Curierul Zilei - Sport

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Justiţia pe timpullui Kovesi şi după...      *** Program prelungit la taxe şi impozite Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Mai multă încredere şi schimbări!      *** Pulpă de porc umplută cu varză     *** Evenimente 20 martie de-a lungul vremii     *** Retrospectiva unei lumi apuse, la Muzeul Judeţean    *** Ziua Mondială a Sănătăţii Orale     *** Sanitas pichetează Ministerul Muncii    *** Prins cu 122 km/h    *** Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului     *** A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal     *** Obţinea credite cu un buletin găsit     *** Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă     *** Lotul României pentru calificări     *** „Vreau să jucăm fotbal!“     *** Moldovan: „Am controlat jocul!“     *** CS Dacia şi CSM Piteşti vor medalii şi Cupe la Campioantele Naţionale      *** 12 înotători argeşeni calificaţi la Campionatele Naţionale     *** U Cluj-FC Argeş, duminică, în nocturnă     *** Vor calificarea în careul de aşi!    *** Scuipaţi şi înjuraţi de spectatorii clujeni!    *** Campioni la Izvorani!     *** Directorul Gheorghe Dinu s-a pensionat   

 Publicitate pdf
Derby alb-violet pentru supremaţie! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 februarie 2019

Piteştenii şi bănăţenii luptă pentru locul 5

Derby alb-violet pentru supremaţie!


Runda cu numărul 4 din Grupa Roşie a Ligii Naţionale de Baschet masculin programează astăzi duelul dintre BCM U FC Argeş şi BC SCM Timişoara. Meciul se va desfăşura în această seară, cu începere de la ora 19:00, la Sala Sporturilor Trivale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 548

Continuare
 
„Diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 februarie 2019

Dulcea este realist şi recunoaşte supremaţia alb-violeţilor:

„Diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul“


De partea cealaltă, Adrian Dulcea, tehnicianul Unirii Bascov, s-a declarat parţial mulţumit de jocul echipei sale. Oficialul argeşean îşi doreşte ca echipa pe care o pregăteşte să termine această ediţie de campionat pe o poziţie fruntaşă. După prima parte a sezonului formaţia argeşeană, nou promovată în eşalon 3 al fotbalului românesc, a terminat turul pe locul 9, cu 22 de puncte, cu 12 mai puţin decît liderul seriei, Turris Oltul Turnu Măgurele. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 576

Continuare
 
„Un test util de pregătire“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 februarie 2019

Săndoi a tras concluziile după amicalul cu Unirea Bascov:

„Un test util de pregătire“


La finalul meciului de sîmbătă cu Unirea Bascov, cîştigat de FC Argeş cu 5-1, Emil Săndoi, antrenorul alb-violeţilor s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi. Tehnicianul grupării din Trivale consideră amicalul cu Bascovul ca un test util pentru echipa Piteştiului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 565

Continuare
 
Victorie la scor! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 11 februarie 2019

Piteştenii merg ceas în meciurile amicale

Victorie la scor!

FC Argeş - Unirea Bascov 5-1(1-1)

Au marcat: Buhăescu (min.28, min.65, min. 70), Nilă (min.84), Năstăsie (min.90 penalty) / David (min.25)


FC Argeş a obţinut o victorie la scor în cel de-al treilea amical din această perioadă competiţională. Echipa din Trivale a învins sîmbătă după-amiază, cu 5-1 pe Unirea Bascov, ocupanta locului 9 din seria a treia a Ligii a III-a.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 681

Continuare
 
Alin Popa dă randament Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 februarie 2019

Fotbal

Alin Popa dă randament

Mijlocaşul Alin Popa a avut o evoluţie foarte bună în amicalul cu Unirea Bascov. Fotbalistul lui FC Argeş a fost introdus de Emil Săndoi pe parcursul reprizei secunde, însă prin evoluţia sa a avut o mare contribuţie la victoria alb-violeţilor care s-au impus cu 5-1. Jucătorul grupării din Trivale a fost un servat perfect pentru Andrei Nilă, la cel de-al patrulea gol al lui FC Argeş şi a reuşit să scoată o lovitură de pedeapsă care a fost transformată de Ionuţ Năstăsie. Prin evoluţiile sale, Alin Popa se bate cu şanse reale pentru un post de titular în angrenajul gîndit de Emil Săndoi pentru returul campionatului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 722

Continuare
 
Pescuitul la bologneză! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 februarie 2019

Curierul zilei vă prezintă tehnicile de pescuit

Pescuitul la bologneză!


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul la bologneză.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 644

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 februarie 2019

Curiozităţi pescăreşti

Cînd şi cum folosim pluta culisantă

De-a lungul timpului majoritatea pescarilor s-au confruntat cu situaţia în care au fost nevoiţi să pescuiască cu pluta fixă la adîncimi comparabile sau mai mari decît lungimea undiţei şi s-au lovit de o serie de probleme, respectiv lansări greoaie, încurcături ale firului sau/şi lipsa de precizie. Soluţia la toate aceste necazuri a fost evidenta: montura cu pluta culisantă. Deşi, în general vorbind, montura cu pluta culisantă (sau culisabilă) e recomandată atunci cînd pescuim la match sau la bologneză, poate fi utilizată fără probleme pe orice vargă care are inele şi mulineta. Am văzut pe Dunăre mulţi pescari ce pescuiau cu aceasta montură, folosind în acest scop vergi fără pretenţii (lungi de 4 - 6 m) la care ataşaseră inele şi un suport de mulinetă. Nu au avut rezultatele pe care le-ar fi putut avea dacă ar fi pescuit cu o undiţă specializată, însă chiar şi aşa au prins peşte frumos. Despre montură putem spune că nu este cu mult mai complicată decît cea cu plută fixă, singurele elemente suplimentare fiind nodurile opritoare şi pluta un pic mai deosebită (waggler), cu prinderea în partea de jos.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 524

Continuare
 
Voleibalistele joaca în deplasare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 februarie 2019


Voleibalistele joaca în deplasare

Duminică, 10 februarie, echipa feminină de volei – cadete a CS Dacia Mioveni 2012 va juca în etapa a IX-a din returul Campionatului Naţional de Volei. Sportivele antrenate de Valeriu Fianu vor juca în deplasare cu echipa CSS Tîrgu Jiu, de la ora 13:00, în sala LPS Tîrgu Jiu. Reamintim că echipa din Mioveni ocupă prima poziţie în clasamentul grupei E cu 24 de puncte, iar cea din Tîrgu Jiu ocupă locul 5 cu 6 puncte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 552

Continuare
 
Au venit din Australia în cantonament la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 februarie 2019

Doi sportivi şi un antrenor

Au venit din Australia în cantonament la Cîmpulung


Doi sportivi din echipa naţională de tenis de masă - juniori a Australiei şi antrenorul acestora se pregătesc în aceste zile la Cîmpulung, în sala de sport a Clubului Sportiv Pristavu, din cartierul Tabaci. Cei trei au ajuns în cantonament pe plaiuri muscelene graţie invitaţiei antrenorului Mădălin Ionaşcu cu care s-au cunoscut anul trecut, în luna decembrie, la Campionatul Mondial care s-a desfăşurat în Australia.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 559

Continuare
 
4 grupe de juniori, în cantonament la Govora Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 februarie 2019


4 grupe de juniori, în cantonament la Govora


Joi s-a încheiat stagiul de pregătire centralizată a patru grupe de juniori ale clubului nostru. Astfel, începînd de sîmbăta trecută, timp de 6 zile, Grupele de copii născuţi 2005, 2004, 2003, 2007 s-au pregătit la Băile Govora.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 556

Continuare
 
Copiii născuţi 2008 şi 2009 la Enjoy Sport's Winter Cup Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 februarie 2019


Copiii născuţi 2008 şi 2009 la Enjoy Sport's Winter Cup


La sfîrşitul săptămînii trecute, grupa de copii născuţi 2008 a CS Mioveni, antrenată de Iulian Vladu a participat la Braşov, la Turneul Enjoy Sport's Winter Cup 2019.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 606

Continuare
 
Azi, un nou joc de pregătire Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 februarie 2019


Azi, un nou joc de pregătire


CS Mioveni va disputa astăzi la prînz, un nou meci amical. Astfel, de la ora 13:00, pe Stadionul Orăşenesc din localitate, galben-verzii vor întîlni pe Turris Tr Măgurele, formaţia de pe primul loc al clasamentului Seriei 3 din Liga a III-a.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
CS Mioveni, încă 7 goluri în amical Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 februarie 2019


CS Mioveni, încă 7 goluri în amical


CS Mioveni a disputat joi la prînz un nou meci amical, pe terenul sintetic de la Grupul Şcolar Colibaşi, galben-verzii cîştigînd cu 7-0 în faţa echipei CS U Craiova U 19.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 666

Continuare
 
Tricolorii ocupă locul 25 în clasamentul FIFA Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 februarie 2019


Tricolorii ocupă locul 25 în clasamentul FIFA


Potrivit clasamentului FIFA / Coca-Cola, pe luna februarie, tricolorii au coborît o poziţie faţă de luna precedentă, iar acum ocupă locul 25, cu un total de 1.501 puncte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 571

Continuare
 
FC Argeş - Unirea Bascov, astăzi, de la ora 11:00 Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 februarie 2019

Fotbal

FC Argeş - Unirea Bascov, astăzi, de la ora 11:00

Echipa de fotbal a Piteştiului va disputa astăzi cel de-al treilea meci de verificare din această perioadă precompetiţională. FC Argeş va întîlni de la ora 11:00, pe terenul 3 al stadionului Nicolae Dobrin, pe Unirea Bascov, formaţie care activează în seria a treia a Ligii a 3-a. În primele două partide amicale disputate în această iarnă, echipa pregătită de Emil Săndoi a învins cu 2-0 pe Real Bradu, liderul Ligii a IV-a Argeş şi cu 3-1 pe Academica Clinceni, formaţie de liga a doua care a terminat prima parte a sezonului pe locul 2, cu 45 de puncte, cu unul mai puţin decît liderul Sportul Snagov.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 689

Continuare
 
Şerban la lotul Under 19 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 februarie 2019

Jucător de la CS Mioveni selecţionat

Şerban la lotul Under 19


Reprezentativa Under 19 a României a decolat ieri dimineaţă spre Grecia, acolo unde va întîlni această selecţionată în două partide de verificare. În martie, tinerii tricolorii vor juca la Turul de Elită, runda decisivă înaintea Campionatului European. Pînă la plecare, jucătorii antrenaţi de Daniel Oprescu s-au pregătit la Centrul Naţional de Fotbal Buftea. Pe lîngă şedinţele de pregătire, aceştia au fost şi testaţi fizic după perioada de pauză din această iarnă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 441

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 9727


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info