Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Actorul Dumitru Drăgan, înmormîntat azi     *** Noul şef e teleormănean!     *** Alin Berevoescu, prim adjunct la ISU Argeş     *** Patronul de la Bistro 27, muncă în folosul comunităţii      *** Şofer condamnat că a ucis un copil     *** Şase profesori de 10 la Titularizare!     *** Expoziţie Bădiliţă la Ilfoveanu     *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** La anul, Dacia va lansa Noul Sandero      *** 10.000 de fani la picnicul Dacia din Franţa      *** Trecere de pietoni în pădure     *** Champions League, turul      *** 4 arbitri argeşeni au trecut testele     *** Iulian Călin, în Europa League     *** 3 medalii de bronz pentru CS Dacia!     *** Argeşencele, profesoare pentru olandeze     *** 4 medalii pentru juniori     *** Raicu şi Şerban, la Campionatul European     *** Victorie în cel de-al treilea amical!     *** „Nu mai pleacă nici un jucător“    

 
Primăria Mioveni, vizitată de elevi Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 iunie 2018


Primăria Mioveni, vizitată de elevi


Vineri Primăria Mioveni a primit vizita elevilor clasei a IV-a A de la Şcoala Gimnazială "George Topîrceanu".    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1214

Continuare
 
Se luptă cu edilii pentru un teren vizavi de Primărie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 iunie 2018

Scandal de durată  la Ştefăneşti

Se luptă cu edilii pentru un teren vizavi de Primărie


Alexandru Eugen Mihăilescu, profesor de fizică în Ştefăneşti, ne-a vizitat la redacţie pentru a ne reclama o problemă de ordin funciar cu care se confruntă, în localitate. Necazul cetăţeanului e legat de un teren de lîngă casa părintească, pe care susţine că familia sa îl deţine prin cumpărare, dar pe care îl vede acum ocupat. Este vorba chiar de un loc din centrul localităţii, în spatele Complexului de vizavi de Primărie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1400

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Peste 200 de cîini fără stăpîn capturaţi 

În luna mai, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiul Piteşti prin Serviciul de Ecarisaj a capturat 209 cîini fără stăpîn. Animalele au fost prinse în urma monitorizării zilnice a zonelor de risc - cartierele Trivale, Popa Şapcă, Prundu dar şi în urma sesizărilor telefonice şi scrise ale cetăţenilor din diferite cartiere ale municipiului. Animalele fără stăpîn au fost preluate la adăpost, deparazitate, sterilizate apoi fiecăruia i s-a implantat un microcip. Toate aceste date sunt înregistrate la Colegiul Medicilor Veterinari din România – R.E.C.S ( Registrul de Evidenţă al Cîinilor cu Stăpîn). Reprezentanţii Primăriei Piteşti atrage atenţia cetăţenilor să hrăneascăm cîinii fără stăpîn, în acest fel favorizînd înmulţirea lor şi formarea de haite. 

M.Sandu


 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 901

Continuare
 
UPIT clasificată internaţional Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

În cadrul unei evaluări coordonate de Comisia Europeană,

UPIT clasificată internaţional


Universitatea din Piteşti se numără printre cele 1.614 de universităţi din 95 de ţări care au fost clasificate în evaluarea internaţională U-Multirank, coordonată de Comisia Europeană. În actuala clasificare internaţională a universităţilor, UPIT a obţinut punctaj maxim la mai mulţi indicatori. Astfel, parteneriatele strategice de cercetare, publicaţiile interdisciplinare, rata de absolvire a studiilor de licenţă şi de master de către studenţii UPIT, mobilităţile studenţilor şi cadrelor didactice în spaţiul european şi extraeuropean au  obţinut punctaj maxim.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 711

Continuare
 
12 şcoli cu sub 10 elevi promovaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 iunie 2018

Astăzi se încheie înscrierile la Evaluarea Naţională

12 şcoli cu sub 10 elevi promovaţi!


Săptămîna viitoare începe Evaluarea Naţională pentru elevii din clasa a VIII-a, prima probă scrisă la Limba şi literatura română urmînd să se desfăşoare luni, 11 iunie. Inspectorul şcolar general adjunct din cadrul ISJ Argeş, Mihaela Crişan ne-a spus că s-au stabilit 126 de centre de examen şi 4 centre de evaluare a lucrărilor din alt judeţ. Nu se ştie judeţul care va trimite lucrările la corectare în centrele din Argeş.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1098

Continuare
 
Zeci de cazuri de rujeolă dar n-avem vaccin! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

În condiţiile în care este epidemie în ţară,

Zeci de cazuri de rujeolă dar n-avem vaccin!


Epidemia de rujeolă din ţara noastră continuă să evolueze, apărînd noi cazuri de îmbolnăviri. Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, în judeţul nostru, de la începutul acestui an, au fost confirmate 55 de cazuri de rujeolă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 721

Continuare
 
Molozul aruncat la tomberon, aduce amenzi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018


 Molozul aruncat la tomberon, aduce amenzi!


Orice cetăţean care face modificări în locuinţă trebuie să ştie că nu are voie să arunce molozul rezultat la tomberoanele de gunoi. Pentru a scăpa de spărturile rezultate de spargerea unor ziduri sau de tencuiala dată jos de pe pereţi, locatarii imobilelor din Piteşti trebuie să plătească, existînd servicii specializate în acest sens, în cadrul SC Salubritate 2000 SA. 


Comentarii (3) | Vizualizari: 1527

Continuare
 
293 de locuri în creşe Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

Înscrierile au loc pînă pe 29 iunie

293 de locuri în creşe


Piteştenii care au copii cu vîrste de pînă la 3 ani îi pot înscrie la creşă pentru anul şcolar 2018-2019. Potrivit informaţiilor obţinute de la Primăria Piteşti, încrierile au început  din această săptămînă, penul anul şcolar  2018-2019, fiind pune la dispoziţie 293 de locuri în cadrul celor 11 creşe care funcţionează cu program prelungit. În aceste creşe pot fi înscrişi copii cu vîrste cuprinse între 3 luni şi 3 ani.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1123

Continuare
 
Programări online la Primăria Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018


Programări online la Primăria Piteşti


Piteştenii care doresc să cîştige timp pot face programări online la Primăria municipiului Piteşti pentru obţinerea certificatului de atestare fiscală sau a scoaterea din evidenţa fiscală a mijloacelor de transport. Aplicaţia este disponibilă pe site-ul (www.primariapitesti.ro), secţiunea „servicii electronice“.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1134

Continuare
 
Tratamente fitosanitare în spaţiile verzi Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

Ţineţi geamurile închise şi nu scoateţi cîinii afară

Tratamente fitosanitare în spaţiile verzi


Temperaturile ridicate şi ploile din ultima perioadă au favorizat apariţia bolilor şi dăunătorilor la arborii şi plantele din spaţiile verzi. Pentru a le combate,  S.C. Salpitflor Green S.A va efectua începînd de astăzi şi pînă pe 11 iunie 2018  tratamente contra bolilor şi dăunătorilor plantelor.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 946

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul în 3 comune

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel: între orele 15– 16, comuna Morăreşti, satele: Deduleşti, Luminile, Măncioiu zona PTA Măncioiu 1; 9– 12, sat Luminile alimentat din PTA Luminile 1; 12– 15, sat Luminile alimentat din PTA Luminile 2; 9– 15 comuna Miceşti, satele: Purcăreni, Băduleşti, PTA Tabăra Purcăreni (terţ), PTA Deco Moble (terţ); 9– 15, comuna Dîrmăneşti, satele: Negreni, Piscani, PTA Pentarom 2 (terţ), PTA Fabrica matriţe Piscani (terţ), PTA CAP Piscani (terţ), PTA Irigaţii Piscani (terţ), PTAb Metal Design Industry (terţ). Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.  

I.Ivănoiu


 
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 888

Continuare
 
Vrei să fii detectiv? Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 iunie 2018

Se organizează concurs

Vrei să fii detectiv?


Eşti pasionat de aventură, nopţi nedormite, urmăriri, filaje? Nu îţi irosi timpul, poţi deveni detectiv şi vei avea parte de toate acestea! Luna viitoare Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş organizează concurs pentru obţinerea atestatului de detectiv. Iată ce trebuie să faci ca să participi şi tu!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1498

Continuare
 
Maşini noi pentru poliţiştii argeşeni Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 07 iunie 2018

Vor ajunge la birourile rutiere din judeţ

Maşini noi pentru poliţiştii argeşeni


Încet, încet vor dispărea de pe străzile din judeţ echipajele de poliţie ruginite, uzate şi depăşite din punct de vedere moral. Ieri, la sediul Inspectoratului Judeeţan de Poliţie argeş au sosit 16 maşini noi, complet utilate şi echipate pentru a putea fi folosite în teren de poliţiştii rutieri. cel 16 maşini au costat 770.000 lei, mai exact, fiecare Logan a costat aproximativ 10.000 de euro.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1190

Continuare
 
Medici germani operează la Judeţean Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 07 iunie 2018

Vor efectua alături de chirurgii din Piteşti intervenţii laparoscopice

Medici germani operează la Judeţean

 

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti nu numai că a fost adusă aparatură de ultimă generaţie, dar au început şi colaborările cu medici străini. Astfel, astăzi şi mîine, o echipă de medici din Germania va fi prezentă la cea mai importantă uni­tate sanitară din judeţul nostru. Specialiştii germani împreună cu chirurgii piteş­teni, coordonaţi de medicul chirurg Dan Olariu, vor efectua intervenţii chirurgi­cale laparoscopice. Echipa din Germania este formată dintr-un medic de origine română, fost coleg cu chirurgul Dan Olariu, şi şeful unei clinici de chirurgie din Germania.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 909

Continuare
 
Capetele autostrăzii se contratează în septembrie Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 iunie 2018


Capetele autostrăzii se contratează în septembrie

Capetele autostrăzii Piteşti-Sibiu au fost scoase la licitaţie pe 11 iulie 2017 (pentru proiectare şi execuţie). Din păcate însă nici acum nu cunoaştem cîştigătorii, ci Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prelungit încă o dată data limită de evaluare financiară a ofertelor, de pe 31 mai, pînă pe 29 iunie. Pentru secţiunea 1, Sibiu – Boiţa, etapa de evaluare tehnică a ofertelor se încheiase pe 3 mai, şi rămăsese doar evaluarea financiară. La fel, pentru secţiunea 5 (Curtea de Argeş-Piteşti), evaluarea tehnică s-a încheiat pe 24 aprilie şi mai era de finalizat doar evaluarea financiară. CNAIR a eliminat, în prima etapă a evaluărilor, mai mulţi constructori (se înscriseseră nouă pentru secţiunea 1 şi opt, pentru secţiunea 5). Din păcate, nu va fi singura amînare. Pentru semnarea contractelor, se mai aşteaptă şi Acordul de Mediu - iar acesta ar putea fi emis abia la sfîrşitul lui august (după cum a aflat economica.net, de la un oficial ANPM. De la semnarea contractelor, termenul de contrucţie a celor două secţiuni va fi de 5 ani.    
Călin Popescu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 800

 
Primăria angajează consilier Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 iunie 2018


Primăria angajează consilier


Luna viitoare, Primăria Municipiului Piteşti organizează, concurs pentru ocuparea unui post de consilier, pe perioadă nedeterminată. Acesta uremază să lucreze ca asistent în cadrul Direcţiei Dezvoltare Locală-Compartimentul Monitorizare Învăţământ, Cultură. Iată care sînt condiţiile de participare la examenul amintit.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1418

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 8298
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Ce pretenții să ai de la unul ca Ionică, care în plin avânt economic al județului el nu a reușit nici o investiț...
18/07/18 11:01 Mai mult...

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Este inadmisibil cum primarul si condurea FC Arges, arunca vorbe in vant de doi ani. Ati avut timp destul sa rezolvati p...
18/07/18 10:38 Mai mult...

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Acești baieti nu au nici o vina , Politicul asta ne omoara si nu numai sportul .
18/07/18 10:30 Mai mult...

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Ionica se face de ras mai rau ca Pendiuc. Una a promis vara trecuta, alta a facut acum. Cum au reusit toate petardele de...
18/07/18 09:16 Mai mult...

Declaraţia Unică poate fi depusă şi online
In lume a aparut softul si noi trebuie sa facem declaratii de ventit ,ca am luat dobanda la depozitele bancare. Sa va f...
18/07/18 08:21 Mai mult...

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info