Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Astăzi, ultima zi de înscriere!     *** Ce se mai întîmplă la Molivişu     *** Recidivist săltat de poliţişti     *** Se vorbeşte,se citeşte...     *** Preţul unui pom de Crăciun, de la 10 lei!     *** Plata retroactivă a contribuţiei la pensie, şi în 2018!     *** Cei mai în vogă artişti, la Tîrgul de Crăciun     *** Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil      *** O nouă campanie umanitară     *** Concert de colinde, la Catedrală     *** Ultima zi în care mai puteţi aduce un omagiu     *** Tîrg de Crăciun, la Bowling      *** Familii Regale care participă la funeralii      *** Criminalul din Mioveni avea discernămînt     *** Argeşeni păgubiţi prin metoda „împrietenire“     *** Cercetat sub control judiciar pentru tentativă de omor     *** A făcut explozie pe A1     *** Cadouri pentru elevii merituoşi!     *** Misiune infernală cu ardelenii!     *** Fără muzică şi majorete la baschet!     *** De patru ori, la televizor!    

 
Argeşul, judeţul cu 129.544 de beneficiari! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 30 septembrie 2015

Sînt mulţi cei care vor primi ajutoare alimentare!

Argeşul, judeţul cu 129.544 de beneficiari!

 

 La acest moment, 129.544 de argeşeni vor primi ajutoare alimentare gratuite de la Uniunea Europeană. Această informare vine de la prefectul de Argeş, Mihail Oprescu, care a explicat că în acest an s-a făcut inventarierea beneficiarilor înainte de demararea procedurilor de achiziţie publică şi că, dacă totul merge bine, se doreşte ca aceste alimente să ajungă în cămările oamenilor înainte de Sărbătorile de iarnă din acest an. Populaţia stabilă a Argeşului este de peste 613.000 locuitori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 962

Continuare
 
Conducerea Dacia, nemulţumită de traficul de la Podul Viilor Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 30 septembrie 2015

Prefectul Mihail Oprescu:

Conducerea Dacia, nemulţumită de traficul de la Podul Viilor

 

Ieri, în cadrul conferinţei de presă, prefectul de Ar­geş, Mihail Oprescu, a pre­cizat că a primit o no­tă de informare de la cei din conducerea Dacia vi­zavi de condiţiile de trans­port al salariaţilor în zona Podul Viilor. În urma acestei notificări, prefectul a discutat cu cei din conducerea IPJ Argeş şi au transmis o hîr­tie către Primăria Pi­teşti prin care-i roagă să fluidizeze traficul în zonă pentru cei de la Da­cia. Numai pe acolo trec zilnic 60 de au­to­buze, de trei ori pe zi, ale celor de la Dacia.

Comentarii (6) | Vizualizari: 2224

Continuare
 
Testul INFAI pentru depistarea Helicobacter Pylori Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 30 septembrie 2015

La Clinik Med se efectuează

Testul INFAI pentru depistarea Helicobacter Pylori

 Premieră în Piteşti
# Testul este uşor de efectuat, neinvaziv, are mare acurateţe şi este avantajos ca preţ

 

La Clinik Med, luna octombrie aduce cîteva noutăţi la cabinetele de Dermatologie şi Medicină internă. Este vorba despre efectuarea la preţuri avantajoase a peeling-ului chimic, respectiv a testului INFAI pentru depistarea infecţiei cu Helicobacter Pyroli.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1372

Continuare
 
Banii, terminaţi pentru investiţii în sectorul vegetal Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 septembrie 2015

În cadrul submăsurii 4.1,

Banii, terminaţi pentru investiţii în sectorul vegetal

 

 Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a anunţat că valoarea to­tală nerambursabilă a tu­turor cererilor de finan­ţare depuse pînă în acest moment pentru sectorul vegetal din cadrul sub­măsurii 4.1 ,,Investiţii în exploataţii agricole” a atins nivelul maxim al valorii publice disponibile pentru această sesiune de depunere, mai precis 120% din alocarea disponibilă de 72.021.933  euro.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 790

