Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Copil de 3 ani, suspect de scarlatină!      *** Musceleancă de Cartea Recordurilor!      *** Şoferul şi victima au fugit, după accident      *** Braconieri prinşi de jandarmi      *** O judecătoare şi-a tăiat venele      *** Mesaje de adio scrise pe pereţi      *** Şoferul i-a rupt piciorul      *** În viaţă, după ce a căzut în apă de pe un pod      *** Începe simularea la Bacalaureat      *** Impozitele locale, majorate din 2019      *** Controale la firmele ce folosesc zilieri      *** A început testarea PISA      *** Miss Bucharest Fashion Week, la Piteşti      *** Ziua Internaţională a Poeziei      *** Liga I, Etapa 2, Play-off / Play-out      *** Grecu, indisponibil      *** Vor primele puncte din 2018!      *** „Joc bun şi multe goluri!“      *** Îl mai vor pe Ayza la echipă      *** 8 medalii la Balcaniadã!      *** Au urcat pe locul 5!      *** „Fără sacrificii nu obţii nimic!“      *** „Valoarea şi experienţa a făcut diferenţa“     

 
Mai puţini şomeri în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018

Conform unei statistici pe luna februarie a AJOFM,  

Mai puţini şomeri în Argeş


Numărul celor care nu au un loc de muncă a scăzut în luna februarie. Nicolae Bădescu, director executiv la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, ne-a spus că, la sfîrşitul lunii februarie 2018, numărul total al şomerilor înregistraţi a fost 10.332 de persoane, din care 2.249 îndemnizaţi şi 8.083 neindemnizaţi.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 642

Continuare
 
Primăriţa Tudose, „mamă bună“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018


Primăriţa Tudose, „mamă bună“


Elisaveta Tudose, fosta primăriţă de Coşeşti, longevivă şi apreciată, apare într-un comunicat al Agenţiei Naţionale de Integritate, cuprinzînd problemele legale ale unui număr de 26 foşti şi actuali aleşi locali. Tot acolo, mai apare şi un consilier locale din comuna Corbeni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 579

Continuare
 
512 executări pentru neplata căldurii Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 14 martie 2018


512 executări pentru neplata căldurii


Pe luna februarie, consumul mediu la încălzirea centralizată în Piteşti a fost, conform calculelor Termo Calor, de 142,57 lei, pentru un apartament cu 2 camere, şi de 176, 43 lei, pentru un apartament cu 3 camere. Consumul a fost, aşadar, în scădere faţă de luna precedentă: pe ianuarie, media costului încălzirii a fost de 160,53 lei, la apartamentele de 2 camere, şi de 199,21 lei, la apartamentele cu 3 camere. Există însă şi destui piteşteni care nu plătesc la timp. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 598

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

„Curcubeul emoţiilor“

Astăzi, de la ora 14, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, va avea loc activitatea „Curcubeul emoţiilor“. Este vorba de jocuri şi exerciţii, destinate copiilor cu vîrstele cuprinse între 6 - 8 ani, de la Şcoala Gimnazială Moşoaia. Prin intermediul acestor jocuri, copiii învaţă să-şi conştientizeze şi să-şi exprime liber emoţiile, să relaţioneze cu cei din jur.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 554

Continuare
 
Amenzi pentru alimente depozitate pe jos! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018

DSVSA a sancţionat mai multe magazine

Amenzi pentru alimente depozitate pe jos!


Reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş au efectuat, în luna februarie, 661 controale pentru supravegherea stării de sănătate a animalelor şi a sănătăţii publice. Cele mai multe verificări au fost făcute în gospodăriile populaţiei, hipermarketuri, restaurante şi magazine alimentare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 473

Continuare
 
Alţi 12 argeşeni cu gripă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018


Alţi 12 argeşeni cu gripă!


Schimbările bruşte de temperatură au dus la apariţia şi mai multor cazuri de gripă în judeţul nostru! Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, în ultimele zile, au fost confirmate 12 cazuri noi de gripă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 751

Continuare
 
Au sosit biletele de tratament! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018

La Casa de Pensii,

Au sosit biletele de tratament!


Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru a treia serie din acest an, cu date de plecare în perioada 21 - 24 martie 2018,  au fost repartizate în Argeş 57 de bilete de tratament balnear. Biletele sînt  în staţiunile 1 Mai, Amara, Bala, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Pucioasa şi Olăneşi. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 739

Continuare
 
Se apropie greva generală în Sănătate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018

SANITAS a stabilit programul acţiunilor de protest

Se apropie greva generală în Sănătate!


În Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS s-a stabilit, luni, un program al acţiunilor de protest care vor fi organizate în următoarea perioadă în sistemul sanitar. Liderul SANITAS Argeş, Doina Fănică, a participat la această şedinţă şi ne-a spus că s-a decis piche­tarea Ministerelor Muncii, Sănătăţii şi Finanţelor pe 20, 22, 27 şi 29 martie, iar pe 25 aprilie va fi organizat un miting în Capitală şi se strîng semnături pentru declanşarea conflictului de muncă, mai precis a grevei generale.



Comentarii (3) | Vizualizari: 810

Continuare
 
Inundaţii în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018


Inundaţii în Argeş


Ploile abundente, dar şi schimbările bruşte de temperatură, care au dus la topirea zăpezilor de pe munte, au provocat inundaţii în mai multe localităţi din judeţ. Astfel, ieri, pompierii au fost nevoiţi să intervină în mai multe situaţii. Lacul din comuna Bradu a ieşit din matcă, iar curţile unor gospodării s-au umplut de apă. De asemenea, Sala Sporturilor din Piteşti este afectată de ploile care au căzut in ultimele ore, vestiarele fiind complet inundate. Pompierii au intervenit în 9 localităţi.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1235

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 martie 2018


Se vorbeşte, se citeşte...

Nu orice istorie e bună

În timp ce PNL şi PNŢ se pot lăuda cu realizarea României Mari şi moderne, a apărut între timp şi un segment de populaţie care vede şi PCR tot ca pe un „partid istoric“, în felul lui - căci se poate lăuda şi el cu mari înfăptuiri: „Nu puteţi să zugrăviţi ce a construit tata“, zicea Nicu Ceauşescu. După cum şi Partidul Naţional Socialist se poate lăuda cu austostrăzile construite în Germania hitleristă. Iar contemporanii nu prea vedeau vreo aură nobilă nici la partidele istorice, ci tot meschinării politicianiste. Diferenţa e în numărul de crime.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 636

Continuare
 
În Piteşti, tehnica Make-up învãţatã de la profesionişti Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 martie 2018


În Piteşti, tehnica Make-up învãţatã de la profesionişti


În curînd va demara în Piteşti o nouã sesiune a cursului de Make-up basic deluxe, curs susţinut de formatorii Adrian şi Bianca Ţigmeanu.

Adrian Ţigmeanu, make-up artist în cadrul Profesional New Consult, ambasador în România al brand-ului Affect, produse cosmetice premium, trainer atestat cu activitate de peste 8 ani în domeniul beauty, cu activitate intensã atît în cadrul salonului propriu, dar şi în cadrul firmei Profesional New Consult, unde a susţinut cursuri pentru cei care doresc sã se iniţieze în tainele machiajului, cãrora le-a insuflat tehnicile moderne de lucru, cele mai noi tendinţe în domeniu, precum şi pasiunea pentru makeup si pentru frumos.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 605

Continuare
 
Colectarea datelor, o muncă grea Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 martie 2018

Interviu cu directorul Direcţiei de Statistică Argeş, Gabriel Mijloianu

Colectarea datelor, o muncă grea


Din afară, statistica pare că înseamnă doar multă matematică şi multă migală la birou. Există, însă, o muncă cu oamenii, care o precedă pe cea de pe calculator. Unii, precum patronul Eurolines, Dragoş Atanasiu, afirmă că nu au încredere în datele privind hotelurile, care nu pot fi controlate. Pe de altă parte e greu să obţii orice fel de date - pentru că de multe ori operatorii culegători de date nu rezistă nici o lună. Am discutat despre aceste lucruri cu directorul Direcţiei Judeţene de Statistică, Gabriel Mijloianu.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 663

Continuare
 
1.500 lei amendă dacă deranjaţi vecinii! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 13 martie 2018

Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

1.500 lei amendă dacă deranjaţi vecinii!


Dacă intenţionaţi să daţi petreceri sau faceţi gălăgie de orice fel în orele de linişte ar fi bine să vă gîndiţi de două ori, pentru că riscaţi amenzi de pînă la 1.500 de lei. Senatul a adoptat, miercuri, acest proiect de lege cu 80 de voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere.   

Comentarii (6) | Vizualizari: 1142

Continuare
 
Controale încrucişate în spitale! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 13 martie 2018

Inspectori din alte judeţe iau la puricat unităţile sanitare argeşene

Controale încrucişate în spitale!


Ministerul Sănătăţii a solicitat Serviciilor de Control din cadrul Direcţiilor de Sănătate Publică să efectueze controale încrucişate în unităţile sanitare publice din toată ţara. Astfel, inspectorii sanitari din judeţul nostru verifică spitalele din Capitală, iar inspectori din alte judeţe vin în Argeş pentru a verifica unităţile sanitare.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1245

Continuare
 
Medicamentele pentru răceală au E-uri, sare şi zahăr! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 martie 2018

Potrivit unui studiu realizat de Asociaţia InfoCons

Medicamentele pentru răceală au E-uri, sare şi zahăr!


Medicamentele pentru răceală sau gripă sînt printre cele mai căutate şi vîndute produse în far­macii.  Într-un plic se gă­seş­te nu numai sub­stanţa care ar trebui să ne re­adu­că să­nă­tatea, dar şi mulţi adi­tivi ali­mentari, sare şi zahăr pe care medicii ni le reco­mandă să le consu­­măm cu prudenţă!  

Comentarii (1) | Vizualizari: 726

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

„Biblioteca te citeşte“

Astăzi, de la ora 11, la Liceul Teoretic Ion Barbu, din Piteşti, va avea loc manifestarea „Biblioteca te citeşte“. Elevii vor avea parte de o lectură publică din creaţia poetei Daniela Voiculescu. De asemenea, se vor purta discuţii libere pe marginea tendinţelor din poezia contemporană românească. Activitatea este organizată de Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 562

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 7553
embedgooglemap.net
 
 



  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 



Comentarii

Din Porsche, în arest!
Ce crezi ca face porumb cind vine la tine?sta in baie si vorbeste cu mine 😀))porumb cind vreau e la mine ca vine din ...
18/03/18 21:18 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Ma vad obligata sa add si ei o opinie ,daca acest ziar ingaduie ca o nespalta ca Tinu Liliana sa scrie asemenea obscenit...
18/03/18 13:21 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Tinu Liliana (Rubyna made Topoloveni)numai rade ca nu stiu de ce cred ca te va prinde rasul,inzecit, duci sacul la fund ...
17/03/18 23:51 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
😀s a intors la rubina ca avea diamantele...😂😂 U inca mai crezi in basme?? Sau ti e rusine cu adevarul,cum se fa...
17/03/18 21:51 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nespalata de tinu Liliana Porumb a insistat sa se vada Alina cu tine, Ai vazut mesajele fraero batrana...daca nu era Ali...
17/03/18 21:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics





































Sfinții zilei

Zi record

Luni, 26.02.2018

--- 4.488 vizitatori unici ---

 
 




 

Mersul trenurilor

Flag Counter