Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Controale în minivacanţa de Rusalii     *** Mai puţini şomeri în Argeş      *** Cum prelucrează datele cu caracter personal SC Apă Canal     *** Primarul Ionică i-a salvat funcţia!     *** Edilul Matei îşi caută dreptatea în instanţă      *** Comisar şef, consilierul lui Manu!     *** Branşaţi ilegal la apă     *** Jandarmii, în misiuni de ordine de Rusalii     *** Şofer prins băut la volanul Ambulanţei      *** Produse întoarse cu mătura la Kaufland     *** A ciordit un tomberon de pe Bulevardul Pardon     *** Astăzi sînt Moşii de vară     *** Mîine este Duminica Rusaliilor     *** Filmele săptămînii 25 - 31 mai      *** Liga Campionilor: Finala Real - Liverpool, meci de 60 milioane euro     *** Baschetbaliştii argeşeni, locul 2 la turneul final!     *** Porcişteanu vrea pe podium la Arad!     *** Laurenţiu Şerban, la Campionatul European!     *** 3 medalii în prima zi la Internaţionalele României     *** CS Dacia a pierdut primul meci de la baraj     *** Rusia, a 7-a gazdă care vrea trofeul!     *** Lacul Green Paradis are peşte şi taxe accesibile!    

 
Peste 4.700 de copii înscrişi la clasa pregătitoare Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 26 aprilie 2018

Sute de locuri rămase libere în şcoli

Peste 4.700 de copii înscrişi la clasa pregătitoare


S-a încheiat şi cea de-a doua etapă de înscriere a copiilor la clasa pregătitoare, iar la fiecare unitate de învăţămînt s-au afişat rezultatele finale. Potrivit inspectorului şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, Mihaela Crişan, după cele două etape au fost aprobate în judeţul nostru 4.758 de cereri, estimarea iniţială fiind de 5.500 de locuri. Practic au rămas sute de locuri libere în şcoli.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 674

Continuare
 
Slalom printre cai, pe drumul spre Voina! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 aprilie 2018

Şoferii sînt disperaţi!

Slalom printre cai, pe drumul spre Voina!


Inconştienţa de care dau dovadă unii proprietari de cai din zona Cîmpulung, şi nu numai, poate duce la evenimente nefericite care se pot solda chiar cu pierderi de vieţi omeneşti. Asta pentru că animalele lăsate ne­supravegheate ajung deseori pe şosele intens circulate, iar de aici şi pînă la a provoca accidente rutiere grave nu e decît un pas, aşa cum o demonstrează şi statisticile poliţiştilor.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1069

Continuare
 
Student bolnav de rujeolă! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 26 aprilie 2018

Epidemia se extinde şi la adulţi

Student bolnav de rujeolă!


Rujeola continuă să constituie o adevărată problemă de sănătate publică în ţara noastră. În Argeş, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, au fost confirmate alte şase cazuri de rujeolă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1128

Continuare
 
Miting al angajaţilor din Sănătate şi Asistenţă Socială Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 26 aprilie 2018

Încep protestele de amploare organizate de Federaţia SANITAS

Miting al angajaţilor din Sănătate şi Asistenţă Socială


Angajaţii din Sănătate şi Asistenţă Socială ies, astăzi, în stradă, Federaţia SANITAS organizînd o amplă acţiune de protest în Capitală, în Piaţa Victoriei. Preşedinta SANITAS Argeş, Doina Fănică, ne-a spus că mitingul se va desfăşura între orele 11-14.30, iar din judeţul nostru vor participa 500 de membri de sindicat: asistenţi medicali, infirmiere, biologi, biochimişti, asistenţi sociali etc. La nivel naţional vor participa la miting peste 10.000 de sindicalişti.      

Comentarii (1) | Vizualizari: 706

Continuare
 
Viaţa copilului depinde de 60.000 de dolari! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 aprilie 2018

Andrei trebuie operat în Israel

Viaţa copilului depinde de 60.000 de dolari!


O mamă din Piteşti vă cere disperat ajutorul în încercarea de a-şi salva fiul grav bolnav! Are nevoie de 60.000 de dolari pentru o intervenţie chirurgicală la o clinică din Israel, iar familia cu venituri modeste abia a reuşit să strîngă 10.000 de dolari pentru operaţie. În încercarea de a strînge bani pentru a-şi salva fiul, tatăl lui Andrei a plecat să muncească în străinătate. Elena Neagoe trăieşte un adevărat calvar de aproximativ 10 ani de cînd fiul său, Andrei Nicuşor Neagoe, a început să facă crize ce păreau de epilepsie, boală pentru care a şi fost tratat. Ele erau cauzate însă de nişte tumori pe creier, fapt aflat mai tîrziu! Andrei are acum 14 ani, iar primele crize le-a făcut la vîrsta de 4 ani.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1058

Continuare
 
Focul de la Poenari putea face şi victime Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 26 aprilie 2018


Focul de la Poenari putea face şi victime

La cel mai grav incendiu din ultimii ani, mijloacele logistice au fost insuficiente


Conducerea ISU Argeş a prezentat, ieri, la Consiliul Judeţean, un raport privind intervenţia la incendiul izbucnit de duminică lîngă Cetatea Poenari şi la care încă şi ieri, la un ultim focar, se mai acţiona (cu ajutorul unei coarde elastice), de către salvamontişti, coordonaţi de directorul Ion Sănduloiu.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1157

Continuare
 
Ministrul Daea vine la AGRO Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 26 aprilie 2018

Eveniment de amploare organizat de CCIA Argeş  

Ministrul Daea vine la AGRO Piteşti 


Astăzi, la ora 11.00, se deschide cea de-a treia ediţie a Tîrgului AGRO Piteşti, organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş. Evenimentul are loc, ca în fiecare an,în parcarea Complexului Comercial Jupiter City, la Carrefour, la ieşirea pe autostrada Piteşti - Bucureşti.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1187

Continuare
 
Adrian Bughiu, noul subprefect al Argeşului! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 aprilie 2018

Schimbare la vîrful conducerii judeţului

Adrian Bughiu, noul subprefect al Argeşului!


Guvernul a adoptat, marţi, o hotărîre prin care Adrian Bughiu a fost numit în funcţia de subprefect al Argeşului. Actualul director adjunct al DJST Argeş îl va înlocui în funcţie pe Gabriel Stoian. Hotărîrea luată de Executiv va intra în vigoare după ce va fi publicată în Monitorul Oficial al României.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1044

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte apa, mîine, în Prundu

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de vineri, 27 aprilie, între orele 8- 17.30. Vor fi afectaţi următorii utilizatori din cartierul Prundu: blocurile: B26, B26A, B27. Oprirea furnizării apei este necesară pentru cuplarea conductei noi la reţeaua  existentă  încadrul lucrării „Înlocuire conductă de apă şi branşamente aferente bl. B26 - B26A, cartier Prundu, municipiul Piteşti“. Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi roagă să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.  

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 624

Continuare
 
Ultimele locuri ! Curs Coafor / Hair Style Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 aprilie 2018


Ultimele locuri ! Curs Coafor / Hair Style Piteşti


O pasiune se întreţine şi se cultivă permanent, astfel, dacă eşti pasionat/ă de tehnica de aranjare a părului şi hair style şi îţi doreşti să urmezi o carieră în domeniu soluţia este participarea la curs de coafor susţinut de specialişti în domeniu cu o vastă experienţă, ce te vor îndruma în tainele aceste profesii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 956

Continuare
 
Pariu că Simfonia o să dispară? Imprimare E-mail
(8 voturi)
miercuri, 25 aprilie 2018


Pariu că Simfonia o să dispară?


Oameni care nu au auzit pînă acum de Simfonia Lalelelor, oameni care poate n-au fost niciodata în Piteşti şi sigur n-au asistat vreodată la tot ceea ce înseamnă pentru noi acest festival al florilor, aceşti oameni urlă acum peste tot - la televiziuni, în mediul online, pe stradă - că autorităţile locale au traumatizat un număr de copii, obligîndu-i să defileze în mod comunistoid în faţa premierului Dancilă.

Comentarii (14) | Vizualizari: 3027

Continuare
 
Simfonia Lalelelor, denigrată la Bucureşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 25 aprilie 2018

Greşeala profesoarei, speculată de presa centrală

Simfonia Lalelelor, denigrată la Bucureşti


La cea de-a 41-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, un incident petrecut în timpul paradei a dus la pole­mici aprinse. Astfel, un eveniment de referinţă al Piteştiului a ajuns să fie denigrat. Ceea ce ar fi trebuit să fie mîndria copiilor şi să-i încînte pe pi­teşteni a devenit dintr-o dată un spectacol criticat. Simfonia Lalelelor, organizată an de an de peste patru decenii, eveniment la care mulţi oameni pun suflet, muncesc şi îşi doresec să fie unic, a fost plasată în sfera spectacolelor politice, comuniste. Este un moment mult aşteptat de piteşteni, de copiii care participă la parade, îmbrăcaţi în cos­tume special pregătite, de dascălii care organi­zează pînă la cel mai mic amănunt totul şi de muncitorii care creează carele alegorile şi expoziţiile de flori.     

Comentarii (4) | Vizualizari: 1901

Continuare
 
Trebuie să aveţi căi şi ieşiri de urgenţă! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 aprilie 2018

ITM Argeş îi avertizează pe angajatori:

Trebuie să aveţi căi şi ieşiri de urgenţă!


Toţi angajatorii din Argeş, indiferent dacă este vorba despre firme private sau instituţii, trebuie să respecte cerinţele minime pentru angajaţi la locul de muncă, în ceea ce priveşte căile şi ieşirile de urgenţă. Situarea acestora trebuie făcută cunoscută tuturor angajaţilor, pentru ca, în caz de pericol, să poată să se salveze şi să ştie unde sînt amplasate.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 739

Continuare
 
Constantin Ivan, înlocuit cu un paznic? Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 aprilie 2018

Se pregăteşte o nouă învestitură în Consiliul Local Cîmpulung

Constantin Ivan, înlocuit cu un paznic?


Aşa după cum v-am informat, cîmpulungeanul Constantin Ivan, fost director la Hidroelectrica şi consilier local PSD în urbea păstorită de Liviu Ţîroiu, se află pe lista noilor secretari de stat, nouă la număr, desemnaţi recent de premierul Viorica Dăncilă. Potrivit Monitorului Oficial  din 28 martie 2018, Constantin Ivan, în vîrstă de 59 de ani, de profesie inginer, a fost numit ministru secretar de stat în Ministerul Economiei. La şedinţa Consiliului Local din această săptămînă, aleşii cîmpulungenilor vor lua act de încetarea de drept a mandatului acestuia, ca urmare a demisiei, şi tot prin hotărîre de Consiliu va fi declarat vacant locul alesului PSD-ist, urmînd ca cel care-i va lua locul să fie învestit la următoarea întrunire în plen.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 927

Continuare
 
Traseul autostrăzii, pregătit de licitaţii Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 25 aprilie 2018


Traseul autostrăzii, pregătit de licitaţii


CNAIR SA a publicat, zilele trecute, pe noul Sistem Electronic de Achiziţii Publice (SICAP), anunţurile de intenţie pentru două noi licitaţii de tronsoane ale viitoarei autostrăzi Piteşti - Sibiu - însumînd ultimii 68 de km rămaşi, cei mai dificili (pentru care trebuie făcută, de cîştigători, atît proiectul tehnic, cît şi execuţia).    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1126

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A crescut, din nou, indicele ROBOR

Veste proastă pentru toţi cei care au credite în lei la bănci! Pentru a doua oară în această săptămînă a crescut indicele ROBOR. Astfel, potrivit anunţului făcut de Banca Naţională a României, indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobînda variabilă, a crescut, ieri, la 2,28%, de la 2,22%, urmat şi de indicii la şase şi nouă luni. Indicele la şase luni, utilizat în calculul dobînzilor la creditele ipotecare, a crescut la 2,52%, de la 2,49%. Indicele ROBOR la nouă luni, care reprezintă rata dobînzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale pentru o perioadă de nouă luni, a crescut de la 2,56% la 2,57%. Indicele ROBOR la 12 luni a crescut la 2,62%, de la 2,60%.  

M.Sandu


  
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 609

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 7978
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Fotbaliştii au jucat cu elevii!
BRAVO.... super actiune ,superb!!!!!!!!!!!!
26/05/18 17:58 Mai mult...

Judecătorii pot primi pedepse cît ale criminalilor
Avand in vedere dinamica legilor este posibil ca nici judecatorii sa nu mai fie la curent si sa greseasca.Oamenii sunt e...
26/05/18 15:39 Mai mult...

Fetiţă în clasa I acuzată de agresiune
Sunt profund impresionat cand aud si vad cum acesti mici copilasi se bat,se dusmanesc.Ce fericiti am fi daca in jurul no...
26/05/18 11:05 Mai mult...

„S-o luaţi pe Kovesi acasă!“
pensionarilor mai bn v ati uita la guvernanti,nu se vede ca nu au nici un gand cu viitorul tarii al judetului,al nepotil...
26/05/18 10:30 Mai mult...

Comisar şef, consilierul lui Manu!
dc nu angajeaza tineri cu studii?nesatulul asta ce cauta sa lucreze la stat,daca e pensionar?...dati i si o pensie speci...
26/05/18 10:20 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---


 
 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter