Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** Feriţi-vă de abuzul de antibiotice!      *** A doua zi de protest la APIA!      *** 1 km pe verticală, în 4 zile      *** Concert de 16 chitare!      *** Taţii pot cere concediu paternal      *** UN BUST AŞTEPTAT ŞI MERITAT      *** GENERAŢIA BÎNTUITĂ      *** Filmele săptămînii - 17 - 23 noiembrie      *** Un primar pierde mandatul      *** Fraţii Dobre au ieşit din arest      *** Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare      *** Poliţiştii, reprezentaţi de aceiaşi sindicalişti      *** Cinematograful Sebastian Papaiani se închide      *** Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!      *** Detectorul de gaz nu e obligatoriu pentru toţi      *** Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!      *** Ştiri de la CS Mioveni      *** Liderul face deplasarea la Făget + Ştefăneştiul poate urca în clasament      *** Fotbal la TV, în weekend      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuit sportiv fără crap, somn, ştiucă şi şalău!     

 
FC Argeş, meci cu Buzoieşti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 aprilie 2015

FC Argeş, meci cu Buzoieşti

 

 Sîmbătă, 25 aprilie, începînd cu ora 11.45, FC Argeş 1953 va înfrunta formaţia Victoria Buzoieşti, într-un meci contînd pentru etapa 20 a ligii jude­ţe­ne Argeş. Partida se va desfăşura pe teren propriu, în Ştrand. Din echipa piteşteană vor absenta Iulian Tameş (în­că accidentat) şi A­dri­an Neaga (plecat în postura de antrenor la Millenium Giarmata). Cu restul lotului valid, alb-violeţii urmăresc a 7-a victorie consecutivă. 

   S.Mihai

 

Comentarii (14) | Vizualizari: 2408

 
Sora şi Atodiresei, la Gala MMA de la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 aprilie 2015

Invitaţi de onoare la Confruntarea Titanilor

Sora şi Atodiresei, la  Gala MMA de la Piteşti

 

 Vineri, se va desfăşura, la Piteşti, Gala de Kickboxing şi MMA Confruntarea Titanilor, eveniment ce va avea loc la Sala Sporturilor. Invitaţi de onoare ai galei sînt Ciprian Sora, în ca­li­tate de antrenor al unui sportiv, şi Ionuţ Atodiresei, în calitate de arbitru de ring.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2102

Continuare
 
Handbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Handbal

 

Favorite cu bănăţencele

Echipa de handbal feminin a Piteştiului va disputa la sfîrşitul acestei săptămîni penultima etapă din cadrul Diviziei A. SCM Piteşti va întîlni, duminică, de la ora 11, la sala de sport a Universităţii din Piteşti, de pe stada Gheorghe Doja, pe CS Timişoara. Argeşencele pornesc ca favorite în această întîlnire, avînd în vedere că bănăţencele au adunat în 16 meciuri doar 2 victorii şi 1 egal şi ocupă locul 8, cu 7 puncte.  Piteştencele se situează pe poziţia a 7-a a ierarhiei, cu 15 puncte.

M.Duinea

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1611

 
Fotbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Fotbal

 

Vor să-i bată pe olteni

Fotbaliştii de la Universitatea din Piteşti vor disputa, luni, cel de-al doilea meci din cadrul Campionatului Naţional Universitar. Echipa pregătită de Gabriel Trandafirescu va întîlni de la ora 16, în deplasare, pe Universitatea din Craiova, jocul urmînd să se dispute pe stadionul din Işalniţa. Antrenorul argeşenilor nici nu concepe ca echipa pe care o pregăteşte să nu se impună în această confruntare.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1636

 
Judo Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 22 aprilie 2015

Judo

 

Campionatul Naţional, la Piteşti

Cei mai buni judoka din ţară îşi vor da întîlnire săptămîna viitoa­re la Piteşti la finala Campionatului Naţional Under 15. Com­­petiţia va avea loc în perioada 1-3 mai la Sala Sporturilor şi va reuni la start toată cre­ma judoului românesc la această categorie de vîrstă, atît la feminin, cît şi la masculin. Iniţial, întrecerea trebuia să aibă loc la Miercurea Ciuc, însă, din motive organizatorice, Federaţia Română de Judo a mutat-o la Piteşti.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1685

 
Vicecampioană la tenis de masă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Maria Ionică a urcat pe podium la Sibiu

Vicecampioană la tenis de masă

 

 O nouă medalie pentru tenisul de masă piteştean la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la etapa finală, care a avut loc la Sibiu, în perioada 16 - 19 aprilie!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1949

Continuare
 
Au făcut scor cu tîrgoviştenii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Studenţii argeşeni au debutat cu dreptul în Campionatul Universitar

Au făcut scor cu tîrgoviştenii!

# Universitatea Piteşti - Universitatea Tîrgovişte 6-0 (1-0)

 

 Stadionul Nicolae Dobrin a fost luni seară gazda meciului dintre Universitatea Piteşti şi Universitatea Valahia din Tîrgovişte, din cadrul Campionatului Naţional Universitar de Fotbal. Competiţia este organizată de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi este inclusă în programul de dezvoltare a Federaţiei Române de Fotbal. La acest campionat universitar vor participa echipe de fotbal de la 24 de universităţi din ţară, care au fost împărţite în şase grupe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2252

Continuare
 
CS Mioveni, surpriza de la Juniori A Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Antrenaţi de Radu II şi Iulian Ilie, galben-verzii au cîştigat Grupa a 3-a a Campionatului Naţional

CS Mioveni, surpriza de la Juniori A

 

 Echipa de Juniori A a CS Mioveni a cîştigat Grupa a 3-a a Campionatului Naţional, calificîndu-se ast­fel la Faza Zonală, de unde poate ajunge în semi­finalele şi finalele competiţiei. Juniorii galben-verzi au terminat, duminică, meciurile sezonului re­gulat (în ultima etapă, echipa nefiind progra­mată), cu o victorie cu 3-0 în deplasare la CSS Dinicu Golescu Cîmpulung.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3080

Continuare
 
Liga I Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 aprilie 2015

Liga I

v v Etapa 27, cronică v v
ASA, la un punct de Steaua

 

 Curierul zilei continuă să vă prezinte cronica etapei din Liga I, chiar dacă meciurile pot fi urmărite acum pe mai multe programe de sport, Dolce, Digi şi Look. Cu siguranţă, nu toţi dintre cititorii noştri au timpul necesar să urmărească toate meciurile jucate în campionatul intern şi tocmai de aceea venim în ajutorul dvs., prezentîndu-vă ce s-a întîmplat în fiecare meci. Astăzi, avem etapa a 27-a, una care a programat dueluri interesante, importante pentru cîştigarea campionatului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1883

Continuare
 
Box Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Box

 

Doi argeşeni, la Cupa României

În perioada 27 aprilie - 2 mai, la Hunedoara, va avea loc Cupa României la Box rezervată tineretului. CSM Piteşti va participa la acest concurs cu George Vasile, la 50 kg, şi Cosmin Popa, la 60 kg. Cei doi sportivi care sînt pregătiţi de antrenorul Ioniţă Mără­şescu au ca obiectiv cîştigarea unei medalii, indiferent de culoarea acesteia. Tehnicianul piteştenilor îşi doreşte ca cei doi să urce pe podium şi să confirme aşteptările.    

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1379

 
Kaiac Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Kaiac

 

Regată, la Timişoara

La sfîrşitul acestei săptămîni, la Timişoara, va avea loc Regata Internaţională Ştefan Heder&Victor Alexandrescu. La competiţia care va avea loc pe rîul Bega, CSM Piteşti va participa cu 12 sportivi pregătiţi de antrenorii Gheorghe Din şi Agoston Siposs. Obiectivul argeşenilor la această întrecere este verificarea nivelului de pregătire înaintea Campionatelor Naţionale de fond care vor avea loc în perioada 5-8 mai pe lacul Bascov.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1413

 
Lupte Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Lupte

 

Cinci medalii, la Giurgiu

Acum cîteva zile, la Giurgiu, a avut loc Memorialul Victor Popescu la lupte greco-romane. La această întrecere au participat peste 150 de sportivi, de de la 15 cluburi din ţară, iar CSM Piteşti a participat cu 15 sportivi pregătiţi de antrenorul Ovidiu Croitor. La finalul întrecerii, argeşenii şi-au trecut în cont cinci medalii. Com­petiţia de la Giurgiu a fost un test util de verificare înainte de întrecerile oficiale din această primăvară.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1402

 
Atletism Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Atletism

 

Concurs internaţional, la Piteşti

Stadionul Nicolae Dobrin va găzdui, sîmbătă, între orele 16 - 19, un patrulater de atletism la care vor participa sportivi din patru ţări. La competiţia de la Piteşti vor lua startul atleţi din Ucraina, Israel, Romnia şi Cipru. Competiţia este rezervată fetelor şi băieţilor şi va conţine cîte 15 probe. De la CSM Piteşti a fost selecţionat să participe la acest concurs Ciprian Daroczi.

 M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1577

 
Sambo Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Sambo

 

Pe podium, la Europene

În perioada 16 - 20 aprilie, la Novi Sad, în Serbia, a avut loc Campionatele Europene de Sambo pentru Tineret. La a­ceas­tă întrecere, CSM Piteşti a reuşit să obţină medalia de bronz prin Dora Kovacs, la categoria 70 kg. Sportiva este originară din Satu Mare, este pregătită de Eugenia Costache, iar de la începutul acestui an concurează pentru clubul din Ştrand. La baza disciplinei Sambo, se află procedee şi elemente tehnice din judo şi lupte libere, precum şi din diferite lupte naţionale ale popoarelor URSS şi ale altor ţări.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1550

 
Juniorii B ai Mioveniului merg la Cupa Federaţiei Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Juniorii B ai Mioveniului merg la Cupa Federaţiei

 

Şi Juniorii B ai CS Mioveni vor juca în faza următoarea a Campionatului Naţional de Juniori, echipa antrenată de Marius Stoica mergînd la Cupa Federaţiei, competiţie destianată ocupantelor locurilor 3 - 6 din fiecare grupă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1726

Continuare
 
Juniorii A de la CS Mioveni, calificaţi la Faza Zonală Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 aprilie 2015

Juniorii A de la CS Mioveni, calificaţi la Faza Zonală

 

 Echipa de Juniori A a CS Mioveni s-a calificat, duminică, la Faza Zonală a Campionatului Naţional, după ce a cîştigat Grupa a 3-a a CN de Juniori A.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1812

Continuare
 
<< Start < Înapoi 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6108 - 6138 din 6555

 
 
 

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare
In primul rand articolul nu stiu ce sursa a avut dar sunt cateva lucruri eronate scrise. In primul rand fetita ciupeste,...
19/11/17 00:44 Mai mult...

Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare
In primul rand articolul nu stiu ce sursa a avut dar sunt cateva lucruri eronate scrise. In primul rand fetita ciupeste,...
19/11/17 00:41 Mai mult...

Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!
Bine spus ,am vazut meciul DL.Ionut spune adevarul,cum este posibil sa persisti in greseli cu Cotiga fundas care v-a pie...
18/11/17 20:40 Mai mult...

Trei jucători de la Şcoala Dani Coman la lotul U 16
Faima lui Ianovschi i a adus o grupa 2002, toata grupa
18/11/17 18:59 Mai mult...

Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!
Acesta este rezultatul politicilor pline de grija pentru cetatenii romani pe care le-au aplicat toate partidele pana acu...
18/11/17 16:03 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Lun, 13.11.2017

--- 4.975 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter