Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Justiţia pe timpullui Kovesi şi după...      *** Program prelungit la taxe şi impozite Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Mai multă încredere şi schimbări!      *** Pulpă de porc umplută cu varză     *** Evenimente 20 martie de-a lungul vremii     *** Retrospectiva unei lumi apuse, la Muzeul Judeţean    *** Ziua Mondială a Sănătăţii Orale     *** Sanitas pichetează Ministerul Muncii    *** Prins cu 122 km/h    *** Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului     *** A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal     *** Obţinea credite cu un buletin găsit     *** Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă     *** Lotul României pentru calificări     *** „Vreau să jucăm fotbal!“     *** Moldovan: „Am controlat jocul!“     *** CS Dacia şi CSM Piteşti vor medalii şi Cupe la Campioantele Naţionale      *** 12 înotători argeşeni calificaţi la Campionatele Naţionale     *** U Cluj-FC Argeş, duminică, în nocturnă     *** Vor calificarea în careul de aşi!    *** Scuipaţi şi înjuraţi de spectatorii clujeni!    *** Campioni la Izvorani!     *** Directorul Gheorghe Dinu s-a pensionat   

 Publicitate pdf
Ana Stan şi Fundaţia Living Hope ajută oamenii nevoiaşi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 decembrie 2015

Ana Stan şi Fundaţia Living Hope ajută oamenii nevoiaşi

 

 Acum o săptămână, Fundaţia Living Hope, alături de Ana Stan, şi alte două doamne, Cătălina Bulf (Salon Aiko) şi Camelia Corbu (Club 32), a organizat o întîlnire pentru 40 de copii provenind din familii defavorizate, cu o situaţie materială grea, pentru care au pregătit pachete-cadou cu dulciuri, sucuri, îmbrăcăminte, rechizite şi pizza.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2359

Continuare
 
Iar ne-au minţit! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 21 decembrie 2015

Ce se întîmplă cu Autostrada Piteşti - Sibiu

Iar ne-au minţit!

 

 După ce în urmă cu ceva vreme reprezentanţii CNADNR au venit la Piteşti şi au susţinut că varianta 1, cea pentru care a optat şi Argeşul, este cea propusă şi de ei pentru Autostrada Piteşti - Sibiu, noul ministru tehnocrat anunţă că a fost aleasă varianta 3. Oare în aceste condiţii ce vor face parlamentarii noş­tri?

Comentarii (3) | Vizualizari: 2248

Continuare
 
Mîine este Ignatul Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 19 decembrie 2015

Mîine este Ignatul

 

 Ziua de 20 decembrie este cunoscută şi sub numele „Ignatul porcilor“, cînd mulţi argeşeni, mai ales din mediul ru­ral, conform unei vechi tradiţii, sacrifică porcul pentru masa de Crăciun şi celelalte săr­bători care urmea­ză pînă la Sfîntul Ion. În tradiţia ro­­mâ­­­nească, întîlnim o serie de obiceiuri şi superstiţii legate de Ignat. Astfel, în ajunul Ignatului, se fierbe grîu, ca­pul familiei îl tămîiază şi îl binecuvîntează. Din acest grîu fiert mănîncă toţi membrii familiei, iar ce rămîne se dă dimineaţa la păsări.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1907

Continuare
 
Cateringul nu e preferat, de sărbători Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 decembrie 2015

De Crăciun şi Anul Nou, mîncare preparată în casă

Cateringul nu e preferat, de sărbători

 

 Cei care apelează la serviciile firmelor de catering sînt cei care s-au săturat de sandvişurile reci, pizza sau produse fast-food pe care le mănîncă la birou, pentru că nu au timp să-şi pregătească ceva de aca­să şi nici nu dispun de timp sau bani pentru a lua masa de prînz în oraş. Firmele care se ocupă de ast­fel de servicii ne-au spus că nu au solicitări din partea restaurantelor pentru Crăciun sau Revelion, nici în preajma altor mari sărbători, iar comenzile pentru livrare de mîncare acasă sînt mult mai mici compa­rativ cu cele făcute pentru mîncarea servită la ser­viciu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1779

Continuare
 
Ieşirile de urgenţă , descuiate Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 decembrie 2015

ITM informează:

Ieşirile de urgenţă , descuiate

 

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş vine în sprijinul angajaţilor şi angajatorilor, informînd asupra unor cerinţe minime care trebuie respectate de către angajator la locul de muncă, aşa cum prevede HG nr.1091/2006 referitor la căile şi ieşirile de urgenţă. Astfel, inspectorul şef al ITM Argeş, Cristian Soare, atrage atenţia asupra acestora.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1654

Continuare
 
Iarna nu ne prinde nepregătiţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 decembrie 2015

Prefectul a promis:

Iarna nu ne prinde nepregătiţi!

 

În Argeş a fost convocat un comitet judeţean pentru situaţii de urgenţă, prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă. Astfel, în perioada 10 - 14 decembrie au fost verificate toate cele 82 de localităţi care nu au contracte încheiate pentru deszăpezire.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1548

Continuare
 
Tinerii se vor pregăti în străinătate Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 decembrie 2015

 S-a decis soarta programului Eurodyssee

Tinerii se vor pregăti în străinătate

 

 Consilierii judeţeni au decis vineri la şedinţă să aprobe proiectul de hotărîre privind derularea programului Eurodyssee pînă în martie 2017 şi a bugetului necesar. Acest proiect vizează schimburi de tineri între 18 şi 30 ani pentru stagiul profesional. În 2015, patru argeşeni au efectuat un stagiu în alte ţări, iar doi francezi au venit în judeţul nostru.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1574

Continuare
 
Veteranul Stan, Cetăţean de onoare Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 decembrie 2015

După ce a luptat în cel De-al Doilea Război Mondial,

Veteranul Stan, Cetăţean de onoare

 

 Niţu Marin Stan, preşedintele filialei Argeş a Asociaţiei Veteranilor de Război din România, a primit titlul de Cetăţean de onoare al Piteştiului, joi, în prezenţa consilierilor locali. La cei 96 de ani ai săi, Niţu Marin Stan a venit la festivitate îmbrăcat în hainele militare. Distincţia i-a fost înmînată de viceprimarul Cornel Ionică.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1591

Continuare
 
Gara Piteşti, aproape de inaugurare! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 18 decembrie 2015

Gara Piteşti, aproape de inaugurare!

 

 Ieri, eveniment mare la Gara din Piteşti! Pe ultima sută de metri a apărut informaţia că ministrul Transporturilor, Dan Costescu, vine la recepţia lucrărilor de la Gara din Piteşti. Deşi am fost la faţa locului, ministrul n-a venit, însă lucrările la Gară se apropie de final. Nu se ştie data cînd va fi gata, dar prinde contur. Încă se lucrează la finisaje. 

Comentarii (5) | Vizualizari: 3900

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 decembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Pendiuc a fost colindat

 Edilul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a primit ieri colindătorii de la Grupul de copiii Zavaidoc la biroul de la Casa Cărţii. Grupul micilor solişti vocali veniţi să-l colinde pe Tudor Pendiuc l-a încîntat cu vocile lor melodioase şi cîntările specifice Sărbătorilor de iarnă. Au fost recompensaţi de edil cu dulciuri.  

A.Dumitru Foto: I.Tudor

Comentarii (1) | Vizualizari: 1687

Continuare
 
Impozitele de la Mioveni nu se modifică! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 decembrie 2015

În 2016,  

Impozitele de la Mioveni nu se modifică!

 

Impozitele şi taxele la Mioveni pentru anul 2016 sînt aceleaşi ca şi cele din 2015 şi 2014. Singura diferenţă este făcută de ra­ta inflaţiei, acestea mărindu-se cu acest procent. Astfel, pentru anul 2016, Consiliul Local Mioveni a stabilit o cotă de impozitare în localitate de 0,085%, pentru persoanele fizice.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1499

Continuare
 
„Le-a lăsat fără bani de sărbători“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 decembrie 2015

Cioloş a uitat de persoanele cu handicap:

„Le-a lăsat fără bani de sărbători“

 

 Sînt probleme cu plata drepturilor asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav sau a indemnizaţiilor lunare ale acestora în Argeş. Şi probabil e preconizat să nu se rezolve această problemă prin Ministerul Finanţelor. Aceasta este concluzia şedinţei Colegiului Prefectural de ieri.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2093

Continuare
 
A sosit vaccinul antirabic la Judeţean! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 decembrie 2015

S-a soluţionat criza

A sosit vaccinul antirabic la Judeţean!

 

 Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti rămăsese din luna noiembrie fără nici o doză de vaccin an­ti­rabic  necesar celor care prezintă muşcături de animale şi există ris­cul de îmbolnăvire cu ra­bie, o boală foarte gra­vă, care poate duce la moar­te! Cauza a fost cri­za vac­­cinului antirabic la ni­vel naţional, fiindcă fur­nizorii aveau în stoc do­ze, dar nu fusese aprobat preţul la nivelul Minis­te­rului Sănătăţii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2658

Continuare
 
Se încălzeşte vremea Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 decembrie 2015

Se încălzeşte vremea

 

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 27 decembrie a.c. Potrivit acesteia, începînd de astăzi, vremea se va încălzi de la o zi la alta, astfel că valorile se vor situa cu mult peste cele climatologic specifice, cu maxime de  7...12 grade Celsius şi minime de 1...4 grade Celsius, în medie. Pentru ultimele zile ale intervalului este estimată o scădere a temperaturilor, însă acestea nu vor coborî sub limita normală a datei. Pînă în jurul datei de 21 decembrie, vor fi posibile precipitaţii slabe, izolate, mai ales ploi sau burniţă. Probabilitatea pentru precipitaţii, predominant sub formă de ploaie,  va fi în creştere în perioada 22 - 24 decembrie.  

    I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1603

 
Tîrgul de Crăciun, un kitsch! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 18 decembrie 2015

Cîrnaţi, vată pe băţ şi porumb fiert ca la bîlci

Tîrgul de Crăciun, un kitsch!

Funcţionarii Primăriei sînt dezinteresaţi! Nu au idei şi nu se preocupă!

 

 A mai rămas o săptămînă pînă la Crăciun, iar Piteştiul a fost împodobit pentru ca oamenii să simtă atmosfera de sărbătoare. În centrul ora­şului, lîngă Primărie, a fost deschis, de la înce­putul acestei luni, un tîrg de Crăciun. Un adevărat kitsch de sărbători! Au fost instalate mai multe căsuţe din lemn în care sînt vîndute tot felul de produse, de la vată pe băţ la cîrnaţi şi calta­boş. Indiferent de sărbătoare, fie că e Paşte, Sfîntă Mărie sau Crăciun, în tîrgul din piaţa Primăriei, găsim aceiaşi comer­cianţi cu aceleaşi produse, care stau şi se roagă să le vină clienţii. 

Comentarii (5) | Vizualizari: 2212

Continuare
 
81 de locuri de muncă prin proiectul „TOŢI SÎNTEM OAMENI!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 18 decembrie 2015

81 de locuri de muncă prin proiectul „TOŢI SÎNTEM OAMENI!“

 

 În sala de conferinţe de la sediul Asociaţiei Comunitatea Montană Iezer Muscel din comuna Godeni a avut loc conferinţa de închidere a proiectului „Toţi sîntem oameni!“, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa Prioritară 6, „Promovarea incluziunii sociale“ Domeniul Major de Intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1892

Continuare
 
<< Start < Înapoi 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8061 - 8091 din 10006


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Politica Romaneasca este de litera 2,este un alt exemplu de coruptie la un inalt nivel,de 28 ani asistam la furturile fa...
20/03/19 13:57 Mai mult...

„Vreau să jucăm fotbal!“
Demisia Oprita , ești catastrofa .
20/03/19 12:47 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Dl.Chirita si acum pregatiti-va sa primiti asaltul cimpanzeilor cu kovesi tatuat pe frunte, care deja isi pregatesc rage...
20/03/19 10:50 Mai mult...

Justiţia pe timpul lui Kovesi şi după...
Da - la o privire sumara asupra problemei, s-ar parea ca DNA a facut dosare numai PSD-istilor sau cu precadere PSD-istil...
20/03/19 10:09 Mai mult...

Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului
Demult trebuia demis, ba chiar ar fi fost mai bine sa nu fie votat de catre pitesteni. Sa vedem ce pesedist vor mai vot...
20/03/19 09:45 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info