Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** Bisericile, pline de credincioşi!      *** Bambi a fost salvat pe DN 7!      *** Veniţi la GATA!      *** Doar un punct la Călăraşi!      *** La un pas de o tragedie!      *** Campionii de la Cupa Budeasa!      *** Filmul meciului      *** Locul 1 pentru CS Dacia      *** Eduard Şerban, campion mondial!      *** Înfrîngere pe Bega!      *** A ajuns cu BMW-ul pe terasă      *** S-a spînzurat în dormitor      *** Poliţistul i-a făcut KO      *** Preotul a murit în stradă      *** Găsit mort, în fosa septică      *** 30 de opriri ale apei calde, lunar      *** De ce se moare în Argeş      *** Apel la protejarea vieţii şi sănătăţii copiilor     

 
Consultanţă juridică prin CCIA Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 31 iulie 2017

Pentru membrii şi toţi reprezentanţii comunităţii de afaceri,  

Consultanţă juridică prin CCIA Argeş

 

Simion Zanfir, directorul general al Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Argeş, ne-a vorbit despre principalele servicii de care membrii Camerei, dar în egală măsură toţi reprezentanţii comunităţii de afaceri le pot primi de la CCIA Argeş. Este vorba despre consultanţă juridică.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 296

Continuare
 
Alte salarii babane la CJ Argeş! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 31 iulie 2017

Episodul II

Alte salarii babane la CJ Argeş!

 

În şedinţa ordinară de săptămîna trecută a Con­siliului Judeţean Argeş, consilierii au votat şi aprobat, pe lîngă salariile de bază ale angaja­ţilor din cadrul CJ Argeş, şi noile salarii de bază pentru funcţionarii publici şi personalul con­tractual din cadrul DGASPC Argeş, DGEP Argeş şi Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş.    


Comentarii (4) | Vizualizari: 1238

Continuare
 
Elevii se întorc mai repede la şcoală Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 iulie 2017

Pe 11 septembrie începe noul an şcolar

Elevii se întorc mai repede la şcoală

 

Elevii se întorc mai repede la şcoală după vacanţa de vară. Noul an şcolar 2017 - 2018 va începe mai devreme de 15 septembrie, mai precis pe 11 sep­tembrie. Potrivit ordinului de ministru, cursurile anului şcolar 2017 - 2018 încep luni, 11 septem­brie, şi însumează 167 de zile lucrătoare (35 de săptămîni).   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 731

Continuare
 
Lamborghini pe plaiuri mioritice Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 31 iulie 2017

Au filmat printre oi, urşi şi tractoare

Lamborghini pe plaiuri mioritice

 

Lamborghini a ales să filmeze de curînd o reclamă pe Transfăgărăşan, celebrul drum atrăgînd ca un magnet mărcile luxoase de autoturisme prin spectaculozitatea sa. Pe plaiuri mioritice, maşinile foarte scumpe, la care românii de rînd pot doar visa, au întîlnit pe traseul lor turme de oi, un tractor şi un ursuleţ. Animalul  nu s-a speriat deloc de zgomotul motoarelor extrem de puternici, ci din contră, a stat curios pe margine adrumului să se uite la ele.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 628

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Proiecte pentru finanţare în Argeş 

Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia, a spus că în Argeş sînt şapte proiecte care vor intra la finanţare şi acestea totalizează peste 110 milioane de lei. Este vorba despre restaurarea şi consolidarea Bisericii Sfîntu Gheorghe din Cîmpulung 7,8 milioane lei, Mînăstirea Aninoasa aproape 18 milioane lei, restaurare, consolidare Palat Episcopal din Curtea de Argeş 22 milioane lei, Muzeul Judeţean Argeş 21,4 milioane lei, Mînăstirea Negru Vodă din Cîmpulung 20 milioane lei, Galeria de Artă „Rudolf Schweitzer-Cumpăna“ 20 milioane lei, Conservarea şi consolidarea Cetăţii Poenari 10,7 milioane lei.   

Din toamnă, manual de Educaţie fizică

Liviu Pop, ministrul Educaţiei, a anunţat că elevii care sînt în clasa a V-a vor avea din această toamnă manual de Educaţie fizică şi sport. Tot el a mai anunţat că pe data de 7 august se va finaliza licitaţia pentru manualele la care s-au depus contestaţii.     
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 318

Continuare
 
Comitet de securitate în muncă la firme Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 iulie 2017

Dacă acesta nu există, sînteţi amendaţi

Comitet de securitate în muncă la firme

 

Conform legii, comitetul de securitate şi sănătate în muncă trebuie să existe în toate unităţile şi firmele care au cel puţin 50 de angajaţi. Acest lucru este valabil şi pentru societăţile cu capital străin, care au activităţi în România.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 385

Continuare
 
Persoanele cu handicap, îngrijite la domiciliul asistentului personal Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 iulie 2017

Potrivit unei hotărîri adoptate zilele trecute de Guvern,

Persoanele cu handicap, îngrijite la domiciliul asistentului personal

 

Guvernul a adoptat joi o hotărîre prin care persoanele cu handicap grav sau accentuat vor putea beneficia de îngrijire şi la domiciliul unui asistent personal profesionist, atestat şi înregistrat oficial.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
Astăzi este Ziua Imnului Naţional! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 29 iulie 2017

Ceremonie militară în Piaţa Vasile Milea  

Astăzi este Ziua Imnului Naţional!

 

Astăzi, 29 iulie, este sărbătorită Ziua Imnului Naţional - „Deşteaptă-te, române!“. Pe 29 iulie 1848, imnul a fost cîntat pentru prima dată în Parcul Zăvoi din Rîmnicu Vîlcea. Astăzi, el este sărbătorit şi la Piteşti, în Piaţa Vasile Milea, la ora 9.00. Aici va avea loc o ceremonie militară dedicată acestui eveniment.      


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 422

Continuare
 
Bani pentru chirie de la stat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 iulie 2017

Localităţile din Argeş unde şomerii se pot angaja

Bani pentru chirie de la stat

 

Argeşenii care sînt înregistraţi ca şomeri şi îşi găsesc serviciu într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 50 de kilometri faţă de localitatea în care locuiesc şi, ca urmare a acestui fapt, îşi schimbă domiciliul beneficiază de o primă de relocare egală cu 75% din suma destinată asigurării cheltuielilor pentru locuire, dar nu mai mult de 900 lei.                                                                              

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 545

Continuare
 
Ce mai citim, ce mai scriem ? Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 iulie 2017


Ce mai citim, ce mai scriem ?

 

 O apariţie relativ recentă, din tolba cu daruri de suflet scriitoriceşti a celei mai rîvnitoare prozatoare şi poete din oraşul nostru, Zina Petrescu, dăruite lumii celei mărunte a oamenilor şi a necuvîntătoarelor, de un inconfundabil aplomb, cel mai popular pe care l-am putea întîlni în aceste vremuri...   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 383

Continuare
 
Centre comunitare de învăţare permanentă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 iulie 2017

Potrivit unui proiect de hotărîre de Guvern, primăriile vor putea înfiinţa

Centre comunitare de învăţare permanentă

 

Ministerul Educaţiei Naţionale a lansat în consultare publică pe site-ul său un proiect de hotărîre de Guvern privind aprobarea Metodologiei de acreditare, evaluare periodică, organizare şi funcţionare a centrelor comunitare de învăţare permanentă. Proiectul poate fi consultat pînă pe 8 august. În document se arată că România se află mult sub media europeană în ceea ce priveşte participarea populaţiei la programe de educaţie pe tot parcursul vieţii.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 392

Continuare
 
Vară plină de controale pentru APIA! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 iulie 2017

Pînă în toamnă, fermierii sînt verificaţi  

Vară plină de controale pentru APIA!

 

Pentru Serviciul Control Teren din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş, această perioadă este una cu o activitate foarte intensă, fiind în plină desfăşurare controlul pe teren aferent al campaniei 2017. Este vorba atît de controlul clasic, cît şi de cel prin teledetecţie şi cel dispersat.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 344

Continuare
 
Zeci de cazuri de hepatită anul trecut în Argeş! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 iulie 2017

Ieri a fost Ziua Mondială de Luptă împotriva acestei boli

Zeci de cazuri de hepatită anul trecut în Argeş!

 

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a de­marat, ieri, Ziua Mon­dială de Luptă împo­triva Hepatitei. Tema campaniei din acest an este: Eliminarea hepatitei. Ziua Mon­dială de Luptă împo­triva Hepatitei este un eveniment anual, cu atenţia mondială îndreptată asupra grupurilor de pacienţi şi persoanelor care trăiesc cu hepatita virală.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 675

Continuare
 
Pînă la subvenţii, fermierii iau credite! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 iulie 2017

Cu ajutorul adeverinţelor de la APIA,

Pînă la subvenţii, fermierii iau credite!

 

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş a început eliberarea de adeverinţe pentru beneficiarii schemelor de plată gestionate în cadrul Campaniei 2017. Este vorba despre cei care au depus cereri pentru schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plata pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu şi măsurile de mediu şi climă, care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente, de la instituţiile bancare şi non-bancare care au încheiat convenţii cu APIA.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 426

Continuare
 
Cea mai atractivă opțiune pentru turiști! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 iulie 2017

Află care este modalitatea de cazare ce a devansat hotelurile și pensiunile.

Cea mai atractivă opțiune pentru turiști!


Să călătorești poate fi una dintre cele mai frumoase activități, însă pentru ca acest lucru să se desfășoare în cele mai bune condiții e nevoie să se aleagă un loc de cazare optim. Atunci când vine vorba despre alegerea unei unități de cazare apar foarte multe opțiuni, însă dintre acestea este una care se remarcă prin condițiile și prețurile atractive. Despre ce este vorba? Vom discuta acest aspect în continuare.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 547

Continuare
 
Viitură simulată pe rîul Olt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 iulie 2017

Angajaţii ABAAV au construit o linie de apărare în calea apelor

Viitură simulată pe rîul Olt

 

Administraţia Naţională Apele Române a organizat un exerciţiu interbazinal de simulare a intervenţiilor în situaţii de urgenţă pe rîul Olt, unde scenariul a presupus apariţia unei viituri, aval de lacul de acumulare Izbiceni, în localitatea Islaz - judeţul Teleorman. La acest exerciţiu au participat administraţiile:  A.B.A. Olt, A.B.A. Jiu, A.B.A. Argeş - Vedea şi A.B.A. Buzău - Ialomiţa.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 255

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 6074
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

30 de opriri ale apei calde, lunar
Citesc si ma minunez de cate belele au cei bransati la Termoficare. Eu nu am avut nici o zi de intrerupere a apei cal...
16/08/17 15:17 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Rezolva politia Bascov totul.copilului meu i sau furat bani și documente ,cu toate înregistrările de la o cârciumă ...
16/08/17 15:17 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Acest aspect nu este știut de poliția Bascov sau Merișani ?spre ghinionul lor că a fost un polițist ,ce_ar fi fost ...
16/08/17 14:51 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
cati dintre martori sau dintre cei sicanati l ar fi ajutat pe motociclist daca nu era antrenat?
16/08/17 14:51 Mai mult...

Poliţistul i-a făcut KO
Niste infecti
16/08/17 13:30 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 24.07.2017

4.277 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter