Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
265 cereri pentru ajutorul de încălzire, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 noiembrie 2015

265 cereri pentru ajutorul de încălzire, la Mioveni

 

   Potrivit autorităţilor locale din Mioveni, pînă în prezent au fost înregistrate la nivelul localităţii 265 cereri pentru acordarea ajutoarelor termice, 243 fiind pentru încălzirea cu gaze (au mai fost 9 pentru energie electrică şi alte 13 pentru încălzirea cu lemne). Cetăţenii care au depus cereri pînă la 20 noiembrie vor beneficia de ajutor pentru întreaga perioadă rece (noiembrie 2015 - martie 2016).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 933

Continuare
 
Cadastru gratuit în şapte comune! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 25 noiembrie 2015

În Argeş,

Cadastru gratuit în şapte comune!

 

 Şapte comune din Argeş au fost selectate pentru a se începe cadastrarea generală gratuită. Astfel, lucrările de cadastrare gratuită a terenurilor şi clădirilor vor începe în perioada ime-diat următoare în localităţile: Ungheni, Lunca Corbului, Albota, Recea, Izvoru, Miroşi şi Căldăraru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1653

Continuare
 
Argeşul a pierdut spitalul regional Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 25 noiembrie 2015

Se vor construi trei astfel de unităţi sanitare la Iaşi, Craiova şi Cluj

Argeşul a pierdut spitalul regional

 

 Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş - Cadariu, s-a întîl­nit, zilele trecute, cu Corina Creţu, comisar pentru Poli­tică Regională al Comisiei Europene. Cei doi oficiali au discutat despre stadiul implementării proiectelor cu finanţare europeană pentru dezvoltarea infrastructurii în sănătate şi în mod special despre demararea construc­ţiei celor trei spitale regio­nale din Iaşi, Craiova şi Cluj-Napoca. Astfel, Argeşul a pierdut şansa de a avea un spital regional.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1652

Continuare
 
Angajatorii, obligaţi să ofere materiale igienico-sanitare Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 25 noiembrie 2015

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş:

Angajatorii, obligaţi să ofere materiale igienico-sanitare

Amendă între 3.000 şi 6.000 lei

 

 Igiena angajaţilor este foarte importantă pentru menţinerea sănătăţii şi prevenirea îmbolnăvi­rilor. Astfel, toţi patronii au obligaţia să asigure gratuit ma­teria­le igienico-sanitare salariaţilor. Cu privire la acest lucru, Inspecto­ratul Teritorial de Muncă Argeş vine cu cîteva infor­maţii utile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1527

Continuare
 
Copiii l-au cunoscut pe Indiferescu! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 noiembrie 2015

În cadrul unei expoziţii pe temă ecologică organizată de Auchan Bradu,

Copiii l-au cunoscut pe Indiferescu!

 

 Cu ocazia Summit-ului Mondial Climat care se va desfăşura la Paris, în perioa­da 30 noiembrie - 11 decem­brie 2015, Auchan, în parte­ner­iat cu Immochan, organi­zează, în perioada 23 - 29 noiembrie 2015, în cadrul galeriei comerciale, o expo­ziţie de informare a cetă­ţe­nilor „Să reducem emisiile de dioxid de carbon“, dedi­cată copiilor cu vîrste între 8 - 12.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1193

Continuare
 
A intrat în vigoare noua lege a apiculturii Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 25 noiembrie 2015

Primarii trebuie să asigure vetre de stupină, dar unde?

A intrat în vigoare noua lege a apiculturii

 

 Începînd din această săptămînă, a intrat în vigoare noua lege a apiculturii, una dintre principalele modi­ficări fiind legată de amplasarea familiilor de albine faţă de proprietăţi sau drumuri publice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2006

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 noiembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Report uriaş la Loto

Nici duminica trecută, premiul categoriei I la Loto 6/49, în valoare de peste 26,5 milioane lei, nu a fost cîştigat. Acesta a fost reportat pentru următoarea extragere, cea de joi. La categoria a II-a Loto 6/49 au fost 13 variante cîştigătoare, iar fiecare premiu a fost de 21.725 lei. La categoria a III-a au fost 882 de cîştiguri, a cîte 320 lei. La categoria I la Joker, premiul de 3.902.294,95 lei, nu a fost nici el cîştigat. Nu s-a cîştigat nici premiul categoriei a II-a, iar la categoria a III-a a fost o variantă cîştigătoare, în valoare de 19.958 lei. Nici la 5/40 nu a fost nici un cîştigător la categoria I. La categoria I, Loto 6/49, premiul a fost cîştigat ultima dată pe data de 5 aprilie, cînd s-a cîştigat peste 13,4 milioane lei. Cel mai mare premiu la Loto 6/49, de aproape 49 milioane lei, a fost cîştigat în 2013.     

  A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1366

Continuare
 
Cînd şi ce carte aţi citit ultima dată? Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 noiembrie 2015

Cînd şi ce carte aţi citit ultima dată?

Sondajul Curierului

 

 Conform spuselor bibliotecarilor şi a celor din librării, în ultimii ani, piteştenii au redescoperit plăcerea de a citi. Printre preferinţele lor se numără, în principal, cărţile de beletristică, urmate apoi de cele de specialitate. Chiar şi aşa, mulţi ne-au spus că rămîn fideli revistelor şi ziarelor, preferîndu-le în locul unui roman pe care îl citesc în cîteva zile. Acest lucru se întîmplă, mai ales, din cauza timpului care este practic insuficient pentru astfel de activităţi, oamenii preferînd să îşi ocupe timpul liber cu o ieşire în parc sau cu o plimbare, să stea cu nepoţii sau să urmărească o emisiune sau un film la televizor sau la cinematograf. În schimb, unii dintre cei cu care am discutat ne-au spus că, deşi sînt la pensie, încă citesc cărţi legate de activitatea pe care au avut-o pînă acum. Acest lucru l-am constatat după ce am realizat un sondaj de opinie prin centrul oraşului, pornind de la următoarea întrebare: „Cînd şi ce carte aţi citit ultima dată?“. Iată ce ne-au răspuns cei intervievaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1454

Continuare
 
FCN Piteşti doboară recordul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 noiembrie 2015

Comunicat de presă de la ALDE Argeş:

FCN Piteşti doboară recordul!

# Fabrica de Combustibil Nuclear este singurul producător autorizat la nivel global, în afara Canadei

 

Fabrica de Combustibil Nuclear Piteşti (FCN Piteşti) a produs fasciculul de combustibil nuclear cu numărul 150.000, anunţă cei de la departamentul de comunicare ALDE Argeş. Fostul ministru al Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri, vicepreşedintele ALDE, Andrei Gerea, a ţinut cu această ocazie să puncteze înaltul profe­sionalism al specialiştilor de la FCN Piteşti, ca, de altfel, al tuturor celor care lucrează pe platforma nucleară de la Mioveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1336

Continuare
 
Mii de piteşteni primesc ajutor de încălzire! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 noiembrie 2015

În această iarnă,

Mii de piteşteni primesc ajutor de încălzire!

 

 Mii de piteşteni vor primi încă din prima lună ajutor de încălzire a locuinţei. Potrivit informaţiilor primite de la economistului şef al Termo Calor Confort au fost depuse şi s-au încadrat 2.085 de cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei de la societatea de termoficare. Au fost, pe de altă parte, şi 10 solicitări care nu s-au încadrat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1279

Continuare
 
Scarlatină la Şcoala Nr. 4 Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 24 noiembrie 2015

Boala se extinde în unităţile de învăţămînt!

Scarlatină la Şcoala Nr. 4 Piteşti

 

 Scarlatina continuă să se răspîndească la copiii din judeţul nostru şi nu există vaccin împotriva acestei boli. Ieri, la Direcţia de Sănătate Publică Argeş a sosit o informare din partea medicilor de la Secţia Boli Infecţioase Copii a Spitalului Judeţean Argeş privind existenţa unei suspiciuni de scarlatină la o elevă de la Şcoala Nr. 4 Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1932

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 24 noiembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Mii de argeşeni cu viroze

În luna octombrie, s-au înregistrat în judeţul nostru 5.433 de cazuri de infecţii acute respiratorii. Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, în prima jumătate a acestei luni, au fost diagnosticaţi cu viroze 4.460 de argeşeni. Deocamdată nu s-a înregistrat nici un caz de gripă, iar campania de vaccinare antigripală continuă. Au fost distribuite 23.730 de doze de vaccin antigripal, pînă pe 16 noiembrie, fiind imunizate 18.169 de persoane. Au mai fost solicitate la Ministerul Sănătăţii 10.000 de doze de vaccin antigripal. 

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1047

Continuare
 
A fost adusă instalaţia de transport pe cablu Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 24 noiembrie 2015

Chiar dacă s-au oprit lucrările la Molivişu,

A fost adusă instalaţia de transport pe cablu

 

 Instalaţia de transport pe cablu de la Molivişu a ajuns în aceste zile. Cu toate acestea, firma de construcţii nu mai lucrează. În aceste condiţii, Pavel Bîrla, preşedintele ADI Molivişu, s-a arătat încîntat de faptul că a venit instalaţia, însă spune că trebuie găsite soluţii pentru continuarea proiectului, adică organizarea unei noi licitaţii, astfel încît un alt constructor să termine proiectul. Din păcate, de la anul, timp de şase luni se mai poate continua proiectul, însă lucrările vor fi neeligibile, mai precis nu vor fi decontate. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1583

Continuare
 
Ajutor pentru copiii singuri! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 noiembrie 2015

Organizaţia Salvaţi Copiii Argeş vine în sprijinul micuţilor

Ajutor pentru copiii singuri!

# Help-line 0800.070.040

 

 La sfîrşitul săptămînii trecute, la Consiliul Judeţean Argeş a avut loc lansarea campaniei privind proiectul „Protecţie şi educaţie pentru copiii cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate“, desfăşurat de Organizaţia Salvaţi Copiii - Filiala Argeş. Cu această ocazie a fost lansată şi linia telefonică help-line 0800.070.040.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1066

Continuare
 
Avem 12 zile libere pe an Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 23 noiembrie 2015

Conform ITM Argeş, zilele de sărbătoare legală trebuie respectate:

Avem 12 zile libere pe an

 

 În timpul anului, salariaţii beneficiază de mai multe zile libere, după cum prevede legea. Sărbătorile religioase sau naţionale au devenit zile în care angajaţii nu sînt obligaţi să meargă la serviciu. Iată care sînt sărbătorile legale pe care angajatorii sînt nevoiţi să le respecte potrivit Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1837

Continuare
 
„Fii activ la orice vîrstă!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 noiembrie 2015

AJOFM Argeş, printre beneficiarii proiectului  

„Fii activ la orice vîrstă!“

# Persoanele care au peste 45 de ani îşi găsesc destul de greu un loc de muncă

 

 AJOFM Argeş se numără printre beneficiarii proiectului „Fii activ la orice vîrstă!“, un Program Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, axa prioritară 4 „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare“. Din păcate, cei mai mulţi dintre argeşenii care sînt trecuţi de vîrsta de 45 de ani reuşesc cu greu să îşi mai găsească un loc de muncă, principalul motiv fiind acela că angajatorii caută mai mult tineri pentru joburile comunicate AJOFM. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 977

Continuare
 
<< Start < Înapoi 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5116 - 5146 din 6926

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter