Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel      *** „Scurtcircuit“, inspirat din drama de la Giuleşti      *** E cald şi în instituţii      *** A murit soţia judecătorului Diaconu      *** Cu 400 lei înveţi agricultură      *** Spectacol cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu!      *** Azi se închide stagiunea la Filarmonică      *** Apţi de fotbal!   nbsp;  *** Alb-violeţii, testaţi de doctori!      *** „10 puncte importante în program“ ;    *** FDublă aniversare pentru FC Argeş!      *** Mascaţii, la hoţii de lemne      *** Biserici, spitale şi săli de sport, neautorizate      *** TIR răsturnat la Bascov    &nbp; *** Trei elevi eliminaţi, ieri, la Bac!      *** Ce ar trebui modernizat în următorii 4 ani      *** Angajatorul e obligat să înregistreze demisia            

 
Noi contracte pentru garaje în Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 iunie 2017

Dacă va aproba acest lucru Consiliul Local,  

Noi contracte pentru garaje în Piteşti

 

Piteştenii care au garaje pentru maşini, închiriate pe domeniul public, vor avea ocazia, dacă şi Con­siliul Local va aproba acest lucru, să îşi prelun­gească contractele în aceleaşi condiţii ca şi pînă acum. Propunerea a fost făcută de Primăria Piteşti, iar consilierii locali urmează să o aprobe săptă­mî­na aceasta.

 


Comentarii (2) | Vizualizari: 446

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 26 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Rezultatele la Evaluarea Naţională

Emoţii mari pentru absolvenţii de gimnaziu care au susţinut Evaluarea Naţională şi părinţii acestora! Astăzi, pînă la ora 16, vor fi afişate rezultatele pentru cei  peste 4.000 de elevi care au susţinut examenul la limba şi literatura română şi la matematică. Tot astăzi, între orele 16 şi 20, se vor depune contestaţiile. Între 27 şi 29 iunie, vor fi soluţionate contestaţiile, iar pe 30 iunie, vor fi afişate rezultatele finale după contestaţii.

I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 291

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

1,6 milioane lei pentru fermieri

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş a efectuat plata aferentă ajutorului financiar pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul I al acestui an pentru 235 de fermieri. Potrivit directorului APIA Argeş, este vorba de o sumă totală de 1,6 milioane lei. Plata s-a făcut în conformitate cu HG 1174/2014.    

Tragere la sorţi la ISJ

Astăzi, la ora 9, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş va avea loc tragerea la sorţi a membrilor comisiilor de examen la Bacalaureat, săptămîna viitoare urmînd să înceapă probele scrise. De asemenea, mîine, la ora 9,30, va avea loc o videoconferinţă cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei pentru tragerea la sorţi a preşedinţilor comisiilor.  

I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 218

Continuare
 
Campanie împotriva drogurilor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 iunie 2017

DSP a desfăşurat în şcoli

Campanie împotriva drogurilor!

 

Direcţia de Sănătate Publică Arges, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Argeş, marchează, în data de 26 iunie 2017, Ziua Mondială de Luptă împotriva Abuzului şi Traficului Ilicit de Droguri. Astfel, pînă la sfîrşitul acestei luni, se desfăşoară Campania de informare, educare şi comunicare cu sloganul „În primul rînd, ASCULTĂ!“ şi mesajul-cheie „Să îi asculţi pe copii şi tineri este primul pas pentru a-i ajuta să crească sănătoşi şi în siguranţă“.       


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 286

Continuare
 
Piteştiul, în cifrele strategiilor Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 iunie 2017


Piteştiul, în cifrele strategiilor

 

Consiliul Local Piteşti a pregătit pentru adoptare o „Strategie integrată de dezvoltare durabilă a munici­piului“, pentru perioada 2014-2023, ce urmează să fie arhivată de Serviciul Dezvoltare şi adusă la îndepli­nire de Direcţiile Tehnică şi Economică. Versiunea postată pentru dezba­tere conţine doar prima sec­ţiune: „Contextul urban şi identificarea principalelor probleme şi provocări“ - în principal, o prezentare a ora­şului, cu date interesante, din care extragem cîteva.          

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 203

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Udroiu, înlocuit de Stoica în CL Mioveni

Consiliul Local Mioveni are, începînd de joi, un nou membru. Este vorba despre Cornel Stoica. El îl înlocuieşte pe Bogdan Udroiu, după ce acesta a demisionat. Noul consilier local a depus, în şedinţa de joi, jurămîntul în faţa viitorilor săi colegi. Cornel Stoica va reprezenta PSD în Consiliul Local Mioveni. Acesta a fost următorul supleant de pe lista aleşilor PSD la alegerile locale din 5 iunie 2016. Cornel Stoica are 59 de ani, a absolvit Liceul Industrial Dimitrie Cantemir, din Bucureşti, şi Şcoala Tehnică de Maiştri, este căsătorit şi are un copil.   

S.Mihai

Bon de ordine pentru paşaportul simplu

Tot mai mulţi piteşteni vor să îşi facă în această perioadă paşaport ca să plece în vacanţă în ţări unde este nevoie de acesta. Astfel, pentru a se evita aglomeraţia, cei care vor să intre în posesia unui paşaport simplu trebuie să ştie că, pentru eliberarea lui, cererile se primesc în baza bonului de ordine care se eliberează doar pentru ziua în curs, după verificarea tuturor documentelor necesare. Prin această măsură sînt asigurate servicii de calitate şi se evită aglomeraţia la ghişee.   

A.Roşu


 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 337

Continuare
 
Condiţii foarte bune de picnic la Făget! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 iunie 2017


Condiţii foarte bune de picnic la Făget!

 

În momentul de faţă, deşi Legea nr. 54/2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic a intrat în vigoare de mai bine de 5 ani, foarte multe localităţi din ţară nu au încă amenajat un spaţiu pentru astfel de activităţi.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 674

Continuare
 
Munca în condiţii de izolare Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 iunie 2017

Angajaţii trebuie în permanenţă supravegheaţi

Munca în condiţii de izolare

 

Există situaţii în care anumite persoane lucrează în condiţii de izolare. Acest lucru se întîmplă atunci cînd nu au contact vizual şi comunicare verbală directă cu alţi lucrători, în cele mai multe cazuri pentru o perioadă mai mare de o oră, şi cînd nu este posibil să i se acorde ajutor imediat în caz de accident sau cînd se află într-o situaţie critică.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 487

Continuare
 
Directorul de la Ape, apărat de şef Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 iunie 2017


Directorul de la Ape, apărat de şef

 

De cîteva zile, Administraţia Bazinală de Apă Argeş - Vedea are un director nou. La cîrma in­stituţiei a fost numit, luni, inginerul Bogdan Gorunescu. Pînă atunci, conducerea fusese asigu­rată de directorul tehnic pe Resurse de apă şi Planuri de Management, Tatiana Diaconu. Goru­nescu va ocupa funcţia pînă la organizarea unui concurs - la care e de aşteptat însă să se înscrie.

 

Comentarii (5) | Vizualizari: 992

Continuare
 
Clasele de vară pentru copii Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 22 iunie 2017

Fundaţia Aid for Piteşti organizează anual, gratuit

Clasele de vară pentru copii


 

De o bună perioadă, Fundaţia Aid for Piteşti organizează anual, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este între 3 şi 7 iulie (luni - vineri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 849

Continuare
 
Curs Coafor ! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 iunie 2017


Curs Coafor!

 

Dacă eşti pasionată de tehnica de aranjare a părului şi hair style şi îţi doreşti să urmezi o carieră în domeniu, urmează un curs de coafor (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor ) susţinut de specialişti în domeniu cu o vastă experienţă, ce te vor îndruma în tainele aceste profesii, studiind printre altele noţiuni de coafat, tuns, întreţinere şi vopsit păr.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 221

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bani pentru servicii judiciare

 

România va lua împrumut de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare 60 milioane euro pentru finanţarea Proiectului de îmbunătăţire a serviciilor judiciare. Acest lucru s-a aprobat de Guvern printr-un proiect de lege. Costul total estimat al proiectului este 65 milioane euro, dintre care 60 milioane euro din împrumutul BIRD şi 5 milioane euro de la bugetul Ministerului Justiţiei. Banii vor fi folosiţi pentru modernizarea clădirilor instanţelor şi a sistemelor informatice judiciare, incluse în Planul de acţiune pentru implementarea Strategiei pentru dezvoltarea sistemului judiciar 2016 - 2020. Va fi îmbunătăţită şi activitatea Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, prin dotarea cu hardware, proiectarea, dezvoltarea şi implementarea unui sistem de arhivare electronică. Se are în vedere îmbunătăţirea activităţii Parchetelor prin remedierea infrastructurii IT la nivel naţional şi infrastructurii de securitate la nivelul Ministerului Public. Proiectul va fi implementat de Ministerul Justiţiei prin Unitatea de Management al Proiectului. Împrumutul va fi acordat pe 10 ani, dintre care 6 ani perioadă de graţie.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 152

Continuare
 
Subiecte destul de uşoare şi la Matematică! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 iunie 2017

Ieri, la ultima probă a Evaluării Naţionale,

Subiecte destul de uşoare şi la Matematică!

 

Ieri, absolvenţii ciclului gimnazial au susţinut cea de-a doua şi ultima probă a Evaluării Naţionale, la Mate­matică. Fiind primul examen de mare importanţă din viaţa lor, elevii au avut emoţii mari, însă nu la fel ca cele de la prima probă, cea la Limba şi literatura ro­mână.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 659

Continuare
 
Campanie de colectare a deşeurilor electrice Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 iunie 2017


Campanie de colectare a deşeurilor electrice

În Mioveni va fi organizată o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE). Acţiunea face par­te din campania naţională „Marea Debarasare“.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 460

Continuare
 
S.Ed.C. face curăţenie în scările de bloc Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 iunie 2017

S.Ed.C. face curăţenie în scările de bloc

 

Servicii Edilitare pentru Comunitare Mioveni oferă servicii de curăţenie a scării blocului. Ope­­­­ra­­­­­ţiunile de curăţenie se vor efectua săptămînal, exclusiv cu materialele societăţii de curăţenie, de cea mai bună calitate, care vor împrospăta aerul şi vor da un aspect curat şi primitor scării de bloc. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 224

Continuare
 
Dezinsecţie contra căpuşelor şi ţînţarilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 iunie 2017

Substanţele nu sînt periculoase pentru oameni

Dezinsecţie contra căpuşelor şi ţînţarilor

 

Începînd de astăzi, Primăria Municipiului Piteşti va organiza acţiuni de dezinsecţie în parcurile şi în zonele verzi din Piteşti, împotriva căpuşelor şi ţînţarilor. Deoarece vremea s-a încălzit, acestea şi-au făcut apariţia deranjînd şi creînd disconfort polulaţiei. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 274

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 5745
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter