Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
Dispărut de acasă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 decembrie 2017


Dispărut de acasă

 

Un bărbat în vîrstă de 86 de ani a dispărut, joi, de acasă. Constantin Ileana, din comuna Leordeni, a plecat de acasă fără să se mai întoarcă. Este posibil ca bătrînul să fie desculţ. Nu este pentru prima dată cînd octogenarul dispare de acasă, însă, de fiecare dată, pînă acum, a fost găsit de poliţişti şi adus înapoi într-un timp foarte scurt.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 573

Continuare
 
96 de fapte în 96 de ani Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 decembrie 2017


96 de fapte în 96 de ani

 

Casa Regală a României a dat publicităţii 96 de lucruri din viaţa Regelui Mihai I, tot atîtea cîţi ani avea Majestatea Sa cînd s-a stins din viaţă. Astfel, puteţi afla mai multe despre viaţa regelui, în 96 de fapte în 96 de ani.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 523

Continuare
 
Nu cumpăraţi alimente din locuri neautorizate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 decembrie 2017

Pentru a nu vă pune în pericol sănătatea,

Nu cumpăraţi alimente din locuri neautorizate!

 

În apropierea sărbătorilor de iarnă cînd, în mod tradiţional, creşte consumul de produse alimentare, ANSVSA recomandă cetăţenilor să cumpere produse alimentare numai din unităţi sau spaţii autorizate sanitar-veterinar.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 496

Continuare
 
Noul Duster, disponibil la Delta Plus! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 decembrie 2017


Noul Duster, disponibil la Delta Plus!

 

Cel mai nou model al mărcii Dacia este disponibil, de ieri, şi în Piteşti. Noul Duster a fost prezentat, aseară, de concesionarul Delta Plus, într-un cadru festiv.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 736

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 decembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

O nouă trecere de pietoni pe strada Smeurei

Primăria Piteşti a făcut încă o trecere de pietoni pe strada Smeurei, pentru a face legătura cu pista de biciclete din Pădurea Trivale. Aceasta face parte din proiectul „Amenajare piste de biciclete pe strada Nicolae Dobrin“. Proiectul este avizat de Poliţia Rutieră.    
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 433

Continuare
 
Soluţii pentru fluidizarea traficului în Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 decembrie 2017

Treceri de pietoni, semafoare, sensuri unice

Soluţii pentru fluidizarea traficului în Piteşti

 

Primăria Piteşti caută soluţii pentru fluidizarea traficului în Piteşti, atît pentru a veni în sprijinul şoferilor, cît şi pietonilor. În acest sens, în Comisia de circulaţie s-a luat în discuţie, analizat şi avizat solicitările cu privire la sistematizarea circulaţiei în Piteşti.  


Comentarii (2) | Vizualizari: 888

Continuare
 
Angajaţii Dacia vor protesta în Piaţa Victoriei Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 09 decembrie 2017

Peste 1.600 de oameni îşi vor striga nemulţumirea

Angajaţii Dacia vor protesta în Piaţa Victoriei

 

Sindicatul Autoturisme Dacia va protesta, marţi, 12 decembrie, ora 11.00, alături de peste 1.000 de reprezentanţi ai Federaţiei Industrial BNS, la Bucureşti, în Piaţa Victoriei. SAD îndeamnă toate sindicatele din sectorul privat, dar şi pe toţi oamenii din ţară să iasă şi să protesteze împotriva guvernului PSD - ALDE. Protestul de la Bucureşti vine după ce SAD a ieşit în stradă să-şi strige nemulţimirile la Piteşti şi la Mioveni.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 635

Continuare
 
Ilegalităţi la Primăria Moşoaia Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 decembrie 2017

Curtea de Conturi a găsit:

Ilegalităţi la Primăria Moşoaia

 

Un grup de consilieri locali liberali, care reprezintă opoziţia în comuna Moşoaia, au semnalat Camerei de Conturi Argeş, prin trei adrese, din ianuarie, martie şi iunie, o serie de ilegalităţi despre care aveau cunoştinţă, în legătură cu activitatea Primăriei din ultimii ani. Majoritatea au fost confirmate şi în urma controlului făcut la faţa locului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1469

Continuare
 
Călătoriţi gratis cu „Golden Dragon“ Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 decembrie 2017

Săptămîna viitoare, un nou test cu autobuz electric la Piteşti

Călătoriţi gratis cu „Golden Dragon“

 

Săptămîna viitoare, piteştenii vor putea merge gra­tuit, pe toate traseele din oraş, cu un nou autobuz electric care va fi testat la noi de Pri­măria municipiului Piteşti, prin SC Publitrans 2000 SA. Perioada în care veţi putea călători cu acesta este 12 - 16 decembrie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 905

Continuare
 
Flori şi lumînări pentru Regele Mihai I Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 decembrie 2017


Flori şi lumînări  pentru Regele Mihai I

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului au amenajat în apropierea Catedralei Arhiepiscopale şi Regale, un loc în care credincioşii să poată aprinde lumînări pentru Regele Mihai I decedat în Elveţia, marţi. Ieri, de ziua Sfintei Filofteia cînd curtea Mănăstirii a fost plină de credincioşi, mulţi dintre pelerini s-au oprit întîi în faţa noii catedrale. Cum uşa era încuiată, nefiind permis accesul, oamenii au stat lipiţi de geam ca să vadă piatra funerară a regelui. Deşi placa era aşezată, deasupra era pus un covoraş, nefiind vizibilă inscripţia. Mormîntul Regelui Mihai I este lîngă cel al Reginei Ana decedată anul trecut. Cîţiva oameni au aşezat cîte o floare pe pervazul de unde se puteau vedea mormintele.     
M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 382

 
Cum ar fi fără Termoficare? Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 08 decembrie 2017


Cum ar fi fără Termoficare?

 

Vînzătorii de centrale publică statistici conform cărora peste 250 din cele 320 oraşe care au avut sistem centralizat de încălzire au renunţat la el - iar unele apartamente au devenit reci ca nişte coteţe. Inclusiv un oraş mare ca Galaţiul a încercat anul acesta închiderea lui, propunînd să dea o compensaţie de 3.000 lei fiecărui client, ca ajutor pentru cumpărarea unei centrale. Şi în Piteşti se pregăteşte o analiză a viitorului SC Termo Calor Confort, în scopul reducerii cheltuielilor. Am discutat despre aceste teme cu directorul Iulian Richiţeanu.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 751

Continuare
 
„Trebuia să fie respectată tradiţia!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 decembrie 2017

Istoricul Ştefan Dumitrache, nemulţumit de protocolul funeral al Casei Regale  

„Trebuia să fie respectată tradiţia!“ 

 

Istoricul Ştefan Dumitrache, directorul Muzeului Municipal din Curtea de Argeş, s-a arătat mîhnit de faptul că reprezentanţii Casei Regale a României nu vor respecta tradiţiile la funeraliile Regelui Mihai I, aşa cum se anunţase iniţial. El susţine că, la înmormîntarea regelui, ar trebui să se ţină cont şi de faptul că înaintaşii lui au fost aduşi cu trenul regal şi puşi pe afet de tun.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 645

Continuare
 
Ajutor de stat majorat pentru agricultori Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 decembrie 2017


Ajutor de stat majorat pentru agricultori


Veste bună pentru agricultori! Ajutorul de stat de care beneficiază, în acest an, agricultorii pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură a fost majorat cu 116,968 milioane lei. Decizia a fost luată, miercuri, de Guvern prin adoptarea unei hotărîri. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 583

Continuare
 
Mii de pelerini la racla Sfintei Filofteia Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 08 decembrie 2017


Mii de pelerini la racla Sfintei Filofteia

 

Sărbătoarea Sfintei Filofteia a fost cinstită şi în acest an la Mănăstirea Curtea de Argeş, acolo unde se află racla Sfîntuliţei. Mii de pelerini din judeţ şi din ţară au venit să se închine la Sfintele Moaşte. Jandarmii au montat garduri de protecţie şi s-a format o coadă, în acest fel, fiind evitată îmbulzeala. Spre deosebire de alţi ani, în care credincioşii se călcau în picioare pentru a atinge racla, ieri, pacea şi rugăciunea au domnit pe întreg ansamblul mănăstirii. Slujba religioasă susţinută de Înaltpreasfinţitul Calinic a răsunat în toată curtea, fiind amplasate difuzoare. Credincioşii care aşteptau la coadă au putut asculta Sfînta Liturghie, dar şi cuvîntarea ţinută de protosinghelului Caliopie Ichim.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 569

Continuare
 
Obligaţiile utilizatorilor de apă-canal Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 08 decembrie 2017


Obligaţiile utilizatorilor de apă-canal

 

Piteştenii care folosesc serviciile de alimentare cu apă şi canalizare oferite de Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti trebuie să ştie că au anumite obligaţii şi că vor fi sancţionaţi în cazul în care nu le respectă.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1304

Continuare
 
Guvernul dă cu o mînă şi ia cu alta! Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 08 decembrie 2017

Probleme rezolvate parţial în sănătate

Guvernul dă cu o mînă şi ia cu alta!

 

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi com­ple­tarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, iar parte din modificările aduse vizează personalul din sistemul sanitar.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 915

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 6926

 
 


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil
Felicitari pentru implicarea elevilor, profesorilor si conducerii scolii. \multe activitati frumoase in ultimul timp ...
15/12/17 21:55 Mai mult...

Din Porsche, în arest!
Nevasta ?! 😀 concubina vrei sa spui :))..care la rândul ei la despărțit de prima lui femeie avand si cu aceasta u...
15/12/17 20:40 Mai mult...

Calendar de excepţie, la Ştefăneşti
Tipic P$D, praf in ochii oamenilor. De cand a venit ea la primarie nu s-a mai facut nicio investitie semnificativa in St...
15/12/17 15:20 Mai mult...

Gentea: „Primăria şi Consiliul Local vor sprijini perfor...
Presedinte la CSM-judo,Presedinte la FC Arges,la Apa-Canal si te miri pe unde mai este.La FC ARGES de ce nu este BARBULE...
15/12/17 12:33 Mai mult...

Galeria nu îl vrea pe Săndoi!
@argesfan ce te doare pe tine si altii ca ca vine Sandoi antrenor la FC Arges? observ ca sunteti foarte rautaciosi. ca...
15/12/17 10:37 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter