Curierul Zilei - Social Economic
PRIMA PAGINA arrow Social Economic

*** „Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“      *** Poşta îşi cere scuze!      *** Tîrgul de Toamnă, la Bowling      *** Săptămîna Europeană a Democraţiei, la Mioveni      *** Maneaua lui Dani Mocanu pentru procurori      *** A murit pentru o sticlă cu bere      *** 23 de persoane munceau la negru      *** Maşină nouă, făcută zob la Albota      *** CS Mioveni, neînvinsă cu Mihali!      *** Meciuri cu 10, 9 şi 7 goluri      *** FC Argeş şi CS Mioveni vor juca marţi!      *** Eftimie: „Nu am avut nici şansă“      *** Lincar: „Ne-am apărat ca la Rovine!“      *** Au învins, dar n-au convins!      *** Şapera: „Apărarea a făcut diferenţa“      *** Costescu: „Precizia aruncărilor ne-a costat“      *** Din Suedia nu a mai ajuns acasă      *** Trei copii instituţionalizaţi, medaliaţi!      *** Despăgubire în batjocură: 9 oi, 1.350 lei     

 
Sute de bilete pentru pensionari Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 octombrie 2017

La Casa de Pensii,

Sute de bilete pentru pensionari

 

La Casa Judeţeană de Pensii Argeş s-a afişat  repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 15.  Datele de plecare sînt în perioada 14 - 17 octombrie 2017. Repartiţia poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 395

Continuare
 
Afacerea cu carturi, motiv de gîlceavă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 octombrie 2017

Pentru că nu e pe placul unora, din cauza accidentelor,

Afacerea cu carturi, motiv de gîlceavă

 

Deschisă în luna mai a acestui an, afacerea cu carturi cu pedale din Grădina Publică, iniţiată de un cunoscut întreprinzător particular din Cîmpulung, nu este privită cu ochi buni de toţi cei care-şi duc odraslele să se recreeze în parc, departe de tentaţiile televizorului, calculatorului sau ale altor minunăţii moderne.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1050

Continuare
 
Animalele de la ZOO, pregătite pentru sezonul rece Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 octombrie 2017

Au fost deparazitate, vitaminizate, iar unora li s-a introdus căldură  

Animalele de la ZOO, pregătite pentru sezonul rece

 

Ieri, de Ziua Internaţională a Animalelor a fost intrarea liberă la Grădina Zoologică din Pădurea Trivale. Directorul instituţiei, Nuşa Popescu, ne-a spus că, pînă la prînz, au fost peste 300 de copii, în grupuri organizate, care au vizitat ZOO Piteşti, pentru mulţi elevi fiind organizate lecţii deschise. În jurul prînzului, erau mai puţini vizitatori, cîteva mămici cu copiii, iar animalele, parcă simţind sărbătoarea, stăteau toate prin ţarcuri spre a fi admirate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 420

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 05 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Nicolescu a reapărut în spaţiul public

După aproximativ doi ani în care a fost în detenţie şi o scurtă perioadă în care a stat într-un con umbră, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a reieşit în spaţiul public. Prima apariţie a fost de curînd la Filarmonica Piteşti, la o manifestare dedicată scriitorului Marin Ioniţă, unde prezenţa sa i-a luat prin suprindere pe toţi. Foarte mulţi s-au bucurat cînd l-au revăzut, fiind primit cu multă căldură printre ceilalţi invitaţi. A doua sa ieşire a fost la Ziua Porţilor Deschise, de la Fabrica MCG Bunătăţi de Topoloveni, unde Nicolescu, zîmbitor,s-a salutat cu toată lumea, iar ministrul Agriculturii, Petre Daea, cînd l-a văzut, a fost plăcut surprins, oprindu-se să-l îmbrăţişeze şi să schimbe cîteva cuvinte cu acesta.

I.Ivănoiu  Foto: I.Tudor


                                                                            
   
 

Comentarii (1) | Vizualizari: 452

Continuare
 
Nea Dumitru, coşar de 44 de ani! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 octombrie 2017

Mai aveţi timp să vă curăţaţi coşurile pentru iarnă

Nea Dumitru, coşar de 44 de ani!

 

Dumitru Ştefan are 63 de ani, este coşar şi vine în fiecare vară de la Caracal pînă la Piteşti, împreună cu fiul său, Costel, în vîrstă de 45 de ani. Nea Dumitru nu este coşar doar cu numele, ci are carte de muncă şi chiar propria firmă înregistrată, făcînd această meserie de 44 de ani.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 474

Continuare
 
Transportatorii încep protestele! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 octombrie 2017

Supăraţi de supraacciza la carburanţi,

Transportatorii încep protestele!

 

Transportatorii din toată ţara se pregătesc de proteste. Federaţia Operatorilor Români de Transport a  anunţat ample manifestaţii de protest ca urmare a menţinerii accizei aplicate carburanţilor la nivelul actual, lipsei infrastructurii de transport şi a măsurilor legislative care să salveze unul din cele mai importante sectoare economice autohtone.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1020

Continuare
 
„Transferul de contribuţii, lipsa voastră de soluţii!“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 05 octombrie 2017

Cadrele medicale i-au huiduit pe guvernanţi

„Transferul de contribuţii, lipsa voastră de soluţii!“

 

50 de membri SANITAS din Argeş au participat, ieri, la o pichetare în faţa Ministerului Sănătăţii. Principalele nemulţumiri sînt legea salarizării care a creat haos în sistemul sanitar şi cel al asistenţei sociale şi transferul contribuţiilor de la angajator la angajat în 2018, fapt ce va determina diminuări salariale. Liderul SANITAS - Filiala Argeş, Doina Fănică, a fost la protest alături de ceilalţi sindicalişti din judeţul nostru, dar şi din alte judeţe: Dolj, Călăraşi, Giurgiu, Buzău şi Galaţi.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 501

Continuare
 
Ministrul Agriculturii n-a mai vrut discurs! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 04 octombrie 2017

Ieri, la Fabrica de Conserve MCG din Topoloveni, iritat de presă,

Ministrul Agriculturii n-a mai vrut discurs!

 

Sărbătoare la Topoloveni, ieri, unde a fost organizată Ziua Porţilor Deschise la Fabrica MCG, cea care deţine marca Bunătăţi de Topoloveni. Manifestările au fost organizate în parteneriat cu Primăria Topoloveni, fiind invitat şi ministrul Agriculturii, Petre Daea. Invitaţii au fost aşteptaţi cu o mulţime de bunătăţi, de la viţel la proţap, la cîrnaţi, chiftele, iahnie de fasole, murături şi un tort diplomat gigant cu o lungime de 10 metri. A fost pregătit şi un program artistic la care au participat atît artişti locali, cît şi vedete ca Anca Ţurcaşiu şi Maria Dragomiroiu. Ministrul Agriculturii a vizitat rapid fabrica de conserve, după care a răspuns întrebărilor jurnaliştilor.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1646

Continuare
 
Salariaţii de la Edilul nu vor RAJA Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 octombrie 2017


Salariaţii de la Edilul nu vor RAJA

 

De departe, cel mai discutat proiect de hotărîre din cadrul ultimei şedinţe a aleşilor locali din Cîmpulung a fost cel care stabilea modalitatea de dobîndire a calităţii de acţionar unic al municipalităţii la SC Edilul CGA SA Cîmpulung. Prezenţi au fost şi membrii de sindicat de la societatea de utilităţi care au scos în evidenţă dezavantajele în cazul în care societatea va fi preluată de un alt operator regional.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 838

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Se modernizează strada Petre Ispirescu

Consiliul Local a aprobat modernizarea străzii Petre Ispirescu. Devizul pentru documentaţia tehnico-economică şi realizarea acestei investiţii este în valoare de 360.963,10 lei, inclusiv TVA. Banii vor veni de la bugetul local.    
 A.Roşu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 337

Continuare
 
„Am remuşcări, dar nu m-aş reîntoarce în ţară“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 04 octombrie 2017

Cum vede un argeşean emigrat în Canada diferenţele între patria natală şi cea adoptivă

„Am remuşcări, dar nu m-aş reîntoarce în ţară“

 

Constantin Nedea, argeşean din Buzoeşti, a pro­fe­sat ca universitar chimist la Bucureşti, apoi în Algeria, după care a făcut o carieră de succes în cercetarea industrială din Canada, unde a fugit în 1987. Încă iubitor de România şi personalitate activă în comunitatea românească din Montreal, dr Nedea a participat, zilele trecute, la Conferinţa dedicată „Fenomenului Piteşti“, în memoria so­crului său, fost deţinut politic - ocazie cu care am purtat dialogul de mai jos.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1397

Continuare
 
74 de elevi găsiţi cu păduchi! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 04 octombrie 2017

La triajul în şcoli,

74 de elevi găsiţi cu păduchi!

 

Ca de fiecare dată, la  începutul noului an şcolar, în unităţile de învăţămînt din judeţul nostru s-a făcut triajul epidemiologic al elevilor. Aceştia au fost examinaţi de medicii din cabinetele de medicină şcolară, în cazul şcolilor din oraşe, sau de medicii de familie din mediul rural, pentru depistarea cazurilor de boli infecto-contagioase şi prevenirea răspîndirii acestora.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1919

Continuare
 
Cadrele medicale protestează la Ministerul Sănătăţii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 octombrie 2017

Astăzi, pichetare SANITAS, cu 50 de membri din Argeş

Cadrele medicale protestează la Ministerul Sănătăţii

 

După ce dascălii au protestat, luni, în faţa Prefecturii Argeş, acum a venit rîndul cadrelor medicale din sistemul sani­tar, asistenţă socială, cabi­nete şcolare şi creşe! Astfel, astăzi, între orele 11 - 13, 50 de membri din cadrul SANITAS Argeş participă la o pichetare în faţa Ministerului Sănătăţii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 466

Continuare
 
Aur şi argint pentru Ionuţ Butoi Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 octombrie 2017

Cîmpulungean cîştigător la Invictus Games Toronto 2017

Aur şi argint pentru Ionuţ Butoi

 

Ionuţ Claudiu Butoi, militarul cîmpulungean care a fost rănit grav, pe 31 august 2008, în timpul unei misiuni de patrulare în teatrul de operaţiuni din Afganistan, a trecut cu bine peste această cumpănă şi se bucură în continuare de viaţă, fiind implicat activ în diverse activităţi, chiar dacă se află ţintuit într-un scaun cu rotile.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 569

Continuare
 
ÎPS Calinic şi-a lansat memoriile Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 octombrie 2017

Ieri, la Biblioteca Judeţeană, printre lumînări, flori şi icoane,

ÎPS Calinic şi-a lansat memoriile

 

Manifestare de înaltă ţinută spirituală organizată ieri, în Sala de Conferinţe a Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, unde a fost lansată colecţia „Dar din Dar“, Integrala Calinic Argeşeanul, 2017. ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, şi-a lansat o suită de lucrări apărute în acest an, printre acestea fiind şi memoriile sale intitulate „Toată vremea-şi are vremea“, care sînt traduse atît în limba engleză, cît şi în limba franceză.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 532

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Pe 5 octombrie nu se învaţă!

Joi, 5 octombrie, în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internaţionalã a Educaţiei, iar elevii şi profesorii vor avea o zi liberă. Totuşi, dacă anumite unităţi de învăţămînt doresc, pot organiza unele activitãţi specifice. Conform structurii anului şcolar 2017 - 2018 anunţată de Ministerul Educaţiei Naţionale, unităţile de învăţămînt şi inspectoratele şcolare vor marca prin manifestări specifice, potrivit planificărilor existente la nivelul fiecărei şcoli, Ziua Internaţională a Educaţiei. Ziua Internaţională a Educaţiei sau Ziua Internaţională a Profesorului a fost stabilită de UNESCO pentru a avea loc pe data de 5 octombrie.     

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 515

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 6493


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Maşină nouă, făcută zob la Albota
De cand Passat B6 este masina noua?
17/10/17 16:09 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Aveti atatea nemultumiri si stati cu mainile in san? Mergeti fratilor si plangeti-va la inspectorat trebuie sa ii potile...
17/10/17 14:11 Mai mult...

Balta Nana, ideală pentru crap!
IN PRIMUL RAND INTREBATI ORICARE PESCAR CARE A FOST PE ACEASTA BALTA CATE RESTRICTII ARE ACEASTA BALTA, IN PRIMUL RAND T...
17/10/17 13:42 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Calea de acces nu este folosita de locuitorii cartierului Teilor, acea intrare exista de acum 40 de ani de cand a fost d...
17/10/17 12:53 Mai mult...

Eftimie: „Nu am avut nici şansă“
Auziti si voi la Eftimie, zici ca de ce-l injura lumea: el spera ca la meciurile viitoare sa castige cu sansa. Sa joace ...
17/10/17 12:36 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter