Curierul Zilei - Sport

*** Costul locului de la masa bogaţilor     *** Campanie de informare şi concurs în Şcolile din Mioveni      *** Cartofii şi utilităţile s-au scumpit!     *** PASTILA de UMOR      *** Mai puţine naşteri decît decese     *** Maşini multe, vînzări rare, în tîrgul auto     *** Pregătiţi-vă de Black Friday!     *** Ursul l-a muşcat de cap     *** Ameninţa că se aruncă de pe pasaj     *** Spărgătorii de la Orange Shop, rămîn în arest      *** Furau din maşini, locuinţe, societăţi...     *** Costache a fost achitat     *** Accident, cu trei răniţi şi trei maşini     *** O piteşteancă, campioană mondială     *** Învinşi greu de olteni!     *** Florin Nini: „Nu am fost constanţi”     *** Todorov: „Formăm o echipă unită“nbsp;    *** Stupu şi Ankomah, doar spectatori la Piteşti!     *** Liga 1 - Etapa 13     *** Victorii şi medalii la oină, handbal, volei şi karate     *** Gazdele, victorii pe linie    

 
Sportivi din 16 ţări, la Turneul de 10.000 dolari Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 iulie 2015

Tenis

Sportivi din 16 ţări, la Turneul de 10.000 dolari

 

 Turneul internaţional masculin de tenis cu premii de 10.000 dolari - Trofeul Consiliului Judeţean Argeş este în plină desfăşurare la Baza Star Budeasa. Acesta a început luni şi se va termina sîmbătă. La start au fost înscrişi aproape 100 de tenismeni din întreaga lume, la Piteşti venind să joace, pe lîngă români, şi din Republica Moldova, Iran, Franţa, Chile, Grecia, Germania, Bulgaria, Italia, Canada, Austria, Danemarca, Ucraina, Lituania, Ungaria şi Argentina.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2085

Continuare
 
Neaga şi Dulcea, prezentaţi oficial Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 09 iulie 2015

Primăria a anunţat staff-ul tehnic al SCM Piteşti

Neaga şi Dulcea, prezentaţi oficial

 

 În cadrul conferinţei de ieri desfăşurate la Primăria Piteşti, edilul interimar Cornel Ionică l-a prezentat oficial pe Adrian Neaga. Însoţit de secundul Adrian Dulcea şi de preşe­din­tele SCM Piteşti, Dragoş Şerban, noul tehni­cian le-a spus jur­naliştilor care sînt obi­ectivele sale.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2740

Continuare
 
Mirajul Orientului Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 iulie 2015

Mirajul Orientului

 

Piteșteanul Cristi Tănase a lăsat Steaua pentru a merge la Tianjin Teda, echipă care ocupă locul 12 în prima ligă chineză, după disputarea a 17 etape disputate. Jucătorul după care mai ieri venea la București însuși Luciano Moggi n-a mai ajuns în Serie A, acolo unde se așteptau majoritatea microbiștilor, ci a preferat o cale mai lungă, către extremitatea Asiei, pentru a-și câștiga o pâine mai albă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3984

Continuare
 
Ştiri de la CSM Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 08 iulie 2015

Ştiri de la CSM Piteşti

 

5 medalii la Campionatul Naţional

Cei mai buni înotători din ţară au participat, acum cîteva zile, la Campionatele Naţionale de copii 10 - 11ani, care au avut loc la Arad. CSM Piteşti a obţinut rezultate destul de bune, prin sportivii pregătiţi de antrenorii Viorel Ciobanu şi Bogdan Chiriac. La categoria 11 ani, David Cîrciumărescu a ocupat locul 2 la 50 m fluture şi locul 3 la 100 m liber, iar Mihai Iacob a luat bronzul la 100 m bras. Medalii de argint au luat şi ştafeta de băieţi de 4x50 m liber, compusă din Răzvan Teianu, David Cîrciumărescu, Ionuţ Guinea şi Deaconu Denis, precum şi cea de 4x50 m mixt, compusă din Denis Deaconu, Mihai Iacob, David Cîrciumărescu şi Ionuţ Guinea.

 S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2296

Continuare
 
Astăzi, Supercupa României Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 iulie 2015

Astăzi, Supercupa României

 Ediţia din acest an a Supercupei României Timişoreana beneficiază de o cupă nouă, acordată învingătoarei. Meciul de debut în noul sezon are o miză specială. Cîştigătoarea Supercupei României, e­di­ţia 2015, va păstra trofeul în propria vitrină. Cupa realizată în Italia nu este transmisibilă, spre deosebire de trofeul Cupei României, pe care învingătoarea îl poate păstra doar un an. Jucătorii care vor învinge în partida de astăzi, de la Constanţa, vor ridica deasupra capului un trofeu înalt de 70 de centimetri, care cîntăreşte mai bine de 6 kilograme. Supercupa României, FC Steaua Bucureşti - ASA Tîrgu Mureş, se joacă diseară, de la ora 21.00, pe stadionul Farul din Constanţa, partida fiind transmisă în direct de PRO TV.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2067

 
„Obiectivul, după stabilirea seriilor“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 08 iulie 2015

Claudiu Niculescu:

„Obiectivul, după stabilirea seriilor“

 

 Antrenorul principal al Mioveniului, Claudiu Niculescu, s-a prezentat la reunirea lotului, la începutul acestei săptămîni, cu gîndul de a repeta performanţa avută de echipă anul trecut. Niculescu a vorbit atît despre primul transfer, cît şi despre ce îi va aştepta pe jucători în perioada următoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2287

Continuare
 
Reveniri de senzaţie în fotbalul argeşean Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 08 iulie 2015

SCM s-a întărit cu foşti fotbalişti de Liga I

Reveniri de senzaţie în fotbalul argeşean

# Claudiu Ionescu, Dan Săndulescu, Iulian Vladu, Valentinc Coşereanu, Adrian Voicu şi Monel Cîrstoiu au semnat cu echipa lui Neaga n În total, la reunire au fost zece jucători noi

 

 După o vacanţă de o lună şi jumătate, fotba­liştii de la SCM Piteşti au început, luni seară, antrenamentele pentru noul sezon com­pe­ti­ţional. Reunirea lotului a fost programată la stadionul Nicolae Dobrin, iar primul antre­na­ment a fost condus de antrenorul principal Adrian Neaga şi de cei doi secunzi ai aces­tu­ia, Adrian Dulcea şi Remus Bărbărie. 

Comentarii (8) | Vizualizari: 3962

Continuare
 
A cîştigat „Cupa Penitenciarului Colibaşi“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 07 iulie 2015

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate

A cîştigat „Cupa Penitenciarului Colibaşi“

 

 În perioada 3 - 5 iulie, conducerea Penitenciarului Colibaşi a organizat „Cupa Penitenciarului Colibaşi la minifotbal“, ediţia a III-a, la Şcoala Marin Sorescu din Racoviţa, Mioveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2157

Continuare
 
Rezultate bune obţinute de CS Dacia Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 07 iulie 2015

La Campionatele Naţionale de înot de la Arad,

Rezultate bune obţinute de CS Dacia

 

 După rezultatele foarte bune obţinute la diverse competiţii  locale şi regionale, 15 sportivi de la CS Dacia Mioveni 2012 au concurat la Naţionalele de Înot de la Arad, rezervate copiilor de 10 şi 11 ani, fiind cel mai important concurs al anului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2085

Continuare
 
România, pe locul 2 la Campionatul Balcanic Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 07 iulie 2015

Atleţi din 14 ţări au concurat, în weekend, la Piteşti

România, pe locul 2 la Campionatul Balcanic

 

 Cocheta pistă a stadionului Nicolae Dobrin din Piteşti a găzduit, sîmbătă şi duminică, Campionatul Balcanic de Atletism rezervat juniorilor. La întrecerea la care au participat peste 300 de atleţi din 14 ţări, România a ocupat locul al doilea în clasamentul pe puncte, cu un total de 283,5 puncte. Primul loc a fost ocupat de Turcia, cu 326,5 puncte, în timp ce locul 3 a revenit Greciei, cu 193 puncte.        

Comentarii (1) | Vizualizari: 2199

Continuare
 
Buhăescu - noutatea de la reunirea Mioveniului Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 07 iulie 2015

Buhăescu - noutatea de la reunirea Mioveniului

 

 Lotul de fotbal al echipei noastre s-a reunit, ieri dimineaţă, la stadionul Orăşenesc din Mioveni, acolo unde principalul Claudiu Niculescu şi secunzii săi, Cornel Dobre, Mihai Olteanu şi Nicolae Bratu, au efectuat un prim antrenament după mai bine de o lună de vacanţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2692

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 06 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

SCM Piteşti se reuneşte, astăzi

După o vacanţă de o lună şi jumătate, fotbaliştii de la SCM Piteşti vor începe, azi, pregătirea pentru noul sezon competiţional. Alb-violeţii se vor reuni, la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin, sub conducerea lui Adrian Neaga, care a fost instalat ca principal acum aproape două săptămîni. Fostul jucător al lui FC Argeş şi al Stelei şi-a asumat ca obiectiv promovarea echipei în liga secundă. La reunirea echipei, vor fi prezenţi atît jucătorii care au fost opriţi de Neaga din vechiul lot, cît şi cei care au fost aduşi de tehnician pentru a întări lotul.    

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2746

Continuare
 
11 medalii, în prima zi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 06 iulie 2015

Atleţii români se descurcă foarte bine la Campionatul Balcanic de la Piteşti

11 medalii, în prima zi!

 

 Prima zi a Campio­na­telor Balcanice de Atle­tism pentru juniori, la sta­dio­nul Nicolae Dobrin din Pi­teşti, a fost un succes pentru delega­ţia Româ­niei. Tricolorii au obţinut, sîmbătă, 11 medalii şi se menţin pe locul 2 în clasamentul pe naţiuni după Turcia care are 17 medalii, dar înain­tea Greciei care a adunat 8 medalii. Competiţia a fost organizată de Aso­cia­ţia Balcanică a Federaţiilor de Atletism (ABAF), iar la startul acestei în­tre­ceri au participat spor­tivi din Albania, Armenia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Gre­cia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România, Ser­bia, Slovenia şi Tur­cia. Din cele 11 medalii obţinute de atleţii ro­mâni, 4 au fost de aur, 4 de argint şi 3 de bronz.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2493

Continuare
 
Turul I, manşa tur, Europa League Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Turul I, manşa tur, Europa League

 

# Vikingur (Insulele Feroe) - Rosenborg Trondheim (Norvegia) 0-2
# SJK Seinajoki (Finlanda) - FH Hafnarfjordur (Islanda) 0-1
# Linfield FC (Irlanda de Nord) - NSI Runavik (Insulele Feroe) 2-0
# Brondby IF (Danemarca) - AC Juvenes/Dogana (San Marino) 9-0
# MTK Budapesta (Ungaria) - FK Vojvodina (Serbia) 0-0
# Skonto Riga (Letonia) - Saint Patrick’s Athletic FC (Irlanda) 2-1
# FC Lahti (Finlanda) - IF Elfsborg (Suedia) 2-2
# Atlantas Klaipeda (Lituania) - Beroe Stara Zagora (Bulgaria) 0-2
# Debreceni VSC (Ungaria) - FK Sutjeska (Muntenegru) 3-0
# Ordabasi Şimkent (Kazahstan) - Beitar Ierusalim (Israel) 0-0
# JK Sillamae Kalev (Estonia) - Hajduk Split (Croaţia) 1-1
# Buducnost Podgorica (Muntenegru) - Spartaks Jurmala (Letonia) 1-3
# Şerif Tiraspol (Moldova) - Odds BK (Norvegia) 0-3
# Dinamo Tbilisi (Georgia) - Qabala FK (Azerbaidjan) 2-1
# FC Differdange 03 (Luxemburg) - Bala Town FC (Ţara Galilor) 3-1
# Steaua Roşie Belgrad (Serbia) - Kairat Alma Ata (Kazahstan) 0-2
# FC Aktobe (Kazahstan) - Nomme Kalju (Estonia) 0-1
# Go Ahead Eagles (Olanda) - Ferencvaros Budapesta (Ungaria) 1-1
# NK Domzale (Slovenia) - FK Cukaricki (Serbia) 0-1
# FK Kukesi (Albania) - Torpedo Jodino (Belarus) 2-0
# KF Shkendija (Macedonia) - Aberdeen FC (Scoţia) 1-1
# Flora Tallinn (Estonia) - FK Rabotnicki (Macedonia) 1-0
# Dinamo Batumi (Georgia) - Omonia Nicosia (Cipru) 1-0
# FK Trakai (Lituania) - HB Torshavn (Insulele Feroe) 3-0
# Glentoran Belfast (Irlanda de Nord) - MSK Zilina (Slovacia) 1-4
# Alaşkert FC (Armenia) - Saint Johnstone FC (Scoţia) 1-0
# Olimpic Sarajevo (Bosnia-Herţegovina) - Spartak Trnava (Slovacia) 1-1
# UE Sant Julia (Andorra) - Randers FC (Danemarca) 0-1
# Kruoja Pakruojis (Lituania) - Jagiellonia Bialystok (Polonia) 0-1
# KF Laci (Albania) - Inter Baku (Azerbaidjan) 1-1
# Stromsgodset IF (Norvegia) - FK Partizani (Albania) 3-1
# FK Jelgava (Letonia) - Litex Loveci (Bulgaria) 1-1
# West Ham United (Anglia) - FC Lusitans (Andorra) 3-0
# FC Saxan (Moldova) - Apollon Limassol (Cipru) 0-2
# FC Şirak (Armenia) - HSK Zrinjski (Croaţia) 2-0
# VPS Vaasa (Finlanda) - AIK Solna (Suedia) 2-2
# Neftci Baku (Azerbaidjan) - Mladost Podgorica (Muntenegru) 2-2
# University College Dublin AFC (Irlanda) - F91 Dudelange (Luxemburg) 1-0
# NK Celje (Slovenia) - Slask Wroclaw (Polonia) 0-1
# Birkirkara FC (Malta) - Ulisses FC (Armenia) 0-0
# AUK Broughton FC (Ţara Galilor) - Lokomotiva Zagreb (Croaţia) 1-3
# FC Botoşani (România) - Ţhinvali (Georgia) 1-1
# Europa FC (Gibraltar) - Slovan Bratislava (Slovacia) 0-6
# SP La Fiorita (San Marino) - FC Vaduz (Liechtenstein) 0-5
# Vikingur Reykjavik (Islanda) - NK Koper (Slovenia) 0-1
# Newtown AFC (Ţara Galilor) - Valletta FC (Malta) 2-1
# Glenavon FC (Irlanda de Nord) - Şahtior Soligorsk (Belarus) 1-2
# Cork City (Irlanda) - KR Reykjavik (Islanda) 1-1
# Balzan FC (Malta) - FK Zeljeznicar (Bosnia-Herţegovina) 0-2
# FC Progres Niederkorn (Luxemburg) - Shamrock Rovers (Irlanda) 0-0
# KF Renova (Macedonia) - Dacia Chişinău (Moldova) 0-1

Partidele retur se vor disputa la 7 şi 9 iulie.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2073

 
Daroczi şi Zanfir vor concura la FOTE Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Doi atleţi argeşeni vor medalii în Georgia

Daroczi şi Zanfir vor concura la FOTE

 

 Cei mai buni atleţi din Europa vor participa, luna viitoare, la Festivalul Olimpic al Tineretului European care va avea loc în Georgia, în perioada 26 - 31iulie. CSM Piteşti va fi reprezentat la această întrecere de doi sportivi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2466

Continuare
 
CS Mioveni are doi vicecampioni naţionali la judo Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

CS Mioveni are doi vicecampioni naţionali la judo

 

 Finala Campionatului Naţional de judo U10 - U11, desfăşurată la Tîrgu Mureş, în perioada 26 - 28 iunie, a fost încheiată cu fruntea sus de sportivii de la CS Mioveni, antrenaţi de Verginel Popescu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2213

Continuare
 
<< Start < Înapoi 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7937 - 7967 din 8858
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info