Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Actorul Dumitru Drăgan, înmormîntat azi     *** Noul şef e teleormănean!     *** Alin Berevoescu, prim adjunct la ISU Argeş     *** Patronul de la Bistro 27, muncă în folosul comunităţii      *** Şofer condamnat că a ucis un copil     *** Şase profesori de 10 la Titularizare!     *** Expoziţie Bădiliţă la Ilfoveanu     *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** La anul, Dacia va lansa Noul Sandero      *** 10.000 de fani la picnicul Dacia din Franţa      *** Trecere de pietoni în pădure     *** Champions League, turul      *** 4 arbitri argeşeni au trecut testele     *** Iulian Călin, în Europa League     *** 3 medalii de bronz pentru CS Dacia!     *** Argeşencele, profesoare pentru olandeze     *** 4 medalii pentru juniori     *** Raicu şi Şerban, la Campionatul European     *** Victorie în cel de-al treilea amical!     *** „Nu mai pleacă nici un jucător“    

 
Dara îşi ia brevetul de avalanşă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 decembrie 2015

Al doilea cîine de la Salvamont Argeş, antrenat pentru examenul vieţii

Dara îşi ia brevetul de avalanşă

 

 Şeful Serviciului Salva­mont Argeş, Ion Săndu­loiu, a început pre­zen­ta­rea pe pagina sa de Facebook a echipelor candidate în această iarnă, la obţinerea Bre­ve­tului Naţional pentru Unita­­­­tea Canină de Avalanşă. Prima echipă for­ma­tă este formată din conductorul Du­mi­tru Pascu şi cîinele Eric.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1590

Continuare
 
Mii de argeşeni la paradă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 02 decembrie 2015

De Ziua Natională a României,

Mii de argeşeni la paradă

 

 Românii au marcat, ieri, Ziua Naţională. La Piteşti, seria evenimentelor a început de dimineaţă şi a ţinut pînă sera tîrziu. De departe, evenimentul ca­re a reunit circa 10.000 de cetăţeni în zona cen­trală a municipiului a fost parada militară şi a autovehiculelor din dotarea Ministerului Apărării şi a unităţilor din subordinea Ministerului de In­ter­ne. Copiii au avut posibilitatea să-şi facă poze pe transportoarele blindate şi cu forţele de ordine prezente la eveniment. Manifestările au început cu intonarea Imnului naţional.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2375

Continuare
 
Prefectul a convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Prefectul a convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă

 

Ieri, 27 noiembrie 2015, la sediul Instituţiei Prefectului - Judeţul Argeş, a avut loc în sis­tem videoconferinţă, sub conducerea prim-ministrului României, Dacian Cioloş, şi a ministrului de Interne, Petre Tobă, şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă cu tema: „Analizarea gradului de pregătire a autorităţilor pentru perioada de iar­nă 2015 - 2016“. De a­se­me­nea, s-a convocat o şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Argeş.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1786

Continuare
 
Medici din Bucureşti oferă consultaţii pentru dermatologie şi gastroenterologie la Clinik Med Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 02 decembrie 2015

Medici din Bucureşti oferă consultaţii pentru dermatologie şi gastroenterologie la Clinik Med

 

 La Clinik Med pacienţii pot beneficia de servicii ginecologice, dermatologice şi gastroenterologice. Metodele de investigaţii sînt rapide şi sigure. În acest sens, pentru serviciile gastroenterologice, amintim Videocapsula endoscopică şi Testul respirator depistare Helicobacter Pylori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2289

Continuare
 
Bradul piteştenilor e de la Piscu Negru! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

De 1 Decembrie, se aprind luminile

Bradul piteştenilor e de la Piscu Negru!

 

 Bradul de lîngă Teatrul Al. Davila va fi împodobit cu 2.000 becuri luminoase şi 600 de metri liniari de ghirlande luminoase tip ţurţuri. Acest brad are 22 de metri înălţime şi a fost adus din zona Piscu Negru. Autorităţile locale ne-au precizat că acesta va rămîne în centrul Piteştiului pînă după Sfîntul Ion.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2138

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Programe de educaţie pentru viaţă, în şcoli 

Claudia Ana Costea, noul ministru al Muncii, a spus că autorităţile trebuie să facă programe de educaţie pentru viaţă în şcoli, inclusiv educaţie sexuală. Autorităţile trebuie să susţină şi să promoveze un stil de viaţă sănătos în rîndul tinerilor, în alimentaţie, prin exerciţii fizice şi educaţie sexuală. Ea este de acord că introducerea în programa şcolară, obligatoriu, a orelor de educaţie sanitară poate preveni apariţia bolilor atît la o persoană, cît şi în colectivul din care fac parte. Copiii trebuie să fie mult mai informaţi în ceea ce priveşte riscurilor şi metodele de prevenire a acestora.  

  A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1851

Continuare
 
Autorizaţii şi pentru cei ce vînd în pieţe! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Întîlnire la ITM Argeş cu comercianţii de articole pirotehnice

Autorizaţii şi pentru cei ce vînd în pieţe!

 

 Ieri, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, a avut loc o întîl­ni­re de informare şi instru­ire referitoare la deţine­rea, păstrarea, folosirea şi punerea pe piaţă a articolelor pirotehnice de divertisment.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1731

Continuare
 
Fermierii îşi primesc plata pe suprafaţă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

De ieri, APIA a început virarea banilor

Fermierii îşi primesc plata pe suprafaţă

# Vor lua 53 de euro/ha

 

 Primii fermieri argeşeni şi-au primit, ieri, de la Agenţia de Plăţi şi Inter­venţie pentru Agricultură Argeş, banii care repre­zintă avansul pe supra­faţă. Potrivit directorului APIA Argeş, Marius Stroescu, este vorba de 3.667 de fermieri din ju­de­ţul nostru, din cei 25.000 care au depus ce­reri în acest sens.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2242

Continuare
 
Începe vînătoarea de vulpi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Pentru a verifica eficienţa vaccinării antirabice,

Începe vînătoarea de vulpi

 

 În conformitate cu Programul de supraveghere, control şi eradicare a Rabiei în Ro­mânia, programul de vaccinare a vulpi­lor prin distribuţie aeria­nă  a momelilor vaccinale s-a încheiat pe 14 octombrie 2015. Peste cîteva zile, va fi demarată campania de împuşcare a vulpilor pentru a verifica eficienţa vaccinării.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1842

Continuare
 
Campanie de prevenire a infecţiei cu HIV Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

 Ziua Mondială de luptă împotriva HIV/SIDA este sărbătorită pe 1 decembrie

Campanie de prevenire a infecţiei cu HIV

 

 Ziua Mondială de luptă împotriva HIV/SIDA se celebrează la 1 decem­brie din anul 1988. Este o oportu­ni­tate a oamenilor de pre­tu­tindeni să se uneas­că în lupta împo­tri­va maladiei, să fie soli­dari cu cei care trăiesc cu boala şi să-i comemo­reze pe cei care au de­ce­dat în urma acesteia.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1773

Continuare
 
Vom avea bănci cu spătar! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 noiembrie 2015

În Piteşti

Vom avea bănci cu spătar!

 

Viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, a anunţat de curînd că a reuşit să facă două modificări la proiectul urban de reabilitare. Una dintre acestea vizează faptul că băncile vor avea spătar, iar cea de-a doua: nu se va mai monta o statuie în faţa Cinema Bucureşti.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1407

Continuare
 
Tăierile ilegale au adus pagube mari! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 27 noiembrie 2015

Garda Forestieră din Argeş:

Tăierile ilegale au adus pagube mari!

 

 Ieri, în cadrul Colegiului Prefectural, reprezentanţii Gărzii Forestiere Judeţene Argeş au făcut o scurtă prezentare vizavi de acţiunile desfăşurate pe această zonă în judeţul Argeş. Primarii  s-au arătat însă nemulţumiţi de faptul că mulţi cetăţeni de-ai lor au luat amenzi pe care nu le plătesc, iar primăriile trebuie să facă dosare pentru a-i trimite în instanţă. Argeşul are o suprafaţă de 271.314 ha pădure.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1684

Continuare
 
Probleme în Complexul Fortuna! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 27 noiembrie 2015

Ieri, la şedinţa de Colegiu Prefectural:

Probleme în Complexul Fortuna!

 

 Şedinţa de Colegiu Prefectural de ieri a adus în prim-plan noile norme împotriva incendiilor pe care mulţi trebuie să le respecte. Au existat şi voci dinspre primari care au atras atenţia să nu se cadă în exces de zel şi să se blocheze activitatea tuturor instituţiilor din Argeş.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1835

Continuare
 
Argeşul a ales varianta 1! Imprimare E-mail
(8 voturi)
vineri, 27 noiembrie 2015

În 2020, avem autostradă Piteşti - Sibiu 

Argeşul a ales varianta 1! 

 

 Argeşul a ales traseul autostrăzii cel mai avantajos dintre cele cinci variante. Această decizie vine după ce, ieri, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Argeş, a avut loc o dezbatere publică orga­ni­zată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), cu privire la cea mai bună variantă de traseu pentru viitoarea auto­stradă Piteşti - Sibiu.  A fost aleasă varianta 1, fiind considerată cea mai viabilă din punct de vedere economic şi ca distanţă. Mai precis, este vorba de trasel Piteşti - Curtea de Argeş - Şuici - Perişani - Racoviţa - Cîineni - Boiţa - Tălmaciu - Vestem, cu noduri la Tigveni, Şuici şi Racoviţa.

Comentarii (11) | Vizualizari: 4176

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 noiembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

S-au plătit rentele viagere

APIA informează că a finalizat plata rentei viagere aferentă anului 2014, pentru diferenţa de 45.458 beneficiari care au optat pentru plata prin mandat poştal. Suma totală plătită este de 47.728.081,81 lei, cu sursa de finanţare de la bugetul naţional. Agenţia a plătit, în perioada iunie - septembrie 2015, suma de 17.813.521,93 lei pentru 15.809 de rentieri care au optat pentru plata prin virament bancar. Cuantumul rentei viagere agricole reprezintă echivalentul în lei a 100 de euro/an pentru fiecare hectar de teren extravilan înstrăinat/pentru care s-a încheiat acord cu investitorul şi echivalentul a 50 de euro/an pentru fiecare hectar de teren extravilan arendat. Pentru suprafeţele mai mici de 1 ha, suma plătită va fi proporţională cu suprafaţa înstrăinată sau arendată, respectiv pentru care s-a încheiat acord cu investitorul.  

  I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1464

Continuare
 
Ghid pentru fermierii care iau fonduri europene Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 noiembrie 2015

AFIR a publicat pe site-ul oficial:

Ghid pentru fermierii care iau fonduri europene

 

 Fermierii argeşeni care doresc să acceseze fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 au de acum un ghid de prevenire a neregulilor în accesarea fondurilor europene. Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rura­le a publicat, pe pagina de internet oficială www.afir.info, Ghidul de prevenire a neregulilor privind crearea de condiţii artificiale pentru obţinerea fondu­­rilor europene nerambursabile derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 / 2020 (PNDR 2020).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1301

Continuare
 
<< Start < Înapoi 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6449 - 6479 din 8298
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea Curierului



Comentarii

Câmpulungul nu mai are fotbal
Cine mai baga dragilor bani in fotbal? Va spun eu ,nimeni .Politicul si guvernele au distrus tot nu tu legi sa ajuti fen...
17/07/18 17:45 Mai mult...

Câmpulungul nu mai are fotbal
Ce fotbal prieteni- bagati bani in ce trebuie ca orasul ala e mort si toti fug din el. Da-l draq de fotbal ca nu interes...
17/07/18 09:28 Mai mult...

Încăierare între rudarii de la Stoeneşti
Imaginati-va cum arata aceasta plaga pe la Arcul de Triumf sau pe la "Sirena Daneza". Rom sau Roman tot acelasi lucru ...
17/07/18 07:59 Mai mult...

Egal cu ilfovenii!
Cu echipa asta vreți sa promovați ? Dacă scorul era 3-4 zero ptr Clinceni nu se supăra nimeni la câte ocazii au avu...
16/07/18 15:19 Mai mult...

Amendat că a jignit un poliţist pe Facebook
Eu nu sunt din Stefanesti dar am auzit ca acest politist face ce il taie capul am inteles ca si cu colegi lui are proble...
16/07/18 12:08 Mai mult...

Google Analytics



















Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 




 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info