Curierul Zilei - Sport

*** Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri     *** 47 de persoane munceau la negru      *** Proiect pentru şomerii din Argeş      *** Ministrul a cerut revocarea lui Kovesi      *** Revoluţia fiscală loveşte asociaţiile     *** Panică la Colegiul Carol I     *** Profesorii solicită consultare cu Dragnea!     *** Elevii din 4 licee participă la Testul PISA     *** Începe Festivalul de Teatru la Mioveni      *** „Păsări pe zăpadă“     *** 4 ţigănci au fost identificate!     *** Valuta falsă, luată din străinătate   nbsp; *** Percheziţii la societăţi de fier vechi     *** A scăzut numărul de dosare penale     *** Vor 3 puncte din Moldova!     *** Bejinariu, membru în Consiliul de Administraţie!     *** Campioni la jiu-jitsu brazilian!     *** Două victorii cu 5-0!     *** Unirea Bascov îşi află, pe 28 februarie, adversarul     *** Mihăiţă Ianovschi debutează pe banca Naţionalei U 17     *** ASA Tg. Mureş, a doua echipă retrasă din campionat     *** Meci de campionat cu Timişoara    

 
România îşi află adversarii din Liga Naţiunilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018


România îşi află adversarii din Liga Naţiunilor


Mîine, la Lausanne, va avea loc tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor UEFA. Competiţia are rolul de a suplimenta numărul meciurilor cu miză şi, în acelaşi timp, oferă posibilitatea obţinerii biletelor pentru EURO 2020.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 533

Continuare
 
Fost jucător de la CS Mioveni şi FC Argeş, director la Pandurii Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018


Fost jucător de la CS Mioveni şi FC Argeş, director la Pandurii


Fostul jucător al lui FC Argeş şi CS Mioveni, Emil Dică, care are 35 de ani, a acceptat, ieri, să preia funcţia de director sportiv la Pandurii Tg. Jiu. Astfel, deşi la Tg. Jiu s-a vorbit în ultimul timp mai mult de retrogradare, se pare că gorjenii speră să continue în liga secundă, după decizia Tribunalului Gorj, care a acordat un nou termen în procesul prin care se cere falimentul clubului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 790

Continuare
 
De la CS Mioveni, la Petrolul Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018


De la CS Mioveni, la Petrolul


Alexandru Ichim nu a stat prea mult pe bară după ce s-a despărţit, la începutul acestui an, de CS Mioveni şi şi-a găsit repede un alt angajament. Astfel, fundaşul central care nu a satisfăcut în perioada cît a îmbrăcat tricoul galben-verde a semnat o înţelegere cu Petrolul, liderul seriei a III-a a Ligii a III-a.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 538

Continuare
 
Săptămînă încheiată cu un test de forţă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018

Galben-verzii se pregătesc de cantonamentul de la Mogoşoaia

Săptămînă încheiată cu un test de forţă!


CS Mioveni a încheiat prima săptămînă de pregătire pe plan local, după ce pe 15 ianuarie s-a revenit din vacanţă. Fotbaliştii au intrat în pîine încă din prima zi de la reunire şi au făcut cîte două şedinţe de pregă­tire zilnic. Acestea au fost combinate, atît pe terenul sintetic, cît şi la sala de forţă, săptămîna încheindu-se, la fel cum a început, în forţă, cu un nou test.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 615

Continuare
 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018


Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Egal pentru ASU

ASU Poli a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical jucat cu formaţia de Liga a IV-a Timiş Cocoşul Orţişoara, utilizat de Bogdan Andone pentru a testa o serie de fotbalişti. Partida s-a desfăşurat pe terenul sintetic cu drenaj construit de FRF pentru baza Centrului Naţional de Pregătire Timişoara. Principala noutate a Politehnicii a fost mijlocaşul Marvin Schieb. De asemenea, antrenorul Andone a declarat că, luni, sînt şanse mari să semneze Cristian Scutaru, cu menţiunea că fundaşul nu a fost la amical.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 498

Continuare
 
Au început anul cu o victorie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018

Volei

Au început anul cu o victorie!

FC Argeş - CSM Sibiu 3-0 (25-21, 25-15, 26-24)


Echipa de volei feminin a Piteştiului a început cu dreptul noul an. FC Argeş a cîştigat, sîmbătă, primul meci oficial din acest an şi continuă astfel parcursul fără greşeală din această ediţie de campionat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 526

Continuare
 
„Menţinerea seniorilor, o mare problemă!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018

Directorul Gheorghe Dinu vrea să păstreze campionii la CSM Piteşti

„Menţinerea seniorilor, o mare problemă!“


CSM Piteşti, cel mai important club sportiv din judeţul nostru din punct de vedere al rezultatelor, a făcut bilanţul pe 2017, dar şi strategia pentru noul an competiţional. Clubul condus de directorul Gheorghe Dinu este unul dintre cele mai performante din ţară, avînd sportivi medaliaţi la marile întreceri internaţionale. Anul trecut, gruparea argeşeană a obţinut 284 de medalii la competiţiile interne şi internaţionale. Datorită acestor rezultate, clubul din Ştrand se află în primele şase locuri în clasamentul pe anul trecut, întocmit de Ministerul Sportului. Gheorghe Dinu speră ca gruparea pe care o conduce să reuşească să-şi păstreze valorile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 596

Continuare
 
16 argeşeni vor reprezenta România! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018

Federaţia de Judo a stabilit componenţa loturilor naţionale

16 argeşeni vor reprezenta România!


Pe 20 ianuarie, la Bucureşti, a avut loc şedinţa Comitetului Director al Federaţiei Române de Judo. Pe lîngă aspectele de ordin tehnic specifice activităţii federatiei, s-a aprobat şi componenţa loturilor naţionale ale României, precum şi programul competiţional şi de pregătire aferent anului 2018.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 519

Continuare
 
FC Argeş intră în cantonament! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018

Timp de zece zile, Săndoi va scoate untul din jucătorii săi

FC Argeş intră în cantonament!


Fotbaliştii de la FC Argeş au intrat în cea de-a doua săptămînă de pre­gătire sub comanda lui Emil Săndoi. Alb-violeţii se pregătesc la stadionul Nicolae Dobrin şi la sala de forţă, unde fac pre­gă­ti­rea fizică, dar şi pe sin­teticul de la Bradu, unde fac şedinţele tehnico-tactice.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 997

Continuare
 
Atletism Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 ianuarie 2018

Atletism

 Competiţii importante, la Piteşti

Federaţia Română de Atletism a stabilit calendarul competiţional pe anul 2018. Aşa cum era de aşteptat, cele mai importante competiţii interne vor fi găzduite de stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti. În luna mai, oraşul nostru va găzdui Campionatul Naţional Universitar, dar şi o etapă de Grand Prix din cadrul Campionatului Naţional de seniori, tineret şi juniori. În luna iunie, la Piteşti, va avea loc şi o competiţie de 20 km marş. Tot în aceeaşi lună au loc etapele finale din cadrul CN de juniori I şi II. În prima săptămînă a lunii iulie, cei mai buni atleţi din ţară vor lua startul la finala Campionatului Naţional de seniori şi tineret.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 510

Continuare
 
Jucători de 15 şi 50 de ani Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 ianuarie 2018

Cel mai tînăr şi cel mai vîrstnic fotbalist de Liga a IV-a

Jucători de 15 şi 50 de ani


Turul campionatului Ligii a IV-a Argeş ne-a oferit foarte multe goluri, dar şi un lider detaşat care a condus de la un cap la altul acest tur de campionat, şi anume Unirea Bascov. Conform statisticii ţinute de www.arges-sport.ro, în prima parte a campiona­tului 2017/2018, pe teren, în meciurile de Liga IV-a, au intrat aproape 400 de jucători, media de vîrstă fiind puţin peste 25 de ani.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 716

Continuare
 
Mai mulţi juniori decît seniori! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 ianuarie 2018

La AJF Argeş s-au realizat lucruri importante în 2017

Mai mulţi juniori decît seniori!

Numărul acestora este mai mare pentru prima oară în istorie n Preşedintele Asociaţiei, Cornel Sorescu, a vorbit despre realizările anului trecut


Aflat de mai multe mandate la conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş, preşedintele Cornel Sorescu a reuşit să pună pe picioare şi să facă să funcţioneze în mod profesional această instituţie care se ocupă de destinele fotbalului argeşean. AJF-ul pe care îl păstoreşte este foarte bine văzut în ţară din toate punctele de vedere, de la organizare pînă la valoarea arbitrilor din subordine, dar şi în ceea ce priveşte aspectele legate de partea de eviden­ţiere a tuturor activităţilor şi meciurilor.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 976

Continuare
 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 ianuarie 2018

Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Victorie în amical

Dunărea Călăraşi şi-a ales un adversar modest pentru primul amical din 2018. Liderul Ligii a II-a a jucat cu Mostiştea Ulmu, a patra clasată din Liga a IV-a Călăraşi, de la care a primit un gol, însă pe care a învins-o cu 3-1. Desfăşurat pe terenul sintetic din incinta complexului sportiv Prefab din Modelu, amicalul dintre Dunărea şi Mostiştea a fost cîştigat de jucătorii pregătiţi de Dan Alexa, cei care şi-au reluat antrenamentele în acest an pe 9 ianuarie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 534

Continuare
 
„La Jocurile Olimpice vom avea 2 - 3 piteşteni!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 ianuarie 2018

Directorul CSM Piteşti are mare încredere în sportivi

„La Jocurile Olimpice vom avea 2 - 3 piteşteni!“


CSM Piteşti, cel mai important club sportiv din judeţul nostru din punct de vedere al rezultatelor, a făcut bilanţuul pe 2017, dar şi strategia pentru noul an competiţional. Clubul condus de directorul Gheorghe Dinu este unul dintre cele mai perfor­mante din ţară, avînd sportivi medaliaţi la ma­rile întreceri interna­ţionale. Anul trecut, gruparea argeşeană a obţinut 284 de medalii la competiţiile interne şi internaţionale. CSM Piteşti a reuşit să scoată şi un campion mondial de judo, performanţă ne­maiatinsă de această disciplină de 20 de ani. Conducătorul acestei unităţi sportive aflată în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului se aşteaptă ca anul care a început de puţin timp să fie cel puţin la fel de bun ca cel precedent.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 541

Continuare
 
Digi Sport tramsmite partida Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 22 ianuarie 2018

Baschet

Digi Sport tramsmite partida

Confruntarea dintre SCM U Craiova şi BCM U FC Argeş va putea fi urmărită şi pe micile ecrane de iubitorii baschetului. Partida din Bănie va fi transmisă în direct de către Digi Sport 2, televiziunea care are drept de transmisie a meciurilor din Liga Naţională de Baschet Masculin. Echipa pregătită de Hristu şapera a fost o prezenţă constantă la televizor, partidele din retur cu U BT Cluj, BC SCM Timişoara şi Phoenix Galaţi fiind transmise la televizor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 714

Continuare
 
Pescuitul mihalţului şi anghilei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Curierul zilei vă prezintă speciile de peşti

Pescuitul mihalţului şi anghilei


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, dar şi reţete culinare pe bază de peşte. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul mihalţului şi anghilei.         

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 793

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 7137

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter