bacterii, la Cotmeana!

 

Mare atenţie de unde beţi apă, fiindcă săptămînal medicii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş constată în anumite sisteme publice bacterii coliforme, enterococi sau amoniu în exces! Săptămîna trecută s-au analizat probe de apă din 12 localităţi.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 779

Continuare
 
Noi reguli pentru eliberarea paşapoartelor Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 noiembrie 2017

Pentru a se evita aglomeraţia din timpul verii la ghişee,

Noi reguli pentru eliberarea paşapoartelor

 

MAI vrea să modifice legea în ceea ce priveşte creşterea valabilităţii paşaportului simplu electronic şi să clarifice situaţiile în care poate fi solicitat un paşaport simplu temporar. Pentru aceasta, a fost pus în dezbatere publică un proiect de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 721

Continuare
 
Începerea lucrărilor la piaţa Trivale, amînată Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 noiembrie 2017

În urma contestaţiei unei firme participante la licitaţie,   

Începerea lucrărilor la piaţa Trivale, amînată  

 

Primăria Piteşti a anunţat că lucrările de re­abilitare şi modernizare a pieţei Trivale nu vor începe conform calendarului stabilit ini­ţial. Acestea ar fi trebuit să înceapă imediat după terminarea licitaţiei, care urma să se încheie săptămîna aceasta.    


Comentarii (3) | Vizualizari: 1096

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

„ABC-ul bunelor maniere“

Mîine, de la ora 11, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, va fi organizată manifestarea „ABC-ul bunelor maniere“. Este vorba de o activitate interactivă, vizînd însuşirea normelor de conduită uzuale - acasă, la şcoală, pe stradă, în mediul virtual. La activitate participă elevi de la Şcoala Gimnazială Mircea Eliade din Piteşti.

I.Ivănoiu  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 525

Continuare
 
Dacia participă la Tîrgul Gaudeamus Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 noiembrie 2017

O mulţime de evenimente la stand:  

Dacia participă la Tîrgul Gaudeamus

 

Pînă pe 26 noiembrie, Dacia participă, ca în fiecare an, cu un stand la cel mai important tîrg educaţional din România, Gaudeamus, unde pasionaţii de lectură sînt aşteptaţi pentru o nouă incursiune în Lumea Dacia.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 616

Continuare
 
Elev din Uda, suspect de scarlatină! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 noiembrie 2017


Elev din Uda, suspect de scarlatină!

 

Altă suspiciune de scarlatină într-o unitate de învăţămînt din judeţul nostru! Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, este vorba de un elev cu vîrsta de 9 ani, de la Şcoala Gimnazială Uda.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 703

Continuare
 
Medicii de familie au primit o majorare de 20 de bani! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 noiembrie 2017

Negocieri eşuate cu premierul

Medicii de familie au primit o majorare de 20 de bani!

 

După ce au ieşit în stra­dă, organizînd pichetări la pre­fec­turi şi un miting în Capi­ta­lă, medicii de fa­milie s-au întîl­nit, zile­le trecute, cu pre­mierul Mihai Tudose. Ei sînt ne­mulţumiţi de biro­craţia din sistem şi de sub­fi­nanţarea a­cestui dome­niu, amenin­ţînd că nu vor semna contractul-cadru pe anul următor sau actele adiţio­nale la ve­chiul con­tract. Preşe­­dinta Asociaţiei Medici­lor de Familie - Fili­ala Ar­geş, Mariana Boş­neag, ne-a spus că deo­cam­dată ne­gocierile au e­şuat.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 623

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 6926

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter