Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** Feriţi-vă de abuzul de antibiotice!      *** A doua zi de protest la APIA!      *** 1 km pe verticală, în 4 zile      *** Concert de 16 chitare!      *** Taţii pot cere concediu paternal      *** UN BUST AŞTEPTAT ŞI MERITAT      *** GENERAŢIA BÎNTUITĂ      *** Filmele săptămînii - 17 - 23 noiembrie      *** Un primar pierde mandatul      *** Fraţii Dobre au ieşit din arest      *** Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare      *** Poliţiştii, reprezentaţi de aceiaşi sindicalişti      *** Cinematograful Sebastian Papaiani se închide      *** Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!      *** Detectorul de gaz nu e obligatoriu pentru toţi      *** Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!      *** Ştiri de la CS Mioveni      *** Liderul face deplasarea la Făget + Ştefăneştiul poate urca în clasament      *** Fotbal la TV, în weekend      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuit sportiv fără crap, somn, ştiucă şi şalău!     

 
Curiozităţi pescăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 noiembrie 2017


Curiozităţi pescăreşti

Cîrligele mici, recomandate la scobar

Scobarul se pescuieşte cu un bun randament toamna, mai ales dacă locul respectiv a fost presărat în prealabil cu rîme sau viermi. Se utilizează nailon de 0,16-18 mm, cel mult de 0,20, pentru că muşcătura scobarului nu este prea energică şi nici talia nu necesită un fir cu rezistenţă mai mare. Cîrligul potrivit este de 11-12, cu coada puţin mai lungă şi cu capătul superior plat sau terminat în inel. Nu se foloseşte în nici un caz cîrlig mai mare de numărul 9. Ca momeli se întrebuintează o gamă foarte largă din cele naturale: rîma roşie, viermii de făina, viermuşii de carne, diferite muşte, larve de insecte, precum şi bucăţi de brînză, sînge coagulat, mazăre verde sau boabe fierte de grîu ori de porumb.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 356

Continuare
 
Pescuitul la şalău, în anotimpul rece Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Curierul zilei vă prezintă speciile de peşti

Pescuitul la şalău, în anotimpul rece

 

Curierul zilei şi-a propus să vină în sprijinul pescarilor sportivi din judeţul nostru, iar în fiecare săptămînă, vă vom prezenta cîte o baltă de pescuit din Argeş şi nu numai, tehnici de pescuit la diverse specii de peşti, dar şi nade, momeli şi monturi pentru prinderea acestora. Pentru o partidă reuşită este nevoie să fiţi cît mai bine informaţi despre specia de peşte pe care o vizaţi şi să folosiţi exact ce trebuie pentru a prinde adevărate capturi. În această săptămînă, vă vom prezenta pescuitul la şalău, toamna.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 368

Continuare
 
Fără crap, somn, şalău şi ştiucă, la pescuitul sportiv! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Guvernatorul Deltei Dunării a propus un amendament controversat:

Fără crap, somn, şalău şi ştiucă, la pescuitul sportiv!

 

Pescarii sportivi au primit o grea lovitură chiar cînd nu se aşteptau. Săptămîna trecută, guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Mălin Muşetescu, a făcut o serie de amedamente la proiectul ordinului de prohibiţie de anul viitor, cel mai important dintre aceste amendamente fiind acela că din 2018 pescuitul speciilor crap, somn, şalău şi ştiucă pentru pescarii sportivi să fie în regim „catch and release“. În aceste condiţii este greu de crezut că împătimiţii pescuitului sportiv vor mai merge în Deltă doar pentru a pescui caras, biban şi oblete. Decizia guvernatorului nu este văzută cu ochi buni de către pescarii sportivi care cred că de acum încolo braconierii şi cei care pescuiesc industrial au liber să golească Delta Dunării de peşte.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 347

Continuare
 
Baraj CM 2018 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Baraj CM 2018

S-au jucat aseară
l Croaţia - Grecia
l Irlanda de Nord - Elveţia
Astăzi
l Suedia - Italia (Digi Sport 1),
ora 21.45

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 216

Continuare
 
AJF Argeş, campioană la Suceava Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Fotbal feminin

AJF Argeş, campioană la Suceava

 

În perioada 3-5 noiembrie, la Suceava, s-a desfăşurat faza finală a proiectului „Fotbal şi feminitate“, dedicat jucătoarelor nelegimitate. La această fază au participat peste 220 de jucătoare la categoriile de vîrstă Under 12 şi Under 14, reunite de reprezentanţi ai asociaţiilor judeţene din mai multe zone ale ţării.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 244

Continuare
 
Croitoru şi-a rupt un deget înainte de meci Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 noiembrie 2017

 Ghinion la Clinceni pentru galben-verzi:

Croitoru şi-a rupt un deget înainte de meci

Portarul a fost schimbat dintre titulari în ultimul moment

 

CS Mioveni a fost urmărită şi de ghinion în parti­da de la Clinceni. Astfel, înainte de începerea jocului, la încălzire, portarul Flavius Croitoru s-a accidentat grav şi nu a mai putut apăra în acest meci.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 358

Continuare
 
Culisele meciului FC Argeş - CS Afumaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Culisele meciului FC Argeş - CS Afumaţi

Schimbări inspirate

Augustin Eduard şi Paul Ciobanu au fost foarte inspiraţi la schimbările făcute în partida de miercuri cu CS Afumaţi. Cei doi tehnicieni l-au lăsat pe banca de rezerve pe Andrei Nilă şi au început partida cu două vîrfuri, Ionuţ Năstăsie şi Vasile Buhăescu. La scorul de 1-1, staff-ul tehnic al piteştenilor a făcut o mutare inspirată. L-a scos din teren pe mijlocaşul Raul Costin şi l-a introdus pe Andrei Nilă pentru a forţa marcarea celui de-al doilea gol. Această mutare s-a dovedit a fi una foarte inspirată, atacantul piteştean marcînd golul victoriei alb-violeţilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 528

Continuare
 
Medalii la Izvorani pentru înotătorii argeşeni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017


Medalii la Izvorani pentru înotătorii argeşeni!

 

Acum cîteva zile, la Complexul Olimpic Izvorani, a avut loc competiţia AMNB, întrecere rezervată înotătorilor cu vîrste cuprinse între 9-11 ani. La acest concurs la care au participat peste 300 de sportivi au luat startul şi copii de la cluburile CSM Piteşti şi CS Dacia Mioveni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 357

Continuare
 
„Am luat două goluri cu mare uşurinţă“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Principalul Afumaţiului a tras concluziile, după eşecul din Trivale:

„Am luat două goluri cu mare uşurinţă“

 

Vasile Neagu, antrenorul celor de la CS Afumaţi, consideră că echipa sa merita să plece cu un punct din confruntarea cu FC Argeş. Oficialul ilfovenilor a comentat şi una din cele două decizii eronate ale brigăzii de arbitri.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 329

Continuare
 
„Vreau să creştem în valoare la fiecare meci“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Eduard a debutat cu dreptul ca antrenor la FC Argeş:

„Vreau să creştem în valoare la fiecare meci“

 

La finalul meciului de miercuri după-amiază cu CS Afumaţi, cîştigat de FC Argeş, cu 2-1, Augustin Eduard, unul dintre cei doi antrenori interimari ai piteştenilor s-a declarat mulţumit de scorul final care a adus în contul echipei sale trei puncte foarte importante în economia clasamentului. Fostul mare jucător al clubului din Trivale consideră că mai este mult de muncă pînă cînd echipa va deveni o forţă aşa cum îşi doresc suporterii şi autorităţile locale.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 482

Continuare
 
Gol anulat şi penalti neacordat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 10 noiembrie 2017

Arbitrii s-au făcut de rîs la meciul FC Argeş - CS Afumaţi

Gol anulat şi penalti neacordat!

 

Comisia Centrală de Arbitri a delegat la meciul de la Piteşti o brigadă de arbitri compusă din Cătălin Nicolae Botaş din Timişoara, Ionuţ Petrică Cîmpeanu din Cluj şi Patricia Samsudean din Ploieşti. Doi dintre arbitrii acestei partide au avut o prestaţie destul de slabă la acest meci, reuşind să-i enerveze pe fotbaliştii şi spectatorii piteşteni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 613

Continuare
 
Carmen Amariei va antrena la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017


Carmen Amariei va antrena la Mioveni

CS Dacia Mioveni şi-a reîntregit echipa de antrenori. Este vorba de încă un nume de legendă al handbalului românesc - Carmen Andreea Amariei. Aceasta va antrena alături de fostul portar al naţionalei de handbal feminin a României, Luminiţa Huţupan Dinu. Reamintim că handbalistele din Mioveni joacă în Divizia A (Seria B), iar sîmbătă, 11 noiembrie, de la ora 12.00, echipa va juca, în deplasare, la Arad, cu echipa ACS Crişul Chişineu
Criş.          
S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 276

 
Doar 36 de goluri Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017

Liga a IV-a - etapa 11

Doar 36 de goluri

 

Etapa din acest weekend a Ligii a IV-a argeşene nu a fost chiar aşa de productivă la goluri ca precedentele - doar 36 de goluri, cu toate că s-a marcat în absolut toate partidele disptuate. De remarcat în această etapă sînt succesul ui Atletic Bradu II în partida cu cele mai multe goluri înscrie, 11. De asemenea, trebuie menţionat că liderul Unirea Bascov a obţinut o nouă victorie, a 11-a, consecutivă şi s-a distanţat în clasament la 8 puncte de urmăritoare. Tot în această etapă, CS Albota a cîştigat o nouă partidă şi este acum pe locul 4, Viitorul Ştefăneşti a cîştigat a patra partidă din campionat şi a ajuns pe 12, iar Mioveni III s-a impus în deplasarea de la Sporting Piteşti cu 3-4.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 229

Continuare
 
Chiţa, ucenicul lui Lucescu! Imprimare E-mail
(11 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017


Chiţa, ucenicul lui Lucescu!

Tehnicianul piteştean s-a şcolit la UEFA cu Il Luce

 

Cei aproape 30 de antrenori care vor să obţină la anul Licenţa PRO şi care sînt înscrişi la Cursurile PRO de la Şcoala Federală de Antrenori au fost, zilele trecute, într-un stagiu de pregătire la sediul UEFA, la Nyon, în Elveţia. Printre ei s-a numărat şi piteşteanul Alin Chiţa, în timp ce un alt piteştean, Nicolae Dică, a lipsit motivat din cauza meciurilor din Europa League şi campionat. Privilegiul lui Alin Chiţa a fost de a-l asculta faţă în faţă pe unul dintre cei mai experimentaţi antrenori români, Mircea Lucescu.    


Comentarii (6) | Vizualizari: 634

Continuare
 
Au condus, dar au pierdut Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 09 noiembrie 2017

Liga a II-a, etapa 16: Academica Clinceni - CS Mioveni 3-1 (0-1)

Au condus, dar au pierdut

 

CS Mioveni a pierdut, ieri după-amiază, a treia partidă consecutiv, fiind învinsă cu  3-1, în deplasarea de la Clinceni. Galben-verzii au condus la pauză cu 1-0, însă în repriza secundă nu au putut ţine de rezultat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 361

Continuare
 
Baraj CM 201F8 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 09 noiembrie 2017


Baraj CM 201F8

Astăzi, ora 21.45
l Croaţia - Grecia (Digi Sport 1)
l Irlanda de Nord - Elveţia (Digi Sport 3)
Mîine, ora 21.45
l Suedia - Italia (Digi Sport 1)
Sîmbătă, ora 21,45
l Danemarca - Irlanda (Digi Sport 1)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 257

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 6555

 
 
 

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare
In primul rand articolul nu stiu ce sursa a avut dar sunt cateva lucruri eronate scrise. In primul rand fetita ciupeste,...
19/11/17 00:44 Mai mult...

Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare
In primul rand articolul nu stiu ce sursa a avut dar sunt cateva lucruri eronate scrise. In primul rand fetita ciupeste,...
19/11/17 00:41 Mai mult...

Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!
Bine spus ,am vazut meciul DL.Ionut spune adevarul,cum este posibil sa persisti in greseli cu Cotiga fundas care v-a pie...
18/11/17 20:40 Mai mult...

Trei jucători de la Şcoala Dani Coman la lotul U 16
Faima lui Ianovschi i a adus o grupa 2002, toata grupa
18/11/17 18:59 Mai mult...

Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!
Acesta este rezultatul politicilor pline de grija pentru cetatenii romani pe care le-au aplicat toate partidele pana acu...
18/11/17 16:03 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Lun, 13.11.2017

--- 4.975 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter