Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Justiţia pe timpullui Kovesi şi după...      *** Program prelungit la taxe şi impozite Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Mai multă încredere şi schimbări!      *** Pulpă de porc umplută cu varză     *** Evenimente 20 martie de-a lungul vremii     *** Retrospectiva unei lumi apuse, la Muzeul Judeţean    *** Ziua Mondială a Sănătăţii Orale     *** Sanitas pichetează Ministerul Muncii    *** Prins cu 122 km/h    *** Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului     *** A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal     *** Obţinea credite cu un buletin găsit     *** Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă     *** Lotul României pentru calificări     *** „Vreau să jucăm fotbal!“     *** Moldovan: „Am controlat jocul!“     *** CS Dacia şi CSM Piteşti vor medalii şi Cupe la Campioantele Naţionale      *** 12 înotători argeşeni calificaţi la Campionatele Naţionale     *** U Cluj-FC Argeş, duminică, în nocturnă     *** Vor calificarea în careul de aşi!    *** Scuipaţi şi înjuraţi de spectatorii clujeni!    *** Campioni la Izvorani!     *** Directorul Gheorghe Dinu s-a pensionat   

 Publicitate pdf
Cursuri mai multe, vacanţe mai puţine! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 februarie 2019

Noua structură a anului şcolar:

Cursuri mai multe, vacanţe mai puţine!


După multele discuţii apărute pe seama structurii proaste a anului şcolar actual, Ministerul Educaţiei ar putea face unele schimbări din vară.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 559

Continuare
 
Taxele pot fi plătite de acasă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 februarie 2019

La Mioveni,

Taxele pot fi plătite de acasă


Locuitorii Mioveniului pot să-şi plătească impozitele şi taxele şi de acasă, din faţa calculatorului, simplu, elegant şi în doar cîteva minute, prin intermediul site-ului Ghişeul.ro, care este administrat de o autoritate subordonată Guvernului României, transferul fiind garantat şi sigur.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 504

Continuare
 
Se stropesc spaţiile verzi din Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 februarie 2019


 Se stropesc spaţiile verzi din Piteşti


Timp de două săptămîni, vor avea loc stopiri ale spaţiilor verzi din Piteşti.  Tratamentul împotriva acarienilor, afidelor şi păduchelui din San Jose, va fi făcut între orele 9.00 şi 15.00 după un program stabilit pentru fiecare zonă din Piteşti. Cetăţenii sunt sfătuiţi să nu scoată animalele de companie afară în zilele cînd au loc aceste tratamente. Iată mai jos, programul pe fiecare zonă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 490

Continuare
 
Medici noi la Spitalul Judeţean Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 februarie 2019

Chiar şi aşa, deficitul nu a fost acoperit

Medici noi la Spitalul Judeţean


Ca în orice unitate din ţară şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti se confruntă cu un important deficit medici. În luna ianuarie au fost organizate concursuri, iar unitatea amintită are 6 medici noi. Chiar şi aşa deficitul nu este nici pe departe acoperit. Aproape fiecare secţie a Spitalului Judeţean se confruntă cu o lipsă de medici. Cea mai mare, este la Camera de Primire a Urgenţelor, unde potrivit schemei de personal ar mai trebui angajaţi nici mai mult nici mai puţin, de 12 medici!


Comentarii (1) | Vizualizari: 799

Continuare
 
Se opreşte curentul la Uda Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 februarie 2019


Se opreşte curentul la Uda

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din două localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 9-16 Uda Sat Chiriţeşti; 9-16 Valea Mare Pravăţ Sat Bilceşti alimentat din PTA Bilceşti 2. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.   
I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 443

Continuare
 
Magazinul naturist PHOENIX LIFE PLANT vă așteaptă în noul sediu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019


Magazinul naturist PHOENIX LIFE PLANT vă așteaptă în noul sediu  

Magazinul s-a mutat într-un spațiu generos, pe str. Victoriei , bl.12A, între magazinul (mall) Trivale și cofetăria Un băiat și o fată.   Vă așteptăm în noua locație cu o gamă variată de produse, cu produse noi  (gama Solgar, Sonnentor, Apidava, Muller Pharma, Ziaja, Herbalsana, Apiland, Health Nutrition) dar și cu produse specializate în boli tumorale (Tumopectin, Onconovical, Casinovita, Canticer, Canticer Plus, Graviola, Nitraceps și multe altele).  De asemenea produsele HOFIGAL și DARMAPLANT sînt la preț de PRODUCĂTOR.   Pensionarii cu venituri mici beneficiază de REDUCERE specială.   Tel. 0723 197 972, 0723 633 966.  www.phoenixlifeplant.ro            

e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 343

 
Judecătorul Violeta Nicolescu, noul vicepreşedinte Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019

La Judecătoria Cîmpulung,

Judecătorul Violeta Nicolescu, noul vicepreşedinte


De la finele anului trecut, Judecătoria Cîmpulung are şi vicepreşedinte. Judecătorul Violeta Nicolescu este cea care a fost aleasă membru în colegiul de conducere, pentru o perioadă de trei ani, conform hotărîrii nr. 1 din 21 septembrie 2018 a Adunării Generale a Judecătorilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 568

Continuare
 
Cum te poţi branşa la apă şi canalizare Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019


Cum te poţi branşa la apă şi canalizare


Piteştenii care vor să se branşeze individual la reţeaua de apă şi canalizare au de urmat cîţiva paşi. Reprezentanţii SC Apă Canal 2000 S.A, pun la dispoziţie informaţiile necesare cu privire la documentele ce vor trebui depuse.    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 633

Continuare
 
72 de persoane munceau la negru| Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019

37 de firme, sancţionate de ITM în ianuarie,

72 de persoane munceau la negru


Controalele făcute în luna ianuarie de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, au scos la iveală faptul că mai mulţi administratori de societăţi aveau angajaţi fără forme legale. Au fost depistaţi 72 de muncitori „la negru“. Pentru scăderea numărului celor care muncesc fără forme legale, au fost făcute în luna ianuarie 164 de controale. În urma acestora, la 37 de societăţi au fost găsite lucrînd la negru 72 de persoane. Au fost date amenzi, în valoare de 940.000 lei.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 729

Continuare
 
Se opreşte curentul la Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019


Se opreşte curentul la Cîmpulung

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel,  întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 9:30 - 16, Săpata, satele: Săpata de Sus, Drăghiceşti, Lipia, PTA P 4 Săpata (terţ); 9-16 Uda, sat Chiriţeşti;9-16 Cîmpulung, străzile: Traian cu blocurile din zona fostei Uzine Aro, Marineşti, Universitatea Spiru Haret, Ronest Fly SRL; 9-16 Albeştii de Argeş, satul Dobrot zona PTA 3 Dobrot; 9-16 Cicăneşti - integral. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 452

Continuare
 
PUI ÎN STIL ROMAN Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019


PUI ÎN STIL ROMAN


INGREDIENTE:
4 bucăţi piept de pui şi 2 aripioare
1 ardei gras roşu, 1 ardei galben

90 gr. prosciutto

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 487

Continuare
 
Un început nou şi schimbări! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019

Horoscop 19 Februarie 2019:

Un început nou şi schimbări!


Ziua nativului Taur se învîrte în jurul unei întîlniri importante, iar pentru nativul Balanţă activităţile casnice vor fi prioritare. Contextul astral de astăzi aduce cu sine speranţa unor începuturi noi şi îndeamnă la schimbări pe toate planurile, dar şi la punerea în practică a tuturor planurilor de acţiune ţinute, poate, în secret pînă nu demult.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 731

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019


 Sfinţii zilei

 
În această lună, ziua a nouăsprezecea, pomenirea sfinţilor apostoli Arhip, Filimon şi Apfia.
Aceştia au trăit pe vremea împărăţiei lui Neron, fiind ucenici al apostolului Pavel. Astfel întîmplîndu-se serbarea zeiţei Artemida în Colose, care este o cetate a Frigiei, şi aceşti apostoli făcînd doxologie în bisericã, au venit asupra lor slujitorii idolilor; ceilalţi credincioşi au fugit, iar apostolii au rămas şi au fost prinşi şi duşi la ighemonul Androclis. Acela numaidecît a început să-l bată pe Arfip, şi nevrînd să jertfească idolului ce se numea Min, a fost îngropat pînă la brîu, şi aşa l-au ucis cu pietre. Iar sfinţii Filimon şi Apfia chinuiţi fiind cu multe feluri de chinuri, s-au săvîrşit şi ei muceniceşte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 498

Continuare
 
CANNELLONI CU CARNE DE VITĂ ŞI SOS BECHAMEL Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 februarie 2019


CANNELLONI CU CARNE DE VITĂ ŞI SOS BECHAMEL

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gătire: 80 min
Gata în: 110 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 485

Continuare
 
Suspiciuni, voie bună şi tensiuni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 februarie 2019

Horoscop 18 Februarie 2019:

Suspiciuni, voie bună şi tensiuni!


Vărsătorii sînt plini de suspiciuni, Peştii sînt plini de voie bună, iar Berbecii sînt predispuşi unor mici tensiuni


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 701

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 18 februarie 2019


 Sfinţii zilei


În această lună, ziua a optsprezecea, pomenirea celui între sfinţi părintelui nostru Leon cel Mare, papă al Romei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 589

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 10006


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Politica Romaneasca este de litera 2,este un alt exemplu de coruptie la un inalt nivel,de 28 ani asistam la furturile fa...
20/03/19 13:57 Mai mult...

„Vreau să jucăm fotbal!“
Demisia Oprita , ești catastrofa .
20/03/19 12:47 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Dl.Chirita si acum pregatiti-va sa primiti asaltul cimpanzeilor cu kovesi tatuat pe frunte, care deja isi pregatesc rage...
20/03/19 10:50 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Da - la o privire sumara asupra problemei, s-ar parea ca DNA a facut dosare numai PSD-istilor sau cu precadere PSD-istil...
20/03/19 10:09 Mai mult...

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Demult trebuia demis, ba chiar ar fi fost mai bine sa nu fie votat de catre pitesteni. Sa vedem ce pesedist vor mai vot...
20/03/19 09:45 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info