Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** BNR limitează gradul de îndatorare!     *** 15 zile pentru plata amenzilor la jumătate     *** Ajutoare pentru încălzire, la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Focul lu‘ Sumedru, la Topoloveni şi Ştefăneşti     *** „Cel mai iubit dintre pămînteni”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 19-25 octombrie      *** Femeie găsită moartă în mijlocul drumului     *** Accident mortal la Mălureni     *** Casă cu 16 camere mistuită de incendiu     *** Văcar ucis pe cîmp     *** S-a aruncat de la etajul VI     *** Şofer de TIR prins beat la volan     *** Vor puncte la Constanţa     *** Vor a cincea victorie acasă     *** „Nu ştiam ce jucători voi băga în teren!“     *** Înot: 20 de sportivi din Argeş la Izvorani     *** Bascov-ul joacă la Mioveni cu Craiova     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul la ştiucă cu năluci    

 
Fără asigurare medicală, plătiţi din buzunar Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 iulie 2015

Nu plecaţi în concediu în afara ţării, decît cu un astfel de act

Fără asigurare medicală, plătiţi din buzunar

 

 Cei care decid să-şi pe­treacă vacanţa în afara ţării trebuie să fie conş­tienţi că, pe lîngă aspec­tele plăcute, călătoriile în alte state pot avea şi une­le riscuri pentru sănătate, iar asigurarea medicală de călătorie este extrem de necesară.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2470

Continuare
 
A născut fata lui Pendiuc! Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

A născut fata lui Pendiuc!

 

 Ema Pendiuc a născut, ieri, în Bucureşti, în jurul prînzului, un băieţel de nota 10, la greutatea de 3,2 kg. Curierul zilei  îi urează multă sănătate bebeluşului!

Comentarii (1) | Vizualizari: 2955

Continuare
 
Abonament întreg pentru străini Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Fără reduceri la transporul local!

Abonament întreg pentru străini

 

Ieri, un cetăţean piteştean a venit la noi la redacţie revoltat de faptul că soţia acestuia nu poate să-şi ia abonament redus. Din cele precizate de cetăţean, soţia este cetăţean rus, dar are rezidenţă permanentă în Piteşti, stînd aici de 41 de ani. Valeriu Horebenciuc s-a arătat nemulţumit că, după o viaţă în care soţia acestuia a muncit în Piteşti, nu poate beneficia de această facilitate doar pentru că nu şi-a luat cetăţenia. În urma discuţiilor cu reprezentanţii autorităţilor locale, aceştia ne-au precizat că, în conformitate cu hotărîrea de Consiliu Local care stabileşte categoriile de persoane care beneficiază de această facilitate, cei cu rezidenţă permanentă nu sînt printre ei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1691

Continuare
 
Au plătit lucrări neexecutate Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 22 iulie 2015

Raportul Curţii de Conturi face lumină, la Căteasca

Au plătit lucrări neexecutate

 

 Zilele trecute, am primit la redacţie de la prof. Dan Drăghici, consilier local în Căteasca, o copie a deciziei Curţii de Conturi în urma controlului efectuat. Astfel, auditul financiar asupra conturilor anuale de execuţie bugetară ale unităţii administrativ-teritoriale pentru anul 2014, la Căteasca, a adus în faţă o serie de nereguli şi s-au dispus unele măsuri pentru recuperarea prejudiciu­lui constatat. Mai precis, cei de la Curtea de Conturi au stabilit recuperarea indemnizaţiilor acordate membrilor comisiei de evaluare a ofertelor şi a banilor, repre­zen­tînd contravaloarea a 3.422 litri de motorină, şi a unor diferenţe de sume între lucrările plătite şi efectuate efectiv în teren.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1940

Continuare
 
Curs Operator CNC – Operator Maşini cu Comandã Numericã Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Curs Operator CNC – Operator Maşini cu Comandã Numericã

 

 Profesional New Consult vã invitã sã participaţi în perioada urmãtoare la  cursul Operator CNC – Maşini cu Comandã Numericã , util şi necesar tuturor celor care activeazã în unitãţi dotate cu maşini acţionate numeric, fie acestea din industria auto, prelucrarea lemnului, plastic, etc. O meserie extrem de solicitatã pe piaţa muncii, atât din România cât şi din afara ţãrii, Operatorul Maşini cu Comanda Numericã este o calificare ce poate fi deprinsã doar urmând cursul organizat de Profesional New Consult împreunã cu formatori specialişti, beneficiind de sãli dotate cu mijloacele necesare susţinerii profesionale a unui asemenea curs. Cost curs 600 lei, plata in 3 rate .

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2293

Continuare
 
Au concurs pe 30 iulie Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Candidaţii pentru funcţia de inspector general al ISJ Argeş

Au concurs pe 30 iulie

 

 Actualul inspector şcolar general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu, şi Mariana Popescu, profe­sor de Limba Română la Şc. Nr. 1 Costeşti, vor susţine concursul pe funcţie, pe data de 30 iulie, la sediul Ministerului Educaţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1677

Continuare
 
137 de contestaţii primite la ISJ Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

După examenul de titularizare, mulţi sînt nemulţumiţi de note

137 de contestaţii primite la ISJ Argeş

 

 Dintre cei 609 candidaţi care au susţinut examenul de titularizare în această vară, în Argeş, 137 au con­testat rezultatele. Referitor la acestea, inspectorul şcolar general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu, ne-a spus că au fost în concurs 609 de candidaţi. Cei nemulţumiţi la proba scrisă au depus, ieri şi alaltă-ieri, contestaţii la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1675

Continuare
 
Deţinuţii, recalificati pe bani europeni Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 22 iulie 2015

Noi măsuri aprobate de Guvern pentru reintegrare socială  

Deţinuţii, recalificati pe bani europeni

 

 Persoanele care provin din grupuri vulnerabile, precum şomeri pe ter­men lung, de etnie romă fără studii minime finalizate, deţinuţi sau oameni din comu­nităţi izolate, vor putea să urme-ze cursuri de formare profesio­nală de­ru­late prin organizaţii care accesează progra­me finan­ţa­te din fonduri europene graţie modificărilor de actua­li­za­rea a Cadrului naţional al calificărilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1669

Continuare
 
Recoltă slabă la grîu Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Din cauza secetei, culturile de toamnă au avut de suferit

Recoltă slabă la grîu

 

 Campania de recoltare a culturilor semănate în toamna anului trecut se apropie de final. Producţia obţinută este una modestă, iar asta din cauza secetei din lunile aprilie - mai care nu a per­mis plan­telor să se dezvolte cores­punzător, iar culturile au avut de suferit.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1698

Continuare
 
Campanie de dezinsecţie, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Campanie de dezinsecţie, la Mioveni

 

 Primăria oraşului Mioveni, în colaborare cu SC Coral Impex SRL, efectuează, în perioada 27 - 31 iulie 2015, servicii de dezinsecţie pe domeniul public al oraşu­lui Mioveni şi în scările de bloc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1676

Continuare
 
Lactate vîndute în caniculă, sub nasul Poliţiei Locale! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Pe trotuare, în Piaţa Ceair,

Lactate vîndute în caniculă, sub nasul Poliţiei Locale!

 

 În luna lui cuptor şi în plină caniculă, în Piaţa Ceair din Piteşti, pe trotuare, roiesc comercianţii ambulanţi care vînd produse perisabile ţinute direct în soare. Aceasta era, ieri, siuaţia în cea mai mare piaţă din Piteşti, iar problema persistă de ani buni în acest spaţiu în care autorităţile nu reuşesc să facă ordine.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 2004

Continuare
 
Puricii au invadat AJOFM! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Insectele ţopăiau pe documentele din arhiva instituţiei

Puricii au invadat AJOFM!

 

 Incredibil, dar adevărat! Puricii au invadat sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Mun­că Argeş, conducerea ins­tituţiei fiind, ieri, nevoită să cheme o firmă de dezin-secţie pentru a scăpa de insecte! 

Comentarii (4) | Vizualizari: 2654

Continuare
 
Caşcaval cu muscă, din Piaţa Găvana Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Indignat, un italian a venit la redacţie

Caşcaval cu muscă, din Piaţa Găvana

 

 Un cetăţean italian stabilit în Piteşti a venit la re­dac­ţia noastră cu o bucată de caşcaval în care a găsit o muscă! Alessandro Drudi ne-a spus că soţia sa, Car­men, a cumpărat, luni, din Piaţa Găvana, caşcavalul, din sectorul autorizat de brînzeturi, de la o doam­nă pe care o poate recunoaşte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1889

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Banii pe taxa de poluare, daţi înapoi

Argeşenii ar putea primi înapoi banii pe taxa de poluare. Cei ce au plătit-o cînd şi-au înmatriculat maşina ar putea primi toţi banii înapoi. Ministerul Mediului a elaborat un proiect de Ordonanţă ce prevede restiturilea integrală a tuturor taxelor de poluare auto. Proiectul se află în dezbatere publică şi prevede că această taxa auto va fi restituită integral pe parcursul a cinci ani, prin plăţi anuale a cîte 20% din suma datorată. Statul va achita şi o dobîndă pentru perioada cuprinsă între perceperea taxei şi rambursarea acesteia. 

    A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1823

Continuare
 
„Am nevoie în continuare de ajutorul vostru! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 22 iulie 2015

Profesoara de canto din Mioveni, operată în Turcia:

„Am nevoie în continuare de ajutorul vostru!

 

 Monaliza Zegheru, pro­fesoară de canto, în vîrstă de 26 de ani, de la Centrul Cultural Mio­veni, scrie pe contul său de socializare, de pe patul spitalului din Turcia, în care face tratament împotriva cancerului, că încă are nevoie de ajutorul nos­tru financiar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1959

Continuare
 
Premiul se ridică în 30 de zile Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 iulie 2015

La loteria ANAF,

Premiul se ridică în 30 de zile

# Bonul trebuie să fie din 1 iunie, iar valoarea, de 509 lei

 

 Duminică, a avut loc extragerea bonurilor fiscale cîştigătoare din luna iunie la Loteria Bonurilor Fiscale. La aceasta au participat bonurile emise în perioada 1 - 30 iunie 2015. În urma extragerii, s-a stabilit că bonurile cîştigătoare sînt cele emise pe 1 iunie şi care au valoarea de 509 lei. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, ceea ce înseamnă că vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2112

Continuare
 
<< Start < Înapoi 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7906 - 7936 din 8841
embedgooglemap.net
 

 

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

 
 

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info