Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“      *** Poşta îşi cere scuze!      *** Tîrgul de Toamnă, la Bowling      *** Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni      *** Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori      *** A murit pentru o sticlă cu bere      *** 23 de persoane munceau la negru      *** Maşină nouă, făcută zob la Albota      *** CS Mioveni, neînvinsă cu Mihali!      *** Meciuri cu 10, 9 şi 7 goluri      *** FC Argeş şi CS Mioveni vor juca marţi!      *** Eftimie: „Nu am avut nici şansă“      *** Lincar: „Ne-am apărat ca la Rovine!“      *** Au învins, dar n-au convins!      *** Şapera: „Apărarea a făcut diferenţa“      *** Costescu: „Precizia aruncărilor ne-a costat“      *** Din Suedia nu a mai ajuns acasă      *** Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!      *** Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei     

 
Apă nepotabilă la Ciomăgeşti şi Tigveni Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 26 septembrie 2017


Apă nepotabilă la Ciomăgeşti şi Tigveni

 

Săptămîna trecută, inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş au recoltat şi analizat probe de apă din sisteme publice de aprovizionare cu apă potabilă din mai multe localităţi. Analizele fac parte din cadrul monitorizării de audit care este realizată periodic de instituţie.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 626

Continuare
 
Piteştiul, printre oraşele bogate Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 26 septembrie 2017


Piteştiul, printre oraşele bogate

 

Oraşele din provincie pot fi ierarhizate şi în funcţie de puterea financiară a primăriilor. În această privinţă, Piteştiul stă relativ bine, fiind între primele din ţară - este însă în urma oraşelor de top la nivel naţional, fiind întrecut şi de „concurentul“ regional Ploieşti.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 852

Continuare
 
Nouă urşi împuşcaţi şi alţi trei relocaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 septembrie 2017

O comisie judeţeană aşteaptă ordinul

Nouă urşi împuşcaţi şi alţi trei relocaţi!

 

Urşii care au provocat pagube materiale şi care au pus în pericol viaţa localnicii din mai multe comune argeşene urmează să fie împuşcaţi sau relocaţi. Reprezentanţii mai multor instituţii cu atribuţii în acest domeniu s-au reunit într-o comisie unde au întocmit docu­men­taţia pe care au trimis-o spre aprobare Direcţiei de Biodiversitate din cadrul Ministe­rului Mediului.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 796

Continuare
 
S-au triplat cazurile de boală Lyme Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 septembrie 2017

Anul acesta, faţă de 2016,

S-au triplat cazurile de boală Lyme

 

Vara a trecut, dar argeşenii n-au scăpat de problemele legate de căpuşe, numărul cazurilor confirmate în acest an fiind de trei ori mai mare faţă de anul trecut! Potrivit celor mai recente informaţii de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, au mai apărut alte cazuri suspecte de boală Lyme, afecţiune cauzată de muşcătura de căpuşe.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 833

Continuare
 
Nuntă la Curierul! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 septembrie 2017


Nuntă la Curierul!

 

Sîmbătă, directorul tipografiei Curierului zilei, Florin Bădărău, a fost ginere. Acesta a făcut nuntă, cununîndu-se religios cu Ana Maria, cea care i-a devenit soţie în urmă cu mai mulţi ani. Mirii au dorit să îşi facă jurămintele de credinţă şi în biserică, aşa cum este creştineşte. Domnişoară de onoare le-a fost fiica lor, Alexandra Maria, în vîrstă de 11 ani. Petrecerea a durat pînă dimineaţă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1481

Continuare
 
Tîrg de Antichităţi în centrul oraşului Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 25 septembrie 2017

Obiecte unicat şi mulţi vizitatori

Tîrg de Antichităţi în centrul oraşului

 

Prima ediţie a Tîrgului de Antichităţi orga­ni­zată de Primăria Piteşti a avut loc sîmbătă, pe platoul din faţa Filarmonicii Piteşti. La des­chidere a fost prezent şi primarul Piteştiului, Cornel Ionică, care a vizitat şi admirat fiecare stand.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 837

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

CJ vrea bani ca să fie transparent

Consiliul Judeţean va supune aprobării, în următoarea şedinţă ordinară, participarea a 70 de funcţionari în proiectul „Susţinerea implementării măsurilor referitoare la transparenţă, etică, integritate şi prevenirea corupţiei“, în valoare de 389,4 mii lei, din care 85% de la UE, 13% de la Guvern şi 2% contribuţie proprie, prin Programului Operaţional Capacitate Administrativă 2014 - 2020, pentru Obiectivul Specific 2.2 - Creşterea transparenţei, eticii şi integrităţii în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice. Proiectele de acest tip sînt în concordanţă cu măsurile stabilite în Strategia Naţională Anticorupţie 2016 - 2020, iar printre rezultate, trebuie să aibă „Aplicarea unitară a normelor, mecanismelor şi procedurilor în materie de etică şi integritate“. Pînă acum, Conducerea CJ s-a remarcat prin interzicerea presei la comisii, comunicarea trunchiată a informaţiilor, precum în cazul Moliviş, răspunsuri în răspăr la conferinţe sau cu formula „îmi asum“ şi şedinţe fără accesul presei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 428

Continuare
 
Controale la firmele de construcţii Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 septembrie 2017

ITM Argeş, în Campania Naţională de verificare

Controale la firmele de construcţii  

 

Nu de puţine ori se întîmplă ca cei care lucrează pe şantiere temporare sau mobile să se accidenteze la locul de muncă. Una dintre cele mai dese accidentări, uneori mortale, sînt căderile de la înălţime.     


Comentarii (1) | Vizualizari: 556

Continuare
 
AOA cere anularea plăţii defalcate a TVA Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 septembrie 2017


AOA cere anularea plăţii defalcate a TVA

 

Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş a solicitat anularea Ordonanţei 23/2017 sau respingerea ei de Parlament în această sesiune.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 678

Continuare
 
Novares a inaugurat uzina de injecţie mase plastice Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 septembrie 2017

O nouă fabrică în Argeş:

Novares a inaugurat uzina de injecţie mase plastice  

 

Novares, producător francez de componente pentru industria automotive, a deschis, joi, o fabrică în Mărăcineni, pe strada Argeşelu nr. 90. După inaugurarea de joi a uzinei de injecţie mase plastice, va urma o a doua inaugurare, anul viitor, posibil în luna martie, cînd se va deschide uzina de vopsitorie.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1032

Continuare
 
Cercetătorii, plătiţi cu pînă la 50 de euro pe oră Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 septembrie 2017

Ministrul Cercetării a fost în vizită la UPIT

Cercetătorii, plătiţi cu pînă la 50 de euro pe oră

 

Ministrul Cercetării şi Inovării, Puiu Lucian Georgescu, a vizitat, ieri, Universitatea de Stat din Piteşti, dar şi institutele de cercetare de la Ştefăneşti şi Mărăcineni. La universitate, ministrul a prezentat noutăţile şi perspectivele în domeniile cercetării şi inovării din România. Acesta a anunţat că cercetătorii implicaţi în proiecte sînt scutiţi de impozitul pe venit de 16%, simţind acest lucru printr-o creştere salarială.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 648

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Sens interzis pe Florăriei

Comisia de circulaţie a municipiului vrea să mai instituie un sens unic în Piteşti, de data aceasta, pe strada Florăriei. Accesul ar putea fi înterzis maşinilor dinspre strada Crinului, către strada 9 Mai care duce spre piaţa Ceair şi Şcoala Nicolae Simonide.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 468

Continuare
 
Serviciul care se ocupă de probleme transfrontaliere Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 septembrie 2017


Serviciul care se ocupă de probleme transfrontaliere

 

Primăria Piteşti a postat pe site-ul său, venind în întîmpinarea piteştenilor interesaţi, o informare privind linia telefonică TELVERDE - SOLVIT pentru soluţionarea problemelor legate de drepturile europene. Serviciul reprezintă un mecanism creat şi coordonat de Comisia Europeană în domeniul pieţei interne, care se ocupă de problemele transfrontaliere între o întreprindere sau un cetăţean, pe de o parte, şi o autoritate publică, pe de alta, în cazul în care legislaţia UE a fost aplicată necorespunzător.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 573

Continuare
 
Perioadă de stagiu pentru absolvenţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 septembrie 2017


Perioadă de stagiu pentru absolvenţi

 

Dacă sînteţi absolvenţi cu studii superioare, trebuie să ştiţi că pentru a vă angaja în domeniul pe care l-aţi ales este necesar să treceţi printr-o perioadă de stagiu, pentru perfecţionarea pregătirii profesionale prin muncă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 475

Continuare
 
Locuri de joacă reamenajate în Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 23 septembrie 2017

Investiţie necesară şi solicitată de locuitori  

Locuri de joacă reamenajate în Piteşti

 

Primarul Cornel Ionică acordă o foarte mare atenţie atît investiţiilor mari, de interes public din Piteşti, cît şi investiţiilor mai mici, dedicate în special copiilor. În acest caz este vorba despre noi locuri de joacă pentru copii şi reabilitarea celor deja existente.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 797

Continuare
 
22 de cupluri unite în Vila Coandă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 22 septembrie 2017

Nou sediu al Casei Căsătoriilor

22 de cupluri unite în Vila Coandă

 

La noua Casă a Căsătoriilor din Piteşti (monumentul Vila Coandă, de la sfîrşitul sec. XIX) a fost, ieri, agitaţie mare. Prima oficiere de căsătorie în noul sediu a avut loc puţin după ora 12.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 827

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 6493


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Maşină nouă, făcută zob la Albota
De cand Passat B6 este masina noua?
17/10/17 16:09 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Aveti atatea nemultumiri si stati cu mainile in san? Mergeti fratilor si plangeti-va la inspectorat trebuie sa ii potile...
17/10/17 14:11 Mai mult...

Balta Nana, ideală pentru crap!
IN PRIMUL RAND INTREBATI ORICARE PESCAR CARE A FOST PE ACEASTA BALTA CATE RESTRICTII ARE ACEASTA BALTA, IN PRIMUL RAND T...
17/10/17 13:42 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Calea de acces nu este folosita de locuitorii cartierului Teilor, acea intrare exista de acum 40 de ani de cand a fost d...
17/10/17 12:53 Mai mult...

Eftimie: „Nu am avut nici şansă“
Auziti si voi la Eftimie, zici ca de ce-l injura lumea: el spera ca la meciurile viitoare sa castige cu sansa. Sa joace ...
17/10/17 12:36 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter