Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“      *** Poşta îşi cere scuze!      *** Tîrgul de Toamnă, la Bowling      *** Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni      *** Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori      *** A murit pentru o sticlă cu bere      *** 23 de persoane munceau la negru      *** Maşină nouă, făcută zob la Albota      *** CS Mioveni, neînvinsă cu Mihali!      *** Meciuri cu 10, 9 şi 7 goluri      *** FC Argeş şi CS Mioveni vor juca marţi!      *** Eftimie: „Nu am avut nici şansă“      *** Lincar: „Ne-am apărat ca la Rovine!“      *** Au învins, dar n-au convins!      *** Şapera: „Apărarea a făcut diferenţa“      *** Costescu: „Precizia aruncărilor ne-a costat“      *** Din Suedia nu a mai ajuns acasă      *** Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!      *** Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei     

 
Noul spital din Mioveni, în grafic Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 septembrie 2017


Noul spital din Mioveni, în grafic

 

Stadiul lucrărilor pe şantierul viitorului nou spital Sfîntul Spiridon din Mioveni avansează de la o lună la alta, conform graficului impus de constructor.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 627

Continuare
 
Se anunţă proteste în sănătate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 septembrie 2017

SANITAS-ul se pregăteşte de declanşarea grevei generale

Se anunţă proteste în sănătate!

 

Membrii Consiliului Naţional al Federaţiei SANITAS, întruniţi într-o şedinţă la sfîrşitul săptămînii trecute, au hotărît declanşarea unor acţiuni de protest, una dintre nemulţumirile sindicaliştilor din sănătate şi asistenţă socială fiind crearea inechităţilor şi discriminărilor salariale ca urmare a aplicării Legii 153 de la 1 ianuarie 2017.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 432

Continuare
 
Creşteri de preţuri în imobiliare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017


Creşteri de preţuri în imobiliare

 

Datele arată că, în medie, la Piteşti e mai uşor să îţi cumperi o locuinţă în rate. Totuşi, acest lucru nu e neapărat o veste bună, fiindcă preţurile cresc artificial, în lipsa ofertelor, iar economia poate produce oricînd surpriza unei noi crize.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 757

Continuare
 
HepaStopForte - Descoperă cea mai ușoară cale de regenerare a ficatului Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 septembrie 2017


HepaStopForte - Descoperă cea mai ușoară cale de regenerare a ficatului

Poți controla viremia, indiferent că suferi de hepatită B sau C!

 

Produsul se gaseste în drogheria Rosetti Alfa, str. Craiovei, bl. 24, sc. D, ap. 2 parter (vizavi de Kaufland Craiovei). De asemenea, la noi găsiți suplimente adjuvante în bolile oncologice (Onconovical, Casinovita, Astragalus 9000), produsele HOFIGAL la preturi de PRODUCATOR, produse FARMACLASS, DARMAPLANT si PLANT EXtrakt la preturi mici. Contact: tel. 0753 850 988, 0727 023 535, e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , magazin online: www.phoenixlifeplant.ro
Ofertele prezentate mai sus se găsesc şi în magazinul naturist Phoenix Life Plant, str. Victoriei nr. 5, bl. A4, parter , Complex Fortuna (între Kenvelo si patiseria Del Arte), tel. 0723 197 972, 0723 633 966, e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , magazin online: www.phoenixlifeplant.ro

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 620

Continuare
 
Fermierii iau credite pentru campania de toamnă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017

Pînă îşi primesc subvenţia de la APIA, solicită adeverinţe

Fermierii iau credite pentru campania de toamnă!

 

Pînă îşi primesc subven­ţia de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agri­­cultură Argeş, fermierii argeşeni au ne­voie de ca­­pital de lucru pentru campania de toam­nă. Mulţi au solici­tat de la in­stituţie, ade­ve­rinţe pen­tru a putea ac­cesa cre­dite de la băn­cile cu care APIA are încheiate con­ven­ţii. Potrivit directo­ru­lui APIA Argeş, Marius Stroescu, pînă în prezent au fost eliberate 164 de adeve­rinţe pentru finanţarea fondului de lucru.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 417

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Nou semafor pe Costache Negri

Administraţia locală vrea să monteze în Piteşti încă un semafor cu buton care să le fie util pietonilor. Acesta ar urma să fie pus pe strada Costache Negri, la trecerea de pietoni de la intrarea în parcul Ştrand, de lîngă Bazinul Olimpic. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 425

Continuare
 
Grupul Nova Muzica cîntă la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 septembrie 2017

La invitaţia Asociaţiei D.G. Kiriac,

Grupul Nova Muzica cîntă la Piteşti

 

De azi şi pînă vineri, 22 septembrie, la invitaţia Asociaţiei Culturale D.G. Kiriac, în cadrul unui schimb cultural, Grupul Nova Muzica a fost invitat să susţină două concerte la Piteşti. Acest grup a fost remarcat de George Paraschivescu cînd a fost invitat în juriu la un Festival din Bulgaria.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 497

Continuare
 
30 de ani de Club Speleopit 600 Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017

Premiat la Congresul Naţional de Speologie de la Tismana

30 de ani de Club Speleopit 600

 

Clubul Speleopit 600 din Piteşti a fost premiat la Congresul Naţional de Speologie de la Tismana, pentru cei 30 de ani de activitate neîntreruptă, în domeniul speologiei. Ca longevitate, se numără printre puţinele cluburi de acest gen din România.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 338

Continuare
 
Apel către cetăţenii oraşului Mioveni! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017


Apel către cetăţenii oraşului Mioveni!

 

Avînd în vedere recentele evenimente cauzate de fenomene meteo extreme, în zona de vest şi de nord a ţării, conducerea Primăriei Mioveni atrage atenţia populaţiei, încă o dată, asupra responsabilităţilor fiecărui cetăţean.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 732

Continuare
 
Controalele pe teren, aproape de final la APIA Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 septembrie 2017

Din 589 de fermieri, au mai rămas 40

Controalele pe teren, aproape de final la APIA

 

Inspectorii din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş efectuează, în această perioadă, controlul clasic pe teren la fermierii care au depus cereri pentru subvenţii anul acesta. Potrivit directorului APIA Argeş, Marius Stroescu, din eşantionul de control de 589 de fermieri, au mai rămas de verificat doar 40.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 544

Continuare
 
Instrumentiştii vor să dea în judecată conducerea Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 septembrie 2017

După greva japoneză din deschiderea stagiunii,

Instrumentiştii vor să dea în judecată conducerea

 

Ape tulburi la început de stagiune a Filarmonicii Piteşti, singura instituţie profesionistă de concerte din judeţul nostru. După ce joia trecută instrumen­tiştii din orchestra instituţiei au făcut grevă japone­ză şi au dat citire unui mesaj de nemulţu­mire faţă de diminuarea salariilor, acum se pregă­tesc de ju­decată.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 599

Continuare
 
Ploi şi vijelii şi în Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 septembrie 2017

De diseară, se strică vremea

Ploi şi vijelii şi în Argeş

 

După o vreme neobişnuit de caldă pentru această perioadă, nu este exclus să vină furtunile şi în Argeş! Vremea rea a făcut ravagii duminică, în vestul ţării, furtuna soldîndu-se cu 8 morţi şi zeci de răniţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1374

Continuare
 
Trei magistraţi vor să se pensioneze Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 septembrie 2017


Trei magistraţi vor să se pensioneze

 

Trei magistraţi argeşeni - două judecă­toare şi un procuror au înaintat cereri către Consiliul Superior al Magistraturii, cerînd eliberarea din funcţie prin pensionare. În Plenul şedinţei CSM au fost aprobate doar două solicitări, respectiv cea a procurorului Gheorghe Stoica, de la DIICOT Piteşti, şi a judecătoarei Ioana Bătrînu, de la Curtea de Apel Piteşti. Deşi a cerut pensionarea, judecătoarea Irina Lazăr, de la Tribunalul Argeş, trebuie să aştepte pînă cînd se va da soluţia definitivă, în cercetarea disciplinară, în care de altfel a fost considerată nevinovată.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 712

Continuare
 
„Vom dormi 4 nopţi pe stîncă“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 septembrie 2017

Un piteştean va urca un perete vertical de 1 km

„Vom dormi 4 nopţi pe stîncă“

 

Pe 28 septembrie, piteşteanul Teo Vlad, unul din cei mai importanţi alpinişti români, va pleca într-o expediţie de o lună pe un cunoscut traseu din SUA, un perete spectaculos, care solicită toate abilităţile de căţărare verticală. Am discutat cu temerarul sportiv despre acţiunea pe care o pregăteşte.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 573

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Parlamentarii vor bariere pe calea ferată 

Din cauza numărului destul de mare de accidente ce au loc la trecerile de cale ferată, dacă Parlamentul va aproba un proiect de lege făcut de parlamentari, toate trecerile la nivel cu calea ferată vor fi prevăzute cu bariere. Tot ei propun ca, pe o distanţă de 150 de metri, în zonele trecerilor la nivel cu calea ferată să nu mai existe copaci care să scadă vizibilitatea şoferilor şi astfel să se evite accidentele.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 421

Continuare
 
Delta Dunării, un miracol al naturii Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 19 septembrie 2017

De la dansul pelicanilor, la pădurea magică

Delta Dunării, un miracol al naturii

 

Aflată în patrimoniul UNESCO, Delta Dunării este o adevărată nestemată a turismului românesc şi numai cine nu a fost vreodată în acest paradis al naturii m-ar putea contrazice. Agenţiile de turism promovează intens zo­na care şi-a păstrat specificul tradiţional şi care atrage mulţi turişti din toată ţara, dar şi pe străinii care rămîn fascinaţi de frumuseţea sălbatică a locurilor. Agenţia de Turism Discovery din Piteşti a organizat weekendul trecut un sejur pentru jurnaliştii locali de promovare a Deltei Dunării.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 675

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 6493


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Doar un punct, deşi meritau victoria!
Cine merita victoria?Hai să fim serioși! Deși fundașii lor in frunte cu Deaconescu au făcut totul să fie 2 pauză ...
16/10/17 22:10 Mai mult...

La Şcoala 3, cărţi la gunoi!
Constat cu mare surprindere că există un comentariu negativ cu privire la ”profa” de biologie de la Scoala nr. 3 P...
16/10/17 21:59 Mai mult...

Mai mulţi şomeri, în Argeş
din pacate sunt multi someri deoarece nu vor sa munceasca, vin la angajatori si spun ca nu pot ba sa faca pe schimburi,b...
16/10/17 17:48 Mai mult...

Doar un punct, deşi meritau victoria!
Cu o floare, nu se face primavera! Sa nu uitam ca au avut ocazie clara de gol in repriza a II-a. Portarul Grecu era batu...
16/10/17 14:04 Mai mult...

I-au spart faţa!
Politia Stefanesti nu-si face niciodata treaba, infractorii se plimba pe strazi, mai ales in zona blocurilor fantoma est...
16/10/17 13:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter