Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic
 
Încep înscrierile la Rezidenţiat Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 octombrie 2015

La Direcţia de Sănătate Publică Argeş,

Încep înscrierile la Rezidenţiat

 

 Ministerul Sănătăţii a stabilit condiţiile în care se va desfăşura anul acesta concursul de intrare în Rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. Astfel, concursul va fi organizat dumi­nică, 15 noiembrie, şi, la fel ca în anii trecuţi, acesta se va desfăşura, decentralizat, în 6 centre univer­si­tare: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Tîrgu Mureş şi Timişoara. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1442

Continuare
 
Doctorul Chivu va opera copii în Bucureşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 14 octombrie 2015

De la Judeţean, la Spitalul Grigore Alexandrescu

Doctorul Chivu va opera copii în Bucureşti

 

 Medicul primar în chirurgie cardiovasculară Claudiu Chivu şi-a întrerupt con­trac­tul cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, începînd din această lună. Acesta lucra în compartimentul de chirurgie vasculară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2108

Continuare
 
De ce mîncarea grasă ne îmbolnăveşte? Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 14 octombrie 2015

Mii de piteşteni beau apă semiacidă

De ce mîncarea grasă ne îmbolnăveşte?

 

 Ion Marinescu Voroveni, fost cadru didactic la Facultatea de Mecanică a Universităţii din Pi­teşti, emigrat în Austria înainte de Revo­luţie, a scos recent, la o editu­ră argeşeană, o carte în care îşi explică teoria despre importanţa pH-ului alimentelor pentru sănătate. Recent, şi-a prezentat ideile şi la o miniconferinţă la Facul­ta­tea de Ştiinţe (la Me­canică, Departa­men­tul de Ingineria Me­diului şi Ştiinţe Inginereşti Apli­cate), alături de de­ca­nul facultăţii şi în faţa studenţilor de la Ingi­neria Mediului, Biologie şi Chimie.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2204

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Contractul colectiv de muncă se înregistrează la ITM

Contractul colectiv de muncă încheiat la nivel de unitate se înregistrează la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, prin contractele colective de muncă sau acordurile colective de muncă şi contractele individuale de muncă, nu pot fi negociate salarii sau alte drepturi în bani sau în natură care excedează prevederilor legii. Conform Legii nr. 62/2011, drepturile salariale din sectorul bugetar se stabilesc prin lege în limite precise, ce nu pot constitui obiect al negocierilor şi nu pot fi modificate prin contracte colective de muncă.                                   

   A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1468

Continuare
 
Casa de amanet Hagi Tudose Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 14 octombrie 2015

Hagi Tudose, întotdeauna sigur, rapid şi ieftin

Casa de amanet Hagi Tudose din Piteşti răspunde prompt nevoilor tale urgente

 

 În fruntea listei de priori­tăţi zilnice sînt nevoile de bani, dar, de acum, piteştenii au ac de cojocul lor. Oportuni­tatea lor răsare chiar în centrul urbei, mai exact la casa de amanet Hagi Tudose, pe strada Ega­lităţiii la nr. 8, cu 50 de metri mai în faţă de Muzeul Judeţean, spre Colegiul Zinca Golescu.             

Comentarii (2) | Vizualizari: 2308

Continuare
 
Politician, cea mai bănoasă meserie! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 14 octombrie 2015

Sondaj printre piteşteni

Politician, cea mai bănoasă meserie!

 

 Ieri, am realizat, prin centrul oraşului, un sondaj de opinie, la care trecătorii intervievaţi au trebuit să ne răspundă la următoarea întrebare: „Care credeţi că este cel mai profitabil serviciu din ţara noastră?“. Majoritatea celor care au răspuns ne-au spus că cel mai bun serviciu este cel de parla­mentar, senator, politician, primar şi chiar de preşedinte de ţară. Alţii consideră că un serviciu bun şi bine plătit este într-o bancă, o multinaţiona­lă, la Dacia, teleco­m­u­ni­caţii şi IT, iar alţii cred că şi dacă eşti patron este un lucru bun. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1522

Continuare
 
S-a reluat circulaţia la Podul Viilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 octombrie 2015

S-a reluat circulaţia la Podul Viilor

 

 Ieri, în urma unei şedinţe, s-a decis deblocarea traficului în zona Podul Viilor. „Am dat drumul la circulaţie în zonă. Vor mai fi în cîteva zile cîte 2 - 3 ore în care se va restricţiona circulaţia pe un sens sau pe altul, pentru a termina lucrările la grinzi. Dar asta se va întîmpla cînd se va termina ploaia. Miercuri voi avea o discuţie cu proiectantul pe teme care ţin explicit de pasaj. Oricum, după terminarea investiţiei, se va fluidiza traficul în zonă, reducîndu-se la jumătate“, a explicat viceprimarul Cornel Ionică ieri.   

 A.Dumitru  Foto: I.Tudor

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1440

 
E nevoie de investiţii în agricultură! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 13 octombrie 2015

Fermierii argeşeni spun că, pentru a nu se ajunge la foamete,

E nevoie de investiţii în agricultură!

 

 Criza alimentelor pre­co­ni­zată pentru următorii 35 de ani în concordanţă cu creşterea populaţiei glo­bale rămîne o previ­zi­une sumbră. În aceste condi­ţii, agricultura făcută cu oa­meni profesionişti şi uti­laje de ultimă generaţie reprezintă o soluţie pen­tru combaterea foametei prin creşterea producţiei. În acest moment, potrivit informaţiilor primite de la unii agricultori, pentru creşterea productivităţii ar fi nevoie de un sistem de irigaţii bine pus la punct.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1458

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Rambursări de TVA, în octombrie

ANAF rambursează, în octombrie, TVA în valoare de 1,1 miliarde de lei, pentru deconturile cu decizie de rambursare aprobată pînă la 5 septembrie. Prima tranşă a fost achitată ieri, în valoare de 328,8 milioane de lei, restul urmînd să fie achitată pe data de 30 octombrie. În selecţia lunii octombrie au fost cuprinse în ordinea vechimii toate deconturile de TVA, soluţionate prin decizii de rambursare înregistrate în baza de date pînă la 5 septembrie 2015, excepţie făcînd deconturile de TVA aferente operaţiunilor de import soluţionate pînă la 25 septembrie 2015. Plata sumelor de restituit este în valoare de 932 milioane de lei.                               

    A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1283

Continuare
 
S-au terminat banii pentru tinerii fermieri Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 octombrie 2015

În cadrul  Submăsurii 6.1., pentru zona nonmontană,

S-au terminat banii pentru tinerii fermieri

 

 Interesul foarte mare pentru finanţarea europeană nerambursabilă pe care l-au arătat tinerii fermieri în programarea anterioară (2007 - 2013) se menţine şi pentru PNDR 2020. Ca urmare a acestui fapt, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă că valoarea totală nerambursabilă a proiectelor depuse prin Submăsura 6.1. - „Sprijin pentru instalarea tine­rilor fermieri“, componenta aferentă zonei non­mon­ta­ne, a ajuns la nivelul maxim al sumei pentru care se pot primi cereri de finanţare în acest an.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1396

Continuare
 
Program nonstop la APIA! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 octombrie 2015

Pentru a putea plăti din 16 octombrie avansul fermierilor,

Program nonstop la APIA!

 

 În această perioadă, la Agen­­­ţia de Plăţi şi Inter­ven­ţie pentru Agricultură Argeş se lucrează nonstop pe trei schimburi, astfel încît, din 16 octombrie, să se poată da avansul din pla­ta pe supra­faţă şi din ajuto­rul naţional tranzitoriu în zo­o­tehnie. Di­rectorul insti­tu­ţiei, Marius Stroescu, ne-a spus că deja au fost operate şi verificate 20.000 de cereri ale fermie­rilor arge­şeni din totalul de 25.054, cîte au fost depuse.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1915

Continuare
 
Tîrgul fermierilor EXPOAGROUTIL Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 13 octombrie 2015

Începînd de joi, în parcarea Carrefour,

Tîrgul fermierilor EXPOAGROUTIL

 

 Camera de Comerţ şi Industrie Argeş a organizat, ieri, o conferinţă de presă ocazionată de organizare a Tîr­gu­lui de echipamente, utilaje şi produse agri­cole EXPO­AGROUTIL Piteşti, aflat la prima edi­ţie. Eve­ni­men­tul va avea loc în parcarea Complexului Comer­ci­al Jupiter City, în perioada 15 - 18 octombrie 2015. Des­chi­derea oficială va avea loc joi, la ora 11.30. Pro­gra­mul de vizitare este pînă duminică, între orele 9.00 - 18.00.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1713

Continuare
 
Produsele alimentare periculoase, publicate de ANSVSA Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 13 octombrie 2015

Începînd de ieri, pe site-ul instituţiei

Produsele alimentare periculoase, publicate de ANSVSA

 

 Începînd de ieri, pe baza notificărilor furnizate de ope­ratorii din industria alimentară, Autoritatea Naţi­onală Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimen­telor publică informări privind rechemarea produselor alimentare de la consumatori, pe site-ul ansvsa.ro, accesînd link-ul: http://www.ansvsa.ro/?pag=98. Aceasta este o acţiune de informare a populaţiei despre cazurile în care există motive să se suspecteze că un produs alimentar prezintă un risc sau un poten­ţial risc pentru sănătatea publică şi despre măsurile întreprinse pentru limitarea acestuia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3394

Continuare
 
A început Loteria Vizelor! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 octombrie 2015

Argeşeni, aveţi şansa să deveniţi cetăţeni ai Statelor Unite:  

A început Loteria Vizelor!

 

Ambasada Statelor Unite ale Americii a anunţat începerea programului Loteria Vizelor pentru 2017. Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţele simple, dar stricte, de calificare vize de rezidenţă permanentă în SUA. România se află printre ţările participante la programul DV-2017.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1309

Continuare
 
Se deschide circulaţia la Podul Viilor! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

Viceprimarul Piteştiului anunţă:

Se deschide circulaţia la Podul Viilor!

 

 După o serie de veşti proaste, apare şi o rază de speranţă pentru şoferii care tranzitează zona Podul Viilor. Viceprimarul Piteş­tiului, Cornel Ionică, a anunţat ieri că, la sfîrşitul acestei săptămîni, se dă drumul la circulaţia pe sub Podul Viilor. Această informaţie vine după ce săptămîna trecută acesta anunţa că traficul în zonă va fi blocat pînă la sfîrşitul lunii în curs.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2305

Continuare
 
S-a deschis noua sală de sport Liviu Gym Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 12 octombrie 2015

S-a deschis noua sală de sport Liviu Gym

 

 Sala de sport Liviu Gym s-a redeschis, vineri, 2 octombrie, într-un nou sediu, cu un spaţiu mai generos şi dotări suplimen­tare. Sala aparţine cunoscutului sportiv Liviu Astanei, campion naţional şi balcanic la culturism.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2148

Continuare
 
<< Start < Înapoi 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8247 - 8277 din 9770


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Vă demontez, pe viu, o minciună înfiorătoare
Esti o sluga penibila, nu te demontezi decat pe tine ca om.
21/02/19 14:33 Mai mult...

Ginecologul Mihăilă, reţinut
nici mie nu mi-a placut te face sa te simti ca o vaca umilita pe banii tai la urma urmei e un infractor
21/02/19 14:19 Mai mult...

Vă demontez, pe viu, o minciună înfiorătoare
Ma ia groaza cand vad atatea "celenterate" cum comenteaza cu spume la gura. O liniste mormantala se va asterne spre fin...
21/02/19 12:07 Mai mult...

Vă demontez, pe viu, o minciună înfiorătoare
Excelenta prezentare! Dar e nevoie de o completare necesara: "...fiindca au pretenta ca judecatorii sa fie cu botul pe l...
21/02/19 12:01 Mai mult...

Vă demontez, pe viu, o minciună înfiorătoare
"Eliminarea oamenilor de afaceri mici si autohtoni si a politicienilor care fura din banul public" e varianta completa s...
21/02/19 11:51 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info