Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul      *** Şoferiţa nu a acordat prioritate      *** Rănit grav în timp ce traversa strada      *** Accident din cauza papucilor de plastic      *** Faceţi educaţie rutieră copiilor!      *** Din vagonul cu aburi, în prisaca sub soare      *** O amintire cît o viaţă!   nbsp;  *** Un autobuz fantomă      *** „Planeta Petrila“      *** AJF premiază copiii şi juniorii     *** Piteştiul, în cifrele strategiilor      *** Abuzul nu e abuz fără prag      *** Şi-au scos iubitele la produs   &nbp; *** Furau curent electric      *** Stă 3 ani şi 6 luni în Penitenciarul Mioveni      *** Condiţii foarte bune de picnic la Făget!            

 
90 de elevi au făcut curăţenie la Făget Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 14 iunie 2017

Într-o acţiune de ecologizare organizată de Dacia,

90 de elevi au făcut curăţenie la Făget

 

Ieri dimineaţă, 90 de elevi au participat la Făget, la o lecţie de ecologie, susţinută de 50 de mana-geri de la Uzina Dacia Mioveni, alături de asociaţia Team Work. După ce au aflat mai multe lucruri despre ecologizare, copiii, împreună cu profesorii, au plecat să strîngă gunoaie şi deşeuri din respectiva zonă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 786

Continuare
 
Se luptă să oprească privatizarea Oltchim Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 iunie 2017

Pe baza principiilor socialiste,

Se luptă să oprească privatizarea Oltchim

 

Vînzarea pe 9 pachete a Combinatului Oltchim nu este încă aprobată de instanţă. Următorul termen la care Tribunalul Vîlcea trebuie să dea un verdict pe această temă va fi 21 iunie - dată la care se va judeca intervenţia depusă de politicianul vîlcean Constantin Rotaru.

 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 452

Continuare
 
Poliţistul pistolar bagă mîna-n buzunar! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 14 iunie 2017

I se cer daune pentru distrugerea apartamentului incendiat

Poliţistul pistolar bagă mîna-n buzunar!

 

Fostul ofiţer DIPI Marian Alin Marin, tri­mis în judecată pen­tru tentativă de omor, va trebui să plăteas­că şi daune morale şi materiale, dacă va fi găsit vinovat. „Poli­ţis­tul pistolar“, aşa cum i se spune, va trebui să achite aproximativ 70.000 de lei propri­tarilor aparta­men­tului pe care l-a incendiat.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 661

Continuare
 
Orice act de îngrijire a copilului înseamnă şi educaţie! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 14 iunie 2017

Comisia Naţională din învăţămîntul preşcolar s-a întrunit în Argeş

Orice act de îngrijire a copilului înseamnă şi educaţie!

 

De curînd, la Casa de Cultură din Bascov s-a întrunit  Comisia Naţională de specialitate pentru învăţămîntul preşcolar, formată din 15 membri. Din această comisie face parte şi inspectorul Georgeta Toma de la ISJ Argeş, singurul reprezentant al judeţului nostru.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 404

Continuare
 
Peste 100 de elevi de 10 la gimnaziu! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 14 iunie 2017

Au absolvit clasele V-VIII cu media maximă

Peste 100 de elevi de 10 la gimnaziu!

 

Absolvenţii de gimnaziu se pregătesc pentru primul examen important din viaţa lor, Evaluarea Naţională. Potrivit inspectorului general adjunct din cadrul ISJ Argeş, Mihaela Crăciun, s-au înscris la Evaluarea Naţională 4.653 de elevi, iar examenul se va desfăşura în 127 de centre.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 1137

Continuare
 
Specialişti electricieni la S.Ed.C. Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 iunie 2017


Specialişti electricieni la S.Ed.C. Mioveni

 

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL pune la dispoziţia locuitorilor, prin intermediul Serviciului de Iluminat Public, echipe de specialişti ce oferă servicii profesionale pentru toate tipurile de instalaţii electrice.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 252

Continuare
 
Şcoala de Vară „Fenomenul Piteşti“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 13 iunie 2017

Încep înscrierile la cea de-a VI-a ediţie a manifestării

Şcoala de Vară „Fenomenul Piteşti“

 

Organizatorii Şcolii de Vară „Fenomenul Piteşti“ au început înscrierile pentru cei care vor să participe la cea de-a VI-a ediţie a manifestării. Vă puteţi înscrie pînă duminică, 2 iulie 2017, iar pentru a face acest lucru trebuie să completaţi un formular care poate fi descărcat de pe www.istoriecontemporana.ro.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 288

Continuare
 
Profesorii nu intră în grevă Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 13 iunie 2017

Bacul nu este în pericol

Profesorii nu intră în grevă

 

Profesorii din FSLI au decis, ieri, să nu intre în grevă, se arată într-un comunicat al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţămînt. Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţămînt (FSLI) au anunţat că nu sînt întrunite condiţiile pentru declanşarea grevei generale, spunînd însă că aceasta nu înseamnă că salariaţii din învăţămînt sînt mulţumiţi de Legea salarizării. Aşadar, examenele de bacalaureat din aceste zile nu sînt în pericol să nu se poată desfăşura.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 332

Continuare
 
Piteştiul are 147.645 de alegători Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 iunie 2017

După ultima actualizare în Registrul electoral,

Piteştiul are 147.645 de alegători

 

Numărul total de oameni cu drept de vot din Ro-mânia înscrişi în Regis-trul electoral la 10 mai 2017 este de 18.863.690, cu 2.780 mai puţini faţă de ultima informare pu-blică realizată de Autori-tatea Electorală Perma-nentă (AEP) pe 10 aprilie 2017, cînd erau înregis-traţi 18.866.470 de ale-gători români. Din regis-tru am extras numărul de alegători pentru muni-cipiile şi oraşele din Ar-geş, în funcţie de sexul acestora.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 330

Continuare
 
În Piteşti, s-a deschis cu mare fast Glam by Anca Petrache Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 13 iunie 2017

Eleganţă şi rafinament la superlativ!

În Piteşti, s-a deschis cu mare fast  Glam by Anca Petrache, un salon de înfrumuseţare la standarde europene

 

Zilele trecute, frumuseţea a căpătat noi valenţe la inaugurarea salonului Glam by Anca Petrache , în Piteşti, pe strada Egalităţii nr. 18, lîngă Colegiul  Zinca Golescu.  Într-o atmosferă plăcută, relaxantă, martori la acest eveniment de mare rafinament au fost invitaţi, dintre ei cu nume sonore în industria beauty, prieteni dragi şi reprezentanţi ai presei locale, înconjuraţi de oameni talentaţi şi entuziaşti care iubesc ceea ce fac şi au ales să facă parte din echipa Glam by Anca Petrache .  

 

Comentarii (3) | Vizualizari: 3535

Continuare
 
Cancerul de col uterin poate fi prevenit! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 13 iunie 2017

Campania „Protejează-i aripile!“

Cancerul de col uterin poate fi prevenit!

 

Ieri a avut loc la Direcţia de Sănătate Publică Argeş o conferinţă de presă organizată de Institutul Naţional de Sănătate Publică privind campania de prevenire a cancerului de col uterin „Protejează-i aripile!“. Cu această ocazie, specialiştii Institutului Naţional de Sănătate Publică au atras atenţia asupra importanţei adoptării unui comportament preventiv în ceea ce priveşte această boală, România fiind pe primul loc în UE la mortalitatea din cauza cancerului de col uterin.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 510

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

„Istorie şi istorii“

Centrul Cultural Piteşti, prin Clubul de Istorie Armand Călinescu şi redacţia revistei-document Restituiri organizează colocviul cu tema „O istorie culturală a mîinilor în Occidentul Medieval“, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul „Istorie şi istorii“, cu Marin Toma. Manifestarea, coordonată de istoricul Marin Toma, secretar de redacţie al revistei-document Restituiri, se va desfăşura joi, 15 iunie, de la ora 14, în Sala Simpozion, din cadrul Centrului Cultural Piteşti.    

„Primii artişti“

Joi, de la ora 17, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Piteşti, se va desfăşura concursul-festival de teatru, sub genericul „Primii artişti“. Manifestarea este organizată în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Nicolae Simonide, se află la a doua ediţie şi este coordonată de profesoara-poetă Allora Albulescu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 344

Continuare
 
Liceul de Construcţii Mioveni îşi aşteaptă cursanţii Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 13 iunie 2017

 

Liceul de Construcţii Mioveni îşi aşteaptă cursanţii


Elevii care explorează, în această perioadă, alternativele educaţionale în vederea alegerii liceului care se potriveşte profilului lor vocaţional sînt aşteptaţi şi la Mioveni. Viitorii absolvenţi de gimnaziu îşi pot forma o idee mai clară cu privire la opţiunile pe care le au în privinţa alegerii liceului care li se potriveşte, citind despre oferta educaţională a Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 413

Continuare
 
Se fură plantele din faţa blocurilor! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 13 iunie 2017

Munca oamenilor de bună-credinţă se duce pe apa Sîmbetei

Se fură plantele din faţa blocurilor!

 

O pensionară din Piteşti, locatară a blocului C de pe strada Petroliştilor, este p-asionată de flori şi are în faţa blocului o grădină impresionantă cu peste 100 de trandafiri şi alte flori care au transformat locul într-un colţ de rai. Zilele trecute, Ioana Bărbulescu a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. I-a fost furată o floare agăţătoare-clematită care înfrumuseţa o arcadă din grădină.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 566

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Două evenimente la CCIA Argeş 

Mîine şi poimîine, pe 13 şi 14 iunie, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş organizează la sediul său din Piteşti, din bulevardul Republicii, două evenimente importante pentru mediul de afaceri. Mîine la ora 11.00, va fi evenimentul „Parteneriat pentru dezvoltarea durabilă. Oportunităţi şi avantaje pentru mediul economic“, care va avea loc sub forma unei dezbateri/mese rotunde, avînd drept partener Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Ecologie Industrială din Bucureşti, o instituţie prestigioasă care vine în întîmpinarea mediului de afaceri punînd la dispoziţie consultanţă, servicii de cercetare industrială, infrastructură de cercetare industrială şi dezvoltare experimentală etc. Apoi, miercuri, tot la ora 11.00, CCIA Argeş găzduieşte, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Piteşti şi Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), seminarul cu tema „Importanţa protecţiei proprietăţii industriale“. Participarea la ambele evenimente este gratuită, iar prin aceste întîlniri se încearcă să se răspundă problemelor ridicate de mediului de afaceri argeşean.    

Antonela Roşu

Nou magazin la Mioveni

Începînd astăzi, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni va deschide un magazin destinat comercializării unui sortiment variat de mărfuri din sectorul nealimentar: produse de menaj, produse de curăţenie, dezinfectanţi, detergenţi, vopseluri (vopsea, grund, diluant, lac), materiale şi accesorii electrice (prize, întrerupătoare, cabluri, surse de iluminat), echipamente de protecţie, obiecte sanitare, o gamă vastă de accesorii de asamblare. Situat pe strada Stadionului, în incinta parcării supraetajate de lîngă Piaţa Agroalimentară „Dacia“, magazinul va funcţiona în intervalul luni - vineri, între orele 08.00 şi 20.00, iar sîmbăta, între orele 08.00 şi 13.00.   

Silviu Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 357

 
Ce s-a modificat la Legea salarizării Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 12 iunie 2017

E „unitară“, dar nu împacă pe toată lumea

Ce s-a modificat la Legea salarizării

 

Legea salarizării unitare diferă, în forma adoptată de Camera Deputaţilor şi trimisă la promulgare, faţă de varianta discutată în Senat. Mai jos vă prezentăm principalele diferenţe dintre cele două forme.

 

Comentarii (3) | Vizualizari: 963

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 5712
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Furau curent electric
De ce nu aveti curaj sa spuneti ca indivizii prinsi erau tigani???Si ca ei altceva nu stiu sa faca decat sa fure si sa i...
24/06/17 09:27 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Foarte bine , a fost un conducator bun dar acum cand lucrurile s-au rezolva adica promovare luat nume Fc. Arges apar tot...
24/06/17 09:22 Mai mult...

Poliţiştii locali nu pot amenda şoferii absenţi
Legea 61 de ce nu o aplica ?
24/06/17 09:24 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Este o mare realizare ca,in sfarsit s-a recuperat marcas FCArges ! Restul e barfa si ,ce e simpatic isi dau cu parerea t...
24/06/17 09:25 Mai mult...

„Brandul FC Argeş, prea scump!“
Sa va spuna acest personaj cum a contribuit la desfintarea centrului luand fraudulos complice cu FRF transferandule la D...
24/06/17 09:26 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 


 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter