Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
Anunţ de presă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017


Anunţ de presă

Piteşti, 09 noiembrie 2017

ANUNŢ DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL

„Dezvoltarea societăţii HABITAT INSTAL CONCEPT S.R.L. prin achiziţia de utilaje”, SMIS 108537

Numele beneficiarului: HABITAT INSTAL CONCEPT SRL

Numele programului: Programul Operational Regional 2014-2020

Numele Autoritatii de Management “Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene”

Numele Organismului Intermediar “Agenţia pentru Dezvoltare Regionala SUD MUNTENIA”


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 550

Continuare
 
Transportul în jurul Piteştiului, în ceaţă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 08 noiembrie 2017


Transportul în jurul Piteştiului, în ceaţă

 

Instanţa a suspendat Ho­tă­rîrea care intro­ducea în Planul de transport jude­ţean 11 trasee din jurul Piteş­tiului, aşa că ele nu se pot înfiinţa legal. Pe acolo circulă to­t­u­şi unii foşti opera­tori, dar solu­ţia reco­mandată de CJ e folo­sirea maşinilor care circulă pe rute judeţe­ne valabile.     


Comentarii (1) | Vizualizari: 1096

Continuare
 
Consultare naţională privind temele! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 noiembrie 2017

Elevii, părinţii şi profesorii, chestionaţi

Consultare naţională privind temele!

 

Sînteţi profesor, părinte sau elev şi vreţi să vă spuneţi părerea despre temele pentru acasă? Acum aveţi această ocazie, fiindcă Ministerul Educaţiei Naţionale şi Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei organizează, pînă pe 20 noiembrie 2017, o consultare naţională privind regimul temelor pentru acasă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 342

Continuare
 
Dezinfecţie la Şcolile 10 şi 5! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 noiembrie 2017

Din cauza suspiciunilor de scarlatină,

Dezinfecţie la Şcolile 10 şi 5!

 

Măsuri de dezinfecţie în două şcoli din Piteşti după apariţia a două suspiciuni de scarlatină! Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, un copil de 11 ani, elev la Şcoala Gimnazială Nr. 10 Piteşti, şi un copil de 6 ani, preşcolar la Şcoala Gimnazială Nr. 5 Piteşti, sînt suspecţi de scarlatină.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 369

Continuare
 
„Ceauşescu n-a murit, este Dragnea travestit!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 08 noiembrie 2017

Mii de oameni au scandat la protestul din Mioveni:

„Ceauşescu n-a murit, este Dragnea travestit!“

 

În faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni, Sindicatul Autoturisme Dacia a organizat, ieri, un protest împotriva transfe­rului taxelor şi impozi­telor de la angajator la angajat, pentru obliga­ti­vitatea negocierii şi în­cheierii contractelor co­lective de muncă la nivel de ramură şi începerea construcţiei autostrăzii Piteşti - Sibiu, vitală pentru industria auto din România. Au fost pre­zenţi aproximativ 10.000 de participanţi, muncitori de la Uzină, dar şi de la alte firme care lucrează pentru Dacia, unele gru­puri fiind aduse la miting cu autobuzele. Liderii sindicali ce au luat cuvîntul şi-au anunţat intenţia de a organiza proteste şi la Bucureşti. Mitingul a început cu intonarea Imnului României.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 792

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Centrele comerciale, în atenţia Prefecturii   

Ieri, la Prefectura Argeş a avut loc o întîlnire cu reprezentanţii marilor centre comerciale din Piteşti şi din apropierea oraşului, unde au fost prezentate principalele măsuri ce trebuie luate cu ocazia organizării şi desfăşurării unor evenimente din perioada următoare şi cele prilejuite de sărbătorile de iarnă. La discuţii au fost prezenţi reprezentanţi ai ISU Argeş, IPJ Argeş, IJJ Argeş. S-a solicitat centrelor comerciale participante să transmită Prefecturii calendarul activităţilor ce urmează a fi organizate pînă la sfîrşitul acestui an. De asemenea, s-a solicitat ca, cel puţin cu cinci zile înainte de organizarea evenimentului, să se transmită instituţiilor mai sis menţionate ziua, ora, numărul estimat de participanţi şi alte elemente specifice organizării acestuia, în aşa fel încît desfăşurarea lui să se realizeze în cele mai bune condiţii.

A.Roşu    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 418

Continuare
 
25 de persoane munceau la negru Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 noiembrie 2017

14 societăţi amendate de ITM, în octombrie

25 de persoane munceau la negru

 

Pentru scăderea numărului celor care muncesc fără forme legale, ITM Argeş a făcut, în luna octombrie, 169 de controale. Mihail Adrian Oprescu, inspector şef al acestei instituţii, ne-a spus că, în urma acestora, la 14 societăţi au fost găsite lucrînd la negru 25 de persoane. Au fost date 15 amenzi, în valoare de 470.000 lei.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 508

Continuare
 
500 de muncitori vor deszăpezi Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 08 noiembrie 2017

Există materiale şi utilaje destule pentru iarnă

500 de muncitori vor deszăpezi

 

Cornel Ionică, primarul Piteştiului, ne-a spus că, în acest an, s-a decis ca deszăpezirea municipiului să se facă doar prin forţe proprii, lucru care ar costa cu 20 - 30% mai puţin faţă de procedura clasică care se practică în alte mari oraşe şi care presupune scoaterea la licitaţie a acestui serviciu.      


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 509

Continuare
 
Ultima sesiune din acest an, Curs Dermopigmentare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 noiembrie 2017


Ultima sesiune din acest an, Curs Dermopigmentare


În Piteşti va demara în perioada urmãtoare ultima sesiune a acestui an a cursului de Dermopigmentare (http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/tatuaj-cosmetic-machiaj-semipermanent /), tatuaj semipermanent al ochilor, sprâncenelor, buzelor, curs susţinut de formatori cu experienţã ȋn domeniu, ce vor parcurge împreunã cu participanţii la curs cele mai noi tehnici în dermopigmentare, respectiv tehnica fir cu fir, 2D, 3D, tehnica efect pudrat. IMPORTANT !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de organismele acreditate, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 433

Continuare
 
Stropiri în cartierele şi parcurile din Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 07 noiembrie 2017

Ţineţi geamurile închise şi nu puneţi rufe la uscat!  

Stropiri în cartierele şi parcurile din Piteşti

 

Primăria Piteşti, prin SC Salpitflor Green SA, la recomandarea specialiştilor Unităţii Fitosanitare Argeş, va face, în perioada 8 - 17 noiembrie 2017, un tratament fitosa­nitar prin stropiri cu mijloa­ce terestre con­tra a­genţilor fitopato­geni, cum ar fi rapăn, mo­no­lioză, foc bacte­rian, băsicări şi pă­tări.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 594

Continuare
 
Congres Internaţional la UPIT Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 07 noiembrie 2017

În prezenţa ministrului Cercetării,

Congres Internaţional la UPIT

 

Eveniment academic de marcă la Universitatea din Piteşti. În perioada 8 - 11 noiembrie, la Facultatea de Mecanică şi Tehnologie a Universităţii din Piteşti, se organizează cea de-a XI-a ediţie a Congresului Internaţional de Ingineria Transportului şi Automobilului - CAR 2017. La deschiderea oficială a evenimentului vor participa invitaţi din Ministerul Cercetării, mediul academic şi din industria automobilelor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 385

Continuare
 
Starea Regelui Mihai s-a agravat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 07 noiembrie 2017


Starea Regelui Mihai s-a agravat!


O veste îngrijorătoare a făcut, ieri, înconjurul ţării, Casa Regală a României anunţînd că starea generală de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat. Din această cauză, Principesa Margareta şi Principele Radu au plecat, duminică seara, de urgenţă, în Elveţia, imediat după ce starea regelui s-a agravat.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 512

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 07 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Astăzi, protest la Mioveni!

Consiliul Sindicatului Automobile Dacia organizează, astăzi, un mare miting de protest la Mioveni, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Acesta va începe la ora 12.30 şi vor fi prezenţi membri ai SAD de pe platforma Mioveni şi de la furnizori. Protestul este împotriva transferului taxelor şi impozitelor de la angajator la angajat, pentru obligativitatea negocierii şi încheierii contactelor colective de muncă la nivel de ramură şi începerea construcţiei autostrăzii Piteşti - Sibiu, vitală pentru industria auto din România. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 451

Continuare
 
Protejaţi-vă instalaţiile de apă în sezonul rece Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 07 noiembrie 2017

Ca să nu scoateţi bani din buzunar pentru reparaţii,

Protejaţi-vă instalaţiile de apă în sezonul rece

 

Societatea Apă Canal 2000 SA reaminteşte utilizatorilor serviciului de alimentare cu apă că, odată cu sosirea sezonului rece, este necesară luarea unor măsuri de prevenire pentru preîntîmpinarea îngheţării componentelor instalaţiei de alimentare cu apă.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 591

Continuare
 
Parcul din Războieni, vandalizat Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 07 noiembrie 2017

Au rupt coşurile de gunoi

Parcul din Războieni, vandalizat

 

Primăria Piteşti încearcă să asigure un confort piteştenilor, le pune la dispoziţie locuri de joacă pentru copii şi le asigură coşuri de gunoi pentru păstrarea curăţeniei acestora, dar iată că anumite persoane, certate cu legea, le distrug.     


Comentarii (2) | Vizualizari: 526

Continuare
 
Ce trebuie să ştii legat de pariurile online Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 07 noiembrie 2017


Ce trebuie să ştii legat de pariurile online

 

Dacă ai acces la internet, dacă citeşti ziare de sport în format tipărit sau pur şi simplu dacă locuieşti într-un oraş mare, este imposibil să nu fi auzit de pariurile sportive online. Pot fi considerate unul dintre subiectele momentului în materie de divertisment. Pe scurt, se poate spune ca pariurile online funcţionează pe acelaşi sistem al pariurilor tradiţionale: alegi un eveniment, o opţiune de pariere, o anumită cotă din dreptul acesteia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 587

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 6926

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter