Curierul Zilei - Sport

*** Încep reparaţiile la podul barajului Prundu     *** Profesorii ameninţă cu greva!     *** Cupluri premiate de primarul Ionică!     *** Sistem de supraveghere video în staţiile ITP      *** A abuzat o copilă de 9 ani     *** Elev în clasa a VIII-a, prins cu droguri     *** Agresorul preşedintelui UNPR Rucăr, condamnat      *** Primar, prădat de un rucărean     *** Fetiţă în clasa I acuzată de agresiune     *** Inspectorul ANAF, demis că se uita la filme porno     *** Olimpicii, premiaţi la Primăria Piteşti     *** Concursul „Piteştiul meu“ şi-a desemnat cîştigătorii     *** Carte despre China, lansată la Mioveni      *** Filarmonica Piteşti împlineşte 11 ani!     *** Zaharia şi Cheru, campioane europene     *** Liga I play-off etapa 10, play- out, etapa 11     *** Gol la primul meci din 2018!     *** Condiţii noi pentru Liga a II-a, pentru Mioveni şi FC Argeş     *** Trei medalii la CM de Kick Box!     *** CS Dacia, în grupă cu Constanţa şi Slatina    

 
„Glinţă va rămîne la CSM Piteşti“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 mai 2015

Directorul clubului din Ştrand dă asigurări:

„Glinţă va rămîne la CSM Piteşti“

 

 Clubul Sportiv Municipal Piteşti face toate efor­turile să-l păstreze pe Robert Glinţă, cel mai bun sportiv al clubului din Ştrand. Înotătorul se pregăteşte de aproape un an, la Baia Mare, sub conducerea antrenorului Adrian Gherghel, însă concurează pentru clubul din Ştrand.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2343

Continuare
 
Judoka argeşeni, la Campionatul European Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 mai 2015

CSM Piteşti are sportivi la concursurile internaţionale

Judoka argeşeni, la Campionatul European

 

 Secţia de Judo a clubului CSM Piteşti este fără îndo­ială una dintre cele mai va­loroase ale clubului din Ştrand. Sportivii pregătiţi de antrenorii Valentin Ioniţă şi Cornel Pălărie au cîştigat, în primul semestru al acestui an, 40 de medalii. Judoka piteşteni au participat atît la competiţiile interne, cît şi la cele internaţionale, avînd rezultate bune.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2388

Continuare
 
Victorie pentru locul 2 Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 mai 2015

Victorie pentru locul 2

CS Mioveni - Unirea Tărlungeni, astăzi, ora 11.00, Stadion Orăşenesc

 

 CS Mioveni reintră, astăzi, în circuit du­pă o pauză forţată, de două săptămîni, cauzată de anularea partidelor cu FC Olt, după ce slătinenii s-au retras din campionat. Galben-verzii vor primi vizita Unirii Tărlungeni, iar miza pentru echipa antrenată de Claudiu Niculescu este menţinerea pe locul 2.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2411

Continuare
 
Două echipe argeşene joacă la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 mai 2015

Pe 16 mai, Cupa Federaţiei la Juniori A

Două echipe argeşene joacă la Piteşti

 

Etapa zonală a Cupei Federaţiei (locurile 3-6 din fiecare serie din campionatul naţional) la Juniori A se va disputa în perioada 16 - 17 mai 2015.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2290

Continuare
 
Amical la Colibaşi Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Amical la Colibaşi

 

 Miercuri seară, la Grupul Şcolar Colibaşi, pe terenul de iar­bă, s-a disputat un meci- şcoa­lă între prima echipă a CS Mioveni şi echipa a doua, la care au intrat şi mai mulţi juniori galben-verzi de la Juniori A.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2160

Continuare
 
Sportivii din Mioveni, medaliaţi cu aur şi argint Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Tenis de cîmp

Sportivii din Mioveni, medaliaţi cu aur şi argint

 

 Competiţiile de la sfîrşitul săptămînii trecute le-au adus sportivilor din Mioveni, antrenaţi de Robert Bînă, patru medalii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2118

Continuare
 
Prezenţi la Cupa Regelui la Oină Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Prezenţi la Cupa Regelui la Oină

 

 Sîmbătă, 9 mai 2015, s-a desfăşurat la Bucureşti a III-a ediţie a Cupei Regelui la Oină. CS Dacia Mioveni 2012 a fost reprezentat la acest eveniment de responsabilul secţiei de oină, Dumitru Voiculescu, antrenoarea Filofteia Dumitru şi de mai mulţi sportivi ai secţiei de oină, atît din lotul de băieţi, cît şi din lotul de fete.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2046

Continuare
 
Înotătorii de la CS Dacia Mioveni 2012 merg la Cupa Primăverii Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Înotătorii de la CS Dacia Mioveni 2012 merg la Cupa Primăverii

 

 În perioada 16 - 17 mai 2015, la Centrul Olimpic Izvorani, se desfăşoară Cupa Primăverii - ediţia 2015, OPEN 10 - 18 ani, Copii, Cadeţi, Juniori, Tineret.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1988

Continuare
 
„Vrem să terminăm pe 2!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 mai 2015

Claudiu Niculescu, antrenorul Mioveniului:

„Vrem să terminăm pe 2!“

 

 Mîine, CS Mioveni îşi re­ia parcursul în campionat, după o pauză de două săp­tămîni, cauzată de retragerea echipei FC Olt, meciurile galben-ver­zilor în acest timp cu ol­tenii fiind cîştigate la masa ver­de, cu 3-0. Mîi­ne, arge­şe­nii vor juca pe propriul teren cu Unirea Tărlun­geni, echipă cali­fcată şi ea în play-off şi pe care Mioveniul a în­vins-o în ul­timul meci di­rect, 2-1 în deplasare. Îna­inte de a­cest meci, antrenorul Cla­udiu Ni­cu­lescu crede că echi­pa sa este mai mo­tivată şi poa­te să cîştige,  pen­tru a-şi păstra locul doi ocupat în momen­tul de faţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2336

Continuare
 
Week-end bogat în competiţii sportive Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Week-end bogat în competiţii sportive

 

Direcţia Judeţeană pentru sport şi Tineret Argeş va organiza în acest week-end mai multe acţiuni sportive în colaborare cu instituţiile publice. Iubitorii sportului vor putea vedea astăzi, mîine şi poimîine handbal, fotbal, atletism şi un concurs de dans sporti. Iată programul acestor acţiuni sportive:

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2160

Continuare
 
Campionatul Universitar de Atletism la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 mai 2015

Concurs important în week-end pe stadionul Nicolae Dobrin

Campionatul Universitar de Atletism la Piteşti

 

 Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii din Piteşti va fi gazda Campionatului Naţional Universitar de Atletism care va avea loc în acest week-end pe stadionul Nicolae Dobrin. Organizarea acestei competiţii sportive oficiale s-a realizat în parteneriat cu Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, Federaţia Română de Atletism şi Direcţia de Sport şi Tineret Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2274

Continuare
 
109 medalii în patru luni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 mai 2015

Clubul CSM Piteşti a făcut bilanţul pe primul semestru al anului:

109 medalii în patru luni

 

 Conducerea Clubului Sportiv Municipal Piteşti a organizat ieri o conferinţă de presă în care a prezentat rezultatele clubului pe primul trimestru din acest an. În faţa presei au venit directorul clubului, Gheorghe Dinu, şi antrenorii de la secţiile clubului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2304

Continuare
 
Handbaliştii, neplătiţi de cinci luni! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 mai 2015

Consiliul Judeţean Argeş nu este în stare să finanţeze singura echipa pe care o are

Handbaliştii, neplătiţi de cinci luni!

 

 Handbaliştii de la HC Argeş merg ceas în acest retur de campionat şi au mari şanse de a juca turneul de baraj pentru promovarea în prima ligă. Dacă rezultatele echipei pregătite de Titel Răduţă sînt peste aşteptări, situaţia financiară a clubului este una dezastruoasă. Jucătorii sînt neplătiţi de la începutul acestui an, iar cei care fi­nan­ţează clubul dau vina pe legislaţie.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2568

Continuare
 
Fotbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 mai 2015

Fotbal

 

Vor maximul de puncte

Directorul sportiv al SCM Piteşti a fixat obiectivul echipei pentru finalul acestui retur de campionat. „Mai avem trei eta­pe de jucat şi vreau să obţinem maximum de puncte. Vreau să terminăm în forţă sezonul şi să fim pe podium la finalul competiţiei. Este ambiţia noastră de a termina cu fruntea sus acest sezon competiţional. Valoarea formaţiei este cea din turul campionatului în care am reuşit să fim timp de 15 etape neînvinşi“, a declarat Gabi Alexe.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2309

Continuare
 
Înotătorii de la Mioveni, la Cupa Primăverii Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 mai 2015

Înotătorii de la Mioveni, la Cupa Primăverii

 

În perioada 16 - 17 mai 2015, la Centrul Olimpic Izvorani, se desfăşoară Cupa Primăverii - Ediţia 2015, OPEN 10 - 18 ani, Copii, Cadeţi, Juniori, Tineret. 18 înotători de la CS Dacia Mioveni 2012, antrenaţi de Viorel Ciobanu, vor lua startul, sîm­bătă, în cadrul unei competiţii care reuneşte sportivi cu rezultate bune şi foarte bune. Concursul s-a dovedit, în fiecare an, a fi valoros şi important pentru meţinerea inte­­­­­resului competiţional în rîndul tinerilor înotători.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2389

Continuare
 
CSM Piteşti a primit un microbuz nou de la Ministerul Sportului Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 14 mai 2015

CSM Piteşti a primit un microbuz nou de la Ministerul Sportului

 

 Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a repartizat, ieri, 100 de autovehicule către cluburile sportive şi federaţiile din ţară, în cadrul programului de dezvoltare a parcului auto, derulat în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Educaţiei. 53 microbuze cu o capacitate de 16+1 locuri, 30 microbuze de 8+1 locuri, 14 autobuze de 28+2 locuri şi 3 autocare de 58+2 locuri au fost repartizate instituţiilor subordonate: cluburi, federaţii sportive naţionale şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2430

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7069 - 7099 din 7671
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter