Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Alarmă falsă cu pestă porcină, la Stoeneşti     *** PASTILA de UMOR      *** Ninsori, lapoviţă, ploi şi polei     *** „Fata moşului şi fata babei”,     *** Piteştiul, a opta piaţă imobiliară a ţării    *** Alţi doi copii suspecţi de scarlatină!     *** Tîrg de Crăciun la Şcoala Mircea cel Bătrîn     *** Rost de bani şi un proiect nou!    *** Evenimente 15 decembrie de-a lungul vremii     *** Sfinţii zilei      *** CÎRNAŢI DE CASĂ     *** Alocaţia pentru copii, prea mică!     *** S-a deschis patinoarul din Trivale     *** Ghidul Clientului S.Ed.C. Mioveni     *** Se modifică programul la chioşcurile de bilete     *** Contract de vidanjare la SEdC Mioveni      *** Şoferi lăsaţi fără permis     *** Familie rănită la Balş     *** Risc mare de avalanşă la cota 1.800 metri     *** Sfaturi pentru şoferi     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul la roşioară     *** Favorite cu Timişoara     *** Europa League - Etapa 6     *** Record naţional doborît după 28 de ani!     *** Dinamo şi FCSB îl vor pe Bogdan Stancu!     *** Gazonul sintetic, interzis în Liga 1     *** Stadion nou pentru Chindia    

 
Duster-ul rămîne cea mai mare maşină Dacia Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 noiembrie 2018


Duster-ul rămîne cea mai mare maşină Dacia


Conducerea Dacia a respins o idee vehiculată destul de des în ultimul timp de presa internaţională, şi anume, că s-au putea construi un nou model mai mare decît cele pe care Uzina de la Mioveni le scoate acum pe piaţă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
BNR a lansat pe piaţă 3 monede de colecţie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 noiembrie 2018

Colecţionarii nu trebuie să rateze această şansă

BNR a lansat pe piaţă 3 monede de colecţie!


Banca Naţională a României a lansat ieri în circuitul numismatic o monedă din aur, o monedă din argint, o monedă din alamă pentru colecţionare şi, totodată, va pune în circulaţie o monedă aniversară din alamă, avînd ca temă 100 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918. Conform unui comunicat al BNR, moneda din aur are o valoare nominală de 500 lei, formă rotundă, diametru 35 mm, cant neted şi o greutate de 31,103 grame.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 660

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 28 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR

                                                                          de M.Matei

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

 
Sindicaliştii, pregătiţi de proteste Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 noiembrie 2018

Nemulţumiri la Adresa Ministerului Finanţelor Publice

Sindicaliştii, pregătiţi de proteste


Federaţia Naţională a Sindicatelor din Finanţe, afiliată la Alianţa Naţională a Sindicatelor Bugetarilor „Sed Lex“ anunţă proteste în mijlocul angajaţilor de la Finanţe.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 721

Continuare
 
Înscrieţi-vă la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(41 voturi)
miercuri, 28 noiembrie 2018

Nu rataţi ocazia!

Înscrieţi-vă la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!


Părinţi şi bunici, cotidianul Curierul Zilei organizează un nou concurs. Atenţie! Concursul este dedicat în exclusivitate copiilor! La ediţia de anul trecut, au participat peste 100 de copii, cu vîrste între 2 şi 14 ani. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“ de anul acesta este să aduceţi, la redacţia noastră, situată în Bulevardul Republicii nr. 1 A, lîngă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, o fotografie cît mai clară şi cît mai recentă a copilului sau nepotului dumneavoastră, ori s-o trimiteţi la adresa de e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Indiferent de modalitatea prin care va intra în posesia noastră, fotografia trebuie să fie însoţită neapărat de un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi şi, bineînţeles, de numele şi vîrsta copilului.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1299

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Indicele ROBOR, în scădere

Potrivit datelor publicate luni de BNR, indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobînda variabilă, a scăzut pe piaţa interbancară cu 0,04 puncte procentuale, la 3,20% pe an. Conform datelor BNR, la începutul acestui an, ROBOR la 3 luni se situa la 2,05%. În ceea ce priveşte indicele la 6 luni, utilizat în calculul dobînzilor la creditele ipotecare în lei cu dobândă variabilă, acesta a coborât la 3,42% pe an, de la 3,46% vineri. ROBOR la 9 luni, care reprezintă rata dobînzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale, a coborît la nivelul de 3,51% pe an, de la 3,53%, în timp ce indicele ROBOR la 12 luni a scăzut la 3,58% pe an, de la 3,59%.  
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 557

Continuare
 
Înscrieţi-vă la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 noiembrie 2018

Nu rataţi ocazia!

Înscrieţi-vă la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!


Părinţi şi bunici, cotidianul Curierul Zilei organizează un nou concurs. Atenţie! Concursul este dedicat în exclusivitate copiilor! La ediţia de anul trecut, au participat peste 100 de copii, cu vîrste între 2 şi 14 ani. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“ de anul acesta este să aduceţi, la redacţia noastră, situată în Bulevardul Republicii nr. 1 A, lîngă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, o fotografie cît mai clară şi cît mai recentă a copilului sau nepotului dumneavoastră, ori s-o trimiteţi la adresa de e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 358

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR

                                                                          de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 373

 
Au început lucrările de amenajare la pîrîul Bascov Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 noiembrie 2018

 După numeroase solicitări la Minister

Au început lucrările de amenajare la pîrîul Bascov


De mai bine de patru ani Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea, a obţinut aprobarea pentru a fi demarate lucrările de reabilitare a pîrîului Bascov. Vor avea loc defrişări, decolmatări, lărgiri şi consolidări, astfel încît să fie evitate produceri de inundaţii aşa cum au avut loc atît în trecut, atît în 2014 cît şi în 2016. Primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu declara că administraţia locală a eliberat numeroase documente necesare în demararea acestui proiect.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 641

Continuare
 
Vis care a durat peste 100 de ani Imprimare E-mail
(15 voturi)
marţi, 27 noiembrie 2018

Oameni şi vremuri

Vis care a durat peste 100 de ani


La baza evoluţiei umane stă dorinţa, visul, năzuinţa. Nu există om care să nu-şi dorească ceva, care să nu aibă visuri spre care tinde poate, toată viaţa. Dacă ni se îndeplinesc sau nu în timpul vieţii depinde de intensitatea dorinţei şi de convingerea că avem nevoie de ea.

S-au scris tone de cărţi pe această temă cu sfaturi despre cum să-ţi îndeplineşti dorinţele. Toate aceste cărţi au la bază mesajul pe care Iisus îl lasă omenirii în Marcu 11.24. „De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugaţi-vă, să credeţi că le-aţi primit, şi le veţi avea”.

Sunt visuri care se îndeplinesc mai uşor sau mai greu în funcţie de convingerea noastră care şi ea este determinată de perioadele din viaţa trăită care pot fi faste sau mai puţin faste. În aceste perioade ne putem îndoi că visul se poate realiza şi atunci anulăm comanda.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2847

Continuare
 
Se opreşte apa la Moşoaia Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 noiembrie 2018


Se opreşte apa la Moşoaia


Vă aducem la cunoştinţă că în data de 28.11.2018, orele 08 – 18, se va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Moşoaia, fiind afectaţi utilizatorii din satele Hinţeşti, Dealul Viilor, Stoenari, Dealului, Corbu Basangeşti, Bisericii şi străzile adiacente acestora.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 446

Continuare
 
Mai puţini şomeri în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 noiembrie 2018

Conform unei statistici pe luna octombrie a AJOFM,  

Mai puţini şomeri în Argeş


Numărul celor care nu au un loc de muncă a scăzut în luna octombrie. Nico­lae Bădescu, director ex­e­cutiv la Agenţia Jude­ţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, ne-a spus că, la sfîrşitul lunii octombrie 2018, numă­rul total al şomerilor în­registraţi a fost de 8.352 de persoane, din care 1.692 indemnizaţi şi 6.660 neindemnizaţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 556

Continuare
 
Preţul energiei pe bursă, în creştere Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 noiembrie 2018


Preţul energiei pe bursă, în creştere


Potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier, preţul energiei electrice pe piaţa spot a bursei de specialitate OPCOM a ajuns la o medie de 373 lei pe MWh pentru energia cu livrare marţi, 27 noiembrie, nivelul fiind aproape cu 62% mai mare comparativ cu ziua de 1 noiembrie, cînd media a fost de de 230 de lei pe MWh.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 438

Continuare
 
Românii petrec acasă Crăciunul şi Revelionul Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 noiembrie 2018

Sărbătorile de iarnă reunesc familiile

Românii petrec acasă Crăciunul şi Revelionul


Conform unui studiu remis luni Agerpres, peste 38% dintre români nu îşi fac planuri şi cel mai probabil vor petrece acasă sărbătorile, alături de familie şi prietenI. Cei mai mulţi dintre respondenţi afirmă că plănuiesc să aloce un buget individual cuprins între 501 şi 1.000 de lei pentru vacanţa din preajma sărbătorilor de anul acesta.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 663

Continuare
 
Generalul Năstase, aniversat la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 noiembrie 2018

Eveniment de marcă la Mioveni

Generalul Năstase, aniversat la Mioveni


În Anul Centenarului, Argeşul îşi respectă valorile, motiv pentru care, joi, 29 noiembrie, Consiliul Judeţean şi autorităţile locale din Mioveni îl vor aniversa pe Generalul de Brigadă în Retragere Constantin Năstase, în cadrul evenimentului - UN GENERAL CÎT UN CENTENAR!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 528

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 382

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 9252
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info