Curierul Zilei - Sport

*** „Moş Crăciun muzical pe clape!“     *** Gală vieneză la Filarmonica Piteşti     *** Copiii confecţionează decoraţiuni     *** La Mioveni a fost dezvelit bustul lui Stroe      *** A început bătălia taloanelor!     *** Temele pentru elevi, prea multe şi obositoare     ***Rămas bun, Majestate!     *** Maşina criminaliştilor, aruncată în şanţ     *** Au scăpat din accident pe Mateiaş     *** I-a explodat butelia în faţă     *** Duster răsturnat de Super Nova     *** Ce fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Piteştenii fac legea la Cupa Campionilor României     *** Chiţa şi Dică, faţă în faţă cu Mircea Lucescu     *** Glinţă, bronz la Europene!    *** Ionuţ Peleu, kaiacistul numărul 1 al Argeşului!     *** Grupă accesibilă pentru fotbaliştii tricolori!    

 
Grupă accesibilă pentru fotbaliştii tricolori! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 decembrie 2017

România are şanse de calificare la Campionatul European Under 19

Grupă accesibilă pentru fotbaliştii tricolori!

 

Reprezentativa de fotbal a României Under 19 şi-a aflat, acum cîteva zile, adversarii de la Turul de Elită, ultimul premergător Campionatului European de anul viitor. Naţionala pregătită de Adrian Boingiu va face parte din Grupa 4, alături de Ucraina, Suedia şi Serbia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 168

Continuare
 
Ionuţ Peleu, kaiacistul numărul 1 al Argeşului! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 decembrie 2017

CSM Piteşti are sportivi cu care se poate mîndri

Ionuţ Peleu, kaiacistul numărul 1 al Argeşului!

 

Secţia de kaiac-canoe a clubului CSM Piteşti a fost şi în 2017 una dintre cele mai performante ale clubului din Ştrand. De pregătirea secţiei se ocupă antrenorii Gheorghe Din, Agoston Siposs şi Alexandru Din care coordonează 45 de sportivi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 126

Continuare
 
Glinţă, bronz la Europene! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 18 decembrie 2017

Înotătorul argeşean a revenit în forţă la marile competiţii

Glinţă, bronz la Europene!

 

Performanţă de excepţie pentru nataţia românescă. Înotătorul piteştean Robert Glinţă a cucerit medalia de bronz în proba de 100 m spate, vineri, la Campionatele Europene de  înot rezervate seniorilor în bazin scurt (25 m), de la Copenhaga. Sportivivul argeşean a terminat proba cu timpul de 49 sec. 99/100.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 171

Continuare
 
Vor victoria în ultimul meci Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 decembrie 2017

Handbal

Vor victoria în ultimul meci

Handbalistele de la FC Argeş vor disputa, astăzi, ultimul meci din acest tur de campionat. Sportivele alb-violete vor întîlni pe ACS Corona 2010 Braşov, de la ora 14, la sala de sport a Universităţii Piteşti, de pe strada Gheorghe Doja. Confruntarea cu ardelencele este una foarte importantă pentru echipa pregătită de Paul Mihăilă şi Victor Neagu, care în eventualitatea unei victorii pot termina aproape de podium. Misiunea piteştencelor nu va fi deloc una uşoară, avînd în vedere că Braşovul ocupă locul 3 în clasament, cu cele 25 de puncte strînse în 12 etape. După 12 etape, FC Argeş ocupă locul 7, cu 19 puncte.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 155

Continuare
 
Chiţa şi Dică, faţă în faţă cu Mircea Lucescu Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 18 decembrie 2017


Chiţa şi Dică, faţă în faţă cu Mircea Lucescu

 

Mircea Lucescu, actualul selecţioner al naţionalei Turciei, a fost prezent, vineri, 15 decembrie, la cursurile pentru obţinerea licenţei UEFA PRO, unde le-a vorbit atît cursanţilor, cît şi invitaţilor prezenţi în sala „Nicolae Dobrin“, de la Casa Fotbalului. Printre cei prezenţi în sală, au fost şi piteştenii Alin Chiţa şi Nicolae Dică, care sînt şi ei înscrişi la cursurile PRO.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 268

Continuare
 
Piteştenii fac legea la Cupa Campionilor României Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 decembrie 2017


Piteştenii fac legea la Cupa Campionilor României

 

Marţi, la Craiova, în Sala Polivalentă, va avea loc turneul de fotbal în sală Cupa Campionilor României, al cărui promotor este musceleanul Adrian Troscenco. Competiţia reuneşte la start 7 foste campioane ale României, pentru care vor evolua foste vedete ale acestor echipe.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 226

Continuare
 
Ce fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 decembrie 2017

Ce fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Bani de la UEFA

Pandurii Tg. Jiu aflată în insolvenţă are probleme financiare, restanţe salariale faţă de jucători şi un viitor sumbru în situaţia actuală. Totuşi, clubul oltean a primit în urmă cu cîteva zile şi o veste bună de la UEFA: va încasa o sumă de bani pentru prezenţa din 2016 în Europa League. În sezonul 2016/17, UEFA a strîns aproape 6,5 milioane de euro din sancţiunile date cluburilor care au încălcat fair-play-ul financiar. 20% din sumă a fost redirecţionată către echipele care au fost eliminate în tururile preliminare., printre care şi pandurii, care va primi 8.540 de euro.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 201

Continuare
 
Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

Curierul zilei vă prezintă speciile de peşti

Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!

 

Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, dar şi reţete culinare pe bază de peşte. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul la roşioară şi plătică în anotimpul rece.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 355

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017


Curiozităţi pescăreşti

Echipamentul ideal pentru văduviţă
Văduviţa este un peşte oportunist şi poate fi găsit fie în locurile cu un curent puternic din apropierea malurilor, locuri specifice avatului, fie în locuri cu apă tulbure lipsite de curent şi invadate de vegetaţie. Ustensilele în acest caz nu se aleg în funcţie de peşte, ci de locul în care se găseşte acesta. În locurile lipsite de vegetaţie se poate opera cu o vargă de 5-20 acţiune, cu mulinetă mică fir de 0,16, maximum 0,18 mm. Atunci cînd lansările se fac mai departe în ochiuri de apă avem nevoie de o vargă mai rigidă între 10-30 acţiune, o mulineta potrivită care să ţină firul de 20-22 mm. De asemenea, în cazul văduviţei este mai potrivit firul monofilament decît cel textil, datorită eficienţii sale.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 268

Continuare
 
A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

Sportul argeşean este în doliu

A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!

 

Doliu în familia Ianovschi! La trei ani de la decesul reputatului antrenor de fotbal, Leonte Ianovschi, o nouă tragedie a lovit această familie de sportivi. Antrenor de tenis, Lenci Ianovschi a decedat în noaptea de joi spre vineri, la vîrsta de 63 de ani în urma unui atac cerebral. Vestea a fost dată de Mihai Ianovschi, fratele acestuia, pe contul său de Facebook.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 641

Continuare
 
Trei medalii la Campionatele Naţionale Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017


Trei medalii la Campionatele Naţionale

 

Campionatele Naţionale de Poliatlon Cadeţi 12-14 ani sînt în plină desfăşurare, în aceste zile, la Bazinul Olimpic din Piteşti.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 312

Continuare
 
Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017


Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!

Sportivul a fost premiat de club, de managerul Italy Construcţii şi are o bursă de la benzinăriile Mol

 

Secţia de înot a CSM Piteşti a fost şi în acest an la înălţime, numărîndu-se printre secţiile cele mai productive ale clubului piteştean. Cu peste 200 de sportivi legitimaţi, pregătiţi de 7 antrenori, nataţia piteşteană a adus în 2017 peste o sută de medalii în visteria clubului din Ştrand, la competiţiile locale, naţionale şi internaţionale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 357

Continuare
 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 decembrie 2017


Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

O nouă depunctare

Pentru a treia săptămînă consecutivă, clubul din Nord-Vest a pierdut patru puncte şi a ajuns la o penalizare de 12 puncte din cauza litigiilor cu foştii jucători. Ajunsă pe ultimul loc în clasamentul Ligii a II-a din cauza acestor penalizări, Olimpia mai are acum doar 11 puncte dintr-un total de 23 obţinute pe teren. Dacă va reuşi să supravieţuiască în această iarnă, însă nu-şi va stinge litigiile cu foştii jucători şi va primi noi depunctări, gruparea sătmăreană va ajunge în cele din urmă la excluderea din campionat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 426

Continuare
 
Derbi cu ardelenii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

Baschet

Derbi cu ardelenii

Baschetbaliştii de la BCM U FC Argeş vor susţine, mîine, un meci foarte important pentru economia clasamentului. Echipa pregătită de Hristu Şapera va întîlni, de la ora 20, la Sala Sporturilor Trivale, pe CSM Oradea, una dintre forţele campionatului care an de an are pretenţii la cîştigarea titlului şi Cupei României. Piteştenii vor aborda acest meci din poziţia de lider al clasamentului, cu cele 14 puncte adunate în 7 etape. Oradea ocupă locul 7, cu 12 puncte, poziţia din clasament nereflectînd însă valoarea lotului. Ambele echipe vin după înfrîngeri surprinzătoare, piteştenii pierzînd în deplasarea de la Tîrgu Mureş, ardelenii cedînd pe propriul teren în disputa cu BC SCM Timişoara.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 343

Continuare
 
De patru ori, la televizor! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 decembrie 2017

Echipa de baschet prezenţă constantă pe micile ecrane

De patru ori, la televizor!

 

Federaţia Română de Baschet şi Digi Sport au stabilit programul meciurilor de baschet, care va fi transmis în utmătoarele trei săptămîni. BCM U FC Argeş va putea fi urmărită la televizor de patru ori în decurs de doar trei săptămîni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 436

Continuare
 
Fără muzică şi majorete la baschet! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 decembrie 2017

Doliul naţional impune restricţii la evenimentele sportive

Fără muzică şi majorete la baschet!

 

Timp de trei zile, în România este doliu naţional după decesul Regelui Mihai. Autorităţile din ţara noastră au decis ca, în acest weekend, la competiţiile sportive care vor avea loc, să se respecte anumite măsuri. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 559

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6736

Horoscop zilnic

Google Analytics









































Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter