Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 

*** Apă cu bacterii în trei comune!     *** Sîntem campioni la mame sub 15 ani!     *** PASTILA de UMOR      *** Cursurile pietei valutare     *** Ursul a mîncat oaia omului     *** Turist de 22 de ani, mort de frig     *** A căzut în cap, pe casa scării      *** A nins pe Transfăgărăşan      *** Imnul Centenarului pe acorduri de pian!     *** Concert de pian pentru 4 mîini     *** Pasionalul tango, la Davila     *** 6 medalii la Campionatul Naţional     *** „Putem obţine o medalie în acest sezon“     *** Începe Memorialul Ziguli     *** Bogdan Cuzma a cîştigat Trofeul Câmpulung Muscel 2018     *** Cupa Romaniei Faza pe judeţ      *** Învinşi în deplasarea de la Horezu     *** Vor calificare în optimi!     *** Fost antrenor al Mioveniului, la Dinamo    

 
Gabriel Cazan şi-a lansat noua carte Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 septembrie 2018

La Herculane,  

Gabriel Cazan şi-a lansat noua carte 


Scriitorul Gabriel Cazan a lansat miercuri, noua sa carte intitulată „Femeia care l-a întîlnit pe omul din acea Dacie...“. Cartea este o continuare a romanului „Omul din acea Dacie care a avut numărul 1501 cînd a ieşit pe poarta doi a Uzinei de la Colibaşi“.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 751

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Spectacol de Sărbătoarea Recoltei, la Mioveni

„Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşului – Tîrgul meşterilor populari“, eveniment organizat de Primăria oraşului, Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni, în perioada 28 - 30 septembrie, va aduce în faţa publicului din Mioveni, pe lîngă nelipsitele produse tradiţionale şi o serie de spectacole de muzică uşoară şi folclorică la care vor participa artiştii Steliana Sima, Petrică Mîţu-Stoian şi Raluka. La manifestare sînt invitaţi să participe producători agricoli, apicultori şi meşteri populari din judeţ şi nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, produse din carne şi lapte, produse apicole, băuturi tradiţionale, precum şi obiecte de artizanat din creaţia proprie.    

S.Mihai


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 578

Continuare
 
16 echipaje ISU la Mioveni, în concurs Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018

Demonstraţii de îndemînare a salvatorilor de vieţi

16 echipaje ISU la Mioveni, în concurs


Ieri la prînz a fost prezentată, la Primăria Mioveni, în cadrul unei conferinţe de presă, Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare de Prim Ajutor Calificat, concurs dedicat exclusiv personalului militar şi salvatorilor din cadrul ISU. Apoi, după-amiază pe platoul din Centrul Civic al oraşului a avut loc deschiderea oficială a acestei manifestări.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 701

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Se opreşte curentul în Prundu

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel, întreruperile curentului electric au loc după următorul program: orele 9- 11 Gliganu Sat Ţuţuleşti alimentat din PTA Ţuţuleşti; 11- 13 Cotmeana Sat Spiridoni alimentat din PTA Spiridoni; 9- 16 Ţiţeşti Satele: Ţiţeşti, Valea Mănăstirii, Cişmea, Bucşeneşti, alimentat din PTA Miceşti 2, PTA Păuleasca 1, PTA Păuleasca 2, PTA Păuleasca 3, PTA Tabăra Păuleasca, PTA Staţie Uscare Gaze Miceşti; 9- 16 Stîlpeni Sat Livezeni alimentat din PTA Livezeni 2, PTA Livezeni 1, PTA Complex Miei (terţ); 8:30 – 16 Tigveni Satul Bîrseştii de Sus; 9– 12 Piteşti Cartier Prundu blocurile: B1, B1A, B19 alimentate din PT 12 Prundu; 11– 13 Cartier Prundu cu blocul B2 alimentat din PT 13 Prundu; 12 – 15 Cartier Prundu cu blocurile: B2, B3 alimentate din PT 14 Prundu; 13– 16 Leordeni Fermă pomicolă Glîmbocata alimentată din PTA Fermă Pomicolă Glîmbocata;10-16 Berevoeşti în totalitate, PTAb Hală Producţie SILDVB (terţ), PTA SMA Berevoeşti (terţ); 14-16 Hîrtieşti Sat Lespezi alimentat din PTA Lespezi. Este vorba de lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 649

Continuare
 
Două decenii de proiecte de dezvoltare Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018

 ADR Sud Muntenia marchează,

Două decenii de proiecte de dezvoltare


Mîine, la ora 10:00, la Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, Agenţia pentru Dezvoltare Sud Muntenia va marca 20 de ani de activitate. La eveniment sunt invitaţi să participe  membrii Consiliului pentru Dezvoltare Regională de la înfiinţare şi pînă în prezent, partenerii şi beneficiarii de fonduri, parlamentari din Regiunea Sud Muntenia, precum şi reprezentanţi ai administraţiilor publice centrale, judeţene şi locale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 696

Continuare
 
Depuneţi adeverinţa la Casa de Pensii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018

Elevi sau studenţi care primiţi pensie de urmaş,

Depuneţi adeverinţa la Casa de Pensii!


Casa Judeţeană de Pensii Argeş reaminteşte celor interesaţi că pentru evitarea suspendării din plată, începînd cu data de   1 octombrie 2018 a pensiilor de urmaş, este obligatorie depunerea adeverinţei de elev/student, la sediul instituţiei  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 994

Continuare
 
Reducere de 10% la plata datoriilor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 septembrie 2018

Fiscul vrea să colecteze taxele de la persoanele fizice

Reducere de 10% la plata datoriilor!


Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va centraliza pînă în octombrie toate informaţiile privind datoriile pe care persoanele fizice le au la stat, urmînd ca, pînă în 15 noiembrie, oamenii să fie informaţi cît au de plătit, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

Continuare
 
Afacerile din comerţ, în creştere Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Românii cumpără din ce în ce mai mult

Afacerile din comerţ, în creştere


Potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate vineri de Agerpres, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în primele şapte luni din anul 2018 comparativ cu perioada similară a anului trecut, serie brută, în termeni nominali, a înregistrat o majorare cu 9,3%.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 488

Continuare
 
Chinezii, interesaţi de domeniul agro-alimentar din Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

O nouă întîlnire internaţională la Mioveni

Chinezii, interesaţi de domeniul agro-alimentar din Argeş


Administraţia din Mioveni a continuat seria întîlnirilor cu omologii chinezi, punctînd încă o vizită oficială a unei delegaţii formată din reprezentanţi ai guvernului local din Municipiului Taizhou, regiunea Zhejiang, dar si specialişti în agricultură.                      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 866

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Sediu nou, pentru asociaţie caritabilă

Asociaţia  „Zîmbeşte şi Dăruieşte“, singura din Mioveni care vine în sprijinul copiilor cu nevoi speciale, s-a mutat într-un sediu nou şi modern, unde beneficiarii se vor bucura de mai mult spaţiu. În prezent asociaţia oferă terapie de specialitate unui număr de 34 de beneficiari din Mioveni şi împrejurimi, cu vîrsta cuprinsă între 2 şi 24 de ani, diagnosticaţi cu deficienţe din spectrul autist, deficienţe de comunicare sau deficienţe senzoriale, Sindrom Down. Primăria Mioveni a venit în sprijinul acestei asociaţii, iar eforturile comune, alături de psihologii, psihopedagogii şi educatori de specialitate ai asociaţiei, dar şi de părinţii beneficiarilor s-au concretizat în acest nou spaţiu, dotat şi utilat, aflat la etajul al doilea, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia - Mioveni.   

S.Mihai


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 571

Continuare
 
Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

Societatea Apă Canal 2000 continuă să organizeze programul

Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei


Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti continuă să organizeze programul Ziua Internaţională de Monitorizare a Apei (ZIMA) - eveniment global de educaţie menit să stimuleze organizarea şi implicarea publică în acţiunea de protejare a resurselor de apă ale planetei. Ziua Internaţinală de Monitorizare a Apei se aniversează oficial în 18 septembrie, iar programul se desfăşoară anual din 22 martie (cînd se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei) pînă în 31 decembrie, acţiunea de monitorizare constînd în efectuarea, cu ajutorul unor truse speciale, a analizelor apei la 4 indicatori, respectiv: oxigen dizolvat, pH, temperatură şi turbiditate.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 745

Continuare
 
Concurs pentru echipaje ISU, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018


Concurs pentru echipaje ISU, la  Mioveni

l Pompierii se vor întrece în acordarea primul ajutor şi în descarcerare l Sînt prezente 13 judeţe, două şcoli de instruire şi echipa Moldovei


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Argeş, cu sprijinul Primăriei oraşului Mioveni va organiza, în perioada 19 – 21 septembrie, etapa finală a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare de Prim Ajutor Calificat, competiţie dedicată excusiv personalului militar şi salvatorilor din cadrul I.S.U.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 653

Continuare
 
Numărul de porci scade dramatic! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 septembrie 2018

Ţara noastră are din ce în ce mai puţine animale

Numărul de porci scade dramatic!


Potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate vineri, România avea, la 1 mai 2018, 4,129 milioane porci, în scădere cu peste 357.000 de capete faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, efectivele de porcine consemnând o scădere cu 8% pe total şi cu 14,2% la efectivul matcă.               

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 804

Continuare
 
„Tot ce-i românesc nu piere“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 septembrie 2018

Concert Tudor Gheorghe în anul Centenarului,

„Tot ce-i românesc nu piere“

Interpretul Tudor Gheorghe revine pe scena piteşteană cu un nou spectacol. Este vorba despre concertul „Tot ce-i românesc nu piere“ care va avea loc miercuri, 31 octombrie, la ora 19:00.      În anul Centenarului, maestrul Tudor Gheorghe vine la Piteşti cu un nou spectacol, inedit,   într-o formulă unică. Veti regăsi, după 30 de ani, melodiile „Acolo este ţara mea“ şi „Muică, toţi sîntem un neam“, dar şi multe alte surprize aşa cum ne-a obişnuit interpretul, care este numit şi „olteanul universal“. Acompaniamentul este asigurat de orchestra Concertino din Chişinău în componenţă complexă, alături de corul bărbătesc cu acelaşi nume. Totul sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu. Biletele s-au pus în vînzare la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, la preţul de 100 de lei, indiferent de locul pe care îl ocupaţi în sală.n     
                            Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 508

 
S-au strîns 10.000 de saci cu deşeuri Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

În cadrul „Let`s Do It, Romania!”, în Argeş,

S-au strîns 10.000 de saci cu deşeuri


15 septembrie a fost Zi de Curăţenie Naţională în România. Românii şi-au pus mănuşile, au luat saci şi au participat la “Let`s Do It, România!”, cea mai mare mobilizare de voluntari din ţară, cu scopul de a strînge deşeurile din arealele naturale. Încă de la primele ore ale dimineţii, sute de voluntari au venit la punctele de înregistrare, iar acţiunea s-a încheiat în jurul orei 15, cînd partenerii de la salubritate au început colectarea sacilor în vederea valorificării resurselor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 744

Continuare
 
Schimb de experienţă în SUA pentru liceeni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

Prin Programul FLEX finanţat de Guvernul american,

Schimb de experienţă în SUA pentru liceeni!


Ambasada Statelor Unite în România, alături de Consiliile Americane pentru Educaţie Internaţională (American Councils for International Education) şi de Ministerul Educaţiei Naţionale invită liceenii interesaţi, cu cetăţenie română, să participe la programul Future Leaders Exchange Program (FLEX), ediţia 2019-2020. Programul de schimb de experienţă FLEX este finanţat de către Departamentul de Stat al Guvernului Statelor Unite ale Americii şi a împlinit 25 de ani de existenţă la nivel global. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 639

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 8690
embedgooglemap.net
 

 

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

15 cîini şi-au găsit familie la Tîrgul de Adopţii
felicitari celor care au adoptat un suflet nevinovat...felicitari si organizatorilor pt initiativa..RESPECT
25/09/18 11:29 Mai mult...

Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări
Mircea e unul dintre "cei curati';in sensul ca toate afacerile pe care le are,desi toate ilegale,sunt facute fara violen...
24/09/18 10:26 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Acuma ce sa mai zica Sandoi da vina pe portar dar dupa meciul cuCluj de ce nu la laudat la ce intervenții a avut uite a...
24/09/18 08:10 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Intuisem infrangerea ce urma la Bacau dupa ce vizionasem cateva zeci de minute din meciul cu U Cluj.Fotbal haotic,la voi...
24/09/18 08:08 Mai mult...

Învinşi de propriul portar!
Slabi, slabi, slabi! Va bat toti amatorii si fomistii! Rusine! Antrenorul e vinovat, nu portarul! Cine il titularizeaza?...
24/09/18 07:53 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info