Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Microbuze mei dese, prin Bascov      *** Se anunţă proteste în sănătate!      *** Noul spital din Mioveni, în grafic      *** Nu creşte alocaţia pentru copii      *** Fetiţă de 13 ani, bătută de o bestie!      *** Primar acuzat că a agresat văcarul      *** A accidentat o bătrînă şi a fugit      *** „Atuul nostru este GRUPUL!“      *** Alexandru Crivac, gol pentru Naţională!      *** Cristea, eliminat de la Europene!      *** Inter Cîmpulung, amical cu Dinamo Bucureşti!      *** Liga I, etapa 10      *** Opere de artă din cioburi!      *** Alexandra Uşurelu, la Filarmonica      *** Marin Ioniţă, omagiat la Filarmonică      *** Şefii de la Judeţean au ridicat din umeri      *** Consilierul a contestat raportul ANI      *** Şofer cîmpulungean, condamnat la închisoare     

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 18 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

FC Argeş - Ştiinţa Miroslava, în nocturnă!

FC Argeş va încerca, în această seară, să obţină prima victorie din acest tur de campionat. Echipa pregătită de Iordan Eftimie va întîlni pe ACS Ştiinţa Miroslava, de la ora 20, pe stadionul Nicolae Dobrin. Cuvîntul de ordine în tabăra alb-violetă este doar victoria, după ce, în primele două etape ale sezonului, piteştenii au înregistrat un egal şi o înfrîngere. Oficialii grupării din Trivale aşteaptă cît mai mulţi spectatori la stadion pentru a susţine echipa, avînd în vedere că la ora de disputare a meciului temperatura este ideală pentru fotbal.

M.Duinea

 

Ayza, indisponibil

Pentru partida de diseară, banca tehnică a Mioveniului are şi o indisponibilitate în lot. Astfel, Ayza este nerefăcut după accidentarea de la genunchi de la Călăraşi şi nu face parte din lot. „Ayza are o entorsă la genunchi şi nu ne bazăm pe el. Este o pierdere pentru noi, era căpitanul echipei, un jucător mobilizator. Sper ca cei care intră să-şi facă însă treaba“, a spus despre situaţia brazilianului antrenorul echipei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
Judoka Eduard Şerban, premiat de Primărie! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 18 august 2017

Titlul de campion mondial, răsplătit aşa cum se cuvine

Judoka Eduard Şerban, premiat de Primărie!

 

Conducerea clubului CSM Piteşti a organizat, miercuri după-amiază, o conferinţă de presă în care l-a prezentat pe Eduard Şerban care acum cîteva zile a cîştigat medalia de aur la Campionatul Mondial de judo pentru cadeţi, de la Santiago de Chile. La această întîlnire au fost prezenţi viceprimarii Sorin Apostoliceanu şi Laurenţiu Zidaru, consilierul local Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş, directorul CSM Piteşti, Dinu Gheorghe, directorul executiv al FC Argeş, Dragoş Şerban, directorul SPEP Piteşti, Constantin Zichil, şi antrenorii sportivului, Cornel Pălărie şi Vali Ioniţă.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 495

Continuare
 
Florin Marin: „Să tratăm jocul serios!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 august 2017


Florin Marin: „Să tratăm jocul serios!“

 

Antrenorul principal al Mioveniului, Florin Marin, a participat, ieri la prînz, la stadionul din localitate, la o conferinţă de presă în care a vorbit despre şansele echipei în partida cu Olimpia Satu Mare, dar şi despre debutul bun de campionat al echipei sale.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 475

Continuare
 
Vor victorie cu Satu Mare! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 18 august 2017

Liga a II-a, etapa 3: CS Mioveni - Olimpia Satu Mare, astăzi, ora 19.00

Vor victorie cu Satu Mare!

 

CS Mioveni va disputa, astăzi, de la ora 19.00, al treilea meci oficial din actuala ediţie de cam­pionat. Galben-ver­zii vor întîlni, pe pro­priul teren, pe Olimpia Satu Mare, echipă cu care se află, înaintea acestei etape la ega­li­tate de puncte, 4.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 559

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Vor să dispute partidele în nocturnă

Oficialii grupării din Trivale îşi doresc să dispute cît mai multe partide în nocturnă: „Ne bucurăm că cei de la Miroslava au fost de acord cu schimbarea orei de disputare a acestui joc. Au acceptat să jucăm vineri, de la ora 20, în nocturnă şi nu sîmbătă, de la ora 11. Va fi o temperatură optimă pentru un meci de fotbal. Să sperăm că şi celelalte echipe care vor veni să joace în Trivale de acum încolo vor accepta să evoluăm la lumina reflectoarelor. Aşteptăm cît mai mulţi oameni la stadion. Condiţiile meteo vor fi mult mai bune decît cele de la partida cu Pandurii din prima etapă, cînd s-a jucat la 40 de grade celsius“, a spus Dragoş Şerban, directorul clubului FC Argeş.

M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 438

Continuare
 
Mioveni II şi Atletic Bradu, în serie cu Petrolul şi Saelele! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 august 2017

Grupă grea pentru echipele argeşene în Liga a III-a

Mioveni II şi Atletic Bradu, în serie cu Petrolul şi Saelele!

 

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a validat, marţi, componenţa celor cinci serii pentru sezonul 2017-2018 al Ligii a III-a. Cele două echipe arge­şene înscrise în competiţie, CS Mioveni II şi Atletic Bradu, au fost repartizate în Seria a 3-a. Din această serie vor mai face parte în acest sezon nou-promova­tele Petrolul Ploieşti şi Voinţa Saelele, echi­pe care deja şi-au anunţat intenţiile de a promova în eşalonul superior.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 523

Continuare
 
Ştiri de la FC Argeş Imprimare E-mail
(8 voturi)
joi, 17 august 2017

Ştiri de la FC Argeş

Nou-veniţii au dezamăgit

Principalul echipei FC Argeş este dezamăgit de evoluţia unor jucători veniţi în această vară la Piteşti: „Mă aşteptam ca fotbaliş­tii pe care i-am adus de la Mioveni să vină cu un plus şi să-i tragă după ei şi pe ceilalţi. Nici ei nu au avut însă o evoluţie mulţumitoare. Sînt nemulţumit de vreo cîţiva dintre jucători. Este un început de campionat şi încercăm ca de acum încolo să evem evoluţii cît mai bune. Ne dorim să mulţumim şi publicul spectator, pentru că sînt sigur că oamenii vor veni la stadion dacă avem rezultate. Ar fi păcat să îndepărtăm spectatorii prin rezultatele noastre. Asta numai de noi depinde. Nu mă aşteptam ca începutul de campionat să fie aşa. Am sperat să începem bine şi să prindem încredere în forţele noastre. Ne trebuie o victorie ca să revină totul la normal“, a spus Eftimie.

Comentarii (11) | Vizualizari: 1272

Continuare
 
La 17 ani a cîştigat Cupa Budeasa la Înot! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 august 2017


La 17 ani a cîştigat Cupa Budeasa la Înot!

 

Ionuţ Tîrlea este marele cîştigător al ediţiei a doua a Cupei Budeasa la Înot - Elite Swimming. Sportivul de 17 ani, s-a impus la probele de 1.000 şi 4.000 m cu timpi foarte buni pentru înotul în ape deschise. Ţîrlea are 17 ani, este legitimat la CSM Piteşti, avîndu-l antrenor pe Bogdan Chiriac, şi are multe rezultate bune în competiţiile de înot în ape deschise.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1102

Continuare
 
Baschetbaliştii au început pregătirea Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 august 2017

Vacanţa s-a terminat la BCM U Piteşti

Baschetbaliştii au început pregătirea

 

Echipa de baschet masculin a Piteştiului a început, acum cîteva zile, pregătirea pentru noul sezon competiţional. La primul antrenament condus de antrenorul Hristu Şapera au fost prezenţi 8 jucători, majoritatea dintre ei fiind aduşi în această vară. Este vorba de Porter Troupe, Laszlo Lazar, Vlad Corpodean, Lucian Chirof, Marius Ciotlăuş (U23), Adrian Oprea (U23), Mihai Căprărescu (U23) şi Dragoş Onea (U23). Spre sfîrşitul acestei săptămîni, se va alătura lotului şi ucraineanul Andriy Agafonov.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 638

Continuare
 
„Să învăţăm din aceste greşeli“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 17 august 2017

Şeful FC Argeş a tras concluziile după primele două etape:

„Să învăţăm din aceste greşeli“

 

Dragoş Şerban, directorul executiv al clubului FC Argeş speră ca jucătorii să se exprime de acum încolo la adevărata valoare. Oficialul piteştean a analizat evoluţia echipei din primele două etape şi a tras concluziile care se impun.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 509

Continuare
 
„Voi da totul pe teren“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 17 august 2017

Raul Costin este pregătit de debut:

„Voi da totul pe teren“

 

Mijlocaşul Raul Costin este pregătit să debuteze în tricoul lui FC Argeş. Fortbalistul venit săptămîna trecută de la Concordia Chiajna este convins că va reuşi să facă o treabă bună la Piteşti. Experimentatul jucător speră să devină în scurt timp liderul echipei.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 663

Continuare
 
Victoria este obligatorie! Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 17 august 2017

Alb-violeţii nu mai au voie să facă paşi greşiţi

Victoria este obligatorie!

 FC Argeş - CS Ştiinţa Miroslava, mîine, ora 20

 

Fotbaliştii de la FC Argeş vor încerca să obţină, mîine seară, prima victorie din acest sezon competiţional. Echipa de fotbal a Piteştiului este condamnată să cîştige cele trei puncte puse în joc în confrun­tarea de pe propriul teren cu Ştiinţa Miroslava, echipă nou-promovată în acest eşalon, la fel ca şi gruparea din Trivale.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 893

Continuare
 
Înfrîngere pe Bega! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 august 2017

Piteştenii plătesc tribut propriilor greşeli

Înfrîngere pe Bega!

ASU Politehnica Timişoara - Fotbal Club Argeş 2-1 (1-1). Au marcat: Cotigă (min. 41 autogol), Bădăuţă (min. 55) / Nilă (min. 13)

 

FC Argeş a pierdut la limită, 2-1, confruntarea de sîmbătă după-amiază, din deplasarea de la ASU Politehnica Timişoara. Alb-violeţii au avut meciul în mînă, dar au plătit tribut propriilor greşeli, neputînd pleca cu nici un punct, care, după cum a decurs partida, ar fi fost pe deplin meritat.

Comentarii (4) | Vizualizari: 871

Continuare
 
Eduard Şerban, campion mondial! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 august 2017

Performanţă uriaşă pentru judoul piteştean

Eduard Şerban, campion mondial!

 

Performanţă uriaţă pentru judoul argeşean! Piteşteanul Eduard Şerban, sportiv legitimat la CSM Piteşti - FC Argeş, component al lotului naţional de judo, a reuşit să cucerească, sîmbătă, medalia de aur la Campionatele Mondiale de Cadeţi din Santiago de Chile, competiţie organizată în perioada 9 - 13 august.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 447

Continuare
 
Locul 1 pentru CS Dacia Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 16 august 2017

Oină:

Locul 1 pentru CS Dacia

 

În perioada 10 - 13 august, plaja Cleopatra din Mamaia a găzduit Campionatul Naţional de Oină pe plajă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 365

Continuare
 
Filmul meciului Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 16 august 2017


Filmul meciului

 

l min. 3: Kanda scapă singur pe centru, trage de la 16 m, însă Croitoru respinge senzaţional în corner

l min. 9: lovitură liberă pentru gazde de pe stînga, mingea este centrată în careu la colţul scurt, unde apare excelent Kanda, însa arbitrii dau off-side

l min. 10: mingea este respinsă în prima fază de apărare, ajunge la Rareţ Lazar care trage de la 16 m din prima, iar portarul respinge cu greu de sub bară

l min. 15: Năstăsie şutează şi el periculos de la marginea careului central, mingea trece puţin pe lîngă

l min. 27: Ţenea scapă pe dreapta, intra în careu, trage la colţul scurt puternic, mingea loveşte însă bara la vinclu şi iese în aut de poartă

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 396

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 6166

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Fetiţă de 13 ani, bătută de o bestie!
Ce noroc a avut ca nu au pus consatenii mâna pe el ....iară fata,bravo ei ca sa apărat,la vârsta ei si pe mine daca ...
21/09/17 15:32 Mai mult...

Inter Cîmpulung, amical cu Dinamo Bucureşti!
Ce onoare pe Dinamo.... Inter Campulung, performera Cupei Romaniei, invinsa la Leresti de niste copii, fara antrenamente...
21/09/17 15:14 Mai mult...

A accidentat o bătrînă şi a fugit
Nu are ce cauta in libertate acest om. Altadata va lovi mortal si putem fi oricare dintre noi.
21/09/17 13:46 Mai mult...

Alexandru Crivac, gol pentru Naţională!
Crivac este baiatul lui Iulica Crivac(fost la FC Arges )?!!
21/09/17 12:48 Mai mult...

Fetiţă de 13 ani, bătută de o bestie!
Oricum...un semn de intrebare...si fata i-a dat o palma femeii care putea sa-i fie mama. Violenta in randul copiilor e i...
21/09/17 10:56 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 19.09.2017

4.149 vizitatori unici

 
  
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter