Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport
 Publicitate pdf
(1 vot)
Friday, 17 January 2020

Ministerul Sportului a stabilit bugetul federaţiilor

Canotajul şi handbalul, campioni la bani!


Ministerul Tineretului şi Sportului a stabilit bugetul celor 63 de federaţii eligibile să primească finanţare de la bugetul de stat. În urma analizei făcute de reprezentanţii MTS s-a stabilit ca federaţiile de canotaj, handbal şi atletism să primească cele mai mari finanţări în anul olimpic 2020.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 160

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 17 January 2020

Ultimul meci din Grupa Valorică A pentru baschetbaliştii piteşteni

Doar victoria contează!

BCM U FC Argeş - Dinamo Bucureşti, sâmbătă, ora 19


Echipa de baschet masculin a Piteştiului va disputa sâmbătă ultimul meci din Grupa Valorică A a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. BCM U FC Argeş va întâlni de la ora 19, la Sala Sporturilor din Piteşti pe Dinamo Ştiinţa Bucureşti. Disputa dintre argeşeni şi bucureşteni contează pentru runda cu numărul 14 din LNBM, iar punctele puse în joc sunt foarte importante doar pentru oaspeţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 239

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 17 January 2020

Înotătorul argeşean, pe podium la Shenzen

Glinţă, argint în China!


Un nou rezultat de excepţie pentru Robert Glinţă. Înotătorul piteştean a obţinut miercuri seară medalia de argint la primul concurs important din acest an, cel de la Shenzen. În proba de 50 m spate s-a impus favoritul publicului, chinezul Jiayu Xu cu 24.63 secunde. Robert l-a urmat în 24.91 iar grecul Apostolos Christou a încheiat proba pe locul 3 în 25.01 secunde.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 112

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 17 January 2020


Academia Muscelul se reuneşte luni

Liderul Diviziei D la jumătatea sezonului, Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, se va reuni la începutul săptămânii viitoare, mai exact luni, 20 ianuarie. Timpul rămas până la reluarea campionatului este de numai o lună de zile şi asta pentru că prima etapă din 2020 este programată pentru 22 februarie. Echipa are deja stabilit un prim meci amical, acesta urmând să se dispute pe sinteticul de la Bra­du, pe 25 ianuarie, cu Vediţa Coloneşti (Olt) – locul 6 în Seria 3 din Liga a III-a.
S.M.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 215

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 17 January 2020


Antrenorii argeşeni vor  avea un nou Statut


Antrenorii de fotbal ai echipelor CS Mioveni, FC Argeş şi Unirea Bascov, cluburi care activează în Liga a II-a şi  Liga a III-a, vor avea un nou Regulament privind Statutul Antrenorului. În acest sens, în ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF s-a luat act de propunerile privind modificarea acestui regulament, urmând să se înfiinţeze o comisie care să redacteze o nouă variantă a acestuia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 238

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 17 January 2020

Echipa de handbal CS Dacia Mioveni a trecut de primul tur

S-au calificat în Optimile Cupei României!


Astăzi fetele pregătite de Daniel Gheor­ghe dispută un nou meci, de data asta în campionat cu Naţional Rm. Vâlcea. Echipa  de handbal  a CS Dacia Mioveni 2012 s-a calificat în Optimile Cupei României la Handbal Feminin..

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 211

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 17 January 2020

Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Cantonament cu galben-verzii

Turris Oltul Turnu Măgurele s-a reunit şi ea, iar printre jucătorii din prima parte a sezonului la care a renunţat se numără Cristian Bud, Mihai Savin, Charles Acolatse, Ionuţ Rus sau Claudiu Juncănaru. Spre deosebire de multe dintre echipele din Liga 2, Turris, la fel ca CS Mioveni, o altă contracandidată la promovare, a preferat să se pregătească în ţară pentru partea a doua a sezonului, nu să meargă în Turcia sau în altă ţară unde condiţiile climatice sunt mai bune în această perioadă decât în România. Trupa din judeţul Teleorman va efectua un cantonament la Izvorani, în Ilfov.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 261

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 17 January 2020

Curierul zilei vă prezintă tehnicile de pescuit

Cum să prinzi crapi în mijlocul iernii


Curierul Zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru. În fiecare săptămână vă vom prezenta câte o baltă de pescuit din Argeş şi nu numai; tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pes­cuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cât mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În acest material vă arătăm cum să prindeţi crapi în mijlocul iernii. Informaţiile sunt oferite de Alex Matea, un tânăr pescar de crap, din noul val, campion naţional la 22 de ani cu lotul Nexgen. Autor al mai multor articole şi teste cu produse de pescuit, realizator de emisiuni la postul Fishing&huntingtv, Alex a reuşit în scurta perioadă de când pescuieşte să dobân­dească destulă expe­rienţă din care să împăr­tăşească şi pescarilor aflaţi la început de drum.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 162

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 17 January 2020

~ Curiozităţi pescăreşti ~

Ce monturi folosim iarna

În privinţa monturilor folosite în pescuitul crapului pe apă rece, Vlăduţă Mateianu vă recomandă monturile în-line, cu năditor şi forfac scurt. Cârligele pe care le foloseşte sunt nr 4, 6 şi 8, iar experienţă acumulată de-a lungul timpului i-a demonstrat că pescuitul cu cârlige mari poate îngropă o partida de pescuit. Nu foloseşte cârlige scumpe, “de firmă”, întrucât sunt pe piaţă multe cârlige “no name” de calitate, important este doar să desfacem plicul şi să verificăm calitatea. Momeala de la cârlig ar fi bine să fie mai mică decât în timpul verii, adică bile de 12-16 mm, porumb flotant sau porumb clasic (cel cu aromă de scoică sau squid) sau viermuşi. O pastă solubilă cu care să învelim momeala este ideală, la fel şi dipuirea momelii cu CSL, alcool sau chiar ţuică.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 158

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 16 January 2020

Piteşteanul Vali Porcişteanu şi-a fixat obiectivul în Campionatul de Raliuri

„Obiectivul este titlul“


În această perioadă a anului piloţii din Campionatul Na­ţional de Raliuri îşi fac planurile şi strategia pentru noul sezon competiţional. Printre cei care au început pregătirile se numără şi piteşteanul Vali Porcişteanu, vicecampionul naţional din 2019. Sportivul argeşean care a fost întrecut doar de Simone Tempestini are ambiţii mari în noul sezon competiţional care va debuta la începutul lunii mai. Sezo­nul va avea 8 etape, 5 pe macadam şi 3 pe asfalt. Competiţia se va încheia în luna octombrie cu Raliul Braşovului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 264

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 16 January 2020


FC Argeş şi CS Mioveni obligate să întinerească lotul!

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, în şedinţa de marţi, o modificare în ”Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice” (ROAF) care vizează direct cluburile de Liga a II-a. Regula care, în prezent, prevede folosirea de către fiecare echipă, în permanenţă pe durata unui meci, a doi jucători Under 20, născuţi începând cu anul 2000, se va modifica începând cu sezonul următor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 418

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 16 January 2020


Meciuri amânate din cauza Naţionalei


Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a propus în cadrul şedinţei de Comitet Executiv programată marţi, devansarea partidelor din Liga 1 programate înaintea play-off-ului din martie. România urmează să întâlnească Islanda joi, 26 martie, într-un meci decisiv pentru califica­rea la EURO 2020.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 369

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 16 January 2020

Mutu prezentat oficial de FRF

„Sunt un băiat norocos“

Piteşteanul trebuie să califice Naţiona la Under 21 la Euro n Briliantul ar putea rata Olimpiada şi să stea în tribune la meciurile tricolorilor


În cadrul unei conferinţe de presă, piteştea­nul Adrian Mutu, fost internaţional a fost prezentat oficial în noul rol, cel de selecţioner al reprezentativei Under 21 a României.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 328

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 16 January 2020


Cantonament la Piscu Negru

n Înotătorii de la CSM Piteşti şi CS Dacia şi-au încărcat bateriile pe Transfăgărăşan


Timp de o săptămână, înotătorii de perfor­manţă de la CSM Piteşti şi de la CS Dacia Mioveni 2012, au efectuat un stagiu de pre­gă­tire centralizată la munte, pe Transfăgăraşan.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 364

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 16 January 2020

Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş

Alergare prin pădure

Gloria Buzău şi-a reluat şi ea antrenamentele, iar Ilie Stan a avut la dispoziţie 22 de jucători la alergarea prin pădurea Spătaru. Trupa din Crâng a avut multe absenţe la reunire, faţă de lotul cu care încheia prima parte a sezonului, dar şi câteva noutăţi. Gloria şi-a pierdut doi dintre cei mai importanţi fotbalişti, pe Alexandru Bourceanu, retras din activitate, şi pe Valentin Alexandru, achiziţionat de Rapid, însă a perfectat şi patru transferuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 348

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 15 January 2020

Baschet

Argeşenii arbitrează lupta în Top 6

Etapa a 13-a din Liga Naţională de Baschet Masculin a confirmat a patra echipă calificată în Top 6. CSA Steaua Bucureşti s-a alăturat formaţiilor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 254

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 11562


embedgooglemap.net
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Doar victoria contează!
Conteaza la ce ?????!!!!! Poate pentru propaganda psd care ne va spune ca nu e ultimul loc este locul 8 . :grin :grin ...
18/01/20 10:07 Mai mult...

Martori cercetaţi de DNA pentru nesinceritate!
Felicitari procurorului de sedinta!Martorii mincinosi n-au niciun Dumnezeu si schimba viata cuiva,la fel cum a facut med...
17/01/20 16:46 Mai mult...

Martori cercetaţi de DNA pentru nesinceritate!
@Maria: si politisti, desigur, si toate cu clasare sau NUP dupa ce au fost tinute prin sertare (fara celeritate) si fapt...
17/01/20 11:56 Mai mult...

RMN şi computer tomograf de ultimă generaţie!
Exact. Daca ai nevoie de un RMN te trimit la particular, la spital Muntenia, din cauza a nspe mii de motive
17/01/20 11:41 Mai mult...

RMN şi computer tomograf de ultimă generaţie!
Degeaba, ne vor trimite la cabinetele lor, sa ne ia banii, medici corupți și incompetenți
17/01/20 08:33 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fii reporter!

Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info