Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** În ianuarie, sub -30 de grade!      *** 300 de posturi disponibile la Dacia      *** Autobuzul 2 opreşte şi în Bascov      *** Primul club de scrimă din Piteşti      *** Oameni din Spania s-au unit să ajute mireasa      *** Tractoristul a lovit Săgeata Albastră şi a fugit      *** Băut, a crezut că îi păcăleşte pe poliţişti      *** Restricţii de viteză pe A1      *** Pescuitul la somn, în anotimpul rece      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Derbiul orgoliilor, la Mioveni      *** Liga a II-a, etapa 13      *** După puncte, pe malul Dunării!      *** Derbi şi la handbal      *** Corodi: „O deplasare grea“      *** Misiune aparent uşoară!      *** Fotbal la TV, în weekend      *** Europa League, etapa 3      *** Fuego a revenit pe scena piteşteană      *** BLESTEMUL LUI DAVILA      *** DIN CASETA CU PORTRETE      *** „TABOR“, de Adrian Georgescu      *** Filmele săptămînii - 20 - 26 octombrie      *** 133 persoane, selectate pentru angajare      *** Cum se alerga maratonul dintre Bucureşti şi Piteşti      *** Salvamontişti argeşeni, la congres în Andorra     

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Pistă de biciclete pe strada Nicolae Dobrin

În curînd, va fi dată în folosinţă o nouă pistă pentru biciclişti. Lucrările de amenajare ale acesteia sînt aproape finalizate dinspre centru către strada Nicolae Dobrin. Pista începe în zona cimitirului Sfîntul Gheorghe şi se termină la intersecţia cu strada Smeurei.      

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 296

Continuare
 
Cimitirul Sf. Gheorghe aşteaptă extinderea Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 octombrie 2017


Cimitirul Sf. Gheorghe aşteaptă extinderea

 

Locurile de înhumare din Cimitirul Sf. Gheorghe se ocupă văzînd cu ochii. Soluţia va fi amenajarea teritoriului alăturat, peste rîpa din vecinătate. În prezent se lucrează la depăşirea unor obstacole juridice.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 331

Continuare
 
Noi obligaţii pentru angajatori Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 octombrie 2017

Oamenii de afaceri, interesaţi de modificările Codului Muncii

Noi obligaţii pentru angajatori

 

Ieri, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş a organizat împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş o dezbatere pe marginea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 53/2017, care a modificat Legea 53/2003 din Codul Muncii. La eveniment au participat membri ai Camerei şi oameni de afaceri, iar amfitrionul manifestării a fost George Caval, preşedintele CCIA Argeş.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 776

Continuare
 
Bariera de pe Lînăriei se va moderniza Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 octombrie 2017


Bariera de pe Lînăriei se va moderniza

 

Sîcîitoarea barieră de pe strada Lînăriei, locul unde, zilnic, sute de şoferi îşi epuizează repertoriul de înjurături, va suferi o modernizare. Rezultatul ar putea fi o reducere considerabilă a timpilor de aşteptare.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 403

Continuare
 
O lună dedicată campaniei de prevenţie a bolilor tiroidiene pentru argeșeni Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 octombrie 2017


O lună dedicată campaniei de prevenţie a bolilor tiroidiene pentru argeșeni


 

 

 

Afecţiunile tiroidiene aduc dezechilibre ȋn tot organismul. Pacienţi din ce ȋn ce mai tineri se confruntă cu o multitudine de simptome având drept cauză, alterarea funcţiei tiroidiene. Statisticile arată o creștere a incidenţei cancerului tiroidian ȋn cazul gușilor nodulare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 701

Continuare
 
Curs Sănătate şi Securitate în Muncă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 octombrie 2017


Curs Sănătate şi Securitate în Muncă

 

Inspectorul Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/ ) este persoana ce activează în cadrul firmelor şi instituţiilor publice asigurând respectarea de către acestea a condiţiilor cerute de legislaţia specifică în materia protecţiei muncii, asigurând astfel protejarea persoanlului de riscul accidentelor de muncă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 362

Continuare
 
„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

Reacţii ale părinţilor după articolul despre manualele aruncate la gunoi

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“

 

După sesizarea legată de manualele aruncate la gunoi la Şcoala Ion Pillat din Piteşti, fostă Nr. 3, părinţii continuă să sem­naleze altă situaţie. A­ceş­tia au făcut comen­tarii pe www.curier.ro la articolul „La Şcoala 3, cărţi aruncate la gunoi“, în care sesizează că unii profesori nu şi-ar face trea­ba la ore.    


Comentarii (10) | Vizualizari: 900

Continuare
 
Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

Aşa înţelege statul să încurajeze fermierii!

Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei

 

După ce în noaptea de 8/9 octombrie un urs a făcut prăpăd în gospodăria lui Florin Ghebaru, din Schitu Goleşti, omorîndu-i cinci mioare şi sfîşiindu-i alte patru, a fost trimisă la faţa locului o echipă mixtă, formată din reprezentanţi ai Primăriei şi ai altor instituţii abilitate.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 391

Continuare
 
Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

Exemplu de voinţă

Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!

 

Cu multă voinţă, perseverenţă şi muncă poţi muta şi munţii din loc! Un exemplu elocvent în acest sens îl constituie trei copii din Centrul de Tip Familial Găvana din cadrul DGASPC Argeş, care au obţinut, zilele trecute, două medalii de argint şi una de bronz la competiţii sportive naţionale. În ciuda greutăţilor vieţii, a faptului că nu au părinţii lîngă să-i sprijine, fiind lăsaţi în grija statului, aceşti copii luptă să-şi depăşească problemele şi să demonstreze că, dacă vrei ceva, nimic nu-ţi poate sta în cale!    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 589

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Licitaţiile pentru pieţe, aproape de final

Conform reprezentanţilor Primăriei Piteşti, firmele cîştigătoare care se vor ocupa de reabilitarea şi modernizarea pieţelor din Trivale şi Găvana vor fi desemnate săptămîna viitoare. Acestea vor fi alese, în urma unei licitaţii, de către o comisie specială. Banii necesari pentru reabilitarea şi modernizarea celor două pieţe vor veni de la bugetul municipiului Piteşti.     
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 294

Continuare
 
Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017


Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni

 

„Săptămîna Europeană a Democraţiei Locale“ este o iniţiativă paneuropeană, lansată de Consiliul Europei în octombrie 2007 şi coordonată de Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale. Aceasta se desfăşoară în cadrul autorităţilor locale a 47 de state membre ale Consiliului Europei, în preajma zilei de 15 octombrie, ca un omagiu adus Cartei Europene a Autonomiei Locale, care a fost deschisă semnării la această dată, în anul 1985.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 668

Continuare
 
Tîrgul de Toamnă, la Bowling Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

De ieri,

Tîrgul de Toamnă, la Bowling

 

Gospodinele care nu au reuşit să îşi facă aprovizionarea pentru iarnă de la Tîrgul Toamna Piteşteană, care a avut loc pînă pe 15 octombrie, în centrul oraşului, în Piaţa Vasile Milea, mai au posibilitatea să cumpere ceea ce îşi doresc de la Tîrgul de Toamnă, care are loc în Piaţa Agroalimentară Bowling.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

Continuare
 
Poşta îşi cere scuze! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

După o vară cu sincope în asigurarea serviciilor la Căteasca,

Poşta îşi cere scuze!

 

Într-o scrisoare a preşedintelui Sindicatului Propact, Dan Drăghici, publicată săptămîna trecută, în Curierul zilei, acesta sesiza faptul că în Căteasca nu mai este Poştă, facturile şi scrisorile nu mai ajung la oameni, iar pensionarii se înghesuie într-un spaţiu foarte mic pentru a-şi primi pensiile. Directorul Oficiului Judeţean al Poştei Române Argeş, Gabriel Chiriţă, ne-a precizat că un punct de vedere oficial îl vom primi de la Biroul Comunicare al Poştei Române pe care l-am primit ieri.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 556

Continuare
 
ONCONOVICAL Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 octombrie 2017


ONCONOVICAL

Ajutor în tratarea cancerului

 

Un consum zilnic de Onconovical reduce semnificativ șansele celulelor canceroase să se dezvolte în gură, laringe, esofag, precum și în toate celalalte organe. Principalele obiective în cazul unui diagnostic de cancer sînt de a ajuta organismul și de a prelungi în mod considerabil durata de viață a pacienților și de a asigura cea mai bună calitate a vieții pentru supraviețuitorii acestei boli.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 586

Continuare
 
Ghidul bărbatului pentru a alege geci de toamnă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 octombrie 2017


Ghidul bărbatului pentru a alege geci de toamnă


Gecile vor fi mereu esențiale în garderobă oricărei persoane, mai ales dacă locuiești în zonele țării unde vremea este des răcoroasă. Un bărbat care se respectă trebuie musai să aibă o geacă care să îl avantajeze în timp ce îl protejează de ploaie, vânt sau ninsoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 516

Continuare
 
Mii de elevi primesc manuale Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 16 octombrie 2017


Mii de elevi primesc manuale

 

Săptămîna trecută, a sosit la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş o parte a manualelor pentru elevii de clasa a V-a. Potrivit inspectorului şcolar general adjunct, Mihaela Crişan, 90% dintre acestea au fost deja distribuite în şcoli la elevi, restul urmînd să ajungă, de astăzi, la aceştia.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 783

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 6530

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Autobuzul 2 opreşte şi în Bascov
in vreme ce lumea civilizata traieste un adevarat miracol,la noi,in curand o sa vedem trenuri care au cap de cursa la ca...
22/10/17 10:34 Mai mult...

Deţinuţii vor pleca mai repede acasă
Decit spitale mai bin un stadion ca la Craiova.
22/10/17 09:31 Mai mult...

Băut, a crezut că îi păcăleşte pe poliţişti
acum pleaca in Franta ,ca nu putea d-ul procuror s-al retina,urmind ca politisti s-al caute.a condus toata Europa fara p...
21/10/17 16:45 Mai mult...

Oameni din Spania s-au unit să ajute mireasa
Medicul ala ginecolog care a urmarit-o in timpul sarcinii, chiar nu i-a facut nici o analiză? Ăsta nu este un nou caz...
21/10/17 10:53 Mai mult...

Tractoristul a lovit Săgeata Albastră şi a fugit
Îl știu pe țigan, se numește Jaga și e din călinești
21/10/17 10:49 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 25.09.2017

--- 3.989 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter