Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Bisericile, pline de credincioşi!      *** Bambi a fost salvat pe DN 7!      *** Veniţi la GATA!      *** Doar un punct la Călăraşi!      *** La un pas de o tragedie!      *** Campionii de la Cupa Budeasa!      *** Filmul meciului      *** Locul 1 pentru CS Dacia      *** Eduard Şerban, campion mondial!      *** Înfrîngere pe Bega!      *** A ajuns cu BMW-ul pe terasă      *** S-a spînzurat în dormitor      *** Poliţistul i-a făcut KO      *** Preotul a murit în stradă      *** Găsit mort, în fosa septică      *** 30 de opriri ale apei calde, lunar      *** De ce se moare în Argeş      *** Apel la protejarea vieţii şi sănătăţii copiilor     

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

1 leu biletul la meciurile lui FC Argeş

În şedinţa de Consiliu Local de astăzi, se va discuta despre un proiect referitor la accesul spectatorilor pe stadion, la meciurile lui FC Argeş, disputate pe stadionul Nicolae Dobrin. Prin acesta se doreşte ca preţul biletului de intrare să fie doar 1 leu. Reprezentanţii Primăriei Piteşti doreau ca intrarea să fie liberă, dar conform normelor actuale, este nevoie de emiterea biletelor pentru contorizarea numărului de spectatori la meci.     

„Piteştean centenar“ continuă

Primăria Piteşti va continua premierea în cadrul programului „Piteştean centenar”, în care este celebrată frumoasa vîrstă de 100 de ani. Astfel, primarul Cornel Ionică o va premia, luna aceasta, pe Petrica Duţă. Femeia locuieşte în Trivale şi a împlinit de curînd 100 de ani. În afară de diploma de centenar, piteşteanca va primi şi suma de 1.000 lei, pe lîngă tort, flori şi album cu imagini din oraşul nostru.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 303

Continuare
 
Cum te scapă de datorii Legea falimentului personal Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iulie 2017


Cum te scapă de datorii Legea falimentului personal

 

Puţine săptămîni ne mai despart de momentul cînd ar trebui să intre în vigoare, teoretic, o lege revoluţionară. Printr-un hăţiş de zeci de prevederi complicate, ea doreşte aplicarea unei idei simple: cetăţenii să poată da, în schimbul datoriilor prea mari, doar o parte din sumă, dacă dovedesc bune intenţii şi cooperare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 349

Continuare
 
Trei s-au angajat, 119 au depus CV-uri Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 iulie 2017

La bursa locurilor de muncă din Bîrla şi Slobozia,

Trei s-au angajat, 119 au depus CV-uri 

 

Pentru prima dată în Argeş, zilele trecute, au avut loc două burse ale locurilor de muncă în localităţi din mediul rural, respectiv la Bîrla şi Slobozia. În urma acestora, trei persoane au fost angajate, chiar de-a doua zi după bursă, ca muncitori necalificaţi în prelucrarea lemnului, iar 119 persoane au depus CV-uri şi urmează să fie anunţate dacă au fost selectate pentru angajare.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 523

Continuare
 
Casa Căsătoriilor, gata în august Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 06 iulie 2017

Primarul a mers pe teren pentru a vedea stadiul lucrărilor

Casa Căsătoriilor, gata în august

 

Ieri dimineaţă, primarul Cornel Ionică împreună cu viceprimarul Sorin Apostoliceanu şi o echipă formată din constructori şi angajaţi din Primăria Piteşti au făcut o analiză a stadiului în care se află în acest moment lucrările care se fac la Colegiul Naţional I.C. Brătianu şi la clădirea unde este Casa Căsătoriilor.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 568

Continuare
 
Cinci elevi de 10 la Bac! Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 06 iulie 2017

Procent de promovabilitate de 76,28% înainte de contestaţii

Cinci elevi de 10 la Bac!

 

Zi de foc, ieri, pentru absolvenţii de liceu care au susţinut în acest an Baca­lau­rea­tul! S-au afişat rezul­ta­tele aşteptate cu su­fletul la gură de miile de candidaţi. La ora 12, rezultatele au fost afişate pe site-ul  www.bacalaureat.edu.ro.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1194

Continuare
 
Proiectul „Tineri pentru România“, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iulie 2017


Proiectul „Tineri pentru România“, la Mioveni

 

 Ca în fiecare an, asociaţia belgiană „Jeunes en Roumanie“ desfăşoară în ţara noastră proiectul „Tineri pentru România“, activitate derulată în colaborare cu Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 290

Continuare
 
Trimis în judecată de DNA Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 iulie 2017


Trimis în judecată de DNA

 
Pentru bani, Dragoş Emilian Ploscaru a ajutat un afacerist să falsifice mai multe borderouri de achiziţie de cereale. A fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, şi complicitate la spălarea banilor, în formă continuată. „În perioada martie 2008 - august 2008, inculpatul Ploscaru Dragoş Emilian, cointeresat material şi fără a deţine o anume calitate în cadrul SC Cereals Edi Trading SRL, l-a ajutat pe Ilie Eduard, administrator al societăţii, să înfiinţeze firma, iar ulterior să efectueze acte şi fapte de comerţ (în special comercializarea de cereale şi fructe). Societatea respectivă a realizat venituri totale în sumă de 22.278.369 lei, în condiţiile în care toate operaţiunile comerciale efectuate şi veniturile realizate nu au fost evidenţiate în actele contabile sau în alte documente legale. În această modalitate, bugetul de stat a fost prejudiciat cu suma de 6.242.300 lei (echivalentul a aproximativ 1.696.277 euro) reprezentat de TVA în sumă de 3.551.302 lei şi impozitul pe profit în sumă de 2.690.998 lei. Pentru a disimula adevărata natură a provenienţei sumei de bani obţinută în modalitatea de mai sus, inculpatul a pus la dispoziţia administratorului SC Cereals Edi Trading SRL un număr de 42 de borderouri false de achiziţie cereale, pe care le-a completat cu date nereale, ce au fost folosite ulterior la bancă, pentru a da o aparenţă de legalitate retragerilor de bani în numerar“, se precizează în comuncatul remis de DNA. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Argeş.
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 659

 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 iulie 2017

Se vorbește, se citește...

 

Forţos cu muşchi şi licheni

ADP-ul lustruieşte bine doar statuia lui Mircea, că e fix în centru şi o vede primarul cum luceşte de curăţenie. De atîta timp am tot semnalat că „Ţăranul român“ de pe Negru Vodă e nespălat. Au crescut pe el nu doar muşchi, ci şi licheni.

405 se caută la 1

Argeşul e pe locul 9 la numărul de medici, în ţară. Avem 1.471 - unul, la 405 locuitori. Cei de deasupra noastră (Bucureşti, Timiş, Cluj, Dolj, Mureş, Constanţa, Bihor şi Braşov), au şi mai mulţi doctori şi un număr mai mic de locuitori pentru un doctor (cum au şi alte 4 judeţe de după noi). Prahova însă pe locul 14 are 1.116 medici şi 663 de locuitori la un medic. La ei e ca la noi: medicul cel mai bun e tot trenul de Bucureşti - unde găseşti 12.537 doctori, cîte unul la 147 locuitori.

VIP 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 540

 
Un apartament liber în blocul Primăriei Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 iulie 2017

La Mioveni,

Un apartament liber în blocul Primăriei

 
În urma organizării licitaţiei publice din 28 iunie, a rămas disponibil apartamentul nr. 23 din blocul T14, de pe strada 1 Decembrie, pentru care se vor putea depune dosare în etapa a V-a. Apartamentul are 63,77 mp, plus terasă de 71,53 mp, iar valoarea acestuia este de 269.930 lei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 895

Continuare
 
Două femei, de partea recidivistului din Aninoasa Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 iulie 2017

Adolescenta de 14 ani ar fi consimţit actul sexual cu Nicolae Munteanu

Două femei, de partea recidivistului din Aninoasa

 

Săptămîna trecută, pe 27 iunie, la Judecătoria Cîmpulung s-a derulat un nou termen în cazul bărbatului din satul Slănic, comuna Aninoasa, care este judecat pentru act sexual cu un minor. Nicolae Munteanu a ajuns celebru în întreaga ţară după ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o adoles­cen­tă de 14 ani, din aceeaşi localitate, orfană şi cu probleme psihice. Judecătoria Cîmpulung şi apoi Tribunalul Argeş au decis ca bărbatul de 53 de ani să fie judecat în stare de libertate.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1203

Continuare
 
O nouă sesiune a cursului Inspector Resurse Umane în Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 05 iulie 2017

O nouă sesiune a cursului Inspector Resurse Umane în Piteşti

 

În perioada următoare va demara în Piteşti, cursul de Inspector Resurse Umane, (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane ), curs acreditat de Ministerul Educaţiei .

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 365

Continuare
 
Care sunt avantajele materialelor printate și cine sunt cei care oferă calitate? Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 05 iulie 2017


Care sunt avantajele materialelor
printate și cine sunt cei care oferă calitate?

 

Pentru orice companie, indiferent că e sau nu la început de drum tipărirea materialelor de marketing este foarte importantă, deoarece reprezintă imaginea în fața clienților săi. La acest detaliu s-au gândit și cei de la Flyeralarm, tipografia online cu renume în Europa și cu experiență în domeniu de peste 14 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 390

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte apa în comuna Albota

În noaptea aceasta, între orele 23.00 - 5.00, Societatea Apă - Canal 2000 SA Piteşti va opri furnizarea apei potabile în comuna Albota. De acest lucru vor fi afectaţi locuitorii din comună, cu excepţia celor din satele Mareş şi Cerbu. Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrărilor de racordare a reţelelor de apă din comuna Albota la reţeaua nouă de aducţiune. Locuitorii din Albota sînt rugaţi să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării acesteia.   

S-a dublat preţul rovinietei pentru o zi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a modificat, începînd de ieri, tariful rovinietei care este valabillă o zi. Preţul acesteia a crescut de la 2 euro, la 4 euro, cu TVA inclus. Acest lucru este valabil pentru maşinile de categoria G. Este vorba despre vehicule de transport de persoane cu mai mult de nouă locuri pe scaune, inclusiv şoferul, şi pentru cele ce au maximum 23 de locuri pe scaune, inclusiv şoferul.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 370

Continuare
 
Canalizarea Ştefăneştiului refulează în subsoluri! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 05 iulie 2017

Focar de infecţie pentru locatarii multor blocuri

Canalizarea Ştefăneştiului refulează în subsoluri!

 

Locatarii mai multor blo­curi din Ştefăneşti se con­­fruntă la fiecare ploa­ie mai abundentă cu o mare problemă: subsolu­rile blocurilor sînt inun­date, fiind transformate în focare de infecţie din cauza faptului că refulea­ză canalizarea oraşului.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 657

Continuare
 
Legea Prevenţiei, o necesitate Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 05 iulie 2017

Proiect pentru păsuirea firmelor cu nereguli

Legea Prevenţiei, o necesitate

 

Parlamentul are în lucru mult aşteptata Lege a Prevenţiei, care vrea să reglementeze un comportament al instituţiilor de control - deşi ideal ar fi fost ca acesta să fie impus şi de la sine, de bunul simţ. Scopul declarat al legii este deci de „a reglementa instrumente care să asigure prevenirea săvîrşirii de contravenţii“ de către agenţii economici sau instituţiile publice. Această „prevenire“ ar urma să aibă două componente: informarea şi amînarea sancţiunilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 329

Continuare
 
Primăria pregăteşte Tîrgul de Sf. Maria Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 05 iulie 2017

După ce a fost aprobat în Consiliul Local Piteşti,

Primăria pregăteşte Tîrgul de Sf. Maria

 

Locuitorii din Piteşti vor putea să îşi facă cumpărăturile şi să se distreze şi anul acesta, la tîrgul care va avea loc, în centrul oraşului, cu ocazia sărbătorii de Sfînta Maria.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1080

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 6074
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

30 de opriri ale apei calde, lunar
Citesc si ma minunez de cate belele au cei bransati la Termoficare. Eu nu am avut nici o zi de intrerupere a apei cal...
16/08/17 15:17 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Rezolva politia Bascov totul.copilului meu i sau furat bani și documente ,cu toate înregistrările de la o cârciumă ...
16/08/17 15:17 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Acest aspect nu este știut de poliția Bascov sau Merișani ?spre ghinionul lor că a fost un polițist ,ce_ar fi fost ...
16/08/17 14:51 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
cati dintre martori sau dintre cei sicanati l ar fi ajutat pe motociclist daca nu era antrenat?
16/08/17 14:51 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Niste infecti
16/08/17 13:30 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 24.07.2017

4.277 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter