Curierul Zilei - Sport

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Alarmă falsă cu pestă porcină, la Stoeneşti     *** PASTILA de UMOR      *** Ninsori, lapoviţă, ploi şi polei     *** „Fata moşului şi fata babei”,     *** Piteştiul, a opta piaţă imobiliară a ţării    *** Alţi doi copii suspecţi de scarlatină!     *** Tîrg de Crăciun la Şcoala Mircea cel Bătrîn     *** Rost de bani şi un proiect nou!    *** Evenimente 15 decembrie de-a lungul vremii     *** Sfinţii zilei      *** CÎRNAŢI DE CASĂ     *** Alocaţia pentru copii, prea mică!     *** S-a deschis patinoarul din Trivale     *** Ghidul Clientului S.Ed.C. Mioveni     *** Se modifică programul la chioşcurile de bilete     *** Contract de vidanjare la SEdC Mioveni      *** Şoferi lăsaţi fără permis     *** Familie rănită la Balş     *** Risc mare de avalanşă la cota 1.800 metri     *** Sfaturi pentru şoferi     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul la roşioară     *** Favorite cu Timişoara     *** Europa League - Etapa 6     *** Record naţional doborît după 28 de ani!     *** Dinamo şi FCSB îl vor pe Bogdan Stancu!     *** Gazonul sintetic, interzis în Liga 1     *** Stadion nou pentru Chindia    

 
Au urcat pe podium Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 noiembrie 2018

Handbal

Au urcat pe podium

Handbalistele de la FC Argeş au urcat pe podium după victoria de ieri cu ACS SZEKELYUDVARHELYI NOI KEZILABDA KLUB. Piteştencele s-au impus la o diferenţă de zece goluri, scor 31-21, în disputa cu formaţia din Covasna. Victoria alb-violetelor s-a conturat încă de la pauză cînd sportivele pregătite de Titel Răduţă, Paul Mihăilă şi Victor Neagu conduceau la 5 lungimi. În urma acestui rezultat, FC Argeş a urcat pe locul 3 al seriei C din Divizia A de handbal feminin, cu cele 18 puncte, acumulate în 10 etape.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 515

Continuare
 
Tricolorii s-au reunit pentru meciurile cu Lituania şi Muntenegru Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 noiembrie 2018


Tricolorii s-au reunit pentru meciurile cu Lituania şi Muntenegru


Începînd de ieri, jucătorii primei reprezentative încep pregătirea pentru ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor. Primii tricolori au ajuns deja la Mogoşoaia, unde seara, de la ora 18:00, a avut loc un prim antrenament.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 496

Continuare
 
CS Mioveni - Dacia Unirea Brăila 4-0 (2-0) Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 12 noiembrie 2018

CS Mioveni - Dacia Unirea Brăila 4-0 (2-0)

 

Au marcat: Popescu (21), Rădescu (40), Balint ( 50), Coşereanu (83)
l Mioveni: Croitoru - Kilyen, Celea, Burnea, Edi Stoica (26 Gherghe) - Năstăsie, Lazăr (85 Drugă) - Rădescu, Popescu, Ayza (56 Coşereanu) - Balint. Antrenor: Iordan Eftimie
l Brăila: Avram - Niţă, Merville, Hamza, Manu - Van den Driest, Pleşa - Vitan, Ciucureanu (71 Daniel Mihalcea), Coteţ (46 Hîmpea) - Bebey (80 Le Metayer). Antrenor: Florentin Petre
Arbitru: Dorin Voina (Reşiţa)
Stadion Orăşenesc, Mioveni
Spectatori: 1000

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 583

Continuare
 
4 goluri şi multe ratări la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 noiembrie 2018

Liga 2, etapa 16: Galben-verzii au obţinut o victorie la scor cu ultima clasată

4 goluri şi multe ratări la Mioveni


CS Mioveni s-a impus la scor, vineri seară, în debutul etapei a 16-a, în faţa ultimei clasate, Dacia Unire Brăila, marcînd de 4 ori, în poarta echipei cu cea mai slabă apărare. Cu cele trei puncte obţinute, argeşenii s-au apropiat la 3 puncte de locul 2.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 497

Continuare
 
Culisele meciului Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 noiembrie 2018

Culisele meciului

Vreme rece

l Vremea a fost răcoroasă vineri seara, la Mioveni, la ora meciului cu Brăila, termometrele înregistrînd sub 10 grade Celsius.
l Aceasta este a doua victorie la scor mai mare de 3-0, obţinută de CS Mioveni în acest campionat, după ce în primele etape a învins cu 5-0 pe Metaloglobus.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 507

Continuare
 
Pescuitul la şalău cu năluci Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Curierul Zilei vă prezintă speciile de pescuit

Pescuitul la şalău cu năluci


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul la şalău cu năluci.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 602

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Curiozităţi pescăreşti

Cum alegem cîrligele

La ora actuală în comerţ pot fi găsite cîrlige cu tijă avînd acelaşi număr în două variante constructive, respectiv cu tija lungă şi cu tija scurtă. Lungimea acestui element trebuie aleasă după momeala pe care o folosiţi - de exemplu dacă pescuiţi cu rîme atunci e mai indicat un cîrlig cu tija lungă pentru că permite înşirarea momelii, iar dacă pescuiţi cu viermuşi atunci e recomandat un cîrlig cu tija scurtă. Unele firme produc cîrlige care au pe tijă încă 1-2 spini suplimentari numiţi uneori şi contraspini îndreptaţi spre paletă sau ochet, rolul acestora fiind de a reţine mai bine momeala. După ce vîrful penetrează carnea şi e aplicată înţepătura, spinul pătrunde sub tegumentul peştelui şi împiedică ieşirea cîrligului, facilitînd astfel capturarea acestuia. E bine să utilizaţi cîrlige la care spinul să nu fie nici prea mare pentru că înţeparea se va face mai greu, dar nici prea mic, pentru că în acest ultim caz reţinerea peştelui nu mai e făcută aşa cum trebuie.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 471

Continuare
 
Etapa mareului DERBY! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Liga 1, avanpremierea etapei

Etapa mareului DERBY!


Etapa a 16-a din Liga 1, este marcată în acest week-end de marele derby DINAMO - FCSB, programat duminică, pe Arena Naţională, cu începere de la ora 21:00. Etapa mai are însă şi alte meciuri interesante.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 482

Continuare
 
CS Mioveni joacă acasă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Handbal:

CS Mioveni joacă acasă

Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012, antrenată de Daniel Gheorghe şi secondat de Silvia Purice va juca duminică,11 noiembrie, de la ora 14:00, în Sala Sporturilor Trivale cu echipa LPS Tg. Jiu. Fetele din Mioveni se află pe prima poziţie a clasamentului fără înfrîngere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 553

Continuare
 
După eşecul cu Mioveni, Farul şi-a pus alt delegat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018


După eşecul cu Mioveni, Farul şi-a pus alt delegat


Fosta adversară a Mioveniului din etapa trecută, Farul a rămas fără delegat după meciul direct. Fiindcă jocul cu CS Mioveni, terminat la egalitate pe teren, scor 3-3, a fost pierdut la „masa verde“, deoarece Petre Grigoraş nu a ştiut că francezul Madikaba Doumbia este în stare de suspendare şi a fost trimis pe teren, Alexandru Daniel Anghel a fost considerat principalul „ţap ispăşitor“ şi a fost pus să-şi dea demisia, lucru pe care l-a şi făcut.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 617

Continuare
 
Victoria îi apropie de podium! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Cu gîndul la cele 3 puncte puse în joc

Victoria îi apropie de podium!

FC Argeş - ACS Timişoara, ora 11:00


Fotbaliştii de la FC Argeş vor disputa astăzi o nouă etapă de campionat. Argeşenii vor întîlni de la ora 11:00, pe stadionul Nicolae Dobrin, pe ACS Poli Timişoara, una dintre formaţiile care se luptă pentru evitarea retrogradării. Piteştenii vor aborda această partidă de pe locul 7, cu 29 de puncte, obţinute în 15 etape, în timp ce ACS Poli Timişoara se situează pe locul 19, cu doar 5 puncte acumulate. Cu o eventuală victorie piteştenii se vor apropia la doar un punct de ultimul loc al podiumului care este ocupat de Sportul Snagov.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 605

Continuare
 
Piteştenii vor îmbrăca tricouri de colecţie! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018


Piteştenii vor îmbrăca tricouri de colecţie!

FC Argeş va îmbrăca haine noi la meciul de astăzi, de la ora 11:00, de pe propriul teren cu ACS Poli Timişoara. Echipa din Trivale va evolua împotriva bănăţenilor într-un echipament de colecţie care a fost confecţionat de firma Macron, partenereul tehnic al alb-violeţilor. Tricoul de joc este de culoare albă, iar pe piept este imprimată sigla Primăriei Piteşti, finanţatorul principal al echipei. În partea stîngă a tricoului este sigla clubului nostru, iar în partea dreaptă este scris numele celebrei firme italiene de echipament sportiv. Pe partea din faţă a tricourilor sînt scrise numele fotbaliştilor şi ale membrilor staff-ului tehnic cu care FC Argeş a cîştigat în 1972 şi 1979 titlurile de campioană a României. Pe spatele tricoului este imprimat numărul de joc şi numele fiecărui component al echipei alb-violete. Acest tricou de colecţie a fost realizat în semn de preţuire pentru cei care au făcut să se vorbească de FC Argeş în întreaga lume prin performanţele obţinute în anii 80.   
M.Duinea

Comentarii (3) | Vizualizari: 656

 
Europa League, etapa 4 Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Europa League, etapa 4

GRUPA A
l Leverkusen - FC Zurich 1-0
A marcat: Jedvaj '60
Ludogorets - AEK Larnaca 0-0
GRUPA B
l Rosenborg - Salzburg 2-5
Au marcat: Adegbenro '52, Jensen '62/ Minamino '6 '20 '45, Gulbrandsen '37, Hovland '57,
l Celtic - RB Leipzig 2-1
Au marcat: Tierney '11, Edouard '79/ Augustin '79

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 544

Continuare
 
Pe podiumul mondial, suedez şi norvegian! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Argeşeanul Gheorghe Păduraru face performanţă în străinătate

Pe podiumul mondial, suedez şi norvegian!


Gheorghe Păduraru este unul dintre argeşenii care face cinste României peste hotare. Antrenorul de lupte originar din Mioveni face de peste 5 ani performanţă la clubul Skedsmo din Norvegia. Tehnicianul a reuşit şi în 2018 rezultate foarte bune cu echipa de club, iar ca sportiv a reuşit şi anul acesta să urce pe podiumul mondial în competiţia rezervată veteranilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 570

Continuare
 
Duel cu oltenii pentru supremaţie! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 09 noiembrie 2018

Baschetbaliştii piteşteni vor să dea lovitura în Bănie

Duel cu oltenii pentru supremaţie!

SCM U Craiova - BCM U FC Argeş, duminică, ora 18


Echipa de baschet masculin a Piteştiului va disputa în acest week-end o nouă etapă de campionat. BCM U FC Argeş va întîllni duminică, de la ora 18, în deplasare pe SCM U Craiova, una dintre formaţiile foarte greu de învins pe propriul teren. Piteştenii au moralul foarte bun după cele trei victorii consecutive şi vor aborda această partidă cu mare încredere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 663

Continuare
 
Misiune aparent uşoară! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 09 noiembrie 2018

Piteştenii întîlnesc penultima clasată

Misiune aparent uşoară!

FC Argeş - ACS Poli Timişoara, mîine, ora 11


Fotbaliştii de la FC Argeş se pregătesc pentru o nouă etapă de campionat. Echipa din Trivale va întîlni mîine, de la ora 11, pe stadionul Nicolae Dobrin pe ACS Poli Timişoara, una dintre formaţiile care se luptă pentru evitarea retrogradării. Piteştenii vor aborda această partidă de pe locul 6, cu 29 de puncte, obţinute în 15 etape, în timp ce ACS Poli Timişoara se situează pe locul 19, cu doar 5 puncte acumulate. Emil Săndoi îşi doreşte ca elevii săi să trateze cu seriozitate partida de sîmbătă pentru a obţine toate cele trei puncte puse în joc. Tehnicianul echipei din Trivale îşi doreşte o victorie la o diferenţă cît mai mare de scor, indiferent de jucătorii pe care îi va trimite în teren.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 454

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 9094
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info