Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Fiul trăieşte din mila oamenilor     *** Bebeluş suspect de rujeolă!     *** Helios şi Dara, în căutarea alpinistului mort în avalanşă     *** Uniforme noi şi staţii de emisie-recepţie, pentru locali     *** 5.250 de elevi şi preşcolari, la Mioveni     *** Concerte educative, săptămînal, la Filarmonica Piteşti     *** Întîlnire cu marii operatori economici     *** Şedinţă cu directorii de şcoli privind noul regulament     *** Mihai Eminescu, omagiat la Mioveni      *** Viorica Dăncilă, propusă ca viitor premier      *** Formularul 600, obligaţie pentru 2.000 de argeşeni     *** Deszăpezire, la prima oră, la Mioveni      *** Solist de muzică populară, în arest     *** Arestat după ce a bătut un şofer     *** Mistreţii au distrus peste 50% din izlazul comunal, la Lereşti     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Întăriri din Liga I la CS Mioveni!     *** Roşu: „Avem nevoie de doi atacanţi!“     *** Olteanu: „Vrem o clasare în primele 6!“     *** Înfrîngere pentru România U 17     *** Robert Petre, în probe la FC Argeş     *** Cantonamente la Voina şi Sătic!    

 
IPJ Argeş face angajări din sursă externă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 ianuarie 2018


IPJ Argeş face angajări din sursă externă


În perioada următoare, în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş vor fi făcute angajări din sursă externă. Sînt scoase la concurs 5 posturi, unul pentru personal contractual, unul de agent, două pentru ofiţeri şi unul prin reîncadrarea unui subofiţer. Ce posturi sînt disponibile şi ce condiţii trebuie să îndeplinească cei interesaţi aflaţi din materialul ce urmează.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1608

Continuare
 
Ne paşte gripa australiană! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Vaccinaţi-vă pentru a vă proteja

Ne paşte gripa australiană!


Gripa face ravagii în Marea Britanie, virusul AH3N2 care a afectat şi Australia ajungînd de curînd pe continentul european. Gripa australiană se manifestă mai agresiv, provoacă multe îmbolnăviri, iar formele severe duc chiar la deces. Medicii britanici au intrat în alarmă după ce, de vineri, 5 ianuarie, şi pînă duminică, 7 ianuarie, au fost raportate peste 750.000 de cazuri de îmbolnăvire, fiind cea mai agresivă gripă din ultimii 50 de ani în Marea Britanie. Pentru pacienţii foarte tineri, pentru vîrstnici şi bolnavii cronici, în special în cazul celor cu afecţiuni cardiovasculare şi respiratorii, boala poate fi fatală ca urmare a complicaţiilor. Tulpina AH3N2 se află inclusă în vaccinul antigripal din acest sezon. Virusul  s-a manifestat agresiv şi în America.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 730

Continuare
 
Plata parcării prin card cu TPARK Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 ianuarie 2018

Noutate pentru şoferi de la 1 februarie, în Piteşti

Plata parcării prin card cu TPARK


Amenajarea de noi parcări în oraş este o prioritate pentru Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului şi pentru Primăria Piteşti. Deoarece parcul auto al oraşului a crescut considerabil în ultimii ani, provocarea este acum mult mai mare şi trebuie să se facă tot ceea ce se poate pentru asigurarea locurilor de parcare atît de necesare locuitorilor din Piteşti sau celor care doar tranzitează oraşul şi se opresc aici din diferite motive.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 749

Continuare
 
Proiecte de peste 200 milioane euro Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 ianuarie 2018

Veşti bune pentru investiţiile din Piteşti  

Proiecte de peste 200 milioane euro


Primarul Cornel Ionică s-a întîlnit, zilele trecute, la Piteşti, cu mai mulţi reprezentanţi ai Guvernului României şi a discutat despre problemele stringente şi investiţiile viitoare din Piteşti. Printre aceştia s-au numărat vicepremierul Paul Stănescu - ministru al Dezvoltării şi Marius Nica - ministrul Fondurilor Europene.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 739

Continuare
 
Prima Casă, după 15 februarie Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 ianuarie 2018


Prima Casă, după 15 februarie


Programul Prima Casă va avea anul acesta cîteva modificări, în privinţa plafonui, a calendarului şi a alocării sumelor către bănci. Vi le prezentăm, pe scurt, mai jos.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 923

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 12 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Sens unic de circulaţie pe strada Zimbrului

Primăria Piteşti a anunţat că, începînd de ieri, Comisia de organizare a circulaţiei în municipiul Piteşti a decis să fie instituit sens unic de circulaţie pe strada Zimbrului. Acesta este de la intersecţia cu Aleea Papuceşti, cu sens de circulaţie spre Şcoala Gimnazială Mircea cel Bătrîn, continuînd prin spatele blocului P15.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 474

Continuare
 
Premierul pregăteşte restructurarea Guvernului Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 11 ianuarie 2018


Premierul pregăteşte restructurarea Guvernului


În aceste zile se discută modul în care va arăta viitorul cabinet al premierului Mihai Tudose, după restructurarea guvernului. Conform celor de la Antena 3, premierul spune că vor fi mai multe ministere care vor dispărea, vor fi mutate sau comasate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 713

Continuare
 
Noi tarife la cimitirele din Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 ianuarie 2018


Noi tarife la cimitirele din Piteşti


În ultima şedinţă de Consiliu Local de la sfîrşitul lui decembrie, s-a decis majorarea tarifelor practicate de Administraţia Domeniului Public la cimitirele din Piteşti. Mărirea s-a considerat necesară pentru că din 2011, de cînd data vechea grilă, costurile de administrare au crescut, iar spaţiile au beneficiat şi de investiţii. Prezentăm mai jos noile sume în vigoare - tarifele incluzînd TVA.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1072

Continuare
 
Piaţa Milea, transformată în parcare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 11 ianuarie 2018

Părinţii, mult mai atenţi cînd vin cu copiii aici!

Piaţa Milea, transformată în parcare


Jumătate din Piaţa Vasile Milea este ocupată aproape zilnic de maşinile angajaţilor Consiliului Judeţean Argeş, ai Prefecturii Argeş, dar nu numai. Aici mai sînt parcate şi dube sau alte maşini ale diferitelor firme din zonă, dar şi maşini ale altor persoane care efectiv nu au nici o legătură cu zona, ci doar se află în căutarea unui loc de parcare. 


Comentarii (10) | Vizualizari: 1542

Continuare
 
Sprijin pentru comasarea terenurilor Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 11 ianuarie 2018

S-a deschis sesiunea de primire a cererilor la AFIR

Sprijin pentru comasarea terenurilor


Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a anunţat lansarea unei noi sesiuni de primire a solicitărilor de finanţare prin intermediul submăsurii 6.5 „Schema pentru micii fermieri“ din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020). Este vorba de un sprijin anual de maximum 1.500 de euro pe care micii fermieri îl pot primi în vederea comasării terenurilor agricole.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 745

Continuare
 
Profesorii îşi primesc salariile Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 11 ianuarie 2018

Ministrul Educaţiei a dat vestea noii forme de plată prin Ministerul Educaţiei

Profesorii îşi primesc salariile


Toţi angajaţii din învăţămînt vor primi în 12 sau 15 ianuarie 2018 salariile aferente lunii decembrie 2017, a anunţat ministrul Educaţiei, Liviu Pop. În conformitate cu ordinul MFP 86/28.01.2005 completat cu ordinul MFP nr. 398/7.03.2017, data de plată a salariilor pentru Ministerul Educaţiei Naţionale şi unităţile finanţate de acesta este 14 a lunii curente, pentru luna precedentă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1730

Continuare
 
Elevii, fără telefoane la ore! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 11 ianuarie 2018

Potrivit noului regulament de funcţionare a şcolilor,

Elevii, fără telefoane la ore!


Elevii nu vor mai avea acces la telefoanele mobile pe durata cursurilor! În plus, mobilele trebuie depozitate în locuri special amenajate şi setate pe modul silenţios, astfel încît să nu deranjeze orele de curs. Prin excepţie de la această prevedere, este permisă utilizarea telefoanelor mobile în timpul orelor de curs, numai cu acordul cadrului didactic, în situaţia folosirii lor în procesul educativ sau în situaţii de urgenţă.  


Comentarii (3) | Vizualizari: 829

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Continuă autorizarea la plăţile finale

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş a reluat autorizarea la plata finală a fermierilor care au depus cereri pentru subvenţii în 2017. Directorul Marius Stroescu ne-a spus că din cei 23.082 de fermieri care au depus cereri, pînă pe 24 decembrie 2017, s-au efectuat plăţile finale pentru 17.802 fermieri. În această săptămînă s-a mai primit o tranşă de 500 de fermieri pentru care se face autorizarea la plata finală. Pînă acum a fost achitată fermierilor suma totală de 8,9 milioane euro. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 681

Continuare
 
De mîine, se scumpesc gazele Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 ianuarie 2018


De mîine, se scumpesc gazele


Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei a anunţat scumpirea gazelor, începînd de astăzi, 10 ianuarie, cu aproximativ 8%. Odată cu intrarea în vigoare a prevederilor OUG 64/2016, la 1 aprilie 2017, preţul gazelor naturale din producţia internă se stabileşte în mod liber pe piaţă, pe baza cererii şi ofertei. Impactul unitar în preţurile practicate de furnizorii clienţilor casnici reglementaţi este de 0,68 de bani/Kwh, ceea ce reprezintă o creştere a valorii facturii lunare estimate la nivelul unui an de 4,8 lei pentru un consum mediu de 700 de Kwh/lună/loc de consum.  
A.Roșu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 437

 
Nu puteţi fi concediat fără preaviz! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 ianuarie 2018


Nu puteţi fi concediat fără preaviz!


Nici un angajat nu poate fi concediat fără a primi, în prealabil, un preaviz. Angajatorul trebuie să dea respectivul preaviz într-un termen ce nu poate fi mai mic de 20 de zile lucrătoare. În acest timp, salariatul trebuie să-şi continuie activitatea, primind salariul pentru munca efectuată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 760

Continuare
 
Computer Tomograf şi RMN, la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 ianuarie 2018

Două echipamente ultramoderne de imagistică în Argeş

Computer Tomograf şi RMN, la Piteşti


Ieri, la Palatul Victoria, a fost semnat un contract prin care două echipamente ultramoderne de imagistică vor ajunge în Argeş. Este vorba despre un Computer Tomograf, ce va intra în dotarea Spitalului de Pediatrie din Piteşti, şi un RMN, care va ajunge la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 842

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 7109

 


 
 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Povestea tinerilor de pe Facebook
Ii cunosc pe amandoi, sunt vecin de scara...Florin e un baiat de nota 33, de pus la rana. Aia e o sifilitica descreierat...
16/01/18 20:51 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Pai si ADP pentru ce platim? Daca vreau sa-mi fac butic pe trotuar mi se spune ca n-am voie, ca-i domeniu public. Atun...
16/01/18 18:39 Mai mult...

Noi recorduri pentru baschetbaliştii piteşteni!
Partidul Ceausescu Romaniaaaa!!??!!??!!
16/01/18 14:57 Mai mult...

Cine nu curăţă zăpada este amendat
Ce nu inteleg, daca esti plecat de acasa, chiar esti plecat...cum te poate pune la plata? Sincer mi se pare penibil. Ave...
16/01/18 13:44 Mai mult...

Povestea tinerilor de pe Facebook
Fetelor țineți-o tot asa pe facebook, iar băieții buni să-i lăsati de-o parte. Felicitari ca Facebook a reușit sa...
16/01/18 09:57 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei

 Prima Pagina Curierul Zilei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Vineri, 05.01.2018

--- 5.346 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter