Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Justiţia pe timpullui Kovesi şi după...      *** Program prelungit la taxe şi impozite Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Mai multă încredere şi schimbări!      *** Pulpă de porc umplută cu varză     *** Evenimente 20 martie de-a lungul vremii     *** Retrospectiva unei lumi apuse, la Muzeul Judeţean    *** Ziua Mondială a Sănătăţii Orale     *** Sanitas pichetează Ministerul Muncii    *** Prins cu 122 km/h    *** Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului     *** A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal     *** Obţinea credite cu un buletin găsit     *** Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă     *** Lotul României pentru calificări     *** „Vreau să jucăm fotbal!“     *** Moldovan: „Am controlat jocul!“     *** CS Dacia şi CSM Piteşti vor medalii şi Cupe la Campioantele Naţionale      *** 12 înotători argeşeni calificaţi la Campionatele Naţionale     *** U Cluj-FC Argeş, duminică, în nocturnă     *** Vor calificarea în careul de aşi!    *** Scuipaţi şi înjuraţi de spectatorii clujeni!    *** Campioni la Izvorani!     *** Directorul Gheorghe Dinu s-a pensionat   

 Publicitate pdf
Se opreşte curentul la Miceşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 martie 2019


Se opreşte curentul la Miceşti

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel,  întreruperile curentului electric au loc după următorul program:8:30 - 16 Călineşti Sat Udeni; 9-16:30 Schitu Goleşti Sat Lăzăreşti; 9- 16:30 Dîrmăneşti Sat Dîrmăneşti alimentat din PTA Dîrmăneşti; 8-16 Miceşti Satele: Purcăreni, Băduleşti, PTA Tabăra Purcăreni (terţ), PTA Deco Moble (terţ); 8-16 Dîrmăneşti, satele: Negreni, Piscani, PTA Pentarom 2 (terţ), PTA Fabrica Matriţe Piscani (terţ), PTA CAP Piscani (terţ), PTA Irigaţii Piscani (terţ), PTAb Metal Design Industry (terţ), PTA Anfora PlusTrans (terţ), PTA Balastieră Piscani (terţ), PTAb Smart Development (terţ). Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.  
 I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 471

Continuare
 
Moduri distractive de relaxare în weekend – Cum scapi de stres în timpul liber? Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 martie 2019


Moduri distractive de relaxare în weekend – Cum scapi de stres în timpul liber?

 

Weekendul este așteptat cu drag de oameni pentru că este un moment de relaxare, este timpul pentru distracție, plimbare și odihnă. În weekend se pot face multe lucruri: dormi, citești, faci sport, vizionezi un film la cinema, pleci din oraș la munte, etc. Prin urmare, sfârșitul de săptămână trebuie petrecut cât mai frumos, într-un mod optim, pentru a te relaxa după muncă. Iată câteva idei pentru a te bucura de un weekend minunat, află ce anume fac oamenii în aceste zile libere.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 904

Continuare
 
Protestul magistraţilor continuă Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


Protestul magistraţilor continuă


Ieri, magistraţii Curţii de Apel Piteşti au protestat pe scările Curţii de Apel Piteşti. În acest fel, s-au arătat solidari cu manifestrăile similare organizate în mai multe judeţe din ţară. Astfel, la ora 12:00, magistraţii au ieşit pe scările instituţiei amintite. A fost un protest al tăcerii, în care nu au spus nimic, doar au afişat pancarte. Cîţiva trecători s-au oprit devenind susţinători ad-hoc ai judecătorilor şi procurorilor.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 653

Continuare
 
Spitalul din Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019

Consilierii locali au inspectat

Spitalul din Mioveni

#80% din secţii sînt finalizate


Zilele trecute a avut loc o nouă vizită tehnică pe şantierul noului spital din Mioveni, unde managerul de proiect şi reprezentanţii constructorului au prezentat consilierilor locali stadiul lucrărilor şi termenele de execuţie.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 963

Continuare
 
Mîine se lasă sec de carne Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019

Cu o săptămînă înaintea Postului Paştelui,

Mîine se lasă sec de carne


Duminică, 3 martie 2019, este lăsata secului de carne (Duminica Înfricoşătoarei Judecăţi). Timp de încă o săptămînă, creştinii mai au voie să consume brînză, lapte şi ouă. Peste o săptămînă, duminică 10 martie, este lăsata secului de brînză (Duminica Izgonirii lui Adam din Rai).  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 677

Continuare
 
Astăzi sînt Moşii de iarnă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


Astăzi sînt Moşii de iarnă


Astăzi, creştinii ortpdocşi marchează „Moşii de iarnă” sau „Sîmbăta morţilor”. În această zi în biserică sînt pomeniţi oamenii care nu au avut parte de slujbe rînduite la înmormîntare. Conform datinilor străvechi, în unele zone ale ţării bătrînii povestesc cum sufletele morţilor vin în această zi pe pămînt, în timp ce credincioşii dau de pomană mîncare gătită pentru ca spiritele să îi ocolească. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 479

Continuare
 
Cupa Mărţişorului la Şah Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


Cupa Mărţişorului la Şah

Astăzi şi mîine, între orele 9-12, în Sala Multifuncţională, de la Casa Cărţii, va avea loc Cupa Mărţişorului la Şah, competiţie coordonată de instructorul de şah dr. Ovidiu Stancu, şi organizată de Centrul Cultural Piteşti, Club de Şah Alfil Piteşti şi Club Sportiv Amicii. Este un concurs open, înregistrat la Federaţia Română de Şah, la care pot participa copii şi adulţi, cu condiţia să aibă nivelul de pregătire „începător”, iar înscrierile se fac astăzi, de la ora 9:00. Se vor juca 6 runde, 3 astăzi şi 3 duminică, iar cîştigătorii vor primi cupe, diplome şi medalii. Locurile I, II şi III au prevăzute şi premii în bani, sume oferite de Club de Şah Alfil Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 468

Continuare
 
PUI PE STICLĂ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


PUI PE STICLĂ

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 20 min
Timp de gătire: 70 min
Gata în: 1 ore, 30 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 502

Continuare
 
Evenimente 2 martie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


Evenimente 2 martie  de-a lungul vremii

1716: Apare lucrarea lui Dimitrie Cantemir, Descriptio Moldaviae, prima monografie geografică la români, scrisă în limba latină, la cererea Academiei din Berlin. Lucrarea este alcătuită din trei părţi şi este însoţită de prima hartă a Moldovei.
1855: Alexandru al II-lea devine ţar al Rusiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 473

Continuare
 
Surprize şi bună dispoziţie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019

Horoscop 2 Martie 2019:

Surprize şi bună dispoziţie!


Leii vor avea parte de surprize extrem de plăcute, Gemenii vor face progrese la locul de muncă, iar Racii vor fi mai mult decît productivi. Ziua va începe excelent şi se va încheia la fel de bine.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 757

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


Sfinţii zilei

În această lună, în ziua a doua, pomenirea sfîntului sfinţitului mucenic Teodot, episcopul Cirenei, din insula Cipru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 735

Continuare
 
S-au stabilit furnizorii opţionali de energiev Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019

Clienţii nemulţumiţi au acum mai multe opţiuni

S-au stabilit furnizorii opţionali de energie


ANRE a anunţat prin intermediul unui comunicat că a desemnat în şedinţa de joi, furnizorii de ultimă instanţă opţionali care pot livra consumatorilor casnici energie electrică în regim reglementat. Aceasta înseamnă că un client casnic poate schimba furnizorul de energie tradiţional cu unul dintre furnizorii de ultimă instanţă opţionali din zona sa de reţea, fără a ieşi din piaţa reglementată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 852

Continuare
 
Asociaţiile au restanţe mari la Termoficare Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 02 martie 2019


Asociaţiile au restanţe mari la Termoficare


La sfîrşitul lunii februarie, SC Termo Calor Confort SA Piteşti  avea de recuperat datorii în valoare de 2,7 milioane de lei de la asociaţii de proprietari cu restanţe. Sumele conţin şi penalizări. Pe lista datornicilor se află asociaţii de locatari sau proprietari ale căror debite s-au acumulat de la an la an, fără ca societatea furnizoare de agent termic să recupereze vreun leu.Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 946

Continuare
 
A pierdut ajutorul după ce a refuzat să muncească Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


A pierdut ajutorul după ce a refuzat să muncească


În luna februarie, în Piteşti, 68 de persoane primeau ajutor minim garantat. În schimbul sumei primită lunar beneficiarii trebuie să presteze ore de muncă în folosul comunităţii. Numărul asistaţilor sociali este în scădere de la an, la an. La sfîrşitul lui 2018, o persoană a pierdut ajutorul minim garantat după ce a refuzat un loc de muncă. În octombrie anul trecut au intrat în vigoare noi reglementări în acest sens.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 749

Continuare
 
Rata şomajului, în scădere Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


Rata şomajului, în scădere

Potrivit ultimelor date ale Institutului Naţional de Statistică, rata şomajului în formă ajustată sezonier a scăzut la 3,9% în luna ianuarie 2019, de la 4% în luna precedentă. Conform INS, numărul şomerilor (în vîrstă de 15-74 ani) estimat pentru luna ianuarie a fost de 354.000 persoane, în scădere atît faţă de luna precedentă (359.000 persoane), cît şi faţă de aceeaşi lună a anului anterior (403.000 persoane). Pe sexe, rata şomajului la bărbaţi a depăşit-o cu 0,8 puncte procentuale pe cea a femeilor (valorile respective fiind 4,2% în cazul persoanelor de sex masculin şi 3,4% în cazul celor de sex feminin). Pentru persoanele adulte (25-74 ani), rata şomajului a fost estimată la 3% pentru luna ianuarie 2019 (3,4% în cazul bărbaţilor şi 2,4% în cel al femeilor). Numărul şomerilor în vîrstă de 25-74 ani reprezentă 71,4% din numărul total al şomerilor estimat pentru luna ianuarie 2019.   
M. Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 524

Continuare
 
Locuri de muncă în străinătate Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 martie 2019


Locuri de muncă în străinătate


Cei care se află în căutarea unui loc de muncă în străinătate, trebuie să ştie că Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Reţelei EURES, oferă 795 locuri de muncă vacante în 11 ţări ale Uniunii Europene sau în Spaţiul Economic European. Oferta este variată, fiind posturi vacante atît pentru muncitori în domeniul contrucţiilor, în agricultură sau în industrie.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 611

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 10006


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Politica Romaneasca este de litera 2,este un alt exemplu de coruptie la un inalt nivel,de 28 ani asistam la furturile fa...
20/03/19 13:57 Mai mult...

„Vreau să jucăm fotbal!“
Demisia Oprita , ești catastrofa .
20/03/19 12:47 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Dl.Chirita si acum pregatiti-va sa primiti asaltul cimpanzeilor cu kovesi tatuat pe frunte, care deja isi pregatesc rage...
20/03/19 10:50 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Da - la o privire sumara asupra problemei, s-ar parea ca DNA a facut dosare numai PSD-istilor sau cu precadere PSD-istil...
20/03/19 10:09 Mai mult...

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Demult trebuia demis, ba chiar ar fi fost mai bine sa nu fie votat de catre pitesteni. Sa vedem ce pesedist vor mai vot...
20/03/19 09:45 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info