Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 
Alpinistul Teo Vlad vrea să cucerească Everestul Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

În cadrul unui proiect pentru încurajarea tinerilor cu nevoi speciale să practice escalada,

Alpinistul Teo Vlad vrea să cucerească Everestul

 

 Alpinistul argeşean Teofil Vlad a ajuns, zilele trecute, în Kathmandu, capitala Nepalului, în cadrul expediţiei Everest 2015, prin care încearcă să cucerească Acoperişul lumii. Aici s-a întîlnit cu Zsolt Torok, care va aborda traseul sudic al Everestului: „Cu Teo Vlad prin Kathmandu. Am cumpărat echipamentul necesar pîna la ultimul ac de gămălie“ (Zsolt Torok). În tabăra de bază de pe versantul nordic al Everestului, în China, situată pe gheţarul Rongbuk, alpinistul ar trebui să ajungă pe data de 15 aprilie. Perioada dedicată ascensiunii efective şi atingerii vîrfului este preconizată a fi 20 aprilie - 29 mai.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2648

Continuare
 
Sfaturi pentru masa de Paşte Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 aprilie 2015

Mîncaţi porţii mici de preparate tradiţionale

Sfaturi pentru masa de Paşte

 

 Drob, friptură de miel, pastramă, cozonac şi ouă roşii. Aceste alimente sînt nelipsite de pe masa de Paşte. Pe cît sînt de gustoase pe atît sînt de greu de digerat pentru organism, mai ales în ca­zul persoanelor care au ţinut post. Dacă ţineţi cont de următoarele sfaturi date de specialişti nu veţi avea probleme.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1830

Continuare
 
Azi, iepuraşii vor împărţi ouă de ciocolată Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 aprilie 2015

Azi, iepuraşii vor împărţi ouă de ciocolată

 

Astăzi, de la ora 14, se amplasează ansamblul cu iepuraşi în Piaţa Primăriei. Timp de două ore vor fi prezente două mascote iepuraşi care vor împărţi copiilor prezenţi ouă de ciocolată. Mascotele vor mai fi prezente vineri, sîmbătă şi luni, între orele 11 - 13, şi vor îm­părţi ouă de ciocolată copiilor. Cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, va fi pornită pentru prima dată în acest an şi fîntîna muzicală.

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1100

 
Plombări în zona Podul Viilor Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 aprilie 2015

Plombări în zona Podul Viilor

 

Viceprimarul Cornel Ionică a anun­ţat, ieri, că de săptămîna trecută a dat drumul staţiei de astfalt. Potrivit acestuia, s-au încercat cîteva plombări în zona Podul Viilor, iar în perioada următoare, pînă la Simfonia Lalelelor, se vor astupa gropile de pe străzi. În rest, în zona Podul Viilor, Ionică spune că se vor monta 48 de guri de canal.

A.Dumitru

Comentarii (1) | Vizualizari: 1155

 
Încondeierea ouălor de Paşte! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 aprilie 2015

DGASPC Argeş a pregătit un program de sărbătoare:

Încondeierea ouălor de Paşte!

 

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în Centrele DGASPC Argeş, vor fi organizate, pentru beneficiarii centrelor - adulţi şi copii - diverse activităţi specifice Sărbătorilor Pascale. Astfe, cei 1.400 de copii şi circa 1.100 de adulţi aflaţi în evidenţa DGASPC Argeş îşi vor înveseli Sărbătorile de Paşte prin diferite activităţi specifice. Copiii cei mai norocoşi le vor petrece în familie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1386

Continuare
 
Microbuze şcolare pentru elevi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 aprilie 2015

Din zece date la nivel naţional, două au ajuns în Argeş

Microbuze şcolare pentru elevi!

 

 Ieri, primarul de la Miceşti, Dumitru Voicu, a adus la Consiliul Judeţean Argeş noul microbuz şcolar, pentru transportul elevilor. De altfel, acesta este unul dintre cele două microbuze marca Mercedes care au ajuns în Argeş, la începutul săptămînii în curs, de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Acestea fac parte dintr-un lot de zece livrate la nivel naţional. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1941

Continuare
 
Miting la Dacia Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 09 aprilie 2015

Pentru că nu au început lucrările la autostrada Sibiu - Piteşti,

Miting la Dacia

 

 În conformitate cu hotărîrea Adunării Generale din luna februarie, Sindicatul Autoturisme Dacia organizează o adunare publică la care vor participa membrii sindicatului.

Comentarii (5) | Vizualizari: 2341

Continuare
 
Carne de miel cu fire de păr, oprită de la vînzare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 aprilie 2015

În cadrul unui control efectuat de Protecţia Consumatorilor,

Carne de miel cu fire de păr, oprită de la vînzare

 

 De curînd, reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş au desfăşurat o acţiune de control pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale referitoare la comercializare peştelui, a preparatelor din peşte preambalate şi a con­servelor din peşte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1644

Continuare
 
Febra Q în Piteşti! Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 09 aprilie 2015

Atenţie de unde cumpăraţi brînză şi carne!

Febra Q în Piteşti! 

După trei săptămîni plimbat de la un spital la altul în Piteşti, abia ieri medicii de la Matei Balş i-au pus diagnosticul!

 

 Atenţie de unde cumpăraţi brînză şi carne, fiindcă vă puteţi îmbolnăvi! Un bărbat de 42 de ani, din Piteşti, a fost diagnosticat, la Institutul Matei Balş din Capitală, cu febra Q, o boală infecţioasă rară care poate evo­lua cu complicaţii ale organelor interne. Potrivit unor surse medicale, L.P. s-a îmbolnăvit în urma consumu­lui de brînză de la animale infectate cu bacteria care provoacă febra Q, cunoscută şi ca Boala Derrick-Burnet. Autorităţile urmează să efectueze o anchetă pentru a depista persoana de la care bărbatul a cumpărat brînza şi a face analize animalelor de la care a fost colectat laptele.    

Comentarii (6) | Vizualizari: 4048

Continuare
 
Program de Paşte Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 aprilie 2015

Magazine, instituţii, transport în comun, bănci şi farmacii

Program de Paşte

 

 Sărbătorile Pascale se apropie, iar pregătirile au intrat în linie dreaptă şi toţi ne-am dori să fim liberi, în această perioadă, ca să stăm cît mai mult cu familia şi prietenii. Dar întotdeauna există situaţii cînd ai nevoie să te deplasezi undeva, îţi trebuie un medicament de la farmacie, îţi dai seama că proviziile sînt pe sfîrşite sau vrei să scoţi bani din bancă ori de la bancomat. Ca să nu găseşti închis la aceste instituţii, trebuie să ştii ce program au, de Paşte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2408

Continuare
 
Profesorii, lăsaţi fără salarii de Paşte! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 08 aprilie 2015

Pentru că n-au inventariat bunurile din şcoli,

Profesorii, lăsaţi fără salarii de Paşte!

 

 Zeci de cadre didactice din Căteasca sînt la un pas să fie lăsate fără salarii înainte de Paşte, asta deşi la nivel naţional s-a decis ca banii la bugetari să ajungă înainte de aceste sărbători. Această situaţie de la Căteasca este ca urmare a faptului că, din cîte spune primarul, responsabilii unităţilor educaţionale nu au înaintat raportările cu inventarul bunurilor din şcoli. Cu toate acestea, inspectorul şcolar general spune că cei 40 de profesori îşi vor primi salariile înainte de Paşte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1796

Continuare
 
Mii de paşapoarte eliberate! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 08 aprilie 2015

Pe primul trimestru din acest an,

Mii de paşapoarte eliberate!

 

La Serviciul Paşapoarte, în primele trei luni ale anului în curs au fost eliberate 1.592 de paşapoarte electronice. De departe, potrivit in­formaţiilor primite, cele mai multe paşapoarte eliberate la un punct de lucru mobil au fost la Cîmpulung. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 837

Continuare
 
Loteria bonurilor fiscale! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 08 aprilie 2015

A doua zi de Paşte, putem cîştiga bani de pe urma cumpărăturilor

Loteria bonurilor fiscale!

 

 Veste bună pentru argeşeni! Prima extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, cu fond de premiere 1 milion lei. Pentru 2015, prima extragere lunară va fi în iulie, dar vor putea fi organizate şi extrageri ocazionale, de Paşte, de Crăciun etc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1618

Continuare
 
Se va da startul la depunerea cererilor la APIA Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 aprilie 2015

După Paşte,

Se va da startul la depunerea cererilor la APIA

 

 A fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul 619 cu privire la normele de eligibilitate a fermierul în vederea accesării măsurilor de sprijin din perioada 2015 - 2020. Potrivit directorului Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş, Marius Stroescu, în acest ordin  este precizat faptul că se vor primi cereri unice atît pentru sectorul vegetal, cît şi pe zootehnie, pînă pe 15 iunie a.c. inclusiv.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1583

Continuare
 
„Sănătatea vrea respect, nu să ne trageţi în piept!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 08 aprilie 2015

Cadrele medicale au protestat, ieri, în Capitală

„Sănătatea vrea respect, nu să ne trageţi în piept!“

 

 Sindicaliştii Federaţiei Sanitas au organizat pichetări, ieri, de Ziua Mondială a Sănătăţii, la sediile ministerelor Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor, cerînd creşterea veniturilor tuturor angajaţilor din sănătate şi din asis­tenţă socială, acor­da­rea sporurilor şi finan­ţarea adecvată a uni­tăţilor sanitare de stat. La fiecare minister, au fost aproximativ 200 de protestatari.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1702

Continuare
 
Masa festivă de Paşte Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 aprilie 2015

Pentru a intra în atmosfera Sfintelor Sărbători, ţineţi cont de anumite reguli!

Masa festivă de Paşte

 

 Nu mai este mult pînă la Paşte, iar indife­rent dacă veţi avea musafiri sau alegeţi să petreceti doar alături de cei din familie, trebuie să aveţi o masă elegantă, care să vă introducă în spiritul Sărbătorii Pascale. Iată cîteva idei care vă pot fi de ajutor la aşezarea mesei de Paşte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1659

Continuare
 
<< Start < Înapoi 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5116 - 5146 din 5382
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Domnul Hiru este un om foarte capabil sa conduca o institutie, ii place sa fie lider, e indragostit de aceasta meserie,e...
28/04/17 11:32 Mai mult...

Strategie de dezvoltare „copy-paste“
Sa te fereasca pronia cereasca sa ai nevoie de ceva de la Primaria Campulung! Majoritatea functionarilor de acolo plimba...
28/04/17 11:33 Mai mult...

Misiune grea cu ilfovenii!
Pitesti fara fc arges este trist.dica trebuie sa ramana.ce se intampla cu brandul?
28/04/17 08:41 Mai mult...

Şef nou la Serviciul de Ambulanţă Argeş
Dupa cravata individul pare sa fie din gruparea nemaipomenit de profesionista si cinstita poreclita "ALDE". Dupa acesta ...
28/04/17 08:42 Mai mult...

A vîndut apă colorată în loc de motorină
culmea zgarceniei sa ai masina diesel si sa bagi motorina de pe marginea santului
28/04/17 08:42 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 29 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
sâmbătă, 29 aprilie 2017
EUR 4.5333
USD 4.1453

Flag Counter