Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** La 60 de ani, fraţii s-au bătut cu toporul     *** Şoferul, desemnat viceprimar     *** „Am fost condamnat cu martori falşi“     *** Moartea ciorilor din parc, suspectă    *** Asistente rănite grav în accident!     *** Şoferul, condamnat pentru ucidere din culpă     *** Au fost arestaţi doi suspecţi     *** Promovabilitate de 50% la simularea Evaluării!     *** Muzeul Judeţean expune la Veneţia     *** PSD i-a retras sprijinul deputatului Rădulescu     *** MedLife a preluat 80% din Solomed     *** Cum se vor ridica rablele     *** „Pensionarul“ Petrică, din nou la vedere!     *** Filmele săptămînii 16 - 22 martie     *** FC Argeş - Ripensia Timişoara, azi, la ora 11, Mioveni - ASU, luni, la 18.00     *** Champions League - optimi, retur     *** Meci decisiv pentru intrarea în Top 6!     *** Doar Crivac, titular la Naţională!     *** Începe returul     *** Curiozităţi pescăreşti     *** 16 zone de pescuit în Argeş!    

 
„Copiii n-au murit din această cauză“! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 martie 2016

Lupu o contrazice pe Honţaru:

„Copiii n-au murit din această cauză“!

 

 Se complică situaţia în criza bebeluşilor cu sin­drom hemolitic uremic. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a lansat în scandal numele fa­bri­cii Lactate Brădet, după ce într-un lot de 25 de kg de brînză proaspătă de vaci s-a constatat  conta­minarea cu bacteria E.Coli 026, declaraţia fiind făcută înainte de fina­li­­­zarea anchetei. Practic, firma a fost condamnată la faliment, magazinele retrăgînd produsele Lac­tate Brădet de pe rafturi. Autorităţile se contrazic în declaraţii.

Comentarii (6) | Vizualizari: 2612

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 martie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Pendiuc, la Bucureşti

Edilul Piteştiului, Tudor Pendiuc, va participa astăzi la evenimentul organizat de Ambasada Bulgariei la Bucureşti cu ocazia zilei ei naţionale - 3 martie. Pendiuc a  fost invitat azi la Clubul Diplomatic Bucureşti, începînd cu ora 18.30.  

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1411

Continuare
 
Front comun pentru podul de peste Argeş Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 03 martie 2016

Vor să acceseze fonduri europene

Front comun pentru podul de peste Argeş

 

Consiliul Judeţean Argeş, municipalitatea Piteşti, Primăria Mărăcineni şi Institutul Pomicol îşi unesc forţele pentru a obţine finanţare europeană, în vederea realizării viitorului nou pod de peste rîul Argeş. Într-un parteneriat parafat chiar ieri, toate aceste entităţi pregătesc documentele, iar pînă la sfîrşitul lunii, vor să le depună, pentru primirea finanţării. Valoarea proiectului se ridică la circa 70 de milioane de euro.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1501

Continuare
 
Municipalitatea va stropi în parcuri Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 03 martie 2016

Aveţi grijă cînd scoateţi căţeii la plimbare!

Municipalitatea va stropi în parcuri

 

Păduchele de San Jose e în Piteşti şi face ravagii! Pentru a combate răspîndirea acestuia şi a-l împiedica să distrugă vegetaţia, Primăria Piteşti vrea să facă tratamente fitosanitare prin stropiri cu mijloace mecanice terestre.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1562

Continuare
 
Comunele de pe traseu abia aşteaptă autostrada Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 martie 2016

Comunele de pe traseu abia aşteaptă autostrada

 

 După ce autorităţile au analizat 5 variante de traseu pentru Autostrada Piteşti - Sibiu, s-au oprit la varianta 3: aceasta trece prin Tigveni (Bîrseştii de Jos), Şuici şi Sălătrucu (satul Văleni), de unde se virează la stînga spre Berislăveşti şi Călimăneşti. În cele trei comune argeşene de pe viitorul traseu, oamenii abia aşteaptă deschiderea şantierului. Cei trei primari ne-au spus că, pentru prima dată, terenurile vor avea o valoare de piaţă, desfacerea produselor va fi mai uşoară, iar lucrările vor cere şi forţă de muncă din sate.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 2797

Continuare
 
Părinţii trebuie să plătească 10.000 lei Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 martie 2016

În procesul Colegiului Neniţescu, Primăria Piteşti a cîştigat

Părinţii trebuie să plătească 10.000 lei

 

 La aproape doi ani de la scandalul comasării prin absorbţie a liceelor Neniţescu şi Mihai Viteazul, viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, a anunţat că procesul a fost cîştigat de primărie. Astfel, pe lîngă faptul că instanţa a decis definitiv şi irevocabil că hotărîrea de Consiliu Local se menţine, părinţii trebuie să plătească şi cheltuielile de judecată, în cuantum de circa 10.000 de lei.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1975

Continuare
 
Zeci de bilete de tratament aşteaptă pensionarii Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 martie 2016

Vara se bat pe ele şi acum nu le vor!

Zeci de bilete de tratament aşteaptă pensionarii

 

 La sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 3, datele de plecare fiind 18, 19, 20 şi 21 martie 2016. Repartiţia poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1608

Continuare
 
CAMPANIE de prevenţie a bolilor tiroidiene Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 02 martie 2016

 Fă-ţi un control acum!

CAMPANIE de prevenţie a bolilor tiroidiene

Pachet de analize 50 RON

 

 România este o ţară cu deficit de iod, multe persoane fiind predispuse la afecţiuni ale tiroidei, inclusiv cancerul tiroidian. Dacă nu sunt diagnosticate şi tratate din timp, atrag după sine nenumărate dezechilibre în organism. Gral Medical desfăşoară Campania “ Vino cu tiroida la control” în anul 2016.
Intră în campanie şi beneficiază de un pachet de analize cu reducere 60% şi ecografie tiroidă cu reducere 25%.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1921

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 02 martie 2016

Se vorbeşte, se citeşte...

 

Sîntem hrăniţi „în lanţ“

Cum să ţină pasul la preţul portocalelor un magazin mic, în concurenţa cu reţelele de supermarketuri? Profi, care are 9 magazine în Piteşti, plus cîte unul în Costeşti, Topoloveni, Mioveni şi Cîm­pulung, a ajuns acum la 379 magazine în ţară, în 179 localităţi. În mod normal, astfel de lanţuri de magazine nu ar trebui lăsate să şi producă, pentru că îi dezavantajează şi pe producători.

Trotuar supraaglomerat

Pe Bulevardul Bălcescu, zona Kaufland - John, trotuarul e îngustat atît de mult, încît nu se poate circula decît într-un sens de mers. În staţiile de autobuz, la orele de vîrf, abia poţi să treci prin aglomeraţie. Şoferii trebuie să fie foarte atenţi, să nu ia tîrîş pe cineva sau să nu intre vreun copil cu picioarele pe sub roţi.  

  VIP

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1154

 
O firmă, falimentată în cinci secunde! Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 02 martie 2016

 Dintr-o declaraţie a ministrului Agriculturii,

O firmă, falimentată în cinci secunde!

 

 După aproape o lună de la moartea primului copil cu sindrom hemolitic ure­mic la Spitalul Marie Curie din Capitală, autorităţile au declarat că au iden­tificat o posibilă cauză a îmbolnăvirilor micuţilor: brînza proaspătă de vaci dintr-un lot contaminat cu Escherichia Coli, serogrupul O 26, bacterie găsită în probele prelevate de inspectorii DSVSA Argeş. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a specificat şi producătorul acestui sortiment de brînză, Lactate Brădet, asta înainte ca ancheta să fie finalizată. „Bacteria Escherichia Coli a fost descoperită în produse lactate din judeţul Argeş, mai exact în brînza de vacă produsă de firma Lactate Brădet“, a declarat, luni, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. A fost o lovitură de imagine grea pentru mica fabrică de lactate din judeţul nostru, cu capital 100% românesc, ce se bucura de suc­ces atît pe piaţa internă, cît şi externă, avînd produse şi pe rafturile maga­zinelor din Germania, Italia şi Belgia.

Comentarii (16) | Vizualizari: 4113

Continuare
 
La 25 de ani, îi trebuie transplant de ficat Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 02 martie 2016

Peste trei săptămîni este programat la operaţie

La 25 de ani, îi trebuie transplant de ficat

 

 Florin Gogoci are 25 de ani şi este din Cîmpulung Muscel. Tînărul a venit la redacţia noastră, în speranţa că cineva îl va putea ajuta să facă rost de ceva bani pentru un transplant de ficat. El a strîns ceva bani, dar mai are nevoie de 2.000 de lei. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1742

Continuare
 
7 morţi de gripă în Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 02 martie 2016

7 morţi de gripă în Argeş

 

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a anunţat ieri că numărul decedaţilor de gripă a ajuns la 7. Astfel, de la începutul sezonului de supraveghere a infecţiilor respiratorii acute, gripei şi sindromul acut respirator şi pînă ieri au fost confirmate de Institutul Cantacuzino Bucureşti 16 cazuri de gripă sezonieră, dintre care 7 au decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, fiind vorba de persoane care nu au fost vaccinate antigripal şi care au prezentat şi alte afecţiuni medicale cronice. DSP Argeş a solicitat spitalelor restricţionarea accesului de vizitatori, purtarea corespunzătoare a echipamentului de protecţe de către personalul medico -sanitar şi auxiliar, izolarea tuturor pacienţilor cu diagnostic de gripă. 

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1337

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 02 martie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Iuliana Matei, adjunct la Protecţia Copilului

De ieri, Iuliana Matei, şef serviciu în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, a fost promovată pe o nouă funcţie. Mai precis, Iuliana Matei este de ieri director general adjunct cu delegaţie pe o perioadă determinată.   
 A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1255

Continuare
 
Sute de cereri la pregătitoare Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 02 martie 2016

În prima zi,

Sute de cereri la pregătitoare

 

În prima zi de înscrieri la clasa pregătitoare s-au depus 624 de cereri în Argeş, fiind disponibile la nivelul judeţului 5.470 de locuri. Potrivit datelor Ministerului Educaţiei Naţionale, înregistrate în sistem, în prima zi de înscriere, luni, 29 februarie, pînă la ora 20, au fost completate la nivel naţional 22.007 cereri. Dintre acestea, 19.417 cereri (88,2%) vizează copiii cu vîrsta de 6 ani, împliniţi înainte de data de 1 septembrie 2016, iar 2.590 de cereri (11,8%), copiii cu vîrsta de 6 ani (împliniţi începînd cu data de 1 septembrie 2016).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1348

Continuare
 
Se anunţă probleme cu manualele! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 02 martie 2016

Contestaţiile ar putea întîrzia procedura

Se anunţă probleme cu manualele!

 

Manualele pentru clasa a IV-a  vor ajunge pe băncile elevilor la 15 septembrie 2016, anunţa de curînd ministrul Educaţiei, Adrian Curaj. Avînd experienţa anilor trecuţi, cînd, de exemplu, manualele pentru clasa a III-a  au ajuns abia la o lună de la începerea anului şcolar, sîntem rezervaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1318

Continuare
 
45 de persoane fără carte de muncă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 02 martie 2016

Se vrea eliminarea muncii la negru

45 de persoane fără carte de muncă

 

 Pentru a scădea numărul celor ce muncesc la negru, Mihail Adrian Oprescu, inspector şef la ITM Argeş, ne-a spus că, în februarie, această instituţie a făcut 142 de controale la diferite firme şi societăţi. În urma acestora, la 32 de angajatori au fost găsite lucrînd fără forme legale de angajare 45 de oameni.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1844

Continuare
 
<< Start < Înapoi 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5116 - 5146 din 7544
embedgooglemap.net
 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 Comentarii

Din Porsche, în arest!
Tinu Liliana (Rubyna made Topoloveni)numai rade ca nu stiu de ce cred ca te va prinde rasul,inzecit, duci sacul la fund ...
17/03/18 23:51 Mai mult...

PSD i-a retras sprijinul deputatului Rădulescu
NISTE HAHALERE CU TOTII,AHTIATI DUPA CIOLAN...O SA SE TERMINE SI CU ASTIA..ARE KOVESI GRIJA!!! :zzz :zzz 8) 8)
17/03/18 13:05 Mai mult...

Renata, imaginea unui salon din Piteşti
daca nu ar avea botul ala ca si cum a facut bataturi de atata supt ar fi chiar ok...
17/03/18 08:59 Mai mult...

PSD i-a retras sprijinul deputatului Rădulescu
Sa o conteste cu Ak47 din dotare si cu IQ-ul lui scazut de grobian.Genul acestea de persoane nu au ce cauta in politica,...
17/03/18 08:54 Mai mult...

„Am fost condamnat cu martori falşi“
E posibil orice, ancheta superficiala sau deloc si favorizarea infractorului, martori mincinosi, certificate medico-lega...
17/03/18 07:05 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 26.02.2018

--- 4.488 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter