Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Alarmă falsă cu pestă porcină, la Stoeneşti     *** PASTILA de UMOR      *** Ninsori, lapoviţă, ploi şi polei     *** „Fata moşului şi fata babei”,     *** Piteştiul, a opta piaţă imobiliară a ţării    *** Alţi doi copii suspecţi de scarlatină!     *** Tîrg de Crăciun la Şcoala Mircea cel Bătrîn     *** Rost de bani şi un proiect nou!    *** Evenimente 15 decembrie de-a lungul vremii     *** Sfinţii zilei      *** CÎRNAŢI DE CASĂ     *** Alocaţia pentru copii, prea mică!     *** S-a deschis patinoarul din Trivale     *** Ghidul Clientului S.Ed.C. Mioveni     *** Se modifică programul la chioşcurile de bilete     *** Contract de vidanjare la SEdC Mioveni      *** Şoferi lăsaţi fără permis     *** Familie rănită la Balş     *** Risc mare de avalanşă la cota 1.800 metri     *** Sfaturi pentru şoferi     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul la roşioară     *** Favorite cu Timişoara     *** Europa League - Etapa 6     *** Record naţional doborît după 28 de ani!     *** Dinamo şi FCSB îl vor pe Bogdan Stancu!     *** Gazonul sintetic, interzis în Liga 1     *** Stadion nou pentru Chindia    

 
„Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 decembrie 2018

Ultimele zile de înscrieri pentru

„Cel mai frumos copil din Argeş“!


Înscrierile intră pe ultima sută de metri! Mai sînt puţine zile de prezentare a concurenţilor. Concursul este dedicat în exclusivitate copiilor! La ediţia de anul trecut, au participat peste 100 de copii, cu vîrste între 2 şi 14 ani. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la concursul „Cel mai frumos copil din Argeş“ de anul acesta este să aduceţi, la redacţia noastră, situată în Bulevardul Republicii nr. 1 A, lîngă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, o fotografie cît mai clară şi cît mai recentă a copilului sau nepotului dumneavoastră ori s-o trimiteţi la adresa de e-mail: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 163

Continuare
 
CJ se va implica mai mult în transportul judeţean Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 decembrie 2018


CJ se va implica mai mult în transportul judeţean


Zilele trecute Parlamentul a adoptat o nouă lege a transportului local - pentru care, cum se ştie, iniţiativa a pornit din Argeş, în urma nemulţumirilor semnalate aici. Vicepreşedintele CJ cu atribuţii în domeniu spune că legea va aduce schimbări în judeţ, însă nu imediat.                                       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 485

Continuare
 
Rezidenţii, mai uşor de distribuit în ţară Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 decembrie 2018


Rezidenţii, mai uşor de distribuit în ţară


O lege votată zilele trecute de Senat dă posibilitatea tinerilor medici să îşi facă rezidenţiatul în unităţi spitaliceşti acreditate, pe care le nominalizează Ministerul Sănătăţii - fără alte avize din partea Ministerului Educaţiei - luîndu-se în considerare că tinerii specialişti trebuie să cunoască şi realităţile şi „necesităţile“ din teritoriu, unde deficitul de personal e „major“, în timp ce bolnavii ar trebui să aibă un „acces egal“ la servicii medicale de calitate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 354

Continuare
 
Voie bună şi probleme de sănătate Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 decembrie 2018

Horoscop 13 Decembrie 2018:

Voie bună şi probleme de sănătate


Pe parcursul zilei va predomina voia bună, iar nativii Balanţă au probleme de sănătate pe care le rezolvă. Scorpionii îşi găsesc talente ascunse, Capricornilor li se pregăteşte ceva mare, iar Peştii nu acceptă minciuna.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 198

Continuare
 
MUSACA DE CARTOFI CU SOIA Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 decembrie 2018


MUSACA DE CARTOFI CU SOIA

TIMPI DE PREPARARE:

Timp de preparare: 20 min

Timp de gătire: 40 min

Gata în: 60 min


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 186

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 decembrie 2018


 Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a treisprezecea, pomenirea pătimirii Sfinţilor Mucenici ai lui Hristos: Eustratie, Auxentie, Evghenie, Mardarie şi Orest.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 162

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 decembrie 2018


PASTILA de UMOR       

                                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 204

 
Bonificaţii pentru achitarea obligaţiilor fiscale Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 decembrie 2018


Bonificaţii pentru achitarea obligaţiilor fiscale


Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Argeş aminteşte contribuabililor că pot beneficia de bonificaţii la achitarea dărilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 244

Continuare
 
Nu scriu să dau socoteală, scriu fiindcă vă preţuiesc Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 13 decembrie 2018

Din punctul meu de vedere

Nu scriu să dau socoteală, scriu fiindcă vă preţuiesc


Cineva a considerat că mă provoacă şi mi-a cerut, într-un comentariu de pe Facebook, să scriu un articol pozitiv despre doamna Viorica Dăncilă.  Desigur, omul s-a exprimat în alţi termeni. „Măi, nenorocitule, ia să scrii tu elogios despre Veorica analfabeta, idioata şi distrusa, să vedem dacă poţi.”  Nu mă irit niciodată când cineva mă înjură pe reţelele de socializare la adăpostul anonimatului, dar zâmbesc amar. Ştiu că există un procent anume de oameni nefericiţi şi agresivi care simt o ameliorare a stării lor nenorocite atunci când insultă grosolan fără a-şi arăta identitatea, aşadar fără a putea primi o replică în obraz. Mă doare suferinţa lor şi i-aş ajuta dacă aş ştii cum să o fac.

Comentarii (6) | Vizualizari: 869

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 decembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul pe Strada Trivale

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din cîteva localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric are loc după următorul program: 8:30 - 12:30 Şuici, satul Valea Calului; 12:30 - 16:30 Satul Rudeni; 8- 13 Piteşti Străzile: Trivale, Poarta Eroilor de la ROMSILVA pînă la Poarta Eroilor; 9-17 Mioveni PTA Osman; 8:30 - 16 Călineşti Străzile: Călineşti, Drăghiceşti, Gorgani, Zgîrieşi alimentate din PTA 2 Rîncăciov. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.   

I.Ivănoiu 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 316

Continuare
 
PASTILA de UMOR Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


PASTILA de UMOR      

                                         de M.Matei

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 188

 
Se opreşte apa în zona Tancodrom Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


Se opreşte apa în zona Tancodrom

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în Municipiul Piteşti, în ziua de joi 13.12.2018, între orele 9:00 - 14:00, fiind afectaţi utilizatorii din zona Tancodrom, situaţi pe următoarele străzi: Prof. Ion Angelescu, Nicolae Iorga, Nicolae Brânzeu, Dumitru Brătianu şi Jan Constantinescu.
Oprirea furnizării apei este necesară pentru cuplarea conductei noi la reţeaua existentă în cadrul lucrării „Extindere reţea de alimentare cu apă şi canalizare menajeră strada Nicolae Iorga, Municipiul Piteşti“.
Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Conducerea societăţii Apă Canal 2000 SA Piteşti

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 191

 
Examenul trichineloscopic costă între 9 şi 45 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018

Nu consuma carne necontrolată!

Examenul trichineloscopic costă între 9 şi 45 lei


Directia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş recomandă cetăţenilor să cumpere produse alimentare numai din unităţi sau spaţii autorizate sanitar veterinar. Aceasta înseamnă că atît carnea cît şi alte produse de origine animală sau non-animală au fost supuse controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor şi nu constituie un pericol pentru sănătatea publică.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 494

Continuare
 
Evenimente 12 decembrie de-a lungul vremii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


Evenimente 12 decembrie de-a lungul vremii

1098 – Prima Cruciadă: Asediul de la Ma’arrat al-Numan: Cruciaţii străpung pereţii oraşului şi masacrează circa 20.000 de locuitori. După ce a apărut lipsa alimentelor, se relatează că ar fi recurs la consumarea de carne din cadavre umane.
1787: Pennsylvania a devenit cel de-al doilea stat american care a ratificat Constituţia SUA.
1864: Episcopia ortodoxă de la Sibiu a fost ridicată la rangul de mitropolie, având în subordine episcopiile de Arad şi de Caransebeş; Andrei Şaguna a fost numit mitropolit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 311

Continuare
 
CAPONATA ALLA SICILIANA – GHIVECI DE LEGUME SICILIAN Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


CAPONATA ALLA SICILIANA – GHIVECI DE LEGUME SICILIAN


TIMPI DE PREPARARE

Timp de preparare: 30 min

Timp de gătire: 30 min

Gata în: 60 min

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 316

Continuare
 
Sfinţii zilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 decembrie 2018


 Sfinţii zilei


În această lună, în ziua a douăsprezecea, pomenirea Cuviosului Părintelui nostru Spiridon, făcătorul de minuni.

Cuviosul Părintele nostru Spiridon, făcătorul de minuni, a trăit pe vremea împăratului Constantin cel Mare şi a lui Constantie, fiul lui. Era simplu la purtări şi smerit cu inima. La început a fost păstor de oi. Apoi s-a însurat, iar după moartea soţiei a fost făcut episcop. Dumnezeu i-a dat harul tămăduirilor în aşa măsură că a fost numit făcător de minuni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 300

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 9252
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info