Continuare
 
Zeci de şacali în fondurile de vînătoare Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 30 septembrie 2015

Veniţi din Bulgaria şi Turcia, s-au înmulţit la noi

Zeci de şacali în fondurile de vînătoare

 

 Deşi nu sînt specifici ţării noastre, şacalii au ajuns pe fondurile de vînătoare şi din judeţul nostru. Aceste animale sînt periculoase pentru vînatul mic precum iepurii şi căpriorii, dar şi pentru oameni, fiind purtători de rabie. Ei au fost împinşi în ţara noastră de lipsa hranei în habitatele din Grecia, Bulgaria şi Turcia.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1026

Continuare
 
Vulpile primesc momeli vaccinale la vizuini! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 30 septembrie 2015

Începînd de mîine, pentru a preveni apariţia turbării,

Vulpile primesc momeli vaccinale la vizuini!

 

 Începînd de mîine, în ju­deţul nostru se va desfă­şura Programul de vacci­nare prin distribuţie ma­nua­lă de momeli vacci­nale antirabice la vulpi. Se vor distribui cîte 25 mo­meli/km pătrat. Numă­rul de momeli vaccinale antirabice la vulpi estimat pentru această campanie este de 2.100.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 863

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Creşte suma alocată cazării parlamentarilor

Parlamentarii au votat modificarea Legii 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor, ce face referire la suma forfetară pe care ei o vor primi lunar pentru cazare. Parlamentarii nu mai folosesc maşini pentru deplasări în colegiu, dar vor primi o sumă de 1.400 de lei pentru a-şi acoperi cheltuielile de transport. De asemenea, ei vor primi şi o sumă în valoare de 4.600 de lei pentru cazare. Pînă acum, această sumă era de 4.000 de lei. Deci deputaţii şi senatorii ce nu au domiciliul în Bucuresti sau Ilfov vor primi lunar, pe durata întregului mandat, 1.400 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de transport din circumscripţie, pe baza unei declaraţii pe proprie răspundere, ce reprezintă un document justificativ.  

    A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 973

Continuare
 
Solidari împotriva cancerului la sîn! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 30 septembrie 2015

Peste 850 de angajaţi Renault, la Marşul şi Crosul Casiopeea

Solidari împotriva cancerului la sîn!

 

 Sîmbătă, Grupul Renault România a devenit, pen­tru al cincilea an conse­cutiv, lider al competiţiei companiilor la Crosul şi Marşul roz Casiopeea. A­proape 3.000 de persoane s-au înscris la evenimen­tul umanitar al Asociaţiei Casiopeea în lupta cu cancerul mamar. Din fondurile colectate astfel urmează să fie achi­ziţiona­te proteze mamare pentru femeile ce au suferit una sau chiar două mas­tectomii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1030

Continuare
 
Lia Spiridon nu se mai află printre noi! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 30 septembrie 2015

A luptat cu leucemia, dar boala a fost mai puternică

Lia Spiridon nu se mai află printre noi!

 

 Foarte multă lume s-a mobilizat şi a încercat s-o ajute pe Lia Spiridon, frumoasa piteşteancă în vîrstă de 19 ani, diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică - T. Din păcate, Dumnezeu a avut alte planuri cu tînăra, luînd-o la el mult prea repede. Luni seara, Lia a pierdut lupta cu boala, chiar dacă totul părea că merge spre bine, dîndu-şi ultima suflare pe patul unei cunoscute clinici de specialitate din Pescara, Italia. A luptat pînă în ultima clipă pentru viaţa ei şi tot pînă atunci şi-a făcut planuri pentru viitor, luptînd cu durerea insuportabilă şi cu tratamentele pe care le avea de făcut. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2386

Continuare
 
Dorel, primarul Ene de la Moşoaia! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 29 septembrie 2015

Dorel, primarul Ene de la Moşoaia!

 

 Mai multe familii din satul Smeura, comu­na Moşoaia, sînt izo­late de restul lumii din cau­za autorită­ţilor!

Comentarii (1) | Vizualizari: 1120

Continuare
 
Dezastru la Podul Viilor! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 29 septembrie 2015

Mai mult se stă, decît se circulă

Dezastru la Podul Viilor!

 

 Dezastru la Podul Viilor! La intrarea în Piteşti se circulă cu viteza melcului. La orele prînzului, din zo­na magazinului Slava spre pod şi mai departe spre ca­lea ferată se circulă ba­ră la bară, iar acest drum de circa un kilometru se putea face în aproxi­mativ o jumătate de oră. 

Comentarii (5) | Vizualizari: 3287

Continuare
 
Adriana Tuţescu renunţă la şefia Judeţeanului Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 29 septembrie 2015

De la 1 octombrie, spitalul rămîne fără manager

Adriana Tuţescu renunţă la şefia Judeţeanului

 

 De la 1 octombrie, doctoriţa Adriana Tuţescu nu va mai fi manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Medicul diabetolog ne-a spus că n-a crezut că va dura aşa de mult pînă cînd va fi ocupat postul prin concurs.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1344

Continuare
 
Studii biblice şi activităţi recreative Imprimare E-mail
(12 voturi)
marţi, 29 septembrie 2015

Fundaţia Aid for Piteşti, prin Biserica lui Hristos, organizează

Studii biblice şi activităţi recreative

# Sînt aşteptate persoane de orice vîrstă # Intrarea este liberă

 

 De o bună perioadă, Fundaţia Aid for Piteşti organizează anual, gratuit, activităţi educaţionale, la care pot participa atît adulţi, cît şi copii. Una dintre preocupările fundaţiei o reprezintă studiile biblice, care se fac prin intermediul Bisericii lui Hristos.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1944

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Leul a crescut în raport cu celelalte valute

Conform BNR, ieri leul s-a apreciat în faţa principalelor valute. Banca Naţională a anunţat ieri un curs de 4,4128 lei/euro, în scădere faţă de vineri. De asemenea, euro a coborît la minimul ultimelor două luni. Leul a cîştigat teren şi în faţa dolarului american, ce a coborît de la 3,9595 de lei, la 3,9448 lei. În plus, şi francul elveţian s-a depreciat ieri în faţa leului, ajungînd la o valoare de 4,0301 de lei.

    A.Roşu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 989

Continuare
 
Deputatul Duvăz vrea măsluirea unei legi Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 septembrie 2015

Clienţii defavorizaţi, băncile cîştigătoare!

Deputatul Duvăz vrea măsluirea unei legi

 

 Un proiect de lege aflat în dezbatere în Camera De-pu­taţilor iscă mari nemul­ţumiri în rîndul celor care au contracte cu băncile, fiind în detrimentul consu­matorilor şi în beneficiul instituţiilor bancare. Este vorba de Proiectul de Le­ge pentru modificarea şi completarea Legii nr. 193/ 2000 privind clauzele abu­zive din contractele în­che­iate între profesionişti şi consumatori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 937

Continuare
 
Cheltuielile arbitrale, mai mici ca taxa de timbru Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 septembrie 2015

Preşedintele Ştefan Deaconu susţine:

Cheltuielile arbitrale, mai mici ca taxa de timbru 

 

 Camera de Comerţ şi Industrie Argeş - Curtea de Arbi­traj a organizat, ieri, la sediul acesteia, o dezbatere cu tema „Arbitrajul Comercial: de ce, unde şi cum?“. La acest eveniment au participat membrii CCI Argeş, dar şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1053

Continuare
 
<< Start < Înapoi 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 5488 - 5518 din 6913

 
 
 
 

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

Mamă, copii şi bunică, răniţi la Buzoeşti
Multa sanatate si recuperare rapida
15/12/17 09:48 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Nu mai oscila si ia aminte;lasai antrenori pe cei doi PITESTENI care sunt doriti,daca faceti un sondaj de opinie constat...
15/12/17 09:05 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter