Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Calul speriat l-a tîrît zeci de metri      *** A vrut să tîlhărească un căruţaş      *** Jandarmii cîmpulungeni au comandant nou      *** Argeşean cu malarie!      *** Ce facem în caz de insolaţie      *** Hipertensiunea arterială, consecinţă a civilizaţiei      *** FRF va aproba denumirea FC Argeş!   nbsp;  *** CS Mioveni II îşi continuă activitatea      *** Cătălin Barbu a semnat cu FC Argeş Oină     *** Fără medalii la Campionatul European!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** Campion la judo, arestat      *** Proxeneţii de lux rămîn închişi   &nbp; *** Cresc pensiile şi indemnizaţiile      *** Elevii de 10, la Curier TV      *** 5 fermieri au murit înainte să primească subvenţiile     *** În Argeş au fost înmatriculate 2.621 firme            

 
Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 iunie 2017


Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

 

Pandurii, fără antrenor

Fosta prim-divizionară CS Pandurii s-a reunit, luni, la Tîrgu Jiu, fără antrenor şi cu 22 de jucători, majoritatea dintre ei proveniţi de la echipa a doua sau de la cea de juniori. Printre componenţii din vechea gardă, prezenţi la reunire, s-au regăsit doar portarul Răzvan Stanca, fundaşul Samson Nwabueze sau mijlocaşul Rodemis Trifu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 160

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Litigiu cu Ionuţ Stoica?

Fundaşul Ionuţ Stoica ar putea deveni un caz special pentru CS Mioveni în această vară. Jucătorul se mai află sub contract cu clubul, iar luni nu s-a prezentat la reunirea lotului, şi nici ieri la vizita medicală. Despre el, preşedintele Olteanu spunea: „Jucătorul solicită să plece. Noi îl aşteptăm însă la antrenamente, pentru că mai avem contract un an. Este posibil să ajungem la Comisii cu el. I-am trimis o hîrtie scrisă să se prezinte la echipă... Vom vedea ce decizie va lua...“.     

Junior de la Hagi

Pentru noul sezon din lotul Mioveniului va face parte şi un junior de la Academica Gheorghe Hagi. Este vorba despre Andrei Vlădescu, fotbalist născut 1998 ce joacă fundaş lateral. Este piteştean, a făcut parte din lotul naţional de juniori născuţi 98, anul trecut a jucat la SCM Piteşti şi se află de 6 ani la Academie. Vlădescu se va alătura lotului galben-verde astăzi, iar dacă va corespunde cerinţelor Ligii a II-a, oficialii argeşeni vor demara procedurile de achiziţionare a sa.

S.Mihai
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 116

 
Fără medalii la Campionatul European! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 iunie 2017

Kaiaciştii argeşeni n-au prins podiumul la Belgrad

Fără medalii la Campionatul European!

 

Cei mai buni kaiacişti şi canoişti din Europa au concurat, acum cîteva zile, la Campionatul European rezervat juniorilor şi tineretului. La întrecerea de la Belgrad, delegaţia ţării noastre a fost reprezentată de 30 de sportivi, 15 juniori şi 15 la tineret.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 133

Continuare
 
Cătălin Barbu a semnat cu FC Argeş Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 28 iunie 2017

Al optulea transfer al echipei alb-violete

Cătălin Barbu a semnat cu FC Argeş

 

FC Argeş continuă campania de transferuri începută în această vară. În afară de jucătorii cu experienţă pe care i-a adus pînă acum, antrenorul Iordan Eftimie pune accent şi pe fotbaliştii tineri, dar de mare perspectivă. Echipa de fotbal a Piteştiului a obţinut luni semnătura lui Cătălin Barbu, fiul lui Jean Barbu, fosta mare glorie alb-violetă care a făcut istorie la clubul din Trivale. 

 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 445

Continuare
 
CS Mioveni II îşi continuă activitatea Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 28 iunie 2017


CS Mioveni II își continuă activitatea


Chiar dacă a rămas fără nucleul de jucători ce au dus anul trecut greul, echipa a doua a Mioveniului îşi va continua activitatea şi în noul sezon.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 309

Continuare
 
FRF va aproba denumirea FC Argeş! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 28 iunie 2017

Moment istoric pentru fotbalul piteştean

FRF va aproba denumirea FC Argeş!

 

Este oficial! Echipa de fotbal a Piteştiului va evolua în noul sezon competiţional cu nu­me­le de FC Argeş. FRF a propus ca schimbarea denumirii din SCM Piteşti în FC Argeş să se facă în următorul Comitet Executiv.

 

Comentarii (5) | Vizualizari: 306

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 27 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Crivac:

„Să revenim în Liga I“

Iulian Crivac, antrenor secund FC Argeş: „Am fost ultimul antrenor al lui FC Argeş înainte de intrarea în faliment. M-am întors la acelaşi FC Argeş, dar în alte condiţii. Vreau să mulţumesc băncii tehnice a SCM Piteşti, conducerii clubului şi Primăriei Piteşti pentru performanţa realizată în sezonul trecut cînd s-a reuşit promovarea în Liga a II-a. Mă bucur că revin la FC Argeş. Vom începe de unde am plecat, din Liga a II-a. Avem încredere în jucători, în colectiv, pentru că au demonstrat că au valoare. Sîntem mîndri că ne-am întors în Liga a II-a, dar sperăm să revenim cît mai repede în Liga I“.
Hotoboc:

„Un nou început“

Dumitru Hotoboc, antrenor cu portarii: „Vreau să mulţumesc în primul rînd domnului Vasile Popa că s-a gîndit la mine. Sînt foarte bucuros că m-am reîntors la FC Argeş. Pentru mine este un nou început şi un pas foarte important în cariera de antrenor cu portarii. Sînt fericit, sînt bucuros şi îmi doresc foarte mult să îmi fac treaba cît mai bine“.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 165

Continuare
 
Lotul FC Argeş Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 27 iunie 2017


Lotul FC Argeş:


Portari:
Octavian Popescu (CS Mioveni)
Alexandru Oprican
Andrei Udeanu

Comentarii (1) | Vizualizari: 439

Continuare
 
Eftimie: „Am încredere în acest lot“ Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 27 iunie 2017


Eftimie: „Am încredere în acest lot“

 

Iordan Eftimie, antrenor principal FC Argeş: Mulţumesc conducerii pentru încrederea acordată.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 246

Continuare
 
„Palmaresul înseamnă ce este scris în hîrtii“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 27 iunie 2017

Şerban:

„Palmaresul înseamnă ce este scris în hîrtii“

 

Dragoş Şerban, director executiv SCM Piteşti: „Vă mulţumesc că aţi venit, astăzi, la prima conferinţă oficială a echipei FC Argeş. Este un nou început pentru noi. Avem aşteptări mari“.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 374

Continuare
 
7 noutăţi la reunirea lotului! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 27 iunie 2017

FC Argeş a început pregătirea pentru sezonul competiţional

7 noutăţi la reunirea lotului!

 

FC Argeş a început, astăzi, pregătirea pentru noul sezon competiţional. La primul antrenament condus de antrenorul Iordan Eftimie au fost prezenţi 23 de jucători, 7 dintre aceştia fiind aduşi în această vară. Echipa de fotbal a Piteştiului s-a înţeles în perioada pre­competiţională cu porta­rul Octavian Popescu de la CS Mioveni, fundaşul stînga Cătălin Stan de la FC Braşov, mijlocaşul Alin Popa de la CS Mioveni, fundaşul dreapta Cătălin Torişte de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul Antonio Cruceru de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul Costinel Tofan de la Sepsi Sfîntu Gheorghe şi atacantul Andrei Nilă de la CS Mioveni.

 

Comentarii (3) | Vizualizari: 338

Continuare
 
Campioni la Baia Mare! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 iunie 2017

Judo

Campioni la Baia Mare!

 

Acum cîteva zile, la Baia Mare, a avut loc finala Campionatului Naţional de Judo Under 10 şi 11 ani, întrecere la care au participat cei mai buni sportivi din ţară. La acest concurs, CSM Piteşti a reuşit să cîştige 8 medalii, dintre care 3 de aur, 3 de argint şi 2 de bronz.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 280

Continuare
 
Lotul CS Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 iunie 2017


Lotul CS Mioveni

 
Portari:
l Valentin Sima (Mioveni II) l Flavius Croitoru (învoit) l Bogdan Preda (învoit)
Fundaşi:
l Andrei Tirică l Cătălin Alexe l Florin Lazăr (Mioveni II) l Costinel Gugu l Andrei Traşcu (Mioveni II) l Laurenţiu Boşneag (Mioveni II) l Edi Stoica l Ionuţ Burnea
Mijlocaşi
l Ionuţ Rădescu l Eduard
Florescu l Alexandru Cioc
(Mioveni II) l Eduard Neacşu
(Mioveni II) l Rareş Lazăr (Mioveni II) l Ionuţ Mîrzeanu l Andrei Neagoe (învoit) l Adrian Iamandi l Roberto Ayza l Ovidiu Comănescu (Juniori U 19) l Cristian Andor (UTA)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 257

Continuare
 
Panţuroiu, bronz la Campionatul European! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 iunie 2017

Atleta musceleană a urcat pe podium în Finlanda

Panţuroiu, bronz la Campionatul European!

 

Weekend-ul trecut, în Finlanda, la Vaasa, a avut loc Campionatul European de atletism pe echipe, competiţie la care au participat 12 team-uri. La această întrecere alături de România s-au aliniat la start Belgia, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Irlanda, Norvegia, Portugalia, Elveţia, Suedia şi Turcia. Ţara noastră a încheiat Campionatul European Liga I pe poziţia a şaptea cu 246 puncte. Podiumul a revenit Suediei (320,50 pct.), Finalandei (314,50 pct.) şi Elveţiei (305,50 pct.), echipe care au promovat în Superligă. Au retrogradat în Liga a II-a Estonia (203 pct.), Bulgaria (193,50 pct.), Danemarca (187 pct.).

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 174

Continuare
 
CS Dacia, campioană şi vicecampioană la Oină Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 iunie 2017

Junioarele I, II şi senioarele au urcat pe podium

CS Dacia, campioană şi vicecampioană la Oină

 

La sfîrşitul săptămînii trecute, oraşul Mioveni a găzduit, pentru a cincea oară consecutiv, Campionatul Naţional de Oină - junioare I, II şi senioare (U 16 şi U 18), unde au participat 12 echipe, de la 4 cluburi din ţară - CS Dacia Mioveni 2012 (Argeş), CSM Progresul Băileşti (Dolj), Spicu Horia (Constanţa) şi CS Dinamic Coruia (Maramureş).

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 153

Continuare
 
„Ne dorim reconstrucţie!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 iunie 2017


„Ne dorim reconstrucţie!“

 

Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a fost şi el prezent ieri, alături de pre­şedintele executiv Constantin Stancu, la reunirea echipei de fotbal. Oficialul galben-verzilor a vorbit despre obiectivele echipei în noul sezon şi despre ceea ce se vrea a se face în această perioadă.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 314

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 5708
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter