Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Încep reparaţiile la podul barajului Prundu     *** Profesorii ameninţă cu greva!     *** Cupluri premiate de primarul Ionică!     *** Sistem de supraveghere video în staţiile ITP      *** A abuzat o copilă de 9 ani     *** Elev în clasa a VIII-a, prins cu droguri     *** Agresorul preşedintelui UNPR Rucăr, condamnat      *** Primar, prădat de un rucărean     *** Fetiţă în clasa I acuzată de agresiune     *** Inspectorul ANAF, demis că se uita la filme porno     *** Olimpicii, premiaţi la Primăria Piteşti     *** Concursul „Piteştiul meu“ şi-a desemnat cîştigătorii     *** Carte despre China, lansată la Mioveni      *** Filarmonica Piteşti împlineşte 11 ani!     *** Zaharia şi Cheru, campioane europene     *** Liga I play-off etapa 10, play- out, etapa 11     *** Gol la primul meci din 2018!     *** Condiţii noi pentru Liga a II-a, pentru Mioveni şi FC Argeş     *** Trei medalii la CM de Kick Box!     *** CS Dacia, în grupă cu Constanţa şi Slatina    

 
Concurs pentru infirmiere şi îngrijitoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Concurs pentru infirmiere şi îngrijitoare

 

Primăria Municipiului Piteşti organizează, pe 24 martie, de la ora 10, concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a mai multor posturi vacante din cadrul Serviciului Public Creşe. Mai precis se caută trei infirmiere şi două îngrijitoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2186

Continuare
 
Transportul public (2B, 3B), mizerabil! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Cumpărăm cel mai scump bilet din ţară

Transportul public (2B, 3B), mizerabil!

 

 După ce săptămîna trecută vă aduceam în atenţie faptul că Municipalitatea Piteşti a lansat un chestionar, la recomandarea Curţii de Conturi, despre calitatea transportului cu autobuzele, acum venim şi cu cîteva comentarii pe care cititorii noştri le-au postat pe site-ul curier.ro. Au existat comentarii în care cititorii semnalau nemulţumirile actualului viceprimar Cornel Ionică.

Comentarii (9) | Vizualizari: 2648

Continuare
 
Inventatorul Barbu, 60 de ani de căsătorie Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

La Primăria Piteşti s-au premiat cuplurile longevive

Inventatorul Barbu, 60 de ani de căsătorie

 

 Ieri, Municipalitatea Pi­teşti a organizat pre­mierea cuplurilor care au împlinit 50 sau 60 de ani de căsnicie ne­întreruptă. Printre a­ces­tea s-a numă­rat şi fa­mi­lia inventatorului şi pro­zatorului român Sandu D. Barbu. Acesta şi soţia sa au marcat 60 de ani de căsătorie ne­în­tre­ruptă. După atîţia ani de căsnicie, cei doi con­cluzionează că au avut „o viaţă ordonată, care a trecut prea repede“, vrînd parcă să mai fie încă o dată tineri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2254

Continuare
 
De 8 Martie, femeia - regină pentru o zi la cofetăria Ribana Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Prăjiturile Ribana concurează dulcele aer primăvăratic

De 8 Martie, femeia -  regină pentru o zi la cofetăria Ribana

 

 Odată cu sosirea primă­verii, la Ribana se dez­morţeşte şi dorul de mi­reasma preparatelor, adul­mecată în laboratorul pro­priu, iar mai apoi în cele două puncte de prezentare şi vînzare astfel: unul situat în zona Centru, mai exact pe strada Victoriei nr. 27 (pe acelaşi trotuar cu Teatrul, cam la 250 - 300 m, mergînd spre nord) şi celălalt în strada Exerciţiu, lîngă restaurantul Carpaţi. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2626

Continuare
 
Conferinţă gratuită pentru femei Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Beatrice Lospa prezintă„Adevărata Frumuseţe“, la Piteşti

Conferinţă gratuită pentru femei

 

 ACES (Asociaţia Creştină pen­tru Educaţie şi Sănătate) orga­nizează evenimentul „Adevă­rata Frumuseţe“, dedicat doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia lunii martie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2489

Continuare
 
Cum îţi alegi aparatul foto Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Sfatul fotoreporterilor Curierului:

Cum îţi alegi aparatul foto

 

 Atunci cînd vorbim de aparate foto, le putem include în două categorii: aparate de familie denumite şi compacte şi aparate profesio­nale. Primele sînt la îndemîna tuturor şi sînt indicate pentru instantanee făcute în vacanţe, în viaţa de zi cu zi sau pentru peisaje, în timp ce celelalte sînt folosite îndeosebi de cei care au un business în domeniu, fiind fotografi pro­fesionişti şi ale căror fotografii sînt cumpărate.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2277

Continuare
 
Păsările, analizate privind gripa aviară Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Prin autocontrol în fermele din judeţul nostru,

Păsările, analizate privind gripa aviară

 

 Peste 100 de mii de păsări au fost sacrificate în Ungaria, la doar 60 de kilometri de graniţa cu România. Măsura a fost luată din cauza unor suspiciuni de infectare cu virusul gripei aviare. Totodată, autorităţile maghiare au decis să ia măsuri drastice, după ce raţele de la o fermă din localitatea Fuzesgyarmat, în estul Ungariei, s-au îmbolnăvit. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1910

Continuare
 
S-au aprobat măsurile de sprijin pentru fermieri Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Pentru anii 2015 - 2020,

S-au aprobat măsurile de sprijin pentru fermieri

 

 A fost aprobată ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind măsurile de sprijin acordate fermierilor în 2015 - 2020. Potrivit directorului Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş, Marius Stroescu, sînt mai multe scheme de plăţi. În privinţa celor directe, există plata unică pe suprafaţă şi plata redistribuită. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2268

Continuare
 
Comercianţii din pieţe, scutiţi de case de marcat! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Ordonanţa 28, pentru unii impozite, iar pentru alţii evaziune!

Comercianţii din pieţe, scutiţi de case de marcat!

 

 De la 1 martie a intrat în vigoare Ordonanţa de Urgen­ţă nr. 28 din 25 martie 1999, republicată, privind obli­gaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Potrivit acesteia, operato­rii econo­mici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a subs­titutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectua­te direct către populaţie sînt obligaţi să utilizeze apa­rate de marcat electronice fiscale. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 3416

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

În atenţia posesorilor de case de marcat! 

Potrivit prevederilor Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 159/2015 pentru stabilirea modelului şi conţinutului anunţului de atenţionare a clienţilor referitor la obligaţia de respectare a prevederilor OUG nr. 28/1999, ordin ce a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 131/20.02.2015, începînd cu data de 1 martie, operatorii economici care au obligaţia, potrivit legii, de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale trebuie să afişeze anunţul de atenţionare la locul de amplasare a aparatului de marcat electronic fiscal, astfel încît să fie vizibil clienţilor. Operatorii economici ce desfăşoară activităţi comerciale în unităţi de tip restaurant, bar, discotecă, club şi altele asemenea asigură informarea clienţilor şi prin tipărirea anunţului de atenţionare pe prima pagină a meniurilor pe care le pun la dispoziţia acestora ori prin alte mijloace, astfel încît la fiecare masă destinată clienţilor, aceştia să aibă permanent posibilitatea de a citi anunţul de atenţionare. 

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1985

Continuare
 
Preţul mieilor de Paşte, acelaşi ca anul trecut Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Pentru că oferta este mare,

Preţul mieilor de Paşte, acelaşi ca anul trecut

 

 Ocupaţie luată mereu în rîs, ameninţare pentru copiii care nu învaţă carte, creşterea oilor nu mai e demult o me­serie chiar de neluat în calcul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2233

Continuare
 
Se opreşte apa! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 05 martie 2015

Se opreşte apa!

 

Societatea Apă-Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 5 - 6 martie 2015, între orele 21.30 şi 5.30, fiind afectaţi următorii utilizatori din zona Centru: Bdul Eroilor; strada Egalităţii; blocurile E3A, E3B, E3C; strada Maior Gheorghe Şonţu - blocurile C1A, D1, D2, D4; PT 517; presiune scăzută pe  Bulevardul I.C. Brătianu şi în zona Popa Şapcă. Oprirea furnizării apei este necesară pentru efectuarea de lucrări pe strada Egalităţii. Societatea îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi roagă să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2478

 
Mai primeşte o cutie cine apucă Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 05 martie 2015

S-au înjumătăţit ajutoarele alimentare gratuite

Mai primeşte o cutie cine apucă

 

 Ieri, viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, a anunţat că ajutoarele alimentare rămase se vor da în ordine alfabetică beneficiarilor. Asta pentru că, deşi iniţial municipiul avea un sur­plus de ajutoare, acum, după ce două primării din Vîlcea au solicitat peste 4.000 de pachete, au mai rămas alimente doar pentru jumătate dintre beneficiarii Piteştiului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2623

Continuare
 
De luni, Mere în şcoli Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 05 martie 2015

De luni, Mere în şcoli

 

 Veste bună pentru elevii argeşeni: de luni vor primi mere la şcoală! Acest anunţ l-a făcut, ieri, în cadrul conferinţei de presă de la CJ Argeş, preşedintele Florin Tecău. Programul se va desfăşura pe o perioadă de 37 de zile şi vor beneficia de acesta 49.976 de elevi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2306

Continuare
 
Bolnavul de gripă, încă internat la Floreasca Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 05 martie 2015

Din cauza bolilor cronice, e ţinut sub observaţie

Bolnavul de gripă, încă internat la Floreasca

 

 L-a sfîrşitul lunii februarie s-a confirmat o suspiciune de gripă în cazul unui piteştean de 47 de ani,  care se afla atunci în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. Potri-vit medicului Maria Păun, de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, analizele efectuate la Institutul Cantacuzino au confirmat diagnosticul de gripă cu virusul de tip B.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2162

Continuare
 
Scarlatină la Şcoala 17! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 05 martie 2015

Autorităţi, luaţi măsuri!

Scarlatină la Şcoala 17!

O fată de 12 ani, diagnosticată cu această boală transmisibilă

 

 A fost confirmat un nou caz de scarlatină în judeţul nostru. Medicul Maria Păun, de la Direcţia de Sănă­tate Publică Argeş, ne-a spus că este vorba de o fa­tă de 12 de ani, elevă în clasa a V-a la Şcoala Gene­rală Nr. 17 Tudor Muşatescu din Piteşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2856

Continuare
 
<< Start < Înapoi 251 252 253 254 255 256 257 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7906 - 7936 din 7945
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curieruluicăutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---


 
 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter