Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Justiţia pe timpullui Kovesi şi după...      *** Program prelungit la taxe şi impozite Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Mai multă încredere şi schimbări!      *** Pulpă de porc umplută cu varză     *** Evenimente 20 martie de-a lungul vremii     *** Retrospectiva unei lumi apuse, la Muzeul Judeţean    *** Ziua Mondială a Sănătăţii Orale     *** Sanitas pichetează Ministerul Muncii    *** Prins cu 122 km/h    *** Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului     *** A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal     *** Obţinea credite cu un buletin găsit     *** Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă     *** Lotul României pentru calificări     *** „Vreau să jucăm fotbal!“     *** Moldovan: „Am controlat jocul!“     *** CS Dacia şi CSM Piteşti vor medalii şi Cupe la Campioantele Naţionale      *** 12 înotători argeşeni calificaţi la Campionatele Naţionale     *** U Cluj-FC Argeş, duminică, în nocturnă     *** Vor calificarea în careul de aşi!    *** Scuipaţi şi înjuraţi de spectatorii clujeni!    *** Campioni la Izvorani!     *** Directorul Gheorghe Dinu s-a pensionat   

 Publicitate pdf
Evenimente 15 februarie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 februarie 2019


Evenimente 15 februarie  de-a lungul vremii

1637: Ferdinand al III-lea a devenit împărat al Sfîntului Imperiu Roman.
1690: S–a încheiat, la Sibiu, tratatul secret dintre Constantin Cantemir, domnul Moldovei şi Sfântul Imperiu Roman. În tratat se stipula că Moldova va sprijini acţiunile antiotomane ale imperiului condus de Casa de Habsburg.
1864: A apărut revista România militară, devenită la 8 decembrie 1897, prin decretul regelui Carol I, revista oficială a Marelui Stat Major

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 469

Continuare
 
21 de cupluri ajunse la 50 de ani de căsnicie, sărbătorite Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 15 februarie 2019

De Valentine`s day, la Cîmpulung

21 de cupluri ajunse la 50 de ani de căsnicie, sărbătorite 


21 de cupluri din Cîmpulung, care au petrecut împreună 50 de ani de căsnicie, au fost sărbătorite, joi, de administraţia locală, în cadrul unui eveniment dedicat lor. Manifestarea, devenită deja tradiţională, s-a desfăşurat, în două etape, la Primărie şi apoi la un restaurant din oraş, unde sărbătoriţii au avut parte de o aniversare a nunţii de aur ca „la carte”, cu muzică şi masă festivă. „Mirii” au fost felicitaţi de însuşi primarul Liviu Ţîroiu.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 630

Continuare
 
Mioveniul va fi reprezentat în Italia Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 februarie 2019


Mioveniul va fi reprezentat în Italia


În perioada 18-20 februarie 2019, în oraşul italian Gazzo se va da startul proiectului „RUN4EU”. La prima şedinţă de lucru din cadrul acestui proiect vor participa toţi partenerii europeni implicaţi, inclusiv reprezentanţii oraşului Mioveni, alături de reprezentanţi oficiali din provincia Padova, cluburi sportive locale şi autorităţi sportive.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 610

Continuare
 
Se vor relua lucrările de reabilitare pe DN 73 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 februarie 2019

La mijlocul lunii martie,

Se vor relua lucrările de reabilitare pe DN 73 


Sistate în 2012, din lipsă de fonduri, lucrările de reabilitare a DN 73 Piteşti-Cîmpulung-Braşov au fost reluate în forţă în anul 2014, la sfîrşitul lunii august, între km 13+800 şi km  42+850, adică pe tronsonul situat între localităţile Clucereasa şi Schitu Goleşti.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 938

Continuare
 
Concurs de fotografie şi vizite la staţii de epurare Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 februarie 2019

De Ziua Mondială a Apei  

Concurs de fotografie şi vizite la staţii de epurare


Pe data de 22 martie se aniversează Ziua Mondială a Apei. Anul acesta tema este: „Apa este un drept universal“. Furnizorul de apă al piteştenilor şi numai, SC Apă Canal 2000 S.A organizează diverse activităţi pentru a marca acestă zi. Elevii din şcolile argeşene sunt provocaţi la un concurs de fotografie. De asemenea, va fi organizată Ziua porţilor deschise.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 600

Continuare
 
Mîncarea s-a scumpit cu 50%! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 februarie 2019

În decurs de doar doi ani,

Mîncarea s-a scumpit cu 50%!


Conform unui experiment realizat de Europa FM, mîncarea românilor în ultimii doi ani s-a scumpit cu peste 50%. În noiembrie 2017, Europa FM a început un experiment simplu. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 856

Continuare
 
„Educaţie prin şi pentru presă“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 februarie 2019

Dezbatere la Universitatea Piteşti

„Educaţie prin şi pentru presă“


Şefii instituţiilor de presă din Argeş au fost provocaţi de Rectorul Universităţii Piteşti, Dumitru Chirleşan la o dezbatere cu tema

„ Educaţie prin şi pentru presă“. Astfel, directorii şi redactorii-şefi din redacţii ale ziarelor, publicaţii on-line sau televiziuni s-au întîlnit şi au discutat despre rolul jurnalistului în societate dar şi problemele cu care se confruntă.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 579

Continuare
 
Se opreşte curentul la Mihăieşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 februarie 2019


Se opreşte curentul la Mihăieşti

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, între orele 9-16, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din Mihăieşti, satele: Văcarea, Drăghici, PTA Orange Mihăieşti (terţ), PTA CAP Drăghici (terţ). Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 543

Continuare
 
Spitalul de Pediatrie are bloc alimentar nou Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 februarie 2019


Spitalul de Pediatrie are bloc alimentar nou


O investiţie în valoare de 855.592 lei a fost finalizată la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Este vorba de Blocul alimentar, acolo unde se prepară mîncarea micuţilor pacienţi. Totul a  fost refăcut, începînd de la reabilitarea încăperii pînă la utilarea cu aparatură performantă.  În vechiul bloc alimentar al Spitalului de Pediatrie Piteşti exista aparatură încă de la deschiderea spitalului, din anul 1984.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 499

Continuare
 
Bărbat de 82 de ani, mort din cauza gripei! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 februarie 2019

S-a confirmat al patrulea deces în Argeş

Bărbat de 82 de ani, mort din cauza gripei!


S-a înregistrat al patrulea deces cauzat de gripă în Argeş! Este vorba despre un bărbat în vîrstă de 82 de ani  din comuna Ştefan cel Mare, cu mai multe boli cronice.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 578

Continuare
 
Borş moldovenesc Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 februarie 2019


Borş moldovenesc

TIMPI DE PREPARARE:
Timp de preparare: 40 min
Gata în: 40 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 474

Continuare
 
Independenţă, avantaje şi energie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 februarie 2019

Horoscop 14 Februarie 2019:

Independenţă, avantaje şi energie!


Taurii sînt independenţi, Racii au contact cu persoane care le aduc numai avantaje, iar Gemenii sînt plini de energie în această zi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 675

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 februarie 2019


 Sfinţii zilei

În această lună, ziua a paisprezecea, pomenirea preacuviosului părintelui nostru Auxenţiu, cel din munte.
Cuviosul Auxenţiu a trăit pe vremea împărăţiei lui Teodosie cel Mic şi se trăgea cu neamul din Răsărit. Era om învăţat şi îmbrăţişînd viaţa monahală s-a suit pe muntele ce se găseşte în faţa Oxiei; era răbdător foarte în nevoinţe, avînd credinţa cît se poate de dreaptă. A înfruntat puternic păgînătatea ereticilor Eutihie şi Nestorie. Şi primind hotărîrile sinodului al patrulea de la Calcedon, a ajuns vrednic de cinste înaintea împăraţilor şi a tuturor celor ce veneau în legătură cu el, luminat la faţă cu darul cel dumnezeiesc, şi revărsa în toate zilele izvoare de minuni şi de tămăduiri celor ce veneau la dânsul. Şi adormind în pace, a fost aşezat în sfînta biserică zidită de dînsul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 503

Continuare
 
Se curăţă sistemul de canalizare la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 februarie 2019


Se curăţă sistemul de canalizare la Mioveni


În această perioadă, echipe din  cadrul serviciului apă-canal ale SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni desfăşoară un amplu program de curăţare şi verificare a sistemului de canalizare, acţiuni ce fac parte din programul anual de revizii tehnice, reparaţii curente şi spălări de reţele de canalizare.                  

Comentarii (1) | Vizualizari: 677

Continuare
 
Noul Sandero în teste, în Franţa Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 februarie 2019


Noul Sandero în teste, în Franţa


Jurnaliştii francezi au publicat primele imagini spion cu noua Dacia Sandero, ce va fi lansată din cîte se pare, în acest an.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 650

Continuare
 
Se opreşte curentul la Dîmbovicioara Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 februarie 2019


Se opreşte  curentul la Dîmbovicioara

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel,  întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 9-13 Dîmbovicioara Sat Podu Dîmboviţei zona Grui; 8-16 Costeşti Sat Zorile alimentat din PTA Zorile; 9- 16 Bughea de Jos Satele: Hulubeşti, Bughea de Jos, Mlăci, Bădeşti, Mălin; 9-16 Godeni Sat Malu Godeni. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.
I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 507

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 10006


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Politica Romaneasca este de litera 2,este un alt exemplu de coruptie la un inalt nivel,de 28 ani asistam la furturile fa...
20/03/19 13:57 Mai mult...

„Vreau să jucăm fotbal!“
Demisia Oprita , ești catastrofa .
20/03/19 12:47 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Dl.Chirita si acum pregatiti-va sa primiti asaltul cimpanzeilor cu kovesi tatuat pe frunte, care deja isi pregatesc rage...
20/03/19 10:50 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Da - la o privire sumara asupra problemei, s-ar parea ca DNA a facut dosare numai PSD-istilor sau cu precadere PSD-istil...
20/03/19 10:09 Mai mult...

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Demult trebuia demis, ba chiar ar fi fost mai bine sa nu fie votat de catre pitesteni. Sa vedem ce pesedist vor mai vot...
20/03/19 09:45 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info