Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
Şcoala 17 va fi absorbită de Colegiul Odobescu Imprimare E-mail
(6 voturi)
sâmbătă, 18 februarie 2017

400 de elevi vor învăţa din toamnă la colegiu

Şcoala 17 va fi absorbită de Colegiul Odobescu

 

 Autorităţile locale din Piteşti au decis ca din anul şcolar următor Şcoala Nr. 17 să fie absorbită de Colegiul Liceal Al. Odobescu. Practic, şcoala gimnazială va dispărea, iar cei 400 de elevi vor învăţa din toamnă în clădirea de la Odobescu. Viceprimarul Piteştiului, Laurenţiu Zidaru, a fost, ieri, la acest colegiu pentru a discuta cu cadrele didactice şi a le explica motivele luării acestei decizii.   

Comentarii (10) | Vizualizari: 8058

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

În Canada fără viză

Argeşenii vor putea călători în Canada fără vize. Parlamentul European a aprobat Acordul de liber-schimb între Uniunea Europeană şi Canada. Acest lucru va permite intrarea provizorie în vigoare a acestui acord în lunile care vor urma. O mare parte din CETA, respectiv, acordul economic şi comercial cuprinzător - va intra în vigoare din aprilie, pînă cînd va fi ratificat de toate parlamentele naţionale şi regionale din UE.   

Antonela Roşu  

Se astupă gropile de pe autostradă

În perioada 1 aprilie - 30 iunie, la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere are loc „Programul de punere în ordine a drumurilor naţionale şi a autostrăzilor la terminarea sezonului rece şi pregătirea lor pentru sezonul estival“. Pentru început, între 16 şi 24 februarie, vor fi lucrări de plombări gropi, provizorii. După ce vremea se va încălzi, se va trece la execuţia lucrărilor cu mixtură caldă, începînd cu data de 1 aprilie. Printre şoselele unde vor fi acoperite gropile se numără şi autostrada A1, Bucureşti - Piteşti. 

Antonela Roşu

Simfonia Lalelelor, în aprilie 

Primarul Cornel Ionică ne-a spus că a stabilit data ediţiei de anul acesta a celei de-a 40-a ediţii a Simfoniei Lalelelor. Evenimentul va avea loc între 21 şi 23 aprilie. Chiar dacă se spunea că nu vor mai fi care alegorice, Ionică ne-a asigurat că acestea vor fi tot două, ca şi anul trecut, şi vor deschide Parada Florilor.

Antonela Roşu  

Fără taxă la schimbarea numelui

Dacă trebuie să mergeţi la Serviciul Public Comunitar Judeţean pentru Evidenţa Persoanelor Argeş, trebuie să ştiţi că au fost eliminate şase taxe extrajudiciare de timbru şi două taxe consulare pentru servicii în domeniul evidenţei persoanelor şi al stării civile. Este vorba despre taxa pentru eliberarea certificatelor de atestare a cetăţeniei şi domiciliului; eliberare copie de pe decizia de schimbare a numelui; eliberare şi preschimbare acte identitate pentru cetăţenii români; înscriere în actul de identitate a menţiunii privind stabilirea reşedinţei.

Antonela Roşu  

4.862 de persoane angajate

Anul trecut, în Argeş au fost încadrate 4.862 persoane. Dintre acestea, 1.468 de persoane încadrate supă acordarea serviciilor de informare şi consiliere profesională; 375 încadrate prin organizare cursuri formare profesională; 411 completarea veniturilor şomerilor ce se încadrează înainte de expirarea indemnizaţiei pentru şomaj; 364 încadrarea şomerilor peste 45 de ani sau întreţinători unici de familie, prin subvenţionarea locului de muncă; 24 încadrarea prin stimularea mobilităţii forţei de muncă; 88 încadrarea absolvenţilor din instituţii de învăţămînt prin subvenţionarea locului de muncă; 54 absolvenţi beneficiari de prime de încadrare; 5 încadrarea persoanelor cu handicap prin subvenţionare locului de muncă; 9 persoane încadrate prin încheierea de contracte de solidaritate; 47 persoane încadrate ca urmare a absolvirii de cursuri de formare profesională finanţate din fonduri europene.   

Antonela Roşu 

Bani pentru motorină

 Conform unui proiect aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Agriculturii, producătorii agricoli vor beneficia de 350 milioane de lei anul acesta pentru schema de ajutor de stat privind reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură. Plata acestui ajutor de stat se face pe baza unei cereri la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, prin centrele locale sau judeţene.   

    Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 284

 
Voucher de 1.450 lei pentru vacanţă Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 februarie 2017

Angajaţii au dreptul la tichete de concediu

Voucher de 1.450 lei pentru vacanţă

 

 Chiar dacă iniţial se decisese că bugetarii nu vor mai primi vouchere de vacanţă pînă la data de 31 decembrie 2017, iată că acum Guvernul a revenit asupra acestei hotărîri. Astfel, începînd cu data de 1 iulie, bugetarii din Argeş vor primi cîte un voucher de vacanţă, nu şase cum era pînă acum.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1040

Continuare
 
Casele-monument ale Piteştiului Imprimare E-mail
(7 voturi)
vineri, 17 februarie 2017

Casele-monument ale Piteştiului

 

 Piteştiul are un tezaur pe care îl ignoră. Casele sale monu­ment, vestigii istorice care dau identitate şi personalitate oraşului, trebuie luate în cal­cul oricînd se vorbeşte de un stil arhi­tectonic al urbei şi de o ilustrare a istoriei ei. Unele sînt valoroase în primul rînd prin personalităţile care le-au locuit, altele, prin frumuseţea şi aerul particular al construcţiei. Din păcate, majoritatea sînt într-o stare avansată de degradare - mai ales la exterior, iar unele, integral. Ele nu pot fi refăcute oricum, odată ce au fost clasate ca monu­mente şi doar cîteva au fost reabilitate - mai ales cele în care funcţionează restaurante, şi care valorifică, în acest fel, atractivitatea clădirii. Se pare că nimeni nu verifică serios situaţia acestor imobile - dacă au fost reabilitate corect, dacă au păţit ceva sau dacă nu au dispărut cu totul - cum s-a întîmplat cu unele, care figurau în listă, dar care nu se mai gă­sesc pe teren. Lista caselor-monument, adică a monumentelor istorice care au denumirea de „casă“, pentru că au fost iniţial locuinţe (ale unor oameni de vază), nu mai este actualizată -  unele date nu se mai potrivesc. Inutil să mai spunem că aceste locuinţe nu sînt suficient exploatate, în sensul prezentării publicului larg ca vestigii istorice. Infor­maţii despre ele nu se găsesc disponibile nicăieri. „Trebuie cercetat“, ne spune şeful Direcţiei de Cultură, Cristian Cocea (în sensul că trebuie cercetat altădată, şi de altcineva) - mai ales că „există inadvertenţe“. Direcţia a scos în 2011 un album cu monumentele judeţului, împreună cu lect. univ. Augustus Bărbulescu, folosind date „dinainte de 1989“, care se găsesc şi pe internet. Reabilitarea lor „e datoria proprietarilor“, spune Cocea, pentru că „acelea care sînt deţinute de stat sînt întreţinute mai bine“ - nu întotdeauna adevărat.  Vi le prezentăm, mai jos, măcar pentru a ne reaminti de datoria pe care oraşul o are faţă de aceste imobile. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 797

Continuare
 
Azi aflăm cine este noul director de la Davila Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 februarie 2017

Diaconescu şi Poghirc şi-au prezentat ieri proiectele

Azi aflăm cine este noul director de la Davila

 

 După ce au obţinut note de puţin peste 7 la prima probă a concursului, cei doi candidaţi pentru postul de manager la Teatrul Al. Davila din Piteşti, Nicolae Poghirc şi George Diaconescu, s-au prezentat ieri, în faţa comisiei, la proba interviului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
Concurs pentru directori de şcoli Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 februarie 2017

Ministerul Educaţiei organizează

Concurs pentru directori de şcoli

 

 Anul acesta, mai precis în luna august, Ministerul Educaţiei va organiza un al doilea concurs pentru ocuparea posturilor de directori în şcoli. În octom­brie 2016, a avut loc primul concurs pentru di­rec­tori, din ultimii opt ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 660

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Ionică s-a întîlnit cu directorii de şcoli

Ieri, primarul Piteştiului s-a întîlnit cu directorii unităţilor de învăţămînt din Piteşti. Aceştia au semnat contractele de management administrativ-financiar încheiate între primărie şi directorii de şcoli care au promovat concursul de anul trecut. La întîlnire a luat parte şi inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu, care este şi consilier local.   

Antonela Roşu

Bani pentru agricultori

Producătorii agricoli din sectorul vegetal vor beneficia de sprijin financiar pentru culturile amplasate pe teren arabil, pentru anul de plată 2016, după ce Guvernul a stabilit ieri cuantumul şi plafonul ajutorului naţional tranzitoriu ANT1. S-a stabilit cuantumul de 17,72035 euro/ha, iar fondurile totale alocate sînt de 119,422 milioane euro, reprezentînd 531,870 milioane lei. Beneficiari sînt: fermieri activi, fermieri persoane fizice sau juridice ce au o activitate agricolă în calitate de utilizatori ai suprafeţelor de teren agricol sau deţinători de animale. În categoria beneficiarilor de plăţi se încadrează şi unităţile de cercetare şi producţie, învăţămînt din domeniul agricol, cooperative agricole de exploatare şi gestionare a terenurilor agricole, silvice, piscicole şi a efectivelor de animale şi grupurile de producători ce desfăşoară activitate agricolă. Se acordă pentru: cereale, culturi proteice, plante industriale, rădăcinoase, cartofi, legume, căpşuni, pepeni, flori şi plante ornamentale, plante de nutreţ, loturi semincere, alte culturi pe teren arabil inclusiv în sere şi solarii. Plăţile se fac în lei, la cursul de schimb de 4,4537 lei pentru un euro, stabilit de Banca Centrală Europeană pe 30 septembrie 2016.

Antonela Roşu

Sporuri în Educaţie

Legea care aprobă şi modifică o serie de sporuri şi modificări salariale acordate personalului din învăţămînt a intrat în vigoare. Este vorba de: spor de 10-25% din salariul de bază, proporţional cu timpul efectiv lucrat şi calculat în funcţie de numărul elevilor sau al studenţilor, pentru personalul didactic desemnat să conducă şi realizeze practica pedagogică pentru pregătirea educatoarelor şi învăţătorilor, institutorilor şi profesorilor, potrivit regulamentului de practică pedagogică aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale; spor de 7%, 10% şi 15% din salariul de bază pentru personalul didactic ce asigură predarea simultană la 2, 3 sau 4 clase de elevi, stabilit astfel: pentru două clase de elevi 7%; pentru 3 clase de elevi 10%; pentru 4 clase de elevi 15%; indemnizaţie pînă la 20% din salariul de bază pentru personalul didactic calificat şi personalul didactic de conducere ce îşi desfăşoară activitatea în localităţi izolate; spor de 15% din salariul de bază, pentru personalul didactic ce desfăşoară activitate de predare, învăţare, evaluare în sistemul penitenciar; spor de pînă la 15% din salariul de bază, în raport cu condiţiile în care se desfăşoară activitatea, condiţii periculoase sau vătămătoare, corespunzător timpului lucrat la locurile de muncă respective, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.  

Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 573

 
Sprijin pentru producătorii de legume şi fructe Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 februarie 2017

După interdicţia impusă de Rusia importului din UE,

Sprijin pentru producătorii de legume şi fructe

 

 Producătorii agricoli de legume şi fructe din Argeş vor primi sprijin financiar cu caracter temporar. Acest lucru le va permite să-şi recupereze o parte din pierderile suferite în urma crizei apărute de embargoul impus de Rusia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 719

Continuare
 
80.000 de pensionari, scutiţi de contribuţia la sănătate Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 februarie 2017

Nu li se mai reţin 5,5% din pensii

80.000 de pensionari, scutiţi de contribuţia la sănătate

 

 Casa Judeţeană de Pensii Argeş a anunţat că, începînd cu 1 februarie 2017, nici unui pensionar din sistemul public nu i se mai opresc bani pentru sănătate. În Argeş este vorba de 80.000 de pensionari.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1298

Continuare
 
Cîinii de avalanşă din ţară, instruiţi de Helios Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 16 februarie 2017

Cîinii de avalanşă din ţară, instruiţi de Helios

 

 În perioada 17 - 26 februarie, la Cabana Capra de pe Transfăgărăşan, la 1.650 metri altitudine, se va desfăşura Stagiul Naţional de Formare a Unităţilor Canine de Intervenţie la Avalanşă - o formă de specializare în meseria de salvator montan. Participanţii vor fi instruiţi de echipa formată din Ion Sănduloiu şi cîinele Helios, din rasa Border Collie - cei doi au parcurs deja în 2013 un stagiu de brevetare după cerinţele Ministerului de interne francez. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 617

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 februarie 2017

Se vorbeşte, se citeşte...

Dicţie contra fonduri

Pînă şi şefului CJ Argeş, Dan Manu, i se limbă plimba în gură cînd vine vorba să pronunţe repede numele celei are era „cît p‘aţi“ să fie premier. Cînd îi anunţă vizita în Argeş, zice: „Doamna, vicepremierul, Şavil Şed... ăsta“. Probabil şi cei 102 primari ar putea fi supuşi unui test: primeşte bani de la Guvern şi Ministerul Dezvoltării cine ştie să pronunţe corect numele vice-prim-m­inistrei. Sau, ca să nu îşi sufle unii altora, să fie puşi să îl scrie pe o tablă, din trei încercări.

Nimic de spus la Primărie

Primăria Piteşti a lăsat-o moar­­­tă de cîteva vreme cu conferinţele. A transmis cuiva că o să le mai ţină cînd o să aibă cu adevărat ceva de spus. Asta ar putea înseamna chiar şi niciodată. Oare cum de ditamai instituţia nu are nimic de spus despre ce a făcut toată săptămîna? Conferinţa de presă nu înseamnă neapărat lălăială, tras de şireturi sau meciuri de politichie cu unul sau altul. Şi Prefectura s-a dat la fund, iar de restul instituţiilor, ce să mai vorbim. E o modă nouă.

Prezenţi la conferinţe

La Consiliul Judeţean se ţine conferinţa regulat, ca pe vremuri. Dar e tot un fel de prelungire a celor politice. Lumea e prea mult cu mintea la politică, la cîştigarea şi apărarea funcţiilor, ca să mai aibă resurse şi pentru a face ceva cu acele funcţii. Se aleg subiecte vagi, de complezenţă, ca şi cum funcţiile de conducere ar fi un hobby, în ideea: „Hai să fim serioşi, cum să-mi încarc memoria cu detalii?“ Nimeni nu ştie cifre, e o plutire permanentă în lucruri generale şi întrebările care ies din linia comunicatului dinainte făcut îi scoate pe vorbitori din ale lor. E o metodă cunoscută în arta supravieţuirii: să nu faci mare lucru, ba, dacă se poate, să nu faci nimic concret.   

VIP

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 261

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 16 februarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Creşte preţul gazelor şi al electricităţii

Încă o veste proastă pentru piteşteni: începînd cu data de 1 aprilie, preţul gazelor naturale creşte pînă la 10%. De asemenea, vom plăti mai mult şi la curent, deoarece energia electrică se scumpeşte de la jumătatea anului cu cel mult două procente. Totuşi, nu se pune încă problema de a creşte preţul energiei electrice de la această dată.   

Antonela Roşu 

România, dată în judecată pentru gunoi

Ieri, Comisia Europeană a decis să dea în judecată România la Curtea Europeană de Justiţie pentru că nu a reuşit să închidă 68 de depozite municipale de deşeuri neconforme. S-a dovedit că acestea reprezintă un risc enorm pentru sănătatea oamenilor şi pentru mediul înconjurător. La fel au păţit şi alte state membre, respectiv, Bulgaria, Cipru, Spania, Italia, Slovenia, Slovacia.   

Antonela Roşu 

Prorogări pentru impozite

Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 99/2016 privind unele măsuri pentru salarizarea personalului plătit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare, se amînă pînă la data de 31 decembrie 2017, inclusiv, termenul de aplicare a unor impozite. Este vorba despre următoarele impozite: impozitul pe monopolul natural din sectorul energiei electrice şi al gazului natural, reglementat prin OG nr. 5/2013; impozitul pe veniturile din activităţile de exploatare a resurselor naturale, altele decît gazele naturale, reglementat prin OG nr. 6/2013; impozitul asupra veniturilor suplimentare obţinute ca urmare a dereglementării preţurilor din sectorul gazelor naturale, reglementat prin OG nr. 7/2013. Prevederile ordonanţei se aplică de la data intrării în vigoare, respectiv, 22 decembrie 2016.

Antonela Roşu 

Bani pentru „Prima casă“

Din plafonul de 2,94 miliarde de lei alocat în 2016 programului „Prima Casă“ au rămas neutilizaţi 175.507.153,88 lei, disponibili pentru emiterea de garanţii în 2017. Acest plafon de garantare neutilizat permite finanţatorilor să acorde credite „Prima casă“ în valoare totală de 351.014.307,76 lei. Pentru garanţiile care se acordă în semestrul I din 2017, nivelul comisionului este 0,45% pe an, în scădere de la 0,49% cît a fost anul trecut, aplicat la soldul garanţiei acordate de FNGCIMM în numele şi în contul statului. Ministerul Finanţelor Publice a elaborat proiectul de Hotărîre de Guvern prin care propune un plafon de garantare în valoare de 2,5 miliarde lei pentru 2017. Proiectul se află în consultare publică şi urmează să fie supus aprobării Guvernului.

Antonela Roşu 

Mii de persoane angajate

Anul trecut, în Argeş, prin implementarea măsurilor active cuprinse în programul de ocupare a forţei de muncă au fost încadrate 4.862 persoane. Dintre acestea: 1.468 de persoane încadrate ca urmare a acordării serviciilor de informare şi consiliere profesională; 375 - încadrate prin organizarea cursurilor de formare profesională; 411 -  completarea veniturilor şomerilor care se încadrează înainte de expirarea indemnizaţiei pentru şomaj; 364 - încadrarea şomerilor peste 45 ani sau întreţinători unici de familie, prin subvenţionarea locului de muncă; 24 - încadrarea prin stimularea mobilităţii forţei de muncă; 88 - încadrarea absolvenţilor din instituţii de învăţămînt prin subvenţionarea locului de muncă; 54 - absolvenţi beneficiari de prime de încadrare; 5 - încadrarea persoanelor cu handicap prin subvenţionare locului de muncă; 9 - persoane încadrate prin încheierea de contracte de solidaritate; 47 - persoane încadrate ca urmare a absolvirii de cursuri de formare profesională finanţate din fonduri europene.

Antonela Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 653

 
Doar mîine, vă mai puteţi înscrie la Tîrgul Mărţişor Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 februarie 2017

Pînă ieri erau 250 de comercianţi

Doar mîine, vă mai puteţi înscrie la Tîrgul Mărţişor

 

 Doar pînă mîine, inclusiv, comercianţii care vor să vină cu produse la Tîrgul Mărţişor 2017 mai pot merge la Primărie pentru a putea beneficia de un loc unde să îşi vîndă produsele în cadrul acestui eveniment.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 715

Continuare
 
Stropiri în parcuri şi cartiere! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 16 februarie 2017

Aveţi grijă cînd scoateţi căţeii la plimbare:

Stropiri în parcuri şi cartiere!

 

 Păduchele de San Jose e în Piteşti şi face ravagii. Pentru a combate răspîndirea lui şi a-l împiedica să distrugă vegetaţia, Primăria Piteşti vrea să facă tratamente fitosanitare prin stropiri cu mijloace mecanice terestre. Astfel, în perioada 21 februarie - 3 martie, Primăria municipiului Piteşti, prin SC Salpitflor Green SA, în baza buletinului de avertizare nr. 28 din 20.10.2016, emis de Unitatea Fitosanitară Argeş, va face un tratament chimic de iarnă contra acarienilor, afidelor şi păduchelui din San Jose. Aceştia iernează în diferite stadii pe şi în scoarţa pomilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 796

Continuare
 
Dacia, în pregătiri de grevă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 februarie 2017

Dacia, în pregătiri de grevă

 Sindicatul Autoturisme Dacia nu a ajuns la un acord cu Administraţia Uzinei în urma şedinţei de ieri pentru negocierea noului Contract Colectiv de Muncă. În aceste condiţii, s-a declanşat conflictul de muncă în cadrul companiei. Ieri după-amiază, sindicatul redacta scrisoarea către conducere în care se anunţau revendicările salariale, însă, pînă la declanşarea a unei greve propriu-zise, mai trebuie parcurşi o serie de paşi (inclusiv acte depuse la ITM) care ar putea dura în jur de 2 săptămîni. „În această perioadă, pot fi discuţii oricînd, dar noi vom urma paşii legali şi acum ne consultăm cu salariaţii despre ce avem de făcut“, ne-a spus viceliderul SAD, Ion Iordache, care speră la „un nivel bun“ al răspunsului sindicaliştilor, pentru a avea „încă o grevă sănătoasă la Dacia“. Oferta Administraţiei a rămas, aşadar, şi în urma discuţiilor de ieri, neschimbată: o mărire de 90 lei şi valoarea tichetului de masă, nemajorată (sindicatul cerea o majorare de 450 lei). „Într-un an în care chiar Renault a spus că a avut cea mai fastă perioadă de cînd există compania şi au realizat toate obiectivele, să nu poată să facă un mic efort! Considerăm că este jignitor pentru salariaţii Dacia“, a mai comentat Iordache.  

 Călin Popescu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 541

 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 februarie 2017

Se vorbeşte, se citeşte...

Presa, tot interzis la comisii

După scandalul cu hotărîrea CJ de la sfîrşitul lui 2016, prin care jurnaliştii au interzis la comisiile CJ, Prefectura a criticat iniţiativa, dînd de înţeles că ar putea să ceară în contencios administrativ anularea ei. Deocamdată însă, lumea s-a luat cu altele şi nu s-a făcut nimic. „E în analiză, avem termen de 6 luni în care putem să o atacăm“ - ni s-a explicat. Dacă se schimbă a­genda publică, sînt toate şansele să rămînă aşa.

Justiţie cu silicoane

Statul plăteşte bine magistraţii, ca să fie mulţumiţi de leafă şi să nu caute şpăgi. Dacă ar umări ce fac unele magistrate cu banii (în caz că ar vrea să le plătească în servicii, ca să iasă mai ieftin) ar observa, în unele cazuri, că o grămadă de bani se duc pe cosmetică, sîni măriţi, injecţii cu botox, pe ici, pe colo, şi tot felul de scamatorii cu părul - de ajunge să se sperie justiţiabilul cînd ajunge să îşi caute dreptatea. Nişte tichete la saloanele de înfrumuseţare ar costa mai puţin statul.   

VIP

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 432

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 5163
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Emilian Dragnea este învestit prefect
mai zilele trecute Soare isi numara zilele de mandat de prefect sperand sa ajunga un fel de Pendiuc al prefecturii Arges...
24/03/17 00:32 Mai mult...

Căldura se taie pe bază de tabel
Cine plateste caldura data de termo calor când afară sunt +17-20 grade??? :grin
23/03/17 19:30 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Ba Mihai, e clar ca lumina zilei ca SCM e de ochii lumii. Ce tot incerci tu sa explici si faci propaganda din subiectul...
23/03/17 14:36 Mai mult...

Emilian Dragnea este învestit prefect
Stai linistit Soare ca in curand se va face o alta schimbare Vine Oprescu si apoi tu
23/03/17 10:43 Mai mult...

Proiectul de la Viitorul Ştefăneşti dă roade!
Primăria, ar face bine,sa se ocupe și de asfaltata drumurilor,transportul în o um în Valea Mare,nu sa plătesc taxe...
23/03/17 07:11 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 24 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter