Curierul Zilei - Sport
PRIMA PAGINA arrow Sport

*** La Dacia, negocieri susţinute cu vuvuzele      *** Locuri de muncă bine plătite în UE      *** Asistenţă acordată oamenilor străzii      *** Cîini dresaţi şi expoziţie de fotografie     *** Alex Găvan, într-o dublă expediţie în Himalaya!      *** O parte din Cîmpulung a rămas fără apă      *** Judecătoarea are multiple tăieturi pe mîini      *** S-a spînzurat de uşa de la baie     *** La 87 de ani, se duce la puşcărie!      *** TIR în şanţ la Mărăcineni      *** Agricultura şi apicultura, periclitate de vremea rece      *** Expoziţie a unei artiste germane la Centrul Cultural      *** Ziua Mondială a Apei      *** Meciuri amicale internaţionale      *** Campionatul de handbal, întrerupt      *** Un singur punct, acasă!      *** Trei remize şi două victorii      *** Începe Campionatul Naţional de Înot!      *** Campioni la Cupa Miado’s      *** Fotbaliştii de la Şcoala 13, calificaţi la faza zonală     

 
Box Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Box

 

Vor medalii la Cupa României

De luni şi pînă pe 2 mai, la Hunedoara, va avea loc Cupa României la Box rezervată tineretului. CSM Piteşti va participa la acest concurs cu George Vasile, la 50 kg, şi Cosmin Popa, la 60 kg. Cei doi sportivi care sînt pregătiţi de antrenorul Ioniţă Mărăşescu au ca obiectiv cîştigarea unei medalii, indiferent de culoarea acesteia. Tehnicianul piteştenilor îşi doreşte ca cei doi să urce pe podium şi să confirme aşteptările.   

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1891

 
Atletism Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Atletism

 

Concurs de Simfonia Lalelelor

Stadionul Nicolae Dobrin va găzdui, astăzi, între orele 16 - 19, un patrulater de atletism la care vor participa sportivi din patru ţări. La competiţia de la Piteşti vor lua startul atleţi din Ucraina, Israel, Romnia şi Cipru. Competiţia este rezervată fetelor şi băieţilor şi va conţine cîte 15 probe. De la CSM Piteşti a fost selecţionat să participe la acest concurs Ciprian Daroczi. Întrecerea face parte din programul competiţiilor sportive organizate de municipalitate cu ocazia Simfoniei Lalelelor care se va încheia duminică.   

     M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1856

 
Fotbal la TV, în weekend Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Fotbal la TV, în weekend

 

Astăzi

# ora 14.45 - Dolce Sport 2: Southampton - Tottenham (Premier League)
# ora 16.00 - Digi Sport 1, Dolce Sport 1: Botoşani - CSMS Iaşi (Liga I)
# ora 16.30 - Eurosport 2: Dortmund - Frankfurt (Bundesliga)
# ora 17.00 - Digi Sport 3: Espanyol - Barcelona (La Liga)
# ora 17.00 - Eurosport: WBA - Liverpool (Premier League)
# ora 18.00 - Dolce Sport 2: PSG - Lille (Ligue 1)
# ora 18.30 - Digi Sport 1: Tîrgu Mureş - Pandurii Tîrgu Jiu (Liga 1)
# ora 19.00 - Digi Sport 3: Atletico Madrid - Elche (La Liga)
# ora 19.30 - Eurosport: Manchester City - Aston Villa (Premier League)
# ora 19.30 - Eurosport 2: Bayern Munchen - Hertha Berlin (Bundesliga)
# ora 19.30 - Dolce Sport 1: Panathinaikos - Skoda Xanthi (Grecia)
# ora 21.00 - Digi Sport 1: Universitatea Cluj - Steaua (Liga I)
# ora 21.30 - Digi Sport 3: Anderlecht - Kortrijk (Pro League)
# ora 21.45 - Digi Sport 2, Dolce Sport 2: Inter - Roma (Serie A)

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2045

Continuare
 
Cu ochii la Tg. Mureş şi Cluj! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Liga I - Etapa 28 - Avancronica

Cu ochii la Tg. Mureş şi Cluj!

# Concordia Chiajna - CS U Craiova (s-a jucat ieri)

 

Meciul era considerat de către casele de pariuri ca fiind foarte echilibrat, cele două echipe avînd cote apropiate pentru un eventual succes. Gazdele veneau după un eşec în Giuleşti, suferind a doua înfrîngere în cele trei meciuri cu Marius Baciu pe banca tehnică, ceea ce este destul de îngrijorător în condiţiile în care în mandatul lui Şumudică pierdea foarte rar. De partea cealaltă, Craiova se anunţa un adversar puternic care nu se mulţumea cu nimic altceva în afară de toate cele trei puncte puse în joc.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2348

Continuare
 
Opt argeşeni, la Cupa Europei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Cei mai valoroşi judoka concurează la Cluj

Opt argeşeni, la Cupa Europei

 

 Cei mai buni judoka din Europa vor participa, în perioada 8 - 10 mai, la Cupa Europei rezervată cadeţilor, care va avea loc la Cluj. La competiţia din Ardeal şi-au anunţat participarea peste 500 de sportivi din Turcia, Bulgaria, Luxemburg, Ungaria, Moldova, Italia, Slovenia, Croaţia, Slovacia, Serbia, Austria, Germania.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2425

Continuare
 
Glinţă şi Scarlat, favoriţi la medalii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Patru piteşteni, la Campionatele Balcanice de Înot

Glinţă şi Scarlat, favoriţi la medalii!

 

 Cei mai buni înotători din Europa de Est şi din Balcani participă, în a­cest weekend, la Campionatele Balcanice de Nataţie rezervate juniorilor. Întrecerea care are loc loc la Oradea, astăzi şi mîine, la Bazinul O­limpic Ioan Alexandrescu, este destinată fetelor cu vîrste cuprinse între 15 şi 16 ani şi băieţilor de 17 - 18 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2079

Continuare
 
„FC Argeş poate fi în Liga I“ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

La zi aniversară, Răzvan Tunaru se gîndeşte la fotbalul argeşean:

„FC Argeş poate fi în Liga I“

 

 Răzvan Tunaru, fost preşedinte al FC Argeş, CS Mioveni şi Muscelul Cîmpulung, împlineşte, astăzi, 49 de ani. De ziua sa, actualul director al Sălii Spor­tu­rilor se gîndeşte însă tot la binele sportului argeşean, în special la fotbal.

Comentarii (6) | Vizualizari: 3234

Continuare
 
Week-end bogat în competiţii Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 aprilie 2015

Week-end bogat în competiţii

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş va organiza în acest week-end mai mul­te competiţii sportive în parteneriat cu mai multe instituţii publice. Competiţiile coincid cu Simfonia Lalelelor, care se organizează în aceste zile la Piteşti, iar iubitorii sportului care vor veni la aceste evenimente nu vor avea ce regreta. Iată ca­re sînt evenimentele sportive din această săptămînă:

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2040

Continuare
 
Fotbal Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 aprilie 2015

Fotbal

 

Pe primul loc la Junior Cup

Grupa 2005 a Şcolii de Fotbal Dani Coman a participat săptămîna trecută la Turneul Junior Cup, organizat de clubul Viitorul Argeş. Echipa pregătită de Mihai Ariciu a reuşit să termine competiţia ajunsă la a treia ediţie pe primul loc la această categorie de vîrstă. Pe treapta a doua a podiumului s-a clasat CSS Slatina, iar pe locul al treilea, FC Dănuţ Coman II.

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1646

 
Handbal Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Handbal

 

Misiune uşoară

Handbaliştii de la HC Argeş vor avea o misiune aparent uşoară în confruntarea de pe 6 mai din deplasarea de la CSU Tîrgovişte. Echipa pregătită de Titel Răduţă, care ocupă locul 2 în clasament cu 50 de puncte, este favorită certă în meciul cu lanterna roşie a clasamentului. În 22 de meciuri, dîmboviţenii au obţinut doar 2 victorii şi ocupă ultima poziţie a ierarhiei cu doar 3 puncte. Tîrgoviştenii au fost penalizaţi cu 3 puncte pentru că nu s-au prezentat la un meci din campionat.  

M.Duinea

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1705

 
Piteştenii arbitrează promovarea! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

După trei înfrîngeri consecutive,

Piteştenii arbitrează promovarea!

# CS Afumaţi - SCM Piteşti, astăzi, ora 17

 

 Fotbaliştii de la SCM Piteşti vor încerca să iasă din pasa proastă prin care trec de cîteva etape. Echipa pregătită de Adrian Dulcea nu a mai cîştigat de trei meciuri, dar speră să obţină un rezultat bun în confruntarea de astăzi, din deplasarea de la CS Afumaţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2176

Continuare
 
Confruntarea Titanilor, la Piteşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Gală de K1 şi MMA, în această seară, la Sala Sporturilor

Confruntarea Titanilor, la Piteşti!

 

 În această seară, de la ora 20, la Sala Spor­tu­rilor din Piteşti va avea loc Gala de Kickboxing şi MMA „Confruntarea Ti­ta­ni­lor“, eveniment or­ga­nizat de Kombat Club Piteşti şi Respect Gym Găieşti, în cola­bo­rare cu Primăria Piteşti. Com­petiţia face parte din pro­gramul dedicat Sim­foniei Lalelelor, ca­re se va desfăşura în acest weekend în o­raşul nos­tru. Ieri du­pă-amia­ză, la Mall Pi­teşti a avut loc cîn­ta­rul ofi­ci­al, în care luptătorii s-au putut ve­dea faţă în faţă. Ac­ce­sul pu­bli­cului se va face în­ce­pînd cu ora 19.00, pre­ţul biletelor fiind de 25 lei în tri­bună şi de 100 lei la VIP.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3039

Continuare
 
Judoka CS Mioveni, turneu în Serbia Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Judoka CS Mioveni, turneu în Serbia

 

 Secţia de judo a CS Mioveni va trimite la sfîrşitul acestei săptămîni patru sportivi într-un turneu la Belgrad - Serbia, a­colo unde sînt aşteptaţi judokani din opt ţări europene.
Turneul se desfăşoară în perioada 25 - 26 aprilie 2015, iar cei patru reprezentanţi ai Mioveniului sînt pregătiţi de antrenorul Ver­ginel Popescu. Aceştia au participat la mai multe competiţii naţionale şi internaţionale, de unde au venit cu medalii. CS Mioveni va fi reprezentată în Serbia de:
# Victor Sandu - U10 - 27 kg;
# Alexandru Tănase - U12 - 30 kg;
# Alexandra Pîrvu - U12 - 32 kg;
# Elida Purcan - U12 - 32 kg.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1836

 
Finala Cupei pe Naţional Arena Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Finala Cupei pe Naţional Arena

 

Finala Cupei României dintre Steaua şi „U“ Cluj se dispută pe 31 mai 2015, pe Arena Naţională. Steaua a ajuns în această fază după ce în semifinale a trecut de Petrolul cu 4-2 la general (3-1 şi 1-1), iar Universitatea - du­pă ce a învins la penaltiuri CFR Cluj cu 4-2 (0-0 în ambele man­şe). Decizia ca partida ce va decide cîştigătoarea trofeului să se dispute pe Naţional Arena, stadion ce găzduieşte meciurile oficiale de acasă ale Stelei, a fost luată ieri de Co­mitetul Executiv al FRF.

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1758

 
Liga Campionilor, sferturi Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Liga Campionilor, sferturi

 

Marţi

# BAYERN MUNCHEN (Germania) - FC Porto (Portugalia) 6-1, în tur 1-3
Au marcat: Thiago Alcántara ‘14, Boateng ‘22, Lewandowski ‘27, ‘40, Müller ‘36, Alonso ‘88/ Mar­tínez ‘73
# FC BARCELONA (Spania) - Paris Saint-Germain (Franţa) 2-0, în tur 3-1
A marcat: Neymar ‘14, ‘34

Miercuri

# AS Monaco (Franţa) - JUVENTUS TORINO (Italia) 0-0, în tur 0-1
# REAL MADRID (Spania) - Atletico Madrid (Spania) 1-0, în tur 0-0
A marcat: Hernandez ‘88

S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1843

 
Liga I, etapa a 28-a Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 aprilie 2015

Liga I, etapa a 28-a

 

Astăzi

# Concordia Chiajna - CS U Craiova (ora 17,00 - Look TV, Digi Sport 1)
# FC Braşov - Rapid (ora 19,15 - Look Plus, Dolce Sport 1, Digi Sport 1)
# Dinamo - CFR Cluj (ora 21,30 - Look Tv, Digi Sport 1)

Mîine

# FC Botoşani - CSMS Iaşi (ora 16,00 - Look Plus, Digi Sport 1, Dolce Sport 1)
# ASA Tg. Mureş - Pandurii Tg. Jiu (ora 18,30 - Look TV, Digi Sport 1)
# U Cluj - Steaua (ora 21,00 - Look Tv, Digi Sport 1)

Duminică

# Oţelul Galaţi - Viitorul (ora 18,30 - Look Tv, Digi Sport 1)
# Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaş (ora 21,00 - Look PLus, Dolce Sport 1, Digi Sport 1)

Luni

# Ceahlăul - Petrolul Ploieşti (ora 21,00 - Look TV, Digi Sport 1)

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1865

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6852 - 6882 din 7322
embedgooglemap.net
 
   CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 Comentarii

„Valoarea şi experienţa a făcut diferenţa“
Primarul Ionica bate pasul pe loc in ceea ce priveste FC Arges. Nu face niciun demers ca sa atraga sponsori puternici la...
21/03/18 09:40 Mai mult...

S-a spînzurat de uşa de la baie
Dar cand Decebal regele Daciei, s-a sinucis desi era anul 106 e.n.., atunci el Decebal a fost erou. “ sa vorbim de mo...
21/03/18 09:16 Mai mult...

Expoziţie a unei artiste germane la Centrul Cultural
Pe pictorita nu o cheama Aramax ci Ara Max , deci...gresit numele ! Mie nu imi face ,,cu ochiul,, artista . Este plina ...
21/03/18 04:32 Mai mult...

Judecătoarea are multiple tăieturi pe mîini
As vrea sa stiu care este ,,mutarea,, doamnei MAGISTRAT daca isi revine 100% . O sa o vedem iar la condica judecatoriei ...
21/03/18 04:14 Mai mult...

„Valoarea şi experienţa a făcut diferenţa“
Fara un capital financiar consistent, FC Arges nu o sa promoveze in Liga1. Conducerea nu este una sa se ridice la inalt...
20/03/18 22:31 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 19.03.2018

--- 4.868 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter