Curierul Zilei - Sport
 

*** Reducere de 10% la plata datoriilor!     *** Depuneţi adeverinţa la Casa de Pensii!     *** Două decenii de proiecte de dezvoltare     *** Incendiere anunţată pe Facebook     *** Au atacat un şofer şi l-au jefuit     *** Spărgătorii au interdicţie să se apropie de păgubaş     *** 16 echipaje ISU la Mioveni, în concurs     *** Ministrul Fifor vine la Cîmpulung     *** Şi-au ciocnit maşinile, pe DN 73      *** Beţivan, lovit de maşină cînd traversa      *** Racordaţi ilegal la energie electrică     *** Jandarmii au donat sînge     *** Pe podium la Cupa Romgaz     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** Raicu la Campionatul Mondial     *** La Bradu s-au stabilit campionii!     *** Peste 80 de piloţi la Trofeul Cîmpulung Muscel      *** Liga 1     *** CS Mioveni joacă ani la Piteşti, cu CSO Ploepni     *** Sporting Lieşti - Mioveni, în Cupă     *** Programul şaisprezecimilor de finală este următorul:    

 
Ştiri de la SCM Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Ştiri de la SCM Piteşti

 

Debut cu gol la 17 ani!

 Forţat de problemele medicale şi de suspendările pe care le avea, antrenorul SCM-ului a fost nevoit să trimită în teren mai mulţi jucă­tori tineri. Printre cei care au fost băgaţi în confruntarea cu Atletic Bradu s-a regăsit şi atacantul Adelin Voinescu, de doar 17 ani. Acesta a marcat unicul gol al piteştenilor, reuşind în acest fel să-şi facă un debut frumos la formaţia pregătită de Adrian Dulcea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3585

Continuare
 
CS Podari s-a retras din campionat Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Din cauza problemelor financiare,

CS Podari s-a retras din campionat

 

 CS Podari a anunţat, joi, 30 a­prilie, printr-un comunicat oficial, că se retrage din Liga a treia ca urmare a problemelor financiare apărute după ce autorităţile locale şi mediul pri­vat nu au mai putut acorda bani echipei de fotbal „din cauza legislaţiei proaste din domeniul sportului şi a unor neconcordanţe legislative“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3486

Continuare
 
Adrian Dulcea: „Este greu să lucrezi cu jucători nemulţumiţi“ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 mai 2015

Adrian Dulcea: „Este greu să lucrezi cu jucători nemulţumiţi“

 

 De partea cealaltă, antrenorul piteştenilor, Adrian Dulcea, e­ra destul de afectat de pierderea acestui meci. Tehnicianul con­sideră că greşelile făcute de jucătorii săi au fost decisive în pierderea acestui meci.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4157

Continuare
 
Prisăceanu: „N-am scăpat de emoţiile retrogradării“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Prisăceanu: „N-am scăpat de emoţiile retrogradării“

 

 La finalul întîlnirii de la Piteşti, antrenorul oaspeţilor s-a decla­rat mulţumit de jocul echipei sale. Marius Prisăceanu spune că echipa sa a meritat să se impună în confruntarea cu alb-violeţii, care trec printr-o perioadă foarte proastă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3958

Continuare
 
Hattrick Tănasă în derbiul orgoliilor! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 mai 2015

Bradu a profitat de greşelile gazdelor şi a cîştigat la Piteşti

Hattrick Tănasă în derbiul orgoliilor!

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti au pierdut derbiul or­go­liilor în faţa celor de la Atletic Bradu care au re­uşit să se impună cu 3-1 în confruntarea de vi­neri de la Piteşti. Prin acest eşec, echipa pregătită de Adrian Dulcea a ajuns la cel de-al cincelea meci pier­dut con­secutiv însă se menţine pe podiumul seriei da­torită retragerii celor de la FC Podari dar şi a ce­lor­lalte rezultate înregistrate în această etapă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3630

Continuare
 
Mihai Ianovschi, supervizor federal Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Mihai Ianovschi, supervizor federal

 

Turneul de la Mioveni este supervizat de Federaţia Română de Fotbal prin Mihai Ianovschi, antrenor zonal federal pentru copii şi juniori. De fapt, Ianovschi, în afară de faptul că este observator la meciuri, se ocupă de toate detaliile tehnice ale meciurilor şi ale turneului. Gazdele sînt şi ele în prim-plan, conducerea clubului şi angajaţii ocupîndu-se de tot ce au nevoie cele trei echipe vizitatoare, arbitrii şi ceilalţi oficiali.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3576

 
Aceeaşi brigadă de arbitri Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Aceeaşi brigadă de arbitri

 

Cele două meciuri de sîmbătă, de la Mioveni, au fost conduse de aceeaşi brigadă de arbitri, în afară de central. Astfel, prima partidă, Braşov - LPS, l-a avut la centru pe Dan Botescu, iar la margini pe Cosmin Vatamanu şi Alexandru Midvichi, în timp ce rezervă a fost Ionuţ Coza. La cealaltă partidă, Mioveni - Viitorul, central a fost Ionuţ Coza, asistenţii au rămas aceiaşi, în timp ce rezervă a trecut Dan Botescu.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3723

 
Au întors rezultatul pe final Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Au întors rezultatul pe final

 

Partida dintre FC Braşov şi LPS Banatul Timişoara a fost cea care a deschis Turneul Zonal de Juniori A, care se dispută pînă marţi la Mioveni. Braşovenii au jucat un pic mai bine în acest meci şi puteau dechide scorul încă din prima repriză, însă Rusu a ratat un penalti în minutul 15. Jocul se îndrepta spre o remiză, dar finalul a fost unul încins. Mai întîi, bănăţenii au deschis scorul prin Benzar, în minutul 75, însă în minutele 82 şi 90, Braşovul a întors soarta partidei prin golurile marcate de Alupoaie şi Mihalcea.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4205

 
Rezultatele primei zile la Turneul Zonal Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Rezultatele primei zile la Turneul Zonal

 

# FC Braşov - LPS Banatul Timişoara 2-1 (0-0)

Au marcat: Alupoaie (82), Mihalcea (90)/Benzar (75)

# CS Mioveni - FC Viitorul 2-2 (2-1)

Au marcat: Neacşu (7), G. Ivan (15)/Cicăldău (18), Stoica (89)

CLASAMENT

1. FC Braşov 1 1 0 0 2-1 3
2. CS Mioveni 1 0 1 0 2-2 1
3. FC Viitorul 1 0 1 0 2-2 1
4. LPS Banatul 1 0 0 1 1-2 0

S-au jucat aseară

# CS Mioveni - LPS Banatul
# FC Braşov - FC Viitorul

Marţi

# CS Mioveni - FC Braşov (ora 11,00, Stadion Grup Şcolar Colibaşi)
# FC Viitorul - LPS Banatul (ora 11,00, Stadion Orăşenesc)

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4143

 
S-a anulat meciul Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Liga a II-a: Etapa 5, play-off

S-a anulat meciul

 

Meciul Mioveniului cu FC Olt din week-end s-a anulat, după ce joi seară FC Olt a anunţat că se retrage din campionat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4524

Continuare
 
FC Argeş a făcut scorul etapei, 8-1! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 mai 2015

FC Argeş a făcut scorul etapei, 8-1!

 

 FC Argeş 1953 a realizat scorul etapei cu numărul 21, după ce a învins cu 8-1 formaţia AS Miceşti, răzbunînd astfel înfrîngerea din turul campionatului, cînd alb-violeţii au pierdut cu scorul de 3-2. Pentru echipa piteşteană au marcat Schumacher, Bratu, Mateescu, Eduard Călin, Cosmin Popa (2) şi Cătălin Giurgea (2).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4103

Continuare
 
Egali cu trupa lui Hagi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 mai 2015

Juniorii A ai Mioveniului, la un pas să producă surpriza turneului zonal

Egali cu trupa lui Hagi!

 

 Echipa de Juniori A a CS Mioveni a remizat, sîmbătă seară, cu echipa Academiei Gheorghe Hagi - FC Viito­rul, 2-2, în urma unui meci deosebit de spectaculos cu patru goluri şi cu şanse şi de o parte şi de alta de a cîştiga partida.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4412

Continuare
 
Competiţii de Ziua Tineretului Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş va organiza m Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 aprilie 2015

Competiţii de Ziua Tineretului

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş va organiza mai multe competiţii sportive în perioada 2 - 9 mai, cînd se sărbătoreşte Ziua Tineretului şi Ziua Europei. Pe 2 mai, de la ora 10, la Piteşti, va avea loc un concurs de şah, iar pe 3 mai, de la ora 14, la Mioveni, va fi organizat Crosul Tineretului. Pe 9 mai, de la ora 12, la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti, va avea loc concursul Miss Europa, iar de la ora 16, în Piaţa Primăriei, se va desfăşura Carnavalul Stradal.

M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3401

 
Trandafirescu candidează la şefia SCM Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 aprilie 2015

Trandafirescu candidează la şefia SCM Piteşti

 

Astăzi, la ora 15, este ultima zi în care se mai poate face înscrieri pentru postul de director al SCM Piteşti. Clubul finanţat de autorităţile locale a fost condus în ultimele luni de contabila Mihaela Ciobanu care a fost desemnată ca director interimar, însă acum acest interimat a exprimat. Ieri, s-a înscris la concursul pentru postul de director şi profesorul universitar Gabriel Trandafirescu de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Piteşti, om cu o bogată experienţă în sport. Acesta speră să cîştige concursul care va fi organizat pe 19 mai. Postul de director la SCM Piteşti a devenit vacant după ce Gheorghe Dinu s-a reîntors la CSM Piteşti, club finanţat de Ministerul Sportului pe care a reuşit să-l ducă în primele trei locuri pe ţară.   

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3564

 
Meciul cu FC Olt, sîmbătă, la 11 Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 aprilie 2015

Meciul cu FC Olt, sîmbătă, la 11

 

CS Mioveni va juca, în această etapă, a 5-a a play-off-ului, ultima a turului, cu FC Olt Slatina. Partida este programată sîmbătă, de la ora 11, la Mioveni, pe stadionul Orăşenesc. Intrarea spectatorilor va fi liberă. Înainte de acest joc, CS Mioveni ocupă locul 3 în clasament, cu 40 de puncte, în timp ce oltenii se află pe poziţia a patra, cu 39 de puncte. Pe locul 2 este clasată Metalul Reşiţa, cu 42 de puncte, galben-verzii avînd şansa de a trece pe această poziţie după partida de sîmbătă.   

     S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3038

 
Acces gratis la terenurile de sport Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 aprilie 2015

Acces gratis la terenurile de sport

 

Autorităţile locale din Mioveni vin în întîmpinarea localnicilor dornici de mişcare. Locuitorii oraşului Mioveni vor avea la dispoziţie terenurile sintetice din Racoviţa, Colibaşi şi terenul sintetic de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, unde vor putea intra gratuit în perioada 1 - 3 mai. Doritorii vor beneficia de acces gratuit în perioada mai sus menţionată, interval orar: 9.00 - 20.00. Administratorul bazelor sportive, S.Ed.C Mioveni, oferă astfel locuitorilor o alternativă placută de recreere în minivacanţa de 1 Mai.  

 S.Mihai

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3140

 
<< Start < Înapoi 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7937 - 7967 din 8455
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info