Curierul Zilei - Sport

*** Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri     *** 47 de persoane munceau la negru      *** Proiect pentru şomerii din Argeş      *** Ministrul a cerut revocarea lui Kovesi      *** Revoluţia fiscală loveşte asociaţiile     *** Panică la Colegiul Carol I     *** Profesorii solicită consultare cu Dragnea!     *** Elevii din 4 licee participă la Testul PISA     *** Începe Festivalul de Teatru la Mioveni      *** „Păsări pe zăpadă“     *** 4 ţigănci au fost identificate!     *** Valuta falsă, luată din străinătate   nbsp; *** Percheziţii la societăţi de fier vechi     *** A scăzut numărul de dosare penale     *** Vor 3 puncte din Moldova!     *** Bejinariu, membru în Consiliul de Administraţie!     *** Campioni la jiu-jitsu brazilian!     *** Două victorii cu 5-0!     *** Unirea Bascov îşi află, pe 28 februarie, adversarul     *** Mihăiţă Ianovschi debutează pe banca Naţionalei U 17     *** ASA Tg. Mureş, a doua echipă retrasă din campionat     *** Meci de campionat cu Timişoara    

 
Vor să răpună campioana României Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

Baschetbaliştii noştri, în faţa celui mai important meci

Vor să răpună campioana României

# BC Argeş - CSU Asesoft Ploieşti, mîine, ora 19.50

 

 Baschetbaliştii de la BC Argeş vor disputa, mîine, cel mai important meci din acest retur de campionat. Echipa pregătită de Hristu Şapera va întîlni, de la ora 19.50, la Sala Sporturilor, din Piteşti, pe CSU Asesoft Ploieşti, campioana en-titre a României.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2024

Continuare
 
La Mioveni, vor juca altfel Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 martie 2015

La Mioveni, vor juca altfel

 

Din etapa următoare, CS Mioveni se va muta cu meciurile, acasă, pe propriul teren. „Odată cu revenirea la Mioveni, o să fie altceva. O să vedeţi că vom avea mai multă forţă, vom juca altfel. Aici şi terenul a fost mai greu“, a spus Mihai Vintilă. Altfel, mijlocaşul Marius Galan a vorbit despre perioada următoare: „Prioritar pentru noi este să strîngem punctele necesare întrării în play-off“. 

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1895

 
Sancţiuni după înfrîngere Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Sancţiuni după înfrîngere

 

Înfrîngerea şi evoluţia slabă din meciul cu FC Olt nu a rămas fără urmări la Mioveni, jucătorii galben-verzi fiind amendaţi pentru acest rezutlat. „Sancţiunile sînt prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară. Acestea se dau cînd pierdem meciuri. Şi acum am fost sancţionaţi“, explica secundul Olteanu. Mai mult, jucătorii au fost chemaţi şi la şedinţa Consiliului Local din această săptămînă, pentru a expune situaţia consilierilor locali: „În principal, am căutat soluţii pentru mersul cît mai bun al echipei, pentru evitarea acestor accidente, pentru încurajarea formaţiei şi a jucătorilor. Acestea au fost ideile discutate“.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2000

 
Obiectivul, să cîştige tot Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Obiectivul, să cîştige tot

 

Pierderea meciului cu FC Olt de pe propriul teren a cam dat peste cap planurile antrenorilor Mioveniului, care îşi pro-puseseră să cîştige toate partidele pe care le mai aveau de disputat pînă la terminarea sezonului regulat. Secundul Mihai Olteanu a vorbit despre următoa-rele meciuri ale echipei: „Obiectivul nos-tru era să luăm 12 puncte. În continuare, obeictivul este să cîştigăm meciurile pe care le jucăm. Vrem numai victorii, iar în play-off să facem o figură frumoasă. În meciurile cu Timişoara şi cu Reşiţa, o să vedem valoarea noastră. Eu cred că sîntem peste echipele din faţa noastră din clasament“.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1724

 
„Antrenorul decide cine intră“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

„Antrenorul decide cine intră“

 

Atacantul Mihai Vintilă nu este supărat că nu a jucat etapa trecută şi a declarat că îşi aşteaptă şansa să demonstreze că merită să intre în echipă. „Antrenorul decide cine intră pe teren. Pentru mine important este să îmi fac datoria. Contează foarte mult cînd sînt pe teren să dau totul, iar echipa să cîştige. Meciul de la Tărlungeni este ca şi o revanşă pentru mine, pentru că în tur am ratat acel 11 m şi am pierdut jocul. Încercăm să uităm ce a fost şi să mergem înainte. Orice jucător îşi doreşte să marcheze, şi eu vreau să dau goluri“, a spus Vintilă.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1875

 
„Campionatul se joacă“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

„Campionatul se joacă“

 

Secundul Mioveniului, Mihai Olteanu, crede că acest campionat nu este jucat, iar echipele din faţă au fiecare şansa la o poziţie ma bună. „Sînt probleme la majoritatea echipelor. Noi sîntem puţin mai privilegiaţi, ca să spun aşa, şi nu avem aşa de multe probleme. Majoritatea echipelor sînt de valori apropiate, formaţiile sînt echilibrate, dovadă şi victoria Tărlungeniului din deplasare din etapa trecută, după ce nu s-au antrenat o săp-tămînă. Campionatul se joacă pînă în ultima etapă. Noi sperăm să cîştigăm toate meciurile, avem mare încredere în jucătorii noştri, iar cu FC Olt putem spune că a fost o greşeală“, spunea Olteanu.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1765

 
După puncte, la Tărlungeni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 martie 2015

Liga a II-a, etapa 18: Unirea Tărlungeni - CS Mioveni, astăzi, ora 11.00

După puncte, la Tărlungeni!

 

 CS Mioveni va încerca să facă uitat, as­tăzi, rezultatul din prima etapă din 2015 şi să scoată un rezultat bun în depla­sarea de la Unirea Tărlungeni. Galben-verzii au şansa în cazul unui rezultat pozitiv, să urce din nou pe treapta a treia a podiumului, acolo unde au fost înainte de etapa trecută.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1909

Continuare
 
CS Dacia, locul IV la Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Handbal, Juniori IV - Feminin

CS Dacia, locul IV la Piteşti

 

 Echipa de handbal  junioare IV a CS Dacia Mioveni 2012 a participat, duminică, la al V-lea turneu din Campionatul Judeţean de Handbal, Juniori IV, Feminin.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1851

Continuare
 
Sportivii CS Dacia Mioveni 2012, felicitaţi pentru rezultatele obţinute Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Sportivii CS Dacia Mioveni 2012, felicitaţi pentru rezultatele obţinute

 

 Pe 3 martie, la ora 19.00, în cadrul antrenamentului sportivilor pregătiţi de Viorel Cioba­nu, la Bazinul de Înot Didactic pentru Copii şi Agrement Mioveni, conducerea CS Dacia Mioveni 2012 a felicitat secţia de înot pentru rezultatele importante obţinute la Cupa Braşov.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2045

Continuare
 
Autorităţile locale pot finanţa performanţa Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Guvernul a îmbunătăţit Legea Sportului

Autorităţile locale pot finanţa performanţa

 

 Veste bună pentru întreg sportul românesc! Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a reuşit îmbunătăţirea cadrului legal pentru a ajuta sportul de performan­ţă din România.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2037

Continuare
 
Se modernizează baza sportivă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Studenţii piteşteni vor avea condiţii mai bune de pregătire

Se modernizează baza sportivă

 

 Facultatea de Sport din Piteşti va avea în scurt timp o bază de pregătire şi mai modernă. Acest lucru a fost anunţat ieri de rectorul Universităţii Piteşti, Ionel Didea, la conferinţa de presă a instituţiei. Şeful universităţii piteştene spune că terenurile de sport din cadrul acestei baze sportive vor intra într-un amplu proces de reamenajare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1911

Continuare
 
Scor cu ultima clasată Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Demonstraţie de forţă în Ardeal:

Scor cu ultima clasată

Universitatea Cluj - BC Argeş 67-92 (22-25, 11-22, 11-18, 23-27)

 

 Baschetbaliştii de la BC Argeş au obţinut, miercuri seară, o victorie importantă pentru economia clasamentului. Echipa pregătită de Hristu Şapera a reuşit să se impună cu 92 - 67 în confruntarea din deplasare cu Universitatea Cluj, lanterna roşie a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.               

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1812

Continuare
 
Ronald Ross, omul meciului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Americanul de la BC Argeş a strălucit din nou

Ronald Ross, omul meciului

 

 Echipa de baschet a Piteştiului a trecut fără probleme miercuri seară de Universitatea Cluj, cea mai slabă echipă din campionatul românesc. Piteştenii au reuşit să se impună la o diferenţă de 25 de puncte, la capătul unui meci dominat a­u­toritar de alb-violeţi. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1882

Continuare
 
Liderul reîncepe lupta pentru promovare! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Liga a III-a, etapa a 14-a, SCM Piteşti - Sporting Roşiori, astăzi, ora 15

Liderul reîncepe lupta pentru promovare!

 

 Echipele de liga a treia se pregătesc în aceste zile pentru startul returului. Liderul seriei a treia, SCM Piteşti, una dintre cele trei reprezentante ale judeţului în acest eşalon fotbalistic al ţării, va întîlni, astăzi, de la ora 15, pe propriul teren, pe Rova Roşiori, care în turul campionatului a reuşit să se impună cu 4-0.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2692

Continuare
 
Handbal Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 martie 2015

Handbal

 

Favoriţi cu Bicazul

Handbaliştii de la HC Argeş pot rămîne în lupta pentru cîştigarea seriei, dacă vor reuşi să cîştige confruntarea de mîine, de pe propriul teren, cu CSM Cimentul Bicaz. Confruntarea dintre cele două echipe este programată, la ora 13, la Sala Sporturilor din Piteşti, iar argeşenii vor aborda acest meci din postura de favoriţi, avînd în vedere poziţia pe care o ocupă în clasament. HC Argeş ocupă locul 2, cu 42 de puncte, în timp ce handbaliştii de la CSM Cimentul Bicaz se situează pe poziţia a 12-a, cu 10 puncte adunate în 17 etape.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2072

Continuare
 
Înot Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Înot

 

 Concurează la Munchen

Cei mai buni înotători din Europa vor concura, sîmbătă şi duminică, la un concurs internaţional care va avea loc la Munchen. Competiţia intitulată Head Trophi va reuni la start peste 1.000 de copii din 12 ţări, iar clubul CSM Piteşti va fi reprezentat la această întrecere de Andreea Chiţă (12 ani) şi David Cîrciumărescu (11 ani). Bogdan Chiriac, antrenorul celor doi sportivi, are ambiţii mari la acest concurs, care se anunţă a fi unul foarte puternic: „Întrecerea va reuni la start cei mai buni îno­tători din Europa, iar noi vom participa cu David Cîrciumărescu şi Andreea Chiţă. Mi-am propus ca cei doi să ia cîteva medalii, avînd în vedere că, acum trei ani, Laurenţiu Haiducu a cîştigat Trofeul Munchen la categoria de vîrstă la care a participat“.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1905

 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7069 - 7099 din 7137

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter