Curierul Zilei - Sport

*** Actorul Dumitru Drăgan, înmormîntat azi     *** Noul şef e teleormănean!     *** Alin Berevoescu, prim adjunct la ISU Argeş     *** Patronul de la Bistro 27, muncă în folosul comunităţii      *** Şofer condamnat că a ucis un copil     *** Şase profesori de 10 la Titularizare!     *** Expoziţie Bădiliţă la Ilfoveanu     *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** La anul, Dacia va lansa Noul Sandero      *** 10.000 de fani la picnicul Dacia din Franţa      *** Trecere de pietoni în pădure     *** Champions League, turul      *** 4 arbitri argeşeni au trecut testele     *** Iulian Călin, în Europa League     *** 3 medalii de bronz pentru CS Dacia!     *** Argeşencele, profesoare pentru olandeze     *** 4 medalii pentru juniori     *** Raicu şi Şerban, la Campionatul European     *** Victorie în cel de-al treilea amical!     *** „Nu mai pleacă nici un jucător“    

 
Note mari la BAC pentru handbalistele din Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 iulie 2018


Note mari la BAC pentru handbalistele din Mioveni

Bacalaureatul a fost încununat de succes pentru handbalistele din Mioveni, care se pot lăuda cu rezultate foarte bune la învăţătură. Ana Ciontoiu a studiat la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni, specializarea Ştiinţe Sociale, obţinînd la BACALAUREAT media 9.76. Chiar dacă şi-a împărţit timpul între meciuri şi şcoală, sora sa Ema Ciotoiu a reuşit să obţină media 9.13. Cele două fete, dar şi ceilalţi sportivi ai clubului care au dat BAC-ul au fost felicitaţi de conducerea clubului.
     S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 563

 
Fişier CM 2018 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 05 iulie 2018

Fişier CM 2018

Grupa A
l Rusia - Arabia Saudită 5-0
l Egipt - Uruguay 0-1
l Rusia - Egipt 1-0
l Uruguay - Arabia Saudită 1-0
l Uruguay - Rusia 3-0
l Arabia Saudită - Egipt 2-1
Clasament: 1. Uruguay 2. Rusia

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 383

Continuare
 
Cel mai urît meci din optimi! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 iulie 2018

Mondial 2018

Cel mai urît meci din optimi!


Ultima zi a optimilor de finală a Mondialului din Rusia a adus şi cel mai urît meci din fazele eliminatorii, de pînă acum. Partida Suedia - Belgia a fost una plictisitoare, fără faze spectaculoase, un meci la care sigur, mulţi au adormit în faţa televizoarelor. Nici a doua partidă a zilei nu a fost una mai spectaculoasă, însă barem acolo a fost un pic de dramatism, dar şi mulţi nervi între jucători.               

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 435

Continuare
 
Ştiri la zi de la CM Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 05 iulie 2018

Ştiri la zi de la CM

“Arbitrul? Un HOŢ!”

După ce Argentina a fost eliminată de la Campionatul Mondial, Diego Armando Maradona şi-a ales o altă favorită. Astfel, "El Pibe D'Oro" a fost fanul Columbiei în partida cu Anglia. Din păcate pentru Maradona, columbienii au fost eliminaţi de englezi după executarea loviturilor de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Anglia a marcat golgheterul Harry Kane, dintr-un penalty contestat. Maradona a luat foc şi l-a pus la zid pe arbitrul american Mark Geiger. "Columbia a suferit un furt monumental. Arbitrul american Geiger ştie regulile din baseball, sigur nu se pricepe la fotbal! E un hoţ, Kane e cel care a faultat şi el a fluierat invers. De ce nu a cerut ajutorul VAR? Columbienii au pierdut pe nedrept", a spus Maradona, informează Marca.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 382

Continuare
 
Distracţia verii, la Shaker! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 iulie 2018


Distracţia verii, la Shaker!


Sezonul festival este în toi pe Plaja Shaker de la Budeasa a acolo unde distracţia şi voia bună sînt la ele acasă şi în această vară. Argeşenii care vor să îşi petreacă aici timpul liber au parte de momente de neuitat, într-o atmosferă de vis. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 429

Continuare
 
CM 2018 Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 iulie 2018


CM 2018

Grupa A
l Rusia - Arabia Saudită 5-0
l Egipt - Uruguay 0-1
l Rusia - Egipt 1-0
l Uruguay - Arabia Saudită 1-0
l Uruguay - Rusia 3-0
l Arabia Saudită - Egipt 2-1
Clasament: 1. Uruguay 2. Rusia

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 373

Continuare
 
Cel mai dramatic meci al turneului! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 04 iulie 2018

Mondial 2018

Cel mai dramatic meci al turneului!


A treia zi a optimilor de finală ale Mondialiului din Rusia a oferit şi cel mai dramatic meci al turneului. Astfel, dacă ziua a început cu victoria clară a Braziliei în faţa unui Mexic limitat din mutle puncte de vedere, a doua partidă a zilei a opus Belgia şi Japonia. Europenii erau favocţi clar, înaintea partidei, şi-au respectat blazonul în cele din urmă şi s-au calificat însă într-un mod de un dramatism rar întîlnit. Pe scurt, după o primă repriză echilibrată, Japonia marchează repede după pauză două goluri. Belgia nu disperă, atacă în conitnuare şi egalează cu 20 minute înainte de final. Însă totul s-a jucat la ultima fază a meciului, cînd Japonia a avut mingea şi o fază fixă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 442

Continuare
 
Vestiar imaculat, după înfrîngere Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 04 iulie 2018


Vestiar imaculat, după înfrîngere

Probabil mulţi jucători şi-ar fi vărsat nervii pe obiectele din vestiar şi cele aflate în drumul către cabine, după o eliminare aşa cum a suferit Japonia luni seara. Însă fotbaliştii niponi au dat o lecţie de civilizaţie. Pe internet a apărut o poză în care este prezentat vestiarul niponilor, după ce fotbaliştii lui Akira Nishino au părăsit arena din Rostov. Totul arăta imaculat, practic singura dovadă că fotbaliştii niponi trecuseră pe acolo era un bilet de mulţumire, scris chiar în rusă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 391

Continuare
 
Rally-Cross la Cîmpulung! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 iulie 2018

Spectacol automobilistic în week-end

Rally-Cross la Cîmpulung!


În acest weekend, pasionaţii de motoare puternice sînt aşteptaţi la Cîmpulung, pe platoul din cartierul Grui, pe DJ 732 C Câmpulung - Bughea de Jos (lîngă fosta rampă de deşeuri a municipiului). Clubul Sportiv Brothers Motor Sport organizează sîmbătă şi duminică, cea a a IV-a ediţie a Cupei Câmpulung Muscel, contînd pentru cea de a III-a etapă a Campionatului Naţional de Rally Cross, sub egida FRAS.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 379

Continuare
 
Haiducu va înota la Campionatul European Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 04 iulie 2018


Haiducu va înota la Campionatul European

l Sportivul piteştean va lua startul în două probe la concursul din Finlanda


Cei mai buni înotătoi din Europa vor lua astăzi la Campionatul European de Nataţie rezervat juniorilor care va avea loc la Helsinki. La competiţia din Finlanda, ţara noastră va fi reprezentat de 10 sportivi de la cele mai importante cluburi din ţară. Printre cei care vor lua startul la această competiţie de mare anvergură se regăseşte şi Laurenţiu Haiducu de la CSM Piteşti.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 424

Continuare
 
Campionii s-au pregătit la Baza Nautică de la Bascov! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 iulie 2018

Kaiaciştii români au cîştigat 4 medalii la Campionatele Europene

Campionii s-au pregătit la Baza Nautică de la Bascov!


Unul dintre cele mai importante sporturi olimpice din România are viitorul asigurat. Acum cîteva zile, în Italia, s-au încheiat Campionatele Europene de kaiac-canoe rezervate juniorilor şi tineretului. La concursul de la Auronzo, România şi-a trecut în cont 4 medalii, dintre care 2 de aur, 1 de argint şi 1 de bronz. Datorită acestor rezultate, ţara noastră continuă să rămînă un nume important pe plan mondial în sportul care de-a lungul timpului a adus României medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 413

Continuare
 
FC Argeş pleacă în cantonament Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 04 iulie 2018

Fotbal

FC Argeş pleacă în cantonament

Fotbaliştii de la FC Argeş vor începe astăzi primul cantonament din această perioadă de pregătire. Echipa pregătită de Emil Săndoi va pleca astăzi la Curtea de Argeş unde se va pregăti timp de o săptămînă. Alb-violeţii au programate cîte două şedinţe de pregătire pe zi care vor fi efectuate pe stadionul Municipal din oraşul Basarabilor, dar şi la baza de pregătire de la Valea Iaşiului deţinută de omul de afaceri Benone Lazăr. Piteştenii vor reveni în localitate pe 11 iulie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 646

Continuare
 
Flavia Ogrezeanu - performanţă extraordinară Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 iulie 2018


Flavia Ogrezeanu - performanţă extraordinară

Sportiva Flavia Ogrezeanu, reprezentanta secţiei de tenis de câmp a CS Dacia Mioveni 2012, a reuşit un parcurs spectaculos în cadrul Campionatului Naţional Individual de Vară U10- organizat de CS Tenis CON Slobozia. Acesta a devenit vicecampioană  naţională la categoria sa de vîrstă. Performanţa argeşencei, în vîrstă de 10 ani, este cu atît mai importantă cu cît la această competiţie au participat cei mai valoroşi jucători. Conducerea clubului o felicită pentru acest rezultat.   
S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 369

 
Judoka argeşeni, pe podium la Iaşi Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 iulie 2018


Judoka argeşeni, pe podium la Iaşi


În perioada 30 iunie-1 iulie, la Iaşi a avut loc Cupa României la judo şi Campionatul Naţional de Ne-waza pentru seniori. La aceste două întreceri la care au participat cele mai bune cluburi din ţară, CSM Piteşti a reuşit să cîştige 7 medalii dintre care 2 de aur, 1 de argint şi 4 de bronz.  Performera acestui concurs a fost Diana Truică care a obţinut aurul atît la Cupa României, cît şi la Campionatul Naţional. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 442

Continuare
 
Microbiştii pot vedea Campionatul Mondial din Rusia în Centrul Civic Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 iulie 2018

Veste bună pentru iubitorii fotbalului din Mioveni!

Microbiştii pot vedea Campionatul Mondial din Rusia în Centrul Civic 


Pentru a răspunde unui număr însemnat de solicitări venite din partea microbiştilor, începînd de ieri, pe platoul din centrul civic din Mioveni va fi montat un ecran LED de peste 20 mp şi un sistem de sonorizare pentru vizionarea celor mai importante meciuri din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 543

Continuare
 
Sancţiuni pentru refuzul televizării Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 iulie 2018

FRF a introdus o nouă regulă pentru cluburile de Liga a II-a

Sancţiuni pentru refuzul televizării


La ultima şedinţă a Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, care a avut loc pe 4 iunie, membrii acestuia au aprobat cu unanimitate de voturi completarea articolului 83 din Regulamentul Disciplinar al FRF cu un nou aliniat, 15.1. În acesta se specifică sancţiuni dure pentru cluburile care refuză să permită transmisiunea meciurilor de pe teren propriu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 476

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 7987
embedgooglemap.net

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info