Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Actorul Dumitru Drăgan, înmormîntat azi     *** Noul şef e teleormănean!     *** Alin Berevoescu, prim adjunct la ISU Argeş     *** Patronul de la Bistro 27, muncă în folosul comunităţii      *** Şofer condamnat că a ucis un copil     *** Şase profesori de 10 la Titularizare!     *** Expoziţie Bădiliţă la Ilfoveanu     *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** La anul, Dacia va lansa Noul Sandero      *** 10.000 de fani la picnicul Dacia din Franţa      *** Trecere de pietoni în pădure     *** Champions League, turul      *** 4 arbitri argeşeni au trecut testele     *** Iulian Călin, în Europa League     *** 3 medalii de bronz pentru CS Dacia!     *** Argeşencele, profesoare pentru olandeze     *** 4 medalii pentru juniori     *** Raicu şi Şerban, la Campionatul European     *** Victorie în cel de-al treilea amical!     *** „Nu mai pleacă nici un jucător“    

 
Messi, Modric, Nigeria şi o debutantă în Grupa D Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

Mondial 2018

Messi, Modric, Nigeria şi o debutantă în Grupa D

Mai sînt 6 zile pînă la Campionatul Mondial


Curierul zilei continuă să vă prezinte grupele cu cele 32 d echipe naţionale prezente la Campionatul Mondial din Rusia. Am aflat pînă acum că în Grupa A joacă echipa ţării gazdă, Uruguay, Egipt-ul lui Mo Salah şi Arabia Saudită. În Grupa B vor lupta pentru calificare în faza superioară Spania şi Portugalia - favorite certe, prima fiind fostă campioană europeană şi mondială în timp ce a doua este campioană europeană en-titre, dar şi Iran şi Maroc, două outsidere. În fine, în Grupa C, Franţa, marea perdantă de la ultimul Euro vrea să îşi ia revanşa, iar Danemarca, Australia şi Peru - ultima calificată la un nou turneu după mai bine de 30 ani, se vor duela pentru al doilea loc ce merge în optimi. Astăzi prezentăm Grupa D, una dintre cele mai echilibrate grupe de la Campionatul Mondial, în care toate cele 4 naţionale au şanse la calificare, dar favoritele sînt Argentina şi Croaţia, însă nici Islanda şi Nigeria nu sînt de neglijat.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 978

Continuare
 
Înot: CS Dacia la concurs Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018


Înot: CS Dacia la concurs

CS Dacia Mioveni va participa şi ea în week-end, la Piteşti la Cupa Verii la Înot. Clubul argeşean va avea la acestă competiţie 19 sportivi legitimaţi şi 17 nelegitimaţi. Sportivi vor fi însoţiţi de Andrei Andreea şi Grigore George instructori din cadrul clubului. Printre cei care se anunţă cu pretenţii la medaliile puse în joc se numără Adrian Nae, Delia Safcencu, Raisa Nae, Mario Ţuică, Alessia Gubavu şi Ioana Teianu. 

CS Dacia Mioveni 2012 face selecţie la volei

CS Dacia Mioveni 2012 organizează acţiuni de selecţie la grupele de începători pentru practicarea sportului de performanţă la secţia de volei. Înscrierile se pot face la profesorii Valeriu Fianu, Gabriela Ayza şi Alexandra Cernea, în zilele de luni şi miercuri, în intervalul 18-20, la Liceul Teoretic «Iulia Zamfirescu» din Mioveni. Relaţii suplimentare la telefoanele:0742684547 sau la 0769918585.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 845

Continuare
 
Cocoşii, Cangurii şi o fostă campioană, în Grupa C Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 iunie 2018

Mondial 2018

Cocoşii, Cangurii şi o fostă campioană, în Grupa C

Mai sînt 7 zile pînă la Campionatul Mondial


Curierul zilei prezintă de trei zile zile grupele cu cele 32 de comba­tante de la turneul final. Am aflat astfel că în Grupa A joacă ţara gazdă, alături de Uruguay, Egipt şi Arabia Saudită, dar şi că în Grupa B, sînt favorite Spania şi Portu­galia foste campioane mondiale şi europene, în timp ce Iran şi Maroc sînt outsidere. Astăzi prezentăm Grupa C, unde capii de serie sînt Franţa şi Danemarca ce au jucători în campionate puternice, în timp ce Australia şi Peru nu sînt deloc favorite să treacă mai de­par­te.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 898

Continuare
 
Ştiri la zi de la CM Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 iunie 2018

Ştiri la zi de la CM

Orgie cu 30 de prostituate

Nouă jucători mexicani, selecţionaţi pentru Cupa Mondială din Rusia, au fost acuzaţi de presa din ţara lor că au sărbătorit plecarea în Europa în compania a treizeci de prostituate. Conform site-ului TV Notas, care a publicat imagini de la sosirea unora dintre participanţi, această "orgie de 24 ore'' a avut loc în weekend-ul trecut, într-o locaţie privată din Ciudad de Mexico, imediat după victoria Mexicului în faţa Scoţiei (1-0), într-o partidă de pregătire pentru turneul final din Rusia. Fotbaliştii care au luat parte la petrecerea respectivă nu vor fi însă sancţionaţi, pentru că "nu au lipsit de la niciun antrenament", iar evenimentul a avut loc "în timpul lor liber", după cum a explicat secretarul general al Federaţiei Mexicane de Fotbal, Guillermo Cantu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 866

Continuare
 
Două medalii la Campionatul European! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 iunie 2018

Performanţă pentru skandenbergul argeşean

Două medalii la Campionatul European!


Acum cîteva zile sportivii de la clubul de skandenberg Armbender Poiana Lacului s-au întors de la Campionatul European de Skandenber care a avut loc la Sofia, în Bulgaria. Clubul argeşean condus de Viorel Dobrin, cel supranumit Argeşeanul cu Braţele de Fier, a obţinut la acest concurs două medalii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1157

Continuare
 
Începe Trofeul Ruxandra Dragomir! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 iunie 2018

Crema tenisului feminin concurează la Bascov

Începe Trofeul Ruxandra Dragomir!


În perioada 15-21 iunie, Star Arena Bascov va găzdui o nouă ediţie a Trofeului Ruxandra Dragomir la tenis de cîmp. Competiţia este organizată de căte clubul Tenis Club AS Piteşti şi se adresează copiilor cu vîrste cuprinse între 10 şi 18 ani.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 902

Continuare
 
Fotbaliştii lui Lăcustă au cîştigat Kinder Cup! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 07 iunie 2018

Şcoala lui Dănuţ Coman a jucat pe Naţional Arena

Fotbaliştii lui Lăcustă au cîştigat Kinder Cup!


Arena Naţională a găzduit acum cîteva zile Kinder Cup Sport Vision, un turneu de fotbal pentru copii născuţi între anii 2007-2011. La competiţia organizată de Primăria Municipiului Bucureşti cu ocazia zilei de 1 iunie au participat echipe din toată ţara. Scopul acestei acţinuni a fost de a promova sportul de masă, mai ales în rîndul tinerilor.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1450

Continuare
 
Noul sezon începe cu SuperCupa României! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 iunie 2018

Primele meciuri de baschet vor avea loc în septembrie

Noul sezon începe cu SuperCupa României!


Horia Păun, preşedintele Federaţiei Române de Baschet a prezentat acum cîteva zile noul format competiţional al Ligii Naţionale de Baschet Masculin şi Feminin, ţinînd cont de propunerile convenite în cadrul şedinţelor cu preşedinţii cluburilor din LNB şi Liga 1, Masculin şi Feminin, dar şi de propunerile „Comisiei LNB”. Oficialii federaţi au decis ca în sezonul următor campionatul să fie pe grupe valorice.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1013

Continuare
 
Cupa Verii la Bazinul Olimpic Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 iunie 2018

Înot

Cupa Verii la Bazinul Olimpic

Sîmbătă şi duminică, bazinul Olimpic din Piteşti va găzdui Cupa Verii la nataţie, competiţie de înot rezervată copiilor şi cadeţilor. La această întrecere şi-au anunţat participarea cluburi din toată ţara care vor lupta pentru medaliile şi premiile puse în joc de Primăria Piteşti, clubul CSM Piteşti şi SPEP Piteşti, organizatorii conconcursului. Prima zi a întrecerilor va începe sîmbătă la ora 9, iar cea de-a doua zi, duminică la ora 9.30. Competiţia se va încheia după prînz cînd este programată şi festivitatea de premiere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 924

Continuare
 
Foste Campioane Europene şi Mondiale în Grupa B Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 iunie 2018

Mondial 2018

Foste Campioane Europene şi Mondiale în Grupa B

Mai sînt 8 zile pînă la Campionatul Mondial


Am început de luni prezentarea grupelor cu cele 32 de combatante de la turneul final. După ce ieri am aflat cum stau lucrurile în prima grupă, unde se duelează ţara gazdă, o fostă cam­pioană mondială şi Egiptul lui Mo Salah, astăzi aflăm informaţii despre Grupa B. Aici sînt două favorite clare, Spania - fostă campioană Mondială şi Europeană şi Portugalia lui Cristiano Ronaldo, campioană Europeană en-titre. Outsiderele sînt Maroc şi Iran.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 787

Continuare
 
Ştiri la zi de la CM Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 06 iunie 2018

Ştiri la zi de la CM

Şansă pentru Messi şi Ronaldo

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au acaparat cel mai important trofeu individual din fotbal, Balonul de Aur, pe care şi l-au împărţit în ultimii 10 ani. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a reuşit să cîştige titlul mondial, deşi argentinianul a avut şansa de a o face, în 2014, cînd "pumele" au pierdut finala cu Germania, scor 0-1, după prelungiri. În Rusia, cei mai buni fotbalişti ai lumii au din nou ocazia de a-şi completa palmaresul oricum impresionant. Dacă oricare dintre ei ar ridica trofeul la Moscova, pe 15 iulie, ar intra într-un grup select, din care mai fac parte doar 8 jucători. Este vorba despre grupul celor care au cîştigat Balonul de Aur, Liga Campionilor şi Cupa Mondială.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 854

Continuare
 
Chindia joacă turul barajului în deplasare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 06 iunie 2018

Liga 2

Chindia joacă turul barajului în deplasare

Luni, 4 iunie, sediul Federaţiei Române de Fotbal a găzduit tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii de disputare a meciurilor de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. Locul 6 din play-out-ul Ligii 1, FC Voluntari, o va întîlni pe ocupanta poziţiei a treia în Liga 2 Casa Pariurilor, Chindia Tîrgovişte. În urma tragerii la sorţi s-a stabilit ca manşa tur să se dispute la Voluntari, în data de 9 iunie. Meciul decisiv se va juca la Tîrgovişte, pe 13 iunie. Orele de start ale celor două jocuri vor fi stabilite ulterior.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 865

Continuare
 
Semifinalele, astăzi pe stadionul din Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 06 iunie 2018

Cupa României - faza pe judeţ

Semifinalele, astăzi pe stadionul din Mioveni


Semifinalele Cupei României la Fotbal - faza pe judeţ se vor desfăşura, astăzi, de la ora 17,00 pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni. Acestea sînt organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş în parteneriat cu Primăria Mioveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 935

Continuare
 
Puştii lui Ghiţă vor în elita fotbalului românesc! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 iunie 2018

FC Argeş vrea calificarea la turneul semifinal Under 13

Puştii lui Ghiţă vor în elita fotbalului românesc!


Clubul FC Argeş are şansa de a reveni printre cele mai bune din ţară prin juniorii Under 13. Echipa pregătită de antrenorul Daniel Ghiţă va lupta în acest week-end pentru a obţine calificarea la turneul semifinal al Campionatului Naţional Under 13. Piteştiul va găzdui de mîine şi pînă duminică faza zonală a acestei competiţii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 943

Continuare
 
Calendarul ediţiei 2018-2019: Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 06 iunie 2018


Calendarul ediţiei 2018-2019:

TUR:
Etapa 1 - 04 august 2018
Etapa a 2-a - 11 august 2018
Etapa a 3-a - 18 august 2018
Etapa a 4-a - 25 august 2018
Etapa a 5-a - 01 septembrie 2018
Etapa a 6-a - 08 septembrie 2018
Etapa a 7-a - 15 septembrie 2018
Etapa a 8-a - 22 septembrie 2018
Etapa a 9-a - 29 septembrie 2018
Etapa a 10-a 06 octombrie 2018
Etapa a 11-a - 10 octombrie 2018 (intermediară)
Etapa a 12-a - 13 octombrie 2018
Etapa a 13-a - 20 octombrie 2018
Etapa a 14-a - 27 octombrie 2018
Etapa a 15-a - 03 noiembrie 2018
Etapa a 16-a - 10 noiembrie 2018
Etapa a 17-a - 17 noiembrie 2018
Etapa a 18-a - 24 noiembrie 2018
Etapa a 19-a - 28 noiembrie 2018 (intermediară).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 853

Continuare
 
Liga 2 începe pe 4 august Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 iunie 2018

FRF a stabilit calendarul noului sezon

Liga 2 începe pe 4 august


Luni la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc o şedinţă a Comitetului Executiv în cadrul căreia a fost aprobat şi calendarul competiţional pentru noul sezon al Ligii 2 Casa Pariurilor. Campionatul va începe în weekendul 4-5 august, urmînd în 2018 să se joace 21 de etape.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1150

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 218 - 248 din 7987
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Ce pretenții să ai de la unul ca Ionică, care în plin avânt economic al județului el nu a reușit nici o investiț...
18/07/18 11:01 Mai mult...

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Este inadmisibil cum primarul si condurea FC Arges, arunca vorbe in vant de doi ani. Ati avut timp destul sa rezolvati p...
18/07/18 10:38 Mai mult...

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Acești baieti nu au nici o vina , Politicul asta ne omoara si nu numai sportul .
18/07/18 10:30 Mai mult...

„Nu mai pleacă nici un jucător“
Ionica se face de ras mai rau ca Pendiuc. Una a promis vara trecuta, alta a facut acum. Cum au reusit toate petardele de...
18/07/18 09:16 Mai mult...

Declaraţia Unică poate fi depusă şi online
In lume a aparut softul si noi trebuie sa facem declaratii de ventit ,ca am luat dobanda la depozitele bancare. Sa va f...
18/07/18 08:21 Mai mult...

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info