Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
Gral Medical a lansat campania nationala de combatere a cancerului la san Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 noiembrie 2017


Gral Medical a lansat campania nationala de combatere a cancerului la san

 

In acest an Gral Medical pune la dispozitia ARGESENILOR o oferta speciala, 50% reducere la ecografia bilaterala de san.

Incidenta cancerului mamar (pe primul loc in topul cancerelor la femei) a cunoscut in Romania o crestere de 15% in ultimii 4 ani si o mortalitate de 3244 decese anual (cf. Globocan), iar semnalul de alarma dat de specialisti arata o crestere a cancerului mamar in randul femeilor tinere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1412

Continuare
 
ImunX - Formula Doctor SIMU EndocrinX - Formula Doctor SIMU GRAVIOLA SUC BIO - 100% PUR Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 19 noiembrie 2017


ImunX - Formula Doctor SIMU

EndocrinX - Formula Doctor SIMU

GRAVIOLA  SUC BIO - 100% PUR

 

Alege produsele naturiste din gama unică Health Nutrition! Ingredientele conținute în produsele noastre sunt 100% naturale și sunt fabricate în România. Rețetele pentru tratamentele naturiste sunt unice, deoarece au fost concepute exclusiv de biologi români și conțin plante terapeutice sub formă de extract forte. Extractele forte din compoziția produselor naturiste s-au dovedit extrem de eficiente, chiar și în cazul maladiilor și bolilor autoimune. Produsele naturiste din gama noastra unică sunt destinate atît persoanelor care suferă de afecțiuni și boli simple, precum și celor afectați de boli complexe: cancer, diabet, reumatism, bolile de circulație a sîngelui, etc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 878

Continuare
 
Protest contra PSD, la Pitesti Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 20 noiembrie 2017


Protest contra PSD, la Pitesti

Aseară, aproximativ 1.000 de liberali argeşeni din toate filialele judeţului au ieşit în stradă, în Piaţa Vasile Milea, ca să protesteze şi să susţină moţiunea de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă“, asta după ce Partidul Naţional Liberal a depus-o vineri, în Parlamentul României. Prin această moţiune de cenzură se doreşte sancţionarea modului de guvernare al alianţei PSD - ALDE. Liberalii argeşeni au trecut şi prin faţa sediului PSD Argeş, apoi prin faţa Primăriei Piteşti, de unde au mers în marş pînă în Piaţa Milea. Oamenii şi-au manifestat nemulţumirea şi au scandat „PSD, ciuma roşie!“. „Jos PSD“. „Dragnea, nu uita, puşcăria e a ta!“. „Justiţie, nu corupţie“. „România, trezeşte-te“ etc.    
A.Roşu   Foto: I.Tudor

Comentarii (1) | Vizualizari: 787

 
Derby-urile Capitalelor in campionatele din Italia, Spania si Anglia Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 19 noiembrie 2017


Derby-urile Capitalelor in campionatele din Italia, Spania si Anglia

 

Week-end-ul aduce fotbal european de top si chiar un bonus: derby-uri in capitalele din Italia, Spania si Anglia. In Serie A avem Roma - Lazio, in La Liga se joaca Atletico Madrid - R. Madrid, iar in Anglia se intalnesc Arsenal si Tottenham Hotspur.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 747

Continuare
 
Scarlatină confirmată la doi copii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 noiembrie 2017


Scarlatină confirmată la doi copii!

 

În ultima perioadă, scarlatina a luat amploare printre copiii din judeţul nostru. Săptămîna trecută a fost confirmată scarlatina în cazul a doi copii din judeţul nostru. Este vorba de un copil de 7 ani, din Piteşti, aflat în vacanţă în Bucuresti, care a fost dus de părinţi direct la spitalul Matei Balş, din Capitală, fiind raportat la DSP Argeş.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 916

Continuare
 
12 elevi dintr-o clasă de la Şcoala 19, absenţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 noiembrie 2017

În cazul posibilului focar de varicelă,

12 elevi dintr-o clasă de la Şcoala 19, absenţi!

 

După apariţia informaţiilor cu privire la existenţa mai multor cazuri suspecte de varicelă la Şcoala Nr. 19 Piteşti, epidemiologii de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş fac investigaţii. Aceştia iau legătura cu medicii de familie ai copiilor pentru a vedea dacă elevii sînt suspecţi de varicelă. Potrivit inspectorului de relaţii cu publicul de la această instituţie, medicul din cadrul cabinetului şcolii a raportat la DSP faptul că, ieri dimineaţă, au lipsit dintr-o singură clasă 12 elevi, neprecizîndu-se cauza.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 771

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 19 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Investiţii de aproape 38 milioane euro, la Piteşti

Zilele acestea, Primăria Piteşti va semna, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene contractul cu finanţare europeană pentru Planul de Mobilitate Urbană. Astfel, municipalitatea va face investiţii de aproximativ 38 milioane euro. Banii vor fi folosiţi pentru cumpărarea a 40 de autobuze ecologice pentru Publitrans, modernizarea a 100 staţii de autobuz, achiziţionare şi montare 130 camere video de supraveghere pe principalele artere de circulaţie din oraş. De asemenea, va fi introdus un sistem de management inteligent al traficului şi un sistem de taxare electronică, e-ticketing, în autobuze.     

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 611

Continuare
 
Obligate să participe la activităţi de voluntariat Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 19 noiembrie 2017

Persoanele apte de muncă, ce beneficiază de ajutor de incluziune,

Obligate să participe la activităţi de voluntariat  

 

Potrivit unei propuneri legislative iniţiate de unii parlamentari, persoanele apte de muncă, care beneficiază de ajutor de incluziune, vor fi obligate să participe la activităţile serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 768

Continuare
 
Mai puţini şomeri, în Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 19 noiembrie 2017

Conform unei statistici pe luna octombrie la AJOFM,  

Mai puţini şomeri, în Argeş

 

Numărul celor care nu au un loc de muncă a scăzut în luna octombrie, comparativ cu luna septembrie. Nicolae Bădescu, director executiv la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, ne-a spus că, la sfîrşitul lunii octombrie 2017, numărul total al şomerilor înregistraţi a fost 10.675 de persoane, din care 2.061 îndemnizaţi şi 8.614 neindemnizaţi.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 672

Continuare
 
Argeşul, sub locul 10 ca PIB/locuitor Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 19 noiembrie 2017


Argeşul, sub locul 10 ca PIB/locuitor

 

PIB-ul judeţean este corespondentul judeţean al PIB, care reprezintă consumul final efectiv (suma utilizărilor finale de bunuri şi servicii ale unităţilor rezidente în judeţ) plus exporturile minus importurile. Acesta este oficial pe insse.ro, doar pînă în 2014, datele ulterioare, în plan teritorial, fiind disponibile doar ca prognoze. Conform datelor statistice, PIB-ul judeţului Argeş arată bine, dar nu e totuşi între judeţele de elită.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 630

Continuare
 
Posibil focar de varicelă la Şcoala 19! Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 19 noiembrie 2017

Un caz confirmat şi alte 7 suspecte

Posibil focar de varicelă la Şcoala 19!

 

Varicela, una dintre bolile copilăriei pentru care vaccinul nu e gratuit, a început să se răspîndească în ultima perioadă printre elevi! La Şcoala 19 din Piteşti au apărut mai multe cazuri suspecte în rîndul elevilor, aceştia fiind izolaţi la domiciliu. Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, dr Sorina Honţaru, a fost confirmat telefonic părinţilor de către medicul şcolii un caz, iar alte 7 ar fi suspecte de varicelă!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 750

Continuare
 
Detectorul de gaz nu e obligatoriu pentru toţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 noiembrie 2017


Detectorul de gaz nu e obligatoriu pentru toţi

 

Operatorii de la Engie care merg prin locuinţe pentru a face revizii le spun oamenilor că trebuie să îşi monteze detectoare de gaze, care ar fi obligatorii. Se oferă şi varianta în rate, cu plata pe aceeaşi factură cu gazele, împărţită pe mai multe luni (ceea ce, la circa 600 lei/detector, ar fi o soluţie mai avantajoasă). Alte firme vînd, împreună cu administratorii, detectoare de gaze cu 350 lei, deşi ele costă în realitate 80-120 lei. Detectoarele mai au şi o durată de viaţă scurtă - corespund parametrilor doar vreo 2-3 ani, iar după 5-7 ani devin inutili.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 718

Continuare
 
Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom! Imprimare E-mail
(12 voturi)
vineri, 17 noiembrie 2017


Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!

 

Cu mulţi ani în urmă, reţeaua românească de telefonie RomTelecom a fost privatizată: ca să fie mai bine, nu?  Asa gîndim toţi românii: dom’le, ce e străin e bun, numai noi sîntem proşti tare. Aşa că serviciile de telefonie fixă şi ce mai e în plus ne-au fost furnizate o vreme de greci (statul grec, adică, nu vreo firmă privată, dar oricum erau străini, adică deştepţi, nu proşti ca noi...), iar de ceva vreme, ne sînt furnizate de nemţi. Telekom, cu k...  Ştie toată lumea, şi românu’ mai ales, că tot ce e nemţesc e ultra. Calitate nemţească, nu? 


Comentarii (7) | Vizualizari: 1757

Continuare
 
Cinematograful Sebastian Papaiani se închide Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 noiembrie 2017

Pentru a două oară, RADEF a decis:

Cinematograful Sebastian Papaiani se închide

 

Pentru al doilea an con­se­cutiv, Regia Autonomă a Distribuţiei şi Exploa­tă­rii Filmelor „RomâniaFilm“, din Bucureşti, a decis în­chiderea Cinemato­gra­fu­lui Sebastian Papaiani, din centrul Piteştiului. De da­ta aceasta s-a decis închi­­derea acestuia pe perioa­da 19 noiembrie 2017 - 15 martie 2018. Cei patru an­gajaţi ai Cinematogra­fu­lui Sebastian Papaiani sînt în şomaj cu 75%. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 957

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

„Regi şi Regine ale României“

Luni, de la ora 11.30, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, va fi organizată manifestarea „Regi şi Regine ale României“. Este vorba de o  activitate interactivă  cu scopul familiarizării cu informaţia documentară despre regii şi reginele României şi despre legăturile acestora cu zona Argeş-Muscel. La activitate participă elevi de la Şcoala Gimnazială Traian din Piteşti.

I.Ivănoiu


 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 869

Continuare
 
Taţii pot cere concediu paternal Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 noiembrie 2017

În primele 8 săptămîni de la naşterea copilului,  

Taţii pot cere concediu paternal

 

 Concediul paternal se acordă tuturor salariaţilor, în scopul de a asigura participarea efectivă a tatălui la îngrijirea nou-născutului. Beneficiar al acestui concediu este tatăl copilului nou-născut care participă efectiv la îngrijirea acestuia, indiferent dacă copilul este născut din căsătorie, din afara căsătoriei sau este adoptat de el.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 898

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 6926

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter