Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“      *** Poşta îşi cere scuze!      *** Tîrgul de Toamnă, la Bowling      *** Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni      *** Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori      *** A murit pentru o sticlă cu bere      *** 23 de persoane munceau la negru      *** Maşină nouă, făcută zob la Albota      *** CS Mioveni, neînvinsă cu Mihali!      *** Meciuri cu 10, 9 şi 7 goluri      *** FC Argeş şi CS Mioveni vor juca marţi!      *** Eftimie: „Nu am avut nici şansă“      *** Lincar: „Ne-am apărat ca la Rovine!“      *** Au învins, dar n-au convins!      *** Şapera: „Apărarea a făcut diferenţa“      *** Costescu: „Precizia aruncărilor ne-a costat“      *** Din Suedia nu a mai ajuns acasă      *** Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!      *** Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei     

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

S-a oprit cu Renaultul în stîlp

Sîmbătă seara, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în apropiere de Lisa, a avut loc un accident care putea să aibă urmări grave. Eduard G., în vîrstă de 28 de ani, din Bascov, se îndrepta spre casă la volanul unui Renault Simbol. La un moment dat, el a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, un Citroen Berlingo, care era condus regulamentar, din sens opus, de Pavel P., în vîrstă de 54 de ani, tot din Bascov. În urma impactului, maşina Renault s-a lovit de un stîlp din beton. Şoferul a fost rănit, iar poliţiştii au constatat că el băuse înainte de a se urca la volan, avînd o concentraţie de 0,42 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

A.Roşu


 
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 291

Continuare
 
Băiat de 17 ani, în stare gravă Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 09 octombrie 2017

Şoferiţa a lovit TIR-ul cu Dacia

Băiat de 17 ani, în stare gravă 

 

O şoferiţă a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, oprindu-se într-un TIR. Accidentul a avut loc sîmbătă, în jurul prînzului, pe strada Lînăriei, din Piteşti.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1563

Continuare
 
S-a spînzurat după ce l-a părăsit nevasta Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 octombrie 2017

Un crescător de animale din Rucăr

S-a spînzurat după ce l-a părăsit nevasta

 

La sfîrşitul săptămînii trecute, un bărbat de 44 de ani, din comuna Rucăr, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a spînzurat într-o anexă a gospodăriei. Bărbatul a fost găsit atîrnînd în ştreang chiar de tatăl său, care a dat alarma la 112.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 802

Continuare
 
A răsturnat maşina de poliţie Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 09 octombrie 2017

Şoferul unui BMW

A răsturnat maşina de poliţie

 

Agent şef principal Paul Tomacu, în vîrstă de 37 de ani, de la Poliţia din Poiana Lacului, a avut parte, ieri, de o experienţă neplăcută, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un BMW.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1818

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Cros pentru elevi

Şcoala Gimnazială Nicolae Bălcescu şi Şcoala Gimnazială Tudor Arghezi din Piteşti organizează, sîmbătă, de la ora 11, în cadrul Proiectului Judeţean „Sănătatea - bunul cel mai de preţ“, concursul de cros pentru elevii claselor a III-a şi a IV-a, care se va desfăşura în Parcul Trivale. Concursul este organizat în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Mircea cel Bătrîn, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 486

Continuare
 
Ambulanţe cu aproape un milion de km la bord! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 octombrie 2017

Parcul auto al Serviciului de Ambulanţă Argeş, învechit

Ambulanţe cu aproape un milion de km la bord!

 

O  secundă poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte cînd vine vorba de bolnavii care au nevoie urgentă de ajutor medical. Se cere promptitudine în venirea ambulanţei, însă serviciile de ambulanţă se confruntă cu probleme mari în privinţa parcului auto.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 597

Continuare
 
Şeful ANPC s-a întîlnit cu oamenii de afaceri Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 octombrie 2017

Dezbatere la CCIA Argeş  

Şeful ANPC s-a întîlnit cu oamenii de afaceri

 

Recent, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, în parteneriat cu Administraţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, a organizat dezbaterea cu tema „Protecţia Consumatorilor - prevenţie, legislaţie, cazuistică#“ Evenimentul a avut loc la sediul CCIA Argeş şi l-a avut ca invitat din partea ANPC, pe preşedintele Marcel Bogdan Pandelică.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 637

Continuare
 
Marfă pe alese, la Toamna Piteşteană Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 07 octombrie 2017

Must, mici şi maţe fripte

Marfă pe alese, la Toamna Piteşteană

 

Ieri, în Piaţa Vasile Milea a avut loc deschiderea oficială a Tîrgului Toamna Piteşteană. La eveniment, pe lîngă invitaţii din administraţia locală, a fost prezent şi Sorin Roşu Mareş, secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Dacă acesta din urmă s-a mulţumit doar să guste din produsele expuse, primarul Piteştiului, Cornel Ionică, şi-a cumpărat cu 12 lei o bucată de urdă.      


Comentarii (1) | Vizualizari: 848

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 octombrie 2017

Se vorbeşte, se citeşte...

Farmacie în familie

Un ziar economic central dă exemplul unei afaceri de familie în domeniul farmaceutic: Cristiana Ungureanu, proprietara Forte Vita Farm, are şi fiul pregătit în domeniu, şi a creat o reţea de 12 farmacii în Argeş - 6 la sat, 6 la oraş. Acestea au avut în 2015 şi 2016 cifre de afaceri de peste 11 miloane lei, pe o piaţă dominată de mari reţele naţionale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 396

Continuare
 
Vînătoarea, suspendată două săptămîni! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 octombrie 2017

Fiindcă se vaccinează vulpile,

Vînătoarea, suspendată două săptămîni!

 

Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş a anunţat că, începînd cu 9 octombrie, va începe campania de vaccinare antirabică a vulpilor prin distribuţie manuală de momeli vaccinale în zonele în care există viziuni. Momelile vor fi distribuite pe mai multe fonduri de vînă­toare, drept urmare vînătoarea va fi interzisă pentru o peri­oadă de 14 zile de la distribuirea acestora.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 387

Continuare
 
A mutat stîlpul din mijlocul străzii Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 octombrie 2017

Dorel şi-a reparat gafa

A mutat stîlpul din mijlocul străzii

 

În sfîrşit, după ce s-au făcut de cacao în toată ţara, autorităţile locale din Cîmpulung au mutat stîlpul bucuclaş din mijlocul străzii Gruiului. Operaţiunea s-a desfăşurat ieri şi a costat 48.000 de lei, deşi s-au făcut demersuri pentru a se îndrepta situaţia încă din luna mai. Muncitorii susţineau că strada a fost lărgită, iar stîlpul a rămas pe vechiul amplasament, urmînd ca reprezentanţii firmei de electricitate să îl mute pe marginea carosabilului.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 533

Continuare
 
Şobolanii au invadat adăpostul de cîini Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 octombrie 2017

Au migrat dintre gunoaie

Şobolanii au invadat adăpostul de cîini

 

Dincolo de problema cîinilor fără stăpîn, cîmpulungenii se confruntă de ani buni cu o stare de fapt de-a dreptul alarmantă: invazia şobolanilor. Rozătoarele, unele dintre ele de dimensiuni impresionante, s-au înmulţit peste măsură, în condiţiile în care operaţiunile de deratizare lipsesc cu desăvîrşire, prezenţa lor în locurile în care mizeria e la ea acasă, şi nu numai, fiind deja o obişnuinţă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 594

Continuare
 
Taurul a învins flăcările Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 07 octombrie 2017

În incendiul de la vila fratelui primarului,

Taurul a învins flăcările

 

Pompierii musceleni au fost solicitaţi, ieri dimineaţă, să intervină pentru stin­gerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe situate în localitatea Berevoeşti. Flăcările ameninţau să cuprindă întreg imobilul, dar şi o benzinărie din apropiere, însă forţele de intervenţie au acţionat prompt, reuşind să limiteze pagubele şi să împiedice un dezestru de proporţii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1066

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

DSP a analizat apa

Săptămîna trecută, inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş au recoltat şi analizat probe de apă din sistemele publice de aprovizionare cu apă potabilă, în cadrul monitorizării de audit. A fost analizată apa din următoarele localităţi: Băbana - 2 probe; Cîmpulung - 3 probe; Poienari de Muscel - 2 probe; Mioveni - o probă; Miceşti - 4 probe; Sălătrucu - 2 probe; Arefu - 2 probe; Corbeni - 4 probe; Albeştii de Argeş - 4 probe; Cicăneşti - 2 probe; Piteşti - 10 probe. Probele analizate în cadrul monitorizării de audit au evidenţiat că parametrii s-au încadrat în valorile admise de Legea nr. 458/ 2002(r), legea apei potabile. Toate rezultatele au fost bune.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 428

Continuare
 
Spectacole de folclor şi muzică tînără Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 octombrie 2017


Spectacole de folclor şi muzică tînără

 

Piaţa Vasile Milea din Piteşti va răsuna, în acest weekend şi în cel de săptămîna viitoare, de muzică. Centrul Cultural Piteşti organizează sub egida Tîrgului Toamna Piteşteană o serie de spectacole pentru toate gusturile, sub coordonarea profesorului de canto popular Valentin Grigorescu şi a cantautorului Tiberiu Hărăguş.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 679

Continuare
 
S-a dat drumul la căldură în Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 octombrie 2017


S-a dat drumul la căldură în Piteşti

 

Termo Calor Confort a început de ieri furni­zarea agentului termic în Piteşti. La ora 12.30, erau deja pornite 34 cen­trale termice de car­tier, din cele 57 ale ora­şului, urmînd ca pînă sea­ra să fie pornite toa­te. Un sfert din Asociaţii au însă deja datorii din urmă.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 864

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 6493


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Doar un punct, deşi meritau victoria!
Cine merita victoria?Hai să fim serioși! Deși fundașii lor in frunte cu Deaconescu au făcut totul să fie 2 pauză ...
16/10/17 22:10 Mai mult...

La Şcoala 3, cărţi la gunoi!
Constat cu mare surprindere că există un comentariu negativ cu privire la ”profa” de biologie de la Scoala nr. 3 P...
16/10/17 21:59 Mai mult...

Mai mulţi şomeri, în Argeş
din pacate sunt multi someri deoarece nu vor sa munceasca, vin la angajatori si spun ca nu pot ba sa faca pe schimburi,b...
16/10/17 17:48 Mai mult...

Doar un punct, deşi meritau victoria!
Cu o floare, nu se face primavera! Sa nu uitam ca au avut ocazie clara de gol in repriza a II-a. Portarul Grecu era batu...
16/10/17 14:04 Mai mult...

I-au spart faţa!
Politia Stefanesti nu-si face niciodata treaba, infractorii se plimba pe strazi, mai ales in zona blocurilor fantoma est...
16/10/17 13:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter