Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Actorul Dumitru Drăgan, înmormîntat azi     *** Noul şef e teleormănean!     *** Alin Berevoescu, prim adjunct la ISU Argeş     *** Patronul de la Bistro 27, muncă în folosul comunităţii      *** Şofer condamnat că a ucis un copil     *** Şase profesori de 10 la Titularizare!     *** Expoziţie Bădiliţă la Ilfoveanu     *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** La anul, Dacia va lansa Noul Sandero      *** 10.000 de fani la picnicul Dacia din Franţa      *** Trecere de pietoni în pădure     *** Champions League, turul      *** 4 arbitri argeşeni au trecut testele     *** Iulian Călin, în Europa League     *** 3 medalii de bronz pentru CS Dacia!     *** Argeşencele, profesoare pentru olandeze     *** 4 medalii pentru juniori     *** Raicu şi Şerban, la Campionatul European     *** Victorie în cel de-al treilea amical!     *** „Nu mai pleacă nici un jucător“    

 
Va fi reabilitat sediul CJ şi al Prefecturii Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 04 iulie 2018


Va fi reabilitat sediul CJ şi al Prefecturii Argeş


Ieri, a fost semnat contractul de finanţare pentru reabilitatea sediului Consiliului Judeţean şi a Prefecturii Argeş, sau Palatul Administrativ din Piteşti, cum i se mai spune. Valoarea contractului se ridică la 33 milioane de lei. Ce amai mare parte din bani este ne4rambursabilă, iar o parte provind de la CJ Argeş.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 433

Continuare
 
Pachete de vacanţă doar de la agenţiile ANAT Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 04 iulie 2018

Atenţie la contractul cu agenţia de turism!  

Pachete de vacanţă  doar de la agenţiile ANAT


Multe persoane se bucură cînd intră pe anumite site-uri şi găsesc vacanţe tip chilipir, cu aşa-zise vouchere de discount. Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România atenţionează argeşenii cu privire la acest aspect şi îi atenţionează să fie foarte atenţi atinci cînd vor să achiziţioneze o vacanţă sau o excursie de pe net şi chiar atunci cînd merg la agenţiile de turism să le procure.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 501

Continuare
 
Copiii născuţi în străinătate au nevoie de certificate româneşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 iulie 2018


Copiii născuţi în străinătate au nevoie de certificate româneşti


Multe cupluri plecate la muncă în străinătate, şi-au mărit familia aducînd pe lume copii, acolo unde trăiesc temporar. Proaspeţii părinţi au însă obligaţia ca în termen de 6 luni de la întoarcerea în ţară să facă transcrierea în limba română a actului de naştere al copilului. În cazul în care vor să plece din nou din ţară cu copilul nu o pot face decît în baza actului de naştere românesc.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 774

Continuare
 
Cardurile de sănătate, valabile 7 ani! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 04 iulie 2018

Veste bună pentru toţi românii   

Cardurile de sănătate, valabile 7 ani!


Guvernul a aprobat acum cîteva zile, la propunerea Ministerului Sănătăţii, o hotărîre prin care se prelungeşte de la 5 la 7 ani termenul de valabilitate în cazul cardurilor naţionale de sănătate emise pînă la data de 31 iulie.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 851

Continuare
 
Primăria Mioveni trimite 100 de elevi la mare Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 04 iulie 2018


Primăria Mioveni trimite 100 de elevi la mare


Printr-un program iniţiat de Primăria şi Consiliul Local, 100 de elevi din Mioveni vor fi trimişi, în iulie şi august, în tabără la mare de către autorităţile locale. Copiii vor pleca în două serii şi vor petrece cîte 7 zile în Staţiunea Eforie Sud.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 421

Continuare
 
Centre pentru pacienţii cu accident vascular, în fiecare judeţ! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 iulie 2018

De la 1 ianuarie 2019

Centre pentru pacienţii cu accident vascular, în fiecare judeţ!


Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat acum cîteva zile că de la 1 ianuarie 2019 fiecare spital judeţean de urgenţă va avea un centru în care să fie trataţi pacienţii cu accident vascular cerebral. Ministrul a mai spus că medicii care vor lucra în aceste centre se vor pregăti la Bucureşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 592

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Cu trenul la Divertiland

Piteştenii care vor să meargă la Divertiland, în capitală, pot face acest lucru mergînd cu trenul. Astfel, în fiecare zi, ei pot ajunge la Divertiland cu trenul din staţiile Bucureşti Nord şi Bucureşti Basarab. 17 trenuri au opriri pe perioada verii în staţia Divertiland, unul din cele mai mari parcuri acvatice din ţară. Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet este 5 lei, la trenurile Regio, clasa a 2-a. Copiii şi elevii au o reducere de 50%, iar biletul întreg, dacă este achiziţionat dus - întors, poate fi cumpărat cu o reducere de 10%. Călătorii care urcă în tren din acest punct de oprire îşi pot procura legitimaţii de călătorie de la personalul de tren, la tarif de casă, cu condiţia solicitării acestora imediat după urcarea în tren. În caz contrar se aplică tariful de taxare în tren.    

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 457

Continuare
 
La magazinul piteştean Larissa Fashion, rochiile elegante se asortează cu nunţile de vis Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 iulie 2018


La magazinul piteştean Larissa Fashion, rochiile elegante se asortează cu nunţile de vis


Vara, cu ale ei ingrediente mult gustate de cei care îşi planifică evenimentele importante din viaţa lor, pune la grea încercare gusturile  femeii în ceea ce priveşte alegerea unei ţinute perfecte. La magazinul de haine de damă Larissa Fashion, din Piteşti, lîngă staţia de autobuz Kaufland Nord, lucrarea naturii este într-o perfectă armonie cu imaginaţia designerului, Oana Georgescu. Nunţile şi botezurile s-au înscris deja într-un maraton al rochiilor elegante, mulate ori fluide, care ne încîntă privirile cu modele în tonuri de galben pai, roz pal, piersiciu, verde mint, mov lavandă, bleu pastelat sau nuanţe şterse, devansate la mare distanţă de cele pe negru, uşor de descris în termenii eleganţei.                                                  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1236

Continuare
 
Voucherele de vacanţă, valabile doar în ţară Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 iulie 2018

1.450 lei pentru fiecare salariat,

Voucherele de vacanţă, valabile doar în ţară


Argeşenii trebuie să ştie că a început distribuirea voucherelor de vacanţă. Dacă lucrează la stat, au dreptul să primească aceste vouchere care sînt valabile pînă la data de 30 noiembrie 2018. Valoarea lor este de 1.450 lei pentru un salariat, iar banii trebuie cheltuiţi doar în unităţi turistice din ţară. Toţi bugetarii vor primi vouchere de vacanţă în acest an.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 881

Continuare
 
Munca în condiţii de izolare Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 iulie 2018

Nu lăsaţi angajaţii nesupravegheaţi!

Munca în condiţii de izolare


Anumite persoane lucrează în condiţii de izolare atunci cînd nu au contact vizual şi comunicare verbală directă cu alţi lucrători, în cele mai multe cazuri pentru o perioadă mai mare de o oră, şi cînd nu este posibil să i se acorde ajutor imediat în caz de accident sau cînd se află într-o situaţie critică.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 547

Continuare
 
Nu munceşti, nu primeşti ajutor social! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 03 iulie 2018


Nu munceşti, nu primeşti ajutor social!


Ajutorul social va deveni amintire, pentru cei apţi de muncă, ce refuză să fie angajaţi! Deputaţii au adoptat un proiect de lege ce vizează modalităţile prin care se acordă benefiicile persoanelor cu probleme sociale. Potrivit prevederilor, pentru banii primiţi de o familie, trebuie efectuate orele de muncă, fie de titular, fie de altă persoană, aptă de muncă, din familia respectivă. Camera Deputaţilor este for decizional în cazul acestui proiect de lege iniţiat de patru parlamentari ALDE.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 654

Continuare
 
Trenul soarelui, mai ieftin cu reducere Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 iulie 2018


Trenul soarelui, mai ieftin cu reducere


Începînd din 30 iunie, piteştenii amatori de vacanţe au la dispoziţie şi un Tren al Soarelui, direct către litoral, pentru sezonul estival (pînă pe 9 septembrie). Una din cele 12 noi trasee spre mare introduse în această perioadă de CFR trece prin Piteşti, venind dinspre Sibiu, avînd regim de tren inter-regio (IR 1923).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 550

Continuare
 
Mioveniul a fost reprezentat la Alba Iulia Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 iulie 2018


Mioveniul a fost reprezentat la Alba Iulia


Duminică s-a dat startul Marşului Centenar, de la Alba Iulia la Chişinău. Evenimentul a debutat cu aprinderea de către reprezentaţii din 1.000 de localităţi ale României  şi Republicii Moldova a unei Flăcări a Unirii, la ora 20:00, în faţa Catedralei Ortodoxe.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 423

Continuare
 
Primarii, pregătiţi pentru caniculă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 iulie 2018


Primarii, pregătiţi pentru caniculă


La ultimul Colegiu Prefectural, reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a prezentat în faţa primarilor, un „Plan judeţean de măsuri şi acţiuni pentru atenuarea  efectelor temperaturii ridicate asupra populaţiei“ - analizat şi aprobat în şedinţa Comitetului Judeţean de Situaţii de Urgenţă. Planul, transmis în teritoriu spre a fi aplicate la „posibilele canicule din iulie-august“.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 618

Continuare
 
Comerţul cu SUA, inexistent pentru Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 iulie 2018


Comerţul cu SUA, inexistent pentru Argeş


Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat recent că Uniunea Europeană este „la fel de rea„ ca şi China, din punct de vedere comercial, faţă de Statele Unite, diferenţa fiind că UE „este mai mică“. „Este teribil ce ne fac, a spus Trump, iar pe deasupra, noi cheltuim o avere cu NATO pentru a-i proteja”. Preşedintele american (care precizează că iubeşte în continuare Europa, unde i s-au născut părinţii) a mai arărat că anul trecut excedentul comercial UE-SUA a ajuns la 151 miliarde de dolari, cea ce arată că UE îşi „tratează foarte prost“ aliatul de peste ocean. Culmea este că pînă şi Argeşul se poate simţi vizat de această critică.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Noutăţi pentru SRL-uri

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş atrage atenţia celor care au SRL-uri că, asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societăţii cu răspundere limitată ale cărei părţi sociale le deţine. Faptul că o persoană semnează un contract individual de muncă atît în numele angajatorului (SRL), cît şi ca angajat, nu afectează valabilitatea contractului individual de muncă. În această situaţie, raportul de muncă nu este între administrator şi angajat, ci între societatea comercială şi salariatul său, fiind respectat caracterul bilateral al actului juridic.                                          

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 497

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 8298
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Ce pretenții să ai de la unul ca Ionică, care în plin avânt economic al județului el nu a reușit nici o investiț...
18/07/18 11:01 Mai mult...

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Este inadmisibil cum primarul si condurea FC Arges, arunca vorbe in vant de doi ani. Ati avut timp destul sa rezolvati p...
18/07/18 10:38 Mai mult...

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Acești baieti nu au nici o vina , Politicul asta ne omoara si nu numai sportul .
18/07/18 10:30 Mai mult...

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Ionica se face de ras mai rau ca Pendiuc. Una a promis vara trecuta, alta a facut acum. Cum au reusit toate petardele de...
18/07/18 09:16 Mai mult...

Declaraţia Unică poate fi depusă şi online
In lume a aparut softul si noi trebuie sa facem declaratii de ventit ,ca am luat dobanda la depozitele bancare. Sa va f...
18/07/18 08:21 Mai mult...

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info