Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Iarnă grea pentru drumari!      *** După ninsoare, curăţaţi trotuarele!      *** Spitalul Municipal, luat la puricat      *** Proiect pentru fermieri, lansat la UPIT     *** Elevii, premiaţi de SC Apă Canal     *** Adrian Tase, la Congresul Societăţii de Medicină Internă      *** Unirea Basarabiei cu România, omagiată la Piteşti      *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** Poliţiştii locali păzesc gunoiul      *** Jurnaliştii s-au jucat de-a poliţiştii      *** Rănit, după ce maşina a ajuns pe trotuar      *** Fată de 15 ani în comă!     *** Şi-a ţinut copiii şi nevasta sechestraţi      *** A trecut cu maşina printr-un gard      *** Pieton accidentat cînd traversa pe trecere     *** Meciuri amicale internaţionale      *** Etapă amînată şi la juniori      *** 6 medalii în prima zi!      *** Turneul play-off, la Oradea!      *** CS Mioveni joacă, FC Argeş stă     *** Etapa de azi, amînată     *** FC Argeş old-boys, la Legenda Lupilor! stă     *** O nouă medalie pentru CS Dacia     

 
13 ani de la moartea lui Alin Tavă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 martie 2018


13 ani de la moartea lui Alin Tavă


Avalanşele au făcut victime de-a lungul timpului şi intre oamenii muntelui, salvamontiştii. Ieri, şeful Serviciului Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, a distribuit pe pagina sa de Facebook o postare în care a amintit faptul că s-au împlinit 13 ani de la moartea colegului său, Alin Tavă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 906

Continuare
 
Muzeul Judeţean, la Tîrgul de Turism de la Braşov Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 martie 2018

În acest weekend,

Muzeul Judeţean, la Tîrgul de Turism de la Braşov


În perioada 9-11 martie 2018, la Tîrgul de Turism Transylvania Tourism Fair de la Braşov, organizat de Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions, este promovat proiectul „Muzeul Judeţean Argeş - Moştenire culturală, istorie şi continuitate“. Participarea la Tîrgul de Turism Transylvania Tourism Fair aduce în prim planul vizitatorilor principalele secţii ale muzeului, precum şi obiectivele turistice aflate în patrimoniul său.

Comentarii (1) | Vizualizari: 867

Continuare
 
Sîmbăta olimpiadelor în Argeş! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 martie 2018

Sute de elevi se întrec în cunoştinţe şi la sport

Sîmbăta olimpiadelor în Argeş!


Astăzi se desfăşoară în judeţul nostru o mulţime de olimpiade ajunse în etapa fazei judeţene, la care participă sute de elevi. Aceştia se întrec la diverse discipline, iar cei mai buni dintre ei se vor califica la faza naţională. Potrivit inspectorului şcolar general adjunct din cadrul ISJ Argeş, Mihaela Crişan, la Liceul Tehnologic Dacia Piteşti, se va desfăşura faza judeţeană a Olimpiadei de Ştiinţele Pămîntului.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 746

Continuare
 
Scăderea populaţiei judeţului continuă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 martie 2018


Scăderea populaţiei judeţului continuă


Conform datelor operative înregistrate lunar de Direcţia Judeţeană de Statistică, sporul negativ al populaţiei judeţului se accentuează, numărul de căsătorii scade, iar cel al divorţurilor creşte.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 880

Continuare
 
Centenarul, marcat şi de Ziua Femeii Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 martie 2018


Centenarul, marcat şi de Ziua Femeii


Frumoase imagini simbolice, joi, 8 Martie, la Curtea de Argeş, unde forfota a trezit încă de la prînz interesul multor curioşi, în aşteptarea evenimentelor. Manifestările desfăşurate după-amiaza au avut trei organizatori: Primăria locală, Arhiepiscopia şi Consiliul Judeţean.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 898

Continuare
 
Un nou lot al autostrăzii spre Sibiu, spre licitaţie Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 martie 2018


Un nou lot al autostrăzii spre Sibiu, spre licitaţie


La Ministerul Transporturilor se fac, deocamdată, hîrtii privitoare la Autostrada Piteşti - Sibiu. Neavînd şi alte ştiri mai concrete, rămîn totuşi de interes şi acestea.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 936

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Finanţare pentru realizarea unui nou pod

A fost semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei   Publice   (MDRAP) contractul de finanţare pentru construirea unui nou pod în oraşul Topoloveni. Obiectivul de investiţii „Construire pod din beton armat L=60 m, peste pîrîul Cîrcinov, pe strada Fîntînii, oraş  Topoloveni“ este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II perioada 2017-2020. Investiţia are o valoare totală de peste 3,3 milioane lei, din care finanţarea din bugetul ministerului este de peste 2,3 milioane lei.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

Continuare
 
57 persoane munceau la negru Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 martie 2018

26 de firme sancţionate de ITM, în februarie

57 persoane munceau la negru


Pentru scăderea numărului celor care muncesc fără forme legale, ITM Argeş a făcut, în februarie, 182 de controale. În urma acestora, la 26 de societăţi au fost găsite lucrînd la negru 57 de persoane. Au fost date 26 de amenzi, în valoare de 791.500 lei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 482

Continuare
 
Situaţie de urgenţă privind criza de imunoglobulină! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 martie 2018

S-a declanşat mecanismul european de protecţia civilă

Situaţie de urgenţă privind criza de imunoglobulină!


Ministerul Sănătăţii cere ajutor la nivel european pentru aprovizionarea cu imunoglobulină! Această măsură a fost luată avînd în vedere discontinuităţile apărute începînd de anul trecut în aprovizionarea cu imunoglobulină umană, iar Ministerul Sănătăţii a luat decizia pentru declanşarea Mecanismului European de protecţie civilă, deciza fiind aprobată de premierul României.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 707

Continuare
 
Trei copii cu gripă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 martie 2018

Boala sezonului îi atacă pe cei vulnerabili

Trei copii cu gripă!

 

Gripa face ravagii în continuare şi în judeţul nostru! Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, în ultimele zile s-a confirmat gripa la un copil  de 3 ani, din Ştefăneşti, un copil de 5 ani, din Piteşti, şi un copil de 2 ani, din Moşoaia.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 898

Continuare
 
Coşmelia din Centru, de la închiriere, la demolare Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 09 martie 2018

Gîlceavă în Consiliul Local Cîmpulung

Coşmelia din Centru, de la închiriere, la demolare


Mai bine de 40 de minute s-au contrat aleşii cîmpulungenilor la ultima şedinţă a Consi­liului Local din cauza unor spaţii comerciale, de prost gust, plantate de municipalitate în fosta staţie de maxi-taxi de la Romarta, în 1998, pe vremea primarului Sorin Buta. Proiectul de hotărîre supus aprobării făcea referire la reînnoirea a două contracte de subînchiriere, parte ale unor contracte de concesiune încheiate de Primăria Cîmpulung cu două firme din municipiu, prin încheierea unor contracte de închiriere directă a chioşcurilor către ocupanţii din prezent. În final, toţi consilierii au fost de acord cu  preluarea terenurilor şi a spaţiilor comerciale în cauză, însă închirierea directă a „şandramalei“ patronilor Bologea şi Stoenescu a picat la vot, existînd toate şansele ca această construcţie dezagreabilă să fie demolată.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1001

Continuare
 
Scutiţi de plata CAS! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 09 martie 2018

Ajutor pentru categoriile defavorizate

Scutiţi de plata CAS!


Guvernul a adoptat, miercuri, prin ordonanţă de urgenţă, eliminarea prevederilor referitoare la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate (CAS) din bugetul de stat pentru mai multe categorii sociale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1513

Continuare
 
Cum poţi obţine cazierul judiciar Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 martie 2018


Cum poţi obţine cazierul judiciar


Orice persoană fizică ce doreşte să obţină un cazier judiciar de la una dintre structurile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş trebuie să se prezinte personal pentru a obţine documentul, fie direct la sediul din Piteşti, fie la sediile poliţiilor municipale din judeţ.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 669

Continuare
 
Vor fi ridicate deşeurile reciclabile Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 09 martie 2018

Săptămîna viitoare, în Piteşti,

Vor fi ridicate deşeurile reciclabile


În săptămîna care vine, angajaţii societăţii de salubritate din Piteşti vor ridicia, pe lîngă deşeurile menajere, şi deşeurile reciclabile, de hîrtie, carton şi plastic. În fiecare zi a săptămînii, o maşină cu un container special va trece pe străzile din Piteşti pentru a ridica aceste deşeuri. În materialul următor, prezentăm programul pentru săptămîna ce urmează.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 944

Continuare
 
Plătiţi taxele online Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 09 martie 2018

Pentru a vă achita dările la stat,

Plătiţi taxele online


Pînă la sfîrşitul lunii martie, piteştenii care îşi achită integral taxele şi impozitele la Primăria Piteşti pot beneficia de o reducere de 10% din valoarea totală. Pentru cei care doresc să scape de cozi şi să scutească timpul pierdut, există posibilitatea achitării dărilor online. De asemenea, la centrele de încasări deschise în mai multe zone ale oraşului se poate face plata în numerar.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 943

Continuare
 
Se fac stropiri împotriva acarienilor Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 09 martie 2018

 Nu deschideţi geamurile

Se fac stropiri împotriva acarienilor


Stropirile împotriva unor dăunători începute în luna februarie vor continua şi în această lună. Astfel, după un program stabilit, vor fi împrăştiate substan­ţe de combatere a acarienilor, afidelor şi păduchelui din San Jose, care pe timpul iernii stau în scoarţa pomilor. Pe durata stropirilor şi două ore după aceea, cetăţenii trebuie să ţină geamurile închise. De asemenea, este de preferat ca ani­ma­le­le de companie să nu fie scoase afară.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 842

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 7591
embedgooglemap.net
 
 

 

COD PORTOCALIU şi GALBEN de ninsori și ger


Potrivit meteorologilor, o avertizare cod galben de ger, ninsori şi polei, care vizează, 17 judeţe, a intrat în vigoare de ieri, de la ora 15.00. De ieri de la ora 23.00, 14 judeţe vor fi sub cod portocaliu, urmând a se înregistra ninsori abundente şi viscol. Unităţile de învăţământ vor fi închise astăzi în Bucureşti şi în opt judeţe - Dolj, Teleorman, Ialomiţa, Ilfov, Călăraşi, Olt, Giurgiu şi Prahova. 

 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 19.03.2018

--- 4.868 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter