Curierul Zilei - Sport
*** Următoarea ediţie a ziarului nostru va apărea luni, 20 august... ***

Pentru anunţuri de mică şi mare publicitate, puteţi veni la redacţie, duminică, 19 august...

*** Economia României a crescut     *** Harta Deşeurilor prinde contur!     *** 371 de vagoane vor fi modernizate     *** Fiul unui preot s-a sinucis     *** Copil de 3 ani a dat foc apartamentului     *** Agresorul reţinut, victima operată la cap     *** Tîlhari în arest după ce au furat 130 lei     *** Pelerinii, campaţi la Valea Iaşului     *** O şoferiţă nu a cedat trecerea     *** Adormirea Maicii Domnului     *** Spectacol cu Cotimanis şi Victor Socaciu     *** Posada Rock Festival la Cîmpulung!     *** Înscrierile la Palatul Copiilor     *** Champions League - Turul 3 preliminar, retur     *** Meciul cu Baloteşti, vineri seara     *** La Bradu, lotul este în mare completat     *** Unirea Bascov joacă azi, cu Roşiori     *** Şi FC Argeş se poate gîndi la promovare!     *** Locul 2 pe naţiuni la Cupa Europei     *** Cu o victorie pot urca pe podium!     *** U BT Cluj- BCM U FC Argeş, în prima etapă!     *** Fără medalie la Campionatul European!    

 
Meciul, văzut de antrenori: Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 august 2015

Meciul, văzut de antrenori:

 

Tică: „Scorul nu lasă loc de comentarii“

 Ovidiu Tică, antrenor CN Dinicu Golescu: „Am întîlnit o echipă bună, experimentată, iar scorul nu lasă loc de comentarii. În dimineaţa jocului noi aveam legitimaţi doar 13 jucători, dintre care trei portari. Am apelat şi la grupele de juniori de 97 şi 98 de la Spor­ting, să facem o echipă cu care să putem juca acest meci. Incertitudinea care a planat asupra viitorului echipei a făcut ca noi să nu putem legitima jucătorii experimentaţi şi ne-am prezentat cu ce am avut. În campionat va fi altceva cînd vom avea echipa completă. Asta a fost situaţia!“.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1632

Continuare
 
Calificare fără emoţii în Cupă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 august 2015

Primul meci oficial, prima victorie pentru alb-violeţi

Calificare fără emoţii în Cupă!

# CN Muscelul Cîmpulung - SCM Piteşti 0-3 (0-1)

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti au cîştigat primul meci oficial din acest se­zon competiţional. Echipa pregătită de Adrian Neaga a cîştigat miercuri sea­ră, cu 3-0, în deplasarea de la Cîmpulung contra celor de la CN Dini­cu Go­lescu, în turul 3 al Cupei României, ediţia 2015 - 2016.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2061

Continuare
 
Locurile 3 şi 4, la Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 august 2015

Tenis de cîmp

Locurile 3 şi 4, la Piteşti

 

 Zilele trecute, tenismenii de la CS Dacia Mioveni 2012 au participat la un nou concurs. Astfel, sportivii antrenaţi de profesorul Robert Bînă au fost prezenţi la Cupa Municipiului Piteşti la tenis, acolo un­de, la categoria 10M, Alexandru Istrate l-a învins cu 7-5, 6-3 pe An­drei Petreanu de la TC Stănică din Craiova, iar Andreea No­le, la  10F, a ajuns şi în semifinale, după ce a întrecut-o cu 6-1, 6-2 pe Maria Iordache, de la LPS Piteşti. Competitia s-a desfăşurat sub patronajul FRT.  

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1576

 
Cîmpulungul, primit în Liga a III-a Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 august 2015

Cîmpulungul, primit în Liga a III-a

 

CSS Dinicu Golescu va juca în sezonul următor în Liga a III-a, asta deşi la finalul campionatului trecut a retrogradat în Liga a IV-a. Muscelenii au făcut cerere pentru a fi reprimiţi în acest eşalon fotbalistic şi, după încurcăturile apărute săptămîna trecută privind denumirea echipei, ieri, federaţia a trimis la Cîmpulung răspunsul oficial prin care echipa este acceptată în Liga a III-a în aceeaşi serie cu SCM şi Bradu.   

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1711

 
SCM Piteşti merge mai departe în Cupă Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 13 august 2015

SCM Piteşti merge mai departe în Cupă

 

 SCM Piteşti s-a calificat, ieri seară, în faza următoare a Cupei României, după ce a învins cu 3-0 la Cîmpulung pe CSS Dinicu Golescu. A fost primul meci oficial pentru Rică Neaga pe banca piteş­tenilor, debutul acestora putînd a fi considerat perfect. Alb-violeţii au făcut un joc modest, însă scorul este concludent. Pentru SCM au înscris David, în minutul 11, Cristea, în minutul 65, şi Vlădescu, în minutul 82, într-o partidă cu mulţi nervi, multe durităţi, şi cu o eliminare în tabăra gazdelor. Vom reveni!   

 S.Mihai

Comentarii (2) | Vizualizari: 2278

 
Locul 5 la Campionatul European Universitar Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 august 2015

Handbaliştii argeşeni au fost foarte aproape de podium  

Locul 5 la Campionatul European Universitar

 

 Echipele de handbal ale Universităţii din Piteşti au participat timp de o săptămînă la Campionatul European Universitar, care a avut loc în Portugalia. Cu mulţi jucători şi jucătoare de la SCM Piteşti şi HC Argeş în componenţă, reprezentativele ţării noastre nu au reuşit să termine competiţia pe podium.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1714

Continuare
 
Andreiana boxează pentru medalie Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 august 2015

Pugilistul argeşean poate urca pe podium la Campionatul European de Box

Andreiana boxează pentru medalie

 

 Pugilistul argeşean Răzvan Andreiana este foarte aproape de a cîştiga o medalie la Campionatul European de Box, care are loc în aceste zile în Bulgaria. Sportivul originar din Mioveni a ajuns în sferturile acestei întreceri, unde a­sea­ră a întîlnit un pugilist din Armenia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1857

Continuare
 
Arbitrii argeşeni, fără greşeală Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 august 2015

Arbitrii argeşeni, fără greşeală

 

Cei 21 de arbitri care au oficiat în etapa a 5-a a Ligii I au avut prestaţii bune, printre ei numărîndu-se şi trei cavaleri ai fluierului din Argeş, doi centrali şi un tuşier. În urma analizei făcute de prosport.ro, arbitrii noştri de centru au primit nota 7, în timp ce asistentul a fost notat cu 5. Notele arbitrilor acordate în această etapă sînt:

# FC Voluntari - AFC Botoşani 1-1

Deşi s-a aflat la primul joc în acest sezon, tînărul Fesnic a arbitrat foarte bine un joc între două echipe aflate în criză de puncte. Sancţiunile au fost acordate în mod corect.
Note: Horaţiu Fesnic 7 - Mircea Orbuleţ 7, Alexandru Cerei 7

# CSMS Iaşi - CFR Cluj 2-1

Arbitraj foarte bun al piteşteanului Popa, cu eliminare corect acordată portarului oaspeţilor, Mincă, pentru oprirea unei ocazii evidente de gol, în minutul 20. De asemenea, în minutul 78 a acordat penalti în favoarea oaspeţilor, colaborînd foarte bine cu asistentul Nicoară.
Note: Cătălin Popa 7 - Marius Nicoară 7, Adrian Popescu 7

# CS U Craiova - Concordia Chiajna 2-0

Joc uşor şi arbitraj bun pentru tînărul arbitru Călin, care dă dovadă de o foarte bună pregătire fizică. Beneficiind de meciurile potrivite, va creste în încredere şi valoare. De reţinut greşeala asistentului Neacşu, din minutul 53, cînd nu l-a semnalizat în poziţie afară din joc pe Baluţă, care, cu o lovituă de cap, a deschis scorul.
Note: Iulian Călin 7 - Aurel Oniţa 7, George Neacşu 5

# Petrolul Ploieşti - Pandurii Tîrgu Jiu 1-1

Un nou arbitraj foarte bun al lui Petrescu, aflat în formă sportivă foarte bună în acest debut de sezon, cu penalti corect acordat, în minutul 60, ca urmare a unui fault comis de Peteleu asupra lui Nicoară. Surprinzătoare delegarea a trei arbitri internaţionali la acest joc, supervizati de Deaconu.
Note: Radu Petrescu 7 - Octavian Şovre 7, Ovidiu Artene 7

# Viitorul Constanţa - ASA Tîrgu Mureş 1-0

Arbitraj cu o singură greşeală în dreptul lui Rusandu, în minutul 80, cînd o alunecare a lui Benzar a atins piciorul adversarului înainte de a a­tinge mingea. Totuşi, ASA a avut o singură ocazie de gol, în minutul 90+4. Cele patru avertismente, toate acordate oaspeţilor, au avut suport regulamentar. Surprinde delegarea lui Bucsi la acest joc, ştiindu-se faptul ca fratele său este membru în cadrul Consiliului Local al oraşului Tîrgu Mureş.
Note: Lucian Rusandu 5 - Mircea Grigoriu 7, Imre-Laszlo Bucsi 7

# ACS Poli Timişoara - Astra Giurgiu 1-3

Arbitraj bun al bucureşteanului Bîrsan, care, în minutul 34, a sancţionat, în mod corect, împingerea lui Cînu şi a acordat penalti în favoarea oaspeţilor. Cele opt avertismente au fost acordate cu suport regulamentar.
Note: Marcel Bîrsan 7 - Dragoş Iliescu 7, Ciprian Danşa 7

# FCSB - Dinamo 0-0

Cel mai bun arbitraj al acestei etape a fost asigurat, în derbiul etapei, de cel mai valoros arbitru român, Ovidiu Haţegan. Acesta a oferit cursivitatea necesară acestui gen de meciuri şi a ales excelent momentele de acordare a sancţiunilor disciplinare. A reuşit să-şi impună personalitatea în faţa tuturor jucătorilor. Totuşi, în minutul 59, la un contact între Fai şi Chipciu, primul l-a lovit cu piciorul stâng pe stelist, iar locul contactului a fost în careu, dar foarte aproape de linia de 16 metri. E o chestiune de cîţiva centimetri, greu de observat în timp real. Doar pe reluările video se vede că se putea acorda penalty pentru Steaua. Acest lucru nu-i poate ştirbi prestaţia excelentă arbitrului.
Note: Ovidiu Haţegan 7 - Vasile Marinescu 7, Adrian Ghinguleac 7

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2488

 
Avram şi Bălan, arbitri de 10! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 august 2015

Doi cavaleri ai fluierului din Argeş au trecut cu brio testările de la Liga a II-a

Avram şi Bălan, arbitri de 10!

 

 Ieri s-au încheiat la Buftea testările fizice şi teore­tice pentru arbitrii de Liga a II-a. Argeşul a fost reprezen­tat de Robert Avram şi Gheorghiţă Bălan, cei doi tre­cînd cu brio testările. De astăzi intră în focuri alţi şa­se arbitri, de data asta de la Liga a III-a.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2127

Continuare
 
LIGA 1 Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 august 2015

LIGA 1

Etapa 5 v v Cronică v v
Derbi dezamăgitor

 

 Etapa din week-endul trecut al Ligii I a programat clasicul României. Derbiul Steaua - Dinamo nu s-a ridicat însă la nivelul aşteptărilor suporterilor. Cele 2 echipe şi-au dezamăgit fanii, iar jocul lor a fost unul destul de mediocru. Atît Steaua, cît şi Dinamo au preferat să se anihileze reciproc şi să nu primească gol. Ocaziile ambelor echipe au putut fi numărate pe degetele de la o singură mînă. Iată rezu­l­ta­tele partidelor din această etapă a Ligii I.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2743

Continuare
 
Derbiul orgoliilor în competiţia KO Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 august 2015

Piteştenii şi muscelenii se întîlnesc, astăzi, în turul 3 al Cupei României

Derbiul orgoliilor în competiţia KO

# CN Dinicu Golescu Cîmpulung - SCM Piteşti, ora 17.30

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti vor disputa astăzi primul meci oficial din acest sezon competiţional. Echipa pre­gătită de Adrian Neaga întîlneşte, de la ora 17.30, la Cîmpulung, pe CN Dinicu Golescu Cîm­pu­lung, în turul 3 al Cupei României. Astfel, după a­cest meci di­rect, Argeşul va mai avea doar o singură e­chipă în următoarea fază a întrecerii. În această fa­ză a com­petiţei sînt programate să participe cele 21 de echi­pe calificate din faza a doua, plus 31 de for­maţii (res­tul de cluburi rămase din Liga a 3-a).

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3458

Continuare
 
Programul meciurilor din Turul 3 Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 12 august 2015

Programul meciurilor din Turul 3

 

 Bucovina Rădăuţi (SV) - Sighetul Marmaţiei (MM), stadionul Municipal Rădăuţi
 Rapid Dumeşti (IS) - Ştiinţa Miroslava (IS), stadionul Comunal Dumeşti
 FC Cetatea Tg. Neamţ (NT) - SCM Petrotub Roman (NT), stadionul Cetate
 Atletico Vaslui (VS) - Aerostar Bacău (BC), stadionul Municipal Vaslui
 Euromania Dumbrăveni (VN) - Delta Dobrogea Tulcea(TL), stadionul Dumbrăveni
 AS Victoria Muntenii Buzău (IL) - Unirea 04 Slobozia (IL), stadionul Muntenii Buzău
 AS Unirea Cristuru Secuiesc (HR) - Sepsi Sfântu Gheorghe (CV), stadionul Cristuru
 CN Dinicu Golescu Cîmpulung (AG) - SCM Argeşul Piteşti (AG), stadionul Câmpulung
 ACS Unirea Brînceni (TR) - CS Sporting Roşiori 2008 (TR), stadionul Comunal Brânceni
 AS Milcov (OT) - ACS FC Olt Slatina (OT), stadionul Metalurgistul Slatina
 ACS Şoimul Băiţa (HD) - CS Pandurii Târgu Jiu 2 (GJ), stadionul Comunal Crăciuneşti
 CSU Craiova 2 SA (DJ) - Minerul Motru 2008 (GJ), stadionul Comunal (Mischii, jud. Dolj)
 CS Unirea Jucu (CJ) - FC Zalău (SJ), stadionul Comunal (Jucu, jud. Cluj)
 CS Sănătatea Cluj (CJ) - CF Metalurgistul Cugir 1939 (AB), stadionul Clujana
 CS Ineu (AR) - CS Naţional Sebiş (AR), stadionul Central Ineu
 Ripensia Timişoara (TM) - CS Becicherecu Mic (TM), stadionul Tehnomet Timişoara
 Millenium Giarmata (TM) - CS Vulturii 2009 (TM), stadionul Nicu Moraru Giarmata
 Gloria Popeşti Leordeni (IF) - CS Tunari (IF), stadionul Inter Gaz Popeşti-Leordeni
 AS Voinţa Snagov (IF) - CS Afumaţi (IF), stadionul Voinţa (Ghermăneşti)
 CS Ştefăneşti (IF) - Juventus Bucureşti, stadionul Dumitru Mătărău (Ştefăneşti)
 Flacăra Moreni (DB) - CS Concordia Chiajna 2 (IF), stadionul Flacăra (Moreni)
 FC Dinamo 1948 SA 2 (B) - Metaloglobus Bucureşti, stadionul Romprim (Bucureşti)
 Fotbal Club Viitorul 2 SA (CT) - AFC Săgeata Năvodari (CT) - NU SE DISPUTĂ
 CS Păuleşti (PH) - FC Fortuna Poiana Cîmpina (PH) - NU SE DISPUTĂ
 ASA Tîrgu Mureş 2 (MS) - ACS Corona 2010 Braşov (BV) - NU SE DISPUTĂ
 CSC Sînmartin (BH) - CS Odorhei (BH) - NU SE DISPUTĂ

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2763

 
La Judeţ, nu mai este obligatoriu cu 3 juniori! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 11 august 2015

Reguli noi pentru echipele din Liga a IV-a

La Judeţ, nu mai este obligatoriu cu 3 juniori!

# De la anul, cîştigătoarele seriilor de Liga V sînt obligate să se înscrie în următorul eşalon

 

 Ultimele detaliile privind noile campionate de Ligile a IV-a şi a V-a au fost puse la punct de şefii AJF Argeş, astfel, stabilindu-se ca dată de începere a fotbalului judeţean în zilele de 29 august - Liga a IV-a, şi 30 august - Liga a V-a. De asemenea, pentru noua ediţie de campionat, AJF Argeş impune noi reguli pentru a menţine atractivitatea competiţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2147

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Se fac înscrieri pentru Memorialul Dobrin

Pînă miercuri, la sediul AJF Argeş se mai fac înscrieri pentru noua ediţie a Memorialului Dobrin. În această competiţie pot participa echipe de seniori, Liga a IV-a sau Liga a V-a. Memorialul se va termina pînă la începerea campionatului, 28 - 29 au­gust, finala urmînd a se disputa pe Stadionul Nicolae Dobrin. Anul trecut, la start s-au înscris 8 echipe, repartizate în două grupe, trofeul fiind cîştigat de Atletic Bradu II. 

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2859

Continuare
 
Handbaliştii încep pregătirea Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 august 2015

După două luni de vacanţă,

Handbaliştii încep pregătirea 

 

 După o vacanţă de aproape două luni, handbaliştii de la HC Argeş vor începe pregătirea pentru noul sezon competiţional. Conducerea clubului a stabilit ca, după plecarea lui Titel Răduţă la Centrul de Excelenţă al FRH de la Sighişoara, de pregătirea echipei să se ocupe antrenorul Georgianos Macri, care va fi ajutat de secundul său Alin Oprescu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2765

Continuare
 
Trei recorduri naţionale! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 11 august 2015

Înotătorul Robert Glinţă a stabilit o performanţă la Campionatul Mondial

Trei recorduri naţionale!

 

 Cei mai buni înotători din lume au participat pînă acum cîteva zile la Campionatul Mondial de Nataţie rezervat seniorilor. La întrecerea care a avut loc în Rusia, la Kazan, CSM Piteşti a fost reprezentat de juniorul Robert Glinţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2596

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7069 - 7099 din 8207
embedgooglemap.net


Google Analytics

Sfinții zilei
Zi record

Luni, 23.07.2018

--- 3.674 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info