Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“      *** Poşta îşi cere scuze!      *** Tîrgul de Toamnă, la Bowling      *** Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni      *** Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori      *** A murit pentru o sticlă cu bere      *** 23 de persoane munceau la negru      *** Maşină nouă, făcută zob la Albota      *** CS Mioveni, neînvinsă cu Mihali!      *** Meciuri cu 10, 9 şi 7 goluri      *** FC Argeş şi CS Mioveni vor juca marţi!      *** Eftimie: „Nu am avut nici şansă“      *** Lincar: „Ne-am apărat ca la Rovine!“      *** Au învins, dar n-au convins!      *** Şapera: „Apărarea a făcut diferenţa“      *** Costescu: „Precizia aruncărilor ne-a costat“      *** Din Suedia nu a mai ajuns acasă      *** Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!      *** Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei     

 
Curier TV, la şase ani de existenţă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 septembrie 2017

Ieri, mare sărbătoare la Televiziunea Sufletului Tău  

Curier TV, la şase ani de existenţă!

 

Postul de televiziune Curier TV a împlinit şase ani de existenţă, motiv pentru care telespecta­torii au putut să urmărească pe întreg parcursul zilei de ieri un adevărat maraton de muzică şi emisiuni special create pentru acest eveniment. Televiziunea Sufletului Tău, condusă de Marilena Baraţă şi Viorel Constantin, a reuşit pe parcur­sul celor şase ani să intre în casele argeşenilor şi să le aducă pro­grame şi emisiuni deosebite, care să satisfacă şi cele mai exigente gusturi.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 607

Continuare
 
Transportul, mai scump în alte părţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 septembrie 2017


Transportul, mai scump în alte părţi

 

Conducerea Primăriei Piteşti e deranjată de comentariile celor care spun că preţul transportului la Piteşti ar fi cel mai mare din Europa centrală şi de est - o afirmaţie care a circulat o vreme, şi care, potrivit, primarului Ionică, a fost lansată de „unii oameni care vor să se bage în seamă“. Acesta a venit în conferinţa de presă şi cu exemple din ţară.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 435

Continuare
 
79 de persoane munceau la negru Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 septembrie 2017

19 societăţi, amendate de ITM în august

79 de persoane munceau la negru

 

Pentru scăderea numărului celor care muncesc fără forme legale, ITM Argeş a făcut, în luna august, 126 de controale. În urma acestora, la 19 societăţi au fost găsite lucrînd la negru 79 de persoane. Au fost date 25 de amenzi, în valoare de 364.500.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 645

Continuare
 
Criză de elevi în licee! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 septembrie 2017

Unii profesori riscă şomajul

Criză de elevi în licee!

 

Pînă joi după-amiază, în judeţul nostru s-a desfăşurat a doua etapă de admitere în învăţă-mîntul liceal de stat, pentru candidaţii din seria curentă, precum şi cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani pînă la data începerii cursurilor anului şcolar 2017 - 2018. Potrivit in-spectorului şcolar ad-junct din cadrul Inspec-toratului Şcolar Judeţean Argeş, Mihaela Crişan, în această etapă au fost admişi 185 de elevi în liceele şi cole-giile tehnologice din Argeş.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 677

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 septembrie 2017

Se vorbeşte, se citeşte...

 

Cum ajungi profesor

Cei care vor să intre în învăţămînt sînt pregătiţi prin umilinţa care e şedinţa de repartizare a posturilor. Stau cîte o zi întreagă să aştepte să vorbească cu inspectorii (deşi aceştia sînt doi şi nu împart candidaţii, ci fac împreună o singură şedinţă, pînă seara). Evident, nu se poate respecta nici un program, ci e un calvar chiar şi pentru inspectori. Dar candidaţii care dau, un an de zile, dosare, paradosare, adeverinţe, examene, oral, scris (nu din materie, ci din pedagogie), pot să afle la sfîrşitul zilei că au pierdut vremea degeaba, fiindcă n-a ieşit nimic la loteria posturilor. Dacă tot nu se face totul online (n-ar fi mare scofală), măcar să se facă sîmbăta, că unii nu sînt milogii ISJ-ului, ci lucrează.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 406

Continuare
 
Obligată să înapoieze indemnizaţia de însoţitor Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 09 septembrie 2017

O femeie din Bascov, cu fiul bolnav de autism şi schizofrenie,

Obligată să înapoieze indemnizaţia de însoţitor

 

O femeie din Bascov a venit la redacţia noastră, fiind nemulţumită de faptul că trebuie să înapoieze indemnizaţia de însoţitor.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 929

Continuare
 
Argint şi bronz pentru veteranul Toader Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 septembrie 2017

Performanţă remarcabilă a Secţiei de Radioamatorism de la CS Muscel

Argint şi bronz pentru veteranul Toader

 

În perioada 31 august - 3 septembrie 2017, echipa de Radioamatorism - Radioclubul YO7KSM, din cadrul CS Muscel Cîmpulung, formată din nouă sportivi, a participat la Campionatul Naţional de Creaţie Tehnică, organizat de Federaţia Română de Radioamatorism la Complexul Sportiv Naţional din localitatea Izvorul Mureşului, judeţul Harghita.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
Află de ce este mediul online cel mai bun loc pentru afaceri Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 septembrie 2017


Află de ce este mediul online cel mai bun loc pentru afaceri

 

Mediul în care se desfășoară un business are un impact direct asupra potențialului de dezvoltare, asupra accesibilității și implicit asupra vânzărilor. În același timp cu dezvoltarea tehnologiei, mediul online a început să stârnească din ce în ce mai puternic interesul antreprenorilor.

Care sunt motivele pentru care zona online este atât de avantajoasă? Ne vor răspunde specialiștii în marketing online și SEO de la E-Advertising.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 514

Continuare
 
Elevii de 10 de la Evaluare şi Bac, premiaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 septembrie 2017

Ieri, la Universitatea Constantin Brîncoveanu,

Elevii de 10 de la Evaluare şi Bac, premiaţi

 

Ministerul Educaţiei Naţionale  i-a recompensat cu premii în bani pe elevii care au reuşit să obţină 10 pe linie la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureatul din acest an.  Festivitatea de premiere a elevilor de 10 din Argeş a fost organizată ieri de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş la Universitatea „Constantin Brîncoveanu“ din Piteşti.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 629

Continuare
 
20 de ani de activitate DGASPC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 septembrie 2017

Ieri, eveniment de amploare

20 de ani de activitate DGASPC Argeş

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş a aniversat ieri 20 de ani de activitate în sistemul de protecţie a copilului. Cu această ocazie a avut loc o întîlnire la care au participat conducerea şi angajaţii instituţiei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 628

Continuare
 
Transportul pînă la Bascov, la mîna Guvernului Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 septembrie 2017


Transportul pînă la Bascov, la mîna Guvernului

 

În şedinţa Consiliului Local Piteşti de ieri, a fost aborda-tă şi problema spinoasă a transportului local, a cărui retragere de pe rutele periurbane a iscat dezbateri aprin-se, continuate şi în plenul Consiliului. Practic, au fost su-puse votului doar două hotărîri: una, de scoatere a trans-portului dintre obiectivele ADI „Zona Metropolitană“, iar cealaltă, de împuternicire a primarului Ionică de a căuta rezolvarea legală mai sus.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 770

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Se repartizează posturile pentru suplinitori

Astăzi, la Liceul Tehnologic Astra din Piteşti, va avea loc şedinţa de reapartizare a posturilor pentru suplinitori. Înaintea participării la această şedinţă, cadrele didactice calificate au dat, miercuri, un concurs, din 126 de candidaţi, 9 nereuşind să obţină nota 5, astfel că aceştia nu vor putea deveni suplinitori în anul şcolar 2017-2018. Au dat o testare şi 9 candidaţi care nu aveau studii corespunzătoare postului pentru care optau, şi toţi au reuşit să obţină note de peste 5, astfel că ar putea să obţină astăzi posturi.

I.Ivănoiu


 
 
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 478

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Tîrgul „Toamna piteşteană“, în octombrie 

Primăria Piteşti va organiza, între 13 şi 22 octombrie, cea de-a XII-a ediţie a tîrgului „Toamna piteşteană“. Ca în fiecare an, acest eveniment, de interes pentru piteşteni, va avea loc în Piaţa Vasile Milea. Anul acesta vor fi prezenţi atît comercianţi din Piteşti, cît şi din localităţile apropiate. Ei vor veni cu o mulţime de produse, dintre care nu vor lipsi legumele, fructele, preparatele din carne şi lapte, vinul, ţuica şi, bineînţeles, vedeta acestui sezon, mustul. Meşterii populari vor expune creaţiile lor artizanale.   

Antonela Roşu 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 285

Continuare
 
Spitalul Judeţean caută iar manager! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 septembrie 2017


Spitalul Judeţean  caută iar manager!

 

Postul de manager al Spitalului Judeţean de Ur-genţă Piteşti este scos din nou la concurs. De cîţiva ani, cel mai important spital din judeţ nu are un manager prin concurs, ci doar manageri inte-rimari, candidaţii înscrişi nereuşind să obţină o notă de trecere la examen.    

Comentarii (5) | Vizualizari: 1299

Continuare
 
Alimente pentru muncă în mediu toxic Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 07 septembrie 2017

Angajatorul este obligat să acorde gratuit

Alimente pentru muncă în mediu toxic

 

Angajaţilor expuşi la noxe profesionale la locul de muncă, prin lege, raţia alimentară zilnică le este suplimentată printr-o alimentaţie numită de protecţie. Aceasta trebuie acordată lucrătorilor obligatoriu şi gratuit, de către angajator. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 531

Continuare
 
5.300 de elevi merg la scoală, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 septembrie 2017

S-a stabilit programul festivităţilor de început de an şcolar  

 5.300 de elevi merg la scoală, la Mioveni

 

Noul an şcolar va fi întîmpinat,  luni, 11 septembrie, cu festivităţile oficiale de deschidere şi în oraşul Mioveni. Festivităţile de deschidere sînt programate la ore diferite, oficilităţile lcoale intenţionînd să paticipe în cît mai multe locaţii.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 305

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 6493


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Maşină nouă, făcută zob la Albota
De cand Passat B6 este masina noua?
17/10/17 16:09 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Aveti atatea nemultumiri si stati cu mainile in san? Mergeti fratilor si plangeti-va la inspectorat trebuie sa ii potile...
17/10/17 14:11 Mai mult...

Balta Nana, ideală pentru crap!
IN PRIMUL RAND INTREBATI ORICARE PESCAR CARE A FOST PE ACEASTA BALTA CATE RESTRICTII ARE ACEASTA BALTA, IN PRIMUL RAND T...
17/10/17 13:42 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Calea de acces nu este folosita de locuitorii cartierului Teilor, acea intrare exista de acum 40 de ani de cand a fost d...
17/10/17 12:53 Mai mult...

Eftimie: „Nu am avut nici şansă“
Auziti si voi la Eftimie, zici ca de ce-l injura lumea: el spera ca la meciurile viitoare sa castige cu sansa. Sa joace ...
17/10/17 12:36 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter