Curierul Zilei - Sport

*** Azi, Klaus Iohannis, la Piteşti     *** Părinţii, la muncă în străinătate, copiii, singuri!     *** A fost inaugurat parcul Făget din Trivale     *** Parada bicicletelor în Piteşti!     *** Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General     *** Copil de 5 ani cu scarlatină!     *** Criminal condamnat pentru a doua oară     *** După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti!     *** Valiză suspectă la Carrefour     *** Cod roşu de inundaţii la Vidraru!     *** Hrănite de la carmangerie, 8 pisici au murit     *** Audi pocnit de Volkswagen     *** Sfîrşit de an şcolar pentru elevii din clasa a XII-a     *** Concert dedicat muzicii argentiniene     *** Nu plecaţi în vacanţă fără cardul european de sănătate     *** 32 de ţări vor CUPA!     *** FC Argeş stă, CS Mioveni joacă la Hermannstadt!     *** Programul etapei 37      *** „Aşa să jucăm la fiecare meci!“     *** Rallycros la Bradu!     *** „Victorie meritată a piteştenilor“     *** CS Dacia Mioveni joacă pentru promovare    

 
Fotbal la TV în weekend Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 mai 2018


Fotbal la TV în weekend

Astăzi
l ora 13,30 - Telekom Sport 1: Metaloglobus - CS Baloteşti (Liga 2)
l ora 14,00 - Digi Sport 1: Celta Vigo - Levante (La Liga)
l ora 16,00 - Digi Sport 3: Chindia Tîrgovişte - Afumaţi (Liga 2)
l ora 16,00 - Digi Sport 1: Juventus -  Verona (Serie A)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 588

Continuare
 
Lacul Dîrvari, accesibil pentru toţi pescarii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 mai 2018

Curierul zilei vă prezintă bălţile de pescuit

Lacul Dîrvari, accesibil pentru toţi pescarii!


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte, dar şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta lacul Dîrvari din judeţul Călăraşi, o baltă renumită pentru exemplarele capitale de crap şi răpitor. Balta este foarte bine îngrijită de către cel care o administrează şi este considerată de specialişti una dintre cele mai bune din România. Pe această baltă se organizează în fiecare an competiţii interne şi internaţionale la care participă cei mai experi­mentaţi pescari. Balta are taxe accesibile şi pentru cei care nu dispun de venituri mari. Argeşenii care vor să pescu­ias­că aici trebuie să-şi facă rezervare din timp şi să respecte regulamentul impus de proprietarul bălţii.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 687

Continuare
 
Crapul, un peşte sperios Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 mai 2018

Curiozităţi pescăreşti

Crapul, un peşte sperios

Datorită conformaţiei gurii care aduce mult cu o trompă extensibilă, crapul se hrăneşte aproape în exclusivitate pe fundul apei. Hrănirea propriu zisă se face printr-o aspiraţie mai mult sau mai puţin puternică, prin care absoarbe de pe fundul apei mîncarea împreună cu o cantitate mai mare sau mai mică de mîl. În continuare mîncarea este filtrată şi se duce pe tractul digestiv, iar mîlul este eliminat. Fiind suspicioşi şi inteligenţi crapii reuşesc de multe ori să evite momelile pescarilor sau le pot fura din cîrlige fără să dea nimic de bănuit. Pentru a nu avea rateuri trebuie să aveţi mare atenţie la realizarea monturilor. Crapul este un peşte sperios şi prudent care preferă locurile ce-i oferă atît adăpost cît şi hrana, adică cele care au ascunzişuri, buturugi, stufăris sau/şi alge. Pe Dunăre de obicei stă ascuns în crovuri (adîncituri ale albiei) or stufărişuri sau la coturile lente ale fluviului, însă uneori poate fi găsit şi în zonele de întinsură, avînd afinitate pentru locurile unde nu e deranjat şi în care curentul lent aduce hrana spre el.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 627

Continuare
 
12 medalii pentru CSM Piteşti la Cupa Total Sport Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 mai 2018

Înot

12 medalii pentru CSM Piteşti la Cupa Total Sport


La competiţia desfăşurată weekend-ul trecut la Bazinul Olimpic din Piteşti - Cupa Total Sport au participat şi mai mulţi înotători de la CSM Piteşti. Antrenaţi de Viorel Ciobanu, Bogdan Chiriac, Adriana Drigă, Iuliu Berca, sportivii clubului argeşean au obţinut mai multe medalii şi performanţe.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 545

Continuare
 
Bronz la Vîlcea, argint la Ruse, pentru Alexandra Olteanu Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 18 mai 2018

Atletism

Bronz la Vîlcea, argint la Ruse, pentru Alexandra Olteanu


 Ultima medalie a fost obţinută la un concurs internaţional, concurînd pentru România l Tatăl junioarei, jandarm la IJJ, a luat argint la concursul din Zăvoi
Zilele trecute s-a desfăşurat la Rm. Vîlcea Concursul Naţional de Atletism „Memorialul Octavian şi Viorica Eenescu“. Printre participanţi s-a numărat şi familia Olteanu, Alexandra şi Viorel, fiică şi tată, fata concurînd la juniori, iar printele la veterani, cei doi obţinut mai multe rezultate notabile şi medalii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 593

Continuare
 
„Naivitatea ne-a costat“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 mai 2018

Săndoi, supărat de golul primit în prelungiri:

„Naivitatea ne-a costat“


Emil Săndoi, antrenorul echipei FC Argeş, s-a declarat nemulţumit de rezultatul final din partida de miercuri seară, cu CS Afumaţi, terminată la egalitate, 1-1. Principalul piteştenilor consideră că FC Argeş merita să cîştige cele trei puncte puse în joc, dacă echipa nu primea gol în ultimele secunde ale partidei.     

Comentarii (3) | Vizualizari: 662

Continuare
 
Egalaţi în prelungirile meciului! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 mai 2018

Piteştenii au ratat victoria pe finalul partidei

Egalaţi în prelungirile meciului!

CS Afumaţi - FC Argeş 1-1 (0-0). Au marcat: Onea (min. 90+3) / Buhăescu (min. 75)


FC Argeş a ratat şansa de a urca pe locul 4 al clasa­mentului după remiza de miercuri seară, din depla­sarea de la CS Afumaţi. Piteştenii nu au obţinut decît un punct pe terenul ilfovenilor, deşi meritau să plece cu o victorie, avînd în vedere deznodămîntul partidei. Echipa pregătită de Emil Săndoi a fost egalată de CS Afumaţi la ultima fază a meciului în urma unei greşeli colective a jucătorilor alb-violeţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 675

Continuare
 
Judo: Medalii internaţionale pentru CS Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 mai 2018


Judo: Medalii internaţionale pentru CS Mioveni

Trei dintre sportivii secţiei de judo a CS Mioveni au concurat, în perioada 12-13 mai, într-una dintre marile competiţii internaţionale din Europa - „Austria CUP Inter­na­tional Judotournament Zeltweg“. Aici au participat peste 800 de judoka din 16 ţări. Această deplasare în Austria a adus în vitrina clubului din Mioveni un trofeu şi alte două clasări onorabile. Astfel, la categoria 52 kg, sportiva Elida Purcaru a obţinut Locul I, în timp ce juniorii Sandu Victor, la categoria 38 kg, şi Popescu Sorina, la categoria 48 kg au obţinut locul 5, respectiv locul 7.                      
   S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 543

Continuare
 
17 meciuri de Zilele Piteştiului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 mai 2018


Box

17 meciuri de Zilele Piteştiului

Mîine, între orele 16-18, în parcul Lunca Argeşului, va avea loc o gală de box la care vor participa sportivi de la 7 cluburi din ţară. Competiţia face parte din seria manifestărilor sportive organizate de Primăria Piteşti cu ocazia Zilelor Piteştiului care se vor sărbători de Sfiinţii Constantin şi Elena, patronii spirituali ai Piteştiului. Piteştenii iubitori ai sportului nobilei arte îi vor putea vedea boxînd pe componeţii Centrului Olimpic de la Brăila, dar şi pe sportivii de la FC Argeş - CSM Piteşti, CSM Slatina, Comtech Slatina, CSM Cîmpulung şi CS Mioveni. În total vor fi 17 meciuri la toate categoriile de vîrstă: cadeţi, juniori, tineret şi seniori. Organizatorii au programat şi un meci între fete.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 562

Continuare
 
Medaliaţi şi de la Clubul Tamashi Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2018


Medaliaţi şi de la Clubul Tamashi

Săptămîna trecută, la Patinoarul Olimpic din Braşov, a avut loc prima ediţie maraton a Campionatelor Naţionale de Ashihara Karate-kata şi Kumite. Clubul ACS ATO Tamashi din Piteşti a participat la această întrecere cu 8 sportivi pregătiţi de sensei Iulian Paraschiv. La finalul competiţiei sportivii argeşeni au cîştigat 6 medalii dintre care 1 de aur, 2 de argint şi 3 de bronz. Pe prima treaptă a podiumului a urcat Denis Bîrleanu la kumite 20 ani, în timp ce locul secund a fost ocupat de Raluca Popescu, cat. kumite 20 ani, şi Alexandru Ratea, cat. kumite - 16 ani. Pe treapta a treia a podiumului s-au clasat Leticia Angelescu kumite - 14 ani, Cătălin Vlădoiu kumite - 14 ani şi Tudor Bungeanu, cat. kumite - 14 ani.      
M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

 
Şase argeşeni la Campionatele Internaţionale! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2018

Înot

Şase argeşeni la Campionatele Internaţionale!


Federaţia Română de Nataţie a stabilit lotul care va reprezenta ţara noastră la Campionatele Internaţionale ale României, competiţie care va avea loc în perioada 24-27 mai, la Bucureşti. La această întrecere la care vor participa cei mai buni înotători din ţară, dar şi din străinătate, CSM Piteşti va fi reprezentat de doi sportivi.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 504

Continuare
 
Ghioroaie a cîştigat turneul din Israel! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2018

Performanţă pentru tenisul argeşean

Ghioroaie a cîştigat turneul din Israel!


Sportiva Ilona Ghioroaie a reuşit, la sfîrşitul săptămînii, trecute să cîştige la Sajur (Israel) un turneu de tenis dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari, ajungînd astfel la al 6-lea trofeu de simplu al carierei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 522

Continuare
 
Medalii internaţionale pentru argeşeni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2018


Medalii internaţionale pentru argeşeni


Echipa de kumite a Clubului Sportiv Sabaki s-a întors din Statele Unite ale Americii, unde au participat în premieră pentru România la Campionatului Mondial de Enshin Karate - 2018 World Sabaki Challenge ce a avut loc în Denver Colorado.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 502

Continuare
 
8 medalii pentru Clubul Sabaki la Braşov Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 mai 2018


8 medalii pentru Clubul Sabaki la Braşov


În perioada 9 - 11 mai 2018, sportivii clubului Sabaki Pitesti conduşi de sensei Francisc Teodoroiu au participat la Campionatul Naţional de Ashihara Karate, proba kumite.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 395

Continuare
 
CS Mioveni joacă, acasă, cu locul 6! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2018

 Liga a II-a, etapa 35: CS Mioveni - Academica Clinceni, astăzi, ora 18.00, în direct la Telekom Sport 1

CS Mioveni joacă, acasă, cu locul 6!


Cu 45 de puncte înaintea ultimelor 4 etape, CS Mioveni încearcă pe acest final de campionat să se apropie de primele şase echipe din clasament, iar un prim pas îl poate face chiar astăzi, dacă învinge echipa de pe locul 6. Meciul cu Academica Clinceni de la Mioveni este programat la ora 18.00, pe stadionul Orăşenesc, contează pentru etapa 35 şi va fi transmis în direct de Telekom, intrarea spectatorilor fiind totodată liberă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 545

Continuare
 
Tenismenii din Mioveni, din nou pe podium Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2018


Tenismenii din Mioveni, din nou pe podium

Sportivii secţiei de Tenis de cîmp a CS Dacia Mioveni 2012 au obţinut, zilele trecute, alte rezultate notabile. Astfel, tinerii tenismeni antrenaţi de de Robert Bînă au participat la Cupa Genarom - Rm. Vîlcea şi s-au întors acasă cu medalii, cupe şi diplome, adăugînd astfel alte cîteva premii la panoul cu trofee. Matei Seciu a luat locul I la categoria 12 ani, iar Andreea Nole s-a clasat pe 2, la fete, categoria 12 ani. La dublu mixt, cei doi şi-au unit forţele şi au luat locul I.               

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 533

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 7684
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter