Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Alarmă falsă cu pestă porcină, la Stoeneşti     *** PASTILA de UMOR      *** Ninsori, lapoviţă, ploi şi polei     *** „Fata moşului şi fata babei”,     *** Piteştiul, a opta piaţă imobiliară a ţării    *** Alţi doi copii suspecţi de scarlatină!     *** Tîrg de Crăciun la Şcoala Mircea cel Bătrîn     *** Rost de bani şi un proiect nou!    *** Evenimente 15 decembrie de-a lungul vremii     *** Sfinţii zilei      *** CÎRNAŢI DE CASĂ     *** Alocaţia pentru copii, prea mică!     *** S-a deschis patinoarul din Trivale     *** Ghidul Clientului S.Ed.C. Mioveni     *** Se modifică programul la chioşcurile de bilete     *** Contract de vidanjare la SEdC Mioveni      *** Şoferi lăsaţi fără permis     *** Familie rănită la Balş     *** Risc mare de avalanşă la cota 1.800 metri     *** Sfaturi pentru şoferi     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul la roşioară     *** Favorite cu Timişoara     *** Europa League - Etapa 6     *** Record naţional doborît după 28 de ani!     *** Dinamo şi FCSB îl vor pe Bogdan Stancu!     *** Gazonul sintetic, interzis în Liga 1     *** Stadion nou pentru Chindia    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Programul Rabla, prelungit pînă pe 7 decembrie

Sesiunea de înscriere a persoanelor juridice în cadrul Programelor „Rabla Clasic“ şi „Rabla Plus“ a fost prelungită pînă pe data de 7 decembrie 2018, inclusiv, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM). „Sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) a fost prelungită pînă la data de 7 decembrie 2018!“, se notează în comunicatul trimis Agerpres. Sesiunea de depunere a dosarelor atît pentru Programul „Rabla“, cît şi pentru Programul „Rabla Plus“ urma să se încheie pe data de 29 noiembrie 2018. La sfîrşitul lunii octombrie, Comitetul de Avizare al AFM a aprobat noi dosare de finanţare pentru achiziţionarea a 466 de autovehicule în cadrul programelor „Rabla“ şi „Rabla Plus“, destinate persoanelor juridice. Astfel, în această nouă etapă, pentru Programul „Rabla“ au fost acceptate 184 de dosare pentru 349 de autovehicule şi o contestaţie pentru un autovehicul, în timp ce în Programul „Rabla Plus“ au fost aprobate 46 de dosare pentru 117 autovehicule, dintre care 21 electrice hibride şi 96 pur electrice.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 486

Continuare
 
Înscrieţi-vă la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018

Nu rataţi ocazia!

Înscrieţi-vă la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“!

 Astăzi, dăm startul competiţiei!


Părinţi şi bunici, începînd de astăzi, cotidianul Curierul Zilei organizează un nou concurs. Atenţie! Concursul este dedicat în exclusivitate copiilor! La ediţia de anul trecut, au participat peste 100 de copii, cu vîrste între 2 şi 14 ani. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“ de anul acesta este să aduceţi, la redacţia noastră, situată în Bulevardul Republicii nr. 1 A, lîngă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, o fotografie cît mai clară şi cît mai recentă a copilului sau nepotului dumneavoastră, ori s-o trimiteţi la adresa de e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Indiferent de modalitatea prin care va intra în posesia noastră, fotografia trebuie să fie însoţită neapărat de un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi şi, bineînţeles, de numele şi vîrsta copilului. După aceea, nu mai rămîne decît să cumpăraţi ziarul, să strîngeţi şi să aduceţi la redacţia noastră taloanele care vor apărea zilnic în cotidianul nostru. Mai multe taloane, mai multe şanse ca micuţul dumneavoastră să fie desemnat „Cel mai frumos copil din Argeş“! Premierea se va face la postul de televiziune Curier TV, în preajma Crăciunului!


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 541

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 noiembrie 2018


PASTILA de UMOR      

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 319

 
Delegaţii din oraşele înfrăţite, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018

De Ziua Naţională a României, vor fi prezente

Delegaţii din oraşele înfrăţite, la Mioveni


Cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României, la Mioveni vor fi prezenţi oaspeţi de peste hotare, mai precis reprezentanţi ai oraşelor înfrăţite. Este vorba de delegaţii din Petrich (Bulgaria), Salamina (Grecia), Măgdăceşti, Scoreni (Moldova), Landerneau (Franţa) şi Istra (Rusia).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 510

Continuare
 
Paradă militară, foc de artificii şi concerte de 1 Decembrie! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 noiembrie 2018

Ce a pregătit Primăria Piteşti de Ziua Naţională a României

Paradă militară, foc de artificii şi concerte de 1 Decembrie!


Primăria Municipiului Piteşti şi Consiliul Local Piteşti vor organiza pe 1 Decembrie, cu prilejul Zilei Naţionale a României, o suită de manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri.     P

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 619

Continuare
 
Bonificaţii pentru plata obligaţiilor fiscale Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018


Bonificaţii pentru plata obligaţiilor fiscale


Persoanele fizice care au depus Declaraţia Unică pînă la 31 iulie 2018 şi îşi achită integral obligaţiile fiscale estimate pentru anul 2018, pînă la 15 decembrie, inclusiv, vor primi o bonificaţie de 5% din totalul sumei datorate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 697

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul la Mioveni

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din Mioveni. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 9: – 12 Mioveni Str. Pieţii, cu blocurile: F9-II, F10-II, F11-II, F12-II, str. Preot Căpăţînă - alimentate din PTCZ BL 31 Colibaşi; 12– 15 Str. Dealul Viilor cu blocurile: H 1, H 2 H 3, H 4, L 2, L 4 - alimentate din PTCZ BL 28 Colibaşi; 9– 15 Casa de cultură - alimentate din PTCZ CSS Colibaşi; 12– 15 Blocurile: A 22, A 20 A, A 19, H 14, H 15 - alimentate din PTCZ BL 39 Colibaşi. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.  

I.Ivănoiu 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 509

Continuare
 
Liceeni la concursul „Ştiu şi aplic” Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018

Colaborare între ITM Argeş şi ISJ Argeş,

Liceeni la concursul „Ştiu şi aplic” 


Datorită condiţiilor sociale în care trăiesc tinerii din ţara noastră, conform unei statistici realizate periodic de Inspectoratul Teritorial de Muncă, prin Inspecţia Muncii, aceştia decid să se angajeze imediat după ce împlinesc vîrsta de 16 ani, iar uneori, chiar mai devreme.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 607

Continuare
 
Simularea unui accident cu emisii radioactive Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 noiembrie 2018

Exerciţiu de amploare la Fabrica de Combustibil Nuclear Mioveni

Simularea unui accident cu emisii radioactive


Ieri, desfăşurare importantă de forţe în cadrul FCN Mioveni acolo unde a avut loc o simulare privind un accident rutier în care a fost implicată o maşină care transporta substanţe radioactive. Peste 60 de persoane, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, cu 15 autospeciale au participat la exerciţiul demostrativ, parcurgînd întocmai aceeaşi paşi ca într-un caz real. A intervenit descarcerarea, au fost răniţi a fost măsurat nivelul de radioactivitate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 635

Continuare
 
Cresterea competitivitatii ALTHEO FAMILY AUDIT prin dezvoltarea activitatilor de servicii de publici Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 noiembrie 2018

ANUNȚ DE PRESĂ FINALIZARE PROIECT

Mioveni,23.11.2018

Cresterea competitivitatii ALTHEO FAMILY AUDIT prin dezvoltarea activitatilor de servicii de publicitate


1.  Număr referinţă: Cod SMIS 107827, contract de finanțare nr. 826/15.12.2017

2. Finanţat din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2142

Continuare
 
Doi copii suspecţi de scarlatină! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 noiembrie 2018


Doi copii suspecţi de scarlatină!


Scarlatina a reapărut în unităţile de învăţămînt argeşene! Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, săptămîna trecută  au apărut două suspiciuni de scarlatină la preşcolari. Este vorba de un copil de 3 ani din Ştefăneşti, preşcolar la Grădiniţa „Vintilă Brătianu”-Ştefăneşti şi un copil de 5 ani din Valea Mare Pravăţ, preşcolar la grădiniţa din Gura Pravăţ.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 552

Continuare
 
Al doilea computer tomograf, la Judeţean Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 noiembrie 2018

Veşti bune în Sănătatea argeşeană, de anul viitor

Al doilea computer tomograf, la Judeţean


În cadrul conferinţei săptămînale de presă, preşedintele Consiliului Judeţean, Dan Manu, a dat ieri detalii despre ce se va întîmpla cu două aparate performante care există la Spitalul Judeţean, dar care comportă probleme în organizarea funcţionării lor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 616

Continuare
 
Spectacol folcloric de ţinută în Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 noiembrie 2018


Spectacol folcloric de ţinută în Mioveni


Sub egida Centenarului, Primăria, Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni, vor organiza sîmbătă, 1 decembrie 2018, un spectacol folcloric de excepţie susţinut de către Ansamblul „Dor Bucovinean” Cernăuţi, Taraful „Gabi Bunea“ şi Emilia Dorobanţu.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 334

Continuare
 
Aniversare la Şcoala Liviu Rebreanu din Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 noiembrie 2018


Aniversare la Şcoala Liviu Rebreanu din Mioveni


În perioada 20-23 noiembrie, Şcoala Gimnazialã „Liviu Rebreanu” din Mioveni îmbracă haine de sărbătoare, cu ocazia sărbătoririi „Zilelor Şcolii“ şi aniversării a 38 de ani de activitate în slujba educaţiei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 344

Continuare
 
Pui de tigru născut la Zoo Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 noiembrie 2018

Va primi nume de la piteşteni

Pui de tigru născut la Zoo Piteşti


Grădina Zoologică din Piteşti are, începînd din luna iulie un nou membru. Este vorba despre un pui de tigru născut în captivitate şi ai cărui părinţi pot fi vizitaţi, de asemenea, la Zoo Trivale.                      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 492

Continuare
 
Păsăretul, degerat de iarna timpurie Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 noiembrie 2018


Păsăretul, degerat de iarna timpurie


Valul de aer polar care a lovit România în ultimele zile nu a afectat doar viaţa oamenilor, ci şi pe cea a zburătoarelor. Păsările migratoare care au fost înşelate de instinct şi au mai întîrziat în ţara noastră (în timp ce majoritatea suratelor ne-au părăsit din august şi septembrie), cad de regulă victime valurilor de aer polar - după cum ne-a explicat ornitologul Adrian Mestecăneanu.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 373

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 9252
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info