Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** Prea multă Manu-factură      *** 28 de şoferi lăsaţi pietoni      *** Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani      *** A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală      *** Viteza l-a dus pe cîmp      *** Şi-a rănit mama, grav!     *** Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară      *** Se opreşte curentul la Negraşi      *** Proiecte de reabilitare a străzilor din Piteşti      *** Biserica Maica Domnului resfinţită      *** Surprize mari şi cîştiguri multe!      *** Sfinţii zilei      *** PUI LA CEAUN      *** Evenimente 21 ianuarie de-a lungul vremii      *** Deputatul Rădulescu vrea suspendarea      *** Eclipsă totală de Lună!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** 9 goluri la debutul lui Opriţa!      *** Vor promovarea în Liga Naţională      *** Echipa ideală a debutanţilor      *** Vrea FC Argeş pe podium      *** FC Argeş vrea şi echipă de tineret!      *** Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!      *** Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!      *** Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!     

 
Celelalate rezultate ale etapei: Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018


Celelalate rezultate ale etapei:

l FC Argeş - Pandurii Târgu Jiu    3-1
l Universitatea Cluj - Chindia Târgovişte    3-1
l Ripensia Timişoara - Luceafărul Oradea    2-0
l Dacia Unirea Brăila - ACS Poli Timişoara    2-0

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 556

Continuare
 
CS Mioveni - Sportul Snagov 0-4 (0-1) Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 10 decembrie 2018


CS Mioveni - Sportul Snagov 0-4 (0-1)

Au marcat: Borţoneanu (31), Hlistei (53), Buia (65), Huiban (89)
l Mioveni: Croitoru - Kilyen, Celea, Burnea, Eduard Stoica (72 Alexe) - Traşcu, Năstăsie - Rădescu, Popescu (56 Drugă), Ayza (56 Coşereanu) - Balint. Antrenor: Iordan Eftimie

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 664

Continuare
 
Învinşi de liderul clasamentului! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Liga 2, etapa 21: CS Mioveni - Sportul Snagov 0-4 (0-1)

Învinşi de liderul clasamentului!


CS Mioveni a pierdut clar întîlnirea din week-end, cu Sportul Snagov, de pe propriul teren, ilfovenii urcînd după această victorie pe primul loc al clasamentului Ligii a II-a, unde vor rămîne pînă la primăvară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 662

Continuare
 
Culisele meciului Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018


Culisele meciului

Teren excelent
l Deşi a fost cam rece, vremea a fost excelentă sîmbătă dimineaţă, la Mioveni, pentru fotbal, termomentrele arătînd în jur de 6 grade Celsius la ora disputării partidei.
l Terenul de joc a fost excelent la acest meci, doar iarba fiind un pic umedă datorită îngheţului din timpul nopţii precedente partidei cu Sportul Snagov.
Costică Vîlcea, la oaspeţi

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 679

Continuare
 
BCM U FC Argeş - CSU Sibiu, astăzi, ora 19:45, Digi Sport 4 Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Baschet: Vor revanşa după eşecul din tur!

BCM U FC Argeş - CSU Sibiu, astăzi, ora 19:45, Digi Sport 4


Runda cu numărul 9 a sezonului regulat din Grupa A a Ligii Naţionale de Baschet masculin, ediţia 2018-2019, programează astăzi întîlnirea dintre BCM U FC Argeş şi BC CSU Sibiu. Meciul se va desfăşura cu începere de la ora 19:45, la Sala Sporturilor Trivale şi este unul de maximă importanţă pentru ambele grupări.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 645

Continuare
 
„În retur vom fi mult mai puternici” Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 10 decembrie 2018

Săndoi are mare încredere în potenţialul echipei:

„În retur vom fi mult mai puternici”


La finalul partidei de vineri seară, cu Pandurii Târgu Jiu, cîştigată de FC Argeş cu 3-1, Emil Săndoi, antrenorul echipei din Trivale, a ţinut să mulţumească jucătorilor pentru atitudinea pe care au avut-o în teren. Tehnicianul piteştenilor a avut şi un mesaj pentru acei spectatori nemulţumiţi de înfrîngerile cu Snagovul şi Baloteştiul care l-au contestat pe toată durata partidei cu gorjenii.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1004

Continuare
 
La 5 puncte de locul 1! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Alb-violeţii au încheiat anul cu o victorie

La 5 puncte de locul 1!

FC Argeş - Pandurii Tg. Jiu 3-1(1-1). Au marcat: Buhăescu(min.12 penalty, min.66), Nilă(min.74) / Tudoran(min.19)


FC Argeş a terminat anul 2018 cu o victorie care îi menţine pe alb-violeţi aproape de podiumul ligii secunde. Echipa din Trivale s-a impus cu 3-1 în confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Pandurii Târgu Jiu, o echipă destul de incomodă pentru toate pretendentele la promovarea în Liga I. În urma acestui succes, piteştenii s-au apropiat la doar trei puncte de Universitatea Cluj, ocupanta ultimei trepte a podiumului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 739

Continuare
 
Au urcat pe locul 2! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 10 decembrie 2018

Volei

Au urcat pe locul 2!

Voleibalistele de la FC Argeş au obţinut sîmbătă după-amiază o nouă victorie în campionat. Echipa pregătită de Cristina Zanfir şi Ionela Davidescu s-a impus cu 3-1 la seturi în confruntarea de pe propriul teren cu CSM Sibiu. Scorul pe seturi a fost următorul: 25-17, 25-27, 25-20, 25-20. Piteştencele au început foarte bine partida şi au cîştigat primul set cu 25-17. În actul al doilea, ardelencele au avut o tresărire de orgoliu şi au reuşit să se impună cu 27-25. Actul al treilea a fost unul destul de echilibrat fiind cîştigat cu 25-20 de alb-violete. În setul 4 s-a mers cap la cap pînă la 13, cînd argeşencele au reuşit să se desprindă la 5 lungimi. În final FC Argeş şi-a adjudecat şi această secvenţă cu 25-20. În urma acestui succes, FC Argeş a acumulat 23 de puncte şi a urcat pe locul 2, lider fiind CSM Târgu Mureş cu 30 de puncte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 752

Continuare
 
Pescuitul la babuşcă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit

Pescuitul la babuşcă


Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş, şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora, reţete culinare pe bază de peşte şi cele mai importante legi în vigoare privind pescuitul sportiv. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă vă vom prezenta pescuitul la babuşcă, material realizat de Ghidul Pescarului, unul dintre cele mai bune site-uri de pescuit din România. Babuşca sau ocheana (Rutilus rutilus) este un peşte care face parte din familia ciprinidelor. În România, aceasta se găseşte cel mai frecvent în Dunăre şi bălţile ei dar şi în zona litoralului în iazuri şi lacuri. Mai rar o putem găsi în rîuri în cursul inferior al acestora ca: Bega, Timiş, Somes, Jiu, Olt, Cerna şi foarte rar în Prut dar frecvent în braţele închise ale Siretului. Primavara stă în zona malurilor şi în timpul inundaţiilor se mută în bălţile vecine. Capul babuştii este conic iar gura este mică, dispusă terminal fără mustăţi. Înotătoarea anală are marginea concava şi se află în urma înotătoarei dorsale. La începutul primăverii, babuşca se găseşte lîngă ţărm şi trece în bălţi pentru depunerea icrelor pentru a încerca să se ferească de duşmanii ei ştiuca şi bibanul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 791

Continuare
 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Curiozităţi pescăreşti

Firul monofilament

Monofilamentul (sau nailonul - cum greşit se mai spune) este unul dintre cele mai utilizate tipuri de fire pentru pescuit. Dacă vă întrebaţi de ce termenul de nailon e greşit, trebuie să aflaţi că firul monofilament (asta însemnînd că e alcătuit doar dintr-un singur fir) poate fi confecţionat dintr-o gamă largă de materiale sintetice, care cuprind pe lîngă nylon şi fluorocarbon (policlorura de vinil) şi alte materiale cum ar fi: polietilena, dacronul, diverşi copolimeri sau chiar combinaţii ale acestora. Materialul (ori amestecul de materiale) din care e confecţionat firul monofilament, poate conferi acestuia diverse calităţi speciale: coeficient de elasticitate redus, invizibilitate în apă (fluorocarbonul) ori greutate sporită (utila la firele scufundătoare). În legătură cu diametrul firelor monofilament trebuie să aveţi în vedere două aspecte: 1 - diametrul să fie atît cît scrie pe ambalaj (evident +/- o anumită toleranţă) 2 - diametrul sa fie constant pe toata lungimea firului, pentru că în locul unde acesta e mai redus apare o tensiune suplimentară care poate duce la ruperea acestuia. Toate firele monofilament pentru pescuit au un anumit coeficient de elasticitate, care se încadrează uzual între 10 şi 25 %. Un coeficient de elasticitate ridicat poate produce două probleme: întîrzie aplicarea înţepăturii şi în acelasi timp, atenuează semnalizarea muşcăturii. Avantajele firului monofilament sînt preţul redus, poate fi folosit cu orice tip de inele şi este invizibil în apă. Dezavantajele sînt că trebuie schimbat anual, întîrzie sesizabil indicarea muşcăturii şi transmiterea înţepăturii atunci cînd pescuim la distanţă, nu rezistă prea bine la uzura mecanică (frecare).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 647

Continuare
 
„Apărarea agresivă a făcut diferenţa” Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Antrenorul Clujului după victoria cu BCM U FC Argeş:

„Apărarea agresivă a făcut diferenţa”


U BT Cluj, deţinătoarea Cupei şi SuperCupei României la baschet masculin a reuşit să o învingă miercuri seară pe BCM U FC Argeş la capătul unui meci dominat în mare parte a timpului de echipa Florin Nini. Ardelenii au reuşit să se impună la o diferenţă de trei puncte, scor 83-80, după ce au recuperat un handicap de 9 puncte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 727

Continuare
 
Cinci judoka argeşeni înfruntă elita mondială! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Champions League şi Europa League se desfăşoară la Bucureşti

Cinci judoka argeşeni înfruntă elita mondială!


În acest week-end, Sala Polivalentă din Bucureşti găzduieşte cele mai importante evenimente din judo-ul mondial. Champions League şi Europa League vor fi organizate pentru prima dată în acelaşi timp şi în acelaşi loc, iar gazda evenimentelor va fi capitala ţării noastre.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 763

Continuare
 
Vor victorie, în ultimul meci din 2018 Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Liga 2, Etapa 21: CS Mioveni - Sportul Snagov, astăzi, ora 11:00, Stadion Orăşenesc

Vor victorie, în ultimul meci din 2018


CS Mioveni joacă astăzi un nou meci pe propriul teren, echipa noastră urmînd să primească vizita locului doi al clasamentului, Sportul Snagov. Partida de pe Stadionul Orăşenesc contează pentru etapa a 21-a şi va începe la ora 11:00, intrarea spectatorilor fiind liberă. Acesta este al doilea meci din returul campionatului şi în acelaşi timp, ultimul meci oficial al galben-verzilor, din 2018, după această etapă, campionatul urmând să se întrerupă, până la primăvară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 776

Continuare
 
Meci greu cu ardelencele Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Volei

Meci greu cu ardelencele

Voleibalistele de la FC Argeş vor disputa în acest week-end o nouă etapă de campionat. Echipa pregătită de Cristina Zanfir şi Ionela Davidescu va întîlni astăzi de la ora 13:30, la Sala Sporturilor Trivale pe CSM Sibiu. Confruntarea dintre cele două echipe contează pentru runda cu numărul 10 a sezonului, prima a returului. Voleibalistele alb-violete nu vor avea o misiune uşoară în această dispută avînd în vedere adversarul pe care îl vor avea în faţă. FC Argeş ocupă locul 3, cu 20 de puncte obţinute în 9 runde, în timp ce ACS Volei CSM Sibiu se situează pe locul 4, cu 19 puncte, adunate tot în 9 etape. În confruntarea din tur, piteştencele s-au impus destul de greu, cu 3-2 la seturi. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 763

Continuare
 
Rezultate şi marcatori Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 08 decembrie 2018

Liga 1 Etapa 18:

Rezultate şi marcatori

Marţi, 4 dec .
 04.12.2018, Voluntari, Stadion: „Anghel Iordănescu“, ora: 17:30, live Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV / Look Plus
FC Voluntari - FC Hermannstadt 2-0 (0-0)
Au marcat: 1-0 Gadze (52), 2-0 Gadze (65)
 04.12.2018, Bucureşti, Stadion: „Dinamo“, ora: 20:00, live Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV / Look Plus
Dinamo Bucureşti - CFR Cluj 0 - 3 (0-1)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 769

Continuare
 
Florin Nini: „Diferenţa s-a făcut la aruncări” Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 decembrie 2018


Florin Nini: „Diferenţa s-a făcut la aruncări”


La finalul partidei de miercuri seară, cui U BT Cluj, pierdută de BCM U FC Argeş cu 80-83, tehnicianul argeşenilor, Florin Nini, s-a arătat mulţumit de modul în care au evoluat jucătorii săi. Principalul alb-violeţilor consideră că plusul de experienţă al ardelenilor a făcut diferenţa.

Comentarii (1) | Vizualizari: 798

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 9297


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Click view
Intrebarea CurieruluiComentarii

Şi-a călcat soacra cu maşina!
din ce partid politic face parte, timidul sofer?Lasa ca are tara legi
22/01/19 15:33 Mai mult...

Doi răniţi în accident la Topoloveni
NU din cauza poleiul!! numai din cauza soferul de doi bani ca nu stie sa se adapt la conditii de vrema
22/01/19 14:38 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Modernizarea s-a facut pe timpul lui Mujea.La Apa este de povestit.Gentea face legea si acolitii lui.Ionica beneficiaza ...
22/01/19 10:41 Mai mult...

Apa şi canalizarea plătite scump, la Piteşti!
Profit de ocazie pt a reaminti sistemul discretionar practicat de SC Apa Canal 2000 in ceeace priveste deversarea apelor...
22/01/19 10:26 Mai mult...

Cum se fac angajările la Spitalul Mioveni
Ce se întâmplă cu personalul de la vechiul spital Mioveni/punctul de lucru Calinesti? După cum este specific mizeri...
22/01/19 09:21 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info