Curierul Zilei - Sport

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Justiţia pe timpullui Kovesi şi după...      *** Program prelungit la taxe şi impozite Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Mai multă încredere şi schimbări!      *** Pulpă de porc umplută cu varză     *** Evenimente 20 martie de-a lungul vremii     *** Retrospectiva unei lumi apuse, la Muzeul Judeţean    *** Ziua Mondială a Sănătăţii Orale     *** Sanitas pichetează Ministerul Muncii    *** Prins cu 122 km/h    *** Prefectul l-a demis pe primarul Piteştiului     *** A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal     *** Obţinea credite cu un buletin găsit     *** Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă     *** Lotul României pentru calificări     *** „Vreau să jucăm fotbal!“     *** Moldovan: „Am controlat jocul!“     *** CS Dacia şi CSM Piteşti vor medalii şi Cupe la Campioantele Naţionale      *** 12 înotători argeşeni calificaţi la Campionatele Naţionale     *** U Cluj-FC Argeş, duminică, în nocturnă     *** Vor calificarea în careul de aşi!    *** Scuipaţi şi înjuraţi de spectatorii clujeni!    *** Campioni la Izvorani!     *** Directorul Gheorghe Dinu s-a pensionat   

 Publicitate pdf
Înot: Prezentare bună pentru 13 sportivi argeşeni la Izvorani la Cupa AMNB - Open Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 martie 2019


Înot: Prezentare bună pentru 13 sportivi argeşeni la Izvorani la Cupa AMNB - Open


6 medalii de aur, 5 argint şi 5 bronz pentru argeşeni 13 înotători argeşeni, reprezentînd cluburile CS Dacia Mioveni 2012 şi CSM Piteşti au participat în week-end, la Izvorani la Cupa AMNB - OPEN la Înot rezervată cadeţilor, juniorilor, tineretului şi seniorilor. Aceasta a fost ultima competiţie importantă înaintea Campionatelor Naţionale de Juniori, Tineret şi Seniori de la Bacău şi a reprezentat ubun prilej de verificare pentru argeşeni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 837

Continuare
 
Liga 1 - Etapa 1 (play-off şi play-out) Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 martie 2019

Liga 1 - Etapa 1 (play-off şi play-out)

Rezultate
şi marcatori
Vineri, 8 martie 2019
08.03.2019, Bucureşti, Stadion: „Dinamo“, ora: 20:30, live Telekom Sport, Digi Sport şi Look Sport
PLAY-OUT: Dinamo - Dunărea Călăraşi 2 - 0 (1-0)
Au marcat: 1-0 Dan Nistor (24), 2-0 Mattia Montini (90+4)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 325

Continuare
 
Campion al Norvegiei al cincelea an consecutiv! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 martie 2019

Argeşeanul Gheorghe Păduraru, antrenorul celor mai buni luptători

Campion al Norvegiei al cincelea an consecutiv!


Antrenor argeşean dependent de cea mai înaltă treaptă a podiumului norvegian. Pentru al cincelea an la rînd, clubul Skedsmo Bryteklub, condus de argeşeanul Gheorghe Păduraru a fost desemnat cel mai bun club de lupte din Norvegia. La Campionatul Naţional din acest an care a avut loc la începutul lunii martie, în localitatea Tromsø, luptătorii pregătiţi de antrenorul originar din Mioveni a cîştigat 4 medalii de aur, 1 de argint şi 1 de bronz.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 380

Continuare
 
Piteştiul, capitala boxului românesc! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 martie 2019

Cei mai valoroşi pugilişti vor boxa la Sala Sporturilor

Piteştiul, capitala boxului românesc!


Timp de patru zile, Piteştiul va fi capitala boxului românesc. De mîine şi pînă duminică, la Sala Sporturilor Trivale va avea loc Cupa României la box rezervată juniorilor, competiţie la care vor participa cei mai valoroşi pugilişti din ţară. Miza este una enormă avînd în vedere că întrecerea este un criteriu de calificare pentru Campionatul European din luna mai de la Galaţi. Întrecerile se vor desfăşura în fiecare zi între orele 15-20 iar numărul participanţilor se va şti cu exactitate în această seară cînd se termină perioada de înscrieri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 379

Continuare
 
Săndoi depinde de meciul cu Timişoara Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 martie 2019

Antrenorul lui FC Argeş a mai primit un răgaz din partea conducerii clubului

Săndoi depinde de meciul cu Timişoara


Deşi la începutul săptămînii trecute conducerea clubului FC Argeş anunţase că antrenorul Emil Săndoi riscă să fie demis dacă nu cîştigă maximum de puncte din partidele cu Energeticianul şi ASU Politehnica Timişoara, şefii clubului alb-violet sînt dispuşi să îi mai dea un răgaz tehnicianului după ce piteştenii au scos doar un punct din partida de sîmbătă cu Energeticianul.

Comentarii (4) | Vizualizari: 679

Continuare
 
Pe podium în Capitală Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 martie 2019

Atletism

Pe podium în Capitală

În perioada 8-9 martie, la Bucureşti a avut loc Campionatul Naţional de Atletism pentru juniori 2, întrecere la care au participat cei mai buni sportivi din ţară. La acest concurs, CSM Piteşti a cîştigat două medalii de argint prin Dumitru Ionaş la 400 m şi prin ştafeta de 4x2 tururi compusă din Valentin Stanca, Gabriel Curea, Ştefan Stănculescu şi Dumitru Ionaş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 335

Continuare
 
Naţionala Under 21, în cantonament în Spania Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 martie 2019


Naţionala Under 21, în cantonament în Spania


Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei U21 a României, a anunţat lista preliminară a jucătorilor convocaţi pentru stagiul de pregătire din Spania, programat în perioada 19-26 martie. În acest cantonament, tricolorii au programate şi două jocuri amicale, cu Spania (21 martie) şi cu Danemarca (25 martie).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 414

Continuare
 
De la Mivoeni se dă startul Maratonului Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 martie 2019


De la Mivoeni se dă startul Maratonului


La aproximativ 50 de kilometri Vest de Veneţia, în Provincia Padova se află localitatea Gazzo care din vara anului 2018 se numără printre oraşele înfrăţite cu oraşul Mioveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 312

Continuare
 
Învinşi cu 2-0, după un gol anulat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 martie 2019

CS Mioveni s-a întors cu mîna goală de la Metaloglobus, deşi putea mai mult

Învinşi cu 2-0, după un gol anulat!


Cu Kilyen suspendat şi Năstăsie accidentat, Daniel Opriţa a fost nevoit să improvizeze sîmbătă la Bucureşti, în meciul Mioveniului cu Metaloglobus, iar mutările făcute în echipă nu s-au dovedit a fi cele mai inspirate, echipa argeşeană pierzînd în cele din urmă cu 2-0, aceasta fiind prima înfrîngere a lui Opriţa pe banca argeşenilor şi, totodată, prima înfrîngere a galben-verzilor în 2019.

Comentarii (1) | Vizualizari: 618

Continuare
 
Liga 1 - Etapa 1 (play-off şi play-out) Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 martie 2019


Liga 1 - Etapa 1 (play-off şi play-out)

Rezultate
şi marcatori
Vineri, 8 martie 2019
08.03.2019, Bucureşti, Stadion: „Dinamo“, ora: 20:30, live Telekom Sport, Digi Sport şi Look Sport
PLAY-OUT: Dinamo - Dunărea Călăraşi 2 - 0 (1-0)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 309

Continuare
 
Misiune infernală în Ardeal! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 martie 2019

Clujenii vor revanşa după eşecul de la Piteşti

Misiune infernală în Ardeal!

U BT Cluj - BCM U FC Argeş, ora 19:00, Digi Sport 3


Echipa de baschet masculin a Piteştiului va disputa astăzi un nou meci de campionat. BCM U FC Argeş va întîlni de la ora 19:00, în deplasare pe U BT Cluj, una dintre forţele campionatului. Confruntarea dintre cele două echipe contează pentru etapa a şasea din Grupa Roşie, prima grupă valorică din Liga Naţională de Baschet Masculin.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 325

Continuare
 
„Nu ne-a ieşit nimic astăzi!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 martie 2019

Antrenorul Energeticianului, după remiza cu FC Argeş:

„Nu ne-a ieşit nimic astăzi!“


După meciul de sîmbătă cu FC Argeş, tehnicianul echipei ACS Energeticianul s-a declarat mulţumit cu punctul obţinut. Antrenorul George Zima a recunoscut că egalul era tot ce puteau obţine elevii săi în partida cu FC Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 437

Continuare
 
„Avem ocazii, dar nu înscriem!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 martie 2019

Săndoi este nemulţumit de randamentul ofensiv:

„Avem ocazii, dar nu înscriem!“


La finalul meciului de sîmbătă după amiază cu Energeticianul, terminat la egalitate, 0-0, Emil Săndoi, antrenorul lui FC Argeş s-a declarat nemulţumit de scorul final. Tehnicianul grupării din Trivale consideră că echipa sa ar fi meritat să cîştige cele trei puncte puse în joc.

Comentarii (2) | Vizualizari: 515

Continuare
 
Remiză după un meci modest! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 martie 2019

Alb-violeţii nu se regăsesc în acest debut de retur

Remiză după un meci modest!

ACS Energeticianul - FC Argeş 0-0(0-0)


FC Argeş a obţinut doar un punct din confruntarea de sîmbătă, din deplasare, cu ACS Energeticianul. Partida care s-a disputat pe stadionul de la Petroşani s-a terminat cu un scor alb. Jocul din prima repriză a fost unul de slabă factură tehnică, ambele echipe fiind preocupate mai mult să nu primească gol, decît să înscrie. Ocaziile au putut fi numărate pe degetele de la o mînă, prestaţia jucătorilor ambelor echipe lăsînd mult de dorit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 547

Continuare
 
Brigadă feminină Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 martie 2019

Fotbal

Brigadă feminină

Partida ACS Energeticianul-FC Argeş a fost condusă de o brigadă feminină compusă din centralul Ionela Alina Peşu din Craiova şi asistenţii Petruţa Iugulescu din Tîrgovişte şi Daniela Constantinescu din Craiova. În linii mari, cele trei doamne delegate la acest meci au condus bine meciul. Singurul lucru pe care l-au avut de reproşat oficialii piteşteni a fost o cădere în careu a lui Năstăsie la care cei din staff-ul tehnic al Piteştiului spuneau că se putea da penalty. În schimb, gazdele au fost mulţumite pe deplin de prestaţia brigăzii de arbitri: „Prezenţa femeilor în meciurile masculine poate fi considerat un aspect pozitiv în sportul românesc, iar astăzi arbitrajul doamnelor a fost unul bun“, a spus după meci antrenorul George Zima.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 383

Continuare
 
Pescuitul carasului la feeder Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 martie 2019

Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit

Pescuitul carasului la feeder


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 520

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 9727


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info