Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
duminică, 12 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

ATM-uri, în oficiile poştale

Poşta Română vrea să ofere spre închiriere spaţii destinate instalării de automate bancare, venind astfel în sprijinul clienţilor prin diversificarea activităţii şi a serviciilor oferite. Astfel, cei ce vor trece pragul oficiilor poştale, selectate la nivel naţional, vor putea să retragă bani de la ATM, să facă plăti sau să se informeze despre situaţia contului bancar. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 416

Continuare
 
Casele de marcat cu jurnal electronic, obligatorii Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 12 noiembrie 2017

Guvernul a modificat OUG 28/1999

Casele de marcat cu jurnal electronic, obligatorii

 

Firmele din Argeş vor fi nevoite să se conformeze! Casele de marcat cu jurnal electronic vor deveni obligatorii, începînd cu data de 1 iunie 2018, pentru firmele mijlocii şi mari, iar de la 1 august 2018, pentru firmele mici. Astfel, se vor înlocui treptat casele de marcat de generaţie veche, cu rolă jurnal de hîrtie.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 782

Continuare
 
S-a deschis magazinul La Menaj Imprimare E-mail
(2 voturi)
duminică, 12 noiembrie 2017


S-a deschis magazinul La Menaj

 

La Menaj este cel mai nou magazin de articole de uz casnic, articole de menaj şi de mase plastice. Preţurile sînt de en gros, fiind cele mai mici din oraş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2092

Continuare
 
GENACOL - Remediu natural împotriva durerilor articulare CARDIOKARE - Suport natural pentru sănăt Imprimare E-mail
(1 vot)
duminică, 12 noiembrie 2017


GENACOL - Remediu natural împotriva durerilor articulare

CARDIOKARE - Suport natural pentru sănătatea inimii


GENACOL

Genacol contribuie la îmbunătățirea mobilității articulare și la înlăturarea durerilor reumatice, fiind de ajutor în cazuri de disconfort articular, muscular sau la nivelul spatelui și al soldurilor. Este un produs pe bază de hidrolizat de colagen și vitamina C care datorită formulei sale unice AminoLock ajută la stimularea sintezei principalelor 5 tipuri de colagen din organism: tip I: oase, tendoane, ligamente, piele; tip II: cartilaj și structura ochilor; tip III: ficat, plămîn și artere;  tip IV: rinichi și alte organe interne;   tip V: celule de suprafață, păr și placentă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 718

Continuare
 
Urşii mor de foame în pădure! Imprimare E-mail
(2 voturi)
duminică, 12 noiembrie 2017

Nimeni nu mai face nimic!

Urşii mor de foame în pădure!

 

Anul acesta, mai mult ca oricînd, locuitorii din mai multe localităţi argeşene, ca de exemplu Corbi, Mălureni, Arefu, Rucăr şi Dîmbovicioara, s-au confruntat cu problema urşilor care au atacat zeci de gospodării, au mîncat animale domestice şi păsări, au distrus livezi şi s-au urcat chiar şi pe clădiri! Ministerul Mediului a anunţat că s-a aprobat o cotă de „recoltare“ a urşilor, care a rămas mai mult pe hîrtie, căci în realitate, în Argeş, a fost vînat un singur urs, la Corbi. Problema este că urşii mor de foame în pădure şi în lipsă de hrană au atacat gospodăriile.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1060

Continuare
 
Consilier juridic cu drepturi salariale necuvenite Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Noi nereguli constatate de auditorii Camerei de Conturi Argeş la Primăria Cîmpulung

Consilier juridic cu drepturi salariale necuvenite

 

Reprezentanţi ai Camerei de Conturi Argeş au deru­lat, în perioada 4 - 28 sep­tembrie 2017, o acţiune de verificare a conturilor de execuţie bugetară pe anul 2016 ale Primăriei Cîmpu­lung, acţiune finalizată cu un raport de audit. În baza acestuia, pe 23 octombrie 2017, conducerea Camerei de Conturi Argeş a transmis instituţiei păstorite de Liviu Ţîroiu o decizie privind re­medierea deficienţelor con­­­statate şi consemnate de auditorii publici externi. Păstrînd „tradiţia“ anilor precedenţi, şi de această dată echipa de control a scos la iveală situaţii în care banii cîmpulunge­ni­lor au fost cheltuiţi după bunul plac al mai marilor din Primărie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 664

Continuare
 
Studenţi şi elevi, în vizită la ABAAV Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Studenţi şi elevi, în vizită la ABAAV

 

35 de studenţi ai Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Geografie, Masterul de Climatologie şi Resurse de Apă, au vizitat de curînd Administraţia Bazinală de Apă Argeş - Vedea, pentru a cunoaşte activitatea practică de gospodărire a apei. Cu această ocazie studenţii au vizitat, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Argeş - Vedea, Laboratorul de Calitate a Apei şi Centrul Bazinal de Prognoză.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 416

Continuare
 
Peste 10.000 de elevi au primit manuale de Religie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Peste 10.000 de elevi au primit manuale de Religie

 

Peste 10.000 de copii aflaţi în clasa pregătitoare şi clasa I din şcolile argeşene au primit din partea oficiilor parohiale ale Eparhiei manuale necesare pentru buna desfăşurare a orei de Religie. Potrivit Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, acţiunea a fost organizată de Sectorul Învăţămînt şi Activităţi cu Tineretul care s-a asigurat ca manualele să ajungă la toţi elevii argeşeni.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 351

Continuare
 
Comerţ ambulant la bariere, pe DN 73 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Comerţ ambulant la bariere, pe DN 73 

 

Vînzătorii ambulanţi au adevărate tehnici prin care fentează legea, dar şi pe poliţişti. Profită de orice moment ca să nu plătească taxe la stat şi au grijă să scape şi de a­men­dă. Pe DN 73, între Piteşti şi Cîmpulung, la semafoare sau în apropierea barierelor de la trecerile la nivel cu calea ferată, vezi mai mereu comercianţi ambulanţi care în­­cea­r­că să facă un ban la negru pe seama şoferilor opriţi în trafic.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 562

Continuare
 
Peste 5.000 de argeşeni cu viroze! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Doar în luna octombrie,

Peste 5.000 de argeşeni cu viroze!

 

Am intrat în sezonul rece în care infecţiile acute respiratorii se înmulţesc şi se răspîndesc cu repeziciune. Medicii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş trag un semnal de alarmă şi subliniază faptul că, în cadrul morbidităţii prin boli acute, infecţiile acute respiratorii ocupă primul loc. Virusurile care îmbolnăvesc oamenii se transmit cu uşurinţă de la o persoană la alta, putînd duce la îmbolnăviri în masă. Ele pot produce: răceli, viroze, pneumonii şi gripă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 418

Continuare
 
Dragoş are nevoie de sînge! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

În curînd, va fi supus la încă o operaţie

Dragoş are nevoie de sînge!

 

Viaţa unui tînăr din Zărneşti, Ionuţ Dragoş Mateescu, în vîrstă de 24 de ani, s-a schimbat radical în urma unui accident care a avut loc în urmă cu un an, la Budeasa.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 808

Continuare
 
Păstrăvărie poluată la Dîmbovicioara Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

În urma unor lucrări ale Transgaz,

Păstrăvărie poluată la Dîmbovicioara

 

Alarmă de poluare, joi seara, în comuna Dîmbovicioara! Autorităţile au fost se­sizate că bazinele unei păstrăvării din localitate, ce a aparţinut Direcţiei Silvice Argeş, au fost contaminate cu o substanţă necunoscută, care ar fi pro­vocat moartea peştilor. Poliţia şi DSVSA Argeş au deschis o anchetă în acest caz.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 738

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Publitrans, locul I în „Topul Naţional al Firmelor“

SC Publitrans 2000 SA a obţinut locul I în „Topul Naţional al Firmelor“, premiul decernat de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Este vorba despre „Premiului Naţional pentru Întreprinderi Mari“, la secţiunea „Transporturi Urbane, Suburbane şi Metropolitane de călători pe anul 2017“. Camera de Comerţ şi Industrie a României a efectuat un clasament al celor mai performante companii din România, în urma căruia, Publitrans s-a poziţionat pe primul loc în domeniul de activitate.    

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 508

Continuare
 
Europenii respiră un nor radioactiv Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Europenii respiră un nor radioactiv

 

În presa din întreaga lume a explodat, ieri, o ştire conform căreia un nor radioactiv, cu izotopi de ruteniu 106, s-a întins deasupra întregii Europe. Institutul pentru siguranţă nucleară din Franţa, IRSN, a publicat primul ştirea, pe 4 octombrie, după ce creşterile neobişnuite ale nivelului de ruteniu în atmosferă s-au înregistrat încă din ultima săptămînă a lunii septembrie. După ce s-a amînat publicarea ştiri, odată cu ea a venit şi concluzia că scurgerea a venit din est, din sudul Uralilor, fie din Kazahstan, fie din Rusia (de undeva din zona între Urali şi Volga - care, de altfel, e cît jumătate din Europa).         


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 699

Continuare
 
ALEXANDRA GIORGIANA MIRESCU, UN EXEMPLU DEMN DE URMAT Imprimare E-mail
(14 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017


ALEXANDRA GIORGIANA MIRESCU, UN EXEMPLU DEMN DE URMAT

 

Pentru frumoasa şi ambiţioasa argeşeancă cea mai mare satisfacţie este atunci cînd orice om intră pe usă cu durere în suflet şi pleacă zîmbind. În ceea ce o priveşte pe Alexandra Giorgiana Mirescu, precizăm că este o luptătoare, principalele arme fiindu-i atitudinea pozitivă, seriozitatea şi profesionalismul de care dă dovadă, calilităţi pe care aceasta le nutreşte, călăuzindu-i paşii spre succes.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 3554

Continuare
 
Soarta Vilei Florica, la mîna judecătorilor Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

Klaus Iohannis a trimis o sesizare Curţii Constituţionale

Soarta Vilei Florica, la mîna judecătorilor

 

Ieri, Klaus Iohannis, preşedintele României, a trimis Curţii Constituţionale o se­sizare de ne­constitu­ţiona­litate asupra Legii privind achizi­ţionarea imobilului An­samblul Conacului Brăti­anu - Florica, cunoscut ca Vila Florica, din Şte­făneşti, de către Ministerul Cultu­rii şi Iden­tităţii Naţionale.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 567

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 6926

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter